Lediga jobb IFK LULEÅ i Luleå

Se alla lediga jobb från IFK LULEÅ i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

IFK Luleå söker tränare till föreningens herrlag

IFK Luleå är en förening i norra Sverige med ca 650 aktiva spelare och ca 100 ideella ledare. Bedriver fotbollsverksamhet för barn och ungdomar 7-19 år samt har seniorlag på dam- och herrsidan. Herrlaget spelar i div. 2 Norrland, fjärde svenska nivån. Vi söker en tränare med erfarenhet från brittisk samt svensk fotboll, lägst utbildningsnivå UEFA A. Arbetsbeskrivning tränare för IFK Luleås herrlag Tränarens uppgifter och ansvar Verksamheten består bland... Visa mer
IFK Luleå är en förening i norra Sverige med ca 650 aktiva spelare och ca 100 ideella ledare. Bedriver fotbollsverksamhet för barn och ungdomar 7-19 år samt har seniorlag på dam- och herrsidan. Herrlaget spelar i div. 2 Norrland, fjärde svenska nivån.

Vi söker en tränare med erfarenhet från brittisk samt svensk fotboll, lägst utbildningsnivå UEFA A.

Arbetsbeskrivning tränare för IFK Luleås herrlag
Tränarens uppgifter och ansvar
Verksamheten består bland annat av matcher, träningar och sammankomster i enlighet med stadgar och andra föreskrifter för styrelsen, klubben och överordnade idrottsorganisationer.
· Tränaren ansvarar för att planera och genomföra träningen för herrarnas representationslag.
· Tränaren ansvarar också för herrlagets teoretiska fotbollsträning.
· Tränaren ansvarar för laguttagningen för herrlaget.
· Tränaren ansvarar för den taktiska planeringen och genomförandet av matcher.
· Tränaren ansvarar för matchanalys och analys av potentiella nya spelare
· Säkerställa och förbättra samarbetet med Akademi-teamet

Förutsätter en stab för att bistå tränaren, till exempel i form av assisterande tränare, målvaktstränare, fysiotränare och materialansvariga. Visa mindre