Lediga jobb som Distriktssköterska i Luleå

Se lediga jobb som Distriktssköterska i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Sommaruppdrag för Distriktsköterskor!

Är du en legitimerad Specialistsjuksköterska som vill ha en trygg anställning med bra villkor? Perfekt! Då har du kommit helt rätt. Just nu söker vi Magnifiqa Distriktsköterskor till spännande uppdrag i bland annat Kramfors, Kungsbacka och Luleåunder Sommaren 2024! Vi har välbetalda och flexibla uppdrag som väntar på dig. Sommaruppdragen pågår från Juni till och med Augusti, med möjlighet till förlängning. Du som läser detta hoppas vi ar legitimerad Distr... Visa mer
Är du en legitimerad Specialistsjuksköterska som vill ha en trygg anställning med bra villkor? Perfekt! Då har du kommit helt rätt.
Just nu söker vi Magnifiqa Distriktsköterskor till spännande uppdrag i bland annat Kramfors, Kungsbacka och Luleåunder Sommaren 2024!
Vi har välbetalda och flexibla uppdrag som väntar på dig. Sommaruppdragen pågår från Juni till och med Augusti, med möjlighet till förlängning.
Du som läser detta hoppas vi ar legitimerad Distriktsköterskaoch har några års erfarenhet från yrket. Som person tror vi att du är glad, trivs med att träffa nya människor och vill axla rollen som ambassadör ute pa uppdrag hos våra kunder.
Magnifiq – det Familjära vårdbemanningsbolaget
Magnifiq är ingen vårdjätte. Istället bygger vår framgång på nöjda medarbetare med trygga anställningar och tjänster av högsta kvalitet.
Idag har vi avtal med Sveriges samtliga regioner samt ett stort antal kommuner och privata vårdgivare. Vår ambition har alltid varit att kunna erbjuda våra konsulter bästa tänkbara uppdrag, trygga villkor och höga ersättningar oavsett var i landet du önskar arbeta.
- En personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för dig
- En konkurrenskraftig lön
- Försäkringar, ITP tjänstepension och sjuklön
- Reseersättning och boende utanför hemorten
Vi tillhandahåller intern HLR-utbildning med våra egna instruktörer och samarbetar även med externa partners.


Skicka in din intresseanmälan idag, så återkommer en av våra bemanningsansvariga med uppdrag som passar dig.
Varmt välkommen! Visa mindre

Specialistsjuksköterska, Bemanning

Ansök    Nov 15    VårdföretagSe AB    Distriktssköterska
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som specialistsjuksköterska inom psykiatri till psykiatri i Sunderby. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdfö... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som specialistsjuksköterska inom psykiatri till psykiatri i Sunderby. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Barnmorska i Norra Sverige

Ansök    Maj 22    Sjuksyrra SWE AB    Distriktssköterska
Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. barnmorska iNorra Sverige PåBB-avdelningenarbetar du som barnmorskamed vård och stöd tillblivande och nyblivna föräldrar.En stor del av arbetet handlar om att finnas till hands, ge råd och svara på frågor från mamman/föräldrarna.Även gravida patienter som har komplikationer under sin graviditet kan vårdas här. På gyn-avdelningenvårdaskvinnor med gynekologiska sjukdomar och innebär allt från akut ... Visa mer
Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. barnmorska iNorra Sverige
PåBB-avdelningenarbetar du som barnmorskamed vård och stöd tillblivande och nyblivna föräldrar.En stor del av arbetet handlar om att finnas till hands, ge råd och svara på frågor från mamman/föräldrarna.Även gravida patienter som har komplikationer under sin graviditet kan vårdas här.
På gyn-avdelningenvårdaskvinnor med gynekologiska sjukdomar och innebär allt från akut omhändertagande till planerade operationer.Ex.patienter som genomgått operation pga. godartade gynekologiska operationer, patienter som har en gynekologisk cancer, vid komplikationer av olika slag i tidig graviditet,kvinnor som drabbats av andra akuta gynekologiska åkommor.Lön inom 24 timmarNär du arbetar hos oss behöver du inte längre vänta på lönen. Med flexibel lön har du möjlighet att följa din lön dagligen och göra uttag av din intjänade lön när du vill och behöver det.
Krav:
Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt
Minst 2 års arbetslivserfarenhet som barnmorska
Erfarenhet från BB/Gyn

Var:Norra Sverige
Omfattning: 688%
Tidsperiod:14 Jul (v/b 8/7) – 5 Aug (v/b 5/8)
Arbetstider:Enligt överenskommelse

Journalsystem:VårdAdministrativt System (VAS).Sista ansökningsdag:28 Maj 2024
Vi erbjuder:
Lön inom 24 timmar efter avslutat arbetspass
En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag
Snabb service och flexibla schemalösningar
Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens
Tjänstepension från första arbetade timmen
Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA
Behjälplighetmed boende om du söker uppdrag på annan ort
Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar


Vilka är vi på Sjuksyrra AB?Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Vi är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.
Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande. Visa mindre

Distriktssköterska till Kiruna start Januari 2024!

Ansök    Okt 18    Centric Care AB    Distriktssköterska
Drömmer du om att göra skillnad och bidra till sjukvården i Norrland med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor. OM UPPDRAGET Är du distriktssjuksköterska och är ute efter nya spännande uppdrag? Då kan du vara den vi söker till ett bemanningsuppdra... Visa mer
Drömmer du om att göra skillnad och bidra till sjukvården i Norrland med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Är du distriktssjuksköterska och är ute efter nya spännande uppdrag? Då kan du vara den vi söker till ett bemanningsuppdrag i Kiruna! 
Vi söker dig som är distriktssjuksköterska med minst 2 års dokumenterad erfarenhet.
Krav: Tidigare arbetat med primärvård tidigare.
Erfarenhet inom VAS är meriterande. 

Till uppdraget söker vi dig som är tillgänglig 240101-240430.
Arbetstiden gäller: Vardagar 
Sista ansökningstid: omgående tillsättning dock senast 23/10 
Vid intresse av tjänsten, vänligen ta kontakt med oss idag eller omgående då handläggningstiden är mycket kort! 


DIN PROFIL
Vi söker dig som är distriktssköterska med minst 2 års dokumenterad erfarenhet, du skall ha arbetat inom primärvård tidigare. Som sjuksköterska är du engagerad, driven och mycket trygg i din roll! Du är erfaren, gillar att ta dig an nya utmaningar och kan självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är snabblärd och har lätt att anpassa efter nya miljöer. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 
Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.


OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 
Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Vänta inte, ansök redan idag! Rekrytering sker löpande!

Välkommen! Visa mindre

Sjuksköterska Haparanda Hälsocentral

Ansök    Jul 27    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Är du sjuksköterska eller distrikssköterska och vill arbeta inom primärvård, sök till oss på Haparanda hälsocentral. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som stöttar varandra. I uppdraget ingår att möta patienter i alla åldrar med alla sorters hälsorelaterade problem samt att självständigt likväl som med teamet bedöma och behandla dessa. Vi söker Vi söker dig som är leg. sjuksköterska/distrikt... Visa mer
Är du sjuksköterska eller distrikssköterska och vill arbeta inom primärvård, sök till oss på Haparanda hälsocentral. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som stöttar varandra. I uppdraget ingår att möta patienter i alla åldrar med alla sorters hälsorelaterade problem samt att självständigt likväl som med teamet bedöma och behandla dessa.Vi söker

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska/distriktsköterska. Det är meriterande om du är leg. distriktsköterska. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, som lägst nivå C1. Förutom utbildning ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom primärvård, mottagningsarbete. Det är meriterande om du har goda kunskaper i finska då många av våra patienter är finsktalande.


Den vi söker är flexibel och positiv med ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och intresse för att medverka i verksamhetens utveckling är en förutsättning för att trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska eller distriktsköterska på vår hälsocentral har du ett omväxlande och utvecklande arbete där du arbetar både självständigt och som en del i teamet samt med övriga yrkesprofessioner. Du kommer att arbeta med telefonrådgivning. Planerad och oplanerat mottagningsarbete samt förebyggande hälsovård. Vi lägger stor vikt på individuellt anpassad introduktion för att du ska känna dig trygg och säker i det dagliga arbetet.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling


Information om tjänsten

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extrasatsning på sjuksköterskor.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Gammelstad Hälsocentral

Ansök    Nov 9    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Är du en distriktssköterska/sjuksköterska som gillar teamarbete och varierade arbetsuppgifter och med patienter i varierande åldrar kan du vara den vi söker till vårt fantastiska team. Vi erbjuder en lärorik och stimulerande arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare av olika professioner som stöttar varandra och tar tillvara på varandras kompetens. Hos oss får du en individuellt anpassad inskolning tills du känner dig trygg i din roll. Vi s... Visa mer
Är du en distriktssköterska/sjuksköterska som gillar teamarbete och varierade arbetsuppgifter och med patienter i varierande åldrar kan du vara den vi söker till vårt fantastiska team. Vi erbjuder en lärorik och stimulerande arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare av olika professioner som stöttar varandra och tar tillvara på varandras kompetens. Hos oss får du en individuellt anpassad inskolning tills du känner dig trygg i din roll.Vi söker

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du är distriktssköterska och har erfarenhet från mottagningsarbete.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll är du flexibel, självständig och har en god samarbetsförmåga. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår din roll, men kan se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vidare är du bra på att ta egna initiativ, sätta igång aktiviteter och uppnår resultat. Det här får du arbeta med 

- Vi erbjuder dig arbete på en rolig och intressant arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas i din roll som distriktssköterska/sjuksköterska. Arbetet på hälsocentralen innebär egen mottagning, telefonrådgivning, chatt med patienter, teamarbete kring patienter samt möjlighet till att inrikta sig mot en viss patientgrupp så som hjärtsjukdom, astma/KOL etc. 

- Arbetet innebär både planerad och akut verksamhet varpå dagarna är varierande och vi kan ibland snabbt behöva prioritera och planera om. 

- Vi eftersträvar personcentrerat arbetssätt med så bra flöde som möjligt för varje enskild patient. 

- Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper
Det här erbjuder vi dig

- Hälsocentralen är öppen dagtid; måndag till fredag. Viss tjänstgöring på jourcentralen förekommer. För närvarande ca 3 helger/år. 

- Vi är ett väl sammansvetsat team som har roligt på jobbet och stöttar varandra och hjälps åt. 

- Personligt anpassad inskolning. Vi lägger stor vikt i att du som medarbetare ska känna dig trygg i din roll. 

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd dagtid, vardagar, viss helgtjänstgöring förekommer. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska till Örnäsets hälsocentral, Luleå

Ansök    Jun 21    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Örnäsets hälsocentral har cirka 9500 listade medborgare och ett geografiskt område som innefattar Örnäset samt delar av Skurholmen och Bredviken. Här finns kollegor och medarbetare med stort engagemang och hög kompetens. Vi arbetar tillsammans för att erbjuda en trygg och nära vård. Vi söker Vi söker dig med specialist utbildning till distriktssköterska med goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från pri... Visa mer
Örnäsets hälsocentral har cirka 9500 listade medborgare och ett geografiskt område som innefattar Örnäset samt delar av Skurholmen och Bredviken. Här finns kollegor och medarbetare med stort engagemang och hög kompetens. Vi arbetar tillsammans för att erbjuda en trygg och nära vård.Vi söker

Vi söker dig med specialist utbildning till distriktssköterska med goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från primärvård och att du även har arbetat med BVC. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och hur du kan komplettera vår arbetsgrupp. Vi önskar att du har en stark ansvarskänsla och god förmåga att planera och prioritera arbetet. 


Det här får du arbeta med

I ditt arbete hos oss som distriktssköterska ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården med hälsoförebyggande samt sjukvårdsarbete som innefattar telefonrådgivning, 1177.se, vaccinationer, behandlingar och uppföljningar. Möjligheter finns till egen mottagningsverksamhet utifrån det egna kompetensområdet. Du kommer även att vara en viktig del i arbetet med att utveckla vår hälsocentral i omställningsarbetet mot Nära Vård.


Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Arbetstid 08.00-17.00. Arbete på jourcentralen i Luleå ingår i tjänsten för närvarande 3-4 helger per år. Din grundplacering är på Örnäsets hälsocentral, men tjänstgöring på andra hälsocentraler kan förekomma, då under planerade former. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konsultuppdrag för erfaren Sjuksköterska: Hälsocentral v.33-40

A?r du en legitimerad sjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en Magnifiq Sjuksköterska/Distriktsköterska till spa?nnande uppdrag på en Hälsocentral i Gammelstad Uppdraget pågår mellan v.33-40 Sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning, telefonrådgivning samt "jourpass" på HC. Arbetstid: Vardagar kl. 08-17:00 Eventuellt kan det bli aktuellt med med enstaka jourpass på helg... Visa mer
A?r du en legitimerad sjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt.

Just nu so?ker vi en Magnifiq Sjuksköterska/Distriktsköterska till spa?nnande uppdrag på en Hälsocentral i Gammelstad

Uppdraget pågår mellan v.33-40

Sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning, telefonrådgivning samt "jourpass" på HC.

Arbetstid: Vardagar kl. 08-17:00 Eventuellt kan det bli aktuellt med med enstaka jourpass på helger kl. 09:30-18:00

Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad Sjuksko?terska och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n primärvården. Det är meriterande om du är utbildad Distriktsköterska.

Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder.

Magnifiq - det familja?ra va?rdbemanningsbolaget

Magnifiq a?r ingen va?rdja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet. Vi fo?rmedlar konsultuppdrag o?ver hela Sverige, men har va?rt huvudkontor i Umea? och ka?nner stolthet o?ver att vara norrlandsexperter na?r det kommer till vårdbemanning och uppdrag för sjuksköterskor.

Många av våra bemanningssjuksköterskor har varit med oss sedan starten, vi bygger långsiktigt och håller hårt i våra norrländska värderingar: omtanke, trygghet och äventyrslusta.

Vi tror nämligen att grunden för att kunna ge omtanke är en känsla av egen trygghet - både ekonomiskt och i din dagliga arbetssituationen. Mår du bra så orkar du få andra att må bra och det är vår uppgift att ge dig förutsättningarna att trivas, växa och utvecklas.

Som konsult hos oss får du bland annat;

- En personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för dig
- En konkurrenskraftig lön
- Försäkring, tjänstepension och sjuklön
- Reseersättning och boende utanför hemorten

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.
Va?nta i sa? fall inte - uppdraget tillsätts löpande.

Varmt välkommen!

Teamet på Magnifiq

Växel: 090-136200 Visa mindre

Distrikssköterska till Jokkmoks hälsocentral

Ansök    Maj 2    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Är du Distriktssköterska och vill arbeta inom primärvård, sök till oss på Jokkmokks hälsocentral. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som stöttar varandra. I uppdraget ingår att möta patienter i alla åldrar med alla sorters hälsorelaterade problem samt att självständigt likväl som med teamet bedöma och behandla dessa.  Vi söker Vi söker dig som är legitimerad Distriktsköterska som har goda ku... Visa mer
Är du Distriktssköterska och vill arbeta inom primärvård, sök till oss på Jokkmokks hälsocentral. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som stöttar varandra. I uppdraget ingår att möta patienter i alla åldrar med alla sorters hälsorelaterade problem samt att självständigt likväl som med teamet bedöma och behandla dessa. Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad Distriktsköterska som har goda kunskaper i svenskt språk, tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i systemen VAS & lifecare.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person ser vi att du är strukturerad, självgående och kvalitetsmedveten. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade eller pressade situationer samt har en god förmåga att samarbeta med andra.Det här får du arbeta med

Som Distriktssköterska på vår hälsocentral har du ett omväxlande och utvecklande arbete där du arbetar både självständigt och som en del i teamet samt med övriga yrkesprofessioner. Du kommer att arbeta med telefonrådgivning, planerad och oplanerat mottagningsarbete, samt förebyggande hälsovård. Vi lägger stor vikt på individuellt anpassad introduktion för att du ska känna dig trygg och säker i det dagliga arbetet. Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är tidsbegränsad till och med 31/12-2023 med eventuell möjlighet till förläning, dagtid och heltid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extrasatsning på sjuksköterskor, https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Sjukskoterska/.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till uppdrag i Västerbotten!

Ansök    Apr 18    Centric Care AB    Distriktssköterska
OM UPPDRAGET Vi söker nu en distriktsköterska till en Hälsocentral i Umeå. Uppdraget finns från v.24–33, helgfria vardagar kl.08.00–17.00. DIN PROFIL Vi söker en erfaren distriktssköterska som är väl förtrogen med arbetsuppgifter och flöden på en hälsocentral. Du är självgående i alla delar av arbetet och klarar ett högt tempo. Du kan bedöma och prioritera hälso- och sjukvårdsinsatser, samt systematiskt och fortlöpande utveckla, följa upp, och säkra kvali... Visa mer
OM UPPDRAGET
Vi söker nu en distriktsköterska till en Hälsocentral i Umeå. Uppdraget finns från v.24–33, helgfria vardagar kl.08.00–17.00.

DIN PROFIL
Vi söker en erfaren distriktssköterska som är väl förtrogen med arbetsuppgifter och flöden på en hälsocentral. Du är självgående i alla delar av arbetet och klarar ett högt tempo. Du kan bedöma och prioritera hälso- och sjukvårdsinsatser, samt systematiskt och fortlöpande utveckla, följa upp, och säkra kvaliteten i verksamheten enligt lagstiftning, föreskrifter, rutiner och riktlinjer. För uppdraget krävs vidare att du har god kännedom om evidens och kunskapsbaserade behandlingsmetoder. Dataprogram som används är NCS Cross, ROS, EyeDoc, 1177.se, Hälsodigitalen/clinic 24. Prator (meriterande)

Hör av dig till mig om du är intresserad så kan vi berätta mer.
OM OSS
Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Luleå, Stockholm och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig Hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Distriktsköterska till Hälsocentral i Gällivare

Ansök    Apr 14    Centric Care AB    Distriktssköterska
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. OM UPPDRAGET Sedvanliga arbetsuppgifter som utförs på hälsocentral, dvs mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi söker dig som är tillgänglig dagtid, måndag-fredag kl 8-17 med 45 min lunch vecka 24-26.  Dataprogram: VAS, tele Q.  DIN PROFIL Dis... Visa mer
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care.

OM UPPDRAGET
Sedvanliga arbetsuppgifter som utförs på hälsocentral, dvs mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi söker dig som är tillgänglig dagtid, måndag-fredag kl 8-17 med 45 min lunch vecka 24-26. 
Dataprogram: VAS, tele Q. 

DIN PROFIL
Distriktsköterska med minst 2 års primärvårdserfarenhet. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Visa mindre

Distriktsköterska till Hälsocentral i Gällivare - Barnhälsovården

Ansök    Apr 14    Centric Care AB    Distriktssköterska
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. OM UPPDRAGET Uppdraget innebär arbete vid branhälsovården samt övrigt mottagningsarbete. Vi söker dig som är tillgänglig dagtid, måndag-fredag kl 8-17 med 45 min lunch vecka 29-32.  Dataprogram: VAS, tele Q.  DIN PROFIL Distriktsköterska med minst... Visa mer
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care.

OM UPPDRAGET
Uppdraget innebär arbete vid branhälsovården samt övrigt mottagningsarbete. Vi söker dig som är tillgänglig dagtid, måndag-fredag kl 8-17 med 45 min lunch vecka 29-32. 
Dataprogram: VAS, tele Q. 

DIN PROFIL
Distriktsköterska med minst 2 årserfarenhet inom barnhälsovård. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Visa mindre

Hälsocentral söker DSK - Sommar 2023

A?r du en legitimerad Distriktsköterska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en Magnifiq Distriktsköterska till spa?nnande uppdrag på en Hälsocentral i Gammelstad Uppdraget pågår mellan v. 18-35 Sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning med telefonrådgivning. Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad Distriktsköterska och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n yrket. Som person tror vi... Visa mer
A?r du en legitimerad Distriktsköterska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt.

Just nu so?ker vi en Magnifiq Distriktsköterska till spa?nnande uppdrag på en Hälsocentral i Gammelstad

Uppdraget pågår mellan v. 18-35

Sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning med telefonrådgivning.

Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad Distriktsköterska och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n yrket. Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder.

Magnifiq - det familja?ra va?rdbemanningsbolaget

Magnifiq a?r ingen va?rdja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet. Vi fo?rmedlar konsultuppdrag o?ver hela Sverige, men har va?rt huvudkontor i Umea? och ka?nner stolthet o?ver att vara norrlandsexperter na?r det kommer till vårdbemanning och uppdrag för sjuksköterskor.

- En personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för dig
- En konkurrenskraftig lön
- Försäkring, tjänstepension och sjuklön
- Reseersättning och boende utanför hemorten

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.
Va?nta i sa? fall inte - uppdraget tillsätts löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Teamet på Magnifiq

Växel: 090-136200 Visa mindre

Specialistsjuksköterska till Luleå

Ansök    Mar 31    Sjuksyrra SWE AB    Distriktssköterska
Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till avdelning. Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga. Krav: - Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet - Minst två års erfarenhet inom din vidareutbildning. Var: Luleå Omfattning: 100% Tidsperiod: v.18-35 2023 Arbetstider: 0800-1700, Journalsystem: VAS, tele Q Sista ansökningsdag... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till avdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Minst två års erfarenhet inom din vidareutbildning.

Var: Luleå

Omfattning: 100%

Tidsperiod: v.18-35 2023

Arbetstider: 0800-1700,

Journalsystem: VAS, tele Q

Sista ansökningsdag: 2023-04-05


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter våra kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus Visa mindre

Distriktssköterska till Hälsocentral i Luleå!

Prime care söker just nu distriktssköterskor till Hälsocentral nära Luleå! Uppdragsperioden är v. 13-17 och avser arbete om 100% med varierande arbetstider. Vem är du? Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du: • Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska • Har två års erfarenhet • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. • Är service minded. Har ett genuin... Visa mer
Prime care söker just nu distriktssköterskor till Hälsocentral nära Luleå!

Uppdragsperioden är v. 13-17 och avser arbete om 100% med varierande arbetstider.

Vem är du?
Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska
• Har två års erfarenhet
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

• Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som sjuksköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
När du har sökt tjänsten kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Syftet med att Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda.
Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Distriktssköterska till Hälsocentral i Umeå

Ansök    Mar 14    Centric Care AB    Distriktssköterska
OM UPPDRAGET Nu söker vi en distriktsköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på Hälsocentral i Umeå. Uppdraget innebär arbetsuppgifter som att ta emot patienter på egen mottagning. Vi söker dig som är tillgänglig v.25–28, 2023.  Vi kan hjälpa till med boende vid behov.  DINA ARBETSUPPGIFTER På mottagningen kan arbetet handla om bedömningar såsom hudbesvär, allergier, egen vård, behandlingar, kontroll av blodtryck och såromläggningar. Distriktssköterska... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi en distriktsköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på Hälsocentral i Umeå. Uppdraget innebär arbetsuppgifter som att ta emot patienter på egen mottagning. Vi söker dig som är tillgänglig v.25–28, 2023. 
Vi kan hjälpa till med boende vid behov. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
På mottagningen kan arbetet handla om bedömningar såsom hudbesvär, allergier, egen vård, behandlingar, kontroll av blodtryck och såromläggningar. Distriktssköterskan kan ha olika specialistmottagningar exempelvis för patienter med astma eller diabetes. Förskrivningsrätt för vissa läkemedel och kan också förskriva och prova ut vissa hjälpmedel. Distriktssköterskan sitter i telefonrådgivning / Hälsodigitalen. Även samtal i akuttelefonen förekommer. Kvälls- och helgtjänstgörning förekommer på primärvårdsjouren, endast vid behov.

DIN PROFIL
Distriktssköterska eller sjuksköterska med erfarenhet av primärvård.
Fördelaktigt om Cross och teleQ kunskap finns.
 
OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård. Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.  Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till mottagning i Norrbotten

Ansök    Mar 13    Nursehouse AB    Distriktssköterska
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på hälsocentral i Luleå. Uppdraget startar 2023-03-27 och slutar 2023-04-30. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska. Du beh... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på hälsocentral i Luleå. Uppdraget startar 2023-03-27 och slutar 2023-04-30.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Distriktssköterska till Hälsocentral i Umeå

Ansök    Mar 20    Centric Care AB    Distriktssköterska
OM UPPDRAGET Nu söker vi en distriktsköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på Hälsocentral i Umeå. Vi söker dig som är tillgänglig v.24–33, 2023. Vi kan hjälpa till med boende vid behov.  DINA ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter vid patientrelaterad sköterskemottagning på Hälsocentral. Dataprogram som används är NCS Cross, ROS, EyeDoc, 1177.se, Hälsodigitalen/clinic 24. Prator (meriterande).  DIN PROFIL Du är en erfaren dist... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker vi en distriktsköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på Hälsocentral i Umeå. Vi söker dig som är tillgänglig v.24–33, 2023.
Vi kan hjälpa till med boende vid behov. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter vid patientrelaterad sköterskemottagning på Hälsocentral. Dataprogram som används är NCS Cross, ROS, EyeDoc, 1177.se, Hälsodigitalen/clinic 24. Prator (meriterande). 

DIN PROFIL
Du är en erfaren distriktssköterska som är väl förtrogen med arbetsuppgifter och flöden på en hälsocentral. Självgående i alla delar av arbetet, klarar högt tempo.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård. Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.  Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

BVC-sköterska/Distriktssköterska till Björkskatans hälsocentral, Luleå

Ansök    Feb 27    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Björkskatans hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 12 500 listade medborgare varav dessa är 650 barn i åldern 0-5 år. Vi är Luleås näst största hälsocentral och på hälsocentralen arbetar många professioner, totalt är vi ca 40 personer. Närheten till universitet gör att vår patient grupp är mångkulturell och arbetsplatsen är HBTQ certifierad. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet med patientens bästa i fokus. Vi söker Vi söker... Visa mer
Björkskatans hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 12 500 listade medborgare varav dessa är 650 barn i åldern 0-5 år. Vi är Luleås näst största hälsocentral och på hälsocentralen arbetar många professioner, totalt är vi ca 40 personer. Närheten till universitet gör att vår patient grupp är mångkulturell och arbetsplatsen är HBTQ certifierad. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet med patientens bästa i fokus.Vi söker

Vi söker dig som vill komma och jobba med oss och alla våra underbara barn och familjer på BVC. Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning, med inriktning mot distriktssköterska eller specialistsköterska med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och gärna erfarenhet av arbete inom primärvården. Du ska ha drivet och viljan att kunna bidra till en sammanhållen och god vård för våra patienter. Körkort  krävs. Om du känner att detta stämmer in på dig är du välkommen till oss.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en bra helhetssyn, är självgående, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du är serviceinriktad och tillmötesgående, och vill hjälpa till att hitta lösningar. Det här får du arbeta med

Som BVC-sköterska hos oss jobbar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd för föräldrar i att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter föräldrar och barn i grupp och individuellt, utifrån varje familjs behov. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning/telefonrådgivning och vaccinationer. Arbetsuppgifterna grundar sig på barnhälsovårdens nationella riktlinjer. Vi har ett nära samarbete med mödrahälsovården men även samarbete med BHV psykologer och läkare.
Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

- Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extrasatsning på sjuksköterskor, http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Sjukskoterska/


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schema förlagt dagtid. Arbetstiden är 08:00-17:00. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktsköterska till Hälsocentral i Luleå

Ansök    Mar 13    Centric Care AB    Distriktssköterska
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. OM UPPDRAGET Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på sköteskemottagning, telefonrådgivning samt "jourpass" på HC, v13-17.  Dataprogram: VAS, tele Q.  DIN PROFIL Distriktsköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.  B-körkort.  ATT JOBBA SO... Visa mer
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care.

OM UPPDRAGET
Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på sköteskemottagning, telefonrådgivning samt "jourpass" på HC, v13-17. 
Dataprogram: VAS, tele Q. 

DIN PROFIL
Distriktsköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

B-körkort. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Norrbotten

Ansök    Mar 13    Medfind AB    Distriktssköterska
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på hälsocentral i Luleå. Period och uppdrag: Uppdrage... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på hälsocentral i Luleå.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-03-27 och pågår till 2023-04-30. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till äldrevård i Norrbotten

Ansök    Jan 23    Nursehouse AB    Distriktssköterska
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag inom hemsjukvård i Luleå. Uppdraget startar 2023-06-19 och slutar 2023-08-13. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska. Du be... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag inom hemsjukvård i Luleå. Uppdraget startar 2023-06-19 och slutar 2023-08-13.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

BVC sjuksköterska till Stadsvikens hälsocentral, Luleå

Ansök    Jan 31    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Stadsvikens hälsocentral har cirka 45 anställda. Vi har ett gott samarbetsklimat och vi jobbar ständigt för förbättring och utveckling som ska gynna både oss och våra patienter. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller med annan relevant vidareutbildning/specialistutbildning och gärna med erfarenhet från arbete med barn inom barnhälsovård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är ... Visa mer
Stadsvikens hälsocentral har cirka 45 anställda. Vi har ett gott samarbetsklimat och vi jobbar ständigt för förbättring och utveckling som ska gynna både oss och våra patienter.
Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller med annan relevant vidareutbildning/specialistutbildning och gärna med erfarenhet från arbete med barn inom barnhälsovård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är en engagerad, kompetens och initiativtagande person med hög ansvarskänsla. Du har en god samarbetsförmåga, mycket kreativitet och är positiv till utveckling och förändringsarbete.

Det här får du arbeta med
Du arbetar på vår barnavårdscentral med kontroller, uppföljningar och föräldrautbildning. Hembesök ingår i dina arbetsuppgifter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Norrbotten

Ansök    Jan 24    Nursehouse AB    Distriktssköterska
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på avdelning i Luleå. Uppdraget startar 2023-06-19 och slutar 2023-08-13. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska. Du behöve... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på avdelning i Luleå. Uppdraget startar 2023-06-19 och slutar 2023-08-13.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till äldrevård i Norrbotten

Ansök    Jan 23    Nursehouse AB    Distriktssköterska
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag inom hemsjukvård i Luleå. Uppdraget startar 2023-06-19 och slutar 2023-08-13. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska. Du be... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag inom hemsjukvård i Luleå. Uppdraget startar 2023-06-19 och slutar 2023-08-13.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

BVC-sköterska/Distriktssköterska till Björkskatans hälsocentral, Luleå

Ansök    Nov 3    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Björkskatans hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 12 600 listade medborgare varav dessa är 650 barn i åldern 0-5 år. Vi är Luleås näst största hälsocentral och på hälsocentralen arbetar många professioner, totalt är vi 44 personer. Närheten till universitet gör att vår patient grupp är mångkulturell och arbetsplatsen är HBTQ certifierad. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet med patientens bästa i fokus. Vi söker Vi söker dig s... Visa mer
Björkskatans hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 12 600 listade medborgare varav dessa är 650 barn i åldern 0-5 år. Vi är Luleås näst största hälsocentral och på hälsocentralen arbetar många professioner, totalt är vi 44 personer. Närheten till universitet gör att vår patient grupp är mångkulturell och arbetsplatsen är HBTQ certifierad. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet med patientens bästa i fokus.

Vi söker
Vi söker dig som vill komma och jobba med oss och alla våra underbara barn och familjer på BVC. Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning, med inriktning mot distriktssköterska eller specialistsköterska med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och gärna erfarenhet av arbete inom primärvården. Du ska ha drivet och viljan att kunna bidra till en sammanhållen och god vård för våra patienter. Körkort  krävs. Om du känner att detta stämmer in på dig är du välkommen till oss.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en bra helhetssyn, är självgående, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du är serviceinriktad och tillmötesgående, och vill hjälpa till att hitta lösningar. 

Det här får du arbeta med
Som BVC-sköterska hos oss jobbar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd för föräldrar i att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter föräldrar och barn i grupp och individuellt, utifrån varje familjs behov. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning/telefonrådgivning och vaccinationer. Arbetsuppgifterna grundar sig på barnhälsovårdens nationella riktlinjer. Vi har ett nära samarbete med mödrahälsovården men även samarbete med BHV psykologer och läkare.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
- Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extrasatsning på sjuksköterskor, http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Sjukskoterska/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schema förlagt dagtid. Arbetstiden är 08:00-17:00. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/barnsjuksköterska till Stadsvikens hälsocentral, Luleå

Ansök    Aug 18    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Stadsvikens hälsocentral har ett upptagningsområde på 13 400 invånare. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller med annan relevant vidareutbildning/specialistutbildning och gärna med erfarenhet från arbete med barn inom barnhälsovård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är en engagerad, kompetens och initiativtagande person med hög ansvarskänsla. Du har en god samarbetsförmåga,... Visa mer
Stadsvikens hälsocentral har ett upptagningsområde på 13 400 invånare.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller med annan relevant vidareutbildning/specialistutbildning och gärna med erfarenhet från arbete med barn inom barnhälsovård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är en engagerad, kompetens och initiativtagande person med hög ansvarskänsla. Du har en god samarbetsförmåga, mycket kreativitet och är positiv till utveckling och förändringsarbete.

Det här får du arbeta med
Du arbetar på vår barnavårdscentral med kontroller, uppföljningar och föräldrautbildning. Hembesök ingår i dina arbetsuppgifter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/BVC sjuksköterska till Stadsvikens hälsocentral, Luleå

Ansök    Jun 21    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Stadsvikens hälsocentral har ett upptagningsområde på 13 400 invånare. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller med annan relevant vidareutbildning/specialistutbildning och gärna med erfarenhet från arbete med barn inom barnhälsovård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är en engagerad, kompetens och initiativtagande person med hög ansvarskänsla. Du har en god samarbetsförmåga,... Visa mer
Stadsvikens hälsocentral har ett upptagningsområde på 13 400 invånare.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller med annan relevant vidareutbildning/specialistutbildning och gärna med erfarenhet från arbete med barn inom barnhälsovård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är en engagerad, kompetens och initiativtagande person med hög ansvarskänsla. Du har en god samarbetsförmåga, mycket kreativitet och är positiv till utveckling och förändringsarbete.

Det här får du arbeta med
Du arbetar på vår barnavårdscentral med kontroller, uppföljningar och föräldrautbildning. Hembesök ingår i dina arbetsuppgifter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konsultsjuksköterska med bred erfarenhet

Vill du vara med och arbeta som konsult hos Systrarnas bemanning? Vi söker dig som är sjuksköterska med bred erfarenhet och som kan leverera rätt värden till bolaget och våra blivande kunder i Ystads kommun. ARBETSUPPGIFTER Självständigt utföra omvårdnad i enlighet med gällande beslut med fokus på kvalité utifrån kundens önskemål. Driva efterfrågad förändringsledning och verksamhetsutveckling. FORMELLA KRAV Godkänd legitimation Minst 8 års erfarenhet som s... Visa mer
Vill du vara med och arbeta som konsult hos Systrarnas bemanning? Vi söker dig som är sjuksköterska med bred erfarenhet och som kan leverera rätt värden till bolaget och våra blivande kunder i Ystads kommun.
ARBETSUPPGIFTER
Självständigt utföra omvårdnad i enlighet med gällande beslut med fokus på kvalité utifrån kundens önskemål. Driva efterfrågad förändringsledning och verksamhetsutveckling.
FORMELLA KRAV
Godkänd legitimation
Minst 8 års erfarenhet som sjuksköterska
Minst 4 års erfarenhet av kommunal verksamhet
Två stycken skriftliga referenser, varav en från chef
Intyg från HOSP (max 6 månader gammal)
Utdrar ur belastningsregister (max 6 månader gammalt)
Utdrag ur register från IVO. (max 6 månader gammalt)
Körkort B
SITH:s kort är önskvärt

Påbyggnadsutbildning till distriktsköterska liksom annan påbyggnadsutbildning är meriterande. Det är också meriterande ifall du har erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete hos uppdragsgivare.
Erfarenhet av arbete i ett flertal journal och vårdplaneringssystem är meriterande.
VI SÖKER DIG SOM
Har konsultativa personliga egenskaper såsom:
är ansvarsfull och pålitlig,
är engagerad och empatisk,
är utvecklingsinriktad,
har god social förmåga,
har god samarbetsförmåga,
har god datorvana och
kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi tror att kunderna ropar efter dig som är konsultativt lagd, vill skapa mervärde i vår och kundens verksamhet samt vill vara med och utveckla hälso- och vårdbranschen.
LÖN och PERIOD
Ersättning enligt vår policy och överenskommelse.
Behovet är dag, kväll och helgtjänstgöring.
OM SYSTRARNAS BEMANNING
Systrarnas bemanning startades i juni 2020 av systrarna Helene och Ulrika Odh. De är båda leg. sjuksköterskor sedan trettio år tillbaka med bred erfarenhet inom såväl akutsjukvård som kommunal verksamhet. Bolaget är under utveckling och vi söker nu dig som vill vara med på vår resa, arbeta som konsultsjuksköterska och vara en del av en efterfrågad och växande organisation.
Visionen är att säkerställa vårdkonsulter med flexibilitet och hög kvalité och som kan se alla kunders unika behov. Vår övertygelse är att kvalité på hög nivå grundar sig i medarbetare som har ett personligt engagemang med kunden i fokus. Rätt konsult för rätt uppdrag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Distriktssköterska/BVC sjuksköterska till Stadsvikens hälsocentral, Luleå

Ansök    Jun 3    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Stadsvikens hälsocentral har ett upptagningsområde på 13 400 invånare. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller med annan relevant vidareutbildning/specialistutbildning och gärna med erfarenhet från arbete med barn inom barnhälsovård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är en engagerad, kompetens och initiativtagande person med hög ansvarskänsla. Du har en god samarbetsförmåga,... Visa mer
Stadsvikens hälsocentral har ett upptagningsområde på 13 400 invånare.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller med annan relevant vidareutbildning/specialistutbildning och gärna med erfarenhet från arbete med barn inom barnhälsovård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är en engagerad, kompetens och initiativtagande person med hög ansvarskänsla. Du har en god samarbetsförmåga, mycket kreativitet och är positiv till utveckling och förändringsarbete.

Det här får du arbeta med
Du arbetar på vår barnavårdscentral med kontroller, uppföljningar och föräldrautbildning. Hembesök ingår i dina arbetsuppgifter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Legitimerad sjuksköterska/Distriktssköterska till Kompetensenheten, Lu ...

Ansök    Apr 12    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Legitimerad sjuksköterska/Distriktssköterska eller annan relevant utbildning till Kompetensenheten, Luleå, Bergnäsets hälsocentral På vår arbetsplats på Kompetensenheten finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tätt tillsammans med uppgiften att utbilda/handleda läkare och ge dem förutsättningar att bli goda kollegor i den norrbottniska primärvården. Vi gör även grundläggande bedömningar för att säkerställa utbildningsnivån... Visa mer
Legitimerad sjuksköterska/Distriktssköterska eller annan relevant utbildning till Kompetensenheten, Luleå, Bergnäsets hälsocentral
På vår arbetsplats på Kompetensenheten finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tätt tillsammans med uppgiften att utbilda/handleda läkare och ge dem förutsättningar att bli goda kollegor i den norrbottniska primärvården. Vi gör även grundläggande bedömningar för att säkerställa utbildningsnivån hos legitimerade läkare som söker specialisttjänstgöring i allmänmedicin.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller har en annan relevant utbildning med goda kunskaper i svenska och engelska, meriterande om du har handledarutbildning. Vidare har du erfarenhet av sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvård och handledning, vi ser det som en merit om du har erfarenhet av VAS. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående och tar ansvar för ditt arbete samtidigt som du ser nyttan av att samarbeta med andra. Du är strukturerad och kommunikativ och tydlig där du formulerar dig väl i ditt arbete. Vidare är du kulturell medveten och pedagogisk där du förstår människors olika förutsättningar. Vi ser gärna att du har ett driv och vill bidra till utvecklingen av utbildning av läkare i regionen.

Det här får du arbeta med
Kompetensenheten fungerar som en resurs för all primärvård i länet och arbetet innebär att genomföra utbildning/handledning av läkare där bedömningen påvisat behov av utbildningsinsatser, göra grundläggande bedömningar för att säkerställa kunskapsnivån hos legitimerade läkare som söker specialisttjänstgöring i allmänmedicin samt värderar kompetensen hos svenska läkare som utbildat sig i annat EU-land och söker specialisttjänster i länet. Sommedlemi teamet bidrar du med din kompetens och har ett helhetsperspektivet över vårdkedjan. Du driver rekryterings processen i nära samverkan med verksamhetscheferna på hälsocentralerna, planerar, schemalägger och kallar patienter till mottagningen, ingår i mottagningsarbetet, handleder, samordnarvåra utbildningaroch utvärderar.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 8.00-17.00. Tillträde 2022-08-01 eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Legitimerad sjuksköterska/Distriktssköterska till Kompetensenheten, Lu ...

Ansök    Maj 27    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Legitimerad sjuksköterska/Distriktssköterska eller annan relevant utbildning till Kompetensenheten, Luleå, Bergnäsets hälsocentral På vår arbetsplats på Kompetensenheten finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tätt tillsammans med uppgiften att utbilda/handleda läkare och ge dem förutsättningar att bli goda kollegor i den norrbottniska primärvården. Vi gör även grundläggande bedömningar för att säkerställa utbildningsnivån... Visa mer
Legitimerad sjuksköterska/Distriktssköterska eller annan relevant utbildning till Kompetensenheten, Luleå, Bergnäsets hälsocentral
På vår arbetsplats på Kompetensenheten finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tätt tillsammans med uppgiften att utbilda/handleda läkare och ge dem förutsättningar att bli goda kollegor i den norrbottniska primärvården. Vi gör även grundläggande bedömningar för att säkerställa utbildningsnivån hos legitimerade läkare som söker specialisttjänstgöring i allmänmedicin.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller har en annan relevant utbildning med goda kunskaper i svenska och engelska, meriterande om du har handledarutbildning. Vidare har du erfarenhet av sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvård och handledning, vi ser det som en merit om du har erfarenhet av VAS. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående och tar ansvar för ditt arbete samtidigt som du ser nyttan av att samarbeta med andra. Du är strukturerad och kommunikativ och tydlig där du formulerar dig väl i ditt arbete. Vidare är du kulturell medveten och pedagogisk där du förstår människors olika förutsättningar. Vi ser gärna att du har ett driv och vill bidra till utvecklingen av utbildning av läkare i regionen.

Det här får du arbeta med
Kompetensenheten fungerar som en resurs för all primärvård i länet och arbetet innebär att genomföra utbildning/handledning av läkare där bedömningen påvisat behov av utbildningsinsatser, göra grundläggande bedömningar för att säkerställa kunskapsnivån hos legitimerade läkare som söker specialisttjänstgöring i allmänmedicin samt värderar kompetensen hos svenska läkare som utbildat sig i annat EU-land och söker specialisttjänster i länet. Sommedlemi teamet bidrar du med din kompetens och har ett helhetsperspektivet över vårdkedjan. Du driver rekryterings processen i nära samverkan med verksamhetscheferna på hälsocentralerna, planerar, schemalägger och kallar patienter till mottagningen, ingår i mottagningsarbetet, handleder, samordnarvåra utbildningaroch utvärderar.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 8.00-17.00. Tillträde 2022-08-01 eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska sökes till bemanningsuppdrag i Luleå

Ansök    Maj 11    Viva Bemanning AB    Distriktssköterska
Går du i tankarna att testa något nytt? Eller letar du efter ditt nästa uppdrag? Vi söker just nu en distriktssköterska som kan hjälpa på en hälsocentral i Luleå. Minst två års erfarenhet som distriktssköterska. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll. Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra! Period Omgående - v.35 Schema Dag Kvalifikationer Vi söker dig som är distriktssköterska med yrkeserfarenhet och referen... Visa mer
Går du i tankarna att testa något nytt? Eller letar du efter ditt nästa uppdrag?
Vi söker just nu en distriktssköterska som kan hjälpa på en hälsocentral i Luleå.
Minst två års erfarenhet som distriktssköterska.
Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.


Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!
Period
Omgående - v.35
Schema
Dag
Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.
Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.
Om oss
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.
#jobbjustnu Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till mottagning i Norrbotten

Ansök    Apr 5    Nursehouse AB    Distriktssköterska
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på hälsocentral i Luleå. Uppdraget startar 2022-04-06 och slutar 2022-09-04. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska. Du beh... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på hälsocentral i Luleå. Uppdraget startar 2022-04-06 och slutar 2022-09-04.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska till Stadsvikens hälsocentral, Luleå

Ansök    Apr 1    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Stadsvikens hälsocentral har genomfört stora förändringar för att kunna tillgodose våra patienters behov med nya arbetsssätt. Vi har för närvarande 5 sjuksköterskeledda mottagningar inom astma- kol, diabetes, hypertoni, hjärtsvikt samt minnesviktsmottaging. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.Vi är ständigt på alerten för att skapa effektiva flöden och det innebär att du att får jobba mycket med fokus på förändringsarbete. Vi söker där... Visa mer
Stadsvikens hälsocentral har genomfört stora förändringar för att kunna tillgodose våra patienters behov med nya arbetsssätt. Vi har för närvarande 5 sjuksköterskeledda mottagningar inom astma- kol, diabetes, hypertoni, hjärtsvikt samt minnesviktsmottaging.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.Vi är ständigt på alerten för att skapa effektiva flöden och det innebär att du att får jobba mycket med fokus på förändringsarbete. Vi söker därför dig med erfarenhet av sjuksköterskearbetet och med en brinnande lust att ständigt hitta nya arbetssätt till nytta för våra patienter. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.Vi vill därför att du har en god förmåga att kunna samarbeta, vara välfungerande i team, besitta intitiativförmåga och förändringskraft.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter är förutom förändringsarbete att svara på våra patienters telefonsamtal, jobba i vår planerade och akuta mottagningsverksamhet. Vi erbjuder dig ett utvecklande, självständigt, inspirerande ansvarsfyllt uppdrag tillsammas med ett gott team där alla får växa och vi tar till vara på allas vår kompetens.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Helgtjänsgöring på jourcentralen i Luleå ingår, cirka 3-4 helger per år.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktsköterska, Bemanning

Sök bemanningsjobb och jämför bemanningsbolag över hela Sverige. Låt jobben komma till dig, skapa ett konto med önskat uppdrag på https://vardforetag.se och få erbjudanden (timersättning) och chatta med bemanningsbolagen! Enkelt och kostnadsfritt. Du slipper onödiga samtal och Mail. Om oss: Vi som jobbar på vardforetag.se är läkare och sjuksköterskor med erfarenhet av bemanning. Fördelar: -Hög ersättning. -Inga onödiga Mail eller telefonsamtal. -Enkelt och... Visa mer
Sök bemanningsjobb och jämför bemanningsbolag över hela Sverige.
Låt jobben komma till dig, skapa ett konto med önskat uppdrag på https://vardforetag.se och få erbjudanden (timersättning) och chatta med bemanningsbolagen! Enkelt och kostnadsfritt. Du slipper onödiga samtal och Mail.
Om oss: Vi som jobbar på vardforetag.se är läkare och sjuksköterskor med erfarenhet av bemanning.
Fördelar:
-Hög ersättning.
-Inga onödiga Mail eller telefonsamtal.
-Enkelt och kostnadsfritt för dig som konsult!
-Inget bindande. Visa mindre

Sjuksyrra AB söker erfaren sjuksköterska till mottagning i Luleå!

Ansök    Mar 3    Sjuksyrra SWE AB    Distriktssköterska
Vilka är vi på Sjuksyrra AB? Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter två rekryterare Rebecka & Gustav och kund och konsultansvarig Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varier... Visa mer
Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter två rekryterare Rebecka & Gustav och kund och konsultansvarig Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande!

Varma hälsningar,
Gustav, Rebecka, Anna & Magnus

Vi söker just dig!

Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven distriktssköterska som är redo för nya erfarenheter!

Var?
Luleå, hälsocentral.

Information om uppdraget:
Tjänstgöring innefattar arbete på hälsocentral.

Tidsperiod:
2022-03-21 - 2022-03-27

Vilken erfarenhet & vilka kompetenskrav krävs för detta uppdrag?
Distriktssköterska med minst 2-års arbetslivserfarenhet.


Är du rätt person för oss?
Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen. Visa mindre

BVC-sköterska/Distriktssköterska till Björkskatans hälsocentral, Luleå

Ansök    Mar 11    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Björkskatans hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 12 600 listade medborgare varav dessa är 650 barn i åldern 0-5 år. Vi är Luleås näst största hälsocentral och på hälsocentralen arbetar många professioner, totalt är vi 44 personer. Närheten till universitet gör att vår patient grupp är mångkulturell och arbetsplatsen är HBTQ certifierad. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet med patientens bästa i fokus. Vi söker Vi söker dig s... Visa mer
Björkskatans hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 12 600 listade medborgare varav dessa är 650 barn i åldern 0-5 år. Vi är Luleås näst största hälsocentral och på hälsocentralen arbetar många professioner, totalt är vi 44 personer. Närheten till universitet gör att vår patient grupp är mångkulturell och arbetsplatsen är HBTQ certifierad. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet med patientens bästa i fokus.

Vi söker
Vi söker dig som vill komma och jobba med oss och alla våra underbara barn och familjer på BVC. Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning, med inriktning mot distriktssköterska eller specialistsköterska med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och gärna erfarenhet av arbete inom primärvården. Du ska ha drivet och viljan att kunna bidra till en sammanhållen och god vård för våra patienter. Körkort  krävs. Om du känner att detta stämmer in på dig är du välkommen till oss.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en bra helhetssyn, är självgående, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du är serviceinriktad och tillmötesgående, och vill hjälpa till att hitta lösningar. 

Det här får du arbeta med
Som BVC-sköterska hos oss jobbar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd för föräldrar i att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter föräldrar och barn i grupp och individuellt, utifrån varje familjs behov. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning/telefonrådgivning och vaccinationer. Arbetsuppgifterna grundar sig på barnhälsovårdens nationella riktlinjer. Vi har ett nära samarbete med mödrahälsovården men även samarbete med BHV psykologer och läkare.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
- Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extrasatsning på sjuksköterskor, http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Sjukskoterska/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schema förlagt dagtid. Arbetstiden är 08:00-17:00. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksyrra AB söker erfaren sjuksköterska till mottagning i Luleå!

Ansök    Mar 3    Sjuksyrra SWE AB    Distriktssköterska
Vilka är vi på Sjuksyrra AB? Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter två rekryterare Rebecka & Gustav och kund och konsultansvarig Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varier... Visa mer
Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter två rekryterare Rebecka & Gustav och kund och konsultansvarig Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande!

Varma hälsningar,
Gustav, Rebecka, Anna & Magnus

Vi söker just dig!

Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven distriktssköterska som är redo för nya erfarenheter!

Var?
Luleå, hälsocentral.

Information om uppdraget:
Tjänstgöring innefattar arbete på hälsocentral.

Tidsperiod:
2022-03-21 - 2022-03-27

Vilken erfarenhet & vilka kompetenskrav krävs för detta uppdrag?
Distriktssköterska med minst 2-års arbetslivserfarenhet.


Är du rätt person för oss?
Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen. Visa mindre

Bemanning distriktssköterska till hälsocentral i Norrbotten

Ansök    Jan 26    BEMALONG AB    Distriktssköterska
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en distriktssköterska till ett uppdr... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Ett bemanningsföretag söker en distriktssköterska till ett uppdrag på hälsocentral i Luleå.
Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-02-01 och pågår till 2022-02-28. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på hälsocentral.

Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Bemanning distriktssköterska till hemsjukvård i Norrbotten

Ansök    Feb 8    BEMALONG AB    Distriktssköterska
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en distriktssköterska till ett uppdr... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Ett bemanningsföretag söker en distriktssköterska till ett uppdrag inom hemsjukvård i Luleå.
Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-06-20 och pågår till 2022-08-14. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.

Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska till Stadsvikens hälsocentral, Luleå

Ansök    Feb 22    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Stadsvikens hälsocentral har genomfört stora förändringar för att kunna tillgodose våra patienters behov med nya arbetsssätt. Vi har för närvarande 5 sjuksköterskeledda mottagningar inom astma- kol, diabetes, hypertoni, hjärtsvikt samt minnesviktsmottaging. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.Vi är ständigt på alerten för att skapa effektiva flöden och det innebär att du att får jobba mycket med fokus på förändringsarbete. Vi söker där... Visa mer
Stadsvikens hälsocentral har genomfört stora förändringar för att kunna tillgodose våra patienters behov med nya arbetsssätt. Vi har för närvarande 5 sjuksköterskeledda mottagningar inom astma- kol, diabetes, hypertoni, hjärtsvikt samt minnesviktsmottaging.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.Vi är ständigt på alerten för att skapa effektiva flöden och det innebär att du att får jobba mycket med fokus på förändringsarbete. Vi söker därför dig med erfarenhet av sjuksköterskearbetet och med en brinnande lust att ständigt hitta nya arbetssätt till nytta för våra patienter. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.Vi vill därför att du har en god förmåga att kunna samarbeta, vara välfungerande i team, besitta intitiativförmåga och förändringskraft.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter är förutom förändringsarbete att svara på våra patienters telefonsamtal, jobba i vår planerade och akuta mottagningsverksamhet. Vi erbjuder dig ett utvecklande, självständigt, inspirerande ansvarsfyllt uppdrag tillsammas med ett gott team där alla får växa och vi tar till vara på allas vår kompetens.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Helgtjänsgöring på jourcentralen i Luleå ingår, cirka 3-4 helger per år.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska till Stadsvikens hälsocentral, Luleå

Ansök    Dec 8    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Stadsvikens hälsocentral har genomfört stora förändringar för att kunna tillgodose våra patienters behov med nya arbetsssätt. Vi har för närvarande 5 sjuksköterskeledda mottagningar inom astma- kol, diabetes, hypertoni, hjärtsvikt samt minnesviktsmottaging. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.Vi är ständigt på alerten för att skapa effektiva flöden och det innebär att du att får jobba mycket med fokus på förändringsarbete. Vi söker där... Visa mer
Stadsvikens hälsocentral har genomfört stora förändringar för att kunna tillgodose våra patienters behov med nya arbetsssätt. Vi har för närvarande 5 sjuksköterskeledda mottagningar inom astma- kol, diabetes, hypertoni, hjärtsvikt samt minnesviktsmottaging.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.Vi är ständigt på alerten för att skapa effektiva flöden och det innebär att du att får jobba mycket med fokus på förändringsarbete. Vi söker därför dig med erfarenhet av sjuksköterskearbetet och med en brinnande lust att ständigt hitta nya arbetssätt till nytta för våra patienter.Vi vill därför att du har en god förmåga att kunna samarbeta, vara välfungerande i team, besitta intitiativförmåga och förändringskraft.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter är förutom förändringsarbete att svara på våra patienters telefonsamtal, jobba i vår planerade och akuta mottagningsverksamhet. Vi erbjuder dig ett utvecklande, självständigt, inspirerande ansvarsfyllt uppdrag tillsammas med ett gott team där alla får växa och vi tar till vara på allas vår kompetens.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Helgtjänsgöring på jourcentralen i Luleå ingår, cirka 3-4 helger per år.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Sunderby!

Ansök    Jan 5    Viva Bemanning AB    Distriktssköterska
Är du legitimerad sjuksköterska och letar efter ditt nästa eller första uppdrag som konsult? Då kanske det här uppdraget i Sunderby kan vara något för dig! Vi ser att du som söker är flexibel, självgående samt kan arbeta bra med andra. Uppdraget innefattar sedvanligt arbete på en gynekologisk vårdavdelning. Period: Omgående - 220330 Schema: Dag/kväll/natt Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser till... Visa mer
Är du legitimerad sjuksköterska och letar efter ditt nästa eller första uppdrag som konsult?
Då kanske det här uppdraget i Sunderby kan vara något för dig!
Vi ser att du som söker är flexibel, självgående samt kan arbeta bra med andra. Uppdraget innefattar sedvanligt arbete på en gynekologisk vårdavdelning.
Period:
Omgående - 220330
Schema:
Dag/kväll/natt
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.


#jobbjustnu Visa mindre

Legitimerad sjuksköterska/Distriktssköterska till Kompetensenheten, Lu ...

Ansök    Nov 18    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
På vår arbetsplats på Kompetensenheten finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tätt tillsammans med uppgiften att utbilda/handleda läkare, göra grundläggande bedömningar för att säkerställa utbildningsnivån hos legitimerade läkare som söker specialisttjänstgöring i allmänmedicin. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med goda kunskaper i svenska och engelska, meriterande om du har handledarutbildning... Visa mer
På vår arbetsplats på Kompetensenheten finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tätt tillsammans med uppgiften att utbilda/handleda läkare, göra grundläggande bedömningar för att säkerställa utbildningsnivån hos legitimerade läkare som söker specialisttjänstgöring i allmänmedicin.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med goda kunskaper i svenska och engelska, meriterande om du har handledarutbildning. Vidare har du erfarenhet av sedvanliga distriktssköterskeuppgifter inom primärvård och handledning, vi ser det som en merit om du har erfarenhet av VAS. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående och tar ansvar för ditt arbete samtidigt som du ser nyttan av att samarbeta med andra. Du är strukturerad och kommunikativ och tydlig där du formulerar dig väl i ditt arbete. Vidare är du kulturell medveten och pedagogisk där du förstår människors olika förutsättningar.

Det här får du arbeta med
Kompetensenheten fungerar som en resurs för all primärvård i länet och arbetet innebär att genomföra utbildning/handledning av läkare där bedömningen påvisat behov av utbildningsinsatser, göra grundläggande bedömningar för att säkerställa kunskapsnivån hos legitimerade läkare som söker specialisttjänstgöring i allmänmedicin samt värderar kompetensen hos svenska läkare som utbildat sig i annat EU-land och söker specialisttjänster i länet. Som distriktssköterska i teamet bidrar du med din kompetens och har ett helhetsperspektivet över vårdkedjan. Du driver rekryterings- processen i nära samverkan med verksamhetscheferna på hälsocentralerna, planerar, schemalägger och kallar patienter till mottagningen, ingår i mottagningsarbetet, handleder, samordnar och utvärderar.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Ett vikariat på heltid under perioden 2021-12-01 till 2022-06-30 kan eventuellt bli aktuellt med tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 8.00-17.00. Tillträde 2021-12-01 eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska sökes till bemanningsuppdrag

Ansök    Mar 29    Viva Bemanning AB    Distriktssköterska
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer? Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner: · Tjänstepension · Övriga försäkringar · Personlig kontaktperson som är tillg... Visa mer
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer?
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.
Omfattning:
Deltid/Heltid, Flexibel arbetstid.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.


#jobbjustnu Visa mindre

Distriktsjuksköterska sökes till Östersund

Om uppdraget:  Dedicare söker nu Distriktsjuksköterska till Östersund, hemtjänsten (Torvalla, Brunflo). 3 dagar per vecka. Nödvändiga kvalifikationer Distriktsköterska/ alternativt SSK med erfarenhet av hemsjukvård, Körkort, gärna erfarenhet av viva och procapita. Period: Enligt överenskommelse- 2021-11-30  Ordinarie arbetstid: Dagtid 08-17.00 ( 60 minuters rast )   Förmåner  Dedicare erbjuder hög ersättning, rekryteringsbonus, reseersättning, kollektivavt... Visa mer
Om uppdraget: 
Dedicare söker nu Distriktsjuksköterska till Östersund, hemtjänsten (Torvalla, Brunflo). 3 dagar per vecka. Nödvändiga kvalifikationer Distriktsköterska/ alternativt SSK med erfarenhet av hemsjukvård, Körkort, gärna erfarenhet av viva och procapita.
Period: Enligt överenskommelse- 2021-11-30 
Ordinarie arbetstid: Dagtid 08-17.00 ( 60 minuters rast )
 
Förmåner 
Dedicare erbjuder hög ersättning, rekryteringsbonus, reseersättning, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. Du kommer att ha nära kontakt med din Konsultchef som erbjuder dig ett tryggt och nära samarbete före, under och efter uppdraget. Du kan själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. 

Kvalifikationer Distriktsjuksköterska 
Tidigare arbetserfarenheter på minst 2 år. 
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Visa mindre

Distriktssköterska till Kompetensenheten, Luleå Bergnäsets hälsocentral

Ansök    Okt 13    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
På vår arbetsplats på Kompetensenheten finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tätt tillsammans med uppgiften att utbilda/handleda läkare, göra grundläggande bedömningar för att säkerställa utbildningsnivån hos legitimerade läkare som söker specialisttjänstgöring i allmänmedicin. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med goda kunskaper i svenska och engelska, meriterande om du har handledarutbildning... Visa mer
På vår arbetsplats på Kompetensenheten finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tätt tillsammans med uppgiften att utbilda/handleda läkare, göra grundläggande bedömningar för att säkerställa utbildningsnivån hos legitimerade läkare som söker specialisttjänstgöring i allmänmedicin.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med goda kunskaper i svenska och engelska, meriterande om du har handledarutbildning. Vidare har du erfarenhet av sedvanliga distriktssköterskeuppgifter inom primärvård och handledning, vi ser det som en merit om du har erfarenhet av VAS. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående och tar ansvar för ditt arbete samtidigt som du ser nyttan av att samarbeta med andra. Du är strukturerad och kommunikativ och tydlig där du formulerar dig väl i ditt arbete. Vidare är du kulturell medveten och pedagogisk där du förstår människors olika förutsättningar.

Det här får du arbeta med
Kompetensenheten fungerar som en resurs för all primärvård i länet och arbetet innebär att genomföra utbildning/handledning av läkare där bedömningen påvisat behov av utbildningsinsatser, göra grundläggande bedömningar för att säkerställa kunskapsnivån hos legitimerade läkare som söker specialisttjänstgöring i allmänmedicin samt värderar kompetensen hos svenska läkare som utbildat sig i annat EU-land och söker specialisttjänster i länet. Som distriktssköterska i teamet bidrar du med din kompetens och har ett helhetsperspektivet över vårdkedjan. Du driver rekryterings- processen i nära samverkan med verksamhetscheferna på hälsocentralerna, planerar, schemalägger och kallar patienter till mottagningen, ingår i mottagningsarbetet, handleder, samordnar och utvärderar.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Ett vikariat på heltid under perioden 2021-12-01 till 2022-06-30 kan eventuellt bli aktuellt med tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 8.00-17.00. Tillträde 2021-12-01 eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska sökes till bemanningsuppdrag

Ansök    Mar 29    Viva Bemanning AB    Distriktssköterska
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer? Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner: · Tjänstepension · Övriga försäkringar · Personlig kontaktperson som är tillg... Visa mer
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer?
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.
Omfattning:
Deltid/Heltid, Flexibel arbetstid.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.


#jobbjustnu Visa mindre

Distriktssköterska sökes till bemanningsuppdrag

Ansök    Mar 29    Viva Bemanning AB    Distriktssköterska
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer? Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner: · Tjänstepension · Övriga försäkringar · Personlig kontaktperson som är tillg... Visa mer
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer?
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.
Omfattning:
Deltid/Heltid, Flexibel arbetstid.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.


#jobbjustnu Visa mindre

Distriktssköterska sökes till bemanningsuppdrag

Ansök    Mar 29    Viva Bemanning AB    Distriktssköterska
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer? Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner: · Tjänstepension · Övriga försäkringar · Personlig kontaktperson som är tillg... Visa mer
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer?
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.
Omfattning:
Deltid/Heltid, Flexibel arbetstid.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.


#jobbjustnu Visa mindre

BVC-sjuksköterska till Mjölkuddens hälsocentral, Luleå

Ansök    Mar 15    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Mjölkuddens hälsocentral ligger centralt belägen i Luleå och har cirka 5 600 listade medborgare. Vi är sjutton anställda som nu behöver en ny arbetskamrat i vårat arbetslag. Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i Öppen hälso- och sjukvård eller barnsjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från BVC men inget krav. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom BVC och att du är driven och har en stark vilja a... Visa mer
Mjölkuddens hälsocentral ligger centralt belägen i Luleå och har cirka 5 600 listade medborgare. Vi är sjutton anställda som nu behöver en ny arbetskamrat i vårat arbetslag.

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i Öppen hälso- och sjukvård eller barnsjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från BVC men inget krav. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom BVC och att du är driven och har en stark vilja att lära dig. Du arbetar självständigt med dina inskrivna barn med alla delar som ingår i vårt uppdrag inom BHV. Du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete.
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och familjerna. Stor vikt läggs även vid dina personliga egenskaper.
Det här får du arbeta med
Du ansvarar för hälsovård för barn 0-6 år. I arbetsuppgifterna ingår hälsokontroller, rådgivning, gruppverksamhet, medverkan vid läkarkontroller på barnavårdscentralen. Vi har också regelbundna träffar med mödra- och barnhälsovårdspsykologer. Vi arbetar med föräldrastöd. I tjänsten ingår även hembesök varvid körkort är ett önskemål.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan redan i dag! Visa mindre

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till BVC Björkskatans hälsocentra ...

Ansök    Nov 20    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Björkskatans hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 12 600 listade medborgare varavdessa är 650 barn i åldern 0-5 år. Vi är Luleås näst största hälsocentral och på hälsocentralen arbetar många professioner, totalt är vi 44 personer. Närheten till universitet gör att vår patient grupp är mångkulturell och arbetsplatsen är HBTQ certifierad. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet med patientens bästa i fokus. Du ska ha drivet och vilj... Visa mer
Björkskatans hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 12 600 listade medborgare varavdessa är 650 barn i åldern 0-5 år. Vi är Luleås näst största hälsocentral och på hälsocentralen arbetar
många professioner, totalt är vi 44 personer. Närheten till universitet gör att vår patient grupp är mångkulturell och arbetsplatsen är HBTQ certifierad. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet med patientens bästa i fokus. Du ska ha drivet och viljan att kunna bidra till en sammanhållen och god vård för våra patienter. Om du känner att detta stämmer in på dig är du välkommen till oss.

Vi söker
En av våra fantastiska barnsjuksköterskor lämnar oss för att prova på nya äventyr därför söker vi nu dig som vill komma och jobba med oss och alla våra underbara barn och familjer på BVC. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning med inriktning mot distriktssköterska eller specialistsköterska med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom.


Det här får du arbeta med
Som BVC-sköterska hos oss jobbar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd för föräldrar i att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter föräldrar och barn i grupp och individuellt, utifrån varje familjs behov. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjandesamtal, rådgivning/telefonrådgivning och vaccinationer. Arbetsuppgifterna grundar sig på barnhälsovårdens nationella riktlinjer. Vi har ett nära samarbete med mödrahälsovården men även samarbete med BHV
psykologer och läkare.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell
lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sistaansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/BVC sjuksköterska till Mjölkuddens hälsocentral, Luleå

Ansök    Feb 25    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Mjölkuddens hälsocentral ligger centralt belägen i Luleå och har cirka 5 600 listade medborgare. Vi är sjutton anställda som nu behöver en ny arbetskamrat i vårat arbetslag. Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i Öppen hälso- och sjukvård eller barnsjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från BVC men inget krav. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom BVC och att du är driven och har en stark vilja a... Visa mer
Mjölkuddens hälsocentral ligger centralt belägen i Luleå och har cirka 5 600 listade medborgare. Vi är sjutton anställda som nu behöver en ny arbetskamrat i vårat arbetslag.

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i Öppen hälso- och sjukvård eller barnsjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från BVC men inget krav. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom BVC och att du är driven och har en stark vilja att lära dig. Du arbetar självständigt med dina inskrivna barn med alla delar som ingår i vårt uppdrag inom BHV. Du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete.
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och familjerna. Stor vikt läggs även vid dina personliga egenskaper.
Det här får du arbeta med
Du ansvarar för hälsovård för barn 0-6 år. I arbetsuppgifterna ingår hälsokontroller, rådgivning, gruppverksamhet, medverkan vid läkarkontroller på barnavårdscentralen. Vi har också regelbundna träffar med mödra- och barnhälsovårdspsykologer. Vi arbetar med föräldrastöd. I tjänsten ingår även hembesök varvid körkort är ett önskemål.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan redan i dag! Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Gammelstads Hälsocentral

Ansök    Feb 4    Region Norrbotten    Distriktssköterska
Gammelstads HC jobbar för en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter som utvecklings och förbättringsarbete med fokus på flödeseffektivitet. Här har du möjlighet att delta och bidra med dina erfarenheter för att tillmötesgå framtidens Primärvård. Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska, som tillsammans med oss vill driva utvecklingen av hälsocentralen framåt med patienten i centrum. Om du ha... Visa mer
Gammelstads HC jobbar för en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter som utvecklings och förbättringsarbete med fokus på flödeseffektivitet. Här har du möjlighet att delta och bidra med dina erfarenheter för att tillmötesgå framtidens Primärvård.

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska, som tillsammans med oss vill driva utvecklingen av hälsocentralen framåt med patienten i centrum. Om du har erfarenhet av sjuksköterskebaserad mottagning som bland annat diabetes- eller sjukvårdsrådgivning ser vi det som meriterande. För den som önskar finns möjlighet att arbeta upp till heltid med diabetesmottagning.
Som person har du lätt för att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt förmåga att anpassa dig i olika situationer. Du är lyhörd för och ser nyttan av samarbete med andra såväl inom som utom den egna yrkesgruppen. Det är viktigt att du i ditt arbete har en positiv attityd och handlar i enighet med fattade beslut, mål och riktlinjer.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete där du har möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska/distriktssköterska. Samarbete över yrkesgränserna och med vårdgrannar som bla kommunen ser vi som en självklarhet i det dagliga arbetet. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete gällande, omvårdnad, behandling och bedömning av patienter samt samordning via LifeCare. Vi har höga krav på tillgänglighet inom primärvården och telefonrådgivning är en viktig uppgift i det dagliga arbetet. Förutom detta arbetar vi med uppgiftsväxling och vill att du ser det som en självklarhet. Du bör vara öppen för att tänka nytt och att pröva nya arbetssätt. Vi lägger stor vikt på individuellt anpassad introduktion för att du ska känna dig trygg och säker i det dagliga arbetet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
-  Individuellt anpassad introduktion
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.Tillträde enligt överenskommelse. Arbete på Jourcentralen ingår i tjänsten för närvarande tre helger per år.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska/distriktssköterska till Björkskatans hälsocentral, Luleå

Ansök    Okt 8    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Björkskatans hälsocentral har 45 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra cirka 12 500 listade medborgare. I en föränderlig tid strävar vi efter att hitta nya och bra fungerande arbetssätt gör att vi ständigt jobbar med utveckling och har en god framåtanda. Hälsocentralen är HBTQ-certifierad och det är därför viktigt att du delar dessa värderingar. Vi är nio sjuksköterskor/distriktssköterskor på hälsocentralen som nu beh... Visa mer
Björkskatans hälsocentral har 45 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra cirka 12 500 listade medborgare. I en föränderlig tid strävar vi efter att hitta nya och bra fungerande arbetssätt gör att vi ständigt jobbar med utveckling och har en god framåtanda. Hälsocentralen är HBTQ-certifierad och det är därför viktigt att du delar dessa värderingar. Vi är nio sjuksköterskor/distriktssköterskor på hälsocentralen som nu behöver en ny arbetskamrat till vårt arbetslag. Vi har fast läkarbemanning.


Vi söker
Vi söker dig som är  legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska. Det är en merit om du är distriktssköterska och/eller har poängsutbildning inom Astma Kol. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarskänsla. Vidare att du har förmåga att arbeta självständigt, är serviceinriktad och positiv till förändringsarbete.


Det här får du arbeta med
Dina främsta arbetsuppgifter är telefonrådgivning, sjuksköterskemottagning och samarbete med övriga vårdgivare på hälsocentralen. Sjuksköterskemottagningen innefattar bland annat bedömningar, omläggningar, förebyggande hälsovård, vaccinationer och läkemedelsdelning. Arbete på jourcentralen, 3-4 helger per år, ingår i uppdraget.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska till Björkskatans hälsocentral, Luleå

Ansök    Sep 18    REGION NORRBOTTEN    Distriktssköterska
Björkskatans hälsocentral har 40 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra cirka 12 500 listade medborgare. I en föränderlig tid strävar vi efter att hitta nya och bra fungerande arbetssätt gör att vi ständigt jobbar med utveckling och har en god framåtanda. Hälsocentralen är HBTQ-certifierad och det är därför viktigt att du delar dessa värderingar. Vi är nio sjuksköterskor/distriktssköterskor på hälsocentralen som nu beh... Visa mer
Björkskatans hälsocentral har 40 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra cirka 12 500 listade medborgare. I en föränderlig tid strävar vi efter att hitta nya och bra fungerande arbetssätt gör att vi ständigt jobbar med utveckling och har en god framåtanda. Hälsocentralen är HBTQ-certifierad och det är därför viktigt att du delar dessa värderingar. Vi är nio sjuksköterskor/distriktssköterskor på hälsocentralen som nu behöver en ny arbetskamrat till vårt arbetslag. Vi har fast läkarbemanning.


Vi söker
Vi söker dig som är  legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Öppen hälso- och sjukvård. Det är en merit om du är distriktssköterska och/eller har poängsutbildning inom diabetesvård. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarskänsla. Vidare att du har förmåga att arbeta självständigt, är serviceinriktad och positiv till förändringsarbete.


Det här får du arbeta med
Dina främsta arbetsuppgifter är telefonrådgivning, sjuksköterskemottagning och samarbete med övriga vårdgivare på hälsocentralen. Sjuksköterskemottagningen innefattar bland annat bedömningar, omläggningar, förebyggande hälsovård, vaccinationer och läkemedelsdelning. Arbete på jourcentralen, 3-4 helger per år, ingår i uppdraget.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder ett vikariat på heltid till och med 201231. Tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/BVC sjuksköterska till Mjölkuddens hälsocentral, Luleå

Ansök    Nov 8    Region Norrbotten    Distriktssköterska
Mjölkuddens hälsocentral ligger centralt belägen i Luleå och har cirka 5 600 listade medborgare. Vi är sjutton anställda som nu behöver en ny arbetskamrat i vårat arbetslag. Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i Öppen hälso- och sjukvård eller barnsjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från BVC men inget krav. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom BVC och att du är driven och har en stark vilj... Visa mer
Mjölkuddens hälsocentral ligger centralt belägen i Luleå och har cirka 5 600 listade medborgare. Vi är sjutton anställda som nu behöver en ny arbetskamrat i vårat arbetslag.

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i Öppen hälso- och sjukvård eller barnsjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från BVC men inget krav. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom BVC och att du är driven och har en stark vilja att lära dig. Du arbetar självständigt med dina inskrivna barn med alla delar som ingår i vårt uppdrag inom BHV. Du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete.
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och familjerna. Stor vikt läggs även vid dina personliga egenskaper.
Det här får du arbeta med
Du ansvarar för hälsovård för barn 0-6 år. I arbetsuppgifterna ingår hälsokontroller, rådgivning, gruppverksamhet, medverkan vid läkarkontroller på barnavårdscentralen. Vi har också regelbundna träffar med mödra- och barnhälsovårdspsykologer. Vi arbetar med föräldrastöd. I tjänsten ingår även hembesök varvid körkort är ett önskemål.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner  
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Distriktssköterska/barnsjuksköterska till BVC Björkskatans hälsocentra ...

Ansök    Dec 2    Region Norrbotten    Distriktssköterska
Björkskatans hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 12 600 listade medborgare varav dessa är 650 barn i åldern 0-5 år. Vi är Luleås näst största hälsocentral och på hälsocentralen arbetar många professioner, totalt är vi 44 personer. Närheten till universitet gör att vår patient grupp är mångkulturell och arbetsplatsen är HBTQ certifierad. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet med patientens bästa i fokus. Du ska ha drivet och vil... Visa mer
Björkskatans hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 12 600 listade medborgare varav dessa är 650 barn i åldern 0-5 år. Vi är Luleås näst största hälsocentral och på hälsocentralen arbetar många professioner, totalt är vi 44 personer. Närheten till universitet gör att vår patient grupp är mångkulturell och arbetsplatsen är HBTQ certifierad. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet med patientens bästa i fokus. Du ska ha drivet och viljan att kunna bidra till en sammanhållen och god vård för våra patienter. Om du känner att detta stämmer in på dig är du välkommen till oss.
Vi söker
En av våra fantastiska barnsjuksköterskor lämnar oss för att prova på nya äventyr därför söker vi nu dig som vill komma och jobba med oss och alla våra underbara barn och familjer på BVC. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning med inriktning mot distriktssköterska eller specialistsköterska med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom.

Det här får du arbeta med
Som BVC-sköterska hos oss jobbar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd för föräldrar i att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter föräldrar och barn i grupp och individuellt, utifrån varje familjs behov. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning/telefonrådgivning och vaccinationer. Arbetsuppgifterna grundar sig på barnhälsovårdens nationella riktlinjer. Vi har ett nära samarbete med mödrahälsovården men även samarbete med BHV psykologer och läkare.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner   
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Gammelstads hälsocentral

Ansök    Nov 8    Region Norrbotten    Distriktssköterska
Gammelstads HC jobbar för en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter som utvecklings- och förbättringsarbete med fokus på flödeseffektivitet. Där har du möjlighet att delta och bidra med dina erfarenheter för att tillmötesgå framtidens Primärvård. Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska, som tillsammans med oss vill driva utvecklingen av hälsocentralen framåt med patienten i centrum. Om... Visa mer
Gammelstads HC jobbar för en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter som utvecklings- och förbättringsarbete med fokus på flödeseffektivitet. Där har du möjlighet att delta och bidra med dina erfarenheter för att tillmötesgå framtidens Primärvård.

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska, som tillsammans med oss vill driva utvecklingen av hälsocentralen framåt med patienten i centrum. Om du har erfarenhet av Diabetes/Astma/KOL/AK-mott eller Sjukvårdsrådgivning ser vi det som meriterande.
Som person har du lätt för att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt förmåga att anpassa dig i olika situationer. Du är lyhörd för och ser nyttan av samarbete med andra såväl inom som utom den egna yrkesgruppen. Det är viktigt att du i ditt arbete har en positiv attityd och handlar i enighet med fattade beslut, mål och riktlinjer.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete där du har möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska/distriktssköterska. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete gällande omvårdnad, behandling och bedömning av patienter.
Vi har höga krav på tillgänglighet inom primärvården och telefonrådgivning samt kontakt med patienter över telefon är en viktig uppgift. Nära samarbete med Kommunen gällande Samordning och SIP ingår också i arbetet. Du bör vara öppen för att tänka nytt och att pröva nya arbetssätt. Vi jobbar med uppgiftsväxling och vill att du ser det som en självklarhet.

Det här erbjuder vi dig Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag Länk till våra förmåner
Gammelstads Hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 10 200 listade medborgare.Hälsocentralen bedriver läkarmottagning, sköterskemottagning, BVC/MVC, samtalsbehandling (KBT), arbetsterapi, fysioterapi, laboratorium, multimodalt team och smärtskola. Totalt är vi 32 personer som arbetar tillsammans.
 
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Arbete på Jourcentralen ingår i tjänsten för närvarande tre helger per år.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska till Björkskatans hälsocentral , Luleå

Ansök    Jun 25    Region Norrbotten    Distriktssköterska
Arbetsplats: Björkskatans hälsocentral Referensnummer: 198242 Om arbetsplatsen Björkskatans hälsocentral har 40 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra cirka 12 500 listade medborgare. I en föränderlig tid strävar vi efter att hitta nya och bra fungerande arbetssätt vilket gör att vi ständigt jobbar med utveckling och har en god framåtanda. Hälsocentralen är HBTQ-certifierad och det är därför viktigt att du delar de... Visa mer
Arbetsplats: Björkskatans hälsocentral
Referensnummer: 198242


Om arbetsplatsen
Björkskatans hälsocentral har 40 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra cirka 12 500 listade medborgare. I en föränderlig tid strävar vi efter att hitta nya och bra fungerande arbetssätt vilket gör att vi ständigt jobbar med utveckling och har en god framåtanda. Hälsocentralen är HBTQ-certifierad och det är därför viktigt att du delar dessa värderingar. Vi är nio sjuksköterskor/distriktssköterskor på hälsocentralen som nu behöver en ny arbetskamrat till vårt arbetslag. Vi har fast läkarbemanning.


Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter är telefonrådgivning, sjuksköterskemottagning och samarbete med övriga vårdgivare på hälsocentralen. Sjuksköterskemottagningen innefattar bland annat bedömningar, omläggningar, förebyggande hälsovård, vaccinationer och läkemedelsdelning. Arbete på jourcentralen, 3-4 helger per år, ingår i uppdraget.


Din bakgrund
Du ska legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Öppen hälso- och sjukvård. Det är en merit om du har poängsutbildning inom diabetesvård. Du kommer att ha diabetesansvar tillsammans med två andra kollegor.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarskänsla. Vidare att du har förmåga att arbeta självständigt, är serviceinriktad och positiv till förändringsarbete.


Anställningsfakta
Anställningen är ett vikariat på heltid under ett år. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer? Kontakta

Christina Norgren, hälsocentralschef, tfn: 0920-719 09
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Camilla Eriksson Sundberg, Vårdförbundet, tfn: 0920-24 42 85, [email protected]
Sista ansökningsdag 2019-07-09 Visa mindre

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Bergnäsets hälsocentral, Luleå

Ansök    Nov 6    Region Norrbotten    Distriktssköterska
Bergnäsets Hälsocentral jobbar för en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter samt med utvecklings- och  förbättringsarbete som utgår från patienternas behov. I detta får du möjlighet att delta och därmed bidra till en förbättrad verksamhet och arbetsmiljö för hälsocentralens medarbetare. Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska gärna vidareutbildad till distriktssköterska med tidigare erfarenhet av att arbeta inom sjukvård. Det är me... Visa mer
Bergnäsets Hälsocentral jobbar för en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter samt med utvecklings- och  förbättringsarbete som utgår från patienternas behov. I detta får du möjlighet att delta och därmed bidra till en förbättrad verksamhet och arbetsmiljö för hälsocentralens medarbetare.

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska gärna vidareutbildad till distriktssköterska med tidigare erfarenhet av att arbeta inom sjukvård. Det är meriterande om du arbetat inom primärvård och egen diabetesmottagning.

Det här får du arbeta med
Vi söker dig som brinner för mottagningsarbete och som är hälsocentralens ansikte utåt i kontakt med patienterna och övriga aktörer. Dina arbetsuppgifter kommer att vara telefonrådgivning, mottagningsarbete och samverkan med övriga yrkesgrupper. Hälsosamtal i olika grad förekommer i det dagliga mötet mellan patient och vårdgivare. Arbete på jourcentralen ingår i tjänsten för närvarande 3 helger per år. Handledning av sjuksköterskor och  sjuksköterskestudenter ingår i tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. På Bergnäsets Hälsocentral finns även den Länsövergripande Kompetensenheten för utbildningsläkare inom primärvården.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Tillgång till en erfaren och engagerad handledare om behov finns
 
Information om tjänsten
Tillsvidaretjänst på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid där helgarbete på joutcentralen ingår ca 3 gånger per år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/Mottagningssköterska till Gammelstads hälsocentral

Ansök    Nov 7    Region Norrbotten    Distriktssköterska
Gammelstads HC jobbar för en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter som utvecklings- och förbättringsarbete med fokus på flödeseffektivitet. Där har du möjlighet att delta och bidra med dina erfarenheter för att tillmötesgå framtidens Primärvård. Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska, som tillsammans med oss vill driva utvecklingen av hälsocentralen framåt med patienten i centrum. Om... Visa mer
Gammelstads HC jobbar för en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter som utvecklings- och förbättringsarbete med fokus på flödeseffektivitet. Där har du möjlighet att delta och bidra med dina erfarenheter för att tillmötesgå framtidens Primärvård.

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska, som tillsammans med oss vill driva utvecklingen av hälsocentralen framåt med patienten i centrum. Om du har erfarenhet av Diabetes/Astma/KOL/AK-mott eller Sjukvårdsrådgivning ser vi det som meriterande.
Som person har du lätt för att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt förmåga att anpassa dig i olika situationer. Du är lyhörd för och ser nyttan av samarbete med andra såväl inom som utom den egna yrkesgruppen. Det är viktigt att du i ditt arbete har en positiv attityd och handlar i enighet med fattade beslut, mål och riktlinjer.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete där du har möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska/distriktssköterska. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete gällande omvårdnad, behandling och bedömning av patienter.
Vi har höga krav på tillgänglighet inom primärvården och telefonrådgivning samt kontakt med patienter över telefon är en viktig uppgift. Nära samarbete med Kommunen gällande Samordning och SIP ingår också i arbetet. Du bör vara öppen för att tänka nytt och att pröva nya arbetssätt. Vi jobbar med uppgiftsväxling och vill att du ser det som en självklarhet.

Det här erbjuder vi dig Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag Länk till våra förmåner
Gammelstads Hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 10 200 listade medborgare.Hälsocentralen bedriver läkarmottagning, sköterskemottagning, BVC/MVC, samtalsbehandling (KBT), arbetsterapi, fysioterapi, laboratorium, multimodalt team och smärtskola. Totalt är vi 32 personer som arbetar tillsammans.
 
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Arbete på Jourcentralen ingår i tjänsten för närvarande tre helger per år.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska / barnsköterska till Bergnäsets hälsocentral , Luleå

Ansök    Mar 13    Region Norrbotten    Distriktssköterska
Arbetsplats: Bergnäsets hälsocentral Referensnummer: 196746 Om arbetsplatsen Bergnäsets hälsocentral har 28 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra cirka 9 000 listade medborgare. Upptagningsområdet består av både landsbygd och tätort.   Hälsocentralen jobbar för en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter samt med utvecklings- och förbättringsarbete som utgår från patienternas behov. I detta får du m... Visa mer
Arbetsplats: Bergnäsets hälsocentral
Referensnummer: 196746


Om arbetsplatsen

Bergnäsets hälsocentral har 28 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till
våra cirka 9 000 listade medborgare. Upptagningsområdet består av både landsbygd och tätort.
 
Hälsocentralen jobbar för en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter samt med utvecklings- och förbättringsarbete som utgår från patienternas behov. I detta får du möjlighet att delta och därmed bidra till en förbättrad verksamhet och arbetsmiljö för hälsocentralens medarbetare.
På Bergnäsets hälsocentral finns även en länsövergripande kompetensenheten som är under uppbyggnad.
Det finns bra kommunikationer till och från hälsocentralen

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med både BVC 80% och mottagningsarbete 20%. Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanligt barnhälsovårdsarbete, där det bland annat ingår: hälsoundersökningar, föräldrastöd, samverkan med läkare vid läkarmottagningar och föräldragrupper. Mottagningsarbetet innefattar bland annat callme, planerad mottagning, Life care och samverkan med övriga yrkesgrupper. Hälsosamtal i olika grad förekommer i det dagliga mötet mellan patient och vårdgivare.
 
Kompetenser som vi anser är viktiga är att du har är en god samarbetsförmåga med en helhetssyn för verksamhetens bästa, att du är strukturerad och serviceinriktad. Handledning av distrikts- och sjuksköterskestudenter ingår i tjänsten. Möjlighet finns att utveckla områden som du har särskilt intresse för.

Din bakgrund

Vi söker dig som är distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Om du har arbetat på hälsocentral med BHV ses det som en stor merit. Har du dessutom specialiserat dig inom till exempel astma/KOL eller diabetes kan det ges utrymme för egen mottagning.
 
Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling och vi arbetar fortlöpande med flödesutveckling. Det är därmed viktigt att du är intresserad av förbättringsarbete. Du arbetar självständigt men är också en del av ett team. Det innebär att stor vikt läggs vid att du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga, är flexibel och kvalitetsmedveten och därmed förmår att bidra till verksamhetens utveckling.
 
Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då arbetsuppgifter innebär dokumentation samt att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med helgarbete på jourcentralen cirka 3 gånger per år. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan redan idag!


Vill du veta mer?

Susanne Lindquist, hälsocentralschef, tfn: 0920-716 77, [email protected]
Eva Adolfsson, sektionsledare, tfn: 0920-716 90
Outi Liakka, tfn: 0920-716 90
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Susann Eklund, Vårdförbundet, tfn: 0920-716 90
Sista ansökningsdag är den: 2019-04-10 Visa mindre

Distriktssköterska / Mottagningssköterska

Ansök    Mar 22    Region Norrbotten    Distriktssköterska
Distriktssköterska/ Mottagningssköterska Arbetsplats: Gammelstads hälsocentral Referensnummer: 198005 Om arbetsplatsen Gammelstads Hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 10 200 listade medborgare. Hälsocentralen bedriver läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, BVC/MVC, samtalsbehandlare (KBT), arbetsterapi, fysioterapi, laboratorium, multimodalt team och smärtskola. Totalt är vi 36 personer som arbetar tillsammans, vi söker nu dig som t... Visa mer
Distriktssköterska/ Mottagningssköterska
Arbetsplats: Gammelstads hälsocentral
Referensnummer: 198005


Om arbetsplatsen

Gammelstads Hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 10 200 listade medborgare. Hälsocentralen bedriver läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, BVC/MVC, samtalsbehandlare (KBT), arbetsterapi, fysioterapi, laboratorium, multimodalt team och smärtskola. Totalt är vi 36 personer som arbetar tillsammans, vi söker nu dig som tillsammans med oss vill driva utvecklingen av hälsocentralen framåt. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhetmed patientensbästa i fokus.


Arbetsuppgifter

Vi förstärker nu vår sjuksköterskemottagning för att kunna tillmötesgå framtidens krav på primärvården. Vi vill att du som söker har lätt för att jobba självständigt och kan ta egna initiativ. Vi jobbar även med uppgiftsväxling och vill att du ser det som en självklarhet. Du tar gärna ett större eget ansvar för en patientgrupp.
Nära samarbete med flera olika yrkeskategorier ingår och du bör vara öppen för att tänka nytt och inte vara rädd för att pröva nya arbetssätt. Vi söker dig med ett stort intresse för att arbeta med patienten i fokus. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligtmottagningsarbete gällande omvårdnad, behandling och bedömningav patienter. Vi har höga krav på tillgänglighet inom primärvården och telefonrådgivning samt kontakt med patienter över telefon är en viktig uppgift.  Samordning och SIP ingår också i arbetet.  
Tjänstgörning vid jourcentralen ingår i tjänsten. För närvarande blir det ungefär 3-4 helger per år


Din bakgrund

Du är legitimerad sjuksköterska. Distriktsjuksköterska eller sjuksköterska med specialistutbildning inom öppen hälso-och sjukvård är meriterande, men inget krav.  Vi ser gärna att du har erfarenhetav arbete inom primärvården. Erfarenhetav arbete med sjukvårdsrådgivning över telefon är också meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning inom Astma/KOL/AK-mott/Diabetes eller är intresserad av att vidarutbilda dig. Du är självständig, positiv, uthållig, flexibel samt har lätt för att samarbeta. För dig är det är självklart att kunna bidra tillsammanhållen och god vård för våra patienter genom att driva verksamheten framåt. Om detta stämmer in på dig är du välkommen till oss.


Anställningsfakta

Tillsvidare, heltid, dagtid
Tillträde enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag


Vill du veta mer?

Camilla Karlström, Hälsocentralschef, 0920-28 45 76.  [email protected]

Vi tar gärna emot samtal av dig som är intresserad av jobbet, men vi undanbeder oss direkt kontakt med bemannings- eller rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.


Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Tuija Karvo, 0920-28 45 86.  [email protected]

Sista ansökningsdag är den: 2019-04-28 Visa mindre