Lediga jobb som Tandhygienist i Luleå

Se lediga jobb som Tandhygienist i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Tandhygienist till Övertorneå folktandvård

Ansök    Sep 28    REGION NORRBOTTEN    Tandhygienist
Övertorneå är en liten klinik med familjär stämning. Vi arbetar för att ge våra mest prioriterade grupper bästa vården. Vi ingår i Sydöst verksamhetsområde med nära samarbete främst med de övriga klinikerna inom verksamhetsområdet. Vi söker Vi söker dig som är en legitimerad och erfaren tandhygienist med god datorvana, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, positiv och tar ansv... Visa mer
Övertorneå är en liten klinik med familjär stämning. Vi arbetar för att ge våra mest prioriterade grupper bästa vården. Vi ingår i Sydöst verksamhetsområde med nära samarbete främst med de övriga klinikerna inom verksamhetsområdet.

Vi söker
Vi söker dig som är en legitimerad och erfaren tandhygienist med god datorvana, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, positiv och tar ansvar för dina uppgifter. Du arbetar kvalitetsinriktat och strävar efter att nå uppsatta mål men lägger även stor vikt vid omhändertagande och service. Som tandhygienist hos oss behöver du vara flexibel och kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en utåtriktad person som har vilja att utveckla dig inom yrket.

Det här får du arbeta med
På kliniken får du möjlighet att arbeta med tandvård som omfattat hela spektrat av modern tandvård och förebyggande insatser. Vi strävar efter att arbeta med teamtandvård för att skapa bästa möjliga flöde för våra patienter – så att fler kan få sin tandvård tryggad.
Folktandvården i Norrbotten har visionen ”en frisk mun i alla åldrar” och har som främsta uppgift att erbjuda länets barn- och ungdomar avgiftsfri tandvård, säkerställa specialisttandvård och bedriva vuxentandvård där god service och patientnöjdhet är viktiga incitament. I Region Norrbotten finns 15 allmänkliniker, medicinsktandvård, specialisttandvård och egen teknisk verksamhet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstiden är förlagd dagtid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist till Tandvårdens Kompetenscentrum Luleå

Ansök    Sep 21    REGION NORRBOTTEN    Tandhygienist
Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och vuxna trygg, modern och högkvalitativ tandvård och säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Att uppnå en bättre tandhälsa är grunden för all tandvård och inom Folktandvården arbetar vi med barn- och ungdomstandvård, vuxentandvård, uppsökande munhälsobedömning, sjukhustandvård och specialisttandvård. Tandvårdens kompetenscentrum (TKC) är Norrbottens länsorganis... Visa mer
Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och vuxna trygg, modern och högkvalitativ tandvård och säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Att uppnå en bättre tandhälsa är grunden för all tandvård och inom Folktandvården arbetar vi med barn- och ungdomstandvård, vuxentandvård, uppsökande munhälsobedömning, sjukhustandvård och specialisttandvård.
Tandvårdens kompetenscentrum (TKC) är Norrbottens länsorganisation för specialisttandvård. Huvuddelen av vår verksamhet är koncentrerad till gemensamma lokaler i Luleås centrum, Norra Hamn. Här finns samtliga odontologiska specialiteter representerade.  Både barn och vuxna med komplicerade och särskilda vårdbehov behandlas vid TKC.  Personalen vid TKC medverkar även i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist med flera års kliniskt erfarenhet. Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor, kan arbeta självständigt, du är kvalitetsmedveten och kan anpassa sig till nya utmaningar och arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som empati, bemötande, kommunikationsförmåga och viljan att fortsätta utvecklas. Det är viktigt att du har god pedagogisk förmåga då en stor del av arbetet kräver utbildningsinsatser av vårdpersonal.

Det här får du arbeta med
Vid avdelningen för parodontologi tjänstgör 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 3 tandsköterskor. På avdelningen behandlas patienter med olika former av parodontit samt patienter med sjukdomar och komplikationer runt tandimplantat (peri-implantit). Kliniska arbetet bedrivs med moderna och effektiva metoder med både icke-kirurgisk och kirurgisk inriktning. Hos oss omhändertas också patienter med förändringar i munslemhinnan (oral medicin) och vi har ett nära samarbete med avdelningen för orofacial medicin. Kvalitetskontroll av verksamheten utförs kontinuerligt och vår ambition är att tillhandhålla en vård som präglas av hög spetskunskap, helhetssyn och omtanke.
Förutom den kliniska verksamheten så bedriver vi fortbildning av tandvårdspersonal inom ämnesområdet parodontologi. Vi har en omfattande och regelbunden konsultverksamhet där vi reser till samtliga tandvårdskliniker i Norrbotten för att gemensamt planera och genomföra behandlingen. Vi tar även emot auskultanter från alla yrkeskategorier. Våra patienter kommer på remiss från tandläkare, tandhygienist eller läkare. Omhändertagandet sker i nära samarbete med de flesta tandläkare och tandhygienister i länet som ingår i såväl offentlig som privat tandvård.
Vi samverkar med både allmän- och privattandvården samt primärvården. Att arbeta som tandhygienist hos oss omfattar hela spektra av modern tandvård och förebyggande insatser som leder till mot målet ”En frisk mun i alla åldrar”. Hos oss får du utföra omväxlande kliniskt patientarbete på både vuxna och barn, utbilda kolleger, föreläsa för vårdpersonal, åka på självständiga konsultresor i länet, omvärldbevaka olika aktuella ämnen och aktivt medverka till klinikens utveckling.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Anställning är på heltid och tillsvidare, med tillträdesdag efter överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist sökes

Ansök    Aug 4    BaroCura AB    Tandhygienist
Till hösten kommer vi att öppna upp ett helt nytt och toppmodern klinik i centrala Luleå och söker nu erfarna, drivna, självgående samt högt serviceinriktade tandvårdspersonal. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och öka tillgänglighet för patienterna. På kliniken kommer vi att bedriva all typ av vuxentandvård, inklusive parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi. Vi kommer att ha digital röntgen samt CBCT och använda ALMA som journ... Visa mer
Till hösten kommer vi att öppna upp ett helt nytt och toppmodern klinik i centrala Luleå och söker nu erfarna, drivna, självgående samt högt serviceinriktade tandvårdspersonal.
Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och öka tillgänglighet för patienterna. På kliniken kommer vi att bedriva all typ av vuxentandvård, inklusive parodontal-, apikal- samt implantatkirurgi.
Vi kommer att ha digital röntgen samt CBCT och använda ALMA som journalföringssystem.
Vi söker nu dig som vill vara delaktig och utveckla ett kompetent och härligt team
Om Dig
Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter. Har en god samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös. Är nyfiken och vill bidra i utvecklingsarbetet på kliniken. Du älskar ditt yrke och jobbar som en enhet för patients bästa.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av allt från parodontala behandlingar, OH-instruktioner, undersökningar av vuxna, terapiplaneringar i samråd med tandläkare, assistans vid behov med mera.
Kvalifikationer och egenskaper
Du är Legitimerad Tandhygienist!
Gärna 5 års erfarenhet
Ger högklassig service
Social och ödmjuk
Operationsvana är meriterad!
Hög samarbetsförmåga
Självgående
Trygg med arbete i journalsystem
Förtroendeingivande
Du är progressiveMejla ditt CV samt personligt brev till angivet mejladress Visa mindre

Tandhygienist till Övertorneå folktandvård

Ansök    Jan 12    REGION NORRBOTTEN    Tandhygienist
Övertorneå är en liten klinik med familjär stämning. Vi arbetar för att ge våra mest prioriterade grupper bästa vården. Vi ingår i Sydöst verksamhetsområde med nära samarbete främst med de övriga klinikerna inom verksamhetsområdet. Vi söker Vi söker dig som är en legitimerad och erfaren tandhygienist med god datorvana, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du engagerad, positiv och tar ansv... Visa mer
Övertorneå är en liten klinik med familjär stämning. Vi arbetar för att ge våra mest prioriterade grupper bästa vården. Vi ingår i Sydöst verksamhetsområde med nära samarbete främst med de övriga klinikerna inom verksamhetsområdet.

Vi söker
Vi söker dig som är en legitimerad och erfaren tandhygienist med god datorvana, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du engagerad, positiv och tar ansvar för dina uppgifter. Du arbetar kvalitetsinriktat och strävar efter att nå uppsatta mål men lägger även stor vikt vid omhändertagande och service. Som tandhygienist hos oss behöver du vara flexibel och kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en utåtriktad person som har vilja att utveckla dig inom yrket.

Det här får du arbeta med
På kliniken får du möjlighet att arbeta med tandvård som omfattat hela spektret av modern tandvård och förebyggande insatser. Vi strävar efter att arbeta med teamtandvård för att skapa bästa möjliga flöde för våra patienter – så att fler kan få sin tandvård tryggad.
Folktandvården i Norrbotten har visionen ”en frisk mun i alla åldrar” och har som främsta uppgift att erbjuda länets barn- och ungdomar avgiftsfri tandvård, säkerställa specialisttandvård och bedriva vuxentandvård där god service och patientnöjdhet är viktiga incitament. I Region Norrbotten finns 15 allmänkliniker, medicinsktandvård, specialisttandvård och egen teknisk verksamhet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstiden är förlagd dagtid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist till Övertorneå folktandvård

Ansök    Maj 10    REGION NORRBOTTEN    Tandhygienist
Övertorneå är en liten klinik med familjär stämning. Vi arbetar för att ge våra mest prioriterade grupper bästa vården. Vi ingår i Sydöst verksamhetsområde med nära samarbete främst med de övriga klinikerna inom verksamhetsområdet. Vi söker Vi söker dig som är en legitimerad och erfaren tandhygienist med god datorvana, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du engagerad, positiv och tar ansv... Visa mer
Övertorneå är en liten klinik med familjär stämning. Vi arbetar för att ge våra mest prioriterade grupper bästa vården. Vi ingår i Sydöst verksamhetsområde med nära samarbete främst med de övriga klinikerna inom verksamhetsområdet.

Vi söker
Vi söker dig som är en legitimerad och erfaren tandhygienist med god datorvana, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du engagerad, positiv och tar ansvar för dina uppgifter. Du arbetar kvalitetsinriktat och strävar efter att nå uppsatta mål men lägger även stor vikt vid omhändertagande och service. Som tandhygienist hos oss behöver du vara flexibel och kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en utåtriktad person som har vilja att utveckla dig inom yrket.

Det här får du arbeta med
På kliniken får du möjlighet att arbeta med tandvård som omfattat hela spektret av modern tandvård och förebyggande insatser. Vi strävar efter att arbeta med teamtandvård för att skapa bästa möjliga flöde för våra patienter – så att fler kan få sin tandvård tryggad.
Folktandvården i Norrbotten har visionen ”en frisk mun i alla åldrar” och har som främsta uppgift att erbjuda länets barn- och ungdomar avgiftsfri tandvård, säkerställa specialisttandvård och bedriva vuxentandvård där god service och patientnöjdhet är viktiga incitament. I Region Norrbotten finns 15 allmänkliniker, medicinsktandvård, specialisttandvård och egen teknisk verksamhet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstiden är förlagd dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist till Tandvårdens Kompetenscentrum Luleå

Ansök    Maj 30    REGION NORRBOTTEN    Tandhygienist
Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och vuxna trygg, modern och högkvalitativ tandvård och säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Att uppnå en bättre tandhälsa är grunden för all tandvård och inom Folktandvården arbetar vi med barn- och ungdomstandvård, vuxentandvård, uppsökande munhälsobedömning, sjukhustandvård och specialisttandvård. Tandvårdens kompetenscentrum (TKC) är Norrbottens länsorganis... Visa mer
Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och vuxna trygg, modern och högkvalitativ tandvård och säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Att uppnå en bättre tandhälsa är grunden för all tandvård och inom Folktandvården arbetar vi med barn- och ungdomstandvård, vuxentandvård, uppsökande munhälsobedömning, sjukhustandvård och specialisttandvård.
Tandvårdens kompetenscentrum (TKC) är Norrbottens länsorganisation för specialisttandvård. Huvuddelen av vår verksamhet är koncentrerad till gemensamma lokaler i Luleås centrum, Norra Hamn. Här finns samtliga odontologiska specialiteter representerade.  Både barn och vuxna med komplicerade och särskilda vårdbehov behandlas vid TKC.  Personalen vid TKC medverkar även i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist med flera års kliniskt erfarenhet. Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor, kan arbeta självständigt, du är kvalitetsmedveten och kan anpassa sig till nya utmaningar och arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som empati, bemötande, kommunikationsförmåga och viljan att fortsätta utvecklas. Det är viktigt att du har god pedagogisk förmåga då en stor del av arbetet kräver utbildningsinsatser av vårdpersonal.

Det här får du arbeta med
Vid avdelningen för parodontologi tjänstgör 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 3 tandsköterskor. På avdelningen behandlas patienter med olika former av parodontit samt patienter med sjukdomar och komplikationer runt tandimplantat (peri-implantit). Kliniska arbetet bedrivs med moderna och effektiva metoder med både icke-kirurgisk och kirurgisk inriktning. Hos oss omhändertas också patienter med förändringar i munslemhinnan (oral medicin) och vi har ett nära samarbete med avdelningen för orofacial medicin. Kvalitetskontroll av verksamheten utförs kontinuerligt och vår ambition är att tillhandhålla en vård som präglas av hög spetskunskap, helhetssyn och omtanke.
Förutom den kliniska verksamheten så bedriver vi fortbildning av tandvårdspersonal inom ämnesområdet parodontologi. Vi har en omfattande och regelbunden konsultverksamhet där vi reser till samtliga tandvårdskliniker i Norrbotten för att gemensamt planera och genomföra behandlingen. Vi tar även emot auskultanter från alla yrkeskategorier. Våra patienter kommer på remiss från tandläkare, tandhygienist eller läkare. Omhändertagandet sker i nära samarbete med de flesta tandläkare och tandhygienister i länet som ingår i såväl offentlig som privat tandvård.
Vi samverkar med både allmän- och privattandvården samt primärvården. Att arbeta som tandhygienist hos oss omfattar hela spektra av modern tandvård och förebyggande insatser som leder till mot målet ”En frisk mun i alla åldrar”. Hos oss får du utföra omväxlande kliniskt patientarbete på både vuxna och barn, utbilda kolleger, föreläsa för vårdpersonal, åka på självständiga konsultresor i länet, omvärldbevaka olika aktuella ämnen och aktivt medverka till klinikens utveckling.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Anställning är på heltid och tillsvidare, med tillträdesdag efter överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist, Enheten för käkkirurgi, Sunderby sjukhus

Ansök    Aug 5    REGION NORRBOTTEN    Tandhygienist
På vår klinik arbetar omkring 15 medarbetare som har till uppdrag att ge Norrbottens invånare vård inom specialiteterna käkkirurgi och OFM, orofacial medicin. Här jobbar medicinsk sekreterare, tandsköterskor, tandläkare, käkkirurger och tandhygienisten tillsammans för att ge patienter god vård och bra service. Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och som har några års erfarenhet av yrket, gärna inom medicinsk tandvård. Du har goda kunskaper i sve... Visa mer
På vår klinik arbetar omkring 15 medarbetare som har till uppdrag att ge Norrbottens invånare vård inom specialiteterna käkkirurgi och OFM, orofacial medicin.
Här jobbar medicinsk sekreterare, tandsköterskor, tandläkare, käkkirurger och tandhygienisten tillsammans för att ge patienter god vård och bra service.

Vi söker
dig som är legitimerad tandhygienist och som har några års erfarenhet av yrket, gärna inom medicinsk tandvård. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt god datorvana. Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete inom vård och omsorg eller  pedagogisk verksamhet liksom att du har specialistkunskaper inom området medicinsk tandvård.  Som person är du bra på att lyssna och kommunicera och löser svårigheter tillsammans med andra på ett konstruktivt sätt. Du har också förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och att handla efter din övertygelse. Vi vill gärna att du kommer med ideer och förslag och kan omsätta dem dem i praktiken.

Det här får du arbeta med
Du träffar och behandlar patienter inom Orofacial medicin, OFM, och käkkirurgi både på kliniken och på sjukhusets avdelningar. Du ingår i ett mindre grundteam bestående av en OFM specialist och en tandsköterska men vi arbetar självklart tillsammans i hela arbetsgruppen.
Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som tandhygienist ingår också rådgivning och utbildning inom Regionen och ibland externt, tex sjuksköterskeutbildningen på Luleå Tekniska Universitet.
Till detta tillkommer klinikspecifika arbetsuppgifter som tex läkemedelsbeställningar.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är för närvarande förlagd till dagtid med ett heltidsmått på 40 timmar i veckan. Provanställning kan komma att tillämpas.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist till Folktandvården i Luleå

Ansök    Sep 2    REGION NORRBOTTEN    Tandhygienist
Folktandvården i Norrbotten är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer av tandvård. Vi har 19 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet. Vi har ett viktigt uppdrag. Varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska imunnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!Lule... Visa mer
Folktandvården i Norrbotten är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer av tandvård. Vi har 19 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet. Vi har ett viktigt uppdrag. Varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska imunnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!Luleå verksamhetsområde består av tre kliniker lokaliserade på Porsön, Örnäset och centrala Luleå. Våra ca 110 duktiga medarbetare träffar våra medborgare inom allmäntandvård, medicinsk tandvård, kirurgi, implantatbehandlingar samt i utåtriktad verksamhet med siktet inställt mot vår vision om "En frisk mun i alla åldrar".
En unik mix av storstadspuls och småstadsidyll beskriver Luleå bäst. Här får du ett lugnare liv i jämförelse med storstäderna och mer tid till familj och fritid. Oavsett vart du bor i Luleå är det nära till naturen. Vatten är ett av stadens starkaste signalement och Luleå toppar solligan år efter år. Trevliga promenadstråk, Sveriges störstaåretrunt- skärgård, fina motionsspår och isbanan är andra trevligheter som Luleå kan stoltsera med. Luleå har bra kommunikationer och det är lätt att ta sig till och från staden. Det finns ett väl utbyggt bussnät och 12 mil cykelvägar som plogas vintertid.
Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist eller avslutar dina studier inom kort. Du är engagerad och positiv, vill arbeta kvalitetsinriktat och lägger stor vikt vid omhändertagande och service. Du bör vara flexibel och utåtriktad samt ha en vilja att utveckla dig inom ditt yrke.

Det här får du arbeta med
Att arbeta som tandhygienist hos oss omfattar hela spektrat av modern tandvård och förebyggande insatser som leder mot målet "En frisk mun i alla åldrar". Vi arbetar med teamtandvård där allas kompetens tas till vara. Du som nyanställd kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt introduktionsprogram tillsammans med andra kollegor.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid inom Luleå verksamhetsområde.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist

Ansök    Jul 1    Team Roslund AB    Tandhygienist
Vi söker dig som är utbildad tandhygienist och som vill arbeta kliniskt med patienter. Du kommer att arbeta ffa förebyggande men även med behandling av parodontitpatienter. Vi har ingen barntandvård på kliniken. Vi är en mindre familjeägd tandvårdsklinik med 2 tandläkare, 1 tandhygienist, 3 tandsköterskor och 1 receptionist i centrala Luleå. Vår vision är att erbjuda våra patienter den bästa tandvården för just dem. Vi tycker att det är viktigt att vi ha... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad tandhygienist och som vill arbeta kliniskt med patienter. Du kommer att arbeta ffa förebyggande men även med behandling av parodontitpatienter. Vi har ingen barntandvård på kliniken.
Vi är en mindre familjeägd tandvårdsklinik med 2 tandläkare, 1 tandhygienist, 3 tandsköterskor och 1 receptionist i centrala Luleå.
Vår vision är att erbjuda våra patienter den bästa tandvården för just dem. Vi tycker att det är viktigt att vi har en god relation till våra patienter men även till varandra på arbetsplatsen och arbetar aktivt med detta.
Start enligt överenskommelse så snart som möjligt Visa mindre

Tandhygienist PTJ Dental Flora Luleå- vikariat

Ansök    Feb 4    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om PTJ Dental Flora
Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

• Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.
• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom PTJ Dental.
• Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.
• En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.
• Bra förmåner.
• Marknadens bästa journalsystem Frenda.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär framför allt förebyggande tandvård.

Övrig information
Urvalet sker löpande. Är du tandhygienist och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att ringa eller mejla!

Kvalifikationer
• Legitimerad tandhygienist.
• God datorvana.
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper
Mycket god social förmåga med fokus på optimal kvalitet i patientbemötande och behandling.
Du tycker om att arbeta noggrant, strukturerat och effektivt. Har mycket god samarbetsförmåga. Visa mindre

Tandhygienist till Luleå

Ansök    Mar 30    Colosseum Smile AB    Tandhygienist
Smiles klinik i Luleå, Varvsgatan 53 Vi söker nu en ny tandhygienist till vår klinik i centrala Luleå. Du välkomnas till ett glatt och positivt gäng medarbetare på kliniken, idag är vi 3 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Smile Luleå bedriver allmäntandvård i ljusa och fräscha lokaler med öppna landskap. Det skapar närhet och avskildhet i samma stund vilket ger en tilltalande miljö för både patient och personal. För oss är det viktigast ... Visa mer
Smiles klinik i Luleå, Varvsgatan 53

Vi söker nu en ny tandhygienist till vår klinik i centrala Luleå. Du välkomnas till ett glatt och positivt gäng medarbetare på kliniken, idag är vi 3 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Smile Luleå bedriver allmäntandvård i ljusa och fräscha lokaler med öppna landskap. Det skapar närhet och avskildhet i samma stund vilket ger en tilltalande miljö för både patient och personal.

För oss är det viktigast att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet.

Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Förebyggande tandvård är en viktig del i vårt erbjudande och som tandhygienist har du en central roll i det. Du arbetar med sedvanliga tandhygienistuppgifter. Du utför behandlingar på både barn- och vuxenpatienter och arbetar löpande med din tidbok för att säkerställa att den är optimalt bokad.

På kliniken har vi regelbundet klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Som tandhygienist arbetar du självständigt på rum men du samarbetar nära med de andra tandhygienisterna på kliniken.

Din kompetens och dina personliga egenskaper

För att arbeta som tandhygienist måste du vara legitimerad tandhygienist. Du bör ha god vana vid arbete i journalsystem och ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar. För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som arbetar med att ha patientens behov i centrum. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandhygienist hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt som arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?

Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 2 maj. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Anna Gatu [email protected] eller HR Linnea Bjäräng, [email protected] .

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida karriar.smile.se. Visa mindre

Tandhygienist till Tandkliniken Hermelinen

Ansök    Maj 11    Lea Catarina Dental AB    Tandhygienist
Tandkliniken Hermelinen växer och nu söker vi en rutinerad och passionerad tandhygienist som vill ansluta sig till vårt team. Vi är en klinik med 20 anställda lokaliserad i Hermelinenhuset som erbjuder Luleå och Norrbotten allmäntandvård av högsta kvalité. Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och brinner för högkvalitativ tandvård och att arbeta med människor. Du kommer att arbeta med sedvanligt hygienistarbete i en modernt utrustad klinik i nära... Visa mer
Tandkliniken Hermelinen växer och nu söker vi en rutinerad och passionerad tandhygienist som vill ansluta sig till vårt team. Vi är en klinik med 20 anställda lokaliserad i Hermelinenhuset som erbjuder Luleå och Norrbotten allmäntandvård av högsta kvalité.
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och brinner för högkvalitativ tandvård och att arbeta med människor. Du kommer att arbeta med sedvanligt hygienistarbete i en modernt utrustad klinik i nära samarbete med både tandläkare och tandsköterskor.
Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet efter avslutade studier och värdesätter kvalité i det kliniska arbetet samtidigt som du sätter patienten i fokus. Vi är en familjär arbetsplats och värdesätter god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.
Tjänsten är en fast tjänst och tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Tandhygenist Vittangi

Ansök    Jan 30    Region Norrbotten    Tandhygienist
Vi söker Dig som är legitimerad tandhygienist. Har du erfarenhet av teamtandvård och särskilt fyllningsarbete är det meriterande. Du har en positiv inställning, är engagerad och framförallt brinner du för att ge våra patienter ett gott bemötande. Som person är du service och kvalitersinriktad, har god samarbetsförmåga och vill medverka till klinikens utveckling. God datorvana är nödvändigt, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd som har erhållit utmärkel... Visa mer
Vi söker
Dig som är legitimerad tandhygienist. Har du erfarenhet av teamtandvård och särskilt fyllningsarbete är det meriterande. Du har en positiv inställning, är engagerad och framförallt brinner du för att ge våra patienter ett gott bemötande. Som person är du service och kvalitersinriktad, har god samarbetsförmåga och vill medverka till klinikens utveckling. God datorvana är nödvändigt, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd som har erhållit utmärkelsen "Sveriges bästa IT-stöd i vården".

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som tandhygienist inom barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna innefattar teamarbete, eget patientarbete och delvis assistans. Vi arbetar med teamtandvård vilket innebär att tandhygienisten ingår i ett team med tandläkare och tandsköterska. Det innebär att dina arbetsuppgifter blir mer varierade och vi får en ökad patientgenomströmning för hela teamet. Du som är nyutexaminerad kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt traineeprogram tillsammans med andra kollegor. Läs gärna mer om Trainee i Folktandvården på: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-i-folktandvarden/Ny-i-Folktandvarden/

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidare tjänst med tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist Luleå

Ansök    Mar 12    Region Norrbotten    Tandhygienist
Arbetsplats: Folktandvården Luleå Referensnummer: 197960 Om arbetsplatsen Folktandvården i Norrbotten är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer av tandvård. Vi har 23 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet.   Varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska i munnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats d... Visa mer
Arbetsplats: Folktandvården Luleå
Referensnummer: 197960


Om arbetsplatsen

Folktandvården i Norrbotten är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer av tandvård. Vi har 23
allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet.
 
Varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska i
munnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!
Luleå verksamhetsområde består av fem kliniker lokaliserade på Porsön, Örnäset, centrala Luleå, Bergnäset samt
Gammelstad. Våra ca 120 duktiga medarbetare träffar våra medborgare inom allmäntandvård, medicinsk tandvård, kirurgi, implantatbehandlingar samt i utåtriktad verksamhet med siktet inställt mot vår vision om "En frisk mun i alla åldrar".
 
I Luleå drivs också Folktandvården Direkt, som möjliggör ett flödesinriktat arbetssätt där alla medarbetare jobbar på toppen av sin kompetens och patientens väg genom tandvården blir den bästa möjliga.
Folktanden Direkt ger också nya medarbetare möjligheten att arbeta i sitt eget tempo då ingen behandling har en förutbestämd sluttid. Här finns också alltid stöd av erfarna kollegor.
 
En unik mix av storstadspuls och småstadsidyll beskriver Luleå bäst. Här får du ett lugnare liv i jämförelse med
storstäderna och mer tid till familj och fritid. Oavsett vart du bor i Luleå är det nära till naturen. Vatten är ett av
stadens starkaste signalement och Luleå toppar solligan år efter år. Trevliga promenadstråk, Sveriges största
året runt- skärgård, fina motionsspår och isbanan är andra trevligheter som Luleå kan stoltsera med. Luleå har bra
Kommunikationer och det är lätt att ta sig till och från staden. Det finns ett väl utbyggt bussnät och 12 mil cykelvägar som plogas vintertid.
 
Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som tandhygienist inom barn- och vuxentandvård. I rollen ingår även utåtriktat arbete likväl som assistans, samt arbete på andra kliniker med förekommande arbetsuppgifter.
 
Du som är nyutexaminerad kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt introduktionsprogram HOS-oss tillsammans med andra
kollegor. Läs gärna mer på sidan Ny i Folktandvården Norrbotten.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Har du erfarenhet av teamtandvård och särskilt fyllningsarbete är det meriterande. Som person är du service- och kvalitetsinriktad, har god samarbetsförmåga och vill medverka till klinikens utveckling. Du har en positiv inställning, är engagerad och framför allt brinner du för att ge våra patienter ett gott bemötande.

Anställningsfakta

Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid inom Luleå verksamhetsområde. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag!


Vill du veta mer?

Kliniksamordnare Luleå, Evelina Holm, 0920-717 91, [email protected]  
Enhetschef Folktandvården Gammelstad, Anette Wärnberg, 0920-846 35, [email protected]
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
 
 

Fackliga företrädare
Eva Svanberg, SRAT, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-06-01 Visa mindre

Tandhygienist till Folktandvården i Luleå

Ansök    Sep 8    REGION NORRBOTTEN    Tandhygienist
Folktandvården i Norrbotten är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer avtandvård. Vi har 19 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet. Vi har ett viktigt uppdrag. Varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska imunnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!Luleå... Visa mer
Folktandvården i Norrbotten är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer avtandvård. Vi har 19 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet. Vi har ett viktigt uppdrag. Varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska imunnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!Luleå verksamhetsområde består av tre kliniker lokaliserade på Porsön, Örnäset och centrala Luleå. Våra ca 110 duktiga medarbetare träffar våra medborgare inom allmäntandvård, medicinsk tandvård, kirurgi, implantatbehandlingar samt i utåtriktad verksamhet med siktet inställt mot vår vision om "En frisk mun i alla åldrar".
En unik mix av storstadspuls och småstadsidyll beskriver Luleå bäst. Här får du ett lugnare liv ijämförelse med storstäderna och mer tid till familj och fritid. Oavsett vart du bor i Luleå är det nära till naturen. Vatten är ett av stadens starkaste signalement och Luleå toppar solligan år efter år. Trevliga promenadstråk, Sveriges störstaåretrunt- skärgård, fina motionsspår och isbanan är andra trevligheter som Luleå kan stoltsera med. Luleå har bra kommunikationer och det är lätt att ta sig till och från staden. Det finns ett väl utbyggt bussnät och 12 mil cykelvägar som plogas vintertid.
Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!


Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist eller avslutar dina studier inom kort. Du är engagerad och positiv, vill arbeta kvalitetsinriktat och lägger stor vikt vid omhändertagande och service. Du bör vara flexibel och utåtriktad samt ha en vilja att utveckla dig inom ditt yrke.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som tandhygienist inom barn- och vuxentandvård. I rollen ingår även teamarbete och utåtriktat arbete likväl som assistans. Du som nyanställd kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt introduktionsprogram tillsammans med andra kollegor.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid inom Luleå verksamhetsområde. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre