Lediga jobb som Apotekare i Luleå

Se lediga jobb som Apotekare i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Spännande sommaruppdrag för Farmaceuter i Luleå!

Ansök    Maj 20    Vårdbron Sverige AB    Apotekare
Är du utbildad farmaceut/apotekare och redo för nya utmaningar i karriären? Vår vision är att tillsätta rätt person på rätt plats, där den behövs som allra mest och söker nu dig. Om Oss: Vårdbron är bemannings- och rekryteringsföretaget som specialiserar sig på att bemanna och rekrytera personal inom vård- och omsorg samt socialtjänst. Vi samarbetar med regioner, kommuner och privata aktörer över hela landet. Vår passion är att matcha kompetenta farmaceute... Visa mer
Är du utbildad farmaceut/apotekare och redo för nya utmaningar i karriären? Vår vision är att tillsätta rätt person på rätt plats, där den behövs som allra mest och söker nu dig.
Om Oss:
Vårdbron är bemannings- och rekryteringsföretaget som specialiserar sig på att bemanna och rekrytera personal inom vård- och omsorg samt socialtjänst. Vi samarbetar med regioner, kommuner och privata aktörer över hela landet. Vår passion är att matcha kompetenta farmaceuter med spännande uppdrag och vi strävar efter att skapa meningsfulla möten samt bygga långsiktiga relationer mellan våra farmaceuter och arbetsgivare.
Vi är dedikerade till att vara det trygga bemannings- och rekryteringsföretaget som agerar som en flexibel arbetsgivare med säkra arbetsvillkor.
Vi söker:
Nu söker vi kontakt med nya engagerade farmaceuter som är redo att ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss på ett uppdrag i Luleå. Uppdraget innebär arbete med XX.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas som i rollen du vara skicklig på att möta nya människor, vara noggrann samt känna trygghet i din yrkesroll.
Krav:
Utbildad farmaceut/apotekare
Engagemang och professionalism
Förmåga att arbeta självständigt och i team
Minst 1 års erfarenhet

Vi Erbjuder:
Spännande möjligheter att utvecklas
Möjlighet till personlig och professionell utveckling som ledare
En personlig rekryterare som är tillgänglig för dig under hela resan

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Spännande uppdrag för farmaceuter i hela Sverige!

Ansök    Jul 4    Vårdbron Sverige AB    Apotekare
Brinner du för ditt arbete som legitimerad apotekare eller receptarie men söker nya spännande utmaningar? Då har du kommit rätt! Vi tillsätter nu både bemanningsuppdrag och rekryteringar på öppenvårdsapotek och inom E-handel runtom i Sverige. Om Oss: Vårdbron är ett bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar både inom hälso- och sjukvårdsbranschen och inom farmaci. Vi arbetar mot privata aktörer, kommuner och regioner och tillsätter både bemanningsup... Visa mer
Brinner du för ditt arbete som legitimerad apotekare eller receptarie men söker nya spännande utmaningar? Då har du kommit rätt! Vi tillsätter nu både bemanningsuppdrag och rekryteringar på öppenvårdsapotek och inom E-handel runtom i Sverige.
Om Oss:
Vårdbron är ett bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar både inom hälso- och sjukvårdsbranschen och inom farmaci. Vi arbetar mot privata aktörer, kommuner och regioner och tillsätter både bemanningsuppdrag och genomför rekryteringar åt våra kunder. Vi brinner för att matcha kompetenta farmaceuter med spännande uppdrag och strävar efter att matcha dina preferenser och önskemål mot kundens behov.
Vi arbetar mot att vara det självklara valet för dig när du söker ditt nästa arbete. Genom vår breda erfarenhet inom bemanning och rekrytering tror vi att vi kommer kunna hitta den bästa lösningen för just dig, vare sig du söker ett kortare bemanningsuppdrag eller hjälp att hitta din nya arbetsplats.
Vi Söker:
Dig som är legitimerad apotekare eller receptarie som är redo att ta nästa steg i karriären och vill utvecklas på nästa arbetsplats tillsammans med oss.
Vid både bemanning och rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara duktig på att möta nya människor och vara noggrann och trygg i din yrkesroll. För att du ska trivas på arbetsplatsen lägger vi mycket tid på att matcha dina egenskaper och kunskaper mot kundens behov.
Krav:
Legitimerad receptarie/apotekare
Engagemang och professionalism
Förmåga att arbeta självständigt och i team
2 års erfarenhet
Kompetens i Pharma Suite

Vi Erbjuder:
Spännande och varierande uppdrag där du själv väljer orten
Möjlighet till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
En personlig konsultchef/rekryterare som finns tillgängliga för dig under hela resan

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Apotekschef

Ansök    Maj 13    Apoteket AB    Apotekare
Vi söker nu en passionerad Apotekschef till vårt fina sjukhusapotek Sunderby i Luleå. Är du redo att leda och fortsätta den framgångsrika resan för vårt apotek som betjänar kunder från hela Norrbotten? Om du vill spela en viktig roll i ett apotek som står inför stimulerande farmaceutiska utmaningar och kundfrågor, är detta en perfekt möjlighet för dig! Ditt uppdrag Som Apotekschef för Sunderby i Luleå kommer du att vara den drivande kraften bakom ett team... Visa mer
Vi söker nu en passionerad Apotekschef till vårt fina sjukhusapotek Sunderby i Luleå. Är du redo att leda och fortsätta den framgångsrika resan för vårt apotek som betjänar kunder från hela Norrbotten? Om du vill spela en viktig roll i ett apotek som står inför stimulerande farmaceutiska utmaningar och kundfrågor, är detta en perfekt möjlighet för dig!
Ditt uppdrag Som Apotekschef för Sunderby i Luleå kommer du att vara den drivande kraften bakom ett team på sju anställda. Vi söker dig som antingen är en erfaren apotekschef eller en ambitiös och målmedveten farmaceut eller apotekstekniker som är redo att ta nästa steg i karriären. Din uppgift blir inte bara att uppnå uppsatta mål, men också att hitta nya och innovativa lösningar på de unika utmaningarna som våra kunder för med sig. Vårt apotek hanterar även orderberedning och stödjer e-handelskunder, vilket inte bara ger flexibilitet men även variation i ditt arbete.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Upprätthålla höga standarder av kvalitet, säkerhet och miljö på arbetsplatsen.
Ansvara för att nå försäljnings- och resultatmål.
Leda rekryterings- och bemanningsprocesser för att säkerställa en stark arbetsstyrka.
Coacha och utveckla ditt team för att möta de unika behoven hos våra kunder och de farmaceutiska utmaningar de presenterar.


Dina kompetenser För denna tjänst söker vi dig som är utbildad farmaceut eller apotekstekniker. Även om ledarerfarenhet inte är ett krav för denna roll, är det en fördel om du har erfarenhet av att leda och motivera team. Det är också viktigt att du har en passion eller ett intresse för ledarskap, vilket är avgörande för att kunna inspirera och engagera ditt team mot gemensamma mål

Vi ser att du är:
Utbildad farmaceut eller apotekstekniker
Erfaren från apoteksbranschen
Målinriktad med förmåga att identifiera nya möjligheter.
Strukturerad och noggrann


När det känns rätt Fundera inte för länge. Låt oss istället berätta mer om rollen och verksamheten så kan du sen avgöra om det känns rätt för dig! Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Farmaceut till Kronans Apotek i Luleå

Ansök    Apr 8    Kronans Apotek AB    Apotekare
Välkommen till vår värld! ???? Vår vision är en värld som mår bra, och du kan hjälpa oss att göra den visionen verklig. Vi tror att meningsfulla arbetsuppgifter, starka teamrelationer och en generös dos skratt skapar en arbetsmiljö som inspirerar och stärker oss och alla våra kunder. Med fokus på både här och nu, samt på framtiden - bidrar vi tillsammans till en värld som mår bra! ???????????? Din roll som farmaceut för Kronans Apotek i Luleå Storheden ... Visa mer
Välkommen till vår värld! ???? Vår vision är en värld som mår bra, och du kan hjälpa oss att göra den visionen verklig. Vi tror att meningsfulla arbetsuppgifter, starka teamrelationer och en generös dos skratt skapar en arbetsmiljö som inspirerar och stärker oss och alla våra kunder. Med fokus på både här och nu, samt på framtiden - bidrar vi tillsammans till en värld som mår bra! ????????????

Din roll som farmaceut för Kronans Apotek i Luleå Storheden

Vi söker en driven och engagerad farmaceut till vårt apotek Kronans Apotek Storheden. Du kommer arbeta tillsammans med ett härligt team bestående av 2 farmaceuter samt 2 säljare som gemensamt tar stort ansvar för apoteket och skapar kundupplevelser i världsklass.

Det dagliga arbetet är omväxlande och innefattar allt ifrån rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lagerhållning, kampanjarbete, kvalité och utveckling. I rollen ingår även följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

- Du ansvarar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och erbjuda bästa möjliga patientrådgivning samt skapa kundupplevelse i världsklass.
- Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik genom bra samarbete med dina kollegor.

Apoteket är öppet 1000-1900 på vardagar, 1000-1600 på lördagar och 1100-1600 på söndagar.

Vi erbjuder ett tillsvidareanställning , omfattning heltid och du välkomnas till apotekschef Jaana Bomans team. Önskad start enligt överenskommelse.
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. För att trivas i rollen tror vi att du brinner för att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Vi tror också att du trivs allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydligt uppsatta mål. På apoteket hjälps vi alla åt med det dagliga arbetet och tillsammans skapar vi en trevlig, välmående och trygg arbetsmiljö där vi växer, har roligt och delar med oss av våra framgångar. Till vår hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Din ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I din ansökan vill vi ha ditt CV eller din LinkedInprofil. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens, lära känna dig gör vi vid en eventuell intervju.

I slutet av rekryteringsprocessen tillämpar vi en bakgrundskontroll på samtliga personer vi vill anställa, oavsett roll eller funktion. Då vi enbart tillämpar detta på slutkandidat informerar vi mer om det längre fram.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Apotekschef Jaana Boman på tel. 00358413101938

Varmt välkommen med din ansökan! ????

Kärnan inom Kronans Apotek handlar om att vi ska må bra tillsammans. När vi har meningsfulla uppgifter, omfamnar varandras olikheter och delar många skrattar kan vi göra stor skillnad tillsammans. Strävan om att må bra är något vi delar med våra fackliga parter och tillsammans arbetar vi för en värld som mår bra. För att komma i kontakt med facklig representant Stephanie Nielsen från Unionen, maila [email protected] och facklig representant Aisha Karimi från Sveriges Farmaceuter, maila [email protected].

Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek som tillsammans kommer fortsätta sin resa under varumärket Kronans Apotek. Tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet samt en e-handel. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen.

Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan! Visa mindre

Farmaceut möjlighet till farmaciansvar till Apotek Hjärtat ICA Maxi Luleå

Ansök    Mar 27    Apotek Hjärtat AB    Apotekare
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Lilian Rousu berättar: Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Luleå. Perfekt placerat i Norrlands största handelsområde Storheden, strax utanför centrala Luleå. Våra kunder är en härlig blandning av alla sorters kunder, alltifrån seniorer till barnfamiljer eller de som springer in på apoteket i samband med ett besök på ICA. Apoteket har öppet 8 - 22 alla dagar i veckan vilket är väldigt uppskattat av våra ku... Visa mer
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Lilian Rousu berättar:
Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Luleå. Perfekt placerat i Norrlands största
handelsområde Storheden, strax utanför centrala Luleå.
Våra kunder är en härlig blandning av alla sorters kunder, alltifrån seniorer till barnfamiljer eller de som springer in på apoteket i samband med ett besök på ICA.
Apoteket har öppet 8 - 22 alla dagar i veckan vilket är väldigt uppskattat av våra kunder.
Våra generösa öppettider gör att vi har bra OB-ersättning och varierande arbetstider.
OB-ersättningen kan du välja att få i tid eller pengar. Värdesätter du ledighet, så ger OB i tid dig ett luftigare schema med fler lediga dagar.
För mig som chef, är det viktigt att du sätter laget framför jaget och att du med din positiva
inställning gärna bidrar med lite skratt under dagen. Du är ansvarstagande och engagerad i dina
arbetsuppgifter. Du drivs av att överträffa förväntningarna hos våra kunder, är stresstålig och
van att arbeta självständigt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.
Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!
Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.
Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.
Det här är du!
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.
Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!
Varför bli en del av Hjärtat?
På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår?podd!
Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.
Sista ansökningsdag: 2024-05-31
Kontaktperson: Lilian Rousu, 072-532 92 05
Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

Sjukhusfarmaceut till Vårdsäkerhetsenheten, Sunderby Sjukhus

Ansök    Mar 21    REGION NORRBOTTEN    Apotekare
På funktionsområde Läkemedel finns kompetenta och engagerade farmaceuter som jobbar med att utveckla och förbättra regionens läkemedelsanvändning. Vi arbetar tillsammans för att uppnå målet att bibehålla rätt läkemedelsbehandling, läkemedelsförsörjning och läkemedelshantering till sjukvården och patienterna. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie. Du har goda kunskaper i M365, framförallt Word, Powerpoint och Excel. Efterso... Visa mer
På funktionsområde Läkemedel finns kompetenta och engagerade farmaceuter som jobbar med att utveckla och förbättra regionens läkemedelsanvändning. Vi arbetar tillsammans för att uppnå målet att bibehålla rätt läkemedelsbehandling, läkemedelsförsörjning och läkemedelshantering till sjukvården och patienterna.Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie. Du har goda kunskaper i M365, framförallt Word, Powerpoint och Excel. Eftersom resor i tjänsten förekommer är b-körkort ett krav. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av kvalitetsarbete och administration av läkemedelsmallar samt arbete i sjukvården och på sjukhusapotek.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll behöver du kunna arbeta strukturerat och vara resultatorienterad. Du är självgående och serviceinriktad som person och ser vikten av relationskapande i ditt arbete.Det här får du arbeta med

Under 2024 kommer Region Norrbotten att införa ett nytt journalsystem Cosmic. Du kommer att ansvara för genomförande och samordning med journalsystemets mallar för ordination, iordningsställande och administrering av läkemedel i sjukvården. Du medverkar också i planering och uppföljning av sjukvårdens läkemedelsförsörjning och läkemedelshantering. Tjänsten kan delvis komma att anpassas efter dina kvalifikationer och verksamhetens behov. Som sjukhusfarmaceut samarbetar du mycket med olika professioner i sjukvården samt med kollegorna i funktionsområdet.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Kvantum i Luleå

Ansök    Jan 19    Apotek Hjärtat AB    Apotekare
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Anneli berättar: Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Luleå. Vi är ett nytt apotek sedan 2020, i guldläge bredvid Ica Kvantum och Systembolaget. Till oss kommer alla sorters kunder, alltifrån stammisar som bor i området till de som snabbt springer in på apoteket i samband med ett besök på Ica eller någon av de andra butikerna i närheten. Till oss kommer även många djurägare på väg från den närliggande veteri... Visa mer
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Anneli berättar:
Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Luleå. Vi är ett nytt apotek sedan 2020, i guldläge bredvid Ica Kvantum och Systembolaget. Till oss kommer alla sorters kunder, alltifrån stammisar som bor i området till de som snabbt springer in på apoteket i samband med ett besök på Ica eller någon av de andra butikerna i närheten. Till oss kommer även många djurägare på väg från den närliggande veterinären.
Våra öppettider är vardagar 9-19, samt helger 10-16. För närvarande är vi 5 farmaceuter och 4 egenvårdsrådgivare. Med en sjätte farmaceut på plats finns möjligheten att arbeta var tredje helg.
För mig som chef, är det viktigt att du har hjärtat på rätta stället. Du tycker om att hjälpa våra kunder och strävar efter god kommunikation och bra samarbete med dina kollegor. Hos oss har vi högt i tak, och vi har roligt på jobbet. Att kunna prioritera och anpassa arbetet utefter dagens behov är viktigt för mig.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.
Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!
Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.
Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.
Det här är du!
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.
Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!
Varför bli en del av Hjärtat?
På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår?podd!
Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.
Sista ansökningsdag: 2024-02-28
Kontaktperson: Anneli Nielsen 072-454 63 94
Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

Farmaceut med möjlighet till LMA Apotek Hjärtat Ica Kvantum Luleå

Ansök    Feb 22    Apotek Hjärtat AB    Apotekare
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Anneli berättar Välkommen till fina apotek Hjärtat Ica Kvantum Luleå. Vi är ett nytt apotek sedan 2020, i toppenläge bredvid Ica Kvantum och Systembolaget. Till oss kommer alla sorters kunder, alltifrån stammisar som bor i området till de som snabbt springer in på apoteket i samband med ett besök på Ica eller någon av de andra butikerna i närheten. Vi har även mycket djurrecept från den närliggande veterinären. Våra... Visa mer
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Anneli berättar
Välkommen till fina apotek Hjärtat Ica Kvantum Luleå. Vi är ett nytt apotek sedan 2020, i toppenläge bredvid Ica Kvantum och Systembolaget. Till oss kommer alla sorters kunder, alltifrån stammisar som bor i området till de som snabbt springer in på apoteket i samband med ett besök på Ica eller någon av de andra butikerna i närheten. Vi har även mycket djurrecept från den närliggande veterinären.
Våra öppettider är vardagar 9-19, samt helger 10-16. För närvarande är vi 5 farmaceuter och 3 egenvårdsrådgivare.
Om du är intresserad av kvalitet kan man bli läkemedelsansvarig hos oss, är du inte färdig LMA finns det möjlighet att börja som ersättare LMA för att på sikt ta över kvalitetsansvaret. För den erfarne kan tjänst som Senior LMA komma att erbjudas
För mig som chef, är det viktigt att du har hjärtat på rätta stället. Du tycker om att hjälpa våra kunder och strävar efter god kommunikation och bra samarbete med dina kollegor. Hos oss har vi högt i tak, och vi har roligt på jobbet. Att kunna prioritera och anpassa arbetet utefter dagens behov är viktigt för mig.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.
Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!
Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.
Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.
Det här är du!
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.
Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!
Varför bli en del av Hjärtat?
På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår?podd!
Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.
Sista ansökningsdag: 20240422
Kontaktperson: Anneli Nielsen 072-454 63 94
Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

Spännande Möjlighet för Farmaceuter i Hela Sverige!

Ansök    Feb 14    Vårdbron Sverige AB    Apotekare
Brinner du för ditt arbete som farmaceut men söker nya spännande utmaningar? Vi har ett spännande tillfälle för dig att växa och utvecklas som farmaceut runt om i hela Sverige. Om Oss: Vårdbron är bemanningsföretaget som bemannar och rekryterar all form av personal inom vård- och omsorg och socialtjänst. Vi arbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag i hela landet. Vi brinner för att matcha kompetenta farmaceuter med spännande uppdrag o... Visa mer
Brinner du för ditt arbete som farmaceut men söker nya spännande utmaningar? Vi har ett spännande tillfälle för dig att växa och utvecklas som farmaceut runt om i hela Sverige.
Om Oss:
Vårdbron är bemanningsföretaget som bemannar och rekryterar all form av personal inom vård- och omsorg och socialtjänst. Vi arbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag i hela landet. Vi brinner för att matcha kompetenta farmaceuter med spännande uppdrag och strävar efter att skapa meningsfulla möten och bygga långsiktiga relationer.
Vår målsättning är att vara det trygga bemanningsföretaget som arbetar för att vara en flexibel arbetsgivare med trygga arbetsvillkor. Vi vill att du ska få möjligheten att styra över din egen tid, så du enklare får ihop livspusslet.
Vi Söker:
Nu söker vi kontakt med nya engagerade farmaceuter som är redo att ta nästa i karriären och utvecklas tillsammans med oss.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningskonsult behöver du vara duktig på att möta nya människor och vara noggrann samt trygg i din yrkesroll.
Krav:
Legitimerad farmaceut/apotekare
Engagemang och professionalism
Förmåga att arbeta självständigt och i team
2 års erfarenhet
Kompetens i Pharma Suite

Vi Erbjuder:
Spännande och varierande uppdrag
Möjlighet till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
En personlig bemanningsspecialist som finns tillgängliga för dig under hela resan.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Luleå

Ansök    Nov 21    Apotek Hjärtat AB    Apotekare
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Lilian berättar: Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Luleå. Perfekt placerat i Norrlands största handelsområde Storheden, strax utanför centrala Luleå. Våra kunder är en härlig blandning av alla sorters kunder, alltifrån seniorer till barnfamiljer eller de som springer in på apoteket i samband med ett besök på ICA. Apoteket har öppet 8 - 22 alla dagar i veckan vilket är väldigt uppskattat av våra kunder. ... Visa mer
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Lilian berättar:
Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Luleå. Perfekt placerat i Norrlands största handelsområde Storheden, strax utanför centrala Luleå.

Våra kunder är en härlig blandning av alla sorters kunder, alltifrån seniorer till barnfamiljer eller de som springer in på apoteket i samband med ett besök på ICA.
Apoteket har öppet 8 - 22 alla dagar i veckan vilket är väldigt uppskattat av våra kunder. Våra generösa öppettider gör att vi har bra OB-ersättning med varierande arbetstider.
OB-ersättningen kan du välja att få i tid eller pengar. Värdesätter du fler lediga dagar så ger OB i tid dig ett luftigare schema med fler lediga dagar.

För mig som chef, är det viktigt att du har hjärtat på rätta stället. Jag värderar tydlig kommunikation, engagemang och att du strävar efter ett bra samarbete med alla dina kollegor.
Att vi tillsammans har roligt på jobbet, och strävar efter dom bästa kundupplevelserna.
Kunna prioritera och anpassa arbetet utefter dagens behov är viktigt för mig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.
Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!
Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.
Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.
Det här är du!
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.
Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!
Varför bli en del av Hjärtat?
På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår?podd!
Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.
Sista ansökningsdag: 2023-12-31
Kontaktperson: Lilian Rousu 072 - 532 92 05
Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

Farmaceut till Apotek Hjärtat Ica Kvantum Luleå

Ansök    Nov 17    Apotek Hjärtat AB    Farmaceut/Apotekare
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Anneli berättar: Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Luleå. Vi är ett nytt apotek sedan 2020, i guldläge bredvid Ica Kvantum och Systembolaget. Till oss kommer alla sorters kunder, alltifrån stammisar som bor i området till de som snabbt springer in på apoteket i samband med ett besök på Ica eller någon av de andra butikerna i närheten. Till oss kommer även många djurägare på väg från den närliggande veteri... Visa mer
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Anneli berättar:
Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Luleå. Vi är ett nytt apotek sedan 2020, i guldläge bredvid Ica Kvantum och Systembolaget. Till oss kommer alla sorters kunder, alltifrån stammisar som bor i området till de som snabbt springer in på apoteket i samband med ett besök på Ica eller någon av de andra butikerna i närheten. Till oss kommer även många djurägare på väg från den närliggande veterinären.
Våra öppettider är vardagar 9-19, samt helger 10-16. För närvarande är vi 5 farmaceuter och 4 egenvårdsrådgivare. Med en sjätte farmaceut på plats finns möjligheten att arbeta var tredje helg.
För mig som chef, är det viktigt att du har hjärtat på rätta stället. Du tycker om att hjälpa våra kunder och strävar efter god kommunikation och bra samarbete med dina kollegor. Hos oss har vi högt i tak, och vi har roligt på jobbet. Att kunna prioritera och anpassa arbetet utefter dagens behov är viktigt för mig.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.
Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!
Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.
Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.
Det här är du!
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.
Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!
Varför bli en del av Hjärtat?
På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår?podd!
Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.
Sista ansökningsdag: 2023-12-15
Kontaktperson: Anneli Nielsen 072-454 63 94
Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

Rörlig Farmaceut

Ansök    Jan 17    Apoteket AB    Apotekare
När det är rätt! Vårt mål är att genom professionell rådgivning, service och omtanke bidra till ett liv i hälsa - för varje individ. Känns det rätt? Nu har vi en möjlighet för dig som engagerad farmaceut att vara med och göra skillnad för våra kunder. Om rollen Som rörlig farmaceut inom region Norra Norrland och med bastillhörighet på valfritt apotek i förslagsvis Luleå kommer du arbeta brett över regionens apotek i framförallt Norrbotten, men även i no... Visa mer
När det är rätt!
Vårt mål är att genom professionell rådgivning, service och omtanke bidra till ett liv i hälsa - för varje individ. Känns det rätt? Nu har vi en möjlighet för dig som engagerad farmaceut att vara med och göra skillnad för våra kunder.Om rollen
Som rörlig farmaceut inom region Norra Norrland och med bastillhörighet på valfritt apotek i förslagsvis Luleå kommer du arbeta brett över regionens apotek i framförallt Norrbotten, men även i norra Västerbotten.

Tillsammans med dina kollegor på respektive apotek arbetar du med rådgivning och försäljning av våra produkter och läkemedel.

Att vara en rörlig farmaceut innebär att du får en stor variation i din vardag då du befinner dig på olika apotek utifrån var vi har behov. Här kan vi verkligen säga att ingen dag är den andra lik! Som rörlig farmaceut förväntas du snabbt kunna sätta dig in i rutiner och arbetssätt för de apotek du rör dig inom. Oavsett vilket apotek du arbetar på agerar du med omtanke och engagemang där du på riktigt sätter kunden i centrum och där du aktivt bidrar till en förstärkt kundupplevelse.

För oss är det viktigt att vi som apotek fortsätter att utvecklas och vi vill ha med dig på den resan. I rollen förväntas du därför bidra med idéer och initiativ för att utveckla de apotek du är verksam på till att bli självklara val för våra kunder.

Till dig som rörlig farmaceut på Apoteket vill vi erbjuda en plattform där du kan utvecklas. Precis som du förväntas bygga en långsiktig relation med dina kunder vill vi göra det samma med dig. Hos oss har du möjlighet att växa som individ i roller som t ex läkemedelsansvarig, säljledare, specialistapotekare eller varför inte en roll som apotekschef?Dina huvudsakliga arbetsområden

- Arbeta aktivt i dina kundmöten för att skapa mervärde genom rådgivning och sambandsförsäljning

- Bidra till att vi når våra mål gällande patientsäkerhet, kvalitet och försäljning

- Aktivt bidra till att stärka ditt team genom att dela med dig av både kunskaper och erfarenheter

- Hålla dig uppdaterad på våra kampanjer och bidra till att vi når framgång i dem

- Hålla dig uppdaterad och påläst om nytt sortiment för bästa kundvård

Dina kompetenser
För den här tjänsten söker vi dig som är legitimerad receptarie eller apotekare med ett genuint intresse för farmaci och läkemedelsanvändning.

- Du är serviceinriktad med ett genuint intresse för kundmöten och har erfarenhet av att arbeta med rådgivande försäljning

- Du är lösningsorienterad vilket innebär att du både ser och agerar på utmaningar som uppstår

- Du har god samarbetsförmåga där du bidrar att skapa ett välfungerande team

- Du håller dig uppdaterad på omvärldsförändringar kopplade till farmaci- och läkemedelsfrågor

- Du har erfarenhet av att arbeta med omtänksam merförsäljning ur ett serviceperspektiv

När det känns rätt
Fundera inte för länge. Låt oss istället berätta om rollen och om verksamheten så kan du sen avgöra om det känns rätt för dig. Ansök nu!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Arbetstiderna för denna tjänst ligger inom ramarna för det lokala apotekens öppettider.

Välkommen till Apoteket Visa mindre

Rörlig Farmaceut Norrbotten

Ansök    Aug 16    Apotek Hjärtat AB    Farmaceut/Apotekare
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen.... Visa mer
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med nästan 400 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 13 miljarder kronor och vi är en del av ICA gruppen.


Kom och jobba med oss! Välkommen till oss på Apotek Hjärtat. Nu söker vi dig som vill prova möjligheten att arbeta på flera olika apotek och därmed utveckla din farmaceutiska kompetens på ett unikt sätt. Inom området Norrbotten har vi 8 apotek i olika former och storlekar. Allt från enmansapotek till större apotek vid våra ICA-lägen. Arbetstiderna kan variera mån-sön vilket ger stor flexibilitet i arbetsschemat. På våra apotek i Norrbotten är det genomgående en väldigt härlig och positiv stämning och vilket apotek man än kommer till som medarbetare känner man sig alltid välkommen. 

För mig som chef, är det viktigt att du är flexibel, positiv, kommunikativ och alltid sätter kunden först. I denna tjänst kommer du arbeta på alla våra apotek i olika omfattning och arbetsplats kan ändras med kort framförhållning så körkort och bil är ett krav. Arvode tillämpas för denna tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat! Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår? podd !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

Legitimerad farmaceut med möjlighet till utveckling

Ansök    Okt 10    Apotek Hjärtat AB    Farmaceut/Apotekare
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen.... Visa mer
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med nästan 400 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 13 miljarder kronor och vi är en del av ICA gruppen.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Anneli berättar: Välkommen till Apotek Hjärtat Skurholmen, vi ligger centralt i Luleå Norrbotten, midnattsolens och norrskenets hemvist. Detta är platsen för dig som gillar djur och natur, sköna promenader och frisk luft. Men samtidigt vill ha lite av stadens bekvämligheter, det är nära till restauranger, butiker och stadskärna.

Apoteket är beläget i anslutning till Hälsocentral, tandläkare, BVC och äldreboende vilket gör att vi har många trevliga stamkunder i alla ålderskategorier. Apoteket har ett rymligt personalrum med möjlighet till avkoppling mellan kunderna samt byggdes om 2019 och fick då större och fräschare butiksytor. 

Öppettiderna är vardagar 9-17, stängt helger och röda dagar.

För mig som chef, är det viktigt att ha högt i tak för att kunna bygga ett starkt team som jobbar för den bästa kundupplevelsen. Att vi tillsammans utvecklas och når våra mål samtidigt som vi har det roligt varje dag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Möjlighet till utveckling som LMA och varuansvarig finns. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat! Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår? podd !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

Apotekschef till Apoteksgruppen i Luleå

Ansök    Jun 16    Kronans Apotek AB    Farmaceut/Apotekare
Din roll som apotekschef i Luleå Varmt välkommen till oss på Apoteksgruppen i Luleå! Apoteket är ett välmående apotek både vad gäller kunder, omsättning och team. Det är beläget i det stora köpområdet Storheden bredvid Coop och är nyrenoverat sedan förra året. Vi har ett kontinuerligt flöde av kunder som besöker apoteket, vilket skapar en härlig variation i arbetsuppgifterna. Här jobbar ett engagerat, omtänksamt och sammansvetsat team på 4 medarbetena s... Visa mer
Din roll som apotekschef i Luleå
Varmt välkommen till oss på Apoteksgruppen i Luleå! Apoteket är ett välmående apotek både vad gäller kunder, omsättning och team. Det är beläget i det stora köpområdet Storheden bredvid Coop och är nyrenoverat sedan förra året. Vi har ett kontinuerligt flöde av kunder som besöker apoteket, vilket skapar en härlig variation i arbetsuppgifterna.

Här jobbar ett engagerat, omtänksamt och sammansvetsat team på 4 medarbetena som jobbat tillsammans i flera år. Nu söker vi chef som vill coacha och leda teamet och apoteket framåt!

Du behöver vara en närvarande, trygg och prestigelös ledare som har en förmåga att se varje medarbetares behov och potential. Du har ett stort människointresse och brinner för att coacha andra samt har ett engagemang och resultatfokus. Då det finns fina möjligheter att vidareutveckla apoteket, särskilt inom egenvården, ser vi gärna att du är en initiativtagare och har en framåtanda. Arbetet är både strategiskt och operativt. I rollen ingår även följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

-
Styrka verksamheten, inspirera och motivera dina medarbetare.

-
Erbjuda bästa möjliga patientrådgivning och skapa kundupplevelse i världsklass.

-
Ekonomiskt ansvar för budget och resultatuppföljning.

-
Initiera och utveckla lokala samarbeten och relationer på orten.

-
Totalt personal- arbetsmiljö- och kvalitetsansvar för apoteket.

-
Ansvara för att apoteket har en optimal bemanning genom schemaläggning.

-
Attrahera, rekrytera, behålla och vidareutveckla medarbetarna på apoteket.

-
Leda och utveckla arbetet och medarbetarna på apoteket mot uppsatta mål.

-
Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik.


Apoteket är ett öppet på vardagar mellan 10:00–19:00 på lördagar mellan 10:00-16:00 och på söndagar mellan 11:00-16:00.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med inledande provanställning och du rapporterar till regionchef Maria Fallström.
Vi söker dig som är legitimerad farmaceut eller har tidigare erfarenhet från en ledande roll inom detaljhandeln. För att trivas i rollen har du lätt för att inspirera andra och skapa engagemang. Då du kommer arbeta efter högt uppsatta mål ser vi gärna att du är strukturerad, positiv, handlingskraftig och lösningsfokuserad. Till din hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Vi är också övertygade om att flexibilitet, anpassningsbarhet och att trivas i en miljö där inte allt är på plats, är nyckelfaktorer för att trivas i den förändringsresa vi befinner oss i.

Din ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I din ansökan vill vi ha ditt CV eller din LinkedInprofil. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens, lära känna dig gör vi vid en eventuell intervju. Vi önskar ha din ansökan senast 28/6-23. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Talent Acquisition Partner Siri Peters på mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek som tillsammans kommer fortsätta sin resa under varumärket Kronans Apotek. Tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet samt en e-handel. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen.

Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan! Visa mindre

Apotekschef till Apoteksgruppen i Luleå

Ansök    Maj 22    Kronans Apotek AB    Farmaceut/Apotekare
Din roll som apotekschef i Luleå Varmt välkommen till oss på Apoteksgruppen i Luleå! Apoteket är ett välmående apotek både vad gäller kunder, omsättning och team. Det är beläget i det stora köpområdet Storheden bredvid Coop och är nyrenoverat sedan förra året. Vi har ett kontinuerligt flöde av kunder som besöker apoteket, vilket skapar en härlig variation i arbetsuppgifterna. Här jobbar ett engagerat, omtänksamt och sammansvetsat team på 4 medarbetena s... Visa mer
Din roll som apotekschef i Luleå
Varmt välkommen till oss på Apoteksgruppen i Luleå! Apoteket är ett välmående apotek både vad gäller kunder, omsättning och team. Det är beläget i det stora köpområdet Storheden bredvid Coop och är nyrenoverat sedan förra året. Vi har ett kontinuerligt flöde av kunder som besöker apoteket, vilket skapar en härlig variation i arbetsuppgifterna.

Här jobbar ett engagerat, omtänksamt och sammansvetsat team på 4 medarbetena som jobbat tillsammans i flera år. Nu söker vi chef som vill coacha och leda teamet och apoteket framåt!

Du behöver vara en närvarande, trygg och prestigelös ledare som har en förmåga att se varje medarbetares behov och potential. Du har ett stort människointresse och brinner för att coacha andra samt har ett engagemang och resultatfokus. Då det finns fina möjligheter att vidareutveckla apoteket, särskilt inom egenvården, ser vi gärna att du är en initiativtagare och har en framåtanda. Arbetet är både strategiskt och operativt. I rollen ingår även följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

-
Styrka verksamheten, inspirera och motivera dina medarbetare.

-
Erbjuda bästa möjliga patientrådgivning och skapa kundupplevelse i världsklass.

-
Ekonomiskt ansvar för budget och resultatuppföljning.

-
Initiera och utveckla lokala samarbeten och relationer på orten.

-
Totalt personal- arbetsmiljö- och kvalitetsansvar för apoteket.

-
Ansvara för att apoteket har en optimal bemanning genom schemaläggning.

-
Attrahera, rekrytera, behålla och vidareutveckla medarbetarna på apoteket.

-
Leda och utveckla arbetet och medarbetarna på apoteket mot uppsatta mål.

-
Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik.


Apoteket är ett öppet på vardagar mellan 10:00–19:00 på lördagar mellan 11:00-16:00 och på söndagar mellan 11:00-16:00.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med inledande provanställning och du rapporterar till regionchef Maria Fallström.
Vi söker dig som är legitimerad farmaceut eller har tidigare erfarenhet från en ledande roll inom detaljhandeln. För att trivas i rollen har du lätt för att inspirera andra och skapa engagemang. Då du kommer arbeta efter högt uppsatta mål ser vi gärna att du är strukturerad, positiv, handlingskraftig och lösningsfokuserad. Till din hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Vi är också övertygade om att flexibilitet, anpassningsbarhet och att trivas i en miljö där inte allt är på plats, är nyckelfaktorer för att trivas i den förändringsresa vi befinner oss i.

Din ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I din ansökan vill vi ha ditt CV eller din LinkedInprofil. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens, lära känna dig gör vi vid en eventuell intervju. Vi önskar ha din ansökan senast 31/5-23. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Talent Acquisition Partner Siri Peters på mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek som tillsammans kommer fortsätta sin resa under varumärket Kronans Apotek. Tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet samt en e-handel. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen.

Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan! Visa mindre

Apotekschef till Apoteksgruppen i Luleå

Ansök    Jun 2    Kronans Apotek AB    Farmaceut/Apotekare
Din roll som apotekschef i Luleå Varmt välkommen till oss på Apoteksgruppen i Luleå! Apoteket är ett välmående apotek både vad gäller kunder, omsättning och team. Det är beläget i det stora köpområdet Storheden bredvid Coop och är nyrenoverat sedan förra året. Vi har ett kontinuerligt flöde av kunder som besöker apoteket, vilket skapar en härlig variation i arbetsuppgifterna. Här jobbar ett engagerat, omtänksamt och sammansvetsat team på 4 medarbetena s... Visa mer
Din roll som apotekschef i Luleå
Varmt välkommen till oss på Apoteksgruppen i Luleå! Apoteket är ett välmående apotek både vad gäller kunder, omsättning och team. Det är beläget i det stora köpområdet Storheden bredvid Coop och är nyrenoverat sedan förra året. Vi har ett kontinuerligt flöde av kunder som besöker apoteket, vilket skapar en härlig variation i arbetsuppgifterna.

Här jobbar ett engagerat, omtänksamt och sammansvetsat team på 4 medarbetena som jobbat tillsammans i flera år. Nu söker vi chef som vill coacha och leda teamet och apoteket framåt!

Du behöver vara en närvarande, trygg och prestigelös ledare som har en förmåga att se varje medarbetares behov och potential. Du har ett stort människointresse och brinner för att coacha andra samt har ett engagemang och resultatfokus. Då det finns fina möjligheter att vidareutveckla apoteket, särskilt inom egenvården, ser vi gärna att du är en initiativtagare och har en framåtanda. Arbetet är både strategiskt och operativt. I rollen ingår även följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

-
Styrka verksamheten, inspirera och motivera dina medarbetare.

-
Erbjuda bästa möjliga patientrådgivning och skapa kundupplevelse i världsklass.

-
Ekonomiskt ansvar för budget och resultatuppföljning.

-
Initiera och utveckla lokala samarbeten och relationer på orten.

-
Totalt personal- arbetsmiljö- och kvalitetsansvar för apoteket.

-
Ansvara för att apoteket har en optimal bemanning genom schemaläggning.

-
Attrahera, rekrytera, behålla och vidareutveckla medarbetarna på apoteket.

-
Leda och utveckla arbetet och medarbetarna på apoteket mot uppsatta mål.

-
Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik.


Apoteket är ett öppet på vardagar mellan 10:00–19:00 på lördagar mellan 10:00-16:00 och på söndagar mellan 11:00-16:00.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med inledande provanställning och du rapporterar till regionchef Maria Fallström.
Vi söker dig som är legitimerad farmaceut eller har tidigare erfarenhet från en ledande roll inom detaljhandeln. För att trivas i rollen har du lätt för att inspirera andra och skapa engagemang. Då du kommer arbeta efter högt uppsatta mål ser vi gärna att du är strukturerad, positiv, handlingskraftig och lösningsfokuserad. Till din hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Vi är också övertygade om att flexibilitet, anpassningsbarhet och att trivas i en miljö där inte allt är på plats, är nyckelfaktorer för att trivas i den förändringsresa vi befinner oss i.

Din ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I din ansökan vill vi ha ditt CV eller din LinkedInprofil. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens, lära känna dig gör vi vid en eventuell intervju. Vi önskar ha din ansökan senast 15/6-23. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Talent Acquisition Partner Siri Peters på mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek som tillsammans kommer fortsätta sin resa under varumärket Kronans Apotek. Tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet samt en e-handel. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen.

Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan! Visa mindre

Apotekschef till Apoteksgruppen i Luleå

Ansök    Maj 22    Kronans Apotek AB    Farmaceut/Apotekare
Din roll som apotekschef i Luleå Varmt välkommen till oss på Apoteksgruppen i Luleå! Apoteket är ett välmående apotek både vad gäller kunder, omsättning och team. Det är beläget i det stora köpområdet Storheden bredvid Coop och är nyrenoverat sedan förra året. Vi har ett kontinuerligt flöde av kunder som besöker apoteket, vilket skapar en härlig variation i arbetsuppgifterna. Här jobbar ett engagerat, omtänksamt och sammansvetsat team på 4 medarbetena s... Visa mer
Din roll som apotekschef i Luleå
Varmt välkommen till oss på Apoteksgruppen i Luleå! Apoteket är ett välmående apotek både vad gäller kunder, omsättning och team. Det är beläget i det stora köpområdet Storheden bredvid Coop och är nyrenoverat sedan förra året. Vi har ett kontinuerligt flöde av kunder som besöker apoteket, vilket skapar en härlig variation i arbetsuppgifterna.

Här jobbar ett engagerat, omtänksamt och sammansvetsat team på 4 medarbetena som jobbat tillsammans i flera år. Nu söker vi chef som vill coacha och leda teamet och apoteket framåt!

Du behöver vara en närvarande, trygg och prestigelös ledare som har en förmåga att se varje medarbetares behov och potential. Du har ett stort människointresse och brinner för att coacha andra samt har ett engagemang och resultatfokus. Då det finns fina möjligheter att vidareutveckla apoteket, särskilt inom egenvården, ser vi gärna att du är en initiativtagare och har en framåtanda. Arbetet är både strategiskt och operativt. I rollen ingår även följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

-
Styrka verksamheten, inspirera och motivera dina medarbetare.

-
Erbjuda bästa möjliga patientrådgivning och skapa kundupplevelse i världsklass.

-
Ekonomiskt ansvar för budget och resultatuppföljning.

-
Initiera och utveckla lokala samarbeten och relationer på orten.

-
Totalt personal- arbetsmiljö- och kvalitetsansvar för apoteket.

-
Ansvara för att apoteket har en optimal bemanning genom schemaläggning.

-
Attrahera, rekrytera, behålla och vidareutveckla medarbetarna på apoteket.

-
Leda och utveckla arbetet och medarbetarna på apoteket mot uppsatta mål.

-
Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik.


Apoteket är ett öppet på vardagar mellan 10:00–19:00 på lördagar mellan 10:00-16:00 och på söndagar mellan 11:00-16:00.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med inledande provanställning och du rapporterar till regionchef Maria Fallström.
Vi söker dig som är legitimerad farmaceut eller har tidigare erfarenhet från en ledande roll inom detaljhandeln. För att trivas i rollen har du lätt för att inspirera andra och skapa engagemang. Då du kommer arbeta efter högt uppsatta mål ser vi gärna att du är strukturerad, positiv, handlingskraftig och lösningsfokuserad. Till din hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Vi är också övertygade om att flexibilitet, anpassningsbarhet och att trivas i en miljö där inte allt är på plats, är nyckelfaktorer för att trivas i den förändringsresa vi befinner oss i.

Din ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I din ansökan vill vi ha ditt CV eller din LinkedInprofil. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens, lära känna dig gör vi vid en eventuell intervju. Vi önskar ha din ansökan senast 31/5-23. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Talent Acquisition Partner Siri Peters på mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek som tillsammans kommer fortsätta sin resa under varumärket Kronans Apotek. Tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet samt en e-handel. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen.

Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan! Visa mindre

Apotekschef till Apoteksgruppen i Luleå

Ansök    Maj 15    Kronans Apotek AB    Farmaceut/Apotekare
Din roll som apotekschef i Luleå Varmt välkommen till oss på Apoteksgruppen i Luleå! Apoteket är ett välmående apotek både vad gäller kunder, omsättning och team. Det är beläget i det stora köpområdet Storheden bredvid Coop och är nyrenoverat sedan förra året. Vi har ett kontinuerligt flöde av kunder som besöker apoteket, vilket skapar en härlig variation i arbetsuppgifterna. Här jobbar ett engagerat, omtänksamt och sammansvetsat team på 4 medarbetena ... Visa mer
Din roll som apotekschef i Luleå

Varmt välkommen till oss på Apoteksgruppen i Luleå! Apoteket är ett välmående apotek både vad gäller kunder, omsättning och team. Det är beläget i det stora köpområdet Storheden bredvid Coop och är nyrenoverat sedan förra året. Vi har ett kontinuerligt flöde av kunder som besöker apoteket, vilket skapar en härlig variation i arbetsuppgifterna.

Här jobbar ett engagerat, omtänksamt och sammansvetsat team på 4 medarbetena som jobbat tillsammans i flera år. Nu söker vi chef som vill coacha och leda teamet och apoteket framåt!

Du behöver vara en närvarande, trygg och prestigelös ledare som har en förmåga att se varje medarbetares behov och potential. Du har ett stort människointresse och brinner för att coacha andra samt har ett engagemang och resultatfokus. Då det finns fina möjligheter att vidareutveckla apoteket, särskilt inom egenvården, ser vi gärna att du är en initiativtagare och har en framåtanda. Arbetet är både strategiskt och operativt. I rollen ingår även följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

-
Styrka verksamheten, inspirera och motivera dina medarbetare.

-
Erbjuda bästa möjliga patientrådgivning och skapa kundupplevelse i världsklass.

-
Ekonomiskt ansvar för budget och resultatuppföljning.

-
Initiera och utveckla lokala samarbeten och relationer på orten.

-
Totalt personal- arbetsmiljö- och kvalitetsansvar för apoteket.

-
Ansvara för att apoteket har en optimal bemanning genom schemaläggning.

-
Attrahera, rekrytera, behålla och vidareutveckla medarbetarna på apoteket.

-
Leda och utveckla arbetet och medarbetarna på apoteket mot uppsatta mål.

-
Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik.


Apoteket är ett öppet på vardagar mellan 10:00–19:00 på lördagar mellan 10:00-15:00 och på söndagar mellan 11:00-15:00.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med inledande provanställning och du rapporterar till regionchef Maria Fallström.
Vi söker dig som är legitimerad farmaceut eller har tidigare erfarenhet från en ledande roll inom detaljhandeln. För att trivas i rollen har du lätt för att inspirera andra och skapa engagemang. Då du kommer arbeta efter högt uppsatta mål ser vi gärna att du är strukturerad, positiv, handlingskraftig och lösningsfokuserad. Till din hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Vi är också övertygade om att flexibilitet, anpassningsbarhet och att trivas i en miljö där inte allt är på plats, är nyckelfaktorer för att trivas i den förändringsresa vi befinner oss i.

Din ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I din ansökan vill vi ha ditt CV eller din LinkedInprofil. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens, lära känna dig gör vi vid en eventuell intervju. Vi önskar ha din ansökan senast 31/5-23. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Talent Acquisition Partner Siri Peters på mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek som tillsammans kommer fortsätta sin resa under varumärket Kronans Apotek. Tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet samt en e-handel. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen.

Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan! Visa mindre

Farmaceut till ICA Maxi Luleå

Ansök    Feb 17    Apotek Hjärtat AB    Farmaceut/Apotekare
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen.... Visa mer
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med nästan 400 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 13 miljarder kronor och vi är en del av ICA gruppen.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Lilian Rousu berättar: Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat i ICA Maxi på handelsområdet Storheden i Luleå. Vi är ett glatt gäng som med Luleås mest generösa öppettider finns tillhands för våra kunder 8-22 alla dagar i veckan. Som medarbetare hos oss har du ett varierat schema och möjlighet att välja om du vill ha ob-ersättningen i tid eller pengar. 

Luleå är Norrbottens största tätort och den femte största i Norrland. Staden ligger vid havet och präglas av vatten med södra och norra hamn, samt Luleälven. Här finns Luleå tekniska universitet med 17000 studenter, elitlag i basket o ishockey och bra kommunikationer med flyg, järnväg och lokaltrafik.

Våra kunder är i alla åldrar, både stamkunder och tillfälliga besökare i staden – speciellt på sommaren då handelsområdet drar mycket turister från norra Skandinavien.                                                                                                                                                                     

Jag söker dig som är positiv, flexibel och tar egna initiativ, sätter kunden i fokus och ser till att varje kund får ett så komplett kundmöte som möjligt. Du ser vikten av att koppla rådgivning kring recept och omsorg från Hjärtats egenvårdssortiment. Lika viktigt som vi tillsammans hjälps åt att nå våra tydliga mål är det att vi trivs och har roligt på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat! Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår? podd !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

Farmaceut till Vårdsäkerhet, Sunderby sjukhus

Ansök    Okt 7    REGION NORRBOTTEN    Farmaceut/Apotekare
Region Norrbotten erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Regionen strävar mot ökad jämställdhet, större mångfald och en arbetsmiljö där alla ska känna sig väl behandlade. Funktionsområde Läkemedel är organiserad inom Hälso- och sjukvårdsavdelningen på enheten för Vårdsäkerhet tillsammans med funktionsområdena: Patientsäkerhet, Smittskydd, Strålsäkerhet och Vårdhygien. Vi söker Vi söker dig med förmåga och intresse att... Visa mer
Region Norrbotten erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Regionen strävar mot ökad jämställdhet, större mångfald och en arbetsmiljö där alla ska känna sig väl behandlade.
Funktionsområde Läkemedel är organiserad inom Hälso- och sjukvårdsavdelningen på enheten för Vårdsäkerhet tillsammans med funktionsområdena: Patientsäkerhet, Smittskydd, Strålsäkerhet och Vårdhygien.

Vi söker
Vi söker dig med förmåga och intresse att utveckla och förbättra verksamheten inom regionens läkemedelshantering, med särskilt fokus på journalsystemets mallar för ordination, iordningställande och administrering av läkemedel. Du är legitimerad apotekare eller receptarie. Det är meriterande om du har: erfarenhet av kvalitetsarbete; administration av läkemedelsmallar; arbete i sjukvården eller på sjukhusapotek. Det är av stort värde att du är ansvarstagande, har god förmåga att arbeta självständigt och samarbeta i team med flera olika professioner. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha goda kunskaper i Microsoft Office (framförallt Word, Powerpoint och Excel). 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du planerar, prioriterar, omprioriterar och följer upp med kvalitet som genomgående tema. Du är lyhörd, positiv och kan skifta från ett övergripande strategiskt perspektiv till de avgörande detaljerna. Du är lösningsorienterad och noggrann samt har en god förmåga till kommunikation med olika målgrupper.

Det här får du arbeta med
Du kommer att ingå i vårt team bestående av fem apotekare inom funktionsområde Läkemedel, som arbetar med att utveckla och förbättra regionens läkemedelsanvändning. På vår arbetsplats är det en självklarhet att vi hjälps åt med våra tilldelade uppgifter. Målet är att uppnå och bibehålla rätt läkemedelsbehandling, läkemedelsförsörjning och läkemedelshantering till sjukvården och patienterna. Se regionens läkemedelsplan: Läkemedelsplan Region Norrbotten - Region Norrbotten (nllplus.se)
Som farmaceutsamarbetar du med olika professioner i sjukvården samt med kollegorna i funktionsområdet. Regionen kommer under år 2024 att införa ett nytt journalsystem. Du kommer att ansvara för genomförande och samordning av arbetet med journalsystemets mallar för ordination, iordningställande och administrering av läkemedel i sjukvården. Du kommer också att arbeta med övergripande rutiner och uppföljning av sjukvårdens läkemedelshantering genom lagstadgad kvalitetsgranskning. Tjänsten kan delvis komma att anpassas efter dina kvalifikationer och verksamhetens behov.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Din huvudarbetsplats är funktionsområde Läkemedels kontor på Sunderby sjukhus, men resor inom länet kommer att vara aktuellt. B-körkort är ett krav.
En tillsvidareanställning på heltid, arbetstiden är förlagd dagtid. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Farmaceut till Kronans Apotek i Bergnäset - Luleå

Ansök    Aug 20    Kronans Apotek AB    Farmaceut/Apotekare
Vi på Kronans Apotek älskar hälsa och strävar hela tiden efter att utvecklas och se till kundens behov. Är du legitimerad farmaceut och vill jobba på Sveriges mest moderna och kundempatiska apotek, se hit! Din roll som farmaceut Nu söker vi en legitimerad farmaceut till Kronans Apotek i Luleå Vårdcentral i Bergnäset . Här får du arbeta på ett vårdnära apotek, vilket medför trevliga stamkunder samt ett trygghetsboende i närheten vilket medför ett gott kund... Visa mer
Vi på Kronans Apotek älskar hälsa och strävar hela tiden efter att utvecklas och se till kundens behov. Är du legitimerad farmaceut och vill jobba på Sveriges mest moderna och kundempatiska apotek, se hit!

Din roll som farmaceut
Nu söker vi en legitimerad farmaceut till Kronans Apotek i Luleå Vårdcentral i Bergnäset . Här får du arbeta på ett vårdnära apotek, vilket medför trevliga stamkunder samt ett trygghetsboende i närheten vilket medför ett gott kundflöde

Som farmaceut på Kronans Apotek är du vår och apotekets expert på receptbelagda läkemedel och receptfria mediciner. Här blir du en del av ett härligt gäng på 2 farmaceuter samt apotekschef som tillsammans arbetar för att nå apotekets mål. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. Det dagliga arbetet är flexibelt över hela apoteket efter behov med rådgivning, kassa, administration, kvalitétsarbete, lagerhållning, sortiment och kampanjarbete tillsammans med dina kollegor. Här finns det också möjligheter att utvecklas både till egenvårdsansvarig- och/eller LMA.

Apotekets öppetider:

Måndag -Fredag 9-17

Exempel på arbetsuppgifter

- Du ansvarar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och för att erbjuda våra kunder en professionell läkemedelsdialog.
- Du hjälper dina kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa.
- Du samarbetar tillsammans med alla dina kollegor för att apoteket ska ha 100 % nöjda kunder.
- Försäljning och rådgivning av receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare och vill sprida och inspirera med din kunskap till dina nya Kronans kollegor. Är du behörig LMA är det ett plus men inget krav.

Kulturen hos Kronans apotek präglas av öppenhet, driv och positivitet och att jobba tillsammans för hälsa, därför tror vi att känner igen dig i detta. Vi tror att du trivs som allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydliga mål. Du trivs i mötet med kund och genom din lyhördhet och engagemang ger du en service i världsklass! På apoteket hjälps vi alla åt med det dagliga arbetet och det är tillsammans vi skapar en trevlig, hälsosam och trygg atmosfär där vi växer, har roligt och delar med oss av våra framgångar. För oss är dina farmaceutiska kunskaper lika viktiga som ditt öppna sinne för nytänkande och ditt intresse för service och hälsa.

Välkommen till vårt gäng
Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar. Vi tror på motiverade team för att kunna lyckas och därför satsar vi på ett anpassat och digitalt utbud av utbildningar som passar för just dig och din utveckling. För rätt person finns det många spännande möjligheter, inte bara inom Kronans Apotek utan inom hela Oriola gruppen.

Vill du vara med?
Tycker du att detta låter lika spännande som vi tycker att det är. Skicka då in ett motiveringsbrev och ditt CV via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-09-20
Anställningsform: Tills vidare tjänst, heltid 40 h/v
Tillträde: Enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta apotekschef för apoteket Anita Lundmark på 072-2120842 eller [email protected]

Säljsamtal undanbedes!

Kronans Apotek är den moderna och kundnära apotekskedjan som förenar utveckling med omtanke. Vi är en partner för hälsa genom hela livet och en del av ett friskare imorgon. Våra 2600 medarbetare är grundstenen i vår verksamhet och det är deras drivkraft och potential som får oss att lyckas!

Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led av läkemedelsförsörjningen. Hos oss får du tillgång till en mångfald av expertis samt utvecklande och inspirerande möjligheter inom hela koncernen. Just nu befinner vi oss på en spännande resa med en kraftigt växande E-handel och vi utökar frekvent vårt utbud av tjänster för hälsa och välmående.

Vi lovar att göra vårt bästa för att stötta din utveckling och skapa förutsättningar för att du ska ha en lång och rolig karriär hos oss – och förväntar oss att du gör detsamma med vår. Drivna av vårt syfte, hälsa för livet, tar vi ett stort samhällsansvar och bryr oss om våra kunder på riktigt och överträffar deras förväntningar varje dag!

Vill du också arbeta tillsammans för hälsa? Visa mindre

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Luleå

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen.... Visa mer
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med nästan 400 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 13 miljarder kronor och vi är en del av ICA gruppen.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef XXX berättar: (Här nedan ska du skriva en personlig text där du beskriver apoteket, dig som chef och era kunder. Det är viktigt att samtliga tre områden finns med. Ta bort denna förklarande text innan publicering!)

 

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Storheden Luleå. Här jobbar nio farmaceuter och sju apotekstekniker med att tillsammans hjälpa våra kunder till bättre hälsa och välmående. En av våra duktiga faramceuter har valt att gå vidare till nya äventyr och vi söker därför en ny stjärna till vårt team. På vårt apotek har vi öppet 8-22 sju dagar i veckan så vi ör Luleås öppnaste apotek. 

För mig som chef, är det viktigt att medarbetarna kompletterar och respekterar varandra. Vi har högt i tak och vill ha roligt på jobbet. Vi sätter kunden i fokus och arbetar ständigt på att utvecklas och förbättras.

Våra kunder är mestadels familjer och pigga seniorer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Valet finns att jobba exempelvis 100% med OB i tid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat! Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår? podd !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

Farmaceut med LMA-behörighet till Kronans Apotek i Bergnäset - Luleå

Ansök    Jul 30    Kronans Apotek AB    Farmaceut/Apotekare
Vi tror på personlig utveckling! Om du har passion för det du gör, är dedikerad i dina åtaganden, uthållig och pålitlig så kommer vi göra allt vi kan för att skapa förutsättningarna för att du ska ha en lång och rolig karriär hos oss. Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Hos oss får du tillgång till en mångfald av expertis sam... Visa mer
Vi tror på personlig utveckling! Om du har passion för det du gör, är dedikerad i dina åtaganden, uthållig och pålitlig så kommer vi göra allt vi kan för att skapa förutsättningarna för att du ska ha en lång och rolig karriär hos oss. Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Hos oss får du tillgång till en mångfald av expertis samt utvecklande och inspirerande möjligheter inom hela koncernen.

Vårt mål är 100% nöjda kunder varje dag, antar du utmaningen?

Din roll som Läkemedelsspecialist
Nu söker vi en legitimerad läkemedelsspecialist till Kronans apotek i Bergnäset.
Här får du arbeta på ett vårdnära apotek, vilket medför trevliga stamkunder samt ett trygghetsboende i närheten vilket medför ett gott kundflöde. Tjänsten är en deltidstjänst på 75 %, men för dig som vill arbeta heltid finns möjlighet att "lånas ut" en helg i månaden till vårt Apotek i Piteå. Som Läkemedelsansvarig på Kronans Apotek är du vår och apotekets expert på receptbelagda läkemedel och receptfria mediciner, samt att du är ansvarig för egeninspektion, hantering och uppföljning av avvikelser samt egenkontrollprogrammet. Här blir du en del av ett härligt gäng på två farmaceuter varav en har ansvar för egenvården och lager. Tillsammans arbetar vi för att nå apotekets mål. Vi tror att du behöver vara en teamplayer där du är duktig på att samarbeta och sprida glädje till dina kollegor. Till er hjälp finns också en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. Det dagliga arbetet är flexibelt över hela apoteket efter behov med rådgivning, kassa, administration, kvalitétsarbete, lagerhållning, sortiment och kampanjarbete tillsammans med dina kollegor.

Apotekets öppetider: Måndag -Fredag 9-17

Exempel på arbetsuppgifter

- Du ansvarar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och för att erbjuda våra kunder en professionell läkemedelsdialog.
- Du hjälper dina kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa.
- Du samarbetar tillsammans med alla dina kollegor för att apoteket ska ha 100 % nöjda kunder.
- Försäljning och rådgivning av receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.
- Ansvarig för egeninspektion.
- Hantering och uppföljning av avvikelser.
- Egenkontrollprogrammet.


Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare och har erfarenhet av LMA arbetet. Du behöver ha några års erfarenhet och vill sprida och inspirera med din kunskap till dina nya Kronans kollegor. Kulturen hos Kronans apotek präglas av öppenhet, driv och positivitet, därför tror vi att du har de egenskaperna. Vi tror att du trivs som allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydliga mål. Du trivs i mötet med kund och genom din lyhördhet och engagemang ger du en service i världsklass! På apoteket hjälps vi alla åt med det dagliga arbetet över hela apoteket därför ställer vi höga krav på att du kan arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i dina personliga egenskaper, drivkrafter och förmågan att lösa nya problem som du ställs inför.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar. Vi tror på motiverade team för att kunna lyckas och därför satsar vi på ett anpassat och digitalt utbud av utbildningar som passar för just dig och din utveckling. För rätt person finns det många spännande möjligheter, inte bara inom Kronans Apotek utan inom hela Oriola gruppen.

Vill du vara med?
Tycker du att detta låter lika spännande som vi tycker att det är. Skicka då in ett motiveringsbrev och ditt CV via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag: 30/8 - 2021
Anställningsform: Heltid 40 h/v (utlån) alt 75% på endast Bergnäset
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta apotekschef Jaana Boman på telefon: 070 -6662696

Säljsamtal undanbedes

På Kronans Apotek blir du en del av ett friskare imorgon och vi kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, inkluderande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Vi lovar att göra vårt bästa för att stötta din utveckling – och förväntar oss att du gör detsamma med vår.

Kronans Apotek är den moderna och kundnära apotekskedjan som förenar utveckling med omtanke. Vi är en partner för hälsa genom hela livet och en del av ett friskare imorgon. Våra 2600 medarbetare är grundstenen i vår verksamhet och det är deras drivkraft och potential som får oss att lyckas!

Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led av läkemedelsförsörjningen. Hos oss får du tillgång till en mångfald av expertis samt utvecklande och inspirerande möjligheter inom hela koncernen. Just nu befinner vi oss på en spännande resa med en kraftigt växande E-handel och vi utökar frekvent vårt utbud av tjänster för hälsa och välmående.

Vi lovar att göra vårt bästa för att stötta din utveckling och skapa förutsättningar för att du ska ha en lång och rolig karriär hos oss – och förväntar oss att du gör detsamma med vår. Drivna av vårt syfte, hälsa för livet, tar vi ett stort samhällsansvar och bryr oss om våra kunder på riktigt och överträffar deras förväntningar varje dag!

Vill du också arbeta tillsammans för hälsa? Visa mindre

Farmaceut med LMA-behörighet till Kronans Apotek i Bergnäset - Luleå

Ansök    Jun 14    Kronans Apotek AB    Farmaceut/Apotekare
Vi tror på personlig utveckling! Om du har passion för det du gör, är dedikerad i dina åtaganden, uthållig och pålitlig så kommer vi göra allt vi kan för att skapa förutsättningarna för att du ska ha en lång och rolig karriär hos oss. Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Hos oss får du tillgång till en mångfald av expertis sam... Visa mer
Vi tror på personlig utveckling! Om du har passion för det du gör, är dedikerad i dina åtaganden, uthållig och pålitlig så kommer vi göra allt vi kan för att skapa förutsättningarna för att du ska ha en lång och rolig karriär hos oss. Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Hos oss får du tillgång till en mångfald av expertis samt utvecklande och inspirerande möjligheter inom hela koncernen.

Vårt mål är 100% nöjda kunder varje dag, antar du utmaningen?Din roll som Läkemedelsspecialist
Nu söker vi en legitimerad läkemedelsspecialist till Kronans apotek i Bergnäset.
Här får du arbeta på ett vårdnära apotek, vilket medför trevliga stamkunder samt ett trygghetsboende i närheten vilket medför ett gott kundflöde. Tjänsten är en deltidstjänst på 75 %, men för dig som vill arbeta heltid finns möjlighet att "lånas ut" en helg i månaden till vårt Apotek i Piteå. Som Läkemedelsansvarig på Kronans Apotek är du vår och apotekets expert på receptbelagda läkemedel och receptfria mediciner, samt att du är ansvarig för egeninspektion, hantering och uppföljning av avvikelser samt egenkontrollprogrammet. Här blir du en del av ett härligt gäng på två farmaceuter varav en har ansvar för egenvården och lager. Tillsammans arbetar vi för att nå apotekets mål. Vi tror att du behöver vara en teamplayer där du är duktig på att samarbeta och sprida glädje till dina kollegor. Till er hjälp finns också en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. Det dagliga arbetet är flexibelt över hela apoteket efter behov med rådgivning, kassa, administration, kvalitétsarbete, lagerhållning, sortiment och kampanjarbete tillsammans med dina kollegor. 

Apotekets öppetider: Måndag -Fredag  9-17

Exempel på arbetsuppgifter 


• Du ansvarar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och för att erbjuda våra kunder en professionell läkemedelsdialog.
• Du hjälper dina kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa.
• Du samarbetar tillsammans med alla dina kollegor för att apoteket ska ha 100 % nöjda kunder.
• Försäljning och rådgivning av receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.
• Ansvarig för egeninspektion.
• Hantering och uppföljning av avvikelser.
• Egenkontrollprogrammet.

Vem är du? 
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare och har erfarenhet av LMA arbetet. Du behöver ha några års erfarenhet och vill sprida och inspirera med din kunskap till dina nya Kronans kollegor. Kulturen hos Kronans apotek präglas av öppenhet, driv och positivitet, därför tror vi att du har de egenskaperna. Vi tror att du trivs som allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydliga mål. Du trivs i mötet med kund och genom din lyhördhet och engagemang ger du en service i världsklass! På apoteket hjälps vi alla åt med det dagliga arbetet över hela apoteket därför ställer vi höga krav på att du kan arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i dina personliga egenskaper, drivkrafter och förmågan att lösa nya problem som du ställs inför.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar. Vi tror på motiverade team för att kunna lyckas och därför satsar vi på ett anpassat och digitalt utbud av utbildningar som passar för just dig och din utveckling. För rätt person finns det många spännande möjligheter, inte bara inom Kronans Apotek utan inom hela Oriola gruppen.

Vill du vara med?
Tycker du att detta låter lika spännande som vi tycker att det är. Skicka då in ett motiveringsbrev och ditt CV via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag! 

Sista ansökningsdag: 14/7 - 2021
Anställningsform: Heltid 40 h/v (utlån) alt 75% på endast Bergnäset
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta apotekschef Jaana Boman på telefon: 070 -6662696

Säljsamtal undanbedes
På Kronans Apotek blir du en del av ett friskare imorgon och vi kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, inkluderande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Vi lovar att göra vårt bästa för att stötta din utveckling – och förväntar oss att du gör detsamma med vår. Visa mindre

Farmaceut med möjligheter till Apotek Hjärtat Luleå

Ansök    Jun 11    Apotek Hjärtat AB    Farmaceut/Apotekare
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen.... Visa mer
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med nästan 400 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 13 miljarder kronor och vi är en del av ICA gruppen.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Anneli berättar: Välkommen till vårt gäng och våra fina Apotek Hjärtat i Luleå! Nu söker vi en farmaceut till vårt nyligen ombyggda apotek på Skurholmen i Luleå för att ersätta en kommande föräldraledighet och därefter fortsätta på vårt sedan i vintras helt nya apotek vid ICA Kvantum Luleå.

För mig som chef, är det viktigt att du som medarbetare brinner för att ge våra kunder ett personligt bemötande och bidrar till en härlig stämning på jobbet där kreativitet och flexibilitet genomsyrar laget. Har du dessutom intresse av att utvecklas och på sikt ta rollen som läkemedelsansvarig farmaceut så är du precis den jag söker! Under perioden på Skurholmen finns också möjlighet att vara farmaciansvarig eller handledare för studenter.

Våra kunder på Hjärtat Skurholmen är mestadels stamkunder i alla åldrar, medan vi på Hjärtat ICA Kvantum dagligen välkomnar en stadigt växande skara av både stamkunder och förbipasserande. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Så här jobbar en läkemedelsansvarig farmaceut på Hjärtat! Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I rollen som läkemedelsansvarig på Hjärtat ansvarar du för det lokala kvalitetsarbetet. Som läkemedelsansvarig tar du ansvar för att ditt apotek uppfyller de krav som ställs, och ansvarar för att rapportera avvikelser. Du ser till att nya medarbetare introduceras och tar del av kvalitetsrutinerna på apoteket, och coachar dina kollegor med stöd och råd gällande apotekets kvalitetsarbete.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

Farmaceut med LMA-behörighet till Kronans Apotek i Bergnäset - Luleå

Ansök    Maj 12    Kronans Apotek AB    Farmaceut/Apotekare
Vi tror på personlig utveckling! Om du har passion för det du gör, är dedikerad i dina åtaganden, uthållig och pålitlig så kommer vi göra allt vi kan för att skapa förutsättningarna för att du ska ha en lång och rolig karriär hos oss. Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Hos oss får du tillgång till en mångfald av expertis sam... Visa mer
Vi tror på personlig utveckling! Om du har passion för det du gör, är dedikerad i dina åtaganden, uthållig och pålitlig så kommer vi göra allt vi kan för att skapa förutsättningarna för att du ska ha en lång och rolig karriär hos oss. Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Hos oss får du tillgång till en mångfald av expertis samt utvecklande och inspirerande möjligheter inom hela koncernen.

Vårt mål är 100% nöjda kunder varje dag, antar du utmaningen?Din roll som Läkemedelsspecialist
Nu söker vi en legitimerad läkemedelsspecialist till Kronans apotek i Bergnäset.
Här får du arbeta på ett vårdnära apotek, vilket medför trevliga stamkunder samt ett trygghetsboende i närheten vilket medför ett gott kundflöde. Tjänsten är en deltidstjänst på 75 %, men för dig som vill arbeta heltid finns möjlighet att "lånas ut" en helg i månaden till vårt Apotek i Piteå. Som Läkemedelsansvarig på Kronans Apotek är du vår och apotekets expert på receptbelagda läkemedel och receptfria mediciner, samt att du är ansvarig för egeninspektion, hantering och uppföljning av avvikelser samt egenkontrollprogrammet. Här blir du en del av ett härligt gäng på två farmaceuter varav en har ansvar för egenvården och lager. Tillsammans arbetar vi för att nå apotekets mål. Vi tror att du behöver vara en teamplayer där du är duktig på att samarbeta och sprida glädje till dina kollegor. Till er hjälp finns också en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. Det dagliga arbetet är flexibelt över hela apoteket efter behov med rådgivning, kassa, administration, kvalitétsarbete, lagerhållning, sortiment och kampanjarbete tillsammans med dina kollegor. 

Apotekets öppetider: Måndag -Fredag  9-17

Exempel på arbetsuppgifter 


• Du ansvarar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och för att erbjuda våra kunder en professionell läkemedelsdialog.
• Du hjälper dina kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa.
• Du samarbetar tillsammans med alla dina kollegor för att apoteket ska ha 100 % nöjda kunder.
• Försäljning och rådgivning av receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.
• Ansvarig för egeninspektion.
• Hantering och uppföljning av avvikelser.
• Egenkontrollprogrammet.

Vem är du? 
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare och har erfarenhet av LMA arbetet. Du behöver ha några års erfarenhet och vill sprida och inspirera med din kunskap till dina nya Kronans kollegor. Kulturen hos Kronans apotek präglas av öppenhet, driv och positivitet, därför tror vi att du har de egenskaperna. Vi tror att du trivs som allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydliga mål. Du trivs i mötet med kund och genom din lyhördhet och engagemang ger du en service i världsklass! På apoteket hjälps vi alla åt med det dagliga arbetet över hela apoteket därför ställer vi höga krav på att du kan arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i dina personliga egenskaper, drivkrafter och förmågan att lösa nya problem som du ställs inför.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar. Vi tror på motiverade team för att kunna lyckas och därför satsar vi på ett anpassat och digitalt utbud av utbildningar som passar för just dig och din utveckling. För rätt person finns det många spännande möjligheter, inte bara inom Kronans Apotek utan inom hela Oriola gruppen.

Vill du vara med?
Tycker du att detta låter lika spännande som vi tycker att det är. Skicka då in ett motiveringsbrev och ditt CV via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag! 

Sista ansökningsdag: 12/6 - 2021
Anställningsform: Heltid 40 h/v (utlån) alt 75% på endast Bergnäset
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta apotekschef Jaana Boman på telefon: 070 -6662696

Säljsamtal undanbedes
På Kronans Apotek blir du en del av ett friskare imorgon och vi kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, inkluderande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Vi lovar att göra vårt bästa för att stötta din utveckling – och förväntar oss att du gör detsamma med vår. Visa mindre

Farmaceut till Apoteket Smedjan i Luleå

Ansök    Jan 28    Apoteket AB    Farmaceut/Apotekare
Är du en själklar farmaceut? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär. Låt oss själa dig en stund Välkommen till Apoteket Smedjan i Luleå. Här får du vara med i hela verksamheten, få möjlighet att arbeta på flera av våra apotek, och  ta mycket ansvar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid enligt överenskommelse. Många själ att trivas Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser... Visa mer
Är du en själklar farmaceut? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär.

Låt oss själa dig en stund
Välkommen till Apoteket Smedjan i Luleå. Här får du vara med i hela verksamheten, få möjlighet att arbeta på flera av våra apotek, och  ta mycket ansvar.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid enligt överenskommelse.

Många själ att trivas
Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi branschens mest generösa friskvårdsbidrag och ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro.

Vissa jobb är mer själklara än andra
Som farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du är med och bidrar till bättre hälsa för våra kunder, samt delar dina kunskaper med kollegor. Du ansvarar för egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller vid behov.

Själklara meriter
Förutom att du är legitimerad receptarie/apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och intresse av försäljning, är du även en möjlighetsmänniska som tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

För att trivas hos oss är du engagerad och kundinriktad, gillar utmaningar och att samarbeta med kunder och kollegor.

Känns det självklart hittills?
Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Apotekschef Dan Essner på kontaktuppgifterna nedan.


Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss. Visa mindre

Farmaceut med extemporebehörighet till ApoEx Luleå

Ansök    Mar 4    Apoex AB    Farmaceut/Apotekare
Vill du växa med oss i driften? Trivs du en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt? Där erfarenhet är meriterande men strävan till att vilja lära sig är viktigare? Isåfall kommer du trivas hos oss på ApoEx. Arbetsuppgifter ApoEx ToB (Tillverkning och Beredning) Sunderbyn hanterar varje dag ett stort antal beställningar på extemporeläkemedel, både som rekvisition och recept. Vi arbetar med aseptisk tillverkning ... Visa mer
Vill du växa med oss i driften?

Trivs du en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt? Där erfarenhet är meriterande men strävan till att vilja lära sig är viktigare? Isåfall kommer du trivas hos oss på ApoEx.

Arbetsuppgifter

ApoEx ToB (Tillverkning och Beredning) Sunderbyn hanterar varje dag ett stort antal beställningar på extemporeläkemedel, både som rekvisition och recept. Vi arbetar med aseptisk tillverkning av cytostatika och sterila beredningar. Vi har även kliniska prövningar som expedieras från oss. Vi har dagliga leveranser av extempore till Region Norrbottens fem sjukhus (Kiruna, Gällivare, Kalix, Sunderbyn och Piteå). Vi söker nu en framåt och nytänkande farmaceut till tillverkningsenheten i Sunderbyn.

Vi söker 1-2 farmaceuter med behörighet för extemporetillverkning för ett längre samt kortare vikariat på heltid fram till sista augusti 2021 respektive sista maj 2022.

Exempel på arbetsuppgifter

- Farmaceutiskt mottagande och förkontroll av beställningar på extempore enligt rekvisition och recept.
- Iordningställande av satsprotokoll och etiketter till beredning.
- Aseptisk tillverkning av extemporeberedningar (cytostatika och övrig steril).
- Slutkontroll och utleverans av extemporeberedningar.


Din profil

Du som söker är legitimerad receptarie med extemporebehörighet eller apotekare. Största vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och förmåga att passa in i gruppen. Vi tror att man arbetar som mest effektivt när gruppen är sammansvetsad och därför är det viktigt att du kan samarbeta och kommunicera lika bra som du kan jobba självständigt och ta egna beslut.

Vi tror att du som söker är en öppen, driven, strukturerad och noggrann person som trivs i en miljö som stundtals präglas av högt tempo.

Hos oss får du möjlighet att testa många olika uppgifter inom extemporetillverkning och det är en fördel om du upplever dig själv som flexibel och nyfiken.

Din ansökan

Låter detta intressant? Skicka då din ansökan redan idag! Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Har du frågor, vänd dig i så fall till kontaktpersonen längst ner i annonsen.

Snabbfakta

- Omfattning: (vikariat, heltid)
- Placeringsort: (Luleå)
- Tillträde: (Omgående/enligt överenskommelse)
- Lön: Månadslön
- Öppettider: Vardagar (08.00-16.30)


Om företaget

ApoEx AB har på 10 år vuxit till 6 miljarder i omsättning. Vi specialiserar oss på distribution av läkemedel och förbrukningsvaror, extemporetillverkning samt utveckling av IT-lösningar till sjukvården i form av lager- och beställningssystem. ApoEx IT-lösningar används både internt, för att skapa effektivitet, och externt, för att underlätta för kunder och erbjuda nytänkande lösningar.

Kontaktperson

Petra Öhman (Driftchef ApoEx ToB Sunderbyn)

[email protected]

076-698 67 51 Visa mindre

Farmaceut till Apoteket Viken Luleå

Ansök    Sep 1    Apoteket AB    Farmaceut/Apotekare
Är du en själklar farmaceut? Hos Apoteket finner du både skäl och själ för en utvecklande karriär. Låt oss själa dig en stund Välkommen till Apoteket Viken Luleå! Litet apotek vid Stadvikens vårdcentral. Med vårt vårdnära läge kommer många kunder från vårdcentralen som innebär ett högt flöde av kunder som vi tar hand om med snabb service, god rådgivning och omtänksam försäljning. Möjlighet till andra ansvarsområden om tex säljledare finns. Nu söker vi ... Visa mer
Är du en själklar farmaceut? Hos Apoteket finner du både skäl och själ för en utvecklande karriär.

Låt oss själa dig en stund
Välkommen till Apoteket Viken Luleå! Litet apotek vid Stadvikens vårdcentral. Med vårt vårdnära läge kommer många kunder från vårdcentralen som innebär ett högt flöde av kunder som vi tar hand om med snabb service, god rådgivning och omtänksam försäljning.

Möjlighet till andra ansvarsområden om tex säljledare finns.

Nu söker vi en farmaceut för en deltidsanställning alternativt heltid. 

Apoteket Viken ingår i en apoteksgrupp tillsammans med Gammelstad Inom gruppen hjälper och stöttar vi varandra och du kan därför komma att jobba på alla apotek inom apoteksgruppen.

Våra öppettider är 08.30-17.00 på vardagar.

Många själ att trivas
Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi branschens mest generösa friskvårdsbidrag och ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro.

Vissa jobb är mer själklara än andra
Som farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du är med och bidrar till bättre hälsa för våra kunder, samt delar dina kunskaper med kollegor. Du ansvarar för egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller vid behov.

Själklara meriter
Förutom att du är legitimerad receptarie/apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och intresse av försäljning, är du även en möjlighetsmänniska som tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

För att trivas hos oss är du engagerad och kundinriktad, gillar utmaningar och att samarbeta med kunder och kollegor.

Känns det självklart hittills?
Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Alla erbjudanden om rekryterings- och ansökningshjälp i samband med denna rekrytering undanbedes.

Var annonsen mer själklar än självklar? På apoteket.se/karriär kan du ta del av får finurliga ordbok och lära dig mer om våra skäl och själ för en själklar karriär på Apoteket.


Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss. Visa mindre

Apotekare till apoteket Blåklockan i Luleå

Ansök    Apr 26    Apoteket AB    Farmaceut/Apotekare
Vill du arbeta med rådgivning och försäljning på Apoteket - Sveriges mest hållbara företag? Välkommen till apoteket Blåklockan där jag, Sara Törngren, tillsammans med mina 5 medarbetare varje dag gör vårt bästa för att skapa en trevlig atmosfär och den bästa upplevelsen för våra kunder. Apoteket byggdes om i början av 2017 och har nu en stor och fin butik. Vi säljer mycket egenvård men vi har även många receptkunder då vi befinner oss på Sunderby sjukhus.... Visa mer
Vill du arbeta med rådgivning och försäljning på Apoteket - Sveriges mest hållbara företag?

Välkommen till apoteket Blåklockan där jag, Sara Törngren, tillsammans med mina 5 medarbetare varje dag gör vårt bästa för att skapa en trevlig atmosfär och den bästa upplevelsen för våra kunder. Apoteket byggdes om i början av 2017 och har nu en stor och fin butik. Vi säljer mycket egenvård men vi har även många receptkunder då vi befinner oss på Sunderby sjukhus. Våra öppettider är mån-fre 8-18, lördagar 10-15 samt söndagar 12-15.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt deltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi satsar på dig!
På Apoteket satsar vi på din kompetensutveckling och hälsa. Vi har det mest generösa friskvårdsbidraget i branschen och omfattande utbildningsprogram. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad har du också riktigt bra kundmöten. Apoteket har en bred verksamhet där du som medarbetare har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som apotekare hos oss arbetar du i huvudsak med receptservice, professionell rådgivning och egenvårdsförsäljning. Du kommer, med dina farmaceutiska kompetenser och din affärsmässighet, att möta våra kunder och bidra till att stärka vår ställning på marknaden. Du erbjuds arbete i en stimulerande miljö och vi möter dagligen nya utmaningar och har roligt tillsammans.

Du tar ansvar för både dina egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller än dina egna vid behov. Du kommer att växla mellan olika arbetsuppgifter beroende på kundflödet under dagen.

Din profil
Du är legitimerad apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.

Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Vi tror att du är en person med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Apoteket
Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3 500 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan. Apoteket har vunnit utmärkelsen ”Sveriges mest hållbara företag” både 2016 och 2017.

Alla erbjudanden om rekryterings- och ansökningshjälp i samband med denna rekrytering undanbedes! Visa mindre