Lediga jobb som Underhållsmekaniker i Luleå

Se lediga jobb som Underhållsmekaniker i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Hjultekniker till lagerrevisionsverkstad

Ansök    Sep 21    Randstad AB    Underhållsmekaniker
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta i en modern verkstadsmiljö med ett högt säkerhetstänk där du ges möjligheten till nära nog obegränsad tillgång till kompetensutveckling, då är det här arbetsplatsen för dig!  På Duroc Rail anser vi att balansen mellan arbete och fritid är viktigt, därför erbjuder vi dig flextid samt möjlighet att växla semestertillägg mot fler lediga dagar. Även din hälsa är väldigt viktig för oss och vi vill erbjuda dig högre lön när du tr... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i en modern verkstadsmiljö med ett högt säkerhetstänk där du ges möjligheten till nära nog obegränsad tillgång till kompetensutveckling, då är det här arbetsplatsen för dig!  På Duroc Rail anser vi att balansen mellan arbete och fritid är viktigt, därför erbjuder vi dig flextid samt möjlighet att växla semestertillägg mot fler lediga dagar. Även din hälsa är väldigt viktig för oss och vi vill erbjuda dig högre lön när du tränar samt förmånliga villkor vid graviditet. 

Som en del av vår underhållsverkstad för järnvägshjul har vi en certifierad verksamhet som underhåller rullager för järnvägsfordon och industri.

I din roll som hjultekniker på lagerrevisionsverkstaden ingår du i ett team om några personer, men arbetet utförs självständigt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är rivning av lager, syning och kontroll av lager, montering av lager samt kvalitetskontroller inklusive dokumentation av utfört underhåll. I steg två kommer du att lära dig ytterligare arbetsuppgifter och tanken är att man ska kunna ha en arbetsrotation med varierande uppgifter på sikt.

Vi erbjuder en bra arbetsmiljö och konkurrenskraftiga anställningsvillkor i form av exempelvis:

 •  Flexibla arbetstider
 •  Högre lön då du tränar
 •  Möjlighet att växla till ytterligare semester
 •  Extra förmånliga villkor vid graviditet
 •  Omfattande möjligheter till kompetensutveckling inom företaget för den som vill och har rätt förutsättningar!

Ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:


Rivning av lager
Tvätt av lager
Syning/kontroll av lager
Montering av lager
Kvalitetskontroller
Dokumentation av utfört underhåll


Kvalifikationer
Om dig:

Vi söker dig med gymnasial utbildning samt några års arbetslivserfarenhet, gärna tekniskt arbete eller underhåll. Då underhåll inom järnväg ställer höga krav på säkerhet och dokumentation är god svenska i tal och skrift ett krav. 

Arbetet kommer att ställa krav på god fysik och du behöver uppfylla, för järnvägsbranschen, lagstadgade hälsokrav. Vi utbildar dig internt och externt till rätt kompetens!

Viktiga egenskaper för tjänsten är:


Tekniskt intresse
Att du klarar av att håll hög koncentration och fokus på uppgiften
Noggrannhet
Ödmjukhet och att du fungerar i ett team
Att du är självgående/drivande i ditt egna arbete


Erfarenhet
För denna tjänst kommer vi lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-10-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Duroc Rail med Randstad. Vid frågor om tjänsten eller själva ansökningsprocessen vänligen kontakta rekryteringskonsult  Tommy Norberg, 073-357 00 93, eller [email protected] 
Alternativt  rekryteringskonsult Johnny Seijsing, 072-066 59 39, eller [email protected]

Vi ser fram emot att ge dig nya kunskaper och nya perspektiv – välkommen med din ansökan!

Om företaget
Duroc Rail AB underhåller järnvägshjul till järnvägsföretag i Skandinavien. Vi finns på Svartöns industriområde (SSAB området) i Luleå. Härifrån tillgodoser vi stora delar av den svenska marknadens behov av effektiva och högkvalitativa underhåll på järnvägshjul.

Vi kan våra extrema klimatförhållanden och känner till marknadens stora och ständiga behov av hjulrenovering. I vår moderna hjulverkstad  jobbar ungefär 40 medarbetare som ständigt ser till att vi är flexibla och leveranssäkra. Vi har kapacitet, erfarenhet och kunskap att renovera alla former av rullager åt järnvägsindustrin, men även åt processindustrier. Visa mindre

Servicetekniker Luleå/ Piteå

Ansök    Sep 30    Konecranes AB    Underhållsmekaniker
Nytt
Är du servicetekniker och är sugen på förändring? Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker till vårt framgångsrika team. Arbetsuppgifter: Du kommer ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter. Våra omf... Visa mer
Är du servicetekniker och är sugen på förändring? Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker till vårt framgångsrika team. Arbetsuppgifter: Du kommer ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter. Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Då arbetet innebär mycket kundkontakter vill vi att du är initiativrik, kreativ samt har god samarbetsförmåga.
Kvalifikationer: Du har troligen tidigare erfarenhet från Industrin och servicebranschen. Du är helst utbildad mekaniker och/eller elektriker och/eller god erfarenhet med vana av felsökning och underhåll inom mekanik eller elektronik. Tjänsterna är på heltid. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort. Vi erbjuder: Ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar. Vi erbjuder förutom marknadsmässig lön, även individuellt bonusprogram, friskvårdsbidrag, subventionerat rikskort och tjänstebil Välkommen med din ansökan redan idag!
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. Visa mindre

Materielhandläggare/mekaniker

Ansök    Sep 14    Försvarsmakten    Underhållsmekaniker
1. Helikopterskvadron är baserad i Luleå och har som huvuduppgift att bedriva markoperativ verksamhet med helikopter 14. På skvadronen arbetar idag ca. 120 medarbetare indelade i stab, divison, flygmateriel- och flygunderhållskompani. Befattningen som Materielhandläggare/mekaniker innebär planering, beställning (till viss del även beredning), rapportering och uppföljning av skvadronens fordon och krigsmateriel genom underhållsprocessen. Enklare/lättare un... Visa mer
1. Helikopterskvadron är baserad i Luleå och har som huvuduppgift att bedriva markoperativ verksamhet med helikopter 14. På skvadronen arbetar idag ca. 120 medarbetare indelade i stab, divison, flygmateriel- och flygunderhållskompani.

Befattningen som Materielhandläggare/mekaniker innebär planering, beställning (till viss del även beredning), rapportering och uppföljning av skvadronens fordon och krigsmateriel genom underhållsprocessen. Enklare/lättare underhåll av fordon och materiel ingår i befattningen. I befattningen ingår även att vara materielredogörare för de två kompanierna.
Du kommer även hjälpa fordonsintruktören vid skvadronens fordonsutbildningar.
Befattningen varvar administrativ kontorstjänst med praktiskt arbete.

Arbetet innebär också att du åker på internutbildningar inom Försvarsmakten, är med på övningar i fältmiljö samt att du vid behov förväntas att tjänstgöra i internationella insatser.

Kvalifikationer
• B Körkort

Meriterande
- Militärt förarbevis
- C, CE körkort
- Hjullastarutbildning
- Truckkort (A-D)
- Kunskaper i MS Office, PRIO (SAP), Lift
- Tidigare erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten, särskilt inom teknisk tjänst

Personliga egenskaper
Du är en individ med god samarbetsförmåga och god kommunikation i tal och skrift. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och anpassningsbar inför nya uppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För upplysningar om befattningen kontakta:
Kn Johan Bohman, 0920-234000 (Växel)

Fackliga företrädare:
OFR/O Hkpflj: Mats Häggström
OFR/S Hkpflj: Caroline Nilsson
SACO-S Hkpflj: Anneli Helmersson
SEKO Hkpflj: Urban Hellqvist

Samtliga nås via växeln på 013-28 30 00

Övrigt


• Anställningsform: Tillsvidare
• Tjänstgörandegrad: Heltid
• Arbetsort: Luleå
• Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
• Befattningsnivå: Civil
• Lön: Enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 2022-10-16. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Ansökan skall även innehålla ett löneanspråk.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens Helikopterflottilj är ett förband med både mark- och sjöoperativ inriktning som kan verka vid insatser i Sverige och internationellt. Helikopterstöd är efterfrågat av många. Till exempel för person-, materiel-, eller sjukvårdstransporter, ledning, spaning eller bevakningsuppdrag. Helikopterflottiljen deltar därför ofta i uppdrag och övningar med andra förband men också som stöd till samhället i olika krissituationer. Att vi verkar över hela Sverige, bredden på uppgifterna och flottiljens storlek med över 850 anställda ger en variation i arbetet och möjligheter till personlig utveckling. Huvuddelen av Helikopterflottiljen är placerad i Linköping (Malmen), där vi också ansvarar för Malmens flygplats och Linköpings garnison, med två stora enheter i Luleå (Kallax) samt Ronneby (Kallinge).
Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/hkpflj

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten Vi på Botnia CleanTech söker just nu efter mekniker mot tågindustrin till våra kunder i Luleå. Arbetsmomenten som kommer att utföras består av mekaniskt underhåll och reparation på tåg främst av modellen Regina. Viktiga faktorer är säkerhetstänk och kvalitetsmedvetenhet under hantering utav tågen. Start: Omgående Arbetstider: Mån-Tors dagtid Din profil Krav/Önskemål: - Det som önskas av dig som söker denna tjänst är någon typ av utbildning el... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Botnia CleanTech söker just nu efter mekniker mot tågindustrin till våra kunder i Luleå.
Arbetsmomenten som kommer att utföras består av mekaniskt underhåll och reparation på tåg främst av modellen Regina.
Viktiga faktorer är säkerhetstänk och kvalitetsmedvetenhet under hantering utav tågen.

Start: Omgående
Arbetstider: Mån-Tors dagtid

Din profil
Krav/Önskemål:
- Det som önskas av dig som söker denna tjänst är någon typ av utbildning eller tidigare erfarenhet inom arbete med underhåll av tåg
- B-körkort


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Svetsare och mekaniker inför årets kommande repstopp

Är det dig vi söker? Vi är på jakt efter nya medarbetare till Externa Competence och våra kundföretag. Vi söker svetsare och mekaniker till repstopp i Norrbotten. Med start 1 Augusti. Meriterande för tjänsten: • Erfarenhet från svetsning • Ritningsläsning • Erfarenhet från repstopp Krav för tjänsten: • Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbe... Visa mer
Är det dig vi söker?

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Externa Competence och våra kundföretag. Vi söker svetsare och mekaniker till repstopp i Norrbotten. Med start 1 Augusti.

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket

Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk.


Externa är företaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter våra uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten Vi på Botnia CleanTech söker just nu efter mekniker mot tågindustrin till våra kunder i Luleå. Arbetsmomenten som kommer att utföras består av mekaniskt underhåll och reparation på tåg främst av modellen Regina. Viktiga faktorer är säkerhetstänk och kvalitetsmedvetenhet under hantering utav tågen. Start: Omgående Arbetstider: Mån-Tors dagtid Din profil Krav/Önskemål: - Det som önskas av dig som söker denna tjänst är någon typ av utbildning el... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Botnia CleanTech söker just nu efter mekniker mot tågindustrin till våra kunder i Luleå.
Arbetsmomenten som kommer att utföras består av mekaniskt underhåll och reparation på tåg främst av modellen Regina.
Viktiga faktorer är säkerhetstänk och kvalitetsmedvetenhet under hantering utav tågen.

Start: Omgående
Arbetstider: Mån-Tors dagtid

Din profil
Krav/Önskemål:
- Det som önskas av dig som söker denna tjänst är någon typ av utbildning eller tidigare erfarenhet inom arbete med underhåll av tåg
- B-körkort


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten Vi på Botnia CleanTech söker just nu efter mekniker mot tågindustrin till våra kunder i Luleå. Arbetsmomenten som kommer att utföras består av mekaniskt underhåll och reparation på tåg främst av modellen Regina. Viktiga faktorer är säkerhetstänk och kvalitetsmedvetenhet under hantering utav tågen. Start: Omgående Arbetstider: Mån-Tors dagtid Din profil Krav/Önskemål: - Det som önskas av dig som söker denna tjänst är någon typ av utbildning el... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Botnia CleanTech söker just nu efter mekniker mot tågindustrin till våra kunder i Luleå.
Arbetsmomenten som kommer att utföras består av mekaniskt underhåll och reparation på tåg främst av modellen Regina.
Viktiga faktorer är säkerhetstänk och kvalitetsmedvetenhet under hantering utav tågen.

Start: Omgående
Arbetstider: Mån-Tors dagtid

Din profil
Krav/Önskemål:
- Det som önskas av dig som söker denna tjänst är någon typ av utbildning eller tidigare erfarenhet inom arbete med underhåll av tåg
- B-körkort


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Svetsare och mekaniker inför årets kommande repstopp

Är det dig vi söker? Vi är på jakt efter nya medarbetare till Externa Competence och våra kundföretag. Vi söker svetsare och mekaniker till repstopp i Luleå. Med start 1 Augusti. Meriterande för tjänsten: • Erfarenhet från svetsning • Ritningsläsning • Erfarenhet från repstopp Krav för tjänsten: • Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete me... Visa mer
Är det dig vi söker?

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Externa Competence och våra kundföretag. Vi söker svetsare och mekaniker till repstopp i Luleå. Med start 1 Augusti.

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket

Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk.


Externa är företaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter våra uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Visa mindre

Port- och Dörrtekniker till Luleå

Ansök    Aug 9    KONE AB    Underhållsmekaniker
Dina arbetsuppgifter som Port och Dörrtekniker kommer innebära: • Planera och prioritera serviceuppdrag • Självständigt utföra service, underhåll, felsökning. • Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten. • Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista/avtal • Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderingsåtgärder till kund. • Förmedla olösta serviceuppdrag till ansvarig chef * Du kommer jobba inom hela d... Visa mer
Dina arbetsuppgifter som Port och Dörrtekniker kommer innebära: • Planera och prioritera serviceuppdrag • Självständigt utföra service, underhåll, felsökning. • Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten. • Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista/avtal • Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderingsåtgärder till kund. • Förmedla olösta serviceuppdrag till ansvarig chef *
Du kommer jobba inom hela distriktet där Luleå är huvudort.
För att trivas i rollen ser vi gärna du har en teknisk gymnasial utbildning, kunskaper inom ellära, allmänt brett tekniskt intresse, med bra förståelse hur teknik beter sig i olika situationer, att du med lätthet tar dig an en felsökning. Du måste hantera digitala handdator, känna dig bekväm att använda mejl och MS Office. B Körkort ett krav.

Om ansökan
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-09-12. Har du frågor är du välkommen att kontakta:?Distrikschef Peter Öhman 070-2283006 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, [email protected]

Välkommen med din ansökan ! Visa mindre

Fältmekaniker till Ramirent i Luleå

Ansök    Jun 28    Ramirent AB    Underhållsmekaniker
Att vara Fältmekaniker på Ramirent Som Mekaniker är ditt huvudsakliga ansvar att Ramirents tyngre maskiner (entreprenadmaskiner & liftar) repareras enligt maskintekniska regler. Här kommer du att arbeta nära kund och ingå i en gemenskap där din insats är betydelsefull. Resor förekommer i tjänsten, du är verksam i Luleå och Kiruna. Du kommer att: - Arbeta med förebyggande service av maskiner både i fält och på verkstad. - Genomföra reparationer, främst hos... Visa mer
Att vara Fältmekaniker på Ramirent
Som Mekaniker är ditt huvudsakliga ansvar att Ramirents tyngre maskiner (entreprenadmaskiner & liftar) repareras enligt maskintekniska regler. Här kommer du att arbeta nära kund och ingå i en gemenskap där din insats är betydelsefull. Resor förekommer i tjänsten, du är verksam i Luleå och Kiruna.

Du kommer att:
- Arbeta med förebyggande service av maskiner både i fält och på verkstad.
- Genomföra reparationer, främst hos kund men också inne på verkstaden.
- El- och hydraulikarbeten förekommer i vår maskinpark.
- Iordningställande av maskiner för uthyrning.
- Beställning av reservdelar.
- Arbeta i våra IT-system med förekommande uppgifter.
- Teknisk support, både externt och internt.


Din profil
- Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande.
- Flerårig erfarenhet som Mekaniker och tidigare erfarenhet av kundkontakt.
- Kännedom om maskinernas konstruktion och funktion.
- Goda kunskaper i svenska och engelska.
- Erfarenhet från uthyrningsverksamhet eller byggbranschen är meriterande.
- B-körkort är ett krav, BE kort är meriterande.
- Har du utbildningsbevis inom Teleskoptruck, Mobila arbetsplattformar, Arbete på väg, Heta arbeten och truckkort är detta meriterande.


För att lyckas i rollen som Mekaniker tror vi att du är utåtriktad, håller en hög servicenivå och alltid sätter kunden främst.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 1 augusti. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Daniel Nilsson, telefon 090-16 81 57.

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Besök oss på (http://www.ramirent.se/) www.ramirent.se (http://www.ramirent.se)

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten Vi på Botnia CleanTech söker just nu efter mekniker mot tågindustrin till våra kunder i Luleå. Arbetsmomenten som kommer att utföras består av mekaniskt underhåll och reparation på tåg främst av modellen Regina. Viktiga faktorer är säkerhetstänk och kvalitetsmedvetenhet under hantering utav tågen. Start: Omgående Arbetstider: Mån-Tors dagtid Din profil Krav/Önskemål: - Det som önskas av dig som söker denna tjänst är någon typ av utbildning el... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Botnia CleanTech söker just nu efter mekniker mot tågindustrin till våra kunder i Luleå.
Arbetsmomenten som kommer att utföras består av mekaniskt underhåll och reparation på tåg främst av modellen Regina.
Viktiga faktorer är säkerhetstänk och kvalitetsmedvetenhet under hantering utav tågen.

Start: Omgående
Arbetstider: Mån-Tors dagtid

Din profil
Krav/Önskemål:
- Det som önskas av dig som söker denna tjänst är någon typ av utbildning eller tidigare erfarenhet inom arbete med underhåll av tåg
- B-körkort


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Svetsare och mekaniker inför årets kommande repstopp

Är det dig vi söker? Vi är på jakt efter nya medarbetare till Externa Competence och våra kundföretag. Vi söker svetsare och mekaniker till Augusti-stoppet i Luleå. Med start 1 Augusti. Tjänsten gäller först och främst fyra veckor på Augusti-stoppet men vid ett gott arbete finns chans till förlängning. Meriterande för tjänsten: • Erfarenhet från svetsning • Ritningsläsning • Erfarenhet från repstopp Krav för tjänsten: • Mekanisk utbildning eller motsvar... Visa mer
Är det dig vi söker?

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Externa Competence och våra kundföretag. Vi söker svetsare och mekaniker till Augusti-stoppet i Luleå. Med start 1 Augusti. Tjänsten gäller först och främst fyra veckor på Augusti-stoppet men vid ett gott arbete finns chans till förlängning.

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket

Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk.


Externa är företaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter våra uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Visa mindre

Semestervikarier till Luleå Malmhamn

Om företaget Tillsammans med Malmfältens kommuner bygger LKAB nya attraktiva samhällen – i en unik miljö med midnattssol och polarnätter. Här, långt ovanför Polcirkeln, granne med fjällvärlden finns alla möjligheter att skapa moderna miljöer med någonting för alla. LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckl... Visa mer
Om företaget
Tillsammans med Malmfältens kommuner bygger LKAB nya attraktiva samhällen – i en unik miljö med midnattssol och polarnätter. Här, långt ovanför Polcirkeln, granne med fjällvärlden finns alla möjligheter att skapa moderna miljöer med någonting för alla.
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. www.lkab.com.
Om tjänsten
Inför sommaren 2022 har vi behov av ett antal vikarier till LKAB:s Malmhamn i Luleå. Verksamheten omfattas av en Bentonitanläggning och en hamnanläggning.
I Bentonitanläggningen arbetar man med malning och torkning av bentonit, lastning av tågvagnar samt underhåll av verksamhetens anläggning. Arbetsuppgifterna i Bentonitanläggningen består av att lagra, torka, mala, lasta och provta bentonit samt mekaniskt och elektriskt underhåll. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.
Verksamheten i Malmhamnen består huvudsakligen av lossning av tåg och lastning av pråmar och båtar med LKAB:s produkter, samt underhåll av verksamhetens anläggningar. Arbetsuppgifterna som Hamnarbetare består av att arbeta som skeppslastaroperatör, kontrollrumsoperatör eller provtagare samt med mekaniskt och elektriskt underhåll.


Dina kvalifikationer
För att du ska passa i rollen som semestervikarie hos oss trivs du med att ta ansvar och du har alltid ett högt säkerhetstänk. Oavsett om du ska arbeta i grupp eller självständigt ska du ha en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du ska även ha:
En avslutad eller pågående gymnasieutbildning, gärna inom mekanik, elektriker eller motsvarande.
Körkort B.
Fyllt 18 år.
Arbetslivserfarenhet från verksamheter som liknar vår är meriterande, men inget krav.

Arbetet innebär skiftarbete med förmiddag, eftermiddag och natt.
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna.
Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
För mer information om rekryteringsprocessen i Luleå kontakta: [email protected] eller kontakta HR Support 0980-71905, telefontid mån-fre 09.30-11.00 samt mån, tis och tors 13.00-15.00.
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Servicetekniker

Denkab växer och söker nu ytterligare en servicetekniker till vår verkstad i Gammelstad. Om tjänsten Som servicetekniker hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet att styra och påverka din arbetsdag. Vi är en mindre organisation och du bidrar därför aktivt till utvecklingen av verksamheten i vårt sammansvetsade gäng. I rollen som servicetekniker arbetar du med service, reparation och underhåll av anläggningsf... Visa mer
Denkab växer och söker nu ytterligare en servicetekniker till vår verkstad i Gammelstad.


Om tjänsten
Som servicetekniker hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet att styra och påverka din arbetsdag. Vi är en mindre organisation och du bidrar därför aktivt till utvecklingen av verksamheten i vårt sammansvetsade gäng. I rollen som servicetekniker arbetar du med service, reparation och underhåll av anläggningsfordon, både i verkstaden men också ute på fältet hos våra kunder. Arbetet innefattar såväl planerade samt akuta jobb där du felsöker och åtgärdar de problem som kan ha uppstått på maskinen.


I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Utföra nyinstallation, felsökning, service samt förebyggande underhåll och reparationer av anläggningsfordon, både ute hos kund och i vår verkstad.
• Instruera kunder om drift och underhåll av utrustning
• Servicebil tillhandahålls. Arbetet sker till största del ute hos kund inom Norrbotten och västerbotten.
• Svetsning i maskiner, redskap och containrar.


Vi lovar stor individuell utveckling. Spännande och varierande arbete där du kommer få lära dig saker varje dag och därmed förbättra din egen kompetens samtidigt som du kommer att få ingå i ett lag med stor laganda där vi tillsammans uppnår framgång.


Tjänsten som servicetekniker är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse.


Om dig
Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet från fordonsbranschen eller och har arbetat med service- och reparation av anläggningsfordon. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet av el, hydraulik, teknik och heta arbeten är det meriterande. Arbetet innefattar även viss dokumentation och vi ser därför gärna att du har goda datorkunskaper. Har du kompetens inom svetsning, svarvning är detta också väldigt meriterande.


Som person är du strukturerad, disciplinerad, och lösningsorienterad. Vid kundjobb ute på plats hos kund är det viktigt att du besitter en hög servicenivå, är initiativrik och klarar av att arbeta självständigt och självgående. Viktigast för oss är dock att du är en lagspelare och en positiv person som vill bidra till vår positiva laganda och atmosfär på jobbet.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Tjänsten kan komma att tillämpas före sista ansökningsdag.
Gå gärna in www.denkab.se och läs mer.


Vid frågor ring:
Dennis Lundin
070-5688927


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare och mekaniker till Majstoppet

Är det dig vi söker? Vi är på jakt efter nya medarbetare till Externa Competence och våra kundföretag. Vi söker svetsare och mekaniker till Majstoppet i Kiruna och Gällivare. Med start den 1a Maj. Tjänsten gäller först och främst fyra veckor på Majstoppet men vid ett gott arbete finns chans till förlängning. Meriterande för tjänsten: • Erfarenhet från svetsning • Ritningsläsning • Erfarenhet från repstopp Krav för tjänsten: • Mekanisk utbildning eller m... Visa mer
Är det dig vi söker?

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Externa Competence och våra kundföretag. Vi söker svetsare och mekaniker till Majstoppet i Kiruna och Gällivare. Med start den 1a Maj. Tjänsten gäller först och främst fyra veckor på Majstoppet men vid ett gott arbete finns chans till förlängning.

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket

Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk.


Externa är företaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter våra uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Visa mindre

Aggregatmekaniker till Markverkstad Norr Luleå

Ansök    Jan 20    Försvarsmakten    Underhållsmekaniker
Har du några års erfarenhet som mekaniker eller liknande arbete? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta i varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Markverkstad Luleå. Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutv... Visa mer
Har du några års erfarenhet som mekaniker eller liknande arbete? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta i varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Markverkstad Luleå.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du har möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi ger även möjlighet att träna på arbetstid, generösa arbetstidsavtal, föräldralön samt upp till sju veckor semester per år.
Markverkstad Norr är en avdelning inom FMTS Markverkstad med cirka 150 medarbetare.

Vi utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som aggregatmekaniker arbetar du huvudsakligen med felsökning, reparation och underhåll av olika typer av objekt som ex. i form av strömförsörjningsaggregat till flyg, aggregat i form av elverk, varmluftaggregat, lättare hjulfordon, småmaskiner och dess system som används inom Försvarsmakten. Arbetet innebär både förebyggande, avhjälpande underhåll, reparationer, modifiering utifrån fastställda underlag.

Arbeten med härdplaster förekommer på arbetsplatsen.

Kvalifikationer


• Avslutad två- eller treårigt gymnasium med inriktning mot fordonsteknik, industriteknik eller annan motsvarande utbildning.
• Erfarenhet från verkstadsrelaterat arbete som mekaniker eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• B-körkort
• Datorvana med kunskaper i Word och Excel


Meriterande


• Kunskap om el och erfarenhet av starkström
• Kylcertifikat kategori 1
• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon
• Erfarenhet av arbete med fordonselektronik och fordonsdiagnos.
• Försvarsmaktens mekanikerutbildning på något materielsystem alternativt systemteknikerutbildning
• Förarutbildningar för truck, travers och hjullastare.
• C-körkort, CE körkort


Personliga egenskaper
Du har ett systematiskt och noggrant arbetssätt och arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Du är kvalitetsmedveten och genomför och levererar resultat utifrån överenskommelse. Som aggregatmekaniker förstår du snabbt problem och uppgifter och värderar samarbete med andra kollegor högt. Vidare är du flexibel och kan ta egna initiativ.

Vi söker dig som har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi arbetar för en jämnare könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökanden.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid
Arbetsort: Luleå
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse
Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.

Upplysningar om befattningen
Sektionschef Andreas Nyberg: 070-374 71 90

Information om rekryteringsprocessen
HR Josef Larsson: 073-351 44 23

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Gerard Woll
OFR-O: Anders Norén
Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00


Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-18. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Erfaren Industrimekaniker

Vi söker en lösningsorienterad och tekniskt intresserad mekaniker Som mekaniker arbetar du med akut- och förebyggande underhåll på produktionslinjer och utrustningar. Modifieringar och större underhållsinsatser. Det innebär bl. a regelbunden översyn, kontroll och reparationer av funktioner, mekanik, pneumatik och hydraulik. Arbetet är f.n. förlagt till dagtid men skiftarbete kan förekomma. Tillsammans i underhållsteamet arbetar ni med målsättning att m... Visa mer
Vi söker en lösningsorienterad och tekniskt intresserad mekaniker
Som mekaniker arbetar du med akut- och förebyggande underhåll på produktionslinjer och utrustningar. Modifieringar och större underhållsinsatser. Det innebär bl. a regelbunden översyn, kontroll och reparationer av funktioner, mekanik, pneumatik och hydraulik.
Arbetet är f.n. förlagt till dagtid men skiftarbete kan förekomma.
Tillsammans i underhållsteamet arbetar ni med målsättning att minska det akuta underhållet mot ett mer förebyggande underhåll. Jobbet är krävande, roligt, omväxlande och utvecklande.
Som person är du noggrann, ansvarstagande och självgående. Har god samarbetsförmåga likväl som eget driv i det individuella arbetet. Är positiv till ditt sätt och är mån om att göra ett bra jobb.
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med industriteknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet. Har grundläggande datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande är svetskunskap.
Urval och intervjuer sker löpande
Vi strävar efter mångfald och att företaget ska spegla det samhälle vi verkar i. Män och kvinnor med olika bakgrund och åldrar.'
Gestamp är en koncern med verksamheter i drygt 20 länder som aktivt arbetar för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Verksamheten i Luleå, består av en Produktionsanläggning och Forskning & Utveckling, med ca 250 medarbetare. www.gestamphardtech.se
Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare och rekryteringsföretag Visa mindre

Underhålltekniker

Ansök    Jan 26    Scania CV AB    Underhållsmekaniker
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och V... Visa mer
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå. Inom hela vår verksamhet arbetar vi tillsammans för att kontinuerligt förbättra våra leveranser, våra metoder och vår kompetens. Alla anställda har möjlighet till resultatbonus och vi erbjuder även en rad andra förmåner och rabatter genom vår förmånsportal. Några exempel är personalbil, förmånliga priser på Scanias egna semesterbostäder i Sverige, friskvårdsbidrag och en grupplivförsäkring som ger utökad trygghet för dig och din familj.

Scania Industrial Maintenance produktionsunderhåll söker en Underhållstekniker

 

Vi söker en Underhållstekniker inriktning mot mekanik till produktionsunderhåll i Luleå. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation med goda personalförmåner

 

Arbetsuppgifter:


Som Underhållstekniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på  produktionsmaskiner. I arbetet ingår tillståndskontroller, mekanisk felsökning ,mekaniska reparationer, ombyggnationer och konstruktionsändring

Som Underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna mot teknik samt erfarenhet av mekaniskt och hydrauliskt underhållsarbete.

 

Önskvärt:


• minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst
• Engelska är meriterande

 

Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Erfarenhet från kundrelationer är meriterande. Eftersom vi arbetar i nära kontakt med vår kund är det viktigt att du är positiv och har en god känsla för service. Du ser problemlösning som en utmaning

Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidare utveckling

 

Rekrytering sker löpande

Arbetstid: Dagtid/skiftgång

 

Vill du veta mer, kontakta gärna:

Mathias Dyrlind, Underhållsledare. Mail: [email protected]

Jerker Viberg, HR Business Partner  Mail: [email protected]

 

 

Låter detta intressant?

Din ansökan gör du via www.scania.se/jobb   senast 2022-02-27 Visa mindre

SSAB - Områdesmekaniker Energi & Media, Råjärn

Ansök    Dec 27    SSAB Emea AB    Underhållsmekaniker
Som områdesmekaniker inom Energi & Media är du en i laget att sköta driften av anläggningarna genom fortlöpande tillsyn och felsökning. Du planerar, bereder, utför samt avrapporterar underhållsarbeten. Du deltar i/driver förbättringsarbeten och projekt. Placeringsort Luleå. Avdelningen Energi och Media är en grupp om 7 personer som ansvarar för distribution av de olika media som är nödvändiga för stålframställning samt distribution av processgaser från de ... Visa mer
Som områdesmekaniker inom Energi & Media är du en i laget att sköta driften av anläggningarna genom fortlöpande tillsyn och felsökning. Du planerar, bereder, utför samt avrapporterar underhållsarbeten. Du deltar i/driver förbättringsarbeten och projekt. Placeringsort Luleå.
Avdelningen Energi och Media är en grupp om 7 personer som ansvarar för distribution av de olika media som är nödvändiga för stålframställning samt distribution av processgaser från de olika produktionsavsnitten. Processgaserna används bl a vid el- och fjärrvärmeproduktion. Inom ansvarsområdet ingår även anläggningar för gasrening, vattenrening, ångproduktion / distribution och förvärmd processluft till masugnen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom ett mycket brett fält där det är viktigt med processtänkande och problemlösning likväl som att planera, bereda och utföra fältarbete. Du bör vara noggrann och kunna ta egna initiativ för att bidra till att öka anläggningarnas driftsäkerhet och prestanda. Arbetet medför ett stort kontaktnät såväl internt som med externa leverantörer och entreprenörer så det är viktigt med social kompetens.
Vi erbjuder
Ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till såväl personlig som yrkesmässig utveckling.
Sista ansökningsdag
16 januari 2022
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Björn Jansson, Chef Energi & Media Råjärn, tfn 0920-925 11
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Mekaniker och montörer sökes för omgående start i Luleå

Externa är företaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är det dig vi söker? Vi är på jakt efter  2st nya medarbetare till Externa och till vårt kundföretag med start  17e januari i Luleå. Vi söker nu mekaniker och montörer för service och monta... Visa mer
Externa är företaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Är det dig vi söker?

Vi är på jakt efter  2st nya medarbetare till Externa och till vårt kundföretag med start  17e januari i Luleå.
Vi söker nu mekaniker och montörer för service och montage inom järnvägsindustrin.

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket

Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk. Visa mindre

Resande Industrimontör till projektgruppen

Externa är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en Svetsare,mekaniker,industrimontör?    Vi är på jakt efter  5st nya arbetskamrater till projektgruppen i vårt kundföretag. Du kommer utföra reparationer och nymontage inom... Visa mer
Externa är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.


Är du en Svetsare,mekaniker,industrimontör? 
 
Vi är på jakt efter  5st nya arbetskamrater till projektgruppen i vårt kundföretag.
Du kommer utföra reparationer och nymontage inom gruv, stål och pappersindustrin runt om i länet.
Tjänsten utgår från Luleå men  innebär en hel del resande så du bör vara beredd att ligga ute på traktamente stor del av tiden.
 
 
 
 
Meriterande för tjänsten:
• licens för svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarnhet av isolering
• Erfarenhet från repstopp


Krav för tjänsten:
• Erfarenhet eller motsvarande utbildning inom industriellt underhåll


Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk.
 
Vi löser boendet om du kommer från annan ort!
 
Ansök via vår hemsida!
www.externa.se Visa mindre

Underhållsmekaniker

Ansök    Nov 18    Talga AB    Underhållsmekaniker
Var med och bygg framtiden som Underhållsmekaniker Framtiden är grön, och vi förflyttar oss snabbt dit. Talga möjliggör denna förflyttning genom att etablera en hållbar, vertikalt integrerad europeisk källa av avancerade material och batterianod för den växande litiumbatteribranschen. Som ägare av naturliga grafitfyndigheter med högsta kvaliteten i världen, tillgång till ren nordisk förnybar energi och effektiviserade produktionsprocesser är Talga unikt p... Visa mer
Var med och bygg framtiden som Underhållsmekaniker
Framtiden är grön, och vi förflyttar oss snabbt dit.
Talga möjliggör denna förflyttning genom att etablera en hållbar, vertikalt integrerad europeisk källa av avancerade material och batterianod för den växande litiumbatteribranschen. Som ägare av naturliga grafitfyndigheter med högsta kvaliteten i världen, tillgång till ren nordisk förnybar energi och effektiviserade produktionsprocesser är Talga unikt positionerad för att bli en nyckelspelare i den växande gröna ekonomin.
Med verksamhet i norra Sverige, FoU och försäljning i Storbritannien, bearbetning och distribution i Tyskland samt koncernens huvudkontor i Västra Australien är Talga ett globalt företag.
Rollen
Som underhållsmekaniker på EVA pilotanläggning kommer du att göra underhållsplaner, hantera reservdelar och genomföra mekaniskt underhåll och förbättringar. Du kommer även få hjälpa processoperatörerna med driften av processen vid behov.
Du ska:
Planera ditt arbete och utföra underhållsarbete
Genomföra felsökning systematiskt och analytiskt
Genomföra rotorsaksutredningar
Uppnå och underhålla god kunskap om processer och maskiner
Planera tillgång på reservdelar
Bokföra uppkomna fel och de insatser som gjorts
Bidra till förbättring av utrustning och arbetssätt
Stötta processoperatörer genom utbildning och coaching i operatörsunderhåll
Stötta ledning i beslut och planering kring framtida projekt
Du kommer även behöva stötta processen vid behov med:
Övervaka och köra processutrustning, så som matare, blandare, ugnar, etc.
Hantera intern logistikFör att lyckas i rollen måste du ha:
Har en teknisk utbildning, gymnasial eller högre, som mekaniker
5 års erfarenhet som underhållsmekaniker eller underhållsamordnare inom tung industri.
Mekanisk förståelse och felsökningskunskaper
Vana att jobba med planeringsarbete rörande underhåll
Bra kommunikationsförmåga i tal och skrift
Bra kunskaper i Svenska i både tal och skrift
Förmåga att kommunicera på engelskaSom person är du:
Problemlösare med en vilja att lära nytt och ta sig an nya arbetsuppgifter
Villig att sätta dig in i dokumentation och själv arbeta fram bästa angreppssätt
Eftertänksam och säker i ditt arbetssätt
Bekväm med att använda andningsskydd med helmask samt helkroppsskydd
Kunna växla mellan högintensiva arbetsmoment och kontorsarbete
Kunna växla mellan att gå dagtid och skiftarbete


Meriterande är:
Om du har haft en samordnande roll inom underhåll
Om du har Truckkort
Om du har Traverskort
Om du har Liftkort
Om du har Fallskyddsutbildning
Om du har Heta arbeten


Ansökan
Tjänsten är på heltid och baserad i Luleå, Sverige.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2021-12-17
För specifika frågor, kontakta Tobias Lindbäck via: [email protected]

En hållbar kultur
På Talga, är vår kultur aktivt byggd och efterlevd av alla anställda.
Hos oss kommer du att påverka. Vi fattar beslut och vidtar åtgärder som har en stark positiv effekt. Vi agerar med avsikt och omsorg för att skapa produkter med ett syfte för de företag som definierar framtiden.
Du kommer att vara tillförlitlig. Vi är pålitliga och betrodda att uppfylla våra åtaganden. Vi står fast vid våra löften, oavsett vad. Vi håller fast vid våra principer och förblir trogna vår vision att uppfylla vårt uppdrag och våra mål.
Du kommer att få vara uppfinningsrik. Vi har en entreprenörsanda för att hitta det bättre sättet. Vi tillämpar originellt tänkande för att föreställa oss det idealiska resultatet. Vi är beslutsamma att göra det bättre sättet till verklighet.
Du kommer att arbeta transparent. Vi tar fullt ägarskap över vår verksamhet och ger insyn i våra processer när vi skalar upp och växer. Vi är ansvariga för våra handlingar och har en skyldighet att sträva efter excellens i allt vi gör.
Du kommer att befinna dig i en miljö där det är högt till tak, där empati och mänsklighet fungerar som hörnstenar för hur vi arbetar och där balans mellan arbete och privatliv är en prioritet. Välkommen till ett inkluderande, globalt företag där din möjlighet att påverka är oändlig.
Vi erbjuder lika anställningsmöjligheter utan hänsyn till härkomst, hudfärg, kön, sexuell läggning, könsidentitet och/eller uttryck, religion, nationalitet, etnisk bakgrund, funktionsvariation och ålder.
För mer information om att arbeta på Talga, besök www.talgagroup.com Visa mindre

Ledigt jobb som Servicetekniker hos vår uppdragsgivare i Luleå

Ansök    Dec 23    Manpower AB    Underhållsmekaniker
Vi på Manpower är nu på jakt efter en strukturerad och kvalitetsmedveten servicetekniker för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare i Luleå. För att lyckas i rollen som servicetekniker tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, kommunikativ och lagspelare och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Låter det intressant? Sök tjänsten idag! Det här är ett konsultuppdrag med start i januari och som pågår i ca 6 månader med stor chans till förlä... Visa mer
Vi på Manpower är nu på jakt efter en strukturerad och kvalitetsmedveten servicetekniker för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare i Luleå. För att lyckas i rollen som servicetekniker tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, kommunikativ och lagspelare och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Låter det intressant? Sök tjänsten idag!

Det här är ett konsultuppdrag med start i januari och som pågår i ca 6 månader med stor chans till förlängning eller direkt anställning hos uppdragsgivare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.Vad går jobbet ut på?

Tjänsten är på heltid och du arbetar bland annat med att utföra underhåll av fordon och bedöma det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet. Utföra underhåll och driftsättning enligt instruktioner och felsöka och reparera kända skador. Avrapportera utförda arbeten i avsedda system samt eventuella fel och brister i berörda system. Bidra till förbättringar gällande säkerhet, miljö, arbetsmiljö genom att bl.a. rapportera upptäckta felaktigheter och/eller brister på fordon, lokaliteter och dokumentation. Vid behov delta i förebyggande riskarbete vid t.ex. förändringar i verksamheten.Vem är det vi söker?

Vi söker en lagspelare som är kommunikativ och har social kompetens. Du behöver ha en problemlösarattityd och gilla att ta dig an problem och lösa dem. Om du har en positiv attityd som sprider god stämning på arbetsplatsen och som har en "det fixar vi" attityd så är det kanske dig vi söker.

Vi söker dig som:

* Minst treårig utbildning inom teknik, mekanik, VVS, industri eller elektronik. Om du saknar utbildning bör du ha motsvarande arbetslivserfarenhet om minst 2 år.
* Erfarenhet av att montera elektriska och mekaniska komponenter efter ritning.
* Du är noggrann, ansvarstagande, vågar ta egna initiativ och utför ditt arbete lika bra själv som i grupp.
* Du har ett genuint intresse/förståelse och erfarenhet av teknik, mekanik, och elektronik.
* Du kan utföra underhåll och reparationer enligt instruktioner.
* Du har kunskaper och erfarenhet i att arbeta i olika datasystem och behärskar Office programmen.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Lindström via e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Underhållsmekaniker, Örarna

Ansök    Nov 12    Stenvalls Trä AB    Underhållsmekaniker
Om företaget Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Bergnäset, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 220 personer och omsätter drygt 1 miljard sek. Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsgl... Visa mer
Om företaget
Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Bergnäset, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 220 personer och omsätter drygt 1 miljard sek. Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.Är du redo för ett nytt steg i karriären och vill arbeta som underhållsmekaniker på Stenvalls sågverk som ligger i Örarna? Då har vi jobbet för dig!
 
Din profil
Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker idag. Du har en teknisk utbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga.
 
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten, inte din formella kompetens. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt.
 
Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt.
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande jobb där du får vara med i utvecklingen av vårt underhåll på vår anläggning på Örarna.
Vi är ett team som arbetar med underhåll  och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling.
 
Dina arbetsuppgifter
Som underhållsmekaniker har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på till exempel såglinjen, justerverket, panncentralen och pelletstillverkningen. I vårt förebyggande underhåll är det ditt ansvar att jobba med felrapporteringar och arbetsordrar i vårt underhållssystem AM-service.
 
Krav
Intresse och kunskap om teknik
B-körkort
Du har möjlighet att arbeta skift
Du behärskar svenska i tal & skrift
Teknisk utbildning eller motsvarande kompetens
 
Meriterande
2-3 års yrkeserfarenhet
 
Övrigt: 
Arbetsort: Örarna 
Lön: Efter överenskommelse
Anställningsvillkor: Efter överenskommelse
 
Skriftlig ansökan innehållande CV och personligt brev skickas via vår hemsida www.stenvalls.se Gå in på videolänken så får du se Jimmy Åkerlund, produktionschef berätta om sin resa inom företaget. 
 
Sista ansökningsdag är 2021-12-31 men vi arbetar med löpande urval för intervjuer vilket betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, sök därför jobbet redan idag!
 Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

SSAB - Mekaniker fältmek

Ansök    Sep 10    SSAB Emea AB    Underhållsmekaniker
Underhållsavdelningen söker mekaniker. Placeringort Luleå. Underhållsavdelningens uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustningar. Huvudsakliga arbetsuppgifter är svets och montagearbeten. Vi fungerar som ett stöd till de producerande avdelningarna och utför uppdragsstyrda underhållsarbeten i produktionsanläggningarna. Arbetet är förlag... Visa mer
Underhållsavdelningen söker mekaniker. Placeringort Luleå.
Underhållsavdelningens uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustningar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är svets och montagearbeten. Vi fungerar som ett stöd till de producerande avdelningarna och utför uppdragsstyrda underhållsarbeten i produktionsanläggningarna. Arbetet är förlagd till dagtid.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning med inriktning mot mekaniskt underhåll eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet. För ett flertal av tjänsterna är det meriterande att du har goda svetskunskaper. Vidare ska du kunna läsa och förstå ritningar.
I arbetet ingår även rapportering och registrering av utförda underhållsinsatser.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du måste ha förmågan att lösa problem och ta egna beslut samtidigt som det är viktigt att du inser vikten av lagets samlade insats för att nå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga.
Vi erbjuder
Dig ett stimulerande arbete som fältmekaniker på Centralt Underhåll.
Sista ansökningsdag
9 oktober 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Tomas Jakobsson, Chef avsnitt Fältmek, 070-3582394
Facklig information lämnas av IF Metall, som nås via vår växel på tfn, 0920-920 00
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Resande underhållsmekaniker

Ansök    Sep 20    Konsultia AB    Underhållsmekaniker
Om kundföretaget Just nu söker Konsultia AB dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Kunden är ett internationellt, medelstort och expansivt företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda. ... Visa mer
Om kundföretaget

Just nu söker Konsultia AB dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande.
Kunden är ett internationellt, medelstort och expansivt företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Välkommen med din ansökan!Dina arbetsuppgifter
Som Underhållsmekaniker kommer du att arbeta med hela konstruktionskedjan, från förstudie till färdig produkt och utveckla nya produktsortiment eller modifiera/vidareutveckla befintliga. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.


Din profil
Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Du har en utbildning som passar tjänsten som underhållsmekaniker och några års branscherfarenhet. Vi ser gärna att du vill fördjupa dina kunskaper inom test och mätningar och vi är extra intresserade av dig som har erfarenhet av praktisk mekanisk bearbetning och har erfarenhet från branschen.

Vi önskar även att du

* har arbetat med konstruktion ”hands on”
* har erfarenhet av praktisk mekanisk bearbetning
* har möjlighet att resa i arbetet och arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.


Övrig information
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Konsultia AB men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mikael Wikström på telefonnummer: 0725172604 eller via e-post: [email protected] Sök tjänsten senast 2021-10-31

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Mekaniker

Ansök    Sep 9    Scania CV AB    Underhållsmekaniker
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och V... Visa mer
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå. Inom hela vår verksamhet arbetar vi tillsammans för att kontinuerligt förbättra våra leveranser, våra metoder och vår kompetens. Alla anställda har möjlighet till resultatbonus och vi erbjuder även en rad andra förmåner och rabatter genom vår förmånsportal. Några exempel är personalbil, förmånliga priser på Scanias egna semesterbostäder i Sverige, friskvårdsbidrag och en grupplivförsäkring som ger utökad trygghet för dig och din familj.

Vi söker Underhållsmekaniker till produktionsunderhåll i Luleå. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation med goda personalförmåner

 

Arbetsuppgifter:


Som Underhållsmekaniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på  produktionsmaskiner. I arbetet ingår tillståndskontroller, mekanisk felsökning ,mekaniska reparationer, ombyggnationer och konstruktionsändring

Som Underhållsmekaniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna mot teknik samt erfarenhet av mekaniskt och hydrauliskt underhållsarbete.

 

Önskvärt:


• minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst
• Engelska är meriterande

 

 

Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Erfarenhet från kundrelationer är meriterande. Eftersom vi arbetar i nära kontakt med vår kund är det viktigt att du är positiv och har en god känsla för service. Du ser problemlösning som en utmaning

Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidare utveckling

 

Rekrytering sker löpande

Arbetstid: Dagtid

 

Vill du veta mer, kontakta gärna:

Mathias Dyrlind, Underhållsledare. Tel. 0920-76513

Jerker Viberg, HR Business Partner  Tel. 0491765118

 

Låter detta intressant?

Din ansökan gör du via www.scania.se/jobb   senast 2021-10-10 Visa mindre

SSAB - Mekaniker Stålverket

Ansök    Sep 3    SSAB Emea AB    Underhållsmekaniker
Har du ett stort engagemang och teknikintresse och vill vara med och göra oss ännu bättre? Som mekaniker på stålverket kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande mekaniskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra produktionsanläggningar. Du kommer att vara en viktig lagspelare i ett kompetent arbetslag med god kamratanda. Placeringsort Luleå. Du kommer bland annat att: Utföra och utveckla det förebyggande underhållet Pl... Visa mer
Har du ett stort engagemang och teknikintresse och vill vara med och göra oss ännu bättre? Som mekaniker på stålverket kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande mekaniskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra produktionsanläggningar. Du kommer att vara en viktig lagspelare i ett kompetent arbetslag med god kamratanda. Placeringsort Luleå.
Du kommer bland annat att:
Utföra och utveckla det förebyggande underhållet
Planera och bereda egna jobb
Utreda avvikelser och följa upp åtgärder
Delta i förbättringsarbeten och projekt

Arbetstiden är dagtid.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från treårigt gymnasium, med inriktning mot industriell teknik och underhåll eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet. Du har goda kunskaper om produktionsutrustning mekaniskt underhåll svets- och skärbearbetning av olika material samt ritningsläsning.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga och samarbetsförmåga. Du har ett målinriktat arbetssätt samt förmåga att lösa problem och ta beslut.Säkerhet samt ordning & reda är en självklarhet för dig.
Du har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer och utförare och besitter en god social förmåga.
Erfarenhet av underhållssystem, datorvana och svetslicens är meriterande.
Vi erbjuder
Ett varierande och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.
Sista ansökningsdag
3 oktober 2021
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Så vänta inte med din ansökan.
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Per-Ove Lampinen, Chef sektion Underhåll Mek, tfn 0920-924 14
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Mekaniker sökes till repstopp i Gällivare.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning?  Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag . Vi söker n... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning? 

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag .
Vi söker nu Svetsare för reparationer och tillverkning inom gruv, stål och pappersindustrin. 
 
Fungerar allt väl  kommer det finnas möjlighet till förlänging på våra övriga projekt inom svets och rep i Norrbotten som stäcker sig året ut. 

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket

Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk. Visa mindre

Underhållstekniker

Ansök    Aug 13    Luleå Energi AB    Underhållsmekaniker
Tillgången på energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Luleå Energi är en av de viktigaste lokala infrastrukturbyggarna med stor potential att göra skillnad. Vi tar sikte mot den omfattande energiomställningen för att säkra tillgång på el, värme och andra energitjänster på ett hållbart sätt. Nu söker vi en Underhållstekniker till avdelning produktion på Värme & Kyla som vill vara med på vår resa... Visa mer
Tillgången på energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Luleå Energi är en av de viktigaste lokala infrastrukturbyggarna med stor potential att göra skillnad. Vi tar sikte mot den omfattande energiomställningen för att säkra tillgång på el, värme och andra energitjänster på ett hållbart sätt. Nu söker vi en Underhållstekniker till avdelning produktion på Värme & Kyla som vill vara med på vår resa.
Som Underhållstekniker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och samt till viss del nyinstallationer på våra produktionsanläggningar. Du kommer att leda, planera och utföra förebyggande och avhjälpande underhåll, rapportera i underhållssystem där visst arbete med teknisk dokumentation förekommer.
För att du ska trivas och lyckas i rollen är du kunnig inom ditt yrkesområde och motiveras av problemlösning. Du är serviceinriktad med en hög social kompetens. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper vilket ställer stora krav på kommunikations- och samarbetsförmåga.
Vi ser att du är en ansvarstagande person som har ett högt säkerhetstänk, är praktiskt lagd och tycker om problemlösning. Du ingår i en grupp med engagerade kollegor som arbetar med att ge våra produktionsanläggningar ett professionellt underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte. Säkerhet sätter vi främst så det är viktigt att du är en person som agerar med eftertanke och konsekvenstänk.
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning. Meriterande är om du har någon typ av eftergymnasial utbildning, YH eller motsvarande med inriktning mot underhåll, eller om du har erfarenhet av underhållsarbete inom processindustrin. Kunskaper inom el och styrområdet ses också som meriterande.
Det krävs att du har minst 3 års yrkeserfarenhet med liknande och efterfrågade arbetsuppgifter. Du har datorvana och besitter goda kunskaper i svenska, flytande både i tal och skrift samt innehar B körkort.
Hos oss kommer du att arbeta på en liten avdelning som idag består av fyra män och en kvinna som jobbar resultatinriktat mot uppsatta mål utifrån arbetsuppgifter, ekonomi och en god arbetsmiljö. Känner du att detta passar in på dig då så ser vi fram emot din ansökan. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du ska fungera väl i gruppen.
Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt under hösten efter att rekryteringsprocessen är klar. Mer information om tjänsten lämnas av Chef för produktion Peter Olofsson 0920- 264424 eller via mejl: [email protected] Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den söndag 5 september med epost till [email protected]
Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Visa mindre

Mekaniker sökes till repstopp i Gällivare.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning?  Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag . Vi söker n... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning? 

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag .
Vi söker nu Svetsare för reparationer och tillverkning inom gruv, stål och pappersindustrin. 
 
Fungerar allt väl  kommer det finnas möjlighet till förlänging på våra övriga projekt inom svets och rep i Norrbotten som stäcker sig året ut. 

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket

Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk. Visa mindre

Underhållsmekaniker, Örarna

Om företaget Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Bergnäset, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 220 personer och omsätter drygt 1 miljard sek. Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsgl... Visa mer
Om företaget
Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Bergnäset, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 220 personer och omsätter drygt 1 miljard sek. Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.Är du redo för ett nytt steg i karriären och vill arbeta som underhållsmekaniker på Stenvalls sågverk som ligger i Örarna? Då har vi jobbet för dig!
 
Din profil
Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker idag. Du har en teknisk utbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har en del elektriker kunskaper och har intresset av att arbeta med hydraulik. 
 
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten, inte din formella kompetens. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt.
 
Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt.
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du får vara med i utvecklingen av vårt underhåll på vår anläggning på Örarna.
Vi är ett team som arbetar med underhåll  och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling.
 
Dina arbetsuppgifter
Som underhållsmekaniker har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på till exempel såglinjen, justerverket och panncentralen. I vårt förebyggande underhåll är det ditt ansvar att jobba med felrapporteringar och arbetsordrar i vårt underhållssystem AM-service.
 
Krav
Intresse och kunskap om teknik
B-körkort
Du har möjlighet att arbeta skift
Du behärskar svenska i tal & skrift
 
Meriterande
Teknisk utbildning eller motsvarande kompetens
2-3 års yrkeserfarenhet
 
Övrigt: 
Arbetsort: Örarna 
Lön: Efter överenskommelse
Anställningsvillkor: Efter överenskommelse
 
Skriftlig ansökan innehållande CV och personligt brev skickas via vår hemsida www.stenvalls.se
 
Sista ansökningsdag är 2021-09-03 men vi arbetar med löpande urval för intervjuer vilket betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, sök därför jobbet redan idag!
 Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Servicetekniker

Denkab växer och söker nu ytterligare en servicetekniker till vår verkstad i Gammelstad. Om tjänsten Som servicetekniker hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet att styra och påverka din arbetsdag. Vi är en mindre organisation och du bidrar därför aktivt till utvecklingen av verksamheten i vårt sammansvetsade gäng. I rollen som servicetekniker arbetar du med service, reparation och underhåll av entreprenadm... Visa mer
Denkab växer och söker nu ytterligare en servicetekniker till vår verkstad i Gammelstad.


Om tjänsten
Som servicetekniker hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet att styra och påverka din arbetsdag. Vi är en mindre organisation och du bidrar därför aktivt till utvecklingen av verksamheten i vårt sammansvetsade gäng. I rollen som servicetekniker arbetar du med service, reparation och underhåll av entreprenadmaskiner, både i verkstaden men också ute på fältet hos våra kunder. Arbetet innefattar såväl planerade samt akuta jobb där du felsöker och åtgärdar de problem som kan ha uppstått på maskinen.


I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Utföra nyinstallation, felsökning, service samt förebyggande underhåll och reparationer av entreprenadmaskiner och lastbilar, både ute hos kund och i vår verkstad.
• Instruera kunder om drift och underhåll av utrustning
• Servicebil tillhandahålls. Arbetet sker till största del ute hos kund inom Norrbotten och västerbotten.
• Svetsning i maskiner, redskap och containrar.


Vi lovar stor individuell utveckling. Spännande och varierande arbete där du kommer få lära dig saker varje dag och därmed förbättra din egen kompetens samtidigt som du kommer att få ingå i ett lag med stor laganda där vi tillsammans uppnår framgång.


Tjänsten som servicetekniker är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse.


Om dig
Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet från fordonsbranschen eller och har arbetat med service- och reparation och entreprenadmaskiner. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet av el, hydraulik, teknik och heta arbeten är det meriterande. Arbetet innefattar även viss dokumentation och vi ser därför gärna att du har goda datorkunskaper. Har du kompetens inom svetsning, svarvning är detta också väldigt meriterande.


Som person är du strukturerad, disciplinerad, och lösningsorienterad. Vid kundjobb ute på plats hos kund är det viktigt att du besitter en hög servicenivå, är initiativrik och klarar av att arbeta självständigt och självgående. Viktigast för oss är dock att du är en lagspelare och en positiv person som vill bidra till vår positiva laganda och atmosfär på jobbet.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Tjänsten kan komma att tillämpas före sista ansökningsdag.


Om Denkab
Denkab grundades 2019 och har sedan dess varit i ständig tillväxt.
vi startade med en servicebuss. och har i dag byggt upp en fin verksamhet där vi har både servicebilar ute fält och fina verkstadslokaler att arbeta i.


Gå gärna in www.denkab.se och läs mer.
Dennis Lundin 070-5688927


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mekaniker sökes till repstopp på Bioenergi i Luleå.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning?  Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag . Vi söker n... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning? 

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag .
Vi söker nu Svetsare för reparationer och tillverkning inom gruv, stål och pappersindustrin. 
Tjänsten startar 2 augusti med ett 2 veckors repstopp på Bioenergi i Luleå.
 
Fungerar allt väl  kommer det finnas möjlighet till förlänging på våra övriga projekt inom svets och rep i Norrbotten som stäcker sig året ut. 

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• mekaniskutbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket

Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk. Visa mindre

Mekaniker sökes till repstopp på SSAB Luleå.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning?  Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag . Vi söker n... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning? 

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag .
Vi söker nu Svetsare för reparationer och tillverkning inom gruv, stål och pappersindustrin. 
Tjänsten startar 26e juli med ett 3 veckors repstopp på SSAB.
 
Fungerar allt väl  kommer det finnas möjlighet till förlänging på våra övriga projekt inom svets och rep i Norrbotten som stäcker sig året ut. 

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket

Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk. Visa mindre

Fordonstekniker underhåll Luleå

Ansök    Jun 21    Shorelink AB    Underhållsmekaniker
Fordonstekniker underhåll till ShoreLink Luleå        ShoreLink AB ansvarar för den operativa verksamheten i hamnarna längs Norrlandskusten innebärande att lasta och lossa fartyg, hjultrafik eller tåg, samt tillhandahålla kompletterande service till denna verksamhet. Till ShoreLink i Luleå söker vi en fordonstekniker underhåll med stort intresse för maskiner och teknik. Om tjänsten  Som fordonstekniker underhåll hos oss får du ett omväxlande och självs... Visa mer
Fordonstekniker underhåll till ShoreLink Luleå       
ShoreLink AB ansvarar för den operativa verksamheten i hamnarna längs Norrlandskusten innebärande att lasta och lossa fartyg, hjultrafik eller tåg, samt tillhandahålla kompletterande service till denna verksamhet.

Till ShoreLink i Luleå söker vi en fordonstekniker underhåll med stort intresse för maskiner och teknik.

Om tjänsten 
Som fordonstekniker underhåll hos oss får du ett omväxlande och självständigt arbete i ett glatt och serviceinriktat gäng. För att trivas i tjänsten är du lika serviceinriktad som vi är, har ett gott ordningssinne och är van att arbeta under eget ansvar utan krav på direktstyrning. 

Du utför löpande underhåll på maskinerna och reparerar självklart när maskinerna går sönder. Som fordonstekniker underhåll arbetar du främst med hjullastare, truckar, lastbilar och personbilar.

Vi tillhandahåller i dag ca 30 enheter, i huvudsak BM L90 och L220 samt truckar från Swetruck. 

Det här behöver du ha
Fordons- eller verkstadsteknisk utbildning
Erfarenhet av verkstadsarbete med inriktning tunga fordon
B-körkort
Van användare av systemstöd

Villkor
Tjänsten är heltid. Lön enligt avtal. Tillträde enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-08 Visa mindre

Underhållsmekaniker, Örarna

Ansök    Jun 17    Stenvalls Trä AB    Underhållsmekaniker
Om företaget Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Bergnäset, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 220 personer och omsätter drygt 1 miljard sek. Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsgl... Visa mer
Om företaget
Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Bergnäset, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 220 personer och omsätter drygt 1 miljard sek. Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.Är du redo för ett nytt steg i karriären och vill arbeta som underhållsmekaniker på Stenvalls sågverk som ligger i Örarna? Då har vi jobbet för dig!
 
Din profil
Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker idag. Du har en teknisk utbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga.
 
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten, inte din formella kompetens. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt.
 
Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt.
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande jobb där du får vara med i utvecklingen av vårt underhåll på vår anläggning på Örarna.
Vi är ett team som arbetar med underhåll  och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling.
 
Dina arbetsuppgifter
Som underhållsmekaniker har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på till exempel såglinjen, justerverket, panncentralen och pelletstillverkningen. I vårt förebyggande underhåll är det ditt ansvar att jobba med felrapporteringar och arbetsordrar i vårt underhållssystem AM-service.
 
Krav
Intresse och kunskap om teknik
B-körkort
Du har möjlighet att arbeta skift
Du behärskar svenska i tal & skrift
 
Meriterande
Teknisk utbildning eller motsvarande kompetens
2-3 års yrkeserfarenhet
 
Övrigt: 
Arbetsort: Örarna 
Lön: Efter överenskommelse
Anställningsvillkor: Efter överenskommelse
 
Skriftlig ansökan innehållande CV och personligt brev skickas via vår hemsida www.stenvalls.se
 
Sista ansökningsdag är 2021-07-31 men vi arbetar med löpande urval för intervjuer vilket betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, sök därför jobbet redan idag!
 Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Mekaniker sökes till repstopp på SSAB Luleå.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning?  Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag . Vi söker n... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning? 

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag .
Vi söker nu Svetsare för reparationer och tillverkning inom gruv, stål och pappersindustrin. 
Tjänsten startar 26e juli med ett 3 veckors repstopp på SSAB.
 
Fungerar allt väl  kommer det finnas möjlighet till förlänging på våra övriga projekt inom svets och rep i Norrbotten som stäcker sig året ut. 

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket

Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk. Visa mindre

Mekaniker sökes till repstopp på Bioenergi i Luleå.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning?  Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag . Vi söker n... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Är du en erfaren mekaniker eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning? 

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag .
Vi söker nu Svetsare för reparationer och tillverkning inom gruv, stål och pappersindustrin. 
Tjänsten startar 2 augusti med ett 2 veckors repstopp på Bioenergi i Luleå.
 
Fungerar allt väl  kommer det finnas möjlighet till förlänging på våra övriga projekt inom svets och rep i Norrbotten som stäcker sig året ut. 

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• mekaniskutbildning eller motsvarande erfarenhet av yrket

Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk. Visa mindre

SSAB - Mekaniker Koksverket

Ansök    Maj 10    SSAB Emea AB    Underhållsmekaniker
Avdelning Koksverk söker en mekaniker till avsnittet Underhåll Kol & Batteri. Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med att bereda, planera och utföra underhållsarbeten inom det egna området. Placeringsort Luleå. Avsnitten utför avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll på anläggningen. Fokus kommer att vara på det förebyggande underhållet. Under avsnittet Underhåll Kol & batteri är arbetsuppgifterna bland annat svets och rep av stålkonstruktioner,... Visa mer
Avdelning Koksverk söker en mekaniker till avsnittet Underhåll Kol & Batteri. Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med att bereda, planera och utföra underhållsarbeten inom det egna området. Placeringsort Luleå.
Avsnitten utför avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll på anläggningen. Fokus kommer att vara på det förebyggande underhållet. Under avsnittet Underhåll Kol & batteri är arbetsuppgifterna bland annat svets och rep av stålkonstruktioner, tunga montage av drivutrustningar (elmotorer, växellådor mm), lagermontage och smörjunderhåll (oljebyten, smörjning, funktionskontroller smörjsystem mm).
Du bereder och utför jobben själv eller tillsammans med dina kollegor. I arbetet ingår rapportering och registrering av utförda underhållsinsatser i underhållsystemet.
I enlighet med SSABs ledningsfilosofi bidrar du till det kontinuerliga förbättringsarbetet tillsammans med din arbetsgrupp och övriga samarbetspartners inom Koksverket och andra avdelningar.
Arbetstiden är under dagtid
Dina kvalifikationer
Du som söker ska ha gymnasieutbildning med verkstads-/mekaniker inriktning samt erfarenhet av underhållsarbete. Har du också erfarenhet av svetsning är detta meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du måste ha förmågan att lösa problem och ta egna beslut samtidigt som det är viktigt att du inser betydelsen av arbetsgruppens samlade insats för att nå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga.
Körkort B är ett krav.
Vi erbjuder
Ett utvecklande och självständigt arbete som mekaniker i en bra arbetsgrupp. Du och din familj tränar gratis på vår friskvårdsanläggning. Anläggningen innehåller bland annat två gym, bowlinghall och sporthall för exempelvis innebandy.
Sista ansökningsdag
6 juni 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Robert Sjölund, Chef Underhåll Kol & Batteri, 0920 926 53
Facklig information lämnas av IF Metall, som nås via vår växel på tfn, 0920-920 00

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Ansök    Jun 8    Scania CV AB    Underhållsmekaniker
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och V... Visa mer
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

 

Scania Industrial Maintenance produktionsunderhåll söker en mekaniker till QDLA Axel.

 
 Vi söker Underhållsmekaniker till produktionsunderhåll i Luleå. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation med goda personalförmåner.
 


 Arbetsuppgifter:


Som Underhållsmekaniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på  produktionsmaskiner. I arbetet ingår mekanisk felsökning ,reparationer på hydrauliksystem , ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller.

Som Underhållsmekaniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna mot teknik samt erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete

Önskvärt:


• ett antal års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst

 

 

Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Erfarenhet från kundrelationer är meriterande. Eftersom vi arbetar i nära kontakt med vår kund är det viktigt att du är positiv och har en god känsla för service. Du ser problemlösning som en utmaning

Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidare utveckling

 

Rekrytering sker löpande

 

Vill du veta mer, kontakta gärna:

Jerker Viberg

Robert Nuuksujärvi

 

Låter detta intressant?

Din ansökan gör du via www.scania.se/jobb   senast 2021-07-11


Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP. För mer information besök: www.scania.com. Visa mindre

Industrimekaniker

söker en som vill jobba inom industrin främst med reparation/service av pannor med kringutrustning som tex renovering tryckhållningspumpar olika slags kopplingar, även nymontage av utrustning.behövs ingen erfarenhet utan en vilja att lära sig. krav är B-körkort meriterande om man svetsat kapat och skruvat tidigare. Visa mer
söker en som vill jobba inom industrin främst med reparation/service av pannor med kringutrustning som tex renovering tryckhållningspumpar olika slags kopplingar, även nymontage av utrustning.behövs ingen erfarenhet utan en vilja att lära sig.
krav är B-körkort
meriterande om man svetsat kapat och skruvat tidigare. Visa mindre

SSAB - Mediamekaniker Stålverk

Ansök    Apr 6    SSAB Emea AB    Underhållsmekaniker
Vi söker en mediamekaniker med stort engagemang och teknikintresse som vill vara med och göra oss ännu bättre. Som mediamekaniker kommer du att arbeta med uppdrag i våra produktionsanläggningar inom teknikområdet media med trycksatta anordningar på stålverket. Media är ett brett område hos oss eftersom vi hanterar många olika medier, allt från vanligt vatten till frätande, heta eller brandfarliga medier. Du kommer att ingå i en grupp kompetenta medarbetare... Visa mer
Vi söker en mediamekaniker med stort engagemang och teknikintresse som vill vara med och göra oss ännu bättre. Som mediamekaniker kommer du att arbeta med uppdrag i våra produktionsanläggningar inom teknikområdet media med trycksatta anordningar på stålverket. Media är ett brett område hos oss eftersom vi hanterar många olika medier, allt från vanligt vatten till frätande, heta eller brandfarliga medier. Du kommer att ingå i en grupp kompetenta medarbetare som i nära samarbete med produktionen tekniker samt underhålla, utveckla och förbättra våra produktionsanläggningar. Placeringsort Luleå
Om tjänsten
• Utföra och utveckla det förebyggande underhållet
• Planera och bereda egna jobb
• Utreda avvikelser och följa upp åtgärder
• Delta i förbättringsarbeten och projekt
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från treårigt gymnasium, med inriktning mot industriell teknik och underhåll eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet. Du har goda kunskaper om produktionsutrustning, mediaunderhåll samt ritningsläsning. Du kanske har tidigare erfarenhet av media i processindustri ,ångpannor, ventiler, rör och pumpar från produktionsroll eller liknande.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga och samarbetsförmåga. Du har ett målinriktat arbetssätt samt förmåga att lösa problem och ta beslut. Säkerhet samt ordning & reda är en självklarhet för dig.
Du har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer och utförare och besitter en god social förmåga.
Erfarenhet av processindustri, rörsvets, underhållssystem och styrsystem är meriterande.
Vi erbjuder
Ett varierande och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.
Sista ansökningsdag
18 april 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Per-Ove Lampinen, Chef Underhåll mek, tfn 0920-924 14.
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Mekaniker

Vi söker en självgående, ansvarstagande och lösningsorienterad mekaniker Som mekaniker arbetar du med akut- och förebyggande underhåll på produktionslinjer och utrustningar. Modifieringar och större underhållsinsatser. Det innebär bl. a regelbunden översyn, kontroll och reparationer av funktioner, mekanik, pneumatik och hydraulik. Löpande uppdaterar av underhållsdokumentation. Arbetet är f.n. förlagt till dagtid men skiftarbete kan förekomma. Underhål... Visa mer
Vi söker en självgående, ansvarstagande och lösningsorienterad mekaniker

Som mekaniker arbetar du med akut- och förebyggande underhåll på produktionslinjer och utrustningar. Modifieringar och större underhållsinsatser. Det innebär bl. a regelbunden översyn, kontroll och reparationer av funktioner, mekanik, pneumatik och hydraulik.
Löpande uppdaterar av underhållsdokumentation.

Arbetet är f.n. förlagt till dagtid men skiftarbete kan förekomma.

Underhållsteamet består av verktygsmakare, mekaniker och elektriker. Tillsammans med avdelningens ingenjörer samarbetar ni med problemlösning och ständiga förbättringar. Målsättningen är att minska det akuta underhållet mot ett förebyggande underhåll. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning.

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och självgående. Har god samarbetsförmåga likväl som eget driv i det individuella arbetet. Är positiv till ditt sätt och är mån om att göra ett bra jobb. Då arbete emellanåt ska genomföras under tidspress är det viktigt att du är både flexibel och stresstålig. Jobbet är krävande, roligt, omväxlande och utvecklande.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning teknik/industri/mekaniker eller motsvarande erfarenhet. Har grundläggande datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande är svetskunskap.

Arbetsgivaren undanber sig att bli uppringd av annonsförsäljare. Visa mindre

SSAB -Mekaniker Stålverk

Ansök    Apr 6    SSAB Emea AB    Underhållsmekaniker
Vi söker en mekaniker med ett stort engagemang och teknikintresse som vill vara med och göra oss ännu bättre. Som mekaniker på stålverket kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande mekaniskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra produktionsanläggningar.Du kommer att vara en viktig lagspelare i ett kompetent arbetslag med god kamratanda. Placeringsort Luleå Om tjänsten • Utföra och utveckla det förebyggande underhålle... Visa mer
Vi söker en mekaniker med ett stort engagemang och teknikintresse som vill vara med och göra oss ännu bättre. Som mekaniker på stålverket kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande mekaniskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra produktionsanläggningar.Du kommer att vara en viktig lagspelare i ett kompetent arbetslag med god kamratanda. Placeringsort Luleå
Om tjänsten
• Utföra och utveckla det förebyggande underhållet
• Planera och bereda egna jobb
• Utreda avvikelser och följa upp åtgärder
• Delta i förbättringsarbeten och projekt
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från treårigt gymnasium, med inriktning mot industriell teknik och underhåll eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet. Du har goda kunskaper om produktionsutrustning mekaniskt underhåll svets- och skärbearbetning av olika material samt ritningsläsning.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga och samarbetsförmåga.Du har ett målinriktat arbetssätt samt förmåga att lösa problem och ta beslut. Säkerhet samt ordning & reda är en självklarhet för dig.
Du har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer och utförare och besitter en god social förmåga.
Erfarenhet av underhållssystem, datorvana och svetslicens är meriterande.
Vi erbjuder
Ett varierande och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.
Sista ansökningsdag
18 april 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Per-Ove Lampinen, Chef Underhåll Mek, tfn 0920-924 14
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Mekaniker

Jernbro är i en expansiv fas och behöver anställa fler Underhålls-Fältmekaniker till vår verksamhet med placering i Kiruna. Vi söker dig med erfarenhet av underhållsarbete inom industri eller verkstad och som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss. Arbetet kommer att präglas av förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning ute i anläggningar hos våra kunder. Även deltagande i proje... Visa mer
Jernbro är i en expansiv fas och behöver anställa fler Underhålls-Fältmekaniker till vår verksamhet med placering i Kiruna. Vi söker dig med erfarenhet av underhållsarbete inom industri eller verkstad och som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss.

Arbetet kommer att präglas av förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning ute i anläggningar hos våra kunder. Även deltagande i projekt är vanligt förekommande. Centralt i rollen som underhållsmekaniker är att aktivt delta i arbetet med att utveckla leveransen.

Vår verkstad i Kiruna fungerar som en lokal plattform som tack vare kompetens och erfarenhet från tung industri kan stötta både lokala företag och samhället i den expansiva fas som pågår i området. Utgångspunkten för arbetet är verksamheten i Kiruna men då Jernbros kunder finns på flera platser i malmfälten är resor förekommande.

Vem är du?

Vi söker dig med dokumenterad arbetserfarenhet inom underhåll med erfarenhet inom mekanik och svetsning. Körkort B och tillgång till bil är ett krav.

Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Vi ser gärna att du har god erfarenhet och trivs med kundkontakter då detta är dagligt förekommande.

Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Tjänsten innefattar alla förekommande underhålls och tillverkning arbeten som exempelvis;

• Förebyggande och avhjälpande underhåll
• Renovering av maskinkomponenter
• Felsökning och problemlösning med kundkontakter
• Svetsning och maskinmontage
• Nytillverkning av komponenter
• Dokumentation, avrapportering samt uppföljning av åtgärder
• Arbete vid underhållsstopp

Hos Jernbro erbjuds du ett varierande, fritt och omväxlande arbete. Jernbro präglas av en positiv anda där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och aktivt bidra i utvecklingsarbeten.

Du arbetar tillsammans och samarbetar med kollegor, oftast två och två. När du är nyanställd får du arbeta tillsammans med en mer erfaren kollega när du introduceras.

Jernbro satsar på kompetensutveckling – du kommer att få vidareutbilda dig inom främst områdena svets, travers, truck, kullager-montering och pumpar (ex. vattenpump) allt eftersom kundernas efterfrågan och uppdragens omfattning.

Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag kl. 7-16:00. För dig som inte bor i Kiruna idag finns vissa möjligheter att erbjuda ett mer flexibelt arbets tidsupplägg, för att underlätta din vardag. Jobbet erbjuder stor flexibilitet att arbeta in exempelvis fredagar.

Jernbro erbjuder stora möjligheter för dig som vill och kan arbeta övertid, enligt kollektivavtal med If Metall, teknikavtalet. Det finns även möjlighet att arbeta under underhållsstopp. Som mekaniker på Jernbro har du stora möjligheter att antingen höja din inkomst alternativt ta ut längre ledigheter.

Vi har just nu även ett par boendelösningar i Kiruna för dig som vill helg pendla, boendet är kostnadsfritt.

Vi är beredda att satsa på dig!

Vi arbetar med löpande urval och vill gärna ha din ansökan snarast. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållsberedare

Ansök    Feb 18    Scania CV AB    Underhållsmekaniker
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och V... Visa mer
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Som underhållsberedare ingår du i ett team som arbetar med processen för nyanskaffning av utrustning, samt löpande beredning och revidering av förebyggande underhåll och reservdelar. Tillsammans bidrar ni till att Scanias produktionsutrustning är underhållsvänlig och driftsäker med en hög teknisk tillgänglighet.

 

Som underhållsberedare är dina arbetsuppgifter både operativa och administrativa. Du är ansvarig för att kvalitetssäkra överlämningen av nyinvesterad och modifierad utrustning till produktionsunderhållsavdelningarna. Du arbetar bland annat med beredning av förbyggande underhåll, reservdelar och dokumentation, samt deltar i utvecklingsarbetet av våra processer kring dessa områden.

 

Som underhållsberedare arbetar du nära en mängd olika organisationer inom företaget, som exempelvis produktionsunderhåll, förråds- och reservdelslogistik, samt produktionsteknik. Vi värdesätter därför en god förmåga att samarbeta och att skapa relationer, samtidigt som det fordras ett stort ansvarstagande och noggrannhet vid självständigt arbete.

 

Du har:


• Minst 3-årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning
• Ett antal års erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete
• Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
• God datorvana
• God kunskap i Excel  

 

Meriterande erfarenheter:


• Tekniskt inriktad högskoleutbildning
• Erfarenheter av underhållssystemet IBM Maximo
• Anläggnings- och processkännedom

 

Placeringsort: Luleå

Anställningstyp: Heltid, dagtid

Rekrytering sker löpande

 

Information och ansökan

För ytterligare information kontakta

Underhållsteknisk chef Herman Klug, tel 0920-766 69, [email protected]

HR Business Partner Jerker Viberg, tel 0491-765118, [email protected]

 

Ansökan

Sök via vår hemsida HR InLine/Jobbsök på Scania senast 2021-03-21. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

 

Varmt välkommen med din ansökan till oss!


Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte över 137 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i TRATON.SE. För ytterligare information, besök www.scania.com. Visa mindre

Verktygsmakare

Ansök    Jan 20    Scania CV AB    Underhållsmekaniker
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och V... Visa mer
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

 

Avdelningen för Verktygsunderhåll söker personal för att kunna möta vår kunds krav på effektiva verktygsreparationer. Avdelningen tillhör produktionsunderhåll på Scania Industrial Maintenance.

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i en grupp verktygsmakare som ansvarar för det förebyggande- och avhjälpande underhållet på framförallt klipp- och pressverktyg.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att genomföra underhåll och mindre modifieringar på press- och klippverktyg och andra formgivande verktyg. Arbeta med produktionsavsnitten med ständiga förbättringar på verktygen och delta i förbättringsgrupper tillsammans med övriga stödfunktioner.

Inom egen avdelning bidra och arbeta med den dagliga planeringen och ständiga förbättringar

Som person är du naturligt ordningsam. Du är serviceinriktad, social och har lätt för att arbeta i grupp och ta egna initiativ. Du gillar att lära dig nya saker och utveckla dig som medarbetare. Du har B-körkort, datorvana och inga problem att jobba skift.

Vi söker dig som har verktygsmakarutbildning alternativt industriteknisk utbildning med flerårig verkstadsvana inom verktygsreparation och service av press- och klippverktyg och andra formgivande verktyg. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med svetsning i härdade verktygsstål och har kunskaper om värmebehandling av dessa.

Ytterligare information

Tjänsten är förlagd till dagtid men skiftarbete kan förekomma.

Kontakt

Vill du veta mer, kontakta gärna:

Jerker Viberg, HR Business partner 0491-765118 alternativt [email protected]

Simon Lindgren, Underhållsledare, 0920-76608 alternativt [email protected]


Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna kommer att hanteras löpande under annonseringstiden. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag den 28 februari.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Din ansökan gör du www.scania.se/jobb senast den 2021-02-28


Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte över 137 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i TRATON.SE. För ytterligare information, besök www.scania.com. Visa mindre

3 Driftmekaniker till Stenvalls Trä, Örarna

Företaget växer och vi är därför i behov av tre skiftgående driftmekaniker till vår anläggning i Örarna. Arbetet som driftmekaniker hos oss på Stenvalls innebär bland annat reparation och underhåll för att optimera anläggningen. Vem är du? Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mekanik och en stort tekniskt kunnande. Det krävs att du är noggrann, självgående och flexibel då arbetsuppgifter kan behöva omprioriteras under arbetspassets gång. Du ha... Visa mer
Företaget växer och vi är därför i behov av tre skiftgående driftmekaniker till vår anläggning i Örarna. Arbetet som driftmekaniker hos oss på Stenvalls innebär bland annat reparation och underhåll för att optimera anläggningen.


Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mekanik och en stort tekniskt kunnande. Det krävs att du är noggrann, självgående och flexibel då arbetsuppgifter kan behöva omprioriteras under arbetspassets gång. Du har en utbildning inom industri/produktion/träteknisk i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom hydraulik.
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande jobb där du får vara med i utvecklingen på anläggning i Örarna.
Vi är ett team där vi värdesätter varandra och våra olika egenskaper och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling.
Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker hos oss har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på våra maskiner. Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Andra uppgifter som behöver utföras inom Stenvalls Trä AB kan förekomma.


Krav.
Tjänsten kräver B-körkort,
Industriteknisk utbildning eller motsvarande kompetens
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet


Lön
Individuell lönesättning


Anställningsvillkor
Skift
Anställning efter Överenskommelse


Övrigt
Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-11-05.
Tillträde sker enligt överenskommelse.


Om företaget
Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.
Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt. Visa mindre

Underhållsspecialist inom underhållsteknik

Ansök    Nov 4    Scania CV AB    Underhållsmekaniker
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och V... Visa mer
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Underhållsspecialist inom underhållsteknik

 

Till Scania Industrial Maintenance i Luleå söker vi nu en Underhållsspecilalist till produktionsunderhåll på underhållsteknik.

 

 

Som Underhållsspecialist stödjer du lokalt underhåll i eskalerade underhållsfrågor.

 

Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa.

Du arbetar med analys av historik, grundorsaksanalyser i syfte att utveckla underhållsplanen.

Driver förbättringsgrupp eskalerade från lokal ledningsgrupp.

 

Vi värdesätter god förmåga att skapa relationer och samarbete inom kontaktytor och funktioner som du kommer att jobba nära tex produktion, produktionsteknik Du har erfarenhet och förmåga att driva och leda en grupp i ett förbättringsarbete samt besitter analytisk och systematisk förmåga.

 

Du har:


• En godkänd gymnasieutbildning
• Teknisk inriktning
• För uppdraget är relevant högskoleutbildning meriterande
• 3-5 års erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete
• God kunskap i Engelska

 

 

Tjänsten innebär dagtid.

 

Rekrytering sker löpande

 

 

Vill du veta mer, kontakta gärna:

Jerker Viberg, HR Business Partner, 0491-765 118, [email protected]

Kent Bingmark Underhållschef, 08-553 82038, [email protected]

 

 

Låter detta intressant?

Låter detta intressant? Då är du välkommen att ansöka via www.scania.com/jobb

Senast 2020-12-01 Visa mindre

SSAB - Mekaniker Koksverket

Ansök    Nov 5    SSAB Emea AB    Underhållsmekaniker
Vi söker nu två mekaniker till avdelning Koksverk. En till avsnitt Underhåll Kol & Batteri med underhålskompetens och en mekaniker till mediaunderhåll avsnitt Gasbehandling & Biprodukter. Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med att bereda, planera och utföra underhållsarbeten inom det egna området. Placeringsort Luleå. Avsnitten utför avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll samt mediaunderhåll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara... Visa mer
Vi söker nu två mekaniker till avdelning Koksverk. En till avsnitt Underhåll Kol & Batteri med underhålskompetens och en mekaniker till mediaunderhåll avsnitt Gasbehandling & Biprodukter. Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med att bereda, planera och utföra underhållsarbeten inom det egna området. Placeringsort Luleå.
Avsnitten utför avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll samt mediaunderhåll.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förebyggande underhåll.
Under avsnitt Gasbehandling & Biprodukter ingår bland annat arbetsuppgifter som pumpreparationer, ventil- och ledningsbyten samt sedvanliga mekanikerjobb.
Under avsnittet Underhåll Kol & batteri är arbetsuppgifterna bland annat svets och reparation av stålkonstruktioner, tunga montage av drivutrustningar (elmotorer, växellådor med mera), lagermontage och smörjunderhåll (oljebyten, smörjning, funktionskontroller smörjsystem med mera).
Du bereder och utför jobben själv eller tillsammans med dina kollegor. I arbetet ingår rapportering och registrering av utförda underhållsinsatser i underhållsystemet.
Arbetstiden är dagtid.
I enlighet med SSABs ledningsfilosofi bidrar du till det kontinuerliga förbättringsarbetet tillsammans med din arbetsgrupp och övriga samarbetspartners inom Koksverket och andra avdelningar.
Dina kvalifikationer
Du som söker ska ha gymnasieutbildning med verkstads-/mekaniker inriktning samt erfarenhet av underhållsarbete. Har du också erfarenhet av svetsning är detta meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du måste ha förmågan att lösa problem och ta egna beslut samtidigt som det är viktigt att du inser betydelsen av arbetsgruppens samlade insats för att nå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga.
Körkort B är ett krav.
Vi erbjuder
Ett utvecklande och självständigt arbete som mekaniker i en bra arbetsgrupp.
Du och din familj (barn upp till 25år) tränar gratis på vår friskvårdsanläggning. Anläggningen innehåller bland annat två gym, bowlinghall och sporthall för exempelvis innebandy.
Sista ansökningsdag
30 november 2020
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Robert Sjölund, Chef Underhåll Kol & Batteri, tfn 0920-926 53
Peter Bäckström, Chef Gasbehandling & Biprodukter, tfn 0920-925 27
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.


SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre

svetsare till verkstad i Luleå.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren Svetsare och Industrimontör eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning?  Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundför... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Är du en erfaren Svetsare och Industrimontör eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning? 

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag .
Vi söker nu  svetsare vårt kundföretag i Luleå.
Tjänsten utgår från kundens verkstad i luleå men arbetsområdet är hela Norr och Västerbotten.
Vi lägger därför stor vikt i din förmåga att lösa problem och ta egna initiativ.
 
Fungerar allt väl  kommer tjänsten leda till vidare anställning i kundföretaget

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Erarenhet eller motsvarande utbildning i området industriellt underhåll
• hög arbetsmoral


Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk. Visa mindre

Industrimontörer och svetsare till verkstad i Luleå.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren Mekaniker och Industrimontör eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning?  Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundfö... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Är du en erfaren Mekaniker och Industrimontör eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning? 

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag .
Vi söker nu Mekaniker,Montörer och svetsare vårt kundföretag i Luleå.
Tjänsten utgår från kundens verkstad i luleå men arbetsområdet är hela Norr och Västerbotten.
Vi lägger därför stor vikt i din förmåga att lösa problem och ta egna initiativ.
 
Fungerar allt väl  kommer tjänsten leda till vidare anställning i kundföretaget

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Erarenhet eller motsvarande utbildning i området industriellt underhåll
• hög arbetsmoral


Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk. Visa mindre

svetsare till verkstad i Luleå.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren Svetsare och Industrimontör eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning?  Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundför... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Är du en erfaren Svetsare och Industrimontör eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning? 

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag .
Vi söker nu  svetsare vårt kundföretag i Luleå.
Tjänsten utgår från kundens verkstad i luleå men arbetsområdet är hela Norr och Västerbotten.
Vi lägger därför stor vikt i din förmåga att lösa problem och ta egna initiativ.
 
Fungerar allt väl  kommer tjänsten leda till vidare anställning i kundföretaget

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Erarenhet eller motsvarande utbildning i området industriellt underhåll
• hög arbetsmoral


Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk. Visa mindre

Underhållsmontörer sökes till Repstopp på SSAB i Luleå.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren Mekaniker och Industrimontör eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning?  Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundfö... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Är du en erfaren Mekaniker och Industrimontör eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning? 

Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag .
Vi söker nu Mekaniker,Montörer och svetsare till repstopp på SSAB I Luleå
Tjänsten startar 8e juni med ett repstopp som pågår Vecka 24.
 
Fungerar allt väl  kommer det finnas möjlighet till förlänging på våra övriga projekt inom svets och rep i Luleå och övriga Norrbotten som stäcker sig året ut. 

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet från svetsning
• Ritningsläsning
• Erfarenhet från repstopp

Krav för tjänsten:
• Erarenhet eller motsvarande utbildning i området industriellt underhåll


Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor.
Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad.
Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk. Visa mindre

Aggregatmekaniker sökes till Luleå

Ansök    Jan 14    Försvarsmakten    Underhållsmekaniker
Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Luleå. Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Arbetsuppgifter Som m... Visa mer
Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Luleå.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med felsökning, reparation och underhåll av olika typer av objekt som ex. i form av strömförsörjningsaggregat till flyg, aggregat i form av elverk, varmluftaggregat, lättare hjulfordon, småmaskiner och dess system som används inom Försvarsmakten. Arbetet innebär både förebyggande, avhjälpande underhåll, reparationer, modifiering utifrån fastställda underlag.

Kvalifikationer


• Som lägst två- eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik, inriktning fordon eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Erfarenhet från verkstadsrelaterat arbete, gärna som mekaniker eller alternativ erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• B-körkort       

 

Meriterande


• Elkunskap
• Intresse och erfarenhet av starkström
• Kylcertifikat
• Tidigare arbetslivserfarenhet som mekaniker med lätta fordon
• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon
• Erfarenhet av arbete med fordonselektronik och fordonsdiagnos.
• Försvarsmaktens mekanikerutbildning på något materielsystem alternativt systemteknikerutbildning
• Truck/hjullastarutbildning
• Traversutbildning
• C-körkort, CE körkort
• Datorvana med kunskaper i Word och Excel

Personliga egenskaper

Du är kvalitetsmedveten, arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som aggregatmekaniker är du strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Skiftgång kan tillämpas. Resor kan förekomma i tjänsten.

Tjänsten är en civil befattning som inleds med 6 månaders provanställning.

I din ansökan med CV, personligt brev och betyg vill vi att du berättar varför just du är lämplig för tjänsten.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta chef Andreas Nyberg mobil: 070-374 71 90

Fackliga representanter kontaktas via telefonnr 035-266 20 00

SACO: Nermina Dzanic

OFR-S: Roland Kramer

SEKO: Jörgen Jansson

OFR-O: Anders Norén

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

SSAB - Mekaniker, Råjärn

Ansök    Dec 19    SSAB EMEA AB    Underhållsmekaniker
Vi utökar nu vår verkstadsgrupp på Lok & Spår och söker en ny mekaniker! Vill du arbeta som mekaniker och även med järnvägsarbete? Sök då till oss! Placeringsort Luleå. Om tjänsten I rollen som mekaniker i verkstaden på Lok & Spår är dina huvudsakliga arbetsuppgifter reparationer och nytillverkning av reservdelar, samt akut och förebyggande underhållsarbete i produktionsutrustningen på SSAB. Som mekaniker är en del av arbetet att läsa och förstå ritningar... Visa mer
Vi utökar nu vår verkstadsgrupp på Lok & Spår och söker en ny mekaniker! Vill du arbeta som mekaniker och även med järnvägsarbete? Sök då till oss! Placeringsort Luleå.
Om tjänsten
I rollen som mekaniker i verkstaden på Lok & Spår är dina huvudsakliga arbetsuppgifter reparationer och nytillverkning av reservdelar, samt akut och förebyggande underhållsarbete i produktionsutrustningen på SSAB. Som mekaniker är en del av arbetet att läsa och förstå ritningar av konstruktioner och du rapporterar allt utfört arbete i vårt underhållssystem IFS8. Lok & Spår stödjer hela SSABs område därför kommer du även att arbeta med planerat underhållsarbete vid behov hos andra avdelningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid.
Dina kvalifikationer
- Fullständig gymnasieutbildning, med inriktning mot Industriell teknik och underhåll eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet.
- God kunskap i svets och mekaniskt underhåll, det är meriterande om du är certifierad svetsare och/ eller har arbetat inom järnväg.
- God datorkunskap
Som person är du ansvarskännande, noggrann och tycker om ordning och reda. Du sätter säkerheten för dig och dina arbetskamrater främst. Du har ett målinriktat arbetssätt samt en förmåga att lösa problem och ta beslut. Samtidigt som det är viktigt att du inser vikten av lagets samlade insats för att uppnå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med andra yrkesgrupper och entreprenörer efterfrågas en god social förmåga.
Vi erbjuder
En möjlighet till att arbeta i en spännande produktion och i en miljö där utveckling och ständiga förbättringar tar oss närmare en lättare, starkare och mer hållbar värld
Sista ansökningsdag
12 januari 2020
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Johan Åström, Chef sektion Lokverkstad, tfn 070-020 55 19
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn  0920-920 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre

Underhållspersonal Nyhléns Hugosons

Vi söker dig som är praktiskt lagd med stort teknikintresse, du är både kvalitets- och säkerhetsmedveten och har ett stort engagemang och eget driv. Du är flexibel och inte rädd för förändringar. Du gillar att planera och strukturera ditt arbete men störs heller inte av att bli avbruten för akuta händelser som måste prioriteras. Du har utbildning inom underhåll, automationsteknik, verkstadsteknik eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom längre yrkes... Visa mer
Vi söker dig som är praktiskt lagd med stort teknikintresse, du är både kvalitets- och säkerhetsmedveten och har ett stort engagemang och eget driv. Du är flexibel och inte rädd för förändringar. Du gillar att planera och strukturera ditt arbete men störs heller inte av att bli avbruten för akuta händelser som måste prioriteras. Du har utbildning inom underhåll, automationsteknik, verkstadsteknik eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom längre yrkeserfarenhet. Det är även meriterande om du har kompetens inom styr-/regler och automationsteknik. Vi erbjuder dig ett arbete där du själv kan planera din dag med stor frihet under ansvar. Du ingår i ett team som arbetar med löpande och förebyggande underhåll av vår produktionsanläggning. Teamet ska ge förutsättningar för den dagliga driften vid produktionen genom att serva, reparera och underhålla såväl maskiner som anläggningen. Du deltar i arbetet med att utveckla och förbättra vår produktionsutrustning och arbetsmiljö. Givetvis erbjuder vi internutbildning på vår produktionsutrustning. Du kommer garanterat att få omväxlande, intressanta och roliga arbetsdagar.


Huvudsakliga arbetsuppgifter på produktionsutrustning samt fastighet:
- Dagligt underhåll
- Förebyggande underhåll
- Felsökning samt avhjälpande underhåll
- Stödja och utbilda operatörer i dagligt underhåll
- Utveckla och förbättra vår produktionsutrustningVår vision är att vara det naturliga valet vid alla norrländska måltidstillfällen. Det blir vi genom att vara det ledande norrländska kött- och charkföretaget med fokus på våra kunder, vårt mathantverk och våra norrländska bönder. Respekten för miljö, hälsa och djuromsorg är central för verksamheten, liksom våra värdeord: affärsmässig, delaktig och stolt. Hantverket ligger alltid till grund för vår produktion, med erfarenhet och engagemang i varje del av tillverkningen. Vi använder inga onödiga tillsatser i vår mat och garanterar hög kvalitét på våra produkter. Våra anläggningar finns i Luleå (charkproduktion), Skellefteå (paketering av kött, kallskänk m.m.) och Ullånger (slakteri). I koncernen ingår även Guldfisken Kök AB (kyld färdigmat), Änge Chark AB (charkproduktion) och Jokkmokks Korv AB (charkproduktion). Nyhléns Hugosons har idag ca 250 medarbetare. Läs mer om oss på www.nyhlenshugosons.se, www.guldfisken.com, www.angechark.se, www.jokkmokkskorv.se Visa mindre

Mekaniker - Säsongsvikariat 2020

Ansök    Dec 19    SSAB EMEA AB    Underhållsmekaniker
Nu stärker vi på SSAB i Luleå upp inför vår och sommarperioden 2020 med hundratals nya medarbetare. Vi har många olika yrken och är ett av Luleås största företag. Det kan öppna upp möjligheterna för dig som är intresserad av att prova på något nytt. Låt oss överraska dig med vårt stora utbud av yrkesval! Välkommen till SSAB Som mekaniker arbetar du med underhållsarbete kopplat till driftproduktionen på SSAB. Arbetet kan innefatta allt från att bereda, plan... Visa mer
Nu stärker vi på SSAB i Luleå upp inför vår och sommarperioden 2020 med hundratals nya medarbetare. Vi har många olika yrken och är ett av Luleås största företag. Det kan öppna upp möjligheterna för dig som är intresserad av att prova på något nytt. Låt oss överraska dig med vårt stora utbud av yrkesval!
Välkommen till SSAB
Som mekaniker arbetar du med underhållsarbete kopplat till driftproduktionen på SSAB. Arbetet kan innefatta allt från att bereda, planera och utföra underhållsarbeten inom området du arbetar på. De huvudsakliga arbetsuppgifterna för en mekaniker är att ansvara för att underhållsarbetet utförs med ett säkerheten främst och med bra kvalité. Du utför arbetsmomenten tillsammans med en ordinarie medarbetare och arbetar alltid ihop två och två.
Du ingår du i ett arbetslag som arbetar skift eller dagtid. Tillsammans med duktiga kollegor på ditt arbetslag ser ni till att säkerheten alltid kommer först och att arbetet sker med hög kvalitet.
För dig som gillar att träna erbjuder vi gym, idrottshall samt olika träningspass på Friskvårdscentrum. 
Vem är du?
Du är ansvarsfull, kan samarbeta och genererar positiv energi i ett arbetslag.
Du har en fullgjord gymnasieutbildning med verkstads/mekanikerinriktning eller har yrkeserfarenhet av arbetet. 
Du är 18 år (med hänvisning till Arbetsmiljöverkets föreskrifter AFS 2012:3, 11§) och har goda kunskaper i svenska.
Din ansökan
I din ansökan vill vi att du beskriver dina tidigare arbetslivserfarenheter, vilken period du kan påbörja ditt arbete och varför just du är en lämplig kandidat för SSAB. Bifoga ett CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv.
Ansök idag!
Sista ansökningsdag är 29 februari. Intervjuer påbörjas i februari och anställning sker löpande.
Kontakt
I vår rekryteringsprocess sker kommunikationen via e-post. Om du blir aktuell för en intervju får du en inbjudan via e-post.
Vi har samlat några vanliga frågor och svar som du kan läsa längst ner på sidan www.ssab.se/semestervikariat
Facklig information lämnas av IF Metall, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Mekaniker till Luleå

Ansök    Dec 9    Lindab Profil AB    Underhållsmekaniker
Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 9 326 MSEK år 2018. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på: www.lindab.com Lindab Profil i Luleå söker en underhållsmekaniker som ska utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på våra produktionsmaskiner.   Lindab Profil AB i Luleå tillverkar bärande takplåt och sandwichpaneler till byggindustrin. Enhete... Visa mer
Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 9 326 MSEK år 2018. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på: www.lindab.comLindab Profil i Luleå söker en underhållsmekaniker som ska utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på våra produktionsmaskiner.

 

Lindab Profil AB i Luleå tillverkar bärande takplåt och sandwichpaneler till byggindustrin. Enheten har ca 35 anställda. Som mekaniker hos oss kommer du att ingå i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av våra produktionsmaskiner med kringutrustning.

 

Exempel på arbetsuppgifter

Felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem
Lagerbyten
Mekaniska reparationer
Ombyggnationer
Konstruktionsändringar 
 

Din bakgrund
Vi söker dig som har intresse och viss erfarenhet av mekanik, pneumatik och hydraulik samt är självgående i ditt dagliga arbete. Du bör även ha kunskap inom svetsning, svarvning och fräsning. Det är meriterande om du är utbildad mekaniker eller har erfarenhet av arbete som industrimekaniker.

 

Du som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa i tjänsten hos oss krävs att du har en positiv grundinställning. Du trivs med att jobba i grupp men kan även arbeta individuellt och vara självgående i ditt arbete. Du är initiativ- &  ansvarstagande och trivs med att ha ordning och reda omkring dig. Du har god datavana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande är B-körkort och truckkort.

 

Övrig information
Start: enligt överenskommelse 
Arbetstid: 2-skift, heltid, tillsvidare

 

Vill du veta mer om tjänsten?
För mer information kontakta Anette Lundqvist: [email protected]


Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast möjligt.

Vi undanber oss samtal från annonserings- och rekryteringsbolag. Visa mindre

Mekaniker vid Stenvalls Trä AB i Örarna

Ansök    Okt 29    Stenvalls Trä AB    Underhållsmekaniker
Mekaniker vid Stenvalls Trä AB i Örarna Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek. Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt. Stenvalls Trä AB behöver förstärka sin underhållsorganisation och söke... Visa mer
Mekaniker vid Stenvalls Trä AB i Örarna
Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.
Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.


Stenvalls Trä AB behöver förstärka sin underhållsorganisation och söker nu en skiftgående mekaniker som kan genomföra förebyggande underhåll och reparationer av våra maskiner och utrustningar.


Vem är du?
Vi söker dig som har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst och serviceinriktat förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta och trivas i en arbetsmiljö med högt tempo. Arbetsuppgifterna kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten.
Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker idag. Du har en mekanikerutbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker till vårat sågverk i Örarna har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på våran anläggning samt mobila maskiner. Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Andra uppgifter som behöver utföras inom Stenvalls Trä AB kan förekomma.
Krav.
Vi söker dig som är utbildad mekaniker eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.
Tjänsten kräver B-körkort,
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

Meriterande
En bra merit är om du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete. Har du tidigare erfarenhet från arbete i sågverksbranschen är även det en merit som vi värderar högt.
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid som börjar med en provanställning på 6 månader.
I tjänsten kan jourarbete enligt löpande schema  ingå. Visa mindre

Underhållsmekaniker till Snells i Luleå

I Måttsund utanför Luleå, bedriver Snells Betong & Ballast AB en toppmodern betongfabrik med drygt 10 medarbetare. Dit behöver vi nu en skicklig gårdstomte som ska kunna svetsa, meka, köra lastbil och vara kunnig inom ellära och hydraulik. Arbetet är förlagt måndag till fredag 07-16, men övertid kan såklart förekomma om något strular. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst C-kort, giltigt YKB och kunna svenska. Meriterande om du dessutom kan... Visa mer
I Måttsund utanför Luleå, bedriver Snells Betong & Ballast AB en toppmodern betongfabrik med drygt 10 medarbetare. Dit behöver vi nu en skicklig gårdstomte som ska kunna svetsa, meka, köra lastbil och vara kunnig inom ellära och hydraulik. Arbetet är förlagt måndag till fredag 07-16, men övertid kan såklart förekomma om något strular.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst C-kort, giltigt YKB och kunna svenska. Meriterande om du dessutom kan finska, har erfarenhet av att arbeta med stark ström och fordonselektronik.
Din profil
För att passa som gårdstomte hos oss behöver du ha ett tekniskt intresse och kunnande, gärna ha erfarenhet från entreprenadbranschen och/eller arbetat som mekaniker. Du går igång på problemlösning och är flexibel eftersom dagarna ofta behöver prioriteras om. Vår verksamhet fungerar inte utan samarbete och du gillar att hjälpa andra och ser till att kollegorna kan göra sitt jobb så smidigt som möjligt. Eftersom du har en fri roll har du ett eget driv och planerar dina dagar utifrån verksamheten.
Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.


Sista ansökningsdag är 17 november 2019, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Mekaniker Råstål

Ansök    Okt 8    SSAB EMEA AB    Underhållsmekaniker
Är du säkerhetsmedveten och har god initiativförmåga? Vi behöver förstärka vår avdelning driftnära mekunderhåll på enheten Råstål med mekaniker.  Vi fungerar som ett stöd till produktion av råstål och utför uppdragsstyrda underhållsarbeten. Placeringsort Luleå.Om tjänstenVi utför avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll med fokus på Fu. Du bereder och utför jobben själv eller i grupp inom ramen för SSAB One.Dina kvalifikati... Visa mer
Är du säkerhetsmedveten och har god initiativförmåga? Vi behöver förstärka vår avdelning driftnära mekunderhåll på enheten Råstål med mekaniker.  Vi fungerar som ett stöd till produktion av råstål och utför uppdragsstyrda underhållsarbeten. Placeringsort Luleå.Om tjänstenVi utför avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll med fokus på Fu. Du bereder och utför jobben själv eller i grupp inom ramen för SSAB One.Dina kvalifikationerVi söker dig som har treårig gymnasieutbildning med inriktning mot mekaniskt underhåll eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har goda kunskaper i lager montering och demontering, du ska kunna läsa och förstå ritningar och du ska har goda datakunskaper eftersom allt arbete rapporteras och dokumenteras i vårt datasystem IFS8.Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och att du är noggrann, säkerhetsmedveten och har god initiativförmåga. Du måste ha förmågan att lösa problem och ta egna beslut samtidigt som det är viktigt att du inser vikten av lagets samlade insats för att nå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga. Vi ser gärna Kvinnliga sökande till tjänsten. Du kommer till ett glatt och trevligt gäng med goda möjligheter till utveckling.Arbetet är på dagtid.Vi erbjuder Ett glatt och trevligt gäng med goda möjligheter till utveckling.Sista ansökningsdag31 oktober 2019Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaJimmy Selberg, Chef avsnitt Driftunderhåll Mek, tfn 0920-431 450Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre

SSAB - Mekaniker Skift

Ansök    Sep 4    SSAB EMEA AB    Underhållsmekaniker
Centralt Underhåll, avsnitt Centralt El, skiftunderhåll söker en Mekaniker. Underhålls enhetens uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustning. Placeringsort Luleå. Om tjänsten Huvudsakliga arbetsuppgifter är akut felavhjälpning, drift och underhållsarbete på produktionsanläggningar inom SSAB. Du kan även komma att arbeta med underhållsa... Visa mer
Centralt Underhåll, avsnitt Centralt El, skiftunderhåll söker en Mekaniker. Underhålls enhetens uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustning. Placeringsort Luleå. Om tjänsten Huvudsakliga arbetsuppgifter är akut felavhjälpning, drift och underhållsarbete på produktionsanläggningar inom SSAB. Du kan även komma att arbeta med underhållsarbete på egna anläggningar samt stödja andra avdelningars behov av tjänster enligt arbetsorderprocessen. Dina kvalifikationerVi söker dig som har examen från treårigt gymnasium, med inriktning mot Industriell teknik och underhåll eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet. Du ska ha goda kunskaper om produktionsutrustning, mekaniskt underhåll samt svets- och skär bearbetning av olika material.Erfarenhet av underhållssystem, datorvana och svetslicens är meriterande. Personliga egenskaper väger tungt. Vi erbjuderEtt stimulerande och utmanande jobb som mekaniker inom företaget.Sista ansökningsdag25 september 2019Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaJarmo Juustovaara, Chef Skift Underhåll, 0920-921 72 Visa mindre

Mekaniker

Ansök    Aug 16    SSAB EMEA AB    Underhållsmekaniker
Har du underhållskompetens och vill arbeta med förebyggande underhåll? Som mekaniker på avdelning Koksverk, avsnitt Underhåll Kol & Batteri arbetar du huvudsakligen med att bereda, planera och utföra underhållsarbeten inom det egna området. Placeringsort Luleå.Om tjänstenAvsnittet utför avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förebyggande underhåll. Du bereder och utför arbetsuppgifterna själv ell... Visa mer
Har du underhållskompetens och vill arbeta med förebyggande underhåll? Som mekaniker på avdelning Koksverk, avsnitt Underhåll Kol & Batteri arbetar du huvudsakligen med att bereda, planera och utföra underhållsarbeten inom det egna området. Placeringsort Luleå.Om tjänstenAvsnittet utför avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förebyggande underhåll. Du bereder och utför arbetsuppgifterna själv eller tillsammans med dina kollegor. I arbetet ingår även rapportering samt registrering av utförda underhållsinsatser i systemet Linus.I enlighet med SSABs ledningsfilosofi bidrar du till det kontinuerliga förbättringsarbetet tillsammans med din arbetsgrupp och övriga samarbetspartners inom Koksverket och andra avdelningar.Arbetstiden är dagtid.Dina kvalifikationerDu har en gymnasieutbildning med verkstads-/mekanikerinriktning samt erfarenhet av underhållsarbete.Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är flexibel och noggrann samt har förmågan att lösa problem. Du sätter säkerheten för dig och dina arbetskollegor främst. Det är viktigt att du inser vikten av lagets samlade insats för att nå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga.Körkort B är ett krav.Vi erbjuderEtt utvecklande och självständigt arbete som mekaniker i en bra arbetsgrupp. Sista ansökningsdag1 september 2019Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaRobert Sjölund, tfn 0920-926 53Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre

SSAB - Mekaniker

Ansök    Okt 3    SSAB EMEA AB    Underhållsmekaniker
­­­­­Avdelning Råjärn, avsnitt Mekunderhåll, söker en mekaniker. Underhållsavsnittets uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på vår anläggning och produktionsutrustning. Placeringsort Luleå.Om tjänsten Avsnittet tillhör avdelning Råjärn och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förebyggande underhåll, felsökning och reparationer inom Råjärns anläggningar. Arbetsti... Visa mer
­­­­­Avdelning Råjärn, avsnitt Mekunderhåll, söker en mekaniker. Underhållsavsnittets uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på vår anläggning och produktionsutrustning. Placeringsort Luleå.Om tjänsten Avsnittet tillhör avdelning Råjärn och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förebyggande underhåll, felsökning och reparationer inom Råjärns anläggningar. Arbetstiden är förlagd under dagtid. Körkort B är ett krav.Dina kvalifikationerDu har gymnasiekompetens med underhållsinriktning eller annan mekanisk/teknisk bakgrund. Vi vill att du har vana från underhållsarbete och har du god anläggnings- och verkskännedom är detta meriterande. Som person är du ansvarskännande, noggrann och tycker om ordning och reda. Sätter säkerheten för dig och dina arbetskamrater främst. Du har ett målinriktat arbetssätt samt förmåga att lösa problem och ta beslut. Samtidigt som det är viktigt att du inser vikten av lagets samlade insats för att uppnå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med andra yrkesgrupper krävs en god social förmåga.Vi erbjuderEtt stimulerande och utmanande jobb som underhållsmekaniker. Sista ansökningsdag27 oktober 2019Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaKjell Nilsson chef avsnitt, Mek underhåll Råjärn, 0920 922 82Facklig information lämnas av IF Metall, som nås via vår växel på tfn, 0920-920 Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå. Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon. Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet. Om företaget Din profil Krav: Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med ... Visa mer
Om tjänsten
BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå.

Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon.

Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet.

Om företagetDin profil
Krav:

Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå. Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon. Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet. Om företaget Din profil Krav: Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med ... Visa mer
Om tjänsten
BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå.

Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon.

Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet.

Om företagetDin profil
Krav:

Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå. Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon. Start till hösten och vi ser att du som söker bor i närområdet. Om företaget Din profil Krav: Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande m... Visa mer
Om tjänsten
BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå.

Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon.

Start till hösten och vi ser att du som söker bor i närområdet.

Om företagetDin profil
Krav:

Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

SSAB - Mekaniker till Lok & Spår

Ansök    Maj 17    SSAB EMEA AB    Underhållsmekaniker
Vill du ha ett arbete med omväxlande arbetsuppgifter i ett arbetslag med god kamratskap? Sök då till tjänsten som mekaniker på avsnitt Lok & spår. Du kommer att arbeta med underhåll och reparationer av lok. Placeringsort Luleå. Om tjänstenAvsnittet levererar kvalificerat underhåll på lok och spår inom avdelning Råjärns verksamhetsområden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förebyggande underhåll samt felsökning och reparationer av dieselelek... Visa mer
Vill du ha ett arbete med omväxlande arbetsuppgifter i ett arbetslag med god kamratskap? Sök då till tjänsten som mekaniker på avsnitt Lok & spår. Du kommer att arbeta med underhåll och reparationer av lok. Placeringsort Luleå. Om tjänstenAvsnittet levererar kvalificerat underhåll på lok och spår inom avdelning Råjärns verksamhetsområden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förebyggande underhåll samt felsökning och reparationer av dieselelektriska/dieselhydrauliska och diesellok.Arbetstiden är under dagtid. KvalifikationerDu bör vara utbildad mekaniker med vana av hydraulik och pneumatik. Är du dessutom kunnig i fordonsel och/eller har vana från underhållsarbete är det meriterande.  Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är flexibel och noggrann, har förmågan att lösa problem, kunna arbeta både självständigt och i grupp samt vara initiativrik och serviceinriktad. Det är viktigt att du inser vikten av lagets samlade insats för att nå uppsatta mål.  Vi erbjuderEtt ansvarsfullt arbete med omväxlande arbetsuppgifter i ett arbetslag med god kamratskap.      Sista ansökningsdag2 juni 2019 Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaJohan Åström, Chef sektion Lokverkstad, tfn 0700205519 Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00. SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.  Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

SSAB - Svetsare / Underhållsmekaniker till Lok & Spår

Ansök    Maj 21    SSAB EMEA AB    Underhållsmekaniker
Avdelning Råjärn och avsnitt Lok & Spår söker en svetsare med underhållskompetens. Du kommer att arbeta med underhåll och reparationer av torpedovagnar, slaggvagnar och lok. Placeringsort Luleå. Om tjänstenHuvudsakliga arbetsuppgifter reparations, nytillverkning av reservdelar och underhållsarbete på produktionsutrustning inom SSAB. Du kommer även att arbeta med förebyggande underhåll samt stödja andra avdelningars behov av tjänster.  Arbetstiden är förlag... Visa mer
Avdelning Råjärn och avsnitt Lok & Spår söker en svetsare med underhållskompetens. Du kommer att arbeta med underhåll och reparationer av torpedovagnar, slaggvagnar och lok. Placeringsort Luleå. Om tjänstenHuvudsakliga arbetsuppgifter reparations, nytillverkning av reservdelar och underhållsarbete på produktionsutrustning inom SSAB. Du kommer även att arbeta med förebyggande underhåll samt stödja andra avdelningars behov av tjänster.  Arbetstiden är förlagd till dagtid Dina kvalifikationerVi söker dig som har examen från treårigt gymnasium, med inriktning mot Industriell teknik och underhåll eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet. Du ska ha goda kunskaper i svets och mekaniskt underhåll, meriterande är om du är certifierad svetsare. Vidare ska du kunna läsa och förstå ritningar. Du bör ha goda datakunskaper och erfarenhet från underhållssystem eftersom allt arbete rapporteras och dokumenteras i vårt datasystem IFS8. Personliga egenskaper väger tungt. Som person är du ansvarskännande, noggrann och tycker om ordning och reda. Sätter säkerheten för dig och dina arbetskamrater främst. Du har ett målinriktat arbetssätt samt förmåga att lösa problem och ta beslut. Samtidigt som det är viktigt att du inser vikten av lagets samlade insats för att uppnå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med andra yrkesgrupper och entreprenörer krävs en god social förmåga. Vi erbjuderEtt stimulerande och utmanande jobb som underhållsmekaniker med inriktning på svetsning.  Sista ansökningsdag2 juni 2019 Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaJohan Åström, Chef sektion Lokverkstad, tfn 0700205519 Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00. Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå. Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon. Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet. Om företaget Din profil Krav: Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med ... Visa mer
Om tjänsten
BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå.

Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon.

Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet.

Om företagetDin profil
Krav:

Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

SSAB - Fordonsmekaniker med inriktning tunga fordon

Ansök    Maj 13    SSAB EMEA AB    Underhållsmekaniker
Avdelningen Centralt underhåll/fordonsverkstaden söker mekaniker för tunga fordon. Som mekaniker arbetar du med kundbehovet vilket i huvudsak innebär att planera och utföra underhållsarbete. Placeringsort Luleå. Om tjänstenFordonsverkstaden utför både avhjälpande och förebyggande underhåll. Du planerar och bereder jobben tillsammans med avdelningens planerare. Arbetet är i första hand på dagtid. Annan skiftgång kan förekomma.Tillträde snaras. Dina kvalifik... Visa mer
Avdelningen Centralt underhåll/fordonsverkstaden söker mekaniker för tunga fordon. Som mekaniker arbetar du med kundbehovet vilket i huvudsak innebär att planera och utföra underhållsarbete. Placeringsort Luleå. Om tjänstenFordonsverkstaden utför både avhjälpande och förebyggande underhåll. Du planerar och bereder jobben tillsammans med avdelningens planerare. Arbetet är i första hand på dagtid. Annan skiftgång kan förekomma.Tillträde snaras. Dina kvalifikationerVi vill att du har fordonsteknisk utbildning med inriktning mot tunga fordon eller motsvarande flerårig dokumenterad erfarenhet. Inom definitionen av tunga fordon avser vi arbetsredskapklass I & II; dumper, tipptruck, grävmaskiner, lastmaskiner, gaffeltruck och lastbilar. Meriterande är kompetenser inom fordonsel, el och automation, hydraulik och hydraulikstyrning, el-truck, samt certifierad inom svets och gärna erfarenhet av arbete med personbilsunderhåll. Önskvärt är goda kunskaper i engelska. Dina personliga egenskaper är av stor betydelse. Vi vill att du är noggrann, flexibel och serviceinriktad samt att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi erbjuderEtt utvecklande och självständigt arbete i en bra arbetsgrupp. Sista ansökningsdag28 maj 2019 Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaFredrik Larsson, chef Fordonsverkstan, tfn 0920-31120 Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00. SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.  Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå. Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon. Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet. Om företaget Din profil Krav: Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med ... Visa mer
Om tjänsten
BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå.

Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon.

Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet.

Om företagetDin profil
Krav:

Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå. Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon. Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet. Om företaget Din profil Krav: Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med ... Visa mer
Om tjänsten
BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå.

Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon.

Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet.

Om företagetDin profil
Krav:

Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

SSAB - Mekaniker

Ansök    Apr 23    SSAB EMEA AB    Underhållsmekaniker
Centralt Underhåll avsnitt Fältmek/Pumpmek söker en Mekaniker. Underhållsavdelningens uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustningar. Placeringsort Luleå. Om tjänstenHuvudsakliga arbetsuppgifter är svets och montagearbeten. Vi fungerar som ett stöd till de producerande avdelningarna och utför uppdragsstyrda underhållsarbeten i produkti... Visa mer
Centralt Underhåll avsnitt Fältmek/Pumpmek söker en Mekaniker. Underhållsavdelningens uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustningar. Placeringsort Luleå. Om tjänstenHuvudsakliga arbetsuppgifter är svets och montagearbeten. Vi fungerar som ett stöd till de producerande avdelningarna och utför uppdragsstyrda underhållsarbeten i produktionsanläggningarna. I enlighet med SSAB:s ledningsfilosofi bidrar du till det kontinuerliga förbättringsarbetet tillsammans med din arbetsgrupp och övriga samarbetspartners inom SSABArbetet är förlagt till dagtid. Dina kvalifikationerVi söker dig som har treårig gymnasieutbildning med inriktning mot mekaniskt underhåll eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet. Det är meriterande att du har goda svetskunskaper. Vidare ska du kunna läsa och förstå ritningar. Du bör ha goda datakunskaper eftersom allt arbete rapporteras och dokumenteras i vårt datasystem IFS. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du måste ha förmågan att lösa problem och ta egna beslut samtidigt som det är viktigt att du inser vikten av lagets samlade insats för att nå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga.  Vi erbjuder Ett utvecklande och självständigt arbete som fältmekaniker i en bra arbetsgrupp inom Centralt Underhåll. Sista ansökningsdag2 juni 2019 Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaTomas Jakobsson, Chef vid Centralt Underhåll fältmek, tfn 0920-92662 Facklig information lämnas av IF Metall 0920-920 00.  SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.  Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå. Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon. Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet. Om företaget Din profil Krav: Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med ... Visa mer
Om tjänsten
BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå.

Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon.

Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet.

Om företagetDin profil
Krav:

Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Underhållstekniker på Scania Industrial Maintenance i Luleå

Ansök    Apr 18    Scania    Underhållsmekaniker
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017). Din ... Visa mer
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av underhåll på avancerad maskinutrustning och har dokumenterad kunskap i hydraulik och pneumatik. Önskvärt är också om du är utvecklingsbar inom elektrisk underhåll varpå grundläggande PLC och el-kunskap är meriterande.

Utbildningsmässigt har du en relevant 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande, samt B-körkort.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett varierande arbete inom förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustningar där skiftarbete kan förekomma. Befattningen kräver noggrannhet, mycket god förmåga att arbeta självständigt och att du tar egna initiativ.
I arbetsuppgifterna ingår att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll, felsökning och reparationer på hydrauliksystem och produktionsutrustningar. Även uppdateringar av dokumentation kan ingå.

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel så har du en god känsla för ordning och reda och du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Kontaktpersoner för mer information
Peter Lundberg, HR Business Partner, 070-346 27 10 alternativt [email protected]
Robert Nuuksujärvi, Underhållsledare, på 073-961 58 26 alternativt [email protected]

Ansökan
Låter tjänsten intressant?
Ansök via Scanias hemsida www.scania.com
Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast den 1 maj. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt och urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå. Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon. Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet. Om företaget Din profil Krav: Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med ... Visa mer
Om tjänsten
BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå.

Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon.

Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet.

Om företagetDin profil
Krav:

Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Mekaniker , Luleå

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reserv... Visa mer
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Gillar du teknik och att jobba med service? Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker till vår anläggning i Luleå. Är du redo att göra skillnad?  

Dina arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
Datorvana
Körkort, lägst B
Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar. Eftersom du är utåtriktad, trivs du också med att jobba tillsammans i team och du bidrar till en bra stämning.


Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Richard Andersson på +46105562371.

Facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37.

Välkommen med din ansökan senast  2019-04-30 . Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå. Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon. Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet. Om företaget Din profil Krav: Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arb... Visa mer
Om tjänsten
BCT söker nu för kunds räkning erfarna mekaniker för arbete i Luleå.

Arbetsuppgifter: Service och underhåll på tunga fordon.

Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet.

Om företagetDin profil
Krav:

Tidigare erfarenhet av ovantående arbetsuppgifter.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

SSAB - Mekaniker Råstål

Ansök    Mar 19    SSAB EMEA AB    Underhållsmekaniker
Vi behöver förstärka vår avdelning Driftnära Mekunderhåll på enhet Råstål och letar efter dig. Vi fungerar som ett stöd till produktion av råstål och utför uppdragsstyrda underhållsarbeten. Placeringsort Luleå. Om tjänsten Vi utför avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll med fokus på Fu. Du bereder och utför jobben själv eller i grupp inom ramen för SSAB One. Arbetestiden är dagtid. Dina kvalifikationer Vi söker dig som har treårig gymnasieutbi... Visa mer
Vi behöver förstärka vår avdelning Driftnära Mekunderhåll på enhet Råstål och letar efter dig. Vi fungerar som ett stöd till produktion av råstål och utför uppdragsstyrda underhållsarbeten. Placeringsort Luleå.

Om tjänsten
Vi utför avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll med fokus på Fu. Du bereder och utför jobben själv eller i grupp inom ramen för SSAB One.

Arbetestiden är dagtid.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning med inriktning mot mekaniskt underhåll eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har goda kunskaper i lager montering och demontering. Vidare ska du kunna läsa och förstå ritningar. Du har goda datakunskaper eftersom allt arbete rapporteras och dokumenteras i vårt datasystem IFS8.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och att du är noggrann, säkerhetsmedveten och har god initiativförmåga Du måste ha förmågan att lösa problem och ta egna beslut samtidigt som det är viktigt att du inser vikten av lagets samlade insats för att nå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga. Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Vi erbjuder
Ett arbete med ett glatt och trevligt gäng med goda möjligheter till utveckling.

Sista ansökningsdag
30 april 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Krister Sundström, , tfn 0920-291 27

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre