Lediga jobb som Larminstallatör/Larmtekniker i Luleå

Se lediga jobb som Larminstallatör/Larmtekniker i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Larm & Säkerhetstekniker

Om Eitech AB Eitech är ett ansvarstagande lag av specialister inom elteknik. Vi är människor som med hjärna och hjärta arbetar tillsammans för att skapa innovativa lösningar på våra kunders utmaningar. Den kombinationen tror vi är nyckeln till framgång. Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en spelare i vårt lag? Till vår enhet i Luleå söker vi nu en Larm och Säkerhetstekniker med intresse för att driftsätta och underhålla säkerhets... Visa mer
Om Eitech AB

Eitech är ett ansvarstagande lag av specialister inom elteknik. Vi är människor som med hjärna och hjärta arbetar tillsammans för att skapa innovativa lösningar på våra kunders utmaningar. Den kombinationen tror vi är nyckeln till framgång.

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en spelare i vårt lag?

Till vår enhet i Luleå söker vi nu en Larm och Säkerhetstekniker med intresse för att driftsätta och underhålla säkerhetsanläggningar i våra projekt. Kontoret i Luleå omfattar idag ca 70 medarbetare med spetskompetens inom bland annat i låg- och mellanspänning inom industri- och fastighetentreprenader. Vi konstruerar och installerar även säkerhetslösningar. Vi strävar efter korta beslutsvägar och ett stort eget ansvar. Eitech är certifierad anläggarfirma för brandlarm, inbrottslarm.

Om tjänsten

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför behöver vi utöka vår säkerhetsavdelning med ytterligare en medarbetare. I den här rollen blir du en driftsättare och tekniker med stora möjligheter att växa i rollen. Du kommer att programmera, driftsätta, felsöka och underhålla brandlarm, inbrottslarm, passagesystem och CCTV-system. Hos oss får du vara med på spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll. Du kommer huvudsakligen att arbeta i närområdet av Luleå, men arbeten på lite längre distans kan förekomma.

Din kompetensprofil

Gymnasieutbildning med inriktning mot el/tele/larm eller annan motsvarande utbildning.

B-körkort

Erfarenhet av brand-, inbrottslarm, passersystem, CCTV och fiberinstallationer mm.

Erfarenhet av programmering, driftsättning och felsökning av säkerhetssystem

Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss inom Eitech och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög kvalitet. Vi tror att du har en god initiativförmåga, gillar problemlösning och att du lockas av att ha varierade arbetsuppgifter där varje dag inte är den andra lik. Du har lätt för att samarbeta med andra, såväl kunder som kollegor, och arbetar alltid med kundens behov i fokus.

Vi erbjuder dig

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Vi har förmånen att arbeta med de stora företagens styrka och trygghet samtidigt som vi strävar mot att behålla de mindre företagens närhet till kollegor och lokala närvaro ute hos våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

Eitech vill leda teknikutvecklingen i Norra Sverige och satsar gärna på nya tekniska lösningar - vi är också beredda att satsa på dig!

Passar du in på profilen och vill bli en del av oss? Tveka inte att ansöka redan idag!

För ytterligare information kontakta:

Regionchef Norrbotten:

Kurt Johansson, +46 72 207 30 60

[email protected]

Sista ansökningsdagen är 2022-10-16

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Sitter du vid mobilen? Du vet väl att du enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede.Om Eitech

Eitech är ett engagerat lag av specialister inom elteknik som med hjärna och hjärta arbetar tillsammans för att skapa hållbara lösningar för samhällets och våra kunders utmaningar. Varumärket består i dag av närmare 800 medarbetare fördelade på två bolag, Eitech AB och Eitech Electro AB, och med kontor från Gällivare i norr till Lund i söder. Vi levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Vi är även en del av VINCI Energies, ett globalt nätverk av varumärken som erbjuder ett brett utbud av tekniska tjänster och med närmare 85 000 anställda runtom i världen.

http://www.eitech.se/jobb) Visa mindre

Säkerhetstekniker, Caverion – Luleå/Piteå

Caverion bygger för framtiden, därför vill vi bli fler! Just nu söker vi ansvarsfulla samt serviceinriktade säkerhets- och brandlarmstekniker till våra filialer i Norrbotten så som Luleå, Piteå eller Malmfälten. Caverion har lång erfarenhet och bred kompetens inom säkerhetsområdet samt teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete. Arbetsup... Visa mer
Caverion bygger för framtiden, därför vill vi bli fler!

Just nu söker vi ansvarsfulla samt serviceinriktade säkerhets- och brandlarmstekniker till våra filialer i Norrbotten så som Luleå, Piteå eller Malmfälten. Caverion har lång erfarenhet och bred kompetens inom säkerhetsområdet samt teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete.

Arbetsuppgifter

Som tekniker i vårt gäng arbetar du med driftsättning, service och underhåll av säkerhetssystem vilket innefattar passagekontroll, inbrottslarm, kameraövervakning och brandlarm. Medhjälp till kalkyl, projektering och teleregistrering kan vara aktuellt. I arbetsrollen ingår även avtalsservice och systematisk avprovning av säkerhetsanläggningar. För att arbeta som tekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. Hos oss bedriver du ett självständigt och engagerande arbete vilket ger dig ett stort kontaktnät både internt och externt.

Din bakgrund

• El/tele teknisk utbildning
• Grundläggande kunskaper inom IT-system
• Vana att arbeta med dagliga kundkontakter
• Självgående och van att arbeta under eget ansvar
• God förmåga i svenska i tal och skrift
• B-körkort

Övriga meriter:

• Erfarenhet av säkerhetsinstallationer
• Kunskaper inom relevanta regelverk, SBF 110:8 och SSF 130:9
• Kunskaper inom IT, nätverk, server & databashantering
• Kunskaper inom teleregistrering, Autocad och Elkoda
• Goda kunskaper inom Officepaketet
• Goda kunskaper i engelska
• Kännedom eller erfarenhet av överordnade system

Då vi arbetar med säkerhetslösningar till våra kunder kommer ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen vara ett villkor för anställning.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss, vi är redan i dag en av de största aktörerna i Norr- och Västerbotten och har ambitionen att fortsätta växa. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper får du också nya möjligheter.

Vi uppmuntrar våra medarbetare att låta lärande vara en del av jobbet, att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av sina kunskaper. Som anställd får du dessutom utbildningar och certifieringar som krävs för at du ska kunna utföra dina dagliga uppgifter.

Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Hos oss blir du en del av vårt stora nätverk rörande alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetare och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linn Saveman tel. 072-453 88 14, [email protected] alt. servicechef Mats Norlund tel. 073-023 07 60, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast 16 november 2022.

OBS: Urval sker löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail i enlighet av GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att få välkomna dig till Secured by Caverion! Visa mindre

Tekniker till säkerhetsavdelningen, Luleå

I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa en eller flera erfarna tekniker till säkerhetsavdelningen i Luleå. Som tekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet från branschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social f... Visa mer
I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa en eller flera erfarna tekniker till säkerhetsavdelningen i Luleå.
Som tekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet från branschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder.
Om tjänsten
Tjänsten utgår från Luleå och du kommer i huvudsak att arbeta med installationer och driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem.
Vad krävs?
Godkända utgångsbetyg från gymnasium (el, teknik, energi eller motsvarande)
B-Körkort är ett krav
Meriterande om du har kunskap i AutoCAD
Meriterande om du har kunskap i regelverk av brandlarm, inbrottslarm samt kamerasystem

Eftersom Comdate jobbar med Larm & Säkerhet är en förutsättning för en anställning hos oss är att du som sökande får ett godkännande via den obligatoriska kontrollen hos Rikspolisstyrelsen.
Som person ser vi att du är lösningsorienterad, glad och social som tillsammans med kollegorna gör sitt bästa för våra kunder. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och att du har ett brinnande intresse för teknik och elektronik i allmänhet. Här erbjuds du en positiv arbetsplats med möjlighet att lära sig nya saker.
Hos oss blir du en del av något större
På Comdate i Luleå jobbar ca 8 personer i fräscha centralt belägna lokaler och vi delar ytor med Nelab Hiss och J&B Elinstallationer vilket gör att vi totalt sett är ca 25 personer. Vi är även en del av Nelab-koncernen, ett privatägt bolag grundat 1948, med ca 190 anställda på flera orter i Norrbotten och Västerbotten vilket gör att du har stora möjligheter till personlig utveckling. Trots att vi är stora så kommer du till en platt organisation i en familjär atmosfär. På Comdate har vi roligt både tillsammans men också med resten av koncernen i form av sommarfester, julfester och annat. Vi har fredagsfrukostar, generöst friskvårdsbidrag, personalrabatter i Piteås Elon-butik, egen relaxavdelning som du får låna mm.
Ansökan
Vill du veta mer om tjänsterna, kontakta Peter Holmkvist, 070-715 32 80.
Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha via e-post till [email protected]
Arbetstid/Varaktighet: heltid, tillsvidare
Lön: månadslön
Tillträde: snarast
Sista ansökningsdag: 2022-12-31
Notera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.
Om Comdate
Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med IT-kommunikation, larm & säkerhet, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer. Visa mindre

Tekniker till säkerhetsavdelningen, Luleå

I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa en eller flera erfarna tekniker till säkerhetsavdelningen i Luleå. Som tekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet från branschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social f... Visa mer
I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa en eller flera erfarna tekniker till säkerhetsavdelningen i Luleå.
Som tekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet från branschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder.
Om tjänsten
Tjänsten utgår från Luleå och du kommer i huvudsak att arbeta med installationer och driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem.
Vad krävs?
Godkända utgångsbetyg från gymnasium (el, teknik, energi eller motsvarande)
B-Körkort är ett krav
Meriterande om du har kunskap i AutoCAD
Meriterande om du har kunskap i regelverk av brandlarm, inbrottslarm samt kamerasystem

Eftersom Comdate jobbar med Larm & Säkerhet är en förutsättning för en anställning hos oss är att du som sökande får ett godkännande via den obligatoriska kontrollen hos Rikspolisstyrelsen.
Som person ser vi att du är lösningsorienterad, glad och social som tillsammans med kollegorna gör sitt bästa för våra kunder. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och att du har ett brinnande intresse för teknik och elektronik i allmänhet. Här erbjuds du en positiv arbetsplats med möjlighet att lära sig nya saker.
Hos oss blir du en del av något större
På Comdate i Luleå jobbar ca 8 personer i fräscha centralt belägna lokaler och vi delar ytor med Nelab Hiss och J&B Elinstallationer vilket gör att vi totalt sett är ca 25 personer. Vi är även en del av Nelab-koncernen, ett privatägt bolag grundat 1948, med ca 190 anställda på flera orter i Norrbotten och Västerbotten vilket gör att du har stora möjligheter till personlig utveckling. Trots att vi är stora så kommer du till en platt organisation i en familjär atmosfär. På Comdate har vi roligt både tillsammans men också med resten av koncernen i form av sommarfester, julfester och annat. Vi har fredagsfrukostar, generöst friskvårdsbidrag, personalrabatter i Piteås Elon-butik, egen relaxavdelning som du får låna mm.
Ansökan
Vill du veta mer om tjänsterna, kontakta Peter Holmkvist, 070-715 32 80.
Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha via e-post till [email protected]
Arbetstid/Varaktighet: heltid, tillsvidare
Lön: månadslön
Tillträde: snarast
Sista ansökningsdag: 2022-06-30
Notera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.
Om Comdate
Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med IT-kommunikation, larm & säkerhet, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer. Visa mindre

Larmtekniker

Vi söker nu Larmtekniker till vårt team i Luleå. Är du tekniskt intresserad, tycker om att utvecklas och vill arbeta praktiskt gentemot kunder under stort eget ansvar? Då är detta tjänsten för dig! Som Larmtekniker hos oss på Norrlarm kommer du framförallt att arbeta med installation, service, kontroll och underhåll av säkerhetsanläggningar. För att söka tjänsten krävs ingen tidigare erfarenhet från larmbranchen. Vi kommer att tillhandahålla utbildning i d... Visa mer
Vi söker nu Larmtekniker till vårt team i Luleå.
Är du tekniskt intresserad, tycker om att utvecklas och vill arbeta praktiskt gentemot kunder under stort eget ansvar? Då är detta tjänsten för dig!
Som Larmtekniker hos oss på Norrlarm kommer du framförallt att arbeta med installation, service, kontroll och underhåll av säkerhetsanläggningar.
För att söka tjänsten krävs ingen tidigare erfarenhet från larmbranchen. Vi kommer att tillhandahålla utbildning i de moment och program som du kommer jobba i.
Däremot måste du ha ett genuint tekniskt intresse och goda allmänna kunskaper inom elektronik, IT och installationsteknik. Eftersom större delen av arbetet och i viss mån även planering sker ute på fält, behöver du ha stort driv och förmåga att lösa problem. Givetvis måste du även vara en lagspelare och uppskatta direktkontakt med våra kunder.
Vi ser fram emot din ansökan med CV! Visa mindre

Säljande Säkerhetskonsult till Luleå

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en händig person som gillar försäljning och att tävla? Då har du rätt bakgrund för rollen som Säkerhetskonsult hos oss. Hos oss kallas våra installatörer för Säkerhetskonsulter - just för att de gör så mycket mer än att installera! Vad innebär rollen? Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder... Visa mer
Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en händig person som gillar försäljning och att tävla? Då har du rätt bakgrund för rollen som Säkerhetskonsult hos oss. Hos oss kallas våra installatörer för Säkerhetskonsulter - just för att de gör så mycket mer än att installera!
Vad innebär rollen?
Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder runt om i Luleå med omnejd.
Som Säkerhetskonsult:
Erbjuder du våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov.
Gör du en grundlig behovsanalys, arbetar med rådgivning och merförsäljning.
Skriver du kontrakt med kunden, installerar/läser in larmet och lär kunderna hur enkla våra larm är att använda.
Ger du service och uppdaterar befintliga larm.
Gillar du ordning och reda; Du har ansvar för underhåll av servicebilen och har koll på lagersaldot i bilen genom inventering.

Vem är du?
Du är en nyfiken person som gillar att tävla och att finna lösningar! Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, du vågar utmana dig själv och du är förbättringsvillig. Du sätter kunden i fokus och månar om det perfekta kundmötet varje gång.
I rollen som Säkerhetskonsult får du också möjlighet att använda din praktiska ådra. Med det sagt, det är bra om du inte har tummen mitt i handen men viktigast är att du har rätt inställning och villig att lära dig.
Du behöver uppfylla dessa grundkrav:
B-körkort (manuell växellåda)
Prickfri i belastningsregistret hos polisen
Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
Vara tillgänglig för tjänsteresor, ca en gång i månaden i en vecka i sträck

Vad kan vi erbjuda?
Fantastiska kollegor, roligt på jobbet och möjligheten att lära nytt och att utvecklas. Vi erbjuder frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön – riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen. Du börjar med introduktion och utbildning för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de tre första veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med någon av våra mest erfarna Säkerhetskonsulter.
Att arbeta på Sector Alarm
Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i ett nära ledarskap. Vi månar om en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är gemenskapen viktig och vi arbetar för en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande.
Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.
Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Hällås på 0733 703256 alternativt [email protected]
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag (om du hinner!) Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Servicetekniker Brandsäkerhet

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. I rollen som Servicetekniker inom Brand verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta för att överträffa våra mål med en hängiv... Visa mer
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. I rollen som Servicetekniker inom Brand verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

Är du intresserad av komplexa lösningar i framkant, och vill arbeta i en organisation med avancerad teknik och kunder som myndigheter, kommuner och nationella samt internationella företag? Då kan STANLEY Security vara ett nästa steg i din utveckling.

Nu söker vi efter en Servicetekniker inom Brandteknik till vårt team i Luleå. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med brandtekniska lösningar och vill utvecklas ytterligare i en roll med omväxlande arbetsuppgifter, ständigt nya utmaningar och ansvar för viktiga kundkonton. Vill du bli en del av ett högpresterande team med familjär känsla, i ett företag med stor frihet, har du kommit helt rätt! 

Ansvarsområden

I rollen som Servicetekniker på STANLEY Security är du lite av en teknisk expert. Du är med i framkant och levererar det bästa och senaste till våra kunder.

Som Servicetekniker inom brand ansvarar du för Service och Underhåll, av våra kunders brandtekniska lösningar. Du kommer arbeta aktivt och hands on med våra brandsystem och utföra service, reparationer, mindre driftsättningar, samt agera konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt. 

För att lyckas i rollen behöver du även ha med dig:


• El-tele utbildning på gymnasienivå, eller via YH/högre utbildning
• Erfarenhet av arbete som servicetekniker/installationstekniker.
• En teknisk kompetens som du är stolt över, och ett intresse att utveckla den ytterligare.
• Erfarenhet inom brandlarmsystem och/eller brandlarmsnormer är meriterande.
• B-körkort
• Goda kunskaper på svenska och engelska i tal och skrift.

Då den största delen av din tid kommer att spenderas ute hos våra kunder värdesätter vi dina personliga förmågor högt:

Vi tror att du är intresserad av att lära dig nya saker och arbeta med de senaste teknikerna – hos oss går teknikutvecklingen fort och riktas mot IT – det ska du tycka om för att trivas i rollen. Du gillar utmaningar och har inställningen att allt går att lösa.

Du älskar att ta ansvar och motiveras av att leverera den bästa lösningen till kund. Du är van att arbeta självständigt med stor frihet att planera dina egna dagar.

Samtidigt är du en klippa på att skapa bra samarbeten både internt och externt. Du blir en viktig ambassadör för STANLEY Security i vårt arbete med att göra världen till en tryggare plats.

 

Vi erbjuder dig

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

STANLEY Security arbetar kontinuerligt för att utvecklas och samhället, för att göra vår värld tryggare. För att kunna utvecklas som företag vet vi att olika individer med olika kompetenser behövs. Vi arbetar därför aktivt för en inkluderande kultur med jämställda förhållanden och mångfald, och uppmuntrar kvinnliga sökande samt sökande från olika bakgrunder.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi tar emot & hanterar ansökningar löpande, och kan komma att tillsätta rollen innan sista datum. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Martin Brorsson, [email protected], el. rekryteringsspecialist Sara Andersson, [email protected] Visa mindre

Säljande Säkerhetskonsult/Larminstallatör, Luleå

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet och samtidigt kunna påverka din egen lön? Är du en lagspelare som älskar att vinna och lära dig nytt? Då har du rätt profil för rollen som Säljande Säkerhetskonsult/larminstallatör hos oss. Vad gör våra Säkerhetskonsulter? Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem, ett stort plus om du bor centralt. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder i Luleå med omnejd. Du: Erbjuder vår... Visa mer
Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet och samtidigt kunna påverka din egen lön? Är du en lagspelare som älskar att vinna och lära dig nytt? Då har du rätt profil för rollen som Säljande Säkerhetskonsult/larminstallatör hos oss.
Vad gör våra Säkerhetskonsulter?
Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem, ett stort plus om du bor centralt. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder i Luleå med omnejd.
Du:
Erbjuder våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov
Gör en grundlig behovsanalys, arbetar med merförsäljning och rådgivning
Skriver kontrakt, installerar/läser in larmen och lär kunderna hur enkla våra larm är att använda
Gör service och uppdateringar av befintliga larm

Vem är du?
Du är en nyfiken person som gillar försäljning, att tävla och att finna lösningar! Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, du vågar utmana dig själv och du är förbättringsvillig.
För rollen som Säkerhetskonsult får du möjligheten att också arbeta med det tekniska och praktiska. Så det är bra om du inte har tummen mitt i handen. Men viktigast är att du har rätt inställning och är villig att lära dig.
Du behöver uppfylla dessa grundkrav:
Inneha B-körkort (manuell växellåda)
Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
Vara tillgänglig för tjänsteresor, ca en gång i månaden en vecka i sträck

Vad kan vi erbjuda?
Fantastiska kollegor, frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön - riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen! Vi är en trygg arbetsplats där vi sätter en ära i nära ledarskap. Du börjar med introduktion och utbildning för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de tre första veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med någon av våra mest erfarna Säkerhetskonsulter.
Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.
Ansökan
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du givetvis välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Ottilia Porselid: 073-375 94 07, [email protected] Visa mindre

Installationstekniker Säkerhetsteknik

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Tekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en ... Visa mer
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Tekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.


Är du intresserad av komplexa säkerhetstekniska lösningar i framkant, vill arbeta med installation och driftsättning i en organisation med avancerade säkerhetsanläggningar och kunder som myndigheter, kommuner och nationella samt internationella företag? Då kan STANLEY Security vara ett nästa steg i din utveckling.

Installationstekniker Säkerhetsteknik - Luleå

I rollen som säkerhetstekniker på STANLEY Security är du lite av en teknisk expert! Du ansvarar för installation och driftsättning av våra säkerhetssystem. De system som du huvudsakligen kommer att arbeta med är passersystem, inbrottslarm, kameraövervakning och integrerade säkerhetssystem.

Du kommer att agera tekniskt säljstöd till våra säljare samt genomföra överlämning och handhavandeutbildning till våra kunder. Tillsammans med projektledare är du med och utvecklar våra kunders lösningar. I driftsättningen kan det ingå inkoppling, programmering, avprovning och utbildning. Du demonstrerar system för våra kunder på ett bra och förståeligt sätt. Du kvalitetssäkrar vår leverans till både befintliga och nya kunder och leder även underleveantörer. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du får också möjlighet att arbeta med de största och mest krävande kunderna på marknaden. 

Detta är en möjlighet för dig som vill utveckla ditt yrkeskunnande och ta dina kunskaper till en ny nivå. Vi arbetar med våra kunder över en större geografi (vanligtvis Norrbotten) vilket gör att tjänsten ibland innefattar arbete på annan ort. Att resa och ha en del övernattningar är inget hinder för dig.

Är du den vi söker?

Du gillar att bygga relationer och kan agera som ett tekniskt stöd såväl internt som externt. Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du har goda kunskaper inom dessa områden. Rollen passar dig som tycker om utmaningar och älskar att arbeta med både huvudet och händerna. Du är intresserad av att lära dig nya saker och att hela tiden utmana dig själv och andra teknikmässigt.

För att lyckas i rollen behöver du ha med dig:


• Är stolt över att ha en hög teknisk kompetens, och har gymnasieutbildning inom IT, Teknik eller El-tele i grunden.
• Erfarenhet av service, installation och/eller driftsättning av tekniska system
• Erfarenhet och kunskaper om dator-, nätverks- och systemlösningar med flera ”huvudsystem” sammankopplade. Certifieringar är meriterande.
• Är intresserad av att lära dig nya saker – teknikutvecklingen går fort och riktas mot IT – det ska du tycka om för att trivas med det här jobbet
• Har en god social förmåga och är kommunikativ på både engelska och svenska, i såväl väl tal som skrift.
• Har B-körkort

Det är meriterande om:


• Du har tidigare erfarenhet från Säkerhetsbranschen och är bekant med liknande system.
• Har kunskaper om entreprenadbestämmelser, SSF-regler samt erfarenhet av kundvårdande försäljning.

Vårt erbjudande

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Kent Essberg 010-458 76 12 alt. Rekryteringsspecialist Sara Andersson, 010 458 71 69. Visa mindre

Larmtekniker

Vi söker nu Larmtekniker till vårt team i Luleå. Är du tekniskt intresserad, tycker om att utvecklas och vill arbeta praktiskt gentemot kunder under stort eget ansvar? Då är detta tjänsten för dig! Som Larmtekniker hos oss på Norrlarm kommer du framförallt att arbeta med installation, service, kontroll och underhåll av säkerhetsanläggningar. För att söka tjänsten krävs ingen tidigare erfarenhet från larmbranchen. Vi kommer att tillhandahålla utbildning i d... Visa mer
Vi söker nu Larmtekniker till vårt team i Luleå.
Är du tekniskt intresserad, tycker om att utvecklas och vill arbeta praktiskt gentemot kunder under stort eget ansvar? Då är detta tjänsten för dig!
Som Larmtekniker hos oss på Norrlarm kommer du framförallt att arbeta med installation, service, kontroll och underhåll av säkerhetsanläggningar.
För att söka tjänsten krävs ingen tidigare erfarenhet från larmbranchen. Vi kommer att tillhandahålla utbildning i de moment och program som du kommer jobba i.
Däremot måste du ha ett genuint tekniskt intresse och goda allmänna kunskaper inom elektronik, IT och installationsteknik. Eftersom större delen av arbetet och i viss mån även planering sker ute på fält, behöver du ha stort driv och förmåga att lösa problem. Givetvis måste du även vara en lagspelare och uppskatta direktkontakt med våra kunder.
Vi ser fram emot din ansökan med CV! Visa mindre

Säljande Larminstallatör, Luleå

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet och samtidigt kunna påverka din egen lön? Är du en lagspelare som älskar att vinna och lära dig nytt? Då har du rätt profil för rollen som Säljande Larminstallatör hos oss. Vad gör våra Säljande Larminstallatörer? Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder i Luleå med omnejd. Du: Erbjuder våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter... Visa mer
Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet och samtidigt kunna påverka din egen lön? Är du en lagspelare som älskar att vinna och lära dig nytt? Då har du rätt profil för rollen som Säljande Larminstallatör hos oss.
Vad gör våra Säljande Larminstallatörer?
Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder i Luleå med omnejd. Du:
Erbjuder våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov
Gör en grundlig behovsanalys, arbetar med merförsäljning och rådgivning
Skriver kontrakt, installerar/läser in larmen och lär kunderna hur enkla våra larm är att använda
Gör service och uppdateringar av befintliga larm

Vem är du?
Du är en nyfiken person som gillar försäljning, att tävla och att finna lösningar! Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, du vågar utmana dig själv och du är förbättringsvillig.
För rollen som Säljande Larminstallatör får du möjligheten att också arbeta med det tekniska och praktiska. Så, om du har inte tummen mitt i hand, kommer det att hjälpa dig att bli bäst. För att söka tjänsten behöver du ju inte vara behörig elektriker, vi arbetar enbart med svagström.
Du behöver uppfylla dessa grundkrav:
Inneha B-körkort (manuell växellåda)
Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
Vara tillgänglig för tjänsteresor, ca en gång i månaden en vecka i sträck

Vad kan vi erbjuda?
Fantastiska kollegor, frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön - riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen! Vi är en trygg arbetsplats där vi sätter en ära i nära ledarskap. Du börjar med introduktion och utbildning för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de två första veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med någon av våra mest erfarna larminstallatörer.
Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.
Ansökan
Skicka in din ansökan senast 13 februari, men vi rekryterar löpande så vänta inte med att visa ditt intresse! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du givetvis välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Susanna Turja, [email protected], 0733 75 71 85.
Ett CV med dina tidigare erfarenheter räcker gott att bifoga. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Installationstekniker Säkerhetsteknik

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Tekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en ... Visa mer
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Tekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.


Är du intresserad av komplexa säkerhetstekniska lösningar i framkant, vill arbeta med installation och driftsättning i en organisation med avancerade säkerhetsanläggningar och kunder som myndigheter, kommuner och nationella samt internationella företag? Då kan STANLEY Security vara ett nästa steg i din utveckling.

Installationstekniker Säkerhetsteknik - Luleå

I rollen som säkerhetstekniker på STANLEY Security är du lite av en teknisk expert! Du ansvarar för installation och driftsättning av våra säkerhetssystem. De system som du huvudsakligen kommer att arbeta med är passersystem, inbrottslarm, kameraövervakning och integrerade säkerhetssystem.

Du kommer att agera tekniskt säljstöd till våra säljare samt genomföra överlämning och handhavandeutbildning till våra kunder. Tillsammans med projektledare är du med och utvecklar våra kunders lösningar. I driftsättningen kan det ingå inkoppling, programmering, avprovning och utbildning. Du demonstrerar system för våra kunder på ett bra och förståeligt sätt. Du kvalitetssäkrar vår leverans till både befintliga och nya kunder och leder även underleveantörer. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du får också möjlighet att arbeta med de största och mest krävande kunderna på marknaden. 

Detta är en möjlighet för dig som vill utveckla ditt yrkeskunnande och ta dina kunskaper till en ny nivå. Vi arbetar med våra kunder över en större geografi (vanligtvis Norrbotten) vilket gör att tjänsten ibland innefattar arbete på annan ort. Att resa och ha en del övernattningar är inget hinder för dig.

Är du den vi söker?

Du gillar att bygga relationer och kan agera som ett tekniskt stöd såväl internt som externt. Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du har goda kunskaper inom dessa områden. Rollen passar dig som tycker om utmaningar och älskar att arbeta med både huvudet och händerna. Du är intresserad av att lära dig nya saker och att hela tiden utmana dig själv och andra teknikmässigt.

För att lyckas i rollen behöver du ha med dig:


• Är stolt över att ha en hög teknisk kompetens, och har gymnasieutbildning inom IT, Teknik eller El-tele i grunden.
• Erfarenhet av service, installation och/eller driftsättning av tekniska system
• Erfarenhet och kunskaper om dator-, nätverks- och systemlösningar med flera ”huvudsystem” sammankopplade. Certifieringar är meriterande.
• Är intresserad av att lära dig nya saker – teknikutvecklingen går fort och riktas mot IT – det ska du tycka om för att trivas med det här jobbet
• Har en god social förmåga och är kommunikativ på både engelska och svenska, i såväl väl tal som skrift.
• Har B-körkort

Det är meriterande om:


• Du har tidigare erfarenhet från Säkerhetsbranschen och är bekant med liknande system.
• Har kunskaper om entreprenadbestämmelser, SSF-regler samt erfarenhet av kundvårdande försäljning.

Vårt erbjudande

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Kent Essberg 010-458 76 12 alt. Rekryteringsspecialist Sara Andersson, 010 458 71 69. Visa mindre

Servicetekniker Säkerhetsteknik

Servicetekniker Säkerhetsteknik Luleå ”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Tekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbe... Visa mer
Servicetekniker Säkerhetsteknik Luleå

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Tekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

Servicetekniker Säkerhetsteknik

I rollen som säkerhetstekniker på STANLEY Security är du lite av en teknisk expert! Du ansvarar för felavhjälpning, planerat underhåll, säkerhetsanalyser samt utökningar och förändringar i våra säkerhetssystem. De system som du huvudsakligen kommer att arbeta med är passersystem, inbrottslarm, kameraövervakning och integrerade säkerhetssystem.

 Du kommer att agera tekniskt säljstöd till våra säljare samt genomföra överlämning och handhavandeutbildning till våra kunder. Du säkerställer vår leverans till våra befintliga kunder. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du får också möjlighet att arbeta med de största och mest krävande kunderna på marknaden.

 Är du den vi söker?

Du älskar att ta ansvar, att arbeta nära våra kunder och i ditt team.  Du gillar att bygga relationer och kan agera tekniskt stöd såväl internt som externt. Du arbetar självständigt och tillsammans med vår arbetsgrupp för att planera och utföra våra uppdrag. Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du har goda kunskaper inom det området. Rollen passar dig som tycker om utmaningar och älskar att arbeta med både huvudet och händerna. Det är en fantastisk möjlighet för dig som vill utveckla ditt yrkeskunnande och ta dina kunskaper till en ny nivå. Vi arbetar med våra kunder över en större geografi (vanligtvis Norrbotten) vilket gör att tjänsten ibland innefattar arbete på annan ort. Att resa och ha en del övernattningar är inget hinder för dig.

Vidare tror vi att du:


• är stolt över att ha en hög teknisk kompetens, har El-tele utbildning i grunden
• är villig att ständigt utvecklas och lära sig ny teknik
• har gärna 2 års dokumenterad erfarenhet inom området säkerhetsteknik alt. felsökning
• har en god social förmåga och är kommunikativ, i såväl väl tal som skrift
• vill förstå kundens behov och är ansvarstagande mot kund
• är intresserad av att lära dig nya saker – teknikutvecklingen går fort och riktas mot IT – det ska du tycka om för att trivas med det här jobbet
• har B-körkort
• gillar att samarbeta med dina kollegor för att uppnå bästa möjliga lösning.
• Älskar ansvar och gillar att driva och planera ditt arbete självständigt.
• Svenska i Tal och skrift, engelska är meriterande

 

Vårt erbjudande

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

En förutsättning för att bli anställd hos oss är ett svenskt medborgarskap samt ett godkännande av Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Martin Brorsson 010-458 76 30 alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35 Visa mindre

SSAB - Larmtekniker

Vill du vara först på plats när larmet går? Som larmtekniker har du en ansvarsfull och omväxlande roll inom den interna räddningstjänsten. I arbetsuppgifterna ingår drift och underhåll av verksamhetens brandlarm och släcksystem. Placeringsort Luleå. Avsnitt Brand, Räddning & Risk Management är ett stöd till samtliga avdelningar inom SSAB i Luleå. Vi arbetar med riskhantering, operativ räddningstjänst, brandlarm och släcksystem. I dina arbetsuppgifter ingår... Visa mer
Vill du vara först på plats när larmet går? Som larmtekniker har du en ansvarsfull och omväxlande roll inom den interna räddningstjänsten. I arbetsuppgifterna ingår drift och underhåll av verksamhetens brandlarm och släcksystem. Placeringsort Luleå.
Avsnitt Brand, Räddning & Risk Management är ett stöd till samtliga avdelningar inom SSAB i Luleå.
Vi arbetar med riskhantering, operativ räddningstjänst, brandlarm och släcksystem.
I dina arbetsuppgifter ingår att vara anläggningsskötare för SSAB Luleås brandlarm och släcksystem.
Anläggningarna är installerade över hela industriområdet, i produktionsmiljö såväl som i kontorsmiljö och du kommer vara en viktig del i att säkra systemens funktion.
Du genomför provning, kontroller och felsökning av systemen regelbundet. I uppgifterna ingår även beredning, planering och beställning av arbeten, både från interna och externa leverantörer.
Du deltar i SSABs interna räddningsstyrka som första insatspersonal och hjälper brandskyddsledaren med att upprätthålla och utveckla den interna beredskapen. Du håller regelbundet utbildning för SSABs personal tillsammans med dina kollegor.
Arbetstiden är dagtid.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som utryckande räddningstjänstpersonal, du har redan tjänstbarhetsintyg för rök-/kemdykning alternativt klarar de fysiska och medicinska testerna som krävs för uppgiften. Vi tror att du är tekniskt intresserad. Tidigare erfarenhet av skötsel och underhåll av brandlarms- och släcksystem är meriterande.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga och samarbetsförmåga. Du har ett målinriktat arbetssätt samt förmåga att lösa problem och ta beslut. Säkerhet samt ordning och reda är en självklarhet för dig.
Du har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer och besitter en god social förmåga.
Körkort klass B är ett krav.
God datorvana och körkort klass C är meriterande.
Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt och utmanande arbete med goda möjligheter till såväl personlig- som yrkesmässig utveckling tillsammans med engagerade kollegor.
Sista ansökningsdag
24 oktober 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Daniel Nordmark, Chef Brand, Räddning & Risk Management, tfn 070-358 23 47
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Larmtekniker

Vi söker nu Larmtekniker till vårt team i Luleå. Är du tekniskt intresserad, tycker om att utvecklas och vill arbeta praktiskt gentemot kunder under stort eget ansvar? Då är detta tjänsten för dig! Som Larmtekniker hos oss på Norrlarm kommer du framförallt att arbeta med installation, service, kontroll och underhåll av säkerhetsanläggningar. För att söka tjänsten krävs ingen tidigare erfarenhet från larmbranchen. Vi kommer att tillhandahålla utbildning i d... Visa mer
Vi söker nu Larmtekniker till vårt team i Luleå.
Är du tekniskt intresserad, tycker om att utvecklas och vill arbeta praktiskt gentemot kunder under stort eget ansvar? Då är detta tjänsten för dig!
Som Larmtekniker hos oss på Norrlarm kommer du framförallt att arbeta med installation, service, kontroll och underhåll av säkerhetsanläggningar.
För att söka tjänsten krävs ingen tidigare erfarenhet från larmbranchen. Vi kommer att tillhandahålla utbildning i de moment och program som du kommer jobba i.
Däremot måste du ha ett genuint tekniskt intresse och goda allmänna kunskaper inom elektronik, IT och installationsteknik. Eftersom större delen av arbetet och i viss mån även planering sker ute på fält, behöver du ha stort driv och förmåga att lösa problem. Givetvis måste du även vara en lagspelare och uppskatta direktkontakt med våra kunder.
Formella krav:
Körkort B
Flytande svenska (tal & skrift)

Meriterande:
Erfarenhet från larmbranschen eller annan teknisk bakgrund
Utbildning inom IT eller teleteknik
Gymnasieutbildning teknisk/elektrisk inriktning
Erfarenhet inom teknik/elektronik

Vi ser fram emot din ansökan med CV! Visa mindre

Seniora larmtekniker, Luleå

I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa erfarna larmtekniker till avdelningen i Luleå. Som larmtekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet från larmbranschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga då ar... Visa mer
I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa erfarna larmtekniker till avdelningen i Luleå.
Som larmtekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet från larmbranschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder.
Om tjänsten
Tjänsten utgår från Luleå och du kommer i huvudsak att arbeta med installationer och driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem.
Vad krävs?
Godkända utgångsbetyg från gymnasium (el, teknik, energi eller motsvarande)
B-Körkort är ett krav
Meriterande om du har kunskap i AutoCAD
Meriterande om du har kunskap i regelverk av brandlarm, inbrottslarm samt kamerasystem

Eftersom Comdate jobbar med Larm & Säkerhet är en förutsättning för en anställning hos oss är att du som sökande får ett godkännande via den obligatoriska kontrollen hos Rikspolisstyrelsen.
Som person ser vi att du är lösningsorienterad, glad och social som tillsammans med kollegorna gör sitt bästa för våra kunder. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och att du har ett brinnande intresse för teknik och elektronik i allmänhet. Här erbjuds du en positiv arbetsplats med möjlighet att lära sig nya saker.
Vill du veta mer om tjänsterna, kontakta Peter Holmkvist.
Notera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.
Om Comdate
Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med IT-kommunikation, larm & säkerhet, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer.
Comdate verkar rikstäckande och ägs av Nelab Invest AB som är moderbolaget till en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 175 anställda och omsätter ca 250 mkr. Visa mindre

Konsultia söker larmtekniker till ComDate

Om kundföretaget Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. Nelab Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 150 a... Visa mer
Om kundföretaget
Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. Nelab Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 150 anställda och omsätter 200+ mkr. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med IT-kommunikation, larm & säkerhet, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer.Dina arbetsuppgifter
Vad går jobbet som Larmtekniker ut på?

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att arbeta med passersystem, larm, kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd, integrera olika säkerhetssystem såsom brandlarm och passagesystem och inbrottslarm. Dessutom kommer du att utföra service och reparation av larmsystem och säkerhetsanläggningar.


Din profil
Är du rätt för rollen som Larmtekniker?

Vi söker dig som har hög kompetens inom installation, underhåll och service och erfarenhet av säkerhetsinstallationer, installation, driftsättning och felsökning i larmanläggningar och arbete som larmtekniker eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.


Övrig information
I denna rekrytering så samarbetar ComDate med Konsultia, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Mikael Wikström på telefonnummer: 0725172604 eller via e-post: [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Sista ansökningsdag är 2021-08-01.

Välkommen med din ansökan!


Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Konsultia söker larmtekniker till ComDate

Om kundföretaget Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. Nelab Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 150 a... Visa mer
Om kundföretaget
Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. Nelab Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 150 anställda och omsätter 200+ mkr. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med IT-kommunikation, larm & säkerhet, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer.Dina arbetsuppgifter
Vad går jobbet som Larmtekniker ut på?

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att arbeta med passersystem, larm, kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd, integrera olika säkerhetssystem såsom brandlarm och passagesystem och inbrottslarm. Dessutom kommer du att utföra service och reparation av larmsystem och säkerhetsanläggningar.


Din profil
Är du rätt för rollen som Larmtekniker?

Vi söker dig som har hög kompetens inom installation, underhåll och service och erfarenhet av säkerhetsinstallationer, installation, driftsättning och felsökning i larmanläggningar och arbete som larmtekniker eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.


Övrig information
I denna rekrytering så samarbetar ComDate med Konsultia, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Mikael Wikström på telefonnummer: 0725172604 eller via e-post: [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Sista ansökningsdag är 2021-09-01
Välkommen med din ansökan!


Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Larmtekniker till Comdate Luleå

I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa två erfarna larmtekniker till avdelningen i Luleå. Som larmtekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet från larmbranschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga... Visa mer
I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa två erfarna larmtekniker till avdelningen i Luleå. Som larmtekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system.

Vi söker dig som har erfarenhet från larmbranschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder.

Denna rekrytering är ett samarbete mellan Comdate och Ghost Competence där Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direktanställd
av Comdate.

All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence.


Information om tjänsten

Tjänsten utgår från Luleå och du kommer i huvudsak att arbeta med installationer och driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem.

Vad krävs?
• Godkända utgångsbetyg från gymnasium (el, teknik, energi eller motsvarande)
• B-Körkort är ett krav
• Meriterande om du har kunskap i AutoCAD
• Meriterande om du har kunskap i regelverk av brandlarm, inbrottslarm samt kamerasystem

Eftersom Comdate jobbar med Larm & Säkerhet är en förutsättning för en anställning hos oss är att du som sökande får ett godkännande via den obligatoriska kontrollen hos Rikspolisstyrelsen.

Som person ser vi att du är lösningsorienterad, glad och social som tillsammans med kollegorna gör sitt bästa för våra kunder. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och att du har ett brinnande intresse för teknik och elektronik i allmänhet. Här erbjuds du en positiv arbetsplats med möjlighet att lära sig nya saker.


Fakta

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2020-11-29


Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en
av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lundgren, 070-665 43 23, [email protected] Visa mindre

Larmtekniker

Larmtekniker sökes för kund! I takt med att efterfrågan på vår kunds tjänster ökar så behöver de anställa två erfarna larmtekniker till avdelningen i Luleå. Som larmtekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet från larmbranschen, har en hög servicekänsla, är kundorienter... Visa mer
Larmtekniker sökes för kund!
I takt med att efterfrågan på vår kunds tjänster ökar så behöver de anställa två erfarna larmtekniker till avdelningen i Luleå.
Som larmtekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet från larmbranschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med kunder.
Om tjänsten
Tjänsten utgår från Luleå och du kommer i huvudsak att arbeta med installationer och driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem.
Vad krävs?
Godkända utgångsbetyg från gymnasium (el, teknik, energi eller motsvarande)
B-Körkort är ett krav
Meriterande om du har kunskap i AutoCAD
Meriterande om du har kunskap i regelverk av brandlarm, inbrottslarm samt kamerasystem
Eftersom vår kund jobbar med Larm & Säkerhet är en förutsättning för en anställning hos dem är att du som sökande får ett godkännande via den obligatoriska kontrollen hos Rikspolisstyrelsen.

Som person ser vi att du är lösningsorienterad, glad och social som tillsammans med kollegorna gör sitt bästa för kunderna. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och att du har ett brinnande intresse för teknik och elektronik i allmänhet. Här erbjuds du en positiv arbetsplats med möjlighet att lära sig nya saker.
Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare.
Välkommen med din ansökan via den externa länken! Visa mindre

Larmtekniker till Comdate Luleå

I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa två erfarna larmtekniker till avdelningen i Luleå. Som larmtekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet från larmbranschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga... Visa mer
I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa två erfarna larmtekniker till avdelningen i Luleå. Som larmtekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system.

Vi söker dig som har erfarenhet från larmbranschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder.

Denna rekrytering är ett samarbete mellan Comdate och Ghost Competence där Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direktanställd
av Comdate.

All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence.


Information om tjänsten

Tjänsten utgår från Luleå och du kommer i huvudsak att arbeta med installationer och driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem.

Vad krävs?
• Godkända utgångsbetyg från gymnasium (el, teknik, energi eller motsvarande)
• B-Körkort är ett krav
• Meriterande om du har kunskap i AutoCAD
• Meriterande om du har kunskap i regelverk av brandlarm, inbrottslarm samt kamerasystem

Eftersom Comdate jobbar med Larm & Säkerhet är en förutsättning för en anställning hos oss är att du som sökande får ett godkännande via den obligatoriska kontrollen hos Rikspolisstyrelsen.

Som person ser vi att du är lösningsorienterad, glad och social som tillsammans med kollegorna gör sitt bästa för våra kunder. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och att du har ett brinnande intresse för teknik och elektronik i allmänhet. Här erbjuds du en positiv arbetsplats med möjlighet att lära sig nya saker.


Fakta

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2020-11-29


Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en
av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lundgren, 070-665 43 23, [email protected] Visa mindre

Larmtekniker till vårt team i Luleå

Vi söker larmtekniker till vårt team i Luleå Är du tekniskt intresserad, alert och vill arbeta praktiskt gentemot kunder? Då är detta tjänsten för dig! Arbetsuppgifter Hos oss som larmtekniker kommer du i huvudsak att arbeta med installation, service, kontroll och underhåll av säkerhetsanläggningar. Ofta serverbaserade lösningar och datanätkonfiguration. Du kommer att hålla i handhavandeutbildningar och ge driftinstruktioner. Om företaget Norrlarm är ett... Visa mer
Vi söker larmtekniker till vårt team i Luleå


Är du tekniskt intresserad, alert och vill arbeta praktiskt gentemot kunder? Då är detta tjänsten för dig!
Arbetsuppgifter
Hos oss som larmtekniker kommer du i huvudsak att arbeta med installation, service, kontroll och underhåll av säkerhetsanläggningar. Ofta serverbaserade lösningar och datanätkonfiguration. Du kommer att hålla i handhavandeutbildningar och ge driftinstruktioner.
Om företaget
Norrlarm är ett väletablerat företag inom säkerhetsbranschen. Vi har sedan starten 1976 arbetat med att skapa skydd och trygghet för våra kunder. Norrlarm har en affärsidé som bygger på att ta fram kundanpassade säkerhetslösningar med marknadsledande produkter i kombination med hög kompetens.
Vi lägger stor vikt vid hög kvalitet och strävar ständigt efter att öka vår kunskapsnivå för att möta framtida krav. Vår relation till kunder, leverantörer och myndigheter ska grundas på ansvar, engagemang och förtroende. Vår arbetsmiljö är öppen och inspirerande. Med stort inflytande ger vi dig möjlighet till personlig och professionell utveckling.
Din profil
Du som söker tjänsten som larmtekniker skall vara teknikintresserad och gärna ha goda allmänna kunskaper inom elektronik, IT och installationsteknik. Du kommer att få utbildning i de moment och program som du kommer att jobba i och tidigare erfarenhet som larmtekniker är inget krav. Arbetet innebär mycket kundkontakter och därför är det viktigt att du som person är social och att du är bra på att kommunicera tydligt. Eftersom vi jobbar med säkerhet så kommer det också att göras ett utdrag ur brottsregistret.
Krav:
- Körkort B
- Svenska i tal & skrift
Meriterande:
- Erfarenhet från larmbranschen eller annan typ av tekniskt jobb
- Utbildning inom IT eller teleteknik
- Gymnasieutbildning teknisk/elektrisk inriktning
-Erfarenhet inom teknik/elektronik
Villkor
Start: Omgående
Ort: Luleå. Det förekommer mycket resande inom tjänsten i hela Norrland.
Arbetstider: 08:00 - 17:00
Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Gerd Stöckel, telefon: 010-10 10 512.
Skicka din ansökan till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2020-09-30 Visa mindre

Larm-, säkerhets- och teletekniker inom Teknisk bevakning

Försvarsmakten söker en teletekniker inom teknisk bevakning och säkerhetsprodukter till Luleå. Med Teknisk bevakning menas den teknik som ersätter eller kompletterar manuell bevakning med hjälp av bevakningspersonal. Vanligt förekommande delsystem som skapar ett Tekniskt bevakningssystem är: • Inbrottslarm • Passerkontrollsystem • Kameraövervakningssystem • IT-system Huvudsakliga arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär drift- och underhål... Visa mer
Försvarsmakten söker en teletekniker inom teknisk bevakning och säkerhetsprodukter till Luleå.

Med Teknisk bevakning menas den teknik som ersätter eller kompletterar manuell bevakning med hjälp av bevakningspersonal. Vanligt förekommande delsystem som skapar ett Tekniskt bevakningssystem är:


• Inbrottslarm
• Passerkontrollsystem
• Kameraövervakningssystem
• IT-system

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär drift- och underhållsåtgärder på delar av Försvarsmaktens Tekniska bevakningsinfrastruktur. Med drift- och underhåll menar vi främst driftsättningar, förebyggande och felavhjälpande underhållsarbeten av tekniska bevakningssystem. Området omfattar främst larm-, passer- och CCTV-system med tillhörande IT-infrastruktur.

I arbetet krävs det ibland att arbetet sker på hög höjd i master och torn (upp till 60 meter).

Vidare ingår att hantera och svara på frågor inom området, ge tekniskt stöd till organisationen och till beslutsfattare. Du kommer att samarbeta med olika förband och leverantörer samt medverka i tillfälligt organiserade arbetsgrupper eller projekt.

Kvalifikationer 


• Gymnasieutbildning med el/teleteknisk inriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som av arbetsgivaren kan bedömas likvärdiga
• God förmåga att kommunicera i tal och skrift (svenska och engelska)
• Körkort lägst B
• Tjänsten kräver god fysisk förmåga

Meriterande


• Erfarenhet av service och underhåll på tekniska bevakningssystem
• Erfarenhet av dokumentation av teletekniska anläggningar och/eller AutoCAD
• Goda kunskaper i nätverksteknik och Windows-baserade system
• Genomförd militär grundutbildning
• BE- och/eller C-körkort

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad. Du kan självständigt lösa tekniska problem och ser möjligheterna i en situation. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du är kvalitets- och säkerhetsmedveten, utvecklings­orienterad och har sinne för ordning och god planering.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

I Försvarsmakten benämns tjänsten Teleingenjör. Resor inom tjänsten förekommer frekvent. Jourtjänstgöring kan förekomma. Internutbildning mot specifikt arbetsområde sker genom Försvarsmaktens försorg. Regelbundna fystester genomförs enligt Försvarsmaktens fysiska krav för olika befattningar.

Befattningen är en tillsvidareanställning heltid som civilt anställd och inleds med 6 månaders provanställning för dig som inte är anställd inom Försvarsmakten. Det ingår i befattningen att krigsplaceras i Försvarsmaktens insatsorganisation, delta i militära utbildningar och övningar.

Arbetsort: Luleå

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-11.

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sektionschef, Mikael Lönroth 073-080 42 05. För upplysningar angående anställnings­villkor kontakta HR-generalist Jovanna Pettersson Gambino, 08-788 75 00 (växel).

Fackliga företrädare:

SACO Mika Laitanen

OFR/S Martin Sparr

SEKO-F Hans Monthan

OFR/O Wiveca Hörlin Wisborg

Samtliga nås genom växeln: 08-788 75 00

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Seniora larmtekniker till Comdate Luleå

I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa två erfarna larmtekniker till avdelningen i Luleå. Som larmtekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet från larmbranschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga... Visa mer
I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa två erfarna larmtekniker till avdelningen i Luleå. Som larmtekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system.

Vi söker dig som har erfarenhet från larmbranschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder.

Denna rekrytering är ett samarbete mellan Comdate och Ghost Competence där Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direktanställd
av Comdate.

All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence.


Information om tjänsten

Tjänsten utgår från Luleå och du kommer i huvudsak att arbeta med installationer och driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem.

Vad krävs?
• Godkända utgångsbetyg från gymnasium (el, teknik, energi eller motsvarande)
• B-Körkort är ett krav
• Meriterande om du har kunskap i AutoCAD
• Meriterande om du har kunskap i regelverk av brandlarm, inbrottslarm samt kamerasystem

Eftersom Comdate jobbar med Larm & Säkerhet är en förutsättning för en anställning hos oss är att du som sökande får ett godkännande via den obligatoriska kontrollen hos Rikspolisstyrelsen.

Som person ser vi att du är lösningsorienterad, glad och social som tillsammans med kollegorna gör sitt bästa för våra kunder. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och att du har ett brinnande intresse för teknik och elektronik i allmänhet. Här erbjuds du en positiv arbetsplats med möjlighet att lära sig nya saker.


Fakta

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2020-11-29


Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en
av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lundgren, 070-665 43 23, [email protected] Visa mindre

Larmtekniker till Securitas Direct's kontor i Luleå

Vill du jobba som larminstallatör/tekniker och brinner för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som larminstallatör/tekniker hos oss! Om tjänsten I rollen som larminstallatör/tekniker på Tele Elektronik AB, professionell partner till Secur... Visa mer
Vill du jobba som larminstallatör/tekniker och brinner för att leverera förstklassig service?

Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som larminstallatör/tekniker hos oss!

Om tjänsten

I rollen som larminstallatör/tekniker på Tele Elektronik AB, professionell partner till Securitas Direct, kommer du att arbeta med installation och driftsättning av inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning. Arbetet kommer även innefatta serviceuppdrag och mycket kundkontakter. I samband med installation och service ingår merförsäljning och uppgradering av kundens skydd som en naturlig del i kundkontakten.

Vi erbjuder larm och larmlösningar för många olika situationer, exempelvis inbrottslarm, larm för personskydd, överfallslarm, brandvarningssystem, driftlarm och objektskydd. Vi erbjuder också kompletta lösningar inom kameraövervakning och passagekontroll.

Vårt utbud av produkter och tjänster till företag kan du läsa mer om på www.securitasdirect.se (http://www.securitasdirect.se/)

Vi vänder oss i huvudsak till företag, men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer. Grunden för våra larm, inbrottslarm och säkerhetssystem är högteknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling. Med en egen dygnet-runt bemannad larmcentral blir vi en mycket stark organisation med lokal närvaro för en snabb och säker insats.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är ambitiös, serviceinriktad och besitter stor social kompetens. Du ska kunna arbeta målinriktat i ett högt tempo både självständigt och i grupp. Du har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling. Vidare är du strukturerad och ordningsam samt besitter ett stort teknik och säkerhetsintresse.

För dig är det en självklarhet att fokusera på möjligheter istället för problem.

Utbildning och erfarenhet

Du har erfarenhet av svagströmsinstallationer inom larmbranschen och i nätverksmiljö eller liknande arbete.

Eftersom vi är ett säkerhetsföretag får du inte ha anmärkningar eller förekomma i RPS Brottsregister.

Ett krav är också att du ska inneha B-körkort.

Varaktighet/arbetstid

Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning. Månadslön. Tillträde omgående.

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast 31 December 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Lars Söderberg, Platsansvarig 070 693 22 75 eller [email protected]

Securitas Direct Sverige AB Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 3.2 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år. Idag är vi marknadsledande med ca 75000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet! Visa mindre

Bli en del av vårt team! Vi söker säkerhetstekniker inriktning elektronik!

CERTEGO expanderar och behöver fler säkerhetstekniker till Luleå. Vi söker dig som vill arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar. Arbetsuppgifter Hos oss blir du en del av ett kompetent team med en härlig gruppdynamik som brinner för att göra kunden nöjd. Här finns goda möjligheter att lära av varandra. Din roll på CERTEGO kommer att variera mellan att självständigt och i team med andra tekn... Visa mer
CERTEGO expanderar och behöver fler säkerhetstekniker till Luleå. Vi söker dig som vill arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar.


Arbetsuppgifter
Hos oss blir du en del av ett kompetent team med en härlig gruppdynamik som brinner för att göra kunden nöjd. Här finns goda möjligheter att lära av varandra. Din roll på CERTEGO kommer att variera mellan att självständigt och i team med andra tekniker installera, driftsätta och underhålla inbrottslarm, brandlarm, passersystem och överordnade system runtom i vårt län. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.
Vem är du?
Vi vänder oss till dig som redan har kunskap och erfarenhet från en liknande roll men som söker nya utmaningar och vill utvecklas tillsammans med oss. Du har en god kommunikativ förmåga och kundnöjdhet är viktigt för dig. Hos oss får du en fri roll med mycket eget ansvar.


För rätt person finns det stora möjligheter att växa hos CERTEGO!


Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.
Vårt erbjudande till dig
CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning, tjänstebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Häng med i Sociala Medier
Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.
Varmt välkommen in med din ansökan!


CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen.
?Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Larmtekniker till Securitas Direct's kontot i Luleå

Vill du jobba som larminstallatör/tekniker och brinner för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som larminstallatör/tekniker hos oss! Om tjänsten I rollen som larminstallatör/tekniker på Tele Elektronik, professionell partner till Securita... Visa mer
Vill du jobba som larminstallatör/tekniker och brinner för att leverera förstklassig service?

Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som larminstallatör/tekniker hos oss!

Om tjänsten

I rollen som larminstallatör/tekniker på Tele Elektronik, professionell partner till Securitas Direct, kommer du att arbeta med installation och driftsättning av inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning. Arbetet kommer även innefatta serviceuppdrag och mycket kundkontakter. I samband med installation och service ingår merförsäljning och uppgradering av kundens skydd som en naturlig del i kundkontakten.

Vi erbjuder larm och larmlösningar för många olika situationer, exempelvis inbrottslarm, larm för personskydd, överfallslarm, brandvarningssystem, driftlarm och objektskydd. Vi erbjuder också kompletta lösningar inom kameraövervakning och passagekontroll.

Vårt utbud av produkter och tjänster till företag kan du läsa mer om på www.securitasdirect.se

Vi vänder oss i huvudsak till företag, men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer. Grunden för våra larm, inbrottslarm och säkerhetssystem är högteknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling. Med en egen dygnet-runt bemannad larmcentral blir vi en mycket stark organisation med lokal närvaro för en snabb och säker insats.

Personliga egenskaper 

Som person ser vi att du är ambitiös, serviceinriktad och besitter stor social kompetens. Du ska kunna arbeta målinriktat i ett högt tempo både självständigt och i grupp. Du har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling. Vidare är du strukturerad och ordningsam samt besitter ett stort teknik och säkerhetsintresse.

För dig är det en självklarhet att fokusera på möjligheter istället för problem.

Utbildning och erfarenhet 

Du har erfarenhet av svagströmsinstallationer inom larmbranschen och i nätverksmiljö eller liknande arbete.

Eftersom vi är ett säkerhetsföretag får du inte ha anmärkningar eller förekomma i RPS Brottsregister.

Ett krav är också att du ska inneha B-körkort.

Varaktighet/arbetstid

Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning. Månadslön. Tillträde omgående.

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast 20 december 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Lars Söderberg, Platsansvarig
070-693 22 75

[email protected] Visa mindre

Garda Alarm AB söker larmtekniker

Garda Alarm är ett snabbt växande larmföretag ochbehöver nu förstärka med en Larmtekniker. Vi söker dig som har stort intresse för teknik, har du erfarenhet från larmbranschen är det ett plus. Som larmtekniker kommer du arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem samt utföra service på befintliga system. Du kommer få en grundlig utbildning innan du startar. Vad kan vi erbjuda? Vi på Garda Alarm ser våra anställda som en av våra viktig... Visa mer
Garda Alarm är ett snabbt växande larmföretag ochbehöver nu förstärka med en Larmtekniker.

Vi söker dig som har stort intresse för teknik, har du erfarenhet från larmbranschen är det ett plus.
Som larmtekniker kommer du arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem samt utföra service på befintliga system. Du kommer få en grundlig utbildning innan du startar.
Vad kan vi erbjuda?
Vi på Garda Alarm ser våra anställda som en av våra viktigaste resurser därför är det extra viktigt att du kommer trivas i rollen som Larmtekniker hos oss. Vi erbjuder dig en genomarbetad introduktion och utbildning som gör att du ska känna dig väl förberedd i rollen som tekniker.
Vem är du?
Som person ser vi gärna att du har god datavana och kan Officepaketet.
Du är serviceinriktad, Kundorienterad, Målmedveten och lägger stor vikt vid kundernas önskemål och är mån om att de uppfylls.
Alltså är du en person som trivs med att hjälpa människor och kan bemöta dem på ett ödmjukt och professionellt sätt.
Du behöver ha Körkort.
Vårdat yttre och ett prickfritt belastningsregister.
Sociala färdigheter och du måste behärska det svenska språket väl i tal och skrift.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Bli en del av vårt team! Vi söker säkerhetstekniker inriktning elektronik!

CERTEGO expanderar och behöver fler säkerhetstekniker till Luleå. Vi söker dig som vill arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar. Arbetsuppgifter Hos oss blir du en del av ett kompetent team med en härlig gruppdynamik som brinner för att göra kunden nöjd. Här finns goda möjligheter att lära av varandra. Din roll på CERTEGO kommer att variera mellan att självständigt och i team med andra tekn... Visa mer
CERTEGO expanderar och behöver fler säkerhetstekniker till Luleå. Vi söker dig som vill arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar.


Arbetsuppgifter
Hos oss blir du en del av ett kompetent team med en härlig gruppdynamik som brinner för att göra kunden nöjd. Här finns goda möjligheter att lära av varandra. Din roll på CERTEGO kommer att variera mellan att självständigt och i team med andra tekniker installera, driftsätta och underhålla inbrottslarm, brandlarm, passersystem och överordnade system runtom i vårt län. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.
Vem är du?
Vi vänder oss till dig som redan har kunskap och erfarenhet från en liknande roll men som söker nya utmaningar och vill utvecklas tillsammans med oss. Du har en god kommunikativ förmåga och kundnöjdhet är viktigt för dig. Hos oss får du en fri roll med mycket eget ansvar.


För rätt person finns det stora möjligheter att växa hos CERTEGO!


Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.
Vårt erbjudande till dig
CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning, tjänstebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Häng med i Sociala Medier
Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.
Varmt välkommen in med din ansökan!


CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen.
?Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre