Lediga jobb Alviks Godstransporter AB i Luleå

Se alla lediga jobb från Alviks Godstransporter AB i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Personal- och löneadminstratör

Vi söker en personal- och löneadministratör till vår HR-avdelning i Luleå. Som personal- och löneadministratör kommer du att ha ansar för hela löneprocessen inom koncernens samtliga trafikbolag. Om du är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag. I denna roll ansvarar du för att rätt lön betalas ut i rätt tid till våra medarbetare samt ger support i löne- och avtalsfrågor. Vidare säkerställer du att företaget följer a... Visa mer
Vi söker en personal- och löneadministratör till vår HR-avdelning i Luleå. Som personal- och löneadministratör kommer du att ha ansar för hela löneprocessen inom koncernens samtliga trafikbolag. Om du är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag.
I denna roll ansvarar du för att rätt lön betalas ut i rätt tid till våra medarbetare samt ger support i löne- och avtalsfrågor. Vidare säkerställer du att företaget följer alla lagar och regler kring löneadministration. Du beräknar och bokför semester- och löneskulder samt utför personaladministrativa uppgifter som introduktion av nyanställda, hantering av anställningsavtal och arbetsgivarintyg. Du tar fram statistikuppgifter till bland annat SCB, Fora och Collectum. Du ansvarar också för att hantera mobilabonnemang och växeltelefonin i företaget.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning inom personal- och löneadministration eller likvärdigt. Du har erfarenhet av lönehandläggning och en gedigen kunskap kring tolkning och tillämpning av olika kollektivavtal. Du har också kunskaper inom arbetsmiljöarbete och god systemvana. Din utbildning och erfarenhet omfattar områden som lönehantering, arbetsrätt och kollektivavtal, samt personalfrågor såsom pensioner och försäkringar.


Vi värdesätter god kommunikativ förmåga, både i muntlig och skriftlig form. Du är noggrann och har förmågan att slutföra uppgifter på ett effektivt sätt. Dessutom är du serviceinriktad och har en god förmåga att skapa och upprätthålla positiva relationer med medarbetare och kollegor. Tjänsten anpassas efter din unika kompetens och erfarenhet, och erbjuder goda möjligheter för personlig och professionell utveckling.
Din kompetens:
Relevant utbildning och/eller erfarenhet kring lönehantering, arbetsrätt, kollektivavtal.
Erfarenhet av lönehandläggning
Kunskap kring tolkning och tillämpning av olika kollektivavtal
Kunskaper inom arbetsmiljöarbete
God systemvana

System som nyttjas i arbetet:
TransPa – Tidrapporterings- och personalsystem
Hogia Lön Plus – Lönesystem
Hogia Approval Management – Attest leverantörsfakturor
Hogia Transportekonomi – Bokföring, redovisning

Placering: Storheden, Luleå.
Önskat tillträde: Enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Varför Alviks Trafik?
Vi erbjuder en dynamisk och familjär arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling och en chans att vara med och påverka. För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, oavsett vilken roll eller position du har. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Visa mindre

GODSCHAUFFÖRER I LULEÅ (semestervikariat)

Inför semestrarna söker vi ansvarsfulla chaufförer till vår godsverksamhet i Luleå. Är du rätt person finns möjlighet till förlängning. Välkommen till ett utvecklande jobb i en familjär organisation. Vad erbjuder vi dig? Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns det även personal stationerade i Sundsvall, Kiruna, Gällivare och Umeå. Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå... Visa mer
Inför semestrarna söker vi ansvarsfulla chaufförer till vår godsverksamhet i Luleå. Är du rätt person finns möjlighet till förlängning. Välkommen till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.
Vad erbjuder vi dig?
Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns det även personal stationerade i Sundsvall, Kiruna, Gällivare och Umeå.
Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Beroende på vilken körning du anställs för kommer du antingen att jobba dagtid eller kväll/natt. Övernattningar på annan ort kan förekomma, men de flesta turer innebär att du kommer hem varje dag. Arbetstiderna och körningarna kan variera och är beroende av tjänst med kortare eller längre turer från den ort du utgår ifrån. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods.
Som chaufför i vår distribution jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och som gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
C- och CE-behörighet.
Aktuell YKB- samt ADR-utbildning. Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.
Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
Du skickar in en ansökan genom att mejla till [email protected]
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst + placeringsort” din ansökan gäller.
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så snart du har möjlighet.
För frågor om tjänsterna kontakta: Oskar Jansson, Trafikledare Gods, tel: 0920-50 22 53
Om företaget
Alviks Trafik är en av Norrbottens ledande transportföretag med 28 bussar, 120 lastbilar och drygt 190 anställda. Redan 1920 började Albin Åström köra mjölkkannor och bybor mellan Alvik och Luleå med sin ombyggda T-Ford. Efter några år köpte han in en buss och lastbil. Sedan har utvecklingen bara fortsatt. Huvudkontoret finns numer på Handelsvägen 2 i Luleå och det är fortfarande familjen Åström som äger och driver företaget. Och precis nu som då är vår affärsidé att med hög kvalitet och kunden i centrum utföra person- och godstransporter. Något som vi kommer att fortsätta med i säkert 100 år till Visa mindre

Bulkchaufför

Har du lastbilskort med CE-behörighet? Perfekt! Vi söker bulkchaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag. Välkommen med din ansökan. Som bulkchaufför kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba under olika tide... Visa mer
Har du lastbilskort med CE-behörighet? Perfekt!
Vi söker bulkchaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag. Välkommen med din ansökan.
Som bulkchaufför kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba under olika tider på dygnet. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning och transport av bulkgods som cement, kalk, sand, foder med mera.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
CE-behörighet.
Aktuell YKB-utbildning.

Erfarenhet från bulktransporter är meriterande.
Varför Alviks Trafik?
För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.
Välkommen med din ansökan!
Kom gärna förbi oss på Storheden i Luleå så att vi får träffa dig.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst + placeringsort” din ansökan gäller. Om du skickar med post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till [email protected]
Skicka in din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsterna kontakta Robert Lundkvist 0920-50 22 20.
Om företaget
Alviks Trafik ett av Norrbottens ledande transportföretag som under hösten 2021 förvärvade FSB Åkeri. Med våra totalt 28 bussar, 120 lastbilar och drygt 190 anställda står vi tillsammans för en stor del av person- och godstransporterna i Norrland. Vi finns i Luleå, Boden, Gällivare, Kiruna, Umeå och Sundsvall.
Huvudkontoret finns i Luleå och vår historia började redan år 1920 i Alvik, strax utanför Luleå. Och precis då som nu är det familjen Åström som äger och driver bolaget som vuxit till en hel koncern?Hela koncernen omsätter idag Hela koncernen omsätter idag 585 miljoner kronor. Visa mindre

Godschaufförer Gällivare

Har du lastbilskort med C- eller CE-behörighet? Perfekt! Inför semestrarna söker vi godschaufförer till vår dagliga verksamhet i Gällivare. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med kundkontakter. Välkommen med din ansökan senast 9 april. Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Gällivare så finns personal stationerade i Boden, Luleå, Kiruna, Sundsvall och Umeå. Som godschaufför i vår fjärrtrafik kom... Visa mer
Har du lastbilskort med C- eller CE-behörighet? Perfekt!
Inför semestrarna söker vi godschaufförer till vår dagliga verksamhet i Gällivare. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med kundkontakter. Välkommen med din ansökan senast 9 april.
Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Gällivare så finns personal stationerade i Boden, Luleå, Kiruna, Sundsvall och Umeå.
Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Gällivare. Våra körningar omfattar distribution av gods inom kommunen, arbetstiderna är dagtid. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods. Som chaufför i vår distribution jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som kan jobba under semestertider. Du är driven, noggrann, flexibel och tar gärna eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
C- och CE-behörighet. (I första hand C- och CE-kort).
Aktuell YKB- samt ADR-utbildning. Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.
För vissa tjänster krävs endast B-behörighet (ej C/CE-behörighet eller YKB/ADR.Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Visa mindre

Bulkchaufförer Luleå

Har du lastbilskort med CE-behörighet? Perfekt! Vi söker bulkchaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag. Välkommen med din ansökan senast 24 april. Som bulkchaufför kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba ... Visa mer
Har du lastbilskort med CE-behörighet? Perfekt! Vi söker bulkchaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag. Välkommen med din ansökan senast 24 april.
Som bulkchaufför kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba under olika tider på dygnet. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning och transport av bulkgods som cement, kalk, sand, foder med mera.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
CE-behörighet.
Aktuell YKB-utbildning.

Erfarenhet från bulktransporter är meriterande.
Varför Alviks Trafik?
För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Visa mindre

Busschaufför Luleå

Har du körkort för buss? Perfekt! Vi erbjuder en heltidsanställning inom vår bussverksamhet. I första gäller anställningen vår beställningstrafik men vid lågsäsong även linjetrafik. Du har ansvar för din ”egen” buss och arbetstiderna kan variera, det kan ibland innebära helgarbete samt övernattningar. Vem söker vi? Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, punktlig och självständig. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personl... Visa mer
Har du körkort för buss? Perfekt!
Vi erbjuder en heltidsanställning inom vår bussverksamhet. I första gäller anställningen vår beställningstrafik men vid lågsäsong även linjetrafik. Du har ansvar för din ”egen” buss och arbetstiderna kan variera, det kan ibland innebära helgarbete samt övernattningar.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, punktlig och självständig. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsten krävs:
D-körkort
Giltigt YKB buss
Giltigt förarkort

Språkkunskaper i engelska samt erfarenhet från busskörning är meriterande.
Välkommen med din ansökan!
Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med många kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar.
Välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst” din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till [email protected] Visa mindre

Godschaufförer Kiruna

Har du lastbilskort med C- eller CE-behörighet? Perfekt! Inför semestrarna söker vi godschaufförer till vår dagliga verksamhet i Kiruna. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med kundkontakter. Välkommen med din ansökan senast 9 april. Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution under semestrarna. Förutom i Kiruna så finns personal stationerade i Boden, Luleå, Gällivare, Sundsvall och Umeå. Som godschaufför i vår... Visa mer
Har du lastbilskort med C- eller CE-behörighet? Perfekt!
Inför semestrarna söker vi godschaufförer till vår dagliga verksamhet i Kiruna. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med kundkontakter. Välkommen med din ansökan senast 9 april.
Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution under semestrarna. Förutom i Kiruna så finns personal stationerade i Boden, Luleå, Gällivare, Sundsvall och Umeå.
Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Kiruna. Våra körningar omfattar distribution av gods inom kommunen, arbetstiderna är dagtid. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods. Som chaufför i vår distribution jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som kan jobba extra vid behov. Du är driven, noggrann, flexibel och tar gärna eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsten krävs:
C- och CE-behörighet. (I första hand C- och CE-kort).
Aktuell YKB- samt ADR-utbildning. Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.
För vissa tjänster krävs endast B-behörighet (ej C/CE-behörighet eller YKB/ADR.Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Visa mindre

Busschaufför Luleå

Har du körkort för buss? Perfekt! Vi söker busschaufförer med D-behörighet till Luleå. Både inför sommaren, extra och tillsvidare. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med många kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar. Välkommen med din ansökan senast 24 april. Vi erbjuder en anställning inom vår bussverksamhet. I första hand får du utföra kortare beställningsuppdrag samt viss lin... Visa mer
Har du körkort för buss? Perfekt!
Vi söker busschaufförer med D-behörighet till Luleå. Både inför sommaren, extra och tillsvidare. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med många kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar. Välkommen med din ansökan senast 24 april.
Vi erbjuder en anställning inom vår bussverksamhet. I första hand får du utföra kortare beställningsuppdrag samt viss linjetrafik.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och gillar att ta eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsten krävs:
D-behörighet
Giltigt YKB buss

Erfarenhet från busskörning är meriterande.
Välkommen med din ansökan!
Kom gärna förbi så att vi får träffa dig.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst” din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till [email protected] Visa mindre

Bulkchaufförer Luleå

Har du lastbilskort med CE-behörighet? Perfekt! Vi söker bulkchaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag. Välkommen med din ansökan senast 24 april. Som bulkchaufför kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba ... Visa mer
Har du lastbilskort med CE-behörighet? Perfekt! Vi söker bulkchaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag. Välkommen med din ansökan senast 24 april.
Som bulkchaufför kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba under olika tider på dygnet. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning och transport av bulkgods som cement, kalk, sand, foder med mera.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
CE-behörighet.
Aktuell YKB-utbildning.

Erfarenhet från bulktransporter är meriterande.
Varför Alviks Trafik?
För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Visa mindre

Vi söker en Mekaniker

Vill du vara med på en utvecklande resa? Vill du arbeta som mekaniker i en både familjär och modern organisation? Ta chansen att bli en av medarbetarna i vår verkstad på Storheden i Luleå. Välkommen till oss på Alviks Trafik. Vad erbjuder vi dig? Som mekaniker hos oss på Alviks Trafik arbetar du i en arbetsgrupp som servar våra egna fordon inom buss- och lastbilsverksamheten. Dina huvuduppgifter är framförallt att genomföra reparationer, service och felsök... Visa mer
Vill du vara med på en utvecklande resa? Vill du arbeta som mekaniker i en både familjär och modern organisation? Ta chansen att bli en av medarbetarna i vår verkstad på Storheden i Luleå. Välkommen till oss på Alviks Trafik.
Vad erbjuder vi dig?
Som mekaniker hos oss på Alviks Trafik arbetar du i en arbetsgrupp som servar våra egna fordon inom buss- och lastbilsverksamheten. Dina huvuduppgifter är framförallt att genomföra reparationer, service och felsökning av tunga fordon. Vi utbildar kontinuerligt vår personal och genom oss får du mer kunskaper inom mekanik, hydraulik, elektronik och IT.
Vem söker vi?
Vi letar efter dig som har ett stort intresse av tunga fordon och som kontinuerligt vill utvecklas genom att utbildas och lära dig mer i yrket. Fordonsteknisk utbildning är ett plus men inte ett krav. För att lyckas i rollen krävs det noggrannhet och samarbete med övriga mekaniker. B-körkort är ett krav och om du har körkort för tunga fordon är det meriterande.
Vi söker en person som och gillar att skruva och meka och som vill utvecklas i ett familjärt gäng. Någon som växer under ansvar och som är engagerad i stort och smått. En medarbetare som tycker om att göra det lilla extra för både kunder och kollegor. Visa mindre

Bulkchaufför (semestervikariat)

Inför semestrarna söker vi chaufförer med CE-behörighet till vår bulkverksamhet. Placeringen är Luleå men jobbet innebär både längre och kortare turer. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation. Vad erbjuder vi dig? Du kommer i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas... Visa mer
Inför semestrarna söker vi chaufförer med CE-behörighet till vår bulkverksamhet. Placeringen är Luleå men jobbet innebär både längre och kortare turer. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.
Vad erbjuder vi dig?
Du kommer i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba under olika tider på dygnet. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning och transport av bulkgods som cement, kalk, sand, foder med mera.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
CE-behörighet.
Aktuell YKB-utbildning.

Erfarenhet från bulktransporter är meriterande.
Varför Alviks Trafik?
För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.
Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
Kom gärna förbi oss på Storheden i Luleå så att vi får träffa dig.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst + placeringsort” din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till [email protected]
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan senast idag.
För frågor om tjänsterna kontakta:
Robert Lundkvist 0920-50 22 20. Visa mindre

Godschaufförer Luleå

Har du körkort med B-, C- eller CE-behörighet? Perfekt! Vi söker godschaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar. Välkommen med din ansökan senast 24 april. Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns personal stationerade i Boden, Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall. Som g... Visa mer
Har du körkort med B-, C- eller CE-behörighet? Perfekt!
Vi söker godschaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar. Välkommen med din ansökan senast 24 april.
Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns personal stationerade i Boden, Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall.
Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Beroende på vilken körning du anställs för kommer du antingen att jobba dagtid eller kväll/natt. Övernattningar på annan ort kan förekomma, men de flesta turer innebär att du kommer hem varje dag. Arbetstiderna och körningarna kan variera och är beroende av tjänst med kortare eller längre turer från den ort du utgår ifrån. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods.
Som chaufför i vår distribution jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som kan jobba extra vid behov. Du är driven, noggrann, flexibel och tar gärna eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
B, C- och CE-behörighet. (I första hand C- och CE-kort).
Aktuell YKB- samt ADR-utbildning. Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Visa mindre

Godschaufför (semestervikariat)

Vad erbjuder vi dig? Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns det även personal stationerade i Gällivare, Kiruna, Sundsvall och Umeå. Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Våra körningar omfattar distribution av gods inom kommunen, arbetstiderna är dagtid. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods. Som chaufför i vår distribution j... Visa mer
Vad erbjuder vi dig?
Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns det även personal stationerade i Gällivare, Kiruna, Sundsvall och Umeå.
Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Våra körningar omfattar distribution av gods inom kommunen, arbetstiderna är dagtid. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods.
Som chaufför i vår distribution jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som kan jobba extra vid behov. Du är driven, noggrann, flexibel och tar gärna eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
B, C- och CE-behörighet. (I första hand C- och CE-kort).
Aktuell YKB- samt ADR-utbildning. Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.
För vissa tjänster krävs endast B-behörighet (ej C/CE-behörighet eller YKB/ADR.Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.
Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst + placeringsort” din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till [email protected]
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan senast idag.
För frågor om tjänsterna kontakta: Joakim Magnusson, Trafikchef Gods, 0920-50 22 51 eller Johan Eriksson, Trafikledare, 0920-50 22 52. Visa mindre