Lediga jobb Euromaint Rail AB i Luleå

Se alla lediga jobb från Euromaint Rail AB i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Vi söker nu en lokreparatör till Svartön Luleå!

Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Svartön Luleå med en Lokreparatör som kommer arbeta med underhåll, felsökning och reparationer av lok. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Du kommer aktivt delta i mötes forum och förbättringsarbete som rör verksamheten. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges störst... Visa mer
Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Svartön Luleå med en Lokreparatör som kommer arbeta med underhåll, felsökning och reparationer av lok. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Du kommer aktivt delta i mötes forum och förbättringsarbete som rör verksamheten. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Vi är ett bolag som expanderar och där vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt.

- Aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter.

- Ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system

- Säkerställa att den egna arbetsplatsen är väl rengjord och att verktyg/utrustning placeras på avsedd plats vid arbetets slut.

- Självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända.

- Hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin.

- Rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin.

- Tillsyn av utrustning och fordon.

- Rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin.

- Arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås.

- Verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.

Utbildning/kompetenskrav

Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Kunskaper och färdigheter inom fordonsmekanik som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis.

Meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av ellok och diesellok. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift samt god datorvana.

Som person förväntas du vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Meriterande är ett stort tekniskt intresse.

Mer om tjänsten

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint ombesörjer detta.

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att produktionschef Patrik Öström 070-1847222. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Senast den 15/3 vill vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!Om Euromaint

Euromaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Vårt nätverk av verkstäder finns där du behöver dem, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi underhåller alla typer av spårburna fordon, från passagerarfordon som intercity- och regionaltåg, tunnelbanetåg och spårvagnar, till lok, vagnar och arbetsmaskiner. Euromaint har över 1 000 anställda och en omsättning på mer än 1,5 miljarder SEK. Sedan 2019 ägs Euromaint av CAF, en spansk leverantör av mobilitetslösningar. Visa mindre

Nu söker vi Lageransvarig till Luleå Notviken

Ansök    Jan 15    Euromaint Rail AB    Lagerarbetare
Som lageransvarig arbetar du med lagerhantering och distribution av all typ av material till externa och interna kunder på ett serviceinriktat och kostnadseffektivt sätt med särskild hänsyn till upprätthållande av god och säker arbetsmiljö samt god kvalitet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompe... Visa mer
Som lageransvarig arbetar du med lagerhantering och distribution av all typ av material till externa och interna kunder på ett serviceinriktat och kostnadseffektivt sätt med särskild hänsyn till upprätthållande av god och säker arbetsmiljö samt god kvalitet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter/ansvarsområden kommer bland annat att vara;

- Leda och fördela förekommande arbetsuppgifter på förrådet.

- Arbeta med godsmottagning, avvikelsehantering, lagerläggning, plockning och packning av material till interna och externa kunder.

- Hantering och rapportering av transaktioner i Euromaints affärssystem.

- Vara operativt verksam i produktionen dagligen, sortering, truckkörning etc.

- Förbereda planerat underhåll genom att säkerställa materialåtkomst. Plocka material för förberedelse där underhållet kräver det.

- Utföra inventering löpande för att säkerställa rätt lagersaldon. Leda utredningar som behövs för att lokalisera saldoavvikelser via Synergi.

- Rapportera saknat material eller driftstörningar enligt gällande rutin.

- Ansvarig för att ordning och reda enligt 5S efterlevs inom området.

- Ansvara för att utföra egenkontroll på utfört arbete.

- Mottagningskontroll av externt/internt gods t ex antal, okulär besiktning, mått, färgkulör, ytans utseende och skador.

- Lagerlägga godkända artiklar på förutbestämda lagerplatser.

- Lagerlägga nytt material på förråd och ombyggnation av förrådsområdena t ex hyllor och pallställningar.

- Godkända artiklar och komponenter lagerläggs i affärssystemet.

- Vara behjälplig vid framplockning av reservdelar som ska skickas.

- Kemikaliehantering, Chemweb.

- Föreståndare brandfarlig vara.

- Planera säsonger tillsammans med planerare så rätt utökat material finns på plats.

- Bilansvarig / truckansvarig.

- Klädansvarig.

- Nyckelansvarig för klädskåpen.

- Miljöstation invändigt och utvändigt.

- Processer och nyckeltal i Qlikweb.

- Beställa verktyg, kontorsmaterial och övrigt omkostnadsmaterial.

- Sakgranska inköp och fakturor.

- Behjälplig med reservdelssökning.

Vem är du?

Du har gymnasiekompetens samt B-körkort och truckkort. Du har goda kunskaper i svenska samt har även en god kommunikationsförmåga. Du har god datavana. Tidigare lagererfarenhet är mycket önskvärt.

Som person är du ansvars- och initiativtagande. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du ska ha säkerhetstänk och vara noggrann. Du är även stresstålig samt gillar ordning och reda.

Mer om tjänsten

Arbetet är dagtid. Internutbildning ges i samband med att anställningen börjar.

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Låter det här intressant?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Senast den 31:a januari vill vi ha din ansökan.

Har du frågor kontakta Produktionschef Torgeir Hansen, mob: 073-920 0793.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om EuroMaint
EuroMaint erbjuder kvalificerade servicetjänster baserat på ett komplett utbud av verktygstjänster, effektiv logistik samt materialhantering och digitala lösningar. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för alla typer av spårburna fordon såsom passagerartåg, spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner. EuroMaint har en omsättning på 1,7 miljarder SEK och cirka 1000 medarbetare (2022). EuroMaint ägs sedan 2019 av den spanska koncernen CAF.

Läs mer på www.euromaint.com Visa mindre

Nu söker vi en Tågfordonstekniker till Luleå!

Nu söker vi en Tågfordonstekniker som vill ha varierade arbetsuppgifter och har intresse för både teknik och problemlösning! Du kommer att vara företagets tekniska specialist inom X52. Kundkontakter ingår i tjänsten, bland annat att vara med i utredningar samt vara med i förbättringsarbetet för att utveckla underhållet. Du kommer också vara lärande i verksamheten med att både ta fram utbildningsmaterial och medverka som instruktör. Du fungerar även som st... Visa mer
Nu söker vi en Tågfordonstekniker som vill ha varierade arbetsuppgifter och har intresse för både teknik och problemlösning!

Du kommer att vara företagets tekniska specialist inom X52. Kundkontakter ingår i tjänsten, bland annat att vara med i utredningar samt vara med i förbättringsarbetet för att utveckla underhållet. Du kommer också vara lärande i verksamheten med att både ta fram utbildningsmaterial och medverka som instruktör. Du fungerar även som stöd mot anbudsgruppen vid framtagning av nya koncept, tekniska data, underhållsdata mm. Du deltar aktivt för att bidra till Euromaint Rails affärsmässiga intressen samt kontraktets framgång. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

- Agera stöd till produktionspersonal vid komplicerade problem och även för kompetensutveckling, t ex ta fram djupare teknisk information.

- Tekniskt granska och arbete med ny/ändrad underhållsplan och dokumentation.

- Ansvara för framtagning och implementering av kontrollistor samt instruktioner som affären kräver.

- Tekniskt granska förändrat materialbehov och godkänna detta.

- Proaktivt arbeta med att förbättra underhålls- och tekniklösningar för fordonstypen.

- Samarbeta med produktion för att främja en god kvalitet och effektivitet i fordonsunderhållet.

- Samarbeta med andra fordonskunniga tekniker och produktionstekniker inom deras område.

- Avvikelsehantera för tekniska frågor inom fordonstypen.

- Delta i kundmöten och företräda Euromaint Rails affärsmässiga intressen relaterade till fordonstekniska frågor.

- Förvalta grunddata i affärssystemet.

- Följa upp fordonens status under kontraktsperioden genom att utgå från fordonsrelaterade nyckeltal, både de som redovisas för kund enligt kontraktskrav samt internt utvecklade nyckeltal.

- Vid överenskommelse bistå kund i tekniska frågor.

Vem är du?

Du har högskole- eller universitetsexamen. Du har minst 1-2 års relevant erfarenhet. Du ska gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta med motorvagnar. Du har goda kunskaper i engelska både skriftligen och muntligen. Viktigt för dig är din och andras säkerhet, utföra arbete med stolthet och förväntad kvalité och vara en naturlig del av vårt förbättringsarbete.

Du bidrar med förbättringsförslag och kunna implementera dessa. Förstå hur man sänker felintensiteten på fordonstypen och verka för det. Även kunna förstå hur man förbättrar underhållsmässigheten på fordonstypen och verka för det. Du ska ha goda kunskaper så du kan tolka och förstå teknisk dokumentation samt ritningar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Intresserad?

Placeringsort är Luleå. Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Torgeir Hansen 0739200793. Är du intresserad av att börja som Fordonstekniker, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag gått ut.

Senast den 15 mars vill vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Euromaint

Euromaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Vårt nätverk av verkstäder finns där du behöver dem, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi underhåller alla typer av spårburna fordon, från passagerarfordon som intercity- och regionaltåg, tunnelbanetåg och spårvagnar, till lok, vagnar och arbetsmaskiner. Euromaint har över 1 000 anställda och en omsättning på mer än 1,5 miljarder SEK. Sedan 2019 ägs Euromaint av CAF, en spansk leverantör av mobilitetslösningar. Visa mindre

Nu söker vi Reparatörer till Luleå för Godsvagn och Lok

Vi behöver nu förstärkning på vår verkstad i Luleå, både Notviken och Svartön, med flera reparatörer/felsökare som kommer arbeta med underhåll, felsökning, reparationer samt ombyggnationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder (Notviken och Svartön) och placering bestäms vid a... Visa mer
Vi behöver nu förstärkning på vår verkstad i Luleå, både Notviken och Svartön, med flera reparatörer/felsökare som kommer arbeta med underhåll, felsökning, reparationer samt ombyggnationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder (Notviken och Svartön) och placering bestäms vid anställning.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt utföra underhållsåtgärder, felsökning och reparationer på spårbundna fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt
- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
- ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
- självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
- rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
- tillsyn av utrustning och fordon
- rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.

Vem är du

Du har gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning och annan elektrisk utrustning. Gärna erfarenhet av felsökning med digital och elektrisk utrustning. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav

Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning. Kunskaper och färdigheter inom fordonsmekanik eller elektronik som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du har också en god datorvana.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen. Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Placering Svartön eller Notviken sker vid anställning

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Patrik Öström, mob: 070-184 72 22. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 29 januari 2023 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Euromaint

Euromaint erbjuder kvalificerade servicetjänster baserat på ett komplett utbud av verktygstjänster, effektiv logistik samt materialhantering och digitala lösningar. Vi säkerställer att våra kunders fordon är tillgängliga och välfungerande för sina trafikuppdrag genom specialanpassade underhållslösningar. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder och även i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 500 MSEK och cirka 1000 medarbetare (2021). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019.
Läs mer på www.euromaint.com (http://www.euromaint.com/) Visa mindre

Nu söker vi Reparatör Motorvagn till Luleå Notviken

Är du nyfiken på järnvägen och är intresserad av att underhålla Motorvagnar? Vi söker nu en reparatör med tekniskt intresse. Gärna med el-kunskap och erfarenhet att läsa och använda el-schema för felsökning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara: - Självständigt och tillsammans med kollegor utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt - aktivt ta ansvar för utför... Visa mer
Är du nyfiken på järnvägen och är intresserad av att underhålla Motorvagnar? Vi söker nu en reparatör med tekniskt intresse. Gärna med el-kunskap och erfarenhet att läsa och använda el-schema för felsökning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt och tillsammans med kollegor utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt

- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter

- medverka för att alla typer av avvikelser rapporteras

- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin

- rapportera din tid på jobb du utför

- tillsyn av utrustning och fordon

- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås

- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.

Utbildning/erfarenhet

Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, fordonsteknik. Vi söker reparatörer med elteknisk kunskap. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Utbildning på fordonen sker antingen på plats eller att man reser till annan ort under kortare perioder.

Kompetenskrav

- Kunskaper och färdigheter som kan förväntas för att utföra en arbetsuppgift på ett fackmannamässigt vis. Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning.

- Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift.

- Kunna läsa och förstå instruktioner och föreskrifter på svenska.

- God datorvana.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Tjänsten innebär dagtid och skiftarbete för och eftermiddag. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen. Utbildning på fordonen sker antingen på plats eller att man reser till annan ort under kortare perioder

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?
Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Torgeir Hansen, mob: 073-920 07 93. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 2 februari behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Euromaint

Euromaint erbjuder kvalificerade servicetjänster baserat på ett komplett utbud av verktygstjänster, effektiv logistik samt materialhantering och digitala lösningar. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för alla typer av spårburna fordon såsom passagerartåg, spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner. Euromaint har en omsättning på 1,7 miljarder SEK och cirka 1000 medarbetare (2022). Euromaint ägs sedan 2019 av den spanska koncernen CAF.

Läs mer på www.euromaint.com Visa mindre

Notvikens Lokverkstad söker ny medarbetare

Vi söker efter en el/automationstekniker som vill jobba som reparatör. Är detta något som stämmer in på dig eller känner du någon som skulle matcha? Euromaint letar efter dig som har god erfarenhet av verkstadsindustri med inriktning på mekaniska arbeten eller felsökning av fordonselektronik. Vi arbetar i skiftlag och arbetsuppgifterna sker både enskilt och med kollegor i skiftlaget. Euromaint jobbar ständigt med förbättringar inom verksamheten med fokus ... Visa mer
Vi söker efter en el/automationstekniker som vill jobba som reparatör. Är detta något som stämmer in på dig eller känner du någon som skulle matcha?

Euromaint letar efter dig som har god erfarenhet av verkstadsindustri med inriktning på mekaniska arbeten eller felsökning av fordonselektronik. Vi arbetar i skiftlag och arbetsuppgifterna sker både enskilt och med kollegor i skiftlaget. Euromaint jobbar ständigt med förbättringar inom verksamheten med fokus på arbetsmiljö, kvalitet, effektivitet och trafiksäkerhet på spårbundna fordon. Vi utför förbättringsarbetet löpande i den pågående verksamheten och ser att du bidrar i det arbetet som en del av dina arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Besiktning av spårbundna fordon.

- Förebyggande underhåll.

- Felsökning av fordonselektronik.

- Skadeavhjälpande underhåll.

- Implementeringar av fordonsförbättringar.

-

Utbildning/erfarenhet
Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Elutbildning eller motsvarande inom installation, automation eller industri.

Önskad kompetens

- Vana att läsa instruktioner för fordonsunderhåll.

- Vana att läsa el-scheman.

- God kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift samt även goda kunskaper i engelska.

- God datorvana.

Vem är du?
Du är tekniskt intresserad och gillar att lösa problem. Du tar ansvar för att ditt arbete blir genomfört med god kvalité på avtalad tid. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Mer om tjänsten
Tjänsten innebär skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Vi söker en tillsvidareanställd. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.

Rekrytering sker löpande varför tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Intresserad?
Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Torgeir Hansen, Mob: 0739-200 793. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 17 februari 2023 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Euromaint

Euromaint erbjuder kvalificerade servicetjänster baserat på ett komplett utbud av verktygstjänster, effektiv logistik samt materialhantering och digitala lösningar. Vi säkerställer att våra kunders fordon är tillgängliga och välfungerande för sina trafikuppdrag genom specialanpassade underhållslösningar. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder och även i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 500 MSEK och cirka 1000 medarbetare (2021). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Notvikens Lokverkstad söker ny medarbetare till Motorvagn

Nu söker vi elektriker eller el/automationstekniker men med anställning som reparatör. Är detta något som stämmer in på dig - läs mer här! Euromaint letar efter dig som har god erfarenhet av verkstadsindustri med inriktning på mekaniska arbeten eller felsökning av fordonselektronik. Vi arbetar i skiftlag och arbetsuppgifterna sker både enskilt och med kollegor i skiftlaget. Euromaint jobbar ständigt med förbättringar inom verksamheten med fokus på arbetsm... Visa mer
Nu söker vi elektriker eller el/automationstekniker men med anställning som reparatör. Är detta något som stämmer in på dig - läs mer här!

Euromaint letar efter dig som har god erfarenhet av verkstadsindustri med inriktning på mekaniska arbeten eller felsökning av fordonselektronik. Vi arbetar i skiftlag och arbetsuppgifterna sker både enskilt och med kollegor i skiftlaget. Euromaint jobbar ständigt med förbättringar inom verksamheten med fokus på arbetsmiljö, kvalitet, effektivitet och trafiksäkerhet på spårbundna fordon. Vi utför förbättringsarbetet löpande i den pågående verksamheten och ser att du bidrar i det arbetet som en del av dina arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss har möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Besiktning av spårbundna fordon.
- Förebyggande underhåll.
- Felsökning av fordonselektronik.
- Skadeavhjälpande underhåll.
- Implementeringar av fordonsförbättringar.Utbildning/erfarenhet
Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Elutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande inom installation, automation eller industri.

Kunskaper och erfarenhet av Lean production ser vi som meriterande.

Kompetenskrav

- Användning av lyftredskap och lyftverktyg (fordonslyft, travers, domkraft, lyftbord).
- Vana att läsa instruktioner för fordonsunderhåll.
- Vana att läsa el-scheman.
- Momentdragning.
- God kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift samt även goda kunskaper i engelska.
- God datorvana.Vem är du?
Du är tekniskt intresserad och gillar att lösa problem. Du tar ansvar för att ditt arbete blir genomfört med god kvalité på avtalad tid. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Mer om tjänsten
Tjänsten innebär skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Vi söker en tillsvidareanställd. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?
Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Torgeir Hansen, Mob: 0739-200 793. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 31 december 2022 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Euromaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 500 MSEK och cirka 1000 medarbetare (2021). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Nu söker vi lagermedarbetare till Euromaint i Notviken!

Ansök    Dec 2    Euromaint Rail AB    Lagerarbetare
Som lagermedarbetare arbetar du med lagerhantering och distribution av all typ av material till externa och interna kunder på ett serviceinriktat och kostnadseffektivt sätt med särskild hänsyn till upprätthållande av god och säker arbetsmiljö samt god kvalitet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internation... Visa mer
Som lagermedarbetare arbetar du med lagerhantering och distribution av all typ av material till externa och interna kunder på ett serviceinriktat och kostnadseffektivt sätt med särskild hänsyn till upprätthållande av god och säker arbetsmiljö samt god kvalitet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter/ansvarsområden kommer bland annat att vara;

- Arbeta med godsmottagning, avvikelsehantering, lagerläggning, plockning och packning av material till interna och externa kunder.
- Hantering och rapportering av transaktioner i Euromaint affärssystem.
- Administration som är kopplade till olika uppgifter.
- Truckkörning samt tillsyn av utrustning och fordon.
- Aktivt ta ansvar för utförandet av gruppens gemensamma arbetsuppgifter.
- Bidra till hög saldosäkerhet genom noggrannhet och rullande inventering.
- Säkerställande av god ordning på arbetsplatsen.
- Skyldigheter att använda fastställda skyddsanordningar och personlig utrustning, samt rapportera om sådana saknas eller är felaktiga.
- Verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.
- Aktivt deltagande i förbättringsarbete samt effektivisering av lagerverksamheten.


Vem är du?

Du har gymnasiekompetens samt B-körkort och truckkort. Du har goda kunskaper i svenska samt har även en god kommunikationsförmåga. Du har god datavana. Tidigare lagererfarenhet är nödvändig.

Som person är du ansvars- och initiativtagande. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du ska ha säkerhetstänk och vara noggrann. Du är även stresstålig samt gillar ordning och reda.

Mer om tjänsten

Arbetet är dagtid. Internutbildning ges i samband med att anställningen börjar.

Anställningsform: Visstidsanställning längst fram till april 2023 med möjlighet för förlängning eller tillsvidareanställning om rätt person hittas.

Låter det här intressant?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Senast den 18 december 2022 vill vi ha din ansökan.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Produktionschef Torgeir Hansen, Mob: 0739-200 793. Tänk på att söka jobbet snarast om du är intresserad!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Euromaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 500 MSEK och cirka 1000 medarbetare (2021). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Hey Engineering-student!

Hey Engineering-student! - Are you looking for an extra job? - Do you want to work in a project and be part of developing and implementing LEAN? - Want to work for a couple of hours a week for the next couple of months? If you answered YES, YES and YES on the questions- then follow the link to apply today! Visa mer
Hey Engineering-student!

- Are you looking for an extra job?
- Do you want to work in a project and be part of developing and implementing LEAN?
- Want to work for a couple of hours a week for the next couple of months?


If you answered YES, YES and YES on the questions- then follow the link to apply today! Visa mindre

Reparatörer till Euromaints verkstad Notviken

Nu söker vi flera reparatörer till Notviken i Luleå! Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med flera reparatörer/felsökare som kommer arbeta med underhåll, felsökning och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare periode... Visa mer
Nu söker vi flera reparatörer till Notviken i Luleå!

Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med flera reparatörer/felsökare som kommer arbeta med underhåll, felsökning och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Svartön med motsvarande arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt utföra underhållsåtgärder, felsökning och reparationer på spårbundna fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt
- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
- ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
- självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
- rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
- tillsyn av utrustning och fordon
- rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.


Vem är du

Du har gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning och annan elektrisk utrustning. Gärna erfarenhet av felsökning med digital och elektrisk utrustning. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav

Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning. Kunskaper och färdigheter inom fordonsmekanik eller elektronik som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du har också en god datorvana.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Patrik Öström, mob: 070-184 72 22. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 22 maj 2022 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Euromaint

Euromaint erbjuder kvalificerade servicetjänster baserat på ett komplett utbud av verktygstjänster, effektiv logistik samt materialhantering och digitala lösningar. Vi säkerställer att våra kunders fordon är tillgängliga och välfungerande för sina trafikuppdrag genom specialanpassade underhållslösningar. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder och även i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Nu söker vi Reparatörer till Notviken, Luleå för Godsvagn och Lok

Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med flera reparatörer/felsökare som kommer arbeta med underhåll, felsökning, reparationer samt ombyggnationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Svartön med motsvarand... Visa mer
Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med flera reparatörer/felsökare som kommer arbeta med underhåll, felsökning, reparationer samt ombyggnationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Svartön med motsvarande arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt utföra underhållsåtgärder, felsökning och reparationer på spårbundna fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt
- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
- ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
- självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
- rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
- tillsyn av utrustning och fordon
- rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.


Vem är du

Du har gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning och annan elektrisk utrustning. Gärna erfarenhet av felsökning med digital och elektrisk utrustning. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav

Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning. Kunskaper och färdigheter inom fordonsmekanik eller elektronik som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du har också en god datorvana.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Patrik Öström, mob: 070-184 72 22. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 31 augusti 2022 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Lokreparatörer sökes till Euromaint Svartön, Luleå

Nu behöver vi flera lokreparatörer till vår verkstad, är du intresserad av att underhålla lok/vagnar så är du välkommen att söka tjänsten! Det vi gör på Svartön är både förebyggande och skadeavhjälpande underhåll på ellok, diesellok och vagnar. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verks... Visa mer
Nu behöver vi flera lokreparatörer till vår verkstad, är du intresserad av att underhålla lok/vagnar så är du välkommen att söka tjänsten!

Det vi gör på Svartön är både förebyggande och skadeavhjälpande underhåll på ellok, diesellok och vagnar. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Notviken med motsvarande arbetsuppgifter. Viss del av underhållet sker dessutom i fält på annan ort.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt.
- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
- ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
- självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
- rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
- tillsyn av utrustning och fordon
- rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.


Utbildning/erfarenhet

Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, fordonsteknik. Minst 3-4 års relevant erfarenhet. Vi söker reparatörer med mekanisk kunskap. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Vem är du?

Du har kunskaper och färdigheter som kan förväntas för att utföra en arbetsuppgift på ett fackmannamässigt vis. Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material.

Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du behöver även kunna läsa och förstå instruktioner och föreskrifter på svenska. God allmän datorvana.

Meriterande är C-Kort och svetsbehörigheter.

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint ombesörjer detta.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete för och eftermiddag ej natt. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Patrik Öström, telefon 070 1847222. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 31 augusti 2022 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi Gruppledare till vår verkstad i Notviken!

Nu finns det en intressant möjlighet för dig som vill leda ett team i trafiksäkerhetsklassat arbete! Lockas du av en nyckelroll i en platt och kundnära organisation? Söker du din nästa utmaning? Vi söker just nu en Gruppledare till vår verkstad i Notviken Luleå. Som Gruppledare styr du det dagliga arbetet i verkstaden, stödjer/utvecklar personalen, kravställer inom produktutvecklingskedjan samt säkerställer att morgondagens produkter går att producera i v... Visa mer
Nu finns det en intressant möjlighet för dig som vill leda ett team i trafiksäkerhetsklassat arbete!

Lockas du av en nyckelroll i en platt och kundnära organisation? Söker du din nästa utmaning? Vi söker just nu en Gruppledare till vår verkstad i Notviken Luleå. Som Gruppledare styr du det dagliga arbetet i verkstaden, stödjer/utvecklar personalen, kravställer inom produktutvecklingskedjan samt säkerställer att morgondagens produkter går att producera i verkligheten. Gruppledaren är en del av produktionsledningen.

Gruppledaren leder personalens (ca 9 st personer) operativa arbete och långsiktiga utveckling men deltar även i genomförandet av lagets tilldelade arbetsuppgifter. Gruppledaren ska fördela arbetet i teamet med avseende på personalens kompetens och de olika arbetsmomenten som arbetet innefattar. Utförda arbetsmoment skall hållas inom tidsramen för de överenskomna referenstider som finns uppsatta för planerat underhåll.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Gruppledaren ska arbeta för att en effektiv och jämn produktionstakt upprätthålls enligt prioriteringsordning SKLE (Säkerhet, kvalitet, leverans, ekonomi). Ett nära samarbete krävs med produktionsplanerare och produktionschef för planering och förberedelser för kommande dygnsproduktion.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

Gruppledaren driver och handleder gruppens medarbetare så arbete utförs i enlighet med beslutade rutiner och standarder samt rapporterar avvikelser.

Gruppledaren ser till att gruppen rapporterar utfört arbete i tillämpliga system.

Återrapportera till produktionsplanerare och driftledning om planerat underhåll inte kunnat utföras enligt plan så att omplanering kan ske.

Verka för bra informationsutbyte inom laget, mellan lagen, med produktionschef och övriga berörda parter.

Gruppledarens ska verka för bra samarbete, social sammanhållning och utveckling av lagets medlemmar.

Kontera inköp från underleverantör i samband med underhåll.

Daglig uppföljning av tidrapportering

Rapportera kvalitetsavvikelser.

Hålla daglig styrningsmöte med gruppen, fördela arbetet utifrån kompetens/tillgänglighet och sedan rapportera till produktionschef.

Utbildning/erfarenhet

Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik, eller motsvarande kunskap från arbetslivet. Du har minst 1-2 års relevant erfarenhet. Du har även erfarenhet av ledarskap i någon form samt bygga team. Erfarenhet av fordonsunderhåll, samt gärna erfarenhet från lean production. Erfarenhet av strukturerat förbättringsarbete.

Kompetenskrav

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint ombesörjer detta. Personen ska ha blivit godkänd vid en behörighetsutbildning eller befunnits ha kunskaper som motsvarar målen för den aktuella behörighetsutbildningen. Du har kunskaper inom de yrken som kräver speciell kompetens inom området t ex maskinbearbetning, el, svetsning eller logistiska flöden etc. Du har även kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och annan information (i exempelvis Synergi, och rapportcenter) samt uppföljning av våra nyckeltal. Du har en god kommunikationsförmåga.

Egenskaper

Vi söker en engagerade och resultatorienterad ledare som kan motivera andra. Du har en god kommunikationsförmåga och en vilja att ständigt förbättra verksamheten.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Produktionschef Patrik Öström, mob: 070-184 72 22 Är du intresserad av att börja arbeta som gruppledare hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 25 mars 2022 behöver vi din ansökan.

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Euromaint

Euromaint erbjuder kvalificerade servicetjänster baserat på ett komplett utbud av verktygstjänster, effektiv logistik samt materialhantering och digitala lösningar. Vi säkerställer att våra kunders fordon är tillgängliga och välfungerande för sina trafikuppdrag genom specialanpassade underhållslösningar. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder och även i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Nu söker vi flera reparatörer till Notviken Luleå!

Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med flera reparatörer/felsökare som kommer arbeta med underhåll, felsökning och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Svartön med motsvarande arbetsuppgifter... Visa mer
Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med flera reparatörer/felsökare som kommer arbeta med underhåll, felsökning och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Svartön med motsvarande arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

Självständigt utföra underhållsåtgärder, felsökning och reparationer på spårbundna fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt

aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter

ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system

självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända

hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin

rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin

tillsyn av utrustning och fordon

rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin

arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås

verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.

Vem är du

Du har gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning och annan elektrisk utrustning. Gärna erfarenhet av felsökning med digital och elektrisk utrustning. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör.

Kompetenskrav

Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning. Kunskaper och färdigheter inom fordonsmekanik eller elektronik som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du har också en god datorvana.


Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.


Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Patrik Öström, mob: 070-184 72 22. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 25 mars 2022 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Euromaint

Euromaint erbjuder kvalificerade servicetjänster baserat på ett komplett utbud av verktygstjänster, effektiv logistik samt materialhantering och digitala lösningar. Vi säkerställer att våra kunders fordon är tillgängliga och välfungerande för sina trafikuppdrag genom specialanpassade underhållslösningar. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder och även i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Nu söker vi Svarvare till Notviken Luleå!

Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med en svarvare/reparatör som kommer arbeta med svarvning av hjul på spårbundna fordon samt med underhåll, felsökning och reparationer. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Svartön med motsvarande arbetsuppgifter. Vad kan vi erbjuda dig?... Visa mer
Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med en svarvare/reparatör som kommer arbeta med svarvning av hjul på spårbundna fordon samt med underhåll, felsökning och reparationer. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Svartön med motsvarande arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
Självständigt utföra underhållsåtgärder, felsökning och reparationer på spårbundna fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt
aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
tillsyn av utrustning och fordon
rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.Vem är du?
Du har gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning och annan elektrisk utrustning. Du har verkstadsbakgrund med inriktning skärande bearbetning. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör.

Kompetenskrav
Kunskaper och färdigheter inom mekanik eller tunga fordon som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du har också en god datorvana.

Du som har mekaniker- eller elektrikerbakgrund, tveka inte att söka om du är intresserad, du har då en god grund för rollen med kompetens och erfarenhet inom mekanik. Du behöver inte vara utbildad tågtekniker. Vi erbjuder internutbildning från den kompetensnivå man har vid anställningen.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja., detta ombesörjer Euromaint.
Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete vid behov. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?
Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Patrik Öström, mob: 070-184 72 22. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 25 mars 2022 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Euromaint

Euromaint erbjuder kvalificerade servicetjänster baserat på ett komplett utbud av verktygstjänster, effektiv logistik samt materialhantering och digitala lösningar. Vi säkerställer att våra kunders fordon är tillgängliga och välfungerande för sina trafikuppdrag genom specialanpassade underhållslösningar. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder och även i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Lokreparatör

Nu behöver vi flera lokreparatörer till vår verkstad, är du intresserad av att underhålla lok så är du välkommen att söka tjänsten! Det vi gör på Svartön är både förebyggande och skadeavhjälpande underhåll på ellok, diesellok och motorvagnar. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstä... Visa mer
Nu behöver vi flera lokreparatörer till vår verkstad, är du intresserad av att underhålla lok så är du välkommen att söka tjänsten!

Det vi gör på Svartön är både förebyggande och skadeavhjälpande underhåll på ellok, diesellok och motorvagnar. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Notviken med motsvarande arbetsuppgifter. Viss del av underhållet sker dessutom i fält på annan ort.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt.
- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
- ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
- självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
- rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
- tillsyn av utrustning och fordon
- rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.


Utbildning/erfarenhet
Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, fordonsteknik. Minst 3-4 års relevant erfarenhet. Vi söker reparatörer med mekanisk kunskap. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Vem är du?

Du har kunskaper och färdigheter som kan förväntas för att utföra en arbetsuppgift på ett fackmannamässigt vis. Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material.

Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du behöver även kunna läsa och förstå instruktioner och föreskrifter på svenska. God allmän datorvana.

Meriterande är C-Kort och svetsbehörigheter.Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör.

Mer om tjänsten
Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint ombesörjer detta.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete för och eftermiddag ej natt. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?
Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Torgeir Hansen, telefon 0739200793. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 5 december 2021 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Reparatör ellok, diesellok och motorvagnar

Nu söker vi flera reparatörer till Notviken i Luleå! Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med flera reparatörer som kommer arbeta med underhåll, felsökning och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även job... Visa mer
Nu söker vi flera reparatörer till Notviken i Luleå!

Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med flera reparatörer som kommer arbeta med underhåll, felsökning och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Svartön med motsvarande arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt utföra underhållsåtgärder, felsökning och reparationer på spårbundna fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt
- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
- ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
- självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
- rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
- tillsyn av utrustning och fordon
- rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.


Utbildning/erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning och annan elektrisk utrustning. Gärna erfarenhet av felsökning med digital och elektrisk utrustning. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav

Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning. Kunskaper och färdigheter inom fordonsmekanik eller elektronik som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du har också en god datorvana.

Meriterande är C-kort eftersom vi har en del jobb i fält med egen lastbil med kran.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Gärna ett stort tekniskt intresse.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja., detta ombesörjer Euromaint.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Patrik Öström, mob: 070-184 72 22. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 21 december 2021 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om EuroMaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Reparatör Godsvagn

På grund av ökad efterfrågan söker vi reparatör till vår verkstad i Svartön Luleå som kommer arbeta med underhåll och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Notviken med motsvarande arbetsuppgifter. Vad kan vi erbjud... Visa mer
På grund av ökad efterfrågan söker vi reparatör till vår verkstad i Svartön Luleå som kommer arbeta med underhåll och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Notviken med motsvarande arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt
- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
- ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
- självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
- rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
- tillsyn av utrustning och fordon
- rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.


Utbildning/erfarenhet
Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, fordonsteknik. Vi söker reparatörer med mekanisk kunskap. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav

Kunskaper och färdigheter som kan förväntas för att utföra en arbetsuppgift på ett fackmannamässigt vis. Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning.

Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Kunna läsa och förstå instruktioner och föreskrifter på svenska. God datorvana krävs för jobbet.Personliga egenskaper
Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Meriterande är C-kort och svetsbehörigheter.

Mer om tjänsten
Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete för och eftermiddag ej natt. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?
Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Torgeir Hansen, mob: 073-920 0793. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 30 november 2021 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om EuroMaint
Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Euromaint bildades 2001. Bolaget har sitt ursprung i Statens Järnvägar och har mer än 100 års erfarenhet av kvalificerat underhåll av produktionsutrustning. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.

Euromaint har en omsättning på ca 1 600 MSEK och cirka 1 000 medarbetare (2018). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Fordonstekniker Godsvagnar

Nu söker vi dig som är erfaren Tågfordonstekniker som vill ha varierade arbetsuppgifter och har intresse för både teknik och problemlösning! Du kommer att vara företagets tekniska specialist inom godsvagnar. Men det kan också innebära hantering av övriga fordon inom Euromaint. Kundkontakter ingår i tjänsten, bland annat att vara med i utredningar samt vara med i förbättringsarbetet för att utveckla underhållet. Du skall också vara lärande i verksamheten m... Visa mer
Nu söker vi dig som är erfaren Tågfordonstekniker som vill ha varierade arbetsuppgifter och har intresse för både teknik och problemlösning!

Du kommer att vara företagets tekniska specialist inom godsvagnar. Men det kan också innebära hantering av övriga fordon inom Euromaint. Kundkontakter ingår i tjänsten, bland annat att vara med i utredningar samt vara med i förbättringsarbetet för att utveckla underhållet. Du skall också vara lärande i verksamheten med att både ta fram utbildningsmaterial och medverka som instruktör. Du fungerar även som stöd mot anbudsgruppen vid framtagning av nya koncept, tekniska data, underhållsdata mm. Du deltar aktivt för att bidra till Euromaint Rails affärsmässiga intressen samt kontraktets framgång.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Teknisk granskning och arbete med ny/ändrad underhållsplan och dokumentation.
- Ansvar för framtagning och implementering av kontrollistor samt instruktioner som affären kräver.
- Teknisk granskning av förändrat materialbehov och godkänna detta.
- Proaktivt arbeta med att förbättra underhålls- och tekniklösningar för fordonstypen.
- Stöd till produktionspersonal vid komplicerade problem och även för kompetensutveckling, t ex ta fram djupare teknisk information.
- Samarbeta med produktion för att främja en god kvalitet och effektivitet i fordonsunderhållet.
- Samarbete med andra fordonskunniga tekniker och produktionstekniker inom deras område.
- Utveckla och förvalta en teknik/optimeringslogg för fordonstypen samt ansvara för att driva aktiviteter i denna logg, inklusive mot kund.
- Avvikelsehantering för tekniska frågor inom fordonstypen.
- Delta i kundmöten och företräda Euromaint Rails affärsmässiga intressen relaterade till fordonstekniska frågor.
- Förvaltning av grunddata i affärssystemet.
- Följa upp fordonens status under kontraktsperioden genom att utgå från fordonsrelaterade nyckeltal, både de som redovisas för kund enligt kontraktskrav samt internt utvecklade nyckeltal.
- Ska vid överenskommelse bistå kund i tekniska frågor.


Vem är du?

Du har högskole- eller universitetsexamen. Du har minst 1-2 års relevant erfarenhet. Du skall gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta med godsvagnar. Du har goda kunskaper i engelska både skriftligen och muntligen, kunskaper i tyska är meriterande. Viktigt för dig är din och andras säkerhet, utföra arbete med stolthet och förväntad kvalité och vara en naturlig del av vårt förbättringsarbete.

Du ska ta fram förbättringsförslag och kunna implementera dessa. Förstå hur man sänker felintensiteten på fordonstypen och verka för det. Även kunna förstå hur man förbättrar underhållsmässigheten på fordonstypen och verka för det. Du ska ha goda kunskaper så du kan tolka och förstå teknisk dokumentation samt ritningar. Du ska ha grundläggande kunskap för att kunna skapa ritningsunderlag.

Intresserad?

Placeringsort är Luleå, men eventuell annan placeringsort kan komma ifråga för rätt person. Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Mikael Johnsson, Chef fordonsteknik, mobil: 070-184 8923. Är du intresserad av att börja som Fordonstekniker, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag gått ut.

Senast den 26 september 2021 vill vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om EuroMaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Reparatör ellok, diesellok och motorvagnar

Nu söker vi flera reparatörer till Notviken i Luleå! Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med flera reparatörer som kommer arbeta med underhåll, felsökning och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även job... Visa mer
Nu söker vi flera reparatörer till Notviken i Luleå!

Vi behöver nu förstärka vårt team på verkstaden i Notviken med flera reparatörer som kommer arbeta med underhåll, felsökning och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Svartön med motsvarande arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt utföra underhållsåtgärder, felsökning och reparationer på spårbundna fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt
- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
- ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
- självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
- rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
- tillsyn av utrustning och fordon
- rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.


Utbildning/erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning och annan elektrisk utrustning. Gärna erfarenhet av felsökning med digital och elektrisk utrustning. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav

Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning. Kunskaper och färdigheter inom fordonsmekanik eller elektronik som kan förväntas för att utföra arbetsuppgifterna på ett fackmannamässigt vis. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du har också en god datorvana.

Meriterande är C-kort eftersom vi har en del jobb i fält med egen lastbil med kran.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Gärna ett stort tekniskt intresse.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja., detta ombesörjer Euromaint.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Patrik Öström, mob: 070-184 72 22. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 1 oktober 2021 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om EuroMaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Reparatör Godsvagn

Nu söker vi flera reparatörer till Svartön i Luleå! På grund av ökad efterfrågan söker vi reparatörer till vår verkstad i Svartön Luleå som kommer arbeta med underhåll och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint i Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Not... Visa mer
Nu söker vi flera reparatörer till Svartön i Luleå!

På grund av ökad efterfrågan söker vi reparatörer till vår verkstad i Svartön Luleå som kommer arbeta med underhåll och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint i Luleå består av två verkstäder och man kan under kortare perioder även jobba i Notviken med motsvarande arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt
- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
- ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
- självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
- rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
- tillsyn av utrustning och fordon
- rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.


Utbildning/erfarenhet

Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, fordonsteknik. Vi söker reparatörer med mekanisk kunskap. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav

Kunskaper och färdigheter som kan förväntas för att utföra en arbetsuppgift på ett fackmannamässigt vis. Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning. Meriterande är C-kort eftersom vi har en del jobb i fält med egen lastbil med kran.

Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Kunna läsa och förstå instruktioner och föreskrifter på svenska. God datorvana.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Torgeir Hansen, mob: 073-920 0793. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 26 september 2021 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om EuroMaint

EuroMaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. EuroMaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020).

EuroMaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Reparatör Godsvagn

Just nu söker vi reparatörer till vår verkstad i Svartön Luleå som kommer arbeta med underhåll och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara: - Självständigt utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbet... Visa mer
Just nu söker vi reparatörer till vår verkstad i Svartön Luleå som kommer arbeta med underhåll och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt.
- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
- ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
- säkerställa att den egna arbetsplatsen är väl rengjord och att verktyg/utrustning placeras på avsedd plats vid arbetets slut
- självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
- rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
- tillsyn av utrustning och fordon
- rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.


Utbildning/erfarenhet

Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Vi söker reparatörer med mekanisk kunskap, ett plus är kunskap i pneumatik. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav

- Kunskaper och färdigheter som kan förväntas för att utföra en arbetsuppgift på ett fackmannamässigt vis. Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning.
- Läsa och förstå elscheman för att kunna utföra felsökning. En fördel men inte krav till vagn, men meriterande helt klart.

- Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift.
- Kunna läsa och förstå instruktioner och föreskrifter på svenska.
- Mycket god datorvana.
- Meriterande är svetsbehörigheter och C-kort.


Personliga egenskaper

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Meriterande är ett stort tekniskt intresse.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint ombesörjer detta.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionsledare Torgeir Hansen, mob: 073-920 0793. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 30 november 2020 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!Om EuroMaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Euromaint bildades 2001. Bolaget har sitt ursprung i Statens Järnvägar och har mer än 100 års erfarenhet av kvalificerat underhåll av produktionsutrustning. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.

Euromaint har en omsättning på ca 1 600 MSEK och cirka 1 000 medarbetare (2018). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Felsökare/reparatör

Vi söker just nu en felsökare/reparatör till vår lokverkstad på Svartön! Du kommer att utföra förebyggande underhåll/reparationer och felsökning av förekommande spårtrafikbundna fordon. Du ska aktivt delta i mötesforum och förbättringsarbete som rör verksamheten. Arbetet ska utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges d... Visa mer
Vi söker just nu en felsökare/reparatör till vår lokverkstad på Svartön!

Du kommer att utföra förebyggande underhåll/reparationer och felsökning av förekommande spårtrafikbundna fordon. Du ska aktivt delta i mötesforum och förbättringsarbete som rör verksamheten. Arbetet ska utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant. Välkommen med din ansökan

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Felsökning och reparation/underhållsåtgärder på de fordon man är utbildad på mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt.
- Även förebyggande underhållsarbete.
- Systematisk felsökning.
- Ge stöd till produktionspersonal vid tekniska problem.
- Medverka i utredningar och ge rekommendationer.
- Avvikelsehantering avseende tekniska fordonssystem och däri ingående komponenter.
- Medverka i teknisk analys av fel (utfall), tekniska driftproblem mm samt föreslå såväl avhjälpande som förebyggande åtgärder.
- Medverka i att genomföra provinstallationer på fordon och/eller fordonssystem.
- Säkerställa att den egna arbetsplatsen är väl rengjord och att verktyg/utrustning placeras på avsedd plats vid arbetets slut.
- Självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända.
- Rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin.
- Verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.


Utbildning/erfarenhet

- Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, el eller fordonsteknik. Tågtekniker och flygteknikerutbildning är meriterande eller.
- Minst 3-4 års relevant erfarenhet.
- Erfarenhet av strukturerat förbättringsarbete.
- Meriterande med erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning
- Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.


Kompetenskrav

Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. God datorvana.

Vem är du?

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör/felsökare. Du har ett stort tekniskt intresse.

Mer om tjänsten

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Produktionschef Torgeir Hansen, mob: 073-920 07 93. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Senast den 30 juni 2021 vill vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om EuroMaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Reparatör Godsvagn

Just nu söker vi en reparatör till vår verkstad i Svartön Luleå som kommer arbeta med underhåll och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av 2 verkstäder och man kan under perioder även jobba i Notviken med motsvarande arbetsuppgifter. Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges stör... Visa mer
Just nu söker vi en reparatör till vår verkstad i Svartön Luleå som kommer arbeta med underhåll och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Euromaint Luleå består av 2 verkstäder och man kan under perioder även jobba i Notviken med motsvarande arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;

- Självständigt utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt
- aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
- ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
- självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
- hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
- rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
- tillsyn av utrustning och fordon
- rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
- arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
- verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.


Utbildning/erfarenhet

Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, fordonsteknik. Vi söker reparatörer med mekanisk kunskap, ett plus är kunskap i pneumatik. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav

Du har kunskaper och färdigheter som kan förväntas för att utföra en arbetsuppgift på ett fackmannamässigt vis. Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material. Mycket god datorvana.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Meriterande är C-Kort eftersom vi har en del jobb i fält med egen lastbil med kran.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Detta ombesörjer Euromaint.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionschef Torgeir Hansen, telefon: 073-920 0793. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 16 maj 2021 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!Om EuroMaint

EuroMaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. EuroMaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020).

EuroMaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre