Lediga jobb som Teknikinformatör i Luleå

Se lediga jobb som Teknikinformatör i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Teknisk dokumentatör för ett spännande projekt i Luleå!

Gillar du teknik och är duktig administrativt? Se hit! Vi söker nu för Baxter Luleås räkning en teknisk dokumentatör som ska arbeta med dokumentation inom ett projekt som ska starta i höst. Projektet förväntas ta upp till två år och tanken är start på 12 månader med goda chanser till förlängning. Baxter i Luleå är ett internationellt MedTech-bolag med över 600 anställda i Sverige. I denna roll kommer du få möjligheten att vara del av ett stort globalt bola... Visa mer
Gillar du teknik och är duktig administrativt? Se hit! Vi söker nu för Baxter Luleås räkning en teknisk dokumentatör som ska arbeta med dokumentation inom ett projekt som ska starta i höst. Projektet förväntas ta upp till två år och tanken är start på 12 månader med goda chanser till förlängning. Baxter i Luleå är ett internationellt MedTech-bolag med över 600 anställda i Sverige. I denna roll kommer du få möjligheten att vara del av ett stort globalt bolag som arbetar för att hjälpa människor dagligen genom sina hjälpmedel inom vården. Ansök idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Baxter Luleå/ Hill-rom är en producent av liftar och andra produkter som används för att lyfta och förflytta personer vid äldreboenden, skolor, sjukhus samt i hem över hela världen. Baxter Luleå är del av ett internationellt bolag med över 60.000 anställda runt om världen. I din roll som teknisk dokumentatör kommer du få möjligheten att jobba i ett utmanande projekt som rör hela deras produktportfölj.

Du erbjuds


* Utvecklingsmöjligheter att arbeta med produkter som stöttar människor dagligen.
* Möjligheten till ett flexibelt arbete där man kan att arbeta remote till viss del.
* En genomgående introduktion och en mentor som stöttar dig så du kan växa in i rollen.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som teknisk dokumentatör kommer du få arbeta med hela deras produktportfölj och följa upp med dokumentation under projektets gång. Vikten ligger på att vara strukturerad och kreativ.

Du kommer bland annat få göra:


* Skapa eller uppdatera instruktioner till deras produkter.
* Administrera översättningar, vilket gör att det är meriterande om kan flera språk.
* Bedöma om det behövs illustrationer och skapa dessa.


VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, med fördel av teknisk/medicinsk karaktär.
- Kan obehindrat kommunicera och skriva på god svenska och engelska, då det används i arbetet dagligen.
- Har goda kunskaper inom windows samt andra illustratörsprogram (ex Publisher, Illustrator etc).

Meriterande om du kan tala fler språk än svenska/engelska.

Som person är du


* Kommunikativ
* Strukturerad
* Noggrann


#

Övrig information


* Start: 15e augusti eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Alvik, Luleå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
This is where you save and sustain lives

Hillrom is now a part of Baxter. At Baxter, we are deeply connected by our mission. No matter your role at Baxter, your work makes a positive impact on people around the world. You'll feel a sense of purpose throughout the organization, as we know our work improves outcomes for millions of patients.

Baxter's Products and therapies are found in almost every hospital worldwide, in clinics and in the home. For over 85 years, we have pioneered significant medical innovations that transform healthcare. Together, we create a place where we are happy, successful and inspire each other. This is where you can do your best work.

Join us at the intersection of saving and sustaining lives—where your purpose accelerates our mission.

Read more about Baxter: https://www.baxter.se/sv Visa mindre

Är du dokumentationsteknikern vi söker?

Vår kund söker nu sin nästa dokumentationstekniker och vi letar efter dig som har intresse och erfarenhet från elkraftsbranschen och som trivs med att jobba självständigt. Gillar du att jobba noggrant och systematiskt och kanske även att ha möjligheten att jobba hemifrån? Då kan det här vara jobbet för dig! Du är varmt välkommen in med din ansökan så kan vi berätta mer om vår kund. Urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Som dokumentationstekniker kommer du att... Visa mer
Vår kund söker nu sin nästa dokumentationstekniker och vi letar efter dig som har intresse och erfarenhet från elkraftsbranschen och som trivs med att jobba självständigt. Gillar du att jobba noggrant och systematiskt och kanske även att ha möjligheten att jobba hemifrån? Då kan det här vara jobbet för dig! Du är varmt välkommen in med din ansökan så kan vi berätta mer om vår kund. Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Som dokumentationstekniker kommer du att granska vår kunds externa entreprenörers ritningar eller utförda arbete i nätinformationssystemet NETBAS. Du kommer vara en viktig pusselbit i verksamheten då du kommer att säkerställa att kvaliteten på arbetet håller måtten.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll som dokumentationstekniker kommer du att ansvara för att kvalitetssäkra och uppdatera anläggningsdokumentation inom lokalnät i nätinformationssystemet NETBAS. Du kommer även att verkställa denna dokumentation i enlighet med interna rutiner och arbetssätt.

VI SÖKER DIG SOM
- Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
- Du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag inom anläggningsdokumentation NETBAS eller motsvarande nätinformationssystem.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenheter av el- och elkraftsbranschen där teknisk kompetens mot elkraft värderas högt. Det är även en plus i kanten om du har erfarenhet av att jobba i NETBAS samt om du har möjlighet att påbörja uppdraget innan planerat startdatum.

Som person är du


* Kvalitetsmedveten
* Noggrann
* Självständig


I denna rekryteringsprocess kommer även en säkerhetsprövning att genomföras.

Övrig information


* Start: 22/5-22
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå, remote


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Vattenfall i Luleå söker en mätvärdesoperatör

Har du en analytisk förmåga och är intresserad av teknik och hantering av datamaterial? Vår kund Vattenfall söker nu en junior mätvärdesoperatör till Luleå. Du kommer bland annat bevaka och felsöka insamling av mätdata för timavräknade kunder. Låter denna tjänst som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en mätvärdesoperatör till Vattenfall Eldistribution i Luleå. Verksamheten går ut på att mäta förb... Visa mer
Har du en analytisk förmåga och är intresserad av teknik och hantering av datamaterial? Vår kund Vattenfall söker nu en junior mätvärdesoperatör till Luleå. Du kommer bland annat bevaka och felsöka insamling av mätdata för timavräknade kunder. Låter denna tjänst som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en mätvärdesoperatör till Vattenfall Eldistribution i Luleå. Verksamheten går ut på att mäta förbrukad energi hos kunder och sedan hantera mätrelaterade avvikelser i såväl interna system som hos kunderna. Teamet är 17 personer utspritt över Sverige i städerna Solna, Trollhättan, Linköping och Luleå.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vattenfall. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig till att börja med i 6 månader. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
* Beställa och administrera mätningsrelaterad infrastruktur för en fungerande mätning med hjälp av kommunikationskontroller och planeringsunderlag.


* Avropa fälttjänster till entreprenör för att säkra korrekt mätning och insamling av mätvärden samt analysera felorsaker.
* Kvalitetssäkra mätvärden i systemen genom beräkningar och rimlighetsanalys.
* Säkerställa att mätdata och information om mätare är uppdaterad och korrekt i våra system.
* Aktivt bidra till att utveckla och förbättra mätinsamlingsprocessen.
* Utföra mätutredningar och bedöma åtgärder för återupprättande av mätsystemskommunikation.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en gymnasial utbildning inom el eller teknik
* Har en god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska då kontakt sker mellan olika sorters kollegor och kunder.
* Har en god vana av IT system samtidigt som du har lätt till att lära dig nya.
* Har B-körkort.

Det är meriterande om du:
* Har erfarenhet av mätinsamling och mätvärdeshantering
* Har erfarenhet från elkraftsbranschen

Som person är du:
* En problemlösare
* Ansvarstagande
* En lagspelare


* Vi kommer utföra registerkontroll samt drogtest för de kandidater som blir anställda.


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Junior ärende - och dokumenthanterare sökes till Convitro

Ansök    Jun 21    Academic Work    Teknikinformatör
Academic Work söker ett flertal personer som får möjligheten att jobba med ärende- och dokumenthantering hos Convitro i Luleå. Ett perfekt jobb för dig som gillar att vara noggrann och arbeta systematiskt. Start sker till hösten så ansök redan nu då löpande urval tillämpas! OM TJÄNSTEN Hos Convitro kommer du tillhöra ett mindre team som arbetar och stöttar Trafikverket i deras hantering av ärenden och dokument. Teamet jobbar huvudsakligen i ärendehanteri... Visa mer
Academic Work söker ett flertal personer som får möjligheten att jobba med ärende- och dokumenthantering hos Convitro i Luleå. Ett perfekt jobb för dig som gillar att vara noggrann och arbeta systematiskt. Start sker till hösten så ansök redan nu då löpande urval tillämpas!

OM TJÄNSTEN
Hos Convitro kommer du tillhöra ett mindre team som arbetar och stöttar Trafikverket i deras hantering av ärenden och dokument. Teamet jobbar huvudsakligen i ärendehanteringssystemet Lime CRM. Det här är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Convitro.

Du erbjuds


* Introduktion för att du ska få en så bra start som möjligt i rollen
* Utvecklingsmöjligheter i form av utmanande arbetsuppgifter och ansvar
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden


ARBETSUPPGIFTER
Som ärende- och dokumenthanterare kommer du huvudsakligen att:
* Ta emot och fördela ärenden till rätt team inom Trafikverket
* Hantera ärenden om in- och utleveranser av teknisk dokumentation

Vidare kan arbetsuppgifter som exempelvis hantering av datamigrering och test av programvaror förekomma.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har gymnasiekompetens eller erfarenhet som vi kan bedöma som likvärdig. Vidare ska du ha:


* Grundläggande kunskaper i Office-paketet
* Behärska svenska i tal och skrift då kontinuerlig kommunikation sker i arbetet
* God datorvana


Det är meriterande om:


* Du är högskole- eller universitetsutbildad
* Har god kännedom om dokumenthanteringssystem
* Har god kunskap om CAD
* Har minst ett års erfarenhet av att ha arbetat med eller mot Trafikverket


Som person:


* Är du noggrann
* Är du självgående
* Har du samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Hösten 2019
* Arbetstider: 08-17
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Convitros önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [Academic Work](mailto:[email protected]


INFORMATION OM FÖRETAGET
Convitro Visa mindre

Vattenfall i Luleå söker nu en mätvärdesoperatör!

Har du en analytisk förmåga och är intresserad av teknik och hantering av datamaterial? Vår kund Vattenfall söker nu en junior mätvärdesoperatör till Luleå. Du kommer bland annat bevaka och felsöka insamling av mätdata för timavräknade kunder. Låter denna tjänst som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en mätvärdesoperatör till Vattenfall Eldistribution i Luleå. Som mätvärdesoperatör kommer du att ... Visa mer
Har du en analytisk förmåga och är intresserad av teknik och hantering av datamaterial? Vår kund Vattenfall söker nu en junior mätvärdesoperatör till Luleå. Du kommer bland annat bevaka och felsöka insamling av mätdata för timavräknade kunder. Låter denna tjänst som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en mätvärdesoperatör till Vattenfall Eldistribution i Luleå. Som mätvärdesoperatör kommer du att arbeta med insamling, hantering, kvalitetssäkring och rapportering av mätvärden och elmarknadsmeddelanden. Utöver dessa uppgifter ingår det även hantering av leverantörsbyten och avräkningsfrågor gällande mätdata med syftet att säkerställa att bolaget har en effektiv mätvärdeshantering som ska leva upp till de krav och regler för elmarknadens aktörer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vattenfall. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå under juni, juli och hela augusti.

VI SÖKER DIG SOM
* Minst har en gymnasial utbildning
* Gärna har erfarenhet av arbete med mätvärden och avräkning
* Har en god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska
* Har en god vana av IT-system

Det är meriterande om du har erfarenhet av


* Mätvärdeshantering
* Elnätsverksamhet
* Energibranschen
* Elteknik


Som person har du en analytisk förmåga som kan ta in och bearbeta material. Du är duktig på att samarbeta med andra människor, och är flexibel och kan anpassa dig beroende på situation som råder. Samtidigt som du kan arbeta i grupp kan du också arbeta självständigt och ta ansvar över ditt eget arbete. Vidare bör du vara målinriktad och leverera den kvalité som arbetsuppgiften kräver.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: 1/6 2021
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Vattenfall har verksamhet inom alla delar av energivärdekedjan: från inköp till försäljning. All verksamhet bedrivs i syfte att åstadkomma en marknadsmässig avkastning samtidigt som dem ska vara ett av de bolag som leder utvecklingen mot en miljömässig energiproduktion. Vattenfall är ett världsledande företag som erbjuder en stor möjlighet till att vidare utveckla varje individs yrkeskarriär. Visa mindre