Lediga jobb YrkesAkademin AB i Luleå

Se alla lediga jobb från YrkesAkademin AB i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Utbildare inom CNC

Ansök    Feb 13    YrkesAkademin AB    Yrkeslärare
Om jobbet Nu söker vi på YrkesAkademin i Luleå en Utbildare till vår industriutbildning med inriktning CNC! Har du flerårig erfarenhet av CNC och vill jobba med människor? Är du bra på att lära ut och vill dela med dig av dina erfarenheter? Tycker du om att göra skillnad på riktigt? YrkesAkademin är en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet i hela Sverige. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, komvux, yrkeshögskola och uppd... Visa mer
Om jobbet

Nu söker vi på YrkesAkademin i Luleå en Utbildare till vår industriutbildning med inriktning CNC!

Har du flerårig erfarenhet av CNC och vill jobba med människor? Är du bra på att lära ut och vill dela med dig av dina erfarenheter? Tycker du om att göra skillnad på riktigt?

YrkesAkademin är en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet i hela Sverige. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, komvux, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar. Våra utbildningar blir en väg till nytt jobb för mer än 10 000 personer varje år. Nu har vi en öppning på vår enhet i Luleå, passa på att ta chansen till ditt nya jobb och sök tjänsten om du svarat ja på frågorna ovan!

I Luleå bedriver vi utbildning för vuxna och vi söker dig som har erfarenhet och utbildning inom CNC. Hos oss spelar du och dina medarbetare en viktig roll i att utbilda deltagarna att få den kompetens som behövs för att komma in på arbetsmarknaden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att teoretiskt och praktisk utbilda inom CNC, du ansvarar även för att planera och förbereda lektion och att vidareutveckla det kursmaterialet så att innehållet är aktuellt.

Om tjänsten


Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Fast lön.

• Huvudsakliga arbetsuppgifter är undervisning i verkstadsteknik inriktning CNC både teoretiskt och praktiskt.
• I rollen som utbildare ingår det även att hitta APL-platser (praktikplatser) till våra deltagare på lokala företag i branschen.

Din profil

• Erfarenhet och utbildning i Verkstadsteknik CNC
• Körkort
• Intresse/erfarenhet av att lära ut/pedagogisk förmåga

Vad vi erbjuder dig som anställd
Som anställd hos oss har du ett viktigt och meningsfullt arbete: tack vare dig får fler människor ett jobb att gå till.

Så här söker du
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Christian Ahlstedt på 070-149 91 94 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rektor med personalansvar

Ansök    Feb 20    YrkesAkademin AB    Rektor
YrkesAkademin söker en driven rektor till vår enhet för Luleå, Kalix och Lycksele Är du en kommunikativ ledare som brinner för utbildning? Navigerar du tryggt mellan myndighetsavtal och kvalitetsuppföljningar? Sök tjänsten som rektor i Luleå hos oss på YrkesAkademin, så är du med och bidrar till att tusentals deltagare får nytt jobb varje år! Om YrkesAkademin YrkesAkademin är en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet, med ca 250 med... Visa mer
YrkesAkademin söker en driven rektor till vår enhet för Luleå, Kalix och Lycksele

Är du en kommunikativ ledare som brinner för utbildning? Navigerar du tryggt mellan myndighetsavtal och kvalitetsuppföljningar? Sök tjänsten som rektor i Luleå hos oss på YrkesAkademin, så är du med och bidrar till att tusentals deltagare får nytt jobb varje år!

Om YrkesAkademin

YrkesAkademin är en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet, med ca 250 medarbetare runt om i hela Sverige. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, Yrkesvux, yrkeshögskola, uppdragsutbildningar samt stöd och matchning. Våra utbildningar blir en väg till nytt jobb för mer än 10 000 personer varje år.

Som anställd hos oss har du ett viktigt och meningsfullt arbete: tack vare dig får fler människor ett jobb att gå till. YrkesAkademin är ett framgångsrikt och växande företag, och här finns stora möjligheter för dig att ta ansvar och utvecklas.

Arbetsbeskrivning

Som rektor och enhetschef kommer ditt fokus vara att leda och planera VUX-verksamheten mot våra avtalskommuner i den s.k. ”Femkanten” och Arbetsförmedlingen för våra utbildningar på enheterna i Luleå, Kalix och Lycksele.

Uppdraget innebär att du har personalansvar och är arbetsgivarrepresentant, ska bidra till utveckling och förbättring av hela verksamheten och vara ambassadör för vår värdegrund RESA. Du ska leda och följa upp verksamheten enligt våra avtal och myndighetskrav samt våra interna riktlinjer och säkerställa att du har nöjda medarbetare som genererar nöja elever/deltagare och kunder.

Du är stationerad i Luleå och där du kontinuerligt besöker de två andra orterna. På veckobasis har du digital kontakt med samtliga medarbetare.

Kompetens och erfarenhet

• Rektorsexamen eller påbörjad rektorsutbildning.
• Ledarerfarenhet med god förmåga till kommunikation och grundläggande kunskaper för arbetsgivare.
• Erfarenhet av budget- och resultatansvar.
• Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. Övriga språk meriterande.

Meriterande

• Kunskap om kommunal vuxenutbildning eller gymnasieskola
• Gärna gymnasielärare eller motsvarande i botten
• Erfarenhet av att jobba inom eller med/mot myndigheter, gärna kommuner och/eller Arbetsförmedlingen.

Anställningsform

Tjänsten avser en tillsvidareanställning om heltid (40h/v) med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Sök tjänsten senast den 20 mars 2024 genom att registrera din ansökan, CV samt personligt brev och klicka sedan på ansökningsknappen nedan.

Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Regionchef David Tunell på telefon 0725-318375 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare CNC

Ansök    Feb 12    YrkesAkademin AB    Yrkeslärare
YH Akademin - störst i Sverige på Yrkeshögskoleutbildningar på distans Genom åren har tusentals personer tagit sig vidare i karriären hos oss. Vi finns för de som vill utvecklas i sitt yrke, göra ett karriärbyte eller ta steget ut i arbetslivet. Tillsammans med näringslivet stärker vi kompetensen i hela Sverige. På YH Akademin erbjuder vi över 80 YH-utbildningar på distans, inom en mängd olika branscher. Varje utbildning leds från en specifik ort, vilket... Visa mer
YH Akademin - störst i Sverige på Yrkeshögskoleutbildningar på distans

Genom åren har tusentals personer tagit sig vidare i karriären hos oss. Vi finns för de som vill utvecklas i sitt yrke, göra ett karriärbyte eller ta steget ut i arbetslivet. Tillsammans med näringslivet stärker vi kompetensen i hela Sverige.

På YH Akademin erbjuder vi över 80 YH-utbildningar på distans, inom en mängd olika branscher. Varje utbildning leds från en specifik ort, vilket gör att vi finns på ett 50-tal platser i Sverige - från Malmö i söder till Kiruna i norr. På det sätter skapar vi tillgänglighet. För alla. Det gör oss även till landets största leverantör av nätbaserade yrkeshögskoleutbildningar.

Utbildare industri med inriktning CNC

YrkesAkademin söker en utbildare i CNC till vår utbildning i Luleå. Vi bedriver arbetsmarknadsutbildning för vuxna arbetslösa på heltid. Vi söker dig som har erfarenhet och utbildning inom CNC gärna med inriktning fräs och har ett intresse eller erfarenhet av att lära ut. Här spelar du och dina medarbetare en viktig roll i att utbilda deltagarna att få den kompetens som behövs för att komma in på arbetsmarknaden.

Om tjänsten


Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Fast lön.

• Huvudsakliga arbetsuppgifter är undervisning i verkstadsteknik inriktning CNC både teoretiskt och praktiskt.
• I rollen som utbildare ingår det även att hitta APL-platser (praktikplatser) till våra deltagare på lokala företag i branschen.

Din profil

• Erfarenhet och utbildning i Verkstadsteknik CNC
• Körkort
• Intresse/erfarenhet av att lära ut/pedagogisk förmåga

Om YrkesAkademin

Vi utbildar för riktiga jobb
YrkesAkademin är en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet i hela Sverige. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, komvux, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar. Våra utbildningar blir en väg till nytt jobb för mer än 10 000 personer varje år.

Vad vi erbjuder dig som anställd
Som anställd hos oss har du ett viktigt och meningsfullt arbete: tack vare dig får fler människor ett jobb att gå till.

Så här söker du
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Christian Ahlstedt på 070-149 91 94 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trafiklärare/Yrkeslärare C/CE/D

Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. OM YRKESAKADEMIN YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men... Visa mer
Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete.

OM YRKESAKADEMIN

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Nu söker vi i Luleå fler kollegor!

ARBETSBESKRIVNING

Som Trafiklärare/yrkeslärare för våra utbildningar inom tunga behörigheter ansvarar du för att utbilda framtidens yrkeschaufförer. Det innebär att du både kommer undervisa i klassrum samt i fordon. Inom ramen för vårt uppdrag ansvarar du för att planera, genomföra samt följa upp utbildningens olika moment tillsammans med övriga kollegor.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är trafiklärare/yrkeslärare med behörigheterna C/CE/D.

För att trivas hos oss ser vi att du brinner för utbildning och drivs av att utveckla dig själv och andra. Du är en engagerad person med mycket tålamod och en positiv inställning. Du har en hög social kompetens, är självständig, serviceinriktad och är en driven pedagog.

Det är meriterande om du kan hålla utbildningar inom någon av följande områden som YKB, Truck, APV, Kran och ADR. Har du jobbat med vuxenutbildningar tidigare ser vi det som ett plus.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Christian Ahlstedt på telefon 070-149 91 94 alt [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utbildare inom svets till Luleå

Ansök    Jan 15    YrkesAkademin AB    Yrkeslärare
Nu söker vi på YrkesAkademin i Luleå en Utbildare till vår industriutbildning med inriktning svets! Har du flerårig erfarenhet av svetsning och vill jobba med människor? Är du bra på att lära ut och vill dela med dig av dina erfarenheter? Tycker du om att göra skillnad på riktigt? YrkesAkademin är en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet i hela Sverige. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, komvux, yrkeshögskola och uppdrag... Visa mer
Nu söker vi på YrkesAkademin i Luleå en Utbildare till vår industriutbildning med inriktning svets!

Har du flerårig erfarenhet av svetsning och vill jobba med människor? Är du bra på att lära ut och vill dela med dig av dina erfarenheter? Tycker du om att göra skillnad på riktigt?

YrkesAkademin är en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet i hela Sverige. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, komvux, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar. Våra utbildningar blir en väg till nytt jobb för mer än 10 000 personer varje år.

Nu har vi en öppning på vår enhet i Luleå, passa på att ta chansen till ditt nya jobb och sök tjänsten om du svarat ja på frågorna ovan!

I Luleå bedriver vi arbetsmarknadsutbildning för vuxna och vi söker dig som har erfarenhet och utbildning inom Svets. Hos oss spelar du och dina medarbetare en viktig roll i att utbilda deltagarna att få den kompetens som behövs för att komma in på arbetsmarknaden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att teoretiskt och praktisk utbilda inom svets, du ansvarar även för att planera och förbereda lektion och att vidareutveckla det kursmaterialet så att innehållet är aktuellt. I tjänsten som Utbildare ingår även att hitta praktikplatser (APL) till deltagarna hos lokala företag i branschen.

Din profil:

· Flerårig erfarenhet av industriarbete inom svetsning
· IWS-certifikat
· Intresse/erfarenhet av att lära ut/pedagogisk förmåga
· Körkort

Meriterande:

· Kunskap av CNC
· Erfarenhet av ritningsläsning, gasskärning med acetylen/oxygen
· Erfarenhet av svetsarbete i metoderna TIG, MMA och MIG/MAG
· Svetsarprövningsintyg ISO 9606-1 i metoderna MMA, TIG och MIG/MAG

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och är på heltid, dvs. 40 timmar i veckan.

Så här söker du Sök tjänsten senast den 15 februari 2024 genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Christian Ahlstedt på 070-1499194 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare/utbildare Bygg & Anläggning

Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. Nu behöver vi förstärka vår enhet i Luleå och söker därför utbildade snickare- eller betongarbetare som vill jobba med utbildningar inom bygg och anläggning. Att arbeta som lärare/utbildare hos oss innebär att du ansvarar för att utbilda våra deltagare inom bygg och anläggnin... Visa mer
Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt?

På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. Nu behöver vi förstärka vår enhet i Luleå och söker därför utbildade snickare- eller betongarbetare som vill jobba med utbildningar inom bygg och anläggning.

Att arbeta som lärare/utbildare hos oss innebär att du ansvarar för att utbilda våra deltagare inom bygg och anläggning. Det innebär att du både kommer undervisa teoretiskt i klassrum samt praktiskt i våra lokaler. Samt att du inom ramen för vårt uppdrag ansvarar för att planera, genomföra och följa upp utbildningens olika moment tillsammans med övriga kollegor.

Erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad inom bygg- och anläggningsarbete med yrkesbevis. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vuxenutbildning.

Som person är du flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du är engagerad, har stort tålamod och förmåga att skapa relationer samt inge förtroende.

Kvalifikationer:

• Goda teoretiska och praktiska yrkeskunskaper
• Minst fem års yrkeserfarenhet förvärvade inom de senaste tio åren
• Har yrkesbevis

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 40 timmar/vecka. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Senasta datum för att söka tjänsten är 14/2-23, men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, sök därför gärna tjänsten redan idag!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Enhetschef Christian Ahlstedt telefon 070-149 91 94, mejl [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

OM YRKESAKADEMIN YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 650 anställda fördelade på ett 60-tal orter. Visa mindre

Utbildare/instruktör inom transport

Ansök    Jan 25    YrkesAkademin AB    Trafiklärare
Utbildare/Instruktör inom transport - Vuxenutbildning Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. Nu behöver vi förstärka vårat team i Luleå och söker därför utbildare/instruktörer som vill jobba med våra vuxenutbildningar inom transport. ARBETSBESKRIVNING Som utbildare/instruktör för våra behörigheter (C, CE, D, DE) a... Visa mer
Utbildare/Instruktör inom transport - Vuxenutbildning

Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. Nu behöver vi förstärka vårat team i Luleå och söker därför utbildare/instruktörer som vill jobba med våra vuxenutbildningar inom transport.

ARBETSBESKRIVNING
Som utbildare/instruktör för våra behörigheter (C, CE, D, DE) ansvarar du för att utbilda framtidens yrkeschaufförer. Det innebär att du både kommer undervisa i klassrum samt i fordon. Inom ramen för vårt uppdrag ansvarar du för att planera, genomföra samt följa upp utbildningens olika moment tillsammans med övriga kollegor. I tjänsten ingår även att utbilda inom olika fortbildningsområden såsom YKB.

ERFARENHET
Vi söker dig som har en eller flera av behörigheterna C, CE, D, DE. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vuxenutbildning både i fordon samt i klassrum. Är du godkänd YKB lärare av transportstyrelsen är det meriterande. Ett krav är att du är minst 21 år och haft din behörighet sammanhängande i minst 3 år.

Som person är du flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du är engagerad, har stort tålamod och förmåga att skapa relationer samt inger förtroende.

OM YRKESAKADEMIN
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

ANSÖKAN
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Enhetschef Sami Lindgren [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utbildad B-trafiklärare med behörighet på C/CE sökes till Luleå

Ansök    Dec 9    YrkesAkademin AB    Trafiklärare
YrkesAkademin söker utbildade B-trafiklärare med tung behörighet till Luleå. Arbetar du idag som B-trafiklärare och har minst ett års erfarenhet på trafikskola som längtar efter en utmaning? Har du idag behörighet att köra C/CE? Är du redo att växla upp och förmedla sina kunskaper till våra elever som ska ta lastbilskörkort? Om svaret på alla dessa frågor är JA - passa på att ta chansen och kom till oss på YrkesAkademin i Luleå! Är du B-trafiklärare med ... Visa mer
YrkesAkademin söker utbildade B-trafiklärare med tung behörighet till Luleå.

Arbetar du idag som B-trafiklärare och har minst ett års erfarenhet på trafikskola som längtar efter en utmaning? Har du idag behörighet att köra C/CE? Är du redo att växla upp och förmedla sina kunskaper till våra elever som ska ta lastbilskörkort? Om svaret på alla dessa frågor är JA - passa på att ta chansen och kom till oss på YrkesAkademin i Luleå!

Är du B-trafiklärare med C/CE-behörighet? Nu söker YrkesAkademin utbildade trafiklärare till Luleå som vill utbilda framtidens förare för lastbil.

Vad innebär det att arbeta hos oss?
Som färdigutbildad trafiklärare och innehar en eller fler tunga behörigheter så kommer du främst arbeta operativt med att utbilda inom behörigheterna C/CE. I arbetsuppgifterna ingår att undervisa i klassrum samt i fordon. Inom ramen för ditt uppdrag ansvarar du för att planera, genomföra samt följa upp utbildningens olika moment tillsammans med övriga kollegor.

Vad vi söker:
Du är utbildad B-trafiklärare med körkort på C/CE och har arbetat på B-trafikskola i minst ett år
Som person är du flexibel och gillar att lära andra. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter varje individs behov. Du har tålamod och förmåga att bygga relationer.

Om du redan är tung trafiklärare sök genom att klicka här!

Vi anställer även trafiklärare och utbildningsledare till följande orter:
Uppsala, Norrköping, Linköping, Stockholm, Växjö, Kristianstad, Göteborg, Malmö, Skövde, Uddevalla, Skövde, Sundsvall, Nyköping, Umeå.

Vilka är YrkesAkademin?
Nästan alla jobb kräver någon form av utbildning. På YrkesAkademin erbjuder vi utbildningar med sikte på ett nytt jobb både för den som vill ta nästa steg i karriären eller för den som står långt från arbetsmarknaden. YrkesAkademin finns på ett 50-tal platser i hela Sverige och i Finland. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet. YrkesAkademin består av ca 500 medarbetare runt om i hela Sverige Vi är en trygg arbetsgivare och anslutna till kollektivavtal. Läs mer på www.ya.se.

Sök tjänsten genom att svara på frågorna nedan och klicka sedan på ansökningsknappen, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trafiklärare med platsansvar och uppdrag att lära upp nya trafiklärare

Ansök    Sep 10    YrkesAkademin AB    Trafiklärare
Vi söker en serviceinriktad trafiklärare med uppdrag att utbilda blivande trafiklärare inom Yrkeshögskolan YrkesAkademin yrkeshögskola arbetar med Trafiklärarutbildningar i Norrköping, Borlänge och Luleå. Utbildningen i Luleå är ny och vi behöver förstärka vårt Trafiklärarteam med en trafiklärare som också har platsansvar för vår utbildning i Luleå. Utbildningsupplägget är en form av halvdistans där de studerande, via beprövat upplägg, läser utbildningen... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad trafiklärare med uppdrag att utbilda blivande trafiklärare inom Yrkeshögskolan

YrkesAkademin yrkeshögskola arbetar med Trafiklärarutbildningar i Norrköping, Borlänge och Luleå. Utbildningen i Luleå är ny och vi behöver förstärka vårt Trafiklärarteam med en trafiklärare som också har platsansvar för vår utbildning i Luleå.

Utbildningsupplägget är en form av halvdistans där de studerande, via beprövat upplägg, läser utbildningens teoretiska delar hemifrån via distans och träffas på skolan för de praktiska delarna.

Vi erbjuder en innovativ arbetsmiljö med möjlighet till stort inflytande och delaktighet i vår YH verksamhet. Alla våra medarbetare träffas regelbundet, fortbildas och nätverkar internt och externt.

YA’s kärnvärden handlar om ansvar, samarbete och framtid

• Vi är innovativa och nytänkande
• Vi är nyfikna
• För oss är framtiden viktig
• Våra utbildningar ger alla chansen – eftersom alla kan bidra och göra skillnad

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att vara en del av vårt trafiklärarteam. Det är ett litet och snabbfotat team som tillsammans utbildar trafiklärare på olika orter i Sverige. Den här tjänsten är placerad på vår utbildning i Luleå och inbegriper såväl platsbunden utbildning som distansutbildning. I uppdraget ingår också att ha det övergripande platsansvaret för utbildningen i Luleå.

KVALIFIKATIONER

Du har en bakgrund som trafiklärare och har en god pedagogisk, organisatorisk och administrativ förmåga. Du är en van användare av digitala verktyg och hanterar Officepaketets program.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har en mycket god samarbetsförmåga, är en lagspelare med ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och har samtidigt en hög servicemedvetet och ett trevligt och positivt bemötande. Du tar stort eget ansvar och har förmågan att fullfölja dina arbetsuppgifter självständigt och med framförhållning och struktur. Du har förmågan att se till helheten och är lösningsorienterad.

Tillträde: 1 oktober eller efter överenskommelse

Omfattning: 100% (eller enligt ök)

Arbetsort: Luleå

Du hittar mera information om oss på www.ya.se och sedan under Yrkeshögskola

ANSÖKAN Ansök genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Uppdragsansvarig utbildningsledare Åsa Wickström [email protected] eller Utbildningschef, Patrik Bredberg, [email protected]

Vi avsäger oss kontakt från firmor med olika former av rekryteringsstöd i detta skede.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Rektor Vux Region Norr

Ansök    Jun 3    YrkesAkademin AB    Rektor
Om dig som Rektor. Du innehar rektorsansvaret för YrkesAkademins vuxenutbildningar i Region Norr (Norrbotten, Västerbotten, Jämtland, Västernorrland). Du kommer att ha täta kontakter med kommunernas rektorer. Det kan vara elevernas resultat, redogöra för våra lärares kompetens, redovisa uppföljning av elever i arbete eller deltaga i utbildning som kommunerna arrangerar. Du kommer att jobba med nätverksbyggande på lokal och regional nivå mot de branscher... Visa mer
Om dig som Rektor.

Du innehar rektorsansvaret för YrkesAkademins vuxenutbildningar i Region Norr (Norrbotten, Västerbotten, Jämtland, Västernorrland). Du kommer att ha täta kontakter med kommunernas rektorer. Det kan vara elevernas resultat, redogöra för våra lärares kompetens, redovisa uppföljning av elever i arbete eller deltaga i utbildning som kommunerna arrangerar.

Du kommer att jobba med nätverksbyggande på lokal och regional nivå mot de branscher YrkesAkademin utbildar för.
Att säkerställa och leda kursråd/branschråd med kommuner, branscher och elever.
Du genomför kontinuerlig marknadsföring på lokal och regionala nivåer, exempelvis besöka kommunernas syvare, presentera YA för elever vid SFI eller diskutera söktryck med kommunernas Vux-rektorer.
Att marknadsföra våra samtliga Vux-utbildningar ingår särskilt ha kontroll på webb och våra produktblad och deras aktualitet.
Du arbetar med företag i syfte att skapa ?er APL platser.
Ditt arbete utgår från de olika avtalen vilka YA har med kommunerna.
Du kommer att jobba tillsammans med nationell rektor inom ?era områden, ett exempel är det systematiska kvalitetsarbetet enligt skollag och vuxenförordning.

Vi utbildar i dagsläget inom bygg, transport, Industri svets/cnc anläggningsmaskinförare.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med att bygga upp och utveckla YrkesAkademin AB:s vuxenutbildning i regionen.

Din roll är mycket bred och innehåller förutom kontakt med våra kunder/kommuner och elevansvaret även ansvar för rekrytering och marknadsföring. Du rapporterar till vår regionchef i region norr och du har förutom stöd från vår nationella rektor även stöd från vår övriga organisation exempelvis marknadsavdelningen, kvalitet och utvecklingsavdelningen.

Vi söker dig som har erfarenhet av vuxenutbildning, är rektorsutbildad med minst 2 års erfarenhet från både chef- och ledarskap från reguljära utbildningssystemet.

Är du intresserad så tveka inte att söka eller kontakta vår Regionchef [email protected] telnr: 023-58470 och/eller Kvalitetschef [email protected] telnr: 072-3840575

Lämplig placeringsort:

Luleå, Umeå, Sundsvall

Övrigt
Lön, ersättning och förmåner: Lön enligt avtal. B-körkort är ett krav.
Om anställningsvillkoren: Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi undanber oss all kontakt från bemanningsföretag, rekryteringstjänster då vi hanterar denna rekrytering internt. Vi inleder alltid en anställning med sex månaders ömsesidig provanställning.

Om oss
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997.
Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.
YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara ny?kna.
Vårt uppdrag: YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter.
YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas!
www.ya.se (http://www.ya.se)

Kontaktinformation

Sök jobbet senast den juli 31 2020
Om ansökan Antagning kan ske löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.
Ansök via länk nedan Visa mindre

Platschef Luleå

Vi söker en engagerad och driftig Platschef till Luleå Vill du gå till jobbet och känna att du gör skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin får du bidra till att människor växer varje dag genom de möjligheter till arbete som vår utbildning leder till. Ansvarsområden som Platschef hos oss i Luleå Hos oss kommer du att få en central roll i din befattning med helhetsansvar för våra utbildningar på orten. Du kommer att ansvara för den dagliga d... Visa mer
Vi söker en engagerad och driftig Platschef till Luleå

Vill du gå till jobbet och känna att du gör skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin får du bidra till att människor växer varje dag genom de möjligheter till arbete som vår utbildning leder till.

Ansvarsområden som Platschef hos oss i Luleå
Hos oss kommer du att få en central roll i din befattning med helhetsansvar för våra utbildningar på orten. Du kommer att ansvara för den dagliga driften, i samarbete med dina fantastiska kollegor, våra kunder och deltagare. Vi söker dig som är bra på att koordinera verksamhet, optimera till bästa resultat och är van vid att jobba med kvalitetsuppföljning. Du jobbar i nära samarbete med vår organisation och kollegorna runt om i landet och rapporterar till regionchef.

I tjänsten som platschef har du uppdraget att skapa ett fungerande team som bygger på engagemang och delaktighet. Det här är ett jobb för dig som har tidigare erfarenhet från liknande roller och är trygg och erfaren i din chefsroll. Vi arbetar med utbildningar inom flera yrkesområden, i dag i huvudsak inom Transport till AF och vuxenutbildning. Våra inriktningar varierar över tid och vi söker dig som är flexibel och har förmågan att kunna ställa om och sätta dig in i nya branscher och utbildningar.

Enhetens resultat baserat på budget och affärsplan.

Upprätthålla och utveckla goda kundrelationer i alla segment och verka för nöjda deltagare och hög kvalitet i genomförda utbildningar/uppdrag.

Leda och fördela arbetet för sin personal med fokus på kvalitet, nöjdhet och lönsamhet.

Med personalansvar vara arbetsgivarföreträdare gentemot sina medarbetare, mandat att genomföra förhandlingar gällande sitt ansvarsområde, samt rekrytering och avveckling av personal och konsulter (personalförändringar godkänns av RC enligt farfarsprincipen).

Mandat att avropa eller göra nödvändiga inköp för att bedriva beslutad verksamhet inom av företaget fastställd attestgräns samt budget, och i övrigt enligt gällande riktlinjer och rutiner.

Attestera tid och resor enligt gällande rutin för direktrapporterande personal.

Genomföra regelbundna personalmöten (APT).

Systematiskt verka för en god arbetsmiljö och för nöjda medarbetare och en god hälsa.

Gentemot deltagare, kunder och samarbetspartners bidra till ett gott anseende för YA.

Meriterande kompetens och erfarenhet för dig som söker tjänsten

Erfarenhet av pedagogiskt arbete och intresse och fallenhet för vuxenutbildning.

Relevant bransch- och yrkeserfarenhet.

Erfarenhet av att jobba inom eller med myndigheter, gärna kommuner och Arbetsförmedlingen.

Ha goda kunskaper i officepaketet samt aktuella administrativa system och lärplattformar.

Kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift på svenska. Övriga språk meriterande.

Erfarenhet av budget- och resultatansvar

Vana av att jobba som arbetsledare/chef gärna med inslag av att leda på distans.

Andra utbildningar som är meriterande är tex ykb, apv, adr.

Grundläggande kunskaper för arbetsgivare inom personal och arbetsmiljö.

Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen? Har du tidigare erfarenhet av utbildningsverksamhet? Vill du jobba och utvecklas hos oss? Sök då jobbet redan idag genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsattas under ansökningstiden.

Vill du veta mer om tjänsten innan du skickar din ansökan? Kontakta regionchef Morgan Rönnqvist på 070-5624721 eller [email protected].

Om YrkesAkademin
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Utbildare Anläggningsmaskinförare.

Inför planerad uppstart av nya utbildningar till anläggningsmaskinförare söker YrkesAkademin Utbildare till flera orter över hela landet. Till våran verksamhet i Luleå söker vi även personal till våran befintliga Vuxutbildning. Vem är du? Vi söker dig som är flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och förmågan att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du har stort behov och förmåga att skapa relationer samt ... Visa mer
Inför planerad uppstart av nya utbildningar till anläggningsmaskinförare söker YrkesAkademin Utbildare till flera orter över hela landet. Till våran verksamhet i Luleå söker vi även personal till våran befintliga Vuxutbildning.

Vem är du?

Vi söker dig som är flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och förmågan att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du har stort behov och förmåga att skapa relationer samt inger förtroende.

Arbetsbeskrivning

Som utbildare för anläggningsmaskinförare ansvarar du för att utbilda framtidens yrkesförare. Det är ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum och praktisk utbildning för anläggningsmaskinförare. Tillsamans med ett glatt gäng kollegor stöttar vi varandra i vårt dagliga arbete. Det finns stor möjlighet att utvecklas vidare i företaget på sikt då YrkesAkademin finns över hela Sverige.

Det övergripande målet för utbildningsuppdraget är att deltagarna når den kompetens som resulterar i utbildningsintyg och blir anställningsbara som lärlingar.

Kvalifikationer:

• Yrkeslärare/instruktör/utbildare
• Goda teoretiska och praktiska yrkeskunskaper
• Minst fem års yrkeserfarenhet förvärvade inom de senaste tio åren
• Har yrkesbevis för de maskiner som utbildningen avser
• Har genomgått TYA-godkänd instruktörsutbildning

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 40 timmar/vecka. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Placering

Personal söks till Luleå: Obs! Vi garanterar inte uppstart av verksamhet på alla orter.

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Morgan Rönnqvist 023-58 470, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Om YrkesAkademin

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter. Visa mindre

Utbildningsledare yrkeshögskola - Trafiklärare

Är du vår nästa engagerande utbildningsledare och utbildare för nystartad Trafiklärarutbildning? YrkesAkademin yrkeshögskola arbetar med Trafiklärarutbildningar i Borlänge och Norrköping. I januari 2021 kommer vi att starta upp även i Luleå. Arbetet med att rekrytera studerande och förbereda för lokal och bilar har redan påbörjats och nu söker vi en utbildningsledare med lokalt ansvar för utbildningen i Luleå. Utbildningsupplägget är en form av halvdist... Visa mer
Är du vår nästa engagerande utbildningsledare och utbildare för nystartad Trafiklärarutbildning?

YrkesAkademin yrkeshögskola arbetar med Trafiklärarutbildningar i Borlänge och Norrköping. I januari 2021 kommer vi att starta upp även i Luleå. Arbetet med att rekrytera studerande och förbereda för lokal och bilar har redan påbörjats och nu söker vi en utbildningsledare med lokalt ansvar för utbildningen i Luleå.

Utbildningsupplägget är en form av halvdistans där de studerande, via beprövat upplägg, läser utbildningens teoretiska delar hemifrån via distans och träffas på skolan för de praktiska delarna.

Vi erbjuder en innovativ arbetsmiljö med möjlighet till stort inflytande och delaktighet i vår YH verksamhet. Alla våra utbildningsledare träffas regelbundet, fortbildas och nätverkar internt och externt. Stödfunktioner för antagning, administration, marknadsföring, pedagogik och metod finns internt.

YA’s kärnvärden handlar om ansvar, samarbete och framtid

• Vi är innovativa och nytänkande
• Vi är nyfikna
• För oss är framtiden viktig
• Våra utbildningar ger alla chansen – eftersom alla kan bidra och göra skillnad

Vision: Hos oss skall alla lyckas!

ARBETSBESKRIVNING

Uppdraget innefattar ett helhetsansvar för utbildningen i Luleå vilket innebär bl.a. arbete i samverkansgrupp med företag i branschen, rekrytering av utbildare, föreläsare och studerande. Arbetet innebär planering av utbildningarnas genomförande med nära koppling till branschen och tillsammans med kollegorna på våra andra Trafiklärarutbildningar. Du ingår i ett team tillsammans med kollegorna i Borlänge och Norrköping och arbetsuppgifter kopplade till de andra orterna kan förekomma. Vissa delar av undervisningen kommer du att genomföra.

KVALIFIKATIONER

Du har en bakgrund som trafiklärare, har en tydlig ledarskapsförmåga och en entreprenöriell anda samt god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du har god datorvana.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett stort engagemang för människor och utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs i en ansvarstagande roll och att arbeta mål- och resultatinriktat. Du är relationsskapande och har ett affärsmässigt tänk i det du gör, samt innehar ett professionellt och konsultativt förhållningssätt i ditt arbete.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Luleå

Du hittar mera information om oss på www.ya.se och sedan under Yrkeshögskola

ANSÖKAN Ansök genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Uppdragsansvarig utbildningsledare Åsa Wickström [email protected] eller Utbildningschef, Patrik Bredberg, [email protected]

Vi avsäger oss kontakt från firmor med olika former av rekryteringsstöd i detta skede.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre