Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Luleå

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterskor till Sunderby sjukhus

Är du undersköterska med hjärtat på rätt ställe? Välkommen till oss på Sunderby sjukhus i Luleå! Varför arbeta på Region Norrbotten? Vi arbetar varje dag för att ge oss norrbottningar den bästa hälso- och sjukvården. Tillsammans tar vi ansvar! Under 2023 och framåt investerar vi 165 miljoner kronor i dubblerad Ob-ersättning samt extra lönesatsningar för vårdpersonal Vi arbetar hårt för att minska andelen inhyrd personal, för att kunna satsa ännu mer på v... Visa mer
Är du undersköterska med hjärtat på rätt ställe? Välkommen till oss på Sunderby sjukhus i Luleå!
Varför arbeta på Region Norrbotten?
Vi arbetar varje dag för att ge oss norrbottningar den bästa hälso- och sjukvården. Tillsammans tar vi ansvar!
Under 2023 och framåt investerar vi 165 miljoner kronor i dubblerad Ob-ersättning samt extra lönesatsningar för vårdpersonal
Vi arbetar hårt för att minska andelen inhyrd personal, för att kunna satsa ännu mer på våra medarbetare
Tillitsbaserad ledning och styrning för ännu bättre arbetsmiljö
Alla som arbetar för Regionen ska ges möjlighet till utveckling och karriär
Din insats tryggar Norrbottningarnas hälso- och sjukvård

 
Nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som undersköterska inom Regionen? Ta en titt på filmen:  https://we.tl/t-f8tUsZ4t2e

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med god kunskap i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, flexibel och initiativtagande för att kunna möta verksamhetens behov. Vi ser även att du har god  empatisk förmåga och trivs att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.
Har du det vi söker? Läs mer nedan om vilka avdelningar som just nu har behov av Din kompetens.
Avdelning 41- Strokeenhet
Välkommen till avdelning 41 Strokeenheten. Vi är en vårdavdelning för patienter i behov av vård och rehabilitering till följd av stroke. Vi ger vård i både den akuta och rehabiliterande fasen av stroke. På enheten erbjuder vi rehabilitering i team bestående av arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, läkare, kurator, sjuksköterska och sjuksköterska. Arbetstid dag, kväll samt helg. 
Avdelning 43- Geriatrisk akutsjukvård (GAVA)
Välkommen till GAVA! Vi är en stimulerande och inspirerande arbetsplats som möter de gamla i vården. Här arbetar du med akutsjukvård för de mest sköra äldre. Som undersköterska hos oss samarbetar du med övriga professioner i det geriatriska teamet för uppnå bästa möjliga medicinska och rehabiliteringsmässiga resultat. Vi har ett nära samarbete med kollegor utanför sjukhuset så som kommun och primärvård. Arbetstider: dag/kväll/natt- tjänstgöring samt rotation.
Avdelning 61- Gastroskopi, endoskopi, njuravdelningen
Välkommen till oss! På avdelningen vårdas patienter med olika allmänna internmedicinska sjukdomar bland annat njurmedicinska, gastroenterologiska och endokrinologiska sjukdomar. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av endo/gastro/njur samt om du har erfarenhet av akutsjukvård eller motsvarande. Arbetstider: dag/kväll/natt- tjänstgöring samt rotation.
63 Hematologi och Palliativ vård (PAVA)
Välkommen till PAVA! Här arbetar du med och utvecklar den medicinska cancervården inom hematologi och palliativ vård. Som undersköterska på avdelning 63 arbetar du med basal omvårdnad för tre högspecialiserade patientgrupper med varierande behov av vård och omvårdnad. Du har en stödjande funktion i att främja livskvalitén hos såväl patient som anhörig. Arbetstider: dag/kväll/natt- tjänstgöring samt rotation.
Akutmottagningen
Välkommen till oss på akutmottagningen. Som undersköterska hos oss kommer du succesivt att läras upp i de olika funktionerna som finns här och samtidigt bredda din kompetens med stor variation i arbetet. Arbetstider: framför allt dag/kväll.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsterna
Anställning: vi erbjuder tillsvidareanställningar, heltid.
Arbetstider: dag, kväll, natt, helg samt rotation, beroende på önskad avdelning.
Har du frågor eller funderingar? Kontakta gärna rekryterare Linda Vallerström, [email protected].
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till kirurgavdelning 53, Sunderby sjukhus

Vill du vara med i nystarten av en kirurgavdelning på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som är intresserad av utvecklingsarbete och förändringsarbete, som vill vara med från start och bygga upp en ny avdelning. På avdelning 53 kommer du möta både akutkirurgiska patienter samt även planerade kirurgiska patienter. Vi arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du... Visa mer
Vill du vara med i nystarten av en kirurgavdelning på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som är intresserad av utvecklingsarbete och förändringsarbete, som vill vara med från start och bygga upp en ny avdelning.
På avdelning 53 kommer du möta både akutkirurgiska patienter samt även planerade kirurgiska patienter. Vi arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du bör ha gått kursen akutsjukvård (200 poäng) eller enligt ny kursplan hälso- och sjukvård 1 och 2.  Har du erfarenhet från kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående, kontrollerad i stressade situationer. Du är ansvarstagande, engagerad och kan ta initiativ samt har en god samarbetsförmåga som kommer fram genom att tillsammans med dina arbetskollegor skapa ett positivt arbetsklimat med patienten i fokus. 

Det här får du arbeta med
Hos oss får du vara med från start och tillsammans med dina kollegor bygga upp en ny kirurgavdelning. Tillsammans ska vi arbeta med våra rutiner och riktlinjer för vår verksamhet.
Som undersköterska på avdelningen har du ett omväxlande och utvecklande arbete där du arbetar både självständigt och i team. Du kommer ha hand om både akuta patienter samt även inplanerade kirurgiska besök. Arbetsuppgifterna omfattat förutom den allmänna patientomvårdnaden kvalificerade uppgifter som dränhantering, sårvård men även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet.
Vi har kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning för medarbetare. Vi lägger stor vikt på arbetsmiljöarbetet och som en del i detta har vi beslutat att införa schemalagd kompetensutveckling med ett program för varje schemaperiod.
Låter detta intressant? Vi behöver dig och din kompetens

Det här erbjuder vi dig
- Schemalagd tid för kompetensutveckling
- Introduktion anpassad efter erfarenhet och behov för att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp
- Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden
- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag, kväll och helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avdelning 51 urologi/kirurgi, Sunderby sjukhus

Vi vill bli fler och söker nya kollegor. Avdelning 51 är en kirurgisk och urologisk vårdavdelning som tillhör verksamhetsområde allmänkirurgi/urologi och division Länssjukvård 2.  Hos oss på avdelning 51 vårdas kirurgiska, urologiska och öron/näsa/hals patienter. Här tar vi emot akuta patienter under dygnets alla timmar men har även planerad kirurgi. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig... Visa mer
Vi vill bli fler och söker nya kollegor. Avdelning 51 är en kirurgisk och urologisk vårdavdelning som tillhör verksamhetsområde allmänkirurgi/urologi och division Länssjukvård 2.  Hos oss på avdelning 51 vårdas kirurgiska, urologiska och öron/näsa/hals patienter. Här tar vi emot akuta patienter under dygnets alla timmar men har även planerad kirurgi. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete. Vi arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård. Här blir du en viktig del i vår arbetsgrupp. Läs mer och sök tjänsten redan idag!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska språket. Du bör ha gått kursen akutsjukvård (200 poäng) eller enligt ny kursplan hälso- och sjukvård 1 och 2.  Erfarenhet av arbete på urologisk/kirurgisk vårdavdelning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du stabil och kontrollerad i stressade situationer, du är flexibel och anpassar dig efter förändrade omständigheter. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som även har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, initiativtagande och har patienten i fokus.

Det här får du arbeta med
Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden, kvalificerade uppgifter som dränhantering, sårvård men även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet. Medicintekniskt arbete
Vi har kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning för medarbetarna. Vi lägger stor vikt på arbetsmiljöarbetet och som en del i detta har vi beslutat att införa schemalagd kompetensutveckling med ett program för varje schemaperiod. På vår avdelning är vi stöttande som kollegor och vill alltid ge den bästa vården till våra patienter.
Låter detta intressant? Vi behöver dig och din kompetens! Välkommen att skicka in din ansökan.

Det här erbjuder vi dig
- Schemalagd tid för kompetensutveckling
- Introduktion anpassad efter erfarenhet och behov för att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp
- Stöd av erfaren undersköterska (Utvecklingsledare)
- Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid är förlagd dag, kväll och med helgtjänstgöring
.
Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Gällivare sjukhus

Är du undersköterska med hjärtat på rätt ställe? Välkommen till oss på Gällivare sjukhus! Varför arbeta på Region Norrbotten? Vi arbetar varje dag för att ge oss norrbottningar den bästa hälso- och sjukvården. Tillsammans tar vi ansvar! Under 2023 och framåt investerar vi 165 miljoner kronor i dubblerad Ob-ersättning samt extra lönesatsningar för vårdpersonal Vi arbetar hårt för att minska andelen inhyrd personal, för att kunna satsa ännu mer på våra med... Visa mer
Är du undersköterska med hjärtat på rätt ställe? Välkommen till oss på Gällivare sjukhus!
Varför arbeta på Region Norrbotten?
Vi arbetar varje dag för att ge oss norrbottningar den bästa hälso- och sjukvården. Tillsammans tar vi ansvar!
Under 2023 och framåt investerar vi 165 miljoner kronor i dubblerad Ob-ersättning samt extra lönesatsningar för vårdpersonal
Vi arbetar hårt för att minska andelen inhyrd personal, för att kunna satsa ännu mer på våra medarbetare
Tillitsbaserad ledning och styrning för ännu bättre arbetsmiljö
Alla som arbetar för Regionen ska ges möjlighet till utveckling och karriär
Din insats tryggar Norrbottningarnas hälso- och sjukvård

 
Nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som undersköterska inom Regionen? Ta en titt på filmen https://we.tl/t-f8tUsZ4t2e


Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med god kunskap i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, flexibel och initiativtagande för att kunna möta verksamhetens behov. Vi ser även att du har god  empatisk förmåga och trivs att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.
Har du det vi söker? Läs mer nedan om vilka avdelningar som just nu har behov av Din kompetens.
Akutmottagningen Gällivare
Välkommen till oss på akutmottagningen! Vi är en spännande och lärorik arbetsplats med omväxlande tempo. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och akutläkare tillsammans i team vid omhändertagande av patienterna. Arbetstider: Rotationstjänstgöring.
Avdelning G7 och G9 Gällivare- Internmedicin
Välkommen till oss! På G7 och G9 bedrivs både akutvård och även planerad inneliggande verksamhet; elektiv medicin, kirurg, urolog samt ortopedi. Vi har ett tätt samarbete med härliga kollegor.
Barnmottagningen i Gällivare
Välkommen till barnmottagningen! Vi bedriver en dagvårdsenhet för såväl planerade polikliniska patienter samt sedvanligt mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi arbetar i tre- skift.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsterna
Anställning: vi erbjuder tillsvidareanställningar, heltid (eller efter önskemål- deltid).
Arbetstider: dag, kväll, natt, helg samt rotation, beroende på önskad avdelning.
Har du frågor eller funderingar? Kontakta gärna rekryterare Linda Vallerström, [email protected].
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska sommarvikariat till Akutmottagningen, Sunderby Sjukhus

Vill du jobba på Norrbottens modernaste akutmottagning där vi arbetar i team och sätter patienten i fokus? Gillar du när ingen dag är den andra lik, drivs du av att utveckla både dig själv och verksamheten? Då har du nu chansen att bli en av våra engagerade och framåtblickande medarbetare! Se mer om vad det innebär att arbeta hos oss: https://youtu.be/f821VcosiZk?si=6XJeo1fH0bKSXvRo Vi söker Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med inriktning ak... Visa mer
Vill du jobba på Norrbottens modernaste akutmottagning där vi arbetar i team och sätter patienten i fokus? Gillar du när ingen dag är den andra lik, drivs du av att utveckla både dig själv och verksamheten? Då har du nu chansen att bli en av våra engagerade och framåtblickande medarbetare! Se mer om vad det innebär att arbeta hos oss: https://youtu.be/f821VcosiZk?si=6XJeo1fH0bKSXvRo

Vi söker
Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård och tidigare erfarenhet från akutsjukvård, till exempel akutmottagning, intensivvård eller ambulanssjukvård. Det är meriterande om du har vidareutbildningar som till exempel gipsteknik, akutsjukvård eller annan utbildning relevant för arbetsplatsen samt kunskaper i Aweria, vas, Cosmic. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll är du flexibel och van att arbeta strukturerat. Du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Som person är du stabil har en god sammarbetsförmåga och kan hantera komplexa frågor. Analyserar och löser komplicerade problem.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på akutmottagningen kommer du succesivt att läras upp i de olika funktionerna som finns här och samtidigt kommer du då att bredda din kompetens och ge dig variation på arbetet. Du kommer att få möta allt från mindre åkommor till det mest akuta, träffa nyfödda såväl som 100-åringen. Du kommer att ingå i ett glatt team med trygga kollegor som är villiga att dela med sig av sina kunskaper. På akutmottagningen värdesätter vi verkligen idéer till förändring och arbetar ständigt för att förbättra, både för patienten och för verksamheten. Vi är stolta över vår arbetsplats samt har ett positivt och respektfullt bemötande till både personal och patienter.  

Det här erbjuder vi dig
- Strukturerad inskolning på minst beroende på tidigare erfarenhet, där vi under inskolningen följer upp hur det går och om det finns behov av ytterligare tid för introduktion
- Interna utbildningar varje vecka, anpassade efter personalens önskemål och behov
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige
Information om tjänsten
Anställningen är sommarvikariat på heltid. Arbetstiden är förlagd dag/kväll. Tillträde snarast. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anökningsdag. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Lungavdelningen, Sunderby sjukhus

Är du undersköterska i början av din karriär? Eller har du erfarenhet av yrket och söker nya utmaningar? Vill du fördjupa dina kunskaper inom akut omhändertagande och kroppens viktigaste process: andningen? Välkommen till Norrbottens enda lungmedicinska vårdavdelning! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har goda kunskaper i svenska. Vi lägger stor vikt personliga egenskaper. Som person är du engagerad och intresserad av att utvecklas ... Visa mer
Är du undersköterska i början av din karriär? Eller har du erfarenhet av yrket och söker nya utmaningar? Vill du fördjupa dina kunskaper inom akut omhändertagande och kroppens viktigaste process: andningen?
Välkommen till Norrbottens enda lungmedicinska vårdavdelning!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har goda kunskaper i svenska. Vi lägger stor vikt personliga egenskaper. Som person är du engagerad och intresserad av att utvecklas som undersköterska. Du är nyfiken, ansvarstagande och vill få en bred kompetens i ditt yrke. Du lockas av tempot i arbetet på vårdavdelning och samarbetar gärna med andra.

Det här får du arbeta med
På avdelningen arbetar undersköterskan i team tillsammans med erfarna sjuksköterskor, läkare och andra yrkeskategorier. I arbetsgruppen har vi en god sammanhållning, vi hjälper varandra och värderar arbetsglädje och utveckling högt. Vi tror på rätten att vara ny – i yrket eller på arbetsplatsen - och stöttar dig genom strukturerad inskolning och återkommande internutbildningar.
Eftersom andningsapparaten omfattar olika organ får du en bred kompetens inom olika sjukdomstillstånd och omvårdnadsåtgärder. I det dagliga arbetet får du, förutom basal omvårdnad, utföra praktiska moment såsom provtagning, såromläggningar, mätning av vitalparametrar, urinkateterisering och olika åtgärder för att underlätta patientens andning.

Det här erbjuder vi dig
- En närvarande och engagerad chef
- Internutbildningar och andra möjligheter att fördjupa dina kunskaper, exempelvis genom att hospitera på klinikens övriga enheter
- En anpassad inskolning där du regelbundet stämmer av med enhetschefen
- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, där arbetstiderna är dag, kväll och helg. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Kirurgavdelning 52, Sunderby sjukhus

Vill du utvecklas som undersköterska Kom till Kirurgen! Vi vill bli fler och söker nya kollegor. Hos oss får du ett meningsfyllt arbete i en dynamisk miljö där arbetsglädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete. Vi erbjuder en stimulerande och lärorik arbetsplats där du kommer att utvecklas i din roll som undersköterska i mötet med främst kirurgiska patienter. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska med goda kunskaper i svenska språket. Det är me... Visa mer
Vill du utvecklas som undersköterska Kom till Kirurgen! Vi vill bli fler och söker nya kollegor.
Hos oss får du ett meningsfyllt arbete i en dynamisk miljö där arbetsglädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete. Vi erbjuder en stimulerande och lärorik arbetsplats där du kommer att utvecklas i din roll som undersköterska i mötet med främst kirurgiska patienter.

Vi söker
Vi söker dig som är undersköterska med goda kunskaper i svenska språket. Det är meriterande om du har gått  kursen akutsjukvård (200 poäng) eller enligt ny kursplan hälso- och sjukvård 1 och 2 samt om du har erfarenhet från kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra och sätter patienten i fokus. Du är ansvarstagande, engagerad samt har en god samarbetsförmåga som kommer fram genom att tillsammans med dina kollegor skapa ett positivt arbetsklimat
Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta med att ge personlig omvårdnad till patienten, dokumentera vitalparametrar och bland annat utföra venprovtagning, KAD-sättning och sköta såromläggningar, stomiskötseldränhantering och avancerade omläggningar. Du får ett omväxlande och utvecklande arbete där du både arbetar självständigt och som en del i vårdteamet. Du deltar i omvårdnadsarbetet runt alla våra  patienter.
På vår avdelning är vi stöttande som kollegor och vill alltid ge den bästa vården till alla våra patienter. 
Avdelning 52 tar hand om patienter inom nedre gastro och kärlkirurgi plus akuta patienter. Här opereras patienter för bland annat bukaorta aneurysm och colorektalcancer Vi arbetar enligt ERAS. Patienter observeras även efter olika ingrepp. Det finns också akut kirurgiska patienter till exempel buksmärtor, blödningar från mag- tarmkanalen, hjärnskakning och åtgårder tillsyn efter till exempel olyckor. Vi tar emot akuta patienter under dygnets alla timmar men även planerad kirurgi. Vi arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård.
Det här erbjuder vi dig
- Schemalagd kompetensutveckling med ett program för varje schemaperiod eftersom vi lägger stor vikt på arbetsmiljöarbetet
-Introduktion anpassad efter erfarenhet och behov av att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp
-Stöd av erfaren undersköterska (utvecklingsledare)
-Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden
- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag/kväll/helg. Tillträde enligt överenkommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Geriatrisk akutvårdsavdelning, Sunderbyn sjukhus

Välkommen till  GAVA! Vi är en stimulerande och inspirerande arbetsplats som möter de gamla i vården. Vi arbetar med att få vården att bli så individ anpassad och vi jobbar hela tiden med patienerna i fokus.   Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kunskaper i svenska språket nivå C1. Meriterande är erfarenhet av arbete med äldre. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du initiativtagande, kommunikativ, strukturerad, se... Visa mer
Välkommen till  GAVA! Vi är en stimulerande och inspirerande arbetsplats som möter de gamla i vården. Vi arbetar med att få vården att bli så individ anpassad och vi jobbar hela tiden med patienerna i fokus.  

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kunskaper i svenska språket nivå C1. Meriterande är erfarenhet av arbete med äldre. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du initiativtagande, kommunikativ, strukturerad, serviceinriktad och självgående. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.

Det här får du arbeta med
På vår arbetsplats gillar vi att förändra vår verksamhet till det bättre, genom att testa, utvärdera och införa. Här arbetar du med akutsjukvård för de mest sköra äldre. Du samarbetar med övriga professioner i det geriatriska teamet för att uppnå bästa möjliga medicinska och rehabiliteringsmässiga resultat och så hög grad av självständighet som möjligt för patienten. Som undersköterska på GAVA är du den närmaste kontakten med patienten. Du ansvarar för den basala omvårdnaden, tar prover och kontroller och dokumenterar ditt arbete. Allt i ett nära samarbete med den omvårdnadsansvariga sjuksköterskan.
Här får du komma till en arbetsplats där vi stöttar varandra och har roligt på jobbet. 
Det här erbjuder vi dig
- Individanpassad introduktion
- ProAct utbildning
- Mentorskap
- Vi erbjuder dig tillgång till en digital utbildning ”Geriatriskt kompetensbevis”, en utbildningsserie som består av 18 föreläsningar/utbildningsfilmer
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

Information om tjänsten
Anställningen är ett vikariat på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning. Arbetstid dagk/kväll.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ögonmottagningen, Sunderby sjukhus

På vår arbetsplats får du ett varierande arbete med många arbetskamrater. Vi har ett stort flöde av både akuta och planerade patienter i alla åldrar och arbetar tillsammans för att ge våra patienter en trygg vård. Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet VAS, eller vana från mottagningsarbete och/eller ope... Visa mer
På vår arbetsplats får du ett varierande arbete med många arbetskamrater. Vi har ett stort flöde av både akuta och planerade patienter i alla åldrar och arbetar tillsammans för att ge våra patienter en trygg vård. Välkommen till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet VAS, eller vana från mottagningsarbete och/eller operationsverksamhet. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete, telefonhantering och andra administrativa uppgifter.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är stabil och lojal. Du har god samarbetsförmåga och värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. 

Det här får du arbeta med
Efter inledande introduktion och upplärning kommer du att arbeta med många administrativa uppgifter som receptionsarbete, telefonhantering samt bokningsarbete. Tjänsten kommer att innefatta förrådshantering och du håller även ordning på undersökningsrum och bistår ögonläkare och sjuksköterskor med egna undersökningar vid diagnostik och behandling av av olika sjukdomar i och kring ögat. Arbete på vår operationsavdelning och vår injektionsavdelning samt c-op är också aktuellt. Rotation sker mellan olika arbetsuppgifter. Ögonmottagningen ingår i länssjukvård Ögon med verksamhet på flera orter i länet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
En tillsvidareanställlning på heltid, arbetstiden är förlagd dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till nya medicinavdelning 62

Under april / maj 2024 öppnar vi en ny medicinavdelning i renoverade lokaler på avdelning 62. Arbetet pågår förfullt med utformningen av avdelningen där våra medarbetare är med och påverkar. Vill du vara med och utveckla framtidens vård? Vi är ett glatt gäng som nu söker fler kollegor. Vårt mål är att alla patienter känner sig delaktiga och är nöjda med vården hos oss. Vill du vara en del av detta, välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är unde... Visa mer
Under april / maj 2024 öppnar vi en ny medicinavdelning i renoverade lokaler på avdelning 62. Arbetet pågår förfullt med utformningen av avdelningen där våra medarbetare är med och påverkar.

Vill du vara med och utveckla framtidens vård? Vi är ett glatt gäng som nu söker fler kollegor. Vårt mål är att alla patienter känner sig delaktiga och är nöjda med vården hos oss. Vill du vara en del av detta, välkommen till oss!Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska. Trivs du att arbeta tillsammans med andra människor, har ett positivt förhållningssätt, sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten?  Då är du den vi söker!Det här får du arbeta med

På avdelningen vårdas internmedicinska patienter med bland annat njurmedicinska, gastroenterologiska och endokrinologiska sjukdomar. Arbetet hos oss är varierande och utvecklande. Du får möta människor i många olika situationer, både akut sjuka och planerade patienter. Som undersköterska har du central roll för omvårdnad och behandling av våra patienter. Du har nära samarbete med sjuksköterskorna i ditt team. Det finns läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut kopplade till teamet. Vi har en koordinator som dagtid hjälper till vid in- och utskrivningar och med den sociala planeringen av patienter som är anslutna till kommunal omsorg.


Hos oss kan du växa och utvecklas. Vårt arbetsklimat präglas av att vi hjälper varandra över gränserna mellan vårdlagen och lägger stor vikt vid god planering samt tydliga rutiner. Vi välkomnar frågor och delar gärna med oss av både kunskap och erfarenheter. På avdelningen finns teamledare och utvecklingsledare, de fungerar bland annat som mentorer och stöd i det dagliga arbetet. Vi erbjuder individuell introduktion som planeras efter ditt behov och erfarenheter.
Det här erbjuder vi dig

- Vi erbjuder internutbildningar

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

- Vi erbjuder flyttbidrag till dig som är bosatt utanför Norrbotten

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dels en tillsvidareanställning på heltid, med möjlighet till deltid. Arbetstiden är förlagd dag, kväll, natt samt helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har även ett vikariat på heltid, med möjlighet till deltid. Även här är tillträde enligt överenskommelse och till och med 31 december 2024. 


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Neurorehab/Strokeenheten, Sunderby sjukhus

Är du undersköterska och vill utvecklas i din yrkesroll? Välkommen till oss på avd 41 Strokeenheten och Neurorehab som tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Vårdavdelningen har vårdplatser för inneliggande neurologisk vård och rehabilitering och ligger i tillgängliga lokaler på plan 4. I anslutning till avdelningen finns Strokerehabteamet (SHR), Strokemottagningen, Baklofenmottagningen och Rehabiliteringsmedicinska mottagningen.    Vi söker Du är u... Visa mer
Är du undersköterska och vill utvecklas i din yrkesroll? Välkommen till oss på avd 41 Strokeenheten och Neurorehab som tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Vårdavdelningen har vårdplatser för inneliggande neurologisk vård och rehabilitering och ligger i tillgängliga lokaler på plan 4. I anslutning till avdelningen finns Strokerehabteamet (SHR), Strokemottagningen, Baklofenmottagningen och Rehabiliteringsmedicinska mottagningen.   Vi söker

Du är undersköterska, har ett positivt förhållningsätt och tycker om att arbeta i team. Du kan vara nyexaminerad eller erfaren, viktigast är ett intresse för att jobba med stroke och andra neurologiska sjukdomar/skador.

Är du nyutexaminerad? Hos oss får du utvecklas och lära av duktiga kollegor! Vi erbjuder dig en trygg start i ditt arbetsliv genom en individanpassad introduktion med en utsedd mentor och stöd av erfarna kollegor.


Det här får du arbeta med

Avdelning 41 består av två team, Strokeenheten och Neurorehab. Undersköterskorna hos oss värnar om patienternas trygghet och utför den basala omvårdnaden med ett rehabiliteringsfokus.


På både Strokeenheten och Neurorehab arbetar vi i multiprofessionella team där undersköterska, sjuksköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, logoped och rehabinstruktör ingår. Vi är engagerade team som arbetar med fokus på personcentrerad vård och implementerar ett rehabiliterande förhållningssätt i vardagen. Vi har en god sammanhållning och ett öppet klimat på avdelningen.


På strokeenheten vårdar du patienten genom hela vårdkedjan, genom den akuta fasen vidare i rehabiliteringen.

Arbetet på avdelningen utgår från tydliga rutiner som grundas i Socialstyrelsens Nationella riktlinjer för strokevård. Strokeenheten ingår i larmkedjan som kallas Rädda Hjärnan, vilket innebär att avdelningen tar emot patienter för propplösande behandling (trombolys).


Neurorehab har Norrbottens högsta rehabiliteringsnivå och är kvalitetscertifierad enligt Carf. Här vårdas och rehabiliteras patienter med bland annat stroke, traumatisk hjärnskada och ryggmärgsskada.


Det här erbjuder vi dig 

- Du får kompetensutveckling i form av Strokekompetensutbildning och Rehabkörkort  

- Självklart får du som nyanställd hos oss en mentor och en individuell introduktion efter behov   

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag, kväll och helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till kirurgavdelning 53, Sunderby sjukhus

Vill du vara med i nystarten av en kirurgavdelning på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som är intresserad av utvecklingsarbete och förändringsarbete, som vill vara med från start och bygga upp en ny avdelning. På avdelning 53 kommer du möta både akutkirurgiska patienter samt även planerade kirurgiska patienter. Vi arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköters... Visa mer
Vill du vara med i nystarten av en kirurgavdelning på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som är intresserad av utvecklingsarbete och förändringsarbete, som vill vara med från start och bygga upp en ny avdelning.


På avdelning 53 kommer du möta både akutkirurgiska patienter samt även planerade kirurgiska patienter. Vi arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård.
Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du bör ha gått kursen akutsjukvård (200 poäng) eller enligt ny kursplan hälso- och sjukvård 1 och 2.  Har du erfarenhet från kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående, kontrollerad i stressade situationer. Du är ansvarstagande, engagerad och kan ta initiativ samt har en god samarbetsförmåga som kommer fram genom att tillsammans med dina arbetskollegor skapa ett positivt arbetsklimat med patienten i fokus. 
Det här får du arbeta med

Hos oss får du vara med från start och tillsammans med dina kollegor bygga upp en ny kirurgavdelning. Tillsammans ska vi arbeta med våra rutiner och riktlinjer för vår verksamhet.


Som undersköterska på avdelningen har du ett omväxlande och utvecklande arbete där du arbetar både självständigt och i team. Du kommer ha hand om både akuta patienter samt även inplanerade kirurgiska besök. Arbetsuppgifterna omfattat förutom den allmänna patientomvårdnaden kvalificerade uppgifter som dränhantering, sårvård men även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet.


Vi har kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning för medarbetare. Vi lägger stor vikt på arbetsmiljöarbetet och som en del i detta har vi beslutat att införa schemalagd kompetensutveckling med ett program för varje schemaperiod.


Låter detta intressant? Vi behöver dig och din kompetensDet här erbjuder vi dig

- Schemalagd tid för kompetensutveckling

- Introduktion anpassad efter erfarenhet och behov för att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp

- Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag, kväll och helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gynavdelning 49, Sunderby sjukhus

Vi söker en undersköterska som vill bli en del av vårt team till Gynavdelning 49.    Vi söker Vi söker dig som är undersköterska med goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av akutsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du självgående, strukturerad, flexibel och initiativtagande. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Det här får du... Visa mer
Vi söker en undersköterska som vill bli en del av vårt team till Gynavdelning 49.   Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska med goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av akutsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du självgående, strukturerad, flexibel och initiativtagande. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.Det här får du arbeta med

Som undersköterska på vår gynavdelning arbetar du tillsammans med sjuksköterskorna i omvårdnaden av patienter med olika gynekologiska tillstånd, akuta patienter, pre- och postoperativ vård samt cancervård. Du arbetar i ett team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

- Verksamheten omfattas av: Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige


Information om tjänsten

Vi i erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag/kväll och helgtjänstgöring. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gammelstads hälsocentral, Luleå

Nu söker vi dig som är undersköterska och gillar teamarbete och varierade arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en stimulerande och lärorik arbetsplats med kompetenta medarbetare som stöttar varandra och tar tillvara på varandras kompetens. Hos oss får du en individuellt anpassad inskolning tills du känner dig trygg i din roll.    Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska som har goda kunskaper i det svenska språket i både tal, språk och skrift. ... Visa mer
Nu söker vi dig som är undersköterska och gillar teamarbete och varierade arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en stimulerande och lärorik arbetsplats med kompetenta medarbetare som stöttar varandra och tar tillvara på varandras kompetens. Hos oss får du en individuellt anpassad inskolning tills du känner dig trygg i din roll.   Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska som har goda kunskaper i det svenska språket i både tal, språk och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet i VAS, Cosmic och/eller TeleQ. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete i primärvård sedan tidigare.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, har en god samarbetsförmåga samt är självgående då du tar ansvar för din uppgift och strukturerar upp ditt arbete självständigt och effektivt. Du har en helheltssyn och ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet, du förstår sin roll men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.Det här får du arbeta med

Nu söker vi en undersköterska som kommer att jobba på lab med provtagning men även viss del egen mottagning av patienter i behov av omläggningar, enklare suturtagningar med mera, samt för närvarade cirka en dag i veckan i receptionen.Det här erbjuder vi dig

- Personligt anpassad inskolning. Vi lägger stor vikt i att du som medarbetare ska känna dig trygg i din roll 

- Vi är ett väl sammansvetsat team som har roligt på jobbet och stöttar varandra och hjälps åt  

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare, dagtid samt heltid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor/natt till kirurgavdelning 53, Sunderby sjukhus

Vill du vara med i nystarten av en kirurgavdelning på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som är intresserad av utvecklingsarbete och förändringsarbete, som vill vara med från start och bygga upp en ny avdelning. På avdelning 53 kommer du möta både akutkirurgiska patienter samt även planerade kirurgiska patienter. Vi arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköters... Visa mer
Vill du vara med i nystarten av en kirurgavdelning på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som är intresserad av utvecklingsarbete och förändringsarbete, som vill vara med från start och bygga upp en ny avdelning.


På avdelning 53 kommer du möta både akutkirurgiska patienter samt även planerade kirurgiska patienter. Vi arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård.
Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du bör ha gått kursen akutsjukvård (200 poäng) eller enligt ny kursplan hälso- och sjukvård 1 och 2.  Har du erfarenhet från kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående, kontrollerad i stressade situationer. Du är ansvarstagande, engagerad och kan ta initiativ samt har en god samarbetsförmåga som kommer fram genom att tillsammans med dina arbetskollegor skapa ett positivt arbetsklimat med patienten i fokus. 
Det här får du arbeta med

Hos oss får du vara med från start och tillsammans med dina kollegor bygga upp en ny kirurgavdelning. Tillsammans ska vi arbeta med våra rutiner och riktlinjer för vår verksamhet.


Som undersköterska på avdelningen har du ett omväxlande och utvecklande arbete där du arbetar både självständigt och i team. Du kommer ha hand om både akuta patienter samt även inplanerade kirurgiska besök. Arbetsuppgifterna omfattat förutom den allmänna patientomvårdnaden kvalificerade uppgifter som dränhantering, sårvård men även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet.


Vi har kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning för medarbetare. Vi lägger stor vikt på arbetsmiljöarbetet och som en del i detta har vi beslutat att införa schemalagd kompetensutveckling med ett program för varje schemaperiod.


Låter detta intressant? Vi behöver dig och din kompetensDet här erbjuder vi dig

- Schemalagd tid för kompetensutveckling

- Introduktion anpassad efter erfarenhet och behov för att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp

- Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid är förlagd till natt och helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till kirurgavdelning 53, Sunderby sjukhus

Vill du vara med i nystarten av en kirurgavdelning på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som är intresserad av utvecklingsarbete och förändringsarbete, som vill vara med från start och bygga upp en ny avdelning. På avdelning 53 kommer du möta både akutkirurgiska patienter samt även planerade kirurgiska patienter. Vi arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköters... Visa mer
Vill du vara med i nystarten av en kirurgavdelning på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som är intresserad av utvecklingsarbete och förändringsarbete, som vill vara med från start och bygga upp en ny avdelning.


På avdelning 53 kommer du möta både akutkirurgiska patienter samt även planerade kirurgiska patienter. Vi arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård.
Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du bör ha gått kursen akutsjukvård (200 poäng) eller enligt ny kursplan hälso- och sjukvård 1 och 2.  Har du erfarenhet från kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående, kontrollerad i stressade situationer. Du är ansvarstagande, engagerad och kan ta initiativ samt har en god samarbetsförmåga som kommer fram genom att tillsammans med dina arbetskollegor skapa ett positivt arbetsklimat med patienten i fokus. 
Det här får du arbeta med

Hos oss får du vara med från start och tillsammans med dina kollegor bygga upp en ny kirurgavdelning. Tillsammans ska vi arbeta med våra rutiner och riktlinjer för vår verksamhet.


Som undersköterska på avdelningen har du ett omväxlande och utvecklande arbete där du arbetar både självständigt och i team. Du kommer ha hand om både akuta patienter samt även inplanerade kirurgiska besök. Arbetsuppgifterna omfattat förutom den allmänna patientomvårdnaden kvalificerade uppgifter som dränhantering, sårvård men även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet.


Vi har kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning för medarbetare. Vi lägger stor vikt på arbetsmiljöarbetet och som en del i detta har vi beslutat att införa schemalagd kompetensutveckling med ett program för varje schemaperiod.


Låter detta intressant? Vi behöver dig och din kompetensDet här erbjuder vi dig

- Schemalagd tid för kompetensutveckling

- Introduktion anpassad efter erfarenhet och behov för att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp

- Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag, kväll och helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avdelning 51 urologi/kirurgi, Sunderby sjukhus

Vi vill bli fler och söker nya kollegor. Avdelning 51 är en kirurgisk och urologisk vårdavdelning som tillhör verksamhetsområde allmänkirurgi/urologi och division Länssjukvård 2.  Hos oss på avdelning 51 vårdas kirurgiska, urologiska och öron/näsa/hals patienter. Här tar vi emot akuta patienter under dygnets alla timmar men har även planerad kirurgi. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig... Visa mer
Vi vill bli fler och söker nya kollegor. Avdelning 51 är en kirurgisk och urologisk vårdavdelning som tillhör verksamhetsområde allmänkirurgi/urologi och division Länssjukvård 2.  Hos oss på avdelning 51 vårdas kirurgiska, urologiska och öron/näsa/hals patienter. Här tar vi emot akuta patienter under dygnets alla timmar men har även planerad kirurgi. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete. Vi arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård. Här blir du en viktig del i vår arbetsgrupp. Läs mer och sök tjänsten redan idag!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska språket. Du bör ha gått kursen akutsjukvård (200 poäng) eller enligt ny kursplan hälso- och sjukvård 1 och 2.  Erfarenhet av arbete på urologisk/kirurgisk vårdavdelning är meriterande.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du stabil och kontrollerad i stressade situationer, du är flexibel och anpassar dig efter förändrade omständigheter. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som även har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, initiativtagande och har patienten i fokus.Det här får du arbeta med

Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden, kvalificerade uppgifter som dränhantering, sårvård men även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet. Medicintekniskt arbete


Vi har kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning för medarbetarna. Vi lägger stor vikt på arbetsmiljöarbetet och som en del i detta har vi beslutat att införa schemalagd kompetensutveckling med ett program för varje schemaperiod. På vår avdelning är vi stöttande som kollegor och vill alltid ge den bästa vården till våra patienter.


Låter detta intressant? Vi behöver dig och din kompetens! Välkommen att skicka in din ansökan.Det här erbjuder vi dig

- Schemalagd tid för kompetensutveckling

- Introduktion anpassad efter erfarenhet och behov för att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp

- Stöd av erfaren undersköterska (Utvecklingsledare)

- Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid är förlagd dag, kväll och med helgtjänstgöring

.

Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till gynmottagningen, Sunderby sjukhus

På vår gynmottagning arbetar ett glatt gäng engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Tror du att du skulle passa hos oss? Välkommen med din ansökan! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Tidigare utbildning eller erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande samt några års erfarenhet i yrket. Vi söker dig som är positiv, driftig, ansvarstagande och kan a... Visa mer
På vår gynmottagning arbetar ett glatt gäng engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Tror du att du skulle passa hos oss? Välkommen med din ansökan!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Tidigare utbildning eller erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande samt några års erfarenhet i yrket.


Vi söker dig som är positiv, driftig, ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du har förmåga att samarbeta med olika personalkategorier både inom och utanför organisationen. Du är noggrann och trygg i din arbetsroll. Mottagningsarbetet förutsätter även en stark servicekänsla och öga för problemlösning. Vi vill att du har en positiv inställning till ditt yrke och bidrar till ett positivt arbetsklimat inom enheten. Initiativförmåga och engagemang är egenskaper som värderas högt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med

Vi söker en undersköterska till gynmottagningen vid Sunderby sjukhus. Som undersköterska på vår mottagning fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård med patienten i centrum. Du ingår i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, uroterapeut och undersköterskor. På gynmottagningen kommer du att arbeta med att assistera läkare vid undersökningar, diverse provtagning samt sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd på dagtid 07:30 - 16:00. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska specialistmottagningen/endoskopin Piteå

Specialistmottagningen tar hand om patienter för planerad mottagning inom specialiteterna medicin, ortopedi, kirurgi och urologi. Kom och bli en del av vårt härliga team! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har goda kunskaper i det svenska språket motsvarande C1-nivå.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och som person har du en god samarbetsförmåga, är självständig och serviceinriktad. Du är också lugn och stabil, uppm... Visa mer
Specialistmottagningen tar hand om patienter för planerad mottagning inom specialiteterna medicin, ortopedi, kirurgi och urologi. Kom och bli en del av vårt härliga team!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har goda kunskaper i det svenska språket motsvarande C1-nivå. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och som person har du en god samarbetsförmåga, är självständig och serviceinriktad. Du är också lugn och stabil, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är kvalitetsmedveten och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.Det här kommer du att arbeta med

Du kommer att arbeta i ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och endoskoperande sjuksköterska där samarbete och teamkänsla är viktigt i det dagliga arbetet med patienten i fokus. Vi är ett arbetslag med högt i tak och du kommer att få möjlighet att utveckla och påverka verksamheten och din arbetsdag.

Arbetet har varierande där du kommer att assistera vid olika mag- och tarmundersökningar på endoskopienheten och på specialistmottagningen. Du kommer att arbeta med omvårdnad av patienter, förbereda inför undersökningar där det även kan förekomma uppgiften att hantera akuta situationer. Du kommer att arbeta med medicinsk utrustning och hantering/rengöring av av medicinsk utrustning, varierat med arbete på specialistmottagningen. Assistera vid undersökningar, provtagningar och andra förekommande arbetsuppgifter på mottagningen.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är heltid tillsvidare måndag - fredag.  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska, Operationsavdelningen, Sunderby sjukhus

Vill du vara en del i vårt team på den bästa arbetsplatsen? Nu söker vi på operationsavdelningen vid Sunderby sjukhus dig som är undersköterska och är intresserad av att utvecklas i din profession och bli en del av vårt team. Vi söker Dig som är utbildad undersköterska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du gillar att jobba i team. Som person är du serviceinriktad, stabil och tillmötesgående, du är kommunikativ och flexibel då arb... Visa mer
Vill du vara en del i vårt team på den bästa arbetsplatsen?


Nu söker vi på operationsavdelningen vid Sunderby sjukhus dig som är undersköterska och är intresserad av att utvecklas i din profession och bli en del av vårt team.
Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du gillar att jobba i team. Som person är du serviceinriktad, stabil och tillmötesgående, du är kommunikativ och flexibel då arbetsuppgifterna på avdelningen varierar. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Samt att du är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete.
Det här får du arbeta med

Sunderby sjukhus är Region Norrbottens största sjukhus och är kompetenscentrum för hela Norrbottens sjukvård. Sjukhuset är länssjukhus med specialistfunktioner, men också närsjukhus för de som bor i Luleå och Boden.


Vi opererar inom de flesta specialiteter som kirurgi, ortopedi, urologi OB/gyn och ÖNH och andra externa verksamheter som smärtklinik och röntgen. Vi är ett akutsjukhus med dygnet runt verksamhet, vilket innebär växlande arbetstider och helger. Här jobbar vi också ständigt med utveckling så som Gröna korset, förbättringstavlan, BHK och kvalitetsindikatorer.


Arbetsuppgifterna består främst av att assistera operationssjuksköterskan på operationssal förbereda samt att delta i patientens omvårdnad före, under och avveckling efter operationen. Du ansvarar även för förrådshållning och assisterar vid överflyttningar av patienter.
Det här erbjuder vi dig

- Ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull i samarbete med kollegorna i operationsteamet.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, dag/kväll/natt och helgarbete. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska (nattjänst) till Lungmedicin, Sunderby Sjukhus

Vill du vara med i nystarten av avdelningen för lungmedicin på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som vill vara en viktig kugge i ett spännande lagbygge, där du arbetar med och utvecklar den lungmedicinska vården på Sunderby sjukhus. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang.  ... Visa mer
Vill du vara med i nystarten av avdelningen för lungmedicin på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som vill vara en viktig kugge i ett spännande lagbygge, där du arbetar med och utvecklar den lungmedicinska vården på Sunderby sjukhus. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang. 


Vi arbetar i team med alla professioner och vi behöver dig som är undersköterska, som känner att du vill ha nya utmaningar och kan bidra med din kunskap, kreativitet och arbetsglädje.

Tillsammans bygger vi nya lungavdelningen!
Vi söker

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar sitt arbete och kan arbeta självständigt.Det här får du arbeta med

Lungmedicin vid Sunderby sjukhus utreder, behandlar och vårdar bland annat personer med lungcancer, obstruktiva lungsjukdomar, pulmonell hypertension och lungfibros. Vi sköter även om eftervården av lungtransplanterade personer.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd natt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Lungmedicin, Sunderby Sjukhus

Vill du vara med i nystarten av avdelningen för lungmedicin på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som vill vara en viktig kugge i ett spännande lagbygge, där du arbetar med och utvecklar den lungmedicinska vården på Sunderby sjukhus. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang.  ... Visa mer
Vill du vara med i nystarten av avdelningen för lungmedicin på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som vill vara en viktig kugge i ett spännande lagbygge, där du arbetar med och utvecklar den lungmedicinska vården på Sunderby sjukhus. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang. 


Vi arbetar i team med alla professioner och vi behöver dig som är undersköterska, som känner att du vill ha nya utmaningar och kan bidra med din kunskap, kreativitet och arbetsglädje.

Tillsammans bygger vi nya lungavdelningen!
Vi söker

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person ser vi att du är flexibel, du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar.Det här får du arbeta med

Lungmedicin vid Sunderby sjukhus utreder, behandlar och vårdar bland annat personer med lungcancer, obstruktiva lungsjukdomar, pulmonell hypertension och lungfibros. Vi sköter även om eftervården av lungtransplanterade personer.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd dagtid/kväll och helg. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Hud-Könsmottagningen, Sunderby Sjukhus

Vi söker en ny kollega till vår mottagning! Du kommer ingå i ett team av kollegor med lång erfarenhet inom området. Hos oss får du varierande arbetsuppgifter där du möter patienter i olika åldrar och livssituationer.  Vår mottagning tar emot och behandlar alla typer av hud- och könssjukdomar inom hela Region Norrbotten. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års yrkeserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du erfarenhet av hud... Visa mer
Vi söker en ny kollega till vår mottagning! Du kommer ingå i ett team av kollegor med lång erfarenhet inom området. Hos oss får du varierande arbetsuppgifter där du möter patienter i olika åldrar och livssituationer.  Vår mottagning tar emot och behandlar alla typer av hud- och könssjukdomar inom hela Region Norrbotten.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års yrkeserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du erfarenhet av hudsjukdomar, har en sår- och hudutbildning eller erfarenhet av mottagningsarbete. Har du kunskaper inom journalsystemet VAS är det också meriterande.


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi träffar patienter i utelämnade situationer. Det är därför viktigt att du är empatisk och har ett etiskt förhållningssätt gentemot patienterna.  Vidare har du patientfokus, ett professionellt bemötande i alla situationer samt är trygg i din roll som undersköterska.Som person är du lugn, har intresse och vilja att hjälpa andra. Du har god samarbetsförmåga, ser nyttan av att arbeta med andra. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla vår verksamhet.


Det här får du arbeta med


Hud och könsmottagningen är en verksamhet med länsuppdrag. Mottagningen har hela Norrbotten som upptagningsområde. Verksamheten präglas av medicinsk utveckling med minskad slutenvård och stort behov av öppenvård. På hud- och könsmottaningen diagnostiserad och behandlas olika hud- och könssjukdomar.


Arbetet består av omvårdnadsarbete i en nära kontakt med patienten i ofta utelämnade situationer, där tillit och respekt för den enskilda patienten är betydelsefull. I arbete ingår många olika behandlingar och varierande arbetsuppgifter. Arbetsplatsen består av medarbetare med lång och god kompetens


Vill du arbeta dagtid på en mottagning?  Ett arbete där ingen dag är den andra lik? Välkommen till oss!Det här erbjuder vi dig

- Indvidanpassad introduktion

- Mentor 

- Indivuduell utvecklingsplan med interna utbildningar

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder ett vikariat, heltid under 9 månader med tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning kan i förlängningen bli aktuellt. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till Vuxenpsykiatrin, Sunderby Sjukhus, Sommarvikariat

Inom psykiatrin så jobbar du med att skapa relationer till patienterna. Du kommer även att arbeta återhämtningsinriktat och skapa en meningsfull heldygnsvård för patienterna. Vi söker Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska, det är meriterande om du tidigare har arbetat som skötare och har erfarenhet av vårdarbete. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal- och skrift. Vi ser gärna att du även har kunskaper i VAS.  Vi lägger stor ... Visa mer
Inom psykiatrin så jobbar du med att skapa relationer till patienterna. Du kommer även att arbeta återhämtningsinriktat och skapa en meningsfull heldygnsvård för patienterna.Vi söker

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska, det är meriterande om du tidigare har arbetat som skötare och har erfarenhet av vårdarbete. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal- och skrift. Vi ser gärna att du även har kunskaper i VAS. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll har du en god helhetssyn och har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressande eller pressande situationer. Du kan bibehålla ett realistisk perspektiv på olika situationer och fokusera på rätt saker. Du ser fördelen med att samarbeta med andra och är utåtriktad och kan skapa kontakter och bibehålla relationer. Det här får du arbeta med

Den akutpsykiatriska slutenvården bedrivs i det nybyggda Psykiatrihuset i Sunderbyn. Här finns PIVA (psykiatrisk intensivvårdsavdelning), psykiatriska akutvårdsavdelningar och Beroendecentrum med totalt 32 vårdplatser samt cirka 100 medarbetare. I Psykiatrihuset finns även ECT-mottagning samt en jourmottagning som är öppen dygnet runt. I anslutning till Beroendecentrum finns en LARO-mottagning. På våra slutenvårdavdelningar vårdas patienter inom ramen för hälso- och sjukvårdslagen, samt lagen om psykiatrisk tvångsvård. Vi vårdar patienter med alla typer av psykiatriska sjukdomar, vilket bidrar till en stor variation i arbetet samt ett stort kollegialt stöd. Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, vilket även kan innefatta somatiskt omhändertagande och vård av patienter med beroendeproblematik där personcentrerad vård är i fokus. Anhörig- och nätverksarbete har en central funktion i vårt dagliga arbete, patienten och närståendes delaktighet och trygghet är viktig. Du får en viktig roll att vara delaktig i planeringen tillsammans med patienten och ditt vårdlag. Dokumentation är en självklar del av arbetet, samt att vara delaktig i utvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningenDet här erbjuder vi dig

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder ett sommarvikariat på heltid. Arbetstiden är förlagd dag/kväll/natt. Tillträde enligt överenskommelse. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Stadsvikens hälsocentral, Luleå

Stadsvikens hälsocentral jobbar ständigt med förändrings- och förbättringsarbete och som ett led i det vill vi utöka undersköterskans uppdrag och till fullo nyttja den kompetens.  Vi söker Vi söker dig som är undersköterska och som är initiativtagande, förändringsvillig och positiv till nya idéer och mycket engagerad i ditt yrke. Ett positivt och empatiskt bemötande gentemot våra patienter värdesätter vi högt och stor vikt kommer att läggas på personlig... Visa mer
Stadsvikens hälsocentral jobbar ständigt med förändrings- och förbättringsarbete och som ett led i det vill vi utöka undersköterskans uppdrag och till fullo nyttja den kompetens. 


Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska och som är initiativtagande, förändringsvillig och positiv till nya idéer och mycket engagerad i ditt yrke. Ett positivt och empatiskt bemötande gentemot våra patienter värdesätter vi högt och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Då det är ett högt arbetstempo på hälsocentralen krävs det att du kan agera självständigt och ha förmågan att prioritera.


Det här får du arbeta med

Du kommer att få jobba på vår mottagning med patienter i behov av omläggningar och andra omvårdnadsbehov. Om du är intresserad av fysisk aktivitet och hälsa så får du gärna jobba med hälsosamtal. Vi har ett gott samarbetsklimat och vi jobbar ständigt med förbättring och utveckling som ska gynna både oss och våra patienter.


Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdagen.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Ortopedavdelningen, Piteå Sjukhus

Vill du ha ett arbete där du får vara del av ett team med stor arbetsglädje, patientfokus och ett driv att utveckla verksamheten? Vi är en arbetsplats som präglas av gemenskap och utveckling, en trivsam arbetsgrupp med erfarna kollegor. Hos oss får du en trygg introduktion som är anpassad efter dina behov. Välkommen med din ansökan! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom sjukvård och/eller nat... Visa mer
Vill du ha ett arbete där du får vara del av ett team med stor arbetsglädje, patientfokus och ett driv att utveckla verksamheten? Vi är en arbetsplats som präglas av gemenskap och utveckling, en trivsam arbetsgrupp med erfarna kollegor. Hos oss får du en trygg introduktion som är anpassad efter dina behov.Välkommen med din ansökan!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom sjukvård och/eller nattarbete. Vi ser det som meriterande om du har läst kurs i akutsjukvård. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är självgående, tar initiativ till arbetet och lyfter löpande eventuella förbättringar som behöver genomföras. Som person är du flexibel och kan anpassa ditt sätt att arbete utifrån verksamhetens behov. Du är serviceinriktad, har ett gott bemötande och intresse att vilja att hjälpa andra. Du är lojal, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta i team, värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammansDet här får du arbeta med

Vi söker kollega som vill fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med oss! Som undersköterska hos oss kommer du:• Få bred kunskap inom ortopedi och medicin. 
• Arbeta med medicinteknisk utrustning.
• Få ett varierande arbete med både akut och planerad verksamhet
• Ett spännande arbete där du möter patienter från hela länet


Vi arbetar tillsammans för att nå verksamhetens mål och delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter och strävar efter en öppenhet och kollegialt lärande. Vi har ett gott arbetsklimat med bra sammanhållning och respekt inför varandra och de patienter vi vårdar. Vi värdesätter även tydliga rutiner och riktlinjer för att arbetet att ska flyta på så effektivt som möjligt i en ständigt utvecklande verksamhet.Det här erbjuder vi dig

- Välplanerad introduktion med erfaren kollega/mentor.

- Kontinuerlig kompetensutveckling - interna utbildningar.

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för  medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner Sverige.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid. Vi arbetar tillsammans för att lösa bemanningen/schemat utifrån verksamhetens behov. Arbetstiden varierar mellan dag, kväll, helg och natt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Steriltekniker/undersköterska till Sterilcentralen, Sunderby sjukhus

På Sterilcentralen finns engagerade kollegor som arbetar med att ta hand om instrument till hela Sunderby sjukhus, hälsocentraler i länet samt till operationsavdelningarna på Sunderby sjukhus och Kalix sjukhus. Vi söker Vi söker dig som är utbildad steriltekniker eller undersköterska. Du har goda kunskaper i svenska och grundläggande datakunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av T-doc och erfarenhet från arbete på sterilcentral eller operat... Visa mer
På Sterilcentralen finns engagerade kollegor som arbetar med att ta hand om instrument till hela Sunderby sjukhus, hälsocentraler i länet samt till operationsavdelningarna på Sunderby sjukhus och Kalix sjukhus.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad steriltekniker eller undersköterska. Du har goda kunskaper i svenska och grundläggande datakunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av T-doc och erfarenhet från arbete på sterilcentral eller operationsavdelning.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är initiativtagande, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du har en helhetssyn och förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra samt är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.Det här får du arbeta med

Arbetet består i att ta hand om operationsinstrument under hela processen, från operationssalen till steril produkt. Det innebär att rengöra, avsyna, kontrollera och funktionstesta instrumenten innan de paketeras och steriliseras för att användas till operationer.  Det är ett tekniskt arbete där du ska kunna hantera olika maskiner och ha en förståelse för hur operationsinstrument fungerar. Arbetet är fysiskt krävande med tunga lyft vilket ställer krav på en god fysik.Det här erbjuder vi dig

- Tillgång till erfaren handledare

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan bli aktuellt. Arbetstid är förlagd till dagtid 07:00-16:00, kväll 11:30-19:30 och cirka var fjärde helg. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vårdsamordnare till Barn- och ungdomspsykiatrin, Luleå

Vill du ha ett meningsfullt och varierande arbete där du får fokusera på att samordna vårdinsatser för barn och unga utifrån ett HSL-uppdrag? Hos oss på Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) Luleå kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor att arbeta för barnens bästa när de behöver samordnade samhällsinsatser. Vi söker Vi söker dig som är utbildad - Undersköterska - Skötare - Beteendevetare - Socionom - Sjuksköterska Ett krav för tjä... Visa mer
Vill du ha ett meningsfullt och varierande arbete där du får fokusera på att samordna vårdinsatser för barn och unga utifrån ett HSL-uppdrag? Hos oss på Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) Luleå kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor att arbeta för barnens bästa när de behöver samordnade samhällsinsatser.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad

- Undersköterska

- Skötare

- Beteendevetare

- Socionom

- Sjuksköterska

Ett krav för tjänsten är att du tidigare har jobbat inom psykiatri för vuxna eller barn samt behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Vi ser det meriterande om du tidigare arbetat med att samordna insatser för att en individ ska få rätt hjälp och stöd.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som arbetar strukturerat samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är kommunikativ och ser styrka av ett gott samarbete.Det här får du arbeta med

Som vårdsamordnare kommer du att vara ett viktigt stöd i vår verksamhet, och att ha ett nära samarbete med kollegor på arbetsplatsen är en självklarhet. Som samordnare är du länken mellan barnet/ungdomen och dess vårdnadshavare samt de olika samverkansaktörer som exempelvis socialtjänsten, hälso- och sjukvården, skola och polis.Du kommer att att kalla och delta i samordningsmöten, så kallade SIP-möten. Du fördelar ärenden när behov föreligger samt är kontaktperson för de samordningsärenden som inkommit. Du har telefontid för samordningsärenden. Du deltar i utvecklingsarbete som berör vårdsamordning. Ditt uppdrag har ett tydligt barnperspektiv.Arbetsuppgifter kan tillkomma beroende på din erfarenhet, bakgrund och samordningsuppdragets omfattningDet här erbjuder vi dig

- Ett öppet klimat som gynnar teamarbete

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst i din grundprofession på heltid med arbetstiden förlagd till dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Bergnäsets Hälsocentral, Luleå

Bergnäsets hälsocentral har ca 7600 listade medborgare. Här hos oss är vi ca 30 anställda medarbetare som nu behöver en ny arbetskamrat till vårt arbetslag. Här arbetar vi aktivt med förbättringsarbeten. För dig som börjar arbeta hos oss erbjuder vi en god introduktion och det finns tydliga skriftliga rutiner för att du lättare ska komma in i arbetet och känna dig trygg med dina arbetsuppgifter.  Är du intresserad av att börja arbeta på Bergnäsets hälsoc... Visa mer
Bergnäsets hälsocentral har ca 7600 listade medborgare. Här hos oss är vi ca 30 anställda medarbetare som nu behöver en ny arbetskamrat till vårt arbetslag. Här arbetar vi aktivt med förbättringsarbeten. För dig som börjar arbeta hos oss erbjuder vi en god introduktion och det finns tydliga skriftliga rutiner för att du lättare ska komma in i arbetet och känna dig trygg med dina arbetsuppgifter. 


Är du intresserad av att börja arbeta på Bergnäsets hälsocentral är du välkommen med din ansökan redan idag! 
Vi söker

Nu söker vi dig som är utbildad Undersköterska med goda kunskaper i både tal och skrift i svenska och engelska. Det är meriterande om du kan VAS och teleQ samt har erfarenhet av primärvård och erfarenhet av att göra omläggningar och andra omvårdnadsåtgärder 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll är du flexibel, självgående och har god samarbetsförmåga. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressande situationer och kan fokusera på rätt saker. Vidare har du förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår sin roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Det här får du arbeta med

Du kommer få varierade arbetsuppgifter med både mottagningsarbete och arbete på laboratoriet. Detta innebär att du kommer att få jobba med patienter i behov av omläggningar och andra omvårdnadsbehov samt med provtagningar och arbete i vår reception. Vi har ett gott samarbetsklimat och vi jobbar ständigt med förbättring och utveckling som ska gynna både oss och våra patienter. Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidare anställning på heltid. Arbetstiden är förlagd dagtid 08:00 - 17:00. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Fysioterapienheten, Sunderby sjukhus

Kom och arbeta med oss på Fysioterapin och Öppenvårdsrehab på Sunderby sjukhus! Hos oss är värdegrunden alla människors lika värde, professionalitet, arbetsglädje, kompetens och samarbete. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Du har datavana och goda kunskaper i svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av rehabilitering, träningsvana, vana att stötta vid gruppträning, ge instruk... Visa mer
Kom och arbeta med oss på Fysioterapin och Öppenvårdsrehab på Sunderby sjukhus! Hos oss är värdegrunden alla människors lika värde, professionalitet, arbetsglädje, kompetens och samarbete.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Du har datavana och goda kunskaper i svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av rehabilitering, träningsvana, vana att stötta vid gruppträning, ge instruktioner och tänka säkerhet vid träning samt om du har kunskap i fler språk än svenska.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är flexibel, serviceinriktad och självgående. Vidare har du god samarbetsförmåga och värderar och ser nyttan av samarbete med andra.Det här får du arbeta med

Du får arbeta med mottagningsarbete på Fysioterapienheten och Öppenvårdsrehab samt bemanna och sköta vår bassäng. Mottagningsarbetet innebär att bistå fysioterapeuter och arbetsterapeuter vid olika träningsgrupper, individuella rehabiliteringsinsatser samt fysioterapeuterna vid tester. Utöver det ingår det i jobbet att sköta inkommande samtal, förrådsbeställningar, remissbevakning, av- och ombokningar, patientinformation, hygienstäd och underlag till faktureringDet här erbjuder vi dig

- Handledare och bra samarbete med kollegor

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid måndag-fredag 7:15-16:00 med 45 minuters lunch.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till hjärtavdelningen, Sunderby sjukhus

Är du redo för nya utmaningar? Vi söker en undersköterska till Hjärtavdelningen på Sunderby sjukhus. I denna roll deltar du i patientomvårdnaden och arbetet innefattar även provtagning, kontroller, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet. Vi erbjuder möjlighet till egna ansvarsområden och du får vara med och utveckla arbetssätt och rutiner. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska i tal och skrift. V... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar? Vi söker en undersköterska till Hjärtavdelningen på Sunderby sjukhus. I denna roll deltar du i patientomvårdnaden och arbetet innefattar även provtagning, kontroller, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet. Vi erbjuder möjlighet till egna ansvarsområden och du får vara med och utveckla arbetssätt och rutiner.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi önskar att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.Det här får du arbeta med

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din roll som undersköterska. Som undersköterska på avdelning 46 kommer du att arbeta i patientnära vård i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor och fysioterapeuter.Det här erbjuder vi dig

- Dubblerad OB-ersättning

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag/kväll. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till enheten för käkkirurgi, Sunderby sjukhus

Välkommen till oss på enheten för käkkirurgi. Vårt uppdrag är att ge Norrbottens invånare vård inom specialiteterna käkkirurgi och orofacial medicin. Vi kan erbjuda dig en trygg anställning, ett omväxlande arbete och trevliga kollegor. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! Vi söker Vi söker dig med undersköterska utbildning med goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt god datorvana. Du har arbetat som undersköterska minst 12 må... Visa mer
Välkommen till oss på enheten för käkkirurgi. Vårt uppdrag är att ge Norrbottens invånare vård inom specialiteterna käkkirurgi och orofacial medicin. Vi kan erbjuda dig en trygg anställning, ett omväxlande arbete och trevliga kollegor. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!Vi söker

Vi söker dig med undersköterska utbildning med goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt god datorvana. Du har arbetat som undersköterska minst 12 månader samt har erfarenhet och utbildning som krävs för att arbeta med blodprovstagning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av receptionsarbete, gärna att du behärskar engelska samt har kunskaper inom journalsystemen VAS eller Carita.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du uttrycker en positiv attityd till arbetet, är trygg stabil och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar ditt arbete självständigt samt planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du ser helheten och är tillmötesgående i ditt bemötande.Det här får du arbeta med


Vi ingår i division Länssjukvård 2 och är en del i verksamhetsområdet som innefattar ÖNH/Ögon/Käkirurgi. Kliniken är länets centrum för Käkkirurgi och medicinsk sjukhustandvård och är placerad på Sunderby sjukhus.Käkkirurgi diagnostiserar och behandlar sjukdomar, skador samt defekter i munhåla, käkar, ansikte samt angränsande områden. Specialiteten orofacial medicin diagnostiserar och behandlar oralmedicinska tillstånd samt utför medicinsk tand- och munvård.


Hos oss arbetar käkkirurger, tandläkare, tandsköterskor, tandhygienist, enhetschef samt medicinsk sekreterare. Vi är ett 20-tal engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att ge patienter god vård och tillgänglighet. Vi har en teamkänsla där alla ska känna sig delaktiga, kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt.


Som undersköterska hos oss får du ett omväxlande arbete som innefattar blodprovstagning, arbete på sterilen, arbete i receptionen samt övriga klinikspecifika arbetsuppgifter. Administrativa arbetsuppgifter som exempelvis kallelser och telefonrådgivning innefattas även i tjänsten.Tillsammans arbetar vi för Norrbottens invånare vård inom områdena käkkirurgi samt medicinsk tandvård som kräver sjukhusets resurser.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tillsvidareanställning, 100%, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Intensivvårdsavdelningen, Sunderby sjukhus

Vill du bli en av oss! Nu söker intensivvårdsavdelningen, IVA, vid Sunderby sjukhus dig som är undersköterska. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska med tidigare erfarenhet inom slutenvård. Du ska även ha genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i sve... Visa mer
Vill du bli en av oss! Nu söker intensivvårdsavdelningen, IVA, vid Sunderby sjukhus dig som är undersköterska.
Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska med tidigare erfarenhet inom slutenvård. Du ska även ha genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 


Vi ser service och flexibilitet som en självklarhet. Du kan hantera akuta och stressfyllda situationer, är intresserad av vårdutveckling och sätter patienten i fokus. Här är personcentrering ett att våra nyckelord.

Vidare har du god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med kollegor, både externt och internt. Du har en positiv grundinställning till förändrings-, kvalitets- och utvecklingsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.Det här får du arbeta med

Som undersköterska utför du ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Arbetet på intensivvården är spännande och lärorikt. Här tar vi hand om nyopererade patienter, traumapatienter och patienter med sviktande vitala funktioner. Våra ledord är kvalitet, respekt och kommunikation. Dina arbetsuppgifter innefattar sedvanliga undersköterskeuppgifter på en intensivvårdsavdelning.Det här erbjuder vi dig

- Möjlighet att läsa en vidareutbildning till specialistundersköterska inom An/Op/IVA

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner Sverige.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden är förlagd dag/kväll/natt/helg. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till ÖNH-mottagningen, Sunderby sjukhus

Vill du ha ett omväxlande och roligt arbete med många nya patientmöten varje dag? Då är du välkommen till oss!  Vi söker efter en kollega till vår mottagning! Vi är en arbetsplats som präglas av gemenskap och utveckling, en trivsam arbetsgrupp med erfarna kollegor. Hos oss är din kunskap och erfarenhet viktigt!  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har kuns... Visa mer
Vill du ha ett omväxlande och roligt arbete med många nya patientmöten varje dag? Då är du välkommen till oss!  Vi söker efter en kollega till vår mottagning! Vi är en arbetsplats som präglas av gemenskap och utveckling, en trivsam arbetsgrupp med erfarna kollegor. Hos oss är din kunskap och erfarenhet viktigt! Vi söker


Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskaper i dokumentationssystemet VAS samt tidigare erfarenhet av mottagningsarbete och/eller öron-näsa-hals-sjukvård.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är självgående, tar initiativ till arbetet och lyfter eventuella förbättringar som behöver genomföras. Som person är du flexibel och kan anpassa ditt sätt att arbete utifrån verksamhetens behov. Du är serviceinriktad, har ett gott bemötande och intresse, vilja att hjälpa andra. Du är strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta i team, värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammansDet här får du arbeta med

Vi söker en ny kollega som vill fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med oss! Du kommer få bred kunskap inom öron-näsa-hals sjukdomar, ett varierande arbete där du möter patienter i alla olika åldrar och livssituationer. Du kommer arbeta självständigt men också som del av ett team med övriga kollegor på mottagningen.


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta provtagning, såromläggningar, mottagningsarbete, jourmottagning (dagtid) samt assistera vid polikliniska operationer, i ett nära samarbete med läkare och sjuksköterskor.


Vi arbetar tillsammans för att uppnå verksamhetens mål och riktlinjer. Vi som kollegor delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till dig. Hos oss strävar vi efter en öppenhet, kollegialt lärande där vi tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten vidare. Vi är mån om att du ska trivas hos oss och planerar därför in en individbaserad introduktion. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!Det här erbjuder vi dig

- Individbaserad introduktion

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare, heltid samt dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Barn - och ungdomsavdelningen, Sunderby sjukhus

Nu söker vi efter en kollega till oss på Barn- och ungdomsavdelning 44B. Vår avdelning kan närmast beskrivas som "det lilla sjukhuset på sjukhuset" då patienter från såväl barnmedicin som ortopedi, kirurgi och öron vårdas här. Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och erfarenhet av barnsjukvård. Det är meriterande om du har kunskap i det vårdadministrativa systemet VAS. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskap... Visa mer
Nu söker vi efter en kollega till oss på Barn- och ungdomsavdelning 44B. Vår avdelning kan närmast beskrivas som "det lilla sjukhuset på sjukhuset" då patienter från såväl barnmedicin som ortopedi, kirurgi och öron vårdas här. Välkommen till oss!Vi söker

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och erfarenhet av barnsjukvård. Det är meriterande om du har kunskap i det vårdadministrativa systemet VAS.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du stabil, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är initiativtagande och har empatisk förmåga då du kan sätta dig in i någon annans perspektiv. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. Det här får du arbeta med

På avdelningen, som har 12 vårdplatser, möter du barn och ungdomar i åldern 0-18 år. Vi har både akut och planerad verksamhet. Undersköterskor arbetar i team med sjuksköterskor och vi som arbetar på avdelningen är ett härligt gäng som verkligen trivs med vårt arbete. Vi har alltid det sjuka barnet med familj i centrum och i patientmötet handlar det ständigt om att anpassa information, behandling och omvårdnad utifrån barnets behov samt mognads- och utvecklingsnivå.


Eftersom variationen är stor när det gäller patienternas ålder, diagnos och behov innebär det ett omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete. Vi arbetar målmedvetet för att all personal ska känna sig trygg och säker i sitt arbete och vi eftersträvar ett kompetent samarbete kring patienten samt en hög kvalitet på vår omvårdnad.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst med rotationstjänstgöring, dag/kväll/natt och helger på heltid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Tjänsten är inom barnsjukvården: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avdelning 51 urologi/kirurgi, Sunderby sjukhus

Vi vill bli fler och söker nya kollegor. Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus där kirurgiska, urologiska och öron/näsa/hals patienter vårdas. Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan... Visa mer
Vi vill bli fler och söker nya kollegor. Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus där kirurgiska, urologiska och öron/näsa/hals patienter vårdas. Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete. Vi är i uppstarten av ett förändringsarbete som innebär en mer personcentrerad vård, trygga team med tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård. Här blir du en viktig pusselbit på denna spännande och utmanande resa, läs mer och sök tjänsten redan idag!
Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du ska ha gått kursen akutsjukvård (200 poäng) eller enligt ny kursplan hälso- och sjukvård 1 och 2.  Erfarenhet av arbete på urologisk/kirurgisk vårdavdelning är meriterande.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du stabil och kontrollerad i stressade situationer, du är flexibel och anpassar dig efter förändrade omständigheter. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, initiativtagande och har patienten i fokus.Det här får du arbeta med

Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet VAS.Vi är i startskedet av en förändringsresa där fokus kommer vara personcentrerad och evidensbaserad vård. Ambitionen med förbättringsarbetet är att nå en bättre arbetsmiljö, trygga team samt kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning för medarbetarna. Vi behöver dig och din kompetens!Det här erbjuder vi dig

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

- Introduktion anpassad efter erfarenhet och behov för att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp

- Stöd av erfaren undersköterska (utvecklingsledare)

- Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erjbuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid är förlagd dag, kväll och med helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska (nattjänst) till Lungmedicin, Sunderby Sjukhus

Vill du vara med i nystarten av avdelningen för lungmedicin på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som vill vara en viktig kugge i ett spännande lagbygge, där du arbetar med och utvecklar den lungmedicinska vården på Sunderby sjukhus. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang.  ... Visa mer
Vill du vara med i nystarten av avdelningen för lungmedicin på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som vill vara en viktig kugge i ett spännande lagbygge, där du arbetar med och utvecklar den lungmedicinska vården på Sunderby sjukhus. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang. 


Vi arbetar i team med alla professioner och vi behöver dig som är legitimerad sjuksköterska, som känner att du vill ha nya utmaningar och kan bidra med din kunskap, kreativitet och arbetsglädje.

Tillsammans bygger vi nya lungavdelningen!
Vi söker

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar sitt arbete och kan arbeta självständigt.Det här får du arbeta med

Lungmedicin vid Sunderby sjukhus utreder, behandlar och vårdar bland annat personer med lungcancer, obstruktiva lungsjukdomar, pulmonell hypertension och lungfibros. Vi sköter även om eftervården av lungtransplanterade personer.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd natt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Stadsvikens hälsocentral, Luleå

Stadsvikens hälsocentral jobbar ständigt med förändrings- och förbättringsarbete och som ett led i det vill vi utöka undersköterskans uppdrag och till fullo nyttja den kompetens.  Vi söker Vi söker dig som är undersköterska och som är initiativtagande, förändringsvillig och positiv till nya idéer och mycket engagerad i ditt yrke. Ett positivt och empatiskt bemötande gentemot våra patienter värdesätter vi högt och stor vikt kommer att läggas på personlig... Visa mer
Stadsvikens hälsocentral jobbar ständigt med förändrings- och förbättringsarbete och som ett led i det vill vi utöka undersköterskans uppdrag och till fullo nyttja den kompetens. 


Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska och som är initiativtagande, förändringsvillig och positiv till nya idéer och mycket engagerad i ditt yrke. Ett positivt och empatiskt bemötande gentemot våra patienter värdesätter vi högt och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Då det är ett högt arbetstempo på hälsocentralen krävs det att du kan agera självständigt och ha förmågan att prioritera.


Det här får du arbeta med

Du kommer att få jobba på vår mottagning med patienter i behov av omläggningar och andra omvårdnadsbehov. Om du är intresserad av fysisk aktivitet och hälsa så får du gärna jobba med hälsosamtal. Vi har ett gott samarbetsklimat och vi jobbar ständigt med förbättring och utveckling som ska gynna både oss och våra patienter.


Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdagen.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska (nattjänst) till Lungmedicin, Sunderby Sjukhus

Vill du vara med i nystarten av avdelningen för lungmedicin på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som vill vara en viktig kugge i ett spännande lagbygge, där du arbetar med och utvecklar den lungmedicinska vården på Sunderby sjukhus. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang.  ... Visa mer
Vill du vara med i nystarten av avdelningen för lungmedicin på Sunderby sjukhus? Vi söker dig som vill vara en viktig kugge i ett spännande lagbygge, där du arbetar med och utvecklar den lungmedicinska vården på Sunderby sjukhus. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang. 


Vi arbetar i team med alla professioner och vi behöver dig som är legitimerad sjuksköterska, som känner att du vill ha nya utmaningar och kan bidra med din kunskap, kreativitet och arbetsglädje.

Tillsammans bygger vi nya lungavdelningen!
Vi söker

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar sitt arbete och kan arbeta självständigt.Det här får du arbeta med

Lungmedicin vid Sunderby sjukhus utreder, behandlar och vårdar bland annat personer med lungcancer, obstruktiva lungsjukdomar, pulmonell hypertension och lungfibros. Vi sköter även om eftervården av lungtransplanterade personer.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd natt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Hörcentralen i länet, Sunderby sjukhus

Vill du vara med och forma framtidens hörcentraler i Norrbotten? Ta då chansen och sök till oss på Hörcentralen! Vi finns på samtliga sjukhus i länet och här arbetar audionomer, ototekniker samt administratörer. I vårt verksamhetsområde ingår nio olika enheter, däribland den tekniska och pedagogiska hörselvården som vi har ett nära samarbete med. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt har annan utbildning som arbetsgivaren bed... Visa mer
Vill du vara med och forma framtidens hörcentraler i Norrbotten? Ta då chansen och sök till oss på Hörcentralen! Vi finns på samtliga sjukhus i länet och här arbetar audionomer, ototekniker samt administratörer. I vårt verksamhetsområde ingår nio olika enheter, däribland den tekniska och pedagogiska hörselvården som vi har ett nära samarbete med.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant/annan relevant arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har läst kurser i hörselmätningar eller öronsjukdomar. Det är även meriterande om du har erfarenhet från våra dokumentationssystem VAS och/eller Auditbase.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är flexibel, serviceinriktad, noggrann och en problemlösare. Du ska kunna arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga.Det här får du arbeta med

Denna befattning är helt ny så delaktighet och engagemang i att forma tjänstens arbetsuppgifter tillsammans med övriga medarbetare är ett måste. Tjänsten kommer att innehålla både patientarbete och administrativa uppgifter. Du är i nuläget ensam i din befattning men kommer att arbeta i team tillsammans med hörcentralernas audionomer. Placering är på Sunderby sjukhus. Då vårt verksamhetsområde har ett länsövergripandeuppdrag förekommer resor inom länet.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/


Information om tjänsten

Tillsvidareanställning på heltid med arbetstid dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Region Norrbotten, Sommarvikariat

Region Norrbotten arbetar för dig som bor och lever i Norrbottens län. Vi är länets näst största arbetsgivare och har cirka 6 500 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården. Våra medarbetare gör skillnad och utvecklas i arbetet, tillsammans ansvarar vi för norrbottningarnas liv och hälsa  Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder ... Visa mer
Region Norrbotten arbetar för dig som bor och lever i Norrbottens län. Vi är länets näst största arbetsgivare och har cirka 6 500 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården. Våra medarbetare gör skillnad och utvecklas i arbetet, tillsammans ansvarar vi för norrbottningarnas liv och hälsa 


Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation och goda utvecklingsmöjligheter. Som medarbetare hos oss blir du en del av en verksamhet i ständig utveckling och är med och formar våra interna verksamheter genom förbättringar, rutiner och flöden.Vi söker

Är du utbildad undersköterska som är redo för nya utmaning? Vill du bli en del av en verksamhet som är i ständig utveckling? Då har vi rollen för dig när vi nu söker förstärkning till våra hälsocentraler eller sjukhus!För tjänsten ser vi att du har något av följande kvalifikationer:

- Nyexaminerad undersköterska som väntar på bevis från socialstyrelsen

- Sjuksköterskestuderande med avslutad T3 eller Läkarstuderande med avslutad T6 

- Yrkesverksam undersköterska

- SpecialistundersköterskaVi ser det som meriterande om du har:

- Tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård.Som person är du flexibel och kan hantera olika typer av uppdrag och arbetsmiljöer. Du arbetar strukturerat och tar ansvar för ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare ser vi att du har en tydlig kommunikation till din omgivning och kan anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån målgrupp och situation. Vi uppmanar till kreativitet och nytänkande på Region Norrbotten där du tillsammans med andra har möjlighet att påverka ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Det här får du arbeta med

Som undersköterska inom hälso- och sjukvården är din roll av central betydelse för att stödja och komplettera det övergripande vårdteamet. Arbetsuppgifterna varierar beroende på enheten eller hälsocentralen där du är placerad men din professionella närvaro och samarbete med sjuksköterskor är konstanta. Vi på Region Norrbotten erbjuder en rad olika avdelningar där du kan välja att arbeta med människor i alla åldrar, från barn till äldre. 


Du spelar en avgörande roll i att genomföra förebyggande åtgärder för att främja patienternas välbefinnande. Detta inkluderar övervakning av patientens vitalparametrar, såsom blodtryck, puls, andningsfrekvens och kroppstemperatur. Denna noggranna övervakning möjliggör tidig identifiering av eventuella hälsotillståndsändringar och ger möjlighet till snabba och adekvata åtgärder. Ditt engagemang sträcker sig också till att övervaka patientens nutrition och säkerställa adekvat munhygien. Dessa åtgärder är avgörande för patienternas övergripande välbefinnande och rehabilitering. Inom regionens barnavdelningar arbetar du med familjen i centrum och stöttar föräldrar i omvårdnad av patienten. Inom regionens barnavdelningar arbetar du med familjen i centrum och stöttar föräldrar i omvårdnad av patienten. Inom regionens barnavdelningar arbetar du med familjen i centrum och stöttar föräldrar i omvårdnad av patienten.


En annan viktig del av ditt arbete är att hindra smittspridning genom att konsekvent följa basala hygienrutiner och klädregler. Genom att upprätthålla höga standarder för hygien skapar du en trygg och steril vårdmiljö. Utöver dessa uppgifter inkluderar din roll sårbehandling, mobilisering av patienter, venprovtagning och dokumentation. Genom att noggrant dokumentera alla utförda insatser och observationer bidrar du till en samordnad och effektiv vårdprocess.


Det här erbjuder vi dig

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering kommer vi att använda oss av urvalsfrågor där du kommer att få beskriva dina erfarenheter och önskemål. Du behöver också uppvisa godkänd examensbevis.Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta inom barnsjukvården. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till nya medicinavdelning 62

Under början av 2024 öppnar vi en ny medicinavdelning i renoverade lokaler på avdelning 62. Arbetet pågår förfullt med utformningen av avdelningen där våra medarbetare är med och påverkar. Vill du vara med och utveckla framtidens vård? Vi är ett glatt gäng som nu söker fler kollegor. Vårt mål är att alla patienter känner sig delaktiga och är nöjda med vården hos oss. Vill du vara en del av detta, välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är unders... Visa mer
Under början av 2024 öppnar vi en ny medicinavdelning i renoverade lokaler på avdelning 62. Arbetet pågår förfullt med utformningen av avdelningen där våra medarbetare är med och påverkar.

Vill du vara med och utveckla framtidens vård? Vi är ett glatt gäng som nu söker fler kollegor. Vårt mål är att alla patienter känner sig delaktiga och är nöjda med vården hos oss. Vill du vara en del av detta, välkommen till oss!Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska. Trivs du att arbeta tillsammans med andra människor, har ett positivt förhållningssätt, sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten?  Då är du den vi söker!Det här får du arbeta med

På avdelningen vårdas internmedicinska patienter med bland annat njurmedicinska, gastroenterologiska och endokrinologiska sjukdomar. Arbetet hos oss är varierande och utvecklande. Du får möta människor i många olika situationer, både akut sjuka och planerade patienter. Som undersköterska har du central roll för omvårdnad och behandling av våra patienter. Du har nära samarbete med sjuksköterskorna i ditt team. Det finns läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut kopplade till teamet. Vi har en koordinator dagtid som hjälper till vid in och utskrivningar och med den sociala planeringen av patienter som är anslutna till kommunal omsorg.


Hos oss kan du växa och utvecklas. Vårt arbetsklimat präglas av att vi hjälper varandra över gränserna mellan vårdlagen och lägger stor vikt vid god planering samt tydliga rutiner. Vi välkomnar frågor och delar gärna med oss av både kunskap och erfarenheter. På avdelningen finns teamledare och utvecklingsledare, de fungerar bland annat som mentorer och stöd i det dagliga arbetet. Vi erbjuder individuell introduktion som planeras efter ditt behov och erfarenheter.
Det här erbjuder vi dig

-- Vi erbjuder internutbildningar

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

-Vi erbjuder flyttbidrag till dig som är bosatt utanför Norrbotten

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med möjlighet till deltid. Arbetstider: Dag, kväll samt helgtjänstgöring. Möjlighet till natt.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ortopedavdelning 31A, Sunderby Sjukhus

Är du redo för nya utmaningar? Är du intresserad av akutsjukvård, multisjuka äldre och teamarbete? Ortopedi i Norrbotten är en länsklinik som bedriver verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. Sunderby Sjukhus har både akut och planerad verksamhet och har i nuläget 28 vårdplatser fördelat på två avdelningar. Vi tar emot patienter från hela länet från 18 år och äldre. På Sunderby sjukhus är den största delen akut verksamhet där den stora patientgruppen... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar? Är du intresserad av akutsjukvård, multisjuka äldre och teamarbete?


Ortopedi i Norrbotten är en länsklinik som bedriver verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. Sunderby Sjukhus har både akut och planerad verksamhet och har i nuläget 28 vårdplatser fördelat på två avdelningar. Vi tar emot patienter från hela länet från 18 år och äldre. På Sunderby sjukhus är den största delen akut verksamhet där den stora patientgruppen innefattar höftfrakturer, rygg/nackskador och övriga skador/frakturer i armar och ben.


På ortopedavdelning 31 kommer du arbeta med kompetenta, erfarna kollegor som stöttar och lär av varandra i det dagliga arbetet. Vi är noga med att alla ska trivas på arbetet och ha roligt tillsammans!


Låter det intressant? Sök till oss!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill utvecklas i din yrkesroll. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom slutenvård. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll behöver du kunna arbeta självständigt och vara initiativtagande. Du arbetar strukturerat och har en helhetsyn. Som person är du duktig på att skapa relationer och är en duktig lagspelare. Det här får du arbeta med

Som undersköterska på ortopedavdelningen deltar du i patientomvårdnaden men arbetet innefattar även provtagningar, kontroller, assistera läkare och sjuksköterskor vid undersökningar och behandlingar, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet. Vi arbetar i team som omfattar sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare, för att ge patienten den bästa möjliga vård och omsorg. Patientgruppen är varierande och omvårdnaden inkluderar en bred patientbild.


Vi har ett strukturerat arbetssätt med pulsmöten, vårdtyngdsmätning, tydliga rutindokument och ständiga förbättringsarbeten där alla har möjlighet egna ansvarsområden att utveckla och uppdatera. Dagligen arbetar vi även med Gröna Korset för att upptäcka risker hos patienter, men även för att följa upp hur personalens dag varit.Det här erbjuder vi dig

- Lång individuell introduktion med erfaren personal 

- Internutbildningar inom ortopedi och andra sjukdomar/tillstånd

- Möjlighet till ansvarsområden och vara med och utveckla arbetssätt och rutiner    

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt helg.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ortopedavdelningen 31C, Region Norrbotten

Är du redo för nya utmaningar? Är du intresserad av akutsjukvård, multisjuka äldre och teamarbete? Ortopedi är en länsklinik med verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. På ortopedavdelning 31 kommer du arbeta med kompetenta, erfarna kollegor som stöttar och lär av varandra i det dagliga arbetet och nu behöver vi bli fler för att fortsätta utveckla vården inom ortopedin! Vi söker Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar? Är du intresserad av akutsjukvård, multisjuka äldre och teamarbete?


Ortopedi är en länsklinik med verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. På ortopedavdelning 31 kommer du arbeta med kompetenta, erfarna kollegor som stöttar och lär av varandra i det dagliga arbetet och nu behöver vi bli fler för att fortsätta utveckla vården inom ortopedin!
Vi söker

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ortopediska diagnoser och VAS.


För att trivas i denna roll är du självständig, kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Som person tar du initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du har god samarbetsförmåga och är utåtriktad. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår sin roll, men ser även till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Det här får du arbeta med

På ortopedavdelningen i Sunderbyn kommer du främst arbeta med patienter som har akuta skador eller besvär i rörelseapparaten. En del patienter kan ha brutit ett ben i skidbacken eller varit med om en trafikolycka, medan andra patienter ramlat hemma och fått en höftfraktur eller fått en infektion som kräver amputation. Detta innebär att patientklientelet på ortopeden är varierande både vad gäller ålder och bakomliggande sjukdomar.  


Som undersköterska på ortopedavdelningen deltar du i patientomvårdnaden men arbetet innefattar även provtagningar, kontroller, assistera läkare och sjuksköterskor vid undersökningar och behandlingar, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet. Vi arbetar i team som omfattar sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare, för att ge patienten den bästa möjliga vård och omsorg.


Vi har ett strukturerat arbetssätt med pulsmöten, vårdtyngdsmätning, tydliga rutindokument och ständiga förbättringsarbeten där alla har möjlighet till egna ansvarsområden att utveckla och uppdatera. Dagligen arbetar vi även med Gröna Korset för att upptäcka risker hos patienter, men även för att följa upp hur personalens dag varit då vi har stort fokus på en bra arbetsmiljö och att alla ska trivas på jobbet. Det här erbjuder vi dig

- Lång individuell introduktion med erfaren personal

- Internutbildningar inom ortopedi och andra sjukdomar/tillstånd

- Möjlighet till ansvarsområden och vara med och utveckla arbetssätt och rutiner

- TimeCare med önskeschema

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid samt att vi även erbjuder ett vikariat på heltid under 1 års tid med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ortopedavdelningen 31C, Vikariat

Är du redo för nya utmaningar? Är du intresserad av akutsjukvård, multisjuka äldre och teamarbete? Ortopedi är en länsklinik med verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. På ortopedavdelning 31 kommer du arbeta med kompetenta, erfarna kollegor som stöttar och lär av varandra i det dagliga arbetet och nu behöver vi bli fler för att fortsätta utveckla vården inom ortopedin! Vi söker Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska. För att trivas i d... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar? Är du intresserad av akutsjukvård, multisjuka äldre och teamarbete?


Ortopedi är en länsklinik med verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. På ortopedavdelning 31 kommer du arbeta med kompetenta, erfarna kollegor som stöttar och lär av varandra i det dagliga arbetet och nu behöver vi bli fler för att fortsätta utveckla vården inom ortopedin!
Vi söker

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska. För att trivas i denna roll är du självständig, kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Som person tar du initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du har god samarbetsförmåga och är utåtriktad. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår sin roll, men ser även till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Det här får du arbeta med

På ortopedavdelningen i Sunderbyn kommer du främst arbeta med patienter som har akuta skador eller besvär i rörelseapparaten. En del patienter kan ha brutit ett ben i skidbacken eller varit med om en trafikolycka, medan andra patienter ramlat hemma och fått en höftfraktur eller fått en infektion som kräver amputation. Detta innebär att patientklientelet på ortopeden är varierande både vad gäller ålder och bakomliggande sjukdomar.  


Som undersköterska på ortopedavdelningen deltar du i patientomvårdnaden men arbetet innefattar även provtagningar, kontroller, assistera läkare och sjuksköterskor vid undersökningar och behandlingar, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet. Vi arbetar i team som omfattar sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare, för att ge patienten den bästa möjliga vård och omsorg.


Vi har ett strukturerat arbetssätt med pulsmöten, vårdtyngdsmätning, tydliga rutindokument och ständiga förbättringsarbeten där alla har möjlighet till egna ansvarsområden att utveckla och uppdatera. Dagligen arbetar vi även med Gröna Korset för att upptäcka risker hos patienter, men även för att följa upp hur personalens dag varit då vi har stort fokus på en bra arbetsmiljö och att alla ska trivas på jobbet. Det här erbjuder vi dig

- Lång individuell introduktion med erfaren personal

- Internutbildningar inom ortopedi och andra sjukdomar/tillstånd

- Möjlighet till ansvarsområden och vara med och utveckla arbetssätt och rutiner

- TimeCare med önskeschema

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder ett vikariat på heltid under 1 års tid med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underskötersa till Neurorehab/Strokeenheten, Sunderby sjukhus

Strokeenheten och Neurorehab tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Vårdavdelningen har vårdplatser för inneliggande neurologisk vård och rehabilitering och ligger i tillgängliga lokaler på plan 4. I anslutning till avdelningen finns Strokerehabteamet (SHR), Strokemottagningen, Baklofenmottagningen och Rehabiliteringsmedicinska mottagningen.  Vi söker Du är undersköterska, har ett positivt förhållningsätt och tycker om att arbeta i team. Du kan vara... Visa mer
Strokeenheten och Neurorehab tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Vårdavdelningen har vårdplatser för inneliggande neurologisk vård och rehabilitering och ligger i tillgängliga lokaler på plan 4. I anslutning till avdelningen finns Strokerehabteamet (SHR), Strokemottagningen, Baklofenmottagningen och Rehabiliteringsmedicinska mottagningen. Vi söker

Du är undersköterska, har ett positivt förhållningsätt och tycker om att arbeta i team. Du kan vara nyexaminerad eller erfaren, viktigast är ett intresse för att jobba med stroke och andra neurologiska sjukdomar/skador.

Är du nyutexaminerad? Hos oss får du utvecklas och lära av duktiga kollegor! Vi erbjuder dig en trygg start i ditt arbetsliv genom en individanpassad introduktion med en utsedd mentor och stöd av erfarna kollegor.


Det här får du arbeta med

Avdelning 41 består av två team, Strokeenheten och Neurorehab. Undersköterskorna hos oss värnar om patienternas trygghet och utför den basala omvårdnaden med ett rehabiliteringsfokus.


På både Strokeenheten och Neurorehab arbetar vi i multiprofessionella team där undersköterska, sjuksköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, logoped och rehabinstruktör ingår. Vi är engagerade team som arbetar med fokus på personcentrerad vård och implementerar ett rehabiliterande förhållningssätt i vardagen. Vi har en god sammanhållning och ett öppet klimat på avdelningen.


På strokeenheten vårdar du patienten genom hela vårdkedjan, genom den akuta fasen vidare i rehabiliteringen. Arbetet på avdelningen utgår från tydliga rutiner som grundas i Socialstyrelsens Nationella riktlinjer för strokevård. Strokeenheten ingår i larmkedjan som kallas Rädda Hjärnan, vilket innebär att avdelningen tar emot patienter för propplösande behandling (trombolys).


Neurorehab har Norrbottens högsta rehabiliteringsnivå och är kvalitetscertifierad enligt Carf. Här vårdas och rehabiliteras patienter med bland annat stroke, traumatisk hjärnskada och ryggmärgsskada.


Det här erbjuder vi dig 

- Du får kompetensutveckling i form av Strokekompetensutbildning och Rehabkörkort  

- Självklart får du som nyanställd hos oss en mentor och en individuell introduktion efter behov   

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag, kväll och helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Geriatrisk akutvårdsavdelning, Sunderbyn sjukhus

Välkommen till  GAVA! Vi är en stimulerande och inspirerande arbetsplats som möter de gamla i vården. Vi arbetar med att få vården att bli så individ anpassad och vi jobbar hela tiden med patienerna i fokus.   Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kunskaper i svenska språket nivå C1. Meriterande är erfarenhet av arbete med äldre. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du initiativtagande, kommunikativ, strukturerad,... Visa mer
Välkommen till  GAVA! Vi är en stimulerande och inspirerande arbetsplats som möter de gamla i vården. Vi arbetar med att få vården att bli så individ anpassad och vi jobbar hela tiden med patienerna i fokus.  Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kunskaper i svenska språket nivå C1. Meriterande är erfarenhet av arbete med äldre. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du initiativtagande, kommunikativ, strukturerad, serviceinriktad och självgående. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.
Det här får du arbeta med

På vår arbetsplats gillar vi att förändra vår verksamhet till det bättre, genom att testa, utvärdera och införa. Här arbetar du med akutsjukvård för de mest sköra äldre. Du samarbetar med övriga professioner i det geriatriska teamet för att uppnå bästa möjliga medicinska och rehabiliteringsmässiga resultat och så hög grad av självständighet som möjligt för patienten. Som undersköterska på GAVA är du den närmaste kontakten med patienten. Du ansvarar för den basala omvårdnaden, tar prover och kontroller och dokumenterar ditt arbete. Allt i ett nära samarbete med den omvårdnadsansvariga sjuksköterskan.


Här får du komma till en arbetsplats där vi stöttar varandra och har roligt på jobbet. 


Det här erbjuder vi dig

- Individanpassad introduktion

- ProAct utbildning

- Mentorskap

- Vi erbjuder dig tillgång till en digital utbildning ”Geriatriskt kompetensbevis”, en utbildningsserie som består av 18 föreläsningar/utbildningsfilmer

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige
Information om tjänsten

Anställningen är ett vikariat på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning. Arbetstid dagk/kväll.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till behandlingsenheten, Piteå Sjukhus

På vår arbetsplats är vi ett litet gäng med kompetent personal. Vi arbetar tillsammans med den livsviktiga uppgiften att ge behandling till svårt sjuka människor Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska som gärna har jobbat några inom yrket. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll behöver du kunna vara s... Visa mer
På vår arbetsplats är vi ett litet gäng med kompetent personal. Vi arbetar tillsammans med den livsviktiga uppgiften att ge behandling till svårt sjuka människor


Välkommen till oss!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska som gärna har jobbat några inom yrket. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll behöver du kunna vara självgåendeoch strukturerad. Du uppskattar samarbete med andra och besitter god empatisk förmåga.Det här får du arbeta med

På vår mottagning får du arbeta med att ex assistera vid olika undersökningar, provtagningar av våra patienter, om och avbokningar. V har både kirurgiska och medicinska patienter. Vi behöver din hjälp för att få en sammanhängande vård för våra patienter


Då vi inte har haft någon undersköterska anställd hos oss förut så kommer dina arbetsuppgifter att utformas eftersomDet här erbjuder vi dig

- Introduktion som är anpassad efter behov

- Ett glatt gäng av medarbetare där alla hjälper varandra och framför allt en unik kontakt med våra härliga patienter

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstiden förlagd till dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avdelning 51 urologi/kirurgi, Sunderby sjukhus

Vi vill bli fler och söker nya kollegor. Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus där kirurgiska, urologiska och öron/näsa/hals patienter vårdas. Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan... Visa mer
Vi vill bli fler och söker nya kollegor. Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus där kirurgiska, urologiska och öron/näsa/hals patienter vårdas. Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete. Vi är i uppstarten av ett förändringsarbete som innebär en mer personcentrerad vård, trygga team med tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård. Här blir du en viktig pusselbit på denna spännande och utmanande resa, läs mer och sök tjänsten redan idag!
Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du ska ha gått kursen akutsjukvård (200 poäng) eller enligt ny kursplan hälso- och sjukvård 1 och 2.  Erfarenhet av arbete på urologisk/kirurgisk vårdavdelning är meriterande.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du stabil och kontrollerad i stressade situationer, du är flexibel och anpassar dig efter förändrade omständigheter. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, initiativtagande och har patienten i fokus.Det här får du arbeta med

Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet VAS.Vi är i startskedet av en förändringsresa där fokus kommer vara personcentrerad och evidensbaserad vård. Ambitionen med förbättringsarbetet är att nå en bättre arbetsmiljö, trygga team samt kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning för medarbetarna. Vi behöver dig och din kompetens!Det här erbjuder vi dig

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

- Introduktion anpassad efter erfarenhet och behov för att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp

- Stöd av erfaren undersköterska (utvecklingsledare)

- Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erjbuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid är förlagd dag, kväll och med helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Akutmottagningen Sunderby Sjukhus

Vill du jobba på Norrbottens modernaste akutmottagning där vi arbetar i team och sätter patienten i fokus? Gillar du när ingen dag är den andra lik, drivs du av att utveckla både dig själv och verksamheten? Då har du nu chansen att bli en av våra engagerade och framåtblickande medarbetare! Se mer om vad det innebär att arbeta hos oss: https://youtu.be/f821VcosiZk?si=6XJeo1fH0bKSXvRo Vi söker Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med inriktning... Visa mer
Vill du jobba på Norrbottens modernaste akutmottagning där vi arbetar i team och sätter patienten i fokus? Gillar du när ingen dag är den andra lik, drivs du av att utveckla både dig själv och verksamheten? Då har du nu chansen att bli en av våra engagerade och framåtblickande medarbetare! Se mer om vad det innebär att arbeta hos oss: https://youtu.be/f821VcosiZk?si=6XJeo1fH0bKSXvRoVi söker

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård och tidigare erfarenhet från akutsjukvård, till exempel akutmottagning, intensivvård eller ambulanssjukvård. Det är meriterande om du har vidareutbildningar som till exempel gipsteknik, akutsjukvård eller annan utbildning relevant för arbetsplatsen samt kunskaper i Aweria, vas, Cosmic. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll är du flexibel och van att arbeta strukturerat. Du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Som person är du stabil har en god sammarbetsförmåga och kan hantera komplexa frågor. Analyserar och löser komplicerade problem.
Det här får du arbeta med

Som undersköterska på akutmottagningen kommer du succesivt att läras upp i de olika funktionerna som finns här och samtidigt kommer du då att bredda din kompetens och ge dig variation på arbetet. Du kommer att få möta allt från mindre åkommor till det mest akuta, träffa nyfödda såväl som 100-åringen. Du kommer att ingå i ett glatt team med trygga kollegor som är villiga att dela med sig av sina kunskaper. På akutmottagningen värdesätter vi verkligen idéer till förändring och arbetar ständigt för att förbättra, både för patienten och för verksamheten. Vi är stolta över vår arbetsplats samt har ett positivt och respektfullt bemötande till både personal och patienter.  Det här erbjuder vi dig

- Lång, strukturerad inskolning på minst 4 veckor, beroende på tidigare erfarenhet, där vi under inskolningen följer upp hur det går och om det finns behov av ytterligare tid för introduktion

- Efter inskolningen kommer du att erbjudas en mentor för att ytterligare trygga din första tid här på din nya arbetsplats

- Interna utbildningar varje vecka, anpassade efter personalens önskemål och behov

- Schemamodell med anpassad veckoarbetstid och heltidslön. Schemat fokuserar på återhämtning och ger dig därmed stora möjligheter att förena arbete med fritid

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd dag/kväll alternativt enbart natt. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anökningsdag. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avd 72 kirurgi Sunderby sjukhus

Är du driven, engagerad och har patienterna i fokus? Vi söker dig som vill vara med från start och öppna upp avdelning 72 Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska.  Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta på annan vårdavdelning/mottagning samt att du har kunskaper i VAS. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du stabil, flexibel och anpassar dig efter förändrade omständigheter. Du är en engagerad och drive... Visa mer
Är du driven, engagerad och har patienterna i fokus? Vi söker dig som vill vara med från start och öppna upp avdelning 72Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska.  Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta på annan vårdavdelning/mottagning samt att du har kunskaper i VAS.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du stabil, flexibel och anpassar dig efter förändrade omständigheter. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt, är initiativtagande och har patienten i fokus.Det här får du arbeta med

Var med från början och starta upp Sunderby sjukhus nya kirurgavdelning. Avdelning 72 kommer att ta hand om kirurgiska patienter i behov av slutenvård. Dina arbetsuppgifter som undersköterska är varierande och du har patienterna i fokus. Tillsammans i teamet av bland annat sjuksköterskor, undersköterskor och läkare är målsättningen att ge patienterna och deras anhöriga god vård och omvårdnad.


Vill du vara med och göra skillnad? Ta chansen att vara med från början och starta upp dessa slutenvårdsplatser. Tillsammans tar vi ansvar!Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder både vikariat och fasta tjänster på heltid och arbetstiderna förläggs dag/kväll/natt. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till AVP, Akut omhändertagande, Sunderby Sjukhus

Hos oss på Akutvårdsplatser (AVP) får du ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Akutvårdsplatser är akutmottagningens förlängda arm och här vårdar vi en rad olika sjukdomstillstånd hos vuxna patienter i upp till 24 timmar. Vi söker Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har kunskaper inom VAS, Aweria, har läst akutsjukvårdskurs eller om du tidigare har arbetat inom akutsjukvård.  Vi lägger stor vikt vid ... Visa mer
Hos oss på Akutvårdsplatser (AVP) får du ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Akutvårdsplatser är akutmottagningens förlängda arm och här vårdar vi en rad olika sjukdomstillstånd hos vuxna patienter i upp till 24 timmar.Vi söker

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har kunskaper inom VAS, Aweria, har läst akutsjukvårdskurs eller om du tidigare har arbetat inom akutsjukvård. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas hos oss har du god samarbetsförmåga, är flexibel och har en trygg, stabil och god självinsikt. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Vidare ser du nyttan av samarbete med andra och kan se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Det här får du arbeta med

Hos oss på Akutvårdsplatser har du varierande arbetsuppgifter och ett högt flöde av patienter vilket gör att ingen dag är den andra lik. Tillsammans i teamet av sjuksköterskor och undersköterskor så utför vi såväl omvårdnads- som medicinska åtgärder utifrån den individuella plan som patienten har. Som undersköterska på Akutvårdsplatser så har du ett nära samarbete med dina kollegor och dina arbetsuppgifter är varierande och baseras på den individuella plan som patienten har, detta kan tex. vara provtagning, omvårdnadsåtgärder, kontroll av vitalparametrar och dokumentation.Det här erbjuder vi dig

- Intern utbildning tillsammans med akutmottagningens personal

- Strukturerad inskolning

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd dag/kväll. Tillträde omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Stroke-/rehabenheten, Kalix sjukhus

Kalix sjukhus är ett närsjukhus med mottot "Storhet med det lilla sjukhuset"! Hos oss samarbetar vi över gränserna med målet att skapa högkvalitativ vård för varje patient, i hela vårdkedjan. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har specialisering i stroke/neurologi eller geratrik, kunskaper i journalsystemte VAS och erfarenhet av omvårdnadsarbete i slutenvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. ... Visa mer
Kalix sjukhus är ett närsjukhus med mottot "Storhet med det lilla sjukhuset"! Hos oss samarbetar vi över gränserna med målet att skapa högkvalitativ vård för varje patient, i hela vårdkedjan.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har specialisering i stroke/neurologi eller geratrik, kunskaper i journalsystemte VAS och erfarenhet av omvårdnadsarbete i slutenvård.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är tydlig, har god samrabetsförmåga och är flexibel. Vidare har du en helhetssyn som gör att du förstår din roll, men ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut.Det här får du arbeta med

I arbetet som undersköterska på vårdavdelning tar du hand om omvårdnaden av de inneliggande patienterna. Utöver omvårdnadsarbete utför du medicinska uppgifter såsom venprovtagning, kontroll av vitalparametrar och assisterar vid undersökningar med mera. Vi är en liten enhet med nära samarbeta till samtliga proferssioner, hos oss har du möjlighet att växa i din yrkesroll. Vill du bli en del i vårat team? Hör av dig!Det här erbjuder vi dig

- Intern och extern utbildning sker löpande

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vikariat på heltid 8 januari-8 juli. Arbetstid är dag med rotation mot kväll och du jobbar två av fem helger. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till AVP, Akut omhändertagande, Sunderby Sjukhus, Vikariat

Hos oss på Akutvårdsplatser (AVP) får du ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Akutvårdsplatser är akutmottagningens förlängda arm och här vårdar vi en rad olika sjukdomstillstånd hos vuxna patienter i upp till 24 timmar. Vi söker  Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har kunskaper inom VAS, Aweria, har läst akutsjukvårdskurs eller om du tidigare har arbetat inom akutsjukvård.  Vi lägger stor vikt vid... Visa mer
Hos oss på Akutvårdsplatser (AVP) får du ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Akutvårdsplatser är akutmottagningens förlängda arm och här vårdar vi en rad olika sjukdomstillstånd hos vuxna patienter i upp till 24 timmar.Vi söker 

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har kunskaper inom VAS, Aweria, har läst akutsjukvårdskurs eller om du tidigare har arbetat inom akutsjukvård. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas hos oss har du god samarbetsförmåga, är flexibel och har en trygg, stabil och god självinsikt. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Vidare ser du nyttan av samarbete med andra och kan se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Det här får du arbeta med

Hos oss på Akutvårdsplatser har du varierande arbetsuppgifter och ett högt flöde av patienter vilket gör att ingen dag är den andra lik. Tillsammans i teamet av sjuksköterskor och undersköterskor så utför vi såväl omvårdnads- som medicinska åtgärder utifrån den individuella plan som patienten har. Som undersköterska på Akutvårdsplatser så har du ett nära samarbete med dina kollegor och dina arbetsuppgifter är varierande och baseras på den individuella plan som patienten har, detta kan tex. vara provtagning, omvårdnadsåtgärder, kontroll av vitalparametrar och dokumentation.Det här erbjuder vi dig

- Intern utbildning tillsammans med akutmottagningens personal 

- Strukturerad inskolning

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Två vikariat på 6 månader vardera. Arbetstiden är förlagd dag, kväll samt natt. Tillträde omgående. Urval och intervjuer sker löpande och vikariat kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gynavdelning 49, Sunderby sjukhus

Vi söker en undersköterska som vill bli en del av vårt team till Gynavdelning 49.    Vi söker Vi söker dig som är undersköterska med goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av akutsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du självgående, strukturerad, flexibel och initiativtagande. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Det här får du... Visa mer
Vi söker en undersköterska som vill bli en del av vårt team till Gynavdelning 49.   Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska med goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av akutsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du självgående, strukturerad, flexibel och initiativtagande. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.Det här får du arbeta med

Som undersköterska på vår gynavdelning arbetar du tillsammans med sjuksköterskorna i omvårdnaden av patienter med olika gynekologiska tillstånd, akuta patienter, pre- och postoperativ vård samt cancervård. Du arbetar i ett team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

- Verksamheten omfattas av: Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige


Information om tjänsten

Vi i erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag/kväll och helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till gynmottagningen, Sunderby sjukhus

På vår gynmottagning arbetar ett glatt gäng engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Tror du att du skulle passa hos oss? Välkommen med din ansökan! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Tidigare utbildning eller erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande samt några års erfarenhet i yrket. Vi söker dig som är positiv, driftig, ansvarstagande och kan a... Visa mer
På vår gynmottagning arbetar ett glatt gäng engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Tror du att du skulle passa hos oss? Välkommen med din ansökan!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Tidigare utbildning eller erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande samt några års erfarenhet i yrket.


Vi söker dig som är positiv, driftig, ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du har förmåga att samarbeta med olika personalkategorier både inom och utanför organisationen. Du är noggrann och trygg i din arbetsroll. Mottagningsarbetet förutsätter även en stark servicekänsla och öga för problemlösning. Vi vill att du har en positiv inställning till ditt yrke och bidrar till ett positivt arbetsklimat inom enheten. Initiativförmåga och engagemang är egenskaper som värderas högt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med

Vi söker en undersköterska till gynmottagningen vid Sunderby sjukhus. Som undersköterska på vår mottagning fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård med patienten i centrum. Du ingår i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, uroterapeut och undersköterskor. På gynmottagningen kommer du att arbeta med att assistera läkare vid undersökningar, diverse provtagning samt sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd på dagtid 07:30 - 16:00. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till klinisk fysiologi

Fysiologi är läran om hur kroppen och dess organ fungerar. Inom Klinisk Fysiologi används metoder för att ställa diagnos eller följa effekten av behandling. För att kunna göra det använder vi avancerad teknisk utrustning. Inom klinisk fysiologi utreds olika typer av hjärtåkommor, neurologiska problem samt även inom magen och lungorna. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete anses det merit... Visa mer
Fysiologi är läran om hur kroppen och dess organ fungerar. Inom Klinisk Fysiologi används metoder för att ställa diagnos eller följa effekten av behandling. För att kunna göra det använder vi avancerad teknisk utrustning. Inom klinisk fysiologi utreds olika typer av hjärtåkommor, neurologiska problem samt även inom magen och lungorna.


Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete anses det meriterande, det är även en fördel om du har goda data- och VAS kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du flexibel, lojal, självgående samt har en bra samarbetsförmåga.Det här får du arbeta med

Vi erbjuder dig en lärorik och stimulerande jobb på Klinisk fysiologi. Här tar vi tillvara på din kompetens och ger dig möjlighet till att utvecklas inom hjärtsjukvården! Hos oss kommer du att arbeta i ett sammansvetsat team där vi arbetar tvärprofessionellt och ger dig en individuellt anpassad inskolning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bland annat bestå av administrativa uppgifter i form av tidsbokning, telefonsamtal, uppringningssystemet TeleQ, samt sända ut kallelser för undersökningar. Du kommer även att assistera vid olika typer av undersökningar. Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst, dagtid och heltid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Stadsvikens hälsocentral, Luleå

Stadsvikens hälsocentral är centralt belägen i Luleå. Vi har en listad befolkning på drygt 16 000 medborgare. Vi har ett gott samarbetsklimat och vi jobbar ständigt för förbättring och utveckling som ska gynna både oss och våra patienter. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är ett högt arbetstempo på hälsocentralen och det krävs att du kan agera självständigt och kunna prioritera.  Vi vill att du s... Visa mer
Stadsvikens hälsocentral är centralt belägen i Luleå. Vi har en listad befolkning på drygt 16 000 medborgare. Vi har ett gott samarbetsklimat och vi jobbar ständigt för förbättring och utveckling som ska gynna både oss och våra patienter.


Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är ett högt arbetstempo på hälsocentralen och det krävs att du kan agera självständigt och kunna prioritera.  Vi vill att du ska vara förändringsvillig, positiv till nya idéer och engagerad i ditt yrke. Ett positivt och empatiskt bemötande gentemot våra patienter värdesätter vi högt.


Det här får du arbeta med

På hälsocentralen arbetar 5 undersköterskor med huvudsakliga funktioner såsom receptionsarbete, laboratoriearbete, assistans vid undersökningar för hela hälsocentralen samt förråds- och materialansvar. 


Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till avdelning G9, Gällivare sjukhus

Välkommen till en utvecklande och spännande arbetsplats med trevliga och stöttande arbetskollegor Vi söker Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med akutsjukvårdskurs du har vana att använda datorn som arbetshjälmedel och kan uttrycka dig väl både skriftligt och mutligt. Meriterande om du har erfarenhet av undersköterskeyrket då gärna inom medicin, rehabilitering, stroke och palliativ vård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söke... Visa mer
Välkommen till en utvecklande och spännande arbetsplats med trevliga och stöttande arbetskollegorVi söker

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med akutsjukvårdskurs du har vana att använda datorn som arbetshjälmedel och kan uttrycka dig väl både skriftligt och mutligt. Meriterande om du har erfarenhet av undersköterskeyrket då gärna inom medicin, rehabilitering, stroke och palliativ vård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är Serviceinriktad, flexibel och initiativtagande för att kunna möta de behov som uppstår. Vi ser gärna att du har tidigare vårderfarenhet och är trygg i din yrkesroll. Du ska ha god samarbetsförmåga samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt genom att ta eget ansvar och tillsammans med teamet arbeta för att nå verksamhetens mål.Det här får du arbeta med

Som undersköterska på avdelning G9 arbtear du i team tillsammans med sjuksköterska. Som undersköterska hjälper man patienter med personlig hygien, av- och påklädning samt förbereder patienter inför olika undersökningar, ta prover, förbereda patienterna för behandling samt assistera läkare och sjuksköterskor vid undersökningar och behandlingar. I arbetsuppgifterna ingår det även att bädda sängar, servera mat till patienter och fylla på förråd med material. Samt även att dokumenterar i journalsystemet patienternas tillstånd och vilka åtgärder man gjort. Som undersköterska iakttar man patienternas tillstånd och rapporterar förändringar till andra yrkesgrupper samt skapar trygghet för patienter och anhöriga.


Avdelningen 9 är en akutavdelning för intern medicin-, palliativa- och Stroke – rehab patienter.Det här erbjuder vi dig

- Interna utbildningar

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/


Information om tjänsten

Vi söker fyra undersköterskor för tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till tvåskift, dag/kväll och helgtjänstgöring. 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till klinisk fysiologi

Fysiologi är läran om hur kroppen och dess organ fungerar. Inom Klinisk Fysiologi används metoder för att ställa diagnos eller följa effekten av behandling. För att kunna göra det använder vi avancerad teknisk utrustning. Inom klinisk fysiologi utreds olika typer av hjärtåkommor, neurologiska problem samt även inom magen och lungorna. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete anses det merit... Visa mer
Fysiologi är läran om hur kroppen och dess organ fungerar. Inom Klinisk Fysiologi används metoder för att ställa diagnos eller följa effekten av behandling. För att kunna göra det använder vi avancerad teknisk utrustning. Inom klinisk fysiologi utreds olika typer av hjärtåkommor, neurologiska problem samt även inom magen och lungorna.


Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete anses det meriterande, det är även en fördel om du har goda data- och VAS kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du flexibel, lojal, självgående samt har en bra samarbetsförmåga.Det här får du arbeta med

Vi erbjuder dig en lärorik och stimulerande jobb på Klinisk fysiologi. Här tar vi tillvara på din kompetens och ger dig möjlighet till att utvecklas inom hjärtsjukvården! Hos oss kommer du att arbeta i ett sammansvetsat team där vi arbetar tvärprofessionellt och ger dig en individuellt anpassad inskolning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bland annat bestå av administrativa uppgifter i form av tidsbokning, telefonsamtal, uppringningssystemet TeleQ, samt sända ut kallelser för undersökningar. Du kommer även att assistera vid olika typer av undersökningar. Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst, dagtid och heltid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till ÖNH-mottagningen, Sunderby sjukhus

Vill du ha ett omväxlande och roligt arbete med många nya patientmöten varje dag? Då är du välkommen till oss!  Vi söker efter en kollega till vår mottagning! Vi är en arbetsplats som präglas av gemenskap och utveckling, en trivsam arbetsgrupp med erfarna kollegor. Hos oss är din kunskap och erfarenhet viktigt!  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunsk... Visa mer
Vill du ha ett omväxlande och roligt arbete med många nya patientmöten varje dag? Då är du välkommen till oss!  Vi söker efter en kollega till vår mottagning! Vi är en arbetsplats som präglas av gemenskap och utveckling, en trivsam arbetsgrupp med erfarna kollegor. Hos oss är din kunskap och erfarenhet viktigt! Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskaper i dokumentationssystemet VAS samt tidigare erfarenhet av mottagningsarbete och/eller öron-näsa-hals-sjukvård.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är självgående, tar initiativ till arbetet och lyfter eventuella förbättringar som behöver genomföras. Som person är du flexibel och kan anpassa ditt sätt att arbete utifrån verksamhetens behov. Du är serviceinriktad, har ett gott bemötande och intresse, vilja att hjälpa andra. Du är strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta i team, värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammansDet här får du arbeta med

Vi söker en ny kollega som vill fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med oss! Du kommer få bred kunskap inom öron-näsa-hals sjukdomar, ett varierande arbete där du möter patienter i alla olika åldrar och livssituationer. Du kommer arbeta självständigt men också som del av ett team med övriga kollegor på mottagningen.


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta provtagning, såromläggningar, mottagningsarbete, jourmottagning (dagtid) samt assistera vid polikliniska operationer, i ett nära samarbete med läkare och sjuksköterskor.


Vi arbetar tillsammans för att uppnå verksamhetens mål och riktlinjer. Vi som kollegor delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till dig. Hos oss strävar vi efter en öppenhet, kollegialt lärande där vi tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten vidare. Vi är mån om att du ska trivas hos oss och planerar därför in en individbaserad introduktion. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!Det här erbjuder vi dig

- Individbaserad introduktion

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare, heltid samt dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska - psykiatri/barnsjukvård till BUP Luleå/Boden

BUP-mottagningen i Luleå är en öppenvårdsmottagning där vi är ett gäng engagerade och erfarna medarbetare. Vi är en positiv och trevlig arbetsplats där alla stöttar varandra. Vi ser nu fram emot att förstärka vårt team med ytterligare en kompetens i form av en undersköterska. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenskt språk, tal och skrift. Det är meriterande om du har andra språkkunskaper samt erfarenhet inom psyk... Visa mer
BUP-mottagningen i Luleå är en öppenvårdsmottagning där vi är ett gäng engagerade och erfarna medarbetare. Vi är en positiv och trevlig arbetsplats där alla stöttar varandra. Vi ser nu fram emot att förstärka vårt team med ytterligare en kompetens i form av en undersköterska.


Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenskt språk, tal och skrift. Det är meriterande om du har andra språkkunskaper samt erfarenhet inom psykiatrin eller andra verksamheter som arbetar med barn och unga. Det är också meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet VAS och/eller Cosmic då vi kommer byta journalsystem under 2024.


Som person är du flexibel, relationsskapande och initiativtagande då du tar initiativ och sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är självständig och serviceinriktad då du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.Det här får du arbeta med

Som undersköterska hos oss kommer du att vara ansiktet utåt, den första patienterna möter i receptionen. Din främsta arbetsuppgift är således receptionsarbetet inkluderande posthantering, telefoni, ansvar över förrådsbeställning och tvätthantering. Viss provtagning kan förekomma (blodtrycksmätning, längd, vikt). Du kommer även att bistå våra sjuksköterskor vid behov. Bokning/avbokning av patienter kan också förekomma.   Det här erbjuder vi dig

-  Trevliga och kompetenta arbetskollegor

- Kompetenshöjning via intern- och externutbildning, möjlighet till vidareutbildning

- Individanpassad introduktion

- Reflektionstid och handledning

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare, heltid samt dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Tjänsten är inom barnsjukvården: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Endo/Gastro/Njur, Sunderby Sjukhus

Vi på avdelning 61 är ett glatt gäng som nu söker fler kollegor att tillsammans utveckla avdelningen. En avdelning som är under uppstart och det finns bra möjligheter att vara med och påverka. Vårt mål är att alla patienter känner sig delaktiga och nöjda med vården. Vill du vara en del av detta, välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av endo/gastro/njut samt om du har er... Visa mer
Vi på avdelning 61 är ett glatt gäng som nu söker fler kollegor att tillsammans utveckla avdelningen. En avdelning som är under uppstart och det finns bra möjligheter att vara med och påverka. Vårt mål är att alla patienter känner sig delaktiga och nöjda med vården. Vill du vara en del av detta, välkommen till oss!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av endo/gastro/njut samt om du har erfarenhet av akutsjukvård eller motsvarande.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du initiativtagande då du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är även flexibel med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Det här får du arbeta med

Som undersköterska har du central roll för omvårdnad och behandling av våra patienter. Du får jobba i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut. På avdelningen vårdas patienter med olika allmänna internmedicinska sjukdomar bland annat njurmedicinska, gastroenterologiska och endokrinologiska sjukdomar. Arbetet hos oss är varierande du får växla mellan olika arbetsuppgifter. Att vara undersköterska hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer, både akut sjuka och planerade patienter.   Det här erbjuder vi dig

- Vi anpassar inskolning efter dina behov, både du som är ny i yrket och du som erfaren är välkommen att söka

- Vi erbjuder internutbildningar för avdelningsspecifika moment så som peritonealdialys

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Ortopedavdelningen, Piteå Sjukhus

Vill du ha ett arbete där du får vara del av ett team med stor arbetsglädje, patientfokus och ett driv att utveckla verksamheten? Vi är en arbetsplats som präglas av gemenskap och utveckling, en trivsam arbetsgrupp med erfarna kollegor. Hos oss får du en trygg introduktion som är anpassad efter dina behov. Välkommen med din ansökan!   Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom sjukvård. Vi ser det s... Visa mer
Vill du ha ett arbete där du får vara del av ett team med stor arbetsglädje, patientfokus och ett driv att utveckla verksamheten? Vi är en arbetsplats som präglas av gemenskap och utveckling, en trivsam arbetsgrupp med erfarna kollegor. Hos oss får du en trygg introduktion som är anpassad efter dina behov.

Välkommen med din ansökan!  Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom sjukvård. Vi ser det som meriterande om du har läst kurs i akutsjukvård. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är självgående, tar initiativ till arbetet och lyfter löpande eventuella förbättringar som behöver genomföras. Som person är du flexibel och kan anpassa ditt sätt att arbete utifrån verksamhetens behov. Du är serviceinriktad, har ett gott bemötande och intresse att vilja att hjälpa andra. Du är lojal, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta i team, värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammansDet här får du arbeta med

Vi söker kollega som vill fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med oss! Som undersköterska hos oss kommer du få bred kunskap inom ortopedi och medicin samt ett varierande arbete med både akut och planerad verksamhet där du möter patienter från hela länet.   


Vi arbetar tillsammans för att nå verksamhetens mål och delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter och strävar efter en öppenhet och kollegialt lärande.


Vi har ett gott arbetsklimat med bra sammanhållning och respekt inför varandra och de patienter vi vårdar. Vi värdesätter även tydliga rutiner och riktlinjer för att arbetet att ska flyta på så effektivt som möjligt i en ständigt utvecklande verksamhet.  Det här erbjuder vi dig

- Välplanerad introduktion med erfaren kollega/mentor.

- Kontinuerlig kompetensutveckling - interna utbildningar.

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner Sverige.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden varierar mellan dag, kväll och helg. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor/natt till BB/Förlossningen, Sunderby sjukhus

Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrik. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning m... Visa mer
Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrik. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning med fokus på normer, jämställdhet och jämlikhet.Vi söker

Vi söker dig som har undersköteskeutbildning med kunskaper i svenska i tal och skrift och för en av tjänsterna krävs lång erfarenhet av nattjänstgöring. Meriterande med utbildning i akutsjukvård eller barn och ungdomssjukvård. Tidigare erfarenhet av BB och förlossningsvård och tidigare arbete inom sjukvård är också merit. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du trygg, empatisk och har god samarbetsförmåga. För att arbeta hos oss  krävs att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter som situationen kräver.  
Det här får du arbeta med

Som undersköterska hos oss deltar du i omvårdnaden av familjen, du är också ett stöd i samband med förlossningen och den första tiden på BB. Amning och tidig anknytning är andra stora fokusområden inom vår klinik.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi söker en undersköterska/natt, heltid för tillsvidareanställning samt undersköterskor för dag/kväll-rotation på heltid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Tjänsten är inom barnsjukvården: ”Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn”


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Kirurgmottagningen, Sunderby Sjukhus

Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på mottagning med varierande uppgifter är detta jobb för dig! En mottagning med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med genomförd akutsjukvårdskurs. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete samt av kirurgi... Visa mer
Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på mottagning med varierande uppgifter är detta jobb för dig! En mottagning med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med genomförd akutsjukvårdskurs. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete samt av kirurgisk omvårdnad. Det är även meriterande om du har kunskaper i något annat språk samt i dokumentationshanteringssystemet VAS.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god samarbetsförmåga, kan skapa och underhålla goda relationer, är serviceinriktad och är trygg och stabil som person. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.Det här får du arbeta med

Kirurgmottagningen vid Sunderby sjukhus tillhör division Länssjukvård 2 och verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi. Arbetet som undersköterska på kirurgmottagningen är utvecklande då patientgruppen är bred och varierande. Mottagningsarbetet innefattar bland annat arbetsuppgifter som:


- Kontakt med patient och anhöriga

- Assistera läkare vid undersökning/behandling

- Provtagning - Egna mottagningar, som exempelvis omläggning av sår

- Instrumentvård

- Dokumentation i journalsystem (VAS)Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder ett vikariat på heltid till och med 2024-01-31 med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är förlagd till vardagar, skiftarbete kan förekomma. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till IVAK, Kalix

Välkommen till IVAK i Kalix. Här tar vi hand om den akut sjuka patienten i ett unikt samarbete mellan akutmottagning och intensivvård där du som undersköterska har en otroligt viktig roll i att ge våra patienter bästa möjliga omvårdnad. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du gått undersköterskeutbildningen riktad mot akutsjukvård. Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har k... Visa mer
Välkommen till IVAK i Kalix. Här tar vi hand om den akut sjuka patienten i ett unikt samarbete mellan akutmottagning och intensivvård där du som undersköterska har en otroligt viktig roll i att ge våra patienter bästa möjliga omvårdnad.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du gått undersköterskeutbildningen riktad mot akutsjukvård. Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i journalsystemet VAS och/eller har tidigare erfarenhet av arbete inom akutsjukvård.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil, strukturerad och kan skapa en helhetssyn där du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.Det här får du arbeta med

Arbetet i akutsjukvården innebär att du möter patienter i alla åldrar som drabbats av allvarlig sjukdom eller skada. Som person är du trygg, lugn och har en god empatisk förmåga. Du anpassar dig till de olika situationer som akutsjukvården innebär och trivs i den miljön där patienten alltid kommer först.Det här erbjuder vi dig

- Strukturerad introduktion med kontinuerlig utvärdering och uppföljning

- Kompetensutveckling i form av interna utbildningar

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tre tillsvidareanställningar på heltid med arbetstid dag, kväll och natt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Bergnäsets hälsocentral

Bergnäsets hälsocentral har ca 8000 listade medborgare. Vi är trettio anställda medarbetare som nu behöver en ny arbetskamrat till vårt arbetslag. Här arbetar vi aktivt med förbättringsarbeten. För dig som börjar arbeta hos oss finns tydliga skriftliga rutiner för att du lättare ska komma in i arbetet och känna dig trygg med dina arbetsuppgifter. Är du intresserad av att börja arbeta på Bergnäsets hälsocentral är du välkommen med din ansökan redan idag! ... Visa mer
Bergnäsets hälsocentral har ca 8000 listade medborgare. Vi är trettio anställda medarbetare som nu behöver en ny arbetskamrat till vårt arbetslag. Här arbetar vi aktivt med förbättringsarbeten. För dig som börjar arbeta hos oss finns tydliga skriftliga rutiner för att du lättare ska komma in i arbetet och känna dig trygg med dina arbetsuppgifter.


Är du intresserad av att börja arbeta på Bergnäsets hälsocentral är du välkommen med din ansökan redan idag! 

    

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har goda kunskaper i det svenska spåket, samt systemen VAS och TeleQ. Det är även meriterande om du har arbetat inom primärvården tidigare, samt har erfarenhet av mottagningsarbete.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är självgående, stabil samt fexibel då du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Vi ser även att du har en god samarbetsföråga då du värderar och ser nyttan av samarbete med andra, är lyhörd och kan anpassa sig till andra. Du har en empatisk förmåga och en helhetssyn då du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet, förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.Det här får du arbeta med

Primärvården har som grundläggande uppgift att arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Vi tillhandahåller bedömningar av uppkomna sjukdomssymtom och behandling av det som inte kräver specialistvård. Som undersköterska arbetar du med en variation av uppgifter. Det rör sig om provtagning på vårt laboratorium, assistans till läkare och sjuksköterskor, egen planerad mottagning med till exempel omläggningar och suturtagning. Du har även hand om sysslor såsom förråd, underhåll och påfyllnad i mottagningsrum. Du jobbar med både planerad och oplanerad mottagning, bemannar vår reception och svara på provtagningens telefon för tidsbokning.  Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare, heltid samt dagtid måndag-fredag 08.00 - 17. 00. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till hjärtavdelningen, Sunderby sjukhus

Är du redo för nya utmaningar? Vi söker en undersköterska till Hjärtavdelningen på Sunderby sjukhus. I denna roll deltar du i patientomvårdnaden och arbetet innefattar även provtagning, kontroller, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet. Vi erbjuder möjlighet till egna ansvarsområden och du får vara med och utveckla arbetssätt och rutiner. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  ... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar? Vi söker en undersköterska till Hjärtavdelningen på Sunderby sjukhus. I denna roll deltar du i patientomvårdnaden och arbetet innefattar även provtagning, kontroller, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet. Vi erbjuder möjlighet till egna ansvarsområden och du får vara med och utveckla arbetssätt och rutiner.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  Vi önskar att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.Det här får du arbeta med

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din roll som undersköterska. Som undersköterska på avdelning 46 kommer du att arbeta i patientnära vård i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor och fysioterapeuter.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag/kväll. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till öron-näsa-halsmottagningen, Gällivare Sjukhus

Nu söker vi en medarbetare till oss på öron-näsa-halsmottagningen. Vi värnar om en bra arbetsmiljö, där medarbetare trivs och allas kompetens tillvaratas. Vår målsättning är att ge den bästa möjliga vården till alla våra patienter. Vi söker Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska som har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i VAS samt om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare till oss på öron-näsa-halsmottagningen. Vi värnar om en bra arbetsmiljö, där medarbetare trivs och allas kompetens tillvaratas. Vår målsättning är att ge den bästa möjliga vården till alla våra patienter.Vi söker

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska som har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i VAS samt om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du är serviceinriktad, flexibel samt självgående. Du har en helhetssyn då du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet, du förstår din roll men ser till hela verksamhetens bästa i både agerande och beslut.Det här får du arbeta med

Öron-näsa-halsmottagningen är en länsklinik med verksamhet i Sunderbyn, Piteå och Gällivare. Efter introduktion och inlärning kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter. Dels på vår mottagning tillsammans med en av våra läkare. Du möter patienter i alla åldrar. Samt arbeta med sedvanligt mottagningsarbete bland annat bokning av patienter. Möjlighet finns att utvecklas inom olika specifika arbetsområden.Det här erbjuder vi dig

- En god introduktion

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare, heltid samt dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Akutmottagningen Sunderby Sjukhus

Vill du jobba på Norrbottens modernaste akutmottagning där vi arbetar i team och sätter patienten i fokus? Gillar du när ingen dag är den andra lik, drivs du av att utveckla både dig själv och verksamheten? Då har du nu chansen att bli en av våra engagerade och framåtblickande medarbetare! Se mer om vad det innebär att arbeta hos oss: https://youtu.be/f821VcosiZk?si=6XJeo1fH0bKSXvRo Vi söker Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med inriktning... Visa mer
Vill du jobba på Norrbottens modernaste akutmottagning där vi arbetar i team och sätter patienten i fokus? Gillar du när ingen dag är den andra lik, drivs du av att utveckla både dig själv och verksamheten? Då har du nu chansen att bli en av våra engagerade och framåtblickande medarbetare! Se mer om vad det innebär att arbeta hos oss: https://youtu.be/f821VcosiZk?si=6XJeo1fH0bKSXvRoVi söker

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård och tidigare erfarenhet från akutsjukvård, till exempel akutmottagning, intensivvård eller ambulanssjukvård. Det är meriterande om du har vidareutbildningar som till exempel gipsteknik, akutsjukvård eller annan utbildning relevant för arbetsplatsen samt kunskaper i Aweria, vas, Cosmic. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll är du flexibel och van att arbeta strukturerat. Du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Som person är du stabil har en god sammarbetsförmåga och kan hantera komplexa frågor. Analyserar och löser komplicerade problem.
Det här får du arbeta med

Som undersköterska på akutmottagningen kommer du succesivt att läras upp i de olika funktionerna som finns här och samtidigt kommer du då att bredda din kompetens och ge dig variation på arbetet. Du kommer att få möta allt från mindre åkommor till det mest akuta, träffa nyfödda såväl som 100-åringen. Du kommer att ingå i ett glatt team med trygga kollegor som är villiga att dela med sig av sina kunskaper. På akutmottagningen värdesätter vi verkligen idéer till förändring och arbetar ständigt för att förbättra, både för patienten och för verksamheten. Vi är stolta över vår arbetsplats samt har ett positivt och respektfullt bemötande till både personal och patienter.  Det här erbjuder vi dig

- Lång, strukturerad inskolning på minst 4 veckor, beroende på tidigare erfarenhet, där vi under inskolningen följer upp hur det går och om det finns behov av ytterligare tid för introduktion

- Efter inskolningen kommer du att erbjudas en mentor för att ytterligare trygga din första tid här på din nya arbetsplats

- Interna utbildningar varje vecka, anpassade efter personalens önskemål och behov

- Schemamodell med anpassad veckoarbetstid och heltidslön. Schemat fokuserar på återhämtning och ger dig därmed stora möjligheter att förena arbete med fritid

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd dag/kväll alternativt enbart natt. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anökningsdag. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Medicin/PAVA, Kalix sjukhus

Kalix sjukhus är ett närsjukhus med måtto Storhet med det Lilla sjukhuset! Hos oss samarbetar vi över gränserna med målet att skapa högkvalitativ vård för varje patient i hela vårdkedjan. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har en specialisering i akutvård eller har erfarenhet av palliativ och sluten vård. Vi ser det även som meriterande om du tidigare har jobbat i journalsystemet VAS.  Vi lägger stor vikt v... Visa mer
Kalix sjukhus är ett närsjukhus med måtto Storhet med det Lilla sjukhuset! Hos oss samarbetar vi över gränserna med målet att skapa högkvalitativ vård för varje patient i hela vårdkedjan.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har en specialisering i akutvård eller har erfarenhet av palliativ och sluten vård. Vi ser det även som meriterande om du tidigare har jobbat i journalsystemet VAS. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person strukturerar du ditt arbete och arbetar självständigt och har en helhetssyn. Du uppskattar samarbete med andra och är lugn och kontrollerad i pressade situationer. Det här får du arbeta med

I arbetet som undersköterska på vårdavdelning ombesörjer du omvårdnaden av de inneliggande patienterna. Utöver omvårdnadsarbete utför du medicinska uppgifter såsom venprovtagning, kontroller av vitalparametrar, assisterar vid undersökningar mm. På natten arbetar du tillsammans med sjuksköterskor där ni tillsammans ansvarar för omvårdnaden och de medicinska kontrollerna.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat mellan 2023-11-06 - 2024-04-24 på 82 %. Arbetstiden är förlagd till natt 21.15-07.15. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till IVA/HIA, Gällivare sjukhus

Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård tillhör Division Funktion och består av två enheter i länet, Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus. Iva i Gällivare består av både intensivvård och hjärtintensivvård samt post-op. Våra fyra hörnstenar är kommunikation, respekt, kvalitet och bemötande. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du är ... Visa mer
Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård tillhör Division Funktion och består av två enheter i länet, Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus. Iva i Gällivare består av både intensivvård och hjärtintensivvård samt post-op. Våra fyra hörnstenar är kommunikation, respekt, kvalitet och bemötande.


Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du är utbildad inom akutsjukvård eller har erfarenhet av att arbeta med intensiv- eller akutsjukvård. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil och självgående samt har förmågan att vara flexibel. För att trivas i denna roll är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad.Det här får du arbeta med

Hos oss på iva/hia/postop är arbetet omväxlande och lärorikt, där både omvårdnad och medicinsk teknik ingår. Inom intensivvården arbetar vi med akut omhändertagande av patient med allvarlig sjukdom eller skada. Här tar vi hand om nyopererade patienter, traumapatienter och patienter med sviktande vitala funktioner. Du har ett nära samarbete med övriga professioner som tillsammans utgör ett team med patienten och dess anhöriga i fokus.Det här erbjuder vi dig

- Skräddarsydd introduktion anpassad till dina tidigare erfarenheter.

- Konternuerlig kompetensutveckling

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dag, natt samt helg. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avdelning 51 urologi/kirurgi, Sunderby sjukhus

Vi vill bli fler och söker nya kollegor. Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus där kirurgiska, urologiska och öron/näsa/hals patienter vårdas. Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan... Visa mer
Vi vill bli fler och söker nya kollegor. Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus där kirurgiska, urologiska och öron/näsa/hals patienter vårdas. Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete. Vi är i uppstarten av ett förändringsarbete som innebär en mer personcentrerad vård, trygga team med tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård. Här blir du en viktig pusselbit på denna spännande och utmanande resa, läs mer och sök tjänsten redan idag!
Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du ska ha gått kursen akutsjukvård (200 poäng) eller enligt ny kursplan hälso- och sjukvård 1 och 2.  Erfarenhet av arbete på urologisk/kirurgisk vårdavdelning är meriterande.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du stabil och kontrollerad i stressade situationer, du är flexibel och anpassar dig efter förändrade omständigheter. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, initiativtagande och har patienten i fokus.Det här får du arbeta med

Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet VAS.Vi är i startskedet av en förändringsresa där fokus kommer vara personcentrerad och evidensbaserad vård. Ambitionen med förbättringsarbetet är att nå en bättre arbetsmiljö, trygga team samt kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning för medarbetarna. Vi behöver dig och din kompetens!Det här erbjuder vi dig

- Introduktion anpassad efter erfarenhet och behov för att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp

- Stöd av erfaren undersköterska (utvecklingsledare)

- Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erjbuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid är förlagd dag, kväll och med helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avdelning 52, Sunderby sjukhus

Välkommen till oss på avdelning 52, vi erbjuder en stimulerande och lärorik arbetsplats i mötet med kirurgiska patienter. Vi har precis startat upp ett förändringsarbete som innebär en mer personcentrerad vård, trygga team med tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård. Vill du vara med på denna spännande och utmanande resa, läs då mer och sök tjänsten idag! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med flytande kunskaper i sven... Visa mer
Välkommen till oss på avdelning 52, vi erbjuder en stimulerande och lärorik arbetsplats i mötet med kirurgiska patienter. Vi har precis startat upp ett förändringsarbete som innebär en mer personcentrerad vård, trygga team med tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård. Vill du vara med på denna spännande och utmanande resa, läs då mer och sök tjänsten idag!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med flytande kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande är om du har kunskaper i övriga språk och erfarenhet av arbete på vårdavdelning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du självgående och värderar och ser nyttan av samarbete med andra.

Det här får du arbeta med

Avdelning 52 är en avdelning med patienter inom nedre gastrointestinalkirurgi samt kärlkirurgi. Här opereras patienter för bland annat bukaortaaneurysm och kolorektalcancer. Patienter observeras även efter ingrepp som angiografi, på grund av perifer artärsjukdom och efter olika typer av biopsier och skopier som en del av deras cancerutredning.Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet VAS.Vi är i startskedet av en förändringsresa där fokus kommer vara personcentrerad och evidensbaserad vård. Ambitionen med förbättringsarbetet är att nå en bättre arbetsmiljö, trygga team samt kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning för medarbetarna. Vi gör det med stöd och coachning från en professor inom omvårdnad som gjort en liknande resa på en kirurgklinik vid Lunds universitetssjukhus. Var med och bidra. Vi behöver dig och din kompetens!

Det här erbjuder vi dig

- Individuell introduktion anpassad efter erfarenhet och behov för att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp

- Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden

- Kliniskt stöd av våra utvecklingsledare på kliniken

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Anställningsfakta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden för närvarande dag/kväll. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska stroke/rehab enheten Kalix sjukhus

Kalix sjukhus är ett närsjukhus med måtto Storhet med det Lilla sjukhuset! Hos oss samarbetar vi över gränserna med målet att skapa högkvalitativ vård för varje patient i hela vårdkedjan. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller motsvarande erfarenheter ex legitimation eller kurser. Det är meriterande om du har specialisering inom stroke/neurolog eller geratrik. Det är meriterande om du arbetat med omvårdnadsarbete inom slutenvården. ... Visa mer
Kalix sjukhus är ett närsjukhus med måtto Storhet med det Lilla sjukhuset! Hos oss samarbetar vi över gränserna med målet att skapa högkvalitativ vård för varje patient i hela vårdkedjan.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller motsvarande erfarenheter ex legitimation eller kurser. Det är meriterande om du har specialisering inom stroke/neurolog eller geratrik. Det är meriterande om du arbetat med omvårdnadsarbete inom slutenvården. Det är även meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet VAS. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du är självgående, har god samarbetsförmåga och en helhetssyn då du tar hänsyn till det större perspektivet och ser verksamhetens bästa i både agerande och beslut. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade eller pressade situationer och kan behålla ett realistiskt perspektiv på situationer. Det här får du arbeta med

I arbetet som undersköterska på vårdavdelning ombesörjer du omvårdnaden om de inneliggande patienterna. Utöver omvårdnadsarbete utför du medicinska uppgifter såsom venprovtagning, kontroller av vitalparametrar, assisterar vid undersökningar m.m.


Vi är en liten enhet med nära samarbete till samtliga professioner. Hos oss har du möjlighet att växa i din yrkesroll. Vill du bli en del av vårt team? Hör av dig!Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är på heltid, vikariat och förlagd dag med rotation mot kväll och tjänstgöring två av fem helger. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ortopedmottagningen, Sunderby Sjukhus

Välkommen till oss på ortopedmottagningen Sunderby Sjukhus! Hos oss får du ett omväxlande dagtidsarbete, kollegor med lång erfarenhet och stor kunskap inom området. Tillsammans arbetar vi för att utveckla verksamheten vidare.  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ortopediska patienter, mottagningsarbete och gipsning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi arbetar patientnära och söker... Visa mer
Välkommen till oss på ortopedmottagningen Sunderby Sjukhus! Hos oss får du ett omväxlande dagtidsarbete, kollegor med lång erfarenhet och stor kunskap inom området. Tillsammans arbetar vi för att utveckla verksamheten vidare. Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ortopediska patienter, mottagningsarbete och gipsning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Vi arbetar patientnära och söker dig som är serviceinriktad, har patientfokus, är lyhörd och uppmärksam på andras behov. Vidare är du en person som tar stort ansvar, är tillmötesgående och lösningsfokuserad. Som person har du ett flexibelt förhållningssätt, du trivs att arbeta i team men också självständigt.Det här får du arbeta med

Vi på ortopedmottagningen behöver stärka upp med en ny kollega som tillsammans med oss vill utveckla och förbättra verksamheten vidare.


Hos oss kommer du rotera mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer arbeta patientnära men också ha ett nära samarbete med olika professioners både inom och utanför verksamheten.


Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att vara assistans vid mottagningsbesök, gipsning som innebär fysisk tunga moment, bokning/kallelse, assistans vid polikliniska operationer, telefonrådgivning och barnhöftmottagning.


Hos oss på ortopedmottagningen kommer du bli del av ett skickligt team som alltid stöttar och hjälper varandra om det behövs. Då vi roterar mellan arbetsuppgifterna är ingen dag den andra lik, ett varierande arbete där vi arbetar både i team men också självständigt.


Låter detta intressant? Sök redan idag då urval sker löpande!Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid, vardagar. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Bemanningsenheten, Sunderby Sjukhus

Nu har du möjligheten att göra en otroligt viktig insats för patientsäkerheten och vårdkvalitén på Sunderby sjukhus. Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på olika vårdavdelningar med varierande arbetsuppgifter är det här jobbet för dig! Bemanningsenhetens uppdrag är att tillhandahålla korttidsvikarier till flera av avdelningarna på Sunderby Sjukhus. Idag jobbar 18 underbara undersköterskor på Bemanningsenheten och nu behöver vi b... Visa mer
Nu har du möjligheten att göra en otroligt viktig insats för patientsäkerheten och vårdkvalitén på Sunderby sjukhus. Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på olika vårdavdelningar med varierande arbetsuppgifter är det här jobbet för dig!


Bemanningsenhetens uppdrag är att tillhandahålla korttidsvikarier till flera av avdelningarna på Sunderby Sjukhus. Idag jobbar 18 underbara undersköterskor på Bemanningsenheten och nu behöver vi bli fler! Låter detta som ett jobb för dig? Tveka då inte att söka!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen Akutsjukvård 200p. För dig som läst enligt den nya kursplanen har kurserna Hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du kan behärska svenska i tal och skrift och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom sjukvården.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är trygg, empatisk och har god samarbetsförmåga och även förmåga att arbeta självständigt. Du har en hög drivkraft och är ansvarsfull, kommunikativ och noggrann. För att trivas i rollen krävs att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter.Det här får du arbeta med

Som anställd undersköterska i Bemanningsenheten arbetar du på minst 5 av avdelningarna på Sunderby Sjukhus. Avdelningarna som vi jobbar på är ortopeden, neuro/stroke, infektion, MAVA, GAVA, Hjärtavdelningen, HIA, kirurgavdelningarna och medicinavdelningarna.


Du kommer att bli inskolad för att få lära dig avdelningarnas specifika rutiner och arbetssätt. Du får ett fast schema där du arbetar både dag, kväll och helg. Du blir bokad på de avdelningar som har behov när du är schemalagd, vilket gör att ingen dag blir den andra lik. Vissa dagar blir du även bokad på övervak på avdelningar du inte är inskolad på. Övervak är pass då du sitter med en patient för att övervaka, det kan röra sig om patienter med fallrisk, oro eller palliativ vård.Det här erbjuder vi dig

- Lönetillägg på 2000kr/mån utöver din grundlön för heltidsanställning

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/Information om tjänsten

Vi erbjuder tillsvidareanställning och vikariat på heltid, dag och kväll. 

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För att bli aktuell i urvalet krävs att du bifogar betyg som styrker din behörighet som undersköterska samt CV.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Vid frågor kontakta Bemanningsenheten på 0920-711 11, val 3, öppettider 06:45-13:00 alternativt maila till [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till akut omhändertagande, Kiruna

Välkommen att söka till en inspirerande arbetsplats med kompetenta medarbetare. Akutomhändertagande i Kiruna är unikt med sitt geografiska läge och med en stad som ska flyttas. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från akutsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil, självgående och du visar omdömde under tidspress. Vidare är du strukturerad, tydlig och flexibel och h... Visa mer
Välkommen att söka till en inspirerande arbetsplats med kompetenta medarbetare. Akutomhändertagande i Kiruna är unikt med sitt geografiska läge och med en stad som ska flyttas.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från akutsjukvård.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil, självgående och du visar omdömde under tidspress. Vidare är du strukturerad, tydlig och flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.Det här får du arbeta med

Hos oss på Akut omhändertagande arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och akutläkare tillsammans för att ta om hand patienter som kommer in via akutmottagningen eller ambulans. Vi handlägger främst akuta sjukdomstillstånd hos vuxna och barn. Vårt uppdrag är att bedöma och behandla dessa sjukdomstillstånd eller vårda patienterna inför transport till annan vårdnivå. Vi har två vårdplatser där vi bedriver intermediärvård, HIA vård och kortare insatser av intensivvård. Vi är en kunskapstörstande verksamhet och lägger stor vikt vid kompetensutveckling för våra medarbetare.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och natt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagRegion Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Medicin Pava, Kalix sjukhus

Kalix sjukhus är ett närsjukhus med måtto Storhet med det Lilla sjukhuset! Hos oss samarbetar vi över gränserna med målet att skapa högkvalitativ vård för varje patient i hela vårdkedjan. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har specialisering inom akutsjukvård och erfarenhet av palliativ vård samt om du arbetat med omvårdasarbete inom slutenvården. Det är även meriterande om du har erfarenhet av journalsysteme... Visa mer
Kalix sjukhus är ett närsjukhus med måtto Storhet med det Lilla sjukhuset! Hos oss samarbetar vi över gränserna med målet att skapa högkvalitativ vård för varje patient i hela vårdkedjan.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har specialisering inom akutsjukvård och erfarenhet av palliativ vård samt om du arbetat med omvårdasarbete inom slutenvården. Det är även meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet VAS.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du är självgående, har god samarbetsförmåga och en helhetssysn då du tar hänsyn till det större perspektivet och ser verksamhetens bästa i både agerande och beslut. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade eller pressade situationer och kan behålla ett realistiskt perspektiv på situationer.Det här får du arbeta med

I arbetet som undersköterska på vårdavdelning ombesörjer du omvårdnaden av de inneliggande patienterna. Du arbetar i team med sjuksköterska, läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut och har även samarbete med dietist och kurator. Utöver omvårdnadsarbete utför du medicinska uppgifter såsom venprovtagning, kontroller av vitalparametrar, assisterar vid undersökningar med mera.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare och förlagd förmiddag, eftermiddag och tjänstgöring två av fem helger. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Intensivvårdsavdelningen, Sunderby sjukhus

Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård tillhör Division Funktion och besår av två enheter i länet, Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus. Enheten i Sunderbyn innefattar anestesi, intensivvårdens dagkirurigska enhet och uppvaket, sterilcentralen, smärtenheten samt läkarsektioner i Sunderbyn och Piteå. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet inom slutenvården. Du ska även ha genomfört kursen akutsjukvård 2... Visa mer
Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård tillhör Division Funktion och besår av två enheter i länet, Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus. Enheten i Sunderbyn innefattar anestesi, intensivvårdens dagkirurigska enhet och uppvaket, sterilcentralen, smärtenheten samt läkarsektioner i Sunderbyn och Piteå.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet inom slutenvården. Du ska även ha genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.Det här får du arbeta med

Som undersköterska utför du ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Arbetet på intensivvården är spännande och lärorikt. Här tar vi hand om nyopererade patienter, traumapatienter och patienter med sviktande vitala funktioner. Våra ledord är kvalitet, respekt och kommunikation. Dina arbetsuppgifter innefattar sedvanliga undersköterkeuppgifter på intensivvårdsavdelning.Det här erbjuder vi dig

- Möjlighet att läsa en vidareutbildning till specialistundersköterska inom An/Op/IVA

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare på heltid och arbetstiden är förlagd dag/kväll/natt/helg. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Infektionsmottagningen Sunderby sjukhus

Vill du vara med och utveckla Verksamhetsområde Infektion, hud-, lung- och reumatologi. Vi söker en undersköterska till infektionsmottagningen på Sunderby sjukhus. Infektion ingår i Länssjukvård 2 i ett verksamhetsområde organiserat tillsammans med hud-, lung- och reumatologi. Vi siktar på att utveckla våra verksamheter genom ständig förbättring och med en personcentrerad vård. På Sveriges nordligaste infektionsmottagning hittar du trevliga och kompetenta ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Verksamhetsområde Infektion, hud-, lung- och reumatologi. Vi söker en undersköterska till infektionsmottagningen på Sunderby sjukhus. Infektion ingår i Länssjukvård 2 i ett verksamhetsområde organiserat tillsammans med hud-, lung- och reumatologi. Vi siktar på att utveckla våra verksamheter genom ständig förbättring och med en personcentrerad vård. På Sveriges nordligaste infektionsmottagning hittar du trevliga och kompetenta kollegor vars huvuduppgift är att behandla patienter med svårare infektioner från hela Norrbotten. Vill du bli vår nya kollega? Välkommen till infektionsmottagningen! Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av hälso- och sjukvård. Du bidrar med en positiv anda i arbetslaget och har hela tiden patienten i fokus. Du är strukturerad, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Ansvarskänsla, god samarbetsförmåga liksom ett utåtriktat sätt och känsla för service.Det här får du arbeta med

Arbetet är varierande och du kommer ha egna mottagningsuppgifter i rollen som undersköterska, bland annat såromläggningar, provtagningar, upprätthålla data i våra nationella kvalitetsregister och ansvara för administrativa arbetsuppgifter inom öppenvården. Du kommer arbeta nära läkargruppens mottagningsverksamhet samt sjuksköterskornas mottagning av patienter med HIV, hepatit och tuberkulos. På mottagningen handläggs både akuta samt kroniska infektionssjukdomar hos barn, vuxna och äldre. Här erbjuds också immunbristmottagning, vaccinationsmottagning, lågtröskelmottagning samt resemedicinsk rådgivning. Utredning av personer infekterade med resistenta bakterier, handläggning och uppföljning av infektioner inom smittskyddslagen sker i nära samarbete med smittskydd, vårdhygien samt de flyktingmedicinska enheterna i länet.Det här erbjuder vi dig- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten


Tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag-fredag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ortopedavdelning 31C, Sunderby sjukhus

På ortopedavdelning 31 kommer du att arbeta med engagerade och kompetenta kollegor, som alltid stöttar varandra. I vårt dagliga arbete ger vi den bästa möjliga medicinska vård och omsorgen till patienterna. Är detta något för dig? Är du den som saknas i vårt team? Sök! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom slutenvården. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil, lojal,... Visa mer
På ortopedavdelning 31 kommer du att arbeta med engagerade och kompetenta kollegor, som alltid stöttar varandra. I vårt dagliga arbete ger vi den bästa möjliga medicinska vård och omsorgen till patienterna. Är detta något för dig? Är du den som saknas i vårt team? Sök!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom slutenvården. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil, lojal, har helhetssyn och självständighet. Vidare är du strukturerad, har god samarbetsförmåga och omdöme som gör att du agerar, uttalar dig och tar beslut på ett hänsynsfullt och genomtänkt sätt.Det här får du arbeta med

Ortopedi i Norrbotten är en länsklinik som bedriver verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. Sunderby sjukhus har både akut och planerad verksamhet. Inom specialiteten ortopedi i Sunderbyn finns två avdelningar med sammantaget 43 vårdplatser, i nuläget 28 vårdplatser fördelat på två avdelningar.Som undersköterska på avdelning 31 arbetar du med varierande arbetsuppgifter i ett team med undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare. Lagarbete är viktigt och vi anser det vara en förutsättning för att ge patienten bästa möjliga vård. Vi är stolta över att arbeta på avdelning 31 och vi delar med oss av våra kunskaper i vardagen. Patientgruppen är varierande och omvårdnaden inkluderar en bred patientbild.Vi erbjuder dig individuell och kvalitetssäkrad introduktion, kontinuerlig kompetensutveckling och lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas på arbetsplatsen. Möjligheter finns till ansvarsområden där du får möjlighet till specifik utbildning inom ditt ansvarsområde.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tillsvidareanställning och vikariat på heltid med arbetstid dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Urval och intervjuer sker löpande och tjnänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ortopedavdelningen, Sunderby sjukhus

Är du redo för nya utmaningar? Är du intresserad av akutsjukvård, multisjuka äldre och teamarbete? På ortopedavdelning 31 kommer du arbeta med kompetenta, erfarna kollegor som stöttar och lär av varandra i det dagliga arbetet. Vi är noga med att alla ska trivas på arbetet och ha roligt tillsammans! Låter det intressant? Sök till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivare... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar? Är du intresserad av akutsjukvård, multisjuka äldre och teamarbete? På ortopedavdelning 31 kommer du arbeta med kompetenta, erfarna kollegor som stöttar och lär av varandra i det dagliga arbetet. Vi är noga med att alla ska trivas på arbetet och ha roligt tillsammans! Låter det intressant? Sök till oss!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Meriterande om du har erfarenhet inom slutenvård.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person ska du vara initiativtagande, självständig för att agera efter din egen övertygelse samtidigt som du ska ha god samarbetsförmåga och ser nyttan av att samarbeta med andra. Vidare är du relationsskapande i yrkesmässiga sammanhang, du strukturerar upp och har en helhetssyn över ditt arbete. Det här får du arbeta med

Ortopedi i Norrbotten är en länsklinik som bedriver verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. Sunderby Sjukhus har både akut och planerad verksamhet och har i nuläget 28 vårdplatser fördelat på två avdelningar. Vi tar emot patienter från hela länet från 18 år och äldre. På Sunderby sjukhus är den största delen akut verksamhet där den stora patientgruppen innefattar höftfrakturer, rygg/nackskador och övriga skador/frakturer i armar och ben.


Som undersköterska på ortopedavdelningen deltar du i patientomvårdnaden men arbetet innefattar även provtagningar, kontroller, assistera läkare och sjuksköterskor vid undersökningar och behandlingar, riskbedömningar och dokumentation i journalsystemet. Vi arbetar i team som omfattar sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare, för att ge patienten den bästa möjliga vård och omsorg. Patientgruppen är varierande och omvårdnaden inkluderar en bred patientbild.


Vi har ett strukturerat arbetssätt med pulsmöten, vårdtyngdsmätning, tydliga rutindokument och ständiga förbättringsarbeten där alla har möjlighet egna ansvarsområden att utveckla och uppdatera. Dagligen arbetar vi även med Gröna Korset för att upptäcka risker hos patienter, men även för att följa upp hur personalens dag varit.Det här erbjuder vi dig

- Lång individuell introduktion med erfaren personal  

- Internutbildningar inom ortopedi och andra sjukdomar/tillstånd

- Möjlighet till ansvarsområden och vara med och utveckla arbetssätt och rutiner

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder tillsvidaretjänst samt vikariat på heltid med arbetstid förlagd dag och kväll med helgtjänstgöring. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Klinisk Mikrobiologi, Sunderby Sjukhus

Laboratoriemedicin är en länsklinik med verksamhet på länets alla fem sjukhus. Vi ger laboratorieservice till hälso- och sjukvård i hela Norrbotten. Vi satsar på modern teknik för att ge patienter snabba och säkra besked för att ställa diagnos. Laboratoriemedicin vid Sunderby sjukhus består av följande delområden: klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin. Laboratoriet är ackrediterat. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska eller ... Visa mer
Laboratoriemedicin är en länsklinik med verksamhet på länets alla fem sjukhus. Vi ger laboratorieservice till hälso- och sjukvård i hela Norrbotten. Vi satsar på modern teknik för att ge patienter snabba och säkra besked för att ställa diagnos. Laboratoriemedicin vid Sunderby sjukhus består av följande delområden: klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin. Laboratoriet är ackrediterat.Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska eller motsvarade med intresse för laboratoriearbete. Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande. Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling och vi arbetar fortlöpande med förbättringar. Det är därför viktigt att du är öppen och intresserad av förbättringsarbete.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du kommer att arbeta självständigt men även vara en del av ett team. Det innebär att stor vikt läggs vid att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift behövs eftersom arbetsuppgifterna innebär dokumentation samt att kommunicera med beställare, patienter och arbetskamrater.Det här får du arbeta med

På Klinisk mikrobiologi kommer du att arbeta med mottagning och hantering prover. Dessutom kan visst analysarbete förekomma.


Du arbetar i team tillsammans med olika kompetenser som biomedicinska analytiker, mikrobiologer, kemister, biomedicinare och läkare. Vi tror att nya yrkesgrupper kompletterar vårdens traditionella yrkesroller och att framgångsrika team skapas genom ömsesidig respekt för varandras kompetens.
Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Klinisk mikrobiologi söker två nya medarbetare för vikariat tom 31 maj 2024. Arbetstiden för samtliga tjänster är dagtid där helgtjänstgöring kan förekomma. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till avdelning G9, Gällivare sjukhus

Välkommen till en utvecklande och spännande arbetsplats med trevliga och stöttande arbetskollegor Vi söker Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med akutsjukvårdskurs du har vana att använda datorn som arbetshjälmedel och kan uttrycka dig väl både skriftligt och mutligt. Meriterande om du har erfarenhet av undersköterskeyrket då gärna inom medicin, rehabilitering, stroke och palliativ vård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söke... Visa mer
Välkommen till en utvecklande och spännande arbetsplats med trevliga och stöttande arbetskollegorVi söker

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med akutsjukvårdskurs du har vana att använda datorn som arbetshjälmedel och kan uttrycka dig väl både skriftligt och mutligt. Meriterande om du har erfarenhet av undersköterskeyrket då gärna inom medicin, rehabilitering, stroke och palliativ vård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är Serviceinriktad, flexibel och initiativtagande för att kunna möta de behov som uppstår. Vi ser gärna att du har tidigare vårderfarenhet och är trygg i din yrkesroll. Du ska ha god samarbetsförmåga samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt genom att ta eget ansvar och tillsammans med teamet arbeta för att nå verksamhetens mål.Det här får du arbeta med

Som undersköterska på avdelning G9 arbtear du i team tillsammans med sjuksköterska. Som undersköterska hjälper man patienter med personlig hygien, av- och påklädning samt förbereder patienter inför olika undersökningar, ta prover, förbereda patienterna för behandling samt assistera läkare och sjuksköterskor vid undersökningar och behandlingar. I arbetsuppgifterna ingår det även att bädda sängar, servera mat till patienter och fylla på förråd med material. Samt även att dokumenterar i journalsystemet patienternas tillstånd och vilka åtgärder man gjort. Som undersköterska iakttar man patienternas tillstånd och rapporterar förändringar till andra yrkesgrupper samt skapar trygghet för patienter och anhöriga.


Avdelningen 9 är en akutavdelning för intern medicin-, palliativa- och Stroke – rehab patienter.Det här erbjuder vi dig

- Interna utbildningar

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/


Information om tjänsten

Vi söker fyra undersköterskor för tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till tvåskift, dag/kväll och helgtjänstgöring. 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Kirurgmottagningen, Sunderby Sjukhus

Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på mottagning med varierande uppgifter är detta jobbet för dig! En mottagning med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med genomförd akutsjukvårdskurs. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete samt av kirur... Visa mer
Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på mottagning med varierande uppgifter är detta jobbet för dig! En mottagning med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen.Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med genomförd akutsjukvårdskurs. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete samt av kirurgisk omvårdnad. Det är även meriterande om du har kunskaper i något annat språk samt i dokumentationshanteringssystemet VAS.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god samarbetsförmåga, kan skapa och underhålla goda relationer, är serviceinriktad och är trygg och stabil som person. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.Det här får du arbeta med

Kirurgmottagningen vid Sunderby sjukhus tillhör division Länssjukvård 2 och verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi.


Arbetet som undersköterska på kirurgmottagningen är utvecklande då patientgruppen är bred och varierande. Mottagningsarbetet innefattar bla arbetsuppgifter som:


- Kontakt med patient och anhöriga

- Assistera läkare vid undersökning/behandling

- Provtagning - Egna mottagningar, som exempelvis omläggning av sår

- Instrumentvård

- Dokumentation i journalsystem (VAS)Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

 


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till vardagar. Skiftarbete kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. 

 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Laboratoriemedicin, Piteå

En av våra medarbetare ska studera under ht 2023 och vt 2024, därför söker vi dig som är nyfiken på att arbeta med oss på Laboratoriemedicin. Det är ett vikariat på sex månader med möjlighet till förlängning ytterligare sex månader. Laboratoriemedicin är en länsklinik med verksamhet på länets alla fem sjukhus. Vi ger laboratorieservice till hälso- och sjukvård i hela Norrbotten. Vi satsar på modern teknik för att ge patienter snabba och säkra besked fö... Visa mer
En av våra medarbetare ska studera under ht 2023 och vt 2024, därför söker vi dig som är nyfiken på att arbeta med oss på Laboratoriemedicin.

Det är ett vikariat på sex månader med möjlighet till förlängning ytterligare sex månader.


Laboratoriemedicin är en länsklinik med verksamhet på länets alla fem sjukhus. Vi ger laboratorieservice till hälso- och sjukvård i hela Norrbotten. Vi satsar på modern teknik för att ge patienter snabba och säkra besked för att ställa diagnos. Laboratoriemedicin vid Piteå sjukhus består av följande delområden: klinisk kemi, transfusionsmedicin och vävnadsinrättning.Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska eller motsvarade med intresse för laboratoriearbete. Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande. Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling och vi arbetar fortlöpande med förbättringar. Det är därför viktigt att du är öppen och intresserad av förbättringsarbete.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer att arbeta självständigt men även vara en del av ett team. Det innebär att stor vikt läggs vid att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift behövs eftersom arbetsuppgifterna innebär dokumentation samt att kommunicera med beställare, patienter och arbetskamrater.Det här får du arbeta med

I första hand kommer du att arbeta med mottagning, hantering och skickning av prover, visst analysarbete kan förekomma.


Du arbetar i team tillsammans med olika kompetenser som biomedicinska analytiker, undersköterskor och sjuksköterskor. Vi tror att nya yrkesgrupper kompletterar vårdens traditionella yrkesroller och att framgångsrika team skapas genom ömsesidig respekt för varandras kompetens.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på heltid minst sex månader med möjlighet till förlängning ytterligare sex månader. Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till barn- och ungdomsavdelning 44B, Sunderby sjukhus

Nu söker vi efter en kollega till oss på Barn- och ungdomsavdelning 44B. Vår avdelning kan närmast beskrivas som "det lilla sjukhuset på sjukhuset" då patienter från såväl barnmedicin som ortopedi, kirurgi och öron vårdas här. Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är undersköterska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat på sjukhus eller med barnsjukvård. Även kunskaper i VAS är meriterande.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskap... Visa mer
Nu söker vi efter en kollega till oss på Barn- och ungdomsavdelning 44B. Vår avdelning kan närmast beskrivas som "det lilla sjukhuset på sjukhuset" då patienter från såväl barnmedicin som ortopedi, kirurgi och öron vårdas här. Välkommen till oss!Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat på sjukhus eller med barnsjukvård. Även kunskaper i VAS är meriterande. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser gärna att du som söker är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande med andra och uppskattar samarbete. Du tar initiativ och besitter empatiskt förmåga. Det här får du arbeta med

På avdelningen, som har 12 vårdplatser, möter du barn och ungdomar i åldern 0-18 år. Vi har både akut och planerad verksamhet. Undersköterskor arbetar i team med sjuksköterskor och vi som arbetar på avdelningen är ett härligt gäng som verkligen trivs med vårt arbete. Vi har alltid det sjuka barnet med familj i centrum och i patientmötet handlar det ständigt om att anpassa information, behandling och omvårdnad utifrån barnets behov. Eftersom variationen är stor när det gäller patienternas ålder, diagnos och behov innebär det ett omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete. Vi arbetar målmedvetet för att all personal ska känna sig trygg och säker i sitt arbete och vi eftersträvar ett kompetent samarbete kring patienten samt en hög kvalitet på vår omvårdnad.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten tillsvidare och på heltid. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Provtagare, drogtester på arbetsplatser, Luleå

Jobbar du deltid, bor i Luleå, är bekväm med att jobba med strikta rutiner och vill bidra till drogfria arbetsplatser? Vi söker dig som vill göra skillnad och arbeta med förebyggande åtgärder för säkra, friska och hållbara arbetsplatser ute i vårt samhälle! Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en provtagare i området! Är du sjukvårdsutbildad eller har annan relevant erfarenhet så erbjuder vi möjlighet till ett varierande och givande extrajobb utö... Visa mer
Jobbar du deltid, bor i Luleå, är bekväm med att jobba med strikta rutiner och vill bidra till drogfria arbetsplatser?
Vi söker dig som vill göra skillnad och arbeta med förebyggande åtgärder för säkra, friska och hållbara arbetsplatser ute i vårt samhälle! Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en provtagare i området! Är du sjukvårdsutbildad eller har annan relevant erfarenhet så erbjuder vi möjlighet till ett varierande och givande extrajobb utöver ordinarie arbete.

Om NDP
NDP är ett tjänsteföretag som stöttar näringslivet med det systematiska arbetsmiljöarbetet i form av missbruksförebyggande åtgärder på arbetsplatsen. Vi upprättar policys och handlingsplaner, utbildar chefer och medarbetare och erbjuder drogtestprogram i huvudsak.

Vår ambition är att kunden och klienten alltid skall känna trygghet i ett samarbete med NDP. De ledord som gäller för vår organisation är därför kompetens, kvalitet och trygghet.Arbetsuppgifter
Som provtagare utför du på uppdrag drogtester ute hos företag. De drogtestmetoder NDP erbjuder är urin, saliv och utandning. Drogtesterna utförs enligt chain of custody med strikta rutiner och aktuella föreskrifter på arbetsplatser. Vi tillhandahåller utbildning.

Drogtester genomförs alla dagar i veckan och på alla tider av dygnet.

Antalet provtagningar varierar beroende på antal kunder i det geografiska området du verkar i. I detta fall handlar det om ca 1-3 tillfällen per månad. Arbetstiderna förläggs i samråd med kund och provtagare. Möjlighet att påverka arbetstider finns. Provtagningstillfällen med kortare varsel förekommer, varför det är viktigt att kunna vara flexibel.

Kvalifikationer
Med anledning av uppdragets natur ser vi att du som person har följande egenskaper:

Du har förmåga att arbeta självständigt och är utåtriktad. Det är viktigt att du är strukturerad, effektiv och stresstålig. Du är van att hantera människor, är trygg och tydlig i din kommunikation. Integritet är ett ledord för dig.

Krav
- Minst gymnasieutbildning

- Hantera digitalteknik och har datavana

- Språk- Svenska och engelska

- Körkort B - egen bil

Villkor
Sista ansökningsdag, 20 aug 2023
Urval sker löpande.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning: Deltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Timlön
Sysselsättningsgrad: 1-3 tillfällen per månad
Ort: Luleå med omnejd
Län: Norrbottens län

Frågor kring tjänsten besvaras av Magnus Wikudd, 070-624 17 47 Visa mindre

Undersköterska till Strokeenheten & Neurorehab, Sunderby sjukhus

Välkommen till avdelning 41 Strokeenheten och Neurorehab, vi tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att rulla eller gå hemåt på egen hand, vi jobbar genom hela kedjan. Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och jobba med verksamhetens ... Visa mer
Välkommen till avdelning 41 Strokeenheten och Neurorehab, vi tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att rulla eller gå hemåt på egen hand, vi jobbar genom hela kedjan.


Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och jobba med verksamhetens utveckling. Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200 p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser enligt ny kursplan har hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Vi ser även att du har grundläggande datakunskaper. Vi ser det som meriterande om du har strokekompetensutbildning och/eller handledarutbildning. Vidare är det meriterande om du har kunskaper i vårdsystemet VAS och/eller erfarenhet från vård eller rehabilitering av patienter med stroke eller neurologiska skador samt avdelningsarbete. Vi söker dig som är glad och pigg, ser möjligheter, vill vara delaktig i utvecklingsarbeten samt vågar prova nya saker med positiv attityd.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående och flexibel med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Det här får du arbeta med

På vår avdelning ligger patienter som har haft en stroke, traumatisk hjärnskada eller ryggmärgsskada. Vi har akut verksamhet (strokeenheten) och planerad verksamhet (neurorehab). Du blir en del av ett gäng där alla hjälps åt och har helhetssyn på patienten.


Som undersköterska jobbar du brett på avdelningen, från att ta kontroller och sköta kardioskåp till att träna, guida och stötta patienterna att nå sina mål i sin rehabplan. Du är en viktig del i teamet eftersom du arbetar nära patienten. Dina insatser stöttar patienterna i att öka sin livskvalitet och självständighet.  Det här erbjuder vi dig

- Du får kompetensutveckling i form av Strokekompetensutbildning och Rehabkörkort.     

- Självklart får du som nyanställd hos oss en mentor och en individuell introduktion efter behov   

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dag-, kvällstid och helg. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till medicin/rehab/strokeavdelningen, Kiruna Sjukhus

På vår arbetsplats finns det engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tillsammans med den livsviktiga uppgiften att vårda och ge omsorg till patienter.  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt med goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet inom akutsjukvård.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självständig och flexibel, du ... Visa mer
På vår arbetsplats finns det engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tillsammans med den livsviktiga uppgiften att vårda och ge omsorg till patienter. Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt med goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet inom akutsjukvård. 


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självständig och flexibel, du har en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du kan sätta dig in i andras situationer och visa empati samt att du tar initiativ. Det här får du arbeta med

Avdelningen har 24 vårdplatser. Vi vårdar och behandlar patienter med akutmedicinska tillstånd. Vi bedriver rehabilitering efter stroke och vi vårdar patienter som har en palliativ diagnos. I arbetet som undersköterska är omvårdnaden grundläggande och i arbetsuppgifterna ingår att hjälpa patienten med ADL, att ansvara för olika provtagningar, såromläggningar, kontroller samt att träna, guida och stödja patienten med den dagliga rehabiliteringen i samarbete med paramedicinsk personal. Arbetet är omväxlande och du är en viktig del i teamet eftersom du arbetar nära patienten. Tillsammans med dina kollegor är du delaktig i avdelningens utvecklingsarbete och vi värdesätter personlig utveckling och vi vill att du ska trivas med ditt arbete.  Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


 


Information om tjänsten

Vi erbjuder tillsvidareanställningar samt långtidsvikariat. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Blodgivningsenheten i Luleå/Boden

Vi på blodgivningen arbetar tillsammans med den livsviktiga arbetsuppgiften att säkerställa blodförsörjningen i Region Norrbotten. Som undersköterska hos oss kommer du att ingå i ett mindre arbetsteam tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska och som har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är tillmötes... Visa mer
Vi på blodgivningen arbetar tillsammans med den livsviktiga arbetsuppgiften att säkerställa blodförsörjningen i Region Norrbotten. Som undersköterska hos oss kommer du att ingå i ett mindre arbetsteam tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra.Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska och som har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är tillmötesgående och serviceinriktad i ditt bemötande av andra, och ser fördelarna i att samarbeta och kommunicera med andra. Du är noggrann och strävar efter att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är lugn och stabil och kan agera kontrollerat i stressade situationer.


Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling och vi arbetar fortlöpande med förbättringar. Det är därför viktigt att du är öppen för och intresserad av förbättringsarbete.Det här får du arbeta med

I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot blodgivare för tappning och provtagning samt att kontakta givare för bokning av tid för tappning. I arbetet ingår även att rekrytera nya blodgivare, besöka arbetsplatser samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom blodgivningsverksamhet.Blodgivningsenheten som du kommer tillhöra finns i Luleå och Boden och ingår i verksamhetsområde Laboratoriemedicin. För närvarande har vi öppet för blodgivning i Boden på måndagar och i Luleå tisdagar till och med fredagar. Vi genomför även tappningar på hälsocentralen i Älvsbyn några gånger per år. Resor i tjänsten till andra tappningsenheter i länet kan förekomma.Det här erbjuder vi dig

- Ett omväxlande och betydelsefullt arbete där du är en viktig länk mellan blodgivare och patienter - du bidrar till att rädda liv

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde sker enligt överenskommelse. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Obstetrik och Gynekologi, Sunderby sjukhus

Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrik. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning m... Visa mer
Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrik. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning med fokus på normer, jämställdhet och jämlikhet.Vi söker

Vi söker dig som har undersköteskeutbildning med kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande med utbildning i akutsjukvård eller barn och ungdomssjukvård. Tidigare erfarenhet av BB och förlossningsvård och tidigare arbete inom sjukvård är också merit. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du trygg, empatisk och har god samarbetsförmåga. För att arbeta hos oss  krävs att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter som situationen kräver.Det här får du arbeta med

Som undersköterska hos oss deltar du i omvårdnaden av familjen, du är också ett stöd i samband med förlossningen och den första tiden på BB. Amning och tidig anknytning är andra stora fokusområden inom vår klinik.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning och vikariat på heltid. Arbetstid dagk/kväll/natt och helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Tjänsten är inom barnsjukvården: ”Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn”


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Hertsöns hälsocentral, Luleå

Hertsöns hälsocentral är en mindre hälsocentral i Luleå där vi är ett gäng engagerade och erfarna medarbetare. Vi är en positiv och trevlig arbetsplats där alla stöttar varandra. Nu söker vi en undersköterska för att kunna bibehålla en hög tillgänglighet och kvalitet på vår verksamhet.  Vi söker Vi söker dig med undersköterskeutbildning. Meriterande är om du har kurs i akutsjukvård och audiometritutbildning samt kunskaper i VAS, engelska och andra språ... Visa mer
Hertsöns hälsocentral är en mindre hälsocentral i Luleå där vi är ett gäng engagerade och erfarna medarbetare. Vi är en positiv och trevlig arbetsplats där alla stöttar varandra. Nu söker vi en undersköterska för att kunna bibehålla en hög tillgänglighet och kvalitet på vår verksamhet. Vi söker

Vi söker dig med undersköterskeutbildning. Meriterande är om du har kurs i akutsjukvård och audiometritutbildning samt kunskaper i VAS, engelska och andra språk. Tidigare erfarenhet inom primärvård eller provtagning ser vi också som meriterande.


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel och förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.
Det här får du arbeta med

Arbetet innefattar bland annat provtagning och hantering av prover på vårt laboratorium, receptionsarbete, assistering vid undersökningar/ingrepp på läkarmottagning. Även telefon för tidsbokning av provtagning, förrådsbeställningar, sterilhantering ingår. Möjligheter till egen mottagning för bland annat audiometri, såromläggning eller inom andra områden finns utifrån kompetens och verksamhetens behov.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Anställningen är tillsvidare på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till BB/Förlossningen, Sunderby sjukhus

Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrik. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning m... Visa mer
Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrik. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning med fokus på normer, jämställdhet och jämlikhet.Vi söker

Vi söker dig som har undersköteskeutbildning med kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande med utbildning i akutsjukvård eller barn och ungdomssjukvård. Tidigare erfarenhet av BB och förlossningsvård och tidigare arbete inom sjukvård är också merit. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du trygg, empatisk och har god samarbetsförmåga. För att arbeta hos oss  krävs att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter som situationen kräver.Det här får du arbeta med

Som undersköterska hos oss deltar du i omvårdnaden av familjen, du är också ett stöd i samband med förlossningen och den första tiden på BB. Amning och tidig anknytning är andra stora fokusområden inom vår klinik.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi söker undersköterskor för tillsvidareanställning samt för långtidsvikariat på heltid. Arbetstid dagk/kväll/natt och helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Tjänsten är inom barnsjukvården: ”Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn”


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Obstetrik och Gynekologi, Sunderby sjukhus

Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrik. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning m... Visa mer
Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrik. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning med fokus på normer, jämställdhet och jämlikhet.Vi söker

Vi söker dig som har undersköteskeutbildning med kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande med utbildning i akutsjukvård eller barn och ungdomssjukvård. Tidigare erfarenhet av BB och förlossningsvård och tidigare arbete inom sjukvård är också merit. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du trygg, empatisk och har god samarbetsförmåga. För att arbeta hos oss  krävs att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter som situationen kräver.Det här får du arbeta med

Som undersköterska hos oss deltar du i omvårdnaden av familjen, du är också ett stöd i samband med förlossningen och den första tiden på BB. Amning och tidig anknytning är andra stora fokusområden inom vår klinik.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning och vikariat på heltid. Arbetstid dagk/kväll/natt och helgtjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Tjänsten är inom barnsjukvården: ”Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn”


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Akutmottagning, Sunderby sjukhus

Vill du jobba på Norrbottens modernaste akutmottagning där vi arbetar i team och sätter patienten i fokus? Gillar du när ingen dag är den andra lik, drivs du av att utveckla både dig själv och verksamheten. Då har du nu chansen att bli en av våra engagerade och framåtblickande medarbetare! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p eller med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya... Visa mer
Vill du jobba på Norrbottens modernaste akutmottagning där vi arbetar i team och sätter patienten i fokus? Gillar du när ingen dag är den andra lik, drivs du av att utveckla både dig själv och verksamheten. Då har du nu chansen att bli en av våra engagerade och framåtblickande medarbetare!Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p eller med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. 


Du har en vilja att lära sig nya saker då man på akutmottagningen dagligen möter nya utmaningar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med akut sjuka patienter, men det är inget krav.  Även tidigare arbete på till exempel hälsocentral eller vårdavdelning är även det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, vilja att utvecklas och samarbetsförmåga..Det här får du arbeta med

Som undersköterska på akutmottagningen kommer du succesivt att läras upp i de olika funktionerna som finns här och samtidigt kommer du då att bredda din kompetens och ge dig variation på arbetet. Du kommer att få möta allt från mindre åkommor till det mest akuta, träffa nyfödda såväl som 100-åringen. Du kommer att ingå i ett glatt team med trygga kollegor som är villiga att dela med sig av sina kunskaper. På akutmottagningen värdesätter vi verkligen idéer till förändring och arbetar ständigt för att förbättra, både för patienten och för verksamheten. Vi är stolta över vår arbetsplats samt har ett positivt och respektfullt bemötande till både personal och patienter. 


Det här erbjuder vi dig

- Lång, strukturerad inskolning på minst 4 veckor, beroende på tidigare erfarenhet, där vi under inskolningen följer upp hur det går och om det finns behov av ytterligare tid för introduktion

- Efter inskolningen kommer du att erbjudas en mentor för att ytterligare trygga din första tid här på din nya arbetsplats

- Interna utbildningar varje vecka, anpassade efter personalens önskemål och behov

- Schemamodell med förkortad veckoarbetstid och heltidslön. Schemat fokuserar på återhämtning och ger dig därmed stora möjligheter att förena arbete med fritid

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med rotation dag/kväll. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Se mer om vad det innebär att arbeta hos oss: Bli en av oss - YouTube


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk fotvårdsterapeut / undersköterska till Gällivare Sjukhus

Hos oss får du jobba tillsammans med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Vår mottagning är en specialistmottagning med ortopedisk verksamhet, allmänkirurgi/urologi, endoskopi samt internmedicin Vi söker Vi söker dig som är utbildad fotvårdsterapeut alternativit utbildad undersköterska med intresse att fördjupa din kompetens inom området. Vidare har du goda kunskaper inom svenska i både tal och skrift. Meriterande är tidigare vårderfarenhet, ... Visa mer
Hos oss får du jobba tillsammans med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Vår mottagning är en specialistmottagning med ortopedisk verksamhet, allmänkirurgi/urologi, endoskopi samt internmedicinVi söker

Vi söker dig som är utbildad fotvårdsterapeut alternativit utbildad undersköterska med intresse att fördjupa din kompetens inom området. Vidare har du goda kunskaper inom svenska i både tal och skrift. Meriterande är tidigare vårderfarenhet, intresse eller erfarenhet inom fotvård/sårvård eller omläggningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående, serviceinriktad och strukturerad, du kan prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar. Vidare är du kvalitetsmedveten med god pedagogisk insikt och en hög personlig mognad. Du är trygg, stabil och har god självinsikt och kan lätt anpassa dig till andra omständigheter. Det här får du arbeta med

Du kommer utöver de sedvanliga arbetsuppgifterna på en mottagning också vara en viktig del i vården av patienter som är i behov av specialistvård. Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete där du möter dina patienter på din mottagning. Du arbetar både konsultativt och förebyggande inom området, du har tillgång till medicinsk kompetens och till din hjälp finns både läkare och sjuksköterskor.Som fotvårdsterapeut/undersköterska blir du en del av ett härligt arbetslag som kontinuerligt arbetar med förbättringar för att kunna erbjuda våra patienter en god och professionell vård. Arbetet kan även kombineras med andra arbetsuppgifter vid mottagningen.


Det här erbjuder vi dig

- Vi är en arbetsplats som ger dig möjlighet att utveckla din kompetens som medicinsk fotvårdsterapeut i den patientnära verksamheten.

- Individbaserad introduktion med en erfarenhet handledare.

- Internutbildning sker fortlöpande på arbetsplatsen

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Under vecka 26-29 har rekryterande enhetschef och facklig representant semester och kan därför vara svåra att nå.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk fotvårdsterapeut / undersköterska till Gällivare Sjukhus

Hos oss får du jobba tillsammans med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Vår mottagning är en specialistmottagning med ortopedisk verksamhet, allmänkirurgi/urologi, endoskopi samt internmedicin Vi söker Vi söker dig som är utbildad fotvårdsterapeut alternativit utbildad undersköterska med intresse att fördjupa din kompetens inom området. Vidare har du goda kunskaper inom svenska i både tal och skrift. Meriterande är tidigare vårderfarenhet, ... Visa mer
Hos oss får du jobba tillsammans med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor. Vår mottagning är en specialistmottagning med ortopedisk verksamhet, allmänkirurgi/urologi, endoskopi samt internmedicinVi söker

Vi söker dig som är utbildad fotvårdsterapeut alternativit utbildad undersköterska med intresse att fördjupa din kompetens inom området. Vidare har du goda kunskaper inom svenska i både tal och skrift. Meriterande är tidigare vårderfarenhet, intresse eller erfarenhet inom fotvård/sårvård eller omläggningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående, serviceinriktad och strukturerad, du kan prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar. Vidare är du kvalitetsmedveten med god pedagogisk insikt och en hög personlig mognad. Du är trygg, stabil och har god självinsikt och kan lätt anpassa dig till andra omständigheter. Det här får du arbeta med

Du kommer utöver de sedvanliga arbetsuppgifterna på en mottagning också vara en viktig del i vården av patienter som är i behov av specialistvård. Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete där du möter dina patienter på din mottagning. Du arbetar både konsultativt och förebyggande inom området, du har tillgång till medicinsk kompetens och till din hjälp finns både läkare och sjuksköterskor.Som fotvårdsterapeut/undersköterska blir du en del av ett härligt arbetslag som kontinuerligt arbetar med förbättringar för att kunna erbjuda våra patienter en god och professionell vård. Arbetet kan även kombineras med andra arbetsuppgifter vid mottagningen.


Det här erbjuder vi dig

- Vi är en arbetsplats som ger dig möjlighet att utveckla din kompetens som medicinsk fotvårdsterapeut i den patientnära verksamheten.

- Individbaserad introduktion med en erfarenhet handledare.

- Internutbildning sker fortlöpande på arbetsplatsen

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Under vecka 26-29 har rekryterande enhetschef och facklig representant semester och kan därför vara svåra att nå.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre