Lediga jobb som Hantverksyrken i Luleå

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Konditor sökes

Ansök    Sep 14    Skafferiet i Luleå AB    Bagare/Konditor
Hos oss jobbar vi hållbart, vi bakar från grunden och på ekologiska råvaror. Vi söker dig som är intresserad och har erfarenhet av tårtor och bakverk. Du vill jobba med hantverk, kreativt, de bästa råvarorna och kvalitet. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara i konditoriet. Du kommer att få göra tårtor och bakverk. Både till beställningar och till vårt kafé. Du som söker bör vara noggrann, ha hög arbetsmoral samt ha en blick för smak och form.... Visa mer
Hos oss jobbar vi hållbart, vi bakar från grunden och på ekologiska råvaror. Vi söker dig som är intresserad och har erfarenhet av tårtor och bakverk. Du vill jobba med hantverk, kreativt, de bästa råvarorna och kvalitet.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara i konditoriet. Du kommer att få göra tårtor och bakverk. Både till beställningar och till vårt kafé.
Du som söker bör vara noggrann, ha hög arbetsmoral samt ha en blick för smak och form.
Kvalifikationer
Vi är ett litet gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra. Hos oss är det viktigt att vi hjälper till vart det behövs och att alla tar sitt ansvar. Vi vill att du har en förmåga att se vad som behöver göras och kan jobba självständigt. Du bör gilla fart och vara en person som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer.
Erfarenhet från ett liknande arbete är ett krav. Utbildning är meriterande.
Anställning
Arbetet är dagtid. Vardagar och varannan lördag. Visa mindre

Låstekniker till Byggbeslag i Luleå

Ansök    Sep 8    AB Byggbeslag    Låssmed/Låstekniker
Vill du arbeta med dörrmiljö, lås och säkerhet? Vi söker dig som är en problemlösare och har förmågan att se helheten. Du är ansvarstagande och serviceinriktad. Du är intresserad av el eller mekanik och vill utvecklas inom ett framtidsyrke. DU SOM PERSON Kan du beskriva dig själv som nyfiken, serviceinriktad och intresserad av att lära nytt? Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team. Då passar du in i gän... Visa mer
Vill du arbeta med dörrmiljö, lås och säkerhet?
Vi söker dig som är en problemlösare och har förmågan att se helheten. Du är ansvarstagande och serviceinriktad. Du är intresserad av el eller mekanik och vill utvecklas inom ett framtidsyrke.


DU SOM PERSON
Kan du beskriva dig själv som nyfiken, serviceinriktad och intresserad av att lära nytt? Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team. Då passar du in i gänget hos Byggbeslag i Luleå!
Om du har Gesäll- eller Mästarbrev är det naturligtvis mycket meriterande. Trots våra tekniska önskemål är det du som person som är viktigast.
Har du erfarenhet av eller kunnande om passersystem, så är även detta meriterande.
I DIN TJÄNST INGÅR DESSA ARBETSUPPGIFTER:
Montage av bl.a. lås, dörrstängare & dörrautomatiker m.m.
Läsa och förstå låsscheman och ritningar
Underhåll och service av vårt installerade produktsortiment

FÖR TJÄNSTEN GÄLLER:
Grundläggande datakunskaper och B-körkort
Du behärskar svenska i tal och skrift, då du har kund- och leverantörskontakter
Du är ansvarstagande och en driven problemlösare
Vi förutsätter att du inte förekommer i belastningsregistretVI ERBJUDER DIG
Attraktivt friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Möjlighet till vårdförsäkring
Personlig servicebil med möjlighet till drivmedelsförmån

Vi arbetar nära varandra, säljare, projektledare och tekniker. God stämning är viktigt för oss och vill gärna att alla bidrar till en glad, hjälpsam och engagerande miljö. Vårt mål är att du ska kunna arbeta i fokus med kvalitet och nöjda kunder och att du själv kan utvecklas tillsammans med oss.
Du arbetar i en expansiv verksamhet och har ca 300 kollegor runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat. Variationen av kundprojekt i regionen är stor och du får möjlighet att vara en viktig del av vår utveckling, vilket utmanar och berikar. För dig som tekniker finns även välutvecklade digitala verktyg, som underlättar och stöttar i vardagen.
Tjänsten är placerad i Luleå. Resor kan komma att ingå i tjänsten.

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Välkommen med din ansökan som innehåller CV och personligt brev, till [email protected]
Märk din ansökan med "Låstekniker Luleå". Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 10 oktober 2022.
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, arbetstid är dagtid.
Om du har frågor kring tjänsten, tveka inte att kontakta platschef Markus Norberg på telefon 010-163 67 67.
Så här hanterar vi dina personuppgifter: När du skickar in din ansökan till Byggbeslag godkänner och samtycker du till att Byggbeslag behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Makeupartist 28,69h/v, deltid till Åhléns Skönhet Luleå

Ansök    Sep 12    Åhléns AB    Make-up artist
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag. Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet? Då k... Visa mer
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet? Då kanske du är den säljande Makeupartist vi söker till vårt varuhus i Luleå.

Vi erbjuder dig

Som Makeupartist på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen på vår skönhetsavdelning. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

- Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
- Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
- Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

I rollen som Makeupartist behöver du ständigt vara uppdaterad inom ditt expertområde för att kunna ge värdefulla tips och råd till våra kunder. Du jobbar i team tillsammans med övriga avdelningar och andra roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser som ansvarar för varuhusets totala säljmiljö och Säljare på andra avdelningar. Du kommer att rapportera till Varuhuschef.
Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

- Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
- En utbildning som makeupartist eller hudterapeut
- En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
- Ett stort intresse för skönhet och trender samt våra produkter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsten är ett vikariat t o m 31/5 2023 på 28,69h/v, deltid och arbetstiderna kan variera mellan kl. 08.00 och 18.00. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. www.ahlens.se Visa mindre

Bagare/Konditor

Vi söker en Bagare/Konditor på heltid i Luleå.Vi är ett traditionellt Cafe med eget bageri.vi bakar till vårat eget cafe och leverans kunder måndag-fredag.Om detta låter intressant, tveka inte att ansöka. [email protected] Nicklas Lind. Visa mer
Vi söker en Bagare/Konditor på heltid i Luleå.Vi är ett traditionellt Cafe med eget bageri.vi bakar till vårat eget cafe och leverans kunder måndag-fredag.Om detta låter intressant, tveka inte att ansöka.
[email protected]
Nicklas Lind. Visa mindre

GIS-expert sökes till Luleå

Ansök    Aug 17    Sweco AB (Publ)    GIS-utvecklare
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik!  Därför ska du jobba hos oss Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet oc... Visa mer
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik! 

Därför ska du jobba hos oss

Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet och bra sammanhållning är en naturlig del av vårt arbete. Oavsett om du sitter hos oss fysiskt eller digitalt, så tror vi alltid att vi är bäst tillsammans. Vi tror också att varje medarbetare bidrar med unika kunskaper och synsätt och vi vill ta vara på just dina talanger och dina perspektiv att se saker på. Ytterligare en sak vi gärna lyfter är att det alltid går att lära mer hos oss och vi värderar ett ständig lärande och vi har bra interna utvecklingsmöjligheter.Vi på Digital Services är nu på en spännande tillväxtresa där du på riktigt kan vara med i påverkan och utveckligen framåt! Vi digitaliserar och effektiviserar smarta och hållbara städer och samhällen med våra expertiskunskaper. Arbetet vi gör sker samhällsnära och har en konkret påverkan på vår vardag. Digital Services är en del utav Sweco som är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!
Din framtida roll

Den här rollen är varierande och du kommer ha stor påverkan i arbetet och i dina uppdrag. Du bidrar med dina expertiskunskaper inom GIS och samtidigt samverkar du brett med både kunder och kollegor i organisationen.

Dina primära arbetsuppgifter är följande;


• Du utforskar insikter med geografisk information som data
• Du strukturar data, rådgör kring åtgärder, kvalitet och datainsamling
• Du bidrar till att kunder och kollegor inom andra expertiser arbetar med best practice inom geodata
• Du utformar kund- och projektanpassade lösningar inom tillgängliggörande, visualisering och användbarhet av geografisk information
• Du arbetar med verksamhetsutveckling inom GIS
• Etc

Denna tjänst utgår från vårt kontor i Luleå. Vi har dock en flexibel arbetsmiljö och kan arbeta där det är bäst lämpligt för både dig och våra kunder.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har;


• Högskole- eller universitetsexamen inom geografisk information, lantmäteri, samhällsbyggnad eller motsvarande
• Arbetat minst 2 år inom en organisation med stort nyttjande av GIS
• Mycket god förståelse för uppbyggnad av datastrukturer, webbtjänster och kvalitet
• Djupa kunskaper inom ArcGIS-plattformen alternativt Open source-lösningar inom GISDet är meriterande om du har;


• Kunskap inom fastighetsinformation, både gällande data och juridiska kunskaper
• Kunskaper inom FME
• Utvecklingskunskaper inom Javascript och/eller Python samt andra programmeringsspråk


Vem är du?

Konsultrollen på Sweco är fri, så vi tror att du för att trivas i denna roll, kan lägga upp, planera och styra dina dagar själv. Då du kommer arbeta med många kontaktytor, både internt och externt, så tror vi att du är engagerad, kommunikativ och kan samarbeta väl med andra. Du behöver även skriva och prata obehindrat på svenska och engelska.

Ansökan

Vi hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till alla sökande.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss
Har du frågor eller funderingar eller vill höra mer om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta

Helena Eriksson, Regionchef

072-748 57 59
[email protected]


Vi ser fram emot din ansökan!Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com. Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Luleå

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Luleå! Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Luleå!
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

Produktionsarbetare

Svalson söker fyra Produktionsarbetare till Luleå Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb på ett produktägande företag med utveckling, försäljning och produktion, där du kommer kunna följa projekt från idé till levererad produkt. Svalson tillverkar och säljer smarta skjutglaslösningar som öppnar upp världen för människor samtidigt som de avskärmar det obehagliga och skyddar mot det farliga. Under varumärkena Cit i Lä och Café au Lä säljer Svalson ... Visa mer
Svalson söker fyra Produktionsarbetare till Luleå

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb på ett produktägande företag med utveckling, försäljning och produktion, där du kommer kunna följa projekt från idé till levererad produkt.

Svalson tillverkar och säljer smarta skjutglaslösningar som öppnar upp världen för människor samtidigt som de avskärmar det obehagliga och skyddar mot det farliga. Under varumärkena Cit i Lä och Café au Lä säljer Svalson höj- och sänkbara glasräcken som skyddar uteserveringar, altaner och balkonger mot vind och buller. Företagets eldrivna skjutluckor finns i receptioner, kassadiskar och andra platser där människor möts. De är enkla att öppna och stängs automatiskt när larmet går. Svalson Fireslide skyddar mot brand och Svalson Ballistic skyddar mot beskjutning.

Svalson är ett familjeföretag med 55 medarbetare i Luleå och Piteå. Företaget säljer sina produkter över hela världen med stark bas i Norden och Frankrike. Svalsons produkter anpassas efter kundens önskemål och tillverkas sedan i någon av produktionsanläggningarna i Luleå, Piteå, Frankrike eller Kanada. Tillverkningskontroll av tredjepartscertifierade produkter görs av RISE.

Svalson söker dig som vill arbeta med utveckling i ett produktägande företag med bas i Norrbotten. Du kommer arbeta i nära anslutning till både försäljning och produktion och kommer kunna följa utvecklingen av nya produkter från idé till färdig installation hos slutkund.

Du kommer ingå i ett team som arbetar med produktion och utveckling av produktionsflödet.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna i fabriken är montering och leverans av glasräcken Cit i Lä® vilket innebär moment som internlogistik, kapning, montering, och emballering av produkterna.
I den lika viktiga utvecklingen av produktionsmetoderna mot ett enkelt och smart enstycksflöde kommer du arbeta tillsammans med gruppen, produktions-ledare och VD.

Vi söker dig som drivs av leverera och utveckla arbetet. Du som vill vara med och skapa en montagefabrik i världsklass
Det är bra om du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, driven och har en positiv inställning och god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid och med fast lön. Möjligheter till nye utmaningar internt. Tjänsten är på dagtid och övertid kan förekomma periodvis. Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansökan

Urvalsarbetet kommer ske löpande, skicka din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev via annons på www.nordiskkompetens.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med Nordisk Kompetens i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor till rekryteringskonsult Thomas Nergård, 073 - 4350669. Visa mindre

Serviceingenjör till ABB i Västerbotten

Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. I Norr- ... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.
Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.
I Norr- och Västerbotten finns det massor med installerade motorer som håller Norra Sverige roterande året om. Vi på Motor- & Generatorservice arbetar med att hjälpa våra kunder att öka produktiviteten genom ökad tillgänglighet samt minskad energianvändning.
Vi ansvarar för eftermarknaden för motorer och generatorer och har en stor verkstad i Luleå samt arbetar även ute i fält hos kunderna. Vi arbetar främst mot de större industrierna samt energibolagen i regionen, men arbeten förekommer även hos andra kunder.
Vi söker nu en serviceingenjörer till vårt team. Du kommer ihop med teamet ansvara för att utöka vår verksamhet i Västerbotten. Som serviceingenjör hos oss ger du förstklassig, professionell service. Dina praktiska erfarenheter och din kännedom om kundernas behov hjälper dig att inte bara bygga starka kundrelationer, utan också aktivt identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter. Arbetet sker främst ute hos våra kunder, vilket innebär att resor med övernattningar förekommer i tjänsten. Placeringsort är antingen Skellefteå eller Luleå.
Rollen rapporterar till Service Operations Manager.
Dina ansvarsområden
Service och reparation av elmotorer och generatorer.
Ute i fält arbetar du med underhåll, tillståndskontroll, motorbyten, uppriktning av motorer, felsökning (både elektrisk och mekanisk).
Det är ett självständigt jobb där du har ansvar för kundkontakter på ditt område. Arbetet sker i nära kontakt med kunderna och du säkerställer att de är nöjda med vår leverans och upplever oss som en professionell serviceleverantör.
Rollen innebär också en säljande funktion för att identifiera nya affärsmöjligheter, vilket sker i samarbete med säljare och/eller Servicechef.
Du planerar till stor del själv dina arbetsdagar.

Din bakgrund
Gymnasial utbildning inom relevant område. Gärna grundkunskap inom el.
Du har grundläggande kunskap om Office365.
Tidigare erfarenhet av service av motorer och generatorer är meriterande.
Erfarenhet från industrin är meriterande och då gärna kännedom om mekanik, maskiner, materialbearbetning, vibrationskunskap och svetsning.
Du är service-minded och har alltid kundens behov i fokus.
Du har ett eget driv och en vilja att lära sig nytt.
Du är problemlösare, noggrann, ansvarstagande, stresstålig och flexibel.
Arbetsuppgifterna kräver att du kan uttrycka dig i svenska och engelska flytande både i både tal och skrift.
B-körkort är ett måste.

Mer om oss
Rekryterande chef Kajsa Forsberg, +4692-07 38 49, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Håkan Sjöberg +4621-32 91 69; Ledarna: Lenny Larsson +4621-32 85 47; Unionen: Hannah Norén +4621-34 23 01. Övriga frågor ställs till Talent Partner Johanna Rosén +4621-32 86 65.
Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti 2022. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan och uppskattar om både den och de filer du bifogar är på engelska. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com. Visa mindre

Makeupartist 28,69h/v, deltid till Åhléns Skönhet Luleå

Ansök    Jun 30    Åhléns AB    Make-up artist
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag. Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet? Då k... Visa mer
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet? Då kanske du är den säljande Makeupartist vi söker till vårt varuhus i Luleå.

Vi erbjuder dig

Som Makeupartist på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen på vår skönhetsavdelning. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

- Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
- Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
- Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

I rollen som Makeupartist behöver du ständigt vara uppdaterad inom ditt expertområde för att kunna ge värdefulla tips och råd till våra kunder. Du jobbar i team tillsammans med övriga avdelningar och andra roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser som ansvarar för varuhusets totala säljmiljö och Säljare på andra avdelningar. Du kommer att rapportera till Varuhuschef.
Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

- Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
- En utbildning som makeupartist eller hudterapeut
- En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
- Ett stort intresse för skönhet och trender samt våra produkter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsten är ett vikariat t o m 31/5 2023 på 28,69h/v, deltid och arbetstiderna kan variera mellan kl. 08.00 och 18.00. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. www.ahlens.se Visa mindre

GIS-expert sökes till Luleå

Ansök    Jun 9    Sweco AB (Publ)    GIS-utvecklare
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik!  Därför ska du jobba hos oss Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet oc... Visa mer
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik! 

Därför ska du jobba hos oss

Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet och bra sammanhållning är en naturlig del av vårt arbete. Oavsett om du sitter hos oss fysiskt eller digitalt, så tror vi alltid att vi är bäst tillsammans. Vi tror också att varje medarbetare bidrar med unika kunskaper och synsätt och vi vill ta vara på just dina talanger och dina perspektiv att se saker på. Ytterligare en sak vi gärna lyfter är att det alltid går att lära mer hos oss och vi värderar ett ständig lärande och vi har bra interna utvecklingsmöjligheter.Vi på Digital Services är nu på en spännande tillväxtresa där du på riktigt kan vara med i påverkan och utveckligen framåt! Vi digitaliserar och effektiviserar smarta och hållbara städer och samhällen med våra expertiskunskaper. Arbetet vi gör sker samhällsnära och har en konkret påverkan på vår vardag. Digital Services är en del utav Sweco som är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!
Din framtida roll

Den här rollen är varierande och du kommer ha stor påverkan i arbetet och i dina uppdrag. Du bidrar med dina expertiskunskaper inom GIS och samtidigt samverkar du brett med både kunder och kollegor i organisationen.

Dina primära arbetsuppgifter är följande;


• Du utforskar insikter med geografisk information som data
• Du strukturar data, rådgör kring åtgärder, kvalitet och datainsamling
• Du bidrar till att kunder och kollegor inom andra expertiser arbetar med best practice inom geodata
• Du utformar kund- och projektanpassade lösningar inom tillgängliggörande, visualisering och användbarhet av geografisk information
• Du arbetar med verksamhetsutveckling inom GIS
• Etc

Denna tjänst utgår från vårt kontor i Luleå. Vi har dock en flexibel arbetsmiljö och kan arbeta där det är bäst lämpligt för både dig och våra kunder.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har;


• Högskole- eller universitetsexamen inom geografisk information, lantmäteri, samhällsbyggnad eller motsvarande
• Arbetat minst 2 år inom en organisation med stort nyttjande av GIS
• Mycket god förståelse för uppbyggnad av datastrukturer, webbtjänster och kvalitet
• Djupa kunskaper inom ArcGIS-plattformen alternativt Open source-lösningar inom GISDet är meriterande om du har;


• Kunskap inom fastighetsinformation, både gällande data och juridiska kunskaper
• Kunskaper inom FME
• Utvecklingskunskaper inom Javascript och/eller Python samt andra programmeringsspråk


Vem är du?

Konsultrollen på Sweco är fri, så vi tror att du för att trivas i denna roll, kan lägga upp, planera och styra dina dagar själv. Då du kommer arbeta med många kontaktytor, både internt och externt, så tror vi att du är engagerad, kommunikativ och kan samarbeta väl med andra. Du behöver även skriva och prata obehindrat på svenska och engelska.

Ansökan

Vi hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till alla sökande.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss
Har du frågor eller funderingar eller vill höra mer om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta

Helena Eriksson, Regionchef

072-748 57 59
[email protected]


Vi ser fram emot din ansökan!Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com. Visa mindre

Makeupartist 28,69h/v, deltid till Åhléns Skönhet Luleå

Ansök    Jun 14    Åhléns AB    Make-up artist
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag. Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet? Då k... Visa mer
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet? Då kanske du är den säljande Makeupartist vi söker till vårt varuhus i Luleå.

Vi erbjuder dig

Som Makeupartist på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen på vår skönhetsavdelning. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

- Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
- Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
- Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

I rollen som Makeupartist behöver du ständigt vara uppdaterad inom ditt expertområde för att kunna ge värdefulla tips och råd till våra kunder. Du jobbar i team tillsammans med övriga avdelningar och andra roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser som ansvarar för varuhusets totala säljmiljö och Säljare på andra avdelningar. Du kommer att rapportera till Varuhuschef.
Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

- Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
- En utbildning som makeupartist eller hudterapeut
- En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
- Ett stort intresse för skönhet och trender samt våra produkter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsten är ett vikariat t o m 31/5 2023 på 28,69h/v, deltid och arbetstiderna kan variera mellan kl. 08.00 och 18.00. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB. www.ahlens.se Visa mindre

Glasmästare/Montör till Ryds Glas Luleå

Ansök    Jun 10    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 55 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 500 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 55 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 500 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen

Ryds Glas söker en skicklig glasmästare/montör till verksamhetsområdet Luleå med omnejd.

Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner, försäkringsbolag och offentlig verksamhet.

Att arbeta som glasmästare hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.Är du den vi söker?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av att ha arbetat med glas och aluminium, alternativt har arbetat inom bygg- eller hantverksyrke i angränsande bransch.

Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart - med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan

Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast via ansökningsknappen, då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är den 10 juli.

Varmt välkommen att söka!

Sökord: montör, montering, glasmästare, glastekniker, glasbranschen, glas, bygg, byggbranschen, hantverk, hantverksbranschen, glazier. Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Luleå

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Vi utökar vår verkstad i Luleå och söker därför en ny medarbetare. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbi... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Vi utökar vår verkstad i Luleå och söker därför en ny medarbetare.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. B-körkort är ett krav i denna tjänst.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Apr 12    Shoppingkonditoriet AB    Bagare/Konditor
Vi söker en Bagare/Konditor på heltid i Luleå.Vi är ett traditionellt Cafe med eget bageri.vi bakar till vårat eget cafe och leverankunser måndag-fredag.Om detta låter intressant, tveka inte att ansöka. [email protected] Nicklas Lind. Visa mer
Vi söker en Bagare/Konditor på heltid i Luleå.Vi är ett traditionellt Cafe med eget bageri.vi bakar till vårat eget cafe och leverankunser måndag-fredag.Om detta låter intressant, tveka inte att ansöka.
[email protected]
Nicklas Lind. Visa mindre

Projektledare - Norex

Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland. Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet... Visa mer
Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland.
Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet är att höja värdet på materialet så att en maximal effekt och hållbar process kan nås för stålverken. Totalt är Norex koncernen 170 anställda, 140 av dessa jobbar inom Norex Service.
Som projektledare på Norex Service AB kommer du driva projekt, ett eller två parallellt, inom bland annat uppsättning av ny site vid nya uppdrag, ombyggnad av produktionslinjer, utvecklingsprojekt internt men även för kunder, delta i upphandlingsprocesser och förvärv m.m. Detta driver du självständigt eller i nära samarbete med kollegor.
Vi ser att du tidigare jobbat i projektform och gärna har erfarenhet av ex gruv- eller byggindustrin.
För att passa i rollen är du strukturerad, du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer med god planering och vet hur du ska prioritera för att effektivisera.
Geografiskt bor du med fördel i Mellansverige, Gävleborg – Dalarna eller uppåt i landet, Norrbotten där det händer mycket inom stålindustrin. Du kommer själv lägga upp planering utifrån när du besöker siterna och kontorsplats finns på varje ort.
Krav: Goda IT kunskaper (Excel, Office-paketet). God systemvana. Svenska och engelska. B-körkort
Meriterande: Bas P, kunskap inom ekonomi och kalkylering. Finska, tyska.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av Norex service Sweden AB. Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har några frågor.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Är du vår nya kreativa konditor/ bagare

Platsbeskrivning Vi behöver utöka vårt team i bageriet så vi söker nu en kreativ konditor/ bagare till vårt bageri i Luleå. Har du erfarenhet både som bagare och konditor är det meriterande. Men är du en renodlad konditor eller bagare är du även välkommen att söka. Tjänsten är en tillsvidare anställning. Som börjar med 6 månader tidsbegränsad anställning/ provanställning. Tjänsten startar enl. överenskommelse. Välkommen att söka. Dina arbetsuppgifter Någ... Visa mer
Platsbeskrivning
Vi behöver utöka vårt team i bageriet så vi söker nu en kreativ konditor/ bagare till vårt bageri i Luleå. Har du erfarenhet både som bagare och konditor är det meriterande. Men är du en renodlad konditor eller bagare är du även välkommen att söka.
Tjänsten är en tillsvidare anställning. Som börjar med 6 månader tidsbegränsad anställning/ provanställning.
Tjänsten startar enl. överenskommelse.
Välkommen att söka.


Dina arbetsuppgifter
Några av dina främsta arbetsuppgifter är bakning, skapande och trendspaning. Förutom detta ansvarar du och dina medarbetare också för att skapa och utveckla en lönsam avdelning och verksamhet med gott och inspirerande sortiment. Eftersom våra försäljningsställen är öppna nästan årets alla dagar förekommer arbete varannan lördag, men som regel måndag – fredag tidig morgon till dagtid.


Som person uppfyller du följande krav:
* utbildad och yrkesvan som bagare/ konditor.
* tycker om att skapa och har god känsla för smak, färg och form.
* är väl insatt i HACCP.
* är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar.
* har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig.
* har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete.


Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt
företag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.
. Vi skapar vinst som ger oss resurser
. Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
. Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
. Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet


Vi intervjuar sökande löpande så välkommen med din ansökan om du uppfyller våra krav. Visa mindre

Låstekniker till Byggbeslag i Luleå

Ansök    Apr 5    AB Byggbeslag    Låssmed/Låstekniker
Vill du arbeta med dörrmiljö, lås och säkerhet? Vi söker dig som är en problemlösare och har förmågan att se helheten. Du är ansvarstagande och serviceinriktad. Du är intresserad av el eller mekanik och vill utvecklas inom ett framtidsyrke. DU SOM PERSON Kan du beskriva dig själv som nyfiken, serviceinriktad och intresserad av att lära nytt? Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team. Då passar du in i gän... Visa mer
Vill du arbeta med dörrmiljö, lås och säkerhet?
Vi söker dig som är en problemlösare och har förmågan att se helheten. Du är ansvarstagande och serviceinriktad. Du är intresserad av el eller mekanik och vill utvecklas inom ett framtidsyrke.


DU SOM PERSON
Kan du beskriva dig själv som nyfiken, serviceinriktad och intresserad av att lära nytt? Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team. Då passar du in i gänget hos Byggbeslag i Luleå!
Om du har Gesäll- eller Mästarbrev är det naturligtvis mycket meriterande. Trots våra tekniska önskemål är det du som person som är viktigast.
Har du erfarenhet av eller kunnande om passersystem, så är även detta meriterande.
I DIN TJÄNST INGÅR DESSA ARBETSUPPGIFTER:
Montage av bl.a. lås, dörrstängare & dörrautomatiker m.m.
Läsa och förstå låsscheman och ritningar
Underhåll och service av vårt installerade produktsortiment

FÖR TJÄNSTEN GÄLLER:
Grundläggande datakunskaper och B-körkort
Du behärskar svenska i tal och skrift, då du har kund- och leverantörskontakter
Du har ca 2–3 års erfarenhet av liknande arbeten
Du är ansvarstagande och en driven problemlösare
Vi förutsätter att du inte förekommer i belastningsregistretVI ERBJUDER DIG
Attraktivt friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Möjlighet till vårdförsäkring
Personlig servicebil med möjlighet till drivmedelsförmån

Vi arbetar nära varandra, säljare, projektledare och tekniker. God stämning är viktigt för oss och vill gärna att alla bidrar till en glad, hjälpsam och engagerande miljö. Vårt mål är att du ska kunna arbeta i fokus med kvalitet och nöjda kunder och att du själv kan utvecklas tillsammans med oss.
Du arbetar i en expansiv verksamhet och har ca 300 kollegor runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat. Variationen av kundprojekt i regionen är stor och du får möjlighet att vara en viktig del av vår utveckling, vilket utmanar och berikar. För dig som tekniker finns även välutvecklade digitala verktyg, som underlättar och stöttar i vardagen.
Tjänsten är placerad i Luleå. Resor kan komma att ingå i tjänsten.

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Välkommen med din ansökan som innehåller CV och personligt brev, till [email protected]
Märk din ansökan med "Låstekniker Luleå". Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 6 juni 2022.
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, arbetstid är dagtid.
Om du har frågor kring tjänsten, tveka inte att kontakta platschef Markus Norberg på telefon 010-163 67 67.
Så här hanterar vi dina personuppgifter: När du skickar in din ansökan till Byggbeslag godkänner och samtycker du till att Byggbeslag behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

CERTEGO i Luleå söker medarbetare till butik/verkstad!

Ansök    Mar 28    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter För oss på CERTEGO är kundbemötande A och O. Som butik/verkstads-medarbetare arbetar möter du våra kunder dagligen över disk. Kunderna kan både bestå av privatpersoner, hantverkare och företag. Du kommer att arbeta med nyckelutläm... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

För oss på CERTEGO är kundbemötande A och O. Som butik/verkstads-medarbetare arbetar möter du våra kunder dagligen över disk. Kunderna kan både bestå av privatpersoner, hantverkare och företag. Du kommer att arbeta med nyckelutlämning, cylinderläggning, tagg-programmering och service och reparation av produkter som kommer in i butiken/verkstaden.Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälper varandra att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel.

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du har ett stort intresse för mekanik och teknik. Vi vill också att du är serviceminded och lägger stor vikt vid ett gott kundbemötande. Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare men det är viktigare att du har rätt inställning med en vilja att lära. Du vågar ta egna initiativ och fokuserar på lösningar.

Då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda. Visa mindre

(Kyl)tekniker till Francks Kylindustri i Luleå

Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks. Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av en familj med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige. Vi har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av. Francks är med och driver utvecklingen framåt när det gäller energi... Visa mer
Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks.

Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av en familj med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige. Vi har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av.

Francks är med och driver utvecklingen framåt när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling. Rätt temperatur på rätt plats är ett hantverk du kan lära dig och föra vidare.

Se gärna vår film (https://youtu.be/pNWmolLKprM)om Francks och inspireras tillsammans med oss att skapa Temperatur för en Bättre Värld.

Om tjänsten
Som (kyl)tekniker i Luleå kommer du att vara en viktig pusselbit då vi är i en stark tillväxtfas. Du kommer att förlägga ditt arbete framför allt ute hos våra kunder där du får möjlighet att arbeta med både service och i mindre entreprenadprojekt, vilket innebär en bredd av arbetsuppgifter. Att jobba som kyltekniker hos Francks innebär att du besöker kunder/anläggningar av varierande slag, allt från små till större komplexa anläggningar. Vi arbetar i huvudsak mot matvarubutiker, storkök, industrier, fastighetsbolag och våra samarbetspartners med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnationer.

Du kommer att både få arbeta självständigt, men också i team och du är alltid en viktig representant för Francks Kylindustri. Rollen som kyltekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd av kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper men även utvecklas själva genom att ta del av dina idéer, tankar och kunskaper. Vi tror och arbetar för att vi blir starkare tillsammans samt att ha roligt på jobbet! Vi är måna om att träffas i gruppen, oavsett om det är en enklare eftermiddagsfika eller ett planerat event. I Luleå är vi i dagsläget 10 personer, varav 6 kyltekniker, 1 styr/regler och 3 projektledare/serviceledare.

Tjänsten förläggs huvudsakligen i Luleå med omnejd. För att ge våra kunder bästa möjliga service tillämpar vi beredskapstjänstgöring, vilket kommer att ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer:
För att lyckas i rollen som (kyl)tekniker söker vi dig som har

- ett stort intresse för teknik och lärande
- erfarenhet som kyltekniker eller från angränsande område
- goda kunskaper i svenska då det används i arbetet
- B-körkort
Meriterande är om du har kylcertifikat och kunskaper inom el- och styr/regler. Vi ser gärna att du har erfarenhet som kyltekniker, men det viktigaste är din personliga inställning.

Som person är du:
- nyfiken, engagerad och framåtriktad
- affärsmässig och kundfokuserad
- lösningsorienterad


För att trivas i rollen behöver du både vara självgående och ha förmågan att arbeta tillsammans med andra. Du trivs i en lärande organisation och delar gärna och generöst med dig av dina kunskaper och lär av misstag. Det viktigaste är att du är en teamspelare som vill vara med och utveckla Luleåkontoret.

Övrigt
För frågor om tjänsten hör av dig till Thomas Eriksson, 0708-12 64 65, [email protected] eller
Jimmy Markstedt, 0730-94 22 79, [email protected]

Vi gör urval löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Har du inget färdigt CV - sök ändå :) Visa mindre

Sommarvikare Bagare sökes

Ansök    Feb 27    Skafferiet i Luleå AB    Bagare/Konditor
OM OSS Vi är ett personligt, hantverksbageri och konditori. All försäljning av bakverk sker i vårt egna kafé. Vi jobbar med hållbarhet och har varit nominerade till flertalet priser. ARBETSUPPGIFTER. Hos oss jobbar vi hållbart, vi bakar från grunden och på ekologiska råvaror. Du som söker delar vår passion för hantverket. Du har god erfarenhet från tidigare arbete i bageri/konditori. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara i bageriet och göra br... Visa mer
OM OSS
Vi är ett personligt, hantverksbageri och konditori. All försäljning av bakverk sker i vårt egna kafé. Vi jobbar med hållbarhet och har varit nominerade till flertalet priser.
ARBETSUPPGIFTER.
Hos oss jobbar vi hållbart, vi bakar från grunden och på ekologiska råvaror. Du som söker delar vår passion för hantverket. Du har god erfarenhet från tidigare arbete i bageri/konditori.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara i bageriet och göra bröd, frallor, baguetter, vetebröd och kavlade degar. Både till beställningar och till vårt kafé. Vi tar även hand om disk samt håller rent och fint.
KVALIFIKATIONER.
Vi är ett litet gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra. Hos oss är det viktigt att vi hjälper till vart det behövs och att alla tar sitt ansvar. Vi vill att du har en förmåga att se vad som behöver göras och kan jobba självständigt. Du bör gilla fart och vara en person som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer.
Erfarenhet från ett liknande arbete är ett krav. Utbildning är meriterande.
Anställning
Arbetet är ett sommarvikariat. Dagtid och heltid. Visa mindre

Kök/ kallskänka/ bageri/ barista

Ansök    Mar 9    Knife & Fork CLV AB    Bagare/Konditor
Vi på? Cafe? La Vache söker nu en bagare/ konditor. Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/ konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet. Om du är serviceinriktad och trivs med att ha många bollar i luften, då kanske du är vår nya medarbetare! Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande caféuppgifter hantering av kassan, espressomaskin, förbereda luncher, sallader, smörgås... Visa mer
Vi på? Cafe? La Vache söker nu en bagare/ konditor.
Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/ konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet.
Om du är serviceinriktad och trivs med att ha många bollar i luften, då kanske du är vår nya medarbetare!
Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande caféuppgifter hantering av kassan, espressomaskin, förbereda luncher, sallader, smörgåsar mm
Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.
Anställningen är vid behov med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba tisdag-lördag.
Vår vision- Vi vill leverera det goda och det lokala i ett vardagsrum där alla är välkomna och känner sig som hemma.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av Café?/ restaurang.
Som person ska du ha lätt för att ta i, vara en teamspelare och ha en hög serviceförmåga. Du ska även vara självgående, flexibel och vara stresstålig. Vidare ser vi att du är en glad och social person.
Skicka in din ansökan till [email protected]
Intervjuer sker löpnade och sista ansökningsdagen är den sista maj. Visa mindre

Konditor - Stora Coop Storheden Luleå

Är du en serviceinriktad person som älskar bröd, tårtor och försäljning? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker dig som är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande. Kunden i våra butiker ska mötas av trevlig personal, bra varor till bra priser, matinspiration och intressanta händelser. Som konditor hos oss arbetar du på bageriet med att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera snyggt i... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som älskar bröd, tårtor och försäljning? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande. Kunden i våra butiker ska mötas av trevlig personal, bra varor till bra priser, matinspiration och intressanta händelser.

Som konditor hos oss arbetar du på bageriet med att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera snyggt i våra manuella diskar. Du är butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt ger du våra kunder den bästa servicen samtidigt som du sprider glädje och energi. För att lyckas i rollen hos oss ser vi att du är ambitiös, ansvarstagande, trivs i ett högt arbetstempo och drivs av nya utmaningar. Du är en lagspelare av rang och tillsammans överträffar vi kundernas förväntningar.

Tjänsten är tillsvidare 30 timmar/vecka.

Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll samt helg.

-
Erfarenhet och kompetens som konditor är meriterande.

-
Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande

-
Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande

-
Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande


Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Coop Norrbotten är en detaljhandelsdrivande förening ägd av ca 142 500 medlemmar i Norrbotten. Föreningen har 42 butiker/stormarknader, ca 740 årsanställda samt en bruttoomsättning på ca 2,7 miljarder kronor. Butiker finns från Katterjåkk i norr till Piteå i söder. Servicekontoret finns på Storheden i Luleå.

Coop Norrbotten är en av Norrbottens största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Sommarvikarie konditor

Ansök    Feb 27    Skafferiet i Luleå AB    Bagare/Konditor
OM OSS Vi är ett personligt, hantverksbageri och konditori. All försäljning av bakverk sker i vårt egna kafé. Vi jobbar med hållbarhet och har varit nominerade till flertalet priser. ARBETSUPPGIFTER. Hos oss bakar vi från grunden och på ekologiska råvaror. Vi söker dig som är intresserad och har erfarenhet från tårtor och bakverk. Du vill jobba med hantverk, kreativt, de bästa råvarorna och kvalitet. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara i kon... Visa mer
OM OSS
Vi är ett personligt, hantverksbageri och konditori. All försäljning av bakverk sker i vårt egna kafé. Vi jobbar med hållbarhet och har varit nominerade till flertalet priser.
ARBETSUPPGIFTER.
Hos oss bakar vi från grunden och på ekologiska råvaror. Vi söker dig som är intresserad och har erfarenhet från tårtor och bakverk. Du vill jobba med hantverk, kreativt, de bästa råvarorna och kvalitet.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara i konditoriet. Du kommer att få göra tårtor, bakverk och rawfood. Både till beställningar och till vårt kafé. Vi tar även hand om disk samt håller rent och fint.
Du som söker bör vara noggrann, ha hög arbetsmoral samt ha en blick för smak och form.
Kvalifikationer
Vi är ett litet gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra. Hos oss är det viktigt att vi hjälper till vart det behövs och att alla tar sitt ansvar. Vi vill att du har en förmåga att se vad som behöver göras och kan jobba självständigt. Du bör gilla fart och vara en person som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer.
Erfarenhet från ett liknande arbete är ett krav. Utbildning är meriterande.
Anställning
Utöver semestervikarier söker vi även en fast anställd.
Arbetet är dagtid, heltid. Vardagar och varannan lördag. Visa mindre

Konditor

Ansök    Feb 27    Skafferiet i Luleå AB    Bagare/Konditor
OM OSS Vi är ett personligt, hantverksbageri och konditori. All försäljning av bakverk sker i vårt egna kafé. Vi jobbar med hållbarhet och har varit nominerade till flertalet priser. ARBETSUPPGIFTER. Hos oss jobbar vi hållbart, vi bakar från grunden och på ekologiska råvaror. Vi söker dig som är intresserad och har erfarenhet från tårtor och bakverk. Du vill jobba med hantverk, kreativt, de bästa råvarorna och kvalitet. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsak... Visa mer
OM OSS
Vi är ett personligt, hantverksbageri och konditori. All försäljning av bakverk sker i vårt egna kafé. Vi jobbar med hållbarhet och har varit nominerade till flertalet priser.
ARBETSUPPGIFTER.
Hos oss jobbar vi hållbart, vi bakar från grunden och på ekologiska råvaror. Vi söker dig som är intresserad och har erfarenhet från tårtor och bakverk. Du vill jobba med hantverk, kreativt, de bästa råvarorna och kvalitet.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara i konditoriet. Du kommer att få göra tårtor, bakverk och rawfood. Både till beställningar och till vårt kafé. Vi tar även hand om disk samt håller rent och fint.
Du som söker bör vara noggrann, ha hög arbetsmoral samt ha en blick för smak och form.
KVALIFIKATIONER.
Vi är ett litet gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra. Hos oss är det viktigt att vi hjälper till vart det behövs och att alla tar sitt ansvar. Vi vill att du har en förmåga att se vad som behöver göras och kan jobba självständigt. Du bör gilla fart och vara en person som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer.
Erfarenhet från ett liknande arbete är ett krav. Utbildning är meriterande.
Anställning
Önskat du söka den fast tjänsten ser vi gärna att du kan börja jobba hos oss så snart som möjligt.
Utöver den fasta söker vi 2 st semestervikarier,
Arbetet är dagtid, heltid. Vardagar och varannan lördag. Visa mindre

Ledare i bakning

Ansök    Feb 15    Medborgarskolan Nord    Bagare/Konditor
Vi söker en trevlig ledare som brinner för sin bakning och vill lära ut det till andra. Det kan vara bakning och/eller dekoration av bakverk. Vi har ett fint kök i centrala Luleå där kurserna kan vara. VI bestämmer tillsammans om kurserna ska vara dagtid, kvällar och/eller helger. Antal arbetade timmar per månad varierar beroende på hur eftertraktad kurs det är och hur mycket du önskar arbeta. Varmt Välkommen med din ansökan. Öppen för alla Vi fokuserar på... Visa mer
Vi söker en trevlig ledare som brinner för sin bakning och vill lära ut det till andra. Det kan vara bakning och/eller dekoration av bakverk.
Vi har ett fint kök i centrala Luleå där kurserna kan vara.
VI bestämmer tillsammans om kurserna ska vara dagtid, kvällar och/eller helger.
Antal arbetade timmar per månad varierar beroende på hur eftertraktad kurs det är och hur mycket du önskar arbeta.
Varmt Välkommen med din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Produktionsarbetare

Svalson söker fyra Produktionsarbetare till Luleå Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb på ett produktägande företag med utveckling, försäljning och produktion, där du kommer kunna följa projekt från idé till levererad produkt. Svalson tillverkar och säljer smarta skjutglaslösningar som öppnar upp världen för människor samtidigt som de avskärmar det obehagliga och skyddar mot det farliga. Under varumärkena Cit i Lä och Café au Lä säljer Svalson ... Visa mer
Svalson söker fyra Produktionsarbetare till Luleå

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb på ett produktägande företag med utveckling, försäljning och produktion, där du kommer kunna följa projekt från idé till levererad produkt.

Svalson tillverkar och säljer smarta skjutglaslösningar som öppnar upp världen för människor samtidigt som de avskärmar det obehagliga och skyddar mot det farliga. Under varumärkena Cit i Lä och Café au Lä säljer Svalson höj- och sänkbara glasräcken som skyddar uteserveringar, altaner och balkonger mot vind och buller. Företagets eldrivna skjutluckor finns i receptioner, kassadiskar och andra platser där människor möts. De är enkla att öppna och stängs automatiskt när larmet går. Svalson Fireslide skyddar mot brand och Svalson Ballistic skyddar mot beskjutning.

Svalson är ett familjeföretag med 55 medarbetare i Luleå och Piteå. Företaget säljer sina produkter över hela världen med stark bas i Norden och Frankrike. Svalsons produkter anpassas efter kundens önskemål och tillverkas sedan i någon av produktionsanläggningarna i Luleå, Piteå, Frankrike eller Kanada. Tillverkningskontroll av tredjepartscertifierade produkter görs av RISE.

Svalson söker dig som vill arbeta med utveckling i ett produktägande företag med bas i Norrbotten. Du kommer arbeta i nära anslutning till både försäljning och produktion och kommer kunna följa utvecklingen av nya produkter från idé till färdig installation hos slutkund.

Du kommer ingå i ett team som arbetar med produktion och utveckling av produktionsflödet.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna i fabriken är montering och leverans av glasräcken Cit i Lä® vilket innebär moment som internlogistik, kapning, montering, och emballering av produkterna.
I den lika viktiga utvecklingen av produktionsmetoderna mot ett enkelt och smart enstycksflöde kommer du arbeta tillsammans med gruppen, produktions-ledare och VD.

Vi söker dig som drivs av leverera och utveckla arbetet. Du som vill vara med och skapa en montagefabrik i världsklass
Det är bra om du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, driven och har en positiv inställning och god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid och med fast lön. Möjligheter till nye utmaningar internt. Tjänsten är på dagtid och övertid kan förekomma periodvis. Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansökan

Urvalsarbetet kommer ske löpande, skicka din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev via annons på www.nordiskkompetens.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med Nordisk Kompetens i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor till rekryteringskonsult Thomas Nergård, 073 - 4350669. Visa mindre

Konditor/Säljare - Stora Coop Storheden Luleå

Är du en serviceinriktad person som älskar bröd, tårtor och försäljning? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker dig som är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande. Kunden i våra butiker ska mötas av trevlig personal, bra varor till bra priser, matinspiration och intressanta händelser. Som konditor/säljare hos oss arbetar du främst på bageriet med att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att ex... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som älskar bröd, tårtor och försäljning? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande. Kunden i våra butiker ska mötas av trevlig personal, bra varor till bra priser, matinspiration och intressanta händelser.

Som konditor/säljare hos oss arbetar du främst på bageriet med att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera snyggt i våra manuella diskar. Du är butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt ger du våra kunder den bästa servicen samtidigt som du sprider glädje och energi. För att lyckas i rollen hos oss ser vi att du är ambitiös, ansvarstagande, trivs i ett högt arbetstempo och drivs av nya utmaningar. Du är en lagspelare av rang och tillsammans överträffar vi kundernas förväntningar.

Arbetet som säljare är varierande och innehåller alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik, såsom varupåfyllning, försäljning, kassaarbete och kundservice.

Tjänsten är tillsvidare 30 timmar/vecka.

Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll samt helg.

-
Erfarenhet och kompetens som konditor är meriterande.

-
Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande

-
Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande

-
Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande


Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Coop Norrbotten är en detaljhandelsdrivande förening ägd av ca 142 500 medlemmar i Norrbotten. Föreningen har 42 butiker/stormarknader, ca 740 årsanställda samt en bruttoomsättning på ca 2,7 miljarder kronor. Butiker finns från Katterjåkk i norr till Piteå i söder. Servicekontoret finns på Storheden i Luleå.

Coop Norrbotten är en av Norrbottens största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Ledare i keramik

Ansök    Feb 4    Medborgarskolan Nord    Keramiker
Vi söker dig som är en duktig keramiker och som kan vara en inspirerande ledare i ämnet. Det är en fördel om du har en egen verkstad eller är medlem i KKV. Tillsammans med dig kommer vi fram till om kurserna ska vara på kvällar, helger eller dagtid. Antal kurser och timmar beror på efterfrågan och tillgänglighet på keramisk verkstad. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller ... Visa mer
Vi söker dig som är en duktig keramiker och som kan vara en inspirerande ledare i ämnet.
Det är en fördel om du har en egen verkstad eller är medlem i KKV.
Tillsammans med dig kommer vi fram till om kurserna ska vara på kvällar, helger eller dagtid. Antal kurser och timmar beror på efterfrågan och tillgänglighet på keramisk verkstad.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Produktionsledare (arbetsledare) till anstalten Luleå

Ansök    Feb 3    Kriminalvården    Förman, snickeri
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Nu söker vi fyra produktionsledare till anstalten Luleå. ARBETSUPPGIFTER Som produktionsledare har du direktkontakt med våra klie... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Nu söker vi fyra produktionsledare till anstalten Luleå.

ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsledare har du direktkontakt med våra klienter i anstaltens produktion. I den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du bidrar till klienternas lärande men också till att klienterna reflekterar över sin situation. Du kommer utöver detta ha kundkontakt med befintliga externa kunder samt ansvar för att hitta nya kunder.

Efter introduktion kommer du som produktionsledare att vara med och ansvara för den dagliga driften. Du planerar, arbetsfördelar samt säkerställer att våra leveranser sker enligt utsatt tid. Du är även med själv och deltar i produktionsarbetet. Tillsammans med övriga kollegor är du med och ansvarar för produktionsplaneringen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har väl grundade och tydliga värderingar. I stressituationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Du har förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utifrån mottagares förutsättningar. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen.
• Erfarenhet av produktionsarbete, gärna med inriktning trä.
• God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• B-körkort.

Det är meriterande om du har:
• Eftergymnasial utbildning företrädesvis inom ekonomi, försäljning, marknadsföring.
• Erfarenhet av försäljning och marknadsföring, företrädesvis med ansvar att hitta nya kunder.
• Erfarenhet av arbetsledande roll.
• Erfarenhet av pedagogiskt arbete.
• Säkerhetsmedvetenhet både utifrån arbetsmiljö och klientsäkerhet.
• Kunskaper om kvalitetssystem.
• Relevanta språkkunskaper.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker

Ansök    Jan 18    Luleå kommun    Hjälpmedelstekniker
Luleå har både storstadens utbud och småstadens närhet. En hållbar kuststad med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så s... Visa mer
Luleå har både storstadens utbud och småstadens närhet. En hållbar kuststad med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Folkhälsa och hälso- och sjukvård, Stöd och service, Socialpsykiatri och öppenvård, Myndighetsutövning socialtjänst samt Vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Som hjälpmedelstekniker kommer du att ha ett nära samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt omsorgspersonal. Du kommer att ge stöd och service till personer inom särskilda boenden. Vi är ett arbetslag på totalt tre personer som självständigt planerar arbetet utifrån uppdrag, rutiner eller riktlinjer.

Arbetet som hjälpmedelstekniker består i huvudsak av besiktning, underhåll, montering, rekonditionering samt transport av kommunägda hjälpmedel, exempelvis sängar och taklyftar. Du registrerar och dokumenterar hjälpmedel i databasen. I arbetet ingår även förrådshantering, kontakt med hjälpmedelsleverantörer och beställning av hjälpmedel.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha erfarenhet av arbete med hjälpmedel och goda tekniska kunskaper. Teknisk utbildning med inriktning mot el/mekanik samt inom området hjälpmedelsteknik är meriterande.

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga och ett gott bemötande samt engagemang gentemot alla olika aktörer du möter i ditt arbete. Som person är du förändrings- och utvecklingsinriktad, du har en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Du ska kunna planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar, vara lösningsfokuserad och serviceinriktad. Arbetet kräver god datavana och dokumentationsförmåga samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Viktigast är att du har ett stort intresse av teknik och förståelse för hur saker fungerar samt är nyfiken på att lära dig nya saker.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har ett positivt förhållningssätt mot våra brukare.

Arbetstiden är förlagd dagtid.
Tunga lyft förekommer.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Socialförvaltningen begär att få se utdrag ur Polisens belastningsregister vid nyrekrytering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tips!
Nyfiken på Luleå? flyttatilllulea.se
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb Visa mindre

CERTEGO i Luleå söker erfarna säkerhetstekniker med inriktning mekanik

Ansök    Dec 21    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet som säkerhetstekniker där du arbetat med mekaniska säkerhetsprodukter. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda. Visa mindre

Civil Säkerhetsmaterieltekniker.

Ansök    Dec 21    Försvarsmakten    Finmekaniker
Är du noggrann, kundinriktad och gillar praktiskt arbete?  Om arbetsplatsen  Säkmatverkstaden vid F 21 är en underhållsverkstad för personburen och gemensam flygutrustning för de flygsystem som används inom Luleå Garnison. Du kommer att arbeta i ett team på 12 personer med både kvinnor och män.   Säkmatfunktionen betjänar även 2 stridsflygdivisioner och helikopterskvadronen vid F 21.  Samtliga medarbetare är krigsplacerade inom 21. flygflottiljen.  A... Visa mer
Är du noggrann, kundinriktad och gillar praktiskt arbete? 

Om arbetsplatsen 

Säkmatverkstaden vid F 21 är en underhållsverkstad för personburen och gemensam flygutrustning för de flygsystem som används inom Luleå Garnison.

Du kommer att arbeta i ett team på 12 personer med både kvinnor och män.  

Säkmatfunktionen betjänar även 2 stridsflygdivisioner och helikopterskvadronen vid F 21. 

Samtliga medarbetare är krigsplacerade inom 21. flygflottiljen. 

Arbetsuppgifter 

I våra arbetsuppgifter ingår bl.a. service, reparation, modifiering samt tillpassning av flygutrustning, exempelvis flyghjälm, syrgasmask och flytvästar. Intern utbildning kommer ges. 

Arbetsuppgifterna består till stora delar av finmekaniskt och annat praktiskt arbete, som t.ex. limning. 

Du kommer ha nära kontakt med våra kunder samt arbeta praktiskt både enskilt och i nära samarbete med kollegor. Som civil säkerhetsmaterieltekniker i Försvarsmakten ska du uppfylla försvarsmaktens krav för fysisk standard, därför ingår fysisk träning som en arbetsuppgift.  

Kvalifikationer


• Gymnasiekompetens

 Meriterande


• Tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. 

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som säkerhetsmaterieltekniker ska du som person vara serviceinriktad, ansvarskännande, flexibel, noggrann och med ett högt säkerhetstänkande.

Tjänsten kännetecknas av ett mycket högt säkerhetstänk och personligt ansvarstagande då den dagliga tjänsten är direkt relaterad till flygsäkerheten, ditt arbete är pilotens sista ”livlina”.

Du har en god struktur i ditt arbete och är van vid att arbeta i olika tidstempo.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Detta är en civil befattning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsomfattning 100 % 

Utbildningen för att bli behörig säkerhetsmaterieltekniker sker till största del i Linköping, total kurstid är ca 12 veckor fördelat på ca ett år.

Detta är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. 

Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildning, övningar och insatser, både inrikes och utrikes.

En Grundläggande Militär Utbildning på ca 2 veckor är obligatorisk.   

Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsort Luleå 

Upplysningar om tjänsten lämnas av: Chef Säkmat, Alexander Kjällman,

tfn 076-1172456  alt. Stf C Säkmat, Chatrin Blomberg 0920-23 46 76. 

Fackliga organisationer:

OFR-S, SEKO, SACO och OFR/O nås genom

F 21 vxl tfn 0920-23 40 00.

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-21. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.  

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens flygflottilj, F 21, är Sveriges nordligaste flygflottilj. Huvudbasen är i Luleå, med sidobaser i Jokkmokk och Vidsel.
F 21 övar kontinuerligt för att kunna leverera följande luftoperativa förmågor i såväl fred, kris som krig:

- Kontroll av luftrummet.
- Mark- och sjömålsbekämpning.
- Underrättelseinhämtning.
- Luftburen transport.
- Stöd till övriga stridskrafter, totalförsvaret och samhället i övrigt.

F 21 försvarar - tillsammans med övriga förband i Försvarsmakten - Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

Tillsammans med övriga flygvapnet bevakar och skyddar vi Sveriges luftrum dygnet runt, året runt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vikariat konditor

Ansök    Dec 27    Skafferiet i Luleå AB    Bagare/Konditor
Hos oss jobbar vi hållbart, vi bakar från grunden och på ekologiska råvaror. För att du ska lyckas som konditor hos oss söker vi dig som är intresserad och har kunskap om tårtor och bakverk. Du vill jobba med hantverk, de bästa råvarorna och kvalitet. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara i konditoriet och jobba med tårtor och bakverk. Både på beställning och till vårat kafé. Vackra och goda ting kommer inte av sig själv så därför bör du vara ... Visa mer
Hos oss jobbar vi hållbart, vi bakar från grunden och på ekologiska råvaror. För att du ska lyckas som konditor hos oss söker vi dig som är intresserad och har kunskap om tårtor och bakverk. Du vill jobba med hantverk, de bästa råvarorna och kvalitet.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara i konditoriet och jobba med tårtor och bakverk. Både på beställning och till vårat kafé.
Vackra och goda ting kommer inte av sig själv så därför bör du vara noggrann, ha hög arbetsmoral och kunna jobba självständigt och med en blick för smak och form. Både under lugnare och mer hektiska perioder. Det vi säljer håller en hög kvalitet och vi är väldigt måna om våra kunder. De är oss kära!
Vi är 8 personer som finns på plats här varje dag som alla gillar att hjälpas åt. Vi förutsätter att du vill detsamma och kommer till jobbet med humöret på topp.
Tjänsten är ett vikariat, heltid. Start så snart som möjligt-slutet av sommaren 2022. Varannan vecka måndag-fredag, kl 6-15 och varannan vecka tisdag-lördag, 6-15.
Arbetslivserfarenhet från liknande arbete är ett krav.
Intervjuer hålls löpande tills dess att vi hittar den rätta. Maila in din ansökan till: [email protected] och märk ansökan med VIKARIAT KONDITOR. Visa mindre

Är du vår nya kreativa konditor/ bagare

Platsbeskrivning Vi söker en kreativ konditor/ bagare till vårt bageri i Luleå. Har du erfarenhet både som bagare och konditor är det meriterande. Men är du en renodlad konditor eller bagare är du även välkommen att söka. Tjänsten är till en början en behovs / timanställning som med tiden förhoppningsvis skall övergå till en tillsvidareanställning när vardagen återgår till det normala efter pandemin. Tjänsten startar enl. överenskommelse. Välkommen att s... Visa mer
Platsbeskrivning
Vi söker en kreativ konditor/ bagare till vårt bageri i Luleå. Har du erfarenhet både som bagare och konditor är det meriterande. Men är du en renodlad konditor eller bagare är du även välkommen att söka.
Tjänsten är till en början en behovs / timanställning som med tiden förhoppningsvis skall övergå till en tillsvidareanställning när vardagen återgår till det normala efter pandemin.
Tjänsten startar enl. överenskommelse.
Välkommen att söka.


Dina arbetsuppgifter
Några av dina främsta arbetsuppgifter är bakning, skapande och trendspaning. Förutom detta ansvarar du och dina medarbetare också för att skapa och utveckla en lönsam avdelning och verksamhet med gott och inspirerande sortiment. Eftersom våra försäljningsställen är öppna nästan årets alla dagar förekommer arbete varannan lördag, men som regel måndag – fredag tidig morgon till dagtid.


Som person uppfyller du följande krav:
* utbildad och yrkesvan som bagare/ konditor.
* tycker om att skapa och har god känsla för smak, färg och form.
* är väl insatt i HACCP.
* är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar.
* har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig.
* har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete.


Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt
företag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.
. Vi skapar vinst som ger oss resurser
. Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
. Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
. Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet


Vi intervjuar sökande löpande så välkommen med din ansökan om du uppfyller våra krav. Visa mindre

Tekniker till Pilot och Demo

Vi vill bli fler! Metallforskningsinstitutet Swerim bedriver industrinära forskning och utveckling kring metaller och deras väg från råmaterial till färdig produkt. Vi är 200 medarbetare på två orter i Sverige - Luleå och Stockholm. Vår vision är en fossilfri och cirkulär industri. Inom affärsområde Pilot och Demo arbetar vi operativt med drift och underhåll av Swerims pilot- och demonstrationsanläggningar. Vi har pilotanläggningar för de flesta kända m... Visa mer
Vi vill bli fler! Metallforskningsinstitutet Swerim bedriver industrinära forskning och utveckling kring metaller och deras väg från råmaterial till färdig produkt. Vi är 200 medarbetare på två orter i Sverige - Luleå och Stockholm. Vår vision är en fossilfri och cirkulär industri.

Inom affärsområde Pilot och Demo arbetar vi operativt med drift och underhåll av Swerims pilot- och demonstrationsanläggningar. Vi har pilotanläggningar för de flesta kända metallurgiska processer, bearbetningsteknisk utrustning och anläggningar för reformering av de olika processgaserna som finns tillgängliga inom industrin.

Vi bygger om och anpassar våra anläggningar till kundens egna förhållanden och utvecklar processer
i en pilotskala som kan överföras till kundens egen tillverkningsanläggning.
 
Om arbetet
Till försökshallarna i Luleå söker vi nu en engagerad Tekniker. Pilot och Demo utgör en viktig del av forskningen vid Swerim i Luleå genom att ansvara för förberedelserna och utförandet av pilot- och driftsförsök. I pilothallarna finns bland annat en ljusbågsugn, konverter, induktionsugnar, gasreformeringsanläggningar, masugn och valsverk.
 
Inom affärsområdet arbetar totalt sett ca 35 medarbetare, i både Luleå och Stockholm. Vi som arbetar inom affärsområdet är främst tekniker med olika specialistkompetenser, industrielektriker, instrumentingenjörer och processingenjörer.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Förbereda och delta i genomförandet av pilotförsök både i nya och befintliga pilotanläggningar.
* Handha och styra befintliga och nya försöksutrustningar i liten och stor skala.
* Underhåll av befintliga anläggningar och fastigheter.

Vem är du?
Vi söker dig med minst en gymnasial utbildning inom industriteknik eller motsvarande. Meriterande är operatörserfarenhet, erfarenhet av injektionsutrustning och injektion i smältor, erfarenhet av traverskörning av flytande (slagg/metall) transporter, erfarenhet av eldfast inom processindustrin. Meriterande är också erfarenhet av arbete inom tung industri eftersom vi framför allt verkar inom metallurgisk industri.

Tjänsten förutsätter att du är utåtriktad, social och har känsla för service samt att du har förmåga att självständigt och i team driva arbetet framåt. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, kvalitetsmedveten och som tar utgångspunkt i att allt arbete vid våra anläggningar ska utföras på ett säkert sätt. Vidare är du ansvarstagande, kan prioritera arbetet effektivt samt har erfarenhet av att arbeta utifrån gällande lagar och föreskrifter.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsorten är i Luleå. Resor ingår (men inte frekvent) i tjänsten och det är en fördel, men inte ett krav att inneha körkort. Du arbetar normalt dagtid måndag till fredag och skiftarbete förekommer under begränsade perioder några gånger per år. Vanligtvis är Swerim stängt under julhelger och i Juli månad. Vi tränar gratis på friskvårdcentrum i Luleå och har också friskvårdsbidrag och andra förmåner via vår förmånsportal.
 
Inom Swerim är vi övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden samarbete, engagemang, nyfikenhet och integritet eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du vara med där det händer och bygga en hållbar industri - sök till oss!

Kontaktpersoner
Marcel Magnusson, Gruppchef, 070-322 19 20, [email protected]
Britta Bolin, HR-chef, 073-083 67 25, [email protected]
Lars-Erik From, Sveriges Ingenjörer, 070-630 19 18, [email protected]
Håkan Fahlén, Unionen, 070-432 10 32, [email protected]
Peter Larsson, Metall, 070-392 02 34, [email protected]

Länk till alla lediga tjänster inom Swerim
För mer info om Swerim: www.swerim.se
 
Intresserad?
Tycker du att det låter intressant och vill veta mer? Hör gärna av dig genom att fylla i formuläret nedan senast den 31 december 2021. Du får en bekräftelse på att Swerim har mottagit din ansökan. Vi ser fram emot att få höra mer om dig och vad du vill bidra med hos oss. Visa mindre

GIS-samordnare till Property Governance

Ansök    Nov 22    Vattenfall AB    GIS-samordnare
Vattenfall söker GIS-samordnare till Property Governance Bakgrund Vattenfalls huvudsakliga verksamhet består av produktion och distribution av el och värme. För ändamålet innehar Vattenfall ett stort antal fastigheter som hanteras av affärsenheterna inom vattenkraft, kärnkraft, värme/kraftvärme, vindkraft samt eldistribution. Vattenfall vill nu utveckla och implementera en stödjande funktion på central nivå för styrning av detta fastighetsinnehav. Det omfa... Visa mer
Vattenfall söker GIS-samordnare till Property Governance
Bakgrund
Vattenfalls huvudsakliga verksamhet består av produktion och distribution av el och värme. För ändamålet innehar Vattenfall ett stort antal fastigheter som hanteras av affärsenheterna inom vattenkraft, kärnkraft, värme/kraftvärme, vindkraft samt eldistribution. Vattenfall vill nu utveckla och implementera en stödjande funktion på central nivå för styrning av detta fastighetsinnehav. Det omfattande och ständigt föränderliga innehavet kräver god ordning och struktur i processerna och det är viktigt för koncernen att ha god överblick och kontroll över beståndet. Avtal, rättigheter och all annan relevant dokumentation behöver finnas lättillgänglig och vara tillförlitlig. För att säkerställa denna överblick och kontroll har koncernen beslutat att bygga upp en central fastighetskompetens samt införskaffa ett IT-baserat stödsystem. Vattenfall söker därför en GIS-samordnare med placering inom den centrala finansfunktionen.

Din roll som GIS-samordnare
Som GIS-samordnare leder du utvecklingen av koncernens fastighetssystem genom användning av geodata, GIS och visualisering. För rollen krävs djup GIS-kompetens i användandet av webbaserade applikationer och förmåga att bygga upp verktyget. Arbetet sker i nära samarbete med våra affärsenheters fastighetsansvariga. Tjänsten är placerad på den centrala finansavdelningen och du rapporterar till koncernens skattechef.

I din roll som GIS-samordnare förväntas du:
Leda och driva den strategiska utvecklingen av det digitala systemstödet för koncernens fastighetsbestånd både med interna och externa aktörer samt att driva utvecklingsprojekt.
Inneha spetskompetens inom GIS och ha goda kunskaper i att bygga GIS-funktionaliteter.
Fungera som expert inom området och agera stödjande mot kollegor i verksamheten. På ett inspirerande sätt informera och föra dialog med användare kring utveckling av GIS.
Omvärldsbevaka och delta på relevanta konferenser och andra sammanhang samt föredra och förmedla budskap internt inom Vattenfall.
Samarbete med Bolagslantmätaren är en väsentlig del av uppdraget.
Inta en aktiv roll i upphandlingen och implementeringen av de GIS- och IT-baserade stödsystem som nu är under införskaffande. Du kommer spela en central roll gentemot verksamheten i uppstart, upplärning och utbildning inom dessa stödsystem.
Uppdatera och vidareutveckla de rutiner och riktlinjer som är relaterade till systemet samt tillse att de följs i verksamheten. Upprätta och upprätthålla processbeskrivningar inom GIS området.Dina kvalifikationer:
Du har akademisk utbildning inom ämnesområdet och flerårig arbetslivserfarenhet med liknande frågor.
Du är väl insatt i vad som krävs av digitala systemstöd och kan bygga upp GIS-kompetens för att en effektiv överblick av fastighetsbeståndet ska uppnås.
I din roll har du förmåga att samarbeta och du är i arbetssammanhang drivande, uthållig och idérik.
Resor ingår i tjänsten så det är nödvändigt att du innehar B-körkort.

Som person är du kommunikativ, engagerad, lösningsorienterad och du har lätt för att förankra idéer och att vara med i strategiska resonemang. Du behärskar obehindrat det svenska språket så att du kan kommunicera med medarbetare och övrig personal. Du har även goda kunskaper i engelska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande är erfarenhet av hantering av geografisk information i stora industriföretag.

Placeringsort: Flexibel

Vi erbjuder:
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i. Läs mer hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

För mer information om tjänsten kontakta Rekryterande chef: Anders Tegelberg 070-239 88 17. För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare: Emma Nytell, 073 088 59 10, [email protected]
Fackliga representanter: Michelle von Gyllenpalm & (Akademikerna), Jens Morell (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Juha Siipilehto (SEKO). Du når dem via Vattenfalls växel: 08 739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Stärkta av vårt mål, vi är fast beslutna att möjliggöra att leva fossilfritt inom en generation!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bilglastekniker Luleå

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Carglass® grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass®Sweden till 100 % av Belron® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 15 miljoner kunder per år. Vi är 26 000 anställda globalt, i Sverige är vi 230 anställda och över 70 verkstäder. Vi är inne i en tillväx... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Carglass® grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass®Sweden till 100 % av Belron® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern.
BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 15 miljoner kunder per år. Vi är 26 000 anställda globalt, i Sverige är vi 230 anställda och över 70 verkstäder.
Vi är inne i en tillväxtfas och söker dig som vill vara med och utvecklas med oss och göra skillnad för våra kunder.
Arbetsuppgifter
Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, så därför tillhandahåller Carglass® den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten. Vi vill att du ska överträffa våra kunders förväntningar.
Kvalifikationer
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. Du har en gymnasieexamen och vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana samt tycka om personlig utveckling.
B-körkort är ett krav.
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt ök.
Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Bageriarbetare till Överkalix

Ansök    Sep 13    Clustera Sverige AB    Bagare/Konditor
Clustera Sverige AB söker bageriarbetare till ett framgångsrikt företag om tillverkar bröd i alla dess sorter. Tillverkning sker i fabrik i Överkalix. Du skall jobba med tillverkning av allehanda bröd i fabrik. Du har lätt för att lära. Har du erfarenhet eller utbildning är det meriterande. Skiftgång förekommer. Vi tror du är trevlig arbetsam, lojal, kan ta folk, vidsynt, har social kompetens, stresstålig, kan föra dialog. Du anställs av oss till en börja... Visa mer
Clustera Sverige AB söker bageriarbetare till ett framgångsrikt företag om tillverkar bröd i alla dess sorter. Tillverkning sker i fabrik i Överkalix.
Du skall jobba med tillverkning av allehanda bröd i fabrik. Du har lätt för att lära. Har du erfarenhet eller utbildning är det meriterande. Skiftgång förekommer.
Vi tror du är trevlig arbetsam, lojal, kan ta folk, vidsynt, har social kompetens, stresstålig, kan föra dialog.
Du anställs av oss till en början och om du är rätt person övergår anställningen till kundföretaget.
Start: Så snart som möjligt. Boende kan ordnas. Vi följer kollektivavtalet som arbetsplatsen har.
Vi intervjuar löpande så sök jobbet omgående. Dock senast 2021-09-30 genom att registrera dig på www.clustera.se , mina sidor.
Clustera är ett auktoriserat Bemannings- och Rekryterings företag. Vi har kollektivavtal för alla branscher. Visa mindre

Bagare till restaurang Slice Pizza

Ansök    Sep 13    ByHart AB    Bagare/Konditor
Slice Pizza är den lokala kvarterskrogen som med sin egen moderna tolkning av klassiska Napolitansk pizza på kort tid fått rykte om sig att servera Luleås godaste pizzor. Slice erbjuder både take away och möjlighet att sitta ned i loungen med vännerna och dela några slice tillsammans med något gott i glaset. Under hösten 2020 inleds renoveringen av Slice nya restaurangdel för att där kunna ta emot uppemot 32 sittande gäster. Vi som jobbar på Slice värna... Visa mer
Slice Pizza är den lokala kvarterskrogen som med sin egen moderna tolkning av klassiska Napolitansk pizza på kort tid fått rykte om sig att servera Luleås godaste pizzor. Slice erbjuder både take away och möjlighet att sitta ned i loungen med vännerna och dela några slice tillsammans med något gott i glaset. Under hösten 2020 inleds renoveringen av Slice nya restaurangdel för att där kunna ta emot uppemot 32 sittande gäster.

Vi som jobbar på Slice värnar om mathantverket, och tar inga genvägar. Smak och kvalité är hjärtat i varje pizza, och det är här DU kommer in i bilden. Vi söker en bagare eller kock som precis som oss, vill leverera den absoluta bästa upplevelsen av att sätta tänderna en perfekt gräddad napolitansk pizza.

Våra pizzor är eftertraktade och vi jobbar för fullt med färdigställandet av en ytterligare restaurangdel för att möta våra kunders efterfrågan. I takt med utökningen av sittplatser utökar vi också personalstyrka och öppettider.

Du som ska jobba med oss på Slice Pizza får gärna var lite av en nörd. Du har säkert grottat ned dig i någon av kategorierna genuint mathantverk, jäsprocesser, italienskt vin, och kanske särskilt det napolitanska köket. Eller så överraskar du oss med något helt annat!

Slice erbjuder vedugnsbakade pizzor, och är lokaliserad i en före detta kyrkolokal på bostadsområdet Björkskatan i Luleå. Ugnen som är specialbeställd och tillverkad i Italien eldas endast med björkved. Temperaturen i ugnen är 500 grader när pizzorna gräddas. För den som väntar medan pizzan gräddas, eller de som väljer att äta på plats kan vi med stolthet presentera ett brett och varierat dryckessortiment, den ena veckan är aldrig den andra lik. Hos oss finns öl alternativ samt viner som självklart valts att matcha menyns smakspegel.

Slice Pizza är syskon med Slice Golf, en anläggning unik i sitt slag som erbjuder möjlighet för golfare att fortsätta utöva sporten även när utomhussäsongen i norr sagt stopp. Gillar vår nya medarbetare golf blir vi bara extra glada eftersom vi tillsammans med Slice Golf anordnar event av diverse slag både med och utan koppling till golf. Restauranglokalen och loungen är möjlig att abonnera för både företag och privata tillställningar och middagar.

Bagare/kock

Du som arbetar hos oss är gärna utbildad inom restaurang eller bageri med några års erfarenhet. Eller så är du en person om verkligen har matlagning som ett intresse och därför lagat en hel del mat, särskilt intressant om det är italienska smaker. Vi välkomnar att du är initiativrik och full av kreativitet för att hitta nya och smarta vägar att jobba, utveckla produkter och leverera mervärde till restaurangens gäster.

Restaurangen och vad menyn innehåller styrs av säsong, och utvecklas i takt med att vi snart kan erbjuda fler sittplatser och att tidigare restriktioner börjar få restauranglivet att återgå till det nya normala. Du kommer att vara en viktig del av utvecklingen med innehåll och utbud. Vi erbjuder en arbetsplats med gott om plats för att testa och förverkliga idéer.

En av oss

Oavsett vilken roll du söker så är service och strävan efter att alltid leverera lite mer än det förväntade hos varje kund ett absolut måste. Ett leende och glatt hej är första och bästa starten! Kreativitet och ett uns nördighet för mat & dryck kommer att göra att du trivs med vårt gäng.

Vi är en liten arbetsplats där varje medarbetare är en viktig representant för verksamheten. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlighet.

Vi arbetar för ökad mångfald och jämställdhet i vår personalsammansättning och ser gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsterna. Du behöver kunna prata flytande svenska.

Hur ansöker jag?

1. Ditt första steg nu är att vi länken skicka in ditt CV tillsammans med en presentation av dig som person och en beskrivning som speglar vad du har för utbildning och/eller erfarenheter som kommer väl till pass hos oss. Tala om varför vi ska anställa DIG helt enkelt!
2. Ditt nästa steg (om du inte redan gör det) är att gå in på våra sociala medier föra att gilla och följa @slice.pizza.lulea och @byhart_ab

Vi kommer där att göra inlägg för att hålla dig uppdaterad om hur vårt arbete och rekryteringsprocessen går.

Mer av det praktiska

Vi kommer löpande göra urval och kontakta sökanden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi har redan valt modell för den här rekryteringen och kommer sköta den i samarbete med ByHart. Vi tar inte emot några ansökningar via e-post.

Anställningsform & tillträde: Extrapersonal vid behov, med möjlighet till heltid och tillsvidareanställning. Arbetstiderna kan komma att variera baserat på restaurangens öppettider, samt när event genomförs i samarbete med vår syskonverksamhet Slice Golf. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Lönevillkor: Individuell lönesättning

Frågor eller funderingar?

Hör av dig till Simon R eller Anton på Slice Pizza vid frågor eller mer information:
Mobil: 070-2704565
E-post: [email protected] Visa mindre

Vikariat som Mätarjusterare VA produktion

Ansök    Maj 21    Luleå kommun    Mätarjusterare
Luleå har både storstadens utbud och småstadens närhet. En hållbar kuststad med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så s... Visa mer
Luleå har både storstadens utbud och småstadens närhet. En hållbar kuststad med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?


Avdelning Vatten och Avlopp ansvarar för Luleå kommuns vatten- och avloppsverksamhet med ansvar för nybyggnation, drift och underhåll av VA-ledningar, avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer. Vi deltar i stor utsträckning till att forma den framtida staden och landsbygden och är därmed en viktig förutsättning för Luleås tillväxt.
Vatten och Avlopp är en framtidsbransch i ständig utveckling och med stora investeringar.
Vi erbjuder mångskiftande arbetsuppgifter, möjligheter till personlig utveckling och som medarbetare hos oss är du en del av vårt utvecklingsarbete.
Vi är Norrbottens största livsmedelsproducent och levererar 8 miljoner kubikmeter dricksvatten årligen.
Inom avloppsverksamheten renar vi årligen 10 miljoner kubikmeter spillvatten samt producerar 2 miljoner kubikmeter biogas.

Inom avdelningen handhar vi dessutom samtliga vattenmätare inom Luleå kommun vilket innebär att vi byter ca 2000 mätare / år i villor, företag, allmänna anläggningar samt på industrier.

Till vårt team behöver vi en vikarierande mätarjusterare under hösten.ARBETSUPPGIFTER
Som mätarjusterare vid VA-avdelningen ingår du i ett team som ansvarar för mätning och montering av vattenmätare.

KVALIFIKATIONER
Önskvärd bakgrund är gymnasial teknisk utbildning med inriktning maskin, vvs eller annan likvärdig utbildning inkluderande praktisk erfarenhet.


Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har lätt att samarbeta samt god förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

B körkort krävs.


ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tips!
Nyfiken på Luleå? flyttatilllulea.se
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb Visa mindre

Konditor till Överkalix

Ansök    Sep 13    Clustera Sverige AB    Bagare/Konditor
Clustera Sverige AB söker konditor till ett framgångsrikt företag om tillverkar bröd i alla dess sorter. Tillverkning sker i fabrik i Överkalix. Du älskar att baka och ser det som ett konstverk. Du har erfarenhet eller utbildning. Vi tror du är trevlig arbetsam, lojal, kan ta folk, vidsynt, har social kompetens, stresstålig, kan föra dialog. Du anställs av oss till en början och om du är rätt person övergår anställningen till kundföretaget. Start: Så snart... Visa mer
Clustera Sverige AB söker konditor till ett framgångsrikt företag om tillverkar bröd i alla dess sorter. Tillverkning sker i fabrik i Överkalix.
Du älskar att baka och ser det som ett konstverk. Du har erfarenhet eller utbildning.
Vi tror du är trevlig arbetsam, lojal, kan ta folk, vidsynt, har social kompetens, stresstålig, kan föra dialog.
Du anställs av oss till en början och om du är rätt person övergår anställningen till kundföretaget.
Start: Så snart som möjligt. Boende kan ordnas.
Vi intervjuar löpande så sök jobbet omgående. Dock senast 2021-09-30 genom att registrera dig på www.clustera.se , mina sidor.
Clustera är ett auktoriserat Bemannings- och Rekryterings företag. Vi har kollektivavtal för alla branscher. Visa mindre

Vik Säljare/konditor - Stora Coop Storheden i Luleå

När vår ordinarie konditor går på en välbehövlig semester söker vi en säljare/konditor till vårt bageri på Stora Coop Storheden. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra ... Visa mer
När vår ordinarie konditor går på en välbehövlig semester söker vi en säljare/konditor till vårt bageri på Stora Coop Storheden.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Som säljare/konditor hos oss arbetar du främst på bageriet med att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i våra manuella diskar. Men också med övriga arbetsuppgifter som förekommer i butik, såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

- Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
- Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
- Skylta om i butiken
- Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
- Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är ett semestervikariat på 30 timmar per vecka. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll samt helg.

-
Erfarenhet och kompetens som konditor är meriterande.

-
Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande

-
Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande

-
Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande


Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

Säljchef Henrik Vasara, tfn. 010-747 70 02

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser framemot din ansökan!

Coop Norrbotten är en detaljhandelsdrivande förening ägd av ca 140 000 medlemmar i Norrbotten. Föreningen har 42 butiker/stormarknader, ca 740 årsanställda samt en bruttoomsättning på ca 2,7 miljarder kronor. Butiker finns från Katterjåkk i norr till Piteå i söder. Servicekontoret finns på Storheden i Luleå.

Coop Norrbotten är en av Norrbottens största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Vikarierande drifttekniker

Vikarierande drifttekniker till Bioenergi i Luleå Bioenergi är en del av Luleås unika energisystem och en viktig pusselbit i omställningen till ett fossilfritt samhälle. I vårt pelletsverk, beläget på Aronstorp i Luleå, producerar vi pellets av restprodukter från skogsindustrin. Nu söker vi en vikarierande drifttekniker som kan hoppa in och arbeta med drift och underhåll tillsammans med någon av våra driftingenjörer när behov i anläggningen uppstår. Vi sök... Visa mer
Vikarierande drifttekniker till Bioenergi i Luleå
Bioenergi är en del av Luleås unika energisystem och en viktig pusselbit i omställningen till ett fossilfritt samhälle. I vårt pelletsverk, beläget på Aronstorp i Luleå, producerar vi pellets av restprodukter från skogsindustrin. Nu söker vi en vikarierande drifttekniker som kan hoppa in och arbeta med drift och underhåll tillsammans med någon av våra driftingenjörer när behov i anläggningen uppstår.
Vi söker drifttekniker som kan arbeta hos oss då behov på anläggningen uppstår. Det är en tjänst som är lämplig för någon som kan tänka sig att hoppa in med kort varsel och som kan kombinera detta med annan sysselsättning. Främst har vi behov av resurser till de pass som ligger under måndag till fredag. Hos oss på Bioenergi arbetar vi i snabbroterande 12-timmars 5-skift.
Som vikarie arbetar du och någon av våra driftingenjörer tillsammans med den löpande driften och underhållsarbetet på produktionsanläggningen. Här arbetar vi i skiftesgående team, dygnet runt – året runt. Varje skift ansvarar för säkerhet, drift, övervakning och problemlösning, sköter styrningen samt provtagning av råvara och färdig pellets. Produktionen både styrs och övervakas med hjälp av vårt anpassade styrsystem och i arbetsuppgifterna ingår även löpande hantering av driftstörningar och larm som också dokumenteras.
Du arbetar målinriktat i en organisation med mycket tekniskt kunnande, där noggrannhet och analytiskt tänkande uppmuntras och du är bekväm i att ta eget ansvar för dina uppgifter. Att samarbeta med andra människor trivs du med, framförallt allt så besitter du förmågan att lyssna och kommunicera på ett bra sätt.
Vi söker dig som har en slutförd gymnasial utbildning, gärna inom el eller någon teknisk utbildning. Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning, kanske med inriktning på el, teknik/mekanik, hydraulik eller inom processteknik. Har du erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter inom driftövervakning, -styrning, problemlösning, eller inom energibranschen/energiproduktion är det ett plus.
Som person är du engagerad och kommunikativ. Du arbetar strukturerat och har ett naturligt intresse för teknik och detaljer. Vi sätter ett stort värde på din samarbetsförmåga, men du bör också trivas med att ha ett eget ansvar då det ibland behöver fattas snabba beslut. Vi förutsätter att du har god datorvana och att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift.
B-körkort och körkort för hjullastare är meriterande.

Mer information om tjänsten lämnas av produktionschef Fredrik Nilsson 0920-264560 eller på mejl [email protected] Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast den söndag 18 april via epost till [email protected] Rekryteringsprocessen sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Märk mejlet med ”dagvikarie Bioenergi” Varmt välkommen med din ansökan!
Bioenergi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare når du via företagets växel: 0920-26 44 00. Visa mindre

Junior utvecklingsingenjör

Studerar du just nu eller har nyligen avslutat dina högskole- eller universitetsstudier med teknisk inriktning alternativt inom metallurgi? Då kanske detta är något för dig! Vi söker just nu en junior utvecklingsingenjör. Tjänsten är på halvtid och under en begränsad period.   Om tjänsten I Luleå utvecklar Höganäs en unik plasmabaserad produktionsprocess för tillverkning av metallpulver. Pulvren används i olje- och gasbrytning och andra industrisektorer. ... Visa mer
Studerar du just nu eller har nyligen avslutat dina högskole- eller universitetsstudier med teknisk inriktning alternativt inom metallurgi? Då kanske detta är något för dig! Vi söker just nu en junior utvecklingsingenjör. Tjänsten är på halvtid och under en begränsad period.  
Om tjänsten
I Luleå utvecklar Höganäs en unik plasmabaserad produktionsprocess för tillverkning av metallpulver. Pulvren används i olje- och gasbrytning och andra industrisektorer.

Vi behöver temporärt stärka vårt team i Luleå med en junior utvecklingsingenjör, gärna någon som just nu studerar alternativt är nyutexaminerad. Arbetsuppgifter inkluderar:


• utvinning och tolkning av processdata från pulverfördelningsprocess
• pulverkarakterisering från experimentella körningar
• beredning av metallografiska prover

Som junior utvecklingsingenjör kommer du också att få möjlighet att bidra till att utveckla både produktionsprocessen och nya material.

Tjänsten är lokaliserad i Luleå och är på halvtid från 1 juni till 17 december 2021.

Din profil
Vi söker dig som just nu studerar eller nyligen avslutat dina högskole- eller universitetsstudier med teknisk inriktning alternativt inom metallurgi. Du bör ha fallenhet för kritiskt tänkande, vara noggrann och ha förmågan att fokusera på detaljer. Du måste också kunna rapportera data och resultat på ett strukturerat och lättförståeligt sätt.

I teamet strävar vi efter gott samarbete och stark teamkänsla vilket betyder att du bör trivas med att jobba i grupp och har stark samarbetsförmåga. Du bör också ha ett intresse för ny teknik. Vi sätter alltid säkerhet i första hand.

Att jobba på Höganäs
Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du kan utvecklas och nå dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi strävar efter öppenhet som ett sätt för både medarbetare och företaget att utvecklas. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs
Höganäs är världsledande på marknaden för järn- och metallpulver, med en årlig produktionskapacitet på 500 000 ton. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar för fordonsindustrin, ytbeläggnings- och sammanfogningstekniker, additiv tillverkning och vattenrening; områden som alla bidrar till ett mer hållbart samhälle. Höganäs grundades 1797 och idag sysselsätter vi 2 400 engagerade medarbetare i 16 länder i Europa, Amerika och Asien. Vår omsättning under 2019 var 1,3 miljarder euro. Våra ägare är Lindéngruppen och FAM.

Intresserad?
Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 26 maj 2021. Visa mindre

Tekniker till Länsenheten för särskilt stöd, hjälpmedelskonsulenter i Luleå

I Länsenheten Särskilt stöd ingår Hjälpmedelskonsulentverksamhet, Vuxenhabilitering samt Råd och stöd enligt LSS. I Hjälpmedelskonsulentverksamheten arbetar hjälpmedelskonsulenter och tekniker. Vårdgivarens hjälpmedelspolicy och riktlinjer för förskrivning av hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning är grunden för stödet till hjälpmedelsförskrivare i Region Norrbotten och länets kommuner. Vi söker Vi söker dig som har teknisk kompetens och IT-komp... Visa mer
I Länsenheten Särskilt stöd ingår Hjälpmedelskonsulentverksamhet, Vuxenhabilitering samt Råd och stöd enligt LSS. I Hjälpmedelskonsulentverksamheten arbetar hjälpmedelskonsulenter och tekniker. Vårdgivarens hjälpmedelspolicy och riktlinjer för förskrivning av hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning är grunden för stödet till hjälpmedelsförskrivare i Region Norrbotten och länets kommuner.

Vi söker
Vi söker dig som har teknisk kompetens och IT-kompetens, kännedom om funktionsnedsättningar och att du kan arbeta självständigt. God förmåga att samarbeta, pedagogisk insikt och att hålla dig uppdaterad inom hjälpmedelsområdet är nödvändigt för att patienters behov ska kunna tillgodoses. Vi lägger stor vikt vid personlig kompetens. Körkort B är ett krav.
Det här får du arbeta med
I länsenheten arbetar vi med ständiga förbättringar och vi söker dig som är engagerad i att arbeta med problemlösning och att utveckla arbetet på enheten.
Vi söker dig som vill arbeta i team med hjälpmedelskonsulenter och med förskrivare av kommunikations- och kognitionshjälpmedel.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är teknisk support gällande kommunikations- och kognitionshjälpmedel i form av direkta patientmöten (på mottagning, hembesök, fjärrstyrning, videomöten), både enskilt och gemensamt med hjälpmedelskonsulent och förskrivare av hjälpmedel. Arbetsuppgifterna består av anpassning av hjälpmedel, att föreslå lösningar utifrån patienters individuella behov, avhjälpande underhåll och ansvar för lagerhantering av kommunikations- och kognitionshjälpmedel. Lagerhanteringen innebär att se till att produkter finns i lager, effektuera beställningar från förskrivare, leveranser till patient eller förskrivare, registrering/avregistrering i lagersystemet, återlämnande av hjälpmedel, rekonditionering eller skrotning.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag-fredag. Placeringsort är Luleå, tjänsten är länsövergripande och i arbetet ingår resor med bil över hela länet. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilglastekniker till Ryds Bilglas

Söker du ett spännande arbete i bilbranschen? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Då är det dig vi söker! Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskedjor Ryds Bilglas, Samglas och National Windscreens finns nära kunden med över 220 verkstäder i ... Visa mer
Söker du ett spännande arbete i bilbranschen? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Då är det dig vi söker!

Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskedjor Ryds Bilglas, Samglas och National Windscreens finns nära kunden med över 220 verkstäder i Norden och Storbritannien. Koncernen omsatte under 2018 ca 1400 MSEK med ca 800 anställda. Ryds bilglas är nu i behov av en bilglastekniker på heltid till verkstaden på Storheden. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Som bilglastekniker kommer du att arbeta med bilrutedemontering och stenskottsreparation. Du kommer även arbeta kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer beställa material och hjälpa kunder med tidsbokning. Ryds Bilglas är stolta över sina kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor. För att få arbeta i verkstadsmiljö måste du uppvisa ett godkänt resultat på lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer att bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Din profil
Vi söker dig med ett intresse för bilar. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet av arbete inom bilbranschen. Du ska även uppskatta administrativt arbete eftersom du kommer arbeta en hel del i kundmottagningen. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och innehar B-körkort. I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du värdesätter samarbete och service. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Ryds Bilglas önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryterare Therese Isaksson. Du når Therese via mail på [email protected] Vi behandlar ansökningarna löpande, så tveka därför inte, sök redan idag! Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

GIS-utvecklare

Ansök    Mar 3    Luleå kommun    GIS-utvecklare
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med närmare 6900 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för k... Visa mer
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med närmare 6900 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 000 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?


Vi är idag 14 medarbetare som ansvarar för kommunens GIS-plattform, kartor, karttjänster, geotekniska arkiv och geografiska databaser samt utveckling och samordning. Sektionen arbetar med primärkartan, adress- och namnsättning samt utför mätning för flertalet verksamheter. Tillsammans med myndigheter, kommunala bolag, andra kommuner och forum samverkar vi inom området geodata och GIS i syfte att utveckla oss och regionen. Kommunen strävar efter kostnadseffektivisering bland annat genom digitalisering där geodata är efterfrågade på stor bredd. Målet är att tillhandahålla geodata med god kvalitet för ökad tillgänglighet, service och trygghet till medborgare samt externa parter. Luleå kommun är godkänd av Lantmäteriet och Trafikverket som blåljuskommun.

ARBETSUPPGIFTER
Som GIS-utvecklare ligger ditt fokus på GIS-portaler (öppna, tillhandahålla, utveckla och beskriva geodata). Tjänsten innebär att du är en expert inom GIS- och geodataområdet. Du ingår i sektionens GIS-funktion med GIS-strateg och GIS-utvecklare som ansvarar för att tillhandahålla kommunens GIS-plattform för tjänstepersoner, medborgare och näringslivet. En viktig del i det arbetet handlar om att skapa möjligheter att tillgängliggöra geodata öppet. Vårt GIS på Intranätet WebGIS bygger på karttjänster och teknik från Esri som grund. Du kommer att förvalta och administrera denna plattform och delta i utvecklingen av nästa generations samarbetsplattform med kartan i centrum.
Som GIS-utvecklare kommer du bland annat att:
- Sätta upp, administrera, utveckla, konfigurera och förvalta befintliga system i kommunens GIS-plattform.
- Arbeta med systemutveckling och programmering.
- Testa och införa nya tekniker i kommunen.
- Bistå i arbetet med att verka för att geodata lagras, ajourhålls och förvaltas enligt framtagna planer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är civilingenjör, systemvetare med inriktning GIS, GIS-ingenjör eller har liknande utbildning och kunskap. I rollen krävs det att du har flerårig erfarenhet av GIS-utveckling, gärna inom kommunal verksamhet, större organisationer och varierade branscher. Vi ser gärna att du är nyfiken, driven, engagerad, kreativ och har en förmåga att lyfta blicken och se helheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att du har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende hos olika målgrupper då du kommer att jobba mot och stötta flera kommunala förvaltningar och bolag. Vi förutsätter att du har mycket god kunskap om och har arbetat med ArcGIS Enterprise och ArcGIS Desktop, gärna med erfarenhet av portaluppbyggnad. Vi ser det som meriterande om du arbetat med FME och programmering och specifikt har kunskap om ArcGIS JavaScript API. Vi ser det också som meriterande om du arbetet med och har kunskap om andra GIS-system.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Luleå kommuns önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till ansvarig rekryterare på StudentConsulting, Therese Isaksson. Du når Therese via mail på [email protected] Vi arbetar löpande med urval, så tveka därför inte, sök redan idag!

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalavdelningen.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb Visa mindre

Vi söker en GIS-utvecklare till Luleå kommun!

Har du flerårig erfarenhet av GIS-utveckling? Är du nyfiken, driven och kreativ? Då kan det vara just dig vi söker! Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Stadsbyggnadsförvaltningen ansvarar för geografisk informationsteknik (GIT), geografiska i... Visa mer
Har du flerårig erfarenhet av GIS-utveckling? Är du nyfiken, driven och kreativ? Då kan det vara just dig vi söker!

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Stadsbyggnadsförvaltningen ansvarar för geografisk informationsteknik (GIT), geografiska informationssystem (GIS) och förvaltning av geodata genom att använda standarder, styra geodatainsamling i syfte att skapa tillgänglighet och användbarhet av digital geografisk information och geodata för verksamheternas behov och krav. Geodatasektionen ingår i avdelningen Investering och geodata.

Vi är idag 14 medarbetare som ansvarar för kommunens GIS-plattform, kartor, karttjänster, geotekniska arkiv och geografiska databaser samt utveckling och samordning. Sektionen arbetar med primärkartan, adress- och namnsättning samt utför mätning för flertalet verksamheter. Tillsammans med myndigheter, kommunala bolag, andra kommuner och forum samverkar vi inom området geodata och GIS i syfte att utveckla oss och regionen. Kommunen strävar efter kostnadseffektivisering bland annat genom digitalisering där geodata är efterfrågade på stor bredd. Målet är att tillhandahålla geodata med god kvalitet för ökad tillgänglighet, service och trygghet till medborgare samt externa parter. Luleå kommun är godkänd av Lantmäteriet och Trafikverket som blåljuskommun.

Som GIS-utvecklare ligger ditt fokus på GIS-portaler (öppna, tillhandahålla, utveckla och beskriva geodata). Tjänsten innebär att du är en expert inom GIS- och geodataområdet. Du ingår i sektionens GIS-funktion med GIS-strateg och GIS-utvecklare som ansvarar för att tillhandahålla kommunens GIS-plattform för tjänstepersoner, medborgare och näringslivet. En viktig del i det arbetet handlar om att skapa möjligheter att tillgängliggöra geodata öppet. Vårt GIS på Intranätet ”WebGIS” bygger på karttjänster och teknik från Esri som grund. Du kommer att förvalta och administrera denna plattform och delta i utvecklingen av nästa generations samarbetsplattform med kartan i centrum.
Som GIS-utvecklare kommer du bland annat att:
- Sätta upp, administrera, utveckla, konfigurera och förvalta befintliga system i kommunens GIS-plattform.
- Arbeta med systemutveckling och programmering.
- Testa och införa nya tekniker i kommunen.
- Bistå i arbetet med att verka för att geodata lagras, ajourhålls och förvaltas enligt framtagna planer.

Din profil
Vi söker dig som är civilingenjör, systemvetare med inriktning GIS, GIS-ingenjör eller har liknande utbildning och kunskap. I rollen krävs det att du har flerårig erfarenhet av GIS-utveckling, gärna inom kommunal verksamhet, större organisationer och varierade branscher. Vi ser gärna att du är nyfiken, driven, engagerad, kreativ och har en förmåga att lyfta blicken och se helheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att du har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende hos olika målgrupper då du kommer att jobba mot och stötta flera kommunala förvaltningar och bolag. Vi förutsätter att du har mycket god kunskap om och har arbetat med ArcGIS Enterprise och ArcGIS Desktop, gärna med erfarenhet av portaluppbyggnad. Vi ser det som meriterande om du arbetat med FME och programmering och specifikt har kunskap om ArcGIS JavaScript API. Vi ser det också som meriterande om du arbetet med och har kunskap om andra GIS-system.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Luleå kommuns önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till ansvarig rekryterare på StudentConsulting, Therese Isaksson. Du når Therese via mail på [email protected] Vi arbetar löpande med urval, så tveka därför inte, sök redan idag!

Facklig företrädare:
Michael Öhman
Sveriges Ingenjörer
Telefon: 0920-45 39 63

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Bagare sökes

Ansök    Jan 20    Skafferiet i Luleå AB    Bagare/Konditor
Vi är ett personligt, ekologiskt hantverksbageri och konditori. Vi jobbar med kvalitet och rena råvaror. All försäljning av bakverk sker i vårt egna kafé. Vi jobbar med hållbarhet och har varit nominerade till flertalet priser. Vi söker en bagare. Vi söker dig som är driven, noggrann, gillar tempo, är självgående och har ett intresse för att baka på bra och rena råvaror. Din arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara att jobba i bageriet med sötebröd och ma... Visa mer
Vi är ett personligt, ekologiskt hantverksbageri och konditori. Vi jobbar med kvalitet och rena råvaror. All försäljning av bakverk sker i vårt egna kafé. Vi jobbar med hållbarhet och har varit nominerade till flertalet priser.
Vi söker en bagare.
Vi söker dig som är driven, noggrann, gillar tempo, är självgående och har ett intresse för att baka på bra och rena råvaror. Din arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara att jobba i bageriet med sötebröd och matbröd.
Erfarenhet från att ha jobbat i ett bageri är ett krav. Kockerfarenhet är meriterande. Vi behöver arbetskraft dagtid, måndag-fredag, antingen på 50 % eller 100 %. Skriv i ansökan vilket av alternativen som du är intresserad av. Maila din ansökan till [email protected]
Intervjuer hålls löpande tills dess att vi hittar den rätta. Visa mindre

Vi söker en bilglastekniker till Ryds Bilglas på Spantgatan!

Söker du ett spännande arbete i bilbranschen? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Då är det dig vi söker! Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskedjor Ryds Bilglas, Samglas och National Windscreens finns nära kunden med över 220 verkstäder i ... Visa mer
Söker du ett spännande arbete i bilbranschen? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Då är det dig vi söker!

Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskedjor Ryds Bilglas, Samglas och National Windscreens finns nära kunden med över 220 verkstäder i Norden och Storbritannien. Koncernen omsatte under 2018 ca 1400 MSEK med ca 800 anställda. Ryds bilglas är nu i behov av en bilglastekniker på heltid till verkstaden på Spantgatan. Tillträde sker enligt överenskommelse. Som bilglastekniker kommer du att arbeta med bilrutedemontering och stenskottsreparation. Du kommer även arbeta kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer beställa material och hjälpa kunder med tidsbokning. Ryds Bilglas är stolta över sina kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor. För att få arbeta i verkstadsmiljö måste du uppvisa ett godkänt resultat på lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer att bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Din profil
Vi söker dig med ett intresse för bilar. De är meriterande om du har yrkeserfarenhet av arbete inom bilbranschen. Du ska även uppskatta administrativt arbete eftersom du kommer arbeta en hel del i kundmottagningen. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och innehar B-körkort. I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du värdesätter samarbete och service. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Ryds Bilglas önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryterare Therese Isaksson. Du når Therese via mail på [email protected] Vi behandlar ansökningarna löpande, så tveka därför inte, sök redan idag! Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

CERTEGO i Luleå söker två lärlingar

Ansök    Jan 4    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
På CERTEGO i Luleå blir du en viktig del i ett bra team. Hos oss kommer du att ha intressanta arbetsuppgifter och möjlighet att kontinuerligt utbyta kunskap och erfarenhet med dina kollegor. En styrka i att arbeta hos oss på CERTEGO är att du också kan erhålla nödvändiga utbildningar och samarbeta med dina kollegor runtom i Norden. Arbetsuppgifter Som lärling hos oss får du främst arbeta med installation och service av våra mekaniska säkerhetssystem. Du ... Visa mer
På CERTEGO i Luleå blir du en viktig del i ett bra team. Hos oss kommer du att ha intressanta arbetsuppgifter och möjlighet att kontinuerligt utbyta kunskap och erfarenhet med dina kollegor. En styrka i att arbeta hos oss på CERTEGO är att du också kan erhålla nödvändiga utbildningar och samarbeta med dina kollegor runtom i Norden.

Arbetsuppgifter

Som lärling hos oss får du främst arbeta med installation och service av våra mekaniska säkerhetssystem. Du kommer att ha god stöttning av dina kollegor och får möjlighet att utvecklas i arbetet. Hos oss är ingen dag den andra lik och du kommer garanterat har kul på jobbet!

Vem är du?

För att lyckas hos oss krävs att du har ett genuint intresse för mekanik och teknik. Kanske har du läst teknikprogrammet på gymnasiet och/eller så har du erfarenhet från ett närliggande yrke så som snickare, fastighetsförvaltare el dyl och vill byta bransch. Att lösa komplexa problem är något som utmanar dig. Att möta både kunder och kollegor är något du trivs med. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsten avser heltid, vi tillämpar visstidsanställningar för våra lärlingar med ambitionen att det ska bli tillsvidareanställningar när lärlingstiden är slut.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen. Visa mindre

Är du Larssons Glas AB nästa förstärkning som glasmontör till Luleå?

Har du ett starkt intresse för montörarbete? Gillar att arbeta fysiskt och tillhöra en arbetsgrupp med stark lagkänsla? Känns det här som dig, tveka inte att söka tjänsten. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Larssons Glas AB räkning en glasmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Larssons Glas under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna b... Visa mer
Har du ett starkt intresse för montörarbete? Gillar att arbeta fysiskt och tillhöra en arbetsgrupp med stark lagkänsla? Känns det här som dig, tveka inte att söka tjänsten.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Larssons Glas AB räkning en glasmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Larssons Glas under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

För tjänsten som glasmontör kommer du att utgå från kontoret i Luleå kontoret och därifrån åka ut till kunder. Larssons Glas expanderar och söker en ytterligare glasmontör till sitt team i Luleå.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Larssons Glas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hjälpa kunder med montering av aluminium och glasprodukter. Exempel på detta kan vara:

•Montering av glasdörrar och glas räcken
•Montering och tillverkning av inglasningar och uterum
•Montering av bastu-duschväggar i glas
•Montering av entréer på fastigheter
•Montering av skjutdörrar och garderober

Du kommer att arbeta under vardagar mellan arbetstiderna 07:00-16:00.


Vi söker dig som
Har studerat byggnadsprogrammet under gymnasietiden och har ett stort intresse för montering och snickeri. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med montörsarbete eller snickeri, detta är inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Larssons Glas. Du som person är serviceinriktad då du kommer i ditt arbete att bemöta kunder. Vi ser även att du är noggrann i utförandet av arbetsuppgifter och har ett målmedvetet tänk.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Johansson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Information om kundföretaget
Med kunder i hela Norrbotten samt finska Tornedalen arbetar Larssons Glas åt kunder från Luleå till Övertorneå. Med lång erfarenhet av branschen är de noga med att alltid ge hög service åt deras kunder, att vara trevlig och tillmötesgående ser dem som en självklarhet.
www.larssonsglas.se


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Bilglastekniker i Luleå (Visstidsanställning)

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 39 länder och över 29000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 18,2 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i v... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 39 länder och över 29000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 18,2 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 170 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, så därför tillhandahåller Carglass® den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. Du har en gymnasieexamen och vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. B-körkort är ett krav.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Tjänsten är en visstidsanställning, tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in ditt personliga brev och CV via länken.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Bagare och Extrapersonal till Slice Pizza

Ansök    Okt 16    ByHart AB    Bagare/Konditor
Slice Pizza är den lokala kvarterskrogen som med sin egen moderna tolkning av klassiska Napolitansk pizza på kort tid fått rykte om sig att servera Luleås godaste pizzor. Slice erbjuder både take away och möjlighet att sitta ned i loungen med vännerna och dela några slice tillsammans med något gott i glaset. Under hösten 2020 inleds renoveringen av Slice nya restaurangdel för att där kunna ta emot uppemot 32 sittande gäster. Vi som jobbar på Slice värna... Visa mer
Slice Pizza är den lokala kvarterskrogen som med sin egen moderna tolkning av klassiska Napolitansk pizza på kort tid fått rykte om sig att servera Luleås godaste pizzor. Slice erbjuder både take away och möjlighet att sitta ned i loungen med vännerna och dela några slice tillsammans med något gott i glaset. Under hösten 2020 inleds renoveringen av Slice nya restaurangdel för att där kunna ta emot uppemot 32 sittande gäster.

Vi som jobbar på Slice värnar om mathantverket, och tar inga genvägar. Exempelvis krossas tomaterna till såsen för hand och mozzarellan direktlevereras varje vecka från vår leverantör. Men, degen är trots allt hjärtat i varje pizza, och det är här DU kommer in i bilden. Vår bagare. Vi söker en bagare som precis som oss, brinner för att leverera den absoluta bästa upplevelsen av att sätta tänderna en perfekt gräddad pizza.

Våra pizzor är eftertraktade och vi påbörjar nu renoveringen av en ytterligare restaurangdel för att möta våra kunders efterfrågan. I takt med utökningen av sittplatser utökar vi även personalstyrkan, och kommer bland annat att behöva extra servicepersonal i kök, matsal och kassa.

Du som ska jobba med oss på Slice Pizza får gärna var lite av en nörd. Du har troligtvis grottat ned dig i någon av kategorierna genuint mathantverk, jäsprocesser, suröl, och kanske särskilt det napolitanska köket. Eller så överraskar du oss med något helt annat!

Slice erbjuder vedugnsbakade pizzor, och är lokaliserad i en före detta kyrkolokal på bostadsområdet Björkskatan i Luleå. Ugnen som är specialbeställd och tillverkad i Italien eldas endast med björkved. Temperaturen i ugnen är nästan 500 grader när pizzorna gräddas. För den som väntar medan pizzan gräddas, eller de som väljer att äta på plats kan vi med stolthet presentera ett brett och varierat dryckessortiment, den ena veckan är aldrig den andra lik. Hos oss finns öl (se untappd.com), alkoholfria alternativ samt viner som självklart valts att matcha menyns smakspegel.

Slice Pizza är syster med Slice Golf, en anläggning unik i sitt slag som erbjuder möjlighet för golfare att fortsätta utöva sporten även när utomhussäsongen i norr sagt stopp. Gillar vår nya medarbetare golf blir vi bara extra glada eftersom vi tillsammans med Slice Golf anordnar event av diverse slag både med och utan koppling till golf. Restauranglokalen och loungen är möjlig att abonnera för både företag och privata tillställningar och middagar och även vid de tillfällena är vi i behov av extra personal för servering och service.

Bagare

Du som kommer att arbeta som bagare hos oss är utbildad bagare eller konditor med några års erfarenhet. Vi välkomnar att du är initiativrik och full av kreativitet för att hitta nya och smarta vägar att jobba, utveckla produkter och leverera mervärde till restaurangens gäster.

Restaurangen och vad menyn innehåller utvecklas i takt med att vi kan erbjuda mer sittplatser och att gällande restriktioner tillåter större sällskap. Du kommer att vara en viktig del av utvecklingen med innehåll och utbud. Vi erbjuder en arbetsplats med gott om plats för att testa och förverkliga idéer.

Extrapersonal restaurang/service & event

Du som kommer att arbeta med oss har ”klipp i benen”, ett öga för att självständigt se vad som behövs och är prestigelös i ditt förhållningssätt. Allt från kassa, bordsservering, prep i kök, till disk och vedhämtning kan fylla ett arbetspass. Och allt däremellan!

Meriterande om du har en praktisk utbildning och arbetserfarenhet av inom service och restaurang med dig.

En av oss

Oavsett vilken roll du söker så är service och strävan efter att alltid leverera lite mer än det förväntade hos varje kund ett absolut måste. Ett leende och glatt hej är första och bästa starten! Kreativitet och ett uns nördighet för mat & dryck kommer att göra att du trivs med vårt gäng.

Vi är en liten arbetsplats där varje medarbetare är en viktig representant för verksamheten. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlighet.

Vi arbetar för ökad mångfald och jämställdhet i vår personalsammansättning och ser gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsterna. Du behöver kunna prata flytande svenska.

Hur ansöker jag?

1. Ditt första steg nu är att vi länken skicka in ditt CV tillsammans med en presentation av dig som person och en beskrivning som speglar vad du har för utbildning och/eller erfarenheter som kommer väl till pass hos oss. Tala om varför vi ska anställa DIG helt enkelt!
2. Ditt nästa steg (om du inte redan gör det) är att gå in på våra sociala medier föra att gilla och följa @slice.pizza.lulea och @byhart_ab

Vi kommer där att göra inlägg för att hålla dig uppdaterad om hur vårt arbete och rekryteringsprocessen går.

Mer av det praktiska

Vi kommer löpande göra urval och kontakta sökanden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi har redan valt modell för den här rekryteringen och kommer sköta den i samarbete med ByHart. Vi tar inte emot några ansökningar via e-post.

Anställningsform & tillträde Bagare: Tillsvidareanställning, heltid (100%). Provanställning kommer att tillämpas. Arbetstiderna kan komma att variera baserat på restaurangens öppettider, samt när event genomförs i samarbete med vår systerverksamhet Slice Golf. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Anställningsform & tillträde Service: Anställning tidsbegränsat vid behov, i första hand kvällar och helger, samt när event genomförs i samarbete med vår systerverksamhet Slice Golf. Tillträde snarast enligt överenskommelse och baserat på behov.

Lönevillkor: Individuell lönesättning

Frågor eller funderingar?

Hör av dig till Simon Johansson på Slice Pizza för rollspecifika frågor:
Mobil: 070-630 75 55
E-post: [email protected]

Hör av dig till Lovisa Rosén på ByHart för frågor kring rekryteringsprocessen
Mobil: 070-536 95 42
E-post: [email protected] Visa mindre

SSAB - Tekniker Gasbehandling & Biprodukter inriktning mot underhåll

Som Tekniker kommer du arbeta med uppföljning av processen och ansvarar för större och mindre underhållsprojekt samt avställningar. Du kommer driva förbättringsarbete och föreslå åtgärder för ökad tillgänglighet, minskad andel oplanerat underhåll och ökad andel förebyggande underhåll inom enheten. Placeringsort Luleå. Om tjänsten På Koksverkets gasbehandling kyls och renas koksgasen i olika reningssteg och biprodukterna tjära, svavel och bensen utvinns. Et... Visa mer
Som Tekniker kommer du arbeta med uppföljning av processen och ansvarar för större och mindre underhållsprojekt samt avställningar. Du kommer driva förbättringsarbete och föreslå åtgärder för ökad tillgänglighet, minskad andel oplanerat underhåll och ökad andel förebyggande underhåll inom enheten. Placeringsort Luleå. Om tjänsten På Koksverkets gasbehandling kyls och renas koksgasen i olika reningssteg och biprodukterna tjära, svavel och bensen utvinns. Ett projekt för att byta styrsystem på gasbehandlingen startar nu under våren 2019 och kommer att pågå fram till 2022. Som underlag för att utföra programmeringen av det nya styrsystemet behöver en funktionsbeskrivning för respektive etapp tas fram. Drifttagning av det nya styrsystemet kommer att utföras under pågående produktion vilket innebär att tillfälliga körsätt inledningsvis tas fram teoretiskt och därefter utförs praktiskt tillsammans med operatörerna.Kommunikation mellan projektet och driften är betydelsefull så att omläggningarna kan utföras på ett säkert sätt. Gasbehandlingen har behov av en extra resurs som kan arbeta med ovan beskrivna arbetsuppgifter under styrsystemsprojektet. Vi ser det som ett utmärkt tillfälle för en person med teknisk kunskap och intresse, med erfarenhet från processindustri och med rätt personliga egenskaper att arbeta med styrsystemsprojektet för att därefter ta sig an rollen som tekniker innan nuvarande tekniker går i pension. För att kunna överta en teknikerroll på gasbehandlingen har vi krav på mångårig erfarenhet på grund av komplexiteten i processen samt att säkerhetsaspekten är viktig.Dina kvalifikationerVi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller har arbetat med underhåll/drift inom en processindustri.Erfarenhet från en gasbehandlingsprocess eller annan processindustri är meriterande. Dina personliga egenskaper är av stor betydelse. Som person är du driven och självgående. Du har god kommunikationsförmåga och kan arbeta vid såväl ensamarbete som arbete i grupp.Arbetstiden är under dagtid.Vi erbjuderEtt ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till såväl personlig- som yrkesmässig utveckling. Du kommer att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i ett arbetslag med mycket bra gemenskap.Sista ansökningsdag 30 juni 2019Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaPeter Bäckström, Chef avsnitt, 0920 925 27Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn, 0920-920 00 Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Maskinförare

OM NORDISK KOMPETENS Nordisk Kompetens grundades 2014 som omställningsföretag och har idag utvecklats till ett företag som arbetar även med rekrytering, bemanning och kompetensutveckling. Bolaget har idag 16 anställda och är i en spännande expansions- och förändringsfas. Nordisk Kompetens finns i central belägna kontor i Luleå, Boden, Piteå, Kalix, Umeå. Hos Nordisk Kompetens blir Du en del av en organisation som vågar utmana och förändra för att ständi... Visa mer
OM NORDISK KOMPETENS

Nordisk Kompetens grundades 2014 som omställningsföretag och har idag utvecklats till ett företag som arbetar även med rekrytering, bemanning och kompetensutveckling.

Bolaget har idag 16 anställda och är i en spännande expansions- och förändringsfas. Nordisk Kompetens finns i central belägna kontor i Luleå, Boden, Piteå, Kalix, Umeå.

Hos Nordisk Kompetens blir Du en del av en organisation som vågar utmana och förändra för att ständigt skapa mervärde för den svenska arbetsmarknaden.

Den här tjänsten kan vara placerad i Luleå eller Boden eller Piteå.

Vi på Nordisk Kompetens söker nu Maskinförare/Chaufför med följande kvalifikationer
Minst C behörighet
Sökande bör vara självgående då det är ett ensamarbete men bör även ha lätt för att samarbeta då det kommer att utföras många arbetsuppgifter tillsammans med vår uppdragsgivare.
Arbetet är tungt och man bör ha en god fysik

Lämplig bakgrund är erfarenhet från mark och ledningsarbete. Visa mindre

Är du vår nya kreativa konditor

Ansök    Jul 28    Konditori och Bageri    Bagare/Konditor
Platsbeskrivning Vi söker en kreativ konditor till vårt bageri i Luleå; någon som lever och lär för attförgylla människors vardag och liv med fika och service som man minns, längtarefter och återvänder till. Det är vår goda vision här i livet. Delar du den med oss?Då kan du vara vår nya konditor. Tjänsten startar enl. överenskommelse.Välkommen att söka.Dina utmaningar och erfarenheterSom konditor medverkar du till att vi erbjuder våra kunder ett fräscht, n... Visa mer
Platsbeskrivning Vi söker en kreativ konditor till vårt bageri i Luleå; någon som lever och lär för attförgylla människors vardag och liv med fika och service som man minns, längtarefter och återvänder till. Det är vår goda vision här i livet. Delar du den med oss?Då kan du vara vår nya konditor. Tjänsten startar enl. överenskommelse.Välkommen att söka.Dina utmaningar och erfarenheterSom konditor medverkar du till att vi erbjuder våra kunder ett fräscht, nytänkande och välsmakande sortiment. Dina främsta utmaningar är att bidra till att ständigt förnya vårt utbud och vara kreativ i skapandet av nya produkter men även förädla klassiska bakverk mm. Du och dina medarbetare skapar tillsammans en välfungerande och inbjudande arbetsmiljö som bidrar till att göra arbetet trivsamt och utvecklande.Dina arbetsuppgifterNågra av dina främsta arbetsuppgifter är bakning, skapande och trendspaning. Förutom detta ansvarar du och dina medarbetare också för att skapa och utveckla en lönsam avdelning och verksamhet med gott och inspirerande sortiment. Eftersom våra försäljningsställen är öppna nästan årets alla dagarförekommer arbete varannan lördag, men som regel måndag – fredag tidig morgon till dagtid.Som person uppfyller du följande krav:* utbildad och yrkesvan som bagare/ konditor.* tycker om att skapa och har god känsla för smak, färg och form. * är väl insatt i HACCP. * är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar. * har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig. * har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete. Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivtföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.. Vi skapar vinst som ger oss resurser. Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda. Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld. Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighetVi intervjuar sökande löpande så välkommen med din ansökan om du uppfyller våra krav. Visa mindre

Billackerare

Nu börjar vårat nybygge närma sig slutet och vi söker duktig erfaren personal. Den 7/9 brann våran fd verkstad så vi håller för tillfället på att bygga en helt ny. Vi har valt att satsa mycket på arbetsmiljö och trivsel.Personen/Personerna vi söker ska ha erfarenhet utav branschen alternativt fullgjort lackeringsutbildning. Planerad återuppstart av verksamheten är 3/6-19.Vi kan i fall behovet finns erbjuda hjälp att ordna boende. Visa mer
Nu börjar vårat nybygge närma sig slutet och vi söker duktig erfaren personal. Den 7/9 brann våran fd verkstad så vi håller för tillfället på att bygga en helt ny. Vi har valt att satsa mycket på arbetsmiljö och trivsel.Personen/Personerna vi söker ska ha erfarenhet utav branschen alternativt fullgjort lackeringsutbildning. Planerad återuppstart av verksamheten är 3/6-19.Vi kan i fall behovet finns erbjuda hjälp att ordna boende. Visa mindre