Lediga jobb som Materialplanerare i Luleå

Se lediga jobb som Materialplanerare i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Junior planerare till Planning & Project Controls team

Ansök    Feb 11    Bravura Sverige AB    Materialplanerare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Black Box har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Black Box en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Black Box är en av världens största leverantörer av telekommunikation, infrastruktur och produkter inom nätverk. De är dedikerade till att designa, bygga och underhålla dagens integrerade röst- och datakommunikationssystem. I Sverige är främsta affärsområde infrastrukturprojekt inom nätverk riktat mot datacenter och serverhallar. Deras anläggning i Luleå är nybyggd och de satsar nu på att stärka och utveckla sin verksamhet i Norrbotten.

Arbetsuppgifter:

I rollen som junior planerare i planerings- och projektkontrollteamet innefattar dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot och analysera tekniska data för att sedan framföra resultatet till projektchefer.

Du har en viktig roll i planering, strukturering och informationsflöde för att säkerställa att projektet genomförs på ett bra sätt. Du arbetar med budgetfördelning, orderadministration, baslinjescheman, resurskurvor, produktivitetshantering genom att använda befintliga projektplaneringsverktyg.

Rätt person kommer att ha möjlighet att växa i rollen och ta mer ansvar allt eftersom man kommer in i arbetet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet av arbete i planeringsverktyg (Exempelvis Microsoft Project, Primavera P6, etc.)
• Teknisk utbildning
• Du talar och skriver engelska obehindrat, svenska är meriterande

För att trivas i rollen som junior planerare bör du vara kommunikativ, lösningsorienterad och strukturerad. Vidare bör du trivas i en miljö där det krävs flexibilitet och kunna prioritera det viktigaste. Vi tror att du trivs att arbeta mot tidsramar och mål samt att du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Planerare, junior planerare, planering, planeringsassistent, projekt, projektplanering, teknik, ingenjör, tekniskt, heltid, Black Box, internationellt, Norrbotten, Luleå Visa mindre

Produktionsberedare till Flygverkstaden F21

Ansök    Dec 22    Försvarsmakten    Materialplanerare
Norrbottens flygflottilj söker en Produktionsberedare till Flygverkstaden   Flygverkstaden är en avdelning inom Flygunderhållsenheten på F 21 som utför flygunderhåll på olika luftfartyg, främst JAS 39 Gripen men även helikopter. Flygunderhållet som består av tillsyner, reparationer och modifieringar levereras inte bara inom svenska Försvarsmakten utan även till utländska operatörer av JAS 39. Flygverkstaden är uppdelad på tre sektioner med totalt ca 55 a... Visa mer
Norrbottens flygflottilj söker en Produktionsberedare till Flygverkstaden

 

Flygverkstaden är en avdelning inom Flygunderhållsenheten på F 21 som utför flygunderhåll på olika luftfartyg, främst JAS 39 Gripen men även helikopter. Flygunderhållet som består av tillsyner, reparationer och modifieringar levereras inte bara inom svenska Försvarsmakten utan även till utländska operatörer av JAS 39. Flygverkstaden är uppdelad på tre sektioner med totalt ca 55 anställda.

Som Produktionsberedare för bakre underhåll JAS39 Gripen kommer du svara för produktionsberedning, sammanställning av komplett arbetsunderlag samt reservdelsberedning.

Du kommer även stödja med produktionsteknisk hjälp under pågående produktion samt stödja vid utveckling av beredningshjälp samt stödsystem.

I arbetet ingår även stöd vid kund - och kontraktsgenomgång.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Som anställd i Försvarsmakten ingår fysisk träning som en av dina arbetsuppgifter.

 

 

 

Kvalifikationer:

 

Lägst godkänd gymnasial utbildning

God förmåga att utrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska

Lägst körkort klass B

 

 

Meriterande:

 

Genomförd värnplikt/GMU (grundläggande militär utbildning)

Erfarenhet av SAP, Fenix (system i Försvarsmakten)

COR (Certificate of Recognition) EASA Part-147 Approved Basic Training B1.1 alternativt EASA Part-66 maintenance license eller SE-EMAR / RML P-6 certifikat för luftfartygsunderhåll

Erfarenhet av underhållsberedning

 

 

Du är positiv, utåtriktad och drivande med god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer.

Du är flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö. Vidare är du noggrann, har ett högt säkerhetstänkande och god initiativförmåga. Du har ett tydligt sätt att kommunicera i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt:

Anställningsformen är en tillsvidareanställning med provanställning om sex månader. Civil befattning med tillträde enligt överenskommelse.

Internutbildning och resor i tjänsten förekommer. Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildningar, övningar och insatser, både utrikes och inrikes.

Arbetsort: Luleå.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför just du är lämplig för denna tjänst.

 

Sista datum för ansökan: 2023-01-27

 

 

Upplysningar:

 

 

Chef planering och logistik, Mattias Eliasson tfn 073-751 63 90

 

 

Fackliga organisationer:

 

 

OFR-S, SEKO, SACO och OFR-O nås genom Försvarmaktens telefonväxel, 0920-23 40 00.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens flygflottilj, F 21, är Sveriges nordligaste flygflottilj. Huvudbasen är i Luleå, med sidobaser i Jokkmokk och Vidsel.
F 21 övar kontinuerligt för att kunna leverera följande luftoperativa förmågor i såväl fred, kris som krig:

- Kontroll av luftrummet.
- Mark- och sjömålsbekämpning.
- Underrättelseinhämtning.
- Luftburen transport.
- Stöd till övriga stridskrafter, totalförsvaret och samhället i övrigt.

F 21 försvarar - tillsammans med övriga förband i Försvarsmakten - Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

Tillsammans med övriga flygvapnet bevakar och skyddar vi Sveriges luftrum dygnet runt, året runt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Textilingenjör till spännande projekt för Baxter i Luleå!

Är du en nyexaminerad textilingenjör? Se hit! Vi söker nu för Baxter Luleås räkning en textilingenjör som ska arbeta med produktutveckling inom ett projekt som ska startas i höst. Projektet förväntas ta upp till två år och tanken är start på 12 månader med goda chanser till förlängning. Baxter i Luleå är ett internationellt MedTech-bolag med över 600 anställda i Sverige. I denna roll kommer du få möjligheten att vara del av ett stort globalt bolag som arbe... Visa mer
Är du en nyexaminerad textilingenjör? Se hit! Vi söker nu för Baxter Luleås räkning en textilingenjör som ska arbeta med produktutveckling inom ett projekt som ska startas i höst. Projektet förväntas ta upp till två år och tanken är start på 12 månader med goda chanser till förlängning. Baxter i Luleå är ett internationellt MedTech-bolag med över 600 anställda i Sverige. I denna roll kommer du få möjligheten att vara del av ett stort globalt bolag som arbetar för att hjälpa människor dagligen genom sina hjälpmedel inom vården. Ansök idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Baxter Luleå/ Hill-rom är en producent av liftar och andra produkter som används för att lyfta och förflytta personer vid äldreboenden, skolor, sjukhus samt i hem över hela världen. Baxter Luleå är del av ett internationellt bolag med över 60.000 anställda runt om världen. I din roll som textilingenjör kommer du få möjligheten att jobba i en utmanade tjänst med stor variation då du kommer arbeta med utveckling kring hela deras produktportfölj.

Du erbjuds


* Utvecklingsmöjligheter att arbeta med produkter som stöttar människor dagligen.
* Möjligheten till ett flexibelt arbete där man kan att arbeta remote till viss del.
* En genomgående introduktion och en mentor som stöttar dig så du kan växa in i rollen.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som textilingenjör kommer du få arbeta med varierande arbetsuppgifter då du kommer vara involverad i utvecklingen kring hela deras produktportfölj. Vikten ligger på att vara problemlösande och kreativ så du kan arbeta självständigt med att utveckla produkterna och produktionen

Några av delarna du kommer arbeta med är:


* Produktutveckling och uppföljning av produktionen för att säkerställa hög kvalité.
* Support, kvalitetstester och felsökning.


VI SÖKER DIG SOM
- Utbildning som textilingenjör.
- Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska, då det används i arbetet dagligen.

Meriterande om du har erfarenhet i arbete kring produktion och produktutveckling.

Som person är du


* Problemlösande
* Strukturerad
* Analytisk


Övrig information


* Start: 15e augusti, eller enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Alvik, Luleå.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
This is where you save and sustain lives

Hillrom is now a part of Baxter. At Baxter, we are deeply connected by our mission. No matter your role at Baxter, your work makes a positive impact on people around the world. You'll feel a sense of purpose throughout the organization, as we know our work improves outcomes for millions of patients.

Baxter's Products and therapies are found in almost every hospital worldwide, in clinics and in the home. For over 85 years, we have pioneered significant medical innovations that transform healthcare. Together, we create a place where we are happy, successful and inspire each other. This is where you can do your best work.

Join us at the intersection of saving and sustaining lives—where your purpose accelerates our mission. Read more about Baxter: https://www.baxter.se/sv Visa mindre

Junior planerare till Planning & Project Controls team / Omgående

Ansök    Feb 4    Bravura Sverige AB    Materialplanerare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Black Box har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Black Box en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Black Box är en av världens största leverantörer av telekommunikation, infrastruktur och produkter inom nätverk. De är dedikerade till att designa, bygga och underhålla dagens integrerade röst- och datakommunikationssystem. I Sverige är främsta affärsområde infrastrukturprojekt inom nätverk riktat mot datacenter och serverhallar. Deras anläggning i Luleå är nybyggd och de satsar nu på att stärka och utveckla sin verksamhet i Norrbotten.

Arbetsuppgifter:

I rollen som junior planerare i planerings- och projektkontrollteamet innefattar dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot och analysera tekniska data för att sedan framföra resultatet till projektchefer.

Du har en viktig roll i planering, strukturering och informationsflöde för att säkerställa att projektet genomförs på ett bra sätt. Du arbetar med budgetfördelning, orderadministration, baslinjescheman, resurskurvor, produktivitetshantering genom att använda befintliga projektplaneringsverktyg.

Rätt person kommer att ha möjlighet att växa i rollen och ta mer ansvar allt eftersom man kommer in i arbetet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet av arbete i planeringsverktyg (Exempelvis Microsoft Project, Primavera P6, etc.)
• Teknisk utbildning
• Du talar och skriver engelska obehindrat, svenska är meriterande

För att trivas i rollen som junior planerare bör du vara kommunikativ, lösningsorienterad och strukturerad. Vidare bör du trivas i en miljö där det krävs flexibilitet och kunna prioritera det viktigaste. Vi tror att du trivs att arbeta mot tidsramar och mål samt att du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Planerare, junior planerare, planering, planeringsassistent, projekt, projektplanering, teknik, ingenjör, tekniskt, heltid, Black Box, internationellt, Norrbotten, Luleå Visa mindre

Junior planerare till Planning & Project Controls team / Omgående

Ansök    Jan 27    Bravura Sverige AB    Materialplanerare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Black Box har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Black Box en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Black Box är en av världens största leverantörer av telekommunikation, infrastruktur och produkter inom nätverk. De är dedikerade till att designa, bygga och underhålla dagens integrerade röst- och datakommunikationssystem. I Sverige är främsta affärsområde infrastrukturprojekt inom nätverk riktat mot datacenter och serverhallar. Deras anläggning i Luleå är nybyggd och de satsar nu på att stärka och utveckla sin verksamhet i Norrbotten.

Arbetsuppgifter:

I rollen som junior planerare i planerings- och projektkontrollteamet innefattar dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot och analysera tekniska data för att sedan framföra resultatet till projektchefer.

Du har en viktig roll i planering, strukturering och informationsflöde för att säkerställa att projektet genomförs på ett bra sätt. Du arbetar med budgetfördelning, orderadministration, baslinjescheman, resurskurvor, produktivitetshantering genom att använda befintliga projektplaneringsverktyg.

Rätt person kommer att ha möjlighet att växa i rollen och ta mer ansvar allt eftersom man kommer in i arbetet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet av arbete i planeringsverktyg (Exempelvis Microsoft Project, Primavera P6, etc.)
• Teknisk utbildning
• Du talar och skriver engelska obehindrat, svenska är meriterande

För att trivas i rollen som junior planerare bör du vara kommunikativ, lösningsorienterad och strukturerad. Vidare bör du trivas i en miljö där det krävs flexibilitet och kunna prioritera det viktigaste. Vi tror att du trivs att arbeta mot tidsramar och mål samt att du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Planerare, junior planerare, planering, planeringsassistent, projekt, projektplanering, teknik, ingenjör, tekniskt, heltid, Black Box, internationellt, Norrbotten, Luleå Visa mindre

SSAB - Materialhanterare Driftservice

Ansök    Sep 27    SSAB Emea AB    Materialplanerare
Vill du ha ett ansvarsfullt arbete med omväxlande arbetsuppgifter och bra gemenskap? Är du en serviceinriktad, noggrann och flexibel person som gärna jobbar i team? Då är du välkommen med din ansökan! Placeringsort Luleå. Som materialhanterare vid Driftservice ingår du i Stränggjutningens Teknikgrupp. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att du har hand om förbrukningsmaterial och reservdelsförsörjning, lossning av material som kommer med lastbil o jär... Visa mer
Vill du ha ett ansvarsfullt arbete med omväxlande arbetsuppgifter och bra gemenskap? Är du en serviceinriktad, noggrann och flexibel person som gärna jobbar i team? Då är du välkommen med din ansökan! Placeringsort Luleå.
Som materialhanterare vid Driftservice ingår du i Stränggjutningens Teknikgrupp. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att du har hand om förbrukningsmaterial och reservdelsförsörjning, lossning av material som kommer med lastbil o järnvägsvagnar samt transport av reservdelar och material från centralförrådet.
Du ser till att det finns material och reservdelar för produktionen. Du kommer också att ha kontakt med verkstäder för reparation av olika objekt. Det ingår också planering av arbetsordrar och uppföljning av utförda jobb.
Arbetstiden är dagtid.
Dina kvalifikationer
Vi värdesätter dina personliga egenskaper.
För att trivas är du serviceinriktad, noggrann och flexibel med god kommunikationsförmåga eftersom vi arbetar i ett team med många kontakter. Att du sedan har ett engagemang för miljön och säkerhetsfrågor är en självklarhet.
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.
Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt arbete med omväxlande arbetsuppgifter och bra gemenskap.
Sista ansökningsdag
17 oktober 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Peter Sundström, Chef sektion Driftservice/Gjutlådor Produktion Ämnen, 0920-927 76
Facklig information lämnas av IF Metall, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Samhällskoordinator till Talga

Ansök    Jul 5    Adecco Sweden AB    Materialplanerare
Om tjänsten Som Samhällskoordinator ansvarar du för att stötta miljö och samhällsutvecklingsarbetet hos Talga. Du kommer att leda dialogen med externa intressenter tillsammans med samebyar, myndigheter, kommuner, miljöorganisationer, markägare och medborgare. I rollen kommer du arbeta för att Talga möter och lever upp till ambitionen att vara en ledande aktör inom gruvnäringen gentemot miljö, kultur och samhällsvärden. Du kommer att arbeta relationsbyggand... Visa mer
Om tjänsten
Som Samhällskoordinator ansvarar du för att stötta miljö och samhällsutvecklingsarbetet hos Talga. Du kommer att leda dialogen med externa intressenter tillsammans med samebyar, myndigheter, kommuner, miljöorganisationer, markägare och medborgare. I rollen kommer du arbeta för att Talga möter och lever upp till ambitionen att vara en ledande aktör inom gruvnäringen gentemot miljö, kultur och samhällsvärden.
Du kommer att arbeta relationsbyggande och kommunikativt externt och internt. Skapa och leda forum för att säkerställa att lokala intressen representeras vid Talgas expansion i Norrbotten samt dokumentera intressen och följa upp utvecklingen gentemot intressenter.

I din roll som Samhälls- kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Koordinera dialoger
- Administration
- Samhällsutveckling

Tjänsten som Samhällskoordinator är en fasttjänst med planerad tillsättning under hösten 2021.

Tjänsten har fri stationeringsort med förväntan på hög närvaro i och runt Vittangi.
Om dig
Vi söker dig som är en kommunikativ relationsbyggare, vi tror att du har en bakgrund av arbete med människor i relationsskapande roller. Inom till exempel pedagogik, omvårdnad, HR, kommunikation eller besöksnäring. Examen inom Samhällsvetenskap är meriterande.
Som person brinner du för Norrbotten och oss som lever här. Du har ett intresse för kulturella värden och samhällsfrågor samt förstår utmaningarna med gruvdrift i norra Sverige. Har du en god kompetens i att skapa kontakter, leda samtal och bygga långsiktiga relationer kommer du att lyckas i rollen Samhällskoordinator hos Talga.

Viktigt för tjänsten är:
- Lyhörd
- Kommunikativ
- Relationsskapande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Talga Group Limited
Talga Group Limited är ett internationellt teknik- och råmaterials-företag, som nyttjar patentlösningar inom förädling av grafit- och grafen-produkter. Dessa produkter är en viktig del i kedjan i mot en grönare framtid. Grafit och grafen används bland annat för tillverkning av batterier till elbilar, framställning av högprestanda kolfiberkompositer, samt härdning av komponenter för längre livscykel. 
Talgas vision är att skapa hållbar tillväxt genom förädling av samhällsnyttiga metaller och mineraler till klimatpositiva produkter, vilka bidrar till en grönare framtid. Talga driver teknikutveckling med mål att skapa gynnsamma lösningar för klimatutvecklingen globalt.
Talgas verksamheter innefattar högteknologiska förädlingsverk, så väl som forskning och utveckling. Utöver verksamheten i Sverige är Talga verksamma i Australien, Tyskland och Storbritannien. Talga är börsnoterat i Australien (ASX) med huvudkontor i Perth, Australien.
För mer information besök gärna www.talgagroup.com

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Samhällskoordinator, kommunikatör, relationsbyggare, kultur, gruvnäring, samhälle, Vittangi, Gällivare, Kiruna, Luleå, Talga, Adecco Visa mindre

Hjuladministratör till Duroc Rail

Ansök    Sep 21    Adecco Sweden AB    Materialplanerare
Vi söker nu en hjuladministratör till vår verkstad på SSABs industriområde Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul för lok och vagnar till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Transwaggon, Hector Rail och Bombardier Transportation. Om tjänsten Som administratör på Duroc Rail kommer du i första... Visa mer
Vi söker nu en hjuladministratör till vår verkstad på SSABs industriområde

Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul för lok och vagnar till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Transwaggon, Hector Rail och Bombardier Transportation.

Om tjänsten
Som administratör på Duroc Rail kommer du i första hand att arbeta med hjuladministration samt en mindre del ekonomi (främst kund-och leverantörsfakturor). I tjänsten kan det även förekomma andra arbetsuppgifter såsom att vara behjälplig i verkstaden eller driva utvecklingsprojekt i verkstad och IT-miljö.

Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag med start 1 november till och med 2021-08-31. Möjlighet finns till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter tidigare. Du har lägst gymnasiekompetens, vad gäller språk så talar och skriver du på svenska men kan även förstå, tala och skriva på engelska då viss kommunikation med kunder/leverantörer sker på engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från industrin.

Du bör vara flexibel i ditt arbetssätt och snabbt kunna sätta dig in i olika arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och lösningsfokuserad i ditt arbetssätt. Goda kunskaper i Officepaketet krävs. Vi tror att du är en driven och prestigelös person som trivs på en arbetsplats där den ena dagen inte är den andra lik.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta Rekryteringskonsult Anna Roslin via 0736847748.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden då vi avser att tillsätta tjänsten 1 november så välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast 8 oktober

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Materieltekniker (civil) till flygkompani vid Norrbottens flygflottilj

Ansök    Nov 10    Försvarsmakten    Materialplanerare
Är du en noggrann och flexibel tekniker som önskar arbeta i en spännande miljö? Huvudsakliga arbetsuppgifter är förrådshållning och försörjning inom flera områden mot JAS39 Gripen. Du kommer att ansvara för dagligt underhåll och tillsyn av kompaniets fordon, maskiner och verktyg, Du ingår i ett arbetslag på cirka 60 personer. Befattningen kan innebära såväl utbildning som arbete på annan ort, både inom och utom landet. Datorn är till stor hjälp i din dagl... Visa mer
Är du en noggrann och flexibel tekniker som önskar arbeta i en spännande miljö?

Huvudsakliga arbetsuppgifter är förrådshållning och försörjning inom flera områden mot JAS39 Gripen. Du kommer att ansvara för dagligt underhåll och tillsyn av kompaniets fordon, maskiner och verktyg, Du ingår i ett arbetslag på cirka 60 personer. Befattningen kan innebära såväl utbildning som arbete på annan ort, både inom och utom landet. Datorn är till stor hjälp i din dagliga tjänst och med olika program kan du hantera bland annat beställningar. Vid vissa situationer kan arbetet komma att utföras under dygnets alla timmar och under fältmässiga förhållanden. Fysiska tester genomförs återkommande.


Kvalifikationer


• Slutförd praktisk utbildning
• Hög teknisk kompetens
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska - såväl i tal som skrift
• Goda datakunskaper
• För anställning krävs godkänd härdplastundersökning samt godkänt färgseende (genomförs i samband med anställning)
• Körkort klass B (manuell)

Meriterande 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av förrådsarbete, verkstadsarbete eller annan praktisk kompetens.  Det är önskvärt att du har el-behörighet, kunskap inom förbränningsmotorer eller vana att hantera tyngre redskap och fordon. Svetsning eller annan typ av konstruktions/reparationsarbeten är meriterande.

Fler meriterande delar:


• Värnplikt eller GMU
• Körkort C/CE, hjullastare, motorredskap
• Datorvana
• Svetsning, elbehörighet

Personliga egenskaper

Du kan arbeta självständigt men även ledas direkt. Du är mån om att ge god service och du arbetar aktivt för att hålla god ordning på din arbetsplats. 

Vidare är du noggrann och prestigelös vilket också innebär att du är en god lagspelare. Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning utan att tappa fokus. Du är en självklar teamspelare som är van att samarbeta med andra men tar gärna egna initiativ och driver egna projekt. Det är en fördel om du har erfarenhet och kunskap om Försvarsmakten.

Vid urval kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Andreas Svedjestrand tfn 0920-23 47 61 eller Erik Eriksson 0920-23 47 10.


Fackliga organisationer:

OFR-S, SEKO, SACO och OFR-O nås genom Försvarmaktens telefonväxel, 0920-23 40 00. 

Övrigt:
Anställningsform: Schemalagd arbetstid. Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Arbetsort: Luleå.

Tillträde: Efter överenskommelse

Befattningsnivå: Civil

Sista datum för ansökan: 2021-01-11. (Intervjuer hålls under senare delen av januari.)
Välkommen med din ansökan!! Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens flygflottilj, F 21, är Sveriges nordligaste flygflottilj. Huvudbasen är i Luleå, med sidobaser i Jokkmokk och Vidsel.

F 21 övar kontinuerligt för att kunna leverera följande luftoperativa förmågor i såväl fred, kris som krig:

- Kontroll av luftrummet.
- Mark- och sjömålsbekämpning.
- Underrättelseinhämtning.
- Luftburen transport.
- Stöd till övriga stridskrafter, totalförsvaret och samhället i övrigt.

F 21 försvarar - tillsammans med övriga förband i Försvarsmakten - Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

Tillsammans med övriga flygvapnet bevakar och skyddar vi Sveriges luftrum dygnet runt, året runt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Logistikplanerare med inköpsuppgifter

Ansök    Feb 19    Gestamp Hardtech AB    Materialplanerare
I rollen som Logistikplanerare arbetare du i huvudsak med produktionsplanering av våra interna produktflöden med hänsyn kundefterfrågan och kapacitet. Planerarens ansvarsområde spänner över hela flödet från materialförsörjning till kundleveranser och transporter. I en del av produktionsflödena använder vi oss av externa partners. Du kommer i din roll att bygga upp ett stort internt och externt kontaktnät, både inom företaget och externt mot kund. Rollen ... Visa mer
I rollen som Logistikplanerare arbetare du i huvudsak med produktionsplanering av våra interna produktflöden med hänsyn kundefterfrågan och kapacitet. Planerarens ansvarsområde spänner över hela flödet från materialförsörjning till kundleveranser och transporter. I en del av produktionsflödena använder vi oss av externa partners.
Du kommer i din roll att bygga upp ett stort internt och externt kontaktnät, både inom företaget och externt mot kund.

Rollen innebär även inköp av produktionsnära material och produkter.

Du arbetar i nära samarbete med produktionen och dess chefer. Tillsammans med dina kollegor arbetar du kontinuerligt med att optimera och förbättra logistikflöden och arbetsprocesser.

Din bakgrund
Vi söker dig med högskoleutbildning, gärna med logistikinriktning. Meriterande är arbetslivserfarenhet från planering, distribution eller inköp. Som person är du kommunikativ, resultatdriven, analytisk och strukturerad. Du har mycket god samarbetsförmåga, är affärsmässig och verksamhetsorienterad. Eftersom vi är en del av en internationell koncern är det ett krav att du behärskar, förutom svenska, även engelska i tal och skrift.

Kontakta gärna Logistikchef chef John Lundborg tfn 0920-47 45 30 eller HR chef Maria Lövbrand tfn 0920-47 40 31, för närmare information.

Ansökan med CV och personligt brev, skickas senast den 8 mars 2020, till [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Gestamp är ett globalt företag med närvaro i drygt 20 länder och koncernen jobbar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Verksamheten i Luleå, består av en Produktionsanläggning och Forskning & Utveckling, med ca 250 medarbetare. www.gestamp.com Visa mindre