Lediga jobb som Elektronikmontör i Luleå

Se lediga jobb som Elektronikmontör i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Tekniker

Vi jobbar med bergsäkerhet och kan erbjuda dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Rock Safety Systems Cavi-produkter är oslagbara för kontroll och dokumentation av installation och med Bolt Status Wire möjliggörs övervakning/analys av bergbultars status över tid. Våra produkter är patenterade och finns i bl.a. förbifart Stockholm och i gruvor världen över. Läs mer om oss på på www.rocksafety.se Tekniker Vi söker dig som har erfarenhet eller utbi... Visa mer
Vi jobbar med bergsäkerhet och kan erbjuda dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter.
Rock Safety Systems Cavi-produkter är oslagbara för kontroll och dokumentation av installation och med Bolt Status Wire möjliggörs övervakning/analys av bergbultars status över tid. Våra produkter är patenterade och finns i bl.a. förbifart Stockholm och i gruvor världen över. Läs mer om oss på på www.rocksafety.se
Tekniker
Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom teknik. För oss är det viktigt att du har intresse och fallenhet för teknik inom ett brett område och vi utbildar även dig där dina inte kunskaper inte räcker till. Egenskaper som vi värdesätter är att du som person är noggrann, ansvarstagande, tycker om att lära dig nya saker och bidra till vår goda stämning på arbetsplatsen.
Hos oss kommer du att arbeta med:
Mätteknik
IT
Produktmontering
Testning
Produktion

Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi använder oss av en provanställning. Arbetet är förenat med regelbundna resor.
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senaste den 10 mars. Tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdatum.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Operatör lyftproduktion till Baxter Luleå (fd Liko)

Ansök    Jan 12    Baxter Medical AB    Elektronikmontör
This is where you save and sustain lives At Baxter, we are deeply connected by our mission. No matter your role at Baxter, your work makes a positive impact on people around the world. You'll feel a sense of purpose throughout the organization, as we know our work improves outcomes for millions of patients. Baxter's products and therapies are found in almost every hospital worldwide, in clinics and in the home. For over 85 years, we have pioneered signific... Visa mer
This is where you save and sustain lives
At Baxter, we are deeply connected by our mission. No matter your role at Baxter, your work makes a positive impact on people around the world. You'll feel a sense of purpose throughout the organization, as we know our work improves outcomes for millions of patients.
Baxter's products and therapies are found in almost every hospital worldwide, in clinics and in the home. For over 85 years, we have pioneered significant medical innovations that transform healthcare.
Together, we create a place where we are happy, successful and inspire each other. This is where you can do your best work.
Join us at the intersection of saving and sustaining lives—where your purpose accelerates our mission.
Hillrom är nu en del av Baxter. På Baxters produktionssite i Alvik, Luleå tillverkar vi Liko lyftprodukter.
Liko AB är en del av Baxter koncernen och i Alvik utanför Luleå har vi omkring 110 anställda där vi producerar våra patientlyftar, lyftselar och tillhörande produkter. Vi söker nu en operatör till vår lyftproduktion. På Baxter är vi sammanbundna av vårt uppdrag. Oavsett din roll på Baxter har ditt arbete en positiv inverkan på människor runt om i världen. Du kommer att känna av vårt syfte i hela organisationen, eftersom vi vet att vårt arbete förbättrar resultaten för miljontals patienter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att producera och leverera våra personlyftar vilket innebär montering, testning och paketering. Vi vann svenska Lean-priset 2021 så vårt Lean-arbete och ständiga förbättringar är en naturlig del av vår verksamhet där du kommer ha en viktig roll med möjlighet att påverka.
I vår produktion i Alvik utanför Luleå erbjuder vi en ren och modern arbetsmiljö med ergonomiskt anpassade arbetsstationer. Du kommer att ingå i en trivsam arbetsgrupp bestående av 15 medarbetade i mixade åldrar. Vi erbjuder lunch till ett förmånligt pris på vår närliggande restaurang och vi har ett personalgym samt friskvårdsbidrag.
Din profil
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet gärna inom industri eller liknande arbete. Det är viktigt att du är ansvarstagande, noggrann, pålitlig och ser möjligheter i förändringar. För att lyckas i ditt arbete bör du vara en duktig lagspelare som också kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.
Ett krav är att du ska ha fyllt 18 år.
Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Det är fördelaktigt att ha körkort och egen bil för att kunna ta sig ut till Alvik då bussförbindelserna är begränsade.
Tjänsten är på heltid, arbetstid är dagtid kl 7-16.
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så sök nu!
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Samuel Johansson, Gruppledare lyftproduktion, genom att maila namn och nummer till [email protected].
Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Marta Topolska, rekryterare, på [email protected] Visa mindre

Elektronikunnig person till Damill Luleå!

Damill söker dig som är ingenjör, elektroniktekniker eller datatekniker och vill arbeta hos ett företag där alla medarbetare är nyckelspelare. Här har du stor möjlighet att ta egna beslut, skapa stora kontaktnätverk och bidra till samhället. Är det dig vi söker? Skicka din ansökan redan idag så urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Hos Damill blir du en del av en mindre grupp med väldigt korta beslutsvägar. Även om stor del av arbetet är självständigt är samar... Visa mer
Damill söker dig som är ingenjör, elektroniktekniker eller datatekniker och vill arbeta hos ett företag där alla medarbetare är nyckelspelare. Här har du stor möjlighet att ta egna beslut, skapa stora kontaktnätverk och bidra till samhället. Är det dig vi söker? Skicka din ansökan redan idag så urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Hos Damill blir du en del av en mindre grupp med väldigt korta beslutsvägar. Även om stor del av arbetet är självständigt är samarbete viktigt i gruppen - här hjälper alla varandra!

Du kommer märka att rollen är bred där du får utvecklas inom en rad områden och bli en av våra nyckelspelare. Rollen kommer innehålla elektronik, mjukvara, montage av finmekanik och mycket annat. Damill utför specialanpassade mättjänster hos olika kunder som en del i felsökning och tillståndskontroller av maskiner, här får du bygga mätuppställningar med stor kreativitet. Damill bygger leveranssystem för industri och järnväg och där gäller det att bygga robusta och miljötåliga lösningar, vilket Damill gör med hög kvalitet. Även strömsnåla batteridrivna system och trådlös kommunikation är viktiga områden för Damill att behärska, här kommer du göra nytta.

Utöver att arbeta med tekniska utmaningar så får du också förmånen att delta i en social miljö som omfattar många kundkontakter. Damill samarbetar med många av kundernas interna experter och tillsammans med dem skapas en lärorik och stimulerande miljö. Ofta blir samtalen till kund som att ringa en arbetskollega eller rent av en vän.

Hos Damill kommer du arbeta för och med små och stora företag runt om i Sverige. Du kommer meritera dig som person då du får erfarenhet och insikt i fler områden utanför tekniken, så som leverantörsinköp, budgetberäkningar, projektplanering, teknik, offerter och kundkommunikation.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Designa, bygga och konfigurera mätsystem
* Inköp av komponenter
* Utveckla och rita anpassade mönsterkort och kapslingar
* Rigga testmiljöer
* Bygga olika kommunikationslösningar
* Delta vid systeminstallationer hos kund


VI SÖKER DIG SOM
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Har minst B-körkort

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper, därför ser vi att du har extra styrkor genom att vara:


* Kreativ
* Nyfiken
* Problemlösare
* Prestigelös
* Självgående
* Kvalitetsmedveten


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Damill här! Visa mindre

Fibertekniker till Black Box

Ansök    Maj 11    Adecco Sweden AB    Elektronikmontör
Nu söker vi fler Fibertekniker för spännande uppdrag mot datacenter i Luleå! Om tjänsten Som Fibertekniker utgår du tillsammans med dina kollegor från Black Box nya anläggning i Luleå. Du kommer att arbeta i större drift och installationsprojekt i datacentermiljö. Där du arbetar med installation och drift av nätverk. Som fibertekniker på Black Box ingår du i en internationell organisation med goda möjligheter att utveckla din kompetens inom datacentertekni... Visa mer
Nu söker vi fler Fibertekniker för spännande uppdrag mot datacenter i Luleå!
Om tjänsten
Som Fibertekniker utgår du tillsammans med dina kollegor från Black Box nya anläggning i Luleå. Du kommer att arbeta i större drift och installationsprojekt i datacentermiljö. Där du arbetar med installation och drift av nätverk. Som fibertekniker på Black Box ingår du i en internationell organisation med goda möjligheter att utveckla din kompetens inom datacentertekniker. Black Box kommer löpande att vidareutveckla och certifiera sina tekniker på plats i Luleå.
Som fibertekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av installation, driftsättning samt felsökning av nätverk, konfiguration av switchar, routrar, brandväggar.
Du kommer även att arbeta med fysiks installation, fibersvetsning samt kvalitetskontroller av fibertrådar.

I din roll som Elmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Fiberinstallationer
- Nätverkskonfigurationer
- Fibersvetsning
- Kvalitetssäkring

Tjänsten som Fibertekniker är ett konsultuppdrag med start Juni 2022 eller enligt överenskommelse.
Om dig
Vi söker dig som har fibertekniks utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har några års erfarenhet av fiberinstallationer, svetsning, skåpinstallation.
Som person är du kvalitetsorienterad och drivs av att slutföra arbete med hög kvalitet. Du är ansvarstagande och trivs att arbeta med problemlösning. Är du dessutom nyfiken och intresserad av att utveckla din kompetens inom datacenter är detta tjänster för dig!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Black Box
Black Box Network Services AB är ett internationellt företag med rötterna i USA. I Sverige är främsta affärsområde infrastrukturprojekt inom nätverk riktat mot datacenter och serverhallar. Med nybyggd anläggning i Luleå skapar Black Box möjligheter att tydligare stärka och utveckla sin verksamhet lokalt i Norrbotten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073 – 684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fibertekniker, nätverkstekniker, datacenter, fiberinstallation, elektriker, Black Box, Luleå, Adecco, Visa mindre

El-och Teletekniker

Ansök    Sep 27    Konsultia AB    Elektronikmontör
Om kundföretaget I den här rollen kommer du primärt att arbeta med eldriftledning, installationer och montering. Mer specifikt innebär det att du kommer att arbeta med ombyggnad, felsökning och reparation av elektriska anläggningar och utföra elmontage och installationer. Utöver det kommer du även att arbeta förebyggande med servicearbeten och underhåll. Tjänsten är på heltid. Dina arbetsuppgifter I jobbet ingår till exempel att * utföra skåpinstallati... Visa mer
Om kundföretaget

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med eldriftledning, installationer och montering. Mer specifikt innebär det att du kommer att arbeta med ombyggnad, felsökning och reparation av elektriska anläggningar och utföra elmontage och installationer. Utöver det kommer du även att arbeta förebyggande med servicearbeten och underhåll. Tjänsten är på heltid.


Dina arbetsuppgifter
I jobbet ingår till exempel att

* utföra skåpinstallationer
* utföra underhåll och service av elanläggningar
* montera elcentraler och sätta upp kabelstegar.


Din profil
Vi söker dig som har hög kompetens inom eldriftledning, installationer och montering och erfarenhet av arbete med antingen installation, service eller industri, arbete som installations- och serviceelektriker och att ha jobbat med elsäkerhetsutbildning eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi önskar även att du

* innehar ECY-certifikat eller motsvarande
* har studerat el- och energiprogrammet på gymnasiet
* har tidigare yrkeserfarenhet.


Övrig information
Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Konsultia AB men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mikael Wikström på telefonnummer: 0725172604 eller via e-post: [email protected]. Sök tjänsten senast 2021-10-31.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Montör

Ansök    Aug 8    Konsultia AB    Elektronikmontör
Om kundföretaget Montörer inför kommande uppdrag hos kund i Luleå. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av varierad montering där kommer att byta ut olika armaturer och lampor runt om i Luleå Kommun. Arbetet kräver att du kan hantera olika hantverktyg och att du inte är rädd för att arbeta på lite höjd. Du har en grund i teknisk förståelse samt känner dig bekväm med att läsa och förstå och instruktioner. Detta uppdrag kräver att du b... Visa mer
Om kundföretaget
Montörer inför kommande uppdrag hos kund i Luleå.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av varierad montering där kommer att byta ut olika armaturer och lampor runt om i Luleå Kommun. Arbetet kräver att du kan hantera olika hantverktyg och att du inte är rädd för att arbeta på lite höjd. Du har en grund i teknisk förståelse samt känner dig bekväm med att läsa och förstå och instruktioner. Detta uppdrag kräver att du både kan arbeta tillsammans i team men även att du har förmågan att agera på eget initiativ.

Din profil
Som person är du lyhörd, ordningsam och positiv.

Övrig information
B-körkort är ett krav

Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Berggren på 072-517 26 04 eller via e-post: [email protected].

Om oss
Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Elektriker till Duroc Rail AB

Ansök    Apr 25    Ghost Competence AB    Elektronikmontör
Ghost Competence söker en driftig, initiativrik elektriker till Duroc Rail i Luleå. Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd av Duroc Rail AB. Information om tjänsten Som elektriker på Duroc Rail ingår du i ett underhållsteam tillsammans med en mekaniker. Ni sköter tillsammans underhållet av verksamhetens maskiner och utrustningar. I arbetet ingår även nyinstallation, ofta i samarbete med externa samarbetspartners. ... Visa mer
Ghost Competence söker en driftig, initiativrik elektriker till Duroc Rail i Luleå.
Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd av Duroc Rail AB.


Information om tjänsten
Som elektriker på Duroc Rail ingår du i ett underhållsteam tillsammans med en mekaniker. Ni sköter tillsammans underhållet av verksamhetens maskiner och utrustningar. I arbetet ingår även nyinstallation, ofta i samarbete med externa samarbetspartners. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar med allt från beställning till tillverkning. Arbetet utförs i nära samarbete med produktionen och i nära dialog med närmaste chef och produktionen.

Information om kundföretaget
Duroc Rail AB levererar underhåll av järnvägshjul för lok och vagnar till Svenska och Europeiska järnvägsoperatörer. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå, och tillgodoser norra delen av den svenska marknaden för järnvägshjulunderhåll med bland annat VTG, SSAB och LKAB Malmtrafik i Kiruna AB som största kunder.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av förebyggande och avhjälpande underhåll med inriktning på framförallt El, arbetet ska säkerställa en hög tillgänglighet i produktionen. Du arbetar självständigt med arbetsorder avseende både avhjälpande och förebyggande underhåll av våra maskiner och utrustningar. Vid nyinstallation sker arbetet ofta i projektform där du blir en viktig resurs.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en yrkesutbildning eller motsvarande genomförd gymnasialutbildning samt erfarenhet från underhållsarbete. Du känner dig bekväm med att arbeta med lågspänning och har viss kännedom av arbete med hydraulik och pneumatik. Som person söker vi dig som är flexibel, ansvarstagande och självgående i ditt dagliga arbete.
Vi värdesätter social kompetens eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt och intern kommunikation.


Vi ser fram emot din ansökan.

FAKTA

START: Enligt överenskommelse
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Luleå
URVAL: Sker löpande
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 10/5/2019
KONTAKT: Marcus Skårman

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Skårman på [email protected] eller på tel:070-6698862
Var med på resan att bibehålla och skapa så många jobb vi bara kan i vår region. För mer information gå in på www.ghostcompetence.se Visa mindre

Elektronikmontör

Ansök    Dec 1    Abelko Innovation    Elektronikmontör
Din profil 3 årig el-teleteknisk gymnasial eller likvärdig utbildning är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från elektronikproduktionsarbeten. Som person har du hög arbetsmoral, är engagerad, ordningsam och positiv. Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund. Vill du veta mer, kontakta Manuel Strand, produktionschef, telefon: 0920-45 06 09. Vi h... Visa mer
Din profil
3 årig el-teleteknisk gymnasial eller likvärdig utbildning är ett krav.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från elektronikproduktionsarbeten.
Som person har du hög arbetsmoral, är engagerad, ordningsam och positiv.
Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka,
vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund.

Vill du veta mer, kontakta Manuel Strand, produktionschef, telefon: 0920-45 06 09.
Vi har löpande urval i denna rekrytering. Skicka din ansökan senast 18/12 till: [email protected]
Abelko Innovation
Box 808
971 25 Luleå

Tillträde: Snarast. Visa mindre

Montör sommarjobb

Ansök    Maj 8    Randstad AB    Elektronikmontör
Montör Känner du dig trygg bakom ratten och vill ha ett sommarjobb där du får åka runt närliggande orter för att installera GPS:er? I rollen som montör får du tillsammans med en kollega åka bil och genomföra installationer i företagets bilar. Arbetsbeskrivning I arbetet som montör kommer du arbeta med installation av GPS:er i företagets bilar. Arbetet kommer vara i två veckor under juni månad, innan dess kommer du få gå en dags utbildning. Arbetet utfö... Visa mer
Montör
Känner du dig trygg bakom ratten och vill ha ett sommarjobb där du får åka runt närliggande orter för att installera GPS:er? I rollen som montör får du tillsammans med en kollega åka bil och genomföra installationer i företagets bilar.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som montör kommer du arbeta med installation av GPS:er i företagets bilar. Arbetet kommer vara i två veckor under juni månad, innan dess kommer du få gå en dags utbildning. Arbetet utförs 05:00-09:00 och 14:30-18:00. Däremellan ska man förbereda sig inför nästa arbetsplats och hinna äta lunch. Resan mellan arbetsplatserna räknas som arbetstid.

Under hela projektets gång kommer du arbeta tillsammans med en kollega. Ni kommer ha tillgång till en egen bil som ni får samåka i till och från jobbet samt de olika stationerna. Arbetet innebär:

• Montering av GPS i bilar och montering av instrumentbrädan.
• Aktivering, testning och säkerställning av att GPS:en installerats korrekt med hjälp av Ipad.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

• Manuellt B-körkort
• Tekniskt intresse och samarbetsvilja
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-05-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Elektriker till Duroc Rail AB

Ansök    Apr 12    Ghost Competence AB    Elektronikmontör
Ghost Competence söker en driftig, initiativrik elektriker till Duroc Rail i Luleå. Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd av Duroc Rail AB. Information om tjänsten Som elektriker på Duroc Rail ingår du i ett underhållsteam tillsammans med en mekaniker. Ni sköter tillsammans underhållet av verksamhetens maskiner och utrustningar. I arbetet ingår även nyinstallation, ofta i samarbete med externa samarbetspartners. ... Visa mer
Ghost Competence söker en driftig, initiativrik elektriker till Duroc Rail i Luleå.
Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd av Duroc Rail AB.


Information om tjänsten
Som elektriker på Duroc Rail ingår du i ett underhållsteam tillsammans med en mekaniker. Ni sköter tillsammans underhållet av verksamhetens maskiner och utrustningar. I arbetet ingår även nyinstallation, ofta i samarbete med externa samarbetspartners. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar med allt från beställning till tillverkning. Arbetet utförs i nära samarbete med produktionen och i nära dialog med närmaste chef och produktionen.

Information om kundföretaget
Duroc Rail AB levererar underhåll av järnvägshjul för lok och vagnar till Svenska och Europeiska järnvägsoperatörer. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå, och tillgodoser norra delen av den svenska marknaden för järnvägshjulunderhåll med bland annat VTG, SSAB och LKAB Malmtrafik i Kiruna AB som största kunder.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av förebyggande och avhjälpande underhåll med inriktning på framförallt El, arbetet ska säkerställa en hög tillgänglighet i produktionen. Du arbetar självständigt med arbetsorder avseende både avhjälpande och förebyggande underhåll av våra maskiner och utrustningar. Vid nyinstallation sker arbetet ofta i projektform där du blir en viktig resurs.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en yrkesutbildning eller motsvarande genomförd gymnasialutbildning samt erfarenhet från underhållsarbete. Du känner dig bekväm med att arbeta med lågspänning och har viss kännedom av arbete med hydraulik och pneumatik. Som person söker vi dig som är flexibel, ansvarstagande och självgående i ditt dagliga arbete.
Vi värdesätter social kompetens eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt och intern kommunikation.


Vi ser fram emot din ansökan.

FAKTA

START: Enligt överenskommelse
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Luleå
URVAL: Sker löpande
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 5/5/2019
KONTAKT: Marcus Skårman

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Skårman på [email protected] eller på tel:070-6698862
Var med på resan att bibehålla och skapa så många jobb vi bara kan i vår region. För mer information gå in på www.ghostcompetence.se Visa mindre