Lediga jobb som Barnsköterska i Luleå

Se lediga jobb som Barnsköterska i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Barnsköterska/Undersköterska till Barn- och ungdomsavd 44, Sunderby Sjukhus

Ansök    Okt 13    REGION NORRBOTTEN    Barnsköterska
Välkommen till oss på barn- och ungdomsavdelningen! Vi söker Vi söker dig som är utbildad barnsköterska/undersköterska. Meriterande är om du har kunskaper i VAS och tidigare erfarenhet av barnsjukvård. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är lugn, trygg, stabil med helhetssyn och har samarbetsförmåga. Meriterande är om du är flexibel och initiativtagande. Det här får du arbeta med Som barnsköterska/undersköterska hos oss möter du barn,... Visa mer
Välkommen till oss på barn- och ungdomsavdelningen!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad barnsköterska/undersköterska. Meriterande är om du har kunskaper i VAS och tidigare erfarenhet av barnsjukvård.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är lugn, trygg, stabil med helhetssyn och har samarbetsförmåga. Meriterande är om du är flexibel och initiativtagande.

Det här får du arbeta med
Som barnsköterska/undersköterska hos oss möter du barn, ungdomar och deras familjer. I mötet med patienten handlar det ständigt om att anpassa information, behandling och omvårdnad utifrån patientens behov samt mognads- och utvecklingsnivå. Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har barnet och familjen i fokus. Barnet är alltid i centrum men kommunikation och samarbete med vårdnadshavare och andra närstående är en viktig del. Eftersom variationen är stor när det gäller patienternas ålder, diagnoser och behov innebär det ett omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete.
Verksamheten hos oss är både akut och planerad och vi vårdar barn mellan 0-18 år. Avdelningen kan närmast beskrivas som "det lilla sjukhuset på sjukhuset" då patienter från såväl barnmedicin som ortopedi, kirurgi och öron/näsa/hals vårdas här.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vikariat på deltid, 75%, under perioden 30 november 2020 till och med 30 april 2021, med möjlighet till förlängning. Arbetstid är dag/kväll samt helger. Tillträdesdatum är 30 november 2020 eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tjänsten är inom barnsjukvården: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnsjuksköterska till Luleå

Ansök    Sep 22    Centric Care AB    Barnsköterska
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vill du säkra upp sommar- eller höstuppdraget redan idag? Då ska du läsa vidare!  OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu efter dig som är en erfaren och trygg barnsjuksköterska till ett uppdrag inom barnmedicin i Luleå.  Uppdraget innebär... Visa mer
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care.

Vill du säkra upp sommar- eller höstuppdraget redan idag? Då ska du läsa vidare! 

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu efter dig som är en erfaren och trygg barnsjuksköterska till ett uppdrag inom barnmedicin i Luleå. 

Uppdraget innebär arbete som barnsjuksköterska på vårdavdelningar. Omvårdnad av sjuka barn i olika åldrar och med stor bredd gällande diagnoser

Vi söker dig som kan finns tillgänglig och är intresserad av att jobba under perioden 1 oktober till 15 januari, 2023.
Tjänstgöring dag, kväll, natt och helg.

Kontinuitet genom hela uppdraget är förstås önskvärt men även du som kan arbeta delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. Vi kan hjälpa till med resa samt boende vid behov. 

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom. 
Erfarenhet av att arbeta med sjuka barn på neonatalavdelning eller vårdavdelning för barn 0-18 år . En stor del av behovet är natt, så vilja till nattarbete värderas högt.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Visa mindre

Barnsköterska till Barn - och ungdomsavdelning 44 på Sunderby sjukhus , Luleå

Ansök    Maj 17    Region Norrbotten    Barnsköterska
Barnsköterska till Barn- och ungdomsavdelning 44 på Sunderby sjukhus, Luleå Arbetsplats: Barn- och ungdomsavdelning 44, Sunderby sjukhus Referensnummer: 198173 Om arbetsplatsen Verksamhetsområde Barnsjukvård i Norrbotten är uppbyggd kring de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabilitering och barnpsykiatri och verksamheten finns representerad på alla stora orter i länet. Barnsjukvården i Norrbotten arbetar efter en unik filosofi sett ur riksperspekt... Visa mer
Barnsköterska till Barn- och ungdomsavdelning 44 på Sunderby sjukhus, Luleå
Arbetsplats: Barn- och ungdomsavdelning 44, Sunderby sjukhus
Referensnummer: 198173


Om arbetsplatsen

Verksamhetsområde Barnsjukvård i Norrbotten är uppbyggd kring de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabilitering och barnpsykiatri och verksamheten finns representerad på alla stora orter i länet. Barnsjukvården i Norrbotten arbetar efter en unik filosofi sett ur riksperspektiv. Vi har de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabiltering och barnpsykiatri i nära samverkan och lokaliserade så nära varandra som möjligt inom det så kallade ”Barnhuset” på varje ort. De största verksamheterna finns vid Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus och där bedrivs också länets slutenvård. Specialistmottagningar i öppenvård finns i Piteå, Kalix och Kiruna.
 
Barn och Ungdomsavdelning 44 vid Sunderby Sjukhus tillhör verksamhetsområde Barnsjukvård och Division Länssjukvård. På avdelningens 18 platser vårdas Barn mellan 0-18 år och verksamheten är både akut och planerad. Avdelningen kan närmast beskrivas som ”det lilla sjukhuset på sjukhuset”, då patienter från såväl Barnmedicin som Ortopedi, kirurgi och Öron vårdas här. Vårt uppdrag är att leverera omvårdnad av hög kvalitet, något som vi gör tillsammans, genom gott samarbete och genom att arbeta med ständiga förbättringar.

Arbetsuppgifter

Som barnsköterska hos oss möter du barn, ungdomar och deras familjer. Eftersom variationen är stor när det gäller patienternas ålder och diagnoser innebär det ett omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete. Inför och i patientmötet handlar det om att i samarbete med kollegor planera och anpassa information, behandling och omvårdnad utifrån patientens behov samt mognads och utvecklingsnivå. Vi arbetar målmedvetet för att all personal ska känna sig trygg och säker i sitt arbete. Vi eftersträvar ett kompetent samarbete kring patienten och strävar efter hög kvalitet på vår omvårdnad.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad barnsköterska eller undersköterska med inriktning vård av sjuka barn. Erfarenhet av barnsjukvård är meriterande.
 
För att trivas hos oss har du förmåga att sätta dig in i någon annan perspektiv, du är lugn, kontrollerad och stabil i stressade situationer och har en personlig mognad. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och vill hjälpa andra. Vidare kommunicerar du på ett tydligt sätt och agerar på ett hänsynsfullt och genomtänkt sätt. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag/kväll samt helger. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.

Vill du veta mer?

Anna-Leena Roslund, enhetschef, 0920-282493, [email protected]
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Christina Larsson, Kommunal, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-06-16 Visa mindre