Lediga jobb som Tandsköterska i Luleå

Se lediga jobb som Tandsköterska i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska till Folktandvården i Luleå

Ansök    Sep 22    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Hälsa, omtanke, service är vår värdegrund. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad! En unik mix av storstadspuls och småstadsidyll beskriver Luleå bäst. Här får du ett lugnare liv i jämförelse med storstäderna och mer tid till familj och fritid. Oavsett vart du bor i Luleå är det nära till naturen. Vatten är ett av stadens starkaste signalement och Luleå toppar solligan år efter år. Vi söker Vi söker dig som ha... Visa mer
Hälsa, omtanke, service är vår värdegrund. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad! En unik mix av storstadspuls och småstadsidyll beskriver Luleå bäst. Här får du ett lugnare liv i jämförelse med storstäderna och mer tid till familj och fritid. Oavsett vart du bor i Luleå är det nära till naturen. Vatten är ett av stadens starkaste signalement och Luleå toppar solligan år efter år.

Vi söker
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som tandsköterska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har helhetssyn och ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut, är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter samt har god samarbetsförmåga.  

Det här får du arbeta med
I arbetsuppgifterna ingår traditionellt tandsköterskearbete såsom assistans, självständigt arbete och teamarbeten, även steril, reception och telefoni förekommer. I verksamheten bedrivs barn- och vuxentandvård, samt uppsökande verksamhet.

Det här erbjuder vi dig
- Introduktionsprogrammet "HOS oss" för samtliga nyanställda i Folktandvården
- Strukturerad handledning
- Folktandvården Academy är vårt skräddarsydda program för din kompetensutveckling. Här finns en mängd odontologiska kurser och utbildningar för alla
- Fyllningskurs vid behov 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tillsvidare, heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Aug 18    Team Roslund AB    Tandsköterska
Vi är en väletablerad mellanstor tandvårdsklinik i centrala Luleå. Hos oss jobbar tre tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor. Vi utför all typ av vuxentandvård med undantag för ortodonti. Vår vision är att utföra en god vård med fokus på hållbarhet och en frisk patient på lång sikt. Vi vill att alla som besöker oss skall känna sig trygga och välkomna. Vi tycker att det är viktigt att vi har en god relation till varandra på arbetsplatsen oc... Visa mer
Vi är en väletablerad mellanstor tandvårdsklinik i centrala Luleå. Hos oss jobbar tre tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor.
Vi utför all typ av vuxentandvård med undantag för ortodonti.
Vår vision är att utföra en god vård med fokus på hållbarhet och en frisk patient på lång sikt. Vi vill att alla som besöker oss skall känna sig trygga och välkomna. Vi tycker att det är viktigt att vi har en god relation till varandra på arbetsplatsen och arbetar aktivt med detta.
Vi har digital röntgen samt Alma som journalföringssystem
Om Dig
Nu söker vi ytterligare en tandsköterska för att komplettera vårt glada team.
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som är redo för nya utmaningar och vill arbeta med all typ av tandvård.
Vi arbetar delegerat på kliniken och som ett team runt patienten där vi alla hjälps åt och får arbeta på toppen av vår förmåga.
Arbetsuppgifter:
Assistera tandläkare vid patientarbete
Övergripande steril och serviceansvar
Ta röntgen
Ta avtryck, göra provisorium
Lägga bedövning
Göra fyllningar
Administrativa uppgifter så som journalförning, betalning och telefonkontakt med patienterVi anställer löpande så är du intresserad tveka inte att höra av dig så snart som möjligt. Visa mindre

Tandsköterska till Luleå

Ansök    Aug 19    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Smiles klinik i Luleå, Varvsgatan 53 Vi söker nu en ny tandsköterskor till vår klinik i centrala Luleå. Du välkomnas till ett glatt och positivt gäng medarbetare på kliniken. Till hösten kommer vi att vara 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 7 tandsköterskor på 8 behandlingsrum. Smile Luleå bedriver allmäntandvård i ljusa och fräscha lokaler med öppna landskap. Det skapar närhet och avskildhet i samma stund vilket ger en tilltalande miljö för både patient... Visa mer
Smiles klinik i Luleå, Varvsgatan 53

Vi söker nu en ny tandsköterskor till vår klinik i centrala Luleå. Du välkomnas till ett glatt och positivt gäng medarbetare på kliniken. Till hösten kommer vi att vara 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 7 tandsköterskor på 8 behandlingsrum. Smile Luleå bedriver allmäntandvård i ljusa och fräscha lokaler med öppna landskap. Det skapar närhet och avskildhet i samma stund vilket ger en tilltalande miljö för både patient och personal.

För oss är det viktigast att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet.

Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på 100% med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Det förekommer även eftermiddagsarbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana. Dessutom ser vi gärna att du är flexibel i ditt arbete. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta delegerat, arbetar för att bibehålla vår höga patientnöjdhet med ett genuint intresse och engagemang för våra patienter. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 23 september 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Anna Gatu [email protected] eller HR BP John Björklöf Werner, [email protected]

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska/tandhygienist/ortodontiassistent till Tandvårdens kompet ...

Ansök    Maj 23    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Tandvårdens kompetenscentrum är Norrbottens länsorganisation för specialisttandvård. Huvuddelen av vår verksamhet är koncentrerad till gemensamma lokaler i Luleå centrum. Här finns samtliga odontologiska specialiteter förutom käkkirurgi som har sina lokalen i Sunderby sjukhus. Vi söker Vi söker dig med tandvårdsutbildning, datorkunskap och goda kunskaper i svenska språket. Meriterande om du har intresse av ortodonti  och erfarenhet av allmäntandvård. Vi l... Visa mer
Tandvårdens kompetenscentrum är Norrbottens länsorganisation för specialisttandvård. Huvuddelen av vår verksamhet är koncentrerad till gemensamma lokaler i Luleå centrum. Här finns samtliga odontologiska specialiteter förutom käkkirurgi som har sina lokalen i Sunderby sjukhus.

Vi söker
Vi söker dig med tandvårdsutbildning, datorkunskap och goda kunskaper i svenska språket. Meriterande om du har intresse av ortodonti  och erfarenhet av allmäntandvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som personsöker vi dig som har en professionell och positiv attityd till ditt arbete, god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har ett omhändertagande och serviceinriktat sätt mot patienter och planerar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt samtidigt som du ser till helheten. Du som vill utvecklas i din roll och ta på dig mer delegerade arbetsuppgifter ska söka denna tjänst.

Det här får du arbeta med
På Tandvårdens kompetenscentrum får du möjlighet att arbeta kliniskt och administrativt med stor flexibilitet. Arbetet innefattar att assistera tandläkare, patientadministration samt arbete i både steril och reception (telefon). Särskilt fokus läggs på teamtandvård och en vidareutbildning till ortodontiassistent är en plan i din kompetensutveckling.

Det här erbjuder vi dig
- Folktandvården Norrbotten introduktionsutbildning "Hos oss" 
- Möjlighet till vidareutbildning inom specialisttandvårdens ämnesområden
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Tjänsten förläggs vid TKC tandreglering i Luleå, tjänstgöring vid andra enheter vid TKC kan förekomma. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterskor till käkkirurgin vid Sunderby sjukhus

Ansök    Maj 23    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Käkkirurgiska enheten med ca 16 engagerade medarbetare ingår i VO Ögon/ÖNH/Käk. Vi arbetar i team och vårt uppdrag är att ge Norrbottens invånare vård inom specialiteterna käkkirurgi och OFM, orofacial medicin. Tandsköterskor, tandläkare, käkkirurger, tandhygienisten och medicinsk sekreterare arbetar tillsammans för att ge patienter god vård och tillgänglighet.    Vi söker Vi söker nu två tandsköterskor med goda kunskaper i svenska både i tal och skrift s... Visa mer
Käkkirurgiska enheten med ca 16 engagerade medarbetare ingår i VO Ögon/ÖNH/Käk. Vi arbetar i team och vårt uppdrag är att ge Norrbottens invånare vård inom specialiteterna käkkirurgi och OFM, orofacial medicin. Tandsköterskor, tandläkare, käkkirurger, tandhygienisten och medicinsk sekreterare arbetar tillsammans för att ge patienter god vård och tillgänglighet.   

Vi söker
Vi söker nu två tandsköterskor med goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt god datorvana. Du har arbetat som tandsköterska minst  6 månader.  Vi ser gärna att du behärskar engelska och det är även meriterande om du har utbildning inom käkkirurgisk operationsverksamhet. Det är även en fördel om du har kunskaper i VAS och Carita, erfarenheter av kirurgiska ingrepp och/eller medicinsk tandvård eller assistans vid enklare kirurgiska ingrepp.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du uttrycker en positiv attityd till arbetet och verksamheten och handlar enligt fattade beslut. Som person är du även trygg stabil och har självinsikt där du skiljer på det peronliga och professionella. Du tar ansvar för din arbetsuppgift och strukturerar ditt arbete självständigt samt har mod att agera efter din egen övertygelse. Vidare så planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt. Du ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet och är tillmötesgående i ditt bemötande.

Det här får du arbeta med
Kliniken har två specialistområden: käkkirurgi och orofacialmedicin. Arbetsuppgifter: Assistera kirurg/tandläkare vid mottagningsbesök och operationer, receptionsarbete. Du hanterar även våra instrument samt klinikspecifika arbetsuppgifter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterskor sökes

Ansök    Aug 4    BaroCura AB    Tandsköterska
Till hösten kommer vi att öppna upp ett helt nytt och toppmodern klinik i centrala Luleå och söker nu erfarna, drivna, självgående samt högt serviceinriktade tandvårdspersonal. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och öka tillgänglighet för patienterna. På kliniken kommer vi att bedriva all typ av vuxentandvård, inklusive parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi. Med mål att utveckla fler specialistområden. Vi kommer att ha digital... Visa mer
Till hösten kommer vi att öppna upp ett helt nytt och toppmodern klinik i centrala Luleå och söker nu erfarna, drivna, självgående samt högt serviceinriktade tandvårdspersonal.
Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och öka tillgänglighet för patienterna. På kliniken kommer vi att bedriva all typ av vuxentandvård, inklusive parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi. Med mål att utveckla fler specialistområden.
Vi kommer att ha digital röntgen samt CBCT och använda ALMA som journalföringssytem.
Vi söker nu dig som vill vara delaktig och utveckla ett kompetent och härligt team
Initial söker vi två Tandsköterskor samt en Tandhygienist
Om Dig
Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter. Har en god samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös. Är nyfiken och vill bidra i utvecklingsarbetet på kliniken. Du älskar ditt yrke och jobbar som en enhet för patients bästa.
Arbetsuppgifter
Assisterar tandläkare
Övergripande serviceansvar
Röntgenassistans
OPG samt CBCT vana är meriterad
Sterilarbete
Administrativa uppgifter så som kallelser, tidboksplanering samt kontakt med försäkringskassan.
Reception och betalningar
HälsodeklarationshanteringKvalifikationer och egenskaper
Du är utbildad tandsköterska
Några års erfarenhet inom yrket
Ger högklassig service
Social och ödmjuk
Operationsvana är meriterad!
Hög samarbetsförmåga
Självgående
Trygg med arbete i journalsystem
God datorvana
FörtroendeingivandeMejla ditt CV samt personligt brev till angivet mejladress Visa mindre

Tandsköterskor till Tandvårdens Kompetenscentrum, Luleå

Ansök    Mar 2    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Tandvårdens kompetenscentrum är Norrbottens länsorganisation för specialisttandvård. Huvuddelen av vår verksamhet är koncentrerad till gemensamma lokaler i Luleå centrum. Här finns samtliga odontologiska specialiteter förutom käkkirurgi som har sina lokaler i Sunderby sjukhus. Tandvårdens kompetenscentrum består av: Vuxenspecialiteter Luleå: bettfysiologi, parodontologi, protetik, endodonti, orofacial medicin och röntgen Barnspecialiteter kusten: pedodonti... Visa mer
Tandvårdens kompetenscentrum är Norrbottens länsorganisation för specialisttandvård. Huvuddelen av vår verksamhet är koncentrerad till gemensamma lokaler i Luleå centrum. Här finns samtliga odontologiska specialiteter förutom käkkirurgi som har sina lokaler i Sunderby sjukhus.
Tandvårdens kompetenscentrum består av:
Vuxenspecialiteter Luleå: bettfysiologi, parodontologi, protetik, endodonti, orofacial medicin och röntgen
Barnspecialiteter kusten: pedodonti Luleå samt ortodonti Luleå och Piteå
Barnspecialiteter inlandet: ortodonti Gällivare

Vi söker
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning med grundläggande datorkunskap och goda kunskaper i svenska språket. Meriterande  är om du har intresse för specialisttandvård och erfarenhet av allmäntandvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som personsöker vi dig som har en professionell och positiv attityd till ditt arbete, god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har ett omhändertagande och serviceinriktat sätt mot patienter. Du planerar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och ser till helheten. Vi ser gärna att du är initiativtagande och har erfarenhet av att arbeta delegerat.

Det här får du arbeta med
Att arbeta hos oss som tandsköterska innebär både kliniskt och administrativt arbete, med stor vikt på flexibilitet. Dina arbetsuppgifter innefattar att assistera tandläkare, patientadministration, eget patientarbete, samt arbete i både steril och reception

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Möjlighet till vidareutbildning inom specialisttandvårdens ämnesområden
- Folktandvården Norrbotten introduktionsutbildning "Hos oss" 
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Mar 22    quadrant 5 dental AB    Tandsköterska
Tandkliniken Hermelinen söker en passionerad tandsköterska som vill ansluta sig till vårt team. Vi är en klinik med omkring 20 anställda lokaliserad i Hermelinenhuset i Luleå. Vi arbetar med senaste tekniken: CBCT, digital avtryckstagning, Operationsmikroskop mm. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och brinner för högkvalitativ tandvård. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Arbetsuppgifter So... Visa mer
Tandkliniken Hermelinen söker en passionerad tandsköterska som vill ansluta sig till vårt team. Vi är en klinik med omkring 20 anställda lokaliserad i Hermelinenhuset i Luleå. Vi arbetar med senaste tekniken: CBCT, digital avtryckstagning, Operationsmikroskop mm. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och brinner för högkvalitativ tandvård. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.


Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Tandkliniken Hermelinen arbetar du både i team och självständigt. Arbetet är omväxlande och du kommer att assistera vid undersökningar och behandlingar, sköta sterilen samt på egen hand utföra bland annat röntgentagning, depuration och digital avtryckstagning.


Kompetens och personliga egenskaper
Du är en utbildad tandsköterska med några års erfarenhet.
Det är meriterande med erfarenhet av depuration och avtryckstagning.
Du är serviceinriktad, strukturerad, noggrann och trivs med varierande arbetsuppgifter.
Erfarenhet av journalsystemet Opus.


Din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på examensbevis som tandsköterska
Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. Visa mindre

Tandsköterskor till Luleå

Ansök    Apr 19    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Smiles klinik i Luleå, Varvsgatan 53 Vi söker nu två nya tandsköterskor till vår klinik i centrala Luleå. Du välkomnas till ett glatt och positivt gäng medarbetare på kliniken. Till hösten kommer vi att vara 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 7 tandsköterskor på 8 behandlingsrum. Smile Luleå bedriver allmäntandvård i ljusa och fräscha lokaler med öppna landskap. Det skapar närhet och avskildhet i samma stund vilket ger en tilltalande miljö för både patie... Visa mer
Smiles klinik i Luleå, Varvsgatan 53

Vi söker nu två nya tandsköterskor till vår klinik i centrala Luleå. Du välkomnas till ett glatt och positivt gäng medarbetare på kliniken. Till hösten kommer vi att vara 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 7 tandsköterskor på 8 behandlingsrum. Smile Luleå bedriver allmäntandvård i ljusa och fräscha lokaler med öppna landskap. Det skapar närhet och avskildhet i samma stund vilket ger en tilltalande miljö för både patient och personal.

För oss är det viktigast att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet.

Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på 100% med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Det förekommer även eftermiddagsarbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana. Dessutom ser vi gärna att du är flexibel i ditt arbete. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta delegerat, arbetar för att bibehålla vår höga patientnöjdhet med ett genuint intresse och engagemang för våra patienter. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 4 juli 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Anna Gatu [email protected] eller HR BP John Björklöf Werner, [email protected]

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Tandvårdens Kompetenscentrum, Luleå

Ansök    Jan 26    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Tandvårdens kompetenscentrum är Norrbottens länsorganisation för specialisttandvård. Huvuddelen av vår verksamhet är koncentrerad till gemensamma lokaler i Luleå centrum. Här finns samtliga odontologiska specialiteter förutom käkkirurgi som har sina lokaler i Sunderby sjukhus. Tandvårdens kompetenscentrum består av: Vuxenspecialiteter Luleå: bettfysiologi, parodontologi, protetik, endodonti, orofacial medicin och röntgen Barnspecialiteter kusten: pedodonti... Visa mer
Tandvårdens kompetenscentrum är Norrbottens länsorganisation för specialisttandvård. Huvuddelen av vår verksamhet är koncentrerad till gemensamma lokaler i Luleå centrum. Här finns samtliga odontologiska specialiteter förutom käkkirurgi som har sina lokaler i Sunderby sjukhus.
Tandvårdens kompetenscentrum består av:
Vuxenspecialiteter Luleå: bettfysiologi, parodontologi, protetik, endodonti, orofacial medicin och röntgen
Barnspecialiteter kusten: pedodonti Luleå samt ortodonti Luleå och Piteå
Barnspecialiteter inlandet: ortodonti Gällivare

Vi söker
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning med grundläggande datorkunskap och goda kunskaper i svenska språket. Meriterande  är om du har intresse för specialisttandvård och erfarenhet av allmäntandvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som personsöker vi dig som har en professionell och positiv attityd till ditt arbete, god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har ett omhändertagande och serviceinriktat sätt mot patienter. Du planerar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och ser till helheten. Vi ser gärna att du är initiativtagande och har erfarenhet av att arbeta delegerat.

Det här får du arbeta med
Att arbeta hos oss som tandsköterska innebär både kliniskt och administrativt arbete, med stor vikt på flexibilitet. Dina arbetsuppgifter innefattar att assistera tandläkare, patientadministration, eget patientarbete, samt arbete i både steril och reception

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Möjlighet till vidareutbildning inom specialisttandvårdens ämnesområden
- Folktandvården Norrbotten introduktionsutbildning "Hos oss" 
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Två tandsköterskor till käkkirurgin, Sunderby sjukhus

Ansök    Feb 7    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
På vår klinik finns en grupp runt 15 personer som har till uppdrag att ge Norrbottens invånare vård inom specialiteterna käkkirurgi och OFM, orofacial medicin. Här jobbar medicinsk sekreterare, tandsköterskor, tandläkare, käkkirurger och tandhygienisten tillsammans för att ge patienter god vård och tillgänglighet. Vi söker Vi söker två tandsköterskor med goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt i engelska och god datorvana. Det är meriterande m... Visa mer
På vår klinik finns en grupp runt 15 personer som har till uppdrag att ge Norrbottens invånare vård inom specialiteterna käkkirurgi och OFM, orofacial medicin. Här jobbar medicinsk sekreterare, tandsköterskor, tandläkare, käkkirurger och tandhygienisten tillsammans för att ge patienter god vård och tillgänglighet.

Vi söker
Vi söker två tandsköterskor med goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt i engelska och god datorvana. Det är meriterande med kunskaper i VAS och Carita, erfarenheter av kirurgiska ingrepp och/eller medicinsk tandvård eller assistans vid enklare kirurgiska ingreipp. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du uttrycker en positiv attityd till arbetet och verksamheten och handlar enligt fattade beslut. Som person är du även trygg stabil och har självinsikt där du skiljer på det peronliga och professionella. Du tar ansvar för din arbetsuppgift och strukturerar ditt arbete självständigt samt har mod att agera efter din egen övertygelse. Vidare så planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt. Det är meriterande om du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och är tillmötesgående i ditt bemötande. 

Det här får du arbeta med
Kliniken har två specialistområden : käkkirurgi och orofacial medicin. Ett team bestående av OFM specialist, tandhygienist och tandsköterska. En av tjänsterna är tänkt att stärka upp på kirurgiska delen i huvudsak men även få en inblick på OFM delen också. Arbetsuppgifter: Assistera kirurg/tandläkare vid operationer och mottagningsbesök. Du hanterar även våra instrument, receptionsarbete förkommer samt klinikspecifika arbetsuppgifter.
För den andra tjänsten gäller att du ingår i ett mindre team bestående av OFM specialist och tandhygienist som samarbetar tätt ihop. Du är självklart en del i hela teamet på kliniken och kommer också att få en inblick i den kirurgiska delen av verksamheten. Assistera OFM specialist vid olika behandlingar inom medicinsk tandvård. Du har också ett nära samarbete med andra mottagningar i samband med planering och samordning av patienterna. Du ansvarar över kallelser och prioriterade patienten tillsammans med OFM specialist. Hantering av våra instrument.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tillsvidare heltid och dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterskor till Folktandvården, Luleå

Ansök    Jan 31    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Hälsa, omtanke, service är vår värdegrund. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad! En unik mix av storstadspuls och småstadsidyll beskriver Luleå bäst. Här får du ett lugnare liv i jämförelse med storstäderna och mer tid till familj och fritid. Oavsett vart du bor i Luleå är det nära till naturen. Vatten är ett av stadens starkaste signalement och Luleå toppar solligan år efter år. Vi söker Vi söker dig som ha... Visa mer
Hälsa, omtanke, service är vår värdegrund. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad! En unik mix av storstadspuls och småstadsidyll beskriver Luleå bäst. Här får du ett lugnare liv i jämförelse med storstäderna och mer tid till familj och fritid. Oavsett vart du bor i Luleå är det nära till naturen. Vatten är ett av stadens starkaste signalement och Luleå toppar solligan år efter år.

Vi söker
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som tandsköterska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har helhetssyn och ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut, är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter, lojal samt har god samarbetsförmåga.

Det här får du arbeta med
I arbetsuppgiften ingår traditionellt tandsköterskearbete såsom assistans, självständigt arbete och teamarbeten, även steril, reception och telefoni förekommer. I verksamheten bedrivs barn- och vuxentandvård, samt uppsökande verksamhet.

Det här erbjuder vi dig
-Introduktionsprogrammet "HOS oss" för samtliga nyanställda i Folktandvården
- Strukturerad handledning
-Folktandvården Academy är vårt skräddarsydda program för din kompetensutveckling. Här finns en mängd odontologiska kurser och utbildningar för alla
- Fyllningskurs vid behov
-En plats i ett drivande lag som har patienten i fokus
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsterna är en tillsvidareanställning samt en tidsbegränsad anställning på heltid. Arbetstiden är dagtid.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Tandvårdcentralen, Luleå

Ansök    Okt 11    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Tandvårdscentralen är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer av tandvård. Vi är en allmäntandvårdsklinik där vi bedriver tandvård för barn, vuxna, omsorgspatienter. Vi har ett viktigt uppdrag. Varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska imunnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad! Vi söker Vi söker dig som ä... Visa mer
Tandvårdscentralen är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer av tandvård. Vi är en allmäntandvårdsklinik där vi bedriver tandvård för barn, vuxna, omsorgspatienter. Vi har ett viktigt uppdrag. Varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska imunnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av eget patientarbete, självständigt fyllnadsarbete och anestesi. God datorvana är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten. Du värderar och ser nyttan i att samarbeta med andra och har god empatisk förmåga. Meriterande är om du är självständig, stabil och har en helhetssyn.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder ett flexibelt arbete som är såväl kliniskt som administrativt. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat assistans, teamtandvård och eget patientarbete samt steril och reception.
Tandvårdscentralen är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer av tandvård. Vi är en allmäntandvårdsklinik där vi bedriver tandvård för barn, vuxna, omsorgspatienter. Vi arbetar mycket med teamarbete vilket innebär att tandsköterskorna arbetar både självständigt med patient och tillsammans med tandläkare och tandhygienister.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Ett vikariat på heltid, dagtid, mellan 211122-221121.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Porsudden, Luleå

Ansök    Nov 3    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Folktandvården Porsudden är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer av tandvård. Vi är en allmäntandvårdsklinik där vi bedriver tandvård för barn, vuxna och omsorgspatienter. Vi har ett viktigt uppdrag och varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska i munnen under hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad. Vi söker ... Visa mer
Folktandvården Porsudden är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer av tandvård. Vi är en allmäntandvårdsklinik där vi bedriver tandvård för barn, vuxna och omsorgspatienter. Vi har ett viktigt uppdrag och varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska i munnen under hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är lojal, strukturerad, har helhetssyn och är trygg, stabil och har självinsikt. Meriterande är om du är flexibel, arbetar självständigt och är lugn stabil och kontrollerad i stressande eller pressade situationer.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder ett flexibelt arbete. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat assistans, sterilarbete, teamtandvård och eget patientarbete. Det kan även innebära att vara behjälplig i reception. Vi arbetar till stor del med teamarbete vilket innebär att tandsköterskorna arbetar både självständigt med patient och tillsammans med tandläkare och tandhygienister.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till enheten för käkkirurgi, Sunderby sjukhus

Ansök    Okt 25    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
På vår klinik arbetar vi tillsammans inom två specialiteter, käkkirurgi och orofacial medicin. Vi finns på Sunderby Sjukhus och vårt mål är att ge våra patienter vård av god kvalitet med god service. Vi söker Vi söker dig med tandsköterskeutbildning och några års vana av tandvård. Vidareutbildning i käkkirurgisk operationssjukvård och/eller undersköterskeutbildning är meriterande liksom vana av assistans vid dentoalveolär kirurgi exempelvis implantatkirur... Visa mer
På vår klinik arbetar vi tillsammans inom två specialiteter, käkkirurgi och orofacial medicin. Vi finns på Sunderby Sjukhus och vårt mål är att ge våra patienter vård av god kvalitet med god service.

Vi söker
Vi söker dig med tandsköterskeutbildning och några års vana av tandvård. Vidareutbildning i käkkirurgisk operationssjukvård och/eller undersköterskeutbildning är meriterande liksom vana av assistans vid dentoalveolär kirurgi exempelvis implantatkirurgi och avlägsnande av visdomständer/övertal. Goda kunskaper i svenska är ett krav, kunskaper i finska, engelska, VAS och tandvårdsprogramet Carita är en fördel.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är servicinriktad, lojal, mogen i din yrkesroll och kan anpassa sättet du förmedlar information till mottagaren. Det är meriterande om du också har specialistkunskap..

Det här får du arbeta med
Välkommen till oss på käkkirurgen! Här arbetar vi tillsammans med vårt uppdrag att ge Norrbottens invånare vård inom områdena käkkirurgi, orofacial medicin samt medicinsk tandvård som kräver sjukhusets resurser. Hos oss finns engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans skapar varandras arbetsmiljö.
Vi finns på Sunderby sjukhus och ingår i division Länssjukvård 2 och är en del i verksamhetsområdet som innefattar Öron/Näs/Hals och Syn/Hör. Hos oss arbetar 9 sköterskor, 1 hygienist, 1 sekreterare, 3 käkkirurger, 1 ST-tandläkare och 1 specialist i orofacial medicin.

Som tandsköterska hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter. Vår kliniks storlek gör att vi alla behöver kunna utföra olika uppgifter utifrån behovet. Arbetsuppgifterna innefattar assistans vid operationer både på mottagning och centraloperation, reception, assistans vid tandbehandlingar, sterilarbete och periodvis en stor del av administrativa uppgifter som exempelvis kallelser och telefonrådgivning.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tillsvidareanställning, 100%, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Två Tandsköterskor till käkkirurgi, Sunderby sjukhus

Ansök    Jun 24    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
På vår klinik finns nu 15 personer som gör varandras arbetsmiljö bra och vi vill hitta dig som bidrar till vår grupp på ett positivt sätt. Vårt uppdrag är att ge Norrbottens invånare käkkirurgisk vård och medicinsk tandvård som kräver sjukhusets resurser. Vi söker Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning med goda kunskaper i svenska tal och skrift, vi ser gärna att du har några års erfarenhet av allmäntandvård och receptionsarbete. Meriterande om du h... Visa mer
På vår klinik finns nu 15 personer som gör varandras arbetsmiljö bra och vi vill hitta dig som bidrar till vår grupp på ett positivt sätt. Vårt uppdrag är att ge Norrbottens invånare käkkirurgisk vård och medicinsk tandvård som kräver sjukhusets resurser.

Vi söker
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning med goda kunskaper i svenska tal och skrift, vi ser gärna att du har några års erfarenhet av allmäntandvård och receptionsarbete. Meriterande om du har vidareutbildning i operationssjukvård för tandsköterskor, arbetat som undersköterska, kunskaper i VAS och tandvårdsprogrammet Carita, kunskaper i engelska. Samt meriterande med erfarenheter från assistans vid kirurgiska ingrepp.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du strukturerad, serviceinriktad, stabil och lojal. Det är även meriterande om du är självständig i ditt arbete. 

Det här får du arbeta med
Regionen genomgår en omorganisation och vi på vår avdelning tillhör nu division Länssjukvård 2 tillsammans med bland annat Öron, näs och hals mottagningen, Ögonmottagningen, Syn och hör och tolkcentralen och tekniska hörselvården.
Du kommer att arbeta med assistans och pass vid operationer både på mottagningen och på centraloperation. Stor del är även mottagnings- och receptionsarbete samt hantering av våra instrument. Vi önskar att Du är nyfiken och ser framemot att utvecklas inom ditt yrke och vi ser till att du får en erfaren handledare som introducerar dig i vår verksamhet.
Region Norrbottens vision är: Tillsammans för Norrbotten – Bästa livet, bästa hälsan. Värdegrund Region Norrbottens värdegrund utgår från en humanistisk människosyn och vilar på respekten för människovärdet som bottnar i FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna samt FN:s konventioner. Den betonar demokrati genom: Alla människors lika värde, Kreativitet, engagemang, delaktighet och ansvarstagande, Öppenhet, samverkan och hållbarhet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi söker en tillsvidaretjänst och ett vikariat på ett år, arbetstiden är förlagd dagtid på heltid. Tillträde 2021-09-15 eller enligt överenskommelse. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterskor till enheten för käkkirurgi, Sunderby sjukhus

Ansök    Mar 2    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
På vår klinik arbetar vi tillsammans inom två specialiteter, käkkirurgi och orofacial medicin. Vi finns på Sunderby Sjukhus och vårt mål är att ge våra patienter vård av god kvalitet med god service. Vi söker Vi söker dig med tandsköterskeutbildning och några års vana av tandvård. Vidareutbildning i käkkirurgisk operationssjukvård och/eller undersköterskeutbildning är meriterande liksom vana av assistans vid dentoalveolär kirurgi. Goda kunskaper i svenska... Visa mer
På vår klinik arbetar vi tillsammans inom två specialiteter, käkkirurgi och orofacial medicin. Vi finns på Sunderby Sjukhus och vårt mål är att ge våra patienter vård av god kvalitet med god service.

Vi söker
Vi söker dig med tandsköterskeutbildning och några års vana av tandvård. Vidareutbildning i käkkirurgisk operationssjukvård och/eller undersköterskeutbildning är meriterande liksom vana av assistans vid dentoalveolär kirurgi. Goda kunskaper i svenska är ett krav, kunskaper i finska, engelska, VAS och tandvårdsprogramet Carita är en fördel.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är servicinriktad, lojal, mogen i din yrkesroll och har god kommunikativ förmåga.

Det här får du arbeta med
Välkommen till oss på käkkirurgen! Här arbetar vi tillsammans med vårt uppdrag att ge Norrbottens invånare vård inom områdena käkkirurgi, orofacial medicin samt medicinsk tandvård som kräver sjukhusets resurser. Hos oss finns engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans skapar varandras arbetsmiljö.
Vi finns på Sunderby sjukhus och ingår i division Länssjukvård 2 och är en del i verksamhetsområdet som innefattar Öron/Näs/Hals och Syn/Hör. Hos oss arbetar 9 sköterskor, 1 hygienist, 1 sekreterare, 3 käkkirurger, 1 ST-tandläkare och 1 specialist i orofacial medicin.

Som tandsköterska hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter. Vår kliniks storlek gör att vi alla behöver kunna utföra olika uppgifter utifrån behovet. Arbetsuppgifterna innefattar assistans vid operationer både på mottagning och centraloperation, reception, assistans vid tandbehandlingar, sterilarbete och periodvis en stor del av administrativa uppgifter som exempelvis kallelser och telefonrådgivning.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Två tillsvidareanställingar, 100%, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till PTJ Dental Flora Luleå

Ansök    Sep 2    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om PTJ Dental Flora
Vi söker en engagerade tandsköterskor till PTJ Dentals mottagningar i Luleå.
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där de idag jobbar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och tillsammans bildar ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. Vår klinik ligger fint belägen i Luleå. Där erbjuder vi tandvård i en lugn och trivsam miljö till våra trogna patienter.

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

• Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.
• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom PTJ Dental.
• Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.
• En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.
• Marknadens bästa journalsystem Frenda.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterska uppgifter.

Övrig information
Urvalet sker löpande. Är du tandsköterska och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att mejla!

Kvalifikationer
• Tandsköterskeexamen.
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska men inget krav. Visa mindre

Tandsköterska till Käkkirurgen, Sunderby sjukhus

Ansök    Sep 25    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Välkommen till oss på käkkirurgen! Här 16 medarbetare som tillsammans har uppdraget att ge Norrbottens invånare käkkirurgisk vård samt medicinsk tandvård som kräver sjukhusets resurser. Hos oss finns engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans skapar varandras arbetsmiljö.  Vi söker Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning och har några års erfarenhet av allmäntandvård och receptionsarbete. Du har god datorvana och har kunskaper i engelska så a... Visa mer
Välkommen till oss på käkkirurgen! Här 16 medarbetare som tillsammans har uppdraget att ge Norrbottens invånare käkkirurgisk vård samt medicinsk tandvård som kräver sjukhusets resurser. Hos oss finns engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans skapar varandras arbetsmiljö. 

Vi söker
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning och har några års erfarenhet av allmäntandvård och receptionsarbete. Du har god datorvana och har kunskaper i engelska så att du förstår och kan informera om enklare saker (ej medicinska). Det är meriterande om du har kunskap i VAS och tandvårdsprogrammet Carita. 
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och vill lyfta samarbetsförmåga, stresstålighet då det planerade kan bytas till annat pga akuta patienter, serviceminded då vi vill skapa mervärde för våra patienter och samarbetspartners inom och utom länet. 

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter, vår kliniks storlek gör att vi alla behöver kunna utföra olika uppgifter utifrån behovet. Arbetsuppgifterna innefattar assistans vid operationer, reception, assistans vid tandbehandlingar, sterilarbete och en del administrativt som exempelvis kallelser och telefonrådgivning. 
Vi finns på Sunderby sjukhus och ingår i division Länssjukvård och är en del i verksamhetsområdet som innefattar Öron/Näs/Hals och Syn/hör. Hos oss arbetar nio sköterskor, en hygienist, en sekreterare, tre kirurger, en ST-tandläkare och en ST i orofacial medicin.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
En tillsvidareanställning på heltid, arbetstid dagtid. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Uravl och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Käkkirurgen, Sunderby sjukhus

Ansök    Sep 30    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Välkommen till oss på käkkirurgen! Här arbetar 16 medarbetare som tillsammans har uppdraget att ge Norrbottens invånare käkkirurgisk vård samt medicinsk tandvård som kräver sjukhusets resurser. Hos oss finns engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans skapar varandras arbetsmiljö.  Vi söker Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning och har några års erfarenhet av allmäntandvård och receptionsarbete. Du har god datorvana och har kunskaper i engel... Visa mer
Välkommen till oss på käkkirurgen! Här arbetar 16 medarbetare som tillsammans har uppdraget att ge Norrbottens invånare käkkirurgisk vård samt medicinsk tandvård som kräver sjukhusets resurser. Hos oss finns engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans skapar varandras arbetsmiljö. 

Vi söker
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning och har några års erfarenhet av allmäntandvård och receptionsarbete. Du har god datorvana och har kunskaper i engelska så att du förstår och kan informera om enklare saker (ej medicinska). Det är meriterande om du har kunskap i VAS och tandvårdsprogrammet Carita. 
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och vill lyfta samarbetsförmåga, stresstålighet då det planerade kan bytas till annat pga akuta patienter, serviceminded då vi vill skapa mervärde för våra patienter och samarbetspartners inom och utom länet. 

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter, vår kliniks storlek gör att vi alla behöver kunna utföra olika uppgifter utifrån behovet. Arbetsuppgifterna innefattar assistans vid operationer, reception, assistans vid tandbehandlingar, sterilarbete och en del administrativt som exempelvis kallelser och telefonrådgivning. 
Vi finns på Sunderby sjukhus och ingår i division Länssjukvård och är en del i verksamhetsområdet som innefattar Öron/Näs/Hals och Syn/hör. Hos oss arbetar nio sköterskor, en hygienist, en sekreterare, tre kirurger, en ST-tandläkare och en ST i orofacial medicin.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
En tillsvidareanställning på heltid, arbetstid dagtid. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Uravl och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till PTJ Dental Flora Luleå

Ansök    Feb 4    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Om PTJ Dental Flora Vi söker en driven och engagerad tandsköterska till PTJ Dentals mottagning i Luleå. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där det idag jobbar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och tillsammans bildar ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. Vad kan vi erbjuda dig: Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för pa... Visa mer
Om Praktikertjänst AB


Om PTJ Dental Flora
Vi söker en driven och engagerad tandsköterska till PTJ Dentals mottagning i Luleå.
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där det idag jobbar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och tillsammans bildar ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt.

Vad kan vi erbjuda dig:
Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

• Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.
• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom PTJ Dental.
• Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.
• En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.
• Bra förmåner.
• Marknadens bästa journalsystem Frenda.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av vuxna. På kliniken finns en bred och stor kompetens. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter hjälper du också till med administrativa uppgifter och sterilarbete.

Övrig information
Urvalet sker löpande. Är du tandsköterska och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att ringa eller mejla!

Kvalifikationer
• Tandsköterskeexamen.
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska men inget krav. Visa mindre

Tandsköterska till Tandkliniken Hermelinen

Ansök    Sep 2    Lea Catarina Dental AB    Tandsköterska
Tandkliniken Hermelinen växer och nu söker vi en rutinerad och passionerad tandsköterska som vill ansluta sig till vårt team. Vi är en klinik med 18 anställda lokaliserad i Hermelinenhuset i Luleå. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och brinner för högkvalitativ tandvård och att arbeta med människor. Arbetsuppgifter Som tandsköterska på Tandkliniken Hermelinen arbetar du både i team och självständigt. Arbetet är omväxlande och du kommer att assi... Visa mer
Tandkliniken Hermelinen växer och nu söker vi en rutinerad och passionerad tandsköterska som vill ansluta sig till vårt team. Vi är en klinik med 18 anställda lokaliserad i Hermelinenhuset i Luleå. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och brinner för högkvalitativ tandvård och att arbeta med människor.


Arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Tandkliniken Hermelinen arbetar du både i team och självständigt. Arbetet är omväxlande och du kommer att assistera vid undersökningar och behandlingar, sköta sterilen samt på egen hand utföra bland annat röntgentagning, depuration och protetisk avtryckstagning.


Kompetens och personliga egenskaper
Du är en utbildad tandsköterska med några års erfarenhet.
Det är meriterande med erfarenhet av depuration och avtryckstagning.
Du är serviceinriktad, strukturerad, noggrann och trivs med varierande arbetsuppgifter.
Erfarenhet av journalsystemet Opus. Visa mindre

Tandsköterskor till Folktandvården i Luleå

Ansök    Sep 8    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Folktandvården i Norrbotten är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer avtandvård. Vi har 19 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet. Vi har ett viktigt uppdrag. Varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska imunnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!Luleå... Visa mer
Folktandvården i Norrbotten är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer avtandvård. Vi har 19 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet. Vi har ett viktigt uppdrag. Varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska imunnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!Luleå verksamhetsområde består av tre kliniker lokaliserade på Porsön, Örnäset och centrala Luleå. Våra ca 110 duktiga medarbetare träffar våra medborgare inom allmäntandvård, medicinsk tandvård, kirurgi, implantatbehandlingar samt i utåtriktad verksamhet med siktet inställt mot vår vision om "En frisk mun i alla åldrar".
En unik mix av storstadspuls och småstadsidyll beskriver Luleå bäst. Här får du ett lugnare liv ijämförelse med storstäderna och mer tid till familj och fritid. Oavsett vart du bor i Luleå är det nära till naturen. Vatten är ett av stadens starkaste signalement och Luleå toppar solligan år efter år. Trevliga promenadstråk, Sveriges störstaåretrunt- skärgård, fina motionsspår och isbanan är andra trevligheter som Luleå kan stoltsera med. Luleå har bra kommunikationer och det är lätt att ta sig till och från staden. Det finns ett väl utbyggt bussnät och 12 mil cykelvägar som plogas vintertid.
Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och sätter patienten i centrum genom professionellt bemötande. Du är målmedveten, har god samarbetsförmåga och vill medverka till klinikens utveckling. God datorvana är nödvändig. Har du erfarenhet av självständigt fyllnadsarbete, anestesi samt implantat är detta meriterande. Erfarenhet av medicinsk tandvård och lustgasutbildning ses också som meriterande.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder ett flexibelt arbete som är såväl kliniskt som administrativt. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat assistans, teamtandvård och eget patientarbete samt steril och reception/callcenter.
Du som nyanställd kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt introduktionsprogram tillsammans med andra kollegor.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid inom Luleå verksamhetsområde. Tillträde snarasteller enligt överenskommelse. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska för timanställning PTJ Dental Luleå

Ansök    Jan 31    PTJ Dental Flora    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktik... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om PTJ Dental Flora
Vi söker en driven och engagerad tandsköterska till PTJ Dentals mottagning i Luleå.
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där det idag jobbar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och tillsammans bildar ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel vuxna. Vi utför all form av tandvård från allmän till avancerade dentala operationer. Du får möjligheten att assistera allt från undersökningar till kirurgi.

Som arbetsuppgifter har du bland annat assisterande roll samt administrativa uppgifter och sterilarbete.

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till långsiktig utveckling. På kliniken finns en bred och stor kompetens. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kommer du även få arbeta i receptionen samt ha egna patienter.

Övrig information
Urvalet sker löpande. Är du tandsköterska och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att ringa eller mejla!

Anställningsform: Timanställning.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-02-28

Kvalifikationer
• Tandsköterskeexamen.
• God datorvana.
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska men inget krav. Visa mindre

Tandsköterska till enheten för käkkirurgi, Sunderby sjukhus

Ansök    Okt 4    Region Norrbotten    Tandsköterska
Om arbetsplatsen Enheten för käkkirurgi är en del av länskliniken ÖNH/KÄK/SynHör med verksamheter vid tre sjukhus i länet. Käkkirurgi finns i Sunderbyn. Verksamheten består av diagnostik och operation inom Käk- och oralkirurgi, enheten har egen operationsavdelning samt en operationssal på Centraloperation. En mottagning för medicinsk sjukhustandvård och oral medicin ingår också.       Arbetsuppgifter Som tandsköterska arbetar du inom båd... Visa mer
Om arbetsplatsen
Enheten för käkkirurgi är en del av länskliniken ÖNH/KÄK/SynHör med verksamheter vid tre sjukhus i länet. Käkkirurgi finns i Sunderbyn. Verksamheten består av diagnostik och operation inom Käk- och oralkirurgi, enheten har egen operationsavdelning samt en operationssal på Centraloperation. En mottagning för medicinsk sjukhustandvård och oral medicin ingår också.  
 
 
Arbetsuppgifter
Som tandsköterska arbetar du inom både käkkirurgi och medicinsk sjukhustandvård. I arbetet ingår mottagningsarbete med bland annat avtryckstagning och röntgen samt receptionsarbete med debitering i Carita. Du arbetar självständigt med planering kring patienten och med telefonrådgivning.  
 
Du assisterar vid käk och oralkirurgiska operationer på vår egen operationsenhet samt på centrala operationsavdelningen. Sterilarbete, såsom handhavande av instrument och diskning och packning av instrumentgaller, är en del av dina arbetsuppgifter samt att utveckla vårdrutiner tillsammans med övrig personal.  
 
 
Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. 15-poängs kurs i operationssjukvård och erfarenhet från käkkirurgi eller sjukhustandvård är meriterande. Du är engagerad, har en positiv inställning och bidrar till ett bra arbetsklimat på enheten. Vidare har du god samarbetsförmåga och god förmåga att hantera oväntade situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
 
Anställningsfakta
Ett vikariat på heltid, dagtid, under 1 år. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.                
 
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och urval kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Tandsköterska, Luleå

Ansök    Sep 18    PTJ Dental Flora    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om PTJ Dental Flora
Vår fina klinik finns i centrala Luleå. Här erbjuder vi tandvård i en lugn och trivsam miljö till våra trogna patienter. En av våra tandsköterskor går på föräldraledighet från och med den 1 december och vi söker därför en vikarie.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter så som reception, assistans, delegerade arbetsuppgifter, sterilarbete och profylax.

Övrig information
Hos oss får du givetvis friskvårdsbidrag som du kan utnyttja fullt ut redan första året. Du blir del av ett glatt gäng som har kul ihop!

Vi kommer att kalla till intervjuer efter hand som ansökningarna kommer in.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska men inget krav. Visa mindre

Tandsköterskor till tandvårdens kompetenscentrum

Ansök    Nov 8    Region Norrbotten    Tandsköterska
Tandvårdens kompetenscentrum söker nu fyra tandsköterskor! Vi söker Tandsköterska med intresse för specialisttandvård. Du har grundläggande datorkunskap och goda kunskaper i svenska språket. Som person är du är flexibel, serviceinriktad och har förmåga att se helheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med delegerande uppgifter. Det här får du arbeta med Att arbeta hos oss som tandsköterska innebär både kliniskt och administrati... Visa mer
Tandvårdens kompetenscentrum söker nu fyra tandsköterskor!

Vi söker
Tandsköterska med intresse för specialisttandvård.
Du har grundläggande datorkunskap och goda kunskaper i svenska språket.
Som person är du är flexibel, serviceinriktad och har förmåga att se helheten.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med delegerande uppgifter.

Det här får du arbeta med
Att arbeta hos oss som tandsköterska innebär både kliniskt och administrativt arbete, med stor vikt på flexibilitet. Arbetsuppgifterna omfattar teamtandvård, eget patientarbete, samt assistans och arbete i både steril och reception.
Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård samt att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning.Tandvårdens kompetenscentrum är Norrbottens länsorganisation för specialisttandvård. Huvuddelen av vår verksamhet är koncentrerad till gemensamma lokaler i Luleå centrum. Här finns samtliga odontologiska specialiteter förutom käkkirurgi som har sina lokaler i Sunderby sjukhus.
Tandvårdens kompetenscentrum består av:
Vuxenspecialiteter Luleå: bettfysiologi, parodontologi, protetik, endodonti, orofacial medicin och röntgen
Barnspecialiteter kusten: pedodonti Luleå samt ortodonti Luleå och Piteå
Barnspecialiteter inlandet: ortodonti Gällivare

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Möjlighet att delta i vårt introduktionsprogram Hos-Oss  tillsammans med kollegor från hela länet
- Möjlighet till vidareutbildning till ortodontiassistent
 
Information om tjänsten
Två tillsvidaretjänster i Luleå/Piteå.
Två visstidsanställningar: 6 månader vid tandregleringen Luleå 18 månader vid vuxenspecialiteter Luleå
Arbetstiden är dagtid, heltid.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du den tandsköterska vi söker i Luleå?

Ansök    Maj 1    Hermelinsgatan 11    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Hermelinsgatan 11
PTJ Dental är en ny verksamhetsgren inom Praktikertjänst. Från 1 september kommer vi att ta över Flora tandklinik i Luleå och då behöver vi förstärkning av dig som tandsköterska till detta fantastiska team som består av två tandläkare, en tandhygienist samt tre tandsköterskor. På kliniken finns det fyra behandlingsrum.

Vad kan vi erbjuda dig:
Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

• Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.
• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för teamet, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom PTJ Dental.
• Möjlighet till personlig utveckling. Som anställd inom PTJ Dental har du tillgång till en stor mängd utbildningar inom PTJ Akademi.
• Tillgång till ett stort nätverk av kollegor inom Praktikertjänst.
• En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.
• Marknadens bästa journalsystem Frenda.

Arbetsuppgifter
Vi söker en person som kan arbeta med flertalet arbetsuppgifter inom tsk kompetensområde (assistans, sterilarbete, receptionistarbete och andra administrativa arbetsuppgifter) men ska även kunna arbeta självständigt i team med delegerade uppgifter t ex fyllningsterapi och profylaxbehandling.

Övrig information
Urvalet sker löpande. Har du frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att höra av dig!
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka: 40 timmar
Tillträdesdatum: 2019-09-01
Sista ansökningsdag: 2019-05-20

Kvalifikationer
- Tandsköterska examen
- 2-3 års arbetslivserfarenhet
- God datorvana
- Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper
Söker dig som är trygg, både i din roll som tandsköterska och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor. Visa mindre

Tandsköterska till privat tandvårdspraktik i Luleå

Ansök    Apr 23    Team Roslund AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till Tandborsten, privat tandvårdspraktik i centrala Luleå!Vi söker en ambitiös och drivande tandsköterska till Tandborsten i Luleå. Om du är relativt nyutexaminerad eller har flera års erfarenhet spelar mindre roll. Viktigast är att du är positiv, flexibel och gillar ditt yrke.Vi värdesätter en bra samarbetsförmåga samt att du har god datorvana.Erfarenhet av Alma journalsystem är meriterande men inte ett krav. Nödvändigt är dock att du... Visa mer
Tandsköterska sökes till Tandborsten, privat tandvårdspraktik i centrala Luleå!Vi söker en ambitiös och drivande tandsköterska till Tandborsten i Luleå. Om du är relativt nyutexaminerad eller har flera års erfarenhet spelar mindre roll. Viktigast är att du är positiv, flexibel och gillar ditt yrke.Vi värdesätter en bra samarbetsförmåga samt att du har god datorvana.Erfarenhet av Alma journalsystem är meriterande men inte ett krav. Nödvändigt är dock att du behärskar svenska i både tal och skrift.Arbetsuppgifterna är framförallt assistans vid patientarbete samt sterilarbete men vissa administrativa uppgifter förekommer också.Vi arbetar mycket delegerat med våra tandsköterskor och önskar att även du vill göra detta.Vårt team består av två tandläkare, en tandhygienist, två tandsköterskor samt en receptionist.Vi har rymliga ljusa lokaler och parkeringsmöjlighet finns.Vi jobbar endast med vuxentandvård, och vi gör alla typer av behandlingar från tandblekning till implantatbehandling.Provanställning tillämpas.Tjänstgöringsgrad 100%. Tillträde efter överenskommelse!Individuell lönesättning, friskvårdsbidrag och möjlighet till vidareutbildning erbjuds.Varmt välkommen med din ansökan som skickas till [email protected]ör ytterligare frågor kontakta mig på 070-2949395 eller [email protected] Visa mindre