Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Luleå

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Chaufför / Serviceman

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. Vi förenklar vardagen för våra kunder! Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första föret... Visa mer
Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. Vi förenklar vardagen för våra kunder!
Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första företaget i Sverige att certifieras för vårt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.
Vi har av Karriärföretagen blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2024!
Vill du vara med och leverera service i världsklass?


Chaufför / Serviceman med B-körkort till Luleå
Vi söker nu B-körkorts chaufförer till vår anläggning i Luleå, där cirka 40 medarbetare arbetar inom produktion, distribution, kundservice och försäljning. Tillsammans levererar vi tvätt- och textillösningar till våra ca 1500 anläggningskunder. Vårt område sträcker sig från Skellefteå i söder och malmfälten i norr. Tjänsten är en visstidsanställning då vi behöver fler extra chaufförer och du kommer att ha en dialog kring omfattning och tidsplan med rekryterande chef.
Vad innebär rollen som chaufför / serviceman?
Vi levererar hyr- och tvättlösningar för arbetskläder och mattor till kommuner och företag. Tjänsten som chaufför / serviceman innebär hämtning och lämning av arbetskläder och mattor hos kund, vilket kräver hög servicegrad och en förmåga att skapa goda kundrelationer då du blir ansiktet utåt för företaget.
Till rollen som chaufför / serviceman söker vi efter en serviceminded person som alltid sätter kunden i fokus. Då du blir en del av vår service och distributionsteam är det också viktigt att du arbetar för att teamet tillsammans ska nå sina uppsatta mål och gemensamt ta ansvar för leveranssäkerheten till våra kunder. Arbetet är självständigt och ställer därför krav på att du kan ta ansvar och planera din arbetsdag. Som chaufför / serviceman hos oss är ingen dag den andra lik och därför behöver du vara flexibel utifrån de utmaningar som dyker upp längs vägen. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.
Vem är du?
Vi söker dig som:
Är minst 18 år
Har minst B-körkort
Talar och skriver svenska obehindrat
Har ett glatt humör och mycket god servicekänsla
Har god fysik då arbetet stundtals?kan vara tungt
Alltid sätter kunden och teamet i fokus

Arbetstider
Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00 med viss flexibilitet.
Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder en anställning som chaufför / serviceman i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö?och fantastiska kollegor. Du kommer?få jobba ihop med ett glatt gäng där vi tar hand om varandra och du får?nödvändig utbildning och löpande coachning.
Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild?- Integritet?- Ansvar.
Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta produktions-/distributionschef Patrik Larsson, 070–8773583, eller distributionssamordnare Björn Larsson, 073–4306236. Platschef Marzena Nordberg 073–3017404.
Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom ansökningsknappen. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag är måndagen den 5 februari 2024.
Innan du blir anställd hos oss gör vi en bakgrundskontroll och drogtest.
Välkommen med din ansökan!


Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. Visa mindre

Bussförare till Norrlandskusten!

???? Norrlandskusten är ett samarbete mellan Västerbottens Länstrafik och Norrbottens Länstrafik tillsammans med Connect Bus. Vi söker nu serviceinriktade fler serviceinriktade chaufförer som vill bli en del av vårt starka team med härliga kollegor! Depåerna längs Norrlandskusten finns i Umeå, Skellefteå, Luleå och Haparanda. Vi söker förare med omedelbar tillsvidareanställning i Skellefteå och Umeå, samt behovsanställda Luleå och Haparanda. Möjligheten t... Visa mer
???? Norrlandskusten är ett samarbete mellan Västerbottens Länstrafik och Norrbottens Länstrafik tillsammans med Connect Bus. Vi söker nu serviceinriktade fler serviceinriktade chaufförer som vill bli en del av vårt starka team med härliga kollegor!
Depåerna längs Norrlandskusten finns i Umeå, Skellefteå, Luleå och Haparanda.
Vi söker förare med omedelbar tillsvidareanställning i Skellefteå och Umeå, samt behovsanställda Luleå och Haparanda. Möjligheten till tillsvidareanställning finns när trafiken utökas i december 2024.
Företagsbeskrivning
Connect Bus utför persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken md linjebussar, flexlinjebussar och med fasta fordon för serviceresor och skolskjutstrafik. Vi ingår nu i en stor koncern där våra nya ägare CBRE Investment Management har förvärvat Norgesbuss, Trønderbilene, Torghatten Buss, Sørlandsruta, Connect Bus och Karlssonbuss. Under 2023 pågår fusion till två stora nordiska bolag, Connect Bus Sverige och Connect Bus Norge.
Arbetsplatsbeskrivning
Som bussförare har du det yttersta ansvaret för resenärerna i bussen, du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa och därför bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och bra förmåga att hantera stressiga situationer. Under resorna håller du trafikledning och resenärer informerade om eventuella trafikstörningar och avvikelser. I dina arbetsuppgifter ingår även att se till att bussen är hel och ren. I vår trafik på Norrlandskusten ingår det hantering av Bussgods.
Kvalifikationer
Vi ser att du trivs med att vara företagets ansikte utåt och har lätt för att samarbeta med nya människor, eftersom du som bussförare blir kundens närmaste kontakt ser vi att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och månar om att ge resenärerna en bra upplevelse. Du är ansvarsfull, har god körförmåga och tycker det är viktigt med miljövänlig körning. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
För anställning krävs att du har D-behörighet , YKB utbildning och digitalt färdskrivarkort.
Anställningens omfattning
Enligt överenskommelse beroende på stationeringsort.
Lön
Vi erbjuder lön enligt bussbranschavtalet. Vi har godstillägg som utbetalas per slutförd arbetsdag.
Ansökningsperiod
Vi går igenom ansökningar och tillsätter tjänster löpande så vänta inte med din ansökan!
Ansökan via mejl till Lars Sandberg, Platschef Norrlandskusten, [email protected]


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: https://connectbus.se/integritetspolicy-vid-rekrytering/ Visa mindre

Busschaufför Jokkmokk

Norrbottens Busstrafik AB söker busschaufförer för anställning till vår verksamhet i Jokkmokk! Tjänsten kan övergå till en tillsvidareanställning. För dig som behöver #jobbjustnu. Norrbottensbusstrafik AB är ett bolag som finns representerat i Boden och Jokkmokk, bolaget ägs av Nordbergs Buss AB, Alviks Trafik AB samt Centrala Buss Norrbotten AB. Våra uppdragsgivare är Länstrafiken och kommuner. Inom bolaget bedriver vi främst linje och stadstrafik. Milj... Visa mer
Norrbottens Busstrafik AB söker busschaufförer för anställning till vår verksamhet i Jokkmokk! Tjänsten kan övergå till en tillsvidareanställning. För dig som behöver #jobbjustnu.


Norrbottensbusstrafik AB är ett bolag som finns representerat i Boden och Jokkmokk, bolaget ägs av Nordbergs Buss AB, Alviks Trafik AB samt Centrala Buss Norrbotten AB. Våra uppdragsgivare är Länstrafiken och kommuner. Inom bolaget bedriver vi främst linje och stadstrafik. Miljö och arbetsmiljö ligger högt upp på vår agenda och inom dessa områden jobbar vi med ständiga förbättringar.


Om Jobbet.
Som busschaufför Norrbottens Busstrafik är din huvudsakliga arbetsuppgift att på ett säkert sätt framföra fordonet och göra våra kunder nöjda under hela resan. Du har ett viktigt uppdrag, du är en del av samhällsnyttan, då det är ditt uppdrag att våra resenärer kommer fram tryggt till sina Skolor, arbeten och fritidsaktiviteter.
Just denna tjänst är med placering på vår depå Laponiatrafik i Jokkmokk. Du kommer där att främst köra linjetrafik på uppdrag åt Länstrafiken Norrbotten. Vi har linjer inom Jokkmokks kommun samt till Luleå och Gällivare. Det kan även förekom uppdrag inom beställningstrafik.


I dina arbetsuppgifter ingår.
· Att framföra bussen enligt Norrbottens Busstrafiks Trafiksäkerhets föreskrifter.
· Ge ett trevligt och positivt bemötande till våra kunder.
· Köra miljövänligt och mjukt.
· Kommunicera med trafikledning och övrig intern personal.
· Hålla sig uppdaterad gällande såväl interna regler och riktlinjer samt aktuella lagkrav.


Krav för tjänsten:
· Giltigt busskörkort (D)
· Genomförd YKB utbildning
· Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift Visa mindre

Bussförare Luleå

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag året runt väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde Norrbotten består av 120 medarbetare och 60 b... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag året runt väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden.


Till nästa hållplats eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde Norrbotten består av 120 medarbetare och 60 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i området.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Vill du bli vår kollega i Luleå? 


Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.


Du behärskar svenska i tal och skrift.  


Du har D-körkort och YKB. Om du endast har YKB för Lastbil eller att ditt YKB för buss gått ut så hjälper vi dig med fortbildning.  


Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Om tjänsten  


Timanställning, skolbuss, beställningstrafik samt tågersättningstrafik.


Placeringsort Luleå.

Lön enligt kollektivavtal.  


Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig [email protected] 


Ansökan


Vi ser gärna att du bifogar både cv och personligt brev i din ansökan.


Utdrag ur belastningsregistret krävs inför en eventuell anställning.


Vi vill ha din ansökan senast 2023-10-30. Visa mindre

Busschaufför Luleå

Har du körkort för buss? Perfekt! Vi erbjuder en heltidsanställning inom vår bussverksamhet. I första gäller anställningen vår beställningstrafik men vid lågsäsong även linjetrafik. Du har ansvar för din ”egen” buss och arbetstiderna kan variera, det kan ibland innebära helgarbete samt övernattningar. Vem söker vi? Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, punktlig och självständig. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personl... Visa mer
Har du körkort för buss? Perfekt!
Vi erbjuder en heltidsanställning inom vår bussverksamhet. I första gäller anställningen vår beställningstrafik men vid lågsäsong även linjetrafik. Du har ansvar för din ”egen” buss och arbetstiderna kan variera, det kan ibland innebära helgarbete samt övernattningar.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, punktlig och självständig. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsten krävs:
D-körkort
Giltigt YKB buss
Giltigt förarkort

Språkkunskaper i engelska samt erfarenhet från busskörning är meriterande.
Välkommen med din ansökan!
Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med många kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar.
Välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst” din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till [email protected] Visa mindre

Bussförare

OM LULEÅ Luleå är Norrbottens residensstad med nästan 80 000 invånare. Här förenas storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Just nu pågår många spännande projekt som gör att vår stad växer och byggandet av fler bostäder är i full gång för att ta emot ännu fler ny... Visa mer
OM LULEÅ
Luleå är Norrbottens residensstad med nästan 80 000 invånare. Här förenas storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Just nu pågår många spännande projekt som gör att vår stad växer och byggandet av fler bostäder är i full gång för att ta emot ännu fler nya Luleåbor.
OM LLT
Luleå Lokaltrafik AB (LLT) ansvarar för stadstrafiken i Luleå. Vi har 75 bussar, 150 anställda och omsätter 180 MSEK. I årliga kundundersökningar rankas vi som ett av landets bästa bussbolag i stadstrafik. Helhetsuppdraget att planera och bedriva trafik samt ansvara för marknadsföringen gör oss unika i Sverige. Det ger oss också möjlighet att fortsätta utveckla stadstrafiken och bli en viktig aktör i samhällsbyggandet.
BUSSFÖRARE INOM LLT
Luleå Lokaltrafik är en bra arbetsgivare, det kan vi stå för! Ett bevis på det är att många som en gång börjar hos oss trivs och väljer att stanna kvar. Vi har ett stort fokus på arbetsmiljöfrågor och trivsel. Friskvård är viktigt och med eget gym kan våra anställda klara av sin träning i samband med jobbet.
Som bussförare inom LLT kan du helhjärtat ägna dig åt att köra buss. Du sätter dig alltid i en ren, städad och körklar buss eftersom dina kollegor i Servicehall och Verkstad har förberett allt inför ditt pass. När passet är slut parkerar du bara bussen och dina kollegor tar hand om den, för att förbereda till nästa förare.
Ett av våra mål för 2023 är att öka andelen kvinnliga bussförare och samtidigt bidra till att bussföraryrket blir ett självklart val för alla.
Efter vår introduktionsutbildning på två veckor kommer du att starta din karriär hos oss med en timanställning som är minst 80%. Stora chanser finns att bli erbjuden en tillsvidareanställning framöver.
Kort om introduktionsdelen
Uppstart planeras in under slutet av september och är på heltid med lön via Luleå Lokaltrafik och ger dig kännedom om våra turer och busslinjer samt övriga kunskaper som du behöver för att kunna jobba hos oss. Du kommer att få möta samtliga avdelningar för att få en inblick i vad varje avdelning jobbar med.
Vem är du?
Du är utbildad bussförare med giltigt YKB, trivs med variationen och de omväxlande arbetstiderna i jobbet, sätter alltid säkerheten först och känner dig bekväm med daglig kundkontakt. Som person kan du hålla dig lugn och fokuserad även vid oförutsedda händelser och stressiga situationer. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket både i tal och i skrift, samt håller dig uppdaterad gällande såväl interna regler som riktlinjer och lagkrav.
Övrig information:
Lön: Timlön enligt rådande kollektivavtal.
Är du intresserad, Skicka in din ansökan senast 2023-08-06
Kontaktpersoner:
Mariann Alatalo Gruppchef, 0920-45 55 33: Nås mellan 5-7 jul samt 7 aug tills rekryteringen är klar
Frida Yazdani Gruppchef, 0920-45 55 21: Nås mellan den 17 juli- 4 aug
Fackliga kontaktpersoner:
Anette Glad, 070-699 50 56: Nås mellan 26 juni-16 juli
Lisa Wallgren, 070-326 88 71: Nås från 14 augusti till rekryteringen är klar Visa mindre

Busschaufförer till Norrlandskusten! (Umeå, Skellefteå, Luleå, Haparanda)

Busschaufförer i Umeå, Skellefteå, Luleå och Haparanda! Kom och arbeta hos på Connect Bus - Ett av nordens ledande bussföretag - som är i ständig tillväxt. Vi vill att DU växer med oss! Connect Bus tar över ansvaret för busstrafiken längs Norrlandskusten den 1 april! Är du redo för att hänga med på en spännande resa tillsammans med oss? Ansök nu! Vi söker både heltid och deltid! Arbetsbeskrivning Som bussförare har du det yttersta ansvaret för resenärern... Visa mer
Busschaufförer i Umeå, Skellefteå, Luleå och Haparanda! Kom och arbeta hos på Connect Bus - Ett av nordens ledande bussföretag - som är i ständig tillväxt. Vi vill att DU växer med oss!
Connect Bus tar över ansvaret för busstrafiken längs Norrlandskusten den 1 april! Är du redo för att hänga med på en spännande resa tillsammans med oss? Ansök nu! Vi söker både heltid och deltid!
Arbetsbeskrivning
Som bussförare har du det yttersta ansvaret för resenärerna i bussen, du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa och därför bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och bra förmåga att hantera stressiga situationer. Under resorna håller du trafikledning och resenärer informerade om eventuella trafikstörningar och avvikelser. I dina arbetsuppgifter ingår även att se till att bussen är hel och ren.
Vad krävs för att arbeta hos oss?
Vi ser att du trivs med att vara företagets ansikte utåt och har lätt för att samarbeta med nya människor, eftersom du som bussförare blir kundens närmaste kontakt ser vi att att du är serviceinriktad, utåtriktad och lösningsorienterad.
Kvalifikationer
Du är serviceinriktad, lösnigsorienterad och månar om att ge resenärerna en bra upplevelse
Du har god körförmåga och tycker det är viktigt med miljövänlig körning (läs om vårt hållbarhetsarbete här)
Du behärskar svenska i tal och skrift
Du är ansvarsfull

Krav
Du har D- Körkort
Du har YKB utbildning
Du har Digitalt färdskrivarkortAnställningens omfattning Anställningsform:
Tillsvidareanställning efter provanställning. Omfattning: Heltid & deltid.
Ansökan via mail/kontaktperson
Vi tillsätter tjänster löpande så du behöver inte vänta till sista ansökningsdag!
Skicka ditt CV till [email protected]
Välkommen med din ansökan!


Vilka är vi på Connect Bus?
Connect Bus är en del i en nordisk bussgrupp, som ägs av CBRE Investment Management genom sitt team Private Infrastructure. I bussgruppen ingår Torghatten Land, ett av Norges största bussföretag, och KarlssonBuss, ett ledande bussföretag i södra Sverige. CBRE Investment Management kommer tillsammans med Connect Bus att etablera en ledande, motståndskraftig och hållbar nordisk bussplattform som drar nytta av långsiktiga tillgänglighetsbaserade kontrakt med regionala kollektivtrafikoperatörer och expertis inom drift av elektriska bussar.
Connect Bus utför persontransporter med totalt 3700 anställda med 2600 fordon över norden. Visa mindre

Busschaufför Luleå

Har du körkort för buss? Perfekt! Vi söker busschaufförer med D-behörighet till Luleå. Både inför sommaren, extra och tillsvidare. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med många kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar. Välkommen med din ansökan senast 24 april. Vi erbjuder en anställning inom vår bussverksamhet. I första hand får du utföra kortare beställningsuppdrag samt viss lin... Visa mer
Har du körkort för buss? Perfekt!
Vi söker busschaufförer med D-behörighet till Luleå. Både inför sommaren, extra och tillsvidare. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med många kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar. Välkommen med din ansökan senast 24 april.
Vi erbjuder en anställning inom vår bussverksamhet. I första hand får du utföra kortare beställningsuppdrag samt viss linjetrafik.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och gillar att ta eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsten krävs:
D-behörighet
Giltigt YKB buss

Erfarenhet från busskörning är meriterande.
Välkommen med din ansökan!
Kom gärna förbi så att vi får träffa dig.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst” din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till [email protected] Visa mindre

Alviks Trafik söker Busschaufförer med D-kort i Luleå

Alviks Trafik söker Busschaufförer med D-kort för heltid, extra och sommarvik i Luleå Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/busschauffor-lulea/734 BUSSCHAUFFÖR LULEÅ Har du körkort för buss? Perfekt! Vi söker busschaufförer med D-behörighet till Luleå. Både inför sommaren, extra och tillsvidare. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med många kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära fö... Visa mer
Alviks Trafik söker Busschaufförer med D-kort för heltid, extra och sommarvik i Luleå


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/busschauffor-lulea/734BUSSCHAUFFÖR LULEÅ
Har du körkort för buss? Perfekt!
Vi söker busschaufförer med D-behörighet till Luleå. Både inför sommaren, extra och tillsvidare. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med många kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar. Välkommen med din ansökan senast 24 april.


Vi erbjuder en anställning inom vår bussverksamhet. I första hand får du utföra kortare beställningsuppdrag samt viss linjetrafik.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och gillar att ta eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.


För tjänsten krävs:


D-behörighet
Giltigt YKB buss
Erfarenhet från busskörning är meriterande.


Välkommen med din ansökan!


Om företaget


Alviks Trafik ett av Norrbottens ledande transportföretag som under hösten 2021 förvärvade FSB Åkeri. Med våra totalt 20 bussar, 95 lastbilar och 176 anställda står vi tillsammans för en stor del av person- och godstransporterna i Norrland. Vi finns i Luleå, Boden, Gällivare, Kiruna, Umeå och Sundsvall. Huvudkontoret finns i Luleå och vår historia började redan år 1920 i Alvik, strax utanför Luleå. Och precis då som nu är det familjen Åström som äger och driver bolaget som vuxit till en hel koncern?Hela koncernen omsätter idag 263 miljoner kronor och har 176 anställda (2021).
Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Bussförare inom LLT

BUSSFÖRARE INOM LLT Luleå Lokaltrafik är en bra arbetsgivare, det kan vi stå för! Ett bevis på det är att många som en gång börjar hos oss trivs och väljer att stanna kvar. Vi har ett stort fokus på arbetsmiljöfrågor och trivsel. Friskvård är viktigt och med eget gym kan våra anställda klara av sin träning i samband med jobbet. Som bussförare inom LLT kan du helhjärtat ägna dig åt att köra buss. Du sätter dig alltid i en ren, städad och körklar buss efte... Visa mer
BUSSFÖRARE INOM LLT
Luleå Lokaltrafik är en bra arbetsgivare, det kan vi stå för! Ett bevis på det är att många som en gång börjar hos oss trivs och väljer att stanna kvar. Vi har ett stort fokus på arbetsmiljöfrågor och trivsel. Friskvård är viktigt och med eget gym kan våra anställda klara av sin träning i samband med jobbet.
Som bussförare inom LLT kan du helhjärtat ägna dig åt att köra buss. Du sätter dig alltid i en ren, städad och körklar buss eftersom dina kollegor i Servicehall och Verkstad har förberett allt inför ditt pass. När passet är slut parkerar du bara bussen och dina kollegor tar hand om den, för att förbereda till nästa förare.
Ett av våra mål för 2023 är att öka andelen kvinnliga bussförare och samtidigt bidra till att bussföraryrket blir ett självklart val för alla.
Efter vår introduktionsutbildning på två veckor kommer du att starta din karriär hos oss med en timanställning som är minst 80%. Det finns goda möjligheter till mer tid, inte minst inför kommande semesterperiod. Stora chanser finns att bli erbjuden en tillsvidareanställning framöver.
Kort om introduktionsdelen
Uppstart planeras in den 29 maj och är på heltid med lön via Luleå Lokaltrafik och ger dig kännedom om våra turer och busslinjer samt övriga kunskaper som du behöver för att kunna jobba hos oss. Du kommer att få möta samtliga avdelningar för att få en inblick i vad varje avdelning jobbar med.
Vem är du?
Du är utbildad bussförare med giltigt YKB, trivs med variationen och de omväxlande arbetstiderna i jobbet, sätter alltid säkerheten först och känner dig bekväm med daglig kundkontakt. Som person kan du hålla dig lugn och fokuserad även vid oförutsedda händelser och stressiga situationer. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket både i tal och i skrift, samt håller dig uppdaterad gällande såväl interna regler som riktlinjer och lagkrav. Visa mindre

REKRYTERINGSTRÄFF - LULEÅ

Umeå, Skellefteå, Luleå och Hapranda, nu kommer vi till er! Vi på Connect Bus tar över ansvaret för busstrafiken längs norrlandskusten och vi söker glada och serviceminded busschaufförer som vill vara med på våran resa och arbeta hos oss! Onsdagen den 21 September kommer vi till Luleå! Rekryteringsträffen i Luleå kommer hålla rum på Scandic, Banvägen 3 den 21 September mellan 13:00-15:00, 15:30-17:30 samt 18:00-20:00. På träffen kommer vi bland annat at... Visa mer
Umeå, Skellefteå, Luleå och Hapranda, nu kommer vi till er!
Vi på Connect Bus tar över ansvaret för busstrafiken längs norrlandskusten och vi söker glada och serviceminded busschaufförer som vill vara med på våran resa och arbeta hos oss!


Onsdagen den 21 September kommer vi till Luleå!
Rekryteringsträffen i Luleå kommer hålla rum på Scandic, Banvägen 3 den 21 September mellan 13:00-15:00, 15:30-17:30 samt 18:00-20:00.
På träffen kommer vi bland annat att informera er om våra fordon, vår tanke kring tjänster och scheman, vilka tjänster som finns att söka samt hur det fungerar att arbeta hos oss.
Efter träffen har ni möjlighet att lämna in en intresseanmälan för en anställning hos oss.


Vilka är vi på Connect Bus?
Connect Bus är en del i en nordisk bussgrupp, som ägs av CBRE Investment Management genom sitt team Private Infrastructure. I bussgruppen ingår Torghatten Land, ett av Norges största bussföretag, och KarlssonBuss, ett ledande bussföretag i södra Sverige. CBRE Investment Management kommer tillsammans med Connect Bus att etablera en ledande, motståndskraftig och hållbar nordisk bussplattform som drar nytta av långsiktiga tillgänglighetsbaserade kontrakt med regionala kollektivtrafikoperatörer och expertis inom drift av elektriska bussar.
Connect Bus utför persontransporter med totalt 3700 anställda med 2600 fordon över norden.


Vad krävs för att arbeta hos oss?
Vårt team består av trevliga, service minded och engagerade medarbetare som delar visionen att vara det bästa bussföretaget som ska driva branschen framåt! För att du ska platsa i vårt team ser vi att du är minst lika trevlig, service minded och engagerad i ditt arbete.
Vi ser att du trivs med att vara företagets ansikte utåt och har lätt för att samarbeta med nya människor, eftersom du som bussförare blir kundens närmaste kontakt ser vi att att du är serviceminded, utåtriktad och lösningsorienterad.
Kvalifikationer
Du är serviceminded, lösnigsorienterad och månar om att ge resenärerna en bra upplevelse
Du har god körförmåga och tycker det är viktigt med miljövänlig körning (läs om vårt hållbarhetsarbete här)
Du behärskar svenska i tal och skrift
Du är ansvarsfull

Krav
Du har D- Körkort
Du har YKB utbildning
Du har Digitalt färdskrivarkortVid frågor angående rekryteringsträffen, kontakta oss via mejl. Visa mindre

Bussförare Till Luleå

Just nu söker vi en Bussförare till en Fastanställning på 100% med placeringsort i Luleå. Även timanställning finns. Lön enl kollektivavtal. Visa mer
Just nu söker vi en Bussförare till en Fastanställning på 100% med placeringsort i Luleå.
Även timanställning finns.


Lön enl kollektivavtal. Visa mindre

Utökat uppdrag gör att vi behöver fler bussförare!

Sedan starten 1923 har vårt uppdrag varit oförändrat - att göra Luleå till en bättre stad att leva och verka i. LLT är en viktig aktör för att tillhandahålla en god kollektivtrafik för Luleås invånare och besökare. Trafiken ska vara ett konkurrensmässigt, hållbart, modernt och enkelt transportalternativ för resor mellan bostadsområden, affärsområden, skolor/arbetsplatser och fritidsaktiviteter och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt. Idag arbetar... Visa mer
Sedan starten 1923 har vårt uppdrag varit oförändrat - att göra Luleå till en bättre stad att leva och verka i.
LLT är en viktig aktör för att tillhandahålla en god kollektivtrafik för Luleås invånare och besökare. Trafiken ska vara ett konkurrensmässigt, hållbart, modernt och enkelt transportalternativ för resor mellan bostadsområden, affärsområden, skolor/arbetsplatser och fritidsaktiviteter och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt.
Idag arbetar totalt ca 200 medarbetare vid Luleå Lokaltrafik varav 160 bussförare. Nu utökas vårt uppdrag med fler avgångar innebärande att vi behöver förstärka vår bussförarkår med ytterligare sex förare.
Som bussförare hos oss är du en del av Luleå lokaltrafiks varumärke då du i ditt dagliga arbete ser till att våra kunder känner sig välkomna och kommer säkert fram till sina arbeten, skolan eller handel. Under ditt arbete har du tillgång till servicepersonal under hela trafikdygnet vilka färdigställer bussen så att den är färdigtankad och ren inför avfärd, samt tar emot den då du kört klart ditt pass. Förutom att du kommer att få delta på arbetsplatsträffar och utbildningsdagar erbjuds du även friskvårdsbidrag och övriga personalförmåner.
Efter vår introduktionsutbildning på två veckor på heltid kommer du att starta din karriär hos oss med en timanställning. Stora chanser finns att bli erbjuden en tillsvidareanställning framöver.
Kort om introduktionsdelen
Uppstart planeras in den 26 september och är på heltid med lön via Luleå Lokaltrafik och ger dig kännedom om våra turer, busslinjer samt övriga kunskaper som du behöver för att kunna jobba hos oss. Du kommer att få möta samtliga avdelningar för att få en inblick i vad varje avdelning jobbar med.
Vem är du?
Du är utbildad bussförare med giltigt YKB, trivs med variationen och de omväxlande arbetstiderna i jobbet, sätter alltid säkerheten först och känner dig bekväm med daglig kundkontakt. Som person kan du hålla dig lugn och fokuserad även vid oförutsedda händelser och stressiga situationer. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket både i tal och i skrift, samt håller dig uppdaterad gällande såväl interna regler som riktlinjer och lagkrav.
Lön:
Timlön enligt rådande kollektivavtal.
Är du intresserad, vänta då inte med att skicka din ansökan då urval sker löpande, dock senast 2022-08-21. Visa mindre

Bussförare

Sedan starten 1923 har vårt uppdrag varit oförändrat - att göra Luleå till en bättre stad att leva och verka i. LLT är en viktig aktör för att tillhandahålla en god kollektivtrafik för Luleås invånare och besökare. Trafiken ska vara ett konkurrensmässigt, hållbart, modernt och enkelt transportalternativ för resor mellan bostadsområden, affärsområden, skolor/arbetsplatser och fritidsaktiviteter och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt. Idag arbet... Visa mer
Sedan starten 1923 har vårt uppdrag varit oförändrat - att göra Luleå till en bättre stad att leva och verka i.
LLT är en viktig aktör för att tillhandahålla en god kollektivtrafik för Luleås invånare och besökare. Trafiken ska vara ett konkurrensmässigt, hållbart, modernt och enkelt transportalternativ för resor mellan bostadsområden, affärsområden, skolor/arbetsplatser och fritidsaktiviteter och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt.

Idag arbetar totalt ca 200 medarbetare vid Luleå Lokaltrafik varav 160 bussförare och nu behöver vi förstärka vår bussförarkår med ytterligare sex nya förare.

Som bussförare hos oss är du en del av Luleå lokaltrafiks varumärke då du i ditt dagliga arbete ser till att våra kunder känner sig välkomna och kommer säkert fram till sina arbeten, skolan eller handel. Under ditt arbete har du tillgång till servicepersonal under hela trafikdygnet vilka färdigställer bussen så att den är färdigtankad och ren inför avfärd, samt tar emot den då du kört klart ditt pass. Förutom att du kommer att få delta på arbetsplatsträffar och utbildningsdagar erbjuds du även friskvårdsbidrag och övriga personalförmåner.
Efter vår introduktionsutbildning på två veckor kommer du att starta din karriär hos oss med en timanställning som är minst 80%. Det finns goda möjligheter till mer tid, inte minst inför kommande semesterperiod. Stora chanser finns att bli erbjuden en tillsvidareanställning framöver.
Kort om introduktionsdelen
Uppstart planeras in den 30 maj och är på heltid med lön via Luleå Lokaltrafik och ger dig kännedom om våra turer och busslinjer samt övriga kunskaper som du behöver för att kunna jobba hos oss. Du kommer att få möta samtliga avdelningar för att få en inblick i vad varje avdelning jobbar med.
Vem är du?
Du är utbildad bussförare med giltigt YKB, trivs med variationen och de omväxlande arbetstiderna i jobbet, sätter alltid säkerheten först och känner dig bekväm med daglig kundkontakt. Som person kan du hålla dig lugn och fokuserad även vid oförutsedda händelser och stressiga situationer. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket både i tal och i skrift, samt håller dig uppdaterad gällande såväl interna regler som riktlinjer och lagkrav. Visa mindre

Transdev - Bussförare Luleå och Skellefteå

Bussförare med kunden i fokus Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla! Välkommen att fortsätta din resa med oss! För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambiti... Visa mer
Bussförare med kunden i fokus
Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla!

Välkommen att fortsätta din resa med oss!
För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?

Det här erbjuder vi
Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Du får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller.

Balans i livet - precis som vi månar om en hållbar miljö är vi också måna om din hälsa, därför erbjuder vi alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och ser positivt på att du har en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Är det här du?
Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador. Många av våra avgångar bär även gods vilket innebär lastning och lossning av gods på stationer längs Norrlandskusten.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer


Grundkrav

- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen


Din kommande arbetsplats
Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda. Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Vid eventuell flytt från annan ort och behov av boende, notera detta i din ansökan.

Stationeringsort/Adress: Luleå eller Skellefteå

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta: Emelie Algotsson, Enhetschef, E4 och regiontrafiken
Telefon: +46 (0)90-17 63 37
Mail: [email protected]Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalat ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår ingår i den internationellt koncernen Transdev Group. Visa mindre

Extra Busschaufför till Brändöbussen AB i Luleå

Extra Busschaufför till Brändöbussen AB i Luleå Granbergs Gruppen är ett privatägt bolag med en lång erfarenhet av bussbranschen. Granbergs Gruppen består av 4 st dotterbolag, Granbergs Buss AB, Brändöbussen AB, Bodens Busstrafik i Sverige AB samt Johanssons Bussar Kalix AB. Totalt förfogar koncernen över c:a 80 bussar och ungefär 130 anställda och lokalkontor i Arvidsjaur, Älvsbyn, Boden, Luleå, Piteå, Kalix och Överkalix. Vi utför linjetrafik i södra och... Visa mer
Extra Busschaufför till Brändöbussen AB i Luleå
Granbergs Gruppen är ett privatägt bolag med en lång erfarenhet av bussbranschen. Granbergs Gruppen består av 4 st dotterbolag, Granbergs Buss AB, Brändöbussen AB, Bodens Busstrafik i Sverige AB samt Johanssons Bussar Kalix AB. Totalt förfogar koncernen över c:a 80 bussar och ungefär 130 anställda och lokalkontor i Arvidsjaur, Älvsbyn, Boden, Luleå, Piteå, Kalix och Överkalix. Vi utför linjetrafik i södra och östra delarna av Norrbotten och beställningstrafik över hela Europa. Sätet för samtliga bolag är i Älvsbyn. Granbergs Gruppen - kundfokuserad högkvalitativ busstrafik (www.granbergsgruppen.se)
Arbetsuppgifter:
Just nu söker vi extra busschaufför/er till Luleå, vi söker er som vill jobba på timmar.
Du kommer att jobba som inhoppare för vår ordinarie personal enligt schema där både kvälls och helgtjänstgöring förekommer men även vår beställningstrafik behöver extra busschaufförer. Har du redan ett annat arbete så är det här ett trevligt extraarbete för dig som gillar att arbeta med människor.
Dina arbetsuppgifter är busskörning, städning, tankning samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom yrket. Godshantering förekommer.


Du rapporterar till Försteman i Luleå
Stationeringsort: Luleå


Beskrivning av kvalifikationer:
För denna tjänst söker vi dig som vill ha ett varierande jobb där ingen dag är den andra lik, du träffar resenärer i alla de åldrar. Du värdesätter kvalitet i ditt utförda arbete, likaså ordning och reda. För att trivas i rollen är du en flexibel person som har möjlighet att jobba varierande arbetstider. Du har lätt för att samarbeta och vill bidra till en positiv utveckling på arbetsplatsen.
Det här behöver du ha
- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis, YKB
- Svenska i tal och skrift
- Digitalt förarkort
- Kunskap om EU:s kör- och vilotider samt korrekt hantering av färdskrivare
Har du funderingar om tjänsten så kontakta vår vice VD/Trafikchef Peter Bohm på 072-601 29 77 alternativt [email protected]
Din ansökan vill vi få per mail till [email protected]
Urvalsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Busschaufför Linjetrafik Luleå

Expressgruppen utökar sin verksamhet och söker nu en person för linjetrafik i Luleå. Som förare ser vi att du är en person som gillar att ta ansvar, är noga med punktlighet och kan bemöta stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Som anställd hos oss blir du en del av ett team och agerar därmed som ett ansikte utåt för företaget. Vi vill hålla hög kvalité och därav är servicen och bemötandet otroligt viktigt för oss, både mot kunder... Visa mer
Expressgruppen utökar sin verksamhet och söker nu en person för linjetrafik i Luleå.


Som förare ser vi att du är en person som gillar att ta ansvar, är noga med punktlighet och kan bemöta stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Som anställd hos oss blir du en del av ett team och agerar därmed som ett ansikte utåt för företaget. Vi vill hålla hög kvalité och därav är servicen och bemötandet otroligt viktigt för oss, både mot kunder, leverantörer och kollegor. Du ska som anställd på företaget kunna framföra våra fordon på ett bra och säkert sätt samt sätta kunden/resenärernas behov i fokus.


Vi söker:
Från och med Våren 2022
1 styck heltidstjänst 100 %


På företaget varierar arbetstiderna men du har fast schema och kommer därmed arbeta veckodagar samt enstaka helger (ej röda dagar). Inför en eventuell anställning kan vi be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.


Vi söker dig som:
- Har erfarenhet av att arbeta med buss och busstrafik
- God förmåga att uttrycka sig i svenska samt engelska i tal och skrift
- B-körkort, D-körkort samt YKB


Vem är du:
- Serviceinriktad
- Punktlig
- Sätter resenären i fokus


Övrig information:
- Start: Våren 2022
- Omfattning: 100 % heltidstjänst tillsvidare
- Placering: Luleå
- Månadslön enligt kollektivavtal


Vi går igenom urvalet löpande och rekrytering samt intervjuer sker därmed löpande.
Rekrytering avslutas när alla platser är tillsatta. Visa mindre

Ordinarie Busschaufför till Brändöbussen i Luleå

Ordinarie Busschaufför till Brändöbussen AB i Luleå Granbergs Gruppen är ett privatägt bolag med en lång erfarenhet av bussbranschen. Granbergs Gruppen består av 4 st dotterbolag, Granbergs Buss AB, Brändöbussen AB, Bodens Busstrafik i Sverige AB samt Johanssons Bussar Kalix AB. Totalt förfogar koncernen över c:a 80 bussar och ungefär 130 anställda och lokalkontor i Arvidsjaur, Älvsbyn, Boden, Luleå, Piteå, Kalix och Överkalix. Vi utför linjetrafik i södra... Visa mer
Ordinarie Busschaufför till Brändöbussen AB i Luleå
Granbergs Gruppen är ett privatägt bolag med en lång erfarenhet av bussbranschen. Granbergs Gruppen består av 4 st dotterbolag, Granbergs Buss AB, Brändöbussen AB, Bodens Busstrafik i Sverige AB samt Johanssons Bussar Kalix AB. Totalt förfogar koncernen över c:a 80 bussar och ungefär 130 anställda och lokalkontor i Arvidsjaur, Älvsbyn, Boden, Luleå, Piteå, Kalix och Överkalix. Vi utför linjetrafik i södra och östra delarna av Norrbotten och beställningstrafik över hela Europa. Sätet för samtliga bolag är i Älvsbyn. Granbergs Gruppen - kundfokuserad högkvalitativ busstrafik (www.granbergsgruppen.se)
Arbetsuppgifter:
Just nu söker vi en ordinarie busschaufför till Luleå.
Du kommer att jobba som ordinarie personal enligt schema där både kvälls och helgtjänstgöring förekommer men även körningar i vår beställningstrafik kan ingå.
Det här är ett trevligt arbete för dig som gillar att arbeta med människor.
Dina arbetsuppgifter är busskörning, städning, tankning samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom yrket. Godshantering förekommer.


Du rapporterar till Försteman i Luleå
Stationeringsort: Luleå


Beskrivning av kvalifikationer:
För denna tjänst söker vi dig som vill ha ett varierande jobb där ingen dag är den andra lik, du träffar resenärer i alla de åldrar. Du värdesätter kvalitet i ditt utförda arbete, likaså ordning och reda. För att trivas i rollen är du en flexibel person som har möjlighet att jobba varierande arbetstider. Du har lätt för att samarbeta och vill bidra till en positiv utveckling på arbetsplatsen.
Det här behöver du ha
- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis, YKB
- Svenska i tal och skrift
- Digitalt förarkort
- Kunskap om EU:s kör- och vilotider samt korrekt hantering av färdskrivare
Har du funderingar om tjänsten så kontakta vår vice VD/Trafikchef Peter Bohm på 072-601 29 77 alternativt [email protected]
Din ansökan vill vi få per mail till [email protected]
Urvalsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

BUSSCHAUFFÖR

Är du en ansvarstagande chaufför som söker en anställning på timtid? Vill du arbeta som chaufför i en både familjär och modern organisation? Ta chansen att bli en av medarbetarna i vårt företag, välkommen till oss på Alviks Trafik. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder en timanställning inom vår bussverksamhet. I första hand får du utföra kortare beställningsuppdrag samt viss linjetrafik. Vem söker vi? Vi letar efter dig som är driven, noggrann, flexibel och ... Visa mer
Är du en ansvarstagande chaufför som söker en anställning på timtid? Vill du arbeta som chaufför i en både familjär och modern organisation? Ta chansen att bli en av medarbetarna i vårt företag, välkommen till oss på Alviks Trafik.
Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en timanställning inom vår bussverksamhet. I första hand får du utföra kortare beställningsuppdrag samt viss linjetrafik.
Vem söker vi?
Vi letar efter dig som är driven, noggrann, flexibel och gillar att ta eget ansvar. Som alltid inom vårt företag så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsten krävs:
- D-behörighet
- Giltigt YKB buss
Erfarenhet från busskörning är meriterande. Visa mindre

Busschaufför Linjetrafik Luleå

Expressgruppen utökar sin verksamhet och söker nu en person för linjetrafik i Luleå. Som förare ser vi att du är en person som gillar att ta ansvar, är noga med punktlighet och kan bemöta stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Som anställd hos oss blir du en del av ett team och agerar därmed som ett ansikte utåt för företaget. Vi vill hålla hög kvalité och därav är servicen och bemötandet otroligt viktigt för oss, både mot kunde... Visa mer
Expressgruppen utökar sin verksamhet och söker nu en person för linjetrafik i Luleå.

Som förare ser vi att du är en person som gillar att ta ansvar, är noga med punktlighet och kan bemöta stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Som anställd hos oss blir du en del av ett team och agerar därmed som ett ansikte utåt för företaget. Vi vill hålla hög kvalité och därav är servicen och bemötandet otroligt viktigt för oss, både mot kunder, leverantörer och kollegor. Du ska som anställd på företaget kunna framföra våra fordon på ett bra och säkert sätt samt sätta kunden/resenärernas behov i fokus.


Vi söker:
Från och med sommaren 2021
1 styck heltidstjänst 100 %

På företaget varierar arbetstiderna men du har fast schema och kommer därmed arbeta veckodagar samt enstaka helger (ej röda dagar). Inför en eventuell anställning kan vi be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Vi söker dig som:
- Har erfarenhet av att arbeta med buss och busstrafik
- God förmåga att uttrycka sig i svenska samt engelska i tal och skrift
- B-körkort, D-körkort samt YKB

Vem är du:
- Serviceinriktad
- Punktlig
- Sätter resenären i fokus

Övrig information:
- Start: Sommar 2021
- Omfattning: 100 % heltidstjänst tillsvidare
- Placering: Luleå
- Månadslön enligt kollektivavtal


Vi går igenom urvalet löpande och rekrytering samt intervjuer sker därmed löpande.
Rekrytering avslutas när alla platser är tillsatta. Visa mindre

Bussförare till Norrland

Vi söker nu bussförare till vår trafik i Norrland som innefattar stadstrafik, regiontrafik samt E4-trafiken med depåer i Skellefteå, Luleå och Haparanda. Bussförare med kunden i fokus Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla! Välkommen att fortsätta din resa med oss! För oss är resan lika viktig som mål... Visa mer
Vi söker nu bussförare till vår trafik i Norrland som innefattar stadstrafik, regiontrafik samt E4-trafiken med depåer i Skellefteå, Luleå och Haparanda.

Bussförare med kunden i fokus
Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla!

Välkommen att fortsätta din resa med oss!
För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?

Det här erbjuder vi
Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Du får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller.

Balans i livet - precis som vi månar om en hållbar miljö är vi också måna om din hälsa, därför erbjuder vi alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och ser positivt på att du har en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Är det här du?
Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador. (Viss godshantering kan förekomma).

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer
- Kan arbeta skift


Grundkrav

- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
- Är svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige


Din kommande arbetsplats
Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda. Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Dock senast 2021-09-30

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:

Anna Långström

Enhetschef E4 Trafiken

[email protected]Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bussförare

Vi söker bussförare! Ett socialt och serviceinriktat arbete med fokus på resenärerna: Köra buss i trafik enligt gällande linjenät, förarschema, turer och tidtabell. Ge förstklassig service till resenärerna. Trevligt bemötande baserat på respekt, lyhördhet och empati. Villkor: Skiftgång; förmiddag/eftermiddag/delade pass/helg enligt tjänstgörings­schema. Nattbuss körs av utvalda förare. Lön enligt kollektivavtal. Uniform. Betald internutbildning vid st... Visa mer
Vi söker bussförare!

Ett socialt och serviceinriktat arbete
med fokus på resenärerna:
Köra buss i trafik enligt gällande linjenät, förarschema, turer och tidtabell.
Ge förstklassig service till resenärerna.
Trevligt bemötande baserat på respekt, lyhördhet och empati.

Villkor:
Skiftgång; förmiddag/eftermiddag/delade pass/helg enligt tjänstgörings­schema. Nattbuss körs av utvalda förare.
Lön enligt kollektivavtal.
Uniform.
Betald internutbildning vid start.

LLTs krav på utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:
YKB och D-körkort.
Lugn och säker körstil.
God svenska, övriga språkkunskaper är meriterande.
Serviceinriktad.
Ansvarsfull.
Punktlig.
Kunna behålla ditt lugn och fokus även vid stressiga situationer

Maila in din ansökan senast den 14 mars till:
[email protected]


Kontaktpersoner:
Kristoffer Nilsson, trafikchef tel: 072-720 55 70
Mariann Alatalo, gruppchef tel: 072-720 55 68 Visa mindre

Busschaufför linjetrafik/skolskjuts

Bussexpress är ett bussbolag med huvudkontor i centrala Boden. Vårt mål är att utveckla busstrafiken runt om länet. Vi har främst Linjetrafik och skolskjuts. Vi söker nu flera busschafförer till våra linje. Vi ser att du som förare är en person som gillar att ta ansvar, är stresstålig och noga med punktlighet. Som anställd hos oss är du ansiktet utåt och därmed är service väldigt viktigt. Du ska kunna framföra våra fordon på ett bra och säkert sätt och ... Visa mer
Bussexpress är ett bussbolag med huvudkontor i centrala Boden. Vårt mål är att utveckla busstrafiken runt om länet. Vi har främst Linjetrafik och skolskjuts. Vi söker nu flera busschafförer till våra linje.


Vi ser att du som förare är en person som gillar att ta ansvar, är stresstålig och noga med punktlighet. Som anställd hos oss är du ansiktet utåt och därmed är service väldigt viktigt. Du ska kunna framföra våra fordon på ett bra och säkert sätt och sätta kundens/resenärens behov i fokus. Personen vi söker ska även ha D och B Körkort samt bra kunskaper i svenska.
Skicka ditt cv samt personliga brev. Vi har löpande rekrytering och ser därför att du ansöker så fort som möjligt


Körkort B,D samt yrkeskompetensbevis fordras.


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av persontrafik med buss samt service. Anställningen förutsätter att du ska kunna arbeta olika tider på dygnet samt möjlighet att jobba veckodagar, helger och röda dagar vid behov.


Tjänsterna tillsätts fortlöpande Vi söker erfarna busschaufförer till våra linje- och beställningsbussar där chaufförerna är ansvarsmedvetna, noggranna och har god erfarenhet i branschen. Visa mindre

Bussförare Till Luleå

Just nu söker vi en Bussförare till en Fastanställning på 100% med placeringsort i Luleå. Även timanställning finns. Lön enl kollektivavtal. Visa mer
Just nu söker vi en Bussförare till en Fastanställning på 100% med placeringsort i Luleå.
Även timanställning finns.


Lön enl kollektivavtal. Visa mindre

Bussförare till Norrland/E4 trafiken

Är du bussförare med YKB behörighet och önskar en flexibel anställning? Nu söker vi behovsanställda bussförare till vår trafik med express- och regiontrafik. Orterna där vi har depåer är Umeå, Skellefteå, Luleå och Haparanda.   Om tjänsten:    Som bussförare hos oss på Transdev är du vår nyckelperson och bidrar till att ge våra resenärer en riktigt god resa och service genom att vara Våra Uppdragsgivares och Transdevs ansikte utåt. Säkerhet är en själv... Visa mer
Är du bussförare med YKB behörighet och önskar en flexibel anställning? Nu söker vi behovsanställda bussförare till vår trafik med express- och regiontrafik.
Orterna där vi har depåer är Umeå, Skellefteå, Luleå och Haparanda.  
Om tjänsten:   
Som bussförare hos oss på Transdev är du vår nyckelperson och bidrar till att ge våra resenärer en riktigt god resa och service genom att vara Våra Uppdragsgivares och Transdevs ansikte utåt. Säkerhet är en självklarhet för oss och ska alltid vara av högsta prioritet. Vidare är punktlighet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för att bli framgångsrik hos oss.  
För att passa i rollen som förare hos Transdev ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Viss godshantering förekommer också. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende.   
Arbetet som bussförare kan innebära stress och det är därför viktigt att du kan hantera stressande situationer. Som bussförare ställs du ständigt inför nya utmaningar som du behöver anpassa dig till.
Därför söker vi dig som tycker om utmaningar och ständigt vill utvecklas.   
En anställning hos oss på Transdev förutsätter att du:   
• kan arbeta skift   
• innehar D-körkort   
• har goda kunskaper i svenska, både avseende tal och skrift   
• är svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige   
• har giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)   
• digitalt färdskrivarkort   
Mer information och ansökan:   
Du ansöker om tjänsten genom att fylla i vårt ansökningsformulär, sista ansökningsdag är 2019-09.30, Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.  
Efter genomgången intern utbildning kommer du att köra Transdevs linjer med express och regiontrafik. Anställningen som förare i linjetrafik kommer påbörjas direkt efter utbildningen.   
Har Du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta 
Enhetschef: Anna Långström 090-176321. 
Mejladress; [email protected]
Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.   
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Busschaufför linjetrafik / beställningstrafik

Bussexpress är ett bussbolag med huvudkontor i centrala Boden. Vårt mål är att utveckla busstrafiken runt om länet. Vi har främst Linjetrafiken och beställningstrafik söker vi nu busschaufförer tillvåra linjer. Vi ser att du som förare är en person som gillar att ta ansvar, är stresstålig och noga med punktlighet. Som anställd hos oss är du ansiktet utåt och därmed är service väldigt viktigt. Du ska kunna framföra våra fordon på ett bra och säkert sätt och... Visa mer
Bussexpress är ett bussbolag med huvudkontor i centrala Boden. Vårt mål är att utveckla busstrafiken runt om länet. Vi har främst Linjetrafiken och beställningstrafik söker vi nu busschaufförer tillvåra linjer. Vi ser att du som förare är en person som gillar att ta ansvar, är stresstålig och noga med punktlighet. Som anställd hos oss är du ansiktet utåt och därmed är service väldigt viktigt. Du ska kunna framföra våra fordon på ett bra och säkert sätt och sätta kundens/resenärens behov i fokus. Personen vi söker ska även ha D och B Körkort samt bra kunskaper i Svenska.Möjlighet att jobba veckodagar, helger och röda dagar vid behov.Tjänsterna tillsätts fortlöpandeSkicka ditt cv samt personliga brev. Vi har löpande rekrytering och ser därför att du ansöker så fort som möjligtKörkort B,D yrkeskompetensbevis. fordras Vi ser att du som förare är en person som gillar att ta ansvar, är stresstålig och noga med punktlighet. Som anställd hos oss är du ansiktet utåt och därmed är service väldigt viktigt. Du ska kunna framföra våra fordon på ett bra och säkert sätt och sätta kundens/resenärens behov i fokus. Personen vi söker ska även ha D och B Körkort samt bra kunskaper i Svenska.Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av persontrafik med buss samt service. Anställningen förutsätter att du ska kunna arbeta olika tider på dygnet samt möjlighet att jobba veckodagar, helger och röda dagar vid behov.Tjänsterna tillsätts fortlöpande Vi söker erfarna busschaufförer till våra linje- och beställningsbussar där chaufförerna är ansvarsmedvetna, noggranna och har god erfarenhet i branschen. Visa mindre

Busschaufför linjetrafik / beställningstrafik

Vi söker erfarna busschaufförer till våra linje- och beställningsbussar där chaufförerna är ansvarsmedvetna, noggranna och har god erfarenhet i branschen. Vi ser att du som förare är en person som gillar att ta ansvar, är stresstålig och noga med punktlighet. Som anställd hos oss är du ansiktet utåt och därmed är service väldigt viktigt. Du ska kunna framföra våra fordon på ett bra och säkert sätt och sätta kundens/resenärens behov i fokus. Personen vi sö... Visa mer
Vi söker erfarna busschaufförer till våra linje- och beställningsbussar där chaufförerna är ansvarsmedvetna, noggranna och har god erfarenhet i branschen.

Vi ser att du som förare är en person som gillar att ta ansvar, är stresstålig och noga med punktlighet. Som anställd hos oss är du ansiktet utåt och därmed är service väldigt viktigt. Du ska kunna framföra våra fordon på ett bra och säkert sätt och sätta kundens/resenärens behov i fokus. Personen vi söker ska även ha D och B Körkort samt bra kunskaper i Svenska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av persontrafik med buss samt service. Anställningen förutsätter att du ska kunna arbeta olika tider på dygnet samt möjlighet att jobba veckodagar, helger och röda dagar vid behov.

Tjänsterna tillsätts fortlöpande

Bussexpress är ett bussbolag med huvudkontor i centrala Boden. Vårt mål är att utveckla busstrafiken runt om länet. Vi har främst Linjetrafiken och beställningstrafik söker vi nu busschaufförer tillvåra linjer.

Vi ser att du som förare är en person som gillar att ta ansvar, är stresstålig och noga med punktlighet. Som anställd hos oss är du ansiktet utåt och därmed är service väldigt viktigt. Du ska kunna framföra våra fordon på ett bra och säkert sätt och sätta kundens/resenärens behov i fokus. Personen vi söker ska även ha D och B Körkort samt bra kunskaper i Svenska.

Möjlighet att jobba veckodagar, helger och röda dagar vid behov.

Tjänsterna tillsätts fortlöpande

Skicka ditt cv samt personliga brev. Vi har löpande rekrytering och ser därför att du ansöker så fort som möjligt

Körkort B,D yrkeskompetensbevis. fordras Visa mindre