Lediga jobb som Laboratorieassistent i Luleå

Se lediga jobb som Laboratorieassistent i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Provberedare

ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda inom ALS med laboratorier i Sverige; Luleå, Stockholm, Landskrona, Danmark; Humlebæk, Odense samt i Helsingfors och Oslo. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Provberedare Vi söker en provberedare me... Visa mer
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda inom ALS med laboratorier i Sverige; Luleå, Stockholm, Landskrona, Danmark; Humlebæk, Odense samt i Helsingfors och Oslo.
I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper.
Läs mer på www.alsglobal.se
Provberedare
Vi söker en provberedare med placering i Luleå.
Om tjänsten:
Vi behöver nu förstärka vårt team av provberedare. I huvudsak omfattas arbetsuppgifterna av provberedning av fasta prover enligt kvalitetssystemet. Uppgiften kan vara fysisk krävande stundtals.

Egenskaper:
För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, noggrann, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Att samarbetet inom gruppen fungerar är en förutsättning för att uppnå förväntat resultat. Naturvetenskaplig utbildning är meriterande.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med avancerad teknik och kompetens, möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med god möjlighet till förlängning.Ansökan
Din ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du till oss senast den 10 december 2022 till
[email protected]
Ange referens Provberedare Luleå i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta

Theresia Johansson, Gruppchef för våtkemin
0920-28 99 55, [email protected]

Facklig representant,
Unionen: Jenny Lundmark, 0920-28 99 64, [email protected] Visa mindre

Sommarjobb inom life science

Ansök    Jan 23    Poolia Sverige AB    Laboratorieassistent
Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande sommarjobb. Sommaren är snart här och vi söker nu dig som är intresserad av att sommarjobba i Luleå inom den tvärvetenskapliga grenen av forskning om inre och yttre förhållanden för biologiskt liv och upprätthållande av liv, till exempel fältassistent och laboratorieassistent. Ta chansen och skapa kontakter i arbetslivet och få nya erfarenheter som dessutom förbättrar ditt CV... Visa mer
Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande sommarjobb.

Sommaren är snart här och vi söker nu dig som är intresserad av att sommarjobba i Luleå inom den tvärvetenskapliga grenen av forskning om inre och yttre förhållanden för biologiskt liv och upprätthållande av liv, till exempel fältassistent och laboratorieassistent. Ta chansen och skapa kontakter i arbetslivet och få nya erfarenheter som dessutom förbättrar ditt CV. Har du erfarenhet eller är intresserad av att skaffa erfarenhet inom området är du rätt för oss.

Vi på Poolia samarbetar med allt från stora internationella företag till mindre växande bolag som behöver personal inför semesterperioden. Genom att svara på annonsen ansöker du inte till en specifik tjänst, utan visar ett intresse för att sommarjobba inom ekonomi som konsult hos Poolia.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna kommer att variera men du har möjligheten att få utföra uppgifter som:

• Insamling av prover
• Kliniska analyser
• Hanterar utrustning för provtagning och analys
• Skötsel
• Rutinanalyser samt sterilteknik
• Utomhusarbete

Vem är du?
Vi söker dig som:

• Är intresserad av att sommarjobba inom ämnet life science och utveckla dina erfarenheter samt utveckla dina redan befintliga kunskaper
• Har en relevant utbildning kopplat till de arbetsuppgifter som kan tilldelas
• Kan arbeta både i grupp och självständigt
• Kan kommunicera på både svenska och engelska
• Har en bra samarbetsförmåga
• Är strukturerad, noggrann och flexibelOm verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats. Visa mindre

Student sökes för roll som Vattenkonsult för uppdrag i Luleå

Här är chansen för dig som är student och vill bygga på ditt CV med ett meriterande deltidsjobb inom vattenkemi. Är detta något för dig? Ansök redan idag då vi jobbar med löpande urval för denna tjänst. OM TJÄNSTEN Academic Work söker åt Nalco Water en student i Luleå som är intresserad av att arbeta med vattenkemi och industriella processlösningar ute hosett internationellt stort datacenter. Nalco Water, en del av Ecolab, är ett ledande företag inom ind... Visa mer
Här är chansen för dig som är student och vill bygga på ditt CV med ett meriterande deltidsjobb inom vattenkemi. Är detta något för dig? Ansök redan idag då vi jobbar med löpande urval för denna tjänst.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker åt Nalco Water en student i Luleå som är intresserad av att arbeta med vattenkemi och industriella processlösningar ute hosett internationellt stort datacenter. Nalco Water, en del av Ecolab, är ett ledande företag inom industriell vattenbehandling som arbetar med kunder över hela världen inom industri, för att minska, återanvända och återvinna vatten samtidigt som man reducerar energiförbrukning och skyddar deras processer.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Vattenkonsult får du arbeta med att ta vattenprover som du analyserar på plats eller skickar in till laboratorium för analys. Under uppstarten kommer du att få upplärning för att få kunskapen att arbeta självständigt. Du är som person självgående och har ett professionellt bemötande mot kund då du kommer vara ansiktet utåt för Nalco samt Academic work. Tjänsten är deltid, 20% med möjlighet att arbeta flexibelt då personal finns på plats på datacentret dygnet runt.

Du kommer till exempel:


* Följa ett roterande schema för provpunkter
* Fylla och märka upp vattenprover
* Enklare analyser av bakterier, pH, hårdhet och andra vattenparametrar on site


VI SÖKER DIG SOM
- Studerande på mist 50%
- Van att arbeta med dator
- Besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i tal samt skrift
- Det är meriterande om du har en teknisk bakgrund

Som person är du:


* Noggrann, du arbetar noggrant och systematiskt och följer rutiner
* Ansvarstagande
* Självgående, du arbetar självständigt och följer instruktioner.
* Servisinriktad


#

Övrig information


* Start:
* Omfattning: 20%
* Placering: Luleå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vi uppfinner nya sätt för vattenhantering | Nalco Water (ecolab.com) Visa mindre

Eurofins Radon söker laboratorieassistent!

Company Description Vi på Radon Testing i Luleå är på jakt efter dig som vill jobba extra hos oss och samtidigt bidra till samhällsnyttan! Vi söker en laboratorieassistent! Vilka är vi? Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö. Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de s... Visa mer
Company Description
Vi på Radon Testing i Luleå är på jakt efter dig som vill jobba extra hos oss och samtidigt bidra till samhällsnyttan! Vi söker en laboratorieassistent!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Job Description
Vad du kommer att göra hos oss
Som laboratorieassistent hos oss är du en del av verksamhetens dagliga analysarbete och bidrar till att leverera analysresultat med hög kvalitet inom givna tidsramar. Vår vision är att leverera snabba analyssvar med hög kvalitet.
Vi producerar, levererar, tar emot samt analyserar samtliga prover själva. De flesta momenten innehar viss automation idag men ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete bedrivs kontinuerligt. Vi har även kundkontakt både per telefon och e-mail dagligen med våra kunder som bland annat är privatpersoner, konsultbolag, bostadsbolag och kommuner.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Qualifications
Vem är du som söker?
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, inom naturvetenskap är starkt meriterande.
Som person är du positiv, kommunikativ och trivs med att arbeta i team. Du tar ansvar och har god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du trivs med att arbeta inom tydliga tidsramar i en produktionsdriven miljö med kunden i fokus. Vi söker dig som uppskattar ett högt arbetstempo och som arbetar på ett noggrant och kvalitetsmedvetet sätt med tydligt resultatfokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du behärskar det svenska och engelska språket väl, i både tal och skrift.
Additional Information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Anställningsform visstidsanställning till 31 maj 2023. Chanser till förlängning finns.
Arbetstider dagtid.
Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt efter överenskommelse.
Lön timlön.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Johanna Sjödin, Arbetsledare, : +46 104908483 / [email protected]
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, [email protected] Visa mindre

Konsult som labbtekniker till LTU sökes

Till LTU, Luleå tekniska universitet söker vi nu en labbtekniker med tidigare erfarenhet utav att bygga ihop utrustning. Uppdraget beräknas starta så snart och tillsvidare Omfattningen är ca 40% där du själv har stor möjlighet att förlägga din arbetstid. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Om tjänsten Som Labbtekniker arbetar du med att montera, underhålla och reparerar utrustningen i labbet. Du kommer att arbe... Visa mer
Till LTU, Luleå tekniska universitet söker vi nu en labbtekniker med tidigare erfarenhet utav att bygga ihop utrustning. Uppdraget beräknas starta så snart och tillsvidare Omfattningen är ca 40% där du själv har stor möjlighet att förlägga din arbetstid. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.


Om tjänsten
Som Labbtekniker arbetar du med att montera, underhålla och reparerar utrustningen i labbet.

Du kommer att arbeta att bygga ihop utrustning, likt mekano. Utrustningen köps i stor utsträckning från ett företag som heter Swagelok. Du kompleterar även med annan utrustning från andra leverantörer.


Vem är du?
Vi söker dig som har mekanisk kompetens och gärna har erfarenhet av processindustri. Vi vill att du ser långsiktigt på uppdraget och som gärna kan jobba kvar länge. Därför är det bra om man även har någon annan sysselsättning, eller vill jobba extra vid studierna eller efter pension.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Assistenter till laboratoriet i Luleå

ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk, Oslo samt i Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Assistenter till laboratoriet i Luleå Vi behöver förstärka vår produktion me... Visa mer
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk, Oslo samt i Helsingfors.
I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper.
Läs mer på www.alsglobal.se

Assistenter till laboratoriet i Luleå
Vi behöver förstärka vår produktion med assistenter till vårt laboratorium.
Om tjänsten
Arbetet består av laborativa uppgifter såsom upparbetning samt spädning av prover inför analys, slänga analyserade prover, uppackning av prover, rengöra provkärl och andra enklare göromål i verksamheten. Arbete med vårt interna labdatasystem kan förekomma.

Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift.
För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett kvalitativt, noggrant och strukturerat sätt samt följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga.


ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Arbetstiden är dagtid. Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning to m 2022-12-31 med goda möjligheter till förlängning.
Ansökan:
Din ansökan vill vi ha senast den 30 september 2022 till [email protected]
Ange referens Assistenter Luleå i din ansökan.
Vi önskar att tillsätta tjänsten så snart som möjligt och kommer att kalla till intervju löpande så skicka in din ansökan redan idag.


För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Svetlana Senioukh, Gruppchef, 0920-28 99 57, [email protected]

Fackliga representanter:
Unionen: Jenny Lundmark, 0920-28 99 64, [email protected] Visa mindre

Assistent till laboratoriet i Luleå

ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk, Oslo samt i Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Assistent till laboratoriet i Luleå Vi behöver förstärka vår produktion med... Visa mer
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk, Oslo samt i Helsingfors.
I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper.
Läs mer på www.alsglobal.se

Assistent till laboratoriet i Luleå
Vi behöver förstärka vår produktion med en assistent till vårt laboratorium.
Om tjänsten
Arbetet består av laborativa uppgifter såsom upparbetning samt spädning av prover inför analys, slänga analyserade prover, rengöra provkärl och andra enklare göromål i verksamheten. Arbete med vårt interna labdatasystem kan förekomma.

Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift.
För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett kvalitativt, noggrant och strukturerat sätt samt följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga.


ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Arbetstiden är dagtid. Tjänsten avser en visstidsanställning t o m 2022-12-31 med goda möjligheter till förlängning. Vi önskar att tillsätta tjänsten snarast och kommer att kalla till intervju löpande.
Ansökan:
Din ansökan vill vi ha senast den 1 april 2022 till [email protected]
Ange referens Assistent Luleå i din ansökan.


För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Svetlana Senioukh, Gruppchef, 0920-28 99 57, [email protected]sglobal.com

Fackliga representanter:
Unionen: Jenny Lundmark, 0920-28 99 64, [email protected] Visa mindre

Laboratorieassistent till Radonlab!

Company Description Vi på Radon Testing i Luleå är på jakt efter dig som vill spendera sommaren med att bidra till att bidra till samhällsnyttan! Vi söker laboratorieassistenter för sommarvikariat! Vilka är vi? Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö. Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar me... Visa mer
Company Description
Vi på Radon Testing i Luleå är på jakt efter dig som vill spendera sommaren med att bidra till att bidra till samhällsnyttan! Vi söker laboratorieassistenter för sommarvikariat!
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Job Description
Vad du kommer att göra hos oss
Som laboratorieassistent hos oss är du en del av verksamhetens dagliga analysarbete och bidrar till att leverera analysresultat med hög kvalitet inom givna tidsramar. Vår vision är att leverera snabba analyssvar med hög kvalitet.
Vi producerar, levererar, tar emot samt analyserar samtliga prover själva. De flesta momenten innehar viss automation idag men ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete bedrivs kontinuerligt. Vi har även kundkontakt både per telefon och e-mail dagligen med våra kunder som bland annat är privatpersoner, konsultbolag, bostadsbolag och kommuner.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Qualifications
Vem är du som söker?
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, inom naturvetenskap är starkt meriterande.
Som person är du positiv, kommunikativ och trivs med att arbeta i team. Du tar ansvar och har god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du trivs med att arbeta inom tydliga tidsramar i en produktionsdriven miljö med kunden i fokus. Vi söker dig som uppskattar ett högt arbetstempo och som arbetar på ett noggrant och kvalitetmedvetet sätt med tydligt resultatfokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du behärskar det svenska och engelska språket väl, i både tal och skrift.
Additional information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.
Praktisk information:
Anställningsform tidsbegränsad, sommarvikariat.
Arbetstider dagtid.
Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt efter överenskommelse.
Lön timlön.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Johanna Sjödin, Arbetsledare, : +46 104908483 / [email protected]
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR generalist, [email protected] Visa mindre

Assistenter till laboratoriet i Luleå

ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk, Oslo samt i Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Assistenter till laboratoriet i Luleå Vi behöver förstärka vår produktion m... Visa mer
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk, Oslo samt i Helsingfors.
I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper.
Läs mer på www.alsglobal.se

Assistenter till laboratoriet i Luleå
Vi behöver förstärka vår produktion med assistenter till vårt laboratorium.
Om tjänsten
Arbetet består av laborativa uppgifter såsom upparbetning samt spädning av prover inför analys, slänga analyserade prover, rengöra provkärl och andra enklare göromål i verksamheten. Arbete med vårt interna labdatasystem kan förekomma.

Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift.
För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett kvalitativt, noggrant och strukturerat sätt samt följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga.


ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Arbetstiden är dagtid. Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning to m 2023-01-09 med goda möjligheter till förlängning.
Vi önskar att tillsätta tjänsten under juni månad så skicka in din ansökan redan idag.
Vi kommer att kalla till intervju löpande.
Ansökan:
Din ansökan vill vi ha senast den 20 juni 2022 till [email protected]
Ange referens Assistenter Luleå i din ansökan.


För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Svetlana Senioukh, Gruppchef, 0920-28 99 57, [email protected]

Fackliga representanter:
Unionen: Jenny Lundmark, 0920-28 99 64, [email protected] Visa mindre

Assistent till laboratoriet i Luleå

ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 300 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Assistent till laboratoriet i Luleå Vi behöver ... Visa mer
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 300 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors.
I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper.
Läs mer på www.alsglobal.se


Assistent till laboratoriet i Luleå
Vi behöver förstärka vår produktion med en assistent till vårt laboratorium.
Om tjänsten
Arbetet består av laborativa uppgifter såsom upparbetning samt spädning av prover inför analys, slänga analyserade prover, rengöra provkärl och andra enklare göromål i verksamheten. Arbete med vårt interna labdatasystem kan förekomma.


Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift.
För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett kvalitativt, noggrant och strukturerat sätt samt följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga.
ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.


Arbetstiden är dagtid. Tjänsten avser en visstidsanställning t o m 2021-08-13 med goda möjligheter till förlängning. Vi önskar att tillsätta tjänsten snarast och kommer att kalla till intervju fortlöpande.


Din ansökan vill vi ha senast den 14 februari 2020 till [email protected]


För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Svetlana Senioukh, Gruppchef, 0920-28 99 57, [email protected]
Fackliga representanter:
Unionen: Jenny Lundmark, 0920-28 99 64, [email protected] Visa mindre

Assistent till ALS Scandinavia AB i Luleå

ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona och Humlebæk samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Assistent till laboratoriet i Luleå Vi behöver förstärka v... Visa mer
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona och Humlebæk samt säljkontor i Oslo och Helsingfors.
I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper.
Läs mer på www.alsglobal.se

Assistent till laboratoriet i Luleå
Vi behöver förstärka vår produktion med en assistent till vårt laboratorium.
Om tjänsten
Arbetet består av laborativa uppgifter såsom upparbetning samt spädning av prover inför analys, slänga analyserade prover, rengöra provkärl och andra enklare göromål i verksamheten. Arbete med vårt interna labdatasystem kan förekomma.

Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift.
För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett kvalitativt, noggrant och strukturerat sätt samt följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga.


ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.

Arbetstiden är dagtid. Tjänsten avser en visstidsanställning t o m 2021-12-31 med goda möjligheter till förlängning. Vi önskar att tillsätta tjänsten snarast och kommer att kalla till intervju fortlöpande.

Din ansökan vill vi ha senast den 25 oktober till [email protected]
Ange referens Assistent Luleå i din ansökan.


För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Svetlana Senioukh, Gruppchef, 0920-28 99 57, [email protected]

Fackliga representanter:
Unionen: Jenny Lundmark, 0920-28 99 64, [email protected] Visa mindre

Vi söker en assistent till vår verksamhet i Luleå

ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 300 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker en assistent till vår verksamh... Visa mer
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 300 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors.

I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper.

Läs mer på www.alsglobal.seVi söker en assistent till vår verksamhet i LuleåVi behöver nu förstärka vår verksamhet med en assistent.

Om tjänsten:

Arbetsuppgifterna innebär lokalvård samt diverse uppgifter såsom uppackning av kundprover, påfyllning av förbrukningsvaror, diskning av provkärl, delning av prover till våra underleverantörer, skanna inkomna prover i vårt datasystem, paketera provkärl till våra kunder samt nedpackning och distribuering av prover till underleverantörer.

Egenskaper:

Vi söker dig med gymnasieutbildning. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett noggrant och strukturerat sätt. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga.

ALS Erbjuder:

Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi önskar tillsätta tjänsten under februari 2021. Urval kommer att ske löpande. Du bör vara beredd på att jobba förskjuten arbetstid vid behov.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 januari 2021 till [email protected]För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:Lena Åström, Koordinator chef

0920-28 99 01, [email protected]Fackliga representanter,

Unionen: Jenny Lundmark, 0920-28 99 64, [email protected] Visa mindre

Laboratorieassistent sökes till Radonlab!

Företagsbeskrivning Testing for life - 365 dagar om året säkerställer vi att vi kan lita på att vår omgivning är trygg. Det är vårt uppdrag. Eurofins är ett globalt företag med mer än 45.000 medarbetare runtom i världen. Eurofins har under de senaste 20 åren varit ett av världens snabbast växande företag tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på våra fyra grundstenar: ”Vår kund”, ”kvalitet”, ”yrkesstolthet ... Visa mer
Företagsbeskrivning
Testing for life - 365 dagar om året säkerställer vi att vi kan lita på att vår omgivning är trygg. Det är vårt uppdrag.
Eurofins är ett globalt företag med mer än 45.000 medarbetare runtom i världen. Eurofins har under de senaste 20 åren varit ett av världens snabbast växande företag tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet och våra värderingar bygger på våra fyra grundstenar: ”Vår kund”, ”kvalitet”, ”yrkesstolthet tillsammans” samt ”professionalism och hållbarhet”. Läs mer på careers.eurofins.com/se/
Letar du efter en spännande arbetsplats som står inför stora utmaningar i form av förbättringsarbete och automationsutveckling så är detta jobbet för dig.
Jobbeskrivning
Just nu söker vi en laboratorieassistent alternativt laboratorietekniker till vårt radonlaboratorium Eurofins Radon Testing i Luleå. Detta team har en spännande tid framför sig där stora investeringar genomförts samt kommer att genomföras för att automatisera våra processer.
Som laboratorieassistent hos oss är du en del av verksamhetens dagliga analysarbete och bidrar till att leverera analysresultat med hög kvalitet inom givna tidsramar. Vår vision är att leverera snabba analyssvar med hög kvalitet.
Vi producerar, levererar, tar emot samt analyserar samtliga prover själva. De flesta momenten innehar viss automation idag men ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete bedrivs kontinuerligt. Vi har även kundkontakt både per telefon och e-mail dagligen med våra kunder som bland annat är privatpersoner, konsultbolag, bostadsbolag och kommuner.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med dig i bagaget. Önskvärt är utbildning inom naturvetenskap och/eller matematik. Högskolekompetens inom naturvetenskap samt arbetslivserfarenhet inom laboratorieverksamhet är även det meriterande.
Som person är du positiv, kommunikativ och trivs med att arbeta i team. Du tar ansvar och har god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du trivs med att göra analyser inom tydliga tidsramar i en produktionsdriven miljö med kunden i fokus. Vi söker dig som uppskattar ett högt arbetstempo och som arbetar på ett noggrant och kvalitetmedvetet sätt med tydligt resultatfokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du behärskar det svenska språket väl, i både tal och skrift. Ett plus om du besitter kunskaper i engelska samt övriga nordiska språk.
Ytterligare information
Visstidsanställning med start omgående t.o.m 31 maj 2021 men stora möjligheter att tjänsten övergår i en tillsvidaretjänst. Tjänstens omfattning är 100% dagtid men viss kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Kontakt och ansökan
Sök tjänsten via länken nedan. Sista ansökningsdag 1 november 2020. Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och tillsätta tjänsten så snart vi funnit rätt kandidat.
För mer information om tjänsten kontakta:
Johanna Lundberg, Teamledare Radonlabbet
[email protected]
010 – 490 84 83. Visa mindre

Extrajobba som Labbassistent på Suncarbon

Du kommer att trivas som Labbassistent hos Suncarbon om du kan vara självgående inom ramen för ditt uppdrag som känner största ansvar och noggrannhet i ditt arbete. Detta är ett flexibelt och meriterande extrajobb för dig som är student inom relevant område, du får arbeta med analyser som bidrar till arbetet med att skapa en renare biprodukt från fabriken. Det driftslabbet gör är att separera och rena pappersmassa till grön råolja. OM TJÄNSTEN Som Labbas... Visa mer
Du kommer att trivas som Labbassistent hos Suncarbon om du kan vara självgående inom ramen för ditt uppdrag som känner största ansvar och noggrannhet i ditt arbete. Detta är ett flexibelt och meriterande extrajobb för dig som är student inom relevant område, du får arbeta med analyser som bidrar till arbetet med att skapa en renare biprodukt från fabriken. Det driftslabbet gör är att separera och rena pappersmassa till grön råolja.

OM TJÄNSTEN
Som Labbassistent i driftlabbet kommer du att arbeta två eftermiddagar per vecka, någon gång mellan 13:00-17:30, som du själv bestämmer tillsammans med ordinarie analytiker på plats. Eftersom detta är ett driftslabb så behöver analyserna ske på eftermiddagen då proverna kommer in från pappersbruket. Du kommer att genomföra rutinanalyser av prover från pappersbruket, mellan 3-60 prover per gång, med analysmetoder som är av enklare slag. Det kan vara sådant som att äta väga och läsa av värden, späda om och testa igen.

Du erbjuds


* En möjlighet att bidra till utveckling av grön råolja hos ett bolag med fin miljöprofil och tekniska innovationer
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
* Späda prover


* Pipettera prover för analys
* Registrera och rapportera värden i Excel


VI SÖKER DIG SOM
* Är student med minst 1,5 år kvar på dina universitets- eller högskolestudier inom kemi, biologi, gruva eller som bedöms likvärdig


* Har labbvana från arbete i labb eller att labb ingår i din utbildning av något slag; biomedicin eller gruva
* Du kan tala och skriva på engelska obehindrat, eftersom din kollega är engelsktalande och för att ni skall ha ett gott samarbete krävs det att du behärskar språket väl


Som person är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Självgående


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: 2 eftermiddagspass/vecka anpassat efter ditt schema under terminerna
* Placering: Piteå hos Smurfit Kappa Kraftliners lokaler
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Suncarbons önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Suncarbon Visa mindre

Assistent till laboratoriet i Luleå

ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 300 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Assistent till laboratoriet i Luleå Vi behöver ... Visa mer
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 300 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors.
I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper.
Läs mer på www.alsglobal.se


Assistent till laboratoriet i Luleå
Vi behöver förstärka vår produktion med en assistent till vårt laboratorium.
Om tjänsten
Arbetet består av laborativa uppgifter såsom upparbetning samt spädning av prover inför analys, slänga analyserade prover, rengöra provkärl och andra enklare göromål i verksamheten. Arbete med vårt interna labdatasystem kan förekomma.


Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift.
För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett kvalitativt, noggrant och strukturerat sätt samt följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga.
ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.


Arbetstiden är dagtid. Tjänsten avser en visstidsanställning t o m 2020-12-31 med goda möjligheter till förlängning. Vi önskar att tillsätta tjänsten snarast och kommer att kalla till intervju fortlöpande.


Din ansökan vill vi ha senast den 20 oktober 2020 till [email protected]


För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Svetlana Senioukh, Gruppchef, 0920-28 99 57, [email protected]
Fackliga representanter:
Unionen: Jenny Lundmark, 0920-28 99 64, [email protected] Visa mindre

Assistent till laboratoriet i Luleå

Assistent till laboratoriet i Luleå Vi behöver förstärka vår produktion med en assistent till vårat laboratorium. Om tjänsten Arbetet består av laborativa uppgifter såsom upparbetning samt spädning av prover inför analys, slänga analyserade prover, rengöra provkärl och andra enklare göromål i verksamheten. Arbete med vårt interna labdatasystem kan förekomma.     Egenskaper: Vi söker dig som har naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Vi förutsät... Visa mer
Assistent till laboratoriet i Luleå

Vi behöver förstärka vår produktion med en assistent till vårat laboratorium.

Om tjänsten

Arbetet består av laborativa uppgifter såsom upparbetning samt spädning av prover inför analys, slänga analyserade prover, rengöra provkärl och andra enklare göromål i verksamheten. Arbete med vårt interna labdatasystem kan förekomma.  

 

Egenskaper:

Vi söker dig som har naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett kvalitativt, noggrant och strukturerat sätt. Följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga.

 

 

ALS Erbjuder:

Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.

 

Arbetstiden är dagtid. Tjänsten avser en visstidsanställning i sex månader. Vi önskar att tillsätta tjänsten snarast och kommer att kalla till intervju fortlöpande.

 

Din ansökan vill vi ha senast den 29 februari 2020 till [email protected]

 

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:

 

Lena Åström, Gruppchef, 0920-28 99 01, [email protected]

Elina Engström, Gruppchef, 0920-28 99 03, [email protected]


Fackliga representanter:

 Unionen: Jenny Lundmark, 0920-28 99 64, [email protected] Visa mindre