Lediga jobb Lindab AB i Luleå

Se alla lediga jobb från Lindab AB i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Innesäljare Luleå

Ansök    Dec 4    Lindab AB    Innesäljare
Nytt
Brinner du för professionell försäljning till professionella kunder och att kontinuerligt utveckla och förbättra? Tycker du om att representera ett starkt varumärke och ta mycket eget ansvar? Då har vi tjänsten för dig! Lindab Lindab har positionen som en av branschens marknadsledare företag inom byggplåt och ventilation samtidigt som Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösninga... Visa mer
Brinner du för professionell försäljning till professionella kunder och att kontinuerligt utveckla och förbättra? Tycker du om att representera ett starkt varumärke och ta mycket eget ansvar? Då har vi tjänsten för dig!

Lindab
Lindab har positionen som en av branschens marknadsledare företag inom byggplåt och ventilation samtidigt som Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2022 omsatte Lindab 12 366 MSEK. Lindab har mer än 4 800 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 240 anställda fördelade över våra 31 proffsbutiker från Malmö i söder till Luleå i norr. Lindab Sverige AB är certifierad enligt Great place to Work.

Ditt nya jobb
Vi söker ytterligare förstärkning till vårt innesäljarteam i Norrland.

Du kommer att arbeta aktivt med försäljning och kundservice till våra kunder främst via telefoni och CRM. Vårt säljarbete genomförs i en fartfylld miljö med fokus på hög kvalitet, effektivitet och kompetens i relationen med våra kunder. Som innesäljare arbetar du med att marknadsföra och sälja våra produkter till framför allt plåt- och ventilationsentreprenörer där servicekänsla, affärsmannaskap och lösningsorientering är viktiga framgångsfaktorer.

Innesäljarteamet utgör den snabbaste vägen till personlig kontakt för våra kunder och fungerar som spindeln i nätet för alla typer av kundärenden. I teamen runt omkring finns distriktsäljare som ansvarar för avtal och proaktiv kundutveckling samt proffsbutiker på 31 orter för omgående tillgänglighet.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Luleå och är en tillsvidare anställning på heltid med tillträde snarast.

Våra kunder
Lindab är priviligierade med att ha byggbranschens bästa B2B kunder som främst är professionella plåtslagare och ventilationsentreprenörer men vi har även många byggare som kunder.

Du som person och din bakgrund
Du en driven och målmedveten person med stor social kompetens gärna med tidigare erfarenhet från B2B- försäljning inom byggbranschen. För att lyckas i rollen som innesäljare behöver du vara kundfokuserad, engagerad, ansvarstagande och strukturerad. Du ser dig själv som en person som är handlingskraftig och flexibel med en positiv personlighet som bygger varaktiga kundrelationer genom målstyrd och värdebaserad försäljning. Du har ett stort personligt driv och en vilja att alltid göra det ”lilla extra”. Du trivs bäst med att samarbeta med andra och bygga vinnande team för att nå framgång tillsammans.

Din bakgrund kan variera, vårt fokus ligger på dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas och lära.
Du har en grundläggande byggteknisk förståelse och har viljan att ständigt utvecklas och arbeta med försäljning av fysiska produkter mot professionella kunder.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och uppmuntrar alla sökande.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en roll som innesäljare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och stor möjlighet till egen påverkan. Vi månar om din personliga utveckling, där du som anställd får möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas. Lindab är ett företag med jordnära värderingar och en stark familjär anda. Vi är en arbetsplats med omtanke och hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!?

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Fredrik Isaksson, Affärsområdeschef Norr, på telefon 070-571 08 50.Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 5 januari 2024. Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb . Skicka gärna in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Visa mindre

Butikssäljare / Proffssäljare Skellefteå

Ansök    Dec 4    Lindab AB    Butikssäljare, fackhandel
Nytt
Brinner du för professionell försäljning till professionella kunder i ett marknadsledande företag med starkt kundfokus? Kort om Lindab Lindab har positionen som en av branschens marknadsledare företag inom byggplåt och ventilation samtidigt som Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2022 omsatte Lindab 12 366 MS... Visa mer
Brinner du för professionell försäljning till professionella kunder i ett marknadsledande företag med starkt kundfokus?

Kort om Lindab
Lindab har positionen som en av branschens marknadsledare företag inom byggplåt och ventilation samtidigt som Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2022 omsatte Lindab 12 366 MSEK. Lindab har mer än 4 800 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 240 anställda fördelade över våra 31 proffsbutiker från Malmö i söder till Luleå i norr. Lindab Sverige AB är certifierad enligt Great place to Work.


Vilka är dina Arbetsuppgifter?
· Aktivt arbeta med B2B butiksförsäljning till Plåtslagerier och Ventilationsentreprenörer i Norrbotten.
· Säkerställa en väl påfylld och inbjudande butik till våra kunder
· Lösa våra kunders utmaningar på ett professionellt och lösningsorienterat sätt
· Säkerställa för att vi har rätt produktsortiment och volym i butiken
· Hålla sig aktivt uppdaterad i kunderbjudandet och produktkännedom
· Packa upp och exponera varor samt att packa och skicka varor till kund
· Aktivt arbeta för att Lindab ska vara våra kunders bästa leverantör

Vad erbjuder Lindab?
· Vi säljer egenproducerade produkter som är en av marknadsledarna inom varje segment
· Marknadsmässig lön / förmåner och dagtidsarbete
· Värderingsstyrt bolag med jordnära värderingar
· Stor möjlighet till påverkan på egen utveckling och på arbetsdagen
· Kompetensdriven organisation med stark framåtanda
· Kontinuerlig personlig utveckling genom vår utbildningsplattform Lindab Academy

Vem tror vi att du är?
· Du har en naturlig fallenhet för kundrelationer och affärer
· Du är strukturerad och ordningsam
· Gillar att arbeta i lag för att nå gemensamma framgångar
· Har tidigare arbetat med försäljning eller har ett stark driv att utvecklas inom försäljning
· Någon form av bakgrund inom byggbranschen
· Viljan att ständigt utvecklas

Vill du veta mer om tjänsten?
Välkommen att kontakta Fredrik Brandt, Regionchef Proffsbutik Norr, på telefon 070-601 81 38.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 22 december 2023. Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb . Skicka gärna in din ansökan redan idag. Urval sker löpande och vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och uppmuntrar alla sökande. Visa mindre

Kalkylingenjör till Byggpartner i Luleå

Lindab Profil AB Vi är en ledande aktör inom tillverkning och försäljning av systemlösningar och byggkomponenter för byggbranschen. I över 60 år har vi jobbat för ett förenklat och hållbart byggande. Vårt ursprung lever vidare än idag där vi förser marknaden med ett brett spektrum av produkter tillverkade av stål. Sortimentet omfattar allt från takavvattning, tak- och fasadlösningar med integrerade solpaneler, sandwichpaneler, fasadkassetter, taksäkerhet,... Visa mer
Lindab Profil AB
Vi är en ledande aktör inom tillverkning och försäljning av systemlösningar och byggkomponenter för byggbranschen. I över 60 år har vi jobbat för ett förenklat och hållbart byggande. Vårt ursprung lever vidare än idag där vi förser marknaden med ett brett spektrum av produkter tillverkade av stål. Sortimentet omfattar allt från takavvattning, tak- och fasadlösningar med integrerade solpaneler, sandwichpaneler, fasadkassetter, taksäkerhet, inner- och ytterväggsreglar samt kompletta hallbyggnader.

Med starkt fokus på kvalitet och kundanpassning  har vi etablerat oss som en pålitlig partner inom byggindustrin! Lindab Profil är ett bolag inom Lindabkoncernen med ca 300 anställda och med en omsättning på ca 1500 MSEK. Vi har produktion i Förslöv och Luleå och finns representerade med försäljningskontor från Malmö i Söder och till Luleå i norr. Vår försäljning är uppdelad på tre affärsområden:

Byggpartner , försäljning och konstruktion av industriella byggnader, kompletta hallar eller delprojekt som tak och fasad.

Byggmateria l,  försäljning av byggmaterial till bygghandel, husfabrikanter och större entreprenörer.

Intern/extern export ,  försäljning av vårt kompletta produktprogram internt mot bolag inom Lindab Group samt mot externa kunder globalt.

Ditt nya jobb
Som kalkylingenjör kommer du ingå i vårt affärsområde Byggpartner, där du kommer få arbeta med offerter, kalkylering, dimensionering och projektstöd. Du driver dina projekt parallellt med varandra i ett nära samarbete med kunder o projektsäljare. Arbetsuppgifterna utgörs i huvudsak av offertframtagning där du dimensionerar bärande tunnplåtsprodukter, exempelvis profilerad takplåt och sandwichpaneler. Dimensionering sker i våra egna interna beräkningsprogram som du kommer att få utbildning i. 

Din erfarenhet

Högskoleingenjör inom bygg, eller liknande KY, alternativt gymnasieingenjör
Arbetslivserfarenhet ifrån byggbranschen.
Kunskaper inom AutoCAD/Revit och Excel (meriterande)
Du är ordningsam och bra på att planera ditt arbete
Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska.
Dina personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är det viktigt att du arbetar och agerar i enlighet våra kärnvärden: Kundens framgång, Jordnära, Ordning och reda och Engagemang. Med affärskänsla och lyhördhet för kunden blir du en viktig länk för att skapa mervärde för både kunden och vårt resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och som en del av ett team, där du driver dina egna projekt mot uppsatta deadlines. Du är kvalitetsmedveten och arbetar noggrant och metodisk, där du är mån om att hitta bästa möjliga lösning för våra kunders behov!

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: heltid tills vidare

Vårt erbjudande
-Vi erbjuder kärnroll i ett ledande företag inom branschen.
-En trygg arbetsgivare med goda arbetsvillkor
-En dynamisk arbetsmiljö med utrymme för personlig och professionell utveckling

Välkommen med din ansökan!  
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Skicka därför in din ansökan snarast, dock senast 2023-12-10.

Vill du veta mer om tjänsten?
Du är välkommen att ta kontakt med rekryterande chef Tony Hedin, Försäljningschef Tak & Fasad, på telefon 073-274 44 74. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Luleå

Ansök    Dec 6    Lindab AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi söker dig som brinner för att ge god service och som vill jobba brett med administration. Rollen bjuder på varierande arbetsuppgifter inom kundservice och administration. Tillsammans med övriga kollegor på vår enhet är du med och jobbar för våra kunder och för att vi ska vara bästa leverantören i branschen! Ditt nya jobb Som enda person kommer du utgöra vår kundtjänst på kontoret i Luleå. Här får du ett brett ansvar med varierande arbetsuppgifter med ... Visa mer
Vi söker dig som brinner för att ge god service och som vill jobba brett med administration. Rollen bjuder på varierande arbetsuppgifter inom kundservice och administration. Tillsammans med övriga kollegor på vår enhet är du med och jobbar för våra kunder och för att vi ska vara bästa leverantören i branschen!

Ditt nya jobb
Som enda person kommer du utgöra vår kundtjänst på kontoret i Luleå. Här får du ett brett ansvar med varierande arbetsuppgifter med fokus på att serva våra kunder och säkra deras beställningar och ärenden. Som spindeln i nätet är du länken mellan våra kunder, säljare och produktion. Vårt kontor är relativt litet, vilket ger möjlighet till arbete över gränserna mellan våra olika funktioner, bland annat med att stötta produktionsplanering och inköp vid behov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Ansvara för att ta emot och registrera order från respektive säljbolag samt interna kundorder
Leveransbevakning av order samt restorderhantering
Vid ändring/justering av inneliggande order initiera nytt ordererkännande till kund
Vid leveransförseningar meddela kund/ säljbolag via nytt ordererkännade samt meddela säljare
Identifiera fel i affärssystemet som t ex felaktiga marginaler/pris
Inköp till plocklager samt kontorsförråd
Tillse att beställningspunkter på artiklar finns med hänsyn till leveranstid och säkerhetslager
Vara behjälplig vid handläggande av reklamationer/administrera reklamationssystemet
Produktionsplanera vid ordinarie produktionsplanerares frånvaro
Identifiera fel i affärssystemet som t ex felaktiga marginaler/pris
Din bakgrund
Troligtvis har du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom administration och kundservice. Du har god dator- och telefonvana och van vid att kommunicera båda på svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från byggbranschen, teknisk kundtjänst, inköp och innesälj är meriterande.

Dina personliga egenskaper
Lindab Profil är ett värdedrivet bolag, vi söker därför dig som delar våra kärnvärden, Kundens framgång, Ordning & Reda, Jordnära och Engagemang. Du ser kunden som vår viktigaste tillgång och trivs med att ge god service och arbeta med administration på ett brett plan. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har ett ordningssinne och kan arbeta strukturerat. Inte minst behöver du vara kommunikativ och kunna växla mellan både självständigt arbete och agera med övriga i teamet på kontoret.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en roll på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor, goda utvecklingsmöjligheter, samtidigt som du bidrar till att motverka de globala klimatförändringarna.

Övrig information 
Start: Snarast, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse 
Placering: Luleå

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Lundqvist (Platschef).
Telefon 0920-46 70 04 eller e-post: [email protected]
Vi arbetar med löpande urval, sista ansökningsdagen är dock senast: 2023-01-08.
Under jul- och nyårsveckorna är vi lediga och kommer ha svårt att besvara frågor, så kom gärna med dem innan dess. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från annonserings- och rekryteringsbolag. Visa mindre

Butikssäljare / Proffssäljare

Ansök    Nov 28    Lindab AB    Butikssäljare, fackhandel
Brinner du för professionell försäljning och att kontinuerligt utveckla och förbättra? Tycker du om att representera ett starkt varumärke och ta mycket ansvar? Då har vi tjänsten för dig! Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder ... Visa mer
Brinner du för professionell försäljning och att kontinuerligt utveckla och förbättra? Tycker du om att representera ett starkt varumärke och ta mycket ansvar? Då har vi tjänsten för dig!

Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.
Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 31 proffsbutiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm.

Ditt nya jobb
Vi söker ytterligare förstärkning till teamet som driver vår proffsbutik i Luleå.
Ni kommer tillsammans att ansvara för driften och utvecklingen av butiken och lager där ansvarstagande samt samarbets- och initiativförmåga är centrala egenskaper. Du arbetar aktivt med att sälja våra produkter till framförallt plåt- och ventilationsentreprenörer där servicekänsla, affärsmannaskap och lösningsorientering är viktiga framgångsfaktorer. I arbetsuppgifterna ingår också packning av beställningar samt lastning och lossning av gods. Din främsta uppgift är att tillsammans med kollegorna vara en lokal professionell och kompetent partner till Lindabs kunder i Luleå med omnejd.
Arbetstiden är dagtid på vardagar.
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med tillträde snarast.

Du som person och din bakgrund
Vi letar efter en driven och målmedveten person med social kompetens.
För att lyckas i rollen som proffssäljare behöver du vara engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och strukturerad. Du är en handlingskraftig och positiv person som bygger varaktiga kundrelationer genom värdebaserad försäljning. Du har ett stort personligt driv och en vilja att alltid göra det ”lilla extra”. Du trivs med att samarbeta i team för att nå framgång.
Din bakgrund kan variera, vårt fokus ligger på dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas och lära. Du vill jobba med försäljning av fysiska produkter mot professionella kunder. Tidigare erfarenhet av service och försäljning och/eller byggbranschen är meriterande men inget krav.
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och uppmuntrar alla sökande.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en roll som proffssäljare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och stor möjlighet till egen påverkan. Vi månar om din personliga utveckling, där du som anställd får möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas. Lindab är ett företag med jordnära värderingar och en stark familjär anda. Vi är en arbetsplats med omtanke och hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!?


Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Fredrik Brandt, Regionchef Proffsbutik Norr, på telefon 070-601 81 38.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 12 december 2022. Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb . Skicka gärna in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Visa mindre

Innesäljare Luleå

Ansök    Sep 6    Lindab AB    Innesäljare
Vill du arbeta med försäljning, kundvård och service för ett välkänt varumärke i byggbranschen, med produkter i absolut toppklass? Är du en serviceinriktad person som tycker om att ta mycket ansvar och vara spindeln i nätet? Då har vi tjänsten för dig! Lindab Lindab är ett ledande ventilationsbolag i Europa med lösningar för energieffektiv ventilation och ett hälsosamt inomhusklimat. I norra Europa har vi även ett omfattande erbjudande av tak, fasader, t... Visa mer
Vill du arbeta med försäljning, kundvård och service för ett välkänt varumärke i byggbranschen, med produkter i absolut toppklass? Är du en serviceinriktad person som tycker om att ta mycket ansvar och vara spindeln i nätet? Då har vi tjänsten för dig!

Lindab
Lindab är ett ledande ventilationsbolag i Europa med lösningar för energieffektiv ventilation och ett hälsosamt inomhusklimat. I norra Europa har vi även ett omfattande erbjudande av tak, fasader, takavvattning och hallbyggnader. Lindab finns i 20 länder i Europa och omsatte (2022) 12 366 MSEK.
Vi har en decentraliserad organisation med ca 4800 medarbetare som jobbar nära kunderna, där vår drivkraft är att skapa ett bättre klimat. Vi spenderar 90 procent av vår tid inomhus och inomhusklimatet är avgörande för hur vi mår. Därför utvecklar vi energieffektiva lösningar för hälsosamma inomhusmiljöer och vi gör det på ett sätt som även skapar ett bättre klimat för vår planet.

Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 31 proffsbutiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm.

Ditt nya jobb
Vi söker ytterligare förstärkning till vårt innesäljarteam i Norrland.

Du kommer att arbeta aktivt med försäljning och kundservice till våra kunder främst via telefoni och CRM. Vårt säljarbete genomförs med fokus på hög kvalitet, effektivitet och kompetens i relationen med våra kunder. Som innesäljare förväntas du ta ägandeskap av kundens ärende från start till mål. Tillsammans med dina kollegor jobbar du aktivt och problemlösande med kunden i fokus.

Innesäljarteamet utgör den snabbaste vägen till personlig kontakt för våra kunder och fungerar som spindeln i nätet för alla typer av kundärenden. I teamen runt omkring finns distriktssäljare som ansvarar för avtal och proaktiv kundutveckling samt proffsbutiker på 31 orter för omgående tillgänglighet.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Luleå och är en tillsvidare anställning på heltid med tillträde snarast.

Du som person och din bakgrund
Vi letar efter en social, positiv och målmedveten person med ett stort personligt driv och en vilja att överträffa kundens förväntningar. För att lyckas i rollen som innesäljare behöver du ha god datorvana samt vara effektiv, ansvarstagande, ordningsam och strukturerad. Du trivs med att samarbeta i team för att nå framgång

Din bakgrund kan variera, vårt fokus ligger på dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas och lära. Tidigare erfarenhet av service och försäljning och/eller ventilation/plåtslageri och byggbranschen är meriterande men inget krav.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och uppmuntrar alla sökande.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en roll som innesäljare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och stor möjlighet till egen påverkan. Vi månar om din personliga utveckling, där du som anställd får möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas. Lindab är ett företag med jordnära värderingar och en stark familjär anda. Vi är en arbetsplats med omtanke och hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Fredrik Isaksson, Affärsområdeschef Norr, på telefon 070-571 08 50.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 25 september 2023. Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb . Skicka gärna in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Visa mindre

Butikssäljare / Proffssäljare

Ansök    Okt 4    Lindab AB    Butikssäljare, fackhandel
Brinner du för professionell försäljning och att kontinuerligt utveckla och förbättra? Tycker du om att representera ett starkt varumärke och ta mycket ansvar? Då har vi tjänsten för dig! Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder ... Visa mer
Brinner du för professionell försäljning och att kontinuerligt utveckla och förbättra? Tycker du om att representera ett starkt varumärke och ta mycket ansvar? Då har vi tjänsten för dig!

Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.
Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 31 proffsbutiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm.

Ditt nya jobb
Vi söker ytterligare förstärkning till teamet som driver vår proffsbutik i Luleå.
Ni kommer tillsammans att ansvara för driften och utvecklingen av butiken och lager där ansvarstagande samt samarbets- och initiativförmåga är centrala egenskaper. Du arbetar aktivt med att sälja våra produkter till framförallt plåt- och ventilationsentreprenörer där servicekänsla, affärsmannaskap och lösningsorientering är viktiga framgångsfaktorer. Din främsta uppgift är att tillsammans med kollegorna vara en lokal professionell och kompetent partner till Lindabs kunder i Luleå med omnejd.
Arbetstiden är dagtid på vardagar.
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med tillträde snarast.

Du som person och din bakgrund
Vi letar efter en driven och målmedveten person med social kompetens.
För att lyckas i rollen som proffssäljare behöver du vara engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och strukturerad. Du är en handlingskraftig och positiv person som bygger varaktiga kundrelationer genom värdebaserad försäljning. Du har ett stort personligt driv och en vilja att alltid göra det ”lilla extra”. Du trivs med att samarbeta i team för att nå framgång.
Din bakgrund kan variera, vårt fokus ligger på dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas och lära. Du vill jobba med försäljning av fysiska produkter mot professionella kunder. Tidigare erfarenhet av service och försäljning och/eller byggbranschen är meriterande men inget krav.
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och uppmuntrar alla sökande.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en roll som proffssäljare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och stor möjlighet till egen påverkan. Vi månar om din personliga utveckling, där du som anställd får möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas. Lindab är ett företag med jordnära värderingar och en stark familjär anda. Vi är en arbetsplats med omtanke och hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!?


Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Fredrik Isaksson, Affärsområdeschef Norr, på telefon 070-571 08 50.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 23 oktober 2022. Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb . Skicka gärna in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Visa mindre

Innesäljare

Ansök    Maj 19    Lindab AB    Innesäljare
Vill du arbeta med försäljning, kundvård och service för ett välkänt varumärke i byggbranschen, med produkter i absolut toppklass? Är du en serviceinriktad person som tycker om att ta mycket ansvar och vara spindeln i nätet? Då har vi tjänsten för dig! Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte L... Visa mer
Vill du arbeta med försäljning, kundvård och service för ett välkänt varumärke i byggbranschen, med produkter i absolut toppklass? Är du en serviceinriktad person som tycker om att ta mycket ansvar och vara spindeln i nätet? Då har vi tjänsten för dig!

Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 31 proffsbutiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm.

Ditt nya jobb
Vi söker ytterligare förstärkning till vårt innesäljarteam i Norrland.

Du kommer att arbeta aktivt med försäljning och kundservice till våra kunder främst via telefoni och CRM. Vårt säljarbete genomförs med fokus på hög kvalitet, effektivitet och kompetens i relationen med våra kunder. Som innesäljare förväntas du ta ägandeskap av kundens ärende från start till mål. Tillsammans med dina kollegor jobbar du aktivt och problemlösande med kunden i fokus.

Innesäljarteamet utgör den snabbaste vägen till personlig kontakt för våra kunder och fungerar som spindeln i nätet för alla typer av kundärenden. I teamen runt omkring finns distriktssäljare som ansvarar för avtal och proaktiv kundutveckling samt proffsbutiker på 31 orter för omgående tillgänglighet.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Luleå och är en tillsvidare anställning på heltid med tillträde snarast.

Du som person och din bakgrund
Vi letar efter en social, positiv och målmedveten person med ett stort personligt driv och en vilja att överträffa kundens förväntningar. För att lyckas i rollen som innesäljare behöver du ha god datorvana samt vara effektiv, ansvarstagande, ordningsam och strukturerad. Du trivs med att samarbeta i team för att nå framgång

Din bakgrund kan variera, vårt fokus ligger på dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas och lära. Tidigare erfarenhet av service och försäljning och/eller ventilation/plåtslageri och byggbranschen är meriterande men inget krav.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och uppmuntrar alla sökande.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en roll som innesäljare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och stor möjlighet till egen påverkan. Vi månar om din personliga utveckling, där du som anställd får möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas. Lindab är ett företag med jordnära värderingar och en stark familjär anda. Vi är en arbetsplats med omtanke och hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!?

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Fredrik Isaksson, Affärsområdeschef Norr, på telefon 070-571 08 50.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 7 juni 2022. Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb . Skicka gärna in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Visa mindre

Innesäljare

Ansök    Sep 13    Lindab AB    Innesäljare
Vill du arbeta med försäljning, kundvård och service för ett välkänt varumärke i byggbranschen, med produkter i absolut toppklass? Är du en serviceinriktad person som tycker om att ta mycket ansvar och vara spindeln i nätet? Då har vi tjänsten för dig! Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte L... Visa mer
Vill du arbeta med försäljning, kundvård och service för ett välkänt varumärke i byggbranschen, med produkter i absolut toppklass? Är du en serviceinriktad person som tycker om att ta mycket ansvar och vara spindeln i nätet? Då har vi tjänsten för dig!

Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.
Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 31 proffsbutiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm.

Ditt nya jobb
Vi söker ytterligare förstärkning till vårt innesäljarteam i Norrland.
Du kommer att arbeta aktivt med försäljning och kundservice till våra kunder främst via telefoni och CRM. Vårt säljarbete genomförs med fokus på hög kvalitet, effektivitet och kompetens i relationen med våra kunder. Som innesäljare förväntas du ta ägandeskap av kundens ärende från start till mål. Tillsammans med dina kollegor jobbar du aktivt och problemlösande med kunden i fokus.
Innesäljarteamet utgör den snabbaste vägen till personlig kontakt för våra kunder och fungerar som spindeln i nätet för alla typer av kundärenden. I teamen runt omkring finns distriktssäljare som ansvarar för avtal och proaktiv kundutveckling samt proffsbutiker på 31 orter för omgående tillgänglighet.
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Luleå och är en tillsvidare anställning på heltid med tillträde snarast.
Du som person och din bakgrund
Vi letar efter en social, positiv och målmedveten person med ett stort personligt driv och en vilja att överträffa kundens förväntningar. För att lyckas i rollen som innesäljare behöver du ha god datorvana samt vara effektiv, ansvarstagande, ordningsam och strukturerad. Du trivs med att samarbeta i team för att nå framgång
Din bakgrund kan variera, vårt fokus ligger på dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas och lära. Tidigare erfarenhet av service och försäljning och/eller ventilation/plåtslageri och byggbranschen är meriterande men inget krav.
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och uppmuntrar alla sökande.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en roll som innesäljare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och stor möjlighet till egen påverkan. Vi månar om din personliga utveckling, där du som anställd får möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas. Lindab är ett företag med jordnära värderingar och en stark familjär anda. Vi är en arbetsplats med omtanke och hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!?
Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Fredrik Isaksson, Affärsområdeschef Norr, på telefon 070-571 08 50.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2022. Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb . Skicka gärna in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Visa mindre

Distriktssäljare Ventilation/Plåt

Ansök    Mar 26    Lindab AB    Utesäljare
Är du engagerad och driven samt brinner för värdebaserad försäljning och affärsutveckling? Vill du stolt representera ett starkt svenskt varumärke med högkvalitativa produkter på hemmamarknaden? Då kan tjänsten som Distriktssäljare på Lindab vara rätt tjänst för dig! Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Und... Visa mer
Är du engagerad och driven samt brinner för värdebaserad försäljning och affärsutveckling? Vill du stolt representera ett starkt svenskt varumärke med högkvalitativa produkter på hemmamarknaden? Då kan tjänsten som Distriktssäljare på Lindab vara rätt tjänst för dig!


Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 30 butiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm.

Ditt nya jobb
Som Lindabs distriktssäljare i region Norr har du ansvar för proaktiv försäljning och affärsutveckling i distriktet. Du ansvarar för bearbetning och utveckling av dina kunder vilka återfinns bland ventilations- och plåtslageriföretag i bygg- och fastighetsbranschen. Här får du arbeta med högkvalitativa lösningar i ett branschledande företag.

Du har ett stort ansvar i att självmant planera, genomföra och återkoppla din bearbetning av distriktet för att på ett effektivt sätt utveckla både gamla och nya affärsrelationer vidare. Till din hjälp finns våra etablerade proffsbutiker med lager och välutvecklad logistik samt centrala supportstrukturer som hjälper dig att vara effektiv och erbjuder kunderna tillgänglighet.

Ni har ett gemensamt intresse i regionen men olika ansvarsområden, ditt är att representera Lindab ute på fältet bland gamla och nya kunder. Kunderna har varierande storlek och olika typer av behov och utmaningar. Du är duktig på att etablera en grundlig förståelse för kundernas organisation, verksamhet och behov genom att bygga upp och underhålla affärsrelationer på flera nivåer.

Du utgår ifrån vårt kontor i Luleå och kommer att ingå i teamet för försäljningsregion Norr och planerar självständigt dina resor och kundmöten. Du har din försäljningschef som coachar dig och kollegor runt om i Sverige att samarbeta med.

Din profil
· Du har en god kommunikationsförmåga och är strukturerad, engagerad och målinriktad.
· Du har en stor social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och på arbetsplats.
· Du är handlingskraftig och van vid att arbeta självständigt men uppskattar också att ingå och utvecklas i ett team.
· Du är driven, pålitlig och ansvarsfull och finner motivation i utmaningar.
· Du är trygg i uppsökande försäljning och har ett stort intresse för att driva dina affärer.
· Du vill vara en stolt representant för Lindab och våra högkvalitativa lösningar.

Kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst, då du kommer att ha mycket kommunikation med våra kunder. Vi ser gärna också att du har goda kunskaper i engelska. Du har B-körkort.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Isaksson, Regional Försäljningschef, på telefon 070-571 08 50.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 19 april. Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb . Skicka gärna in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Visa mindre

Byggnadskonstruktör

Ansök    Mar 30    Lindab AB    Byggnadsingenjör
Har du ett intresse för dimensionering och CAD-projektering? Nu finns möjlighet att utvecklas som konstruktör hos Lindab i en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter! Om företaget?   Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontor... Visa mer
Har du ett intresse för dimensionering och CAD-projektering? Nu finns möjlighet att utvecklas som konstruktör hos Lindab i en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter!

Om företaget?  
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte?9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på:? www.lindab.com ? 

Byggpartner är en del inom Lindab Profils organisation och utgör Sveriges ledande projektleverantör av svensktillverkade byggprodukter, baserade på tunnplåt och även kompletta stålhallar.

Om Jobbet
I rollen som byggnadskonstruktör arbetar du med projekteringsuppdrag inom byggsektorn. Du driver flera projekt parallellt med varandra och har ett nära samarbete med kunder och projektsäljare. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak projektering som innebär att upprätta monteringsritningar och dimensionera bärande tunnplåtsprodukter, till exempel profilerad takplåt och sandwichpaneler.

Du ingår i ett team som är ledande inom tunnplåtsteknik där du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Du arbetar självständigt som konstruktör i dina pågående projekt och har erfarenhetsutbyte med konstruktörer i teamet. Dagligen har du framförallt samarbete och arbetar mot säljarna på Lindab.

Din bakgrund/ Personliga egenskaper

• Högskoleutbildning inom bygg eller utbildning som bedöms likvärdig
• Arbetslivserfarenhet i byggbranschen och projektering är meriterande
• Kunskaper inom CAD, 2D och 3D är meriterande
• Erfarenhet av att ha arbetat med Revit i projekteringsarbete är meriterande

I rollen som konstruktör är du självgående och trivs att arbeta drivande under stort eget ansvar. Du är kreativ och samtidigt strukturerad samt värdesätter noggrannhet i ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera och uppskattar att samarbeta med andra.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en roll på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Vår företagskultur präglas av hållbarhet, prestigelöshet och kreativitet. Vi är en arbetsplats med Omtanke och Hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!?

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Halmstad
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: heltid tillsvidare

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Bergdahl (Technical Manager), tel: 070 080 99 05, Mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.
Skicka därför in din ansökan snarast, dock senast 2022-04-24

 

Samtal från annons- och rekryteringsföretag undanbedes Visa mindre

Proffssäljare

Ansök    Feb 1    Lindab AB    Butikssäljare, fackhandel
Brinner du för professionell försäljning och att kontinuerligt utveckla och förbättra? Tycker du om att representera ett starkt varumärke och ta mycket ansvar? Då har vi tjänsten för dig! Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2020 omsatte Lindab 9 166 MSEK. Lindab har mer än 5 000 medarbetare i 24 länder ... Visa mer
Brinner du för professionell försäljning och att kontinuerligt utveckla och förbättra? Tycker du om att representera ett starkt varumärke och ta mycket ansvar? Då har vi tjänsten för dig!

Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2020 omsatte Lindab 9 166 MSEK. Lindab har mer än 5 000 medarbetare i 24 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.
Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 30 proffsbutiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm.

Ditt nya jobb
Vi söker ytterligare förstärkning till teamet som driver vår proffsbutik i Luleå.
Du kommer tillsammans med kollegorna ansvara för driften och utvecklingen av butiken där ansvarstagande samt samarbets- och initiativförmåga är centrala egenskaper. Du arbetar aktivt med att sälja våra produkter till framförallt plåt- och ventilationsentreprenörer där servicekänsla, affärsmannaskap och lösningsorientering är viktiga framgångsfaktorer. Din främsta uppgift är att tillsammans med kollegorna vara en lokal professionell och kompetent partner till Lindabs kunder i Luleå med omnejd.
Arbetstiden är dagtid på vardagar.
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med tillträde snarast.
Du som person och din bakgrund
Vi letar efter en driven och målmedveten person med social kompetens.
För att lyckas i rollen som proffssäljare behöver du vara engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och strukturerad. Du är en handlingskraftig och positiv person som bygger varaktiga kundrelationer genom värdebaserad försäljning. Du har ett stort personligt driv och en vilja att alltid göra det ”lilla extra”. Du trivs med att samarbeta i team för att nå framgång.
Din bakgrund kan variera, vårt fokus ligger på dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas och lära. Du vill jobba med försäljning av fysiska produkter mot professionella kunder. Tidigare erfarenhet av service och försäljning och/eller byggbranschen är meriterande men inget krav.
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och uppmuntrar alla sökande.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en roll som proffssäljare på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och stor möjlighet till egen påverkan. Vi månar om din personliga utveckling, där du som anställd får möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas. Lindab är ett företag med jordnära värderingar och en stark familjär anda. Vi är en arbetsplats med omtanke och hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!?


Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Fredrik Isaksson, Regional Försäljningschef, på telefon 070-571 08 50.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 21 februari 2022. Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb . Skicka gärna in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Visa mindre

Distriktsäljare Ventilation/Plåt

Ansök    Jan 14    Lindab AB    Utesäljare
Är du engagerad och driven samt brinner för värdebaserad försäljning och affärsutveckling? Vill du stolt representera ett starkt svenskt varumärke med högkvalitativa produkter på hemmamarknaden? Då kan tjänsten som Distriktsäljare på Lindab vara rätt tjänst för dig! Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Koncernen... Visa mer
Är du engagerad och driven samt brinner för värdebaserad försäljning och affärsutveckling? Vill du stolt representera ett starkt svenskt varumärke med högkvalitativa produkter på hemmamarknaden? Då kan tjänsten som Distriktsäljare på Lindab vara rätt tjänst för dig!
Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Koncernen omsatte 9 166 MSEK år 2020 och är etablerad i 24 länder med ca 5 000 medarbetare. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.
Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 30 butiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm.
Ditt nya jobb
Som Lindabs distriktsäljare i region Norr har du ansvar för proaktiv försäljning och affärsutveckling i distriktet. Du ansvarar för bearbetning och utveckling av dina kunder vilka återfinns bland ventilations- och plåtslageriföretag i bygg- och fastighetsbranschen. Här får du arbeta med högkvalitativa lösningar i ett branschledande företag.
Du har ett stort ansvar i att självmant planera, genomföra och återkoppla din bearbetning av distriktet för att på ett effektivt sätt utveckla både gamla och nya affärsrelationer vidare. Till din hjälp finns våra etablerade proffsbutiker med lager och välutvecklad logistik samt centrala supportstrukturer som hjälper dig att vara effektiv och erbjuder kunderna tillgänglighet.
Ni har ett gemensamt intresse i regionen men olika ansvarsområden, ditt är att representera Lindab ute på fältet bland gamla och nya kunder. Kunderna har varierande storlek och olika typer av behov och utmaningar. Du är duktig på att etablera en grundlig förståelse för kundernas organisation, verksamhet och behov genom att bygga upp och underhålla affärsrelationer på flera nivåer.
Du utgår ifrån vårt kontor i Luleå och kommer att ingå i teamet för försäljningsregion Norr och planerar självständigt dina resor och kundmöten. Du har din försäljningschef som coachar dig och kollegor runt om i Sverige att samarbeta med.
Din profil
Du har en god kommunikationsförmåga och är strukturerad, engagerad och målinriktad.
Du har en stor social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och på arbetsplats.
Du är handlingskraftig och van vid att arbeta självständigt men uppskattar också att ingå och utvecklas i ett team.
Du är driven, pålitlig och ansvarsfull och finner motivation i utmaningar.
Du är trygg i uppsökande försäljning och har ett stort intresse för att driva dina affärer.
Du vill vara en stolt representant för Lindab och våra högkvalitativa lösningar.

Kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst, då du kommer att ha mycket kommunikation med våra kunder. Vi ser gärna också att du har goda kunskaper i engelska. Du har B-körkort.
Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Isaksson, Regional Försäljningschef, på telefon 070-571 08 50.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 7 februari. Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb . Visa mindre

Industrielektriker till Luleå

Ansök    Mar 23    Lindab AB    Industrielektriker
Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 9 872 MSEK år 2019. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på: www.lindab.com Vi behöver nu förstärka vår underhållsavdelning och söker ytterligare en industrielektriker till vår verksamhet i Luleå. Här får du chansen att arbeta hos en stabil och branschledande aktör på marknaden. Kort om verksamheten På Lindab ... Visa mer
Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 9 872 MSEK år 2019. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på: www.lindab.comVi behöver nu förstärka vår underhållsavdelning och söker ytterligare en industrielektriker till vår verksamhet i Luleå. Här får du chansen att arbeta hos en stabil och branschledande aktör på marknaden.

Kort om verksamheten
På Lindab har vi stor efterfrågan på våra produkter och vi satsar för fullt på vår verksamhet. Vi behöver därför utöka vår underhållsavdelning med ytterligare en industrielektriker. Lindab Profil AB i Luleå tillverkar bärande takplåt och sandwichpaneler till byggindustrin. Enheten har drygt 40 anställda.  

Som elektriker hos oss kommer du att ingå i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av våra produktionsmaskiner med kringutrustning.


Om arbetet
Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av förebyggande och avhjälpande el och automationsarbeten. Driftsätta och arbeta med frekvensstyrningar. Konstruera och genomföra förbättringar på befintlig maskinpark. Du kommer arbeta självständigt med det elektriska underhållet på verksamheten i Svartöstaden Luleå.


Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el/styr och reglering, alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du har goda kunskaper om el-dokumentation, PLC-utrustning samt drivsystem och omformarteknik. Vi lägger stor vikt vid erfarenhet av felsökning, schemaläsning, industriautomation och PLC-utrustning där erfarenhet av Siemens är meriterande.

Du har god datavana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande är även B-körkort och truckkort.   


Du som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en positiv grundinställning, du är även en problemlösare med god teknisk förståelse. Du trivs med att jobba i grupp men kan även arbeta individuellt och vara självgående i ditt arbete. Du är strukturerad, noggrann och vill ha ordning och reda omkring dig. Inte minst tycker du om att samarbeta och ge god service till verksamheten runt dig.


Övrig information
Start: enligt överenskommelse 
Arbetstid: 2-skift, heltid, mån-fredag.
Anställningsform: tillsvidare

Vill du veta mer om tjänsten?
För mer information kontakta Anette Lundqvist (Production Unit Manager) 
Telefon: 0920 467004
Mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan!
Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast möjligt.

 

Vi undanber oss samtal från annonserings- och rekryteringsbolag. Visa mindre

Maskinoperatör LPAB Luleå

Ansök    Jan 20    Lindab AB    Automatpressare, metall
Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 9 872 MSEK år 2019. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på: www.lindab.com Vi söker engagerade Maskinoperatörer till vår  produktionsenhet i Luleå.   Ditt nya jobb Lindab utvecklar, producerar, säljer och distribuerar energieffektiva produkter och lösningar inom ventilation, inomhusklimat och byggkomponenter... Visa mer
Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 9 872 MSEK år 2019. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på: www.lindab.comVi söker engagerade Maskinoperatörer till vår  produktionsenhet i Luleå.

 

Ditt nya jobb

Lindab utvecklar, producerar, säljer och distribuerar energieffektiva produkter och lösningar inom ventilation, inomhusklimat och byggkomponenter. Som maskinoperatör på Lindab Profil i Luleå arbetar du med tillverkning av i huvudsak sandwichpaneler.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna från praktiskt/tekniskt program t ex industri-, el, fordonsprogrammet och/eller tidigare erfarenhet ifrån tillverkningsindustri.  

Vi har krav på B-körkort och truckkort.

 

Du som person

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa i tjänsten hos oss, krävs att du har en positiv grundinställning till arbetskamrater och uppgifter. Du är initiativ- & ansvarstagande och trivs med att ha ordning och reda omkring dig. Du har ambition att utvecklas i ditt arbete. Du har god datavana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

 

Vad erbjuder vi?

Arbete på ett marknadsledande, stabilt företag som har varit lönsamt varje år sedan starten.
Vi erbjuder även fria arbetskläder med tvätt, fritt kaffe, fri frukt, fri parkering och givetvis kollektivavtal.
Tjänsten omfattar i första visstidsanställning, under rätt förutsättningar finns det dock goda möjligheter till en fortsatt anställning.  
 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Produktionschef, Kenneth Palo, på telefon 0920-467006

 

Välkommen med din ansökan till:

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Skicka därför in din ansökan snarast.

 

Samtal från annons- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Butikssäljare/Lagerarbetare

Ansök    Jun 26    Lindab AB    Butikssäljare, fackhandel
Brinner du för försäljning och kundservice? Har du dessutom intresse för byggbranschen? Då har vi tjänsten för dig! Ditt nya jobb Vi söker en driven och målmedveten person till en tjänst som butikssäljare/lagerarbetare i vår proffsbutik i Luleå. Du kommer att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder och arbeta aktivt med att sälja våra produkter till plåt- och ventilationsentreprenörer. Din viktigaste uppgift är att hjälpa kunderna som besöker vår butik. D... Visa mer
Brinner du för försäljning och kundservice? Har du dessutom intresse för byggbranschen? Då har vi tjänsten för dig!


Ditt nya jobb
Vi söker en driven och målmedveten person till en tjänst som butikssäljare/lagerarbetare i vår proffsbutik i Luleå. Du kommer att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder och arbeta aktivt med att sälja våra produkter till plåt- och ventilationsentreprenörer. Din viktigaste uppgift är att hjälpa kunderna som besöker vår butik. Du kommer även att arbeta med lastning och lossning av ankommande och avgående gods samt packning av beställningar. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är dagtid på vardagar.

Din bakgrund och personliga egenskaper
Vi vill att du som söker har erfarenhet av kundbemötande och service gärna inom byggbranschen. Du har en god datorvana och får gärna ha arbetat i något affärssystem/lagersystem tidigare. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi vill att du har truckkort. B-körkort är ett krav.


Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Daniel Eriksson, Butikschef Luleå, på telefon 073-389 92 68.


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 15 juli Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb .
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Vi undanber oss samtal från annonserings- och rekryteringsbolag. Visa mindre

Maskinoperatör till Luleå

Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 9 326 MSEK år 2018. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på: www.lindab.com Vi söker engagerade maskinoperatörer till vår produktionsenhet i Luleå.   Ditt nya jobb Lindab utvecklar, producerar, säljer och distribuerar energieffektiva produkter och lösningar inom ventilation, inomhusklimat och byggkomponenter. ... Visa mer
Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 9 326 MSEK år 2018. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på: www.lindab.comVi söker engagerade maskinoperatörer till vår produktionsenhet i Luleå.

 

Ditt nya jobb
Lindab utvecklar, producerar, säljer och distribuerar energieffektiva produkter och lösningar inom ventilation, inomhusklimat och byggkomponenter. Som maskinoperatör på Lindab Profil i Luleå arbetar du med tillverkning av i huvudsak sandwichpaneler.

 

Din bakgrund
Vi söker främst dig som har gymnasiekompetens från praktiskt/ tekniskt program t ex industri-, el, fordonsprogrammet och/eller tidigare erfarenhet ifrån tillverkningsindustri. Du är tekniskt kunnig, intresserad och nyfiken på att lära dig mer.

 

Du som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa i tjänsten hos oss, krävs att du har en positiv grundinställning till arbetskamrater och uppgifter. Du är initiativ- & ansvarstagande och trivs med att ha ordning och reda omkring dig. Du har ambition att utvecklas i ditt arbete. Du har god datavana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande är B-körkort och truckkort.

 

Vad erbjuder vi?


Arbete på ett marknadsledande, stabilt företag som har varit lönsamt varje år sedan starten.
Visstidsanställning med möjligheter till tillsvidareanställning.
Vi erbjuder även fria arbetskläder med tvätt, fritt kaffe, fri frukt, fri parkering och givetvis kollektivavtal.
 

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Produktionschef, Kenneth Palo
på telefon: 0920-467006 e-post: [email protected]

 

Välkommen med din ansökan till:
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.
Skicka därför in din ansökan snarast, dock senast 2020-09-30
Samtal från annons- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre