Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Luleå

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterskor till Kirurgavdelning 53 KAVA, Sunderby sjukhus

Välkommen till oss på KAVA. Vi erbjuder en stimulerande och lärorik arbetsplats i mötet med akuta kirurgiska patienter. Vi är just nu en liten, men trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta medarbetare. Omtanke och glädje är en viktig del av vardagen. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200 p, för dig som läser enligt ny kursplan har hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.  Du ska behärska svenska ... Visa mer
Välkommen till oss på KAVA. Vi erbjuder en stimulerande och lärorik arbetsplats i mötet med akuta kirurgiska patienter. Vi är just nu en liten, men trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta medarbetare. Omtanke och glädje är en viktig del av vardagen.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200 p, för dig som läser enligt ny kursplan har hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.  Du ska behärska svenska i tal ochskrift. Meriterande om du har erfarenhet från kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård eller erfarenhet som bedöms likvärdig samt kunskaper från programmet VAS.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du stabil och kontrollerad i stressade situationer, du är flexibel och anpassar dig efter förändrade omständigheter. Vidare har du en god samarbetsförmåga och ser nyttan av att samarbeta med andra.

Det här får du arbeta med
KAVA är en kirurgisk akutvårdsavdelning som tillhör verksamhetsområde Allmänkirurgi/urologi och division Länssjukvård 2. Du arbetar med patientens basala omvårdnad och arbetet är omväxlande och utvecklande och är både självständigt men också en del av team med sjuksköterska/undersköterska. Vi tar emot patienter dygnet runt främst från akutmottagning. Vi övervakar, förbereder och behandlar patienter före och efter akuta operationer och undersökningar. Medicinskteknisk utrustning används i hög utsträckning.   

Det här erbjuder vi dig
- Introduktion anpassad efter erfarenhet och behov för att skapa trygghet för dig i din nya arbetsgrupp
- Stöd av erfaren undersköterska (utvecklingsledare)
- Kontinuerlig utbildning inom klinikens områden.   
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder tillsvidaretjänster på heltid. Dels tjänster som är dag, kväll och helg och dels andra tjänster som är natt. Både tijänsterna har tillträde snarast enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska natt till avdelning 51/52, Sunderby sjukhus

Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete. På avdelning 51 och avdelning 52 finns både akuta och planerade patienter, där du får möjligheten att utvecklas i din roll som undersköterska. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska med krav på att göra dig förstådd i svenska språket i både tal och skrift. Meriterande är om du har kunskap i dokumentsystemet VAS, utbildning el... Visa mer
Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete. På avdelning 51 och avdelning 52 finns både akuta och planerade patienter, där du får möjligheten att utvecklas i din roll som undersköterska.

Vi söker
Vi söker dig som är undersköterska med krav på att göra dig förstådd i svenska språket i både tal och skrift. Meriterande är om du har kunskap i dokumentsystemet VAS, utbildning eller erfarenhet inom kirurgi/urologi, även kunskaper i fler språk är meriterande. Det är även meriterande om du har läst kursen akutsjukvård.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du lojal, stabil, engagerad, trivs med att vara en del av ett team och kunna relatera till dina medarbetare på ett lyhört sätt. Du ska vara flexibel och kunna se möjligheter i förändringar då arbetet stundtals kan vara omväxlande.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss roterar man mellan avdelning 51 och avdelning 52. Arbetet är omväxlande och utvecklande. Patientgruppen på avdelningarna är varierande och du arbetar både självständigt och som en del i vårdteamet. Hos oss får du introduktion och stor vikt kommer läggas vid att du ska trivas och utvecklas på vår avdelning.
Arbetsuppgifterna består av omvårdnad före och efter planerade operationer samt omvårdnad av svårt sjuka akuta patienter, cancerpatienter och palliativa patienter.
Avdelning 51 är en vårdavdelning med 14 vårdplatser. Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer att möta patienter mellan de olika teamen urologi, övre gastro, Öron Näsa Hals, käkkirurgiska patienter. På avdelningen finns planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar.
Avdelning 52 är en vårdavdelning med 14 vårdplatser för nedre gastro - och kärlkirurgiska patienter. På avdelningen finns planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar.
Vi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Länskliniken arbetar med modern sjukvårdsledning vilket innebär att aktivt förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösnings- och förbättringsarbete.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 82,5% eller enligt överenskommelse, arbetstiden är för närvarande natt. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gammelstads hälsocentral, Luleå

På Gammelstad hälsocentral finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra i sitt arbete. Vi arbetar tillsammans med ett gemensamt mål att ge våra patienter bra hälsa, vård och omsorg.Gammelstad hälsocentral är en hälsocentral med cirka 35 medarbetare. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Meriterande om du har kunskaper i journalsystemet VAS, kunskaper kring provtagning och pr... Visa mer
På Gammelstad hälsocentral finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra i sitt arbete. Vi arbetar tillsammans med ett gemensamt mål att ge våra patienter bra hälsa, vård och omsorg.Gammelstad hälsocentral är en hälsocentral med cirka 35 medarbetare.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Meriterande om du har kunskaper i journalsystemet VAS, kunskaper kring provtagning och provhantering, andra språkkunskaper samt tidigare erfarenhet inom primärvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, flexibel, kreativ, initiativtagande och strukturerad. Du värderar och ser nyttan av samarbeta med andra och är lyhörd och kan anpassa dig till andra.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss samarbetar du med alla professioner som arbetar här. Din främsta arbetsuppgift är provtagning (venprovtagning, blodtrycksmätning, EKG etc.). Du assisterar också läkare vid olika undersökningar och behandlingar samt har ansvar över förrådsbeställning, tvätthantering samt bemannar receptionen med mera.

Det här erbjuder vi dig
- Fina och hjälpsamma arbetskamrater och god stämning
- Kompetensutveckling och utbildning inom olika områden såsom spirometrier, audiometrier, möjlighet för delegation för olika arbetsuppgifter på sköterskemottagningen
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag - fredag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avd 51, Sunderby sjukhus

Vi vill bli fler och söker nya kollegor.  Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även e... Visa mer
Vi vill bli fler och söker nya kollegor. 
Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati.

Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete.

Länskliniken arbetar med modern sjukvårdsledning. Det innebär att vi aktivt jobbar med att förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösnings- och förbättringsarbeten.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med akutsjukvårdskursen i din utbildning. Erfarenhet av arbete på urologisk/kirurgisk vårdavdelning är meriterande. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det även viktigt att du är serviceinriktad, flexibel, initiativtagande och har patienten i fokus. Personliga egenskaper är viktiga.

Det här får du arbeta med
Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i datajournalsystemet VAS.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid där kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska/Specialistundersköterska till Sunderby sjukhus

Vill du vara med och utveckla Norrbottens Neurocentrum? Vi söker en undersköterska till Neurologmottagningen. Sedan årsskiftet ingår Neurologmottagningen i verksamhetsområde Neurocentrum. Med denna nystart siktar vi på att utveckla verksamheten och bli ledande inom vårt område. Vi på neurologmottagningen ser fram emot att få välkomna dig som vill arbeta hos oss!  Vi söker Vi söker dig med undersköterskeexamen, vård och omsorgsprogram 2500 poäng, alternati... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Norrbottens Neurocentrum? Vi söker en undersköterska till Neurologmottagningen. Sedan årsskiftet ingår Neurologmottagningen i verksamhetsområde Neurocentrum. Med denna nystart siktar vi på att utveckla verksamheten och bli ledande inom vårt område. Vi på neurologmottagningen ser fram emot att få välkomna dig som vill arbeta hos oss! 

Vi söker
Vi söker dig med undersköterskeexamen, vård och omsorgsprogram 2500 poäng, alternativt Komvux tre terminer minimum 1350 poäng. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, meriterande är om du har andra språkkunskaper. Du har även minst 4 års yrkeserfarenhet som undersköterska eller är utbildad specialistundersköterska. Meriterande är om du är specialistutbildad undersköterska inom sjukhusvård eller har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete, och/eller vårdsystemet VAS. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är flexibel, självgående och serviceinriktad då du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra samt att du anstränger dig för att hitta lösningar. Du har god samarbets- och empatisk förmåga med hög personlig mognad. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du skiljer på det personliga och professionella och anpassar dig till situationen

Det här får du arbeta med
Neurologmottagningen har bytt organisation och ingår i VO Neurocentrum. Vi startar nu upp utvecklingen av en ny och modern mottagning. Här arbetar 3 neurologer och 7 sjuksköterskor och 1 undersköterska och målet är att växa ytterligare. Till mottagningen kommer personer med neurologiska sjukdomar och besvär för utredning, diagnostisering och behandling. Några av de vanligaste sjukdomarna som vi arbetar med är MS, Parkinsons sjukdom, Migrän, Epilepsi, och ALS.
Som undersköterska hos oss kommer du att ingå i ett glatt och kompetent gäng. Hos oss får du kombinera undersköterskearbetet med administrativa uppgifter och patientnära arbete. Bland annat kommer du att ansvara för provtagning, hantering av prover, att förbereda inför och assistera vid lumbalpunktioner. De administrativa uppgifterna kan vara tex dokumentation, förrådsbeställning, tidsbokning skicka kallelser mm. Hos oss får du en bred kompetens då arbetsuppgifterna är utmanande, varierande och utvecklande, man lär sig ngt nytt varje dag. Tjänsten är på heltid, dagtid i grunden, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras om annat önskemål finns. Vill du kombinera två tjänster eller kan du bara arbeta deltid? Tveka inte att höra av dig så ser vi på möjligheterna.

Det här erbjuder vi dig
- Vi erbjuder dig individuellt anpassad introduktion efter dina behov och kunskaper, så att du känner dig trygg i ditt arbete.
- Vår grupp har öppet, tillåtande klimat och bra samarbete.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
- Vi på neurolog mottagningen ser framemot att få välkomna dig som vill arbeta hos oss!  
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag 07:30 - 16:00. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Kirurgmottagningen, Sunderby Sjukhus

Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på mottagning med varierande uppgifter är detta jobbet för dig! En mottagning med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med genomförd akutsjukvårdskurs. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete samt av kirurgis... Visa mer
Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på mottagning med varierande uppgifter är detta jobbet för dig! En mottagning med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med genomförd akutsjukvårdskurs. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete samt av kirurgisk omvårdnad. Det är även meriterande om du har kunskaper i något annat språk samt i dokumentationshanteringssystemet VAS.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god samarbetsförmåga, kan skapa och underhålla goda relationer, är serviceinriktad och är trygg och stabil som person. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Det här får du arbeta med
Kirurgmottagningen vid Sunderby sjukhus tillhör division Länssjukvård 2 och verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi.
Arbetet som undersköterska på kirurgmottagningen är utvecklande då patientgruppen är bred och varierande. Mottagningsarbetet innefattar bla arbetsuppgifter som:
- Kontakt med patient och anhöriga
- Assistera läkare vid undersökning/behandling
- Provtagning - Egna mottagningar, som exempelvis omläggning av sår
- Instrumentvård
- Dokumentation i journalsystem (VAS)

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd på vardagar, skiftarbete kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Akutmottagning, Sunderby sjukhus

Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvå... Visa mer
Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården, samt kunskap i journalsystemen Aweria och VAS. Vi söker dig som vill jobba rotation.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, kan anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö. Du är serviceinriktad, har ett bra bemötande och sätter alltid patienten i fokus. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor, samt är professionell och trygg i din yrkesroll.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska och läkare. Du utför ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfatta omvårdnad av patienter som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter.
Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. Du får ett gediget inskolningsprogram och det finns möjlighet till interna utbildningar. Vi erbjuder dig ett hållbart yrkesliv eftersom vi använder en mycket förmånlig schema modell med fast schema. Det ger dig stora möjligheter att förena arbete med fritid.

Det här erbjuder vi dig
- Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.
-  Nybyggda, fräscha lokaler
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder tillsvidaretjänster rotation dag/kväll. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till MAVA/MIA, Sunderby sjukhus

På arbetsplatsen finns kompetenta kollegor som jobbar bra i team med att ta hand om svårt sjuka patienter. MAVA är en avdelning med 17 vårdplatser där tre platser är intermediärvårdplatser med teknisk utrustning för avanceras övervakning. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvår... Visa mer
På arbetsplatsen finns kompetenta kollegor som jobbar bra i team med att ta hand om svårt sjuka patienter. MAVA är en avdelning med 17 vårdplatser där tre platser är intermediärvårdplatser med teknisk utrustning för avanceras övervakning.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du flexibel och anpassar dig efter förändrade omständigheter. Vidare är du stabil och har en helhetssyn över arbetet. 

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på vår avdelning kommer du att möta patienter med skilda behov och åldrar. Vårt mål är att ge våra patienter den allra bästa omvårdnaden och att varje patient ska känna trygghet och mötas med respekt och lyhördhet när de vårdas hos oss.
Vi söker en trygg och stabil person som har förmåga att anpassa sig till förändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och har viljan att hjälpa för att hitta den bästa lösningen för patienten och verksamheten i helhet. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera bland dina uppgifter.

Det här erbjuder vi dig
- Som anställd i Regionen finns möjlighet att påverka sitt schema då vi har individuell schemaläggning
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstid dag/kväll/natt, tillträde enligt överenskommelser. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gynavdelning 49, Sunderby sjukhus

Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. Vi söker nu en undersköterska som vill jobba hos oss på vår gynavdelning i Sunderbyn. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har slutfört kursen akutsjukvård 200 p. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har några års erfarenhet i yrket. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god samarbetsförmåga, är empatis... Visa mer
Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. Vi söker nu en undersköterska som vill jobba hos oss på vår gynavdelning i Sunderbyn.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har slutfört kursen akutsjukvård 200 p. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har några års erfarenhet i yrket.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god samarbetsförmåga, är empatisk, flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är serviceinriktad, självgående och strukturerar ditt arbete på ett självständigt sätt.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på vår gynavdelning arbetar du tillsammans med sjuksköterskorna i omvårdnaden av patienter med olika gynekologiska tillstånd. Akuta patienter, pre-, och postoperativ vård samt cancervård. Du arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.   

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiden är förlagd mellan 07,00-15,30 alternativt 13,30-22,00.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska/natt till hjärtavdelningen i Sunderbyn

Vi söker dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter.  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården och journalsystemet VAS. Till vissa avdelningar önskar vi att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig ... Visa mer
Vi söker dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. 
Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården och journalsystemet VAS. Till vissa avdelningar önskar vi att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.
Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din roll som undersköterska. Som undersköterska på avdelning 46 kommer du att arbeta i patientnära vård i team tillsammans med läkare och sjuksköterskor.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid nattjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarierande undersköterskor till Bemanningsenheten, Sunderby Sjukhus

Nu har du möjligheten att göra en otroligt viktig insats för patientsäkerheten och vårdkvalitén på Sunderby Sjukhus. Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på olika vårdavdelningar med varierande arbetsuppgifter är det här jobbet för dig! Bemanningsenheten har i uppdrag är att tillhandahålla korttidsvikarier till avdelningarna på Sunderby Sjukhus. Vårt kontor finns i fina lokaler centralt på Sunderby Sjukhus. Vi söker Vi söker timvi... Visa mer
Nu har du möjligheten att göra en otroligt viktig insats för patientsäkerheten och vårdkvalitén på Sunderby Sjukhus. Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på olika vårdavdelningar med varierande arbetsuppgifter är det här jobbet för dig!
Bemanningsenheten har i uppdrag är att tillhandahålla korttidsvikarier till avdelningarna på Sunderby Sjukhus. Vårt kontor finns i fina lokaler centralt på Sunderby Sjukhus.

Vi söker
Vi söker timvikarierande undersköterskor som är utbildad med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom sjukvården men inget krav, alla är välkomna att söka till oss!
Vi lägger stor vikt till personliga egenskaper. Vi söker en person som är trygg, empatiskt och har god samarbetsförmåga och även förmåga att arbeta självständigt. Som person är du ansvarsfull, kommunikativ och noggrann. Det krävs också att du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter.

Det här får du arbeta med
Arbetet innebär för dig en stor variation och ställer höga krav på flexibilitet och ansvar. Vi är på plats där vi behövs. Vi anpassar oss efter avdelningen och dess rutiner och sätter alltid patienten i första hand.
Att jobba som timvikarie hos oss innebär att du själv bestämmer när och hur mycket du kan jobba. Du lägger enkelt in din tillgänglighet och blir bokad när ett behov uppstår på någon av våra avdelningar. Du får en gedigen inskolning på de avdelningar som matchar dina önskemål och våra behov

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder timanställningar, som timvikarie förväntas du jobba minst 4 pass per månad och önskar du jobba mer sätter vi inga gränser för det. Vi är i behov av både dag, kväll, natt och helgpersonal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
För att vara aktuell i urvalet krävs att du bifogar CV, personligt brev, betyg från din undersköterskeutbildning samt 2 referenser. Ange i ansökan hur många pass på ett ungefär du kan tänka dig arbeta varje månad. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ögonmottagningen, Sunderby sjukhus

På vår arbetsplats får du ett varierande arbete med många arbetskamrater. Vi har ett stort flöde av både akuta och planerade patienter i alla åldrar och arbetar tillsammans för att ge våra patienter en trygg vård. Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med god datavana samtgoda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet VAS, eller vana från mottagningsarbete och/eller opera... Visa mer
På vår arbetsplats får du ett varierande arbete med många arbetskamrater. Vi har ett stort flöde av både akuta och planerade patienter i alla åldrar och arbetar tillsammans för att ge våra patienter en trygg vård. Välkommen till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med god datavana samtgoda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet VAS, eller vana från mottagningsarbete och/eller operationsverksamhet. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete, telefonhantering och andra administrativa uppgifter.
Vi söker dig som är stabil och lojal. Du har god samarbetsförmåga och värderar och ser nyttan av samarbete med andra.Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. 

Det här får du arbeta med
Efter inledande introduktion och upplärning kommer du att arbeta med många administrativa uppgifter som receptionsarbete, telefonhantering och bokningsarbete. Du håller även ordning på undersökningsrum och bistår ögonläkare och sjuksköterskor med egna undersökningar vid diagnostik och behandling av av olika sjukdomar i och kring ögat. Arbete på vår operationsavdelning och vår injektionsavdelning samt c-op är också aktuellt. Rotation sker mellan olika arbetsuppgifter. Ögonmottagningen ingår i länssjukvård Ögon med verksamhet på flera orter i länet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
En tillsvidareanställlning på heltid, arbetstiden är förlagd dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Neurorehab/Strokeenheten, Sunderby sjukhus

Strokeenheten och Neurorehab tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att kunna rulla eller gå hemåt på egen hand. Vi jobbar genom hela kedjan. Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare.  Vi söker Vi s... Visa mer
Strokeenheten och Neurorehab tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att kunna rulla eller gå hemåt på egen hand. Vi jobbar genom hela kedjan. Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare. 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Det är meriterande om du har strokekompetensbevis och/eller handledarkompetens eller erfarenhet från vård eller rehabilitering av patienter med stroke eller neurologiska skador samt avdelningsarbete. Du besitter grundläggande datorkunskaper och vi ser gärna att du har vana av att använda VAS. Det är också meriterande om du har kunskaper i andra språk.
Som person är du glad och pigg och ser möjligheter, du vill vara delaktig i utvecklingsarbeten samt vågar prova nya saker med positiv attityd. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. 

Det här får du arbeta med
På vår avdelning ligger patienter som har haft en stroke, traumatisk hjärnskada eller ryggmärgsskada. Vi har akut verksamhet (strokeenheten) och planerad verksamhet (neurorehab). Du blir en del av ett gäng där alla hjälps åt och har helhetssyn på patienten. Som undersköterska jobbar du brett på avdelningen, från att ta kontroller och sköta kardioskåp till att träna, guida och stödja patienterna att nå sina mål i sin rehabplan. Du är en viktig del i teamet eftersom du arbetar nära patienten. Dina insatser stöttar patienterna i att öka sin livskvalitet och självständighet.

Det här erbjuder vi dig
- Du får kompetensutveckling i form av Strokekompetensbevis och Rehabkörkort
- Självklart får du som nyanställd hos oss en mentor och en individuell introduktion 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/

Information om tjänsten
Ett vikariat på heltid. Vikariatet sträcker sig från 220931-230931. Arbetstiden är förlagd dag/kväll. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ortopeden avd 31 C, Sunderby sjukhus

Ortopedi i Norrbotten är en länsklinik som bedriver verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. Sunderby sjukhus har både akut och planerad verksamhet. Inom specialiteten ortopedi i Sunderbyn finns 28 vårdplatser fördelat på två avdelningar. På ortopedavdelning 31 kommer du att arbeta med engagerade och kompetenta kollegor, som alltid stöttar varandra. I vårt dagliga arbete ger vi den bästa möjliga vård- och omsorgen till patienterna. Är detta något för d... Visa mer
Ortopedi i Norrbotten är en länsklinik som bedriver verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. Sunderby sjukhus har både akut och planerad verksamhet. Inom specialiteten ortopedi i Sunderbyn finns 28 vårdplatser fördelat på två avdelningar. På ortopedavdelning 31 kommer du att arbeta med engagerade och kompetenta kollegor, som alltid stöttar varandra. I vårt dagliga arbete ger vi den bästa möjliga vård- och omsorgen till patienterna. Är detta något för dig? Är du den som saknas i vårt team? Sök till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av att arbeta inom slutenvården är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självständig, trygg och stabil som person, lojal och har helhetssyn där du ser till  patientens och verksamhetens bästa i både agerande och beslut. Du har gott omdöme, god samarbetsförmåga och är strukturerad och kan planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på avdelning 31 arbetar du med varierande arbetsuppgifter i ett team med undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare. Lagarbete är viktigt och vi anser det vara en förutsättning för att ge patienten bästa möjliga vård. Vi är stolta över att arbeta på avdelning 31 och vi delar med oss av våra kunskaper i vardagen. Patientgruppen är varierande och omvårdnaden inkluderar en bred patientbild.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiden är förlagd dag, kväll och helgtjänstgöring. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Laboratoriemedicin, Sunderby Sjukhus

Laboratoriemedicin är en länsklinik med verksamhet på länets alla fem sjukhus. Vi ger laboratorieservice till hälso- och sjukvård i hela Norrbotten. Vi satsar på modern teknik för att ge patienter snabba och säkra besked för att ställa diagnos. Laboratoriemedicin vid Sunderby sjukhus består av följande delområden: klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin. Laboratoriet är ackrediterat. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska eller mot... Visa mer
Laboratoriemedicin är en länsklinik med verksamhet på länets alla fem sjukhus. Vi ger laboratorieservice till hälso- och sjukvård i hela Norrbotten. Vi satsar på modern teknik för att ge patienter snabba och säkra besked för att ställa diagnos. Laboratoriemedicin vid Sunderby sjukhus består av följande delområden: klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin. Laboratoriet är ackrediterat.

Vi söker
Vi söker dig som är undersköterska eller motsvarade med intresse för laboratoriearbete. Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande. Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling och vi arbetar fortlöpande med förbättringar. Det är därför viktigt att du är öppen och intresserad av förbättringsarbete.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer att arbeta självständigt men även vara en del av ett team. Det innebär att stor vikt läggs vid att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift behövs eftersom arbetsuppgifterna innebär dokumentation samt att kommunicera med beställare, patienter och arbetskamrater.

Det här får du arbeta med
I första hand kommer du att arbeta med mottagning, hantering och skickning av prover. Dessutom kan visst analysarbete förekomma.
Du arbetar i team tillsammans med olika kompetenser som biomedicinska analytiker, mikrobiologer, kemister, biomedicinare och läkare. Vi tror att nya yrkesgrupper kompletterar vårdens traditionella yrkesroller och att framgångsrika team skapas genom ömsesidig respekt för varandras kompetens.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Laboratoriemedicin söker tre nya medarbetare. Tjänsterna på klinisk kemi innebär en tillsvidareanställning på heltid samt ett vikariat på heltid till och med 2023-09-31. Tjänsten på klinisk mikrobiologi är ett vikariat på heltid fram till 2023-08-31. Arbetstiden för samtliga tjänster är dagtid där kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till operationsavdelning vid Sunderbyn sjukhus

Operationsavdelningen  i Sunderbyn ger service till samtliga opererande specialiteter inom kirurgi, ortopedi, urologi OB/Gyn och öron-näsa-hals. Vi utför omkring 9000 operationer per år och är runt 100 medarbetare, men vi behöver bli fler Vi söker För att du ska trivas hos oss har du ett intresse för operationssjukvård och har hög hygienisk medvetenhet. Undersköterske utbildning är ett krav. Vi söker dig som  har ordningssinne, tycker om att ge service oc... Visa mer
Operationsavdelningen  i Sunderbyn ger service till samtliga opererande specialiteter inom kirurgi, ortopedi, urologi OB/Gyn och öron-näsa-hals. Vi utför omkring 9000 operationer per år och är runt 100 medarbetare, men vi behöver bli fler

Vi söker
För att du ska trivas hos oss har du ett intresse för operationssjukvård och har hög hygienisk medvetenhet. Undersköterske utbildning är ett krav. Vi söker dig som  har ordningssinne, tycker om att ge service och har god samarbetsförmåga och gillar ett teambaserat arbetssätt där alla tar ansvar för egna arbetsuppgifter. Då vi är en organisations som ständigt vill bli bättre uppmuntrar vi kreativitet för att se nya lösningar på arbetssätt och effektiva flöden. Vi tillämpar intervjuer löpande under ansökningstiden

Det här får du arbeta med
Som undersköterska ansvarar du för att iordningsställa operationssal och teknisk apparatur före operation. Du är även med i arbetet med att förbereda patienten. Du assisterar operationssjuksköterskan vid uppdukning av operationsmaterial och är den ”osterila” assistenten på operationssalen som förser teamet med instrument och material under operationen. Du roterar mellanarbete på operatonssal och kringuppgifter på operationsavdelningen.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är tillsvidare på heltid med arbetstiden förlagd; dag, kväll, helg inklusive jour. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Klinisk fysiologi/hjärtmottagning, Sunderby sjukhus

Vi erbjuder dig en lärorik och stimulerande rotationstjänst mellan Klinisk fysiologi och Hjärtmottagningen. Här tar vi tillvara på din kompetens och ger dig möjlighet till att utvecklas inom hjärtsjukvården! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska, det är även en fördel om du har goda data- och VAS kunskaper. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete anses det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du service... Visa mer
Vi erbjuder dig en lärorik och stimulerande rotationstjänst mellan Klinisk fysiologi och Hjärtmottagningen. Här tar vi tillvara på din kompetens och ger dig möjlighet till att utvecklas inom hjärtsjukvården!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, det är även en fördel om du har goda data- och VAS kunskaper. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete anses det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du serviceinriktad, strukturerad och har en helhetssyn över arbetet. Vidare arbetar du resultatorienterat och självständigt samtidigt som du ser nyttan av att samarbeta och lära av varandra. 

Det här får du arbeta med
Hos oss kommer du att arbeta i ett sammansvetsat team där vi arbetar tvärprofessionellt och ger dig en individuellt anpassad inskolning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bland annat bestå av administrativa uppgifter bland annat i form av tidsbokning, telefonsamtal, uppringningssystemet TeleQ, 1177 Vårdguiden samt sända ut kallelser för undersökningar. Du kommer även att assistera vid olika typer av undersökningar.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid, tjänsten kommer att fördelas 50% hjärtmottagningen och 50% klinisk fysiologi.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till BB/förlossning, Sunderby sjukhus

Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrisk. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning ... Visa mer
Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrisk. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning med fokus på normer, jämställdhet och jämlikhet.

Vi söker
Vi söker dig som har undersköterske utbildning, meriterande med akutsjukvård eller barn och ungdomssjukvård. Du ska ha svenska kunskaper i tal och  skrift. Tidigare erfarenhet av BB och förlossningsvård samt arbetat inom sjukvård är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person söker vien person som är trygg, empatisk och har god samarbetsförmåga. För att arbeta på BB/förlossning krävs att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter som situationen kräver.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss deltar du i omvårdnaden av familjen, du är också ett stöd i samband med förlossningen och den första tiden på BB. Amning och tidig anknytning är andra stora fokusområden inom vår klinik.

Det här erbjuder vi dig
- Interna utbildningar
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder tillsvidaretjänst och vikariat med sysselsättningsgrad från 75-100%, arbetstiden är dag/natt. Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Bergnäsets hälsocentral

Bergnäsets hälsocentral har cirka 8 000 listade medborgare. Vi är trettio anställda medarbetare som nu behöver en ny arbetskamrat till vårt arbetslag. Vi är för närvarande fyra undersköterskor på hälsocentralen, varav en nu går vidare till nytt uppdrag, och därför ser vi nu fram emot en ny kollega. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som stöttar varandra. Vi arbetar med att aktivt förbättra flöde... Visa mer
Bergnäsets hälsocentral har cirka 8 000 listade medborgare. Vi är trettio anställda medarbetare som nu behöver en ny arbetskamrat till vårt arbetslag. Vi är för närvarande fyra undersköterskor på hälsocentralen, varav en nu går vidare till nytt uppdrag, och därför ser vi nu fram emot en ny kollega. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som stöttar varandra. Vi arbetar med att aktivt förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösning samt förbättringsarbete.
Är du intresserad av att börja arbeta på Bergnäsets hälsocentral är du välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs på erfarenhet av egen mottagning. Meriterande om du har erfarenhet av VAS, primärvård, teleQ.

Som person har du god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Du är i din yrkesutövning självgående och flexibel. Du har god samarbetsförmåga och värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Du är lyhörd och kan anpassa sig till andra. Lyssnar, kommunicerar  på ett konstruktivt sätt.
Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressande eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Det här får du arbeta med
Primärvården har som grundläggande uppgift att arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Vi tillhandahåller bedömningar av uppkomna sjukdomssymtom och behandling av det som inte kräver specialistvård. Som undersköterska arbetar du med en variation av uppgifter. Det rör sig om provtagning på vårt laboratorium, assistans till läkare och sjuksköterskor, egen planerad mottagning med till exempel omläggningar och suturtagning. Du har även hand om sysslor såsom förråd, underhåll och påfyllnad i mottagningsrum. Du jobbar med både planerad och oplanerad mottagning, bemannar vår reception och svarar i provtagningens telefon för tidsbokning 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid förlagd under dagtid. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gynavdelning 49, Sunderby sjukhus

Vi söker en undersköterska som vill jobba natt hos oss på vår gynavdelning 49.    Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska ha kunskaper i svenska och engelska samt erfarenhet från akutsjukvård.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, ... Visa mer
Vi söker en undersköterska som vill jobba natt hos oss på vår gynavdelning 49.   

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska ha kunskaper i svenska och engelska samt erfarenhet från akutsjukvård. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du mogen, flexibel, strukturerad och initiativtagande. Vidare är du självgående och tar ansvarför ditt arbete samtidigt som du ser nyttan av att samarbeta med andra. 

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på vår gynavdelningen arbetar du tillsammans med sjuksköterskorna i omvårdnaden av patienter med olika gynekologiska tillstånd, akuta patienter, pre- och postoperativ vård samt cancervård. Du arbetar i ett team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder ett vikariat på heltid med start från 2022-06-07 eller enligt överenskommelse, arbetstiden är natt 21.15-07.15. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avd 51, Sunderby sjukhus

Vi vill bli fler och söker nya kollegor.  Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även e... Visa mer
Vi vill bli fler och söker nya kollegor. 
Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati.

Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete.

Länskliniken arbetar med modern sjukvårdsledning. Det innebär att vi aktivt jobbar med att förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösnings- och förbättringsarbeten.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med akutsjukvårdskursen i din utbildning. Erfarenhet av arbete på urologisk/kirurgisk vårdavdelning är meriterande. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det även viktigt att du är serviceinriktad, flexibel, initiativtagande och har patienten i fokus. Personliga egenskaper är viktiga.

Det här får du arbeta med
Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i datajournalsystemet VAS.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid där kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Neurorehab/Strokeenheten, Sunderby sjukhus

Strokeenheten och Neurorehab tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att kunna rulla eller gå hemåt på egen hand. Vi jobbar genom hela kedjan. Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare.  Vi söker Vi s... Visa mer
Strokeenheten och Neurorehab tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att kunna rulla eller gå hemåt på egen hand. Vi jobbar genom hela kedjan.
Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare. 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Vidare besitter du gundläggande datakunskaper. Meriterande om du har strokekompetensbevis och/eller handledarkompetens. Vi ser gärna att du har vana av att använda VAS och erfarenhet från vård eller rehabilitering av patienter med stroke eller neurologiska skador samt avdelningsarbete.

Som person är du glad och pigg och ser möjligheter, vill vara delaktig i utvecklingsarbeten samt vågar prova nya saker med positiv attityd. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.       

Det här får du arbeta med
På vår avdelning ligger patienter som har haft en stroke, traumatisk hjärnskada eller ryggmärgsskada. Vi har akut verksamhet (strokeenheten) och planerad verksamhet (neurorehab). Du blir en del av ett gäng där alla hjälps åt och har helhetssyn på patienten.
Som undersköterska jobbar du brett på avdelningen, från att ta kontroller och sköta kardioskåp till att träna, guida och stödja patienterna att nå sina mål i sin rehabplan. Du är en viktig del i teamet eftersom du arbetar nära patienten. Dina insatser stöttar patienterna i att öka sin livskvalitet och självständighet.

Det här erbjuder vi dig
- Du får kompetensutveckling i form av Strokekompetensbevis och Rehabkörkort. 
- Självklart får du som nyanställd hos oss en mentor och en individuell introduktion   
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är tillsvidare på heltid förlagd dag, kväll och helg.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Medicinsk akutvårdsavdelning, Sunderby sjukhus

På vår arbetsplats finns kompetenta kollegor som jobbar bra i team med att ta hand om svårt sjuka patienter. MAVA avdelning 42 har totalt 17 vårdplatser där tre platser är intermediärvårdsplatser med teknisk utrustning för avancerad övervakning. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård och journalsystemet VAS. Vi önskar att du har genomfört kursen ... Visa mer
På vår arbetsplats finns kompetenta kollegor som jobbar bra i team med att ta hand om svårt sjuka patienter. MAVA avdelning 42 har totalt 17 vårdplatser där tre platser är intermediärvårdsplatser med teknisk utrustning för avancerad övervakning.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård och journalsystemet VAS. Vi önskar att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din roll som undersköterska. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande. Du arbetar i patientnära vård i team tillsammans med läkare och sjuksköterskor.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid där kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Infektion avd 35, Sunderby sjukhus

På infektion är vi ett glatt team, hos oss får du möjlighet att vara med och utforma och utveckla vår arbetsplats. Våran vision är "världens bästa Infektionsavdelning".  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska.Kunskaper i VAS eller tidigare vårderfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, serviceinriktad, har bra samarbetsförmåga och helhetssyn. Det här får du arbeta med Som undersköter... Visa mer
På infektion är vi ett glatt team, hos oss får du möjlighet att vara med och utforma och utveckla vår arbetsplats. Våran vision är "världens bästa Infektionsavdelning". 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska.Kunskaper i VAS eller tidigare vårderfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, serviceinriktad, har bra samarbetsförmåga och helhetssyn.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på Infektion avdelning 35 arbetar du i team med daglig styrning där hela teamet är med och planerar dagen. Vi har daglig reflektion och pulsmöten med hela teamet. Vi vill att du har ett engegemang och en stark lagkänsla, ser möjligheter då du är en del i teamet. Ett plus är att du har ideer och förslag som kan omsättas i praktiken i det patientfokuserade arbetet. Vi kan erbjuda dig ett arbete där vi tar tillvara på din kompetens i det patientnära arbetet, men även i verksamhetens utveckling- och förbättringsarbete. På vår arbetsplats vårdar vi patienter med alla olika infektions sjukdomar, vilket gör att du får en bred kompetens och en bra grund att stå på. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
- kontinuerlig kompetensutveckling med möjlighet till både intern- och extern utbildning.
Information om tjänsten
Vi söker  undersköterskor för tillsvidareanställning på heltid dag/kväll. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Undersköterskor till Semestervikariat, Bemanningspoolen Region Norrbotten

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även hagoda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården. du ska ha möjlighet att arbeta enligt fast schema.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är flexibel, kommunikativ, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. 

Det här får du arbeta med
Du kommer att ha en varierande och stimulerande arbetsmiljö, där din huvudsakliga arbetsuppgift är att ge patienterna och dess närstående god omvårdnad. Du arbetar schemalagd dag/kväll och helg. Som anställd i bemanningspoolen blir du i första hand bokad på de avdelningar som du är inskolad på. Du kan bli bokad på övervak/förstärkning på sjukhusets alla avdelningar, även där du inte är inskolad. Övervak är pass då du sitter med en patient för att övervaka, det kan röra sig om patienter med exempelvis fallrisk, oro eller palliativ vård. Förstärkning är pass då en avdelning behöver extra hjälp från en undersköterska även om undersköterskan inte är inskolad på avdelningen.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Lönetillägg på 2000kr/månad utöver din grundlön för heltidsanställning och inskolning på upp till fem enheter
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstidenär förlagd till dag/kväll samt två av fem helger med ett fast rullande schema. Även aktuellt med tjänster schemalagda för enbart nattpass.Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Undersköterskor till Infektion avd 35, Sunderby sjukhus

På infektion är vi ett glatt team, hos oss får du möjlighet att vara med och utforma och utveckla vår arbetsplats. Våran vision är "världens bästa Infektionsavdelning".  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska.Kunskaper i VAS eller tidigare vårderfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, serviceinriktad, har bra samarbetsförmåga och helhetssyn. Det här får du arbeta med Som undersköter... Visa mer
På infektion är vi ett glatt team, hos oss får du möjlighet att vara med och utforma och utveckla vår arbetsplats. Våran vision är "världens bästa Infektionsavdelning". 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska.Kunskaper i VAS eller tidigare vårderfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, serviceinriktad, har bra samarbetsförmåga och helhetssyn.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på Infektion avdelning 35 arbetar du i team med daglig styrning där hela teamet är med och planerar dagen. Vi har daglig reflektion och pulsmöten med hela teamet. Vi vill att du har ett engegemang och en stark lagkänsla, ser möjligheter då du är en del i teamet. Ett plus är att du har ideer och förslag som kan omsättas i praktiken i det patientfokuserade arbetet. Vi kan erbjuda dig ett arbete där vi tar tillvara på din kompetens i det patientnära arbetet, men även i verksamhetens utveckling- och förbättringsarbete. På vår arbetsplats vårdar vi patienter med alla olika infektions sjukdomar, vilket gör att du får en bred kompetens och en bra grund att stå på. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
- kontinuerlig kompetensutveckling med möjlighet till både intern- och extern utbildning.
Information om tjänsten
Vi söker  undersköterskor för tillsvidareanställning på heltid dag/kväll. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Undersköterska till Akutmottagning, Sunderby sjukhus

Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvå... Visa mer
Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården, samt kunskap i journalsystemen Aweria och VAS. Vi söker dig som vill jobba rotation.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, kan anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö. Du är serviceinriktad, har ett bra bemötande och sätter alltid patienten i fokus. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor, samt är professionell och trygg i din yrkesroll.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska och läkare. Du utför ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfatta omvårdnad av patienter som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter.
Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. Du får ett gediget inskolningsprogram och det finns möjlighet till interna utbildningar. Vi erbjuder dig ett hållbart yrkesliv eftersom vi använder en mycket förmånlig schema modell med fast schema. Det ger dig stora möjligheter att förena arbete med fritid.

Det här erbjuder vi dig
- Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.
-  Nybyggda, fräscha lokaler
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder tillsvidaretjänster på både rotation samt enbart natt, tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avdelning 43 GAVA, Sunderby sjukhus

Vill du som undersköterska arbeta med den spännande variationen av akutsjukvård och geriatrik? På vår avdelning jobbar en personalgrupp med bred kompetens och positiv inställning. Här får vi möjlighet att tillsammans arbeta med utveckling av rutiner, nya arbetssätt och som ny på vår arbetsplats får du en introduktion som är anpassad efter just dig och dina behov. Bli vår kollega - sök redan idag! Vi söker Vi söker nu en undersköterska, Erfaren eller ny i ... Visa mer
Vill du som undersköterska arbeta med den spännande variationen av akutsjukvård och geriatrik? På vår avdelning jobbar en personalgrupp med bred kompetens och positiv inställning. Här får vi möjlighet att tillsammans arbeta med utveckling av rutiner, nya arbetssätt och som ny på vår arbetsplats får du en introduktion som är anpassad efter just dig och dina behov. Bli vår kollega - sök redan idag!

Vi söker
Vi söker nu en undersköterska, Erfaren eller ny i yrket spelar ingen roll- alla är välkomna till oss. Vi ser gärna att du läst kursen akutsjukvård 200p, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. 

Som person har du god samarbetsförmåga och värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa dig till andra. Du tar även ansvar för dina uppgifter. Du kan strukturera ditt arbete och arbetar självständigt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar. 

Det här får du arbeta med
På vår arbetsplats gillar vi att förändra vår verksamhet till det bättre, genom att testa, utvärdera och införa. Här arbetar du med akutsjukvård för de mest sköra äldre. Som  undersköterska samarbetar du med övriga professioner i det geriatriska teamet för uppnå bästa möjliga medicinska och rehabiliteringsmässiga resultat och så hög grad av självständighet som möjligt för patienten. Vi har ett nära samarbete med kollegor utanför sjukhuset så som kommun och primärvård.

Det här erbjuder vi dig
Här får du en arbetsplats där vi har roligt på jobbet, även de dagar när det är lite tungt. Vi stöttar varandra och som ny på jobbet får du en introduktion som är anpassad efter dig. Vi erbjuder dig tillgång till en digital utbildning ”Geriatriskt kompetensbevis”, en utbildningsserie som består av 18 föreläsningar/ utbildningsfilmer. Vi erbjuder även; 

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är på heltid och tillsvidare och är förlagd; dag, kväll, helg, nattarbete kan förekomma. Möjlighet till rotation finns.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extra-satsning på sjuksköterskor, https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Sjukskoterska/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska/natt till hjärtavdelningen i Sunderbyn

Vi söker dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter.  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården och journalsystemet VAS. Till vissa avdelningar önskar vi att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läse... Visa mer
Vi söker dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården och journalsystemet VAS. Till vissa avdelningar önskar vi att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din roll som undersköterska. Som undersköterska på avdelning 46 kommer du att arbeta i patientnära vård i team tillsammans med läkare och sjuksköterskor.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid nattjänstgöring. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Sunderby sjukhus, avdelning 43 GAVA

Vill du som undersköterska arbeta med den spännande variationen av akutsjukvård och geriatrik? På vår avdelning jobbar en personalgrupp med bred kompetens och positiv inställning. Här får vi möjlighet att tillsammans arbeta med utveckling av rutiner, nya arbetssätt och som ny på vår arbetsplats får du en introduktion som är anpassad efter just dig och dina behov. Bli vår kollega - sök redan idag! Vi söker Vi söker nu en undersköterska, Erfaren eller ny i ... Visa mer
Vill du som undersköterska arbeta med den spännande variationen av akutsjukvård och geriatrik? På vår avdelning jobbar en personalgrupp med bred kompetens och positiv inställning. Här får vi möjlighet att tillsammans arbeta med utveckling av rutiner, nya arbetssätt och som ny på vår arbetsplats får du en introduktion som är anpassad efter just dig och dina behov. Bli vår kollega - sök redan idag!

Vi söker
Vi söker nu en undersköterska, Erfaren eller ny i yrket spelar ingen roll- alla är välkomna till oss. Vi ser gärna att du läst kursen akutsjukvård 200p, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. 

Som person har du god samarbetsförmåga och värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa dig till andra. Du tar även ansvar för dina uppgifter. Du kan strukturera ditt arbete och arbetar självständigt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar. 

Det här får du arbeta med
På vår arbetsplats gillar vi att förändra vår verksamhet till det bättre, genom att testa, utvärdera och införa. Här arbetar du med akutsjukvård för de mest sköra äldre. Som  undersköterska samarbetar du med övriga professioner i det geriatriska teamet för uppnå bästa möjliga medicinska och rehabiliteringsmässiga resultat och så hög grad av självständighet som möjligt för patienten. Vi har ett nära samarbete med kollegor utanför sjukhuset så som kommun och primärvård.

Det här erbjuder vi dig
Här får du en arbetsplats där vi har roligt på jobbet, även de dagar när det är lite tungt. Vi stöttar varandra och som ny på jobbet får du en introduktion som är anpassad efter dig. Vi erbjuder dig tillgång till en digital utbildning ”Geriatriskt kompetensbevis”, en utbildningsserie som består av 18 föreläsningar/ utbildningsfilmer. Vi erbjuder även; 

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är på heltid och tillsvidare och är förlagd; dag, kväll, helg, nattarbete kan förekomma. Möjlighet till rotation finns.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extra-satsning på sjuksköterskor, https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Sjukskoterska/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till semestervikariat, till hjärtavdelningen, hjärtint ...

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter.  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården och journalsystemet VAS. Till vissa avdelningar önskar vi att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. F... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården och journalsystemet VAS. Till vissa avdelningar önskar vi att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din roll som undersköterska. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och din arbetstid kommer att vara fördelad  på vardera enhet. Behovet är främst på hjärtintensiven och på avdelning 46. Som undersköterska på avdelning 46 kommer du att arbeta i patientnära vård i team tillsammans med läkare och sjuksköterskor. Arbetet på hjärtdagvården innefattar sedvanligt omvårdnadsarbete som undersköterska.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på heltid, och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Arbetet kan innefatta nattjänstgöring eller rotationstjänstgöring. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till KAVA, Sunderby sjukhus

Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- oc... Visa mer
Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.Det är meriterande med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård samt kunskaper i VAS. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är lyhörd och ser nyttan av att samarbeta med andra samt är lugn, stabil och kontrollerad i stressande eller pressade situationer. 

Det här får du arbeta med
KAVA är en vårdavdelning med 18 vårdplatser på Sunderby sjukhus som tillhör verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi och division Länssjukvård 2.
Som undersköterska på vår avdelning möter du akut sjuka kirurgpatienter som vi tar emot dygnet runt, främst från akutmottagningen men även från andra enheter och sjukhus. Förutom ansvaret för den basala omvårdnaden förbereder du även patienter för akuta operationer och undersökningar. Provtagning och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Du får även arbeta med medicinsk teknisk utrustning då patienter övervakas både före och efter operation samt olika undersökningar.
Arbetet hos oss är mycket omväxlande och utvecklande. Vi erbjuder dig en bra introduktion samt kontinuerlig kompetensutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid att du ska trivas och utvecklas på vår avdelning!

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi söker två undersköterskor för tillsvidareanställning på heltid, natt. Veckoarbetstid; 34,20 h. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Stadsvikens hälsocentral, Luleå

Stadsvikens hälsocentral har cirka 45 anställda som ger gervice till 17 000 listade medborgare. Vi har ett gott samarbetsklimat och vi jobbar ständigt för förbättring och utveckling som ska gynna både oss och våra patienter. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Det är ett högt arbetstempo på hälsocentralen och det krävs att du kan agera självständigt och kunna prioritera.  Vi vill att du ska vara förändring... Visa mer
Stadsvikens hälsocentral har cirka 45 anställda som ger gervice till 17 000 listade medborgare. Vi har ett gott samarbetsklimat och vi jobbar ständigt för förbättring och utveckling som ska gynna både oss och våra patienter.
Vi söker
Vi söker dig som är undersköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Det är ett högt arbetstempo på hälsocentralen och det krävs att du kan agera självständigt och kunna prioritera.  Vi vill att du ska vara förändringsvillig, positiv till nya idéer och engagerad i ditt yrke.Ett positivt och empatiskt bemötande gentemot våra patienter värdesätter vi högt.
Det här får du arbeta med
På hälsocentralen arbetar 4 undersköterskor med huvudsakliga funktioner såsom receptionsarbete, laboratoriearbete, assistans vid undersökningar för hela hälsocentralen samt förråds- och materialansvar.
Vi söker nu ytterligare undersköterska för arbete på distriktssköterskemottagningen. Arbetsuppgiften där är omläggningar på ordination av sjuksköterska.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till semestervikariat, Akutmottagning på Sunderby sjukhus

Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall. Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinue... Visa mer
Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall.
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården, samt kunskap i journalsystemen Aweria och VAS. Vi söker dig som vill jobba rotation.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, kan anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö. Du är serviceinriktad, har ett bra bemötande och sätter alltid patienten i fokus. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor, samt är professionell och trygg i din yrkesroll.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska och läkare. Du utför ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfatta omvårdnad av patienter som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter.
Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
-  Nybyggda, fräscha lokaler
-  Strukturerad introduktion under din första tid hos oss
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på heltid och arbetstiden är för närvarande dag/kvällstjänstgöring, alternativt natt efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Blodgivarenheten i Luleå/Boden

Vi på blodgivningen arbetar tillsammans med den livsviktiga arbetsuppgiften att säkerställa blodförsörjningen i Region Norrbotten. Som udnersköterska hos oss kommer du att ingå i ett mindre arbetsteam tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska och som har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är tillmötesgående... Visa mer
Vi på blodgivningen arbetar tillsammans med den livsviktiga arbetsuppgiften att säkerställa blodförsörjningen i Region Norrbotten. Som udnersköterska hos oss kommer du att ingå i ett mindre arbetsteam tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra.

Vi söker
Vi söker dig som är undersköterska och som har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är tillmötesgående och serviceinriktad i ditt bemötande av andra, och ser fördelarna i att samarbeta och kommunicera med andra. Du är nogrann och strävar efter att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är lugn och stabil och kan agera kontrollerat i stressade situationer. 

Det här får du arbeta med
I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot blodgivare för tappning och provtagning samt att kontakta givare för bokning av tid för tappning. I arbetet ingår även att rekrytera nya blodgivare, besöka arbetsplatser samt övrigt förekommande.
Blodgivningsverksamhet finns i Luleå och Boden. För närvarande har vi öppet för blodgivning i Boden på måndagar och i Luleå tisdagar till och med fredagar. Vi genomför även tappningar på Sunderby sjukhus och hälsocentralen i Älvsbyn några gånger per år.  Resor i tjänsten till andra tappningsenheter i länet kan förekomma.

Det här erbjuder vi dig
- Ett omväxlande och betydelsefullt arbete där du är en vitkig länk mellan blodgivare och patienter - du bidrar till att rädda liv
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tilssvidareanställning på heltid med schema förlagt dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ortopedsytekniker till Ortopedteknik, Sunderby sjukhus

Att jobba hos oss på ortopedteknik är omväxlande och stimulerande. För oss är det viktigt att vara lyhörd för den enskildes behov, ha hög tillgänglighet och ge en god service till våra patienter. Så om du är en kreativ person som är snabb på praktisk problemlösning och gillar utmaningar så är du välkommen med din ansökan. Vi söker Vi söker dig som har undersköteske utbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha ett intresse för administ... Visa mer
Att jobba hos oss på ortopedteknik är omväxlande och stimulerande. För oss är det viktigt att vara lyhörd för den enskildes behov, ha hög tillgänglighet och ge en god service till våra patienter. Så om du är en kreativ person som är snabb på praktisk problemlösning och gillar utmaningar så är du välkommen med din ansökan.

Vi söker
Vi söker dig som har undersköteske utbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha ett intresse för administrativa arbetsuppgifter och erfarenhet av patientkontakt. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du är serviceinriktad, initiativrik, flexibel och ansvarstagande. Jobbet ställer stora krav på att du kan samarbeta med olika yrkeskategorier och andra intressenter som du möter i jobbet. Det är också viktigt att du kan fatta egna beslut och kan komma på kreativa lösningar kring  bland annat de olika hjälpmedel som du hanterar. Därför vill vi gärna att du har sykunskaper och ett intresse för att sy.

Det här får du arbeta med
Att arbeta som sytekniker innebär att prova ut, tillverka och färdigställa ryggortoser, bråckgördlar och andra specialanpassade ortoser. I arbetet ingår också vissa administrativa arbetsuppgifter - lager-beställningar, fakturor, TeleQ med mer.
Ortopedteknik  utgörs av en arbetsgrupp om totalt 14 personer och har ett länsansvar med mottagning i Luleå och i Gällivare. Vi tar emot patienter som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Genom nära samarbete med sjukhusets personal arbetar vi med patienten i fokus. Inom ortopedteknik  finns yrkesgrupperna  ortopedingenjör, skotekniker, sytekniker /adm assistent och ortopedtekniker.

Det här erbjuder vi dig
- Ett omväxlande och stimulerande arbete.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstiden är dagtid måndag till fredag. Tillträde 2022-08-15.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till KAVA, Sunderby sjukhus

Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- oc... Visa mer
Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.Det är meriterande med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård samt kunskaper i VAS. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är lyhörd och ser nyttan av att samarbeta med andra samt är lugn, stabil och kontrollerad i stressande eller pressade situationer. 

Det här får du arbeta med
KAVA är en vårdavdelning med 18 vårdplatser på Sunderby sjukhus som tillhör verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi och division Länssjukvård 2.
Som undersköterska på vår avdelning möter du akut sjuka kirurgpatienter som vi tar emot dygnet runt, främst från akutmottagningen men även från andra enheter och sjukhus. Förutom ansvaret för den basala omvårdnaden förbereder du även patienter för akuta operationer och undersökningar. Provtagning och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Du får även arbeta med medicinsk teknisk utrustning då patienter övervakas både före och efter operation samt olika undersökningar.
Arbetet hos oss är mycket omväxlande och utvecklande. Vi erbjuder dig en bra introduktion samt kontinuerlig kompetensutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid att du ska trivas och utvecklas på vår avdelning!

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi söker två undersköterskor för tillsvidareanställning på heltid, dag/kväll. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska natt till Avd 41 Neurorehab/Strokeenheten, Sunderby sjukhus

Strokeenheten och Neurorehab tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att kunna rulla eller gå hemåt på egen hand. Vi jobbar genom hela kedjan. Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare.  Vi söker Vi s... Visa mer
Strokeenheten och Neurorehab tillhör Neurocentrum på Sunderby sjukhus. Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att kunna rulla eller gå hemåt på egen hand. Vi jobbar genom hela kedjan.
Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare. 

Vi söker
Vi söker dig som vill jobba ständig natt och är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift och grundläggande datakunskaper. Det är meriterande med stroke- och handledarkompetens, erfarenhet från vård eller rehabilitering av patienter med stroke eller neurologiska skador sam avdelningsarbete samt kunskaper i VAS och andra språk. 
Vi söker dig som är glad och pigg, ser möjligheter, vill vara delaktig i utvecklingsarbete samt vågar prova nya saker med en positiv attityd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Det här får du arbeta med
På vår avdelning ligger patienter som har haft en stroke, traumatisk hjärnskada eller ryggmärgsskada. Vi har akut verksamhet (strokeenheten) och planerad verksamhet (neurorehab). Du blir en del av ett gäng där alla hjälps åt och har helhetssyn på patienten. I det patientnära arbetet på natten arbetar du i nära samarbete med sjuksköterska.
Som undersköterska jobbar du brett på avdelningen, från att ta kontroller och sköta kardioskåp till att träna, guida och stödja patienterna att nå sina mål i sin rehabplan. Du är en viktig del i teamet eftersom du arbetar nära patienten. Dina insatser stöttar patienterna i att öka sin livskvalitet och självständighet. 
Det här erbjuder vi dig
- Du får kompetensutveckling i form av Strokekompetensbevis och Rehabkörkort
- Självklart får du som nyanställd hos oss en mentor och en individuell introduktion. 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Tillsvidare natt på 82-100%. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Postop /Uppvakning/Dagkirurgi , Sunderby Sjukhus

På vår arbetsplats finns engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans vårdar både barn och vuxna före och efter operation. Våra ledord är respekt, kvalitet och kommunikation Vi söker Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av arbete i slutenvård och goda kunskaper i svenska språket. Meriterande är erfarenhet av arbete inom postoperativ eller dagkirurgisk avdelning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är självgående, har lätt för ... Visa mer
På vår arbetsplats finns engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans vårdar både barn och vuxna före och efter operation. Våra ledord är respekt, kvalitet och kommunikation

Vi söker
Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av arbete i slutenvård och goda kunskaper i svenska språket. Meriterande är erfarenhet av arbete inom postoperativ eller dagkirurgisk avdelning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är självgående, har lätt för att samarbeta, serviceinriktad empatisk- och problemlösande förmåga.

Det här får du arbeta med
Arbetet på POP/UVA/DKE, är varierande och lärorikt. Du vårdar dagkirurgiska patienter pre- och postoperativt och alla övriga patienter som opereras inom de olika klinikerna på sjukhuset, allt från små barn upp till de allra äldsta. 
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
-Postoperativ utbildning på 7,5 poäng för undersköterskor som startar till hösten
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, rotationstjänst, 3-skift där även helgtjänstgöring ingår.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Björkskatans hälsocentral, Luleå

Björkskatans hälsocentral har 40 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra 12500 listade medborgare. Upptagningsområdet består av både landsbygd och tätort. Hälsocentralen jobbar för en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter samt med utvecklings- och förbättringsarbete som utgår från patienternas behov. Det finns bra kommunikationer till och från hälsocentralen. Vi söker Vi söker dig om är utbildad underskö... Visa mer
Björkskatans hälsocentral har 40 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra 12500 listade medborgare. Upptagningsområdet består av både landsbygd och tätort. Hälsocentralen jobbar för en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter samt med utvecklings- och förbättringsarbete som utgår från patienternas behov. Det finns bra kommunikationer till och från hälsocentralen.

Vi söker
Vi söker dig om är utbildad undersköterska. Du ska vara flytande i svenska och engelska. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete vid hälsocentral, och vana att göra omläggningar. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har helhetssyn, är självgående, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, noggrann och medveten om mål och kvalitetsstandard, och har idéer och förslag på nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter är arbete på laboratorium samt assistans vid ingrepp och undersökningar. Som undersköterska är du även ansvarig för förrådshållning och påfyllning av tvätt, förbrukningsartiklar samt sterilgods. Arbete i receptionen ingår i tjänsten. Även arbete på luftvägsmottagning och med ljusbehandling förekommer.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schemat förlagt dagitd. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till semestervikariat, Akutmottagning på Sunderby sjukhus

Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall. Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinue... Visa mer
Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall.
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården, samt kunskap i journalsystemen Aweria och VAS. Vi söker dig som vill jobba rotation.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, kan anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö. Du är serviceinriktad, har ett bra bemötande och sätter alltid patienten i fokus. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor, samt är professionell och trygg i din yrkesroll.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska och läkare. Du utför ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfatta omvårdnad av patienter som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter.
Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
-  Nybyggda, fräscha lokaler
-  Strukturerad introduktion under din första tid hos oss
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på heltid och arbetstiden är för närvarande dag/kvällstjänstgöring, alternativt natt efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ögonmottagningen, Sunderby sjukhus

På vår arbetsplats får du ett varierande arbete med många arbetskamrater. Vi har ett stort flöde av både akuta och planerade patienter i alla åldrar och arbetar tillsammans för att ge våra patienter en trygg vård. Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med god datavana samtgoda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet VAS, eller med vana från mottagningsarbete och/eller o... Visa mer
På vår arbetsplats får du ett varierande arbete med många arbetskamrater. Vi har ett stort flöde av både akuta och planerade patienter i alla åldrar och arbetar tillsammans för att ge våra patienter en trygg vård. Välkommen till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med god datavana samtgoda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet VAS, eller med vana från mottagningsarbete och/eller operationsverksamhet. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete, telefonhantering och andra administrativa uppgifter.
Vi söker dig som är stabil och lojal. Du har god samarbetsförmåga och värderar och ser nyttan av samarbete med andra.Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. 

Det här får du arbeta med
Efter inledande introduktion och upplärning kommer du att arbeta med många administrativa uppgifter som receptionsarbete, telefonhantering och bokningsarbete. Du håller även ordning på undersökningsrum och bistår ögonläkare och sjuksköterskor med egna undersökningar vid diagnostik och behandling av av olika sjukdomar i och kring ögat. Arbete på vår operationsavdelning och vår injektionsavdelning samt c-op är också aktuellt. Rotation sker mellan olika arbetsuppgifter. Ögonmottagningen ingår i länssjukvård Ögon med verksamhet på flera orter i länet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
En tillsvidareanställlning på heltid, arbetstiden är förlagd dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Medicinsk akutvårdsavdelning, Sunderby sjukhus

På vår arbetsplats finns kompetenta kollegor som jobbar bra i team med att ta hand om svårt sjuka patienter.  MAVA avd s42 har totalt 17 vårdplatser där tre platser är intermediärvårdsplatser med teknisk utrustning för avancerad övervakning. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård och journalsystemet VAS. Vi önskar att du har genomfört kursen akut... Visa mer
På vår arbetsplats finns kompetenta kollegor som jobbar bra i team med att ta hand om svårt sjuka patienter. 
MAVA avd s42 har totalt 17 vårdplatser där tre platser är intermediärvårdsplatser med teknisk utrustning för avancerad övervakning.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård och journalsystemet VAS. Vi önskar att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din roll som undersköterska. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande. Du arbetar i patientnära vård i team tillsammans med läkare och sjuksköterskor.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Två tillsvidareanställningar på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid där kvälls- och helgtjänstgöring ingår. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Hertsöns hälsocentral

Hertsöns hälsocentral är en mindre hälsocentral i Luleå där vi är ett gäng engagerade och erfarna medarbetare. Vi är en positiv och trevlig arbetsplats där alla stöttar varandra. Nu söker vi en undersköterska med huvudansvar för laboratorieverksamheten på hälsocentralen. Vi söker Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och har arbetat på laboratorium tidigare. Du har även läst kursen akutsjukvård eller har likvärdig utbildning eller erfarenhet. Meri... Visa mer
Hertsöns hälsocentral är en mindre hälsocentral i Luleå där vi är ett gäng engagerade och erfarna medarbetare. Vi är en positiv och trevlig arbetsplats där alla stöttar varandra. Nu söker vi en undersköterska med huvudansvar för laboratorieverksamheten på hälsocentralen.

Vi söker
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och har arbetat på laboratorium tidigare. Du har även läst kursen akutsjukvård eller har likvärdig utbildning eller erfarenhet.
Meriterande är om du har:
•Erfarenhet av arbete i primärvård
•Erfarenhet av VAS
•Audiometriutbildning
•Erfarenhet av administrativt arbete
•Kunskaper i engelska eller andra språk utöver svenska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör vara självgående, flexibel, stabil och ha lätt för att samarbeta.

Det här får du arbeta med
Ditt arbete är i första hand att ha ett huvudansvar för vårt laboratorium. Detta inkluderar, men begränsas ej till: provtagning, provhantering, kontroller av medicinskteknisk utrustning, telefontid i TeleQ och andra administrativa uppgifter. Då vi är en liten arbetsplats så kan du även behöva assistera eller hjälpa till med andra arbetsuppgifter. Exempel på detta kan vara förrådsbeställningar, receptionsarbete, assistering vid ingrepp/undersökningar.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är tillvidare (provanställning), på heltid förlagd på dagtid 08-00-17-00.
Tillsättning 2022-05-01 eller efter överenskommelse 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Akutmottagning, Sunderby sjukhus

Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvå... Visa mer
Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården, samt kunskap i journalsystemen Aweria och VAS. Vi söker dig som vill jobba rotation.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, kan anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö. Du är serviceinriktad, har ett bra bemötande och sätter alltid patienten i fokus. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor, samt är professionell och trygg i din yrkesroll.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska och läkare. Du utför ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfatta omvårdnad av patienter som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter.
Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. Du får ett gediget inskolningsprogram och det finns möjlighet till interna utbildningar. Vi erbjuder dig ett hållbart yrkesliv eftersom vi använder en mycket förmånlig schema modell med fast schema. Det ger dig stora möjligheter att förena arbete med fritid.

Det här erbjuder vi dig
- Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.
-  Nybyggda, fräscha lokaler
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder tillsvidaretjänster på både rotation samt enbart natt, tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avd 51, Sunderby sjukhus

Vi vill bli fler och söker nya kollegor.  Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även e... Visa mer
Vi vill bli fler och söker nya kollegor. 
Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati.

Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete.

Länskliniken arbetar med modern sjukvårdsledning. Det innebär att vi aktivt jobbar med att förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösnings- och förbättringsarbeten.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med akutsjukvårdskursen i din utbildning. Erfarenhet av arbete på urologisk/kirurgisk vårdavdelning är meriterande. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det även viktigt att du är serviceinriktad, flexibel, initiativtagande och har patienten i fokus. Personliga egenskaper är viktiga.

Det här får du arbeta med
Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i datajournalsystemet VAS.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid där kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska, obstetrik och gynekologi - Sunderby sjukhus

VO Obstetrik och gynekologi i Norrbotten är en länsklinik som bedriver verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är centrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. Vår verksamhet består av bland annat läkare, barnmorska, sjuksköterska, undersköterska, uroterapeut och läkarsekreterare. Vi söker Vi söker en undersköterska med några års erfarenhet till gynmottagningen vid Sunderby sjukhus. Du har läst kursen akutsjukvård 200p, eller med erfaren... Visa mer
VO Obstetrik och gynekologi i Norrbotten är en länsklinik som bedriver verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är centrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus.
Vår verksamhet består av bland annat läkare, barnmorska, sjuksköterska, undersköterska, uroterapeut och läkarsekreterare.

Vi söker
Vi söker en undersköterska med några års erfarenhet till gynmottagningen vid Sunderby sjukhus. Du har läst kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande om du har mottagningserfarenhet.
Vi söker dig som är positiv, driftig, ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du har förmåga att samarbeta med olika personalkategorier både inom och utanför organisationen. Du är noggrann och trygg i din arbetsroll. Mottagningsarbetet förutsätter även en stark servicekänsla och öga för problemlösning. Vi vill att du har en positiv inställning till ditt yrke och bidrar till ett positivt arbetsklimat inom enheten. Initiativförmåga och engagemang är egenskaper som värderas högt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.  

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på vår mottagning fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård med patienten i centrum. Du ingår i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, uroterapeut och undersköterskor. På gynmottagningen kommer du att arbeta med att assistera läkare vid undersökningar, diverse provtagning samt sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är tillsvidare, förlagd på dagtid 07.30-16.00.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Hertsöns hälsocentral, Luleå

Hertsöns hälsocentral är en mindre hälsocentral i Luleå där vi är ett gäng engagerade och erfarna medarbetare. Vi är en positiv och trevlig arbetsplats där alla stöttar varandra. Nu söker vi en undersköterska för ett vikariat. Vi söker Vi söker dig som har undersköterskeutbildning, meriterande är om du även har audiometriutbildning. Erfarenhet av arbete inom primärvård eller med provtagning är önskvärt. Meriterande är också erfarenhet av VAS, samt kunskap... Visa mer
Hertsöns hälsocentral är en mindre hälsocentral i Luleå där vi är ett gäng engagerade och erfarna medarbetare. Vi är en positiv och trevlig arbetsplats där alla stöttar varandra. Nu söker vi en undersköterska för ett vikariat.

Vi söker
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning, meriterande är om du även har audiometriutbildning. Erfarenhet av arbete inom primärvård eller med provtagning är önskvärt. Meriterande är också erfarenhet av VAS, samt kunskaper i engelska eller andra språk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör vara självgående, flexibel, stabil och ha lätt för att samarbeta.
Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter innefattar arbete på laboratorium, samt assistans vid olika ingrepp och undersökningar på mottagningen. Du är som undersköterska även ansvarig för förrådshållning och påfyllning av tvätt, förbrukningsartiklar samt sterilgods. Arbete i receptionen ingår också i tjänsten.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Anställningen är ett vikariat på heltid, dagtid till och med den 30 september 2022. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till semestervikariat, Akutmottagning på Sunderby sjukhus

Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall. Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinue... Visa mer
Välkommen att bli en av medarbetarna i vårt engagerade gäng på akutmottagningen! Du får cirka 85 kollegor: undersköterskor, sjuksköterskor, transportörer och läkare som tillsammans arbetar med omhändertagandet av akut sjuka och olycksfall.
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården, samt kunskap i journalsystemen Aweria och VAS. Vi söker dig som vill jobba rotation.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, kan anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö. Du är serviceinriktad, har ett bra bemötande och sätter alltid patienten i fokus. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor, samt är professionell och trygg i din yrkesroll.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska och läkare. Du utför ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfatta omvårdnad av patienter som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter.
Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
-  Nybyggda, fräscha lokaler
-  Strukturerad introduktion under din första tid hos oss
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på heltid och arbetstiden är för närvarande dag/kvällstjänstgöring, alternativt natt efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till semestervikariat, Intensivvårdsavdelningen i Sunderbyn

Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård tillhör Division Funktion och besår av två enheter i länet, Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus. Enheten i Sunderbyn innefattar anestesi, intensivvårdens dagkirurigska enhet och uppvaket, sterilcentralen, smärtenheten samt läkarsektioner i Sunderbyn och Piteå  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet inom slutenvården. Du skaäve ha genomfört kursen akutsjukvård 200p, ... Visa mer
Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård tillhör Division Funktion och besår av två enheter i länet, Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus. Enheten i Sunderbyn innefattar anestesi, intensivvårdens dagkirurigska enhet och uppvaket, sterilcentralen, smärtenheten samt läkarsektioner i Sunderbyn och Piteå 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet inom slutenvården. Du skaäve ha genomfört kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska utför du ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Arbetet på intensivvården är spännande och lärorikt. Här tar vi hand om nyopererade patienter, traumapatienter och patienter med sviktande vitala funktioner. Våra ledord är kvalitet, respekt och kommunikation. Dina arbetsuppgifter innefattar sedvanliga undersköterkeuppgifter på intensivvårdsavdeling.  

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på heltid och arbetstiden är förlagd dag/kväll/natt/helg. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till semestervikariat, till hjärtavdelningen, hjärtint ...

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter.  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården och journalsystemet VAS. Till vissa avdelningar önskar vi att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. F... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården och journalsystemet VAS. Till vissa avdelningar önskar vi att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din roll som undersköterska. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och din arbetstid kommer att vara fördelad  på vardera enhet. Behovet är främst på hjärtintensiven och på avdelning 46. Som undersköterska på avdelning 46 kommer du att arbeta i patientnära vård i team tillsammans med läkare och sjuksköterskor. Arbetet på hjärtdagvården innefattar sedvanligt omvårdnadsarbete som undersköterska.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på heltid, och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Arbetet kan innefatta nattjänstgöring eller rotationstjänstgöring. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaccina söker undersköterskor som vill jobba extra i Luleå

Är du redo för nya utmaningar och vill få chansen att jobba i ett snabbt växande företag med goda möjligheter att utvecklas? Just nu söker Vaccina förstärkning av undersköterskor till Luleå. Om företaget Docty, med varumärkena Vaccina och Dermly, etablerar framtidens digifysiska vård. Vaccina har under det senaste året haft en kraftig tillväxt och finns idag i hela Sverige, med huvudkontor i Stockholm samt kontor i Umeå. I dagsläget ligger stort strategi... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar och vill få chansen att jobba i ett snabbt växande företag med goda möjligheter att utvecklas? Just nu söker Vaccina förstärkning av undersköterskor till Luleå.

Om företaget

Docty, med varumärkena Vaccina och Dermly, etablerar framtidens digifysiska vård. Vaccina har under det senaste året haft en kraftig tillväxt och finns idag i hela Sverige, med huvudkontor i Stockholm samt kontor i Umeå. I dagsläget ligger stort strategiskt fokus på våra hälsotjänster kopplade till Covid-19 i form av vaccinering, antikroppstester och utfärdande av reseintyg i samarbete med resebranschen. Vi verkar i våra egna lokaler och i hälsorum på Apoteksgruppen, som vi har ett nationellt samarbete med. Under hösten tar vi nästa kliv i vår resa genom att bredda tjänsteutbudet till fler digifysiska primärvårdstjänster.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos Vaccina arbetar du med att genomföra PCR - och antigentester för utfärdande av reseintyg. PCR-testerna tas i svalget och analyseras på labb. Antigentesterna utförs nasalt eller i nasopharynx och är ett snabbtest som påvisar aktiv sjukdom av COVID-19. Det är endast symtomfria personer som får komma och testar sig i syfte att erhålla reseintyg för att kunna resa utomlands.

Tjänsten är en intermittent anställning och du arbetar de tillfällen som passar dig utefter din huvudsakliga sysselsättning. Arbetspassen är huvudsakligen förlagda under dagtid men kvällar samt helger kan förekomma. Innan ditt första arbetspass kommer du få en digital utbildning i provtagningsteknik, hur vårt journalsystem fungerar och information om våra rutiner och processer.

Vem söker vi?

Vaccina söker undersköterskor som vill arbeta nu under vintern och framåt. Vår förhoppning är att du vill vara med i vårt arbete att motverka Covid-19. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för denna tjänst är det därför viktigt att du är serviceinriktad, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger även stor vikt vid att du är initiativtagande och engagerad i rollen som undersköterska. Vidare agerar du som ansiktet utåt för Vaccina, således är det väsentligt att du uppskattar att ge god service och är bekväm med kundbemötande. En stor del av dina arbetsuppgifter innefattar registrering av provsvar i vårt journalsystem, därför ser vi gärna att du har gedigen datorvana.

Kvalifikationer

- Du är utbildad undersköterska och har intyg på det alternativt motsvarande dokumenterad behörighet
- Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- Du är van och trygg med att arbeta självständigt
- Du är lösningsorienterad och tar dig an problem metodiskt
- Du känner dig säker i din yrkesroll och levererar bra service och patientbemötande
- Du är bekväm med att använda datorer och teknik som arbetsverktyg
- Du behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Andra språk är meriterande.
- Du har god erfarenhet av venös provtagning


Meriterande

- Du har erfarenhet av olika typer av covid-19 provtagning
- Du har erfarenhet av kapillär provtagning


Vi erbjuder

Att arbeta som undersköterska hos oss på Vaccina innebär att du har en fördelaktig lönemodell, varierande arbetstider enligt överenskommelse och möjlighet till ett socialt utbyte genom att du arbetar tillsammans med andra undersköterskor och dagligen möter nya människor.

Övrig information

- Anställningsform: Intermittent anställning
- Omfattning: Vid behov
- Tillträde/varaktighet: Tillträde och varaktighet utifrån behov och överenskommelse
- Lönetyp: Timlön
- Arbetstid: Arbetspassen varierar i längd mellan 3 till 8 timmar, arbete på kvällar och helg kan förekomma.
- Vid frågor kontakta oss på: [email protected]


Låter detta som en passande roll för dig? Vaccina anställer löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kolla gärna in på vår hemsida om du vill veta mer om Vaccina: www.vaccina.se (http://www.vaccina.se/). Visa mindre

Undersköterska till KAVA, Sunderby sjukhus

Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- oc... Visa mer
Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.Det är meriterande med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård samt kunskaper i VAS. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är lyhörd och ser nyttan av att samarbeta med andra samt är lugn, stabil och kontrollerad i stressande eller pressade situationer. 

Det här får du arbeta med
KAVA är en vårdavdelning med 18 vårdplatser på Sunderby sjukhus som tillhör verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi och division Länssjukvård 2.
Som undersköterska på vår avdelning möter du akut sjuka kirurgpatienter som vi tar emot dygnet runt, främst från akutmottagningen men även från andra enheter och sjukhus. Förutom ansvaret för den basala omvårdnaden förbereder du även patienter för akuta operationer och undersökningar. Provtagning och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Du får även arbeta med medicinsk teknisk utrustning då patienter övervakas både före och efter operation samt olika undersökningar.
Arbetet hos oss är mycket omväxlande och utvecklande. Vi erbjuder dig en bra introduktion samt kontinuerlig kompetensutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid att du ska trivas och utvecklas på vår avdelning!

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
En tillsvidareanställning på 75%, natt med tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till gastro, endo och njur, Sunderby sjukhus

Vi på avdelning 61 är en engagerad och kompetent grupp sjuksköterskor och undersköterskor som nu önskar en ny kollega. Vi är ett glatt och arbetssamt gäng som har lätt till skratt och som hjälps åt och stöttar varandra. Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvå... Visa mer
Vi på avdelning 61 är en engagerad och kompetent grupp sjuksköterskor och undersköterskor som nu önskar en ny kollega. Vi är ett glatt och arbetssamt gäng som har lätt till skratt och som hjälps åt och stöttar varandra. Välkommen till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande för tjänsten är om du har kunskaper i VAS samt tidigare vårderfarenhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är trygg och stabil som person, har förmåga att strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt, ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut samt har god samarbetsförmåga. Meriterande är om du har förmåga att ta initiativ, kan komma med ideér och förslag i arbetsrelaterade frågor och har lätt att anpassa dig vid ändrade omständigheter.

Det här får du arbeta med
Hos oss trivs du som vill ha en bred kompetens. Vi har ett varierande patientklientel vilket leder till att ingen dag är den andre lik, men också ett givande och varierande arbete. Som undersköterska hos oss deltar du i den allmänna patientomvårdnaden men även provtagningar, påsdialysbehandling, riskbedömningar och dokumentation i datajournalsystemet. På avdelningen vårdas patienter med endokrinologiska, gasteroenterologiska och njurmedicinska sjukdomar, majoriteten av patienterna på avdelningen vårdas dock för allmänna internmedicinska sjukdomar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med andra yrkesgrupper, bedöma, planera och genomföra patientens vård och behandling på ett så optimalt sätt som möjligt.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid eller deltid, möjlighet till tillsvidareanställning finns. Arbetstiden är dag, kväll-och helgtjänstgöring.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Bemanningspoolen, Sunderby sjukhus

Nu har du möjligheten att göra en otroligt viktig insats för patientsäkerheten och vårdkvalitén på Sunderby sjukhus. Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på olika vårdavdelningar med varierande arbetsuppgifter är det här jobbet för dig!  Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kur... Visa mer
Nu har du möjligheten att göra en otroligt viktig insats för patientsäkerheten och vårdkvalitén på Sunderby sjukhus. Om du vill utvecklas i din roll som undersköterska och arbeta på olika vårdavdelningar med varierande arbetsuppgifter är det här jobbet för dig! 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du behärskar svenska i tal och skrift och har möjlighet att arbeta enligt fast schema. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är flexibel, kommunikativ, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. 

Det här får du arbeta med
Du kommer att ha en varierande och stimulerande arbetsmiljö, där din huvudsakliga arbetsuppgift är att ge patienterna och dess närstående god omvårdnad. Du arbetar schemalagd dag/kväll och helg. Som anställd i bemanningspoolen blir du i första hand bokad på de avdelningar som du är inskolad på. Du kan bli bokad på övervak/förstärkning på sjukhusets alla avdelningar, även där du inte är inskolad. Övervak är pass då du sitter med en patient för att övervaka, det kan röra sig om patienter med exempelvis fallrisk, oro eller palliativ vård. Förstärkning är pass då en avdelning behöver extra hjälp från en undersköterska även om undersköterskan inte är inskolad på avdelningen.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Lönetillägg på 2000kr/månad utöver din grundlön för heltidsanställning 
Information om tjänsten
Vi erbjuder tillsvidareanställningar på heltid. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt två av fem helger med ett fast rullande schema. 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att bli aktuell i urvalet ber vid dig bifoga betyg som styrker din behörighet som undersköterska. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Laboratorietekniker/Laboratoriebiträde/Undersköterska till Kliniskt mi ...

Välkommen med din ansökan till en arbetsplats som präglas av god stämning, samarbete och gemenskap. Hos oss får du arbeta på ett ackrediterat laboratorium, tillsammans med erfarna och kunniga medarbetare. Vi söker Vi söker dig med minst 10 års arbetslivserfarenhet och erfarenhet från laborativt arbete. Meriterande är om du har någon typ av laboratorieutbildning alternativ undersköterskeutbildning och erfareneht av arbete med laboratorieteknisk utrustning ... Visa mer
Välkommen med din ansökan till en arbetsplats som präglas av god stämning, samarbete och gemenskap. Hos oss får du arbeta på ett ackrediterat laboratorium, tillsammans med erfarna och kunniga medarbetare.

Vi söker
Vi söker dig med minst 10 års arbetslivserfarenhet och erfarenhet från laborativt arbete. Meriterande är om du har någon typ av laboratorieutbildning alternativ undersköterskeutbildning och erfareneht av arbete med laboratorieteknisk utrustning till exempel autoklav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är självgående, strukturerad, kvalitetsmedveten, serviceintriktadf och har lätt för att samarbeta. Krav för denna tjänst är C1 nivå.

Det här får du arbeta med
Tillverkning av olika substrat som används för odling av bakterier. Här ingår moment som vägning, mätning och uträkning. Sterilhantering sker i de flesta moment. Disk och förrådshantering ingår i tjänsten.

Klinisk mikrobiologi på Sunderby sjukhus är ett länsgemensamt laboratorium och omfattar diagnostik inom områdena bakteriologi, parasitologi, virologi, mykologi och immunologi. Vi arbetar med beprövade metoder såsom odling och serologi men även nya molekylärbiologiska metoder. Vårdhygienisk laboratoriediagnostik ingår också i vår verksamhet.

Arbetet regleras med behörighetsintyg och tillhörande arbetsinstruktion. Allt arbete genomförs enligt kvalitetsstandard ISO/IEC 17025 (Swedac). 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag-fredag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till hematologisk- och palliativvård samt lungmedicin, ...

På avdelning S63 arbetar vi i team med olika professioner. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Vi har utbildningar och föreläsningar inom de olika specialiteterna och har dagliga reflektioner. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvå... Visa mer
På avdelning S63 arbetar vi i team med olika professioner. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Vi har utbildningar och föreläsningar inom de olika specialiteterna och har dagliga reflektioner. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av hematologisk- palliativ- och lungsjukvård, samt kunskaper i dokumentationssystemet VAS.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en person som kan prioritera i de fall akuta situationer uppstår, är engagerad och har en stark lagkänsla. Du är en person som ser möjligheter och lösningar, som omsätts i praktiken.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på avdelning S63 arbetar du med basal omvårdnad för tre högspecialiserade patientgrupper med varierande behov av vård och omvårdnad. Du har en stödjande funktion i att främja livskvalitén hos såväl patient som anhörig. Arbetet innebär att du kommer att jobba med omvårdnad så som septiska patienter, omvårdnad av patient som behandlas med cytostatika, NIV, Optiflow och patienter med smärtproblematik. Vi arbetar även utifrån ett palliativt förhållningssätt.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
-  Kontinuerlig kompetensutveckling
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, alternativt vikariat. Arbetstiden är förlagd till dag-,  kväll- och helgtjänstgöring och tjänsten är heltid, med möjlighet till överenskommelse om deltid. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaccina söker undersköterskor på heltid och deltid till Luleå

Är du redo för nya utmaningar och vill få chansen att jobba i ett snabbt växande företag med goda möjligheter att utvecklas? Just nu söker Vaccina förstärkning av undersköterskor till vårt team i Luleå. Om företaget Docty, med varumärkena Vaccina och Dermly, etablerar framtidens digifysiska vård. Vaccina har under det senaste året haft en kraftig tillväxt och finns idag i hela Sverige, med huvudkontor i Stockholm samt kontor i Umeå. I dagsläget ligger st... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar och vill få chansen att jobba i ett snabbt växande företag med goda möjligheter att utvecklas? Just nu söker Vaccina förstärkning av undersköterskor till vårt team i Luleå.

Om företaget

Docty, med varumärkena Vaccina och Dermly, etablerar framtidens digifysiska vård. Vaccina har under det senaste året haft en kraftig tillväxt och finns idag i hela Sverige, med huvudkontor i Stockholm samt kontor i Umeå. I dagsläget ligger stort strategiskt fokus på våra hälsotjänster kopplade till Covid-19 i form av vaccinering, antikroppstester och utfärdande av reseintyg i samarbete med resebranschen. Vi verkar i våra egna lokaler och i hälsorum på Apoteksgruppen, som vi har ett nationellt samarbete med. Under hösten tar vi nästa kliv i vår resa genom att bredda tjänsteutbudet till fler digifysiska primärvårdstjänster.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos Vaccina arbetar du med att genomföra PCR - och antigentester för utfärdande av reseintyg. PCR-testerna tas nasalt och analyseras på labb. Antigentesterna tas också nasalt och är ett snabbtest som påvisar aktiv sjukdom av COVID-19. Det är endast symtomfria personer som får komma och testar sig i syfte att erhålla reseintyg för att kunna resa utomlands.

Tjänsterna är både heltid (tillsvidare med provanställning på 6 månader) och deltid då du arbetar de tillfällen som passar dig utefter din huvudsakliga sysselsättning. Arbetspassen är huvudsakligen förlagda under dagtid men kvällar samt helger kan förekomma. Innan ditt första arbetspass kommer du få en digital utbildning i provtagningsteknik, hur vårt journalsystem fungerar och information om våra rutiner och processer.

Vem söker vi?

Vaccina söker undersköterskor som vill arbeta nu under hösten och framåt. Vår förhoppning är att du vill vara med i vårt arbete att motverka Covid-19. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för denna tjänst är det därför viktigt att du är serviceinriktad, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger även stor vikt vid att du är initiativtagande och engagerad i rollen som undersköterska. Vidare agerar du som ansiktet utåt för Vaccina, således är det väsentligt att du uppskattar att ge god service och är bekväm med kundbemötande. En stor del av dina arbetsuppgifter innefattar registrering av provsvar i vårt journalsystem, därför ser vi gärna att du har gedigen datorvana.

Kvalifikationer

- Du är utbildad undersköterska och har intyg på det alternativt motsvarande dokumenterad behörighet
- Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % (för deltidstjänst)
- Du är van och trygg med att arbeta självständigt
- Du är lösningsorienterad och tar dig an problem metodiskt
- Du känner dig säker i din yrkesroll och levererar bra service och patientbemötande
- Du är bekväm med att använda datorer och teknik som arbetsverktyg
- Du behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Andra språk är meriterande.


Meriterande

- Du har erfarenhet av olika typer av covid-19 provtagning
- Du har erfarenhet av kapillär provtagning


Vi erbjuder

Att arbeta som undersköterska hos oss på Vaccina innebär att du har en fördelaktig lönemodell, varierande arbetstider enligt överenskommelse och möjlighet till ett socialt utbyte genom att du arbetar tillsammans med andra undersköterskor och dagligen möter nya människor.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning eller intermittent anställning
- Omfattning: Heltid eller vid behov
- Tillträde/varaktighet: Tillträde och varaktighet utifrån behov och överenskommelse
- Lönetyp: Månadslön eller timlön
- Arbetstid: Arbetspassen varierar i längd mellan 3 till 8 timmar, arbete på kvällar och helg kan förekomma.
- Vid frågor kontakta oss på: [email protected]


Låter detta som en passande roll för dig? Vaccina anställer löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kolla gärna in på vår hemsida om du vill veta mer om Vaccina: www.vaccina.se (http://www.vaccina.se/). Visa mindre

Undersköterskekonsult på IVA

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som vill arbeta som konsult tillsammans med oss på sjukhus i Stockholm. Vi erbjuder uppdrag på flera olika avdelningar men söker speciellt dig som har erfarenhet och vilja att arbeta på en akutsjukvårdsavdelning. Sök in till oss redan idag så ringer vi upp dig direkt och ser vad vi kan erbjuda dig för tjänst baserat på dina egna önskemål! ____________________ PersonalExpressen förmedlar pro... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som vill arbeta som konsult tillsammans med oss på sjukhus i Stockholm. Vi erbjuder uppdrag på flera olika avdelningar men söker speciellt dig som har erfarenhet och vilja att arbeta på en akutsjukvårdsavdelning.
Sök in till oss redan idag så ringer vi upp dig direkt och ser vad vi kan erbjuda dig för tjänst baserat på dina egna önskemål!
____________________
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 10 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga bemanningsföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Undersköterska till gastro, endo och njur, Sunderby sjukhus

Vi på avdelning 61 är en engagerad och kompetent grupp sjuksköterskor och undersköterskor som nu önskar en ny kollega. Vi är ett glatt och arbetssamt gäng som har lätt till skratt och som hjälps åt och stöttar varandra. Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har akutsjukvårdskursen i din utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande för tjänsten är om du har kunskaper i VAS samt tidiga... Visa mer
Vi på avdelning 61 är en engagerad och kompetent grupp sjuksköterskor och undersköterskor som nu önskar en ny kollega. Vi är ett glatt och arbetssamt gäng som har lätt till skratt och som hjälps åt och stöttar varandra. Välkommen till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har akutsjukvårdskursen i din utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande för tjänsten är om du har kunskaper i VAS samt tidigare vårderfarenhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är trygg och stabil som person, har förmåga att strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt, ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut samt har god samarbetsförmåga. Meriterande är om du har förmåga att ta initiativ, kan komma med ideér och förslag i arbetsrelaterade frågor och har lätt att anpassa dig vid ändrade omständigheter.

Det här får du arbeta med
Hos oss trivs du som vill ha en bred kompetens. Vi har ett varierande patientklientel vilket leder till att ingen dag är den andre lik, men också ett givande och varierande arbete. Som undersköterska hos oss deltar du i den allmänna patientomvårdnaden men även provtagningar, påsdialysbehandling, riskbedömningar och dokumentation i datajournalsystemet. På avdelningen vårdas patienter med endokrinologiska, gasteroenterologiska och njurmedicinska sjukdomar, majoriteten av patienterna på avdelningen vårdas dock för allmänna internmedicinska sjukdomar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med andra yrkesgrupper, bedöma, planera och genomföra patientens vård och behandling på ett så optimalt sätt som möjligt.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid eller deltid, möjlighet till tillsvidareanställning finns. Arbetstiden är dag, kväll-och helgtjänstgöring.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Stadsvikens hälsocentral söker undersköterska 100% Vikariat

Vi söker Vi söker nu en undersköterska för vikariat minst ett år  då en av undersköterskorna går på föräldraledigt från och med den 1 maj 2022. Det är ett högt arbetstempo på hälsocentralen och det krävs att du kan agera självständigt och kunna prioritera.  Vi vill att du ska förändringsvillig, positiv till nya idéer och engagerad i ditt yrke. Ett positivt och empatiskt bemötande gentemot våra patienter värdesätter vi högt och stor vikt kommer att läggas p... Visa mer
Vi söker
Vi söker nu en undersköterska för vikariat minst ett år  då en av undersköterskorna går på föräldraledigt från och med den 1 maj 2022. Det är ett högt arbetstempo på hälsocentralen och det krävs att du kan agera självständigt och kunna prioritera.  Vi vill att du ska förändringsvillig, positiv till nya idéer och engagerad i ditt yrke. Ett positivt och empatiskt bemötande gentemot våra patienter värdesätter vi högt och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med
På hälsocentralen arbetar 4 undersköterskor med huvudsakliga funktioner såsom receptionsarbete, laboratoriearbete, assistans vid undersökningar för hela hälsocentralen samt förråds- och materialansvar.Vi har ett gott samarbetsklimat och vi jobbar ständigt för förbättring och utveckling som ska gynna både oss och våra patienter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vikariat på heltid, Varaktighet - Minst ett år
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till KAVA, Sunderby sjukhus

Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen. Vi söker Vi söker en undersköterskor med utbildning i akutsjukvård. Det är meriterande med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård samt kunskaper i VAS. Som person är du självgående och tar ansvar ... Visa mer
Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen.

Vi söker
Vi söker en undersköterskor med utbildning i akutsjukvård. Det är meriterande med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård samt kunskaper i VAS. Som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är lyhörd och ser nyttan av att samarbeta med andra samt är lugn, stabil och kontrollerad i stressande eller pressade situationer. 

Det här får du arbeta med
KAVA är en vårdavdelning med 18 vårdplatser på Sunderby sjukhus som tillhör verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi och division Länssjukvård 2.
Som undersköterska på vår avdelning möter du akut sjuka kirurgpatienter som vi tar emot dygnet runt, främst från akutmottagningen men även från andra enheter och sjukhus. Förutom ansvaret för den basala omvårdnaden förbereder du även patienter för akuta operationer och undersökningar. Provtagning och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Du får även arbeta med medicinsk teknisk utrustning då patienter övervakas både före och efter operation samt olika undersökningar.
Arbetet hos oss är mycket omväxlande och utvecklande. Vi erbjuder dig en bra introduktion samt kontinuerlig kompetensutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid att du ska trivas och utvecklas på vår avdelning!

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
En tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är dag/kväll där helgtjänstgöring ingår. Tillräde enligt överenskommelse.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ortopedmottagningen, Sunderby sjukhus

Ortopedkliniken bedriver verksamhet i Sunderbyn, Piteå och Gällivare. Sunderby sjukhus har både akut och planerad verksamhet. Ortopedmottagningen i Sunderbyn är länets största ortopedmottagning med ett högt inflöde av patienter. Vid kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och läkarsekreterare. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska, meriterande om du har erfarenhet av ortopediska patienter, mottagningsarbete och gips... Visa mer
Ortopedkliniken bedriver verksamhet i Sunderbyn, Piteå och Gällivare. Sunderby sjukhus har både akut och planerad verksamhet. Ortopedmottagningen i Sunderbyn är länets största ortopedmottagning med ett högt inflöde av patienter. Vid kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och läkarsekreterare.

Vi söker
Vi söker dig som är undersköterska, meriterande om du har erfarenhet av ortopediska patienter, mottagningsarbete och gipsning. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person har du en bra samarbetsförmåga och är serviceinriktad, du är lojal, flexibel och kan anpassa dig i förändrade omständigheter.

Det här får du arbeta med
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta på en arbetsplats med fysiska och omväxlande arbetsuppgifter. Arbetet som undersköterska på ortopedmottagningen innebär att du kommer att rotera mellan olika arbetsstationer på mottagningen. Ex på arbetsuppgifter är assistans vid mottagningsbesök, gipsning, bokning / kallelse, assistans vid polikliniska operationer, telefonrådgivning och barnhöftmottagning. Arbetet innefattar mycket kontakter med olika involverande specialiteter och yrkeskategorier både i och utanför verksamheten. Tidigare erfarenheter från ortopedi och mottagningsarbete är meriterande.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstiden är förlagd dagtid med tillträde enligt överenskommesle. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till semestervikariat, ortopedavdelning Sunderby sjukhus

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även hagoda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska utför du ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfatta omvårdnad av patienter som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter. Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom områden du är intresserad av.
Som undersköterska på avdelning 31 arbetar du med varierande arbetsuppgifter i ett team med undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare. Lagarbete är viktigt och vi anser det vara en förutsättning för att ge patienten bästa möjliga vård. Patientgruppen är varierande och omvårdnaden inkluderar en bred patientbild.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Kirurgmottagningen, Sunderby sjukhus

Kirurgmottagningen vid Sunderby sjukhus tillhör Division Länssjukvård 2 och verksamhetsområde allmänkirurgi/urologi. Verksamhet bedrivs vid fem sjukhus i länet, från Kiruna i norr till Piteå i söder. Kirurgmottagningen i Sunderbyn har Luleå och Boden som upptagningsområde men tar även emot patienter från andra kommuner. Regionen och länskliniken arbetar med modern sjukvårdsledning. Det innebär att aktivt förbättra flöden och att medarbetare är involverade ... Visa mer
Kirurgmottagningen vid Sunderby sjukhus tillhör Division Länssjukvård 2 och verksamhetsområde allmänkirurgi/urologi. Verksamhet bedrivs vid fem sjukhus i länet, från Kiruna i norr till Piteå i söder. Kirurgmottagningen i Sunderbyn har Luleå och Boden som upptagningsområde men tar även emot patienter från andra kommuner. Regionen och länskliniken arbetar med modern sjukvårdsledning. Det innebär att aktivt förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösnings- och förbättringsarbeten.

Vi söker
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och har erfarenhet av mottagningsarbete. Det är av stor vikt att du kan kommunicera i svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i fler språk, kassavana samt kunskaper i Regionens vårdadministrativa system (VAS). Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett professionellt bemötande gentemot såväl patienter som medarbetare. Ditt arbetssätt är patientfokuserat och du har en hög ansvars- och servicekänsla. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer både externt och internt.

Det här får du arbeta med
Arbetet som undersköterska på mottagningen är utvecklande då patientgruppen är bred och varierande. Mottagningsarbetet innefattar bland annat arbetsuppgifter som:
• Omvårdnadsarbete
• Kontakt med patient och anhöriga
• Egna mottagningar som exempelvis omläggning av sår
• Provtagning samt hantering av provsvar
• Dokumentation i journalsystem (VAS)
• Kontakt med andra yrkesgrupper och verksamheter
• Förutom mottagning kan även kassa och receptionsarbete förekomma

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dagtid men skiftarbete kan förekomma.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till semestervikariat, Internmedicin och geriatrik, Su ...

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården och journalsystemet VAS. Till vissa avdelningar önskar vi at... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården och journalsystemet VAS. Till vissa avdelningar önskar vi att du har genomfört kursen akutsjukvård 200 poäng, eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.
I denna annons söker vi undersköterskor till:
- Geriatrisk akutvårdsavdelningen
- Medicinska akutvårdavdelningen och medicinska intermediäravdelningen
- Hematologin, palliativa akutsjukvården och lungsjukvården
-Dialys och njurmottagningen
- Avdelning 61 Endo/Gastro/Njur
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska utför du ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfatta omvårdnad av patienter som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter.
Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom områden du är intresserad av.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till semestervikariat, BB/förlossning Sunderby sjukhus

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även hagoda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss deltar du i omvårdnaden av familjen, du är också ett stöd i samband med förlossningen. Amning och tidig anknytning är andra stora fokusområden inom vår klinik. För att arbeta på BB/förlossning krävs att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter som situationen kräver. Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. 
Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till semestervikariat, Infektion, Hud och Reauma, Sunderbyn

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska utför du ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfatta omvårdnad av patienter som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter.
Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom områden du är intresserad av.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till semestervikariat, Barnsjukvården, Sunderbyn

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska ha även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska utför du ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Du möter barn, ungdomar och deras familjer och det handlar ständigt om att anpassa information, behandling och omvårdnad utifrån patientens behov samt mognads- och utvecklingsnivå. Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har barnet och familjen i fokus. Eftersom variationen är stor när det gäller patienternas ålder, diagnoser och behov innebär det ett omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete. Verksamheten hos oss är både akut och planerad och vi vårdar barn mellan 0-18 år.
Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom områden du är intresserad av.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Semestervikariat, Bemanningspoolen Region Norrbotten

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även hagoda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården. du ska ha möjlighet att arbeta enligt fast schema.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är flexibel, kommunikativ, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. 

Det här får du arbeta med
Du kommer att ha en varierande och stimulerande arbetsmiljö, där din huvudsakliga arbetsuppgift är att ge patienterna och dess närstående god omvårdnad. Du arbetar schemalagd dag/kväll och helg. Som anställd i bemanningspoolen blir du i första hand bokad på de avdelningar som du är inskolad på. Du kan bli bokad på övervak/förstärkning på sjukhusets alla avdelningar, även där du inte är inskolad. Övervak är pass då du sitter med en patient för att övervaka, det kan röra sig om patienter med exempelvis fallrisk, oro eller palliativ vård. Förstärkning är pass då en avdelning behöver extra hjälp från en undersköterska även om undersköterskan inte är inskolad på avdelningen.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Lönetillägg på 2000kr/månad utöver din grundlön för heltidsanställning och inskolning på upp till fem enheter
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstidenär förlagd till dag/kväll samt två av fem helger med ett fast rullande schema. Även aktuellt med tjänster schemalagda för enbart nattpass.Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Undersköterskor till semestervikariat, neurorehab/strokenheten Sunderb ...

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård. Du ska även hagoda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska utför du ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfatta omvårdnad av patienter som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter. Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom områden du är intresserad av.
Som undersköterska arbetar du brett på avdelningen, från att ta kontroller och sköta t ex kardioskåp till att träna, guida och stödja patienten att nå sina mål i sin rehabplan. Du är en viktig del i teamet eftersom du arbetar nära patienten. Dina insatser stöttar patienten i att öka sin livskvalitet och självständighet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till semestervikariat, Allmänkirurgin/urologin och Endo ...

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården, och om du har kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhe... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vården, och om du har kursen akutsjukvård 200p, eller med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För dig som läser enligt den nya kursplanen har kurserna hälso- och sjukvård 1 och 2 ersatt akutsjukvård.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska utför du ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfatta omvårdnad av patienter som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter. Avdelningarna 51, 52 och 53 på Sunderby sjukhus tillhör verksamhetsområde allmänkirurgi och urologi. Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna.
Avdelning 51 är en vårdavdelning där du som undersköterska möter patienter mellan de olika teamen urologi, kirurgiska övre gastro, öron-näsa-hals, käkkirurgiska patienter. På avdelningen finns både akuta patienter och planerad kirurgi.
Avdelning 52 är en vårdavdelning där du som undersköterska möter patienter mellan de olika teamen nedre gastro- och kärlkirurgiska patienter. På avdelningen finns både akuta patienter och planerad kirurgi.
Avdelning 53 KAVA (kirurgisk akutvårdsavdelning) är en vårdavdelning där du som undersköterska möter akut sjuka kirurgpatienter.
Berätta gärna var du är intresserad av att jobba.
Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom områden du är intresserad av.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till geriatrisk akutvårdsavdelning 43, Sunderby sjukhus

Välkommen till GAVA! Vi är en stimulerande och inspirerande arbetsplats som möter de gamla i vården. Vi arbetar med att få vården att bli så individanpassad som det går och hela tiden jobba med patienten i fokus Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska, meriterande med erfarenhet av att jobba med äldre patienter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självständigt, empatisk, har bra samarbetsförmåga och helhetssyn. Me... Visa mer
Välkommen till GAVA! Vi är en stimulerande och inspirerande arbetsplats som möter de gamla i vården. Vi arbetar med att få vården att bli så individanpassad som det går och hela tiden jobba med patienten i fokus

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, meriterande med erfarenhet av att jobba med äldre patienter.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självständigt, empatisk, har bra samarbetsförmåga och helhetssyn. Meriterande om du är kommunikativ, flexibel och uthållig.

Det här får du arbeta med
På GAVA vårdas geriatriska patienter med akuta somatiska och psykogeriatriska sjukdomar. Vårt arbetssätt bygger på en personcentrerad omvårdnad kring varje patient. Enheten befinner sig i ett intensivt och intressant utvecklings- och förbättringsarbete i vilket du får möjlighet att delta och därmed
bidra till en förbättrad verksamhet och arbetsmiljö för avdelningens medarbetare. På avdelningen arbetar vi också med att utveckla den psykogeriatriska vårdprocessen där du kommer vara det viktigtaste verktyget för att utveckla omhändertagandet och vården kring denna patientgrupp.
Som undersköterska på GAVA är du den närmaste kontakten med patienten. Du ansvarar för den basala omvårdnaden, tar prover och genomför de flesta kontroller. Allt i ett nära sammarbete med den omvårdnadsansvariga sjuksköterskan.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Anställningen är en tillsvidareanställning 75-100% med arbetstiden förlagd dag/kväll.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Gammelstads hälsocentral, Luleå

Välkommen till oss på Gammelstads hälsocentral! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som stöttar varandra. Vi arbetar med att aktivt förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösning samt förbättringsarbete. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska med vana från arbeta på laboratorium och reception. Det är meriterande om du har kunskaper i VAS och erfarenhet f... Visa mer
Välkommen till oss på Gammelstads hälsocentral! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som stöttar varandra. Vi arbetar med att aktivt förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösning samt förbättringsarbete.

Vi söker
Vi söker dig som är undersköterska med vana från arbeta på laboratorium och reception. Det är meriterande om du har kunskaper i VAS och erfarenhet från arbete inom primärvården. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, flexibel, kreativ, strukturerad, har helhetssyn och har lätt för att samarbeta. Meriterande är om du har empatisk förmåga och är kommunikativ samt lösningsorienterad.

Det här får du arbeta med
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara arbete på laboratorium och till viss del reception. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är provtagning, assistans till läkare, iordningsställande av beställningar, sköta bokningar via TeleQ och återbesökslista samt handleda studenter. Det finns även tillfälle att arbeta med patientnära uppgifter som tillexempel omläggningar. Därutöver finns möjlighet till kompetensväxling utifrån verksamhetens behov.
Undersköterskan har en viktig roll i det dagliga arbetet på hälsocentralen där du har ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Du kommer att vara en del i vår fortsatta utveckling där du tillsammans med övriga medarbetare analysera resultat, planerar och genomför förbättringsarbeten. Vi tror att du kan få en spännande och utvecklande framtid tillsammans med oss.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Individuell anpassad introduktion
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag - fredag.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till hematologisk- och palliativvård samt lungmedicin, ...

På avdelning S63 arbetar vi i team med olika professioner. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Vi har utbildningar och föreläsningar inom de olika specialiteterna och har dagliga reflektioner. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med akutsjukvård. Det... Visa mer
På avdelning S63 arbetar vi i team med olika professioner. Grunden till god kompetens och ett gott samarbete lägger vi genom en välorganiserad inskolning av våra nya kollegor. Vi har utbildningar och föreläsningar inom de olika specialiteterna och har dagliga reflektioner. Avdelningen är inne i ett intressant uppstartsläge där du kan bidra med dina erfarenheter och ditt engagemang.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med akutsjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av hematologisk- palliativ- och lungsjukvård, samt kunskaper i dokumentationssystemet VAS. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en person som kan prioritera i de fall akuta situationer uppstår, är engagerad och har en stark lagkänsla. Du är en person som ser möjligheter och lösningar, som omsätts i praktiken.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på avdelning S63 arbetar du med basal omvårdnad för tre högspecialiserade patientgrupper med varierande behov av vård och omvårdnad. Du har en stödjande funktion i att främja livskvalitén hos såväl patient som anhörig. Arbetet innebär att du kommer att jobba med omvårdnad så som septiska patienter, omvårdnad av patient som behandlas med cytostatika, NIV, Optiflow och patienter med smärtproblematik. Vi arbetar även utifrån ett palliativt förhållningssätt.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
-  Kontinuerlig kompetensutveckling
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, alternativt vikariat. Arbetstiden är förlagd till dag-,  kväll- och helgtjänstgöring och tjänsten är heltid, med möjlighet till överenskommelse om deltid. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Bergnäsets hälsocentral, Luleå

Bergnäsets hälsocentral har 29 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra 8500 listade medborgare. Upptagningsområdet består av både landsbygd och tätort. Hälsocentralen jobbar för en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter samt med utvecklings- och förbättringsarbete som utgår från patienternas behov. På Bergnäsets hälsocentral finns även den Länsövergripande Kompetensenheten för utbildningsläkare inom primär... Visa mer
Bergnäsets hälsocentral har 29 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra 8500 listade medborgare. Upptagningsområdet består av både landsbygd och tätort. Hälsocentralen jobbar för en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter samt med utvecklings- och förbättringsarbete som utgår från patienternas behov. På Bergnäsets hälsocentral finns även den Länsövergripande Kompetensenheten för utbildningsläkare inom primärvården. Det finns bra kommunikationer till och från hälsocentralen.

Vi söker
Vi söker dig om är utbildad undersköterska. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete vid hälsocentral, vana att göra omläggningar, suturtagning och öronspolning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har helhetssyn, är självgående, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, noggrann och medveten om mål och kvalitetsstandard, och har idéer och förslag på nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.
Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter är arbete på laboratorium samt assistans vid ingrepp och undersökningar. Som undersköterska är du även ansvarig för förrådshållning och påfyllning av tvätt, förbrukningsartiklar samt sterilgods. Arbete i receptionen ingår i tjänsten. 
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Laboratoriemedicin, Sunderby sjukhus

Vill du ha ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter inom laborativt arbete, är det till klinisk kemi i Sunderby du ska söka. Vi är ett hög teknologiskt laboratorium, där samtliga professioner på arbetsplatsen samarbetar för att upprätthålla god kvalité. Vi är ett härligt gäng med högt i tak och viljan att tänka nytt. Hos oss är ingen dag den andra lik och flexibilitet är en självklarhet på arbetsplatsen. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska... Visa mer
Vill du ha ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter inom laborativt arbete, är det till klinisk kemi i Sunderby du ska söka. Vi är ett hög teknologiskt laboratorium, där samtliga professioner på arbetsplatsen samarbetar för att upprätthålla god kvalité. Vi är ett härligt gäng med högt i tak och viljan att tänka nytt. Hos oss är ingen dag den andra lik och flexibilitet är en självklarhet på arbetsplatsen.

Vi söker
Vi söker dig som är undersköterska och i din gymnasiala utbildning läst Svenska 2 eller motsvarande. Meriterande är om du har erfarenhet inom laborativt arbete. Vi söker dig som i din yrkesutövning är lugn, stabil och har lätt för att samarbeta. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbetet på ett effektivt sätt, även under stressade situationer. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Det här får du arbeta med
På klinisk kemi kommer du att jobba i provinlämningen. Dina arbetsuppgifter består bla. i att packa upp samt ombesörja de prover som inkommer. Du kommer att vara ansiktet utåt mot våra kunder, då du bland annat svarar i telefon och möter vårdpersonal i vår provinlämning. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på heltid 6 månader med möjlighet till tillsvidare anställning. Arbetstiden är förlagd under dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Bild- och funktionsmedicin, Sunderby sjukhus

På vår arbetsplats på Bild-och funktionsmedicin arbetar vid med högteknologisk utrustning tillsammans för att patienten ska få rätt diagnostik och en säker vård, "Rätt undersökning i rätt tid med rätt utlåtande". Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande men inget krav om du har arbetslivserfarenhet på röntgenavdelning med DT, MR, konventionell röntgen, interventioner eller ultraljud samt om du har tidigare erfarenhet inom a... Visa mer
På vår arbetsplats på Bild-och funktionsmedicin arbetar vid med högteknologisk utrustning tillsammans för att patienten ska få rätt diagnostik och en säker vård, "Rätt undersökning i rätt tid med rätt utlåtande".

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande men inget krav om du har arbetslivserfarenhet på röntgenavdelning med DT, MR, konventionell röntgen, interventioner eller ultraljud samt om du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård.
Vi lägger stor vikt vi personliga egenskaper, som person är du självgående, serviceinriktad, strukturerad samt har en bra sammarbets förmåga. Meriterande om du är initiativtagande, flexibel samt kvalitetsmedveten.

Det här får du arbeta med
Bild och funktionsmedicin är en länsklinik med uppdrag att ansvara för bilddiagnostisk verksamhet och interventionell behandling. Vi utför även många olika interventioner såsom biopsier, dränage och avlastningar av olika organ. Vårt bemötande och förhållningssätt utgår från respekt, ansvar och kunskap med alla människors lika värde i centrum. Klinikens verksamhetsidé är rätt undersökning vid rätt tillfälle med rätt utlåtande.

Som undersköterska hos oss på röntgen kommer du få arbeta nära röntgensjuksköterskor och radiologer. Du är behjälplig före, under och efter röntgenundersökningen, det innebär att du förbereder patienten, hjälper till vid förflyttningar, assisterar vid interventioner och biopsier samt ansvarar för patient omvårdnad samt översyn och iordningställande av undersökningsrum enligt hygienrutin. Det kan även förekomma arbete med olika administrativa uppgifter.  
På röntgen i Sunderbyn är vi ett trevligt arbetslag inom yrkesgrupperna röntgensjuksköterskor, radiologer och administratörer. Verksamheten är den största enheten i Norrbotten. Vi arbetar efter daglig styrning och sätter stor vikt på förbättringsarbete.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på helttid, dagtid. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Laboratoriemedicin, Sunderby sjukhus

Vill du ha ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter inom laborativt arbete, är det till klinisk kemi i Sunderby du ska söka. Vi är ett hög teknologiskt laboratorium, där samtliga professioner på arbetsplatsen samarbetar för att upprätthålla god kvalité. Vi är ett härligt gäng med högt i tak och viljan att tänka nytt. Hos oss är ingen dag den andra lik och flexibilitet är en självklarhet på arbetsplatsen. Vi söker Vi söker dig som är undersköterska... Visa mer
Vill du ha ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter inom laborativt arbete, är det till klinisk kemi i Sunderby du ska söka. Vi är ett hög teknologiskt laboratorium, där samtliga professioner på arbetsplatsen samarbetar för att upprätthålla god kvalité. Vi är ett härligt gäng med högt i tak och viljan att tänka nytt. Hos oss är ingen dag den andra lik och flexibilitet är en självklarhet på arbetsplatsen.

Vi söker
Vi söker dig som är undersköterska och i din gymnasiala utbildning läst Svenska C eller motsvarande. Meriterande är om du har erfarenhet inom laborativt arbete. Vi söker dig som i din yrkesutövning är lugn, stabil och har lätt för att samarbeta. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbetet på ett effektivt sätt, även under stressade situationer. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Det här får du arbeta med
På klinisk kemi kommer du att jobba i provinlämningen. Dina arbetsuppgifter består bla. i att packa upp samt ombesörja de prover som inkommer. Du kommer att vara ansiktet utåt mot våra kunder, då du bland annat svarar i telefon och möter vårdpersonal i vår provinlämning. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på heltid 6 månader med möjlighet till tillsvidare anställning. Arbetstiden är förlagd under dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avd 51, Sunderby sjukhus

Vi vill bli fler och söker nya kollegor.  Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även e... Visa mer
Vi vill bli fler och söker nya kollegor. 
Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati.

Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete.

Länskliniken arbetar med modern sjukvårdsledning. Det innebär att vi aktivt jobbar med att förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösnings- och förbättringsarbeten.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med akutsjukvårdskursen i din utbildning. Erfarenhet av arbete på urologisk/kirurgisk vårdavdelning är meriterande. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det även viktigt att du är serviceinriktad, flexibel, initiativtagande och har patienten i fokus. Personliga egenskaper är viktiga.

Det här får du arbeta med
Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i datajournalsystemet VAS.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid där kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till ÖNH-mottagningen, Sunderby sjukhus

På ÖNH-mottagningen arbetar vi för en trivsam arbetsmiljö, där medarbetare trivs och allas kompetens tillvaratas. Vår målsättning är att ge den bästa möjliga vården till alla våra patienter. Vi söker Vi söker dig som har undersköterskeutbildning mot akutsjukvård och goda kunskaper i svenska. Meriterande är om du har kunskaper i dokumenthanteringssystemet VAS och/eller operationsvana. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du planerar och orga... Visa mer
På ÖNH-mottagningen arbetar vi för en trivsam arbetsmiljö, där medarbetare trivs och allas kompetens tillvaratas. Vår målsättning är att ge den bästa möjliga vården till alla våra patienter.

Vi söker
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning mot akutsjukvård och goda kunskaper i svenska. Meriterande är om du har kunskaper i dokumenthanteringssystemet VAS och/eller operationsvana.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt, är tydlig i ditt sätt att kommunicera, har god samarbetsförmåga och är trygg och stabil som person. Meriterande för tjänsten är om du har förmåga att ta initiativ samt är serviceinriktad med vilja att hjälpa andra.

Det här får du arbeta med
Du kommer arbeta med mottagningsverksamhet tillsammans med läkare. Under dagtid har vi vår jourverksamhet på ÖNH-motttagingen. Vi har även mottagningsoperation där vi arbetar i team med läkare, sjuksköterska och undersköterska. Du kommer även ha administrativa arbetsuppgifter exempelvis bokning av läkarbesök och bokning av sjukresor. Öron-näsa-halsmottagningen är en länsklinik med verksamhet i Sunderbyn, Piteå och Gällivare. Din placering blir i Sunderbyn. Arbete på annan ort kan förkomma inom vår länsklinik.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiden är dagtid måndag - fredag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Piteå hälsocentral

Piteå hälsocentral tillhör Region Norrboten och Division nära. Vi utökar nu vår bemanning och söker därför en ny kollega Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst fem års erfarenhet inom yrket, vi ser gärna att du har kunskaper i VAS. Erfarenhet från primärvården är meriterande.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du stabil och självgående och strukturerar upp ditt arbete. Det här får du arbeta med Som under... Visa mer
Piteå hälsocentral tillhör Region Norrboten och Division nära. Vi utökar nu vår bemanning och söker därför en ny kollega

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst fem års erfarenhet inom yrket, vi ser gärna att du har kunskaper i VAS. Erfarenhet från primärvården är meriterande. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du stabil och självgående och strukturerar upp ditt arbete.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss kommer du att ansvara för provstagning, reception samt administrativt arbetsuppgifter. Administrativa uppgifter som kan förekomma är till exempel kalla patient till provtagning och besök. Möjlighet finns även till egen mottagning utifrån kunskap och erfarenhet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiden är förlagd dagtid klockan 8-17 med tillträde 2022-02-01.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnsköterska/undersköterska till Barn och ungdomsavdelningen, Sunderb ...

Nu söker vi kollegor till oss på Barn- och ungdomsavdelning 44B. Vår avdelning kan närmast beskrivas som "det lilla sjukhuset på sjukhuset" då patienter från såväl barnmedicin som ortopedi, kirurgi och öron vårdas här. Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad barnsköterska eller undersköterska. Erfarenhet av arbete inom barnsjukvård och kunskaper i VAS är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är lugn och kont... Visa mer
Nu söker vi kollegor till oss på Barn- och ungdomsavdelning 44B. Vår avdelning kan närmast beskrivas som "det lilla sjukhuset på sjukhuset" då patienter från såväl barnmedicin som ortopedi, kirurgi och öron vårdas här. Välkommen till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad barnsköterska eller undersköterska. Erfarenhet av arbete inom barnsjukvård och kunskaper i VAS är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är lugn och kontrollerad i stressande situationer, har lätt att anpassa dig vid ändrade omständigheter, har god samarbetsförmåga samt vilja och förmåga att hjälpa andra. Meriterande är om du har förmåga att ta initiativ samt är empatisk och kan se saker från någon annans perspektiv. 

Det här får du arbeta med
Som barnsköterska/undersköterska hos oss möter du barn, ungdomar och deras familjer. I mötet med patienten handlar det ständigt om att anpassa information, behandling och omvårdnad utifrån patientens behov samt mognads- och utvecklingsnivå. Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har barnet och familjen i fokus. Barnet är alltid i centrum men kommunikation och samarbete med vårdnadshavare och andra närstående är en viktig del. Eftersom variationen är stor när det gäller patienternas ålder, diagnoser och behov innebär det ett omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete. Verksamheten hos oss är både akut och planerad och vi vårdar barn mellan 0-18 år.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Anställningen är ett vikariat på 85%, rotationstjänstgöring, dag/kväll/natt och helger från den 22 november 2021 till den 29 maj 2022.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom barnsjukvården: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till KAVA, Sunderby sjukhus

Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen. Vi söker Vi söker två undersköterskor med utbildning i akutsjukvård. Det är meriterande med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård samt kunskaper i VAS. Som person är du självgående och tar ansvar... Visa mer
Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen.

Vi söker
Vi söker två undersköterskor med utbildning i akutsjukvård. Det är meriterande med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård samt kunskaper i VAS. Som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är lyhörd och ser nyttan av att samarbeta med andra samt är lugn, stabil och kontrollerad i stressande eller pressade situationer. 

Det här får du arbeta med
KAVA är en vårdavdelning med 18 vårdplatser på Sunderby sjukhus som tillhör verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi och division Länssjukvård 2.
Som undersköterska på vår avdelning möter du akut sjuka kirurgpatienter som vi tar emot dygnet runt, främst från akutmottagningen men även från andra enheter och sjukhus. Förutom ansvaret för den basala omvårdnaden förbereder du även patienter för akuta operationer och undersökningar. Provtagning och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Du får även arbeta med medicinsk teknisk utrustning då patienter övervakas både före och efter operation samt olika undersökningar.
Arbetet hos oss är mycket omväxlande och utvecklande. Vi erbjuder dig en bra introduktion samt kontinuerlig kompetensutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid att du ska trivas och utvecklas på vår avdelning!

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Två tillsvidareanställningar på 75%, natt. Tillträde 1 december eller enligt överenskommelse.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Neurorehab/strokeenheten, Sunderby sjukhus

Vill du följa med på vår resa och bli en del av vårt team? Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att kunna rulla eller gå hemåt på egen hand. Vi har hela kedjan! Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare. Vi söker Dig som är utbildad unders... Visa mer
Vill du följa med på vår resa och bli en del av vårt team? Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att kunna rulla eller gå hemåt på egen hand. Vi har hela kedjan!
Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare.

Vi söker
Dig som är utbildad undersköterska med akutsjukvård. Vi ser att du har grundläggande svenskakunskaper, kunskaper i fler språk är meriterande. Har du strokekompetensbevis, handledarkompetens eller intresse av att gå handledarutbildning samt vana från journalsystemet VAS är det meriterande. Erfarenhet från vård eller rehabilitering av patienter med stroke eller neurologiska skador och avdelningsarbete är meriterande.
Vi söker dig som är glad och pigg, ser möjligheter, vill vara delaktig i utvecklingsarbete samt vågar prova nya saker med en positiv attityd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser.

Det här får du arbeta med
På vår avdelning ligger patienter som har haft en stroke, traumatisk hjärnskada eller ryggmärgsskada. Vi har akut verksamhet (strokeenheten) och planerad verksamhet (neurorehab). Våra team består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder, läkare, rehabinstruktör, sjuksköterskor och undersköterskor. Du blir en del av ett gäng där alla hjälps åt och har en helhetssyn på patienten. 
Som undersköterska arbetar du brett på avdelningen, från att ta kontroller och sköta t ex kardioskåp till att träna, guida och stödja patienten att nå sina mål i sin rehabplan. Du är en viktig del i teamet eftersom du arbetar nära patienten. Dina insatser stöttar patienten i att öka sin livskvalitet och självständighet.

Det här erbjuder vi dig
-Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Du får kompetensutveckling i form av Strokekompetensbevis och Rehabkörkort
- Du får som nyanställd hos oss en mentor och en individuell introduktion till du känner dig trygg
-Vi värnar om vår personals hälsa, vår trivselgrupp arrangerar gemensamma aktiviteter med jämna
mellanrum
Information om tjänsten
Vi söker undersköterskor för tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helgtjänstgöring. Vi erbjuder ett flexibelt schema. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till IVA/Postop, Sunderby sjukhus

Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård tillhör Division Funktion och består av två enheter i länet, Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus. Enheten i Sunderbyn innefattar anestesi, intensivvård, DKE/UVA, sterilcentral, smärtenhet samt läkarsektioner i Sunderbyn och Piteå. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Krav för tjänsten är erfarenhet inom slutenvård.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil, självgåend... Visa mer
Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård tillhör Division Funktion och består av två enheter i länet, Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus. Enheten i Sunderbyn innefattar anestesi, intensivvård, DKE/UVA, sterilcentral, smärtenhet samt läkarsektioner i Sunderbyn och Piteå.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Krav för tjänsten är erfarenhet inom slutenvård. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil, självgående, flexibel och har samarbetsförmåga. 

Det här får du arbeta med
Arbetet på intensivvårdsavdelningen är spännande och lärorikt. Här tar vi hand om nyopererade patienter, traumapatienter och patienter med sviktande vitala funktioner. Våra ledord är kvalitet, respekt och kommunikation.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tillsvidaretjänst på heltid. Dygnet runt verksamhet. Arbetstid är 3-skift där helgtjänstgöring ingår.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Ortopeden avdelning 31A, Sunderby sjukhus

På ortopedavdelning 31 kommer du arbeta med engagerade och kompetenta kollegor, som alltid stöttar varandra. I vårt dagliga arbete ger vi den bästa möjliga vård- och omsorgen till patienterna. Är detta något för dig, är du den som saknas i vårt team? Sök! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av att arbeta inom slutenvården är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egneskaper, som person ska du vara flexibel, engagerad,... Visa mer
På ortopedavdelning 31 kommer du arbeta med engagerade och kompetenta kollegor, som alltid stöttar varandra. I vårt dagliga arbete ger vi den bästa möjliga vård- och omsorgen till patienterna. Är detta något för dig, är du den som saknas i vårt team? Sök!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av att arbeta inom slutenvården är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egneskaper, som person ska du vara flexibel, engagerad, ha lätt för att samarbeta, vara pedagogisk och ha ett gott förhållningssätt. 

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på avdelning 31 arbetar du med varierande arbetsuppgifter i ett team med undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare. Lagarbete är viktigt och vi anser det vara en förutsättning för att ge patienten bästa möjliga vård. Vi är stolta över att arbeta på avdelning 31 och vi delar med oss av våra kunskaper i vardagen. Patientgruppen är varierande och omvårdnaden inkluderar en bred patientbild.
Ortopedi i Norrbotten är en länsklinik som bedriver verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. Sunderby sjukhus har både akut och planerad verksamhet. Inom specialiteten ortopedi i Sunderbyn finns två avdelningar (sammantaget 43 vpl) nu 14vpl/avdelning.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiden är förlagd dag, kväll och helgtjänstgöring. tillträde 2022-01-15. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Örnäsets hälsocentral, Luleå

På Örnäsets hälsocentral finns kollegor och medarbetare med stort engagemang och hög kompetens. Vi arbetar tillsammans för att ge våra patienter trygghet, omsorg och vård, med hög kontinuitet. Vi söker dig som vill vara med att ytterligare utveckla och förstärka vår hälsocentral. Vi söker En undersköterska som är nyfiken och intresserad av att arbeta på en riktigit fin arbetsplats. Du bör ha svenska C1 nivå och viss erfarenhet i yrket. Arbetat i primärvår... Visa mer
På Örnäsets hälsocentral finns kollegor och medarbetare med stort engagemang och hög kompetens. Vi arbetar tillsammans för att ge våra patienter trygghet, omsorg och vård, med hög kontinuitet.
Vi söker dig som vill vara med att ytterligare utveckla och förstärka vår hälsocentral.

Vi söker
En undersköterska som är nyfiken och intresserad av att arbeta på en riktigit fin arbetsplats. Du bör ha svenska C1 nivå och viss erfarenhet i yrket. Arbetat i primärvård är en merit.Du har en god empatisk förmåga, är trygg i din profession, noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi vill att du arbetar självständigt, är engagerad och förstår vikten av gott bemötande. Du inte rädd för att prova nya saker, flexibel och serviceinriktad.

Det här får du arbeta med
Du blir en del av vårt team och kommer samarbeta med samtliga yrkesgrupper på hälsocentralen. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och du kommer att jobba med mottagningsarbete som första kontakt i vår reception, med provtagning och laboratoriearbete.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till KAVA, Sunderby sjukhus

Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen. Vi söker Vi söker två undersköterskor med utbildning i akutsjukvård. Det är meriterande med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård samt kunskaper i VAS. Som person är du självgående och tar ansvar... Visa mer
Välkommen till oss på KAVA! Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i ditt möte med akuta kirurgiska patienter. Vi har en trivsam arbetsgrupp med engagerade och kompetenta kollegor där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen.

Vi söker
Vi söker två undersköterskor med utbildning i akutsjukvård. Det är meriterande med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård samt kunskaper i VAS. Som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är lyhörd och ser nyttan av att samarbeta med andra samt är lugn, stabil och kontrollerad i stressande eller pressade situationer. 

Det här får du arbeta med
KAVA är en vårdavdelning med 18 vårdplatser på Sunderby sjukhus som tillhör verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi och division Länssjukvård 2.
Som undersköterska på vår avdelning möter du akut sjuka kirurgpatienter som vi tar emot dygnet runt, främst från akutmottagningen men även från andra enheter och sjukhus. Förutom ansvaret för den basala omvårdnaden förbereder du även patienter för akuta operationer och undersökningar. Provtagning och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Du får även arbeta med medicinsk teknisk utrustning då patienter övervakas både före och efter operation samt olika undersökningar.
Arbetet hos oss är mycket omväxlande och utvecklande. Vi erbjuder dig en bra introduktion samt kontinuerlig kompetensutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid att du ska trivas och utvecklas på vår avdelning!

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Två tillsvidareanställningar på 75%, natt. Tillträde 1 december eller enligt överenskommelse.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till ortopedavdelning 31C, Sunderby sjukhus

På ortopedavdelning 31C kommer du att arbeta med engagerade och kompetenta kollegor som alltid stöttar varandra. I vårt dagliga arbete ger vi den bästa möjliga vård- och omsorgen till patienterna. Är detta något för dig? Är du den som saknas i vårt team? Sök! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda datorkunskaper. Att ha arbetat med ortopediska diagnoser är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du själv... Visa mer
På ortopedavdelning 31C kommer du att arbeta med engagerade och kompetenta kollegor som alltid stöttar varandra. I vårt dagliga arbete ger vi den bästa möjliga vård- och omsorgen till patienterna. Är detta något för dig? Är du den som saknas i vårt team? Sök!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda datorkunskaper. Att ha arbetat med ortopediska diagnoser är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du självständig, lojal, stabil samt ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Det är meriterande om du är strukturerad, har gott omdöme och god samarbetsförmåga.

Det här får du arbeta med
Ortopedi i Norrbotten är en länsklinik som bedriver verksamhet i Piteå, Gällivare och Sunderbyn. Sunderby sjukhus har både akut och planerad verksamhet. Inom specialiteten ortopedi i Sunderbyn finns två avdelningar (sammantaget 43 vårdplatser) nu 14 vårdplatser per avdelning.
Som undersköterska på avdelningen 31 arbetar du med varierande arbetsuppgifter i ett team med undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare. Lagarbete är viktigt och vi anser det vara en förutsättning för att ge patienten bästa möjliga vård. Vi är stolta över att arbeta på avdelning 31 och vi delar med oss av våra kunskaper i vardagen. Patientgruppen är varierande och omvårdnaden inkluderar en bred patientbild.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Långtidsvikariat, 4 stycken. Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till gastro, endo och njur, Sunderby sjukhus

Vi på avdelning 61 är en engagerad och kompetent grupp sjuksköterskor och undersköterskor som nu önskar en ny kollega. Vi är ett glatt och arbetssamt gäng som har lätt till skratt och som hjälps åt och stöttar varandra. Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har akutsjukvårdskursen i din utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande för tjänsten är om du har kunskaper i VAS samt tidiga... Visa mer
Vi på avdelning 61 är en engagerad och kompetent grupp sjuksköterskor och undersköterskor som nu önskar en ny kollega. Vi är ett glatt och arbetssamt gäng som har lätt till skratt och som hjälps åt och stöttar varandra. Välkommen till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har akutsjukvårdskursen i din utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande för tjänsten är om du har kunskaper i VAS samt tidigare vårderfarenhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är trygg och stabil som person, har förmåga att strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt, ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut samt har god samarbetsförmåga. Meriterande är om du har förmåga att ta initiativ, kan komma med ideér och förslag i arbetsrelaterade frågor och har lätt att anpassa dig vid ändrade omständigheter.

Det här får du arbeta med
Hos oss trivs du som vill ha en bred kompetens. Vi har ett varierande patientklientel vilket leder till att ingen dag är den andre lik, men också ett givande och varierande arbete. Som undersköterska hos oss deltar du i den allmänna patientomvårdnaden men även provtagningar, påsdialysbehandling, riskbedömningar och dokumentation i datajournalsystemet. På avdelningen vårdas patienter med endokrinologiska, gasteroenterologiska och njurmedicinska sjukdomar, majoriteten av patienterna på avdelningen vårdas dock för allmänna internmedicinska sjukdomar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med andra yrkesgrupper, bedöma, planera och genomföra patientens vård och behandling på ett så optimalt sätt som möjligt.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid eller deltid, möjlighet till tillsvidareanställning finns. Arbetstiden är dag, kväll-och helgtjänstgöring.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Klinisk fysiologi Sunderby sjukhus

Nu söker vi en kollega till Klinisk fysiologi, här erbjuder vi dig ett självständigt arbete inom kompetenscentrum hjärtsjukvård. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska som kan utföra HRL och kan lyft och förflyttningsteknik. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom sjukvård och mottagningsarbete samt erfarenhet av VAS och Ris. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du flexibel och har en god anpassningsf... Visa mer
Nu söker vi en kollega till Klinisk fysiologi, här erbjuder vi dig ett självständigt arbete inom kompetenscentrum hjärtsjukvård.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska som kan utföra HRL och kan lyft och förflyttningsteknik. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom sjukvård och mottagningsarbete samt erfarenhet av VAS och Ris.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du flexibel och har en god anpassningsförmåga. Arbetsuppgifterna kan snabbt ändras och stundtals krävs stor stresstålighet. Då du har dagligt samarbete med andra kliniker är det meriterande med stor förmåga till logistik och samordning. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar ditt arbete på ett självständigt sätt, är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter samt är serviceinriktad med vilja och förmåga att hjälpa andra.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och kommer att bestå av administrativa arbetsuppgifter i form av tidsbokning, telefonsamtal, uppringningssystemet call me, 1177 vårdguiden samt att boka in och sända ut kallelser för undersökningar. Du kommer även ta vilo-ekg, koppla holter ekg, Eventrecorder, holter blodtryck och Tum-ekg. Du kan också assistera vid olika typer av undersökningar.
På Klinisk Fysiologi arbetar undersköterskor, röntgensjuksköterskor, biomedicinska analytiker och läkare. De flesta undersökningar som vi genomför är hjärtrelaterade.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstiden är förlagd dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till BB/Förlossning, Sunderby sjukhus

Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrisk. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning ... Visa mer
Länskliniken Obstetrik/Gynekologi i Norrbotten bedriver en bred verksamhet vid samtliga fem sjukhus. BB/Förlossningsvård är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. För oss inom Region Norrbotten är det viktigt att erbjuda trygg och säker vård. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akut obstetrisk. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ - certifierad vilket innebär att vår personal har fått gå en fördjupad utbildning med fokus på normer, jämställdhet och jämlikhet.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du fördjupat dig i akutsjukvård eller barn- och ungdomssjukvård. Det är också meriterande med tidigare erfarenhet av BB och förlossningsvård, eller att du tidigare arbetat inom sjukvård. Ett krav för tjänsten är att du behärskar svenska i tal och skrift. 
Vi söker dig som är trygg, empatisk och har god samarbetsförmåga. För att arbeta på BB/förlossning krävs att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter som situationen kräver.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss deltar du i omvårdnaden av familjen, du är ett stöd i samband med förlossningen och den första tiden på BB. Amning och tidig anknytning är andra stora fokusområden på vår klinik. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Interna utbildningar
Information om tjänsten
Vi erbjuder tillsvidareanställningar eller vikariat på 75-100%. Arbetstiden är förlagd dag, kväll och natt/rotation. Tllträde 2021-11-01 eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor, Neurorehab/strokeenheten Sunderby sjukhus

Vill du följa med på vår resa och bli en del av vårt team? Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att kunna rulla eller gå hemåt på egen hand. Vi har hela kedjan! Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare. Vi söker Dig som är utbildad unders... Visa mer
Vill du följa med på vår resa och bli en del av vårt team? Hos oss tar du och teamet patienten från ett akut skede hela vägen genom rehabilitering. Unga och äldre med målet att kunna rulla eller gå hemåt på egen hand. Vi har hela kedjan!
Vi erbjuder ett brett och utvecklande arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är engagerad för patientens bästa och vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare.

Vi söker
Dig som är utbildad undersköterska med akutsjukvård. Vi ser att du har grundläggande svenskakunskaper, kunskaper i fler språk är meriterande. Har du strokekompetensbevis, handledarkompetens eller intresse av att gå handledarutbildning samt vana från journalsystemet VAS är det meriterande. Erfarenhet från vård eller rehabilitering av patienter med stroke eller neurologiska skador och avdelningsarbete är meriterande.
Vi söker dig som är glad och pigg, ser möjligheter, vill vara delaktig i utvecklingsarbete samt vågar prova nya saker med en positiv attityd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser.

Det här får du arbeta med
På vår avdelning ligger patienter som har haft en stroke, traumatisk hjärnskada eller ryggmärgsskada. Vi har akut verksamhet (strokeenheten) och planerad verksamhet (neurorehab). Våra team består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder, läkare, rehabinstruktör, sjuksköterskor och undersköterskor. Du blir en del av ett gäng där alla hjälps åt och har en helhetssyn på patienten. 
Som undersköterska arbetar du brett på avdelningen, från att ta kontroller och sköta t ex kardioskåp till att träna, guida och stödja patienten att nå sina mål i sin rehabplan. Du är en viktig del i teamet eftersom du arbetar nära patienten. Dina insatser stöttar patienten i att öka sin livskvalitet och självständighet.

Det här erbjuder vi dig
-Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Du får kompetensutveckling i form av Strokekompetensbevis och Rehabkörkort
- Du får som nyanställd hos oss en mentor och en individuell introduktion till du känner dig trygg
-Vi värnar om vår personals hälsa, vår trivselgrupp arrangerar gemensamma aktiviteter med jämna
mellanrum
Information om tjänsten
Vi söker undersköterskor för tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helgtjänstgöring. Vi erbjuder ett flexibelt schema. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till Allmänkirurgi/urologi, Sunderby sjukhus

Vi vill bli fler och söker nya kollegor.  Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning med 14 vårdplatser på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurg... Visa mer
Vi vill bli fler och söker nya kollegor. 
Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati.

Avdelning 51 är en vårdavdelning med 14 vårdplatser på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete.

Länskliniken arbetar med modern sjukvårdsledning. Det innebär att vi aktivt jobbar med att förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösnings- och förbättringsarbeten.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med akutsjukvårdskursen i din utbildning. Erfarenhet av arbete på urologisk/kirurgisk vårdavdelning är meriterande. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det även viktigt att du är serviceinriktad, flexibel, initiativtagande och har patienten i fokus. Personlig lämplighet är viktigt.

Det här får du arbeta med
Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i datajournalsystemet VAS.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning samt ett vikariat på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid där kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnsköterska/undersköterska till Barn och ungdomsavdelningen, Sunderb ...

Nu söker vi kollegor till oss på Barn- och ungdomsavdelning 44B. Vår avdelning kan närmast beskrivas som "det lilla sjukhuset på sjukhuset" då patienter från såväl barnmedicin som ortopedi, kirurgi och öron vårdas här. Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad barnsköterska eller undersköterska, med erfarenhet av arbete inom barnsjukvård. Meriterande för tjänsten är om du har kunskaper i VAS. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenska... Visa mer
Nu söker vi kollegor till oss på Barn- och ungdomsavdelning 44B. Vår avdelning kan närmast beskrivas som "det lilla sjukhuset på sjukhuset" då patienter från såväl barnmedicin som ortopedi, kirurgi och öron vårdas här. Välkommen till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad barnsköterska eller undersköterska, med erfarenhet av arbete inom barnsjukvård. Meriterande för tjänsten är om du har kunskaper i VAS.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är lugn och kontrollerad i stressande situationer, har lätt att anpassa dig vid ändrade omständigheter, har god samarbetsförmåga samt vilja och förmåga att hjälpa andra. Meriterande är om du har förmåga att ta initiativ samt är empatisk och kan se saker från någon annans perspektiv. 

Det här får du arbeta med
Som barnsköterska/undersköterska hos oss möter du barn, ungdomar och deras familjer. I mötet med patienten handlar det ständigt om att anpassa information, behandling och omvårdnad utifrån patientens behov samt mognads- och utvecklingsnivå. Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har barnet och familjen i fokus. Barnet är alltid i centrum men kommunikation och samarbete med vårdnadshavare och andra närstående är en viktig del. Eftersom variationen är stor när det gäller patienternas ålder, diagnoser och behov innebär det ett omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete. Verksamheten hos oss är både akut och planerad och vi vårdar barn mellan 0-18 år. Avdelningen kan närmast beskrivas som "det lilla sjukhuset på sjukhuset" då patienter från såväl barnmedicin som ortopedi, kirurgi och öron/näsa/hals vårdas här.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tjänstegraden är 85%. Arbetstiden är förlagd dag, kväll, natt och helger enligt rotationtjänstgöring.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tjänsten är inom barnsjukvården: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till gastro, endo och njur, Sunderby sjukhus

Vi på avdelning 61 är en engagerad och kompetent grupp sjuksköterskor och undersköterskor som nu önskar en ny kollega. Vi är ett glatt och arbetssamt gäng som har lätt till skratt och som hjälps åt och stöttar varandra. Välkommen till oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har akutsjukvårdskursen i din utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande för tjänsten är om du har kunskaper i VAS samt tidiga... Visa mer
Vi på avdelning 61 är en engagerad och kompetent grupp sjuksköterskor och undersköterskor som nu önskar en ny kollega. Vi är ett glatt och arbetssamt gäng som har lätt till skratt och som hjälps åt och stöttar varandra. Välkommen till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har akutsjukvårdskursen i din utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande för tjänsten är om du har kunskaper i VAS samt tidigare vårderfarenhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är trygg och stabil som person, har förmåga att strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt, ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut samt har god samarbetsförmåga. Meriterande är om du har förmåga att ta initiativ, kan komma med ideér och förslag i arbetsrelaterade frågor och har lätt att anpassa dig vid ändrade omständigheter.

Det här får du arbeta med
Hos oss trivs du som vill ha en bred kompetens. Vi har ett varierande patientklientel vilket leder till att ingen dag är den andre lik, men också ett givande och varierande arbete. Som undersköterska hos oss deltar du i den allmänna patientomvårdnaden men även provtagningar, påsdialysbehandling, riskbedömningar och dokumentation i datajournalsystemet. På avdelningen vårdas patienter med endokrinologiska, gasteroenterologiska och njurmedicinska sjukdomar, majoriteten av patienterna på avdelningen vårdas dock för allmänna internmedicinska sjukdomar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med andra yrkesgrupper, bedöma, planera och genomföra patientens vård och behandling på ett så optimalt sätt som möjligt.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid eller deltid, möjlighet till tillsvidareanställning finns. Arbetstiden är dag, kväll-och helgtjänstgöring.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avd 51, Sunderby sjukhus

Vi vill bli fler och söker nya kollegor.  Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati. Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även e... Visa mer
Vi vill bli fler och söker nya kollegor. 
Region Norrbottens länsklinik i Allmänkirurgi/Urologi har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati.

Avdelning 51 är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus.Arbetet som undersköterska hos oss innebär att du kommer attmöta urologiska, kirurgiska ÖGI, ÖNH och käk patienter.Här sker främst planerad kirurgi men vi tar även emot akuta patienter under dygnets alla timmar. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del i vårt arbete.

Länskliniken arbetar med modern sjukvårdsledning. Det innebär att vi aktivt jobbar med att förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösnings- och förbättringsarbeten.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med akutsjukvårdskursen i din utbildning. Erfarenhet av arbete på urologisk/kirurgisk vårdavdelning är meriterande. Du är en engagerad och driven person med god samarbetsförmåga som har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Det även viktigt att du är serviceinriktad, flexibel, initiativtagande och har patienten i fokus. Personliga egenskaper är viktiga.

Det här får du arbeta med
Arbetet som undersköterska på vårdavdelning är både utvecklande och utmanande då patientgruppen är bred och varierande. Arbetsuppgifterna omfattar förutom den allmänna patientomvårdnaden även provtagningar, patientundervisning, riskbedömningar och dokumentation i datajournalsystemet VAS.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid där kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till avdeling 46, Sunderby sjukhus

På avdelning 46 får du jobba med hjärtpatienter från hela länet. Vi arbetar tillsammans med den livsviktiga uppgiften att vårda och ge omsorg till patienten. Samarbete och noggrannhet värderas högt. Nu söker vi dig! en driven undersköterska som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med utbildning i akutsjukvård. Vi ser det som en merit om du har arbetat på sjukhus. Du har lätt för att samarbeta men kan oc... Visa mer
På avdelning 46 får du jobba med hjärtpatienter från hela länet. Vi arbetar tillsammans med den livsviktiga uppgiften att vårda och ge omsorg till patienten. Samarbete och noggrannhet värderas högt. Nu söker vi dig! en driven undersköterska som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med utbildning i akutsjukvård. Vi ser det som en merit om du har arbetat på sjukhus. Du har lätt för att samarbeta men kan också jobba självständigt. Du är serviceinriktad, stabil och har en kulturell medvetenhet.

Det här får du arbeta med
I arbetet ingår att du utför sedvanliga omvårdnadsuppgifter. Du arbetar och rondar i ett team tillsammans med sjuksköterska, läkare och fysioterapeut. Du tar kontroller, EKG:n, blodprover. Gör såromläggning, fyller på närförråd och ansvarar för patient köket. På avdelningen har vi se upp ronder vilket säkerställer patientsäkerheten.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi söker två undersköterskor, en tillsvidareanställning på heltid, 37 timmar i veckan och ett vikariat till och med 1 oktober 2022.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor till kirurgmottagningen, Sunderby sjukhus

Kirurgmottagningen vid Sunderby sjukhus tillhör division länssjukvård 2 och verksamhetsområdeallmänkirurgi/urologi. Verksamhet bedrivs vid fem sjukhus i länet, från Kiruna i norr till Piteå i söder.Kirurgmottagningen i Sunderbyn har Luleå och Boden som upptagningsområde men tar även emot patienter frånandra kommuner. Vi söker Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och gärna har erfarenhet av mottagningsarbete. Det är av stor vikt att du kan kommunic... Visa mer
Kirurgmottagningen vid Sunderby sjukhus tillhör division länssjukvård 2 och verksamhetsområdeallmänkirurgi/urologi. Verksamhet bedrivs vid fem sjukhus i länet, från Kiruna i norr till Piteå i söder.Kirurgmottagningen i Sunderbyn har Luleå och Boden som upptagningsområde men tar även emot patienter frånandra kommuner.
Vi söker
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och gärna har erfarenhet av mottagningsarbete. Det är av stor vikt att du kan kommunicera i svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i flerspråk, kassavana samt kunskaper i regionens vårdadministrativa system (VAS).Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett professionellt bemötande gentemot såväl patienter sommedarbetare. Ditt arbetssätt är patientfokuserat och du har en hög ansvars- och servicekänsla. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer både externt och internt.
Det här får du arbeta med
Arbetet som undersköterska på mottagningen är utvecklande då patientgruppen är bred och varierande.
Mottagningsarbetet innefattar bland annat arbetsuppgifter som:
• Omvårdnadsarbete
• Kontakt med patient och anhöriga
• Egna mottagningar som exempelvis omläggning av sår
• Provtagning
• Assistera läkare vid undersökning/behandling
• Dokumentation i journalsystem (VAS)
• Kontakt med andra yrkesgrupper och verksamheter

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi söker två undersköterskor för vikariat året ut med möjlighet till förlängning. Anställningarna är på heltid, dagtid måndag-fredag.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre