Lediga jobb som Entreprenadingenjör i Luleå

Se lediga jobb som Entreprenadingenjör i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Entreprenadsakkunnig

Ansök    Jun 29    AFRY AB    Entreprenadingenjör
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jobbeskrivning Vår region består av nära 250 medarbetare som drivs av att skapa framtidens hållbara infrastruktur. Kanske dr... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vår region består av nära 250 medarbetare som drivs av att skapa framtidens hållbara infrastruktur. Kanske drivs även du av just utveckling, innovation och av att hitta rätt samarbeten och kunder som vill utvecklas med vår hjälp.
Inom affärsområdet samhällsbyggnad arbetar bara i Sverige närmare 1 400 specialister framgångsrikt med bland annat våra strategiska hållbarhetstjänster, uppdrag och projekteringar. Hos oss har vi ett mycket uppskattat arbetsklimat, där vi stöttar och peppar varandra samt tillåter varandra att växa.
I din roll kommer Du att ha en ledande befattning i något av våra många pågående eller nya infrastrukturprojekt. Exempel på arbetsuppgifter:
Byggledning eller Byggplatsuppföljning
Entreprenadbesiktning
Kontroll och uppföljning av kundens entreprenörer
Entreprenadsakkunnig med ansvar för produktionsfrågor i AFRYs projekteringsuppdrag
Rådgivande roll med fokus på produktionsfrågor och byggbarhet
Produktionskalkyler
Utbyggnads- och produktionsplanering

Som Entreprenadsakkunnig hos oss kan du även få ansvara för kvalitets- miljö- och arbetsmiljöarbete, kvalitetsstyrning och riskprojekthanteringen hos kund. Vidare kan även ekonomi och tidsuppföljning vara en stor del av dina arbetsuppgifter i pågående uppdrag.
Våra underlag ger ökad kunskap om kostnader för alternativa lösningar och ger förutsättningar att i ett tidigt skede av projekten ta ställning till kostnadskonsekvenser för olika krav och önskemål som finns hos beställare, projektledare och projektörer.


Kravspecifikation
Vi söker dig som har erfarenhet från infrastruktur- och anläggningsprojekt. Du kommer sannolikt från beställar-, konsult- eller entreprenadsidan och har erfarenhet från systemhandlings- och bygghandlindsskede. Erfarenhet av kalkylarbete och erfarenhet av anbud och upphandlingar är mycket meriterande.
Vidare ser vi att du har en utbildning som civil- eller högskoleingenjör alternativt en gymnasieutbildning och då med minst 10 års erfarenhet där du har förvärvat motsvarande erfarenhet.
Meriterande är även tidigare erfarenhet från rollen som Bas-P, fördjupad kompetens inom hållbarhetsfrågor samt erfarenhet från rollen som besiktningsman inom mark och anläggning.
Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska och engelska språket utmärkt. Du har en önskan att bygga upp något nytt och spännande med ett stort nätverk av likasinnade och en grupp fantastiska medarbetare. På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave –?Devoted?– Team?players” vilket även säger mycket om den vi söker!


Ytterligare information
Hos oss på AFRY får du tillgång till närmare 19?000 kollegor som är riktigt duktiga inom sina specialistområden och vår förhoppning är att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi vill få våra medarbetare att trivas och utvecklas genom tydliga kompetensutvecklingsprogram som anpassas efter varje person.
Vi vet också att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför är vi måna om en god arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en fungerande helhet. För alla våra medarbetare erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med både framåtanda och trygghet.
I samarbete med Gapminder verkar AFRY också för att dela kunskap och förmedla en mer faktabaserad världsbild. Hur mycket vet du om världen? Prova Gapminders test https://afry.com/en/gapminder ”When you know better – you do better”
Sista ansökningsdag 31/8. Vi ber om överseende, på grund av semestertider så kan återkoppling dröja något.
Kontaktuppgift för frågor:
Daniel Rova, Sektionschef
Tel. +46 10 505 18 54
e-post [email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

RN Entreprenadingenjör med placering i Luleå

Ansök    Nov 30    Infranord AB    Entreprenadingenjör
Infranord är en ledande entreprenör med uppdrag att modernisera och underhålla Sveriges järnvägsnät. Vi ägs till 100% av svenska staten och är viktiga för samhällets infrastruktur. Vi är stolta över att bidra till att transporter och resande sker på ett säkert och miljövänligt sätt. ARBETSUPPGIFTER Som entreprenadingenjör på Infranord är det viktigt att du är affärsmässig, lösningsorienterad och strukturerad. Du har en central roll i projektet och styr... Visa mer
Infranord är en ledande entreprenör med uppdrag att modernisera och underhålla Sveriges järnvägsnät. Vi ägs till 100% av svenska staten och är viktiga för samhällets infrastruktur.

Vi är stolta över att bidra till att transporter och resande sker på ett säkert och miljövänligt sätt.

ARBETSUPPGIFTER
Som entreprenadingenjör på Infranord är det viktigt att du är affärsmässig, lösningsorienterad och strukturerad. Du har en central roll i projektet och styr det dagliga arbetet och leder övriga i teamet framåt. Du kommer att vara delaktig genom hela projektprocessen.

Som entreprenadingenjör har du stor möjlighet att påverka verksamheten och du kommer bland annat ansvara för att bevaka kontraktshandlingar och medverka i så väl produktionskalkylsarbete som produktionsplanering. I rollen ingår det också att säkerställa dokumentation, så som relationshandlingar och projektplaner.

Du deltar aktivt i byggmöten och är ansvarig för uppföljning av framdriften av projekten och ska säkerställa att vi levererar mot de krav som finns ställda i kontraktet. Du kommer vara väl insatt i kontraktshandlingar och ansvarar för tilläggsarbeten och löpande rapporteringar.

Du kommer att axla en viktig roll då du är den som ska driva både verksamheten och teamet framåt. Du rapporterar till Platschefen och tillhör den lokala ledningsgruppen.

Som entreprenadingenjör på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

KVALIFIKATIONER
Hej! Jag heter Sami och jobbar här på Infranord i Luleå. Jag kommer att vara din närmaste chef. För mig är det viktigt att du som medarbetare mår bra och trivs på jobbet. Samtidigt som vi driver lönsamma affärer och prioriterar säkerheten när vi arbetar.

Vi söker dig som är strukturerad och ser lösningar när du står inför en utmaning. Du får energi av att söka affärslösningar i avtal och trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du eftersträvar alltid hög kvalitet i det arbete du gör och efterlever god affärsetik i mötet med kunder. Vidare har du en god analytisk förmåga och arbetar målinriktat och är initiativtagande. För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta både effektivt med detaljfrågor och ha god förståelse för en komplex helhet. Du ska ha praktisk erfarenhet av kontraktsfrågor och projektekonomi.

Vi ser god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till vår kund. Vi värdesätter därför din positiva attityd, samarbetsförmåga och fallenhet att bygga långsiktiga relationer.

Vi ser även att du har:
• Goda kunskaper inom Office-paketet, särskilt Excel
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• B-körkort är ett krav.

Meriterande är goda kunskaper i entreprenadjuridik tidigare erfarenhet från järnväg-, bygg- eller anläggningsbranschen. Har du tidigare arbetat som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör är även det meriterande.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det.

ÖVRIGT
Jag hoppas du tar chansen och söker jobbet för här kommer du möta ett trevligt gäng med lång erfarenhet och gedigen kompetens som ser fram emot ytterligare en kollega.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Infranord lägger stor vikt vid en säker arbetsmiljö. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning.

Urvalsarbetet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Mer information om oss finns på https://www.infranord.se/ Visa mindre

Projektingenjör Asfalt Entreprenad - Luleå

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt. Till vår beläggningsverksamhet i Luleå letar vi nu efter en projektingenjör. Vi söker dig som vill bi... Visa mer
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

Till vår beläggningsverksamhet i Luleå letar vi nu efter en projektingenjör.

Vi söker dig som vill bidra till vår framgång och utvecklas tillsammans med oss!

Som projektingenjör arbetar du nära projektchef och produktionschefer med frågor som rör arbetsmiljö, kvalitet, inköp, planering och ekonomistyrning. Du kommer även vara involverad i kundkontakter.

En av dina viktiga uppgifter är att utveckla och implementera gemensamma arbetssätt och tillsammans med övriga medarbetare skapa förutsättningar för säkra arbetsplatser med hög produktivitet.

Andra arbetsuppgifter i rollen:

- Arbeta med frågor inom säkerhet, miljö och kvalitet
- Arbeta med dokumentation, analyser och sammanställningar inom diverse områden på uppdrag av produktionschef, projektchef eller distriktschef.

Placering är på vårt kontor i Luleå.
Du är en relationsbyggare med positiv drivkraft och framåtanda !

Du som kommer lyckas som projektingenjör hos oss är en driven och initiativrik person som kan engagera andra och som tror på samarbete och samverkan för att hitta de bästa lösningarna. Det är givet för dig att se till att det är ordning och reda och att en bra struktur finns för att säkerställa att uppgifter genomförs och att man driver arbetet framåt.

Du har arbetat med komplexa frågeställningar inom flera områden och delar gärna med dig av ditt kunnande till andra samtidigt som du själv vill framåt, vill utvecklas och ta dig an nya uppgifter och situationer. Att du är van att arbeta med modern teknik och har ett strukturerat arbets- och förhållningssätt tar vi för givet.

Du har också:

- Erfarenhet av ekonomistyrning i entreprenadprojekt
- Högskoleexamen eller motsvarande
- Goda datakunskaper samt erfarenhet av Office-programmen
- Bra språkkunskaper i svenska
- B-körkort, vilket är ett krav då det är en del resande i tjänsten.

Vi ser det som en styrka om du har en bakgrund från närliggande branscher eller har ett stort kontaktnät inom regionen.

Välkommen med din ansökan senast 11 februari!

Men vänta inte – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef David Wallin på 072-505 86 31 eller [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Projektingenjör järnväg

Ansök    Mar 17    Trafikverket    Entreprenadingenjör
Vill du arbeta med ett av de största kraftsystemen i Sverige och underlätta vardagen för invånare och företagare? Vad roligt - för nu söker vi en projektingenjör till våra underhållssatsningar inom järnväg i distrikt Nord! Projektingenjör järnväg Arbetsuppgifter Just nu söker vi en projektingenjör som främst kommer att arbeta tillsammans med vår projektledare inom icke-linjebunden kraft på järnväg. Du kommer att arbeta nära projektledare och ha en ... Visa mer
Vill du arbeta med ett av de största kraftsystemen i Sverige och underlätta vardagen för invånare och företagare? Vad roligt - för nu söker vi en projektingenjör till våra underhållssatsningar inom järnväg i distrikt Nord!


Projektingenjör järnväg

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en projektingenjör som främst kommer att arbeta tillsammans med vår projektledare inom icke-linjebunden kraft på järnväg. Du kommer att arbeta nära projektledare och ha en stor variation av arbetsuppgifter. Du stöttar projektledaren i planering och uppföljning avseende tid, kostnad, innehåll, risker, kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Du bistår projektledaren i interna och externa kontakter, såsom kontakter med leverantörer, allmänhet, kommuner och andra intressenter. Ett systematiskt analys- och förbättringsarbete inom den egna verksamheten är en naturlig del av din vardag.
"Jag som blir din chef heter Eva Thurfjell Emilsson. Som chef anser jag att en av mina viktigaste uppgifter är att skapa förutsättningar för mina medarbetare att göra ett så bra arbete som möjligt. Jag förväntar mig att mina medarbetare tar ansvar för sitt arbete och bidrar till utveckling inom sitt område. Eftersom det mesta vi gör är ett lagarbete förväntar jag mig samarbetsvilja och att man bidrar till ett gott arbetsklimat. Jag hoppas att du vill vara med och utveckla ett modernt, effektivt och hållbart transportsystem!"

Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuerna är preliminärt planerade att hållas v. 15-16/ 2023, via Skype.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

Vem är du?
För att lyckas som Projektingenjör behöver du vara strukturerad och ha god problemlösningsförmåga. Du är självgående, initiativtagande och driver ditt arbete framåt. Som Projektingenjör samverkar du med många olika individer och därför behöver du ha god förmåga att såväl samarbeta som kommunicera.
Vi söker dig som:
har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120 p) inom teknik, samhällsplanering eller ekonomi, alternativt annan utbildning som vi tillsammans med erfarenhet bedömer likvärdig
har relevant erfarenhet i närtid av arbete i projektform där du har varit involverad i ekonomiplanering, budgetuppföljning och avvikelseanalys
har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
har god förmåga att sätta dig in i datorsystem.

Det är meriterande om du:
har arbetat med bygg-eller anläggningsprojekt, som t ex entreprenadingenjör
har kunskaper inom entreprenadjuridik.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Projektingenjör elkraft järnväg

Ansök    Mar 9    Trafikverket    Entreprenadingenjör
Vill du arbeta med ett av de största kraftsystemen i Sverige och underlätta vardagen för invånare och företagare? Vad roligt - för nu söker vi en projektingenjör till våra underhållssatsningar inom elkraft järnväg i distrikt Nord! Projektingenjör elkraft järnväg Arbetsuppgifter Just nu söker vi en projektingenjör som främst kommer att arbeta tillsammans med vår projektledare inom icke-linjebunden kraft på järnväg. Du kommer att arbeta nära projekt... Visa mer
Vill du arbeta med ett av de största kraftsystemen i Sverige och underlätta vardagen för invånare och företagare? Vad roligt - för nu söker vi en projektingenjör till våra underhållssatsningar inom elkraft järnväg i distrikt Nord!


Projektingenjör elkraft järnväg

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en projektingenjör som främst kommer att arbeta tillsammans med vår projektledare inom icke-linjebunden kraft på järnväg. Du kommer att arbeta nära projektledare och ha en stor variation av arbetsuppgifter. Du stöttar projektledaren i planering och uppföljning avseende tid, kostnad, innehåll, risker, kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Du bistår projektledaren i interna och externa kontakter, såsom kontakter med leverantörer, allmänhet, kommuner och andra intressenter. Ett systematiskt analys- och förbättringsarbete inom den egna verksamheten är en naturlig del av din vardag.
"Jag som blir din chef heter Eva Thurfjell Emilsson. Som chef anser jag att en av mina viktigaste uppgifter är att skapa förutsättningar för mina medarbetare att göra ett så bra arbete som möjligt. Jag förväntar mig att mina medarbetare tar ansvar för sitt arbete och bidrar till utveckling inom sitt område. Eftersom det mesta vi gör är ett lagarbete förväntar jag mig samarbetsvilja och att man bidrar till ett gott arbetsklimat. Jag hoppas att du vill vara med och utveckla ett modernt, effektivt och hållbart transportsystem!"

Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuerna är preliminärt planerade att hållas v. 15-16/ 2023, via Skype.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

Vem är du?
För att lyckas som Projektingenjör behöver du vara strukturerad och ha god problemlösningsförmåga. Du är självgående, initiativtagande och driver ditt arbete framåt. Som Projektingenjör samverkar du med många olika individer och därför behöver du ha god förmåga att såväl samarbeta som kommunicera.
Vi söker dig som:
har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120 p) inom teknik, samhällsplanering eller ekonomi, alternativt annan utbildning som vi tillsammans med erfarenhet bedömer likvärdig
har relevant erfarenhet i närtid av arbete i projektform där du har varit involverad i ekonomiplanering, budgetuppföljning och avvikelseanalys
har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
har god förmåga att sätta dig in i datorsystem.

Det är meriterande om du:
har arbetat med bygg-eller anläggningsprojekt, som t ex entreprenadingenjör
har kunskaper inom entreprenadjuridik.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Projektingenjör med fokus på ekonomi- och kostnadsstyrning

Ansök    Nov 14    NCC AB    Entreprenadingenjör
Om ekonomi- och kostnadsstyrning ligger dig varmt om hjärtat samtidigt som du trivs med att arbeta nära produktion, då kan nog detta vara nästa jobbutmaning för dig! Just nu söker vi dig som vill jobba som projektingenjör inom NCC Building Norrland och bli en del av vårt fantastiska lagbygge i Norrbotten Rollen som Projektingenjör Som projektingenjör är ditt främsta uppdrag att stödja projektledningen i produktion med ekonomi- och kostnadsstyrning men du ... Visa mer
Om ekonomi- och kostnadsstyrning ligger dig varmt om hjärtat samtidigt som du trivs med att arbeta nära produktion, då kan nog detta vara nästa jobbutmaning för dig! Just nu söker vi dig som vill jobba som projektingenjör inom NCC Building Norrland och bli en del av vårt fantastiska lagbygge i Norrbotten

Rollen som Projektingenjör
Som projektingenjör är ditt främsta uppdrag att stödja projektledningen i produktion med ekonomi- och kostnadsstyrning men du kommer även att delta vid framtagning och avstämning av tidplaner samt hantera  kontraktsadministration.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Arbeta med prognoser, kostnadsstyrning och ekonomiuppföljning.
• Följa upp tidplaner och framdrift i projekt.
• Ta fram underlag för att stötta projektet i frågor rörande kontraktsfrågor och entreprenadjuridik.
• ÄTA-hantering

För att smidigt komma in i rollen och bidra på bästa sätt förväntas du sätta dig in i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och har i samverkan med platschefen en kontinuerlig kontakt med både kund och leverantörer. 

Din profil
För att trivas i rollen som projektingenjör och hos oss på NCC så ser vi att du gillar ordning och reda, är duktig på att planera och mår bra i en koordinerande roll. Vi ser även att du via utbildning (eftergymnasial) eller arbetslivserfarenhet samlat på dig kunskap inom ekonomi-och kostnadsstyrning. Meriterande är erfarenheter från byggbranschen. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är förmågan att skapa och utveckla relationer, både med kunder och våra interna team bestående av chefer, specialister och övriga medarbetare.

Vi erbjuder dig

• Personlig utveckling och karriärmöjligheter
• En kultur där vi värnar om balans mellan arbete och privatliv
• Kompetenta, prestigelösa och samarbetsinriktade kollegor
• Bra försäkringar, friskvårdsbidrag och i övrigt fina förmåner

Ytterligare information
Placeringsort Luleå. Du rapporterar till projektchef.  B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan
Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Projektchef Josefin Hermansson på telefonnummer 070-205 21 19! Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-11-30.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Projektingenjör med fokus på ekonomi- och kostnadsstyrning

Ansök    Okt 12    NCC AB    Entreprenadingenjör
Om ekonomi- och kostnadsstyrning ligger dig varmt om hjärtat samtidigt som du trivs med att arbeta nära produktion, då kan nog detta vara nästa jobbutmaning för dig! Just nu söker vi dig som vill jobba som projektingenjör inom NCC Building Norrland och bli en del av vårt fantastiska lagbygge i Norrbotten Rollen som Projektingenjör Som projektingenjör är ditt främsta uppdrag att stödja projektledningen i produktion med ekonomi- och kostnadsstyrning men du ... Visa mer
Om ekonomi- och kostnadsstyrning ligger dig varmt om hjärtat samtidigt som du trivs med att arbeta nära produktion, då kan nog detta vara nästa jobbutmaning för dig! Just nu söker vi dig som vill jobba som projektingenjör inom NCC Building Norrland och bli en del av vårt fantastiska lagbygge i Norrbotten

Rollen som Projektingenjör
Som projektingenjör är ditt främsta uppdrag att stödja projektledningen i produktion med ekonomi- och kostnadsstyrning men du kommer även att delta vid framtagning och avstämning av tidplaner samt hantera  kontraktsadministration.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Arbeta med prognoser, kostnadsstyrning och ekonomiuppföljning.
• Följa upp tidplaner och framdrift i projekt.
• Ta fram underlag för att stötta projektet i frågor rörande kontraktsfrågor och entreprenadjuridik.
• ÄTA-hantering

För att smidigt komma in i rollen och bidra på bästa sätt förväntas du sätta dig in i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och har i samverkan med platschefen en kontinuerlig kontakt med både kund och leverantörer. 

Din profil
För att trivas i rollen som projektingenjör och hos oss på NCC så ser vi att du gillar ordning och reda, är duktig på att planera och mår bra i en koordinerande roll. Vi ser även att du via utbildning (eftergymnasial) eller arbetslivserfarenhet samlat på dig kunskap inom ekonomi-och kostnadsstyrning. Meriterande är erfarenheter från byggbranschen. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är förmågan att skapa och utveckla relationer, både med kunder och våra interna team bestående av chefer, specialister och övriga medarbetare.

Vi erbjuder dig

• Personlig utveckling och karriärmöjligheter
• En kultur där vi värnar om balans mellan arbete och privatliv
• Kompetenta, prestigelösa och samarbetsinriktade kollegor
• Bra försäkringar, friskvårdsbidrag och i övrigt fina förmåner

Ytterligare information
Placeringsort Luleå. Du rapporterar till projektchef.  B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan
Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Projektchef Josefin Hermansson på telefonnummer 070-205 21 19! Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-11-13.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Operation Specialist- Är du vår nya entreprenadingenjör?

Ansök    Sep 16    NCC AB    Entreprenadingenjör
Operation Specialist - är du vår nya Entreprenadingenjör? Rollen hos oss Som Operation Specialist arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta arbetsledningen med att säkerställa en effektiv projektstyrning. Du kommer aktivt att delta vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, förfrågningar, tidplan och ekonomiavstämningar. Du stöttar främst plats- och Arbetschefsledning men även övriga i organisationen. Du ska vara väl insatt i k... Visa mer
Operation Specialist - är du vår nya Entreprenadingenjör?

Rollen hos oss

Som Operation Specialist arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta arbetsledningen med att säkerställa en effektiv projektstyrning. Du kommer aktivt att delta vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, förfrågningar, tidplan och ekonomiavstämningar.

Du stöttar främst plats- och Arbetschefsledning men även övriga i organisationen. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projektet och stödja arbetsledningen i uppföljningar.

Du arbetar i nära samarbete med många olika kompetensområden inom företaget, bland annat inköp och platschefer samt arbetschefer.

För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är strukturerad och skicklig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.

Som person är du noggrann och analytiskt lagd, du har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektets gång.

Många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder/medarbetare.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen, gärna med erfarenhet av arbete ute i produktion samt från en närliggande roll. Har du erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande.

Vi förutsätter att du har en god datorvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i första hand i Luleå/Boden eller Umeå, alt efter överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att Area Manager Mikael Engström, 070-176 27 67.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2022-12-15.

Varmt Välkommen med din ansökan Visa mindre

BDX växer - Affärsområde Stora projekt söker entreprenadsingenjör

Är du en erfaren entrepenadsingenjör som nu vill ta dig an nästa utmaning och jobba tillsammans med oss inom Affärsområde Stora projekt?BDX genomför stora komplexa infrastrukturprojekt och stärker nu organisationen i Norrbotten och Västerbotten. BDX entreprenadingenjörer är ett viktigt stöd för arbetsledare och platschefer. I rollen stödjer du dem i förberedelser, vid genomförande och vid avslut av projekt. Du är ett bollplank i produktionstekniska frågo... Visa mer
Är du en erfaren entrepenadsingenjör som nu vill ta dig an nästa utmaning och jobba tillsammans med oss inom Affärsområde Stora projekt?BDX genomför stora komplexa infrastrukturprojekt och stärker nu organisationen i Norrbotten och Västerbotten.


BDX entreprenadingenjörer är ett viktigt stöd för arbetsledare och platschefer. I rollen stödjer du dem i förberedelser, vid genomförande och vid avslut av projekt.
Du är ett bollplank i produktionstekniska frågor, förutser problem för att sedan utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar i projekt.
I rollen som Entreprenadingenjör arbetar du med inköp, planering, projektekonomi och medverkar på bygg- och projektmöten.
Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av tilldelade projekt eller uppdrag.
Du planerar och genomför tilldelade arbetsuppgifter och upprättar en projektdokumentation som omfattar riskbedömning, genomförandeplaner för kvalitet, miljö, arbetsmiljö och trafiksäkerhet samt få de godkända av verksamhetschefen.
Du deltar i projektmöten, informerar om projektets innehåll och planer. Ser till att besiktningar blir genomförda och besiktningsanmärkningarna blir korrigerade.
Du upprättar slutdokumentation för projektet och överlämnar projektet till beställaren. Utvärderar resultatet och rapporterar till överordnad.

Dina kvalifikationer
Teknisk utbildning eller motsvarande kunskaper inom bygg- och anläggningsprojekt som ger dig förståelse och kunskap kring hur projekten tekniskt kan lösas.
Du har erfarenhet av arbetsledning inom bygg- eller anläggningsprojekt som ger dig den insikt som krävs för kalkylberäkningar, såsom tidsberäkning mm.
Din ansökan
BDX samarbetar med Kompetenslaget i denna rekrytering. Vid frågor kontakta Maria Jonsson, 070-2030180
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Entreprenadingenjör till Bravida Luleå!

På Bravida värderar vi vår yrkesstolthet och strävar alltid efter att bli lite bättre. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Vi befinner oss i en spännande tillväxt och utvecklingsfas, med intressanta projekt. Därför söker vi en Entreprenadingenjör till avdelningen i Luleå. Bravida som arbetsgivare Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbeta... Visa mer
På Bravida värderar vi vår yrkesstolthet och strävar alltid efter att bli lite bättre. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Vi befinner oss i en spännande tillväxt och utvecklingsfas, med intressanta projekt. Därför söker vi en Entreprenadingenjör till avdelningen i Luleå.

Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Om jobbet
Rollen som Entreprenadingenjör på Bravida innebär att du ansvarar för delar av  installationsprojekt från projektplanering till leverans. Du rapporterar till avdelningschef/projektledare och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med några års erfarenhet inom projektering, projektledning, ledande montör eller installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera. Du kommer bland annat att:


• Ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• Leda och engagera medarbetare, instruera i installationssätt och utföranden.
• Utveckla och bevara kundrelationer med tilläggsförsäljning
• Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
• Utforma ”Drift och Skötsel” instruktioner och vara representant vid besiktning.
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

 

Som Entreprenadingenjör får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tillsammans skapar stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla tekniker hos oss.

Vem är du?
Som person är du en ansvarsfull lagspelare som är van att arbeta självständigt och med passion för El installation och Automation.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av Konstruktion och installation inom automation och som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. 

Vi tror att du har:


• B-körkort
• En teknisk bakgrund där utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet värderas högt
• Erfarenhet av Duc/PLC-programmering, system som är meriterande är Siemens Desigo PX, S7, Schneider Electric AS-, Distech Controls ECY- eller motsvarande systemkompetens.
• Erfarenhet av industriella fältbussystem och nätverkskommunikation
• Erfarenhet av elkonstruktion
• Förmåga att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska (stor del av arbetsuppgifterna kommer att vara på engelska)

Även meriterande om du har lett projekt med erfarenhet från byggmöten, där du har drivit projekt från start till mål, eller varit delaktig i projektorganisation.

Som person gillar du att jobba såväl självständigt som i grupp. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga och nyfikenhet för teknik. Du kommer ha en viktig roll i hela utvecklingskedjan, vilket gör att vi gärna ser att du är ansvarstagande, gillar att ha ordning och reda samt är stabil och lugn i ditt arbete.

Hur söker jag jobbet?
Sista ansökningsdatum: 7 augusti

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

Entreprenadingenjör till BDX

BDX rekryterar Entreprenadingenjör. Rekryteringsprocessen handhas av Ghost Competence men du blir anställd direkt av BDX. Information om tjänsten Som entreprenadingenjörer i BDX jobbar du nära arbetsledare och platschefer. Du är med från förberedelser, till genomförande och i avslutet av projekt. Du är ett bollplank i produktionstekniska frågor, förutser problem för att sedan utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar. Dina arbetsuppgift... Visa mer
BDX rekryterar Entreprenadingenjör.
Rekryteringsprocessen handhas av Ghost Competence men du blir anställd direkt av BDX.

Information om tjänsten
Som entreprenadingenjörer i BDX jobbar du nära arbetsledare och platschefer. Du är med från förberedelser, till genomförande och i avslutet av projekt. Du är ett bollplank i produktionstekniska frågor, förutser problem för att sedan utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar.Dina arbetsuppgifter
Som entreprenadingenjör hos BDX kan du ha en roll som antingen styrs mer mot projektekonomi eller mot kvalité, miljö och arbetsmiljö (KMA), nedan finner du en beskrivning av dessa, vilket tilltalar dig mest?

Projektekonomi

·Delta vid kalkyl- och anbudsarbete
·Delta vid budgetarbete tillsammans med projektchef
·Prognoser
·Produktionsuppföljning
·Fakturering
·Mängdreglering
·Inköp

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö (KMA)

·Samordna och driva projektets KMA-arbete.
·Stödja projektet med bland annat projekt- och kvalitetsplan, riskbedömningar, arbetsmiljöplaner, miljö- och skyddsronder samt KMA-frågor.
·Ansvara för att upprätta projektdokumentation som omfattar riskbedömning, genomförandeplaner för kvalitet, miljö, arbetsmiljö och trafiksäkerhet samt få de godkända av verksamhetschefen.

Nu är du ju inte själv i alla de här delarna utan det är ett lagarbete (hade kanske blivit lite mycket annars…). Tillsammans med yrkesarbetare, maskinförare, arbetsledare och platschefer delar ni med er av er kunskap och information för att uppnå önskade resultat i verksamheten. Du har daglig kontakt både med personer inom och utanför organisationen, därav är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.

Vi söker dig som
Är högskoleingenjör eller har läst en relevant YH-utbildning eller motsvarande samt har ett par års erfarenhet från en liknande roll.
Det är meriterande med branscherfarenhet men inget krav.

God datorvana, B-körkort är ett krav.

BDX är verksamma i Norrbotten och Västerbotten, vilket kan komma innebära arbete på annan ort under perioder.

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så var snabb med din ansökan!
Vi ser fram emot din ansökan!

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT:Norrbotten, Piteå, Luleå, Kalix, Kiruna
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-09-24
KONTAKT: Marcus Skårman 070-669 85 72

Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Skårman 070-669 85 72, [email protected] Visa mindre

BDX växer - Affärsområde Stora projekt söker entreprenadsingenjör

Är du en erfaren entrepenadsingenjör som nu vill ta dig an nästa utmaning och jobba tillsammans med oss inom Affärsområde Stora projekt?BDX genomför stora komplexa infrastrukturprojekt och stärker nu organisationen i Norrbotten och Västerbotten. BDX entreprenadingenjörer är ett viktigt stöd för arbetsledare och platschefer. I rollen stödjer du dem i förberedelser, vid genomförande och vid avslut av projekt. Du är ett bollplank i produktionstekniska frågo... Visa mer
Är du en erfaren entrepenadsingenjör som nu vill ta dig an nästa utmaning och jobba tillsammans med oss inom Affärsområde Stora projekt?BDX genomför stora komplexa infrastrukturprojekt och stärker nu organisationen i Norrbotten och Västerbotten.


BDX entreprenadingenjörer är ett viktigt stöd för arbetsledare och platschefer. I rollen stödjer du dem i förberedelser, vid genomförande och vid avslut av projekt.
Du är ett bollplank i produktionstekniska frågor, förutser problem för att sedan utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar i projekt.
I rollen som Entreprenadingenjör arbetar du med inköp, planering, projektekonomi och medverkar på bygg- och projektmöten.
Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av tilldelade projekt eller uppdrag.
Du planerar och genomför tilldelade arbetsuppgifter och upprättar en projektdokumentation som omfattar riskbedömning, genomförandeplaner för kvalitet, miljö, arbetsmiljö och trafiksäkerhet samt få de godkända av verksamhetschefen.
Du deltar i projektmöten, informerar om projektets innehåll och planer. Ser till att besiktningar blir genomförda och besiktningsanmärkningarna blir korrigerade.
Du upprättar slutdokumentation för projektet och överlämnar projektet till beställaren. Utvärderar resultatet och rapporterar till överordnad.

Dina kvalifikationer
Teknisk utbildning eller motsvarande kunskaper inom bygg- och anläggningsprojekt som ger dig förståelse och kunskap kring hur projekten tekniskt kan lösas.
Du har erfarenhet av arbetsledning inom bygg- eller anläggningsprojekt som ger dig den insikt som krävs för kalkylberäkningar, såsom tidsberäkning mm.
Din ansökan
BDX samarbetar med Kompetenslaget i denna rekrytering. Vid frågor kontakta Maria Jonsson, 070-2030180
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Entreprenadingenjör till Bravida Luleå!

Bli en del av vår Automationssatsning! Sök jobbet som Entreprenadingenjör i Luleå På Bravida värderar vi vår yrkesstolthet och strävar alltid efter att bli lite bättre. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Vi befinner oss i en spännande tillväxt och utvecklingsfas, med intressanta projekt. Därför söker vi en Entreprenadingenjör till avdelningen i Luleå. Vad erbjuder vi dig? Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst ino... Visa mer
Bli en del av vår Automationssatsning! Sök jobbet som Entreprenadingenjör i Luleå

På Bravida värderar vi vår yrkesstolthet och strävar alltid efter att bli lite bättre. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Vi befinner oss i en spännande tillväxt och utvecklingsfas, med intressanta projekt. Därför söker vi en Entreprenadingenjör till avdelningen i Luleå.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Om jobbet

Våra projekt ligger främst inom Fastighetsautomation men vi arbetar även med Process- och Industriautomation, vilket den här rollen kommer fokusera på. I rollen kommer du att arbeta brett inom området med stor möjlighet till påverkan på avdelningens utveckling.

Du kommer att arbeta med våra automationsprojekt och vara ett stöd till projektledare. Projekt och serviceuppdrag varierar både vad gäller storlek, innehåll och bransch och drivs antingen ute på plats hos våra kunder eller ”in-house” i våra egna lokaler.

Rollen som Entreprenadingenjör på Bravida innebär att du ansvarar för delar av  installationsprojekt från projektplanering till leverans. Du rapporterar till avdelningschef/projektledare och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med några års erfarenhet inom projektering, projektledning, ledande montör eller installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera. Du kommer bland annat att:


• Ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• Leda och engagera medarbetare, instruera i installationssätt och utföranden.
• Utveckla och bevara kundrelationer med tilläggsförsäljning
• Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
• Utforma ”Drift och Skötsel” instruktioner och vara representant vid besiktning.
• Överlämna färdigt projekt till Service och Projektåterföring
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

 

Som Entreprenadingenjör får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tillsammans skapar stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla tekniker hos oss.

I rollen som entreprenadingenjör på Bravida finns goda möjligheter till att utvecklas och avancera i karriären.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vem är du?

Som person är du en ansvarsfull lagspelare som är van att arbeta självständigt och med passion för El installation och Automation.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av Konstruktion och installation inom automation och som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. 

Vi tror att du har:


• B-körkort
• En teknisk bakgrund där utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet värderas högt
• Erfarenhet av Duc/PLC-programmering, system som är meriterande är Siemens Desigo PX, S7, Schneider Electric AS- , Distech Controls ECY- eller motsvarande systemkompetens.
• Erfarenhet av industriella fältbussystem och nätverkskommunikation
• Erfarenhet av elkonstruktion.
• Förmåga att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska (stor del av arbetsuppgifterna kommer att vara på engelska).

Meriterande är även kunskaper inom BMS system (Desigo CC, Ecostruxure, Webport, EBI), SCADA-, HMI-utveckling, projektledning och elkonstruktion.

Även meriterande om du har lett projekt med erfarenhet från byggmöten, där du har drivit projekt från start till mål, eller varit delaktig i projektorganisation.

Som person gillar du att jobba såväl självständigt som i grupp. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga och nyfikenhet för teknik. Du kommer ha en viktig roll i hela utvecklingskedjan, vilket gör att vi gärna ser att du är ansvarstagande, gillar att ha ordning och reda samt är stabil och lugn i ditt arbete.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum: 21/4

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

 


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

Entreprenadingenjör Infra till Nåiden Luleå

Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Infra till Nåiden i Luleå. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden. Information om tjänsten Som Entreprenadingenjör Infra hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalit... Visa mer
Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Infra till Nåiden i Luleå.
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden.

Information om tjänsten
Som Entreprenadingenjör Infra hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
Som Entreprenadingenjör hos Nåiden, kommer du att finnas där för platscheferna i frågor som rör både anbud och kalkyl.
Du kommer att arbeta med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du stöttar platschefer och arbetsledare i produktionstekniska frågor, förutser problem för att sedan tillsammans hitta bästa möjliga lösningar.

Du ser också till att det administrativa arbetet på projektet sker på ett affärsmässigt och strukturerat sätt, samt stödjer platschefer/projektchefer vid uppstart av nya projekt.
Du kommer även tillsammans med ledningen gå igenom ekonomiska månadsavstämningar och kvartalsrapporter samt redovisa den ekonomiska situationen.

Vi söker dig som
Är högskoleingenjör eller har läst en relevant YH-utbildning eller motsvarande samt har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Är du dessutom van att arbeta operativt och har erfarenhet av arbete med väg/järnväg är det starkt meriterande.
Du är drivande och självständig i ditt arbete, har lätt för att skapa relationer och god förmåga att samarbeta.
Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är metodisk, noggrann och strukturerat lagd.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så var snabb med din ansökan!
Vi ser fram emot din ansökan!

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-03-11
KONTAKT: Marcus Skårman 070-669 85 72

Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Skårman 070-669 85 72, [email protected] Visa mindre

Entreprenadingenjör Anläggning till Nåiden

Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Anläggning till Nåiden i Luleå. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden. Information om tjänsten Som Entreprenadingenjör Anläggning hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet oc... Visa mer
Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Anläggning till Nåiden i Luleå.
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden.Information om tjänsten
Som Entreprenadingenjör Anläggning hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
Som Entreprenadingenjör hos Nåiden, kommer du att finnas där för platscheferna i frågor som rör både anbud och kalkyl.
Du kommer att arbeta med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du stöttar platschefer och arbetsledare i produktionstekniska frågor, förutser problem för att sedan tillsammans hitta bästa möjliga lösningar.

Du ser också till att det administrativa arbetet på projektet sker på ett affärsmässigt och strukturerat sätt, samt stödjer platschefer/projektchefer vid uppstart av nya projekt.
Du kommer även tillsammans med ledningen gå igenom ekonomiska månadsavstämningar och kvartalsrapporter samt redovisa den ekonomiska situationen.

Vi söker dig som
Är högskoleingenjör eller har läst en relevant YH-utbildning eller motsvarande samt har erfarenhet från anläggningsproduktion och mark och anläggningsprojekt.
Du är drivande och självständig i ditt arbete, har lätt för att skapa relationer och god förmåga att samarbeta.
Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är metodisk, noggrann och strukturerat lagd.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så var snabb med din ansökan!
Vi ser fram emot din ansökan!

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-02-28
KONTAKT: Marcus Skårman 070-669 85 72

Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Skårman 070-669 85 72, [email protected] Visa mindre

Entreprenadingenjör Anläggning till Nåiden

Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Anläggning till Nåiden i Luleå. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden. Information om tjänsten Som Entreprenadingenjör Anläggning hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet oc... Visa mer
Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Anläggning till Nåiden i Luleå.
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden.Information om tjänsten
Som Entreprenadingenjör Anläggning hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
Som Entreprenadingenjör hos Nåiden, kommer du att finnas där för platscheferna i frågor som rör både anbud och kalkyl.
Du kommer att arbeta med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du stöttar platschefer och arbetsledare i produktionstekniska frågor, förutser problem för att sedan tillsammans hitta bästa möjliga lösningar.

Du ser också till att det administrativa arbetet på projektet sker på ett affärsmässigt och strukturerat sätt, samt stödjer platschefer/projektchefer vid uppstart av nya projekt.
Du kommer även tillsammans med ledningen gå igenom ekonomiska månadsavstämningar och kvartalsrapporter samt redovisa den ekonomiska situationen.

Vi söker dig som
Är högskoleingenjör eller har läst en relevant YH-utbildning eller motsvarande samt har erfarenhet från anläggningsproduktion och mark och anläggningsprojekt.
Du är drivande och självständig i ditt arbete, har lätt för att skapa relationer och god förmåga att samarbeta.
Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är metodisk, noggrann och strukturerat lagd.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så var snabb med din ansökan!
Vi ser fram emot din ansökan!

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-01-15
KONTAKT: Marcus Skårman 070-669 85 72

Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Skårman 070-669 85 72, [email protected] Visa mindre

Projektingenjör Hus Norr - Luleå

Vi söker en projektingenjör till Hus Norr i Luleå - Skanskas bästa husbyggnads distrikt! Är du en person med har lätt för att skapa nya relationer och knyta kontakter? Vill du utveckla dina kunskaper inom ekonomistyrning, inköp och administration och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som projektingenjör på Skanska i Luleå redan idag! Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland a... Visa mer
Vi söker en projektingenjör till Hus Norr i Luleå - Skanskas bästa husbyggnads distrikt!

Är du en person med har lätt för att skapa nya relationer och knyta kontakter? Vill du utveckla dina kunskaper inom ekonomistyrning, inköp och administration och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som projektingenjör på Skanska i Luleå redan idag!

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Hur kommer en arbetsdag att se ut?

Som projektingenjör på Skanska kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att arbeta med inköp, planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning. Granska och följa upp kvalitetsaspekter i kontrakt med underentreprenörer och leverantörer. Du kommer även att hantera kontrakt- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer, ha tät kontakt med bland annat kunder och beställare, styra projekt mot uppsatta mål avseende säkerhet, kvalitet och lönsamhet. Vi välkomnar dig till ett team med hög laganda som hjälps åt med de utmaningar som uppstår i verksamheten.

I jobbet ingår till exempel att

- delta i anbudsarbete
- stämma av styr- och målkort för projekt
- ta fram underlag för prognoser
- upprätta tidplaner
- hantera fakturor
- upprätta projektspecifika avtal
- delta i upprättande av omkostnadskalkyler.

Den vi söker

Det här jobbet passar dig som är relationsskapande, resultatinriktad och ansvarsfull i din yrkesroll. Du har en utbildning inom byggteknik, ekonomi och/eller samhällsbyggnad. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av att arbetat som projektingenjör, du har säkerligen arbetat med projektplanering och projektekonomi inom entreprenadverksamheten. Du ser affären och är affärsdriven i ditt sätt.

Det är meriterande om du

- har en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenheter
- har erfarenhet som projektingenjör/entreprenadingenjör
-
har goda kunskaper inom entreprenadjuridik

-
har erfarenhet av upphandling

-
har förhandlingsvana.


Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-02-16.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Örjan Kallin på telefonnummer: 010-449 54 56 alt via e-post: [email protected] eller Projektchef Linda Andersson på telefonnummer: 010-449 23 48 alt via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre

Entreprenadingenjör Infra till Nåiden Luleå

Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Infra till Nåiden i Luleå. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden. Information om tjänsten Som Entreprenadingenjör Infra hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalit... Visa mer
Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Infra till Nåiden i Luleå.
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden.

Information om tjänsten
Som Entreprenadingenjör Infra hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
Som Entreprenadingenjör hos Nåiden, kommer du att finnas där för platscheferna i frågor som rör både anbud och kalkyl.
Du kommer att arbeta med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du stöttar platschefer och arbetsledare i produktionstekniska frågor, förutser problem för att sedan tillsammans hitta bästa möjliga lösningar.

Du ser också till att det administrativa arbetet på projektet sker på ett affärsmässigt och strukturerat sätt, samt stödjer platschefer/projektchefer vid uppstart av nya projekt.
Du kommer även tillsammans med ledningen gå igenom ekonomiska månadsavstämningar och kvartalsrapporter samt redovisa den ekonomiska situationen.

Vi söker dig som
Är högskoleingenjör eller har läst en relevant YH-utbildning eller motsvarande samt har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Är du dessutom van att arbeta operativt och har erfarenhet av arbete med väg/järnväg är det starkt meriterande.
Du är drivande och självständig i ditt arbete, har lätt för att skapa relationer och god förmåga att samarbeta.
Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är metodisk, noggrann och strukturerat lagd.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så var snabb med din ansökan!
Vi ser fram emot din ansökan!

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-02-20
KONTAKT: Marcus Skårman 070-669 85 72

Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Skårman 070-669 85 72, [email protected] Visa mindre

Entreprenadingenjör Anläggning till Nåiden

Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Anläggning till Nåiden i Luleå. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden. Information om tjänsten Som Entreprenadingenjör Anläggning hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet oc... Visa mer
Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Anläggning till Nåiden i Luleå.
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden.Information om tjänsten
Som Entreprenadingenjör Anläggning hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
Som Entreprenadingenjör hos Nåiden, kommer du att finnas där för platscheferna i frågor som rör både anbud och kalkyl.
Du kommer att arbeta med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du stöttar platschefer och arbetsledare i produktionstekniska frågor, förutser problem för att sedan tillsammans hitta bästa möjliga lösningar.

Du ser också till att det administrativa arbetet på projektet sker på ett affärsmässigt och strukturerat sätt, samt stödjer platschefer/projektchefer vid uppstart av nya projekt.
Du kommer även tillsammans med ledningen gå igenom ekonomiska månadsavstämningar och kvartalsrapporter samt redovisa den ekonomiska situationen.

Vi söker dig som
Är högskoleingenjör eller har läst en relevant YH-utbildning eller motsvarande samt har erfarenhet från anläggningsproduktion och mark och anläggningsprojekt.
Du är drivande och självständig i ditt arbete, har lätt för att skapa relationer och god förmåga att samarbeta.
Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är metodisk, noggrann och strukturerat lagd.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så var snabb med din ansökan!
Vi ser fram emot din ansökan!

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-01-15
KONTAKT: Marcus Skårman 070-669 85 72

Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Skårman 070-669 85 72, [email protected] Visa mindre

Entreprenadingenjör Infra till Nåiden

Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Infra till Nåiden i Luleå. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden. Information om tjänsten Som Entreprenadingenjör Infra hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalit... Visa mer
Ghost Competence rekryterar Entreprenadingenjör Infra till Nåiden i Luleå.
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ghost Competence och du anställs direkt hos Nåiden.

Information om tjänsten
Som Entreprenadingenjör Infra hos Nåiden har du en viktig och utmanande roll i deras projekt. Du ansvarar för att tillsammans med platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
Som Entreprenadingenjör hos Nåiden, kommer du att finnas där för platscheferna i frågor som rör både anbud och kalkyl.
Du kommer att arbeta med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du stöttar platschefer och arbetsledare i produktionstekniska frågor, förutser problem för att sedan tillsammans hitta bästa möjliga lösningar.

Du ser också till att det administrativa arbetet på projektet sker på ett affärsmässigt och strukturerat sätt, samt stödjer platschefer/projektchefer vid uppstart av nya projekt.
Du kommer även tillsammans med ledningen gå igenom ekonomiska månadsavstämningar och kvartalsrapporter samt redovisa den ekonomiska situationen.

Vi söker dig som
Är högskoleingenjör eller har läst en relevant YH-utbildning eller motsvarande samt har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Är du dessutom van att arbeta operativt och har erfarenhet av arbete med väg/järnväg är det starkt meriterande.
Du är drivande och självständig i ditt arbete, har lätt för att skapa relationer och god förmåga att samarbeta.
Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är metodisk, noggrann och strukturerat lagd.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så var snabb med din ansökan!
Vi ser fram emot din ansökan!

Fakta
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-01-15
KONTAKT: Marcus Skårman 070-669 85 72

Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Skårman 070-669 85 72, [email protected] Visa mindre

Projektingenjör Anläggning Civil North

Ansök    Dec 22    NCC AB    Entreprenadingenjör
Söker du nya utmaningar där du har en roll som starkt bidrar till framdriften i våra projekt och samtidigt har ett stort intresse för bro- och industriprojekt? Då är rollen som Projektingenjör någonting för dig! Det händer mycket i Norrbotten och vi ser en ljus framtid framför oss där vi nu behöver förstärka vår Anläggningsgrupp med fler Projektingenjörer. Några projekt som nyligen genomförts eller är pågående är Bron över Kalix älv, Markbygden MB ETT, Hy... Visa mer
Söker du nya utmaningar där du har en roll som starkt bidrar till framdriften i våra projekt och samtidigt har ett stort intresse för bro- och industriprojekt? Då är rollen som Projektingenjör någonting för dig!

Det händer mycket i Norrbotten och vi ser en ljus framtid framför oss där vi nu behöver förstärka vår Anläggningsgrupp med fler Projektingenjörer. Några projekt som nyligen genomförts eller är pågående är Bron över Kalix älv, Markbygden MB ETT, Hybrit samt Avvakko-Lappeasuando. Vi erbjuder spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med kompetenta kollegor.    

Rollen som Projektingenjör
Som Projektingenjör har du en viktig roll då du är delaktig i olika skeden av projektet vilket också medför stor variation av arbetsuppgifter. Du stöttar främst plats- och projektchefer men även övriga i projektorganisationen. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projekten och stödja platschefen i uppföljningar. Du är behjälplig vid produktionsförberedelser, upprättande av planeringsunderlag, utredningar samt avstämning och uppföljning av ekonomi, produktionskalkyler, entreprenadhandlingar och tidplan. Du arbetar även med frågor som rör inköp, projektering, kalkylunderlag och ÄTA-hantering. Beroende på projektens storlek stöttar du ett eller flera projekt samtidigt.

Din profil
Du som söker ska ha en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen, gärna med erfarenhet av arbete ute i produktion. Har du erfarenhet av tidplanering, produktionskalkyler, kostnadsuppföljning och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande.

Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Du gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa och etablera goda relationer samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad och trivs med ett resultatorienterat arbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Du behärskar svenska i tal och skrift. 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Delar av arbetsuppgifterna går att utföra på distans men placeringen är inom Norrbottens län och varierar beroende på var projekten är. 

B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten.

Kontakt och ansökan
Tycker du att tjänsten låter intressant och vill veta mer får du gärna kontakta Produktionschef Robert Nilsson på mobil 070-542 91 18. Har du frågor om själva rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-partner Sara Sundén på mobil 070-329 98 47. 

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 31 januari 2022.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Infranord söker en entreprenadingenjör som skapar framtidens spår

Infranord är det ledande järnvägsentreprenadbolaget i Sverige. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret till framtiden. Som entreprenadingenjör säkerställer du att Infranords arbete genomförs i enlighet med gällande kontrakt. Du arbetar nära platschefen. Tillsammans med teamet driver ni projekten mot uppsatta mål för tid, kostnad och kvalitet. Du tillhör ett stort team, varav de allra flesta är tek... Visa mer
Infranord är det ledande järnvägsentreprenadbolaget i Sverige. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret till framtiden.

Som entreprenadingenjör säkerställer du att Infranords arbete genomförs i enlighet med gällande kontrakt. Du arbetar nära platschefen. Tillsammans med teamet driver ni projekten mot uppsatta mål för tid, kostnad och kvalitet. Du tillhör ett stort team, varav de allra flesta är tekniker som leds av respektive arbetsledare. Vid platschefens frånvaro axlar du dennes roll.

Din bakgrund:Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande utbildning. Idag arbetar du antagligen som verksamhetscontroller. Du har erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning, samt kunskap om affärsjuridik. Till skillnad från många kollegor får du energi av att söka affärslösningar i avtal.

Din profil: Du tar arbete och prestation på största allvar, sätter högsta prioritet på att uppnå mål och få arbete slutfört på ett strukturerat sätt. Andra skulle beskriva dig som nyfiken och självgående. När omgivningen tvekar vågar du ifrågasätta och agera. Du hjälper alltid till på det sätt som behövs för att gruppen ska prestera. Samarbete är viktigt för dig och du delar gärna med dig av din kunskap.

Sista ansökningsdag: Måndag 1 mars 2021. Intervjuer sker löpande. Ansök därför så snart som möjligt!

För information:Fackliga kontaktpersoner är Ros-Marie Engman ST (010-121 53 53), Lars-Erik Mott SACO-TJ (010-121 33 07), Per-Ola Axelsson-Åhl Seko (010-121 63 01 och Erik From Seko (010-121 72 74).

I denna rekrytering samarbetar vi med Kompetenslaget. Notera att du från start blir anställd av Infranord. Kompetenslaget hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Projektinköpare Civil North

Ansök    Sep 3    NCC AB    Entreprenadingenjör
Senior projektinköpare med affären i fokus Drivs du av att göra affärer och förstår vikten av väldokumenterade avtal? Ditt uppdrag blir att skapa nära affärsrelationer med entreprenörer/leverantörer så att du kan förhandla fram och göra goda affärer. Som senior projektinköpare kommer du framförallt att arbeta med komplexa inköp i våra större projekt. Du får en expertroll där du kommer att interagera med olika funktioner och grupperingar inom företaget och ... Visa mer
Senior projektinköpare med affären i fokus
Drivs du av att göra affärer och förstår vikten av väldokumenterade avtal? Ditt uppdrag blir att skapa nära affärsrelationer med entreprenörer/leverantörer så att du kan förhandla fram och göra goda affärer. Som senior projektinköpare kommer du framförallt att arbeta med komplexa inköp i våra större projekt. Du får en expertroll där du kommer att interagera med olika funktioner och grupperingar inom företaget och projekten.

Avdelning Civil SE North bygger och renoverar infrastruktur. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion och underhåll inom infrastruktur, anläggningsarbeten och service inom mark- och VA-arbeten mm. Avdelningen omsätter ca 1,7 miljarder kronor och vi är ca 400 medarbetare. Vi är uppdelade i sju produktionsområden samt en specialistverksamhet till vilken du kommer att ingå.

Rollen som Projektinköpare
Som Projektinköpare driver du projektets inköpsfrågor genom anbud, projektering och produktion. Du ansvarar för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar, tecknande av avtal samt uppföljningar. Här får du alla möjligheter att vara med och påverka företagets resultat genom att göra inköp som är bra för både NCC och våra kunder. I rollen kommer du därmed att få ett stort ansvar vilket kräver hög affärsetik.

Som stöd finns förutom dina kollegor i den lokala inköpsgruppen även kategoriinköp, internationella inköp & lead buyers. Dessutom finns ett stort internt nätverk med experter inom bland annat juridik, miljö och energi. För dig som inköpare har NCC dessutom branschens bäst utvecklade inköpssystem i form av Inköpsportalen som är ett fantastiskt verktyg i projektinköparens vardag.

Du kommer att arbeta med allt ifrån inköp av material och underentreprenörer och ha ett nära samarbete med bland annat anbudsingenjör, projektchef, platschef, arbetsledare, projekteringsledare mm. Du kommer att driva flera projekt parallellt beroende på projektens omfattning.

Du kommer att ingå i avdelningens inköpsorganisation där vi gemensamt driver inköpsarbetet utifrån koncernens riktlinjer och du rapporterar till gruppchefen för inköpsorganisationen på avdelningen. Idag är vi ett team av nio inköpare som utgår från olika orter i norra Sverige.

Din Profil
Flerårig erfarenhet av inköpsarbete från byggbranschen alternativt arbetat som platschef, projektchef, anbuds-, entreprenad- eller projektingenjör och har goda kunskaper av entreprenadjuridik d v s AB, ABT, AF, AMA. Du behärskar dessutom svenska och engelska i tal och skrift samt är van att arbeta med digitala verktyg.

Du har drivit olika komplexa inköp och har i och med detta också vana av att förhandla och upprätthålla långsiktiga och goda affärsrelationer. Du har förmågan att se och förstå hela värdekedjan från anbudsskede till produktion och slutligen överlämnande till kund.

Som person är du nyfiken och trivs med att arbeta resultatinriktat, ser möjligheter och finner lösningar samt förstår effekter av olika metodval. Du är både en lagspelare men kan även arbeta självständigt. Våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt genomsyrar vårt arbete och organisation och för att vara en del av oss står du bakom dessa.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad vid vårt kontor i Luleå alternativt annan ort efter överenskommelse. B-körkort är ett krav då en del resor inom avdelningen förekommer även om tjänsten främst utgår från det lokala kontoret. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan
Kontakta gärna inköpschef Peter Andersson på 070-796 95 71 alt HR Specialist Monica Klersén på
070 - 653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 3 oktober 2021.

Välkommen med din ansökan!

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.   

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Projektingenjör Building Norrbotten

Ansök    Dec 22    NCC AB    Entreprenadingenjör
Tänk att det är här i norr det händer och att det händer nu! Vi på NCC är stolta över att få möjlighet att bidra till en hållbar samhällsomvandling och om du är på jakt efter nya spännande projekt att driva så kan vi nog lova att Building Norrland har något för dig. Just nu så utökar vi vårt team i Norrbotten och väl hos oss så får du chans att driva din egen utveckling och ta dig an projekt och utmaningar som passar dig! Rollen som Projektingenjör Som pr... Visa mer
Tänk att det är här i norr det händer och att det händer nu! Vi på NCC är stolta över att få möjlighet att bidra till en hållbar samhällsomvandling och om du är på jakt efter nya spännande projekt att driva så kan vi nog lova att Building Norrland har något för dig. Just nu så utökar vi vårt team i Norrbotten och väl hos oss så får du chans att driva din egen utveckling och ta dig an projekt och utmaningar som passar dig!

Rollen som Projektingenjör
Som projektingenjör är du spindeln i nätet ute i produktion och stöttar framförallt platschefen i frågor kopplat till kostnadsstyrning, tidsplanering samt kontraktsadministration  Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och har i samverkan med platschefen en kontinuerlig kontakt med både kunder och leverantörer. Som projektingenjör stöttar du ett eller flera projekt samtidigt och medverkar till att dessa genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet på ett arbetsmiljösäkert sätt i enlighet med NCCs gemensamma arbetssätt och värderingar.    

Din profil
För att trivas i rollen som projektingenjör och hos oss på NCC så ser vi att du gillar ordning och reda, är duktig på att planera och mår bra i en koordinerande roll. Vi ser även att du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är förmågan att skapa och utveckla relationer, både med kunder och våra interna team bestående av chefer, specialister och övriga medarbetare

Vi ser att du har en teknisk utbildning inom bygg eller annan relevant inriktning, alternativt har du arbetat några år i branschen. Meriterande är erfarenheter av ekonomistyrning och tidsplanering. Erfarenheter från en produktionsledande roll kan även underlätta för att smidigt komma in i arbetet. Kanske jobbar du just nu som platschef och vill fortsätta att bidra med dina kunskaper och erfarenheter till branschen men men i en mer stöttande funktion? 

Ytterligare information
Placeringsort Luleå. Du rapporterar till projektchef.  B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan
Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Projektchef Josefin Hermansson på telefonnummer 070-205 21 19! Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Entreprenadingenjör

Ansök    Jun 26    NCC AB    Entreprenadingenjör
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Nu söker vi en entreprenadingenjör till Anläggning Norrbotten! Vi inom region Civil North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten Västernorrland, ... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.Nu söker vi en entreprenadingenjör till Anläggning Norrbotten!
Vi inom region Civil North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten Västernorrland, Jämtland) och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Rollen hos oss
Som entreprenadingenjör har du en viktig roll då du är delaktig i olika skeden av projektet vilket också medför stor variation av arbetsuppgifter. Du stöttar främst plats- och projektchef men även övriga i projektorganisationen. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projektet och stödja platschefen i uppföljningar. Du är behjälplig vid produktionsförberedelser, upprättande av planeringsunderlag, utredningar samt avstämning och uppföljning av ekonomi, produktionskalkyler, entreprenadhandlingar och tidplan. Du arbetar även med frågor som rör inköp, projektering, kalkylunderlag och ÄTA-hantering. Du trivs med att hantera många saker parallellt då du kommer att stötta ett eller fler projekt samtidigt.

Du har lätt för att samarbeta och möta andra människor samt har en fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, eftersom du hanterar och levererar en mängd dokumentation gällande planering och uppföljning. Vill du jobba med kvalificerade och varierade arbetsuppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen är detta tjänsten som ger dig en spännande roll med stor variation.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen, gärna med erfarenhet av arbete ute i produktion samt från en närliggande roll. Har du erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande. 

Vi förutsätter att du har en god datorvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam samt brinner för att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att jobba ute i ett projekt. Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Du gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa och etablera goda relationer samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad och trivs med ett resultatorienterat arbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringen är inom Norrbotten och kan komma att variera beroende på var projekten är.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Produktionschef Stefan Olsson på mobilnummer 070-267 25 20 eller mail [email protected]

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-06-24.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Entreprenadingenjör

Ansök    Jun 10    NCC AB    Entreprenadingenjör
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Nu söker vi en entreprenadingenjör till Anläggning Norrbotten! Vi inom region Civil North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten Västernorrland, ... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.Nu söker vi en entreprenadingenjör till Anläggning Norrbotten!
Vi inom region Civil North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten Västernorrland, Jämtland) och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Rollen hos oss
Som entreprenadingenjör har du en viktig roll då du är delaktig i olika skeden av projektet vilket också medför stor variation av arbetsuppgifter. Du stöttar främst plats- och projektchef men även övriga i projektorganisationen. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projektet och stödja platschefen i uppföljningar. Du är behjälplig vid produktionsförberedelser, upprättande av planeringsunderlag, utredningar samt avstämning och uppföljning av ekonomi, produktionskalkyler, entreprenadhandlingar och tidplan. Du arbetar även med frågor som rör inköp, projektering, kalkylunderlag och ÄTA-hantering. Du trivs med att hantera många saker parallellt då du kommer att stötta ett eller fler projekt samtidigt.

Du har lätt för att samarbeta och möta andra människor samt har en fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, eftersom du hanterar och levererar en mängd dokumentation gällande planering och uppföljning. Vill du jobba med kvalificerade och varierade arbetsuppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen är detta tjänsten som ger dig en spännande roll med stor variation.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen, gärna med erfarenhet av arbete ute i produktion samt från en närliggande roll. Har du erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande. 

Vi förutsätter att du har en god datorvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam samt brinner för att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att jobba ute i ett projekt. Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Du gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa och etablera goda relationer samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad och trivs med ett resultatorienterat arbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringen är inom Norrbotten och kan komma att variera beroende på var projekten är.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Produktionschef Stefan Olsson på mobilnummer 070-267 25 20 eller mail [email protected]

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-06-24.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Entreprenadingenjör

Ansök    Jun 18    NCC AB    Entreprenadingenjör
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Nu söker vi en entreprenadingenjör till Beläggning Asfalt Nord Norra. Rollen hos oss Som Entreprenadingenjör arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta arbetsledningen med att säker... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöNu söker vi en entreprenadingenjör till Beläggning Asfalt Nord Norra.

Rollen hos oss

Som Entreprenadingenjör arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta arbetsledningen med att säkerställa en effektiv projektstyrning. Du kommer aktivt att delta vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, förfrågningar, tidplan och ekonomiavstämningar.

Du stöttar främst plats- och Arbetschef men även övriga i projektorganisationen. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projektet och stödja arbetsledningen i uppföljningar.

Du arbetar i nära samarbete med många olika kompetensområden såsom anbudsingenjörer, projekteringsledare, inköpare, platschefer och arbetsledare.

För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är strukturerad och skicklig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.

Som person är du noggrann och analytiskt lagd, du har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektets gång.

Många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder/medarbetare.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen, gärna med erfarenhet av arbete ute i produktion samt från en närliggande roll. Har du erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande.

Vi förutsätter att du har en god datorvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i första hand i Umeå eller Luleå, alt efter överenskommelse.

Kom och väx!

Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och god arbetsmiljö.

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att Area Manager Henrik Salenrud, 070-302 37 54

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2020-08-31.

Varmt Välkommen med din ansökan Visa mindre

Lead Buyer Arbetsentreprenader - NCC Infrastructure

Ansök    Feb 17    NCC    Entreprenadingenjör
Nu söker NCC Infrastructure en Lead Buyer som ska ansvara för området Arbetsentreprenader (form, armering, betong). En avgörande del av NCC:s omsättning utgörs inköp och som Lead Buyer samordnar du våra större inköp inom området för att vi ska kunna fortsätta leverera lönsamma resultat till verksamheten. NCC Infrastructure NCC Infrastructure är ett Nordiskt affärsområde, verksamma inom anläggningsområdet och underhåller infrastruktur såsom vägar, broar o... Visa mer
Nu söker NCC Infrastructure en Lead Buyer som ska ansvara för området Arbetsentreprenader (form, armering, betong). En avgörande del av NCC:s omsättning utgörs inköp och som Lead Buyer samordnar du våra större inköp inom området för att vi ska kunna fortsätta leverera lönsamma resultat till verksamheten.

NCC Infrastructure

NCC Infrastructure är ett Nordiskt affärsområde, verksamma inom anläggningsområdet och underhåller infrastruktur såsom vägar, broar och tunnlar, vindkraftsparker och VA. Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt, från design och konstruktion till produktion och service och kunderna återfinns framförallt inom den offentliga sektorn. Vi är ca 5 300 medarbetare i Norden, med projekt som bland annat pendeltågsstation och tågtunnel i Västlänken i Göteborg, Järnvägssträckan Venjar-Eidsvoll, Norge och Sandoytunneln på Färöarna.

Dina nya utmaningar

I rollen som Lead Buyer ansvarar du tillsammans med projektet i våra större upphandlingar av underentreprenader ifrån anbudsskedet till överlämnade med att säkerställa att tekniska, funktionella, ekonomiska, arbetsmiljö, miljö- och tidsmässiga krav uppfylls. Du arbetar med uppföljning av ställda krav enligt avtal samt och med erfarenhetsåterföring vid startmöten, slutmöten och bedömning av utförda entreprenader.

Som Lead Buyer deltar du även i våra centrala satsningar när det gäller att utveckla våra avtal, kontinuerligt förbättra våra gemensamma processer inom NCC. Du kommer att vara en efterfrågad resurs och ofta på resande fot då du i ditt arbete arbetar nära våra projektinköpare, platschefer och projektchefer oftast i flera parallella projekt.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som minst 10 års erfarenhet från roll inom inköp och/eller produktion och erfarenhet av arbetsentreprenader samt stort intresse för inköpsfrågor. Du har gedigen kunskap om entreprenadavtal och kontraktsformer från branschen, och är van vid att förhandla komplexa kontrakt. Vi kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som person drivs du av att arbeta med många kontaktytor och att få bidra till projektens resultat med din långa erfarenhet. Du är van att arbeta strukturerat och effektivt i ett område med många gränsdragningar och lagkrav. För rätt person finns det ett spännande och utvecklande jobb, där du i en övergripande roll får god insyn och ett nära samarbete med affärsrådets samtliga projekt.

Ytterligare information

Vi ser att du rollen kan utgå från något av våra kontor inom affärsområdet. Regelbunda resor om i genomsnitt ca 3 dagar/vecka ingår i tjänsten. Du rapporterar till Affärsområdets inköpschef.

Ansökan och frågor 

Har du ytterligare frågor kontakta Lennart Kjellgren Inköpschef, på telefon +46 706 805 123. Registrera din ansökan och CV nedan senast den 1 mars 2020, urval och intervjuer kommer påbörjas efter sista ansökningsdag.

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsbranschen. Visa mindre

Entreprenadingenjör

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Vill du vara med och driva/utveckla Peab Industribyggnad i Norr AB? Vi är ett bolag i Peabkoncernen som arbetar med stora komplexa industribyggnadspr... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Vill du vara med och driva/utveckla Peab Industribyggnad i Norr AB?

Vi är ett bolag i Peabkoncernen som arbetar med stora komplexa industribyggnadsprojekt, i Norrland. Just nu håller vi på att starta upp 2 nya projekt i Umeå, där beställare är Komatsu och SCA. Vi behöver förstärka vår organisation.

Trivs du med att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar? Då kan detta vara jobbet för dig!

Hos oss ger vi dig de bästa förutsättningarna med en stor koncern i ryggen, och där vardagen präglas av vår värdegrund JUPP. Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Tillsammans är vi svårslagna när det kommer till specialistkunskap och erfarenhet och det kombinerat med en stark värdegrund leder oss vidare i vårt arbete att bli den bästa arbetsplatsen. Vi vill att du ska ha roligt och utvecklas på jobbet, här finns alla möjligheter.  För oss är det också en självklarhet att man ska ha balans i livet, och tid för familjen.

Om tjänsten

Generellt hos oss är entreprenadingenjören en väldigt viktig kugge.  Du är en viktig länk inom företaget, mellan Peab och andra företag samt mellan Peab och beställaren. Jobbar med projekt i ”tidiga skeden”, deltar i kalkyl och anbudsarbeten. Följer produktionen, med inriktning på både teknisk- och ekonomisk uppföljning. Kan även röra inköp, uppföljning- dokumentation för överlämnade till kund, etc. Vi månar om våra relationer såväl internt som externt, och ser därför att du har en hög känsla för kommunikation och samarbete. 

Just till denna tjänst söker vi en specialist. Med utgångspunkt från stycket ovan kommer du specifikt jobba med sambandet produktionskalkyl – projekttidplanering, där tidsplanering är nyckelordet. Detta arbete omfattar ett flertal personer som jobbar strukturerat och målinriktat. Du är en spetskompetens i ett större lagarbete. I laget finns idag stor erfarenhet och vi kan erbjuda bra introduktion och mentorskap.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag

Vem är du

Vi ser gärna att du har en Ingenjörsutbildning mot bygg - anläggning eller motsvarande. Men även annan relevant utbildning/arbetslivserfarenhet kan vara aktuell, då vi först och främst söker rätt person. Erfarenhet från byggproduktion, liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat och körkort är ett krav.  

Du har hög samarbetsförmåga, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att analysera planera samordna. Som person är du öppen, kommunikativ och med en stor personlig drivkraft, du är en genomförare med affärssinne. Du bidrar till den goda trivseln omkring dig.

Vi jobbar som sagt med projekt i hela Norrland, så viss rörlighet krävs. Placeringsort kan diskuteras men vi tror att du bor efter Norrlandskusten, i eller i närheten av t.ex. Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik eller Sundsvall.

Vi erbjuder Visa mindre

Projektingenjör till snabbväxande byggföretag

Ansök    Apr 3    YIT Sverige AB    Entreprenadingenjör
BLI EN DEL AV OSS Är du en beslutsam och noggrann byggspecialist som vill lyfta din egen kompetens till högre nivåer genom att arbeta i spännande projekt? Bli en del av vårt stöttande och sammansvetsade team där du ges både utrymme att lyckas och möjligheter att ta nästa kliv i karriären. YIT i Sverige befinner sig i en tillväxtfas, där vi erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompet... Visa mer
BLI EN DEL AV OSS
Är du en beslutsam och noggrann byggspecialist som vill lyfta din egen kompetens till högre nivåer genom att arbeta i spännande projekt?
Bli en del av vårt stöttande och sammansvetsade team där du ges både utrymme att lyckas och möjligheter att ta nästa kliv i karriären.
YIT i Sverige befinner sig i en tillväxtfas, där vi erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund.
Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på lönsamhet där nya idéer uppmuntras, för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra expertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!


OM TJÄNSTEN
På YIT finns det mängder med spännande projekt och karriärmöjligheter för en projektingenjör som vill ta ansvar och anta nya utmaningar.
Som projektingenjör arbetar du nära produktionen i ett eller flera projekt där du är ett stöd till platschef och projektchef. Ansvaret på dig innefattar bland annat upprättande av planeringsunderlag, löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, kalkylunderlag, produktionskalkyler, inköp på projektnivå och ÄTA-hantering.
Du förväntas vara insatt och följa upp kontraktshandlingar och styrande dokument samt stötta ett eller fler projekt samtidigt beroende på projektens storlek och omfattning. Arbetet innebär kontakt med så väl kunder som leverantörer.
Vi tar hand om våra anställda och engagerar oss i din välgång. För att lyckas ger vi dig stödet från engagerade medarbetare i en stor och kunnig organisation som hjälper dig möta alla utmaningar.


VI SÖKER
För att trivas som projektingenjör hos oss ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att jobba gentemot deadlines. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer, både med kunder och våra interna team bestående av chefer och specialister.
Vidare tror vi att du är noggrann, drivande och tycker om att planera din tid. Du drivs av affärer, är skicklig på att utföra riskbedömningar och strävar alltid efter att skapa ett resultat.
Du har en byggteknisk utbildning, troligen på högskolenivå samt några års erfarenhet från en motsvarande roll idag, alternativt arbetar du som arbetsledare eller platschef och vill gå in i en ny roll. För att lyckas i rollen behöver du ha god kännedom om kostnadsnivåer, kalkylering och tekniska lösningar. Vidare har du god IT-vana, gärna erfarenhet från MAP, PlaNet/PlanCon och Office. B-körkort är ett krav och vi ser även att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.


Skicka din ansökan redan i dag då urval sker löpande!
Vid frågor kontakta Petter Larsson, HR-Specialist på [email protected]


OM YIT
YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa med verksamhet i 11 länder. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastrukturprojekt.
I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning samt tunnel och berg. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.
Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy. Visa mindre