Lediga jobb Uf Support AB i Luleå

Se alla lediga jobb från Uf Support AB i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Projektledare Ung Företagsamhet Norrbotten

Skulle du vilja att fler unga fick chansen att utveckla sin företagsamhet? Letar du efter ett roligt arbete där du kan göra skillnad, på riktigt? Då tror vi att Ung Företagsamhet är nästa arbetsplats för dig! Om Ung Företagsamhet Vi är en utbildningsorganisation som utbildar barn, unga och lärare i entreprenörskap och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Vi arbetar från förskoleklass till sista året på gymnasiet med att låta unga u... Visa mer
Skulle du vilja att fler unga fick chansen att utveckla sin företagsamhet? Letar du efter ett roligt arbete där du kan göra skillnad, på riktigt? Då tror vi att Ung Företagsamhet är nästa arbetsplats för dig!

Om Ung Företagsamhet

Vi är en utbildningsorganisation som utbildar barn, unga och lärare i entreprenörskap och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Vi arbetar från förskoleklass till sista året på gymnasiet med att låta unga utveckla förmågor för att kunna utveckla sin företagsamhet.

Om rollen

Hos oss blir du en del av ett team som arbetar väldigt mycket tillsammans, även om du också har egna ansvarsområden och driver egna initiativ och projekt. Dina huvudsakliga ansvarsområden som Projektledare hos oss är att:

- Utbilda nya och stötta befintliga lärare

- Coacha elever under sitt UF-år inom exempelvis affärsidégenerering, samarbete och målsättning.

- Arrangera events och tävlingar.

- Skapa utmaningar tillsammans med näringslivet som kan handla om att bygga upp sitt drömsamhälle eller att ta sin idé till verklighet.

Vem vi söker

Det är positivt om du tidigare har arbetat med kundservice, projektledning, kundansvar eller kundtjänst. Men då alla i vårt team har olika bakgrunder och erfarenheter med sig så är vi nyfikna på vad just du kan bidra med! Vidare tror vi att du skulle trivas hos oss om du gillar att:

- Ha kul på jobbet!

- Känna att det vi gör spelar roll, för de individer som vi träffar och för samhällsutvecklingen.

- Kombinera olika saker som du kan med det du vill lära dig

- Ha kollegor i hela Sverige

Såhär säger en av dina framtida kollegor om jobbet:

Att få vara en del av en organisation vars vision är att inspirera och träna unga att få utveckla sitt entreprenörskap och sina företagsamma förmågor är helt fantastiskt. Och det häftigaste av allt är att få ta del av elevernas utveckling och resa under UF-året
hela vägen från idé till förverkligande. Jag har själv drivit UF-företag och senare företag och att nu få jobba med UF-elever känns väldigt roligt och framför allt viktigt." - My Bergström, Projektledare

Övrig information

Vi sitter i Luleå men ser hela Norrbotten som vår arbetsplats, då det i tjänsten ingår resor till alla 14 kommuner. Då vi arbetar i hela Norrbotten är B-körkort ett krav. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Vi har kollektivavtal.

Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag: 2023-12-01 Visa mindre

Tillväxtansvarig | Ung Företagsamhet Norrbotten

Ansök    Jun 11    Uf Support AB    Key account manager
Letar du efter ett inspirerande arbete där du kan göra skillnad på riktigt? Vill du arbeta för att fler unga får chansen att utveckla förmågor som kreativitet, problemlösning och samarbete? Då är det dig vi söker! Om rollen I rollen som tillväxtansvarig har du två huvudsakliga arbetsuppgifter. Dels att tillsammans med våra projektledare, sälja in Ung Företagsamhets utbildningskoncept till skolor och lärare vilka idag inte arbetar med våra läromedel. Dels a... Visa mer
Letar du efter ett inspirerande arbete där du kan göra skillnad på riktigt? Vill du arbeta för att fler unga får chansen att utveckla förmågor som kreativitet, problemlösning och samarbete? Då är det dig vi söker!
Om rollen
I rollen som tillväxtansvarig har du två huvudsakliga arbetsuppgifter. Dels att tillsammans med våra projektledare, sälja in Ung Företagsamhets utbildningskoncept till skolor och lärare vilka idag inte arbetar med våra läromedel. Dels att skapa långsiktiga, hållbara och strategiska samarbeten med nya och befintliga partners i syfte att utveckla verksamheten.
Du kommer främst att arbeta med:
Att utveckla och paketera vårt erbjudande till våra respektive målgrupper på ett kommunikativt och säljande sätt.
Att identifiera och initiera dialog med nya potentiella partners.
Att vidareutveckla befintliga samarbeten och goda relationer med privata och kommunala aktörer.
Att bygga starka relationer till rektorer och lärare på Norrbottens grundskolor och gymnasieskolor.

Vem vi söker
Vi söker en engagerad relationsskapare som förstår att bra och långsiktiga partnerskap grundar sig i gemensamma visioner, mål och strategier. Vi tror att du tidigare har arbetat med försäljning i någon form, kundansvar och/eller kundtjänst och är van att planera ditt arbete på egen hand. Vi ser gärna att du har ett öga för varumärkesbyggande och konceptutveckling. Du motiveras av tanken att ha kort väg från idé till genomförande och kan hantera flera processer parallellt.
Vidare tror vi att du skulle trivas extra bra hos oss om du:
Vill känna att det du, och vi tillsammans gör, spelar roll. Både för de individer vi träffar och för samhällsutvecklingen.
Vill ha möjlighet att påverka arbetets riktning i en platt och framåtlutad organisation.
Vill arbeta med Norrbotten som marknad men ha kollegor i hela Sverige.

Om Ung Företagsamhet
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 utbildar vi barn, unga och lärare i entreprenörskap och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Vi arbetar från förskoleklass till sista året på gymnasiet med att låta unga utveckla förmågor som problemlösning, samarbetsförmåga och kreativt tänkande. Ung Företagsamhet finns över hela landet med 24 regionkontor, ett nationellt kansli och ca 180 anställda.
På Ung Företagsamhet Norrbotten är vi ett team bestående av sju medarbetare. Dina kollegor i ansvarar för våra utbildningsinsatser genom att coacha gymnasieelever i sina UF-företag samt utbildar lärare i våra läromedel. Vi är ett litet team och vår styrka är att arbeta tillsammans. Vi arbetar både i skolan, i näringslivet och i gränslandet där i mellan för ett samhälle där alla unga får utveckla sin företagsamhet.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning och utgår från vårt kontor i Luleå. I tjänsten ingår resor till Norrbottens 14 kommuner och B-körkort är ett krav. Vi har kollektivavtal och tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag är 5 augusti 2024.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre