Lediga jobb Evidensia Smådjur AB i Luleå

Se alla lediga jobb från Evidensia Smådjur AB i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Leg DSS, DV nivå 3 med intresse för anestesi och omvårdnad

Ansök    Sep 22    Evidensia Smådjur AB    Djursjukskötare
Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss sätter vi arbetsmiljön i fokus, för att du som medarbetare ska kunna sätta djuren i fokus. Vi arbetar i ett toppmodernt djursjukhus med senaste tekniken och där vi kontinuerligt utbildar oss inom våra olika professioner. Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus och det enda djursjukhuset i norra Sverige vilket gör att du ... Visa mer
Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss sätter vi arbetsmiljön i fokus, för att du som medarbetare ska kunna sätta djuren i fokus.

Vi arbetar i ett toppmodernt djursjukhus med senaste tekniken och där vi kontinuerligt utbildar oss inom våra olika professioner.

Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus och det enda djursjukhuset i norra Sverige vilket gör att du kommer att få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du en välplanerad introduktion med handledare och mentorskaps program. Arbetet omfattar bland annat anestesi, vård, akut/IVA och polikliniken. Vi ger dig möjlighet till ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens kommer vara mycket värdefull.

Vi har ett medarbetar nära ledarskap och erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med dina kollegor kommer du få chansen att vara med att påverka och bidra till vår gemensamma verksamhetsutveckling.

Vi har bra personalförmåner med bland annat personligt val av ersättning för nattarbetet (tid eller pengar).

Vem söker vi?

För att vara aktuell för tjänsten är du legitimerad djursjukskötare, djurvårdare på nivå 3 alternativt djurvårdare med behörighet att söka till nivå 3. För oss är din vilja och ditt intresse för att jobba med omvårdnad såväl som anestesi viktig.

Som person levererar du med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi värdesätter att du är noggrann, ansvarstagande och kommunicerar väl med både djurägare och kollegor. Hos oss är vi flexibla och initiativtagande där vi alltid har ett extra öga för djurets välmående. För oss är det viktigt att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans där alla medarbetare bidrar till ett engagerat och öppet arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. En vilja att lära nytt och utvecklas bör vara egenskaper hos Dig.

Glädje och engagemang är hörnstenar i din personlighet likväl som social kompetens och en fallenhet för service. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt och kompetens & innovation.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, men även deltidsanställning kan diskuteras. Om önskemål finns kan nattjänst erbjudas med arbetstidsförkortning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Missa inte chansen, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-12-31

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén via e-post [email protected]

Vi har valt omsorgsfullt hur vi annonserar varvid kontakt från rekryteringsbolag undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 24 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida. Visa mindre

Chefssköterska med medarbetaren i fokus

Är du en kommunikativ ledare som har förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare? Drivs du av förändrings- och förbättringsarbete? Vill du jobba i en organisation där du och dina kollegor kommer till tals, tillåts att växa och uppmanas till att ta egna initiativ? Då kan det här vara en tjänst för dig! Vad erbjuder vi? Vår ena chefssköterska ska bli mamma och vi letar därmed efter vår chefssköterskevikarie som brinner för ett närvarande ledar... Visa mer
Är du en kommunikativ ledare som har förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare? Drivs du av förändrings- och förbättringsarbete? Vill du jobba i en organisation där du och dina kollegor kommer till tals, tillåts att växa och uppmanas till att ta egna initiativ?

Då kan det här vara en tjänst för dig!

Vad erbjuder vi?

Vår ena chefssköterska ska bli mamma och vi letar därmed efter vår chefssköterskevikarie som brinner för ett närvarande ledarskap. Vi erbjuder ett längre vikariat som chefs sköterska. För externa sökanden finns möjlighet till förlängning inom din befattning som djurvårdare eller legitimerad djursjukskötare efter att vikariatet har löpt ut.

Hos oss kommer du som chefssköterska att arbeta i ett engagerat team med stark gemenskap. Du kommer ha personalansvar över djurvårdarna och arbetar nära med vår andra chefssköterska, Camilla. För att anamma ett nära och aktivt ledarskap kommer du att ingå i vår skift bemanning, att arbeta kliniskt kommer vara din huvudsakliga arbetsuppgift. I ditt arbetsledaransvar ingår att utveckla och stötta medarbetare i det dagliga arbetet på kliniken samt genomföra och följa personliga utvecklingsplaner. Tillsammans med medarbetarna ska du arbeta aktivt med att bibehålla och utveckla vår goda arbetsmiljö.

Din administrativa tid kommer att utgöra 20-40% av arbetet, beroende på säsong och belastning. Din närmsta chef kommer att vara Camilla Remahl, leg djursjukskötare.

Om personalgruppen:

Personalgruppen kommer att fördelas mellan dig och Camilla. Hos oss möts såväl nyutexaminerade djurvårdare och leg djursjukskötare som erfarna kollegor vilket skapar en perfekt grogrund för en dynamisk utveckling och framtidens djursjukvård.

Vi är välorganiserade och har flertalet viktiga parametrar på plats för att skapa en bra arbetsmiljö. Bland annat finns regelbundna utbildningar och vårt välplanerade introduktionsprogram, vilket skapar en trygg och lärorik start. Hos oss finns det goda möjligheter till utveckling efter personliga önskemål, oberoende av befattning.

Med vårt medarbetarnära ledarskap inkluderas du i verksamhetens utveckling där dina förslag och idéer har betydelse.

Vem söker vi? Vi söker dig som är leg. djursjukskötare eller djurvårdare. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap är detta meriterande, dock ej ett krav.

Då tjänsten är en ledande befattning så värdesätter vi din drivkraft och dina personliga egenskaper högt. Vi ser gärna att du har viljan att utveckla verksamheten, medarbetarna och att utvecklas långsiktigt tillsammans med oss. För att lyckas i rollen ser vi att det är viktigt med ett ledarskap som präglas av god kommunikation, engagemang och en stor dos av empati.

Du är en person som trivs med ansvar och att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi värdesätter att du är kommunikativ, noggrann, ansvarstagande och bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat.

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi är närmare 80 anställda med en unik och familjär känsla i gruppen som har roligt på jobbet. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Vi värnar om vår egen och varandras arbetsmiljö med god kommunikation ett lyhört ledarskap.

Du pratar och skriver på något av följande nordiska språk; svenska, norska och/eller Danska.

Ort: Gammelstad, Luleå

Sista ansökningsdag: 2022-09-30, urval och intervjuer sker löpande.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén på telefon 070-447 01 39 alternativt via e-post [email protected]

Rekryteringsbolag, erbjudanden om annonser undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 27 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida. Visa mindre

Veterinärchef - med medarbetaren i fokus

Ansök    Jun 23    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
Är du en kommunikativ ledare som har förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare? Drivs du av förändrings- och förbättringsarbete? Vill du jobba i en organisation där du och dina kollegor kommer till tals, tillåts att växa och uppmanas till att ta egna initiativ? Då kan det här vara en tjänst för dig! Vad erbjuder vi? Vår personalgrupp för veterinärer växer. Vi vill bibehålla ett närvarande ledarskap och behöver en till veterinärchef. Hos o... Visa mer
Är du en kommunikativ ledare som har förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare? Drivs du av förändrings- och förbättringsarbete? Vill du jobba i en organisation där du och dina kollegor kommer till tals, tillåts att växa och uppmanas till att ta egna initiativ?

Då kan det här vara en tjänst för dig!

Vad erbjuder vi?

Vår personalgrupp för veterinärer växer. Vi vill bibehålla ett närvarande ledarskap och behöver en till veterinärchef.

Hos oss kommer du som veterinärchef att arbeta i ett engagerat team med stark gemenskap. Du kommer ha personalansvar över legitimerade veterinärer tillsammans med nuvarande veterinärchef. För att anamma ett nära och aktivt ledarskap kommer du att ingå i vår skiftbemanning, att arbeta kliniskt kommer vara din huvudsakliga arbetsuppgift. I ditt arbetsledaransvar ingår att utveckla och stötta medarbetare i det dagliga arbetet på kliniken samt genomföra och följa personliga utvecklingsplaner. Tillsammans med medarbetarna ska du arbeta aktivt med att bibehålla och utveckla vår goda arbetsmiljö.

Din administrativa tid kommer att utgöra 20-40% av arbetet, beroende på säsong och belastning. Din närmsta chef kommer att vara Karin Sandström, leg veterinär och specialist inom hund och kattens sjukdomar.

Om personalgruppen:

Vi är ett av djursjukhusen i Sverige med utbildningsplatser till specialist programmet steg 1. Idag består arbetsgruppen av 24 veterinärer, varav 3 är specialister. Personalgruppen kommer att fördelas mellan dig och Karin.

Hos oss möts såväl nyutexaminerade veterinärer som erfarna kollegor vilket skapar en perfekt grogrund för en dynamisk utveckling och framtidens djursjukvård.

Vi är välorganiserade och har flertalet viktiga parametrar på plats för att skapa en bra arbetsmiljö. Bland annat finns vårt välplanerade och omtalade introduktionsprogram, vilket skapar en trygg och lärorik start. Vi har dagliga veterinärronder, regelbundna långronder och ett omfattande internt utbildningsprogram. Hos oss finns det goda möjligheter till utveckling efter personliga önskemål, oberoende av befattning.

Med vårt medarbetarnära ledarskap inkluderas du i verksamhetens utveckling där dina förslag och idéer har betydelse.

Vem söker vi? Vi söker dig som är leg. Veterinär. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap är detta meriterande, dock ej ett krav.

Då tjänsten är en ledande befattning så värdesätter vi dina personliga egenskaper högt. Vi ser gärna att du har viljan att utveckla verksamheten, medarbetarna och att utvecklas långsiktigt tillsammans med oss. För att lyckas i rollen ser vi att det är viktigt med ett ledarskap som präglas av god kommunikation, engagemang och en stor dos av empati.

Du är en person som trivs med ansvar och att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi värdesätter att du är kommunikativ, noggrann, ansvarstagande och bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat.

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi är närmare 80 anställda med en unik och familjär känsla i gruppen som har roligt på jobbet. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Vi värnar om vår egen och varandras arbetsmiljö med god kommunikation ett lyhört ledarskap.

Du pratar och skriver på något av följande nordiska språk; svenska, norska och/eller Danska.

Ort: Gammelstad, Luleå

Sista ansökningsdag: 2022-12-31, urval och intervjuer sker löpande.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén på telefon 070-447 01 39 alternativt via e-post [email protected]

Rekryteringsbolag, erbjudanden om annonser undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 27 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Veterinär med vilja att utveckla och utvecklas

Ansök    Maj 30    Evidensia Smådjur AB    Klinikveterinär
Är du nyexaminerad eller har erfarenhet av att arbeta som legitimerad veterinär? Är du relationsskapande med viljan att hjälpa kunder förbättra deras djurs liv? Vill du jobba i en organisation där du blir hörd, tillåts att växa och ta egna initiativ? Vad erbjuder vi? Hos oss möts såväl nyutexaminerade veterinärer som erfarna kollegor vilket skapar en perfekt grogrund för en dynamisk utveckling och framtidens djursjukvård. Vårt välplanerade och omtalade i... Visa mer
Är du nyexaminerad eller har erfarenhet av att arbeta som legitimerad veterinär?
Är du relationsskapande med viljan att hjälpa kunder förbättra deras djurs liv?
Vill du jobba i en organisation där du blir hörd, tillåts att växa och ta egna initiativ?

Vad erbjuder vi? Hos oss möts såväl nyutexaminerade veterinärer som erfarna kollegor vilket skapar en perfekt grogrund för en dynamisk utveckling och framtidens djursjukvård.

Vårt välplanerade och omtalade introduktionsprogram skapar en trygg och lärorik start. Introduktionen omfattas av bland annat aktivt mentorskap, vilket får dig som ny kollega hos oss att känna det stöd som behövs för att känna dig trygg i arbetet.

Vi har dagliga veterinärroder, regelbundna långronder och ett omfattande internt utbildningsprogram. Hos oss finns det goda möjligheter till utveckling efter personliga önskemål.

Till ditt stöd i vardagen har du kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Vi har hög kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik, tand och akutvård. Vi tar emot alla typer av patienter, såväl bokade som akuta vilket gör att du kommer att få möjlighet att utvecklas i rollen som veterinär. Vi är ett av djursjukhusen i Sverige med utbildningsplatser till specialistprogrammet steg 1. Idag består arbetsgruppen av 24 veterinärer, varav 3 är specialister.

Med vårt medarbetarnära ledarskap inkluderas du i verksamhetens utveckling där dina förslag och idéer har betydelse.

Vem söker vi? Vi söker dig som är leg. Veterinär. Erfarenhet är meriterande, men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Vi ser gärna att du har viljan att utveckla verksamheten och att utvecklas långsiktigt tillsammans med oss.

Du är en person som trivs med att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat.

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi är närmare 80 anställda med en unik och familjär känsla i gruppen som har roligt på jobbet. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Vi värnar om vår egen och varandras arbetsmiljö.

Du pratar och skriver på något av följande nordiska språk; svenska, norska och/eller Danska.

Ort: Gammelstad, Luleå

Sista ansökningsdag: 2022-12-31, urval och intervjuer sker löpande.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén på telefon 070-447 01 39 alternativt via e-post [email protected]

Rekryteringsbolag, erbjudanden om annonser undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 27 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Djurvårdare med D9 behörighet med förkärlek till akutsjukvård

Är du djurvårdare med D9 behörighet med en förkärlek till akutmottagning och poliklinik? Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i Luleå i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Vad erbjuder vi? Vi sätter arbetsmiljön i fokus för att du ska kunna fokusera på att vårda djuren. Vi är ett jouröppet r... Visa mer
Är du djurvårdare med D9 behörighet med en förkärlek till akutmottagning och poliklinik?

Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i Luleå i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Vad erbjuder vi?
Vi sätter arbetsmiljön i fokus för att du ska kunna fokusera på att vårda djuren. Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik och akutvård. Vi har de senaste åren utvecklat flera högt specialiserade team inom olika sjukdomsområden.

Vi har alla typer av fall, såväl bokade som akuta vilket gör det till ett varierande arbete. Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Vem söker vi?
Vi söker nu djurvårdare med D9 behörighet till vår enhet och välkomnar dig som uppfyller kraven för att få jobba som djurvårdare.

Arbetslivserfarenhet inom djursjukvården är starkt meriterande.

Du trivs med att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett nyfiket sinne. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. Vi ser gärna också att du identifierar dig med våra värderingar engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation. Tidigare arbete på djurklinik/djursjukhus är meriterande, dock värdesätter vi främst personlig lämplighet och ambitionen att vilja utvecklas.

Du pratar och skriver på något av följande nordiska språk; svenska, norska och/eller Danska.

Vill du ha en spännande lärorik sommar i Norrland?
Missa inte chansen att söka dig till oss - vi har begränsat antal platser.

Referenser från medarbetare finns att tillgå vid förfrågan.

Ort: Gammelstad, Luleå (https://www.youtube.com/watch?v=a556tYUWmNg&ab_channel=LuleåSweden)

Sista ansökningsdag: 2022-04-30 urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Omgående till och med sep 2022

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén via e-post [email protected]

Vi har valt omsorgsfullt hur vi annonserar varvid kontakt från rekryteringsbolag undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Kundsupport - Receptionist

Är du öppen, framåt och kommunikativ med en stark egen drivkraft för att ge våra djurägare bästa tänkbara service i vår reception, butik och telefon? Då kan det här vara en tjänst för dig! Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom bland annat kirurgi, bilddiagnostik, dermatologi, gastroenterologi, internmedicin, odontologi och akutvård. Till oss kommer kunder Vem söker vi? Vi söker dig som vill vara vår... Visa mer
Är du öppen, framåt och kommunikativ med en stark egen drivkraft för att ge våra djurägare bästa tänkbara service i vår reception, butik och telefon?

Då kan det här vara en tjänst för dig!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom bland annat kirurgi, bilddiagnostik, dermatologi, gastroenterologi, internmedicin, odontologi och akutvård. Till oss kommer kunder

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill vara vårt ansiktet utåt i vår reception och butik.
Vi värdesätter sökande med hög ambitionsnivå, som är nyfiken och genuint intresserad av kundservice och receptions arbete. Du bör ha god prioriteringsförmåga, vara initiativtagande och dela vår värdering om att samarbete är nyckeln till framgång. Vi anser att personlig lämplighet och ambitionen att vilja utvecklas är allra viktigast.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i reception eller butik samt kunskap och erfarenhet av djurvård/djurvårdsprodukter.

Arbetsuppgifter:

Vi ställer höga krav på god service till våra djurägare och patienter där du kommer att ha en viktig funktion. Du tjänstgör i huvudsak i vår reception där uppgifterna innefattar att ta emot bokade och akuta besök, ankomst registreringar, hantering av försäkringsärenden samt rådgivning. Du har huvudansvaret för receptionens nyckeltal och arbetar tätt tillsammans med vår butiksansvarig Marie. Viss del av tjänstgöringen innefattar uppackning av varor, foderförsäljning och övrigt butiksarbete.

Vad erbjuder vi?

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi är närmare 80 anställda med en unik och familjär känsla i gruppen som har roligt på jobbet. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Vi värnar om vår egen och varandras arbetsmiljö med god kommunikation och ett lyhört ledarskap.

Med vårt medarbetarnära ledarskap inkluderas du i verksamhetens utveckling där dina förslag och idéer har betydelse.

Placeringsort: Luleå, Gammelstad

Sysselsättningsgrad: Heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning. Skiftarbete förekommer.

Sista ansökningsdag: 2022-07-31, urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén på telefon 070-447 01 39 alternativt via e-post [email protected]

Rekryteringsbolag, erbjudanden om annonser undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 27 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Smådjursveterinär som söker en trygg och lärorik vardag

Ansök    Nov 12    Evidensia Smådjur AB    Klinikveterinär
Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss får du arbeta på ett välutrustat och toppmodernt djursjukhus. Då vi är det enda djursjukhuset i norra Sverige kommer du att få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Vårt introduk... Visa mer
Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss får du arbeta på ett välutrustat och toppmodernt djursjukhus. Då vi är det enda djursjukhuset i norra Sverige kommer du att få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Vårt introduktionsprogram skapar en trygg och lärorik start och omfattas av bland annat aktivt mentorskap, vilket får dig som ny kollega hos oss att känna det stöd som behövs för att känna dig trygg i arbetet.

Vi har dagliga veterinärroder, regelbundna långronder och ett omfattande intern utbildningsprogram. Hos oss finns det goda möjligheter till utveckling efter personliga önskemål.

Vad erbjuder vi? Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik och akutvård. Vi tar emot alla typer av patienter, såväl bokade som akuta vilket gör att du kommer att få möjlighet att utvecklas i rollen som veterinär. Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Vi är även ett av djursjukhusen i Sverige med utbildningsplatser till specialistprogrammet steg 1. Idag består arbetsgruppen av 24 veterinärer, varav 3 är specialister.

Vem söker vi? Vi söker dig som är leg. Veterinär. Erfarenhet är meriterande, men vi värdesätter också dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har viljan att utvecklas långsiktigt tillsammans med oss.

Du är en person som trivs med att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat.

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi är närmare 70 anställda med en unik och familjär känsla i gruppen som har roligt på jobbet. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Vi värnar om varandras arbetsmiljö.

Du pratar och skriver på något av följande nordiska språk; svenska, norska och/eller Danska.

Ort: Gammelstad, Luleå

Sista ansökningsdag: 2022-03-30, urval och intervjuer sker löpande.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén på telefon 070-447 01 39 alternativt via e-post [email protected]

Rekryteringsbolaget, erbjudanden om annonser undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 25 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Leg Djursjukskötare och Djurvårdare nivå 3 med intresse för anestesi

Ansök    Okt 27    Evidensia Smådjur AB    Djursjukskötare
Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus som genomgått en stor ombyggnation för 3 år sedan. Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus och det enda djursjukhuset i norra Sverige vilket gör att du kommer att få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall. Vad erbjuder vi? Hos oss får du en välpla... Visa mer
Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus som genomgått en stor ombyggnation för 3 år sedan.

Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus och det enda djursjukhuset i norra Sverige vilket gör att du kommer att få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens kommer vara mycket värdefull. Tillsammans med dina kollegor kommer du få chansen att vara med att påverka och bidra till vår utveckling.

Vi har ett medarbetarnära ledarskap och erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetet omfattar bland annat anestesi, vård, akut/IVA och polikliniken.

Vem söker vi? För att vara aktuell för tjänsten är du legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare på nivå 3, med vilja och intresse för att jobba med omvårdnad såväl som anestesi.

Som person levererar du med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare. Du som person måste vara flexibel, initiativtagande med öga för djurets välmående. För oss är det viktigt att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga, men att du samtidigt trivs med att arbeta självständigt.

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans där alla medarbetare bidrar till ett engagerat och öppet arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. En vilja att lära nytt och utvecklas bör vara egenskaper hos Dig.

Glädje och engagemang är hörnstenar i din personlighet likväl som social kompetens och en fallenhet för service. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt och kompetens & innovation.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, men även deltidsanställning kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Missa inte chansen, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-03-30

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén via e-post [email protected]

Vi har valt omsorgsfullt hur vi annonserar varvid kontakt från rekryteringsbolag undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Leg Djursjukskötare, Djurvårdare nivå 3 med intresse för anestesi och om...

Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss sätter vi arbetsmiljön i fokus, för att du som medarbetare ska kunna sätta djuren i fokus. Vi arbetar i ett toppmodernt djursjukhus med senaste tekniken och där vi kontinuerligt utbildar oss inom våra olika professioner. Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus och det enda djursjukhuset i norra Sverige vilket gör att du ... Visa mer
Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss sätter vi arbetsmiljön i fokus, för att du som medarbetare ska kunna sätta djuren i fokus.

Vi arbetar i ett toppmodernt djursjukhus med senaste tekniken och där vi kontinuerligt utbildar oss inom våra olika professioner.

Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus och det enda djursjukhuset i norra Sverige vilket gör att du kommer att få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du en välplanerad introduktion med handledare och mentorskaps program. Arbetet omfattar bland annat anestesi, vård, akut/IVA och polikliniken. Vi ger dig möjlighet till ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens kommer vara mycket värdefull.

Vi har ett medarbetar nära ledarskap och erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med dina kollegor kommer du få chansen att vara med att påverka och bidra till vår verksamhetsutveckling.

Vem söker vi?

För att vara aktuell för tjänsten är du legitimerad djursjukskötare, djurvårdare på nivå 3 alternativt djurvårdare med behörighet att söka till nivå 3. För oss är din vilja och ditt intresse för att jobba med omvårdnad såväl som anestesi viktig.

Som person levererar du med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi värdesätter att du är noggrann, ansvarstagande och kommunicerar väl med både djurägare och kollegor. Hos oss är vi flexibla och initiativtagande där vi alltid har ett extra öga för djurets välmående. För oss är det viktigt att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans där alla medarbetare bidrar till ett engagerat och öppet arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. En vilja att lära nytt och utvecklas bör vara egenskaper hos Dig.

Glädje och engagemang är hörnstenar i din personlighet likväl som social kompetens och en fallenhet för service. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt och kompetens & innovation.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, men även deltidsanställning kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Missa inte chansen, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-05-31

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén via e-post [email protected]

Vi har valt omsorgsfullt hur vi annonserar varvid kontakt från rekryteringsbolag undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Leg. Röntgensjuksköterska

Är du leg. Röntgensjuksköterska, intresserad av djur och vill ha härliga kollegor omkring dig? Då är detta jobbet för dig. Om jobbet: Vi söker dig som vill jobba som ansvarig för vår röntgenavdelning, som består av konventionell röntgen och datortomografi. Vi arbetar med Fuji direktdigital röntgen och Canon Aquilion CT. Vi använder oss också av Sectra PACS och det veterinärmedicinska journalsystemet Provet. Du kommer att utföra DT-undersökningar, slätrönt... Visa mer
Är du leg. Röntgensjuksköterska, intresserad av djur och vill ha härliga kollegor omkring dig? Då är detta jobbet för dig.

Om jobbet: Vi söker dig som vill jobba som ansvarig för vår röntgenavdelning, som består av konventionell röntgen och datortomografi. Vi arbetar med Fuji direktdigital röntgen och Canon Aquilion CT. Vi använder oss också av Sectra PACS och det veterinärmedicinska journalsystemet Provet. Du kommer att utföra DT-undersökningar, slätröntgenundersökningar, HD/ED-röntgen, ansvara för maskinerna, jobba med tidbok samt ansvara för utbildning av nya leg djursjukskötare och djurvårdare. Du kommer även, tillsammans med röntgenansvarig veterinär delta i arbetet med att utveckla avdelningen, framför allt inom områden som röntgenteknik och bildoptimering.

Vad erbjuder vi? Hos oss får du möjlighet till ett fantastiskt arbete där din kompetens kommer vara mycket värdefull. Det här är arbetet för dig som är intresserad av djur och vill utvecklas inom djursjukvården. Du kommer arbeta på vår röntgen där vi utför röntgen och DT.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du möter intressanta och varierande fall och får en möjlighet att arbeta med många andra yrkeskategorier inom djursjukvården, som gärna delar med sig av både kunskap och erfarenhet.

Om du vill bli en del av vårt engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få den bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.

Vem söker vi? Du är legitimerad röntgensjuksköterska inom humanvården eller djursjukskötare med inriktning radiologi/bilddiagnostik. Du har arbetat några år med DT samt konventionell röntgen och känner dig trygg i handhavandet.

Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och glad, intresserad av att lära dig mer inom veterinärmedicinen och som brinner för att hjälpa våra fantastiska patienter och djurägare.

För att trivas i rollen bör du uppskatta intensiva och varierande dagar, med ett högt tempo och flexibilitet. Teamkänsla och positiv inställning är en förutsättning. Engagemang, glädje, respekt och kompetens genomsyrar vårt arbete.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Heltid mån-fre. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-08-01.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef stf klinikchef Birgitta Lundström [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida Evidensia Djursjukhuset Gammelstad (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/boka/?gclid=EAIaIQobChMIjqbhu56I8QIVggCiAx0y7w6kEAAYASAAEgKHkfD_BwE) Visa mindre

En trygg sommar som TF-veterinär 2022

Ansök    Okt 22    Evidensia Smådjur AB    Klinikveterinär
Vårt upplägg på somrarna har visat sig vara en succé, så vi gör det en gång till! Vi tror på stöd som nybliven veterinär eller TF-veterinär. Därför erbjuder vi en unik möjlighet att tryggt introduceras i din roll som veterinär hos oss under sommaren 2022. Våra nyanställda veterinärer och TF- veterinärer har en avsatt senior resurs för veterinärmedicinska frågor på sina skift. Under sommaren (juni-aug) arbetar du dagtid och tar emot bokade patienter. Vi h... Visa mer
Vårt upplägg på somrarna har visat sig vara en succé, så vi gör det en gång till!

Vi tror på stöd som nybliven veterinär eller TF-veterinär. Därför erbjuder vi en unik möjlighet att tryggt introduceras i din roll som veterinär hos oss under sommaren 2022.

Våra nyanställda veterinärer och TF- veterinärer har en avsatt senior resurs för veterinärmedicinska frågor på sina skift. Under sommaren (juni-aug) arbetar du dagtid och tar emot bokade patienter. Vi har generöst tilltagna tider för dina bokningar och bokar dig dubbelt med en senior kollega om det är en utredningspatient. Vårt introduktionsprogram omfattas av bland annat aktivt mentorskap, vilket får dig som nybliven veterinär att känna det stöd som behövs för att känna sig trygg i sitt arbete.

Arbetsmiljön är viktig för oss varvid vi arbetar aktivt med att minska övertid och bibehålla vår familjära känsla.

Hos oss finns det goda möjligheter till utveckling, fortsatt anställning och extra jobb under studietiden.

Vad erbjuder vi? Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är Sveriges nordligaste Djursjukhus och ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik och akutvård. Vi tar emot alla typer av patienter, såväl bokade remisser, rutinartade fall likväl som akuta patienter. Vår blandning av patientflöde gör att du kommer att få möjlighet att ta del av hela patientflödet och utvecklas i rollen som veterinär. Vi erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Vi är även ett av djursjukhusen i Sverige med utbildningsplatser till specialistprogrammet steg 1. Idag består arbetsgruppen av 21 veterinärer, varav 3 är specialister.

Boende i Luleå?

Vi hjälper till att leta boende i närområdet under perioden du arbetar hos oss.

Vem söker vi? Vi söker dig som är leg. veterinär eller veterinärstudent som kan arbeta som tillförordnad veterinär. Erfarenhet är meriterande, men vi värdesätter dina personliga egenskaper högre och ser gärna att du har viljan att utvecklas tillsammans med oss.

Du är en person som trivs med att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Vi ser gärna att du identifierar dig med våra värderingar engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Du pratar och skriver på något av följande nordiska språk; svenska, norska och/eller Danska.

Vill du ha en spännande lärorik sommar i Norrland? Missa inte chansen att söka sommarjobb hos oss - vi har begränsat antal platser.

Det här sa vår TF-veterinär Johanna som jobbade hos oss sommaren 2020:

Jag jobbade som TF-veterinär på Evidensia Gammelstad sommaren 2020 och trivdes mycket bra. Min upplevelse var att det är en arbetsplats som prioriterar en bra start i yrket för nya kollegor och jag kände aldrig att jag stod utan stöd. Att ställas inför nya situationer varje dag blev mest spännande då det alltid fanns en kollega att be om råd. Dessutom upplevde jag personalgruppen som väldigt trevlig."

Ort: Gammelstad, Luleå (https://www.youtube.com/watch?v=a556tYUWmNg&ab_channel=LuleåSweden)

Sista ansökningsdag: 2022-02-28 urval och intervjuer sker löpande.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén på telefon 070- 447 01 39 alternativt via e-post [email protected]

Annonserande bolags erbjudanden undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Behörig att arbeta som Djurvårdare på steg 3 sommaren 2022?

Ansök    Okt 27    Evidensia Smådjur AB    Djursjukskötare
Är du veterinärstuderande åk 4, behörig att arbeta som Djurvårdare på steg 3 och söker ett utvecklande och stimulerande jobb sommaren 2022? Vi välkomnar dig att ansöka till sommarvikariaten 2022. Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i Luleå i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Vad erbjuder... Visa mer
Är du veterinärstuderande åk 4, behörig att arbeta som Djurvårdare på steg 3 och söker ett utvecklande och stimulerande jobb sommaren 2022? Vi välkomnar dig att ansöka till sommarvikariaten 2022.

Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i Luleå i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Vad erbjuder vi? Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik och akutvård. Vi har de senaste åren utvecklat flera högt specialiserade team inom olika sjukdomsområden. Vi har alla typer av fall, såväl bokade som akuta vilket gör det till ett varierande arbete. Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete under ditt sommarvikariat. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Vem söker vi? Vi söker nu flera sommarvikarierande djurvårdare på nivå 3 till vår enhet och välkomnar både veterinärstuderande och djursjukvårdarstuderande som uppfyller kraven för att få jobba som djurvårdare på nivå 3.

Du trivs med att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett nyfiket sinne. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. Vi ser gärna också att du identifierar dig med våra värderingar engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation. Tidigare arbete på djurklinik/djursjukhus är meriterande, dock värdesätter vi främst personlig lämplighet och ambitionen att vilja utvecklas.

Du pratar och skriver på något av följande nordiska språk; svenska, norska och/eller Danska.

Vill du ha en spännande lärorik sommar i Norrland?
Missa inte chansen att söka sommarjobb hos oss - vi har begränsat antal platser.

Medarbetarreferenser finns att tillgå vid förfrågan.

Ort: Gammelstad, Luleå (https://www.youtube.com/watch?v=a556tYUWmNg&ab_channel=LuleåSweden)

Sista ansökningsdag: 2022-01-15 urval och intervjuer sker löpande.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén på telefon 070- 447 01 39 alternativt via e-post [email protected]

Vi har valt omsorgsfullt hur vi annonserar varvid kontakt från rekryteringsbolag undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Leg. Biomedicinsk Analytiker

Är du leg. Biomedicinsk analytiker, intresserad av djur och vill ha härliga kollegor omkring dig? Då är detta jobbet för dig! Om jobbet: Hos oss får du möjlighet till ett fantastiskt arbete där din kompetens kommer att vara mycket värdefull. Det här är arbetet för dig som är intresserad av djur och vill utvecklas inom djursjukvården. Du kommer arbeta på vårt laboratorium som idag består av en leg BMA där vi utför många olika analyser inom områden såsom kl... Visa mer
Är du leg. Biomedicinsk analytiker, intresserad av djur och vill ha härliga kollegor omkring dig? Då är detta jobbet för dig!

Om jobbet: Hos oss får du möjlighet till ett fantastiskt arbete där din kompetens kommer att vara mycket värdefull. Det här är arbetet för dig som är intresserad av djur och vill utvecklas inom djursjukvården. Du kommer arbeta på vårt laboratorium som idag består av en leg BMA där vi utför många olika analyser inom områden såsom klinisk kemi, cytologi, bakteriologi m m.

Vad erbjuder vi?

Vi stärker upp vårt laboratorium med ytterligare en leg BMA och erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du möter intressanta och varierande fall och får en möjlighet att arbeta med många andra yrkeskategorier inom djursjukvården, som gärna delar med sig av både kunskap och erfarenhet.

Om du vill bli en del av vårt engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få den bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.

Vem söker vi?

Vi söker en leg. Biomedicinsk analytiker gärna med några års erfarenhet inom yrket. Erfarenhet inom djursjukvård är meriterande.

Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och glad, intresserad av att lära dig mer inom veterinärmedicinen och som brinner för att hjälpa våra fantastiska patienter och djurägare.

För att trivas i rollen bör du uppskatta intensiva och varierande dagar, med ett högt tempo och flexibilitet. Teamkänsla och positiv inställning är en förutsättning. Engagemang, glädje, respekt och kompetens genomsyrar vårt arbete.

Ort: Luleå

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning. Dag- och kväll, vardagar.

Sista ansökningsdag:
2021-06-06

Urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansök via länken i annonsen.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta stf djursjukhuschef Birgitta Lundström på e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är Sveriges nordligaste djursjukhus och ett jouröppet remissdjursjukhus med ca 65 medarbetare. Till oss kommer djurägare för ortopediska utredningar och operationer, mjukdels kirurgi, intensivvård, avancerad bilddiagnostik, medicinska utredningar och rehabilitering. Inskrivna djur vårdas dygnet runt.

Vi har tillgång till avancerad och komplett medicinsk-teknisk för att ni ska få bästa möjliga vård. Vår samlade kompetens gör att vi tar emot remisser och bokade patienter från Norr- och Västerbotten samt norra Finland och Norge. Allt detta gör att du kan känna trygghet när du anlitar oss på Djursjukhuset Gammelstad.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida:

https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/ Visa mindre

Telefonist till vår kundsupport

Vi söker en kollega till vår kundsupport. Evidensia Djursjukhuset Gammelstad står inför en spännande utvecklingsfas och nu letar vi efter dig som vill vara med på vår resa framåt. Om jobbet Tillsammans med dina kollegor på kundsupport hanterar du Djursjukhusets inkommande samtal, ekonomiadministration, försäljning och kundhantering i butiken. Du blir en viktig del av Djursjukhuset som kundens första kontakt med oss och kundens upplevelse av oss som för... Visa mer
Vi söker en kollega till vår kundsupport.

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad står inför en spännande utvecklingsfas och nu letar vi efter dig som vill vara med på vår resa framåt.

Om jobbet

Tillsammans med dina kollegor på kundsupport hanterar du Djursjukhusets inkommande samtal, ekonomiadministration, försäljning och kundhantering i butiken.

Du blir en viktig del av Djursjukhuset som kundens första kontakt med oss och kundens upplevelse av oss som företag.

Vår kundsupport arbetar i team för att säkerställa hög servicenivå för våra kunder och medarbetare.

Samtalen som inkommer till kundsupports tidsbokning är från kunder och leverantörer. Samtalen berör primärt tidsbokning, remisser från andra djurkliniker och djursjukhus, fakturafrågor och leverantörskontakter.

Butiken har ett brett utbud av veterinärfoder och tillbehör där du bland annat ansvarar för en hög servicenivå som präglas av ett välkomnande kundbemötande, foderrådgivning samt hantering av betalning efter avslutat veterinärbesök.

Vår administrationsavdelning hanterar bland annat kundreskontra, fakturering mot kunder och leverantörer, beställningar samt övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Din huvudplacering kommer vara i kundsupports tidsbokning där regelbunden tjänstgöring i vår kundmottagning och administrationsavdelning även förekommer.

Tjänsten omfattas även av helgarbete.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade kollegor, fin gemenskap och goda möjligheter till personlig utveckling.

Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus som genomgått en stor ombyggnation för 2,5 år sedan.


Vem söker vi?

Till den här tjänsten söker vi dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete, framförallt telefonsupport. Du har god vana från kundbemötande via telefon och butik eller motsvarande. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift och behärskar engelska väl. Du behöver ha goda kunskaper i MS office-paketet, framförallt word och excel.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och har en förmåga att se vad som behöver göras. Du levererar med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Som person är du en förebild och har lätt för att samarbeta. Då det tidvis är hög belastning i vår kundsupport är det av stor vikt att du kan prioritera och fatta beslut.

Har du utbildning inom djursjukvård, lång erfarenhet av djurhantering eller erfarenhet från branschen är detta meriterande.

Glädje och engagemang är hörnstenar i din personlighet. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Vi lägger största vikt vid personlig lämplighet.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-02-25.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta stf djursjukhuschef Birgitta Lundström på via e-post [email protected]

Kontakt från bemanningsbolag undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Laboratorieassistent

Vill du jobba som laboratorieassistent och har vårderfarenhet? Är du intresserad av djur och vill ha härliga kollegor omkring dig? Då är detta jobbet för dig. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du möter intressanta och varierande fall och får en möjlighet att arbeta med många andra yrkeskategorier inom djursjukvården som gärna delar med sig av både kunskap och erfarenhet. Om jobbet Det här är ... Visa mer
Vill du jobba som laboratorieassistent och har vårderfarenhet? Är du intresserad av djur och vill ha härliga kollegor omkring dig? Då är detta jobbet för dig.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du möter intressanta och varierande fall och får en möjlighet att arbeta med många andra yrkeskategorier inom djursjukvården som gärna delar med sig av både kunskap och erfarenhet.

Om jobbet

Det här är arbetet för dig som är intresserad av djur och vill utvecklas inom djursjukvården. Du kommer arbeta på vårt laboratorium där vi utför många olika analyser inom områden.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom djur- eller humansjukvården och gärna någon vana från allmänt laboratoriearbete.

Du är analytisk och systematisk med en god organisatorisk förmåga. Vi vill att du är serviceinriktad, positiv och glad, intresserad av att lära dig mer inom veterinärmedicinen och som brinner för att hjälpa våra fantastiska patienter och djurägare.

För att trivas i rollen bör du uppskatta intensiva och varierande dagar, med ett högt tempo och flexibilitet. Teamkänsla och positiv inställning är en förutsättning. Engagemang, glädje, respekt och kompetens genomsyrar vårt arbete.

Om du vill bli en del av vårt engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få den bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.

Ort: Gammelstad Luleå

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning. Arbetet förläggs till dag- och kvällstid vardag.

Sista ansökningsdag: 2021-05-16

Urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansök via länken i annonsen.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

För information: Om du har frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta stf klinikchef Birgitta Lundström 0920-25 30 20.

Varmt välkommen med din ansökan

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är Sveriges nordligaste djursjukhus och ett jouröppet remissdjursjukhus. Till oss kommer djurägare för ortopediska utredningar och operationer, mjukdels kirurgi, intensivvård, avancerad bilddiagnostik, medicinska utredningar och rehabilitering. Inskrivna djur vårdas dygnet runt.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida Laboratiorieassistent Evidensia Djursjukhuset Gammelstad (https://jobb.evidensia.se/jobs?department_id=&location_id=2530) Visa mindre

Chefsassistent till Djursjukhuset Gammelstad

Älskar du norrsken, djur och ledarskap? Har du ett öppet sinne, god samarbetsförmåga och ser lösningar? Har du ditt yttersta fokus på att vara ödmjuk, välorganiserad, punktlig och se lösningar. Chefsassistentens viktigaste roll är att hjälpa och stötta cheferna med olika administrativa uppgifter samt samordna och driva egna projekt. Om jobbet: Hos oss kommer du som chefsassistent att arbeta i ett engagerat team med stark gemenskap. Som chefsassistent ... Visa mer
Älskar du norrsken, djur och ledarskap?

Har du ett öppet sinne, god samarbetsförmåga och ser lösningar?

Har du ditt yttersta fokus på att vara ödmjuk, välorganiserad, punktlig och se lösningar.

Chefsassistentens viktigaste roll är att hjälpa och stötta cheferna med olika administrativa uppgifter samt samordna och driva egna projekt.

Om jobbet:

Hos oss kommer du som chefsassistent att arbeta i ett engagerat team med stark gemenskap. Som chefsassistent kommer framförallt att finnas som stöd till verksamhetsansvarig och lokala ledningsgruppen.

Vår företagskultur bygger på att alla individer ska bli sedda, hörda och få möjlighet att visa på vilket sätt de kan bidra till verksamheten. Det är viktigt för oss att du är en ”people person” med hög social kompetens.

Du behöver ha viljan att förstå verksamheten och ett stort intresse i att arbeta affärs- och medarbetar nära. Du kommer att arbeta nära personalen för att se till att allt flyter på så smidigt som möjligt.

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma:

- Delta i det operativa och strategiska arbetet med personalfrågor samt verksamhetsfrågor tillsammans med enhetens ledningsgrupp och chefer.
- Schemaläggning, semesterplanering och bemanning.
- Proaktivt arbeta med rekrytering samt administration vid rekrytering tillsammans med verksamhetens chefer.
- Urval av jobbansökningar samt elevplatser.
- Leverantörsdialoger
- Boka och följa upp service på apparatur i verksamheten.
- Tillsammans med medarbetare skapa tydliga rutiner och instruktioner för avdelningarna och arbeta aktivt för att dessa rutiner efterlevs och utvecklas i verksamheten.
- Administrativa arbetsuppgifter så som att uppdatera befintliga rutiner och dokumentera nya rutiner.
- Ständigt förbättra och dokumentera administrativa rutiner.
- Planera, implementera och utvärdera utvalda projekt.
- Vara med och driva verksamhetens utveckling framåt operativt såväl som strategiskt.
- Administrera och planera möten i form av APT, ledningsgruppsmöten, leverantörsmöten mm
- Ansvara för företagets hemsida, och sociala medier, varför digitala- och datakunskaper är ett krav.
- Hantera kundvårdsärenden.


Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade kollegor, fin gemenskap och goda möjligheter till personlig utveckling. På vårt djursjukhus arbetar vi verksamhetsnära och du kommer få stor möjlighet att vara med och påverka det dagliga arbetet.


Vem söker vi?

Minimikrav:

- Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift.
- Minimikravet är gymnasial kompetens, företrädesvis examen från Handels- och administrationsprogrammet (https://gymnasieguiden.se/program/HA) eller motsvarande utbildning för vuxna från komvux eller från en folkhögskola.
- Du har goda kunskaper i office paketet.


Meriterande:

- Examinerad eller erfarenhet inom HR är meriterande
- Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande.
- Erfarenhet inom schemaläggning inom vårdverksamhet är starkt meriterande.


Tillsammans håller vi beredskap i skift, dygnet runt, alla dagar i veckan.

Det viktigaste för oss är inte vilken titel du har. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och referenser.

För att lyckas i den här rollen har du ett personligt engagemang, är ansvarstagande och har en god förmåga att effektivt driva arbetet framåt. Som person levererar du med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Du är en förebild och har lätt för att samarbeta och är en riktig teamspelare samtidigt som du känner dig bekväm med att delegera och leda det dagliga arbetet självständigt. För oss är det även viktigt att du är rättvis, initiativtagande och flexibel.

Glädje och engagemang är hörnstenar i din personlighet. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Tjänsten avser en visstidsanställning på heltid.
Start januari 2021 tom 31 dec 2021. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag är 2020-12-15

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta stf djursjukhuschef Linda Callenberg på telefon 073-5799907 alternativt via e-post [email protected]

Kontakt från bemanningsbolag undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Djurvårdare med D9 kompetens

Ansök    Dec 18    Evidensia Smådjur AB    Djursjukskötare
Nu öppnar vi upp dörren för dig som är djurvårdare med D9- behörighet. Vill du bli en del i gemenskapen tillsammans med oss på Sveriges nordligaste djursjukhus? Tycker du om djur och service lika mycket som vi? Välkommen med din ansökan. Om jobbet: Som djurvårdare hos oss kommer du få många spännande och givande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat ta hand om våra patienter på vårdavdelningen, förbereda för operation och tjänstgöra på vår mottagning och... Visa mer
Nu öppnar vi upp dörren för dig som är djurvårdare med D9- behörighet. Vill du bli en del i gemenskapen tillsammans med oss på Sveriges nordligaste djursjukhus? Tycker du om djur och service lika mycket som vi? Välkommen med din ansökan.

Om jobbet: Som djurvårdare hos oss kommer du få många spännande och givande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat ta hand om våra patienter på vårdavdelningen, förbereda för operation och tjänstgöra på vår mottagning och akuten. Arbete i butik/reception och telefonin förekommer. Vår förhoppning är att du ska bidra med din kunskap och energi och samtidigt medverka till att alla djur och djurägare som besöker oss skall få bästa möjliga service och vård.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. För oss är gemenskapen mellan kollegor viktig och vi hoppas att du vill bli del av vårt engagerade team. Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus med kunnig personal. Då vi är det enda djursjukhuset i norra Sverige kommer du få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall.

Vem söker vi? Vi söker dig som är djurvårdare med D9-behörighet och/eller nivå 3. Tidigare erfarenhet av arbete på djursjukhus eller djurklinik är meriterande. Vi välkomnar alla sökanden med D9-kompetens då vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Är du behörig och/eller har erfaren av att arbeta på utökad nivå är det starkt meriterande.

Då vi värnar om vårt trivsamma arbetsklimat hoppas vi att du är en riktig teamspelare med ett positivt förhållningssätt som samtidigt har ett öga för djurets välmående. Vi möter dagligen djurägare och djur i olika situationer vilket medför att du som person måste vara flexibel, ansvarstagande och lyhörd. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga men att du samtidigt klarar av att arbeta självständigt. En vilja att lära nytt och utvecklas bör vara en egenskap hos Dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Stor vilja och glädje är hörnstenar i din personlighet likväl som social kompetens och en fallenhet för service. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt och kompetens & innovation.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: 2 tjänster. Tjänsterna avser heltid, visstid. Tillträde sker omgående, enligt överenskommelse tom 31 aug 2021. Kollektivavtal finns. Tjänsten omfattar skift- och helgarbete.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-01-31

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén.

Telefon 073-57 999 07, alternativt via e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Chefssköterska till Djursjukhuset Gammelstad, Luleå.

Älskar du norrsken, djur och ledarskap? Är du intresserad av att leda och utveckla medarbetare och verksamheter? Är redo för att ta nästa kliv i karriären? Då hoppas vi att du vill bli vår nya chefssköterska på Djursjukhuset Gammelstad, Luleå. Hos oss får du möjligheten att kombinera din passion för djur och djursjukvård samtidigt som du får utveckla ditt ledarskap. Evidensia Djursjukhuset Gammelstad står inför en spännande utvecklingsfas och nu letar vi ... Visa mer
Älskar du norrsken, djur och ledarskap? Är du intresserad av att leda och utveckla medarbetare och verksamheter? Är redo för att ta nästa kliv i karriären? Då hoppas vi att du vill bli vår nya chefssköterska på Djursjukhuset Gammelstad, Luleå. Hos oss får du möjligheten att kombinera din passion för djur och djursjukvård samtidigt som du får utveckla ditt ledarskap.

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad står inför en spännande utvecklingsfas och nu letar vi efter dig som vill vara med på vår resa framåt.

Om jobbet:

Hos oss kommer du som chefssköterska att arbeta i ett engagerat team med stark gemenskap. Du kommer ha personalansvar över våra djurvårdare eller legitimerade djursjukskötare samtidigt som du kommer ingå i den dagliga skiftbemanningen. Att arbeta kliniskt kommer vara din huvudsakliga arbetsuppgift. Utöver detta ingår bland annat att:

- Utveckla och stötta medarbetare i det dagliga arbetet på kliniken.
- Delta i det operativa och strategiska arbetet med budget, personalansvar samt verksamhetsfrågor tillsammans med enhetens ledningsgrupp.
- Proaktivt arbeta med rekrytering.
- Tillsammans med medarbetare skapa tydliga rutiner och instruktioner för avdelningarna och arbeta aktivt för att dessa rutiner efterlevs och utvecklas i verksamheten.
- Vara med och driva verksamhetens utveckling framåt.


Din administrativa tid kommer att utgöra 20-40% av arbetet, beroende på säsong och belastning. Du blir en självklar del av vår lokala ledningsgrupp och din närmsta chef kommer vara djursjukhuschef Louise Tardén. Då vårt djursjukhus är öppet dygnet runt förekommer skift- och jourarbete i din tjänstgöring.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade kollegor, fin gemenskap och goda möjligheter till personlig utveckling. På vårt djursjukhus arbetar vi verksamhetsnära tillsammans med medarbetarna och du kommer få stor möjlighet att vara med och påverka det dagliga och strategiska arbetet.

Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus som genomgått en stor ombyggnation för 2 år sedan. Vi är det enda djursjukhuset i norra Sverige, så du kommer verkligen få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall. Vi erbjuder dig en grundlig introduktion och regelbunden utbildning. För att du ska känna dig trygg i din nya ledarroll hos så erbjuder vi flera centrala supportfunktioner och lokalt stöd i din roll som chef och ledare.

Vem söker vi? Till den här tjänsten söker vi dig som har tidigare erfarenhet av djursjukvård och som vill fortsätta din personliga utvecklingsresa. Vi söker dig som är erfaren djurvårdare eller legitimerad djursjukskötare. Det viktigaste för oss är inte vilken titel du har, utan att du har en vilja att utvecklas och ett intresse för chefs- och ledarskap samtidigt som du även vill fortsätta jobba kliniskt.

Har du tidigare erfarenhet av ledarskap är detta meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Tillsammans håller vi beredskap i skift, dygnet runt, alla dagar i veckan. För att du ska vara aktuell för den här tjänsten krävs det att du har insyn och möjlighet till att delta i skift- och/eller jourarbete på klinikens avdelningar.

För att lyckas i den här rollen har du ett personligt engagemang, är ansvarstagande och har en god förmåga att effektivt driva arbetet framåt. Som person levererar du med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Du är en förebild och har lätt för att samarbeta och är en riktig teamspelare, samtidigt som du känner dig bekväm med att delegera och leda det dagliga arbetet. För oss är det även viktigt att du är rättvis, initiativtagande och flexibel. Glädje och engagemang är hörnstenar i din personlighet. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-01-31

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén på telefon 070-447 01 39, alternativt via e-post [email protected]

Kontakt från bemanningsbolag undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Steriltekniker - Evidensia Djursjukhuset Gammelstad

Älskar du norrsken, djur och hygien? Har du ett öppet sinne, god samarbetsförmåga och ser lösningar? Har du ditt yttersta fokus på att vara noggrann, välorganiserad och att driva hygienarbetet framåt? Sterilteknikerns viktigaste roll är att säkra vår kvalité i vårdkedjan tillsammans med berörda medarbetare från operationsteamet och hygiengruppen. Om djursjukhuset: På Djursjukhuset tar vi emot både bokade och akuta patienter på vår mottagning. Vår ope... Visa mer
Älskar du norrsken, djur och hygien?

Har du ett öppet sinne, god samarbetsförmåga och ser lösningar?

Har du ditt yttersta fokus på att vara noggrann, välorganiserad och att driva hygienarbetet framåt?

Sterilteknikerns viktigaste roll är att säkra vår kvalité i vårdkedjan tillsammans med berörda medarbetare från operationsteamet och hygiengruppen.

Om djursjukhuset:

På Djursjukhuset tar vi emot både bokade och akuta patienter på vår mottagning.

Vår operations- och tandavdelning är välutrustade inom sina förgrening och vi erbjuder avancerade kirurgiska och ortopediska ingrepp inom djursjukvård.

Vi är den enda remissenheten i övre Norrland med intensivvårdsavdelning och dygnet runt vård.

Vår rehab- och friskvårdsavdelning är väl bemannad och arbetar i samverkan med våra veterinärer.

Vem är du?

Som steriltekniker ansvarar du för instrumenthantering, rengöring- och funktionskontroll samt färdigställa instrument/instrumentuppsättningar. Vår ambition är att du ska ha en ledande roll i vårt övergripande hygienarbete tillsammans med hygiengruppen och djursjukhusets hygienansvarig veterinär.

I dina arbetsuppgifter ingår även städning av operationsavdelningen, samt att assistera vid vissa operativa ingrepp sterilt ex ortopediska ingrepp.

Du arbetar både självständigt och i team med djurvårdare och veterinärer och har din huvudsakliga placering på sterilcentralen.

Vi har förståelse att alla inte har erfarenhet av djursjukhus och att alla är ny på jobbet, oavsett erfarenhet. Vi erbjuder välplanerad individualiserad introduktion.

Vi vet att vårt arbete är meningsfullt, att vi som enda dygnet runt öppna sjukhus i länet tar ansvar och hjälper tusentals djur året om oberoende av dag eller tid. För oss är det viktigt att djurets och personalens bästa alltid kommer i första hand, att du som person är flexibel och har ambitionen att erbjuda högsta möjliga kvalité av djurvård.

Framförallt vill du utvecklas i din roll och vara en del av vårt djursjukhus utveckling framåt.

Vill du utvecklas med oss?

Missa inte chansen att bli en del av vårt team, tillsammans gör vi skillnad för djur och djurägare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Deltidsanställning kan diskuteras.

Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 13 december.

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta stf djursjukhuschef Linda Callenberg på telefon 073-5799907 alternativt via e-post [email protected]

Kontakt från bemanningsbolag undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Nattsköterska (Leg DSS alt DV Nivå 3) till Norrland - Gammelstad

Mitt namn är Louise Tardén och jag arbetar som Djursjukhuschef på Sveriges nordligaste djursjukhus, Evidensia djursjukhuset Gammelstad. Vi erbjuder högkvalificerad medicinsk, akut- och kirurgisk djursjukvård i en dynamisk dygnetruntöppet och familjär miljö. Vi har ett övergripande mål att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvård. Det innebär att jag som djursjukhuschef, tillsammans med lokala ledningsgruppen och medarbetarna har en tät di... Visa mer
Mitt namn är Louise Tardén och jag arbetar som Djursjukhuschef på Sveriges nordligaste djursjukhus, Evidensia djursjukhuset Gammelstad.

Vi erbjuder högkvalificerad medicinsk, akut- och kirurgisk djursjukvård i en dynamisk dygnetruntöppet och familjär miljö.

Vi har ett övergripande mål att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvård. Det innebär att jag som djursjukhuschef, tillsammans med lokala ledningsgruppen och medarbetarna har en tät dialog för att förstå vad samtliga behöver för att kunna göra ett bra jobb och trivas på vår arbetsplats.

Vi är mån om vår familjära känsla och tycker det är viktigt att vi bibehåller en platt organisation med stort utrymme för daglig och nära dialog. Med det sagt implementeras medarbetarförslag i hög utsträckning.

Vi vet att avancerad djursjukvård och akutdjursjukvård ställer höga krav på oss alla och inte minst att vi inte alltid kan styra över dagen. Vi är medveten om att tempot tidvis är högt och vi når bäst resultat genom att arbeta i team. Teamarbete skapar stort mervärde för medarbetare, patient och kund varvid vi har valt att arbeta i team där minst en veterinär och en sköterska ingår. Vi tror på individuellt utveckling och kollegialt stöd varvid mentor är en naturlig del vid introduktion av nya kollegor.

Arbetsmiljön är mitt huvudansvar och fokus. För att alla ska må bra på jobbet så behöver vi ha utveckling och en balans. Balans för mig är bland annat att få komma hem i tid, ha energi kvar och att kunna planera långsiktigt med vänner och familj. Av den anledningen är våra schemaperioder 4 månader och vi träffas för daglig styrning varje morgon. God planering och struktur skapar förutsättningar för att finna balansen mellan privat- och arbetsliv på kort och lång sikt. För att ge patienterna bästa tänkbara vård och överlämning så arbetar vi tre-skift med överlappning. Vi är stolta över vårt yrkesval och anammar kompetens och innovation genom att inhämta ny kunskap internt och externt.

Om djursjukhuset:

På Djursjukhuset tar vi emot både bokade och akuta patienter på vår mottagning. Akuta patienter triageras av akutteamet och blandas inte in i planerade patientbesök på mottagningen.

Vår operations- och tandavdelning är välutrustade inom sina förgrening och vi erbjuder avancerade kirurgiska och ortopediska ingrepp. Våra sköterskor utbildas kontinuerligt inom anestesi för att ge djuren bästa tänkbara narkos och smärtlindring.

Vi är den enda remissenheten i övre Norrland med intensivvårdsavdelning och dygnet runt vård.

Vår rehab- och friskvårdsavdelning är väl bemannad och arbetar i samverkan med våra veterinärer.

Vem är du?

För att vara aktuell för tjänsten är du legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare på nivå 3, med vilja och intresse för att jobba med omvårdnad såväl som anestesi.

Vi vet att vårt arbete är meningsfullt, att vi som enda dygnet runt öppna sjukhus i länet tar ansvar och hjälper tusentals djur året om oberoende av dag eller tid. För oss är det viktigt att djurets bästa alltid kommer i första hand, att du som person är flexibel och har ambitionen att erbjuda högsta möjliga kvalité av djurvård.

Som person levererar du med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare. Du som person måste vara flexibel, initiativtagande med öga för djurets välmående. För oss är det viktigt att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga, men att du samtidigt trivs med att arbeta självständigt.

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans där alla medarbetare bidrar till ett engagerat och öppet arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. En vilja att lära nytt och utvecklas bör vara egenskaper hos Dig. Glädje och engagemang är hörnstenar i din personlighet likväl som social kompetens och en fallenhet för service. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt och kompetens & innovation.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, men även deltidsanställning kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns med arbetstidsförkortning.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Missa inte chansen, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-03-31.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén via e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Titel - ange vilket jobb du utannonserar

Ansök    Sep 15    Evidensia Smådjur AB    Djursjukskötare
Evidensia Djursjukhuset Gammelstad står inför en spännande utvecklingsfas och nu letar vi efter dig som vill vara med på vår resa framåt. Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus som nyligen genomgått en stor ombyggnation. Då vi ett jouröppet remissdjursjukhus och det enda djursjukhuset i norra Sverige kommer du att... Visa mer
Evidensia Djursjukhuset Gammelstad står inför en spännande utvecklingsfas och nu letar vi efter dig som vill vara med på vår resa framåt.

Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus som nyligen genomgått en stor ombyggnation. Då vi ett jouröppet remissdjursjukhus och det enda djursjukhuset i norra Sverige kommer du att få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens kommer vara mycket värdefull. Tillsammans med dina kollegor kommer du få chansen att vara med att påverka och bidra till vår utveckling.

Du kommer få tjänstgöra på natten som akut sköterska. Arbetet omfattar bland annat anestesi, vård och polikliniken.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Vem söker vi? För att vara aktuell för tjänsten är du legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare på nivå 3, med vilja och intresse för att jobba med omvårdnad såväl som anestesi.

Som person levererar du med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare. Du som person måste vara flexibel, initiativtagande med öga för djurets välmående. För oss är det viktigt att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga, men att du samtidigt trivs med att arbeta självständigt.

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans där alla medarbetare bidrar till ett engagerat och öppet arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. En vilja att lära nytt och utvecklas bör vara egenskaper hos Dig. Glädje och engangemang är hörnstenar i din personlighet likväl som social kompetens och en fallenhet för service. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt och kompetens & innovation.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, men även deltidsanställning kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Missa inte chansen, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2020-12-30.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén via e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Veterinärstudent åk 4 behörig att arbeta som djurvårdare nivå 3 eller tf...

Ansök    Sep 15    Evidensia Smådjur AB    Djursjukskötare
Är du veterinärstuderande åk 4, behörig att arbeta som Djurvårdare på steg 3 och söker ett utvecklande och stimulerande jobb sommaren 2021? Vi välkomnar dig att ansöka till sommarvikariaten 2021. Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i Luleå i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Vad erbjuder ... Visa mer
Är du veterinärstuderande åk 4, behörig att arbeta som Djurvårdare på steg 3 och söker ett utvecklande och stimulerande jobb sommaren 2021?
Vi välkomnar dig att ansöka till sommarvikariaten 2021.

Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i Luleå i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Vad erbjuder vi? Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik och akutvård. Vi har de senaste åren utvecklat flera högt specialiserade team inom olika sjukdomsområden. Vi har alla typer av fall, såväl bokade som akuta vilket gör det till ett varierande arbete. Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete under ditt sommarvikariat. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Vem söker vi? Vi söker nu flera sommarvikarierande djurvårdare på nivå 3 till vår enhet och välkomnar både veterinärstuderande och djursjukvårdarstuderande som uppfyller kraven för att få jobba som djurvårdare på nivå 3.

Du trivs med att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett nyfiket sinne. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. Vi ser gärna också att du identifierar dig med våra värderingar engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation. Tidigare arbete på djurklinik/djursjukhus är meriterande, dock värdesätter vi främst personlig lämplighet och ambitionen att vilja utvecklas.

Du pratar och skriver på något av följande nordiska språk; svenska, norska och/eller Danska.

Vill du ha en spännande lärorik sommar i Norrland? Missa inte chansen att söka sommarjobb hos oss - vi har begränsat antal platser.

Medarbetar referenser finns att tillgå vid förfrågan.

Ort: Gammelstad, Luleå (https://www.youtube.com/watch?v=a556tYUWmNg&ab_channel=LuleåSweden)

Sista ansökningsdag: 2021-01-15 urval och intervjuer sker löpande.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén på telefon 070- 447 01 39 alternativt via e-post [email protected]

Annonserande bolags erbjudanden undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Vi upprepar succé sommaren 2020 & erbjuder en unik möjlighet att tryggt ...

Ansök    Sep 15    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
Upplägget sommaren 2020 blev succé, så vi gör det en gång till! Vi tror på stöd som nybliven veterinär eller TF-veterinär. Därför erbjuder vi en unik möjlighet att tryggt introduceras i din roll som veterinär hos oss under sommaren 2021. Våra nyanställda veterinärer och TF- veterinärer har en avsatt senior resurs för veterinärmedicinska frågor på sina skift. Under sommaren (juni-aug) arbetar du dagtid och tar emot bokade patienter. Vi har generöst tillta... Visa mer
Upplägget sommaren 2020 blev succé, så vi gör det en gång till!

Vi tror på stöd som nybliven veterinär eller TF-veterinär. Därför erbjuder vi en unik möjlighet att tryggt introduceras i din roll som veterinär hos oss under sommaren 2021.

Våra nyanställda veterinärer och TF- veterinärer har en avsatt senior resurs för veterinärmedicinska frågor på sina skift. Under sommaren (juni-aug) arbetar du dagtid och tar emot bokade patienter. Vi har generöst tilltagna tider för dina bokningar och bokar dig dubbelt med en senior kollega om det är en utredningspatient. Vårt introduktionsprogram omfattas av bland annat aktivt mentorskap, vilket får dig som nybliven veterinär att känna det stöd som behövs för att känna sig trygg i sitt arbete.

Arbetsmiljön är viktig för oss varvid vi arbetar aktivt med att minska övertid och bibehålla vår familjära känsla.

Hos oss finns det goda möjligheter till utveckling, fortsatt anställning och extra jobb under studietiden.

Vad erbjuder vi? Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är Sveriges nordligaste Djursjukhus och ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik och akutvård. Vi tar emot alla typer av patienter, såväl bokade remisser, rutinartade fall likväl som akuta patienter. Vår blandning av patientflöde gör att du kommer att få möjlighet att ta del av hela patientflödet och utvecklas i rollen som veterinär. Vi erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Vi är även ett av djursjukhusen i Sverige med utbildningsplatser till specialistprogrammet steg 1. Idag består arbetsgruppen av 18 veterinärer, varav 3 är specialister.

Vem söker vi? Vi söker dig som är leg. veterinär eller veterinärstudent som kan arbeta som tillförordnad veterinär. Erfarenhet är meriterande, men vi värdesätter dina personliga egenskaper högre och ser gärna att du har viljan att utvecklas tillsammans med oss.

Du är en person som trivs med att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Vi ser gärna att du identifierar dig med våra värderingar engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Du pratar och skriver på något av följande nordiska språk; svenska, norska och/eller Danska.

Vill du ha en spännande lärorik sommar i Norrland?
Missa inte chansen att söka sommarjobb hos oss - vi har begränsat antal platser.

Medarbetar referenser finns att tillgå vid förfrågan.

Ort: Gammelstad, Luleå (https://www.youtube.com/watch?v=a556tYUWmNg&ab_channel=LuleåSweden)

Sista ansökningsdag: 2021-01-15 urval och intervjuer sker löpande.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén på telefon 070- 447 01 39 alternativt via e-post [email protected]

Annonserande bolags erbjudanden undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Leg. Djursjukskötare (alt Djurvårdare nivå 3) - med passion för variation

Ansök    Aug 10    Evidensia Smådjur AB    Djursjukskötare
Mitt namn är Louise Tardén och jag arbetar som Djursjukhuschef på Sveriges nordligaste djursjukhus, Evidensia djursjukhuset Gammelstad. Vi erbjuder högkvalificerad medicinsk, akut- och kirurgisk djursjukvård i en dynamisk dygnetruntöppet och familjär miljö. Vi har ett övergripande mål att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvård. Det innebär att jag som djursjukhuschef, tillsammans med lokala ledningsgruppen och medarbetarna har en tät di... Visa mer
Mitt namn är Louise Tardén och jag arbetar som Djursjukhuschef på Sveriges nordligaste djursjukhus, Evidensia djursjukhuset Gammelstad.

Vi erbjuder högkvalificerad medicinsk, akut- och kirurgisk djursjukvård i en dynamisk dygnetruntöppet och familjär miljö.

Vi har ett övergripande mål att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvård. Det innebär att jag som djursjukhuschef, tillsammans med lokala ledningsgruppen och medarbetarna har en tät dialog för att förstå vad samtliga behöver för att kunna göra ett bra jobb och trivas på vår arbetsplats.

Vi är mån om vår familjära känsla och tycker det är viktigt att vi bibehåller en platt organisation med stort utrymme för daglig och nära dialog. Med det sagt implementeras medarbetarförslag i hög utsträckning.

Vi vet att avancerad djursjukvård och akutdjursjukvård ställer höga krav på oss alla och inte minst att vi inte alltid kan styra över dagen. Vi är medveten om att tempot tidvis är högt och vi når bäst resultat genom att arbeta i team. Teamarbete skapar stort mervärde för medarbetare, patient och kund varvid vi har valt att arbeta i team där minst en veterinär och en sköterska ingår. Vi tror på individuellt utveckling och kollegialt stöd varvid mentor är en naturlig del vid introduktion av nya kollegor.

Arbetsmiljön är mitt huvudansvar och fokus. För att alla ska må bra på jobbet så behöver vi ha utveckling och en balans. Balans för mig är bland annat att få komma hem i tid, ha energi kvar och att kunna planera långsiktigt med vänner och familj. Av den anledningen är våra schemaperioder 4 månader och vi träffas för daglig styrning varje morgon. God planering och struktur skapar förutsättningar för att finna balansen mellan privat- och arbetsliv på kort och lång sikt. För att ge patienterna bästa tänkbara vård och överlämning så arbetar vi tre-skift med överlappning. Vi är stolta över vårt yrkesval och anammar kompetens och innovation genom att inhämta ny kunskap internt och externt.

Om djursjukhuset:

På Djursjukhuset tar vi emot både bokade och akuta patienter på vår mottagning. Akuta patienter triageras av akutteamet och blandas inte in i planerade patientbesök på mottagningen.

Vår operations- och tandavdelning är välutrustade inom sina förgrening och vi erbjuder avancerade kirurgiska och ortopediska ingrepp. Våra sköterskor utbildas kontinuerligt inom anestesi för att ge djuren bästa tänkbara narkos och smärtlindring.

Vi är den enda remissenheten i övre Norrland med intensivvårdsavdelning och dygnet runt vård.

Vår rehab- och friskvårdsavdelning är väl bemannad och arbetar i samverkan med våra veterinärer.

Vem är du?

Som leg. Djursjukskötare hos oss bjuder vi på variation i vardagen. Du arbetar både självständigt och i team med djurvårdare och veterinärer på samtliga avdelningar.

Vi har förståelse att alla inte har erfarenhet av djursjukhus och att alla är ny på jobbet, oavsett erfarenhet. Vi erbjuder välplanerad individualiserad introduktion med mentor.

Vi vill bli fler medarbetare för att bemöta våra kunders efterfrågan på vår tid och kompetens.

Vi vet att vårt arbete är meningsfullt, att vi som enda dygnet runt öppna sjukhus i länet tar ansvar och hjälper tusentals djur året om oberoende av dag eller tid. För oss är det viktigt att djurets bästa alltid kommer i första hand, att du som person är flexibel och har ambitionen att erbjuda högsta möjliga kvalité av djurvård.

Framförallt vill du utvecklas i din roll och vara en del av vårt djursjukhus utveckling framåt.

Vill du utvecklas med oss?

Missa inte chansen att bli en del av vårt team, tillsammans gör vi skillnad för djur och djurägare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten innebär även arbete på kvällar, nätter och helger.

Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 30 september.

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vid frågor kring anställningen: [email protected]

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt gäng. Visa mindre

Smådjursveterinär till Djursjukhuset Gammelstad, Luleå

Ansök    Maj 19    Evidensia Smådjur AB    Veterinär
Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus som nyligen genomgått en stor ombyggnation för 1 år sedan. Då vi är det enda djursjukhuset i norra Sverige kommer du att få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, fö... Visa mer
Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus som nyligen genomgått en stor ombyggnation för 1 år sedan. Då vi är det enda djursjukhuset i norra Sverige kommer du att få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Vårt introduktionsprogram omfattas av bland annat aktivt mentorskap vilket får dig som ny kollega hos oss att känna det stöd som behövs för att känna dig trygg i arbetet.

Hos oss finns det goda möjligheter till utveckling efter personliga önskemål.

Vad erbjuder vi? Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik och akutvård. Vi tar emot alla typer av patienter, såväl bokade som akuta vilket gör att du kommer att få möjlighet att utvecklas i rollen som veterinär. Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Vi är även ett av djursjukhusen i Sverige med utbildningsplatser till specialistprogrammet steg 1. Idag består arbetsgruppen av 18 veterinärer, varav 3 är specialister.

Vem söker vi? Vi söker dig som är leg. Veterinär. Erfarenhet är meriterande, men vi värdesätter också dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har viljan att utvecklas långsiktigt tillsammans med oss.

Du är en person som trivs med att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat.

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi är närmare 60 anställda med en unik och familjär känsla i gruppen som har roligt på jobbet. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Vi värnar om varandras arbetsmiljö.

Du pratar och skriver på något av följande nordiska språk; svenska, norska och/eller Danska.

Ort: Gammelstad, Luleå

Sista ansökningsdag: 2020-09-30, urval och intervjuer sker löpande.

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén på telefon 070- 447 01 39 alternativt via e-post [email protected]

Rekryteringsbolags erbjudanden om annonser undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 25 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre

Djurvårdare på utökade nivå med känsla för service

Nu öppnar vi upp dörren för dig som är djurvårdare med D9- behörighet. Vill du bli en del i gemenskapen tillsammans med oss på Sveriges nordligaste djursjukhus? Tycker du om djur och service lika mycket som vi? Välkommen med din ansökan. Om jobbet: Som djurvårdare hos oss kommer du få många spännande och givande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat ta hand om våra patienter på vårdavdelningen, förbereda för operation och tjänstgöra på vår mottagning, ar... Visa mer
Nu öppnar vi upp dörren för dig som är djurvårdare med D9- behörighet.
Vill du bli en del i gemenskapen tillsammans med oss på Sveriges nordligaste djursjukhus? Tycker du om djur och service lika mycket som vi? Välkommen med din ansökan.

Om jobbet: Som djurvårdare hos oss kommer du få många spännande och givande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat ta hand om våra patienter på vårdavdelningen, förbereda för operation och tjänstgöra på vår mottagning, arbeta i butik/reception och telefonin. Vår förhoppning är att du ska bidra med din kunskap och energi och samtidigt medverka till att alla djur och djurägare som besöker oss skall få bästa möjliga service och vård.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. För oss är gemenskapen mellan kollegor viktig och vi hoppas att du vill bli del av vårt engagerade team. Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus med kunnig personal. Då vi är det enda djursjukhuset i norra Sverige kommer du få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall.

Vem söker vi? Vi söker dig som är djurvårdare med D9-behörighet och/eller nivå 3. Tidigare erfarenhet av arbete på djursjukhus eller djurklinik är meriterande. Vi välkomnar alla sökanden med D9-kompetens då vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Är du behörig och/eller har erfaren av att arbeta på utökad nivå är det starkt meriterande.

Då vi värnar om vårt trivsamma arbetsklimat hoppas vi att du är en riktig teamspelare med ett positivt förhållningssätt som samtidigt har ett öga för djurets välmående. Vi möter dagligen djurägare och djur i olika situationer vilket medför att du som person måste vara flexibel, ansvarstagande och lyhörd. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga men att du samtidigt klarar av att arbeta självständigt. En vilja att lära nytt och utvecklas bör vara en egenskap hos Dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Stor vilja och glädje är hörnstenar i din personlighet likväl som social kompetens och en fallenhet för service. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt och kompetens & innovation.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Tjänsten avser deltidsanställning. Tillträde sker omgående, enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Tjänsten omfattar skift- och helgarbete.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2020-08-20

För information: Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta djursjukhuschef Louise Tardén.

Telefon 073-57 999 07, alternativt via e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-gammelstad/). Visa mindre