Lediga jobb Lagumdzic, Suada i Luleå

Se alla lediga jobb från Lagumdzic, Suada i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Städerska

Vi växer och vi söker nu fler medarbetare. Städproffs i Norr levererar städtjänster åt både privat och företagskunder. Våra kunder har varit oss trogna i många år och förväntar sig vår höga kvalitet. Vi söker ytterligare medarbetare till vår städavdelning. Du ska tycka om att arbeta i både grupp och självständig, du ska vara väldigt noggrann och kunna städa professionellt . Tidigare erfarenhet från branschen samt B-körkort är meriterande men heller inget k... Visa mer
Vi växer och vi söker nu fler medarbetare.
Städproffs i Norr levererar städtjänster åt både privat och företagskunder. Våra kunder har varit oss trogna i många år och förväntar sig vår höga kvalitet. Vi söker ytterligare medarbetare till vår städavdelning. Du ska tycka om att arbeta i både grupp och självständig, du ska vara väldigt noggrann och kunna städa professionellt .
Tidigare erfarenhet från branschen samt B-körkort är meriterande men heller inget krav.
Är du intresserad av att jobba som städare ska du ansöka redan idag. Visa mindre

Städare

Vi söker en städare/lokalvårdare till vårt företag i Luleå. Vi söker dig som gillar ordning och reda på, du vill ha det rent omkring dig. Om du har tidigare erfarenhet av städning är det ett plus men ingen krav på det. Vi vill ha en ansvarsfull och energisk person med oss i teamet som kan jobba både med hemstädning,kontor städning,fönsterputsning,flyttstädning samt bygg städ. Mejla CV och personligt brev till: [email protected] Visa mer
Vi söker en städare/lokalvårdare till vårt företag i Luleå. Vi söker dig som gillar ordning och reda på, du vill ha det rent omkring dig. Om du har tidigare erfarenhet av städning är det ett plus men ingen krav på det.
Vi vill ha en ansvarsfull och energisk person med oss i teamet som kan jobba både med hemstädning,kontor städning,fönsterputsning,flyttstädning samt bygg städ.
Mejla CV och personligt brev till: [email protected] Visa mindre