Lediga jobb Fordonsleverans Sverige AB i Luleå

Se alla lediga jobb från Fordonsleverans Sverige AB i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

CE-chaufför

CE-chaufförer/Biltransport Kommun: Luleå , Uppsala Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tills vidare Anställningsform: Tillsvidare- Provanställning Antal jobb: 2 Vi söker 2 chaufförer på heltid som kommer jobba utifrån två olika skift i ett isolerat flöde mellan Mälardalen och Norrbotten. Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Fjärrchaufför Utbildning Krav Gymnasial utbildning Språk Krav Flytande svenska i tal och skrift Meri... Visa mer
CE-chaufförer/Biltransport
Kommun: Luleå , Uppsala
Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsform: Tillsvidare- Provanställning
Antal jobb: 2
Vi söker 2 chaufförer på heltid som kommer jobba utifrån två olika skift i ett isolerat flöde mellan Mälardalen och Norrbotten.
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
Fjärrchaufför

Utbildning
Krav
Gymnasial utbildning

Språk
Krav
Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande
Engelska i tal och skrift

Körkort mm.
Krav
CE
YKB & digitalt färdskrivarkort

Om jobbet
Söker du efter ett varierande och spännande chaufförsjobb på ett expansivt företag som värnar om sina anställda? Då är detta jobb helt rätt för dig!
Fordonsleverans Sverige AB söker nu två snabba, självgående och arbetsvilliga chaufförer som har CE-kort, YKB och digitalt färdskrivarkort.
Delad bil i två olika skift med isolerat flöde mellan Mälardalen och Norrbotten. Upplägget kan delvis vara flexibelt och anpassningsbart.
Vem är du?
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inga problem för dig. Du är hjälpsam, noggrann, seriös och gillar att lösa problem med andra. Respekt för dina medtrafikanter, kunder, kollegor och kör- och vilotider är centrala för oss.
Att du är flexibel, ordningsam och punktlig ser vi som en självklarhet. Då arbetet kräver en del tunga lyft så är det en fördel om man har en god fysik och gillar ett fysiskt arbete.
Förmåner
Friskvårdsbidrag
Marknadsmässiga löner och villkor

Arbetstid: Skift
Start; från september
Vi kommer hålla intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Om oss
Fordonsleverans är ett snabbt växande företag som specialiserats på snabba och trygga leveranser av kunders bilar. Vi har som ambition att ha ett långsiktigt samarbete med kunderna och tillsammans arbeta fram speciallösningar och kundspecifika transportlösningar. Vi är snabba, flexibla och personliga. Visa mindre