Lediga jobb Eltel Networks Infranet AB i Luleå

Se alla lediga jobb från Eltel Networks Infranet AB i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Produktionsplanerare

Vi söker en produktionsplanerare! Team Norr söker en produktionsplanerare till sitt team med placering i Luleå. Som produktionsplanerare har du distrikts- och arbetsledningens uppdrag att svara för produktionsplaneringen enligt gällande processer. Du kommer jobba såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor för att på bästa sätt klara deras kundåtaganden utifrån krav och förväntningar. Dina arbetsuppgifter som produktionsplanerare ansvarar du för ... Visa mer
Vi söker en produktionsplanerare!
Team Norr söker en produktionsplanerare till sitt team med placering i Luleå.
Som produktionsplanerare har du distrikts- och arbetsledningens uppdrag att svara för produktionsplaneringen enligt gällande processer. Du kommer jobba såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor för att på bästa sätt klara deras kundåtaganden utifrån krav och förväntningar.
Dina arbetsuppgifter som produktionsplanerare ansvarar du för ett effektivt resursutnyttjande av deras tekniker och hittar åtgärder för att effektivisera produktion och resursanvändning/resurssäkring. Du säkerställer att rätt arbetshandlingar finns för att utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. Du tar erforderliga initiativ, driver arbetet till framgång och fattar för arbetsuppgifterna nödvändiga löpande beslut. Ekonomiska beslut fattas i samråd med ansvarig ledare eller inom gällande attestinstruktion. Du rapporterar till Teamchefen.
Du är engagerad, driven, ansvarstagande och har en god social förmåga. Du gillar att lösa problem och att ha flera saker igång samtidigt med flexibla dagar. Till denna roll passar du som gillar att knyta kontakter med både externa och interna aktörer.
För att vara passa in i rollen ska du ha kunskap att använda datorbaserade interna/externa stödsystem inom verksamhetsområdet och att läsa och tolka beställningshandlingar/nätdokumentation. Ett B-körkort och goda datakunskaper i Microsoft Office. Vidare ska du ha grundläggande ekonomisk förståelse. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.
Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: [email protected]
..................
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
......................................................................................................................................................
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Eltel söker Projektör till Norrbotten

Eltel söker Projektör till Norrbotten Eltel växer så det knakar och vill ha med dig på resan! Vi behöver dig som kan förstärka vårt team med fler projektörer. Vi består av ett stort sammansvetsat team i Norrbotten fördelat på orterna Luleå, Piteå, Kalix, Gällivare och Kiruna och utför arbeten i hela Norrbotten. Vårt arbete präglas av kamratskap och frihet under ansvar. Vad är min arbetsuppgifter? Du erbjuds en intressant och spännande roll som projektör dä... Visa mer
Eltel söker Projektör till Norrbotten
Eltel växer så det knakar och vill ha med dig på resan! Vi behöver dig som kan förstärka vårt team med fler projektörer. Vi består av ett stort sammansvetsat team i Norrbotten fördelat på orterna Luleå, Piteå, Kalix, Gällivare och Kiruna och utför arbeten i hela Norrbotten. Vårt arbete präglas av kamratskap och frihet under ansvar.
Vad är min arbetsuppgifter?
Du erbjuds en intressant och spännande roll som projektör där du arbetar med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät.
Dina arbetsuppgifter ingår bland annat att beställa material till projekten, söka tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar, skapa arbetsunderlag och ha tät kontakt med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter.
Som projektör handlar rollen främst om att ha ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Du ansvarar för att utföra platsbesök hos kund, ta fram underlag för överlämnande till utförande personal så att det självständigt kan genomföra arbetet på ett effektivt och säkert sätt och dokumentera utfört arbete. Du agerar som ambassadör för Eltel Networks olika tjänster. I ditt ansvar ingår även att upprätthålla, utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du rapporterar till teamledaren.
Vem är du?
För att lyckas med denna roll tycker du om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du har förmåga att hantera flera projekt parallellt och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. När det behövs agerar du snabbt och du är bekväm med att fatta egna beslut och att agera utifrån dessa.
Vi ser gärna att du besitter en stor social kompetens, tekniskt intresse, nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Du talar och skriver svenska obehindrat. B-körkort krävs. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet och tror på visionen att det du inte kan, kan vi lära dig! Det viktiga för oss är att vi hittar rätt person.
Meriterande är:
erfarenhet som tekniker och/eller av projektering/beredning, gärna från entreprenadbranschen
vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor
kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P
vana att arbeta med IT-baserade hjälpmedel samt kunskaper i CAD-tillämpningar

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi är ett sammansvetsat team i norr som jobbar både självständigt och tillsammans. Här erbjuds du ett varmt och lyhört ledarskap som tror på frihet under ansvar. På Eltel erbjuder vi en hybrid arbetsplats, där du kan arbeta hemifrån utifrån verksamhetens förutsättningar och individuella behov.
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Att Eltel håller en hög nivå på säkerhetsskyddsarbetet är en avgörande faktor för vår affärsverksamhet och du är en viktig spelare för att säkerställa att vi bibehåller den höga nivå vi har idag. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning. Placeringsort: Luleå/Piteå/Kiruna. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2023-05-31. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Har du frågor rörande tjänsten, var god kontakta rekryterande chef på [email protected]. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringsteamet på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar. Visa mindre

Projektledare Nord

Vill du leda större projekt rörande fiberutbyggnad i norr? Eltel jobbar med att effektivt bygga ut fiber i norr och du är den sista viktiga pusselbiten för att ro projektet med att få ut fiber till slutanvändarnas hem i hamn, och du kommer även att arbeta med andra, spännande projekt som alla bidrar till att bygga morgondagens kommunikationsnät. Som projektledare är du ansvarig för projektens utrullning och att hålla ihop det för distrikt Nord. Trivs du me... Visa mer
Vill du leda större projekt rörande fiberutbyggnad i norr?
Eltel jobbar med att effektivt bygga ut fiber i norr och du är den sista viktiga pusselbiten för att ro projektet med att få ut fiber till slutanvändarnas hem i hamn, och du kommer även att arbeta med andra, spännande projekt som alla bidrar till att bygga morgondagens kommunikationsnät. Som projektledare är du ansvarig för projektens utrullning och att hålla ihop det för distrikt Nord.
Trivs du med att driva projekt framåt i trevlig arbetsmiljö med många kontakter? Då kanske detta är något för dig.
Arbetsuppgifter
Som projektledare är du ekonomiskt, tekniskt och administrativt ansvarig för projektens genomförande kopplat till planering, styrning, uppföljning och avslutning. Praktiskt innebär det att planera för att arbetet (grävning och liknande) utförs i enlighet med slutanvändarnas önskemål både i tid och rum och att hålla ihop helheten i projektet.
Vidare innebär jobbet:
Hantering av beställningar från kund
Resurssättning
Uppföljning och rapportering
Medverkan vid kund- och byggmöten
Fakturering

Du har även ansvar för både ekonomi, kvalitet och att samarbetet med kundens representanter fungerar.
I denna roll kommer du att främst ansvara för att projektleda fiberutrullningen till privatpersoners hem (Fiber To The Home, FTTH), men du kommer även att arbeta med andra, större projekt, så som till exempel att leda utbyte av koppar till fiber längs med järnvägen i norr. Som projektledare har du en nyckelroll för att se till att alla som bor i Norrland har tillgång till ett effektivt kommunikationsnät.
På Eltel i norr pågår just nu en generationsväxling där vi har en bra mix av kompetent personal med både lång och kort erfarenhet. Det finns en stark nybyggaranda och vilja att komma framåt och växa. Stämningen är god och utmärkande är kollegorna som alltid är beredda att hjälpa dig där det behövs och vi vågar lova att du i denna roll kommer att få stora utvecklingsmöjligheter. Till ditt stöd har du projektchefen, Magnus, som du rapporterar till samt din chef, Joakim, och även Niklas som båda är väl förtrogna med rollen.
Du kan välja om du vill placeras på kontoret i Luleå, Piteå eller i Kiruna. Eltel är en hybrid arbetsplats där du ges möjlighet att arbeta hemifrån upp till två dagar i veckan - om arbetet så tillåter.
Vem är du?
Det allra viktigaste för att du ska lyckas i rollen som projektledare är dina personliga egenskaper; att du är bra på att ta initiativ och sätta igång de aktiviteter som behövs för att driva projektet framåt och att du är självgående. Vidare behöver du kunna planera och strukturera upp ditt arbete på ett bra sätt. Utmärkande hos dig är framför allt ditt ansvarstagande; du tar stort eget ansvar för att leda arbetet framåt.
Vi tror att du har minst en gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt och att du har förståelse eller intresse för teknik. Det är meriterande om du har utbildning kopplat till entreprenadjuridik och/eller utbildning i projektledning.
Det är önskvärt att du har tidigare projektledningserfarenhet, kanske som projektledare eller som exempelvis projektör/planerare eller annan liknande roll.
Du talar och skriver felfri svenska och behärskar engelska, som är vårt koncernspråk, i tal och skrift. Du behärskar Officepaketet.
Varför Eltel?
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete och det finns stora möjligheter att växa med oss om du vill - både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba här är alla trevliga och kompetenta kollegor – det är i alla fall vad våra medarbetare säger.
Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Bifoga ditt CV, det går också att söka med din LinkedIn-profil.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta chefen, Joakim Colliander på telefon +46722319850 eller via mail [email protected] så berättar han mer. Visa mindre

Fibertekniker till Norrbotten

Vi söker fibertekniker till vårt affärsområde Communication Norrbotten är ett expansivt län med stora investeringar inom näringslivet och där har Eltels erbjudande en stark efterfrågan som samhällsbyggare. Vi behöver bli fler för att möta den tillväxten. Vårt affärsområde erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi fi... Visa mer
Vi söker fibertekniker till vårt affärsområde Communication
Norrbotten är ett expansivt län med stora investeringar inom näringslivet och där har Eltels erbjudande en stark efterfrågan som samhällsbyggare. Vi behöver bli fler för att möta den tillväxten.
Vårt affärsområde erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet, i Norrbotten finns vi i Kiruna, Gällivare, Kalix, Luleå och Piteå.
Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Du kommer att jobba som fibertekniker i vår direkta kundfront. Såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor är uppdraget att på bästa sätt klara våra kundåtaganden utifrån kundens krav och förväntningar. Du erbjuds ett varierande arbete där din egen drivkraft och prestation möjliggör din utvecklingsresa. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och utbildning i samspel mellan marknadens utveckling, företagets behov och dina ambitioner.
Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som fibertekniker på vårt team handlar om att upprätthålla kritisk infrastruktur, vilket du kommer att göra genom att bl.a. felsöka samt skarva och terminera optisk fiber i våra kunders nät. Du kommer att tillhöra ett team med stor teknisk bredd och kompetens. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus och utomhus hos företag såväl som privatpersoner.
Du kommer även vara med att planera arbetet i fält.
Då vi jobbar mot en mängd olika kundavtal kan omprioriteringar ske under dagen vilket innebär att du som person måste vara flexibel samt ha förmågan att ta initiativ och lösa problem som dyker upp. Du produktionsleds av en produktionsplanerare som hjälper och stöttar dig vid behov.
Du arbetar i huvudsak inom länets geografi men resor till andra områden kan förekomma. Du kommer att arbeta inom olika teknikområden och vara del av ett lösningsorienterat team. Du ansvarar för att erforderlig dokumentation görs och att angivna checklistor följs.
Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.
Vem är du?
Du har erfarenhet av fiberarbete
Du behärskar svenska i tal och skrift
Du har körkort med minst behörighet B
Du har gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande

Har du inte erfarenhet av fiberarbete? Sök ändå - har du rätt inställning, är intresserad av att ta till dig ny kunskap, är engagerad och nyfiken och har någon form av erfarenhet inom bygg/installation/service så ser vi till så att du blir en av våra duktiga fibertekniker i framtiden.
Meriterande
Fibercertifierad
Erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet
Erfarenhet av arbete med kopparkabel
Erfarenhet av mastarbete
Arbete på väg, nivå 1.3
Körkort med behörighet BE

Som person känner du ansvar och engagemang i ditt arbete. Du tar initiativ och uppvisar god social förmåga i kontakter och samarbete med andra, både internt och externt. Du har förmåga att skapa och bibehålla goda kundkontakter. Du är flexibel och ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag och fullgör arbetsuppgifterna på ett affärsmässigt sätt. Du är intresserad av utmaningar och beredd att jobba inom olika teknikområden.
Ansökan och frågor
Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Teamchef Hans Haarala, 072-226 72 88.
Välkommen med Din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se. Visa mindre

Projektör

Nu söker vi en projektör. Är det dig vi söker? Som fiberprojektör ansvarar du för stora fiberprojekt som säkerställer att samhällets krav på ökad uppkoppling uppfylls. Välkommen till en arbetsplats som vill vara den bästa för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster, ... Visa mer
Nu söker vi en projektör. Är det dig vi söker?
Som fiberprojektör ansvarar du för stora fiberprojekt som säkerställer att samhällets krav på ökad uppkoppling uppfylls. Välkommen till en arbetsplats som vill vara den bästa för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster, och vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.
Du erbjuds en intressant och spännande roll som projektör där du arbetar med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att beställa material till projekten, söka tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar och ha tät kontakt med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter.
Du har ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Du ansvarar för att kvalitén på den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskommet med kunden, och du agerar som säljare av Eltel Networks olika tjänster. I ditt ansvar ingår även att upprätthålla, utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet och för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.
Vem är du?
Vi tror att du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du har förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. När det behövs agerar du snabbt och du är bekväm med att fatta egna beslut och att agera utifrån dessa.
Vi ser gärna att du besitter en stor social kompetens, nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Du har en godkänd gymnasieutbildning och du talar och skriver svenska obehindrat. B-körkort krävs för att vara aktuell för tjänsten.
Meriterande är:
erfarenhet som tekniker och/eller av projektering/beredning, gärna från entreprenadbranschen
vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor
kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P
vana att arbeta med IT-baserade hjälpmedel samt kunskaper i CAD-tillämpningar

Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/ säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Teamchef Hans Haarala telefon 072-226 72 88.
Välkommen med din ansökan !
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Produktionsplanerare

Som produktionsplanerare har du distrikts- och arbetsledningens uppdrag att svara för produktionsplaneringen enligt gällande processer. Vårt affärsområde erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet. Dina arbetsuppgifter Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete... Visa mer
Som produktionsplanerare har du distrikts- och arbetsledningens uppdrag att svara för produktionsplaneringen enligt gällande processer.
Vårt affärsområde erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.
Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Du kommer jobba såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor för att på bästa sätt klara våra kundåtaganden utifrån krav och förväntningar.
I rollen som produktionsplanerare ansvarar du för ett effektivt resursutnyttjande av våra tekniker och hittar åtgärder för att effektivisera produktion och resursanvändning/resurssäkring. Du säkerställer att rätt arbetshandlingar finns för att utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt.
Du tar erforderliga initiativ, driver arbetet till framgång och fattar för arbetsuppgifterna nödvändiga löpande beslut. Ekonomiska beslut fattas i samråd med ansvarig ledare eller inom gällande attestinstruktion.
Du rapporterar till Teamchefen.
Vem är du?
Som produktionsplanerare är du ansvarstagande och visar engagemang för arbetet. Tar initiativ, uppvisar god social förmåga i kontakter och samarbete med andra, både internt och externt. Flexibel och ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag och fullgör arbetsuppgifter på ett affärsmässigt sätt. Du gillar högt tempo och har en god organisatorisk förmåga samt förmåga att planera och samordna på bästa sätt.
Krav för anställning
Gymnasium inom relevant område eller motsvarande
Körkort, lägst B-behörighet
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
Datakunskaper (Microsoft Office)
Grundläggande ekonomisk förståelse

Meriterande
Erfarenhet av produktionsplanering
Kunskap om Eltels verksamhetsområden och produktportfölj
Kunskap om telenätets uppbyggnad och för verksamhetsområdet tillämpade tekniker, produkter och tjänster
Kunskap att använda datorbaserade interna/externa stödsystem inom verksamhetsområdet
Kunskap att läsa och tolka beställningshandlingar/nätdokumentation

Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse.
Tjänsten kan blir aktuell för säkerhetsklassning. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Hans Haarala, 072-226 72 88.
...................................................................................................................................................
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Läs mer på www.eltelnetworks.se eller vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Vi söker en Projektchef till Distrikt Nord

Dina arbetsuppgifter Som Projektchef är du en del i hur vi styr och leder Eltels verksamhet och arbetar som sådan tillsammans med övriga team och distrikt i linjen men även i samarbete med centrala supportfunktioner. Du som Projektchef är den som tillsammans med teamchef och projektledare skall säkerställa att våra stora (2MSEK) projekt produceras enligt byggprocessen för att säkerställa lönsamhet och kvalité. Du kommer att hjälpa, stötta och utbilda proje... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som Projektchef är du en del i hur vi styr och leder Eltels verksamhet och arbetar som sådan tillsammans med övriga team och distrikt i linjen men även i samarbete med centrala supportfunktioner. Du som Projektchef är den som tillsammans med teamchef och projektledare skall säkerställa att våra stora (2MSEK) projekt produceras enligt byggprocessen för att säkerställa lönsamhet och kvalité.
Du kommer att hjälpa, stötta och utbilda projektledare och teamchefer i distriktet för att bidra till att distriktets projekt följer plan. Du deltar i projektuppföljningsmöte för avstämning av distriktets pågående projekt. Du verkar som rådgivande i samband med avtalsfrågor mellan Eltel och dess entreprenörer och kunder. Att vara en problemlösare och ha en god analytisk förmåga är av stor vikt för att lyckas i rollen.
Som Projektchef rapporterar du till distriktschefen och ingår i distriktets ledningsgrupp. Du ingår i nationell styrgrupp med övriga distrikts projektchefer och verkar där för ett gemensamt och effektivt arbetssätt präglat av era gemensamma erfarenheter. På Eltel lägger vi stort fokus på arbetsmiljö, kvalitet och miljö vilket innebär att du också har ansvar för att riktlinjer, anvisningar och säkerhetsinstruktion efterlevs.
Din placeringsort kommer att vara Luleå eller Sundsvall, och tjänsten innebär en del resande.
Vem är du?
Du har högskoleutbildning med ekonomisk eller teknisk inriktning eller motsvarande, och minst två års erfarenhet som projektledare med påvisad lönsamhet och kvalité i projekt eller likvärdigt. Du har en stark personlig drivkraft till att fortlöpande optimera våra stora projekt med en god ekonomisk kunskap, och du måste vara bra på att kommunicera och förmedla budskap på ett pedagogiskt sätt så att gruppen jobbar mot ett gemensamt mål.
Du har erfarenhet av/kompetens inom:
Praktisk projektekonomi
Entreprenadjuridik
Kontraktshantering
Projektledning
Kund-, bransch- och marknadserfarenhet
BAS-U

Dina personliga egenskaper:
Ledarskap
God social och kommunikativ förmåga
Affärsmannaskap
Analytisk förmåga
God pedagogisk förmåga

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, och du har B-körkort.
Ansökan och frågor
Sista ansökningsdag är 2021-05-09. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan skickar du in via vårt rekryteringssystem.
I den här rekryteringen har Eltel valt att samarbeta med Randstad Rekrytering. Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Christer Sjögren på telefon 073-357 00 93, eller via mail på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Om Eltel
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Projektör

Nu söker vi en projektör till Norrbotten. Är det dig vi söker? Som fiberprojektör ansvarar du för stora fiberprojekt som säkerställer att samhällets krav på ökad uppkoppling uppfylls. Välkommen till en arbetsplats som vill vara den bästa för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vårt affärsområde Communication Build ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitat... Visa mer
Nu söker vi en projektör till Norrbotten. Är det dig vi söker?
Som fiberprojektör ansvarar du för stora fiberprojekt som säkerställer att samhällets krav på ökad uppkoppling uppfylls. Välkommen till en arbetsplats som vill vara den bästa för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vårt affärsområde Communication Build ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster, och vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.
Du erbjuds en intressant och spännande roll som projektör där du arbetar med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att beställa material till projekten, söka tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar och ha tät kontakt med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter.
Du har ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Du ansvarar för att kvalitén på den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskommet med kunden, och du agerar som säljare av Eltel Networks olika tjänster. I ditt ansvar ingår även att upprätthålla, utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet och för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.
Vem är du?
Vi tror att du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du har förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. När det behövs agerar du snabbt och du är bekväm med att fatta egna beslut och att agera utifrån dessa.
Vi ser gärna att du besitter en stor social kompetens, nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Du har en godkänd gymnasieutbildning och du talar och skriver svenska obehindrat. B-körkort krävs för att vara aktuell för tjänsten.
Meriterande är:
erfarenhet som tekniker och/eller av projektering/beredning, gärna från entreprenadbranschen
vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor
kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P
vana att arbeta med IT-baserade hjälpmedel samt kunskaper i CAD-tillämpningar

Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2021-06-30. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/ säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Teamchef Hans Haarala telefon 072-226 72 88.
Välkommen med din ansökan !
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Kabeltekniker inriktning järnväg till Kiruna, Gällivare eller Luleå

Vi söker kabeltekniker till distrikt Nord med inriktning mot järnväg. Är du den vi söker? Vi behöver förstärka med fler tekniker och söker därför drivna och engagerade Kabeltekniker till vårt affärsområde Communication, distrikt Nord. Vårt affärsområde erbjuder bland annat anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns repr... Visa mer
Vi söker kabeltekniker till distrikt Nord med inriktning mot järnväg. Är du den vi söker?
Vi behöver förstärka med fler tekniker och söker därför drivna och engagerade Kabeltekniker till vårt affärsområde Communication, distrikt Nord.
Vårt affärsområde erbjuder bland annat anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.
Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Du kommer att jobba som tekniker i vår direkta kundfront. Såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor är uppdraget att på bästa sätt klara våra kundåtaganden utifrån kundens krav och förväntningar.
Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som tekniker på vårt team handlar om att upprätthålla kritisk infrastruktur, vilket du kommer att göra genom att bl.a. felsöka, skarva och terminera koppar- och fiberkabel i våra kunders nät.
Du kommer att tillhöra ett team med stor teknisk bredd och kompetens. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus, utomhus hos företag såväl som privatpersoner. Du arbetar i huvudsak inom länets geografi men resor till andra områden kan förekomma. Du kommer att arbeta inom olika teknikområden och vara del av ett lösningsorienterat team med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Du ansvarar för att erforderlig dokumentation görs och att angivna checklistor följs.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.
Vem är du
Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du är flexibel och har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt samtidigt som du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Att ge god service och fullgöra dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalité är viktigt för dig.
Grundkrav
Körkort behörighet B
Behärskar svenska i tal och skrift
Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande
Minst 2-års dokumenterad erfarenhet av arbete med kabelfel

Vi ser gärna att du har erfarenhet av/meriterande är:
Felsökning
Framtagning av skarvschematik
Arbete i trafikerade nät
Kundinstallationer/montering/service
Dokumentation, läsning och tolkning av nätschema
Arbete med utrustning/instrument och stödsystem
CTF-certifierad på OPTO gällande Incerts krav
SoS-ledare
Certifiering gällande teknikområden inom järnväg
Arbete med teleteknik inom järnvägsbranschen
Behörighet att vistas i spår på Trafikverkets anläggningar

Är du dessutom fibercertifierad, har kopparkompetens samt erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet, har körkort med behörighet BE samt innehar behörigheter inom el så är det ett extra plus.
Uppfyller du inte allt det vi efterfrågar så vill vi gärna att du söker ändå. Är du rätt person för oss så är vi villiga att satsa på dig.
Ansökan och frågor
Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag 2021-03-31.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta:
Teamledare Johannes Magnusson, 072- 226 72 47
Välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Fibertekniker till Eltel

Vi söker Fibertekniker till Eltel i Norrbotten. Är du personen vi söker? Eltel söker dig som vill arbeta för att säkra det moderna samhället. Som fibertekniker ansvarar du för installationer som säkerställer att samhällets krav på ökad uppkoppling uppfylls. Välkommen till en arbetsplats som vill vara den bästa för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Dina arbetsuppgifter Teamet du kommer tillhöra svarar för byggande, drift, underhå... Visa mer
Vi söker Fibertekniker till Eltel i Norrbotten. Är du personen vi söker?
Eltel söker dig som vill arbeta för att säkra det moderna samhället. Som fibertekniker ansvarar du för installationer som säkerställer att samhällets krav på ökad uppkoppling uppfylls. Välkommen till en arbetsplats som vill vara den bästa för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar.
Dina arbetsuppgifter
Teamet du kommer tillhöra svarar för byggande, drift, underhåll och felavhjälpning avseende fibernät. Geografiskt ansvarar teamet för Norrbotten. Tänkt placering är Luleå, Piteå eller Kalix.
Att arbeta som fibertekniker i teamet innebär bl.a. att du skarvar och terminerar optisk fiber i våra kunders nät. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus, utomhus hos företag såväl som privatpersoner.
Arbete kan komma att vara på annan ort men i huvudsak inom aktuell geografi. Då vi jobbar mot en mängd olika avtal kan omprioriteringar ske under dagen vilket innebär att du som person måste vara flexibel samt ha förmågan att ta initiativ och lösa problem som dyker upp. Du produktionsleds av en produktionsplanerare som hjälper och stöttar dig vid behov.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten vilket innebär att du under vissa perioder, och utanför ordinarie arbetstid, behöver vara anträffbar för att utföra arbete om behov uppstår.
Vem är du?
Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Du vill vara en del av ett lösningsorienterat team som har roligt på jobbet.
· Du har minst 1-års dokumenterad erfarenhet av arbete med fiberinstallationer eller andra elinstallationer.
· Du behärskar svenska i tal och skrift
· Du har körkort med minst behörighet B
· Du är noggrann, intresserad av utmaningar och beredd att jobba inom olika teknikområden
· Du är flexibel och ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag och fullgör dina arbetsuppgifter på ett affärsmässigt sätt
· Du har gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande
· Du vill arbeta på ett företag där det finns stor utvecklingspotential för dig
Vi vill gärna att samtliga medlemmar i teamet har erfarenheter av:
· Arbete ute i fält som fibertekniker
· Arbete med kundinstallationer/montering
· Fibersvetsning
· Skarvning av Ribbon-fiber
· Mätning av fiber med hjälp av OTDR-instrument
· Felsökning
· Dokumentation, läsning och tolkning av nätschema
· Framtagning av skarvschematik
· Rapportering
· Arbete i projektform
· Arbete med FTTH-relaterad utrustning/instrument och stödsystem
Det är meriterande om du är certifierad och har kännedom om telenätets och/eller fibernätets uppbyggnad, erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet samt om du innehar behörighet inom el.
Ansökan och frågor
Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är 2021-01-17.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta teamchef Hans Haarala, 072-226 72 88.
Välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Transmissionstekniker inriktning järnväg till Kiruna, Gällivare eller Luleå

Ansök    Feb 18    Eltel Networks Infranet AB    Eltekniker
Vi söker Transmissionstekniker till distrikt Nord med inriktning mot järnväg. Är du den vi söker? Vi behöva förstärka med fler tekniker och söker därför drivna och engagerade Transmissionstekniker till vårt affärsområde Communication, distrikt Nord. Vårt affärsområde erbjuder bland annat anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänste... Visa mer
Vi söker Transmissionstekniker till distrikt Nord med inriktning mot järnväg. Är du den vi söker?
Vi behöva förstärka med fler tekniker och söker därför drivna och engagerade Transmissionstekniker till vårt affärsområde Communication, distrikt Nord.
Vårt affärsområde erbjuder bland annat anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.
Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Du kommer att jobba som tekniker i vår direkta kundfront. Såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor är uppdraget att på bästa sätt klara våra kundåtaganden utifrån kundens krav och förväntningar.
Du kommer att utföra installation/ konfigurering/ inmätning/ funktionstest/ driftsättning av förekommande utrustningar inom teknikområdet transmission (SDH, PDH, RSM, DXC, XDSL och DWDM), förhyrda förbindelser, IP-/LAN-/Router) samt andra typer av kundanläggningar/kundanslutningar enligt kundens uppgjorda anvisningar. Även arbete med lösningar för mobil telefoni och radiolänkar förekommer. Du kommer att tillhöra ett team med stor teknisk bredd och kompetens. Vi arbetar i en varierad miljö, inomhus och utomhus hos företag såväl som privatpersoner samt i spårbunden miljö. Du arbetar i huvudsak inom länets geografi men resor till andra områden kan förekomma. Du kommer att arbeta inom olika teknikområden och vara del av ett lösningsorienterat team med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Du ansvarar för att erforderlig dokumentation görs och att angivna checklistor följs.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.
Grundkrav
Gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller motsvarande
En bra grundkunskap om IP-teknik
God förståelse för IP- och Transmissionsnät samt för mobil radio och radiolänk
Kunskap att arbeta med PC-baserade stödsystem/instrument/verktyg
Kunskap om att arbeta med analys i kundsystem samt arbeta i driftsatta nät
Kunskap i att läsa och tolka arbetshandlingar samt kunna läsa och förstå engelsk text
Datakunskaper (Microsoft Office)
B-körkort
Hantera mätinstrument och analysera resultat
Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift

Vi ser gärna att du har erfarenhet av/meriterande är:
Arbete inom service- installations- underhålls- och entreprenadverksamhet inom verksamhetsområdet
Erfarenhet av arbete i mobila nät samt av arbete i Trafikverkets tele- och datatransmissionsnät
Certifiering gällande teknikområden inom järnväg
Arbete med teleteknik inom järnvägsbranschen
Behörighet att vistas i spår på Trafikverkets anläggningar

Är du dessutom fibercertifierad, har kopparkompetens, körkort med behörighet BE samt innehar behörigheter inom el så är det ett extra plus.
Uppfyller du inte allt det vi efterfrågar så vill vi gärna att du söker ändå. Är du rätt person för oss så är vi villiga att satsa på dig.
Vem är du
Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du är flexibel och har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt samtidigt som du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Att ge god service och fullgöra dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalité är viktigt för dig.
Ansökan och frågor
Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag 2021-03-31.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta:
Teamledare Johannes Magnusson, 072- 226 72 47
Välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Teamledare

Ansök    Aug 19    Eltel Networks Infranet AB    Teamledare
Vi söker en Teamledare till Luleå Vill du vara med och driva utvecklingen av alla människors uppkoppling? Är du en naturlig ledare som gillar utmaningar och drivs av att ständigt lära dig nya saker och att skapa resultat? Då ska du söka tjänsten som Teamledare hos oss inom Communication i Norrbotten. Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät samt drift och underhåll av detsamma. Vi har ett brett erbjudande med ... Visa mer
Vi söker en Teamledare till Luleå
Vill du vara med och driva utvecklingen av alla människors uppkoppling? Är du en naturlig ledare som gillar utmaningar och drivs av att ständigt lära dig nya saker och att skapa resultat? Då ska du söka tjänsten som Teamledare hos oss inom Communication i Norrbotten.
Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät samt drift och underhåll av detsamma. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.
Teamet består av ca 40 medarbetare bestående av tekniker, projektörer, projektledare och produktionsplanerare. Du rapporterar till teamchefen och ingår i teamets ledningsgrupp.
Dina arbetsuppgifter
Ditt ansvar är att leda tekniker och underentreprenörer. Som teamledare har du det fulla personalansvaret vilket bland annat innebär att du genomför utvecklingssamtal, sätter upp tydliga mål, följer upp, coachar medarbetare både vad gäller att nå teamets och de individuella målen, säkerställer att företagets kvalitet- miljö- och arbetsmiljöriktlinjer efterlevs.
Du är en naturlig del av den dagliga produktionen och stöttar teamchefen och teamet med allt från beställningar av grävtillstånd, migreringar, impulser och skador, till fakturering och uppföljning.
Du har dialoger med våra kunder och underentreprenörer för att säkerställa avtal, tillgänglighet och kvalitet.
Kontinuerlig dialog med kollegor i företaget är en naturlig del i ditt arbete. Eskaleringsansvar ingår.
Du erbjuds en stimulerande arbetsplats där du tillsammans med dina medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens resultat och utveckling.
Vem är du
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har 3–5 års erfarenhet som tekniker, produktionsplanerare eller projektledare. Du har också några års erfarenhet som ledare, med fördel inom branschen. Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi är en fördel. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort är ett krav. För att vara framgångsrik i rollen ska du ha minst 3-årigt gymnasium med teknisk/ekonomisk inriktning eller motsvarande erfarenhet.
Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person drivs du av att skapa affärer, leda och engagera medarbetare samt utveckla verksamheten. Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg och du trivs i situationer där problemlösning och förhandling är en naturlig del av jobbet. Du har ett modernt ledarskap och har förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en öppen syn på förändring med en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer.
Viktigt att du trivs såväl på kontor som ute i vår verksamhet ihop med dina medarbetare och vi förväntar oss att du jobbar med ett synligt samt närvarande ledarskap. Teamet täcker hela Norrbotten.
Meriterande
Högskole- eller akademisk utbildning inom teknikområdet
Tidigare erfarenhet av entreprenadjuridik
Erfarenhet av tidigare arbete som driftprojektör/projektör

Ansökan och frågor
Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Hans Haarala, 072-226 72 88. Visa mindre

Serviceingenjör inom Luftfart Luleå

Vi söker en Serviceingenjör inom Luftfart till Eltel i Luleå. Är du personen vi söker?Vårt affärsområde Aviation & Security är en ledande aktör inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi ansvarar för allt ifrån projektering till färdiga installationer där ibland utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi arbetar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och naviga... Visa mer
Vi söker en Serviceingenjör inom Luftfart till Eltel i Luleå. Är du personen vi söker?Vårt affärsområde Aviation & Security är en ledande aktör inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi ansvarar för allt ifrån projektering till färdiga installationer där ibland utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi arbetar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och navigationssystem på flygplatser. Aviation består av flera team med verksamhet över hela landet. Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillancesystem (CNS). Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken genom att arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhåll av följande system:• Flygledningssystem• Navigationssystem• Radio• Radar• Meteorologisk utrustning• Kommunikationssystem• IP Nätverk och PC-applikationer• Publika system i terminalbyggnaderMånga av systemen som finns på flygplatsen är unika och därför kommer du även att få en omfattande utbildning på dessa.Du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.Du har minst 3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning alternativt högskoleingenjörsutbildning.Du har god yrkeserfarenhet och goda kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik, mekanik samt erfarenhet av underhåll på teletekniska system.Du ska kunna arbeta med förekommande utrustning och instrument samt PC-baserade stödsystem och ha vana att läsa och följa tekniska instruktioner.Då arbetsuppgifterna, vid behov, kommer att utföras på annan ort än placeringsorten förutsätter det att du kan resa.Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska och B-körkort krävs.Grund för anställning är godkänd registerkontroll/ säkerhets-prövning.Meriterande är tidigare erfarenhet av underhåll av flygplats- och luftfartssystem.Som person har du ett brinnande teknikintresse. Du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du har lätt att ta egna initiativ och uppvisar god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Ditt arbete präglas av affärsmässighet, god kvalitet och hög servicegrad.Ansökan och frågorSista ansökningsdag är 2019-05-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Joni Kujala, 072-595 46 00, [email protected]älkommen med din ansökan !Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes............................................................................................................................................................Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 400 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.seEltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 400. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm. Visa mindre