Lediga jobb som Fjärrbilsförare i Luleå

Se lediga jobb som Fjärrbilsförare i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Nu söker vi CE-förare i Luleå!

Nu söker vi en chaufför till vår verksamhet i Luleå! OM TJÄNSTEN & DIG Vi söker dig med erfarenhet av transportbranschen och släpkörning. Du är självgående, duktig på att hålla tider och tycker att det är viktigt att ditt arbete håller god kvalitet. Du har ett genomgående säkerhetstänk och är varsam med fordon och gods. Du är bosatt i Luleå med omnejd. YKB och ADR är ett krav och tjänsten innefattar fjärrkörning och varierande arbetstider. Vill du veta me... Visa mer
Nu söker vi en chaufför till vår verksamhet i Luleå!
OM TJÄNSTEN & DIG
Vi söker dig med erfarenhet av transportbranschen och släpkörning. Du är självgående, duktig på att hålla tider och tycker att det är viktigt att ditt arbete håller god kvalitet. Du har ett genomgående säkerhetstänk och är varsam med fordon och gods. Du är bosatt i Luleå med omnejd. YKB och ADR är ett krav och tjänsten innefattar fjärrkörning och varierande arbetstider.
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Rikard på 090-2007753.
Det finns goda chanser till förlängning efter sommaren och vi tillsätter löpande, så tveka inte på att skicka in ansökan direkt!
OM OSS
UT Transport i Norr AB finns stationerade i Umeå, Luleå, Sundsvall och Gällivare och sysselsätter ca 120 personer. Vi har en bred verksamhet och sysslar med allt från distribution av paket och styckegods till fjärrtransporter och transporter av farligt avfall.
Vill du ha en arbetsplats där det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget? Tveka då inte att söka dig till oss! Visa mindre

CE-chaufför

CE-chaufförer/Biltransport Kommun: Luleå , Uppsala Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tills vidare Anställningsform: Tillsvidare- Provanställning Antal jobb: 2 Vi söker 2 chaufförer på heltid som kommer jobba utifrån två olika skift i ett isolerat flöde mellan Mälardalen och Norrbotten. Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Fjärrchaufför Utbildning Krav Gymnasial utbildning Språk Krav Flytande svenska i tal och skrift Meri... Visa mer
CE-chaufförer/Biltransport
Kommun: Luleå , Uppsala
Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsform: Tillsvidare- Provanställning
Antal jobb: 2
Vi söker 2 chaufförer på heltid som kommer jobba utifrån två olika skift i ett isolerat flöde mellan Mälardalen och Norrbotten.
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
Fjärrchaufför

Utbildning
Krav
Gymnasial utbildning

Språk
Krav
Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande
Engelska i tal och skrift

Körkort mm.
Krav
CE
YKB & digitalt färdskrivarkort

Om jobbet
Söker du efter ett varierande och spännande chaufförsjobb på ett expansivt företag som värnar om sina anställda? Då är detta jobb helt rätt för dig!
Fordonsleverans Sverige AB söker nu två snabba, självgående och arbetsvilliga chaufförer som har CE-kort, YKB och digitalt färdskrivarkort.
Delad bil i två olika skift med isolerat flöde mellan Mälardalen och Norrbotten. Upplägget kan delvis vara flexibelt och anpassningsbart.
Vem är du?
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inga problem för dig. Du är hjälpsam, noggrann, seriös och gillar att lösa problem med andra. Respekt för dina medtrafikanter, kunder, kollegor och kör- och vilotider är centrala för oss.
Att du är flexibel, ordningsam och punktlig ser vi som en självklarhet. Då arbetet kräver en del tunga lyft så är det en fördel om man har en god fysik och gillar ett fysiskt arbete.
Förmåner
Friskvårdsbidrag
Marknadsmässiga löner och villkor

Arbetstid: Skift
Start; från september
Vi kommer hålla intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Om oss
Fordonsleverans är ett snabbt växande företag som specialiserats på snabba och trygga leveranser av kunders bilar. Vi har som ambition att ha ett långsiktigt samarbete med kunderna och tillsammans arbeta fram speciallösningar och kundspecifika transportlösningar. Vi är snabba, flexibla och personliga. Visa mindre

Fjärrchaufför till DB Schenker i Luleå - vikariat

Ansök    Mar 14    Schenker AB    Fjärrbilsförare
Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vi finns på 21 orter i landet och transporterar årligen 8 miljoner paket och godssändningar . Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1100 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar... Visa mer
Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vi finns på 21 orter i landet och transporterar årligen 8 miljoner paket och godssändningar . Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1100 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Just nu är vi också mitt uppe i ett spännande omställningsarbete till fossilfria transporter. Vill du spela i det vinnande laget och vara med oss i vår utveckling av framtidens transporter? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Dessutom erbjuder vi:
* Lunchsubventionering, Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling
* Trevliga kollegor och ett gott arbetsklimat

Vi söker nu en Fjärrchaufför till Fjärrverksamheten i Luleå.

Arbetsuppgifter:

* Fjärrkörning - Lastbil med släp
* Lastning & lossning av partigods
* Truckkörning
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

Din profil:
I din roll kommer du att hantera Schenker Åkeris fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket
* Har du även truckkort ser vi det som meriterande
Som person ser vi gärna att du är driven och självgående. Du är samarbetsvillig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi ser även att du är serviceinriktad och värderar goda kundrelationer högt.

Information och ansökan:
Rollen är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning efter att vikariatet har löpt ut. Vikariatet löper från och med så snart som möjligt till 2024-08-31. Placeringsort Luleå. Omfattningen är heltid. Ersättning enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Michael Andersson, Transportchef via [email protected] eller +46 70 6698542.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar hanteras löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundskontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lastbilschaufför i Luleå på Heltid

Transportspecialisten TSP AB är ett familjeägt åkeri med huvudkontor i Luleå. Vi bedriver flera olika verksamhetsområden inom åkerinäringen och nu skall vi utöka verksamheten med ytterligare en fjärrbil (bil plus vagn) som veckovis skall trafikera Luleå-Stockholm eller annan ort i södra Sverige. Tillträde från 1 april. Personlig lönesättning. Vi söker även extrapersonal som kan hoppa in med kort varsel, vid t.ex. sjukdom, övrig semester och extra körnin... Visa mer
Transportspecialisten TSP AB är ett familjeägt åkeri med huvudkontor i Luleå. Vi bedriver flera olika verksamhetsområden inom åkerinäringen och nu skall vi utöka verksamheten med ytterligare en fjärrbil (bil plus vagn) som veckovis skall trafikera Luleå-Stockholm eller annan ort i södra Sverige.
Tillträde från 1 april. Personlig lönesättning.
Vi söker även extrapersonal som kan hoppa in med kort varsel, vid t.ex. sjukdom, övrig semester och extra körningar. Det kan då vara körning både i Norrbotten, Göteborgs- och Stockholmsområdena.
Vi söker dig som förstår att man är företagets ansikte utåt och du bör ha stor social kompetens, planeringsförmåga och ett gott ordningssinne. Vi ser det som en självklarhet att du är försiktig med våra fordon samt gods.
Alla våra bilar utgår från Luleå.
Det kan förekomma oregelbundna arbetstider, helg- och kvällsarbete.
KRAV:
YKB
CE-kort
Digitalt förarkort
God svenska i både tal och skriftMERITERANDE:
Truckkort
Lokalkännedom i Stockholm- och Göteborgsområdena. Visa mindre

Lastbilschaufför

Vill ni hamna i ett vinnande team som gör allt för varandra då ska ni söka detta jobb! Ett roligt jobb som går ut på att lossa och lasta gods i hela Norrbotten! Någon övernattning kan det bli i bilen, men det är sällsynt. Visa mer
Vill ni hamna i ett vinnande team som gör allt för varandra då ska ni söka detta jobb!
Ett roligt jobb som går ut på att lossa och lasta gods i hela Norrbotten!
Någon övernattning kan det bli i bilen, men det är sällsynt. Visa mindre

Fjärrbilschaufför med CE sökes för spännande uppdrag

Om Kalles Kalles Bud är mer än bara flytt. Kalles Bud bildades 1974 och är idag ett välrenommerat logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom våra affärsområden. Vi är ett fullfjädrat serviceföretag med stor erfarenhet och kunskap som utför in- och utrikestransporter, fjärrtransporter, distribution, spedition och montage till företag och privatpersoner. Vi är experter på att transportera oemballerat, svårhanterligt gods samt farligt... Visa mer
Om Kalles
Kalles Bud är mer än bara flytt.
Kalles Bud bildades 1974 och är idag ett välrenommerat logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom våra affärsområden. Vi är ett fullfjädrat serviceföretag med stor erfarenhet och kunskap som utför in- och utrikestransporter, fjärrtransporter, distribution, spedition och montage till företag och privatpersoner. Vi är experter på att transportera oemballerat, svårhanterligt gods samt farligt/ADR-gods.
Du har säkert sett våra bilar eller träffat någon av våra chaufförer. Idag är vi cirka 100 anställda och har ett 50-tal fordon. Vår personliga service och förmåga att alltid sätta kundens behov i centrum har lett till nöjda kunder, nya uppdrag och företagets positiva utveckling.
Kalles Bud är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierat enligt ISO 9001, 14001 och 45001. Vi är även anslutna till Fair Transports hållbarhetscertifiering och auktoriserat flyttföretag genom SMF (Sveriges Möbeltransportörers Förbund).
Vi utför våra uppdrag med en modern fordonsflotta som ständigt uppdateras för att möta branschens och kunders miljökrav.
Vi har terminaler och magasinering i Luleå, Umeå och Kiruna. Huvudkontoret är beläget i Luleå.


Din profil
I din roll hos Kalles Bud är du ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för serviceyrket och förstår vikten av en god kommunikation.
Du ska trivas med att arbeta såväl självständigt som ett i team. Vi ser också att du har god initiativ- och problemlösningsförmåga. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är engagerad, ansvarstagande, självgående och har god arbetsförmåga samt fysik.


Arbetsuppgifter
Vi söker en passionerad och erfaren fjärrbilschaufför för sträckan mellan Luleå och Stockholm, tur och retur. Du blir vår nyckelperson för bohagsflytt och transport av ömtåligt gods, bland annat konst, motorcyklar och utställningar.
Ta steget in i förarsätet och ansvara för säkra och effektiva transporter samtidigt som du levererar en förstklassig kundupplevelse. Ditt fokus kommer att vara på detaljerad bohagsflytt samt transport av ömtåligt gods, samtidigt som du blir vår kontakt med kunder och skapar en trygg och pålitlig image.


Krav
CE
YKB

Meriterande
Erfarenhet inom branschen
ADR
Truckkort

Varaktighet
Tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse

Stationeringsort
Luleå Visa mindre

Bulkchaufförer Luleå

Har du lastbilskort med CE-behörighet? Perfekt! Vi söker bulkchaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag. Välkommen med din ansökan senast 24 april. Som bulkchaufför kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba ... Visa mer
Har du lastbilskort med CE-behörighet? Perfekt! Vi söker bulkchaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag. Välkommen med din ansökan senast 24 april.
Som bulkchaufför kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba under olika tider på dygnet. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning och transport av bulkgods som cement, kalk, sand, foder med mera.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
CE-behörighet.
Aktuell YKB-utbildning.

Erfarenhet från bulktransporter är meriterande.
Varför Alviks Trafik?
För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Visa mindre

Fjärrbilsförare

Ansök    Nov 30    Prestigious AB    Fjärrbilsförare
Tjänsten är en heltidstjänst med god ersättning. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema. Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch. Arbetsuppgifter: Framföra fordonet på ett säkert sätt Ans... Visa mer
Tjänsten är en heltidstjänst med god ersättning.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna Visa mindre

Lastbilschaufför

Vi söker två engagerade medarbetare till vårt härliga team i Luleå. Vill du ha världens roligaste och omväxlande chaufförsjobb så sök våra. Krav ADR YKB CE Körkort Visa mer
Vi söker två engagerade medarbetare till vårt härliga team i Luleå.
Vill du ha världens roligaste och omväxlande chaufförsjobb så sök våra.
Krav ADR YKB CE Körkort Visa mindre

Godschaufförer Luleå

Har du körkort med B-, C- eller CE-behörighet? Perfekt! Vi söker godschaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar. Välkommen med din ansökan senast 24 april. Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns personal stationerade i Boden, Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall. Som g... Visa mer
Har du körkort med B-, C- eller CE-behörighet? Perfekt!
Vi söker godschaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar. Välkommen med din ansökan senast 24 april.
Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns personal stationerade i Boden, Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall.
Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Beroende på vilken körning du anställs för kommer du antingen att jobba dagtid eller kväll/natt. Övernattningar på annan ort kan förekomma, men de flesta turer innebär att du kommer hem varje dag. Arbetstiderna och körningarna kan variera och är beroende av tjänst med kortare eller längre turer från den ort du utgår ifrån. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods.
Som chaufför i vår distribution jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som kan jobba extra vid behov. Du är driven, noggrann, flexibel och tar gärna eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
B, C- och CE-behörighet. (I första hand C- och CE-kort).
Aktuell YKB- samt ADR-utbildning. Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Visa mindre

DHL Åkeri söker CE chaufförer i Luleå med möjlighet till förlängning

DHL Åkeri söker CE-chaufför i Skellefteå & Luleå (Sommarvik med chans till förlängning) Se alla annonser från DHL och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/akeri/dhl-freight-sverige-ab DHL Åkeri är del utav DHL Freight (Sweden) AB och finns på 16 orter över hela Sverige. Vi kör framförallt partigods (större godssändningar) i fjärrtrafik men även Linehaul mellan olika DHL terminaler. I Skellefteå/Luleå söker vi just nu CE chaufförer för arbete... Visa mer
DHL Åkeri söker CE-chaufför i Skellefteå & Luleå (Sommarvik med chans till förlängning)


Se alla annonser från DHL och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/dhl-freight-sverige-abDHL Åkeri är del utav DHL Freight (Sweden) AB och finns på 16 orter över hela Sverige. Vi kör framförallt partigods (större godssändningar) i fjärrtrafik men även Linehaul mellan olika DHL terminaler.


I Skellefteå/Luleå söker vi just nu CE chaufförer för arbete i sommar med möjlighet till fortsättning. Scheman är uppnbyggda på 8 och 10 timmar alltså 4 eller 5 dagar vecka. Helsvängar med övernattning förekommer för den som är intresserad. I Skellefteå/Luleå är ca 20 chaufförer stationerade samt lokal arbetsledare. Alla jobbar efter fasta scheman. Dagtid lossas och lastas våra bilar av lotsar i Västerbotten och Norrbotten. Kvällstid går de iväg på spetsbyten mot andra stationsorter. De gula ekipagen känns igen efter vägen och vi uppdaterar ständigt vår fordonspark som idag är mycket fräsch och har hunnit långt i den gröna omställningen.


Är du en chaufför med positivt humör och en bra inställning, ta chansen att komma in och utvecklas tillsammans med bra kollegor till schyssta villkor på DHL Åkeri i Norr. Hos oss på DHL Åkeri får du en anställning på världens störtsa logistikbolag DPDHL, samtidigt som du erbjuds utvecklingsmöjligheter får du den lokala åkeri känslan på vårt egna svenska inrikes åkeri.


ADR grund och truckkort är meriterande, men är du rätt för jobbet utbildar vi dig!


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Bulkchaufförer Luleå

Har du lastbilskort med CE-behörighet? Perfekt! Vi söker bulkchaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag. Välkommen med din ansökan senast 24 april. Som bulkchaufför kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba ... Visa mer
Har du lastbilskort med CE-behörighet? Perfekt! Vi söker bulkchaufförer till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag. Välkommen med din ansökan senast 24 april.
Som bulkchaufför kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba under olika tider på dygnet. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning och transport av bulkgods som cement, kalk, sand, foder med mera.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
CE-behörighet.
Aktuell YKB-utbildning.

Erfarenhet från bulktransporter är meriterande.
Varför Alviks Trafik?
För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Visa mindre

CE chaufför till vår mellantransport - natt

Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att köra nattetid till Umeå, fyra nätter i veckan. Du kommer hantera farligt gods och omlastning i Umeå med truck/traktor kommer att ske samt containerbyte. Din Profil I din roll hos Kalles Bud är du ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för serviceyrket och förstår vikten av en god kommunikation. Du ska trivas med att arbeta såväl självständigt... Visa mer
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att köra nattetid till Umeå, fyra nätter i veckan. Du kommer hantera farligt gods och omlastning i Umeå med truck/traktor kommer att ske samt containerbyte.
Din Profil
I din roll hos Kalles Bud är du ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för serviceyrket och förstår vikten av en god kommunikation.
Du ska trivas med att arbeta såväl självständigt som ett i team. Vi ser också att du har god initiativ och problemlösningsförmåga. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är engagerad, ansvarstagande, självgående och har god arbetsförmåga.
Arbetsplatsen
Kalles Bud bildades 1974 och är idag ett välrenommerat logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom våra affärsområden. Vi är ett fullfjädrat serviceföretag som utför in- och utrikestransporter, distribution, fjärr, montage och spedition. Vi är experter på att transportera oemballerat och svårhanterligt gods.
Vi har cirka 50 fordon och 75 heltidsanställda som tillsammans bildar ett glatt gäng med stor variation av arbetsuppgifter.
Vi har terminal och magasin i Luleå, Umeå och inom kort i Kiruna. Huvudkontoret är beläget i Luleå.

Krav
CE
Meriterande
Truckbehörighet
YKB
ADR
Varaktighet
Tillsvidare
Stationeringsort
Luleå
Tillträde
Enligt överenskommelse
Kontaktperson vid frågor om tjänsten
Carl Artursson [email protected] Visa mindre

Nattchaufför på uppdrag av Linde Gas - Kalles Bud

Arbetsuppgifter Du kommer utgå från Luleå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att köra tung lastbil och släp nattetid till Umeå för att möta upp en kollega. Byta trailer och skåp samt trucklossa för att sedan åka tillbaka norrut mot Luleå - fyra nätter i veckan. Då detta är en ADR-transport så ser vi att du har säkerheten i största fokus, på körningen likaså på arbetet utanför hytten. Krav Erfarenhet på minst 3 år av liknande körning Innehar CE... Visa mer
Arbetsuppgifter
Du kommer utgå från Luleå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att köra tung lastbil och släp nattetid till Umeå för att möta upp en kollega. Byta trailer och skåp samt trucklossa för att sedan åka tillbaka norrut mot Luleå - fyra nätter i veckan.
Då detta är en ADR-transport så ser vi att du har säkerheten i största fokus, på körningen likaså på arbetet utanför hytten.
Krav
Erfarenhet på minst 3 år av liknande körning
Innehar CE-Behörighet
Ansvarstagande
Självständig
Kan jobba i grupp
Har säkerhetstänket i allt det du gör

Din profil
I din roll hos Kalles Bud är du ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för serviceyrket och förstår vikten av en god kommunikation.
Du ska trivas med att arbeta såväl självständigt som ett i team. Vi ser också att du har god initiativ och problemlösningsförmåga. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är engagerad, ansvarstagande, självgående och har god arbetsförmåga.
Arbetsplatsen
Kalles Bud bildades 1974 och är idag ett välrenommerat logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom våra affärsområden. Vi är ett fullfjädrat serviceföretag som utför in- och utrikestransporter, distribution, fjärr, montage och spedition. Vi är experter på att transportera oemballerat och svårhanterligt gods.
Vi har cirka 50 fordon och 75 heltidsanställda som tillsammans bildar ett glatt gäng med stor variation av arbetsuppgifter.
Vi har terminal och magasin i Luleå, Umeå och inom kort i Kiruna. Huvudkontoret är beläget i Luleå. Visa mindre

CE chaufför till Kalles Bud

Arbetsuppgifter Arbetsschemat är uppdelat på 2 veckor. Ena veckan kör man till Stockholm där övernattning i bilen samt lossning och lastning sker längst med vägen under veckan. Den andra veckan kör man lokalt Norrbotten där du avslutar din dag på terminalen i Luleå. Din Profil I din roll hos Kalles Bud är du ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för serviceyrket och förstår vikten av en god kommunik... Visa mer
Arbetsuppgifter
Arbetsschemat är uppdelat på 2 veckor. Ena veckan kör man till Stockholm där övernattning i bilen samt lossning och lastning sker längst med vägen under veckan. Den andra veckan kör man lokalt Norrbotten där du avslutar din dag på terminalen i Luleå.


Din Profil
I din roll hos Kalles Bud är du ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för serviceyrket och förstår vikten av en god kommunikation.
Du ska trivas med att arbeta såväl självständigt som ett i team. Vi ser också att du har god initiativ och problemlösningsförmåga. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är engagerad, ansvarstagande, självgående och har god arbetsförmåga.

Arbetsplatsen
Kalles Bud bildades 1974 och är idag ett välrenommerat logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom våra affärsområden. Vi är ett fullfjädrat serviceföretag som utför in- och utrikestransporter, distribution, fjärr, montage och spedition. Vi är experter på att transportera oemballerat och svårhanterligt gods.
Vi har cirka 50 fordon och 75 heltidsanställda som tillsammans bildar en av Norrbottens största arbetsgivare med stor variation av arbetsuppgifter.
Vi har terminal och magasin i Luleå, Umeå och inom kort i Kiruna. Huvudkontoret är beläget i Luleå.

Krav
CE
YKB
Meriterande
Truckbehörighet
Varaktighet
Tillsvidare
Stationeringsort
Luleå
Tillträde
Enligt överenskommelse
Kontaktperson vid frågor om tjänsten
Tony Jansson [email protected]
Christoffer Lakso [email protected] Visa mindre

CE/ADR chaufför för nattkörning

Profil Du gillar variation i arbetet och trivs där ingen dag är den andra lik. Du trivs i transportbranschen och framförallt med varierande arbetsuppgifter. Vi utgår också från att du ser långsiktigt på denna tjänst. Eftersom jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket bra både i tal och skrift. Du är driven och självgående oc... Visa mer
Profil
Du gillar variation i arbetet och trivs där ingen dag är den andra lik. Du trivs i transportbranschen och framförallt med varierande arbetsuppgifter. Vi utgår också från att du ser långsiktigt på denna tjänst. Eftersom jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket bra både i tal och skrift. Du är driven och självgående och gillar att kunna lösa diverse situationer genom egna enkla beslut under din arbetsdag.
Vi fäster stor vikt att du som chaufför har ett körsätt som sätter säkerheten i första hand samt framför fordonet så ekonomiskt och miljömässigt som möjligt.
Arbetsuppgifter
Du kommer att köra natt Luleå-Umeå-Luleå 4 dagar i veckan. I Umeå byter vi trailer och skåp med mötande bil. Viss lossning kommer ske. Bil och släp.
Arbetsplatsen
På Kalles bud i Luleå jobbar ca 50 personer. Ett härligt gäng som bjuder på en skön välkomnande gemenskap med mycket skratt och glädje. Arbetsplatsen är belägen på Storheden i Luleå.
Krav
Körkort: CE
3 årig vana av C eller liknande fordonstyper
Meriterande
Truckkort
ADR grund + tank
YKB
Varaktighet
Tillsvidare
Stationeringsort
Luleå
Tillträde
Enligt överenskommelse/omgående anställning
Vid frågor kontakta
Tony Jansson 0703809617 [email protected] Visa mindre

Har du CE behörighet och vill arbeta deltid?

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte, så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på SC transport efter lastbilschaufförer med CE-behörighet i Luleå, som vill arbeta deltid/extra. Till ett av världens ledande logistikföretag, söker vi nu en driftig och positiv CE chaufför. Med verksamhet i 220 länder, erbjuder vår samarbetspartner integrerade tjänster och anpassade lösningar för hantering av t... Visa mer
Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte, så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på SC transport efter lastbilschaufförer med CE-behörighet i Luleå, som vill arbeta deltid/extra.

Till ett av världens ledande logistikföretag, söker vi nu en driftig och positiv CE chaufför. Med verksamhet i 220 länder, erbjuder vår samarbetspartner integrerade tjänster och anpassade lösningar för hantering av transport av brev, varor och information. Som CE chaufför på detta uppdrag kommer du att arbeta med b.la. lastning, lossning och transport av gods på längre sträckor. Du kommer att utgå från Luleå.

Uppdraget är ett konsultuppdrag, där du blir anställd av SC transport. Arbetstiderna är varierande, men vi ser helst att du kan arbeta minst 50%. Det finns goda chanser till övertag hos uppdragsgivare, ökad arbetstid och fast tjänst. Uppdraget startar omgående!

Din profil
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Eftersom denna tjänst är en deltidstjänst så ställer vi även krav på flexibilitet. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Krav
Du som söker har körkort med behörighet CE, YKB, ADR (grund) och digitalt förarbevis. Du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier, pension eller deltidsarbete. Du behärskar svenska och/eller engelska i tal och skrift och har grundläggande datakunskap. Utdrag ur belastningsregistret kan bli aktuellt vid anställning.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför. Visa mindre

CE/ADR chaufför för nattkörning

Profil Du gillar variation i arbetet och trivs där ingen dag är den andra lik. Du trivs i transportbranschen och framförallt med varierande arbetsuppgifter. Vi utgår också från att du ser långsiktigt på denna tjänst. Eftersom jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket bra både i tal och skrift. Du är driven och självgående oc... Visa mer
Profil
Du gillar variation i arbetet och trivs där ingen dag är den andra lik. Du trivs i transportbranschen och framförallt med varierande arbetsuppgifter. Vi utgår också från att du ser långsiktigt på denna tjänst. Eftersom jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket bra både i tal och skrift. Du är driven och självgående och gillar att kunna lösa diverse situationer genom egna enkla beslut under din arbetsdag.
Vi fäster stor vikt att du som chaufför har ett körsätt som sätter säkerheten i första hand samt framför fordonet så ekonomiskt och miljömässigt som möjligt.
Arbetsuppgifter
Du kommer att köra natt Luleå-Umeå-Luleå 4 dagar i veckan. I Umeå byter vi trailer och skåp med mötande bil. Viss lossning kommer ske. Bil och släp.
Arbetsplatsen
På Kalles bud i Luleå jobbar ca 50 personer. Ett härligt gäng som bjuder på en skön välkomnande gemenskap med mycket skratt och glädje. Arbetsplatsen är belägen på Storheden i Luleå.
Krav
Körkort: CE
3 årig vana av C eller liknande fordonstyper
Meriterande
Truckkort
ADR grund + tank
YKB
Varaktighet
Tillsvidare
Stationeringsort
Luleå
Tillträde
Enligt överenskommelse/omgående anställning
Vid frågor kontakta
Carl Artursson 0703809617 [email protected] Visa mindre

Lastbilschaufför

Vi söker en trevlig och social medarbetare! Vi har ett varierende arbete runt Norr & Västerbotten. #jobbjustnu omgående anställning. Visa mer
Vi söker en trevlig och social medarbetare!
Vi har ett varierende arbete runt Norr & Västerbotten.
#jobbjustnu omgående anställning. Visa mindre

Godschaufför (semestervikariat)

Vad erbjuder vi dig? Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns det även personal stationerade i Gällivare, Kiruna, Sundsvall och Umeå. Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Våra körningar omfattar distribution av gods inom kommunen, arbetstiderna är dagtid. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods. Som chaufför i vår distribution j... Visa mer
Vad erbjuder vi dig?
Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns det även personal stationerade i Gällivare, Kiruna, Sundsvall och Umeå.
Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Våra körningar omfattar distribution av gods inom kommunen, arbetstiderna är dagtid. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods.
Som chaufför i vår distribution jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som kan jobba extra vid behov. Du är driven, noggrann, flexibel och tar gärna eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
B, C- och CE-behörighet. (I första hand C- och CE-kort).
Aktuell YKB- samt ADR-utbildning. Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.
För vissa tjänster krävs endast B-behörighet (ej C/CE-behörighet eller YKB/ADR.Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.
Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst + placeringsort” din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till [email protected]
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan senast idag.
För frågor om tjänsterna kontakta: Joakim Magnusson, Trafikchef Gods, 0920-50 22 51 eller Johan Eriksson, Trafikledare, 0920-50 22 52. Visa mindre

Schenker Åkeri AB söker CE-chaufför i Luleå

Schenker Åkeri AB söker nu CE-chaufförer med utgångspunkt Luleå Ansökan görs direkt till företaget via Förartjänst.se Vi på Sveriges bästa åkeri, Schenker Åkeri växer och utökar nu vår personalstyrka med ytterligare en CE-chaufför i Luleå. Vill du bli en viktig kugge i ett fantastiskt team hos ett seriöst företag som har roligt på jobbet? Vi har nästan uteslutande helt nya fordon. Hos oss får du ta del av en mängd förmåner, du kan vara säker på att få din ... Visa mer
Schenker Åkeri AB söker nu CE-chaufförer med utgångspunkt Luleå
Ansökan görs direkt till företaget via Förartjänst.se
Vi på Sveriges bästa åkeri, Schenker Åkeri växer och utökar nu vår personalstyrka med ytterligare en CE-chaufför i Luleå.
Vill du bli en viktig kugge i ett fantastiskt team hos ett seriöst företag som har roligt på jobbet?
Vi har nästan uteslutande helt nya fordon.
Hos oss får du ta del av en mängd förmåner, du kan vara säker på att få din lön den 25:e och vi har hållbara scheman.
Tveka inte att höra av dig vid intresse eller mera information om tjänsten. Kontakta då oss via forartjanst.se
Vi har även behov av timanställningar, så finns intresse att köra vid behov, skicka en ansökan/meddelande så återkopplar vi.
Förmåner:
Friskvårdbidrag & Personalförmåner via Benify
Rikslunchpass
Försäkringar
Marknadsmässig lön & premiekompensation enligt transportavtalet
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimatAnsökan görs direkt till företaget via Förartjänst.se Visa mindre

CE-Chaufför till kommande uppdrag

Ansök    Sep 14    Konsultia AB    Fjärrbilsförare
Om kundföretaget Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på godstransporter och logistik? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som CE-Chaufför hos Konsultia AB något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett medelstort, välkänt och svenskt företag! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta hos ett medelstort och ... Visa mer
Om kundföretaget
Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på godstransporter och logistik? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som CE-Chaufför hos Konsultia AB något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett medelstort, välkänt och svenskt företag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta hos ett medelstort och välkänt företag som är verksamt inom transportbranschen. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag.

I rollen kommer du först och främst att köra lastbil och kommunicera med trafikledning och övrig intern personal. Utöver det kommer du även att köra fordon enligt våra säkerhetsföreskrifter 


Din profil
Vi söker dig som har hög kompetens inom godstransporter och logistik och erfarenhet av att arbeta med transport, att arbeta som chaufför och logistik eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.


Övrig information
I övrigt söker vi dig som

* har relevant yrkesutbildning
* har erfarenhet av liknande arbete
* har YKB
* har C-körkort.

Dessutom är det meriterande om du

* har erfarenhet av transporttjänster
* har viss branscherfarenhet
* har arbetat med liknande uppgifter tidigare.

Kunden är ett medelstort, välkänt och svenskt företag som verkar inom transportbranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Konsultia AB men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mikael Wikström på telefonnummer: 0725172604 eller via e-post: [email protected]. Sök tjänsten senast 2021-10-31.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

CE-Chaufförer till kommande uppdrag

Ansök    Sep 30    Konsultia AB    Fjärrbilsförare
Om kundföretaget Just nu får vi på Konsultia AB in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med fler medarbetare. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom godstransporter och logistik. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta hos ett svenskt, framgångsrikt och medel... Visa mer
Om kundföretaget
Just nu får vi på Konsultia AB in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med fler medarbetare. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom godstransporter och logistik. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta hos ett svenskt, framgångsrikt och medelstort företag som är verksamt inom transportbranschen. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag.

I rollen kommer du först och främst att köra godstransporter med lastbil och kommunicera med trafikledning och övrig intern personal. Utöver det kommer du även att kommunicera och rapportera avvikelser till trafikledningen 


Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom godstransporter och logistik att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta som chaufför, att arbeta med transport och logistik. Om du har några års erfarenhet som CE-Chaufför, har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av industri eller logistik ser vi det som meriterande.

Vi önskar även att du

* har relevant yrkesutbildning
* har relevant erfarenhet
* har YKB.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har erfarenhet av transporttjänster
* har viss branscherfarenhet.Övrig information
Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Konsultia AB men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mikael Wikström på telefonnummer: 0725172604 eller via e-post: [email protected]. Sök tjänsten senast 2021-11-07.


Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

CE-chaufför - Schenker Åkeri i Luleå

Ansök    Nov 10    Schenker AB    Fjärrbilsförare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans ska... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget.
Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget - tveka inte att skicka in din ansökan!

Vårt erbjudande

Vi värnar om våra medarbetare och hos oss vill vi att du skall känna dig trygg. Vi erbjuder våra medarbetare en noggrann introduktion, ett spännande arbete med en välskött fordonsflotta och arbetskläder med god kvalité.

Utöver detta erbjuder Schenker Åkeri även:


* Friskvårdbidrag & Personalförmåner via Benify
* Rikslunchpass
* Försäkringar
* Marknadsmässig lön & premiekompensation enligt transportavtalet
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

* Lastning & lossning
* Truckkörning
* Fjärrkörning - CE-Lastbil med släp
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående
* Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.
Din ansökan vil vi ha så snart som möjligt, men senast den 8 december.
Har du frågor till tjänsten kan du kontakta Transportchefen Michael Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chaufför

Vi söker en ansvarsfull Chaufför/lots till vårt företag Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med bil och släp. Turerna utgår dagligen från Luleå. Både lossning/lastning samt fjärrkörning förekommer. Din bakgrund Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför med vana att köra lastbil med släp och att du trivs i rollen. Du är en... Visa mer
Vi söker en ansvarsfull Chaufför/lots till vårt företag
Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med bil och släp.
Turerna utgår dagligen från Luleå. Både lossning/lastning samt fjärrkörning förekommer.
Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt.
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför med vana att köra lastbil med släp och att du trivs i rollen.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid, effektivt och säkert och med god kvalitet!
Vi söker personal med servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning.
Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB yrkesförarbevis
ADR
Truckkort
Digitalt färdskrivarkort
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kyl-och frystransporter.
Vi är ett modernt transportföretag som är anslutna till DB Schenker och vår specialitet är kyl- och frystransporter. Vi kör dagligen mellan Norrland och Skåne via Östergötland.
Vårt huvudkontor finns i Örnsköldsvik. Företaget har bedrivit fjärrtransporter sedan 1948.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
(Heltid/Tillsvidareanställning med 6 mån Provanställning) Visa mindre

Förmodligen världens roligaste sommarjobb

Ansök    Jun 9    Tempcon Group AB    Fjärrbilsförare
Vi söker nu Sveriges bästa chaufförer med CE-behörighet till det som förmodligen är värdens roligaste sommarjobb. Du får chansen att se nya delar av Sverige samtidigt som du träffar nya människor. Du bidrar också till att hålla Sverige rullande och är en viktig del i de transportflöden som ser till att vi alla kan äta och leva. Då vi finns på många ställen runt om i Sverige har du chansen till ett sommarjobb nära dig. Hjärnarp, Mariestad, Mjölby, Linköping... Visa mer
Vi söker nu Sveriges bästa chaufförer med CE-behörighet till det som förmodligen är värdens roligaste sommarjobb. Du får chansen att se nya delar av Sverige samtidigt som du träffar nya människor. Du bidrar också till att hålla Sverige rullande och är en viktig del i de transportflöden som ser till att vi alla kan äta och leva. Då vi finns på många ställen runt om i Sverige har du chansen till ett sommarjobb nära dig. Hjärnarp, Mariestad, Mjölby, Linköping, Stockholm, Staffanstorp, Göteborg, Umeå och Ljungby är några av de orter där vi söker folk. Sommaren är redan här och vi gör löpande intervjuer och uttagningar så mejla oss redan idag på [email protected] och bifoga ditt cv.
Du har:
CE-körkort
Truckkort
YKB
Digitalt förarkort
Du får:
Avtalsenlig lön.
Nya och fräscha fordon.
Träffa nya människor och uppleva nya miljöer.
Möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren på vissa tjänster.
Du är:
Flexibel
Noggrann
Ansvarstagande
Aktsam om fordon och gods.
Van vid att hantera bil och släp.
Van vid att möta olika människor i olika situationer.
Är du dessutom van vid att hantera tempererat gods ser vi det som en merit. Visa mindre

Chaufför

Vi söker en ansvarsfull Chaufför/lots till vårt företag Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med bil och släp. Turerna utgår dagligen från Luleå. Både lossning/lastning samt fjärrkörning förekommer. Din bakgrund Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför med vana att köra lastbil med släp och att du trivs i rollen. Du är en... Visa mer
Vi söker en ansvarsfull Chaufför/lots till vårt företag
Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med bil och släp.
Turerna utgår dagligen från Luleå. Både lossning/lastning samt fjärrkörning förekommer.
Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt.
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför med vana att köra lastbil med släp och att du trivs i rollen.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid, effektivt och säkert och med god kvalitet!
Vi söker personal med servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning.
Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB yrkesförarbevis
ADR
Truckkort
Digitalt färdskrivarkort
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kyl-och frystransporter.
Vi är ett modernt transportföretag som är anslutna till DB Schenker och vår specialitet är kyl- och frystransporter. Vi kör dagligen mellan Norrland och Skåne via Östergötland.
Vårt huvudkontor finns i Örnsköldsvik. Företaget har bedrivit fjärrtransporter sedan 1948.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
(Heltid/Tillsvidareanställning med 6 mån Provanställning) Visa mindre

CE-chaufför - Sommarvikariat Schenker Åkeri Luleå

Ansök    Jun 2    Schenker AB    Fjärrbilsförare
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Vi söker just nu engagerade CE-chaufförer till sommarvikariat i Lul... Visa mer
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Vi söker just nu engagerade CE-chaufförer till sommarvikariat i Luleå, med eventuell möjlighet för tillsvidaretjänst.

* Lastning & lossning
* Truckkörning
* Fjärrkörning - CE-Lastbil med släp
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

…Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan
Din ansökan skickar du in via vårt rekryteringssystem Avature, sista ansökningsdag är 16/6.

Har du frågor till tjänsterna kan du kontakta Transportledare Jörgen Ellingsson, telefon: 0920-235787, epost: [email protected] eller Hans Ellert: telefon: 0721-477765, epost: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Godschaufför (semestervikariat)

Ansök    Maj 4    Alviks Trafik AB    Fjärrbilsförare
Inför semestrarna söker vi ansvarsfulla chaufförer till vår lastbilsverksamhet i Luleå. Är du rätt person finns möjlighet till förlängning. Välkommen till ett utvecklande jobb i en familjär organisation. Vad erbjuder vi dig? Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns det även personal stationerade i Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall. Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån L... Visa mer
Inför semestrarna söker vi ansvarsfulla chaufförer till vår lastbilsverksamhet i Luleå. Är du rätt person finns möjlighet till förlängning. Välkommen till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.
Vad erbjuder vi dig?
Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns det även personal stationerade i Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall.
Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Beroende på vilken körning du anställs för kommer du antingen att jobba dagtid eller kväll/natt. Övernattningar på annan ort kan förekomma, men de flesta turer innebär att du kommer hem varje dag. Arbetstiderna och körningarna kan variera och är beroende av tjänst med kortare eller längre turer från den ort du utgår ifrån. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods.
Som chaufför i vår distribution jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och som gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
C- och CE-behörighet.
Aktuell YKB- samt ADR-utbildning. Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.

Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.
Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
Kom gärna förbi oss på Storheden i Luleå så att vi får träffa dig.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst + placeringsort” din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till [email protected]
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan senast idag.
För frågor om tjänsterna kontakta: Lars Johansson, Verksamhetschef gods, 0920-50 22 56 eller Johan Eriksson, Trafikansvarig, 0920-50 22 52. Visa mindre

CE chaufför - Sommarvikariat Luleå

Ansök    Apr 13    Schenker AB    Fjärrbilsförare
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Vi har både dag, natt och övernattningskörningar. Arbetsuppgifterna... Visa mer
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Vi har både dag, natt och övernattningskörningar. Arbetsuppgifterna är lotsning och körningar Luleå-Umeå-Luleå.
All körning är med släp.

* Lastning & lossning med truck
* Körning av lastbil med släp
* Distribution av partigods
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

…Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan
Tjänsterna avser sommarvikariat 2021, visstid med start enligt överenskommelse.
Din ansökan skickar du in via vårt rekryteringssystem Avature, sista ansökningsdag är 10/5.

Har du frågor till tjänsterna kan du kontakta Transportledare Jörgen Ellingsson, telefon: 0920-235787, epost: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE chaufför - Sommarvikariat Luleå

Ansök    Apr 12    Schenker AB    Fjärrbilsförare
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Vi har både dag, natt och övernattningskörningar. Arbetsuppgifterna... Visa mer
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Vi har både dag, natt och övernattningskörningar. Arbetsuppgifterna är lotsning och körningar Luleå-Umeå-Luleå.
All körning är med släp.

* Lastning & lossning med truck
* Körning av lastbil med släp
* Distribution av partigods
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

…Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan
Tjänsterna avser sommarvikariat 2021, visstid med enligt överenskommelse.
Din ansökan skickar du in via vårt rekryteringssystem Avature, sista ansökningsdag är 10/5.

Har du frågor till tjänsterna kan du kontakta Transportledare Jörgen Ellingsson, telefon: 0920-235787, epost: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE-chaufför - Luleå

Ansök    Apr 13    Schenker AB    Fjärrbilsförare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distrib... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Mer information hittar du på vår hemsida https://www.akeri.dbschenker.se Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Vårt erbjudande
Vi värnar om våra medarbetare och hos oss vill vi att du skall känna dig trygg. Vi erbjuder våra medarbetare en noggrann introduktion,
ett spännande arbete med en välskött fordonsflotta och arbetskläder med god kvalité.
Utöver detta erbjuder Schenker Åkeri även:

* Friskvårdbidrag & Personalförmåner via Benify
* Rikslunchpass
* Försäkringar
* Marknadsmässig lön & premiekompensation enligt transportavtalet
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

* Lastning & lossning
* Truckkörning
* Fjärrkörning - CE-Lastbil med släp
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

…Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.
Din ansökan skickar du in via vårt rekryteringssystem Avature, senast den 4 maj.

Har du frågor till tjänsten kan du kontakta Transportledare Jörgen Ellingsson, telefon: 0920-235787, epost: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lastbilschaufför

Vi söker en trevlig och social medarbetare! Vi har ett varierende arbete runt Norr & Västerbotten. #jobbjustnu omgående anställning. Visa mer
Vi söker en trevlig och social medarbetare!
Vi har ett varierende arbete runt Norr & Västerbotten.
#jobbjustnu omgående anställning. Visa mindre

Chaufförer sökes

Vi söker en ansvarsfull Chaufför till vårt företag Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med bil och släp. Turerna utgår dagligen från Luleå. Både lossning/lastning samt fjärrkörning förekommer. Din bakgrund Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Vi ser du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför med vana att köra lastbil med släp och att du trivs i rollen. Du är en pers... Visa mer
Vi söker en ansvarsfull Chaufför till vårt företag
Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med bil och släp.
Turerna utgår dagligen från Luleå. Både lossning/lastning samt fjärrkörning förekommer.
Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt.
Vi ser du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför med vana att köra lastbil med släp och att du trivs i rollen.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid, effektivt och säkert och med god kvalite!
Vi söker personal med servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning.
Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB yrkesförarbevis
ADR
Truckkort
Digitalt färdskrivarkort
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kyl-och frystransporter.


Vi är ett modernt transportföretag som är anslutna till DB Schenker och vår specialitet är kyl- och frystransporter. Vi kör dagligen mellan Norrland och Skåne via Östergötland.
Vårt huvudkontor finns i Örnsköldsvik. Företaget har bedrivt fjärrtransporter sedan 1948.


I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.


(Heltid/Tillsvidareanställning med 6 mån Provanställning) Visa mindre

Godschaufför (semestervikariat)

Ansök    Mar 15    Alviks Trafik AB    Fjärrbilsförare
Inför semestrarna söker vi ansvarsfulla chaufförer till vår lastbilsverksamhet i Luleå. Är du rätt person finns möjlighet till förlängning. Välkommen till ett utvecklande jobb i en familjär organisation. Vad erbjuder vi dig? Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns det även personal stationerade i Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall. Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån L... Visa mer
Inför semestrarna söker vi ansvarsfulla chaufförer till vår lastbilsverksamhet i Luleå. Är du rätt person finns möjlighet till förlängning. Välkommen till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.
Vad erbjuder vi dig?
Vi söker chaufförer till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå så finns det även personal stationerade i Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall.
Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Beroende på vilken körning du anställs för kommer du antingen att jobba dagtid eller kväll/natt. Övernattningar på annan ort kan förekomma, men de flesta turer innebär att du kommer hem varje dag. Arbetstiderna och körningarna kan variera och är beroende av tjänst med kortare eller längre turer från den ort du utgår ifrån. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods.
Som chaufför i vår distribution jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och som gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För tjänsterna krävs:
C- och CE-behörighet.
Aktuell YKB- samt ADR-utbildning. Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.

Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.
Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
Kom gärna förbi oss på Storheden i Luleå så att vi får träffa dig.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst + placeringsort” din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till [email protected]
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan senast idag.
För frågor om tjänsterna kontakta: Lars Johansson, Verksamhetschef gods, 0920-50 22 56 eller Johan Eriksson, Trafikansvarig, 0920-50 22 52. Visa mindre

CE-Chaufför Luleå - Sommarvikariat

Ansök    Mar 5    Schenker AB    Fjärrbilsförare
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Vi har både dag och nattkörningar, lots och körningar Luleå-Umeå-Lu... Visa mer
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Vi har både dag och nattkörningar, lots och körningar Luleå-Umeå-Luleå.
All körning är med släp.

* Lastning & lossning med truck
* Körning av lastbil med släp
* Distribution av partigods
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

…Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan
Tjänsterna avser sommarvikariat 2021, visstid med enligt överenskommelse.
Din ansökan skickar du in via vårt rekryteringssystem Avature, sista ansökningsdag är 2/4.

Har du frågor till tjänsterna kan du kontakta Transportledare Jörgen Ellingsson, telefon: 0920-235787, epost: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chaufför sökes till nattjänst!

Nu söker vi en chaufför till ett nytt uppdrag med stationeringsort Luleå! Arbetet är förlagt nattetid och innefattar körning mellan våra terminaler i Luleå och Umeå med några stopp på hemvändande tur. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person till detta uppdrag och kommer därför att rekrytera så fort vi hittat vår nya medarbetare. För mer information om tjänsten, kontakta Rikard 070-6315910. OM DIG Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt u... Visa mer
Nu söker vi en chaufför till ett nytt uppdrag med stationeringsort Luleå!
Arbetet är förlagt nattetid och innefattar körning mellan våra terminaler i Luleå och Umeå med några stopp på hemvändande tur. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person till detta uppdrag och kommer därför att rekrytera så fort vi hittat vår nya medarbetare.
För mer information om tjänsten, kontakta Rikard 070-6315910.
OM DIG
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt under eget ansvar. Du har en lugn och säker körstil och är varsam med fordon och gods. Du har ett genomgående säkerhetstänk, är noggrann och duktig på att hålla tider. Du är bosatt i Luleå med omnejd. Truckkort och E-behörighet är meriterande.
OM OSS
Vi är ett familjeägt företag och finns stationerade i Umeå, Luleå och Gällivare och sysselsätter ca 90 personer. Vi har en bred verksamhet och sysslar med allt från distribution av paket och styckegods till transporter av farligt avfall och kranbilslyft. Vår ambition är att vår personal ska kunna utvecklas inom företaget och att det ska finnas möjlighet att prova på många olika typer av chaufförsyrken.
Vill du ha en arbetsplats där det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget? Tveka då inte att söka dig till oss! Visa mindre

Körande Förman samt Lotsar

Vi söker en körande förman samt chaufförer som kan jobba med oss fr.o.m. i höst. Förmannen kommer att ha övergripande ansvar för planering och lastning. Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med bil och släp. Vi kan erbjuda både fast eller rörligt schema och det finns möjlighet att jobba kväll/natt eller dagtid. Turerna utgår från Luleå och går söderut.Både lossning/lastning samt fjärrkörning kan förekomma. Din bakgrund Vi lägger stor vik... Visa mer
Vi söker en körande förman samt chaufförer som kan jobba med oss fr.o.m. i höst.
Förmannen kommer att ha övergripande ansvar för planering och lastning. Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med bil och släp.
Vi kan erbjuda både fast eller rörligt schema och det finns möjlighet att jobba kväll/natt eller dagtid. Turerna utgår från Luleå och går söderut.Både lossning/lastning samt fjärrkörning kan förekomma.
Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt.
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför och att du trivs i rollen.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid, effektivt och säkert och med god kvalite!
Vi söker personal med servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning.
Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB yrkesförarbevis
ADR
Truckkort
Digitalt färdskrivarkort
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av
kyl-och frystransporter inom Schenker


Vi är ett modernt transportföretag som är anslutna till DB Schenker och vår specialitet är kyl- och frystransporter. Vi kör dagligen mellan Norrland och Skåne via Östergötland.


I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.


För mer information kontakta:
Håkan Sundqvist 070-656 06 30
Ansökan skickas till: [email protected]
Märk: Chaufför LULEÅ
Kontoret Örnsköldsvik 0660-10870
(Heltid/Tillsvidareanställning med 6 mån Provanställning) Visa mindre

Lastbilschaufför

Vi söker en trevlig och social medarbetare! Vi har ett varierende arbete runt Norr & Västerbotten. #jobbjustnu omgående anställning. Visa mer
Vi söker en trevlig och social medarbetare!
Vi har ett varierende arbete runt Norr & Västerbotten.
#jobbjustnu omgående anställning. Visa mindre

Arbetande Förman samt Lotsar

Vi söker en arbetande förman samt lotsar som kan jobba med oss fr.o.m. i höst. Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med bil och släp. Vi kan erbjuda både fast eller rörligt schema och det finns möjlighet att jobba kväll/natt eller dagtid. Turerna utgår från Luleå och både lossning/lastning samt fjärrkörning kan förekomma. Din bakgrund Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Vi... Visa mer
Vi söker en arbetande förman samt lotsar som kan jobba med oss fr.o.m. i höst.
Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med bil och släp.
Vi kan erbjuda både fast eller rörligt schema och det finns möjlighet att jobba kväll/natt eller dagtid. Turerna utgår från Luleå och både lossning/lastning samt fjärrkörning kan förekomma.
Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt.
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför och att du trivs i rollen.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid, effektivt och säkert och med god kvalite!
Vi söker personal med servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning.
Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB yrkesförarbevis
ADR
Truckkort
Digitalt färdskrivarkort
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av
kyl-och frystransporter.


Vi är ett modernt transportföretag som är anslutna till DB Schenker och vår specialitet är kyl- och frystransporter. Vi kör dagligen mellan Norrland och Skåne via Östergötland.


I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
För mer information kontakta:
Håkan Sundqvist 070-656 06 30
Ansökan skickas till: [email protected]
Märk: Chaufför LULEÅ
Kontoret Örnsköldsvik 0660-10870
(Heltid/Tillsvidareanställning med 6 mån Provanställning) Visa mindre

Lastbilschaufför, natt

Nu söker vi en ny förare till vårt lilla arbetslag i Luleå! Vi söker dig som tycker om att arbeta nattetid, är självgående och inte är rädd för att fatta egna beslut. Du är noggrann och har ett bra säkerhetstänk. Du är varsam om fordonet och godset du transporterar. Tjänsten innebär körning mellan våra terminaler i Luleå och Gällivare och arbetet är fördelat på 4 pass/vecka enligt schemat nedan; Sö/Må 21:00-07:00 Ti/On 23:00-08:00 On/To 23:00-08:00 To/Fr... Visa mer
Nu söker vi en ny förare till vårt lilla arbetslag i Luleå!
Vi söker dig som tycker om att arbeta nattetid, är självgående och inte är rädd för att fatta egna beslut. Du är noggrann och har ett bra säkerhetstänk. Du är varsam om fordonet och godset du transporterar.
Tjänsten innebär körning mellan våra terminaler i Luleå och Gällivare och arbetet är fördelat på 4 pass/vecka enligt schemat nedan;


Sö/Må 21:00-07:00
Ti/On 23:00-08:00
On/To 23:00-08:00
To/Fr 23:00-08:00


Körkortsbehörighet C och YKB är ett krav. Truckkort och ADR är meriterande.


Tjänsten kommer tillsättas snarast möjligt så vänta inte med att skicka in din ansökan. Då kan det vara för sent! Visa mindre

Fjärrchaufför - Luleå

Ansök    Aug 10    Schenker AB    Fjärrbilsförare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Vi v... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!
Vi värnar om våra medarbetare och hos oss vill vi att du skall känna dig trygg. Vi erbjuder våra medarbetare en noggrann introduktion,
ett spännande arbete med en helt ny fordonsflotta och arbetskläder med god kvalité. Utöver detta erbjuder Schenker Åkeri även:

* Friskvårdbidrag & Personalförmåner
* Rikslunchpass
* Försäkringar
* Marknadsmässig lön & premiekompensation enligt transportavtalet
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

* Lastning & lossning
* Truckkörning
* Fjärrkörning - CE lastbil med släp, Spetsbyte 50 % (Gnarp) och 50 % som lots
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder
Del av tiden som fjärrchaufför Luleå - Umeå kvällstid. I övrigt lotsning Luleå med omnejd.

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående
…Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med en provanställning om 6 månader med start 28:e september 2020.
För ytterligare information vänligen kontakta Transportchef Michael Andersson [email protected] eller Transportledare Jörgen Ellingsson på telefon: 0920-235787

Ansökan med CV och personligt brev görs via Schenkers hemsida www.dbschenker.com/se-sv/karriaer
Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan omgående.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE Chaufför för körning mellan Kaunisvaara och Svappavaara.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Tjänstens placering är i Pajala och är heltid (100%) Schemat är 5 arbetsdagar- 5 lediga dagar. Företaget står för boendet under arbetsveckorna för de som kommer utifrån.   Vi ser gä... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Tjänstens placering är i Pajala och är heltid (100%)
Schemat är 5 arbetsdagar- 5 lediga dagar.
Företaget står för boendet under arbetsveckorna för de som kommer utifrån.
 
Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare arbete som chaufför samt även med YKB.
Arbetsuppgifterna är i huvudsak att köra malmtransporter mellan Kaunisvaara och Svappavaara.  Tjänsten ska tillsättas omgående och är långvarig med  chans till förlängning direkt hos kundföretaget.

Erfarenhet och Utbildning
CE
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Vi ser gärna att du har något års erfarenhet.
 
 
Eftersom du ansvarar för åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och ett ansvarstagande. Som person är du social, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är självgående, har god fysik, är van med ett högt tempo och vill vara kundens ansikte utåt mot kunderna.
Företaget som vi jobbar med är ett mellan stort åkeri företag som arbetar i hela landet men denna körning är i Norrbotten. Visa mindre

CE Chaufför för körning mellan Kaunisvaara och Svappavaara.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Tjänstens placering är i Pajala och är heltid (100%) Schemat är 5 arbetsdagar- 5 lediga dagar. Företaget står för boendet under arbetsveckorna för de som kommer utifrån.   Vi ser gä... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Tjänstens placering är i Pajala och är heltid (100%)
Schemat är 5 arbetsdagar- 5 lediga dagar.
Företaget står för boendet under arbetsveckorna för de som kommer utifrån.
 
Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare arbete som chaufför samt även med YKB.
Arbetsuppgifterna är i huvudsak att köra malmtransporter mellan Kaunisvaara och Svappavaara.  Tjänsten ska tillsättas omgående och är långvarig med  chans till förlängning direkt hos kundföretaget.

Erfarenhet och Utbildning
CE
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Vi ser gärna att du har något års erfarenhet.
 
 
Eftersom du ansvarar för åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och ett ansvarstagande. Som person är du social, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är självgående, har god fysik, är van med ett högt tempo och vill vara kundens ansikte utåt mot kunderna.
Företaget som vi jobbar med är ett mellan stort åkeri företag som arbetar i hela landet men denna körning är i Norrbotten. Visa mindre

VI SÖKER CE-CHAUFFÖRER FÖR UPPDRAGSKUND

OM NORDISK KOMPETENS Nordisk Kompetens styrka ligger i våra konsulter och deras samlade omvärldskunskap, branschöverbyggande nätverk och kunskap för vad som krävs för att du ska lyckas i din rekrytering, omställning eller ditt arbetssökande. Vi har den mest aktuella kandidatbanken då vi är en stark omställningsleverantör. Läs mer om oss på och registrera ditt CV på https://www.nordiskkompetens.se/lediga-tjanster VI SÖKER CE-CHAUFFÖRER Vi har uppdragen ... Visa mer
OM NORDISK KOMPETENS

Nordisk Kompetens styrka ligger i våra konsulter och deras samlade omvärldskunskap, branschöverbyggande nätverk och kunskap för vad som krävs för att du ska lyckas i din rekrytering, omställning eller ditt arbetssökande. Vi har den mest aktuella kandidatbanken då vi är en stark omställningsleverantör.

Läs mer om oss på och registrera ditt CV på https://www.nordiskkompetens.se/lediga-tjanster


VI SÖKER CE-CHAUFFÖRER
Vi har uppdragen och vill träffa dig på jobbchansen torsdag den 7 november r mellan klockan 13:00 tom 15:00. Utbildning är meriterande, men är inte ett krav för vår uppdragsgivare

TID OCH PLATS FÖR JOBBCHANSEN
Datum: Torsdag 7 november
Tid: Mellan klockan 13:00 till 15:00
Plats: Arbetsförmedlingen i Luleå på Magasinsgatan 9 Visa mindre

VI SÖKER TANKBILSFÖRARE ADR FÖR UPPDRAGSKUND

Ansök    Sep 27    Nordisk Kompetens AB    Fjärrbilsförare
OM NORDISK KOMPETENS Nordisk Kompetens styrka ligger i våra konsulter och deras samlade omvärldskunskap, branschöverbyggande nätverk och kunskap för vad som krävs för att du ska lyckas i din rekrytering, omställning eller ditt arbetssökande. Vi har den mest aktuella kandidatbanken då vi är en stark omställningsleverantör. Läs mer om oss på och registrera ditt CV på https://www.nordiskkompetens.se/lediga-tjanster VI SÖKER TANKBILSFÖRARE MED ADR Vi har u... Visa mer
OM NORDISK KOMPETENS

Nordisk Kompetens styrka ligger i våra konsulter och deras samlade omvärldskunskap, branschöverbyggande nätverk och kunskap för vad som krävs för att du ska lyckas i din rekrytering, omställning eller ditt arbetssökande. Vi har den mest aktuella kandidatbanken då vi är en stark omställningsleverantör.

Läs mer om oss på och registrera ditt CV på https://www.nordiskkompetens.se/lediga-tjanster


VI SÖKER TANKBILSFÖRARE MED ADR
Vi har uppdragen och vill träffa dig på jobbchansen torsdag den 3 oktober mellan klockan 13:00 tom 15:00. Utbildning är meriterande, men är inte ett krav för vår uppdragsgivare

TID OCH PLATS FÖR JOBBCHANSEN
Datum: Torsdag 3 oktober
Tid: Mellan klockan 13:00 till 15:00
Plats: Arbetsförmedlingen i Luleå på Magasinsgatan 9

Anmäl dig gärna via länken att du kommer för att träffa oss så att vi vet hur många vi behöver vara i vår monter. http://simplesignup.se/event/157674-jobbchansen-luleaa-2019-10-03 Visa mindre

VI SÖKER CE-CHAUFFÖRER FÖR UPPDRAGSKUND

Ansök    Sep 27    Nordisk Kompetens AB    Fjärrbilsförare
OM NORDISK KOMPETENS Nordisk Kompetens styrka ligger i våra konsulter och deras samlade omvärldskunskap, branschöverbyggande nätverk och kunskap för vad som krävs för att du ska lyckas i din rekrytering, omställning eller ditt arbetssökande. Vi har den mest aktuella kandidatbanken då vi är en stark omställningsleverantör. Läs mer om oss på och registrera ditt CV på https://www.nordiskkompetens.se/lediga-tjanster VI SÖKER CE-CHAUFFÖRER Vi har uppdragen ... Visa mer
OM NORDISK KOMPETENS

Nordisk Kompetens styrka ligger i våra konsulter och deras samlade omvärldskunskap, branschöverbyggande nätverk och kunskap för vad som krävs för att du ska lyckas i din rekrytering, omställning eller ditt arbetssökande. Vi har den mest aktuella kandidatbanken då vi är en stark omställningsleverantör.

Läs mer om oss på och registrera ditt CV på https://www.nordiskkompetens.se/lediga-tjanster


VI SÖKER CE-CHAUFFÖRER
Vi har uppdragen och vill träffa dig på jobbchansen torsdag den 3 oktober mellan klockan 13:00 tom 15:00. Utbildning är meriterande, men är inte ett krav för vår uppdragsgivare

TID OCH PLATS FÖR JOBBCHANSEN
Datum: Torsdag 3 oktober
Tid: Mellan klockan 13:00 till 15:00
Plats: Arbetsförmedlingen i Luleå på Magasinsgatan 9

Anmäl dig gärna via länken att du kommer för att träffa oss så att vi vet hur många vi behöver vara i vår monter. http://simplesignup.se/event/157674-jobbchansen-luleaa-2019-10-03 Visa mindre

VI SÖKER TANKBILSFÖRARE ADR FÖR UPPDRAGSKUND

OM NORDISK KOMPETENS Nordisk Kompetens styrka ligger i våra konsulter och deras samlade omvärldskunskap, branschöverbyggande nätverk och kunskap för vad som krävs för att du ska lyckas i din rekrytering, omställning eller ditt arbetssökande. Vi har den mest aktuella kandidatbanken då vi är en stark omställningsleverantör. Läs mer om oss på och registrera ditt CV på https://www.nordiskkompetens.se/lediga-tjanster VI SÖKER TANKBILSFÖRARE MED ADR Vi har u... Visa mer
OM NORDISK KOMPETENS

Nordisk Kompetens styrka ligger i våra konsulter och deras samlade omvärldskunskap, branschöverbyggande nätverk och kunskap för vad som krävs för att du ska lyckas i din rekrytering, omställning eller ditt arbetssökande. Vi har den mest aktuella kandidatbanken då vi är en stark omställningsleverantör.

Läs mer om oss på och registrera ditt CV på https://www.nordiskkompetens.se/lediga-tjanster


VI SÖKER TANKBILSFÖRARE MED ADR
Vi har uppdragen och vill träffa dig på jobbchansen torsdag den 7 november mellan klockan 13:00 tom 15:00. Utbildning är meriterande, men är inte ett krav för vår uppdragsgivare

TID OCH PLATS FÖR JOBBCHANSEN
Datum: Torsdag 7 november
Tid: Mellan klockan 13:00 till 15:00
Plats: Arbetsförmedlingen i Luleå på Magasinsgatan 9 Visa mindre

Vi söker Godschaufförer i Luleå

Ansök    Aug 12    Alviks Trafik AB    Fjärrbilsförare
Vi söker ansvarsfulla chaufförer till vår lastbilsverksamhet i Luleå. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.Vad erbjuder vi dig?Vi söker semestervikarier till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå finns personal stationerade i Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall.Som chaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Beroende på vilken körning du anställs för kommer du ... Visa mer
Vi söker ansvarsfulla chaufförer till vår lastbilsverksamhet i Luleå. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.Vad erbjuder vi dig?Vi söker semestervikarier till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå finns personal stationerade i Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall.Som chaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Beroende på vilken körning du anställs för kommer du antingen att jobba dagtid eller kväll/natt. Övernattningar på annan ort kan förekomma, men de flesta turer innebär att du kommer hem varje dag. Arbetstiderna och körningarna kan variera och är beroende av tjänst med kortare eller längre turer från den ort du utgår ifrån. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods.Som chaufför i vår distribution jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.Vem söker vi?Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och som gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.För tjänsterna krävs:C- och CE-behörighet.Aktuell YKB- samt ADR-utbildning.B-behörighet är också av intresse för våra paketbilar.Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.Sista ansökningsdag:Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan senast idag.Varför Alviks Trafik?För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Visa mindre

Daglots - Luleå

Ansök    Sep 18    Schenker Åkeri    Fjärrbilsförare
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, ... Visa mer
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se

För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Till vår fjärrverksamhet i Luleå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull Daglots. Du kommer att utgå från vår terminal i Luleå.
Är du nyfiken på vad jobbet innehåller? Här kan du se hur vardagen ser ut för vår Lots Nadir https://youtu.be/VdLp6gWHWdA.

Arbetsuppgifter
- Körning av lastbil med släp
- Lasta och lossa gods med truck
- Distribution av partigods
- Handdatoranvändning
- Kundbemötande

Din Profil
- CE-behörighet
- Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Digitalt förarkort
- ADR-intyg och Truckkort är mycket meriterande

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenhet. Vi vet att dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som tidigare erfarenheter. För att trivas och bli framgångsrik hos oss är det viktig att du delar våra värdeord Engagemang, Respekt, Ansvar och Tydlighet.

Information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start omgående eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar provanställning.
Arbetstiderna är dagtid, mån-fre.
Lön enligt Transportavtalet, grundlön + premiekompensation.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du; Jörgen Ellingsson, Transportledare
Telefonnummer: 0920-235787
Email: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lastbilschaufför, natt

Nu söker vi en ny förare till vårt lilla arbetslag i Luleå!Vi söker dig som tycker om att arbeta nattetid, är självgående och inte är rädd för att fatta egna beslut. Du är noggrann och har ett bra säkerhetstänk. Du är varsam om fordonet och godset du transporterar.Tjänsten innebär körning mellan våra terminaler i Luleå och Gällivare och arbetet är fördelat på 4 pass/vecka enligt schemat nedan;Sö/Må 22:00-08:00Ti/On 23:00-08:00On/To 23:00-08:00To/Fr 23:00-0... Visa mer
Nu söker vi en ny förare till vårt lilla arbetslag i Luleå!Vi söker dig som tycker om att arbeta nattetid, är självgående och inte är rädd för att fatta egna beslut. Du är noggrann och har ett bra säkerhetstänk. Du är varsam om fordonet och godset du transporterar.Tjänsten innebär körning mellan våra terminaler i Luleå och Gällivare och arbetet är fördelat på 4 pass/vecka enligt schemat nedan;Sö/Må 22:00-08:00Ti/On 23:00-08:00On/To 23:00-08:00To/Fr 23:00-08:00Körkortsbehörighet C är ett krav, men CE är meriterande.Tjänsten kommer tillsättas snarast möjligt så vänta inte med att skicka in din ansökan. Då kan det vara för sent! Visa mindre

C - chaufför till ny linje , nattarbete

Nu söker vi en lastbilschaufför till ett nytt uppdrag. Startdatumet är den 9/6 och då detta är ett nytt uppdrag har du stor möjlighet att utforma det tillsammans med oss. Linjen är Luleå-Gällivare-Luleå, du utgår alltså från Luleå, kör till Gällivare och vänder sedan tillbaka till Luleå. Arbetet är förlagt nattetid och är fördelat på 4 pass i veckan. I nuläget är schemat enligt nedan, men det kan komma att ändras när uppdraget påbörjats: Söndag/Måndag 23... Visa mer
Nu söker vi en lastbilschaufför till ett nytt uppdrag. Startdatumet är den 9/6 och då detta är ett nytt uppdrag har du stor möjlighet att utforma det tillsammans med oss. Linjen är Luleå-Gällivare-Luleå, du utgår alltså från Luleå, kör till Gällivare och vänder sedan tillbaka till Luleå.

Arbetet är förlagt nattetid och är fördelat på 4 pass i veckan. I nuläget är schemat enligt nedan, men det kan komma att ändras när uppdraget påbörjats:

Söndag/Måndag 23-09
Tisdag/Onsdag 23-08
Onsdag/Torsdag 23-08
Torsdag/Fredag 23-08Personen vi söker ska tycka om att arbeta nattetid, vara duktig på att hålla tider och att arbeta självständigt. Du planerar din körning väl och ser det som en rolig utmaning att få vara med och forma en ny linje. Du innehar såklart C-kort samt YKB.

Välkommen med din ansökan, vi ser framemot att få träffa vår nya medarbetare!

UT Transport i Norr AB är ett familjeägt företag som bildades 1987 och har haft nuvarande ägare sedan år 2000. Företaget hade en omsättning på 72 miljoner för bokslutet 2017/2018 och sysselsatte ca 90 personer.
Ambitionen sedan ägarskiftet år 2000 har varit att bredda föregets verksamhet och i det arbetet har vår ledstjärna varit vår affärsidé som innebär att alltid prioritera hög kvalitet och säkerhet på samtliga uppdrag som vi utför. Detta gäller alla uppdrag, såväl stora som små. Företaget arbetar kontinuerligt med att behålla och förbättra kvaliteten på samtliga uppdrag.
Företaget har sedan ägarbytet haft en kraftig tillväxt och vi har varit trippel AAA-ratade de senaste 15 åren och har en stabil organisation. Visa mindre

CE Chaufför med YKB för körningar Gällivare - Kiruna med omgående start.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Tjänstens placering är i Gällivare och är heltid (100%) Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare arbete som chaufför samt även med YKB. Arbetsuppgifterna är i huvudsak at... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Tjänstens placering är i Gällivare och är heltid (100%)

Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare arbete som chaufför samt även med YKB.
Arbetsuppgifterna är i huvudsak att köra kalktransporter mellan gällivare och kiruna men kan även förekomma en del körningar med slam/sug bil. tjänsten ska tillsättas omgående och är en hyrrekrytering  där du har chans till förlängning direkt hos kundföretaget från sista augusti om allt fungerat väl.
 
Arbetet är fördelat på 7 arbetsdagar och 7 lediga dagar.

Erfarenhet och Utbildning
CE
Yrkeskompetensbevis (YKB)

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet.

Eftersom du ansvarar för åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och ett ansvarstagande. Som person är du social, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är självgående, har god fysik, är van med ett högt tempo och vill vara kundens ansikte utåt mot kunderna.

Företaget som vi jobbar med är ett stort åkeri företag som arbetar i hela landet men denna körning är i Norrbotten.


Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Vi söker Driftansvarig Chaufför i Gällivare

Ansök    Maj 29    Alviks Trafik    Fjärrbilsförare
För tillsvidareanställning söker vi en driftansvarig chaufför med arbetsledaransvar till vår verksamhet i Gällivare. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.Vad erbjuder vi dig?I ditt arbete arbetsleder du chaufförer, koordinerar den dagliga verksamheten och distribuerar gods från vår terminal i Gällivare. Förutom arbetsledaransvar ingår med andra ord utkörning av styckegods och partigods samt lastning och los... Visa mer
För tillsvidareanställning söker vi en driftansvarig chaufför med arbetsledaransvar till vår verksamhet i Gällivare. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.Vad erbjuder vi dig?I ditt arbete arbetsleder du chaufförer, koordinerar den dagliga verksamheten och distribuerar gods från vår terminal i Gällivare. Förutom arbetsledaransvar ingår med andra ord utkörning av styckegods och partigods samt lastning och lossning. Du har ett nära samarbete med trafikledningen i Luleå som övergripande leder och styr verksamheten. Arbetet sker i huvudsak under dagtid.Vem söker vi?Vi söker dig som är erfaren lastbilschaufför. Har du dessutom erfarenhet från styckegodsbranschen är det meriterande. Då rollen innebär plats- och arbetsledaransvar är det även meriterande om du tidigare haft en arbetsledande roll. För att lyckas i rollen krävs det stort ansvarstagande, att du är noggrann, flexibel och ser fördelarna med att samarbeta. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.För tjänsterna krävs: o   C- behörighet (CE-behörighet är meriterande).o   Aktuell YKB- samt ADR-utbildningVarför Alviks Trafik?För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!I den här rekryteringen samarbetar vi med DARE HR Consulting AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på 0733-43 43 43. Din ansökan skickar du in via formuläret nedan eller så skickar du den via e-post till [email protected] in din ansökan senast den 21 juni.Om företagetAlviks Trafik är en av Norrbottens ledande transportföretag med 30 bussar, 45 godsbilar, 15 bulkbilar och 100 anställda. Redan 1920 började Albin Åström köra mjölkkannor och bybor mellan Alvik och Luleå med sin ombyggda T-Ford. Efter några år köpte han in en buss och lastbil. Sedan har utvecklingen bara fortsatt. Huvudkontoret ligger fortfarande i Alvik och det är fortfarande familjen Åström som äger och driver företaget. Och precis nu som då är vår affärsidé att med hög kvalitet och kunden i centrum utföra person- och godstransporter. Något som vi kommer att fortsätta med i säkert 100 år till! Visa mindre

Semestervikarie , Chaufför med CE - behörighet

Nu söker vi en duktig semestervikarie som kan ersätta vår ordinarie chaufför under semestern. Vikariatet sträcker sig över en nioveckorsperiod. Tjänsten är förlagd på vardagar och innefattar inga övernattningar. Den vi söker ska vara serviceinriktad, noggrann och ha en lugn och säker körstil. Du gillar att arbeta under eget ansvar och är duktig på att planera din körning. Det är såklart meriterande om du har erfarenhet av släp-körning, men inget krav. ... Visa mer
Nu söker vi en duktig semestervikarie som kan ersätta vår ordinarie chaufför under semestern. Vikariatet sträcker sig över en nioveckorsperiod.

Tjänsten är förlagd på vardagar och innefattar inga övernattningar.

Den vi söker ska vara serviceinriktad, noggrann och ha en lugn och säker körstil. Du gillar att arbeta under eget ansvar och är duktig på att planera din körning. Det är såklart meriterande om du har erfarenhet av släp-körning, men inget krav.

Vill du ha ett givande och utvecklande sommarjobb så har du kommit helt rätt.

Välkommen med din ansökan!

UT Transport i Norr AB är ett familjeägt företag som bildades 1987 och har haft nuvarande ägare sedan år 2000. Företaget hade en omsättning på 72 miljoner för bokslutet 2017/2018 och sysselsatte ca 90 personer.
Ambitionen sedan ägarskiftet år 2000 har varit att bredda föregets verksamhet och i det arbetet har vår ledstjärna varit vår affärsidé som innebär att alltid prioritera hög kvalitet och säkerhet på samtliga uppdrag som vi utför. Detta gäller alla uppdrag, såväl stora som små. Företaget arbetar kontinuerligt med att behålla och förbättra kvaliteten på samtliga uppdrag.
Företaget har sedan ägarbytet haft en kraftig tillväxt och vi har varit trippel AAA-ratade de senaste 15 åren och har en stabil organisation. Visa mindre

Daglots - Luleå

Ansök    Maj 7    Schenker Åkeri    Fjärrbilsförare
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, ... Visa mer
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se

För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Till vår fjärrverksamhet i Luleå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull Daglots. Du kommer att utgå från vår terminal i Luleå.
Är du nyfiken på vad jobbet innehåller? Här kan du se hur vardagen ser ut för vår Lots Nadir https://youtu.be/VdLp6gWHWdA.

Arbetsuppgifter
- Körning av lastbil med släp
- Lasta och lossa gods med truck
- Distribution av partigods
- Handdatoranvändning
- Kundbemötande

Din Profil
- CE-behörighet
- Yrkeskompetensbevis (YKB)
- ADR-intyg
- Digitalt förarkort
- Truckkort är mycket meriterande

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenhet. Vi vet att dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som tidigare erfarenheter. För att trivas och bli framgångsrik hos oss är det viktig att du delar våra värdeord Engagemang, Respekt, Ansvar och Tydlighet.

Information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start omgående eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar provanställning.
Arbetstiderna är dagtid, mån-fre.
Lön enligt Transportavtalet, grundlön + premiekompensation.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du; Jörgen Ellingsson, Transportledare
Telefonnummer: 0920-235787
Email: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE Chaufför med YKB och ADR - Tank.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Tjänstens placering är i Luleå och är heltid (100%) Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare arbete som chaufför samt även med YKB. Arbetsuppgifterna är att lasta, lossa ... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Tjänstens placering är i Luleå och är heltid (100%)

Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare arbete som chaufför samt även med YKB.
Arbetsuppgifterna är att lasta, lossa och transportera gods. Detta är ett semester vikariat  med chans till förlängning på våra andra chaufförs uppdrag om allt fungerat väl.

Erfarenhet och Utbildning
CE
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR Tank

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet.

Eftersom du ansvarar för åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och ett ansvarstagande. Som person är du social, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är självgående, har god fysik, är van med ett högt tempo och vill vara kundens ansikte utåt mot kunderna.

Företaget som vi jobbar med är ett stort åkeri företag som arbetar i hela landet men denna körning är i Norrbotten.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Semestervikarie , Chaufför med CE - behörighet

Nu söker vi en duktig semestervikarie som kan ersätta vår ordinarie chaufför under semestern. Vikariatet sträcker sig över en nioveckorsperiod. Tjänsten är förlagd på vardagar och innefattar inga övernattningar. Den vi söker ska vara serviceinriktad, noggrann och ha en lugn och säker körstil. Du gillar att arbeta under eget ansvar och är duktig på att planera din körning. Det är såklart meriterande om du har erfarenhet av släp-körning, men inget krav. ... Visa mer
Nu söker vi en duktig semestervikarie som kan ersätta vår ordinarie chaufför under semestern. Vikariatet sträcker sig över en nioveckorsperiod.

Tjänsten är förlagd på vardagar och innefattar inga övernattningar.

Den vi söker ska vara serviceinriktad, noggrann och ha en lugn och säker körstil. Du gillar att arbeta under eget ansvar och är duktig på att planera din körning. Det är såklart meriterande om du har erfarenhet av släp-körning, men inget krav.

Vill du ha ett givande och utvecklande sommarjobb så har du kommit helt rätt.

Välkommen med din ansökan!

UT Transport i Norr AB är ett familjeägt företag som bildades 1987 och har haft nuvarande ägare sedan år 2000. Företaget hade en omsättning på 72 miljoner för bokslutet 2017/2018 och sysselsatte ca 90 personer.
Ambitionen sedan ägarskiftet år 2000 har varit att bredda föregets verksamhet och i det arbetet har vår ledstjärna varit vår affärsidé som innebär att alltid prioritera hög kvalitet och säkerhet på samtliga uppdrag som vi utför. Detta gäller alla uppdrag, såväl stora som små. Företaget arbetar kontinuerligt med att behålla och förbättra kvaliteten på samtliga uppdrag.
Företaget har sedan ägarbytet haft en kraftig tillväxt och vi har varit trippel AAA-ratade de senaste 15 åren och har en stabil organisation. Visa mindre

Lots och Fjärrchaufför - Sommarvikariat i Luleå

Ansök    Mar 10    Schenker Åkeri    Fjärrbilsförare
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Till vår fjärrverksamhet i Luleå söker vi nu serviceinriktade, kvalitetsmedvetna och ansvarsfulla sommarvikarier för arbete som Lots alternativt Fjärrchaufför. Du ... Visa mer
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se

Till vår fjärrverksamhet i Luleå söker vi nu serviceinriktade, kvalitetsmedvetna och ansvarsfulla sommarvikarier för arbete som Lots alternativt Fjärrchaufför. Du kommer att utgå från vår terminal i Luleå.

Arbetsuppgifter
- Körning av lastbil med släp
- Lastning och lossning
- Handdatoranvändning
- Kundbemötande
- Som Lots levererar du till kunder i Luleåområdet med omnejd och arbetstiderna är dagtid, helgfria vardagar.
- Som Fjärrchaufför kör du spetsbyte med annan bil alternativt till och från motort och arbetstiderna är kväll/natt.

Din Profil
- CE-behörighet
- Yrkeskompetensbevis (YKB)
- ADR-intyg
- Digitalt förarkort
- Truckkort är mycket meriterande
- Som person är du social, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du självgående, har god fysik, trivs med ett högt tempo och vill vara vårt ansikte utåt mot våra kunder.

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenhet. Vi vet att dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som tidigare erfarenheter. För att trivas och bli framgångsrik hos oss är det viktig att du delar våra värdeord Engagemang, Respekt, Ansvar och Tydlighet.

Vårt erbjudande
Hos Schenker Åkeri får du en stabil och trygg arbetsgivare där kvalitet och säkerhet står i fokus. Som anställd Chaufför hos Fjärrverksamheten i Luleå leds du av en kunnig Transportledning med mångårig erfarenhet av fjärrtransporter. Med en välskött fordonsflotta och ett tydligt ledarskap får du möjligheten att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du erbjuds arbetskläder med god kvalité, Rikslunch och friskvårdsbidrag. För oss på Schenker Åkeri är det viktigt att skapa så bra förutsättningar som möjligt för våra medarbetare.

Information och ansökan
Tjänsten är Sommarvikariat under vecka 23-35, eller enligt överenskommelse.
Lön enligt Transportavtalet, grundlön + premiekompensation.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du; Jörgen Ellingsson, Transportledare
Telefonnummer: 0920-235787
Email: [email protected]

Din ansökan skickar du in via HR Supporten.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lots och Fjärrchaufför - Sommarvikariat i Luleå

Ansök    Mar 10    Schenker Åkeri    Fjärrbilsförare
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Till vår fjärrverksamhet i Luleå söker vi nu serviceinriktade, kvalitetsmedvetna och ansvarsfulla sommarvikarier för arbete som Lots alternativt Fjärrchaufför. Du ... Visa mer
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se

Till vår fjärrverksamhet i Luleå söker vi nu serviceinriktade, kvalitetsmedvetna och ansvarsfulla sommarvikarier för arbete som Lots alternativt Fjärrchaufför. Du kommer att utgå från vår terminal i Luleå.

Arbetsuppgifter
- Körning av lastbil med släp
- Lastning och lossning
- Handdatoranvändning
- Kundbemötande
- Som Lots levererar du till kunder i Luleåområdet med omnejd och arbetstiderna är dagtid, helgfria vardagar.
- Som Fjärrchaufför kör du spetsbyte med annan bil alternativt till och från motort och arbetstiderna är kväll/natt.

Din Profil
- CE-behörighet
- Yrkeskompetensbevis (YKB)
- ADR-intyg
- Digitalt förarkort
- Truckkort är mycket meriterande
- Som person är du social, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du självgående, har god fysik, trivs med ett högt tempo och vill vara vårt ansikte utåt mot våra kunder.

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenhet. Vi vet att dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som tidigare erfarenheter. För att trivas och bli framgångsrik hos oss är det viktig att du delar våra värdeord Engagemang, Respekt, Ansvar och Tydlighet.

Vårt erbjudande
Hos Schenker Åkeri får du en stabil och trygg arbetsgivare där kvalitet och säkerhet står i fokus. Som anställd Chaufför hos Fjärrverksamheten i Luleå leds du av en kunnig Transportledning med mångårig erfarenhet av fjärrtransporter. Med en välskött fordonsflotta och ett tydligt ledarskap får du möjligheten att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du erbjuds arbetskläder med god kvalité, Rikslunch och friskvårdsbidrag. För oss på Schenker Åkeri är det viktigt att skapa så bra förutsättningar som möjligt för våra medarbetare.

Information och ansökan
Tjänsten är Sommarvikariat under vecka 23-35, eller enligt överenskommelse.
Lön enligt Transportavtalet, grundlön + premiekompensation.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du; Jörgen Ellingsson, Transportledare
Telefonnummer: 0920-235787
Email: [email protected]

Din ansökan skickar du in via HR Supporten.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE Chaufför med YKB för omgående start.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Tjänstens placering är i Luleå och är heltid (100%) Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare arbete som chaufför samt även med YKB. Arbetsuppgifterna är att lasta, lossa ... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Tjänstens placering är i Luleå och är heltid (100%)

Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare arbete som chaufför samt även med YKB.
Arbetsuppgifterna är att lasta, lossa och transportera gods. Detta är ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning om allt fungerat väl.

Erfarenhet och Utbildning
CE
Yrkeskompetensbevis (YKB)

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet.

Eftersom du ansvarar för åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och ett ansvarstagande. Som person är du social, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är självgående, har god fysik, är van med ett högt tempo och vill vara kundens ansikte utåt mot kunderna.

Företaget som vi jobbar med är ett stort åkeri företag som arbetar i hela landet men denna körning är i Norrbotten.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Vi söker Godschaufförer i Luleå

Ansök    Feb 18    Alviks Trafik AB    Fjärrbilsförare
Inför semestrarna söker vi ansvarsfulla chaufförer till vår lastbilsverksamhet i Luleå. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation. Vad erbjuder vi dig? Vi söker semestervikarier till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå finns personal stationerade i Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall. Som chaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Beroende på vilken körning du ... Visa mer
Inför semestrarna söker vi ansvarsfulla chaufförer till vår lastbilsverksamhet i Luleå. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.

Vad erbjuder vi dig?
Vi söker semestervikarier till vår fjärrtrafik och lokala distribution. Förutom i Luleå finns personal stationerade i Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall.

Som chaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå. Beroende på vilken körning du anställs för kommer du antingen att jobba dagtid eller kväll/natt. Övernattningar på annan ort kan förekomma, men de flesta turer innebär att du kommer hem varje dag. Arbetstiderna och körningarna kan variera och är beroende av tjänst med kortare eller längre turer från den ort du utgår ifrån. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods.

Som chaufför i vår distribution jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och som gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsterna krävs:

C- och CE-behörighet.
Aktuell YKB- samt ADR-utbildning.
B-behörighet är också av intresse för våra paketbilar.
Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.

Varför Alviks Trafik?
För oss inom Alviks Trafik är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Visa mindre