Lediga jobb Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB i Luleå

Se alla lediga jobb från Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Assistent sökes,Luleå

Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan där jag driver min egna förening. Utöver jobb så gillar jag att träna, kolla sport, umgås med vänner och familj. Jag vill ha en aktiv assistans där du kan assistera mig i mina sysselsättningar och göra det på ett sätt så jag är delaktig. Egenskaper som jag... Visa mer
Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv.

Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan där jag driver min egna förening. Utöver jobb så gillar jag att träna, kolla sport, umgås med vänner och familj. Jag vill ha en aktiv assistans där du kan assistera mig i mina sysselsättningar och göra det på ett sätt så jag är delaktig.

Egenskaper som jag söker hos en assistent är någon som är positiv, vågar att ta initiativ och är lyhörd. Du ska vara ordningssam, nyfiken, rak och ärlig. “Med rätt inställning kommer man långt”.

Du ska kunna ta instruktioner för hur jag vill att min assistans ska se ut och anpassa dig efter det. Passa tider och ställa upp när en kollega är sjuk är viktiga förutsättningar i vårat team

Vem är du? Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv och bli en del av mitt härliga gäng assistenter, Skicka även med ett CV.

Arbetstid: ca 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg.

Du kommer att erbjudas betald introduktion samt friskvård.

Individuell lönesättning. Avtal Fremia (KFO)-Kommunal.

Norrbottens län/Luleå kommun

Annonsens ID-nummer: 210363

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Livsglad man i mina bästa år söker assistenter, Luleå

Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan där jag driver min egna förening. Utöver jobb så gillar jag att träna, kolla på sport, umgås med vänner och familj. Jag vill ha en aktiv assistans där du kan assistera mig i mina sysselsättningar och göra det på ett sätt så jag är delaktig. Egenskaper som j... Visa mer
Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv.

Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan där jag driver min egna förening. Utöver jobb så gillar jag att träna, kolla på sport, umgås med vänner och familj. Jag vill ha en aktiv assistans där du kan assistera mig i mina sysselsättningar och göra det på ett sätt så jag är delaktig.

Egenskaper som jag söker hos en assistent är någon som är positiv, vågar att ta initiativ och är lyhörd.  Du ska vara ordningssam, nyfiken, rak och ärlig. “Med rätt inställning kommer man långt”.

Du ska kunna ta instruktioner för hur jag vill att min assistans ska se ut och anpassa dig efter det. Passa tider och ställa upp när en kollega är sjuk är viktiga förutsättningar i vårt team.

Vem är du? Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv och bli en del av mitt härliga gäng assistenter,  Skicka även med ett CV.

Arbetstid: ca 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg.

Jag söker även extrapersonal som kan jobba när någon av mina ordinarie assistenter inte kan jobba.

Individuell lönesättning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1745

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnliga personliga assistenter till ung kvinna i Luleå, extra

Jag är en tjej på 22 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans.   Som assistent hos migkommer du assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du med en annan personlig assistent. Situ... Visa mer
Jag är en tjej på 22 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans.
 
Som assistent hos migkommer du assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du med en annan personlig assistent. Situationer i mitt liv som jag inte förstår kan påverka mig på ett sätt som gör mig orolig och otrygg. Att du är trygg i din yrkesroll och kan hjälpa mig att förstå vad som händer är väldigt viktigt.
 
Hemma tycker jag om att ta det lugnt framför tvn. Tycker även om att måla, pyssla, bygga pussel samt måla naglarna.
 
Du som assistent måste vara tydlig i din kommunikation, alert och flexibel. Du följer med mig i mina planer och stöttar mig i att fatta rätt beslut om det behövs. Jag tycker om att ha nära samspel med mina assistenter, och personkemin är det mest avgörande. Har du erfarenhet av att arbeta med personer med intellektuell funktionsnedsättning, npf och epilepsi är det meriterande.
 
Omfattning: extra vid behov. Dagar, kvällar, nätter samt helger
 
Start: omgående
Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 2113

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Löneadministratör i Luleå sökes till värderingsstyrd organisation

JAG Personlig assistans är Sveriges största icke-vinstdrivande assistansbolag. Nu har du chansen att vara en del av JAGs fantastiska löneavdelning med tillträde så snart som möjligt. Du välkomnas av ett team på fyra personer som brinner för lön, glädje och samarbete och ser till att våra omkring 4000 anställda assistenter får lön varje månad. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vi söker dig som har relevant utbildning och/... Visa mer
JAG Personlig assistans är Sveriges största icke-vinstdrivande assistansbolag. Nu har du chansen att vara en del av JAGs fantastiska löneavdelning med tillträde så snart som möjligt. Du välkomnas av ett team på fyra personer som brinner för lön, glädje och samarbete och ser till att våra omkring 4000 anställda assistenter får lön varje månad. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller erfarenhet inom lön. Har du tidigare arbetat i Agda så är det ett plus. Erfarenhet av vårt tidrapporteringssystem Aiai är meriterande men inget krav. Som person är du social och uppskattar att arbeta i ett team. Du bidrar genom att tillföra nya idéer och ny kunskap. Du är noggrann och mån om att leverera kvalitet inom givna tidsramar. Du har förmåga att se såväl detaljer som helhet och strävar alltid efter att ge god service. Vi välkomnar även dig som är nyexaminerad att söka.

Dina arbetsuppgifter är huvudsakligen:
·       Löneberäkningar och lönekörningar från ax till limpa
·       Besvara frågor från våra assistenter och arbetsledare
·       Kontroller och inlämning av arbetsgivardeklaration och skatter
·       Administration kring pensioner, Kronofogden, Försäkringskassan, arbetsgivarintyg och statistik
Vi erbjuder dig:
·      Ett meningsfullt arbete
·      Härliga kollegor och en varm, inkluderande kultur.
·      Möjligheter till distansarbete upp till 50%
·      Trevliga lokaler vid T-centralen
·      Kollektivavtal och friskvårdsbidrag
 
Sista ansökningsdatum 4 augusti. Intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan nu!
Mejla till rekryterande chefer [email protected] eller [email protected] om du har frågor om tjänsten

JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse.
Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992.

Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 90 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Då intervjuer sker löpande uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Löneadministratör i Luleå sökes till värderingsstyrd organisation

JAG Personlig assistans är Sveriges största icke-vinstdrivande assistansbolag. Nu har du chansen att vara en del av JAGs fantastiska löneavdelning med tillträde så snart som möjligt. Du välkomnas av ett team på fyra personer som brinner för lön, glädje och samarbete och ser till att våra omkring 4000 anställda assistenter får lön varje månad. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vi söker dig som har relevant utbildning och/... Visa mer
JAG Personlig assistans är Sveriges största icke-vinstdrivande assistansbolag. Nu har du chansen att vara en del av JAGs fantastiska löneavdelning med tillträde så snart som möjligt. Du välkomnas av ett team på fyra personer som brinner för lön, glädje och samarbete och ser till att våra omkring 4000 anställda assistenter får lön varje månad. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller erfarenhet inom lön. Har du tidigare arbetat i Agda så är det ett plus. Erfarenhet av vårt tidrapporteringssystem Aiai är meriterande men inget krav. Som person är du social och uppskattar att arbeta i ett team. Du bidrar genom att tillföra nya idéer och ny kunskap. Du är noggrann och mån om att leverera kvalitet inom givna tidsramar. Du har förmåga att se såväl detaljer som helhet och strävar alltid efter att ge god service. Vi välkomnar även dig som är nyexaminerad att söka.

Dina arbetsuppgifter är huvudsakligen:
·       Löneberäkningar och lönekörningar från ax till limpa
·       Besvara frågor från våra assistenter och arbetsledare
·       Kontroller och inlämning av arbetsgivardeklaration och skatter
·       Administration kring pensioner, Kronofogden, Försäkringskassan, arbetsgivarintyg och statistik
Vi erbjuder dig:
·      Ett meningsfullt arbete
·      Härliga kollegor och en varm, inkluderande kultur
·      Möjlighet till distansarbete upp till 50%
·      Kollektivavtal och friskvårdsbidrag
 
Sista ansökningsdatum 4 augusti. Intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan nu!
Mejla till rekryterande chefer [email protected] eller [email protected] om du har frågor om tjänsten

JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse.
Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992.

Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 90 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Då intervjuer sker löpande uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Norrbotten efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på jobbet eller kanske på resa! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika kr... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på jobbet eller kanske på resa! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 9988

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat som personlig assistent i Luleå

Jag söker nu sommarvikarier under sommaren men om så önskas även extrapersonal under hösten och våren! Vem är då jag? Jag är en livsglad man i 30-års åldern. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan där jag driver min egna förening (ledig under sommaren). Utöver jobb så gillar jag att träna, vara ute och hitta på saker samt umgås med vänner och familj. Jag vill ha en aktiv assistans där du ass... Visa mer
Jag söker nu sommarvikarier under sommaren men om så önskas även extrapersonal under hösten och våren!

Vem är då jag? Jag är en livsglad man i 30-års åldern. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan där jag driver min egna förening (ledig under sommaren). Utöver jobb så gillar jag att träna, vara ute och hitta på saker samt umgås med vänner och familj. Jag vill ha en aktiv assistans där du assisterar mig i mina sysselsättningar och gör det på ett sätt så jag är delaktig.

Egenskaper jag eftersöker är någon som är positiv, vågar att ta initiativ och är lyhörd.  Du ska vara ordningssam, nyfiken, rak och ärlig.

Du ska kunna ta instruktioner för hur jag vill att min assistans ska se ut och anpassa dig efter det. Passa tider och ställa upp när en kollega är sjuk är viktiga förutsättningar i vårat team

Vem är du? Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv och bli en del av mitt härliga gäng assistenter,  Skicka även med ett CV

Arbetstid: ca 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg. Hela sommaren med stor chans till förlängning under hösten.

Jag söker även extrapersonal som kan jobba när någon av mina ordinarie assistenter inte kan jobba.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1746

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat som personlig assistent i Luleå

Jag söker nu sommarvikarier under sommaren men om så önskas även extrapersonal under hösten och våren! Vem är då jag? Jag är en livsglad man i 30-års åldern. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan där jag driver min egna förening (ledig under sommaren). Utöver jobb så gillar jag att träna, vara ute och hitta på saker samt umgås med vänner och familj. Jag vill ha en aktiv assistans där du ass... Visa mer
Jag söker nu sommarvikarier under sommaren men om så önskas även extrapersonal under hösten och våren!

Vem är då jag? Jag är en livsglad man i 30-års åldern. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan där jag driver min egna förening (ledig under sommaren). Utöver jobb så gillar jag att träna, vara ute och hitta på saker samt umgås med vänner och familj. Jag vill ha en aktiv assistans där du assisterar mig i mina sysselsättningar och gör det på ett sätt så jag är delaktig.

Egenskaper jag eftersöker är någon som är positiv, vågar att ta initiativ och är lyhörd.  Du ska vara ordningssam, nyfiken, rak och ärlig.

Du ska kunna ta instruktioner för hur jag vill att min assistans ska se ut och anpassa dig efter det. Passa tider och ställa upp när en kollega är sjuk är viktiga förutsättningar i vårat team

Vem är du? Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv och bli en del av mitt härliga gäng assistenter,  Skicka även med ett CV

Arbetstid: ca 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg. Hela sommaren med stor chans till förlängning under hösten.

Jag söker även extrapersonal som kan jobba när någon av mina ordinarie assistenter inte kan jobba.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1746

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Norrbotten efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på jobbet eller kanske på resa! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika kr... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på jobbet eller kanske på resa! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 9988

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Luleå efter nya personliga assistenter!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

 


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1000

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mitt glada gäng assistenter söker nu en ny kollega, Luleå

Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan. Utöver jobb så gillar jag att träna, kolla sport och umgås med vänner. Jag vill ha en aktiv assistans där du kan assistera mig i mina sysselsättningar och göra det på ett sätt så jag är delaktig. Egenskaper som jag söker hos en assistent är någon som är po... Visa mer
Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan.
Utöver jobb så gillar jag att träna, kolla sport och umgås med vänner. Jag vill ha en aktiv assistans där du kan assistera mig i mina sysselsättningar och göra det på ett sätt så jag är delaktig.

Egenskaper som jag söker hos en assistent är någon som är positiv, vågar att ta initiativ och är lyhörd. Du ska vara ordningssam, nyfiken, rak och ärlig. “Med rätt inställning kommer man långt”.
Du ska kunna ta instruktioner för hur jag vill att min assistans ska se ut och anpassa dig efter det. Passa tider och ställa upp när en kollega är sjuk är viktiga förutsättningar i vårat team.

Vem är du? Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv och bli en del av mitt härliga gäng assistenter, Skicka även med ett CV

Arbetstid: ca 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg.
Jag söker även extrapersonal som kan jobba när någon av mina ordinarie assistenter inte kan
jobba.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1746

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till ung kvinna i Luleå, extra

Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans. Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en annan personli... Visa mer
Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans.


Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en annan personlig assistent.  Situationer i mitt liv som jag inte förstår kan påverka mig på sätt som gör mig orolig och otrygg. Att du är trygg i din yrkesroll och kan hjälpa mig att förstå vad som händer är väldigt viktigt.


Är jag ledig från jobbet tar jag ibland bussen ner på stan och kollar i affärer, att äta ute är också mycket trevligt. Hemma gillar jag att ta det lugnt framför TV’n eller paddan men lika gärna att lyssna på musik och dansa! Att träffa små hundar är också toppen.


Du som assistent skall vara tydlig i din kommunikation, alert och flexibel. Du följer med mig i mina planer och stöttar mig i att fatta rätt beslut om det behövs. Jag gillar att ha nära samspel med mina assistenter och du får gärna vara kvinna. Men självklart är personkemin det mest avgörande! Har du erfarenhet av att jobba med personer med intellektuell funktionsnedsättning, NPF och epilepsi är det meriterande.


Omfattning: Extra vid behov.

Start: Omgående

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 2113

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Norrbotten efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på jobbet eller kanske på resa! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika kr... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på jobbet eller kanske på resa! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 9988

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till ung kvinna i Luleå, extra

Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans. Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en annan personli... Visa mer
Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans.


Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en annan personlig assistent.  Situationer i mitt liv som jag inte förstår kan påverka mig på sätt som gör mig orolig och otrygg. Att du är trygg i din yrkesroll och kan hjälpa mig att förstå vad som händer är väldigt viktigt.


Är jag ledig från jobbet tar jag ibland bussen ner på stan och kollar i affärer, att äta ute är också mycket trevligt. Hemma gillar jag att ta det lugnt framför TV’n eller paddan men lika gärna att lyssna på musik och dansa! Att träffa små hundar är också toppen.


Du som assistent skall vara tydlig i din kommunikation, alert och flexibel. Du följer med mig i mina planer och stöttar mig i att fatta rätt beslut om det behövs. Jag gillar att ha nära samspel med mina assistenter och du får gärna vara kvinna. Men självklart är personkemin det mest avgörande! Har du erfarenhet av att jobba med personer med intellektuell funktionsnedsättning, NPF och epilepsi är det meriterande.


Omfattning: Extra vid behov.

Start: Omgående

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 2113

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Luleå efter nya personliga assistenter!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

 


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1000

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du ha ett roligt, meningsfullt och varierande arbete?

Jag är en glad kille i 30-årsåldern med många härliga egenskaper. Jag har en CP-skada sedan födseln men lever trots mina funktionsvariationer ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, sola, gå på bio, umgås med kompisar, se på film, resa och mycket annat. För att jag ska kunna göra allt detta så behöver jag assistenter i mitt liv. I dagsläget har jag ett väldigt sammansvetsat gäng där många har jobbat i minst 10 år. Det är ett kvitto på att mina assi... Visa mer
Jag är en glad kille i 30-årsåldern med många härliga egenskaper. Jag har en CP-skada sedan födseln men lever trots mina funktionsvariationer ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, sola, gå på bio, umgås med kompisar, se på film, resa och mycket annat.

För att jag ska kunna göra allt detta så behöver jag assistenter i mitt liv. I dagsläget har jag ett väldigt sammansvetsat gäng där många har jobbat i minst 10 år. Det är ett kvitto på att mina assistenter trivs med jobbet och att jag har en välfungerande assistans. Vi har alltid nära till skratt och har ofta väldigt kul tillsammans på jobbet.

I min assistans är det varierade arbetstider, dag, kväll, natt (jour) och helg. Större delen av dagarna jobbar man två assistenter samtidigt.


Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Tjänst: Schemaanställning på 85%, rullande schema.

Betald introduktion ingår och vi ser gärna att du kan börja omgående.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1546

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till ung kvinna i Luleå, extra

Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans. Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en annan personli... Visa mer
Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans.


Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en annan personlig assistent.  Situationer i mitt liv som jag inte förstår kan påverka mig på sätt som gör mig orolig och otrygg. Att du är trygg i din yrkesroll och kan hjälpa mig att förstå vad som händer är väldigt viktigt.


Är jag ledig från jobbet tar jag ibland bussen ner på stan och kollar i affärer, att äta ute är också mycket trevligt. Hemma gillar jag att ta det lugnt framför TV’n eller paddan men lika gärna att lyssna på musik och dansa! Att träffa små hundar är också toppen.


Du som assistent skall vara tydlig i din kommunikation, alert och flexibel. Du följer med mig i mina planer och stöttar mig i att fatta rätt beslut om det behövs. Jag gillar att ha nära samspel med mina assistenter och du får gärna vara kvinna. Men självklart är personkemin det mest avgörande! Har du erfarenhet av att jobba med personer med intellektuell funktionsnedsättning, NPF och epilepsi är det meriterande.


Omfattning: Extra vid behov.

Start: Omgående

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 2113

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mitt glada gäng assistenter söker nu en ny kollega, Luleå

Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan. Utöver jobb så gillar jag att träna, kolla sport och umgås med vänner. Jag vill ha en aktiv assistans där du kan assistera mig i mina sysselsättningar och göra det på ett sätt så jag är delaktig. Egenskaper som jag söker hos en assistent är någon som är po... Visa mer
Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan.
Utöver jobb så gillar jag att träna, kolla sport och umgås med vänner. Jag vill ha en aktiv assistans där du kan assistera mig i mina sysselsättningar och göra det på ett sätt så jag är delaktig.

Egenskaper som jag söker hos en assistent är någon som är positiv, vågar att ta initiativ och är lyhörd. Du ska vara ordningssam, nyfiken, rak och ärlig. “Med rätt inställning kommer man långt”.
Du ska kunna ta instruktioner för hur jag vill att min assistans ska se ut och anpassa dig efter det. Passa tider och ställa upp när en kollega är sjuk är viktiga förutsättningar i vårat team.

Vem är du? Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv och bli en del av mitt härliga gäng assistenter, Skicka även med ett CV

Arbetstid: ca 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg.
Jag söker även extrapersonal som kan jobba när någon av mina ordinarie assistenter inte kan
jobba.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1746

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till ung kvinna i Luleå

Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans från 2023-02-01. Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en... Visa mer
Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans från 2023-02-01.

Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en annan personlig assistent.

Är jag ledig från jobbet tar jag ibland bussen ner på stan och kollar i affärer, att äta ute är också mycket trevligt. Hemma gillar jag att ta det lugnt framför TV’n eller paddan men lika gärna att lyssna på musik och dansa! Att träffa små hundar är också toppen.

Du som assistent skall vara tydlig i din kommunikation, alert och flexibel. Du följer med mig i mina planer och stöttar mig i att fatta rätt beslut om det behövs. Jag gillar att ha nära samspel med mina assistenter och du får gärna vara kvinna mellan 20 och 35 år. Men självklart är personkemin det mest avgörande! Har du erfarenhet av att jobba med personer med intellektuell funktionsnedsättning, NPF och epilepsi är det meriterande.

Omfattning: Heltid eller deltid. Start 2023-02-01.

Viss introduktion innan 1 februari kan vara aktuellt.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 2113

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Luleå sökes!

Hej, jag är en 53-årig kvinna som just nu letar efter nya personliga assistenter till min nystartade assistans. Jag letar efter dig som är kvinna och med tidigare omvårdnadserfarenhet och gärna med erfarenhet av taklift. Jag behöver assistans med allt i min vardag och jag ser gärna att du som söker har förståelse för hur det är att ta hand om ett hem. I hemmet finns även ett par katter, så du kan ej vara allergisk. Arbetstiderna är förlagda till d... Visa mer
Hej, jag är en 53-årig kvinna som just nu letar efter nya personliga assistenter till min nystartade assistans.
Jag letar efter dig som är kvinna och med tidigare omvårdnadserfarenhet och gärna med erfarenhet av taklift.

Jag behöver assistans med allt i min vardag och jag ser gärna att du som söker har förståelse för hur det är att ta hand om ett hem. I hemmet finns även ett par katter, så du kan ej vara allergisk.

Arbetstiderna är förlagda till dag och kväll och anställningen är till att börja med en timanställning med stor möjlighet till fasta pass varje vecka.

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi ses!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 2114

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Luleå efter nya personliga assistenter!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

 


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1000

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mitt glada gäng assistenter söker nu en ny kollega, Luleå

Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan. Utöver jobb så gillar jag att träna, kolla sport och umgås med vänner. Jag vill ha en aktiv assistans där du kan assistera mig i mina sysselsättningar och göra det på ett sätt så jag är delaktig. Egenskaper som jag söker hos en assistent är någon som är po... Visa mer
Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv. Jag lever ett aktivt liv och gillar när det händer saker. Under veckorna så jobbar jag 3 dagar i veckan.
Utöver jobb så gillar jag att träna, kolla sport och umgås med vänner. Jag vill ha en aktiv assistans där du kan assistera mig i mina sysselsättningar och göra det på ett sätt så jag är delaktig.

Egenskaper som jag söker hos en assistent är någon som är positiv, vågar att ta initiativ och är lyhörd. Du ska vara ordningssam, nyfiken, rak och ärlig. “Med rätt inställning kommer man långt”.
Du ska kunna ta instruktioner för hur jag vill att min assistans ska se ut och anpassa dig efter det. Passa tider och ställa upp när en kollega är sjuk är viktiga förutsättningar i vårat team.

Vem är du? Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv och bli en del av mitt härliga gäng assistenter, Skicka även med ett CV

Arbetstid: ca 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg.
Jag söker även extrapersonal som kan jobba när någon av mina ordinarie assistenter inte kan
jobba.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1746

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Luleå efter nya personliga assistenter!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

 


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1000

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Luleå efter nya personliga assistenter!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

 


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1000

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till ung kvinna i Luleå

Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans från 2023-02-01. Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en... Visa mer
Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans från 2023-02-01.

Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en annan personlig assistent.

Är jag ledig från jobbet tar jag ibland bussen ner på stan och kollar i affärer, att äta ute är också mycket trevligt. Hemma gillar jag att ta det lugnt framför TV’n eller paddan men lika gärna att lyssna på musik och dansa! Att träffa små hundar är också toppen.

Du som assistent skall vara tydlig i din kommunikation, alert och flexibel. Du följer med mig i mina planer och stöttar mig i att fatta rätt beslut om det behövs. Jag gillar att ha nära samspel med mina assistenter och du får gärna vara kvinna mellan 20 och 35 år. Men självklart är personkemin det mest avgörande! Har du erfarenhet av att jobba med personer med intellektuell funktionsnedsättning, NPF och epilepsi är det meriterande.

Omfattning: Heltid eller deltid. Start 2023-02-01.

Viss introduktion innan 1 februari kan vara aktuellt.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 2113

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Luleå efter nya personliga assistenter!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

 


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1000

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till ung kvinna i Luleå

Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans från 2023-02-01. Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en... Visa mer
Jag är en tjej på 21 år som bor centralt i Luleå. Jag söker nu assistenter för att stärka upp min assistans från 2023-02-01.

Som assistent hos mig kommer du att assistera mig under hela dygnet förutom den tid jag är på jobbet på min dagliga verksamhet. Jag behöver hjälp med de flesta grundläggande behov. Allt från kommunikation och intressen till hygien, matlagning, uträtta ärenden och hushållssysslor. Under delar av dagen assisterar du tillsammans med en annan personlig assistent.

Är jag ledig från jobbet tar jag ibland bussen ner på stan och kollar i affärer, att äta ute är också mycket trevligt. Hemma gillar jag att ta det lugnt framför TV’n eller paddan men lika gärna att lyssna på musik och dansa! Att träffa små hundar är också toppen.

Du som assistent skall vara tydlig i din kommunikation, alert och flexibel. Du följer med mig i mina planer och stöttar mig i att fatta rätt beslut om det behövs. Jag gillar att ha nära samspel med mina assistenter och du får gärna vara kvinna mellan 20 och 35 år. Men självklart är personkemin det mest avgörande! Har du erfarenhet av att jobba med personer med intellektuell funktionsnedsättning, NPF och epilepsi är det meriterande.

Omfattning: Heltid eller deltid. Start 2023-02-01.

Viss introduktion innan 1 februari kan vara aktuellt.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 2113

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes, Luleå

Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv, vilket är hemma, på arbetet och på fritiden. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Jag är gillar när de händer saker och ting och du ska aktivt assistera mig i alla mina olika sysselsättningar. Som min assistent ska Du vara glad och positiv, gilla att ta initiativ och tycka om att det händer saker och alltid se till att jag är delaktig i det som händer runt o... Visa mer
Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv, vilket är hemma, på arbetet och på fritiden. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Jag är gillar när de händer saker och ting och du ska aktivt assistera mig i alla mina olika sysselsättningar.

Som min assistent ska Du vara glad och positiv, gilla att ta initiativ och tycka om att det händer saker och alltid se till att jag är delaktig i det som händer runt omkring mig. Du ska även vara stresstålig, vetgirig och ordningssam.  Att vara rak och ärlig och stå för det du sagt är också en viktig egenskap som jag eftersöker. Med rätt inställning så kommer man långt.

Du ska kunna ta instruktioner för hur jag vill att min assistans ska se ut, även om det kanske inte alltid är så du själv hade velat ha det.
Passa tider och ställa upp när en kollega är sjuk är viktiga förutsättningar i vårat team
 
 Vem är du? Skriv och berätta om dig själv så kanske JAG blir din nya arbetsgivare.

 

Arbetstid: ca 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg. Samt en timanställning, extra vid behov.

Du kommer att erbjudas betald introduktion samt friskvård.

                         


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1745

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du student och behov av extrajobb?

Vill du jobba extra med mig? Jag är en glad kille i 30-årsåldern med många härliga egenskaper. Jag har en CP-skada men lever trots mina funktionsvariationer ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, gå på bio, umgås med kompisar, se på film, resa och mycket annat. För att jag ska kunna göra allt detta så behöver jag assistenter i mitt liv. I dagsläget har jag ett väldigt sammansvetsat gäng där majoriteten har jobbat i minst 10 år. Det är väl ett kvitto p... Visa mer
Vill du jobba extra med mig? Jag är en glad kille i 30-årsåldern med många härliga egenskaper. Jag har en CP-skada men lever trots mina funktionsvariationer ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, gå på bio, umgås med kompisar, se på film, resa och mycket annat. För att jag ska kunna göra allt detta så behöver jag assistenter i mitt liv. I dagsläget har jag ett väldigt sammansvetsat gäng där majoriteten har jobbat i minst 10 år. Det är väl ett kvitto på att mina assistenter trivs med jobbet och att jag har en välfungerande assistans. Eftersom jag lever ett aktivt liv är jag beroende av dubbel assistans vilket betyder att man ofta jobbar tillsammans två och två. För att kunna göra ett bra jobb som personlig assistent anser jag att du bör ha en personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos mig som du jobbar med. 

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag söker en assistent, förslagsvis en student som vill jobba en till två helger i månaden på ett fast schema ca 20-40 timmar per månad, dag, kväll, natt och helg. Vill även att du ska kunna arbeta vid mina ordinarie assistenters frånvaro eller semester. 

Betald introduktion ingår givetvis och påbörjas så snart som möjligt


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1546

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes, Luleå

Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv, vilket är hemma, på arbetet och på fritiden. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Jag är gillar när de händer saker och ting och du ska aktivt assistera mig i alla mina olika sysselsättningar. Jag gillar att kolla på sport och så är jag ett Luleå Hockeyfan. Som min assistent ska Du vara glad och positiv, gilla att ta initiativ och tycka om att det händer sa... Visa mer
Jag är en ung man som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv, vilket är hemma, på arbetet och på fritiden. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Jag är gillar när de händer saker och ting och du ska aktivt assistera mig i alla mina olika sysselsättningar.
Jag gillar att kolla på sport och så är jag ett Luleå Hockeyfan.

Som min assistent ska Du vara glad och positiv, gilla att ta initiativ och tycka om att det händer saker och alltid se till att jag är delaktig i det som händer runt omkring mig. Du ska även vara stresstålig, vetgirig och ordningssam.  Att vara rak och ärlig och stå för det du sagt och gjort är också en viktig egenskap som jag eftersöker. Med rätt inställning så kommer man långt.

Du ska kunna ta instruktioner för hur jag vill att min assistans ska se ut, även om det kanske inte alltid är så du själv hade velat ha det.
Passa tider och ställa upp när en kollega är sjuk är viktiga förutsättningar i vårat team
 
 Vem är du? Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv så kanske JAG blir din nya arbetsgivare.

Du ska även skicka med ett CV

 

Arbetstid: ca 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg.
Jag söker även extrapersonal som kan jobba när någon av mina ordinarie assistenter inte kan jobba.

Du kommer att erbjudas betald introduktion samt friskvård.

Individuell lönesättning. Avtal Fremia (KFO)-Kommunal.


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1746

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du student och behov av extrajobb?

Vill du jobba extra med mig? Jag är en glad kille i 30-årsåldern med många härliga egenskaper. Jag har en CP-skada men lever trots mina funktionsvariationer ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, gå på bio, umgås med kompisar, se på film, resa och mycket annat. För att jag ska kunna göra allt detta så behöver jag assistenter i mitt liv. I dagsläget har jag ett väldigt sammansvetsat gäng där majoriteten har jobbat i minst 10 år. Det är väl ett kvitto p... Visa mer
Vill du jobba extra med mig? Jag är en glad kille i 30-årsåldern med många härliga egenskaper. Jag har en CP-skada men lever trots mina funktionsvariationer ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, gå på bio, umgås med kompisar, se på film, resa och mycket annat. För att jag ska kunna göra allt detta så behöver jag assistenter i mitt liv. I dagsläget har jag ett väldigt sammansvetsat gäng där majoriteten har jobbat i minst 10 år. Det är väl ett kvitto på att mina assistenter trivs med jobbet och att jag har en välfungerande assistans. Eftersom jag lever ett aktivt liv är jag beroende av dubbel assistans vilket betyder att man ofta jobbar tillsammans två och två. För att kunna göra ett bra jobb som personlig assistent anser jag att du bör ha en personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos mig som du jobbar med. 

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag söker en assistent, förslagsvis en student som vill jobba en till två helger i månaden på ett fast schema ca 20-40 timmar per månad, dag, kväll, natt och helg. Vill även att du ska kunna arbeta vid mina ordinarie assistenters frånvaro eller semester. 

Betald introduktion ingår givetvis och påbörjas så snart som möjligt


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1546

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kille söker personlig assistent

Jag är precis som de flesta andra trots min funktionsnedsättning och jag vill leva mitt liv till fullo. Ett aktivt liv med jobb, träning, resor och umgänge med familj och vänner.  Jag söker nu ytterligare en initiativrik assistent som klarar av att anpassa sig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans, din arbetsplats är där jag befinner mig.  Du kommer att erbjudas betald introduktion samt friskvård. Arbetstid: 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg ... Visa mer
Jag är precis som de flesta andra trots min funktionsnedsättning och jag vill leva mitt liv till fullo. Ett aktivt liv med jobb, träning, resor och umgänge med familj och vänner.

 Jag söker nu ytterligare en initiativrik assistent som klarar av att anpassa sig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans, din arbetsplats är där jag befinner mig.

 Du kommer att erbjudas betald introduktion samt friskvård.

Arbetstid: 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg

 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid: 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg

                     Vid frågor kring tjänsten, vänligen mejla till [email protected]. Ange referensnummer 1746.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kille söker personlig assistent

Jag är precis som de flesta andra trots min funktionsnedsättning och jag vill leva mitt liv till fullo. Ett aktivt liv med jobb, träning, resor och umgänge med familj och vänner.  Jag söker nu ytterligare en initiativrik assistent som klarar av att anpassa sig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans, din arbetsplats är där jag befinner mig.  Du kommer att erbjudas betald introduktion samt friskvård. Arbetstid: 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg ... Visa mer
Jag är precis som de flesta andra trots min funktionsnedsättning och jag vill leva mitt liv till fullo. Ett aktivt liv med jobb, träning, resor och umgänge med familj och vänner.

 Jag söker nu ytterligare en initiativrik assistent som klarar av att anpassa sig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans, din arbetsplats är där jag befinner mig.

 Du kommer att erbjudas betald introduktion samt friskvård.

Arbetstid: 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg

 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid: 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg

                     Vid frågor kring tjänsten, vänligen mejla till [email protected]. Ange referensnummer 1746.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes, Luleå

Jag,  en man i 35-årsåldern, söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv, vilket är hemma, på arbetet och på fritiden. Jag är gillar när de händer saker och ting och du ska aktivt assistera mig i alla mina olika sysselsättningar. Din arbetsplatsen är där jag befinner mig. Som min assistent ska Du vara glad och positiv, gilla att ta initiativ och tycka om att det händer saker och alltid se till att jag är delaktig i det som hä... Visa mer
Jag,  en man i 35-årsåldern, söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv, vilket är hemma, på arbetet och på fritiden. Jag är gillar när de händer saker och ting och du ska aktivt assistera mig i alla mina olika sysselsättningar. Din arbetsplatsen är där jag befinner mig.

Som min assistent ska Du vara glad och positiv, gilla att ta initiativ och tycka om att det händer saker och alltid se till att jag är delaktig i det som händer runt omkring mig. Du ska även vara stresstålig, vetgirig och ordningsam.  Att vara rak och ärlig och stå för det du sagt är också en viktig egenskap som jag eftersöker. Med rätt inställning så kommer man långt.

Du ska kunna ta instruktioner för hur jag vill att min assistans ska se ut, även om det kanske inte alltid är så du själv hade velat ha det.
Passa tider och ställa upp när en kollega är sjuk är viktiga förutsättningar i vårt team
 
Vem är du? Skriv och berätta om dig själv så kanske JAG blir din nya arbetsgivare.

Arbetstid: ca 30 timmar/veckan, dag/kväll/helg. Samt en timanställning, extra vid behov.

Du kommer att erbjudas betald introduktion samt friskvård.Vid frågor kring tjänsten, vänligen mejla till [email protected]. Ange referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Luleå med ljus och lykta efter sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer JAG.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Luleå efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer JAG.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent?

Är du ärlig, arbetsvillig och ansvarsfull. Positiv, flexibel och kan förutom dina egna pass rycka in med kort varsel? Då kan DU vara den vi söker.  Krav på goda kunskaper i det svenska språket och önskvärt att du är fullvaccinerad mot covid-19. Omfattning 75-80%. Arbetstider är dag, kväll, natt och varannan helg. Intresserad? Gör en ansökan med ett personligt brev där du berättar om dig själv. Skicka även med aktuellt CV. Vid frågor om denna tjänst, v... Visa mer
Är du ärlig, arbetsvillig och ansvarsfull. Positiv, flexibel och kan förutom dina egna pass rycka in med kort varsel?
Då kan DU vara den vi söker. 

Krav på goda kunskaper i det svenska språket och önskvärt att du är fullvaccinerad mot covid-19.

Omfattning 75-80%. Arbetstider är dag, kväll, natt och varannan helg.

Intresserad? Gör en ansökan med ett personligt brev där du berättar om dig själv. Skicka även med aktuellt CV.


Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv personlig assistent, Luleå

Har du ett driv, gillar när det händer saker, gillar ordning och reda, är morgonpigg och bra på att passa tider? Då kanske du är rätt assistent för mig. Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag, dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta tro... Visa mer
Har du ett driv, gillar när det händer saker, gillar ordning och reda, är morgonpigg och bra på att passa tider? Då kanske du är rätt assistent för mig.

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag, dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys
matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning.

Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att anpassa dig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans.
Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Körkort B är ett plus.

Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning/funktionsvariation, på det sätt som jag önskar. 

Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Omfattning 75-80%. Arbetstider är dag, kväll, natt och varannan helg.

Tycker du att detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan med ett aktuellt CV och personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker detta jobb.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, nattetid!

Personlig assistent nattetid Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig dygnet runt. Nu behöver jag en assistent som kan assistera mig nattetid. Vissa dag- eller kvällspass kan bli aktuella då någon av mina andra assistenter är sjuk eller vill vara ledig. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag ... Visa mer
Personlig assistent nattetid

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig dygnet runt. Nu behöver jag en assistent som kan assistera mig nattetid.
Vissa dag- eller kvällspass kan bli aktuella då någon av mina andra assistenter är sjuk eller vill vara ledig.

Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning.

Jag söker dig som orkar vara vaken på natten och hjälpa mig då jag behöver hjälp.

Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav. 

Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning/funktionsvariation, på det sätt som jag önskar. 

Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Tycker du att detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan med ett aktuellt CV och personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker detta jobb.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1746.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, 75% sökes i Luleå

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv. Just nu söker jag en assistent som kan till börja så snart som möjligt då en av mina assistenter... Visa mer
Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv.

Just nu söker jag en assistent som kan till börja så snart som möjligt då en av mina assistenter kommer att börja plugga. Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att anpassa dig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Du ska kunna jobba ca 75 % eller mer, vardag som helgdag, dag som natt. Tycker du att det verkar intresannt så tveka in att skicka in din ansökan till JAG och i ett personligt brev berättar du vem du är. Intervjuer sker löpande.
Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745, 1746.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

personlig assistent nattetid

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig dygnet runt. Nu behöver jag en assistent som kan assistera mig nattetid. Vissa dag- eller kvällspass kan bli aktuella då någon av mina andra assistenter är sjuk eller vill vara ledig. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta... Visa mer
Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig dygnet runt. Nu behöver jag en assistent som kan assistera mig nattetid.
Vissa dag- eller kvällspass kan bli aktuella då någon av mina andra assistenter är sjuk eller vill vara ledig.

Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning.

Jag söker dig som orkar vara vaken på natten och hjälpa mig då jag behöver hjälp.

Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav. 

Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan minVid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1746.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, Luleå

Har du ett driv, gillar när det händer saker, gillar ordning och reda, är morgonpigg och bra på att passa tider? Då kanske du är rätt assistent för mig. Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag, dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta tro... Visa mer
Har du ett driv, gillar när det händer saker, gillar ordning och reda, är morgonpigg och bra på att passa tider? Då kanske du är rätt assistent för mig.

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag, dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning.

Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att anpassa dig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans.

Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Körkort B är ett plus

Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning/funktionsvariation, på det sätt som jag önskar. 

Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Tycker du att detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan med ett aktuellt CV och personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker detta jobb.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, Luleå

Har du ett driv, gillar när det händer saker, gillar ordning och reda, är morgonpigg och bra på att passa tider? Då kanske du är rätt assistent för mig. Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag, dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta tro... Visa mer
Har du ett driv, gillar när det händer saker, gillar ordning och reda, är morgonpigg och bra på att passa tider? Då kanske du är rätt assistent för mig.

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag, dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning.

Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att anpassa dig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans.

Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Körkort B är ett plus

Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning/funktionsvariation, på det sätt som jag önskar. 

Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Tycker du att detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan med ett aktuellt CV och personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker detta jobb.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kille i 30 års åldern i Luleå, 80%

Jag är en glad kille i 30 års åldern som har en CP-skada. Jag söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos mig under en föräldraledighet. Jag använder rullstol och du assisterar mig i det mesta. Jag lever ett mycket aktivt liv, jag gillar att bada, gå på bio, träna budo, resa, fika på stan, ordna fester med kompisar och se på film. Jag älskar verkligen bus och tokigheter! Jag kommunicerar med bliss som är ett symbolspråk, jag kan också uttrycka ja... Visa mer
Jag är en glad kille i 30 års åldern som har en CP-skada. Jag söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos mig under en föräldraledighet.

Jag använder rullstol och du assisterar mig i det mesta. Jag lever ett mycket aktivt liv, jag gillar att bada, gå på bio, träna budo, resa, fika på stan, ordna fester med kompisar och se på film. Jag älskar verkligen bus och tokigheter!

Jag kommunicerar med bliss som är ett symbolspråk, jag kan också uttrycka ja och nej med ljud. Jag kommer lära dig som assistent att tolka mig.

Som personlig assistent bör du vara lyhörd, engagerad, glad, ha nära till skratt. Inte vara rädd för att ta i om det behövs. Du bör inte ha några rygg eller nackproblem då det förekommer lyft när jag är ute på aktiviteter. Jag gillar att planerna mina dagar så det är en fördel om du är bra på planering och struktur. Stor del av assistansen sker på dubbeltid dvs att ni ofta arbetar två och två tillsammans.

För att kunna göra ett bra jobb som personlig assistent anser vi att du bör ha en personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos den du jobbar med.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Jag behöver stöd med allt i mitt dagliga liv och du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag söker en assistent på ca 80% som kan arbeta både dag, kväll och natt med sovande jour. Vikariatet pågår till april 2023.

Betald introduktion ingår givetvis och påbörjas så snart som möjligt.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1546.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du student och behov av extrajobb och även sommarjobb?

Vill du jobba extra med mig? Jag är en glad kille i 30-årsåldern med många härliga egenskaper. Jag har en CP-skada men lever trots mina funktionsvariationer ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, gå på bio, umgås med kompisar, se på film, resa och mycket annat. För att jag ska kunna göra allt detta så behöver jag assistenter i mitt liv. I dagsläget har jag ett väldigt sammansvetsat gäng där majoriteten har jobbat i minst 10 år. Det är väl ett kvitto p... Visa mer
Vill du jobba extra med mig? Jag är en glad kille i 30-årsåldern med många härliga egenskaper. Jag har en CP-skada men lever trots mina funktionsvariationer ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, gå på bio, umgås med kompisar, se på film, resa och mycket annat. För att jag ska kunna göra allt detta så behöver jag assistenter i mitt liv. I dagsläget har jag ett väldigt sammansvetsat gäng där majoriteten har jobbat i minst 10 år. Det är väl ett kvitto på att mina assistenter trivs med jobbet och att jag har en välfungerande assistans. Eftersom jag lever ett aktivt liv är jag beroende av dubbel assistans vilket betyder att man ofta jobbar tillsammans två och två. För att kunna göra ett bra jobb som personlig assistent anser jag att du bör ha en personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos mig som du jobbar med. 

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag söker en assistent, förslagsvis en student som vill jobba en till två helger i månaden på ett fast schema ca 20-40 timmar per månad, dag, kväll, natt och helg. Vill även att du ska kunna arbeta i sommar när mina ordinarie assistenter behöver sin semester. 

Betald introduktion ingår givetvis och påbörjas så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan! Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1546.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kille i 30 års åldern.

Jag är en glad kille i 30 års åldern som har en CP-skada. Jag söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos mig under en föräldraledighet. Jag använder rullstol och du assisterar mig i det mesta.  Jag lever ett mycket aktivt liv, jag gillar att bada, gå på bio, träna budo, resa, fika på stan, ordna fester med kompisar och se på film. Jag älskar verkligen bus och tokigheter! Jag kommunicerar med bliss som är ett symbolspråk, jag kan också uttrycka ... Visa mer
Jag är en glad kille i 30 års åldern som har en CP-skada. Jag söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos mig under en föräldraledighet.

Jag använder rullstol och du assisterar mig i det mesta.  Jag lever ett mycket aktivt liv, jag gillar att bada, gå på bio, träna budo, resa, fika på stan, ordna fester med kompisar och se på film. Jag älskar verkligen bus och tokigheter!


Jag kommunicerar med bliss som är ett symbolspråk, jag kan också uttrycka ja och nej med ljud. Jag kommer lära dig som assistent att tolka mig. 

Som personlig assistent bör du vara lyhörd, engagerad, glad, ha nära till skratt. Inte vara rädd för att ta i om det behövs. Du bör inte ha några rygg eller nackproblem då det förekommer lyft när jag är ute på aktiviteter. Jag gillar att planerna mina dagar så det är en fördel om du är bra på planering och struktur. Stor del av assistansen sker på dubbeltid dvs att ni ofta arbetar två och två tillsammans.
För att kunna göra ett bra jobb som personlig assistent anser vi att du bör ha en personlig mognad där du kan skilja på dina egna begov och behoven hos den du jobbar med. 

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Jag behöver stöd med allt i mitt dagliga liv och du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag behöver en assistent på ca 80% som kan arbeta både dag, kväll och natt med sovande jour. Vikariatet pågår till april 2023.

Betald introduktion ingår givetvis och påbörjas så snart som möjligt.


 Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1546.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kille i 30 års åldern i Luleå

Jag är en glad kille i 30 års åldern som har en CP-skada. Jag söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos mig under en föräldraledighet. Jag använder rullstol och du assisterar mig i det mesta.  Jag lever ett mycket aktivt liv, jag gillar att bada, gå på bio, träna budo, resa, fika på stan, ordna fester med kompisar och se på film. Jag älskar verkligen bus och tokigheter! Jag kommunicerar med bliss som är ett symbolspråk, jag kan också uttrycka ... Visa mer
Jag är en glad kille i 30 års åldern som har en CP-skada. Jag söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos mig under en föräldraledighet.

Jag använder rullstol och du assisterar mig i det mesta.  Jag lever ett mycket aktivt liv, jag gillar att bada, gå på bio, träna budo, resa, fika på stan, ordna fester med kompisar och se på film. Jag älskar verkligen bus och tokigheter!


Jag kommunicerar med bliss som är ett symbolspråk, jag kan också uttrycka ja och nej med ljud. Jag kommer lära dig som assistent att tolka mig. 

Som personlig assistent bör du vara lyhörd, engagerad, glad, ha nära till skratt. Inte vara rädd för att ta i om det behövs. Du bör inte ha några rygg eller nackproblem då det förekommer lyft när jag är ute på aktiviteter. Jag gillar att planerna mina dagar så det är en fördel om du är bra på planering och struktur. Stor del av assistansen sker på dubbeltid dvs att ni ofta arbetar två och två tillsammans.
För att kunna göra ett bra jobb som personlig assistent anser vi att du bör ha en personlig mognad där du kan skilja på dina egna begov och behoven hos den du jobbar med. 

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Jag behöver stöd med allt i mitt dagliga liv och du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag behöver en assistent på ca 80% som kan arbeta både dag, kväll och natt med sovande jour. Vikariatet pågår till april 2023.

Betald introduktion ingår givetvis och påbörjas så snart som möjligt.
Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1546.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, Luleå

Har du ett driv, gillar när det händer saker, gillar ordning och reda, är morgonpigg och bra på att passa tider? Då kanske du är rätt assistent för mig. Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag, dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta tro... Visa mer
Har du ett driv, gillar när det händer saker, gillar ordning och reda, är morgonpigg och bra på att passa tider? Då kanske du är rätt assistent för mig.

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag, dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning.

Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att anpassa dig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans.

Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Körkort B är ett plus.

Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning/funktionsvariation, på det sätt som jag önskar. 

Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Tycker du att detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan med  ett aktuellt CV och personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker detta jobb.

Intervjuer sker fortlöpande.

Arbetstid schema: Omfattning minst 75 %  schemalagd arbetstid dag, kväll, natt och helg. Vid rätt person kan omfattningen diskuteras.

Tillträde: Betald introduktion kan påbörjas omgående eller enligt överenskommelse, med hänsyn för eventuell uppsägningstid.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, 75% sökes i Luleå

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv. Just nu söker jag en assistent som kan jobba under sommaren och vill fortsätta jobba till hösten... Visa mer
Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv.

Just nu söker jag en assistent som kan jobba under sommaren och vill fortsätta jobba till hösten då en av mina assistenter kommer att börja plugga. Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att anpassa dig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Du ska kunna jobba ca 75 % eller mer, vardag som helgdag, dag som natt. Känner du att du vill jobba med mig så tveka inte att skicka in din ansökan till JAG och i ett personligt brev berättar du vem du är. Intervjuer sker löpande. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, 75% sökes i Luleå

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv. Just nu söker jag en assistent som kan till börja så snart som möjligt då en av mina assistenter... Visa mer
Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv.

Just nu söker jag en assistent som kan till börja så snart som möjligt då en av mina assistenter kommer att börja plugga. Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att anpassa dig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Du ska kunna jobba ca 75 % eller mer, vardag som helgdag, dag som natt. Tycker du att det verkar intresannt så tveka in att skicka in din ansökan till JAG och i ett personligt brev berättar du vem du är. Intervjuer sker löpande.
Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745, 1746.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, 75% sökes i Luleå

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv. Just nu söker jag ytterligare en assistent. Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att ... Visa mer
Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv.

Just nu söker jag ytterligare en assistent. Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att anpassa dig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Du ska kunna jobba ca 75 % eller mer, vardag som helgdag, dag som natt. Känner du att du vill jobba med mig så tveka inte att skicka in din ansökan till JAG och i ett personligt brev berättar du vem du är. Intervjuer sker löpande. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, 50 %, sökes i Luleå

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv. Jag söker nu en ny assistent då en av mina assistenter har börjat studera. Jag söker dig som är ... Visa mer
Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv.

Jag söker nu en ny assistent då en av mina assistenter har börjat studera. Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att anpassa dig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Du ska kunna jobba minst 50 %, vardag som helgdag, dag som natt. Känner du att du vill jobba med mig så tveka inte att skicka in din ansökan till JAG och i ett personligt brev berättar du vem du är. Intervjuer sker löpande. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745 1746.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent åt kille i Luleå!

Jag använder rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med bliss som är ett symbolspråk, jag kan också uttrycka ja och nej med ljud. Du som assistent kommer lära dig att tolka mig. Trots min funktionsnedsättning lever jag ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, gå på bio, träna budo, resa, fika på stan, ordna fester med kompisar och se på film. Jag älskar att hitta på roliga saker. Som personlig assistent bör du vara lyhörd, engagerad... Visa mer
Jag använder rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med bliss som är ett symbolspråk, jag kan också uttrycka ja och nej med ljud. Du som assistent kommer lära dig att tolka mig. Trots min funktionsnedsättning lever jag ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, gå på bio, träna budo, resa, fika på stan, ordna fester med kompisar och se på film. Jag älskar att hitta på roliga saker.

Som personlig assistent bör du vara lyhörd, engagerad, glad och ha nära till skratt. Du är inte rädd för att ta i om det behövs. Du bör inte ha några rygg eller nackproblem då det förekommer lyft när jag är ute på aktiviteter. Jag gillar att planerna mina dagar så det är en fördel om du är bra på planering och struktur. Stor del av assistansen sker på dubbeltid dvs att ni ofta arbetar två och två tillsammans. För att kunna göra ett bra jobb som personlig assistent anser jag att du bör ha en personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos mig som du jobbar med. 

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Jag behöver stöd med allt i mitt dagliga liv och du ska assistera mig på det sätt jag önskar med sådant jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag söker en assistent, förslagsvis en student som vill jobba en till två helger i månaden på ett fast schema. ca 20-40 timmar per månad, dag, kväll, natt och helg.

Betald introduktion ingår givetvis och påbörjas så snart som möjligt.


Välkommen med din ansökan!


 


Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1546.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent Luleå

Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv. Jag söker nu en ny assistent då en av mina assistenter har börjat studera. Jag söker dig som ä... Visa mer
Jag, en ung man, behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt.

Jag lever ett aktivt liv. Jobbar, tränar, umgås med familj och vänner och gillar att se sport på TV och då helst Luleå hockeys matcher. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv.

Jag söker nu en ny assistent då en av mina assistenter har börjat studera. Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att anpassa dig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Du ska kunna jobba minst 75%, vardag som helgdag, dag som natt. 

Känner du att du vill jobba med mig så tveka inte att skicka in din ansökan till JAG och i ett personligt brev berättar du vem du är. Intervjuer sker löpande.

Jag söker även dig som kan jobba ca 25% och extra vid behov. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv ung man i Luleå söker personlig assistent, ca 30 timmar/vecka!

#jobbjustnu Jag är en man som bor i centrala Luleå och söker nu en personlig assistent som kan arbeta några tillsammans med mig. Jag lever ett aktivt liv med resor, kompisar, familj, träning och arbete. Som min assistent är du mitt viktigaste hjälpmedel och en förutsättning för att jag ska kunna leva det livet jag vill leva. Jag söker dig som är en initiativrik person och vill bli min nästa assistent. Det är meriterade om du har erfarenhet av alternativa ... Visa mer
#jobbjustnu

Jag är en man som bor i centrala Luleå och söker nu en personlig assistent som kan arbeta några tillsammans med mig. Jag lever ett aktivt liv med resor, kompisar, familj, träning och arbete. Som min assistent är du mitt viktigaste hjälpmedel och en förutsättning för att jag ska kunna leva det livet jag vill leva. Jag söker dig som är en initiativrik person och vill bli min nästa assistent. Det är meriterade om du har erfarenhet av alternativa kommunikation.

Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det krävs en mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig på det sätt jag önskar med sådant som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Tjänst:
Timanställning, ca 30 timmar/vecka. Arbetet är förlagt dag, kväll, natt och helg. Eventuell möjlighet finns att arbeta mer samt extra vid andra assistenters frånvaro. Betald introduktion. 

Tillträde omgående. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent vik

Vi på Brukarkooperativet JAG söker nu personliga assistenter till våra medlemmar som består av både barn och vuxna. Vi söker assistenter för schemaanställningar, vikariat, samt till vår vikariepol, detta innebär att vi söker erfarna assistenter men även dig som är ny i rollen som personlig assistent. För att lyckas som personlig assistent hos oss behöver du vara en person som kan ta ansvar och leva upp till förväntningar som ställs på dig. Det är också vik... Visa mer
Vi på Brukarkooperativet JAG söker nu personliga assistenter till våra medlemmar som består av både barn och vuxna. Vi söker assistenter för schemaanställningar, vikariat, samt till vår vikariepol, detta innebär att vi söker erfarna assistenter men även dig som är ny i rollen som personlig assistent. För att lyckas som personlig assistent hos oss behöver du vara en person som kan ta ansvar och leva upp till förväntningar som ställs på dig. Det är också viktigt att du är lyhörd och anpassningsbar. Ange gärna i din ansökan vilken slags anställning du är intresserad av. 

 

Glöm ej att genomföra vårt MINT test för att vara fortsatt aktuell i processen. Kolla även i din skräppost.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 0629.

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ung man i Luleå söker personlig assistent, 75%

Vill du jobba som personlig assistent med en aktiv ung man? Då kanske du vill jobba hos mig. Jag är en ung man som behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv, gillar att sporta/träna och se sport, helst hockey både på tv och live. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag umgås gärna med nära och kära samt mina vänner när jag inte jobbar, reser eller tränar. Jag är med andra ord som de flesta trots... Visa mer
Vill du jobba som personlig assistent med en aktiv ung man? Då kanske du vill jobba hos mig.

Jag är en ung man som behöver assistenter som kan assistera mig i min vardag dag som natt. Jag lever ett aktivt liv, gillar att sporta/träna och se sport, helst hockey både på tv och live. Jag gillar att resa och se mig om i världen. Jag umgås gärna med nära och kära samt mina vänner när jag inte jobbar, reser eller tränar. Jag är med andra ord som de flesta trots min funktionsnedsättning och jag lever ett aktivt liv.

Jag söker nu en ny assistent då en av mina assistenter ska börja studera. Jag söker dig som är initiativrik och klarar av att anpassa dig efter mitt liv och hur jag vill ha min assistans. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Du ska kunna jobba minst 75%, vardag som helgdag, dag som natt.

Känner du att du vill jobba med mig så tveka inte att skicka in din ansökan till JAG och i ett personligt brev berätta vem du är. Intervjuer sker löpande.

Jag söker även någon som kan jobba ca 25% och extra vid behov. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du student? Perfekt extrajobb som personlig assistent åt kille i Luleå!

Jag är en glad kille i 30 års åldern med CP-skada som söker personlig assistent. Jag använder rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med bliss som är ett symbolspråk, jag kan också uttrycka ja och nej med ljud. Du som assistent kommer lära dig att tolka mig. Trots min funktionsnedsättning lever jag ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, gå på bio, träna budo, resa, fika på stan, ordna fester med kompisar och se på film. Jag älskar... Visa mer
Jag är en glad kille i 30 års åldern med CP-skada som söker personlig assistent.

Jag använder rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med bliss som är ett symbolspråk, jag kan också uttrycka ja och nej med ljud. Du som assistent kommer lära dig att tolka mig. Trots min funktionsnedsättning lever jag ett mycket aktivt liv. Jag gillar att bada, gå på bio, träna budo, resa, fika på stan, ordna fester med kompisar och se på film. Jag älskar att hitta på roliga saker.

Som personlig assistent bör du vara lyhörd, engagerad, glad och ha nära till skratt. Du är inte rädd för att ta i om det behövs. Du bör inte ha några rygg eller nackproblem då det förekommer lyft när jag är ute på aktiviteter. Jag gillar att planerna mina dagar så det är en fördel om du är bra på planering och struktur. Stor del av assistansen sker på dubbeltid dvs att ni ofta arbetar två och två tillsammans. För att kunna göra ett bra jobb som personlig assistent anser jag att du bör ha en personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos mig som du jobbar med. 

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Jag behöver stöd med allt i mitt dagliga liv och du ska assistera mig på det sätt jag önskar med sådant jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag söker en assistent, förslagsvis en student som vill jobba en till två helger i månaden på ett fast schema. 20-40 timmar per månad, dag, kväll, natt och helg.

Jag ser gärna att du även vill sommarjobba hos mig och då beräknas tjänsten bli ungefär 80-100% under sommarveckorna i juli och augusti.

Betald introduktion ingår givetvis och påbörjas så snart som möjligt.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1546.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv ung man i Luleå söker personlig assistent, ca 30 timmar/vecka!

#jobbjustnu Jag är en man som bor i centrala Luleå och söker nu en personlig assistent som kan arbeta några tillsammans med mig. Jag lever ett aktivt liv med resor, kompisar, familj, träning och arbete. Som min assistent är du mitt viktigaste hjälpmedel och en förutsättning för att jag ska kunna leva det livet jag vill leva. Jag söker dig som är en initiativrik person och vill bli min nästa assistent. Det är meriterade om du har erfarenhet av alternativa ... Visa mer
#jobbjustnu

Jag är en man som bor i centrala Luleå och söker nu en personlig assistent som kan arbeta några tillsammans med mig. Jag lever ett aktivt liv med resor, kompisar, familj, träning och arbete. Som min assistent är du mitt viktigaste hjälpmedel och en förutsättning för att jag ska kunna leva det livet jag vill leva. Jag söker dig som är en initiativrik person och vill bli min nästa assistent. Det är meriterade om du har erfarenhet av alternativa kommunikation.

Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det krävs en mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig på det sätt jag önskar med sådant som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Tjänst:
Timanställning, ca 30 timmar/vecka. Arbetet är förlagt dag, kväll, natt och helg. Eventuell möjlighet finns att arbeta mer samt extra vid andra assistenters frånvaro. Betald introduktion. 

Tillträde omgående. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv ung man i Luleå söker personlig assistent, sommar!

#jobbjustnu Jag är en man som bor i centrala Luleå och söker nu en personlig assistent som kan arbeta tillsammans med mig under sommaren. Jag lever ett aktivt liv med resor, kompisar, familj, träning och arbete. Som min assistent är du mitt viktigaste hjälpmedel och en förutsättning för att jag ska kunna leva det livet jag vill leva. Jag söker dig som är en initiativrik person och vill bli min nästa assistent. Det är meriterade om du har erfarenhet av alt... Visa mer
#jobbjustnu

Jag är en man som bor i centrala Luleå och söker nu en personlig assistent som kan arbeta tillsammans med mig under sommaren. Jag lever ett aktivt liv med resor, kompisar, familj, träning och arbete. Som min assistent är du mitt viktigaste hjälpmedel och en förutsättning för att jag ska kunna leva det livet jag vill leva. Jag söker dig som är en initiativrik person och vill bli min nästa assistent. Det är meriterade om du har erfarenhet av alternativa kommunikation.

Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det krävs en mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig på det sätt jag önskar med sådant som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Tjänst:
Timanställning under juni-augusti vid ordinarie assistenters frånvaro, ca 80-100%. Arbetet är förlagt dag, kväll, natt och helg. Kan finnas möjlighet till fortsatt arbete efter sommaren.

Tillträde enligt överenskommelse, introduktion innan sommaren. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1745.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre