Lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Luleå

Se lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetsområdeschef till Allmänkirurgi/Urologi, Region Norrbotten

Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av Verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi i Region Norrbotten? Till Division Länssjukvård 2 söker vi en engagerad verksamhetsområdeschef för Allmänkirurgi/Urologi som tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas driva verksamheten framåt. VO Allmänkirurgi/Urologi är länsklinik med verksamhet vid länets samtliga fem sjukhus. Inom verksamhetsområdet ingår Kirurgi, Urologi, Endoskopi samt cy... Visa mer
Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av Verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi i Region Norrbotten?

Till Division Länssjukvård 2 söker vi en engagerad verksamhetsområdeschef för Allmänkirurgi/Urologi som tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas driva verksamheten framåt.
VO Allmänkirurgi/Urologi är länsklinik med verksamhet vid länets samtliga fem sjukhus. Inom verksamhetsområdet ingår Kirurgi, Urologi, Endoskopi samt cytostatikaenhet. Tyngdpunkten med slutenvårdskirurgi sker vid Sunderby sjukhus där det även finns tillgång till robotassisterad kirurgi. Sunderby Sjukhus och Gällivare sjukhus har jouransvar dygnet runt. Verksamheterna arbetar med personcentrerad vård, tvärprofessionella samarbeten och evidensbaserad vård.

Vi söker
Vill du vara med och påverka och utveckla den kirurgiska inriktningen i Norrbotten? Då är det här en stor möjlighet för dig. Vi söker dig som är nytänkande, ser möjligheter och har intresse att utveckla framtidens allmänkirurgi/urologi till nytta för patienter och medborgare. I uppdraget finns utmaningar, bland annat kopplat till att säkerställa kompetensförsörjningen och att minska köerna till den opererande verksamheten, vilket du som verksamhetsområdeschef förväntas arbeta för.  Samtidigt är möjligheterna många att tillsammans med engagerade medarbetare föra utvecklingen inom allmänkirurgi/urologi ytterligare framåt.
Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat och du ser potentialen i att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens och initiativkraft. Du har ett coachande ledarskap och du ser vikten av att skapa en bra arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Som person är du utvecklingsinriktad och prestigelös och du har en god kommunikationsförmåga. Du är duktig på att sätta mål och att följa upp verksamheten. Ditt ledarskap präglas av din förmåga att leda, samverka, prioritera och slutföra för att uppnå resultat. För oss är dina personliga egenskaper och utvecklingsambition mycket viktig.
Vi söker dig som har tidigare chefserfarenhet, gärna minst 3-5 års erfarenhet. Erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå och i en större organisation är meriterande likaså erfarenhet av personcentrering, att utveckla effektiva patientflöden och att driva förbättringsarbete. Även erfarenhet inom verksamhetens specialiteter är meriterande. Du har ett intresse av ledarskap och en universitet-/högskoleutbildning som är adekvat för uppdraget. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete inom hela länet. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetsområdeschef ska du stimulera till samarbete över gränserna, utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar övergripande för verksamheternas ständiga förbättringsarbete. Du leder ledningsgruppen för VO kirurgi/urologi med en verksamhet som totalt omfattar cirka 220 medarbetare utspridda i länet, varav 8 enhetschefer. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen för Länssjukvård 2. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag för Region Norrbotten.

Det här erbjuder vi dig
- Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Som verksamhetsområdeschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande arbetet mot en god och nära vård för våra medborgare, och tillika en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid och anställningen är på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Övrigt
Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen omfattar delar av länets specialistvård som Allmänkirurgi/urologi, Obstetrik/gynekologi, Ortopedi, Infektion/hud/lunga/reuma, Paramedicin, LSS/syn/hör samt Ögon/ÖNH/käk. Divisionen har cirka 1200 anställda och omsätter närmare 2 miljarder kronor.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef LSS/Syn/Hör

Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av Verksamhetsområde LSS/Syn/Hör i Region Norrbotten? Till Division Länssjukvård 2 söker vi en engagerad verksamhetsområdeschef för LSS/Syn/Hör som tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas driva verksamheten framåt. Inom verksamhetsområdet finns ett flertal enheter såsom Syncentral, Vuxenhabiliteringen, Pedagogiska hörselvården, LSS råd och stöd, Hörcentral, Länsadministration, Teknisk... Visa mer
Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av Verksamhetsområde LSS/Syn/Hör i Region Norrbotten?
Till Division Länssjukvård 2 söker vi en engagerad verksamhetsområdeschef för LSS/Syn/Hör som tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas driva verksamheten framåt.
Inom verksamhetsområdet finns ett flertal enheter såsom Syncentral, Vuxenhabiliteringen, Pedagogiska hörselvården, LSS råd och stöd, Hörcentral, Länsadministration, Tekniska hörselvården, Hjälpmedelskonsulenter och Tolkcentralen med mottagningar på samtliga fem sjukhus i länet. Insatserna är främst av habiliterande och rehabiliterande karaktär framför allt för personer med funktionsnedsättningar.

Vi söker
Vi söker dig som är nytänkande, ser möjligheter och har intresse att utveckla framtidens hälso- och sjukvård till nytta för patienter och medborgare. För att trivas i rollen behöver du ha erfarenhet och intresse av förutsättningar och konsekvenser för personer med funktionsnedsättningar och hur behov kan tillgodoses på bästa sätt.
Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat och du ser potentialen i att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens och initiativkraft. Du har ett coachande ledarskap och du ser vikten av att skapa en bra arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Som person är du utvecklingsinriktad och prestigelös och du har en god kommunikationsförmåga. Du är duktig på att sätta mål och att följa upp verksamheten. Ditt ledarskap präglas av din förmåga att leda, prioritera och slutföra för att uppnå resultat. För oss är dina personliga egenskaper och utvecklingsambition mycket viktig.
Vi söker dig som har tidigare chefserfarenhet, gärna minst 3-5 års erfarenhet. Erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå och i en större organisation är meriterande likaså erfarenhet av att utveckla patientflöden och driva förbättringsarbete. Även erfarenhet inom verksamhetens specialiteter är meriterande. Du har ett intresse av ledarskap och en universitet-/högskoleutbildning som är adekvat för uppdraget. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete inom hela länet. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetsområdeschef ska du stimulera till samarbete över gränserna, utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar övergripande för verksamheternas ständiga förbättringsarbete. Du leder ledningsgruppen för VO LSS/Syn/Hör med en verksamhet som totalt omfattar cirka 100 medarbetare utspridda i länet, varav 5 enhetschefer. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen för Länssjukvård 2. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag för Region Norrbotten.

Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Som verksamhetsområdeschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande arbetet mot en god och nära vård för våra medborgare, och tillika en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid och anställningen är på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Placeringsort är någon av våra sjukhusorter, utefter önskemål och verksamhetens behov.  Resor i tjänsten förekommer. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.
Övrigt
Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen omfattar delar av länets specialistvård som Allmänkirurgi/urologi, Obstetrik/gynekologi, Ortopedi, Infektion/hud/lunga/reuma, Paramedicin, LSS/syn/hör samt Ögon/ÖNH/käk. Divisionen har cirka 1200 anställda och omsätter närmare 2 miljarder kronor.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetsområdeschef till Vuxenpsykiatrin

Välkommen till vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn och kärnan i vår verksamhet! Verksamhetsområdet består av både öppen- och slutenvård i specialiserad psykiatri. I Psykiatrihuset finns psykiatriska akutvårdsavdelning, allmänpsykiatrisk vårdavdelning, Beroendecentrum med tillhörande LARO-mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT-mottagning samt en Psykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Vår öppenvård är geografiskt placerad i Luleå, Bo... Visa mer
Välkommen till vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn och kärnan i vår verksamhet!

Verksamhetsområdet består av både öppen- och slutenvård i specialiserad psykiatri. I Psykiatrihuset finns psykiatriska akutvårdsavdelning, allmänpsykiatrisk vårdavdelning, Beroendecentrum med tillhörande LARO-mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT-mottagning samt en Psykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Vår öppenvård är geografiskt placerad i Luleå, Boden samt Kalix. Hos oss får du leda en spännande verksamhet i förändring. Våra medarbetare består av flertalet olika kompetenser och specialiteter, vilket ger en levande miljö med bred kompetens och ett roligt samarbetsklimat. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge våra patienter en god och säker vård.

Vi söker
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet samt erfarenhet av förändringsarbete. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som leder, motiverar och ger andra de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål, du skapar engagemang och delaktighet. Du har ett brett perspektiv på frågor, ser på sakers långsiktiga betydelse och har en förmåga att anpassa dina handlingar till detta. Vi ser gärna att du också har ett nytänkande med förslag och idéer på nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor som sedan i praktiken leder till resultat. 

Det här får du arbeta med
Biträdande verksamhetschef har det övergripande ansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö inom tilldelat område. Tillsammans med verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda enheternas arbete. Ditt ledarskap är avgörande för enheternas fortsatta framgång. Du leder tillsammans med verksamhetsområdeschefen ledningsgruppen för verksamheten och har ett nära samarbete med dina chefskollegor. Du har även externa kontakter med vårdgrannar. Tillsammans med verksamhetsområdeschefen ansvarar du för enhetschefer och personal. Biträdande verksamhetschef är organisatoriskt underställd verksamhetsområdeschef.

Det här erbjuder vi dig
- Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett spännande arbete i en dynamisk miljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande om tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetschef till OB/gyn, Sunderby sjukhus

Länsklinik Obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet inom både gynekologi och obstetrik på Norrbottens fem sjukhus. BB och förlossningsvård samt den gynekologiska slutenvården är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus, på övriga sjukhus bedrivs obstetrisk och gynekologisk öppenvård. Inom hela verksamhetsområdet arbetar upp emot 215 medarbetare. Läs mer om oss och vår verksamhet på www.norrbotten.se. Vi söker En biträdande verksamhetschef som ... Visa mer
Länsklinik Obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet inom både gynekologi och obstetrik på Norrbottens fem sjukhus. BB och förlossningsvård samt den gynekologiska slutenvården är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus, på övriga sjukhus bedrivs obstetrisk och gynekologisk öppenvård. Inom hela verksamhetsområdet arbetar upp emot 215 medarbetare. Läs mer om oss och vår verksamhet på www.norrbotten.se.

Vi söker
En biträdande verksamhetschef som tillsammans med oss vill vara med och fortsatt utveckla verksamheten. Vi förväntar oss att du bidrar med engagemang och en strategisk höjd. Det är viktigt att du vill bidra till att verksamhetsområdet når uppsatta mål och strategier. Vi ser att du värderar samarbete högt, är lyhörd och att du har förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt. Vi ser också att du har förmågan att leda, motivera och skapa delaktighet och engagemang hos medarbetare.
Du som söker har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av chef- eller ledaruppdrag på en strategisk nivå. Vi värderar om du har god kunskap om det svenska hälso- och sjukvårdssystemet och är väl förtrogen med politiskt styrda organisationer.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som biträdande verksamhetschef bistår du verksamhetsområdeschefen i att leda, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Prioriterade områden är patientsäkerhet, operativt stöd till enhetschefer och fortsätta utveckla verksamhetsområdet inom ramen för nationellt stöd till kvinnors hälsa. Behovet av ledarskap och ledningsgruppens utformning är dynamiskt och utvecklas kontinuerligt. Som biträdande verksamhetschef bidrar du i den utvecklingen.
Du kommer i din roll som biträdande verksamhetschef organisatoriskt vara direkt underställd verksamhetsområdeschef. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och kommer genom ditt ledarskap bidra till att utveckla processer och arbetssätt. Tillsammans tar vi ansvar och utvecklar verksamheten för dem vi är till för!

Det här erbjuder vi dig
- Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde med ett chefsförordnande på tre år.  Tillträde sker enligt överenskommelse.?Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan?tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetschef, barnmedicin/barnhabiliteringen Sunderby sjukhus

Barn och ungdomsmedicin samt habilitering är en specialiserad verksamhet för barn och ungdomar 0-18 år med medicinska sjukdomar. På vår arbetsplats arbetar engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att ge Norrbottens barn och ungdomar bästa livet, bästa hälsan.  Vi söker En biträdande verksamhetschef som leder, motiverar och engagerar andra genom tillit och nyfikenhet.?I din roll som biträdande verksamhetschef förväntas du samarbeta med andra che... Visa mer
Barn och ungdomsmedicin samt habilitering är en specialiserad verksamhet för barn och ungdomar 0-18 år med medicinska sjukdomar. På vår arbetsplats arbetar engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att ge Norrbottens barn och ungdomar bästa livet, bästa hälsan. 

Vi söker
En biträdande verksamhetschef som leder, motiverar och engagerar andra genom tillit och nyfikenhet.?I din roll som biträdande verksamhetschef förväntas du samarbeta med andra chefer inom verksamhetsområdet men även andra interna och externa samverkansparters. Vi tror därför att du som söker ser samverkan och samarbete med andra som en naturlig del i ditt dagliga arbete.  Du är en skicklig ledare och lagspelare, systematisk, kommunikativ och har en uttalad empatisk förmåga. Du är van att leda och utveckla individer och organisation samt driva ett hållbart förändringsarbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
Vi söker dig som har en universitet- eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvården. Vi vill att du har tidigare erfarenhet som chef och ledare. Erfarenhet av barnsjukvård är meriterande. 

Det här får du arbeta med
Som biträdande verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för barnmedicin och habiliteringens verksamhet och ekonomi. Du har personal- och ett arbetsmiljöansvar för fyra enhetschefer samt klinikens läkare. Tillsammans med verksamhetschefen förväntas du samordna coh målinriktad leda enheternas arbete. Ditt ledarskap är avgörande för enheternas fortsätta framgång. Du förväntas genom ditt ledarskap stimulera tll utveckling av både arbetssätt och metoder, tillsammans med verksamhetschefen leder du ledningsgruppen för barnmedicin och habiliteringen Sunderby sjukhus. Du ingår även i VO barnsjukvårds länsledningsgrupp. 
Som biträdande verksamhetschef är du organisatoriskt underställd verksamhetschef. 

Det här erbjuder vi dig
- Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder dig en individanpassad introduktion för att du ska vara trygg i din roll som chef och ledare. 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande om tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning i din grundprofession. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetschef till OB/gyn, Sunderby sjukhus

Länsklinik Obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet inom både gynekologi och obstetrik på Norrbottens fem sjukhus. BB och förlossningsvård samt den gynekologiska slutenvården är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus, på övriga sjukhus bedrivs obstetrisk och gynekologisk öppenvård. Inom hela verksamhetsområdet arbetar upp emot 215 medarbetare. Läs mer om oss och vår verksamhet på www.norrbotten.se. Vi söker En biträdande verksamhetschef som ... Visa mer
Länsklinik Obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet inom både gynekologi och obstetrik på Norrbottens fem sjukhus. BB och förlossningsvård samt den gynekologiska slutenvården är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus, på övriga sjukhus bedrivs obstetrisk och gynekologisk öppenvård. Inom hela verksamhetsområdet arbetar upp emot 215 medarbetare. Läs mer om oss och vår verksamhet på www.norrbotten.se.

Vi söker
En biträdande verksamhetschef som tillsammans med oss vill vara med och fortsatt utveckla verksamheten. Vi förväntar oss att du bidrar med engagemang och en strategisk höjd. Det är viktigt att du vill bidra till att verksamhetsområdet når uppsatta mål och strategier. Vi ser att du värderar samarbete högt, är lyhörd och att du har förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt. Vi ser också att du har förmågan att leda, motivera och skapa delaktighet och engagemang hos medarbetare.
Du som söker har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av chef- eller ledaruppdrag på en strategisk nivå. Vi värderar om du har god kunskap om det svenska hälso- och sjukvårdssystemet och är väl förtrogen med politiskt styrda organisationer.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som biträdande verksamhetschef bistår du verksamhetsområdeschefen i att leda, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Prioriterade områden är patientsäkerhet, operativt stöd till enhetschefer och fortsätta utveckla verksamhetsområdet inom ramen för nationellt stöd till kvinnors hälsa. Behovet av ledarskap och ledningsgruppens utformning är dynamiskt och utvecklas kontinuerligt. Som biträdande verksamhetschef bidrar du i den utvecklingen.
Du kommer i din roll som biträdande verksamhetschef organisatoriskt vara direkt underställd verksamhetsområdeschef. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och kommer genom ditt ledarskap bidra till att utveckla processer och arbetssätt. Tillsammans tar vi ansvar och utvecklar verksamheten för dem vi är till för!

Det här erbjuder vi dig
- Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde med ett chefsförordnande på tre år.  Tillträde sker enligt överenskommelse.?Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan?tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till LSS råd och stöd samt Länsadministrationen i Norrbotten

Vill du vara med och forma framtidens LSS råd och stöd samt Länsadministrationen i Norrbotten? Vi behöver ny kollega tillika enhetschef som med stort engagemang och utvecklingsfokus driver arbetet framåt! Vi söker Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning och du har minst tre års erfarenhet av arbete i ledande befattning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda på distans, kunskaper i VAS samt erfarenhet och kunskap om Lag... Visa mer
Vill du vara med och forma framtidens LSS råd och stöd samt Länsadministrationen i Norrbotten? Vi behöver ny kollega tillika enhetschef som med stort engagemang och utvecklingsfokus driver arbetet framåt!Vi söker

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning och du har minst tre års erfarenhet av arbete i ledande befattning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda på distans, kunskaper i VAS samt erfarenhet och kunskap om Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) . 


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, såväl som dina ledaregenskper. Vi söker dig som har en vilja och ett genuint intresse av att leda och motivera andra och som drivs av att skapa engagemang och delaktighet i arbetsgrupper. Vi vill att du är uthållig, initiativtagande och har förståelse för individers olika förutsättningar att ta till sig kunskap och anpassar sättet att förmedla budskap utifrån det. Vidare vill vi att du kommer med idéer och förslag på utveckling av arbetssätt samt har förmåga att lösa komplexa problem.
Det här får du arbeta med

Som enhetschef för LSS råd och stöd/Länsadministration är du chef för totalt ca 19 medarbetare och har ett länsuppdrag. Länsadministrationens huvuduppdrag är att bistå hela verksamhetsområdets behov av administration. LSS råd och stöd ger, efter beslut, insatsen enligt LSS 9§ p.1 till brukare i länet. Enheten är ett gäng kompetenta medarbetare som är proffs på det som görs.  Kompetenser som finns representerade är administratörer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomer samt psykolog. Du behöver vara trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. I din roll är du ytterst ansvarig inom verksamhetsområdet som arbetsgivarens företrädare avseende verksamhet, medarbetare och ekonomi. Du leder, fördelar och utvecklar verksamheten samt skapar förutsättningar för medarbetarskapet genom att skapa en öppenhet i arbetsklimat och arbetssätt. Vidare ansvarar du för uppföljning och analys av verksamheten samt vidtar åtgärder för att förbättra verksamheten. Du ingår i Verksamhetsområde LSS/Syn/Hör ledningsgrupp där arbete fokuserar på gemensamma frågor utifrån ett helhetsperspektiv för vad som bäst gynnar helheten och har ett nära samarbete med dina fyra chefskollegor. Som enhetschef är du underställd verksamhetsområdeschefen. Resor inom och utom länet ingår i tjänsten då arbete kan förekomma på samtliga sjukhusorter. I vårt verksamhetsområde ingår Syncentralen, Vuxenhabiliteringen, Hörcentralen, Pedagogiska- och Tekniska hörselvården, Hjälpmedelskonsulenter och Tolkcentralen. 

Det här erbjuder vi dig

- Del i en ledningsgrupp där vi stöttar varandra och arbetar för norrbottningarnas bästa.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


 


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till Division Funktion

Är du en ledare som drivs av att utveckla nya processer, arbetssätt och samarbeten? Då har vi rollen för dig när vi söker verksamhetschef till Division Funktion. Division Funktion omfattar verksamheter inom anestesi, operation, intensivvård, bild- och funktionsmedicin, laboratoriemedicin samt bemanningsenheten och enheten för vårdgaranti. Våra verksamheter bedrivs på flera orter i länet och har drygt 600 medarbetare. Som verksamhetschef kommer du ha d... Visa mer
Är du en ledare som drivs av att utveckla nya processer, arbetssätt och samarbeten? Då har vi rollen för dig när vi söker verksamhetschef till Division Funktion.


Division Funktion omfattar verksamheter inom anestesi, operation, intensivvård, bild- och funktionsmedicin, laboratoriemedicin samt bemanningsenheten och enheten för vårdgaranti. Våra verksamheter bedrivs på flera orter i länet och har drygt 600 medarbetare.


Som verksamhetschef kommer du ha det samlade ledningsansvaret för bemanningsenheten, vårdgarantienheten och förvaltningsobjektet sterilteknik. Du kommer att arbeta i en spännande roll som är helt ny för divisionen, detta innebär att du kommer ha stora möjligheter att utforma och driva arbetet efter egen prägel. I uppdraget ingår också att bygga upp nya samarbetsstrukturer samt utveckla bemanningenhetens funktion tillsammans med de vårdnära verksamheterna.              Vi söker

För rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:

- Universitet- eller högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för tjänsten

- Tidigare ledar- eller chefserfarenhet

- Erfarenhet av att driva utvecklings- eller förbättringsarbeten

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftDet är meriterande om du har:

- Tidigare erfarenhet av att leda och motivera chefer i ditt arbete

- Tidigare erfarenhet av att arbeta i ledningsgrupp


För att lyckas i rollen ser vi att du har god ledarskapsförmåga och kan leda och motivera dina medarbetare för att nå gemensamma mål. Ditt ledarskap präglas också av att kunna skapa engagemang, delaktighet och kreativitet bland dina medarbetare. Vidare ser vi att du har ett brinnande intresse för att driva utveckling framåt då du har idéer och förslag på nya angreppssätt i arbetet som resulterar i att processer och flöden effektiviseras. Som person är du också en relationsskapare då du har lätt för att skapa kontakter och nätverk, med syfte att frambringa nya samarbeten inom organisationen och nå uppsatta mål. Du har även god samarbetsförmåga då du är lyhörd och duktig på att lösa svåra situationer på ett konstruktivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Det här får du arbeta med

Som verksamhetschef har du ansvar för bemanningsenheten, vårdgarantienheten och förvaltningsobjektet sterilteknik vad gäller ekonomi, medarbetare, kvalitet, utveckling och produktion. Du ansvarar för att tillsammans med kvalitetskonsulenten och dina två enhetschefer styra verksamheten mot uppsatta mål och nå goda resultat.Bemanningsenheten är en stödfunktion som arbetar för att bemanna Sunderby Sjukhus med undersköterskor på korttidsvikariat genom utplacering av poolanställda och timvikarier samt samordnar arbetet för medarbetare som har längre vikariat. Vårdgarantienheten är också en av regionens stödresurser och har som uppdrag att upprätthålla vårdgarantin samt stödja de patienter som har rätt till vård och vid behov även slussa patienter vidare till andra vårdgivare. Förvaltningsobjektet sterilteknik har som uppdrag att säkerställa hög kvalitet i länets steriltekniska utrustning. Totalt sett har du i dagsläget ungefär 70 medarbetare som arbetar inom dina enheter och du rapporterar direkt till divisionschefen för Funktion.


Inom ramen för ditt uppdrag på bemanningsenheten, kommer du tillsammans med ansvarig enhetschef att samordna och utveckla korttidsrekryteringen av undersköterskor för Sunderby sjukhus samt utveckla och utvidga bemanningsenhetens arbete. Uppdraget innefattar också att utreda möjligheterna till att bedriva en sjuksköterskepool i framtiden och skapa rutiner för det.

Inom ramen för vårdgarantienheten kommer ditt uppdrag tillsammans med enhetschefen vara att fortsätta arbeta med att effektivisera rutiner, processer och arbetssätt.Som objektägare för förvaltningsobjektet sterilteknik är ditt uppdrag även att ge stöd, konsultera och skapa goda förutsättningar för god arbetsmiljö och prestation för kvalitetskonsulenten.


Det här erbjuder vi dig

Som verksamhetschef har du stor möjlighet att påverka och vara delaktig i Division Funktions framtida utveckling. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Du anställs på ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning i inom ditt yrkesområde. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut, så lämna in din ansökan så snart du kan!


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande Verksamhetschef Ögon/ÖNH/KÄK

Inom verksamhetsområdet har vi en framåtanda där vi satsat på utveckling- och förbättringsarbetet vilket har genererat goda medicinska resultat. Vi söker dig som vill fortsätta driva verksamheten i denna positiva riktning. Motiveras du av ett coachande ledarskap där gemenskap, engagemang och öppenhet är en naturlig del av ditt arbete?  Välkommen till oss! Vi söker  En biträdande verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att kommunicera kan leda, motiv... Visa mer
Inom verksamhetsområdet har vi en framåtanda där vi satsat på utveckling- och förbättringsarbetet vilket har genererat goda medicinska resultat. Vi söker dig som vill fortsätta driva verksamheten i denna positiva riktning. Motiveras du av ett coachande ledarskap där gemenskap, engagemang och öppenhet är en naturlig del av ditt arbete?  Välkommen till oss!Vi söker


 En biträdande verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att kommunicera kan leda, motivera och skapa engagemang hos sina medarbetare. Vi vill att du är flexibel, strategisk, har ett brett perspektiv samt har en god förmåga att se helheten. Vidare har du ett medvetet mål- och resultattänk i ditt arbete där du tillsammans med din verksamhetsområdeschef och medarbetare arbetar för att nå verksamhetens uppsatta mål och riktlinjer. Samverkan är något vi värdesätter högt då vi samarbetar både internt inom vårt verksamhetsområde och med andra verksamheter inom Region Norrbotten.


Du har en universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.  Vidare ser vi att du har erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå i en större organisation eller har erfarenhet inom verksamhetens specialiteter. Vi ser också att du har minst 3 års erfarenhet från en ledande position.


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din ledarförmåga.Det här får du arbeta med


Som biträdande verksamhetschef bistår du verksamhetsområdeschefen i att leda, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. I uppdraget ingår personalansvar. Ditt ledarskap är en viktig del för verksamhetens fortsatta framgång där din helhetssyn och samverkan präglar vårt arbete för att tillsammans hitta nya arbetssätt och metoder inom vårt område.  


Du ingår i ledningsgruppen och ni tillsammans fortsätter driva verksamheten vidare i denna positiva riktning, som innefattar cirka 140 medarbetare fördelat på Sunderby- Gällivare, Piteå och Kalix sjukhus. Huvuddelen av verksamhet är förlagd vid Sunderby sjukhus.


Som biträdande verksamhetschef är du direkt underställs Verksamhetsområdeschef för Ögon/ÖNH/käk. Vi är en del av Division Länssjukvård 2, tillsammans med fem andra specialiteter och totalt är vi totalt 1200 anställda och omsätter närmare 2 miljarder kronor.


 


Det här erbjuder vi dig

- Kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- En del i en ledningsgrupp som har ett öppet klimat och där alla hjälps åt.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande Verksamhetschef Ögon/ÖNH/KÄK

Inom verksamhetsområdet har vi en framåtanda där vi satsat på utveckling- och förbättringsarbetet vilket har genererat goda medicinska resultat. Vi söker dig som vill fortsätta driva verksamheten i denna positiva riktning. Motiveras du av ett coachande ledarskap där gemenskap, engagemang och öppenhet är en naturlig del av ditt arbete?  Välkommen till oss! Vi söker  En biträdande verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att kommunicera kan leda, motiv... Visa mer
Inom verksamhetsområdet har vi en framåtanda där vi satsat på utveckling- och förbättringsarbetet vilket har genererat goda medicinska resultat. Vi söker dig som vill fortsätta driva verksamheten i denna positiva riktning. Motiveras du av ett coachande ledarskap där gemenskap, engagemang och öppenhet är en naturlig del av ditt arbete?  Välkommen till oss!Vi söker


 En biträdande verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att kommunicera kan leda, motivera och skapa engagemang hos sina medarbetare. Vi vill att du är flexibel, strategisk, har ett brett perspektiv samt har en god förmåga att se helheten. Vidare har du ett medvetet mål- och resultattänk i ditt arbete där du tillsammans med din verksamhetsområdeschef och medarbetare arbetar för att nå verksamhetens uppsatta mål och riktlinjer. Samverkan är något vi värdesätter högt då vi samarbetar både internt inom vårt verksamhetsområde och med andra verksamheter inom Region Norrbotten.


Du har en universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.  Vidare ser vi att du har erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå i en större organisation eller har erfarenhet inom verksamhetens specialiteter. Vi ser också att du har minst 3 års erfarenhet från en ledande position.


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din ledarförmåga.Det här får du arbeta med


Som biträdande verksamhetschef bistår du verksamhetsområdeschefen i att leda, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. I uppdraget ingår personalansvar. Ditt ledarskap är en viktig del för verksamhetens fortsatta framgång där din helhetssyn och samverkan präglar vårt arbete för att tillsammans hitta nya arbetssätt och metoder inom vårt område.  


Du ingår i ledningsgruppen och ni tillsammans fortsätter driva verksamheten vidare i denna positiva riktning, som innefattar cirka 140 medarbetare fördelat på Sunderby- Gällivare, Piteå och Kalix sjukhus. Huvuddelen av verksamhet är förlagd vid Sunderby sjukhus.


Som biträdande verksamhetschef är du direkt underställs Verksamhetsområdeschef för Ögon/ÖNH/käk. Vi är en del av Division Länssjukvård 2, tillsammans med fem andra specialiteter och totalt är vi totalt 1200 anställda och omsätter närmare 2 miljarder kronor.


 


Det här erbjuder vi dig

- Kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- En del i en ledningsgrupp som har ett öppet klimat och där alla hjälps åt.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djursjukhuschef, Evidensia

Vill du leda utvecklingen av djursjukhuset i Gammelstad, Luleå till nästa nivå? Motiveras du av visionen att vara den allra bäst för djuren och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård? Nu söker vi en djursjukhuschef! Evidensia Djursjukvård befinner sig i en händelserik fas och står inför spännande utmaningar. Som djursjukhuschef har du ett helhetsansvar för djursjukhuset vilket innebär att ansvara för att vi har nöjda medarbetare, en hög ... Visa mer
Vill du leda utvecklingen av djursjukhuset i Gammelstad, Luleå till nästa nivå?
Motiveras du av visionen att vara den allra bäst för djuren och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård? Nu söker vi en djursjukhuschef!
Evidensia Djursjukvård befinner sig i en händelserik fas och står inför spännande utmaningar.


Som djursjukhuschef har du ett helhetsansvar för djursjukhuset vilket innebär att ansvara för att vi har nöjda medarbetare, en hög veterinärmedicinsk kvalitet och nöjda kunder. Du har även det ekonomiska ansvaret för verksamheten.
Evidensia i Gammelstad är ett av våra mellanstora djursjukhus.
Du leder verksamheten tillsammans med dina sju direktrapporterande medarbetare i den lokala ledningsgruppen och har totalt cirka 80 medarbetare. Du rapporterar till affärsområdeschefen som sitter i Evidensia Sveriges ledningsgrupp.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:
· Arbeta aktivt med ledarskap, utveckling och rekrytering av medarbetare.
· Skapa en bra sammanhållning och motivation med en levande värdegrund.
· Arbeta löpande med verksamhetsutveckling och i samarbete med den lokala ledningsgruppen utveckla, kommunicera och följa upp verksamheten.
· Kontinuerligt förbättra flöden och rutiner för en bra effektivitet med kund och kvalitet i fokus.
· Säkerställa att Evidensia Gammelstad har mycket nöjda kunder.

Vi erbjuder dig en möjlighet att få vara med och ta vår verksamhet till nästa nivå med allt vad det innebär av personlig och professionell utveckling. Då vi anser att våra lokala chefer är oerhört viktiga strävar vi också efter att ge dig den utveckling och det stöd du behöver. Vi söker en erfaren ledare och du kan förvänta dig mycket frihet under eget ansvar. Tillsammans med medarbetarna bygger du en stark teamkänsla som tar djursjukhuset mot nya mål. Du kommer att ingå i en regional ledningsgrupp med andra djursjukhuschefer som träffas frekvent för utbildning och erfarenhetsutbyte. Som djursjukhuschef får du också stöd från central support som hjälper dig och verksamheten att utvecklas ytterligare.

Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet med resultat- och budgetansvar. För att lyckas i rollen är du en kommunikativ ledare med god förmåga att växla mellan en strategisk överblick och att arbeta på detaljnivå.
Du har en god förmåga att anpassa ditt ledarskap efter behov och ser förändring som en möjlighet till utveckling tillsammans med dina medarbetare. Som person är du resultatorienterad, stabil och relationsbyggande med ett genuint intresse för att utveckla verksamheten och att leda medarbetare utifrån ett hållbart affärsperspektiv.
Du ser positivt på att få vara med och bidra till att vi gör det bästa för djuren och att vi är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvården.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år.
Evidensia grundades 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som är Europas ledande leverantör av veterinärvård baserad i 17 länder med cirka 2300 djursjukhus och kliniker. Evidensia har cirka 2200 anställda i Sverige. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Läs gärna mer på evidensia.se
Visst låter det intressant! För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Merja Kenttälä, konsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan senast den 16 december 2023. Visa mindre

Verksamhetschef till Tandvårdens kompetenscentrum, Luleå

Nu söker vi en engagerad verksamhetschef till Tandvårdens kompetenscentrum, TKC. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas du leda, utveckla och driva verksamheten framåt. TKC är Norrbottens samlade organisation för specialisttandvård. Den utgör en del av Folktandvården Norrbotten och har i uppdrag att utgöra remissinstans även för den privata tandvårdssektorn och hälso- och sjukvården. Samtliga odontologiska specialiteter finns representerad... Visa mer
Nu söker vi en engagerad verksamhetschef till Tandvårdens kompetenscentrum, TKC. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas du leda, utveckla och driva verksamheten framåt.


TKC är Norrbottens samlade organisation för specialisttandvård. Den utgör en del av Folktandvården Norrbotten och har i uppdrag att utgöra remissinstans även för den privata tandvårdssektorn och hälso- och sjukvården. Samtliga odontologiska specialiteter finns representerade men käkkirurgi är organisatoriskt en del av hälso- och sjukvården och odontologisk radiologi delas mellan TKC och Sunderby sjukhus.  Idag arbetar cirka 60 medarbetare vid TKC.  Enhetschefer leder och hanterar den dagliga verksamheten inom barn- respektive vuxenspecialiteter.


Vi söker


Uppdraget som verksamhetschef ställer höga krav på ett tydligt och målinriktat ledarskap samt förmåga att tillvarata och utveckla kompetensen bland medarbetarna. Vi söker dig som är prestigelös och närvarande samt har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Andra egenskaper för att lyckas i rollen är lyhördhet, god kommunikativ förmåga samt att du är strukturerad.


Du har universitets- eller högskoleutbildning inom tandvård eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Är du tandläkare ses det som meriterande. Tidigare erfarenhet av ledande position på motsvarande nivå med goda resultat är en fördel. Vi värderar att du har god kunskap om det svenska tandvårdssystemet och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter.


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.Det här får du arbeta med


Som verksamhetschef har du det samlade ledningsansvaret för TKC vad gäller ekonomi, medarbetare, kvalitet och produktion. Du ansvarar för att tillsammans med dina två enhetschefer styra verksamheten kopplat till mål och resultat. Verksamhetsområdeschef för folktandvården är din närmaste chef och du ingår i folktandvårdens ledningsgrupp. Verksamheten bedrivs i dag med ett stort inslag av konsultverksamhet och utbildningsinsatser riktade till allmäntandvården. Inom de olika ämnesområdena pågår också kontinuerligt ett antal ST-utbildningar. Dessutom bedrivs forsknings- och utvecklingsarbete. Som chef förväntas du stödja och utveckla även dessa delar av verksamheten.


Med engagemang och genuint intresse förväntas du, utifrån Region Norrbottens värderingar, leda och utveckla såväl verksamheten som dina medarbetare. I din roll samverkar du med olika parter internt och externt vilket kräver att du är relationsskapande med god samarbetsförmåga. Du arbetar med ett tydligt och närvarande ledarskap med fokus på att ständigt förbättra verksamheten för en jämlik och tillgänglig specialisttandvård med god kvalitet. Arbetet kräver ett stort mått av ekonomiskt ansvarstagande.


Det här erbjuder vi dig

Som verksamhetschef har du stor möjlighet att påverka och vara delaktig i folktandvårdens framtida utveckling. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Du anställs på ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning i inom ditt yrkesområde. Anställningen är placerad vid TKC i Luleå. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut, så lämna in din ansökan så snart du kan!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till Tandvårdens kompetenscentrum, Luleå

Nu söker vi en engagerad verksamhetschef till Tandvårdens kompetenscentrum, TKC. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas du leda, utveckla och driva verksamheten framåt. TKC är Norrbottens samlade organisation för specialisttandvård. Den utgör en del av Folktandvården Norrbotten och har i uppdrag att utgöra remissinstans även för den privata tandvårdssektorn och hälso- och sjukvården. Samtliga odontologiska specialiteter finns representerad... Visa mer
Nu söker vi en engagerad verksamhetschef till Tandvårdens kompetenscentrum, TKC. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas du leda, utveckla och driva verksamheten framåt.


TKC är Norrbottens samlade organisation för specialisttandvård. Den utgör en del av Folktandvården Norrbotten och har i uppdrag att utgöra remissinstans även för den privata tandvårdssektorn och hälso- och sjukvården. Samtliga odontologiska specialiteter finns representerade men käkkirurgi är organisatoriskt en del av hälso- och sjukvården och odontologisk radiologi delas mellan TKC och Sunderby sjukhus.  Idag arbetar cirka 60 medarbetare vid TKC.  Enhetschefer leder och hanterar den dagliga verksamheten inom barn- respektive vuxenspecialiteter.


Vi söker


Uppdraget som verksamhetschef ställer höga krav på ett tydligt och målinriktat ledarskap samt förmåga att tillvarata och utveckla kompetensen bland medarbetarna. Vi söker dig som är prestigelös och närvarande samt har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Andra egenskaper för att lyckas i rollen är lyhördhet, god kommunikativ förmåga samt att du är strukturerad.


Du har universitets- eller högskoleutbildning inom tandvård eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Är du tandläkare ses det som meriterande. Tidigare erfarenhet av ledande position på motsvarande nivå med goda resultat är en fördel. Vi värderar att du har god kunskap om det svenska tandvårdssystemet och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter.


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.Det här får du arbeta med


Som verksamhetschef har du det samlade ledningsansvaret för TKC vad gäller ekonomi, medarbetare, kvalitet och produktion. Du ansvarar för att tillsammans med dina två enhetschefer styra verksamheten kopplat till mål och resultat. Verksamhetsområdeschef för folktandvården är din närmaste chef och du ingår i folktandvårdens ledningsgrupp. Verksamheten bedrivs i dag med ett stort inslag av konsultverksamhet och utbildningsinsatser riktade till allmäntandvården. Inom de olika ämnesområdena pågår också kontinuerligt ett antal ST-utbildningar. Dessutom bedrivs forsknings- och utvecklingsarbete. Som chef förväntas du stödja och utveckla även dessa delar av verksamheten.


Med engagemang och genuint intresse förväntas du, utifrån Region Norrbottens värderingar, leda och utveckla såväl verksamheten som dina medarbetare. I din roll samverkar du med olika parter internt och externt vilket kräver att du är relationsskapande med god samarbetsförmåga. Du arbetar med ett tydligt och närvarande ledarskap med fokus på att ständigt förbättra verksamheten för en jämlik och tillgänglig specialisttandvård med god kvalitet. Arbetet kräver ett stort mått av ekonomiskt ansvarstagande.


Det här erbjuder vi dig

Som verksamhetschef har du stor möjlighet att påverka och vara delaktig i folktandvårdens framtida utveckling. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Du anställs på ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning i inom ditt yrkesområde. Anställningen är placerad vid TKC i Luleå. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut, så lämna in din ansökan så snart du kan!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetsområdeschef till infektion, hud, lunga, reuma

Inom verksamhetsområdet har vi en framåtanda där vi satsat på utveckling- och förbättringsarbetet vilket har genererat goda medicinska resultat. Vi söker dig som vill fortsätta driva verksamheten i denna positiva riktning. Motiveras du av ett coachande ledarskap där gemenskap, engagemang och öppenhet är en naturlig del av ditt arbete?  Välkommen till oss! Vi söker En biträdande verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att kommunicera kan leda, motive... Visa mer
Inom verksamhetsområdet har vi en framåtanda där vi satsat på utveckling- och förbättringsarbetet vilket har genererat goda medicinska resultat. Vi söker dig som vill fortsätta driva verksamheten i denna positiva riktning. Motiveras du av ett coachande ledarskap där gemenskap, engagemang och öppenhet är en naturlig del av ditt arbete?  Välkommen till oss!Vi söker


En biträdande verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att kommunicera kan leda, motivera och skapa engagemang hos sina medarbetare. Vi söker dig som är strategisk, har ett brett perspektiv samt har en god förmåga att se helheten. Vidare har du ett medvetet mål- och resultattänk i ditt arbete där du tillsammans med din verksamhetsområdeschef och medarbetare arbetar för att nå verksamhetens uppsatta mål och riktlinjer. Samverkan är något vi värdesätter högt då vi samarbetar både internt inom vårt verksamhetsområde och med andra verksamheter inom Region Norrbotten.


Du har en universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.  Vidare ser vi att du har erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå i en större organisation eller har erfarenhet inom verksamhetens specialiteter. Vi ser också att du har minst 3–5 års erfarenhet från en ledande position.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och din ledarförmåga.Det här får du arbeta med


Som biträdande verksamhetschef bistår du verksamhetsområdeschefen i att leda, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. I uppdraget ingår personalansvar. Ditt ledarskap är en viktig del för verksamhetens fortsatta framgång där din helhetssyn och samverkan präglar vårt arbete för att tillsammans hitta nya arbetssätt och metoder inom vårt område.  


Du ingår i ledningsgruppen och ni tillsammans fortsätter driva verksamheten vidare i denna positiva riktning, som innefattar cirka 130 medarbetar vid Sunderby sjukhus.


Som biträdande verksamhetschef är du direkt underställs Verksamhetsområdeschef för Infektion/hud/lunga/reuma. Vi är en del av Länssjukvård 2. Vår division är en av fem inom hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Vi omfattar delar av länets specialistvård som Allmänkirurgi/urologi, Obstetrik/gynekologi, Ortopedi, Infektion/hud/lunga/reuma, Paramedicin, LSS/syn/hör samt Ögon/ÖNH/käk.  Vi har cirka 1200 anställda och omsätter närmare 2 miljarder kronor.Det här erbjuder vi dig

Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Som biträdande verksamhetschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande arbetet mot en god och nära vård för våra medborgare, och tillika en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till Tandvårdens kompetenscentrum, Luleå

Nu söker vi en engagerad verksamhetschef till Tandvårdens kompetenscentrum, TKC. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas du leda, utveckla och driva verksamheten framåt. TKC är Norrbottens samlade organisation för specialisttandvård. Den utgör en del av Folktandvården Norrbotten och har i uppdrag att utgöra remissinstans även för den privata tandvårdssektorn och hälso- och sjukvården. Samtliga odontologiska specialiteter finns representerad... Visa mer
Nu söker vi en engagerad verksamhetschef till Tandvårdens kompetenscentrum, TKC. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas du leda, utveckla och driva verksamheten framåt.


TKC är Norrbottens samlade organisation för specialisttandvård. Den utgör en del av Folktandvården Norrbotten och har i uppdrag att utgöra remissinstans även för den privata tandvårdssektorn och hälso- och sjukvården. Samtliga odontologiska specialiteter finns representerade men käkkirurgi är organisatoriskt en del av hälso- och sjukvården och odontologisk radiologi delas mellan TKC och Sunderby sjukhus.  Idag arbetar cirka 60 medarbetare vid TKC.  Enhetschefer leder och hanterar den dagliga verksamheten inom barn- respektive vuxenspecialiteter.


Vi söker


Uppdraget som verksamhetschef ställer höga krav på ett tydligt och målinriktat ledarskap samt förmåga att tillvarata och utveckla kompetensen bland medarbetarna. Vi söker dig som är prestigelös och närvarande samt har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Andra egenskaper för att lyckas i rollen är lyhördhet, god kommunikativ förmåga samt att du är strukturerad.


Du har universitets- eller högskoleutbildning inom tandvård eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Är du tandläkare ses det som meriterande. Tidigare erfarenhet av ledande position på motsvarande nivå med goda resultat är en fördel. Vi värderar att du har god kunskap om det svenska tandvårdssystemet och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter.


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.Det här får du arbeta med


Som verksamhetschef har du det samlade ledningsansvaret för TKC vad gäller ekonomi, medarbetare, kvalitet och produktion. Du ansvarar för att tillsammans med dina två enhetschefer styra verksamheten kopplat till mål och resultat. Verksamhetsområdeschef för folktandvården är din närmaste chef och du ingår i folktandvårdens ledningsgrupp. Verksamheten bedrivs i dag med ett stort inslag av konsultverksamhet och utbildningsinsatser riktade till allmäntandvården. Inom de olika ämnesområdena pågår också kontinuerligt ett antal ST-utbildningar. Dessutom bedrivs forsknings- och utvecklingsarbete. Som chef förväntas du stödja och utveckla även dessa delar av verksamheten.


Med engagemang och genuint intresse förväntas du, utifrån Region Norrbottens värderingar, leda och utveckla såväl verksamheten som dina medarbetare. I din roll samverkar du med olika parter internt och externt vilket kräver att du är relationsskapande med god samarbetsförmåga. Du arbetar med ett tydligt och närvarande ledarskap med fokus på att ständigt förbättra verksamheten för en jämlik och tillgänglig specialisttandvård med god kvalitet. Arbetet kräver ett stort mått av ekonomiskt ansvarstagande.


Det här erbjuder vi dig

Som verksamhetschef har du stor möjlighet att påverka och vara delaktig i folktandvårdens framtida utveckling. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Du anställs på ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning i inom ditt yrkesområde. Anställningen är placerad vid TKC i Luleå. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut, så lämna in din ansökan så snart du kan!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef Hälso- och sjukvård Folkhälsa

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + GRÖN INDUSTRI + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + DRÖMARBETE + TRYGGHET + MIDNATTSLJUS + SKÄRGÅRD + NÄRHET + LIVSPUSSEL + SPELA ROLL + DU Vill du också spela roll? Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare och är en stad med stor framtidstro. Alla våra yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad, vi skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle och livskvalitet för dagens och morgondagens Luleåb... Visa mer
LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + GRÖN INDUSTRI + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + DRÖMARBETE + TRYGGHET + MIDNATTSLJUS + SKÄRGÅRD + NÄRHET + LIVSPUSSEL + SPELA ROLL + DU

Vill du också spela roll? Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare och är en stad med stor framtidstro. Alla våra yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad, vi skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle och livskvalitet för dagens och morgondagens Luleåbor.

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Folkhälsa och hälso- och sjukvård, Stöd och service, Socialpsykiatri och öppenvård, Myndighetsutövning socialtjänst samt Vård och omsorg.

Vi söker en verksamhetschef med det samlade ansvaret för verksamhetsområde Hälso- och sjukvård Folkhälsa som i dagsläget innefattar 213 medarbetare och 9 underställda enhetschefer.

Kommunen ska erbjuda en god hälso- och sjukvård med ansvar för de som är inskrivna i hemsjukvården, bor i kommunens särskilda boenden och till de som vistas på dagverksamhet. Hälso- och sjukvårdens insatser utförs av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, hjälpmedelstekniker och medicinsk fotvårdare.

Folkhälsoarbetet bedrivs förebyggande och syftar till att förebygga sociala problem samt social utestängning och bedrivs på samhälls-, grupp- och individnivå. Inom Folkhälsa finns erbjudandeverksamheterna: Centrum mot våld, Ungdomsmottagning, Familjerådgivning, Medling, Föräldrasupport, Demensteam, Metodutvecklare, Anhörigkonsulenter, Personliga ombud, Äldresupport, samt rådgivning beroende, riskbruk och medberoende.

Vi erbjuder dig bland annat:
• ett framåtsyftande, varierande och ansvarsfullt arbete
• kontor som är trivsamma i centrala Luleå
• moderna system och arbetsredskap
• flexibla arbetstider och viss möjlighet till distansarbete för att underlätta livspusslet
• kompetensutveckling genom bland annat introduktionsutbildningar och ledarutvecklingsprogram
• ett väl utvecklat stöd inom HR och ekonomi


ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett stimulerande arbete där du får vara delaktig i att utveckla socialförvaltningens verksamhet i den spännande samhällsomställningen mot framtidens Luleå? Då har du hittat helt rätt!

Uppdraget är komplext och innefattar bland annat:
• ansvar för verksamhet, medarbetare, ekonomi, arbetsmiljö och facklig samverkan
• ansvar för utveckling av kvaliteten och att tillvarata digitaliseringens möjligheter
• att leda och driva förändringsarbete
• att säkerställa framtida kompetensförsörjning och bidra till den interna stoltheten
• att kommunicera förväntningar och mål ut till verksamheten
• att skapa delaktighet och inspirera till engagemang genom ett tillitsbaserat ledarskap
• kontakter med media

Som verksamhetschef Hälso och sjukvård Folkhälsa samverkar du med Region norrbotten för en Nära vård. Du är underställd socialchefen och ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp.


KVALIFIKATIONER
Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en engagerad och trygg ledare som har lätt för att samarbeta och skapa tillitsfulla relationer. Du har förmågan att tänka långsiktigt samt analysera och förstå konsekvenser av olika beslut. Du är resultatorienterad och har kärnverksamheten och individens behov i fokus. Du drivs av innovation och utveckling samt trivs när det händer saker ofta och snabbt.

Vi söker dig som
• har för uppdraget lämplig akademisk utbildning, gärna inom hälso- och sjukvårdsområdet
• har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård
• har erfarenhet av att arbeta som chef
• har god förmåga att kommunicera i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att leda chefer.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att du är rätt person för uppdraget.


ÖVRIGT
Fackliga företrädare:
Maria Stridsman,Vision 0920-45 3000
Barbro Kågström, SACO 0920-45 3000
Pia Krutrök, Vårdförbundet 073-0717235
Kommunal sektion Luleå, 010-442 99 01

Tillsammans spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vi vill skapa goda förutsättningar för dig och ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Vi har många förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra boende i Riksgränsen och Stockholm.

Tillsammans jobbar vi för Framtidens Luleå med plats för minst 100 000 Luleåbor. Just nu pågår en omställning och nyetablering av industrin här i norr. Industrierna ställer om till fossilfri produktion och förutsättningarna finns här hos oss. Det innebär stora möjligheter för vår kommun att skapa mer Luleå för fler Luleåbor och öka takten i samhällsutvecklingen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Tips!
Nyfiken på Luleå? www.flyttatilllulea.se
Nyfiken på jobb? www.jobbailuleakommun.se
Följ oss på Luleå kommuns LinkedIn Visa mindre

Verksamhetschef, internmedicin Kalix sjukhus

Är du en chef och ledare som motiveras av att tillsammans med dina medarbetare utveckla och förbättra verksamheten? Då söker vi Dig till uppdraget som verksamhetschef för internmedicin i Kalix! Kalix- det lilla sjukhuset med en kultur där människor hjälper och ställer upp för varandra med ett stort hjärta. I rollen som verksamhetschef för medicin/rehab har du en viktig och central roll för sjukhusets verksamhet. Internmedicin i Kalix är ett verksamhetso... Visa mer
Är du en chef och ledare som motiveras av att tillsammans med dina medarbetare utveckla och förbättra verksamheten? Då söker vi Dig till uppdraget som verksamhetschef för internmedicin i Kalix!


Kalix- det lilla sjukhuset med en kultur där människor hjälper och ställer upp för varandra med ett stort hjärta. I rollen som verksamhetschef för medicin/rehab har du en viktig och central roll för sjukhusets verksamhet. Internmedicin i Kalix är ett verksamhetsområde med omkring 130 medarbetare och 4 enhetschefer.Vi söker

En verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten.


Som verksamhetschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten.


Du har en bakgrund som är relevant för verksamhetsområdet och gett dig erfarenheter att kunna utföra detta uppdrag i enlighet med ovanstående. Du har även tidigare chefs- eller ledarerfarenhet.

 


Det här får du arbeta med

Som verksamhetschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Som verksamhetschef för internmedicin är du närmsta chef för verksamhetens enhetschefer. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsätta framgång, du ska stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du är ansvarig för verksamhetens ständiga förbättring- och förändringsarbete. Du leder och ansvarar för verksamhetens ledningsgrupp och du förväntas ha ett nära samarbete med dina chefskollegor i länet. 


Som verksamhetschef är du direkt underställd VO internmedicins verksamhetsområdeschef och du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Det här erbjuder vi dig

-Chefs-och ledarskapsutveckling 

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Du anställs i din grundprofession med ett chefsförordnande på tre år. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef, internmedicin Kalix sjukhus

Är du en chef och ledare som motiveras av att tillsammans med dina medarbetare utveckla och förbättra verksamheten? Då söker vi Dig till uppdraget som verksamhetschef för internmedicin i Kalix! Kalix- det lilla sjukhuset med en kultur där människor hjälper och ställer upp för varandra med ett stort hjärta. I rollen som verksamhetschef för medicin/rehab har du en viktig och central roll för sjukhusets verksamhet. Internmedicin i Kalix är ett verksamhetso... Visa mer
Är du en chef och ledare som motiveras av att tillsammans med dina medarbetare utveckla och förbättra verksamheten? Då söker vi Dig till uppdraget som verksamhetschef för internmedicin i Kalix!


Kalix- det lilla sjukhuset med en kultur där människor hjälper och ställer upp för varandra med ett stort hjärta. I rollen som verksamhetschef för medicin/rehab har du en viktig och central roll för sjukhusets verksamhet. Internmedicin i Kalix är ett verksamhetsområde med omkring 130 medarbetare och 4 enhetschefer.Vi söker


En verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten.


Som verksamhetschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten.


Du har en bakgrund som är relevant för verksamhetsområdet och gett dig erfarenheter att kunna utföra detta uppdrag i enlighet med ovanstående. Du har även tidigare chefs- eller ledarerfarenhet.
Det här får du arbeta med


Som verksamhetschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Som verksamhetschef för internmedicin är du närmsta chef för verksamhetens enhetschefer. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsätta framgång, du ska stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du är ansvarig för verksamhetens ständiga förbättring- och förändringsarbete. Du leder och ansvarar för verksamhetens ledningsgrupp och du förväntas ha ett nära samarbete med dina chefskollegor i länet. 


Som verksamhetschef är du direkt underställd VO internmedicins verksamhetsområdeschef och du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Det här erbjuder vi dig

-Chefs-och ledarskapsutveckling 

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetschef OB/gyn, Sunderby sjukhus

Länsklinik Obstetrik och Gynekologi bedriver verksamhet inom både gynekologi och obstetrik på Norrbottens fem sjukhus. BB och förlossningsvård samt den gynekologiska slutenvården är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus, på övriga sjukhus bedrivs obstetrisk och gynekologisk öppenvård. Inom hela länskliniken arbetar upp emot 160 medarbetare. Länskliniken är HBTQ-certifierad vilket innebär att samtlig personal har fått en fördjupad utbildning med ... Visa mer
Länsklinik Obstetrik och Gynekologi bedriver verksamhet inom både gynekologi och obstetrik på Norrbottens fem sjukhus. BB och förlossningsvård samt den gynekologiska slutenvården är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus, på övriga sjukhus bedrivs obstetrisk och gynekologisk öppenvård. Inom hela länskliniken arbetar upp emot 160 medarbetare. Länskliniken är HBTQ-certifierad vilket innebär att samtlig personal har fått en fördjupad utbildning med fokus på normer, jämställdhet och jämlikhet.

Läs mer om oss och vår verksamhet på www.norrbotten.se
Vi söker


Biträdande verksamhetsområdeschef som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Vi förväntar oss att du bidrar med engagemang och strategisk höjd. Det är viktigt att du vill utveckla teambaserade arbetssätt och bidra till att VO Obstetrik och gynekologi når uppsatta mål och strategier. Du värderar samarbete högt, är lyhörd, tydlig i din kommunikation och kan leda mot gemensamma mål. Du tycker om att coacha och har en förmåga att skapa goda relationer.


Du som söker har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, tidigare erfarenhet av chef- och ledaruppdrag. Vi värderar att du har god kunskap om det svenska hälso- och sjukvårdssystemet och är väl förtrogen med politiskt styrda organisationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.Det här får du arbeta med

Som biträdande verksamhetschef bistår du verksamhetsområdeschefen i att leda, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. I uppdraget ingår personalansvar för enhetschefer. Du coachar och bidrar till att utveckla verksamhetens processer genom ledarskap, förändringskunskap, arbetsmiljö och medarbetarskap. Tillsammans gör vi skillnad och utvecklar verksamheten för dem vi är till för.Det här erbjuder vi dig


Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.


- Ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Som ny chef i vår verksamhet får du en strukturerad introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling efter ditt behov.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


 


Information om tjänsten


Du får en tillsvidareanställning inom din grundprofession, med ett chefsförordnande under tre år med möjlighet till förlängning. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Sista ansökningsdag är 230830, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef Ortopedi

Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av Verksamhetsområde Ortopedi i Region Norrbotten? Till Division Länssjukvård 2 söker vi en engagerad verksamhetsområdeschef för ortopedi som tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas driva verksamheten framåt. Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen omfattar delar av länets specialistvård som Allmänkirurgi/urologi, Obstetri... Visa mer
Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av Verksamhetsområde Ortopedi i Region Norrbotten?

Till Division Länssjukvård 2 söker vi en engagerad verksamhetsområdeschef för ortopedi som tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas driva verksamheten framåt.


Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen omfattar delar av länets specialistvård som Allmänkirurgi/urologi, Obstetrik/gynekologi, Ortopedi, Infektion/hud/lunga/reuma, Paramedicin, LSS/syn/hör samt Ögon/ÖNH/käk. Divisionen har cirka 1200 anställda och omsätter närmare 2 miljarder kronor.Vi söker

En verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, både inom ditt verksamhetsområde och mellan olika verksamheter inom regionen. Du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten. Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten. Erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå i en större organisation är meriterande likväl som erfarenhet inom verksamhetens områden.


Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.Det här får du arbeta med

Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som chef ska du även stimulera till och ansvara för utveckling av arbetssätt och metoder. Du leder din egen ledningsgrupp för verksamheten som totalt omfattar cirka 250 medarbetare och är länsövergripande med egna mottagningar och kirurgisk verksamhet vid Gällivare, Piteå och Sunderby sjukhus. Verksamhetsområdet har under flera år arbetat metodiskt med utvecklingsfrågor och är välfungerande med erkänt goda medicinska resultat. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen för Länssjukvård 2. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag för Region Norrbotten. Det här erbjuder vi dig

Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Som verksamhetsområdeschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande arbetet mot en god och nära vård för våra medborgare, och tillika en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- Länk till våra förmåner


Information om tjänsten

Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetsområdeschef till Vuxenpsykiatrin

Välkommen till vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn och kärnan i vår verksamhet! Verksamhetsområdet består av både öppen- och slutenvård i specialiserad psykiatri. I Psykiatrihuset finns psykiatriska akutvårdsavdelning, allmänpsykiatrisk vårdavdelning, Beroendecentrum med tillhörande LARO-mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT-mottagning samt en Psykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Vår öppenvård är geografiskt placerad i Luleå, Bo... Visa mer
Välkommen till vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn och kärnan i vår verksamhet!

Verksamhetsområdet består av både öppen- och slutenvård i specialiserad psykiatri. I Psykiatrihuset finns psykiatriska akutvårdsavdelning, allmänpsykiatrisk vårdavdelning, Beroendecentrum med tillhörande LARO-mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT-mottagning samt en Psykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Vår öppenvård är geografiskt placerad i Luleå, Boden samt Kalix. Hos oss får du leda en spännande verksamhet i förändring. Våra medarbetare består av flertalet olika kompetenser och specialiteter, vilket ger en levande miljö med bred kompetens och ett roligt samarbetsklimat. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge våra patienter en god och säker vård.

Välkommen med din ansökan!Vi söker

En biträdande verksamhetsområdeschef som leder motiverar och ger andra de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål, du skapar engagemang och delaktighet. Du har ett brett perspektiv på frågor, ser på sakers långsiktiga betydelse och har en förmåga att anpassa dina handlingar till detta. Du är lyhörd samt värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Vidare så är du en god lyssnare samt kommunicerar på ett tydligt och engagerat sätt. Vi ser gärna att du också har ett nytänkande med förslag och idéer på nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor som sedan i praktiken leder till resultat. Du är också en person som agerar, uttalar sig och tar beslut på ett hänsynsfullt och genomtänkt sätt samt gör prioriteringar utifrån tillgänglig information.Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet samt erfarenhet av förändringsarbete. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter.
Det här får du arbeta med

Biträdande verksamhetsområdeschef har det övergripande ansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö inom tilldelat område. Tillsammans med verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda enheternas arbete. Ditt ledarskap är avgörande för enheternas fortsatta framgång. I din roll som biträdande verksamhetsområdeschef för psykiatrin Sunderby sjukhus ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder. Du leder tillsammans med verksamhetsområdeschefen ledningsgruppen för verksamheten och har ett nära samarbete med dina chefskollegor. Du har även externa kontakter med vårdgrannar. Tillsammans med verksamhetsområdeschefen ansvarar du för enhetschefer och personal. Biträdande verksamhetsområdeschef är organisatoriskt underställd verksamhetsområdeschef.Det här erbjuder vi dig

Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett spännande jobb i en dynamisk miljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten


Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande om tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.


Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetsområdeschef till Psykiatrin, Sunderby sjukhus

Välkommen till vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn och kärnan i vår verksamhet. Verksamhetsområdet består av både öppen- och slutenvård i specialiserad psykiatri. I Psykiatrihuset finns psykiatriska akutvårdsavdelning, allmänpsykiatrisks vårdavdelning, Beroendecentrum med tillhörande LARO mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT mottagning samt en Psykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Vår öppenvård är geografiskt placerad i Luleå, Bo... Visa mer
Välkommen till vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn och kärnan i vår verksamhet. Verksamhetsområdet består av både öppen- och slutenvård i specialiserad psykiatri. I Psykiatrihuset finns psykiatriska akutvårdsavdelning, allmänpsykiatrisks vårdavdelning, Beroendecentrum med tillhörande LARO mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT mottagning samt en Psykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Vår öppenvård är geografiskt placerad i Luleå, Boden samt Kalix. Hos oss får du leda en spännande verksamhet i förändring. Våra medarbetare består av flertalet olika kompetenser och specialiteter, vilket ger en levande miljö med bred kompetens och ett roligt samarbetsklimat. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge våra patienter en god och säker vård. Välkommen med din ansökan! Vi söker


Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter.


Som biträdande verksamhetsområdeschef är det viktigt att du har en strategisk förmåga, kan arbeta för att utveckla teambaserade arbetssätt och bidra till att VO Psykiatri Sunderby sjukhus når uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan leda mot gemensamma mål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.Det här får du arbeta med


Biträdande verksamhetsområdeschef har det övergripande ansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö inom tilldelat område. Tillsammans med verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda enheternas arbete. Ditt ledarskap är avgörande för enheternas fortsatta framgång. I din roll som biträdande verksamhetsområdeschef för psykiatrin Sunderby sjukhus ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder.


Du leder tillsammans med verksamhetsområdeschefen ledningsgruppen för verksamheten och har ett nära samarbete med dina chefskollegor. Du har även externa kontakter med vårdgrannar. Tillsammans med verksamhetsområdeschefen ansvarar du för enhetschefer och personal. Biträdande verksamhetsområdeschef är organisatoriskt underställd verksamhetsområdeschef.


Det här erbjuder vi dig

Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett spännande jobb i en dynamisk miljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten


Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.


Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef till Sunderbyns allmänpsykiatri

Välkommen till vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn och kärnan i vår verksamhet. Verksamhetsområdet består av både öppen- och slutenvård i specialiserad psykiatri. I Psykiatrihuset finns psykiatriska akutvårdsavdelning, allmänpsykiatrisks vårdavdelning, Beroendecentrum med tillhörande LARO mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT mottagning samt en Psykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Vår öppenvård är geografiskt placerad i Luleå, Bo... Visa mer
Välkommen till vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn och kärnan i vår verksamhet. Verksamhetsområdet består av både öppen- och slutenvård i specialiserad psykiatri. I Psykiatrihuset finns psykiatriska akutvårdsavdelning, allmänpsykiatrisks vårdavdelning, Beroendecentrum med tillhörande LARO mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT mottagning samt en Psykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Vår öppenvård är geografiskt placerad i Luleå, Boden samt Kalix. Hos oss får du leda en spännande verksamhet i förändring. Våra medarbetare består av flertalet olika kompetenser och specialiteter, vilket ger en levande miljö med bred kompetens och ett roligt samarbetsklimat. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge våra patienter en god och säker vård. Välkommen med din ansökan! Vi söker


En verksamhetsområdeschef som är drivande, strukturerad och engagerad i ditt arbete och motiveras av att uppnå resultat. Vi tycker att det är viktigt att du är trygg, tydlig och att du har hög personlig mognad. Du har en god samarbetsförmåga och tydliga kommunikation. Som chef agerar du i enlighet med fattade beslut och riktlinjer. Du har förmåga att se till både den egna verksamhetens, men också Regionens bästa i agerande och beslut.


Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig, en stark kulturbärare och ha ett medvetet mål- och resultattänk i både planering och genomförande. Meriterande att ha kunskaper och erfarenhet av förändringsarbete och arbetsmiljö. Du bör ha god förmåga att skapa samverkan med andra delar av vården såväl inom regionen som mellan region och kommun.


Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.Det här får du arbeta med

Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda klinikens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du har en biträdande verksamhetsområdeschef, nio enhetschefer och chefsöverläkare som hjälper dig utföra ert uppdrag. Ditt ledarskap är avgörande för klinikens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetsområdeschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för klinikens ständiga förbättringsarbete. Du leder Allmänpsykiatrin Luleås ledningsgrupp och har ett nära samarbete med dina verksamhetsområdeschefskollegor i länet. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen. I divisionens ledningsgrupp har du en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag.Det här erbjuder vi dig

Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett spännande jobb i en dynamisk miljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten


Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.


Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. 


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Divisionschef till Division Psykiatri, Region Norrbotten

Region Norrbottens uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kultur. I samverkan med andra aktörer arbetar Regionen för att Norrbotten ska vara ett attraktivt län att bo, leva och verka i. Regionen omsätter cirka 9,5 miljarder kronor och har drygt 7 000 medarbetare Division Psykiatri omfattar hela länets kompetens inom vuxenpsykiatriområdet och har cirka 500 medarbetare. Uppdraget Uppdraget som divisionschef för Psy... Visa mer
Region Norrbottens uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kultur. I samverkan med andra aktörer arbetar Regionen för att Norrbotten ska vara ett attraktivt län att bo, leva och verka i. Regionen omsätter cirka 9,5 miljarder kronor och har drygt 7 000 medarbetare


Division Psykiatri omfattar hela länets kompetens inom vuxenpsykiatriområdet och har cirka 500 medarbetare.


Uppdraget

Uppdraget som divisionschef för Psykiatri och Rättspsykiatri innebär att du har det yttersta ansvaret för ledning, styrning, utveckling och uppföljning av verksamheten. Uppdraget innebär att utveckla verksamheten med särskilt fokus på tillgänglighet, patientsäkerhet, kvalitet, förbättringar med patienten i centrum. Du ska verka för en god arbetsmiljö, skapa möjligheter till dialog med chefer och medarbetare.


Tjänsten som divisionschef kräver att du har kompetens att använda och utveckla ledningsstrukturen på ett målinriktat sätt, utifrån en värdegrund där olikheter tas tillvara och hållbar utveckling är i fokus. Du är van vid att leda och styra i komplexa system och att samspela med interna såväl som externa aktörer och andra professioner. 


Du har ekonomi- och resultatansvar inom fastställda ramar och ansvarar för att verksamheten bedrivs effektivt, följs upp och utvecklas löpande. Som divisionschef rapporterar du till regiondirektören och ingår i regionens ledningsgrupp.


Din profil

Du har relevant akademisk utbildning och lång erfarenhet av att vara chef, att leda chefer och ledningsgrupper samt ha god erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Du har också framgångsrikt drivit förändrings- och utvecklingsarbete.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du lyhörd, resultatinriktad och strukturerad. Det är också viktigt att du är lugn och stabil även i stressande eller pressande situationer och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du använder resurser på ett effektivt sätt med medborgarnas bästa i fokus, samtidigt som du lägger stor vikt vid att kombinera ett affärsmässigt perspektiv med samhällsnytta i uppdraget.


Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att leda verksamhet inom en politiskt styrd organisation.


Information om tjänsten

En tillsvidareanställning i kombination med tidsbegränsat chefsuppdrag. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass, vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) och säkerhetsskyddsförordningen (2018:658).


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetschef OB/gyn Sunderby sjukhus

Länsklinik Obstetrik och Gynekologi bedriver bred verksamhet inom både gynekologi och obstetrik på Norrbottens fem sjukhus. BB och förlossningsvård samt den gynekologiska slutenvården är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus, på övriga sjukhus bedrivs obstetrisk och gynekologisk öppenvård. Inom hela länskliniken arbetar upp emot 160 medarbetare. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ-certifierad vilket innebär att samtlig personal har fått gå en f... Visa mer
Länsklinik Obstetrik och Gynekologi bedriver bred verksamhet inom både gynekologi och obstetrik på Norrbottens fem sjukhus. BB och förlossningsvård samt den gynekologiska slutenvården är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus, på övriga sjukhus bedrivs obstetrisk och gynekologisk öppenvård. Inom hela länskliniken arbetar upp emot 160 medarbetare. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ-certifierad vilket innebär att samtlig personal har fått gå en fördjupad utbildning med fokus på normer, jämställdhet och jämlikhet.

Läs mer om oss och vår verksamhet på www.norrbotten.se, www.bebisinorr.se, samt www.gyninorr.se
Vi söker

Som biträdande verksamhetsområdeschef är det viktigt att du har en strategisk förmåga, kan arbeta för att utveckla teambaserade arbetssätt och bidra till att VO Obstetrik och gynekologi når uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan leda mot gemensamma mål. Du som söker har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, tidigare erfarenhet av chef- och ledaruppdrag anses meriterande. Vi värderar att du har god kunskap om det svenska hälso- och sjukvårdssystemet och är väl förtrogen med politiskt styrda organisationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.Det här får du arbeta med

Som biträdande verksamhetschef bistår du verksamhetsområdeschefen i att leda, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. I uppdraget ingår personalansvar för enhetschefer.Det här erbjuder vi dig


Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.


- Ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Som ny chef i vår verksamhet får du en strukturerad introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling efter ditt behov.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/


 


 


Information om tjänsten

Du får en tillsvidareanställning inom din grundprofession, med ett chefsförordnande under tre år med möjlighet till förlängning. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef till primärvården Södra Norrbotten, Division Nära

Till Division Nära söker vi en engagerad verksamhetsområdeschef, tillika verksamhetschef, med ansvar för primärvården i södra Norrbotten som innefattar hälcocentralerna i Piteå, Älvsbyns, Arvidsjaurs och Arjeplogs kommuner. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas du leda, utveckla och driva verksamheten framåt. Division Nära ansvarar för folktandvård och primärvård i Region Norrbotten. Inom divisionen arbetar cirka 1500 medarbetare varav dr... Visa mer
Till Division Nära söker vi en engagerad verksamhetsområdeschef, tillika verksamhetschef, med ansvar för primärvården i södra Norrbotten som innefattar hälcocentralerna i Piteå, Älvsbyns, Arvidsjaurs och Arjeplogs kommuner. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare förväntas du leda, utveckla och driva verksamheten framåt.


Division Nära ansvarar för folktandvård och primärvård i Region Norrbotten. Inom divisionen arbetar cirka 1500 medarbetare varav drygt 1000 inom primärvården och knappt 400 inom folktandvården.


Viktiga utvecklingsområden inför framtiden är omställningen till en god och nära vård i Norrbotten och Sverige, där bland annat primärvården i än högre utsträckning ska utgöra basen för den svenska hälso- och sjukvården. I divisionen finns 24 hälsocentraler som drivs inom ramen för den egna regin. Vid varje hälsocentral finns enhetschefer som leder och hanterar den dagliga verksamheten.Vi söker

Uppdraget som verksamhetsområdeschef ställer höga krav på självständighet, ett tydligt och målinriktat ledarskap samt förmåga att tillvarata och utveckla kompetensen bland medarbetarna. Vi söker dig som är prestigelös och närvarande samt har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du har en förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat med god laganda genom att informera, engagera och motivera dina medarbetare. Andra egenskaper för att lyckas i rollen är lyhördhet, god kommunikativ förmåga samt att du är strukturerad.


Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.


Det här får du arbeta med

Som verksamhetsområdeschef, tillika verksamhetschef, har du det samlade ledningsansvaret för primärvården i ditt område vad gäller budget, personal, kvalitet och produktion. Du ansvarar för att tillsammans med enhetscheferna på hälsocentralerna styra verksamheten kopplat till mål och resultat.


Med engagemang och genuint intresse förväntas du, utifrån Region Norrbottens värderingar, leda och utveckla såväl verksamheten som dina medarbetare. I din roll samverkar du med olika parter såväl internt som extern vilket kräver att du är relationsskapande med god samarbetsförmåga. Du arbetar med ett tydligt och närvarande ledarskap samt verksamhetsutveckling med fokus på jämlik och tillgänglig vård av god kvalitet. Arbetet kräver ett stort mått av ekonomiskt ansvarstagande.


Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner


Information om tjänsten

Du erbjuds en tillsvidareanställning i kombination med ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år.

illträde enligt överenskommelse. Uppdraget är på heltid och dagtid.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Divisionschef till Division Nära, Region Norrbotten

Region Norrbottens uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kultur. I samverkan med andra aktörer arbetar Regionen för att Norrbotten ska vara ett attraktivt län att bo, leva och verka i. Regionen omsätter cirka 9,5 miljarder kronor och har drygt 7000 medarbetare. Division Nära ansvarar för folktandvård och primärvård i Region Norrbotten. Inom divisionen arbetar cirka 1500 medarbetare varav drygt 1000 inom primärvårde... Visa mer
Region Norrbottens uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kultur. I samverkan med andra aktörer arbetar Regionen för att Norrbotten ska vara ett attraktivt län att bo, leva och verka i. Regionen omsätter cirka 9,5 miljarder kronor och har drygt 7000 medarbetare.


Division Nära ansvarar för folktandvård och primärvård i Region Norrbotten. Inom divisionen arbetar cirka 1500 medarbetare varav drygt 1000 inom primärvården och knappt 400 inom folktandvården. I divisionen finns 24 hälsocentraler som drivs inom ramen för den egna regin samt 19 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård och tandteknisk verksamhet.


Uppdraget

Ditt uppdrag omfattar bland annat att leda och skapa förutsättningar för verksamhetschefer och övriga medarbetare. Divisionens verksamheter berör alla norrbottningar i livets olika skeden och i tjänsten som divisionschef ansvarar du för att nå uppsatta mål kopplat till regionens största uppdrag, att bedriva hälso- och sjukvård. Du följer utvecklingen inom området och arbetar i ett antal styrgrupper.


Tjänsten som divisionschef innebär att du har ett övergripande ledningsansvar för divisionens verksamhet, personal, ekonomi och arbetsmiljö. Du leder det strategiska utvecklingsarbetet av verksamheten, kompetensförsörjning och kompetensutveckling.


Du har ekonomi- och resultatansvar inom fastställda ramar och ansvarar för att verksamheten bedrivs effektivt, följs upp och utvecklas löpande. Som divisionschef rapporterar du till regiondirektören och ingår i regionens ledningsgrupp.


Din profil

Du har relevant akademisk utbildning och lång erfarenhet av att vara chef, att leda chefer och ledningsgrupper samt ha god erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Du har också framgångsrikt drivit förändrings- och utvecklingsarbete.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du strategisk, strukturerad, lyhörd och resultatinriktad. Du är handlingskraftig och vill se konkreta resultat av ditt arbete. Vidare är du en god kommunikatör som obehindrat uttrycker sig i tal och i skrift. Du skapar goda relationer, värdesätter dialoger och ser styrkan i samarbeten.


Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att leda verksamhet inom en politiskt styrd organisation.


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Luleå.


Befattningen är placerad i säkerhetsklass och godkänd säkerhetsprövning är ett krav för giltig anställning.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef till Bild- och funktionsmedicin

Länets röntgenverksamhet är samlad i ett gemensamt verksamhetsområde, Bild och funktionsmedicin, och bedrivs vid samtliga sjukhus i länet, Sunderby, Piteå, Kalix, Kiruna och Gällivare sjukhus. All vår personal tar ett stort ansvar för att genomföra rätt undersökning i rätt tid med rätt utlåtande.Bild och funktionsmedicin är en länsklinik som ansvarar för bilddiagnostisk verksamhet inklusive mammografiscreening och interventionell behandling. Det är en tekn... Visa mer
Länets röntgenverksamhet är samlad i ett gemensamt verksamhetsområde, Bild och funktionsmedicin, och bedrivs vid samtliga sjukhus i länet, Sunderby, Piteå, Kalix, Kiruna och Gällivare sjukhus. All vår personal tar ett stort ansvar för att genomföra rätt undersökning i rätt tid med rätt utlåtande.Bild och funktionsmedicin är en länsklinik som ansvarar för bilddiagnostisk verksamhet inklusive mammografiscreening och interventionell behandling. Det är en tekniktät verksamhet med stor respekt för människan. Vårt bemötande och förhållningssätt utgår från respekt, ansvar och kunskap med alla människors lika värde i centrum. Länskliniken arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten och utveckling av verksamheten med fokus på teknik, samverkan och en verksamhet i framkant. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge våra patienter en god och säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.


Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av bild och funktionsmedicins verksamhet i Region Norrbottens organisation för Division Funktion?Vi söker

En verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda, kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk, agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten. Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten.


Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.Det här får du arbeta med

Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som chef ska du även stimulera till och ansvara för utveckling av arbetssätt och metoder. Du leder din egen ledningsgrupp för bild och funktionsmedicins verksamhet som totalt omfattar närmare 160 medarbetare, fördelade över länets fem sjukhus med störst verksamhet i Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen för Funktion. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag för Region Norrbotten. Det här erbjuder vi dig

- Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Vi står inför en stor teknikutveckling och som verksamhetsområdeschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande utvecklingsarbetet. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetschef OB/gyn, Sunderby sjukhus

Länsklinik Obstetrik och Gynekologi bedriver bred verksamhet inom både gynekologi och obstetrik på Norrbottens fem sjukhus. BB och förlossningsvård samt den gynekologiska slutenvården är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus, på övriga sjukhus bedrivs obstetrisk och gynekologisk öppenvård. Inom hela länskliniken arbetar upp emot 160 medarbetare. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ-certifierad vilket innebär att samtlig personal har fått gå en f... Visa mer
Länsklinik Obstetrik och Gynekologi bedriver bred verksamhet inom både gynekologi och obstetrik på Norrbottens fem sjukhus. BB och förlossningsvård samt den gynekologiska slutenvården är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus, på övriga sjukhus bedrivs obstetrisk och gynekologisk öppenvård. Inom hela länskliniken arbetar upp emot 160 medarbetare. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ-certifierad vilket innebär att samtlig personal har fått gå en fördjupad utbildning med fokus på normer, jämställdhet och jämlikhet.

Läs mer om oss och vår verksamhet på www.norrbotten.se, www.bebisinorr.se, samt www.gyninorr.se
Vi söker

Som biträdande verksamhetsområdeschef är det viktigt att du har en strategisk förmåga, kan arbeta för att utveckla teambaserade arbetssätt och bidra till att VO Obstetrik och gynekologi når uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan leda mot gemensamma mål. Du som söker har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, tidigare erfarenhet av chef- och ledaruppdrag anses meriterande. Vi värderar att du har god kunskap om det svenska hälso- och sjukvårdssystemet och är väl förtrogen med politiskt styrda organisationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.Det här får du arbeta med

Som biträdande verksamhetschef bistår du verksamhetsområdeschefen i att leda, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. I uppdraget ingår personalansvar för enhetschefer.Det här erbjuder vi dig


Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.


- Ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Som ny chef i vår verksamhet får du en strukturerad introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling efter ditt behov.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/


 


 


Information om tjänsten

Du får en tillsvidareanställning inom din grundprofession, med ett chefsförordnande under tre år med möjlighet till förlängning. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef Infektion, hud, lunga, reumatologi

Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av Verksamhetsområde Infektion, hud, lunga, reuma i Region Norrbotten? Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen omfattar delar av länets specialistvård som Allmänkirurgi/urologi, Obstetrik/gynekologi, Ortopedi, Infektion/hud/lunga/reuma, Paramedicin, LSS/syn/hör samt Ögon/ÖNH/käk. Divisionen har cirka  1200 anställda och omsätter närmare 2 m... Visa mer
Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av Verksamhetsområde Infektion, hud, lunga, reuma i Region Norrbotten?
Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen omfattar delar av länets specialistvård som Allmänkirurgi/urologi, Obstetrik/gynekologi, Ortopedi, Infektion/hud/lunga/reuma, Paramedicin, LSS/syn/hör samt Ögon/ÖNH/käk. Divisionen har cirka  1200 anställda och omsätter närmare 2 miljarder kronor.

Vi söker
En verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, både inom ditt verksamhetsområde och mellan olika verksamheter inom regionen. Du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten. Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten. Vi ser att du har minst 3-5 års erfarenhet som chef. Erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå i en större organisation är meriterande likväl som erfarenhet inom verksamhetens specialiteter.
Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som chef ska du även stimulera till och ansvara för utveckling av arbetssätt och metoder. Du leder din egen ledningsgrupp för verksamheten som totalt omfattar cirka 130 medarbetare och är förlagd vid Sunderby sjukhus. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen för Länssjukvård 2. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag för Region Norrbotten. 

Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Som verksamhetsområdeschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande arbetet mot en god och nära vård för våra medborgare, och tillika en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef VO Internmedicin

Till division Länssjukvård 1 söker vi en engagerad verksamhetsområdeschef med ansvar för VO Internmedicin, med bred verksamhet på alla fem sjukhus i Norrbotten. Tillsammans med verksamhetsområdets kompetenta medarbetare förväntas du leda, samordna, och utveckla verksamhetenframåt. Vi söker Dig som är nytänkande, ser möjligheter och har intresse för attsamordnaoch utveckla verksamheter. Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetskli... Visa mer
Till division Länssjukvård 1 söker vi en engagerad verksamhetsområdeschef med ansvar för VO Internmedicin, med bred verksamhet på alla fem sjukhus i Norrbotten. Tillsammans med verksamhetsområdets kompetenta medarbetare förväntas du leda, samordna, och utveckla verksamhetenframåt.

Vi söker
Dig som är nytänkande, ser möjligheter och har intresse för attsamordnaoch utveckla verksamheter. Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat och du ser potentialen i att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens och initiativkraft. Du har ett coachande ledarskap och du ser vikten av att skapa en bra arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Som person är du utvecklingsinriktad och prestigelös och du har en god kommunikationsförmåga. Du är duktig på att sätta mål och att följa upp verksamheten. Ditt ledarskap präglas av din förmåga att leda, prioritera och slutföra för att uppnå resultat. För oss är dina personliga egenskaper och utvecklingsambition mycket viktig.
Vi söker dig som har tidigare chefserfarenhet, gärna minst 3-5 års erfarenhet. Erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå och i en större organisation är meriterande, likaså erfarenhet av att driva förändringsarbete. Du har ett intresse av ledarskap och en högskoleutbildning som är adekvat för uppdraget.Erfarenhetav arbeteinominternmedicinskasjukvårdsverksamheterärmeriterande.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschefförväntasdu att samordnaoch målinriktatleda verksamhetensarbeteinomhelalänet. I chefsrolleningårdetövergripandeansvaretförverksamhet, personal, arbetsmiljöoch ekonomi. Dittledarskapäravgörandeförverksamhetensfortsattaframgång. I din roll som verksamhetsområdeschefska du stimuleratill samarbeteövergränserna, utvecklingav arbetssättoch metoderoch du ansvararövergripandeförverksamheternasständigaförbättringsarbete. Du lederledningsgruppenförVO Internmedicinoch du harettnärasamarbetemed dinacheferinomverksamhetsområdeti länet.
Som verksamhetsområdeschef rapporterar du till divisionschefen för division Länssjukvård 1. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag.

Det här erbjuder vi dig
Som ny chef i vår division erbjuder vi dig en strukturerad introduktion och kompetensutveckling anpassat efter dina behov. 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. Arbetstiden är förlagd till dagtid och anställningen är på heltid. Resor inom länet förekommer i tjänsten. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef Ögon, öron, näsa, hals och käk

Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av ögonsjukvård, öron, näsa, hals samt käkkirurgi i Region Norrbotten? Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen omfattar delar av länets specialistvård som Allmänkirurgi/urologi, Obstetrik/gynekologi, Ortopedi, Infektion/hud/lunga/reuma, Paramedicin, LSS/syn/hör samt Ögon/ÖNH/käk. Divisionen har cirka  1200 anställda och omsätter 2 miljarder... Visa mer
Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av ögonsjukvård, öron, näsa, hals samt käkkirurgi i Region Norrbotten?
Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen omfattar delar av länets specialistvård som Allmänkirurgi/urologi, Obstetrik/gynekologi, Ortopedi, Infektion/hud/lunga/reuma, Paramedicin, LSS/syn/hör samt Ögon/ÖNH/käk. Divisionen har cirka  1200 anställda och omsätter 2 miljarder kronor.

Vi söker
En verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, både inom ditt verksamhetsområde och mellan olika verksamheter inom regionen. Du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten. Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten. Vi ser att du har minst 3-5 års erfarenhet som chef. Erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå i en större organisation är meriterande likväl som erfarenhet inom verksamhetens specialiteter.
Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som chef ska du även stimulera till och ansvara för utveckling av arbetssätt och metoder. Du leder din egen ledningsgrupp för verksamheten som totalt omfattar närmare 140 medarbetare, fördelade över länets fem sjukhus med störst verksamhet i Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen för Länssjukvård 2. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag för Region Norrbotten. 

Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Som verksamhetsområdeschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande arbetet mot en god och nära vård för våra medborgare, och tillika en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef Ögon, öron, näsa, hals och käk

Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av ögonsjukvård, öron, näsa, hals samt käkkirurgi i Region Norrbotten? Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen omfattar delar av länets specialistvård som Allmänkirurgi/urologi, Obstetrik/gynekologi, Ortopedi, Infektion/hud/lunga/reuma, Paramedicin, LSS/syn/hör samt Ögon/ÖNH/käk. Divisionen har cirka  1200 anställda och omsätter 2 miljarder... Visa mer
Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av ögonsjukvård, öron, näsa, hals samt käkkirurgi i Region Norrbotten?
Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen omfattar delar av länets specialistvård som Allmänkirurgi/urologi, Obstetrik/gynekologi, Ortopedi, Infektion/hud/lunga/reuma, Paramedicin, LSS/syn/hör samt Ögon/ÖNH/käk. Divisionen har cirka  1200 anställda och omsätter 2 miljarder kronor.

Vi söker
En verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, både inom ditt verksamhetsområde och mellan olika verksamheter inom regionen. Du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten. Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten. Vi ser att du har minst 3-5 års erfarenhet som chef. Erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå i en större organisation är meriterande likväl som erfarenhet inom verksamhetens specialiteter.
Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som chef ska du även stimulera till och ansvara för utveckling av arbetssätt och metoder. Du leder din egen ledningsgrupp för verksamheten som totalt omfattar närmare 140 medarbetare, fördelade över länets fem sjukhus med störst verksamhet i Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen för Länssjukvård 2. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag för Region Norrbotten. 

Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Som verksamhetsområdeschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande arbetet mot en god och nära vård för våra medborgare, och tillika en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetschef till Laboratoriemedicin, Sunderby sjukhus

Välkommen till Laboratoriemedicin i Norrbotten. Vi finns på fem orter i länet, Luleå/ Sunderbyn, Piteå, Kalix, Gällivare och Kiruna. Sammanlagt är vi ca 170 anställda inom flera olika yrkeskategorier, bland annat biomedicinska analytiker, läkare, undersköterskor samt administrativ personal. Vi söker biträdande verksamhetschef för Laboratoriemedicin som tillsammans med oss vill utveckla den kliniska laboratorieverksamheten i Norrbotten. Vi söker Vi söker d... Visa mer
Välkommen till Laboratoriemedicin i Norrbotten. Vi finns på fem orter i länet, Luleå/ Sunderbyn, Piteå, Kalix, Gällivare och Kiruna. Sammanlagt är vi ca 170 anställda inom flera olika yrkeskategorier, bland annat biomedicinska analytiker, läkare, undersköterskor samt administrativ personal. Vi söker biträdande verksamhetschef för Laboratoriemedicin som tillsammans med oss vill utveckla den kliniska laboratorieverksamheten i Norrbotten.

Vi söker
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig. Du har tidigare arbetsledarerfarenhet samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av laboratorieverksamhet. 
Vi söker dig som är en trygg och stabil ledare, du skapar engagemang och delaktighet och har ett strategiskt långsiktigt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det här får du arbeta med
Som biträdande verksamhetschef är du direkt underställd verksamhetsområdeschefen och du ingår i ledningsgruppen. Ditt fokus är att skapa engagemang och strategiskt leda enhetschefer i organisationen. Du bistår verksamhetsområdeschefen i att leda, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. I uppdraget ingår personalansvar för fem enhetschefer och fyra medarbetare i ledningsstaben.

Det här erbjuder vi dig
- Goda möjligheter till kompetensutveckling
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
En tillsvidareanställning på heltid. Anställningen är en tillvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande under tre år. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef ambulanssjukvård

Akut omhändertagande är ett relativt nytt verksamhetsområde i Region Norrbotten som samlar både den väg- och luftburna ambulanssjukvården samt länets akutmottagningar och IVAK-enheter. Verksamheten finns i länets alla kommuner fördelat på 17 orter. Området indelas i tre delar med var sin verksamhetschef; vägburen ambulanssjukvård, luftburen ambulanssjukvård samt akutmottagningar och IVAK-enheter. Vill just du vara med och fortsätta utveckla Akut omhänderta... Visa mer
Akut omhändertagande är ett relativt nytt verksamhetsområde i Region Norrbotten som samlar både den väg- och luftburna ambulanssjukvården samt länets akutmottagningar och IVAK-enheter. Verksamheten finns i länets alla kommuner fördelat på 17 orter. Området indelas i tre delar med var sin verksamhetschef; vägburen ambulanssjukvård, luftburen ambulanssjukvård samt akutmottagningar och IVAK-enheter. Vill just du vara med och fortsätta utveckla Akut omhändertagande i Region Norrbotten?
Vi söker
En verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten.
Som verksamhetschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten.
Du har en bakgrund som är relevant för verksamhetsområdet och gett dig erfarenheter att kunna utföra detta uppdrag i enlighet med ovanstående. Du har även tidigare chefserfarenhet.
Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för verksamhetens ständiga förbättringsarbete. Du leder ambulanssjukvårdens ledningsgrupp och har ett nära samarbete med dina chefskollegor i länet.
Som verksamhetschef är du direkt underställd verksamhetsområdeschef för akut omhändertagande. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har en viktig roll i det gemensamma uppdraget.
Du har även en viktig roll i samverkan med övriga aktörer inom området såsom polis, fjällräddning, SOS alarm, kommuner och i gränssamverkansfrågor.
Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Vi står mitt i en omställning mot ny driftsorganisation och som biträdande verksamhetschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande omställningsarbetet. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde, placeringsort enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande divisionschef till division Nära

Vill du vara en chef och ledare i en verksamhet i utveckling? Division Nära ansvarar för folktandvård och primärvård i Region Norrbotten. Inom divisionen arbetar cirka 1400 medarbetare varav drygt 1000 inom primärvården och knappt 400 inom folktandvården. I divisionen finns 24 hälsocentraler som drivs inom ramen för den egna regin samt 19 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård och tandteknisk verksamhet.  Vi söker Nu söker vi en biträdande divisionsch... Visa mer
Vill du vara en chef och ledare i en verksamhet i utveckling?
Division Nära ansvarar för folktandvård och primärvård i Region Norrbotten. Inom divisionen arbetar cirka 1400 medarbetare varav drygt 1000 inom primärvården och knappt 400 inom folktandvården. I divisionen finns 24 hälsocentraler som drivs inom ramen för den egna regin samt 19 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård och tandteknisk verksamhet. 
Vi söker
Nu söker vi en biträdande divisionschef till division Nära. Du som söker har en för uppdraget relevant
universitet- eller högskoleutbildning, meriterande om det är utbildning inom hälso- och sjukvård.
Önskvärt är att du har några års erfarenhet som chef och ledare.
Du utmärker dig genom din strukturella förmåga och ditt sätt att anpassa dig efter nya förutsättningar.
I rollen förväntas du stötta och skapa förutsättningar för verksamheten att arbeta med ständiga
förbättringar. Du har lätt för att samarbeta och samverka med andra såväl inom organisationen som i
externa relationer samtidigt som du är självgående i ditt ledarskap. I ditt arbete är du
ansvarstagande och lojal mot din arbetsgivare och du är en god arbetsgivarföreträdare.

Det här får du arbeta med
Som biträdande divisionschef har du chefsansvar för personal inom divisionens närstöd.Du har ett nära samarbete med divisionschef, som är din närmaste chef, och ditt uppdrag formas i nära samverkan mellan er båda. 
Som biträdande divisionschef ingår du i divisionens ledningsgrupp där du förväntas bidra till verksamheternas, divisionen och regionens bästa.

Det här erbjuder vi dig
- Introduktion och utbildning efter dina och verksamhetens behov
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Anställningen är på heltid, dagtid och din huvudsakliga arbetsplats är på Regionhuset i Luleå, resor kan förekomma i arbetet.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande divisionschef till division Nära

Vill du vara en chef och ledare i en verksamhet i utveckling? Division Nära ansvarar för folktandvård och primärvård i Region Norrbotten. Inom divisionen arbetar cirka 1400 medarbetare varav drygt 1000 inom primärvården och knappt 400 inom folktandvården. I divisionen finns 24 hälsocentraler som drivs inom ramen för den egna regin samt 19 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård och tandteknisk verksamhet.  Vi söker Nu söker vi en biträdande divisionsch... Visa mer
Vill du vara en chef och ledare i en verksamhet i utveckling?
Division Nära ansvarar för folktandvård och primärvård i Region Norrbotten. Inom divisionen arbetar cirka 1400 medarbetare varav drygt 1000 inom primärvården och knappt 400 inom folktandvården. I divisionen finns 24 hälsocentraler som drivs inom ramen för den egna regin samt 19 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård och tandteknisk verksamhet. 
Vi söker
Nu söker vi en biträdande divisionschef till division Nära. Du som söker har en för uppdraget relevant
universitet- eller högskoleutbildning, meriterande om det är utbildning inom hälso- och sjukvård.
Önskvärt är att du har några års erfarenhet som chef och ledare.
Du utmärker dig genom din strukturella förmåga och ditt sätt att anpassa dig efter nya förutsättningar.
I rollen förväntas du stötta och skapa förutsättningar för verksamheten att arbeta med ständiga
förbättringar. Du har lätt för att samarbeta och samverka med andra såväl inom organisationen som i
externa relationer samtidigt som du är självgående i ditt ledarskap. I ditt arbete är du
ansvarstagande och lojal mot din arbetsgivare och du är en god arbetsgivarföreträdare.

Det här får du arbeta med
Som biträdande divisionschef har du personalansvar för divisionens närstöd som består av controller,
administratörer och verksamhetsutvecklare. Du har ett nära samarbete med divisionschef, som är din närmaste chef, och ditt uppdrag formas i nära samverkan mellan er båda. 
Som biträdande divisionschef ingår du i divisionens ledningsgrupp där du förväntas bidra till verksamheternas, divisionen och regionens bästa.

Det här erbjuder vi dig
- Introduktion och utbildning efter dina och verksamhetens behov
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Anställningen är på heltid, dagtid och din huvudsakliga arbetsplats är på Regionhuset i Luleå, resor kan förekomma i arbetet.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande divisionschef till Länssjukvård 2

Vill du vara en chef och ledare i en verksamhet i utveckling?  Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Division Länssjukvård 2 omfattar delar av länets specialistvård. Allmänkirurgi/urologi, Hjärtsjukvård, Infektion/hud/reuma/lunga, Obstetrik/Gynekologi, Ortopedi, Paramedicin, Ögon/ÖNH/käk samt LSS/syn/hör. Divisionen har drygt 1300 anställda och omsätter 2 miljarder kronor. Vi söker En biträdande divisions... Visa mer
Vill du vara en chef och ledare i en verksamhet i utveckling? 
Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Division Länssjukvård 2 omfattar delar av länets specialistvård. Allmänkirurgi/urologi, Hjärtsjukvård, Infektion/hud/reuma/lunga, Obstetrik/Gynekologi, Ortopedi, Paramedicin, Ögon/ÖNH/käk samt LSS/syn/hör. Divisionen har drygt 1300 anställda och omsätter 2 miljarder kronor.

Vi söker
En biträdande divisionschef till division Länssjukvård 2. Du som söker har en för uppdraget relevant universitet- eller högskoleutbildning, meriterande om det är utbildning inom hälso- och sjukvård. Önskvärt är att du har några års erfarenhet som chef och ledare. 
Du utmärker dig genom din strukturella förmåga och ditt sätt att anpassa dig efter nya förutsättningar. Rollen innefattar att stötta och skapa förutsättningar för verksamheten att arbeta med ständiga förbättringar. Du har lätt att samarbeta och samverka med andra såväl inom organisationen som i de externa relationerna samtidigt som du är självgående i ditt ledarskap. I ditt arbete är du ansvarstagande och lojal mot din arbetsgivare och du är en god arbetsgivarföreträdare. 

Det här får du arbeta med 
Som biträdande divisionschef har du chefsansvar för personal inom divisionens närstöd. Du har ett nära samarbete med divisionschef, som är din närmaste chef, och ditt uppdrag formas i samverkan mellan er båda. Som biträdande divisionschef ingår du i divisionens ledningsgrupp där du förväntas bidra till verksamheternas, divisionen och regionens bästa. 

Det här erbjuder vi dig
Introduktion och utbildning efter dina och verksamhetens behov. 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Anställningen är på heltid, dagtid och din huvudsakliga arbetsplats är på Regionhuset i Luleå, resor kan förekomma i arbetet. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande divisionschef till Länssjukvård 2

Vill du vara en chef och ledare i en verksamhet i utveckling?  Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Division Länssjukvård 2 omfattar delar av länets specialistvård. Allmänkirurgi/urologi, Hjärtsjukvård, Infektion/hud/reuma/lunga, Obstetrik/Gynekologi, Ortopedi, Paramedicin, Ögon/ÖNH/käk samt LSS/syn/hör. Divisionen har drygt 1300 anställda och omsätter 2 miljarder kronor. Vi söker En biträdande divisions... Visa mer
Vill du vara en chef och ledare i en verksamhet i utveckling? 
Division Länssjukvård 2 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Division Länssjukvård 2 omfattar delar av länets specialistvård. Allmänkirurgi/urologi, Hjärtsjukvård, Infektion/hud/reuma/lunga, Obstetrik/Gynekologi, Ortopedi, Paramedicin, Ögon/ÖNH/käk samt LSS/syn/hör. Divisionen har drygt 1300 anställda och omsätter 2 miljarder kronor.

Vi söker
En biträdande divisionschef till division Länssjukvård 2. Du som söker har en för uppdraget relevant universitet- eller högskoleutbildning, meriterande om det är utbildning inom hälso- och sjukvård. Önskvärt är att du har några års erfarenhet som chef och ledare. 
Du utmärker dig genom din strukturella förmåga och ditt sätt att anpassa dig efter nya förutsättningar. Rollen innefattar att stötta och skapa förutsättningar för verksamheten att arbeta med ständiga förbättringar. Du har lätt att samarbeta och samverka med andra såväl inom organisationen som i de externa relationerna samtidigt som du är självgående i ditt ledarskap. I ditt arbete är du ansvarstagande och lojal mot din arbetsgivare och du är en god arbetsgivarföreträdare. 

Det här får du arbeta med 
Som biträdande divisionschef har du chefsansvar för personal inom divisionens närstöd. Du har ett nära samarbete med divisionschef, som är din närmaste chef, och ditt uppdrag formas i samverkan mellan er båda. Som biträdande divisionschef ingår du i divisionens ledningsgrupp där du förväntas bidra till verksamheternas, divisionen och regionens bästa. 

Det här erbjuder vi dig
Introduktion och utbildning efter dina och verksamhetens behov. 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Anställningen är på heltid, dagtid och din huvudsakliga arbetsplats är på Regionhuset i Luleå, resor kan förekomma i arbetet. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef Barn- och ungdomspsykiatri

Vill du leda utvecklingen av barn- och ungdomspsykiatrin i Norrbotten?  Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) finns till för barn, ungdomar och deras familjer i behov av specialistvård och är en del av Barnsjukvården.  BUP erbjuder heldygnsvård vid Sunderby sjukhus och har öppenvårdsmottagningar i Luleå/Boden, Kalix, Piteå och Gällivare. Inom BUP finns även en nystartad neuropsykiatrisk enhet samt BUP-linjen. Som verksamhetschef har du en nyckelroll i utveckli... Visa mer
Vill du leda utvecklingen av barn- och ungdomspsykiatrin i Norrbotten? 
Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) finns till för barn, ungdomar och deras familjer i behov av specialistvård och är en del av Barnsjukvården.  BUP erbjuder heldygnsvård vid Sunderby sjukhus och har öppenvårdsmottagningar i Luleå/Boden, Kalix, Piteå och Gällivare. Inom BUP finns även en nystartad neuropsykiatrisk enhet samt BUP-linjen. Som verksamhetschef har du en nyckelroll i utvecklingen av BUPs verksamhet i hela länet.

Vi söker
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning företrädesvis inom hälso-och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare chefs-eller ledarerfarenhet. Vi värderar att du har goda kunskaper om svenskt hälso-och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrka verksamheter.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person har du god ledarskapsförmåga där du leder och motiverar andra chefer och medarbetare att uppnå verksamhetens mål. Du har intresse och förmåga att utveckla verksamheter. Du är strategisk och ser till den långsiktiga betydelsen, du arbetar självständigt men ser även nyttan av att samarbeta med andra. För rollen krävs att du har ett strukturerat arbetssätt och att du leder med hög tillit till dina medarbetare.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef har du uppdrag att samordna och målinriktat leda Barn- och ungdomspsykiatrins arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet. Du leder genom att coacha och motivera verksamhetens enhetschefer och arbetar för ständig förbättring. Du leder en trevlig och kompetent ledningsgrupp och har ett nära samarbete med dina chefskollegor.
Som verksamhetschef är du underställd verksamhetsområdeschefen för Barnsjukvården. Du ingår i Barnsjukvårdens ledningsgrupp och har en viktig roll i Barnsjukvårdens gemensamma uppdrag.
Barn- och ungdomspsykiatrin omfattar ca 85 medarbetare inom flertalet yrkeskategorier som tillsammans arbeta för att erbjuda barnet och familjen en god psykiatrisk vård. 

Det här erbjuder vi dig
En strukturerad och individanpassad introduktion. Du erbjuds utbildning och handledning efter dina och verksamhetens behov. 
-Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst i din grundprofession med chefsförordnande på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Sunderbyn eller enligt överenskommelse, men arbetet innefattar ett länsuppdrag och har mottagningar i Gällivare, Kalix, Piteå och Luleå.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef VO akut omhändertagande

Region Norrbotten verkar över ett område som utgör 25% av Sveriges yta och här bor 250 000 invånare. Vår verksamhet bedrivs inom både högalpin fjällterräng, kust och hav, städer och allt däremellan. Akutmottagningar och IVAK-enheter finns på samtliga fem sjukhus i länet, den vägburna ambulanssjukvården är fördelad på 15 ambulansstationer och den flygande ambulanssjukvården vid en helikopterbas. Akut omhändertagande är ett nytt verksamhetsområde i Region No... Visa mer
Region Norrbotten verkar över ett område som utgör 25% av Sveriges yta och här bor 250 000 invånare. Vår verksamhet bedrivs inom både högalpin fjällterräng, kust och hav, städer och allt däremellan. Akutmottagningar och IVAK-enheter finns på samtliga fem sjukhus i länet, den vägburna ambulanssjukvården är fördelad på 15 ambulansstationer och den flygande ambulanssjukvården vid en helikopterbas.
Akut omhändertagande är ett nytt verksamhetsområde i Region Norrbotten som samlar både den väg- och luftburna ambulanssjukvården samt länets akutmottagningar och IVAK-enheter. Området indelas i tre delar med var sin verksamhetschef; vägburen ambulanssjukvård, luftburen ambulanssjukvård samt akutmottagningar och IVAK-enheter.
Vill just du vara med och utveckla Akut omhändertagande i Region Norrbotten?

Vi söker
Dig som är nytänkande, ser möjligheter och har intresse för att utveckla verksamheter. Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat och du ser potentialen i att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens och initiativkraft. Du har ett coachande ledarskap och du ser vikten av att skapa en bra arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Som person är du utvecklingsinriktad och prestigelös och du har en god kommunikationsförmåga. Du är duktig på att sätta mål och att följa upp verksamheten. Ditt ledarskap präglas av din förmåga att leda, prioritera och slutföra för att uppnå resultat. För oss är dina personliga egenskaper och utvecklingsambition mycket viktig.
Vi söker dig som har tidigare chefserfarenhet, gärna minst 3-5 års erfarenhet. Erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå och i en större organisation är meriterande likaså erfarenhet av att driva förändringsarbete. Du har ett intresse av ledarskap och en högskoleutbildning som är adekvat för uppdraget. Om du har tidigare erfarenhet av arbete inom akutsjukvård eller liknande så är det meriterande.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du att samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete inom hela länet. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetsområdeschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för verksamhetens ständiga förbättringsarbete. Du leder ledningsgruppen för VO akut omhändertagande och du har ett nära samarbete med dina chefer inom verksamhetsområdet i länet.  
Som verksamhetsområdeschef är du underställd divisionschefen för division Länssjukvård 1. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag.

Det här erbjuder vi dig
Regionen erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk arbetsmiljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Du erbjuds ett tidsbegränsat chefsfördnande på tre år med möjlghet till förlängning. I grunden erhåller du en tillsvidareanställning i din grundprofession. Anställningen är på heltid med placering på Sunderby sjukhus eller annan sjukhusort enligt överenskommelse. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande divisionschef till Länssjukvård 1

Vill du vara en chef och ledare i en verksamhet i utveckling?  Division Länssjukvård 1 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen har verksamhet i hela länet och omfattar akut omhändertagande, internmedicin, neurocentrum och barnsjukvård.  Vi söker En biträdande divisionschef till division Länssjukvård 1. Du som söker har en för uppdraget relevant universitet- eller högskoleutbildning, meriterande om det är utbildning inom... Visa mer
Vill du vara en chef och ledare i en verksamhet i utveckling? 
Division Länssjukvård 1 är en av fem hälso- och sjukvårdsdivisioner i Region Norrbotten. Divisionen har verksamhet i hela länet och omfattar akut omhändertagande, internmedicin, neurocentrum och barnsjukvård. 

Vi söker
En biträdande divisionschef till division Länssjukvård 1. Du som söker har en för uppdraget relevant universitet- eller högskoleutbildning, meriterande om det är utbildning inom hälso- och sjukvård. Önskvärt är att du har några års erfarenhet som chef och ledare. 
Du utmärker dig genom din strukturella förmåga och ditt sätt att anpassa dig efter nya förutsättningar. I rollen förväntas du stötta och skapa förutsättningar för verksamheten att arbeta med ständiga förbättringar. Du har lätt att samarbeta och samverka med andra såväl inom organisationen som i de externa relationerna samtidigt som du är självgående i ditt ledarskap. I ditt arbete är du ansvarstagande och lojal mot din arbetsgivare och du är en god arbetsgivarföreträdare. 

Det här får du arbeta med 
Som biträdande divisionschef har du chefsansvar för medarbetare inom divisionens närstöd. Du har ett nära samarbete med divisionschef, som även är din närmaste chef, och ditt uppdrag formas i samverkan mellan er båda. Som biträdande divisionschef ingår du i divisionens ledningsgrupp där du förväntas bidra till verksamheternas, divisionen och regionens bästa. 

Det här erbjuder vi dig
Introduktion och utbildning efter dina och verksamhetens behov. 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning inom divisionen i din grundprofession samt ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år med möjlighet till förlängning. Anställningen är på heltid, dagtid och din huvudsakliga arbetsplats är på Regionhuset i Luleå, resor kan förekomma i arbetet. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef Obstetrik och gynekologi

Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av förlossningsvård och gynekologi i Region Norrbotten? Vi söker En verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, både inom ditt verksamhetsområde och mellan olika verksamheter inom regionen. Du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för at... Visa mer
Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av förlossningsvård och gynekologi i Region Norrbotten?

Vi söker
En verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, både inom ditt verksamhetsområde och mellan olika verksamheter inom regionen. Du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten. Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten.
Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som chef ska du även stimulera till och ansvara för utveckling av arbetssätt och metoder. Du leder din egen ledningsgrupp för obstetrik och gynekologins verksamhet som totalt omfattar närmare 200 medarbetare, fördelade över länets fem sjukhus med störst verksamhet i Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen för Länssjukvård 2. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag för Region Norrbotten. 

Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Som verksamhetsområdeschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande arbetet mot en god och nära vård för våra medborgare, och tillika en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
För frågor till arbetsgivaren finns både HR-ansvarig och Divisionschef tillgängliga. Efter 25 augusti kontaktas Jan Sundqvist 072-2463190, som då blir tf Divisionschef 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef Obstetrik och gynekologi

Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av förlossningsvård och gynekologi i Region Norrbotten? Vi söker En verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, både inom ditt verksamhetsområde och mellan olika verksamheter inom regionen. Du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för at... Visa mer
Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av förlossningsvård och gynekologi i Region Norrbotten?

Vi söker
En verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, både inom ditt verksamhetsområde och mellan olika verksamheter inom regionen. Du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten. Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten.
Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som chef ska du även stimulera till och ansvara för utveckling av arbetssätt och metoder. Du leder din egen ledningsgrupp för obstetrik och gynekologins verksamhet som totalt omfattar närmare 200 medarbetare, fördelade över länets fem sjukhus med störst verksamhet i Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen för Länssjukvård 2. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag för Region Norrbotten. 

Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Som verksamhetsområdeschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande arbetet mot en god och nära vård för våra medborgare, och tillika en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
För frågor till arbetsgivaren finns både HR-ansvarig och Divisionschef tillgängliga. Efter 25 augusti kontaktas Jan Sundqvist 072-2463190, som då blir tf Divisionschef 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chefssekreterare barn- och ungdomsmedicin/habilitering, Sunderbyn sjukhus

Kom och bli en av oss! Vi inom barn- och ungdomsmedicin/habiliteringen är i behov av en till chefssekreterare.  Vi söker Vi söker dig som är utbildad sekreterare eller administratör alternativt arbetserfarenheter som chef bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som chefssekreterare. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i digitala arbetsverktyg kopplat till personal och administrationsfrågor.  Vi lägger stor v... Visa mer
Kom och bli en av oss! Vi inom barn- och ungdomsmedicin/habiliteringen är i behov av en till chefssekreterare. 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad sekreterare eller administratör alternativt arbetserfarenheter som chef bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som chefssekreterare. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i digitala arbetsverktyg kopplat till personal och administrationsfrågor. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är flexibel, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till verksamhetens bästa i beslut och agerande. Vi ser även att du är strukturerad, självständig och stabil. 

Det här får du arbeta med
Barn- och ungdomsmedicin och barn- och ungdomshabilitering är en del av verksamhetsområde barnsjukvård som även består av barn- och ungdomspsykiatri. Barn- och ungdomsmedicin och barn- och ungdomshabilitering erbjuder specialistvård och har öppenvårdsmottagningar på Sunderby sjukhus. Det finns två heldygnsvårdavdelningar, och en lekterapi. Under 2022 fortsätter VO-ledningen ställa om till länsklinik.
Som chefssekreterare på barnkliniken har du ett brett arbetsområde. Du jobbar tätt ihop med verksamhetschefen och tar hand om såväl små som stora saker. I arbetsuppgifterna
ingår bland annat att hantera HR-uppgifter som att skriva anställningsavtal, fakturering, hantera ärenden från Patientnämnden, LÖF och IVO, göra loggkontroller, lägga upp personer i iHSAK och VAS. Arbetet innebär även att boka in möten och skriva protokoll åt ledningsgruppen och
ta ut statistik.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef, barn- och ungdomsmedicin, barn- och ungdomshabiliteri ...

Barn- och ungdomsmedicin och barn- och ungdomshabilitering är en del av Verksamhetsområde Barnsjukvård som även består av barn- och ungdomspsykiatri. Barn- och ungdomsmedicin och barn- och ungdomshabilitering erbjuder specialistvård och har öppenvårdsmottagningar på Gällivare och Kiruna Sjukhus samt mottagningar i Piteå och Kalix. Det finns en heldygnsvårdavdelning i Gällivare Vi söker Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning, företräde... Visa mer
Barn- och ungdomsmedicin och barn- och ungdomshabilitering är en del av Verksamhetsområde Barnsjukvård som även består av barn- och ungdomspsykiatri. Barn- och ungdomsmedicin och barn- och ungdomshabilitering erbjuder specialistvård och har öppenvårdsmottagningar på Gällivare och Kiruna Sjukhus samt mottagningar i Piteå och Kalix. Det finns en heldygnsvårdavdelning i Gällivare

Vi söker
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person har du god ledarskapsförmåga där du leder och
motiverar andra. Du är strategisk och har en helhetssyn där du ser till det större och långsiktiga perspektivet. Vidare kommuniserar du på ett tydligt sätt och har god samarbetsförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef förväntas du samordna och målinriktat leda enheternas arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för enheternas fortsatta framgång. I din roll som verksamhetschef för barn- och ungdomsmedicin, barn- och ungdomshabilitering i Gällivare/Kiruna samt mottagningar i Kalix och Piteå ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för enheternas ständiga förbättringsarbete. Du leder ledningsgruppen för verksamheten och har ett nära samarbete med dina chefskollegor. Du har även externa kontakter med vårdgrannar.
Som verksamhetschef är du underställd verksamhetsområdeschefen för Barnsjukvården. Du ingår i Barnsjukvårdens ledningsgrupp och har en viktig roll i verksamhetsområdets gemensamma uppdrag. Du har ett övergripande ansvar för barn- och ungdomshabiliteringsfrågor i länet.

Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö, vi står mitt i en omorganisation. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning i grundprofession med chefsförordnande på tre år. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort efter överenskommelse. 
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef VO barnsjukvård

Barnsjukvården i Norrbotten omfattar de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabilitering och barnpsykiatri i nära samverkan och lokaliserade så nära varandra som möjligt inom det så kallade ”Barnhuset” på varje ort. De största verksamheterna finns vid Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus och där bedrivs också länets slutenvård. Specialistmottagningar i öppenvård finns i Piteå, Kalix och Kiruna. Under hösten 2022 fortsätter VO-ledningen ställa om till lä... Visa mer
Barnsjukvården i Norrbotten omfattar de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabilitering och barnpsykiatri i nära samverkan och lokaliserade så nära varandra som möjligt inom det så kallade ”Barnhuset” på varje ort. De största verksamheterna finns vid Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus och där bedrivs också länets slutenvård. Specialistmottagningar i öppenvård finns i Piteå, Kalix och Kiruna. Under hösten 2022 fortsätter VO-ledningen ställa om till länsklinik.

Vi söker
Dig som är nytänkande, ser möjligheter och har intresse för att utveckla verksamheter. Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat och du ser potentialen i att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens och initiativkraft. Du har ett coachande ledarskap och du ser vikten av att skapa en bra arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Som person är du utvecklingsinriktad och prestigelös och du har en god kommunikationsförmåga. Du är duktig på att sätta mål och att följa upp verksamheten. Ditt ledarskap präglas av din förmåga att leda, prioritera och slutföra för att uppnå resultat.

För oss är dina personliga egenskaper och utvecklingsambition mycket viktig. Vi söker dig som har tidigare chefserfarenhet och vi ser gärna att du minst har 3-5 års erfarenhet. Erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå och i en större organisation är meriterande likaså erfarenhet av att driva förändringsarbete. Du har ett intresse av ledarskap och en högskoleutbildning som är adekvat för uppdraget. Om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård eller liknande så är det meriterande.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du att samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete inom hela länet. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetsområdeschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för verksamhetens ständiga förbättringsarbete. Du leder barnsjukvårdens ledningsgrupp och du har ett nära samarbete med dina chefer inom barnsjukvården i länet. I rollen som verksamhetsområdeschef har du stor möjlighet att påverka processen inför verkställandet av den nya organisationen inom verksamhetsområdet.

Som verksamhetsområdeschef är du underställd divisionschefen för division Länssjukvård 1. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag.

Det här erbjuder vi dig
Regionen erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk arbetsmiljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Du erbjuds ett tidsbegränsat chefsfördnande på tre år med möjlghet till förlängning. I grunden erhåller du en tillsvidareanställning i din grundprofession. Anställningen är på heltid med placering på Sunderby sjukhus eller annan sjukhusort enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chefssekreterare barn- och ungdomsmedicin/habilitering, Sunderbyn sjukhus

Kom och bli en av oss! Vi inom barn- och ungdomsmedicin/habiliteringen är i behov av en till chefssekreterare.  Vi söker Vi söker dig som är utbildad sekreterare eller administratör alternativt arbetserfarenheter som chef bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som chefssekreterare. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i digitala arbetsverktyg kopplat till personal och administrationsfrågor.  Vi lägger stor v... Visa mer
Kom och bli en av oss! Vi inom barn- och ungdomsmedicin/habiliteringen är i behov av en till chefssekreterare. 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad sekreterare eller administratör alternativt arbetserfarenheter som chef bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som chefssekreterare. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i digitala arbetsverktyg kopplat till personal och administrationsfrågor. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är flexibel, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till verksamhetens bästa i beslut och agerande. Vi ser även att du är strukturerad, självständig och stabil. 

Det här får du arbeta med
Barn- och ungdomsmedicin och barn- och ungdomshabilitering är en del av verksamhetsområde barnsjukvård som även består av barn- och ungdomspsykiatri. Barn- och ungdomsmedicin och barn- och ungdomshabilitering erbjuder specialistvård och har öppenvårdsmottagningar på Sunderby sjukhus. Det finns två heldygnsvårdavdelningar, och en lekterapi. Under 2022 fortsätter VO-ledningen ställa om till länsklinik.
Som chefssekreterare på barnkliniken har du ett brett arbetsområde. Du jobbar tätt ihop med verksamhetschefen och tar hand om såväl små som stora saker. I arbetsuppgifterna
ingår bland annat att hantera HR-uppgifter som att skriva anställningsavtal, fakturering, hantera ärenden från Patientnämnden, LÖF och IVO, göra loggkontroller, lägga upp personer i iHSAK och VAS. Arbetet innebär även att boka in möten och skriva protokoll åt ledningsgruppen och
ta ut statistik.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst i grundprofession med chefsförordnande på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande verksamhetsområdeschef till Psykiatrin, Sunderby sjukhus

I vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn där slutenvårdenmöter sina patienter, har vi tillsammans totalt 36 vårdplatser.  I Psykiatrihuset finns PIVA, Psykiatriska akutvårdsavdelningar, Beroendecentrum med tillhörande LARO mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT mottagning samt en Psykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Hos oss får du leda en spännande verksamhet i förändring. Våra medarbetare består av flertalet olika kompetenser och sp... Visa mer
I vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn där slutenvårdenmöter sina patienter, har vi tillsammans totalt 36 vårdplatser.  I Psykiatrihuset finns PIVA, Psykiatriska akutvårdsavdelningar, Beroendecentrum med tillhörande LARO mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT mottagning samt en Psykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Hos oss får du leda en spännande verksamhet i förändring. Våra medarbetare består av flertalet olika kompetenser och specialiteter, vilket ger en levande miljö med bred kompetens och ett roligt samarbetsklimat. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge våra patienter en god och säker vård. Välkommen med din ansökan! 

Vi söker
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter.
Som biträdande verksamhetsområdeschef är det viktigt att du har en strategisk förmåga, kan arbeta för att utveckla teambaserade arbetssätt och bidra till att VO Psykiatri Sunderby sjukhus når uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan leda mot gemensamma mål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Den biträdande verksamhetsområdeschefen har det övergripande ansvaret för omvårdnadsansvarig, personal, ekonomi och arbetsmiljö inom staben. Tillsammans med verksamhetsområdeschef så förväntas du samordna och målinriktat leda enheternas arbete. Ditt ledarskap är avgörande för enheternas fortsatta framgång. I din roll som biträdande verksamhetsområdeschef för psykiatrin vid Sunderby sjukhus ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för enheternas ständiga förbättringsarbete.
Du leder tillsammans med verksamhetsområdeschefen ledningsgruppen för verksamheten och har ett nära samarbete med dina chefskollegor. Du har även externa kontakter med vårdgrannar. Tillsammans med verksamhetsområdeschefen ansvarar du för omvårdnadspersonal och enhetschefer vid Sunderby sjukhus. Du ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde psykiatri Sunderby sjukhus. Biträdande verksamhetsområdeschef är organisatoriskt underställd verksamhetsområdeschef.


Det här erbjuder vi dig
- Introduktion till din roll som chef och ledarskapsutbildningar
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef Obstetrik och gynekologi

Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av förlossningsvård och gynekologi i Region Norrbotten? Vi söker En verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, både inom ditt verksamhetsområde och mellan olika verksamheter inom regionen. Du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för at... Visa mer
Vill du vara en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av förlossningsvård och gynekologi i Region Norrbotten?

Vi söker
En verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, både inom ditt verksamhetsområde och mellan olika verksamheter inom regionen. Du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten. Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten.
Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som chef ska du även stimulera till och ansvara för utveckling av arbetssätt och metoder. Du leder din egen ledningsgrupp för obstetrik och gynekologins verksamhet som totalt omfattar närmare 200 medarbetare, fördelade över länets fem sjukhus med störst verksamhet i Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen för Länssjukvård 2. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag för Region Norrbotten. 

Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Som verksamhetsområdeschef har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande arbetet mot en god och nära vård för våra medborgare, och tillika en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus. Resor i tjänsten förekommer. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef VO barnsjukvård

Barnsjukvården i Norrbotten omfattar de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabilitering och barnpsykiatri i nära samverkan och lokaliserade så nära varandra som möjligt inom det så kallade ”Barnhuset” på varje ort. De största verksamheterna finns vid Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus och där bedrivs också länets slutenvård. Specialistmottagningar i öppenvård finns i Piteå, Kalix och Kiruna. Under hösten 2022 fortsätter VO-ledningen ställa om till lä... Visa mer
Barnsjukvården i Norrbotten omfattar de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabilitering och barnpsykiatri i nära samverkan och lokaliserade så nära varandra som möjligt inom det så kallade ”Barnhuset” på varje ort. De största verksamheterna finns vid Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus och där bedrivs också länets slutenvård. Specialistmottagningar i öppenvård finns i Piteå, Kalix och Kiruna. Under hösten 2022 fortsätter VO-ledningen ställa om till länsklinik.

Vi söker
Dig som är nytänkande, ser möjligheter och har intresse för att utveckla verksamheter. Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat och du ser potentialen i att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens och initiativkraft. Du har ett coachande ledarskap och du ser vikten av att skapa en bra arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Som person är du utvecklingsinriktad och prestigelös och du har en god kommunikationsförmåga. Du är duktig på att sätta mål och att följa upp verksamheten. Ditt ledarskap präglas av din förmåga att leda, prioritera och slutföra för att uppnå resultat.

För oss är dina personliga egenskaper och utvecklingsambition mycket viktig. Vi söker dig som har tidigare chefserfarenhet och vi ser gärna att du minst har 3-5 års erfarenhet. Erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå och i en större organisation är meriterande likaså erfarenhet av att driva förändringsarbete. Du har ett intresse av ledarskap och en högskoleutbildning som är adekvat för uppdraget. Om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård eller liknande så är det meriterande.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du att samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete inom hela länet. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetsområdeschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för verksamhetens ständiga förbättringsarbete. Du leder barnsjukvårdens ledningsgrupp och du har ett nära samarbete med dina chefer inom barnsjukvården i länet. I rollen som verksamhetsområdeschef har du stor möjlighet att påverka processen inför verkställandet av den nya organisationen inom verksamhetsområdet.

Som verksamhetsområdeschef är du underställd divisionschefen för division Länssjukvård 1. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag.

Det här erbjuder vi dig
Regionen erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk arbetsmiljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Du erbjuds ett tidsbegränsat chefsfördnande på tre år med möjlghet till förlängning. I grunden erhåller du en tillsvidareanställning i din grundprofession. Anställningen är på heltid med placering på Sunderby sjukhus eller annan sjukhusort enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef akutmottagningar och IVAK enheter

Region Norrbotten verkar över ett område som utgör 25% av Sveriges yta och här bor 250 000 invånare. Vår verksamhet bedrivs inom både högalpin fjällterräng, kust och hav, städer och allt däremellan. Akutmottagningar och IVAK-enheter finns på samtliga fem sjukhus i länet, den vägburna ambulanssjukvården är fördelad på 15 ambulansstationer och den flygande ambulanssjukvården vid en helikopterbas. Akut omhändertagande är ett nytt verksamhetsområde i Region No... Visa mer
Region Norrbotten verkar över ett område som utgör 25% av Sveriges yta och här bor 250 000 invånare. Vår verksamhet bedrivs inom både högalpin fjällterräng, kust och hav, städer och allt däremellan. Akutmottagningar och IVAK-enheter finns på samtliga fem sjukhus i länet, den vägburna ambulanssjukvården är fördelad på 15 ambulansstationer och den flygande ambulanssjukvården vid en helikopterbas.
Akut omhändertagande är ett nytt verksamhetsområde i Region Norrbotten som samlar både den väg- och luftburna ambulanssjukvården samt länets akutmottagningar och IVAK-enheter. Området indelas i tre delar med var sin verksamhetschef; vägburen ambulanssjukvård, luftburen ambulanssjukvård samt akutmottagningar och IVAK-enheter.
Vill just du vara med och utveckla Akut omhändertagande i Region Norrbotten?

Vi söker
En verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten.
Som verksamhetschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten.
Du har en bakgrund som är relevant för verksamhetsområdet och gett dig erfarenheter att kunna utföra detta uppdrag i enlighet med ovanstående. Du har även tidigare chefserfarenhet.
Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för verksamhetens ständiga förbättringsarbete. Ditt ansvarsområde innefattar akutmottagningar inklusive IVAK-enheter i hela länet och till din hjälp har du en biträdande verksamhetschef samt lokala enhetschefer. Du leder akutmottagningarna/IVAK:s ledningsgrupp och har ett nära samarbete med dina chefskollegor i länet.
Som verksamhetschef är du direkt underställd verksamhetsområdeschef för akut omhändertagande. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har en viktig roll i det gemensamma uppdraget.
Du har även en viktig roll i samverkan med övriga aktörer inom området såsom polis, fjällräddning, SOS alarm, kommuner och i gränssamverkansfrågor.

Det här erbjuder vi dig
Akut omhändertagande i Region Norrbotten är inne i en spännande fas med en nyligen genomförd övergång till ett länsövergripande arbetssätt och en snabb utveckling inom exempelvis distansvård med hjälp av olika tekniska lösningar, akutläkarkonceptet med egna akutplatser på sjukhusen etc. Omställningsarbetet är precis påbörjat och som verksamhetschef har du stora möjligheter att påverka arbetet så vi kan tillgodose en god, säker och likvärdig vård. Som chef och ledare får du helt enkelt ett utmanande jobb i en dynamisk miljö.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde, placeringsort enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan!
Vid frågor kontakta:
Verksamhetsområdeschef Anna Alm Andersson, 0920-282000, [email protected]
Fackliga kontaktperson:
Kommunal, Lena Vikberg, [email protected]
Vårdförbundet, Karin Jonsson, [email protected]
NLF, Jonas Adolfsson, [email protected]
SACO, Eva Hendersson, [email protected]
Ledarna, Eva-Marie Fellermark, [email protected]
Vision, Per vestin, [email protected] Visa mindre

Verksamhetsledare - Resurscentrum för Litteratur

Om arbetsplatsen Region Norrbotten har i uppdrag att göra konst och kultur tillgängligt för dig som är norrbottning eller besökare. För det arbetet ansvarar kulturenheten som tillhör Avdelningen för regional utveckling vid Region Norrbotten. Kulturenheten har det samlade ansvaret för Region Norrbottens insatser inom kulturområdet utifrån kultursamverkansmodellen. Kulturenheten innefattar ett kansli samt verksamheterna Norrbottens Museum, Norrbottensmusiken... Visa mer
Om arbetsplatsen
Region Norrbotten har i uppdrag att göra konst och kultur tillgängligt för dig som är norrbottning eller besökare. För det arbetet ansvarar kulturenheten som tillhör Avdelningen för regional utveckling vid Region Norrbotten.
Kulturenheten har det samlade ansvaret för Region Norrbottens insatser inom kulturområdet utifrån kultursamverkansmodellen. Kulturenheten innefattar ett kansli samt verksamheterna Norrbottens Museum, Norrbottensmusiken, Regionbibliotek samt Kulturfrämjande. Resurscentrum för litteratur ingår i den Kulturfrämjande verksamheten. Verksamheterna håller hög nationell kvalitet, har välutvecklade kontaktnät och god samverkan med länets kommuner, föreningar, organisationer och kulturutövare.
Resurscentrum för litteratur startades av Region Norrbotten 2015. Syftet med Resurscentrum för litteratur är att lyfta litteraturen som konstform och att underlätta författarskap, utgivning av litteratur och litteratursamverkan i Norrbotten. Verksamheten ska vara ett nav i det litterära Norrbotten. Resurscentrum för litteratur ger råd och stöd till författare, skribenter, förlag, litterära översättare och andra aktörer inom litteraturområdet i Norrbotten inom områden som bland annat finansiering, marknadsföring, skrivande, samverkan, e-böcker, mentorskap och egenutgivning.
Verksamheten utgår från målen i Kulturplan för Norrbotten.

Vi söker
Vi söker dig som har
- eftergymnasial utbildning med för arbetet lämplig inriktning
- är välorienterad inom litteraturområdet samt har breda kontaktytor
- har förmåga att arbeta självständigt och målinriktat
- har vana att tala inför publik samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
Goda språkkunskaper i engelska och B-körkort är krav.
Meriterande är kunskaper i ett eller flera av de nationella minoritetsspråken.
Som person är du initiativtagande, du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du har god samarbetsförmåga, du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa dig till andra men du är också självständig och har mod att agera efter din egen övertygelse. Du har en helhetsyn och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Meriterande om du är kreativ och har idéer och förslag på nya angreppssätt, har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Meriterande om du är ekonomisk medveten, du förstår och tillämpar affärsmässiga principer. fokuserar på kvalitet och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.

Det här får du arbeta med
Du arbetar strategiskt och operativt på regional nivå med att driva och utveckla Resurscentrum för litteratur.
Du underhåller och utvecklar nätverk inom såväl litteraturområdet som näringslivet – främst lokalt och regionalt, men även nationellt. Verksamheten utgår från behov hos målgruppen och du initierar projekt, utbildningar och aktiviteter.
Du samarbetar och skapar mervärde tillsammans med andra regionala funktioner och institutioner inom biblioteks- och litteraturområdet, som exempelvis Regionbibliotek Norrbotten. Du samarbetar med civila samhället: till exempel näringsliv, föreningar, lokala scener etc

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter 
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Heltidstjänst med provanställning och tillträde så snart som möjligt.
Du är underställd Kulturchef i avdelningen för regional utveckling Region Norrbotten, med placering i Luleå.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?
Kontakta Kulturchef Peppe Bergström Hesselbom för frågor, telefon 073-0221380 [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chef till Falck och Previa i Luleå

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se. Har du arbetat med kunder och försäljning? Tycker du om att coacha medarbetare? Är du en teamspelare? Då är d... Visa mer
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Har du arbetat med kunder och försäljning? Tycker du om att coacha medarbetare? Är du en teamspelare? Då är det dig vi söker!

Vi söker en engagerad chef som kommer att fortsätta utveckla enheten och bibehålla dess stabila grund tillsammans med medarbetarna. Vår framgång vilar på våra medarbetares kompetens och engagemang. Vår verksamhet präglas av arbetsglädje i en miljö där man kan utvecklas, vara delaktig och känna stolthet.

Som konsultchef kommer du ha personal-, budget- och resultatansvar för enheten samt ansvar för att säkerställa en god och kvalitativ leverans mot kund. En del av ditt arbete kommer bestå av att möta enhetens kunder, med fokus på att utveckla affären och skapa långsiktiga relationer. Du skapar en effektiv verksamhetsplanering och hanterar kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö med en stor bredd av olika arbetsuppgifter. Det dagliga arbetet präglas av det nära ledarskapet och att coacha och utveckla dina medarbetare.

Du samarbetar med dina chefskollegor och bidrar därmed aktivt till utvecklingen i bolaget. För oss är du en nyckelperson i arbetet med att fortsätta vara Sveriges bästa Företagshälsa och Nordens största hälsobolag!

Vi söker dig som har:
- Chefs- och ledarerfarenhet av att leda specialister inom företagshälsa
- Kunskap och erfarenhet av ekonomistyrning
- Erfarenhet av sälj- och kundarbete
- Tidigare fullt budget- och resultatansvar för ca 15-30 miljoner kr
- Akademisk utbildning
- Erfarenhet av att arbeta i större organisationer
- God kompetens i Excel

Vi ser att du är en lyhörd person med driv och förmåga att motivera och engagera andra. Du är en utvecklingsinriktad chef som är van vid att fatta beslut. Vidare är du skicklig på att bygga långsiktiga relationer samt se nya affärsmöjligheter för att utveckla affären, skapa värde för kunden och därmed enheten. Erfarenhet från företagshälsobranschen eller liknande bransch är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Du har körkort för bil och tillgång till egen bil i tjänsten. Du rapporterar till Affärsområdeschef för Region Norr.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Jonas Rindeskog på [email protected] alternativt tel nr 0660-860 15.

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-20. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef akutmottagningar och IVAK enheter

Region Norrbotten verkar över ett område som utgör 25% av Sveriges yta och här bor 250 000 invånare. Vår verksamhet bedrivs inom både högalpin fjällterräng, kust och hav, städer och allt däremellan. Akutmottagningar och IVAK-enheter finns på samtliga fem sjukhus i länet, den vägburna ambulanssjukvården är fördelad på 15 ambulansstationer och den flygande ambulanssjukvården vid en helikopterbas. Akut omhändertagande är ett nytt verksamhetsområde i Region No... Visa mer
Region Norrbotten verkar över ett område som utgör 25% av Sveriges yta och här bor 250 000 invånare. Vår verksamhet bedrivs inom både högalpin fjällterräng, kust och hav, städer och allt däremellan. Akutmottagningar och IVAK-enheter finns på samtliga fem sjukhus i länet, den vägburna ambulanssjukvården är fördelad på 15 ambulansstationer och den flygande ambulanssjukvården vid en helikopterbas.
Akut omhändertagande är ett nytt verksamhetsområde i Region Norrbotten som samlar både den väg- och luftburna ambulanssjukvården samt länets akutmottagningar och IVAK-enheter. Området indelas i tre delar med var sin verksamhetschef; vägburen ambulanssjukvård, luftburen ambulanssjukvård samt akutmottagningar och IVAK-enheter.
Vill just du vara med och utveckla Akut omhändertagande i Region Norrbotten?

Vi söker
En verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten.
Som verksamhetschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten.
Du har en bakgrund som är relevant för verksamhetsområdet och gett dig erfarenheter att kunna utföra detta uppdrag i enlighet med ovanstående. Du har även tidigare chefserfarenhet.
Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för verksamhetens ständiga förbättringsarbete. Ditt ansvarsområde innefattar akutmottagningar inklusive IVAK-enheter i hela länet och till din hjälp har du en biträdande verksamhetschef samt lokala enhetschefer. Du leder akutmottagningarna/IVAK:s ledningsgrupp och har ett nära samarbete med dina chefskollegor i länet.
Som verksamhetschef är du direkt underställd verksamhetsområdeschef för akut omhändertagande. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har en viktig roll i det gemensamma uppdraget.
Du har även en viktig roll i samverkan med övriga aktörer inom området såsom polis, fjällräddning, SOS alarm, kommuner och i gränssamverkansfrågor.

Det här erbjuder vi dig
Akut omhändertagande i Region Norrbotten är inne i en spännande fas med en nyligen genomförd övergång till ett länsövergripande arbetssätt och en snabb utveckling inom exempelvis distansvård med hjälp av olika tekniska lösningar, akutläkarkonceptet med egna akutplatser på sjukhusen etc. Omställningsarbetet är precis påbörjat och som verksamhetschef har du stora möjligheter att påverka arbetet så vi kan tillgodose en god, säker och likvärdig vård. Som chef och ledare får du helt enkelt ett utmanande jobb i en dynamisk miljö.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde, placeringsort enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan!
Vid frågor kontakta:
Verksamhetsområdeschef Anna Alm Andersson, 0920-282000, [email protected]
Fackliga kontaktperson:
Kommunal, Lena Vikberg, [email protected]
Vårdförbundet, Karin Jonsson, [email protected]
NLF, Jonas Adolfsson, [email protected]
SACO, Eva Hendersson, [email protected]
Ledarna, Eva-Marie Fellermark, [email protected]
Vision, Per vestin, [email protected] Visa mindre

Verksamhetsområdeschef VO Barnsjukvård

Barnsjukvården i Norrbotten omfattar de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabilitering och barnpsykiatri i nära samverkan och lokaliserade så nära varandra som möjligt inom det så kallade ”Barnhuset” på varje ort. De största verksamheterna finns vid Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus och där bedrivs också länets slutenvård. Specialistmottagningar i öppenvård finns i Piteå, Kalix och Kiruna. Under våren 2022 fortsätter VO-ledningen ställa om till län... Visa mer
Barnsjukvården i Norrbotten omfattar de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabilitering och barnpsykiatri i nära samverkan och lokaliserade så nära varandra som möjligt inom det så kallade ”Barnhuset” på varje ort. De största verksamheterna finns vid Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus och där bedrivs också länets slutenvård. Specialistmottagningar i öppenvård finns i Piteå, Kalix och Kiruna. Under våren 2022 fortsätter VO-ledningen ställa om till länsklinik. 

Vi söker
Dig som är nytänkande, ser möjligheter och har intresse för att utveckla verksamheter. Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat och du ser potentialen i att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens och initiativkraft. Du har ett coachande ledarskap och du ser vikten av att skapa en bra arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Som person är du utvecklingsinriktad och prestigelös och du har en god kommunikationsförmåga. Du är duktig på att sätta mål och att följa upp verksamheten. Du har förmåga att leda, prioritera och slutföra för att uppnå resultat.
För oss är dina personliga egenskaper och utvecklingsambition mycket viktig.
Vi söker dig som har tidigare chefserfarenhet och vi ser gärna att du minst har 3-5 års erfarenhet. Erfarenhet av ledarskap på en strategisk nivå och i en större organisation är meriterande likaså erfarenhet av att driva förändringsarbete. Du har ett intresse av ledarskap och en högskoleutbildning som är adekvat för uppdraget. Om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård eller liknande så är det meriterande.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du att samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete inom hela länet. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetsområdeschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för verksamhetens ständiga förbättringsarbete. Du leder barnsjukvårdens ledningsgrupp och du har ett nära samarbete med dina chefer inom barnsjukvården i länet. I rollen som verksamhetsområdeschef har du stor möjlighet att påverka processen inför verkställandet av den nya organisationen inom verksamhetsområdet. 
Som verksamhetsområdeschef är du underställd divisionschefen för division Länssjukvård 1. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i divisionens gemensamma uppdrag.

Det här erbjuder vi dig
Regionen erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk arbetsmiljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du erbjuds ett tidsbegränsat chefsfördnande på tre år med möjlghet till förlängning. I grunden erhåller du en tillsvidareanställning i din grundprofession. Anställningen är på heltid med placering på Sunderby sjukhus eller annan sjukhusort enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsledare - Resurscentrum för Litteratur

Om arbetsplatsen Region Norrbotten har i uppdrag att göra konst och kultur tillgängligt för dig som är norrbottning eller besökare. För det arbetet ansvarar kulturenheten som tillhör Avdelningen för regional utveckling vid Region Norrbotten. Kulturenheten har det samlade ansvaret för Region Norrbottens insatser inom kulturområdet utifrån kultursamverkansmodellen. Kulturenheten innefattar ett kansli samt verksamheterna Norrbottens Museum, Norrbottensmusiken... Visa mer
Om arbetsplatsen
Region Norrbotten har i uppdrag att göra konst och kultur tillgängligt för dig som är norrbottning eller besökare. För det arbetet ansvarar kulturenheten som tillhör Avdelningen för regional utveckling vid Region Norrbotten.
Kulturenheten har det samlade ansvaret för Region Norrbottens insatser inom kulturområdet utifrån kultursamverkansmodellen. Kulturenheten innefattar ett kansli samt verksamheterna Norrbottens Museum, Norrbottensmusiken, Regionbibliotek samt Kulturfrämjande. Resurscentrum för litteratur ingår i den Kulturfrämjande verksamheten. Verksamheterna håller hög nationell kvalitet, har välutvecklade kontaktnät och god samverkan med länets kommuner, föreningar, organisationer och kulturutövare.
Resurscentrum för litteratur startades av Region Norrbotten 2015. Syftet med Resurscentrum för litteratur är att lyfta litteraturen som konstform och att underlätta författarskap, utgivning av litteratur och litteratursamverkan i Norrbotten. Verksamheten ska vara ett nav i det litterära Norrbotten. Resurscentrum för litteratur ger råd och stöd till författare, skribenter, förlag, litterära översättare och andra aktörer inom litteraturområdet i Norrbotten inom områden som bland annat finansiering, marknadsföring, skrivande, samverkan, e-böcker, mentorskap och egenutgivning.
Verksamheten utgår från målen i Kulturplan för Norrbotten.

Vi söker
Vi söker dig som har
- eftergymnasial utbildning med för arbetet lämplig inriktning
- är välorienterad inom litteraturområdet samt har breda kontaktytor
- har förmåga att arbeta självständigt och målinriktat
- har vana att tala inför publik samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
Goda språkkunskaper i engelska och B-körkort är krav.
Meriterande är kunskaper i ett eller flera av de nationella minoritetsspråken.
Som person är du initiativtagande, du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du har god samarbetsförmåga, du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa dig till andra men du är också självständig och har mod att agera efter din egen övertygelse. Du har en helhetsyn och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Meriterande om du är kreativ och har idéer och förslag på nya angreppssätt, har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Meriterande om du är ekonomisk medveten, du förstår och tillämpar affärsmässiga principer. fokuserar på kvalitet och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.

Det här får du arbeta med
Du arbetar strategiskt och operativt på regional nivå med att driva och utveckla Resurscentrum för litteratur.
Du underhåller och utvecklar nätverk inom såväl litteraturområdet som näringslivet – främst lokalt och regionalt, men även nationellt. Verksamheten utgår från behov hos målgruppen och du initierar projekt, utbildningar och aktiviteter.
Du samarbetar och skapar mervärde tillsammans med andra regionala funktioner och institutioner inom biblioteks- och litteraturområdet, som exempelvis Regionbibliotek Norrbotten. Du samarbetar med civila samhället: till exempel näringsliv, föreningar, lokala scener etc

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter 
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Heltidstjänst med provanställning och tillträde så snart som möjligt.
Du är underställd Kulturchef i avdelningen för regional utveckling Region Norrbotten, med placering i Luleå.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?
Kontakta Kulturchef Peppe Bergström Hesselbom för frågor, telefon 073-0221380 [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsområdeschef Vuxenpsykiatrin Sunderby sjukhus

Vuxenpsykiatrin Sunderbyn består av psykiatriska slutenvårdsavdelningar och en specialiserad öppenvård med totalt kring 260 medarbetare. Öppenvården finns lokaliserad i Boden, Luleå och Kalix och består av specialiserad mottagning, behandling och psykosbehandling. Målgruppen är personer över 18 år, som har behov av specialistpsykiatriska insatser på grund av psykisk ohälsa och/eller funktionsnedsättning. Det finns även upparbetade nätverk och samarbetskont... Visa mer
Vuxenpsykiatrin Sunderbyn består av psykiatriska slutenvårdsavdelningar och en specialiserad öppenvård med totalt kring 260 medarbetare. Öppenvården finns lokaliserad i Boden, Luleå och Kalix och består av specialiserad mottagning, behandling och psykosbehandling. Målgruppen är personer över 18 år, som har behov av specialistpsykiatriska insatser på grund av psykisk ohälsa och/eller funktionsnedsättning. Det finns även upparbetade nätverk och samarbetskontakter mellan psykiatrins slutenvård och öppenvården, kommunerna och övrig hälso- och sjukvård.  Inom verksamheten och psykiatrin i länet finns ett flertal pågående förbättrings och utvecklingsprojekt, exempelvis samverkansteam med kommunen för patienter med samsjuklighet och missbruk. 
I vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn där slutenvårdenmöter sina patienter, har vi tillsammans totalt 36 vårdplatser.  I Psykiattrihuset finns PIVA, Psykiatriska akutvårdsavdelningar, Beroendecentrum med tillhörande LARO mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT mottagning samt enPsykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Hos oss får du leda en spännande verksamhet i förändring. Våra medarbetare består av flertalet olika kompetenser och specialiteer, vilket ger en levande miljö med bred kompetens och ett roligt samarbetsklimat. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge våra patienter en god och säker vård. Välkommen med din ansökan! 
Vi söker
En Verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda, kan coacha, motivera och engagera sina underställda chefer att tillsammans med sina medarbetare arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv, du har en god förmåga att se helheten.
Du är drivande, strukturerad och engagerad i ditt arbete och motiveras av att uppnå resultat. Du stimuleras av att komma i mål med förändringsprocesser tillsammans med dina medarbetare. Vi tycker att det är viktigt att du är trygg, tydlig och att du har hög personlig mognad. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt, lyhört och tydligt sätt. Du säkerställer att budskap når fram och att berörda parter förstår vad som förväntas av dem. Som chef agerar du i enlighet med fattade beslut och riktlinjer. Du har förmåga att se till både den egna verksamhetens, men också Regionens bästa i agerande och beslut.
Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig, en stark kulturbärare och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Meriterande att ha kunskaper och erfarenhet av förändringsarbete och arbetsmiljö. Du bör ha god förmåga att skapa samverkan med andra delar av vården såväl inom regionen som mellan region och kommun.
Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda klinikens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du har 10 enhetschefer och en chefsöverläkare som hjälper dig utföra ert uppdrag. Ditt ledarskap är avgörande för klinikens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetsområdeschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för klinikens ständiga förbättringsarbete. Du leder Vuxenpsykiatrin Sunderbyns ledningsgrupp och har ett nära samarbete med dina verksamhetsområdeschefskollegor i länet. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i vårt gemensamma uppdrag. 

Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Vi står mitt i en omställning mot ny driftsorganisation och din nya roll finns i Division Psykiatri vilken innefattar länets vuxenpsykiatriska enheter som finns i både dag och dygnet runt verksamhet.  Du som verksamhetsområdeschef har stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande omställningsarbetet i dina enheter. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Chef och ledarskapsprogram för olika nivåer av ledarskap
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut, så lämna in din ansökan så snart du kan! Visa mindre

Vuxenpsykiatrin Sunderbyn söker Verksamhetsområdeschef

Vuxenpsykiatrin Sunderbyn består av psykiatriska slutenvårdsavdelningar och en specialiserad öppenvård med totalt kring 260 medarbetare. Öppenvården finns lokaliserad i Boden, Luleå och Kalix och består av specialiserad mottagning, behandling och psykosbehandling. Målgruppen är personer över 18 år, som har behov av specialistpsykiatriska insatser på grund av psykisk ohälsa och/eller funktionsnedsättning. Det finns även upparbetade nätverk och samarbetskont... Visa mer
Vuxenpsykiatrin Sunderbyn består av psykiatriska slutenvårdsavdelningar och en specialiserad öppenvård med totalt kring 260 medarbetare. Öppenvården finns lokaliserad i Boden, Luleå och Kalix och består av specialiserad mottagning, behandling och psykosbehandling. Målgruppen är personer över 18 år, som har behov av specialistpsykiatriska insatser på grund av psykisk ohälsa och/eller funktionsnedsättning. Det finns även upparbetade nätverk och samarbetskontakter mellan psykiatrins slutenvård och öppenvården, kommunerna och övrig hälso- och sjukvård.  Inom verksamheten och psykiatrin i länet finns ett flertal pågående förbättrings och utvecklingsprojekt, exempelvis samverkansteam med kommunen för patienter med samsjuklighet och missbruk. 
I vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn där slutenvårdenmöter sina patienter, har vi tillsammans totalt 36 vårdplatser.  I Psykiattrihuset finns PIVA, Psykiatriska akutvårdsavdelningar, Beroendecentrum med tillhörande LARO mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT mottagning samt enPsykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Hos oss får du leda en spännande verksamhet i förändring. Våra medarbetare består av flertalet olika kompetenser och specialiteer, vilket ger en levande miljö med bred kompetens och ett roligt samarbetsklimat. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge våra patienter en god och säker vård. Välkommen med din ansökan! 
Vi söker
En Verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda, kan coacha, motivera och engagera sina underställda chefer att tillsammans med sina medarbetare arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv, du har en god förmåga att se helheten.
Du är drivande, strukturerad och engagerad i ditt arbete och motiveras av att uppnå resultat. Du stimuleras av att komma i mål med förändringsprocesser tillsammans med dina medarbetare. Vi tycker att det är viktigt att du är trygg, tydlig och att du har hög personlig mognad. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt, lyhört och tydligt sätt. Du säkerställer att budskap når fram och att berörda parter förstår vad som förväntas av dem. Som chef agerar du i enlighet med fattade beslut och riktlinjer. Du har förmåga att se till både den egna verksamhetens, men också Regionens bästa i agerande och beslut.
Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig, en stark kulturbärare och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Meriterande att ha kunskaper och erfarenhet av förändringsarbete och arbetsmiljö. Du bör ha god förmåga att skapa samverkan med andra delar av vården såväl inom regionen som mellan region och kommun.
Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda klinikens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du har 10 enhetschefer och en chefsöverläkare som hjälper dig utföra ert uppdrag. Ditt ledarskap är avgörande för klinikens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetsområdeschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för klinikens ständiga förbättringsarbete. Du leder Vuxenpsykiatrin Sunderbyns ledningsgrupp och har ett nära samarbete med dina verksamhetsområdeschefskollegor i länet. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i vårt gemensamma uppdrag. 

Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Vi står mitt i en omställning mot ny driftsorganisation och din nya roll finns i Division Psykiatri vilken innefattar länets vuxenpsykiatriska enheter som finns i både dag och dygnet runt verksamhet.  Du som verksamhetsområdeschef har stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande omställningsarbetet i dina enheter. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Chef och ledarskapsprogram för olika nivåer av ledarskap
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut, så lämna in din ansökan så snart du kan! Visa mindre

Verksamhetschef akutmottagningar och IVAK enheter

Region Norrbotten verkar över ett område som utgör 25% av Sveriges yta och här bor 250 000 invånare. Vår verksamhet bedrivs inom både högalpin fjällterräng, kust och hav, städer och allt däremellan. Akutmottagningar och IVAK-enheter finns på samtliga fem sjukhus i länet, den vägburna ambulanssjukvården är fördelad på 15 ambulansstationer och den flygande ambulanssjukvården vid en helikopterbas. Akut omhändertagande är ett nytt verksamhetsområde i Region No... Visa mer
Region Norrbotten verkar över ett område som utgör 25% av Sveriges yta och här bor 250 000 invånare. Vår verksamhet bedrivs inom både högalpin fjällterräng, kust och hav, städer och allt däremellan. Akutmottagningar och IVAK-enheter finns på samtliga fem sjukhus i länet, den vägburna ambulanssjukvården är fördelad på 15 ambulansstationer och den flygande ambulanssjukvården vid en helikopterbas.
Akut omhändertagande är ett nytt verksamhetsområde i Region Norrbotten som samlar både den väg- och luftburna ambulanssjukvården samt länets akutmottagningar och IVAK-enheter. Området indelas i tre delar med var sin verksamhetschef; vägburen ambulanssjukvård, luftburen ambulanssjukvård samt akutmottagningar och IVAK-enheter.
Vill just du vara med och utveckla Akut omhändertagande i Region Norrbotten?

Vi söker
En verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten.
Som verksamhetschef behöver du vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och Region Norrbotten.
Du har en bakgrund som är relevant för verksamhetsområdet och gett dig erfarenheter att kunna utföra detta uppdrag i enlighet med ovanstående. Du har även tidigare chefserfarenhet.
Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för verksamhetens ständiga förbättringsarbete. Ditt ansvarsområde innefattar akutmottagningar inklusive IVAK-enheter i hela länet och till din hjälp har du en biträdande verksamhetschef samt lokala enhetschefer. Du leder akutmottagningarna/IVAK:s ledningsgrupp och har ett nära samarbete med dina chefskollegor i länet.
Som verksamhetschef är du direkt underställd verksamhetsområdeschef för akut omhändertagande. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har en viktig roll i det gemensamma uppdraget.
Du har även en viktig roll i samverkan med övriga aktörer inom området såsom polis, fjällräddning, SOS alarm, kommuner och i gränssamverkansfrågor.

Det här erbjuder vi dig
Akut omhändertagande i Region Norrbotten är inne i en spännande fas med en nyligen genomförd övergång till ett länsövergripande arbetssätt och en snabb utveckling inom exempelvis distansvård med hjälp av olika tekniska lösningar, akutläkarkonceptet med egna akutplatser på sjukhusen etc. Omställningsarbetet är precis påbörjat och som verksamhetschef har du stora möjligheter att påverka arbetet så vi kan tillgodose en god, säker och likvärdig vård. Som chef och ledare får du helt enkelt ett utmanande jobb i en dynamisk miljö.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde, placeringsort enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan!
Vid frågor kontakta:
Verksamhetsområdeschef Anna Alm Andersson, 0920-282000, [email protected]
Fackliga kontaktperson:
Kommunal, Lena Vikberg, [email protected]
Vårdförbundet, Karin Jonsson, [email protected]
NLF, Jonas Adolfsson, [email protected]
SACO, Eva Hendersson, [email protected]
Ledarna, Eva-Marie Fellermark, [email protected]
Vision, Per vestin, [email protected] Visa mindre

Chef Försvarshälsan

Om tjänsten Vill Du bli en del av vårt team? Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna företagshälsovård. Arbetet hos oss bedrivs självständigt och i team med försvarshälsans alla yrkeskategorier. Vårt perspektiv är promotivt, preventivt, behandlande och rehabiliterande på alla nivåer i organisationen. I praktiken innebär detta att med ett förebyggande och främjande förhållningssätt minimera arbets- och livsstilsrelaterad ohälsa för värnpliktiga och anstä... Visa mer
Om tjänsten

Vill Du bli en del av vårt team? Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna företagshälsovård. Arbetet hos oss bedrivs självständigt och i team med försvarshälsans alla yrkeskategorier. Vårt perspektiv är promotivt, preventivt, behandlande och rehabiliterande på alla nivåer i organisationen. I praktiken innebär detta att med ett förebyggande och främjande förhållningssätt minimera arbets- och livsstilsrelaterad ohälsa för värnpliktiga och anställda. Arbetet mot kund bedrivs på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Försvarshälsans huvuduppdrag är att leverera företagshälsovård till anställda samt hälso-/sjukvård till värnpliktiga. Som chef på försvarshälsan är din roll att representera försvarshälsan vid dialoger, möten och samverkansforum lokalt och centralt. I dialog med garnisonens enheter, kunderna och teamet samordnar du de insatser som bäst möter kundens och verksamhetens behov.

I dina arbetsuppgifter ingår även att:


• Utveckla samarbeten och skapar goda relationer och kontaktytor inom garnisonen.
• Se till att verksamhetsrutiner samt lagar och förordningar som styr verksamheten tillämpas.
• Hantera ett stort informationsflöde i olika kanaler, analyserar dess innebörd och vidta väl avvägda åtgärder.

Budget-, arbetsmiljö- och personalansvar ingår i tjänsten. I tjänsten kan även rollen som medicinsk verksamhetschef ingå.  

Kvalifikationer

• Aktuell och relevant erfarenhet av chefsbefattning - minst tre års yrkeserfarenhet - med goda vitsord
• Högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet/utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten
• God förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska – i såväl tal som skrift
• Goda kunskaper i MS Officepaketet
• Körkort lägst B

Meriterande

• Erfarenhet av att leda och utveckla verksamhet med ett multiprofessionellt team
• Yrkeserfarenhet av arbete inom företagshälsovård
• Yrkeserfarenhet av arbete inom hälso-/sjukvård
• Erfarenhet av att leda kundorienterat arbete
• Erfarenhet av att driva projekt och utvecklingsarbete
• Kunskap i lagar och förordningar inom arbetsmiljö och hälso-/sjukvård.
• Genomförd värnplikt och/eller tidigare erfarenhet av tjänstgöring i Försvarsmakten
• Erfarenhet av internationell tjänstgöring

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har egen drivkraft, är kundorienterad och trivs med att leda ett team med olika yrkeskategorier. Som person är du flexibel, har en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande, utåtriktad, social, söker aktivt samarbete och samtidigt har en hög personlig integritet och en god organisatorisk medvetenhet. Du känner trygghet i din chefsroll och ser vikten av att dialogisera men trivs samtidigt med att fatta beslut och att genomföra dessa. Arbetet kräver god förmåga att överblicka, planera, prioritera och utvärdera resultat av utförda arbeten och uppdrag inom verksamheten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Detta är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning för den som idag inte är anställd i Försvarsmakten.

 Internutbildning och resor i tjänsten förekommer.

Individuell lönesättning tillämpas. Arbetsort Luleå.

Tester är en del i rekryteringsprocessen.

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av

Rekryterande chef: Stefan Fredriksson, Stabschef, 070-345 37 45

Verksamhetschef Försvarshälsan Luleå: Maria Holmberg, 070-204 25 63

LäkMl Försvarshälsan Luleå Kristina Bergstedt Oscarsson 073-8290878

 

Fackliga organisationer

OFR/O Maria Omark, OFR/S Karina Jönsson, SACO Anders Brunström och SEKO Lars Bäckström.

Samtliga nås via växeln 0920-23 40 00.

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-21. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens flygflottilj, F 21, är Sveriges nordligaste flygflottilj. Huvudbasen är i Luleå, med sidobaser i Jokkmokk och Vidsel.
F 21 övar kontinuerligt för att kunna leverera följande luftoperativa förmågor i såväl fred, kris som krig:

- Kontroll av luftrummet.
- Mark- och sjömålsbekämpning.
- Underrättelseinhämtning.
- Luftburen transport.
- Stöd till övriga stridskrafter, totalförsvaret och samhället i övrigt.

F 21 försvarar - tillsammans med övriga förband i Försvarsmakten - Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

Tillsammans med övriga flygvapnet bevakar och skyddar vi Sveriges luftrum dygnet runt, året runt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Verksamhetsområdeschef Vuxenpsykiatrin Sunderby sjukhus

Vuxenpsykiatrin Sunderbyn består av psykiatriska slutenvårdsavdelningar och en specialiserad öppenvård med totalt kring 260 medarbetare. Öppenvården finns lokaliserad i Boden, Luleå och Kalix och består av specialiserad mottagning, behandling och psykosbehandling. Målgruppen är personer över 18 år, som har behov av specialistpsykiatriska insatser på grund av psykisk ohälsa och/eller funktionsnedsättning. Det finns även upparbetade nätverk och samarbetskont... Visa mer
Vuxenpsykiatrin Sunderbyn består av psykiatriska slutenvårdsavdelningar och en specialiserad öppenvård med totalt kring 260 medarbetare. Öppenvården finns lokaliserad i Boden, Luleå och Kalix och består av specialiserad mottagning, behandling och psykosbehandling. Målgruppen är personer över 18 år, som har behov av specialistpsykiatriska insatser på grund av psykisk ohälsa och/eller funktionsnedsättning. Det finns även upparbetade nätverk och samarbetskontakter mellan psykiatrins slutenvård och öppenvården, kommunerna och övrig hälso- och sjukvård.  Inom verksamheten och psykiatrin i länet finns ett flertal pågående förbättrings och utvecklingsprojekt, exempelvis samverkansteam med kommunen för patienter med samsjuklighet och missbruk. 
I vårt nybyggda Psykiatrihus i Sunderbyn där slutenvårdenmöter sina patienter, har vi tillsammans totalt 36 vårdplatser.  I Psykiattrihuset finns PIVA, Psykiatriska akutvårdsavdelningar, Beroendecentrum med tillhörande LARO mottagning, Länsenheten för ätstörningar, ECT mottagning samt enPsykiatrisk akutmottagning som är öppen dygnet runt. Hos oss får du leda en spännande verksamhet i förändring. Våra medarbetare består av flertalet olika kompetenser och specialiteer, vilket ger en levande miljö med bred kompetens och ett roligt samarbetsklimat. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge våra patienter en god och säker vård. Välkommen med din ansökan! 
Vi söker
En Verksamhetsområdeschef som med sitt tydliga sätt att leda, kan coacha, motivera och engagera sina underställda chefer att tillsammans med sina medarbetare arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Som ledare är du strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv, du har en god förmåga att se helheten.
Du är drivande, strukturerad och engagerad i ditt arbete och motiveras av att uppnå resultat. Du stimuleras av att komma i mål med förändringsprocesser tillsammans med dina medarbetare. Vi tycker att det är viktigt att du är trygg, tydlig och att du har hög personlig mognad. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt, lyhört och tydligt sätt. Du säkerställer att budskap når fram och att berörda parter förstår vad som förväntas av dem. Som chef agerar du i enlighet med fattade beslut och riktlinjer. Du har förmåga att se till både den egna verksamhetens, men också Regionens bästa i agerande och beslut.
Som verksamhetsområdeschef behöver du vara uthållig, en stark kulturbärare och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Meriterande att ha kunskaper och erfarenhet av förändringsarbete och arbetsmiljö. Du bör ha god förmåga att skapa samverkan med andra delar av vården såväl inom regionen som mellan region och kommun.
Du har universitets- eller högskoleutbildning, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller för uppdraget annan adekvat utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värderar att du har god kunskap om svenskt hälso- och sjukvårdssystem och är väl förtrogen med politiskt styrda verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ledarförmåga.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsområdeschef förväntas du samordna och målinriktat leda klinikens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du har 10 enhetschefer och en chefsöverläkare som hjälper dig utföra ert uppdrag. Ditt ledarskap är avgörande för klinikens fortsatta framgång. I din roll som verksamhetsområdeschef ska du stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du ansvarar för klinikens ständiga förbättringsarbete. Du leder Vuxenpsykiatrin Sunderbyns ledningsgrupp och har ett nära samarbete med dina verksamhetsområdeschefskollegor i länet. Som verksamhetsområdeschef är du direkt underställd divisionschefen. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och har en viktig roll i vårt gemensamma uppdrag. 

Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Vi står mitt i en omställning mot ny driftsorganisation och din nya roll finns i Division Psykiatri vilken innefattar länets vuxenpsykiatriska enheter som finns i både dag och dygnet runt verksamhet.  Du som verksamhetsområdeschef har stora möjligheter att påverka och vara delaktig i det övergripande omställningsarbetet i dina enheter. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Chef och ledarskapsprogram för olika nivåer av ledarskap
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut, så lämna in din ansökan så snart du kan! Visa mindre

Verksamhetschef Internmedicin Kalix

Är du en chef och ledare som motiveras av att tillsammans med dina medarbetare utveckla och förbättra verksamheten? Då söker vi Dig till uppdraget som verksamhetschef för internmedicin i Kalix!  Vi söker En verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. I ditt ledarskap värderar du samarbete högt, du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som ... Visa mer
Är du en chef och ledare som motiveras av att tillsammans med dina medarbetare utveckla och förbättra verksamheten? Då söker vi Dig till uppdraget som verksamhetschef för internmedicin i Kalix! 

Vi söker
En verksamhetschef som med sitt tydliga sätt att leda kan motivera och engagera sina medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål. I ditt ledarskap värderar du samarbete högt, du är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du är strategisk och agerar utifrån ett brett perspektiv och har en god förmåga att se helheten. 
Som verksamhetschef bör du vara uthållig och ha ett målmedvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande. Grundat i dina tidigare erfarenheter är du en god företrädare för verksamheten och regionen. 

Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef förväntas du samordna och målinriktat leda verksamhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Som verksamhetschef för internmedicin är du närmsta chef för verksamhetens enhetschefer. Ditt ledarskap är avgörande för verksamhetens fortsätta framgång, du ska stimulera till utveckling av arbetssätt och metoder och du är ansvarig för verksamhetens ständiga förbättring- och förändringsarbete. Du leder och ansvarar för verksamhetens ledningsgrupp och du förväntas ha ett nära samarbete med dina chefskollegor i länet. 
Som verksamhetschef är du direkt underställd VO internmedicins verksamhetsområdeschef och du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Du erbjuds ett chefsförordnande på tre år med en tillsvidareanställning i din profession i grunden. Anställningen är med placering på Kalix sjukhus, resor förekommer i tjänsten. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till IT och MT, Division Regionstöd, Luleå

Beskrivning av avdelningen/enheten I Division Regionstöd samlas Region Norrbottens stöd- och servicefunktioner inom HR, ekonomi, IT/MT-stöd, inköp- och försörjning, Facility Management samt fastigheter. Divisionen har i uppdrag att tillhandahålla kostnadseffektivt och samordnat stöd till divisioner, avdelningar och medborgare. IT/MT-stöd är ett verksamhetsområde inom Division Regionstöd som ansvarar för alla leveranser inom IT och medicinsk teknik (MT) på ... Visa mer
Beskrivning av avdelningen/enheten
I Division Regionstöd samlas Region Norrbottens stöd- och servicefunktioner inom HR, ekonomi, IT/MT-stöd, inköp- och försörjning, Facility Management samt fastigheter. Divisionen har i uppdrag att tillhandahålla kostnadseffektivt och samordnat stöd till divisioner, avdelningar och medborgare.
IT/MT-stöd är ett verksamhetsområde inom Division Regionstöd som ansvarar för alla leveranser inom IT och medicinsk teknik (MT) på uppdrag av IT/MT-avdelningen. Verksamhetsområdet ansvarar förteknikinfrastruktur, användarsupport, närstöd bestående av tekniker runt om i länet samt utveckling och förvaltning av regionens samlade produkter och system inom IT/MT-området.Verksamheten omfattar ca 135 medarbetare som är organiserade i sex enheter.
Region Norrbotten är just nu i ett intensivt förändringsarbete med syfte att hitta nya och effektiva arbetssätt. Som verksamhetschef får du möjlighet att påverka det nya uppdraget och dess implementering.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef för IT/MT-stöd ansvarar du för leveranserna av IT- och medicintekniska produkter och system till regionens verksamheter. I nära samarbete med beställare på IT/MT-avdelningen förvaltas och utvecklas regionens tekniklösningar samt berörda processer och leveranser.
Då teknikanvändningen är central för regionens verksamheter och utvecklingen går allt fortare är IT/MT-stöd under stark förändring med ökade krav på snabbhet och flexibilitet. Ett av dina viktigaste uppdrag som verksamhetschef är att leda denna förändring.
Du säkrar att IT/MT-stöd ständigt är lyhörda för nya behov och utvecklar sin förmåga att jobba nära regionens verksamheter. I rollen ingår omvärldsbevakning och samverkan både internt och externt.
Du ansvarar, tillsammans med din ledningsgrupp och dina medarbetare, för att nå verksamhetens uppsatta mål. Du förväntas vara en tydlig ledare och utifrån Region Norrbottens värderingar arbeta för hög leveranssäkerhet och ett starkt verksamhetsfokus. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och rapporterar till divisionschefen för Regionstöd. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal och ekonomi.

Kompetenskrav för tjänsten
Du har relevant akademisk utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från IT/MT-området och har stort leveransfokus samt flerårig erfarenhet från ledning av teknikorganisationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av verksamhets­utveckling i en större organisation samt av beställar-/utförarmodeller. Kunskap om förändringsarbete samt modeller för projektstyrning och systemförvaltning är meriterande.
Som verksamhetschef leder och utvecklar du din ledningsgrupp, skapar samarbete och dynamik. Du driver utveckling och förändring utifrån effektivitet och affärsmässighet, är en god förebild, kommunicerar verksamhetens uppdrag och håller fast vid fattade beslut. Du är proaktiv även i divisionsledningens utvecklingsarbete och bidrar med helhetssyn inom ditt ansvarsområde och för regionen.

Information om tjänsten
Du anställs på ett tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år med en grundanställning i ditt verksamhetsområde, beroende på din bakgrund.
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetstid: Dag
Arbetsplats: Division Regionstöd - IT och MT
AID-etikett: 101014 Ledning, IT
Befattningskategori: 8243 Verksamhetschef
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chef till Previa i Luleå

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se. Är du en teamspelare? Vill du arbeta i en prestigelös organisation? Tycker du om att coacha medarbetare? Då är det dig vi söker! Nu... Visa mer
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Är du en teamspelare? Vill du arbeta i en prestigelös organisation? Tycker du om att coacha medarbetare? Då är det dig vi söker!

Nu söker vi en teamspelande konsultchef till Luleå för ett spännande uppdrag på en väl etablerad enhet med 17 kompetenta medarbetare. Våra medarbetares kompetens och engagemang är grunden för Previas framgång. Verksamheten präglas av arbetsglädje i en miljö där man kan utvecklas, vara delaktig och känna stolthet.

I rollen som Konsultchef utövar du ett nära och coachande ledarskap präglat av våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga. Som konsultchef samarbetar du med dina chefskollegor och bidrar därmed aktivt till utvecklingen i Previa. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet att utveckla vårt arbetssätt för att fortsätta vara Sveriges bästa Företagshälsa!

När du arbetar som ledare hos oss är ingen dag den andra lik. Allt från att coacha och utveckla dina medarbetare i vardagen för att säkerställa att de har rätt förutsättningar att utföra sitt arbete, till att möta enhetens kunder, utveckla affären och skapa långsiktiga affärsrelationer. Du kommer även att ha fullt personal-, budget- och resultatansvar. Du skapar en effektiv verksamhetsplanering och hanterar kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor i en föränderlig värld.

Vi söker dig som har:

• Chefs- och ledarerfarenhet av att leda specialister
• Högskoleutbildning
• Kunskap inom och erfarenhet av ekonomistyrning
• Tidigare har haft budget-och resultatansvar för ca 15-30 MSEK
• Mycket god kompetens i Excel
• Erfarenhet av att arbeta i större organisationer
• Erfarenhet av sälj- och kundarbete
• Meriterande om man vid behov kan gå in och stötta upp den operativa verksamheten

Vi ser att du är en lyhörd, erfaren och intresserad ledare med driv och förmåga att motivera och engagera andra. Du är bra på att bygga långsiktiga relationer och se nya affärsmöjligheter. Erfarenhet från branschen eller liknande bransch är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt:
Tjänstgöringsgrad 100 % med tillträde efter överenskommelse. Du har körkort för bil och tillgång till egen bil i tjänsten. Du rapporterar till Affärsområdeschef för Region Norr.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Kristina Damgård Hansen på [email protected] alternativt 08-6274316.

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-02.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och annonsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef Intermedicin Sunderby sjukhus

Arbetsplats: Sunderby Sjukhus, Närsjukvården Referensnummer: 198189 Om arbetsplatsen Kompetenscentrum Internmedicin och Geriatrik är en av sjukhusets största kliniker med ca 270 medarbetare. Här bedrivs kvalificerad specialistsjukvård för hela Norrbotten inom sektionerna för endokrinologi och diabetes, hematologi, neurologi, njurmedicin och mag-tarm och leversjukdomar med tillhörande mottagningar, behandlingsenheter samt vårdavdelningar. Här bedrivs o... Visa mer
Arbetsplats: Sunderby Sjukhus, Närsjukvården
Referensnummer: 198189


Om arbetsplatsen

Kompetenscentrum Internmedicin och Geriatrik är en av sjukhusets största kliniker med ca 270 medarbetare. Här bedrivs kvalificerad specialistsjukvård för hela Norrbotten inom sektionerna för endokrinologi och diabetes, hematologi, neurologi, njurmedicin och mag-tarm och leversjukdomar med tillhörande mottagningar, behandlingsenheter samt vårdavdelningar. Här bedrivs också närsjukvård vid sektionerna för geriatrik och palliativ vård samt vid en medicinsk akutvårdsavdelning med intermediärvårdsplatser. Som vid många andra kliniker med stort slutenvårdsuppdrag och ansvar för akut verksamhet så finns det utmaningar att hantera, inte minst vad gäller kompetensförsörjning. Vid KC Internmedicin och geriatrik finns dock en stark tradition av samarbete och lösningsfokus vilket ger chefer och medarbetare bättre förutsättningar att hantera de dagliga utmaningarna.  Studenter och nya medarbetare ges god handledning i ett stöttande klimat, vilket har lett till en god läkarbemanning och kontinuerlig rekrytering av nya ST-läkare inom de flesta specialiteter.
 

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef har du det samlade ledningsansvaret för KC internmedicin och geriatrik vid Sunderby sjukhus.  Du är första linjes chef för din stab och har i din ledningsorganisation en biträdande verksamhetschef samt enhetschefer.  Du är direkt underställd Närsjukvårdschefen och ingår i ledningsgruppen för Närsjukvården i Luleå och Boden.

Din bakgrund
Som verksamhetschef för Kompetenscentrum Internmedicin och geriatrik behöver du ha gedigen kunskap och erfarenhet från hälso- och sjukvård. En adekvat högskoleutbildning inom området är ett krav, liksom tidigare erfarenhet av kvalificerat chefs- eller ledaruppdrag. Du kan leda, motivera och skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du är en strategisk ledare som agerar utifrån ett brett perspektiv och kan se helheten. Grundad i dina erfarenheter är du en god företrädare för kliniken gentemot vårdgrannar och andra samarbetsparter. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Du behöver vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande.

Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.

Anställningsfakta
Du erbjuds en tillsvidare anställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år. Du är placerad i Luleå. Tjänsten är heltid och förlagd dagtid måndag- fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse. regionen tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Kontakta närsjukvårdschef Kristina Myhr-Eriksson, 0920-28 33 89. [email protected]
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer eller bemanningsföretag.

Fackliga företrädare
Vision: Camilla Wanhatalo, 0920-28 33 35.
SACO: Maria Sjöberg, 0920-28 43 59, [email protected]
Kommunal: Lena Vikberg, 072-579 54 34 [email protected]
Norrbottens Läkarförbund, Peter Johansson, 0920-28 00 04 [email protected]
Vårdförbundet, Erika Helin, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-08-11 Visa mindre

Verksamhetschef Intermedicin Sunderby sjukhus

Arbetsplats: Sunderby Sjukhus, Närsjukvården Referensnummer: 198189 Om arbetsplatsen Kompetenscentrum Internmedicin och Geriatrik är en av sjukhusets största kliniker med ca 270 medarbetare. Här bedrivs kvalificerad specialistsjukvård för hela Norrbotten inom sektionerna för endokrinologi och diabetes, hematologi, neurologi, njurmedicin och mag-tarm och leversjukdomar med tillhörande mottagningar, behandlingsenheter samt vårdavdelningar. Här bedrivs o... Visa mer
Arbetsplats: Sunderby Sjukhus, Närsjukvården
Referensnummer: 198189


Om arbetsplatsen

Kompetenscentrum Internmedicin och Geriatrik är en av sjukhusets största kliniker med ca 270 medarbetare. Här bedrivs kvalificerad specialistsjukvård för hela Norrbotten inom sektionerna för endokrinologi och diabetes, hematologi, neurologi, njurmedicin och mag-tarm och leversjukdomar med tillhörande mottagningar, behandlingsenheter samt vårdavdelningar. Här bedrivs också närsjukvård vid sektionerna för geriatrik och palliativ vård samt vid en medicinsk akutvårdsavdelning med intermediärvårdsplatser. Som vid många andra kliniker med stort slutenvårdsuppdrag och ansvar för akut verksamhet så finns det utmaningar att hantera, inte minst vad gäller kompetensförsörjning. Vid KC Internmedicin och geriatrik finns dock en stark tradition av samarbete och lösningsfokus vilket ger chefer och medarbetare bättre förutsättningar att hantera de dagliga utmaningarna.  Studenter och nya medarbetare ges god handledning i ett stöttande klimat, vilket har lett till en god läkarbemanning och kontinuerlig rekrytering av nya ST-läkare inom de flesta specialiteter.
 

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef har du det samlade ledningsansvaret för KC internmedicin och geriatrik vid Sunderby sjukhus.  Du är första linjes chef för din stab och har i din ledningsorganisation en biträdande verksamhetschef samt enhetschefer.  Du är direkt underställd Närsjukvårdschefen och ingår i ledningsgruppen för Närsjukvården i Luleå och Boden.

Din bakgrund
Som verksamhetschef för Kompetenscentrum Internmedicin och geriatrik behöver du ha gedigen kunskap och erfarenhet från hälso- och sjukvård. En adekvat högskoleutbildning inom området är ett krav, liksom tidigare erfarenhet av kvalificerat chefs- eller ledaruppdrag. Du kan leda, motivera och skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du är en strategisk ledare som agerar utifrån ett brett perspektiv och kan se helheten. Grundad i dina erfarenheter är du en god företrädare för kliniken gentemot vårdgrannar och andra samarbetsparter. Du värderar samarbete högt, är tydlig i din kommunikation och kan ge andra de befogenheter som behövs för att nå gemensamma mål. Du behöver vara uthållig och ha ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioritering och agerande.

Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.

Anställningsfakta
Du erbjuds en tillsvidare anställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år. Du är placerad i Luleå. Tjänsten är heltid och förlagd dagtid måndag- fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse. regionen tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Kontakta närsjukvårdschef Kristina Myhr-Eriksson, 0920-28 33 89. [email protected]
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer eller bemanningsföretag.

Fackliga företrädare
Vision: Camilla Wanhatalo, 0920-28 33 35.
SACO: Maria Sjöberg, 0920-28 43 59, [email protected]
Kommunal: Lena Vikberg, 072-579 54 34 [email protected]
Norrbottens Läkarförbund, Peter Johansson, 0920-28 00 04 [email protected]
Vårdförbundet, Erika Helin, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-06-09 Visa mindre

Verksamhetschef till företagshälsovården i Luleå

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Safety & Health är en organisation med fokus på expertsupport inom områdena Hälsa och Arbetsmiljö. Vårt uppdrag  är att bedriva Företagshälsovård och supportera Scania`s olika verksamheter i deras systematiska arbetsmiljöarbete. Vi har ett nära samarbete med Scanias Företagshälsovård i Oskarsham... Visa mer
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Safety & Health är en organisation med fokus på expertsupport inom områdena Hälsa och Arbetsmiljö. Vårt uppdrag  är att bedriva Företagshälsovård och supportera Scania`s olika verksamheter i deras systematiska arbetsmiljöarbete. Vi har ett nära samarbete med Scanias Företagshälsovård i Oskarshamn, Zwolle, Angers samt Södertälje.

Då nuvarande verksamhetschef går vidare till nya utmaningar inom Scania söker vi en ansvarsfull och engagerad person som kan ta över ansvaret för Safety & Health`s verksamhet i Luleå.

Dina arbetsuppgifter
Du driver självständigt och på ett proaktivt sätt verksamheten framåt och säkerställer ett utvecklande samarbete med Scania DL i Luleå och övriga enheter inom organisationen Safety & Health. Du kommer att leda ett kompetent team om totalt 5-6 personer. I rollen ingår också att driva projekt/uppdrag direkt mot kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är


• att utveckla processer, rutiner och arbetssätt inom hela företagshälsovården i Luleå
• ansvara och säkra kvalitén av verksamhetens leveranser mot kund
• att leda och utveckla medarbetarna inom ditt team

Din profil
Vi söker en engagerad ledare med god förmåga att leda sig själv och andra under utveckling och i förändring. Du är strukturerad och arbetar strategiskt med att omsätta behov till tydliga mål och leveranser i nära samarbete med kunden. Du har förståelse och kunskap om vad företagshälsovård är och vad rollen som oberoende expertresurs innebär. Kompetens inom organisationspsykologi samt arbete inom företagshälsovård är meriterande men ej ett krav.

För att lyckas i denna roll ser vi vikten av att skapa ett relationsskapande samarbete med kund och övriga delar inom Safety & Health. Du har god initiativförmåga och förväntas arbeta självständigt och tvärfunktionellt.

Du har en relevant akademisk utbildning och några års erfarenhet av att arbeta som chef på Scania alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift.

För mer information
Kontakta gärna Stefan Karlsson, Senior manager On Site Units, +46 8 553 815 62 eller nuvarande verksamhetschef Mikko Mäkivuoti, +46 92076531.

Ansökan
Sök via HR InLine eller Jobbsök på Scanias hemsida senast den 20190624 vi hanterar ansökningar löpande. Jobb id:20192438 Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Visa mindre

Verksamhetschef Intermedicin Sunderby sjukhus

Arbetsplats: Sunderby Sjukhus, Närsjukvården, Intermedicin Referensnummer: 198088 Om arbetsplatsen Division Närsjukvård möter hela livets behov av hälso- och sjukvård. Vårt uppdrag är att hålla samman och koordinera insatserna för de patienter som behöver sjukvård ofta och av många. Närsjukvården är indelad i fem geografiska närsjukvårdsområden, där ledningsarbetet i varje område har fokus på de gemensamma vårdprocesserna. Arbetet sker i nära samverka... Visa mer
Arbetsplats: Sunderby Sjukhus, Närsjukvården, Intermedicin
Referensnummer: 198088


Om arbetsplatsen

Division Närsjukvård möter hela livets behov av hälso- och sjukvård. Vårt uppdrag är att hålla samman och koordinera insatserna för de patienter som behöver sjukvård ofta och av många. Närsjukvården är indelad i fem geografiska närsjukvårdsområden, där ledningsarbetet i varje område har fokus på de gemensamma vårdprocesserna. Arbetet sker i nära samverkan med övriga vårdaktörer i landstinget och kommunerna.

Våra verksamhetsområden är primärvård, akut omhändertagande, vuxenpsykiatri och internmedicin/rehabilitering. Verksamheten bedrivs huvudsakligen vid länets fem sjukhus och 30 hälsocentraler.

Vid KC Internmedicin/geriatrik på Sunderby sjukhus arbetar ca 270 medarbetare varav ca 45 läkare. Här finns självständiga sektioner för endokrinologi och diabetes, gastroenterologi, geriatrik, hematologi, neurologi, njurmedicin samt palliativ medicin med tillhörande mottagningar och behandlingsenheter samt vårdavdelningar. Till slutenvården hör även en medicinsk akutvårdsavdelning med tillhörande intermediärvårdsplatser för patienter i behov av en höjd vårdnivå.
Vid kompetenscentrat bedrivs läns- och närsjukvård för Norrbottens och Luleå/Bodens befolkning. Ett av våra stora uppdrag att ta hand om patienter med akuta internmedicinska sjukdomar, i nära samarbete med primärvård och andra specialistkliniker. Forskning, utveckling och utbildning är viktiga delar i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef har du det samlade ledningsansvaret inom verksamhetsområdet Intermedicin/ geriatrik Sunderby sjukhus.
Du ansvarar för verksamheten och ska tillsammans med din ledningsgrupp styra verksamheten i enlighet med Regionens och Närsjukvårdens mål. Du är första linjes chef för enhetschefer och Medicinskt ledningsansvarig inom verksamheten. Du är direkt underställd närsjukvårdschefen och ingår i Närsjukvårdens ledningsgrupp för Luleå och Boden.
 
Som chef i Region Norrbotten förväntas du arbeta för hög kvalitet och kostnadseffektivitet i verksamheten.

Din bakgrund

Du har adekvat högskoleutbildning och gedigen erfarenhet av kvalificerat ledar- eller chefsuppdrag, gärna inom hälso- och sjukvård. Kunskap och erfarenhet inom verksamhetsområdet är meriterande.
Vi söker dig som är en strategisk ledare som agerar utifrån ett brett perspektiv och ser helheten. Du kan leda,
motivera och skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du kan ge andra de befogenheter som
krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är uthållig och har ett medvetet mål- och resultattänk i planering,
prioriteringar och agerande.
Vi ser gärna att du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och att du strävar efter att nå mål med hög
kvalitet. Du värderar samarbete högt och är tydlig i din kommunikation.

Stor vikt kommer läggas vid den personliga lämpligheten.

Anställningsfakta
Du erbjuds en tillsvidare anställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år. Du är placerad i Luleå. Tjänsten är heltid och förlagd dagtid måndag- fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse. regionen tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Kontakta närsjukvårdschef Kristina Myhr-Eriksson, 0920-28 33 89. [email protected]
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer eller bemanningsföretag.

Fackliga företrädare
Vision: Camilla Wanhatalo, 0920-28 33 35.
SACO: Maria Sjöberg, 0920-28 43 59, [email protected]
Kommunal: Lena Vikberg, 072-579 54 34 [email protected]
Norrbottens Läkarförbund, Peter Johansson, 0920-28 00 04 [email protected]
Vårdförbundet, Erika Helin, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-05-12 Visa mindre

Verksamhetschef Vuxenpsykiatrin

Arbetsplats: Vuxenpsykiatrin Referensnummer: 198074 Om arbetsplatsen Division Närsjukvård möter hela livets behov av hälso- och sjukvård. Vårt uppdrag är att hålla samman och koordinera insatserna för de patienter som behöver sjukvård ofta och av många. Närsjukvården är indelad i fem geografiska närsjukvårdsområden, där ledningsarbetet i varje område har fokus på de gemensamma vårdprocesserna. Arbetet sker i nära samverkan med övriga vårdaktörer i regi... Visa mer
Arbetsplats: Vuxenpsykiatrin
Referensnummer: 198074


Om arbetsplatsen
Division Närsjukvård möter hela livets behov av hälso- och sjukvård. Vårt uppdrag är att hålla samman och koordinera insatserna för de patienter som behöver sjukvård ofta och av många. Närsjukvården är indelad i fem geografiska närsjukvårdsområden, där ledningsarbetet i varje område har fokus på de gemensamma vårdprocesserna. Arbetet sker i nära samverkan med övriga vårdaktörer i regionen och kommunerna. Våra verksamhetsområden är primärvård, akut omhändertagande, vuxenpsykiatri och internmedicin/ rehabilitering. Verksamheten bedrivs huvudsakligen vid länets fem sjukhus och hälsocentraler.

Kompetenscentrum Vuxenpsykiatri vid Sunderby sjukhus är en del av närsjukvårdsområdet Luleå/Boden och ansvarar för den specialiserade psykiatriska vården för ett geografiskt område som omfattar Luleå, Boden och Kalix samt hela Östra Norrbotten. Sammanlagt finns ca 250 medarbetare inom verksamhetsområdet.

Inom kompetenscentrat på Sunderby sjukhus finns två slutenvårdsavdelningar med inriktning akut psykiatri respektive beroendevård. Här finns också ECT-mottagning, LABO-mottagning samt den psykiatriska akutmottagningen.

Vuxenpsykiatrin Sunderbyn har utöver närsjukvårdsuppdraget länsövergripande uppdrag för ätstörningar och missbruk- och beroendevård. Beroendecentrums uppdrag är att för hela Norrbotten erbjuda missbruks- och beroendevård vid komplicerade tillstånd som kräver specialistkompetens, samt att erbjuda konsultativt kompetensstöd till närsjukvård och kommuner.

Tre psykiatriska öppenvårdsmottagningar är placerade i Luleå, Boden och Kalix. Vid dessa enheter finns även CS- och LABO-mottagningar.   

Vid alla enheter inom såväl sluten som öppenvård finns enhetschefer samt medicinska rådgivare med stort engagemang och kunnande inom respektive område. Verksamheten har totalt 7 enheter och 10 enhetschefer.

Just nu pågår färdigställande av ett helt nytt hus för den psykiatriska verksamheten vid Sunderby sjukhus. De nya moderna lokalerna kommer att vara inflyttningsklara under 2021.

Region Norrbotten är knuten till Umeå universitetet och vid kliniken bedrivs läkarutbildning och forskning.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef har du det samlade ledningsansvaret inom verksamhetsområdet vuxenpsykiatrin Luleå Boden och Kalix.
Du ansvarar för verksamheten och ska tillsammans med din ledningsgrupp styra verksamheten i enlighet med Regionens och Närsjukvårdens mål. Du är första linjes chef för enhetschefer och Medicinskt ledningsansvarig inom verksamheten. Du är direkt underställd närsjukvårdschefen och ingår i Närsjukvårdens ledningsgrupp för Luleå och Boden. Som chef i Region Norrbotten förväntas du arbeta för hög kvalitet och kostnadseffektivitet i verksamheten.

Din bakgrund

Du har adekvat högskoleutbildning och gedigen erfarenhet av kvalificerat ledar- eller chefsuppdrag, gärna inom hälso- och sjukvård. Kunskap och erfarenhet inom psykiatrisk verksamhet är meriterande.
 
Vi söker dig som är en strategisk ledare som agerar utifrån ett brett perspektiv och ser helheten. Du kan leda,
motivera och skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du kan ge andra de befogenheter som
krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är uthållig och har ett medvetet mål- och resultattänk i planering, prioriteringar och agerande.
 
Vi ser gärna att du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och att du strävar efter att nå mål med hög
kvalitet. Du värderar samarbete högt och är tydlig i din kommunikation.

Stor vikt kommer läggas vid den personliga lämpligheten.

Anställningsfakta
Du erbjuds en tillsvidare anställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år. Du är placerad i Luleå. Tjänsten är heltid och förlagd dagtid måndag- fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse. regionen tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Kontakta närsjukvårdschef Kristina Myhr-Eriksson, 0920-28 33 89. [email protected]
 
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer eller bemanningsföretag.

Fackliga företrädare

Vision: Camilla Wanhatalo, 0920-28 33 35.
SACO: Maria Sjöberg, 0920-28 43 59, [email protected]
Kommunal: Lena Vikberg, 072-579 54 34 [email protected]
Norrbottens Läkarförbund, Peter Johansson, 0920-28 00 04 [email protected]
Vårdförbundet, Erika Helin, [email protected]
 
 
Sista ansökningsdag är den: 2019-05-12 Visa mindre