Lediga jobb som Elingenjör i Luleå

Se lediga jobb som Elingenjör i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Elektronikingenjör

Ansök    Jun 1    Adecco Sweden AB    Elingenjör
Elektronikingenjör till Ionautics Vill du utveckla högteknologiska produkter till kunder över hela världen? Vill du vara i framkant och utvecklas? Då är du den vi söker till vårt utvecklingsbara ingenjörsteam vid Piteålabbet. Ionautics utvecklar utrustning som gör det möjligt att tillämpa senaste forskningen för att förenkla processer inom industrin. Kärnan i vår verksamhet är plasmaprocesser inom ytbeläggningsteknik, med syfte att minska ädelmetallanv... Visa mer
Elektronikingenjör till Ionautics

Vill du utveckla högteknologiska produkter till kunder över hela världen?
Vill du vara i framkant och utvecklas?
Då är du den vi söker till vårt utvecklingsbara ingenjörsteam vid Piteålabbet.

Ionautics utvecklar utrustning som gör det möjligt att tillämpa senaste forskningen för att förenkla processer inom industrin. Kärnan i vår verksamhet är plasmaprocesser inom ytbeläggningsteknik, med syfte att minska ädelmetallanvändningen.
Ionautics är en ledande leverantör av pulsad sprutteknik, High-Power Impulse Magnetron Sputtering (HiPIMS) teknologi. Som vi ser det - nästa generation inom tunnfilmsbeläggning. Vi bedriver verksamhet i Sverige, men säljer till kunder över hela världen för att möta deras ökade krav på prestanda och kostnadseffektivitet med våra unika produkter.

Om företaget
Vårt Piteålabb är inne i en expansiv fas då våra elektronikprodukter vinner mark över hela världen. Därför söker vi två nya kollegor som brinner för kraftelektronik, inbäddad elektronik och programmering, pulsad effektelektronik, kretskortslayout och industriella automationssystem.
Om du gillar det du läser är du sannolikt den Elektronikingenjör vi söker. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med ett engagerat team.

Om tjänsten
Som Elektronikingenjör med inriktning mot kraftelektronik har du möjlighet att självständigt vara din egen projektledare och driva och utforma nästa generations produkter. Du kommer att arbeta i en tvärfunktionell och smidig miljö, tillsammans med positiva och motiverade kollegor.

Arbetsuppgifterna är bland annat att programmera, designa och fortsätta utvecklingen av våra produkter. Tjänsten är på heltid och du blir fast anställd av Ionautics. Vi söker dig som vill bo och verka långsiktigt vid vårt utvecklingslabb i Piteå. Tjänsten präglas av självständigt arbete, support till kunder men även utvecklande dialoger med vår världsledande kompetens inom elektronikområdet.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant civil- eller högskoleingenjörsexamen. Du kan vara specialist inom digital elektronik eller kraftelektronik, nyexaminerad eller ha några års vana.
Vidare är du en självständig person som bidrar med positiv energi och driv till arbetsplatsen där du ser möjligheter och är nyfiken. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden vill komma framåt.

Viktigt för tjänsten är att du är bra på engelska i tal och skrift då flera möten är digitala med våra kunder över hela världen. Resor till kunder kan också förekomma. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Din ansökan
I denna ansökan samarbetar vi med Adecco. Vi behandlar ansökningar löpande, senaste ansökningsdag är den 30 juni 2022. Då utvärdering sker löpande ser vi gärna att du söker tjänsten redan idag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Maria Johansson, Adecco 073 684 71 50  [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord
Elektronikingenjör, Kraftelektronik, högskoleingenjör, digital elektronik, Norrbotten, Piteå, Ionautics, Adecco Visa mindre

Produktspecialist inom Medium Voltage Products

Ansök    Sep 16    ABB AB    Elingenjör
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. Ta dig a... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.
Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.
Ta dig an en omväxlande roll i händelsernas centrum där du blir en viktig del i utvecklingen av våra anbudsprocesser och tillsammans med vårt team bidra till våra kommande framgångar. Våra kontor finns på tio orter i Sverige och vi ansvarar för försäljningen av elkraftsprodukter samt har kunskap om applikationer och service på den svenska marknaden. Vårt huvudfokus är att uppfylla våra kunders förväntningar och leverera kvalitetsservice till våra kunder.
Den här tjänsten rapporterar till Local Product Group Manager.
Dina ansvarsområden
Du bidrar med produktkompetens och anbudsstöd för alla de elkraftprodukter vi säljer på den svenska marknaden.
Tillsammans med kundansvarig säljare blir du ansvarig för anbudsprocessen.
Du säkerställer att vi skapar kvalitativa och konkurrenskraftiga anbud i linje med kommersiella villkor och avtal.
I tätt samarbete med kunder och kollegor får du bidra med din tekniska kunskap om våra kvalitetsprodukter.

Din bakgrund
Du bör ha flera års erfarenhet från en liknande roll där du skaffat dig en god förståelse för affärer och för teknik.
Du har en kandidat- eller magisterexamen i teknik, gärna elkraft, eller utbildning från yrkeshögskola inom relevant område.
Erfarenhet av att ansvara för avtal och projekt är en fördel i denna roll.
Erfarenhet från försäljning och kunskap om anbudsprocesser och juridik ser vi som starkt meriterande.
Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.
Du har ett naturligt driv och trivs i en miljö med högt tempo där nya affärer och nöjda kunder kommer högst upp på din agenda.
Med din förmåga att både kommunicera och samarbeta stöttar du såväl kunder som kollegor, dessutom inspirerar du till en stark laganda och en vinnande kultur.
Din fallenhet för att organisera och prioritera gör att du vinner anbudsprojekt – med nöjda kunder som resultat.

Mer om oss
ABB:s division Distribution Solutions förser energiföretag, industrier och kommersiella kunder med säker, smart och hållbar teknik för distribution av elektricitet. Med digitala lösningar som möjliggörs av ABB Ability™ som kärna omfattar vårt stora sortiment automationsprodukter för distribution, brytare, begränsare, mät- och givarenheter, ställverk och tillhörande tjänster.
Rekryterande chef Katarina Porath, 4621-32 13 46, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Nils-Olof Eriksson, +4621-34 61 07; Ledarna: Christer Palmgren, +4621-34 60 86; Unionen: Karl-Erik Lindkvist, +4621-34 60 67. Övriga frågor ställs till Talent Partner Anna Nordlund, +46 761-42 01 39.
Vi ser fram emot din ansökan och uppskattar om både den och de filer du bifogar är på engelska. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com. Visa mindre

Elektronikingenjör till spännande projekt för Baxter i Luleå!

Ansök    Jul 5    Academic Work Sweden AB    Elingenjör
Är du en nyexaminerad elektronikingenjör? Se hit! Vi söker nu för Baxter Luleås räkning en junior elektronikingenjör som ska arbeta inom ett projekt som förväntas ta två år, med start på 12 månader och goda chanser till förlängning. Luleå behöver nu utöka sin arbetsgrupp med en junior elektronikingenjör som kommer få arbeta med deras produktutveckling. Baxter i Luleå är ett internationellt MedTech-bolag med över 600 anställda i Sverige. I denna roll kommer... Visa mer
Är du en nyexaminerad elektronikingenjör? Se hit! Vi söker nu för Baxter Luleås räkning en junior elektronikingenjör som ska arbeta inom ett projekt som förväntas ta två år, med start på 12 månader och goda chanser till förlängning. Luleå behöver nu utöka sin arbetsgrupp med en junior elektronikingenjör som kommer få arbeta med deras produktutveckling. Baxter i Luleå är ett internationellt MedTech-bolag med över 600 anställda i Sverige. I denna roll kommer du få möjligheten att vara del av ett stort globalt bolag som arbetar för att hjälpa människor dagligen genom sina hjälpmedel inom vården. Ansök idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Baxter Luleå/ Hill-rom är en producent av liftar och andra produkter som används för att lyfta och förflytta personer vid äldreboenden, skolor, sjukhus samt i hem över hela världen. Baxter Luleå är del av ett internationellt bolag med över 60.000 anställda runt om världen. I din roll som elektronikingenjör kommer du få möjligheten att jobba i en utmanade tjänst med stor variation då du kommer arbeta med utveckling kring hela deras produktportfölj.

Du erbjuds


* Utvecklingsmöjligheter att arbeta med produkter som stöttar människor dagligen.
* Möjligheten till ett flexibelt arbete med möjlighet att arbeta remote till viss del.
* En genomgående introduktion och en mentor som stöttar dig så du kan växa in i rollen.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som elektronikingenjör kommer du få arbeta med varierande arbetsuppgifter då du kommer vara involverad i utvecklingen kring hela deras produktportfölj. Vikten ligger på att vara problemlösande och kreativ så du kan arbeta självständigt med att utveckla produkterna och processerna.

Några av delarna du kommer arbeta med är:


* Designutveckling och undersökning av produktportföljen.
* Support och analys av produktprocessen, från start till slut.


VI SÖKER DIG SOM
- Utbildning som civilingenjör inom relevant område, exempelvis elektronik.
- Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska, då det används i arbetet dagligen

Meriterande om du har erfarenhet i arbete av konstruktion/teknik, LEAN samt goda kunskaper i CAD.

Som person är du


* Problemlösande
* Strukturerad
* Analytisk


Övrig information


* Start: 15e augusti eller enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Alvik, Luleå till viss del remote.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
This is where you save and sustain lives

Hillrom is now a part of Baxter. At Baxter, we are deeply connected by our mission. No matter your role at Baxter, your work makes a positive impact on people around the world. You'll feel a sense of purpose throughout the organization, as we know our work improves outcomes for millions of patients.

Baxter's Products and therapies are found in almost every hospital worldwide, in clinics and in the home. For over 85 years, we have pioneered significant medical innovations that transform healthcare. Together, we create a place where we are happy, successful and inspire each other. This is where you can do your best work.

Join us at the intersection of saving and sustaining lives—where your purpose accelerates our mission. Read more about Baxter: https://www.baxter.se/sv Visa mindre

Jordningsingenjör

Ansök    Mar 17    Sweco AB (Publ)    Elingenjör
Är du handlingskraftig, vill utvecklas och har bra samarbetsförmåga? Välkommen att söka tjänsten som jordningsingenjör på Sweco! Just nu stärker vi vårt kunniga team Transmission till några av våra orter i norr (Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå). Varför jobba hos oss?   På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar v... Visa mer
Är du handlingskraftig, vill utvecklas och har bra samarbetsförmåga? Välkommen att söka tjänsten som jordningsingenjör på Sweco!

Just nu stärker vi vårt kunniga team Transmission till några av våra orter i norr (Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå).

Varför jobba hos oss?  

På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt - både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån - genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det också viktigt att ha roligt på jobbet!

Du kommer att ingå i ett brett nätverk av engagerade kollegor bestående av professionella tekniker, specialister och ledare. För oss är erfarenhetsutbyte och att bygga goda samarbeten med våra kunder en naturlig del i vårt arbete.

Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i några av Nordens största samhällsprojekt i alla skeden - en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Då vi är etablerade i en rad europeiska länder erbjuder vi dig även möjligheten till internationella samarbeten.

Din framtida roll 

I din roll som jordningsingenjör ingår bland annat:


• Arbeta med Steg- och Beröringsspänningsmätningar runt om i Sverige
• Planera för Steg- och Beröringsspänningsmätningar
• Arbeta med jordningsfrågor i olika sammanhang

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har:


• Erfarenhet av Steg- och Beröringsspänningsmätningar
• Erfarenhet av jordtagsmätningar
• Vi tror att du är högskoleingenjör inom elkraftområdet, alternativt kan du via branschrelaterad arbetslivserfarenhet eller utbildningar erhållit motsvarande kunskaper
• Vana eller vilja att resa i tjänsten och kan ibland jobba långa dagar
• Behörighet att arbeta i säkerhetsklassade uppdrag

Vem är du?

Som person är du handlingskraftig, har bra samarbetsförmåga och lätt för att ta kontakt med nya människor. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Du är bra på att organisera och följa upp ditt arbete, och det är viktigt för dig att leverera med kvalitet och i enlighet med kommunicerade förväntningar.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta

Håkan Bringsell på +46 703557783 eller via [email protected] , rekryterande gruppchef

Amir Sajedi på +46 705880991 eller via [email protected] , regionchef

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot din ansökan!


Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com. Visa mindre

Elektronikingenjör

Ansök    Maj 1    Adecco Sweden AB    Elingenjör
Elektronikingenjör till Ionautics Vill du utveckla högteknologiska produkter till kunder över hela världen? Vill du vara i framkant och utvecklas? Då är du den vi söker till vårt utvecklingsbara ingenjörsteam vid Piteålabbet. Ionautics utvecklar utrustning som gör det möjligt att tillämpa senaste forskningen för att förenkla processer inom industrin. Kärnan i vår verksamhet är plasmaprocesser inom ytbeläggningsteknik, med syfte att minska ädelmetallanv... Visa mer
Elektronikingenjör till Ionautics

Vill du utveckla högteknologiska produkter till kunder över hela världen?
Vill du vara i framkant och utvecklas?
Då är du den vi söker till vårt utvecklingsbara ingenjörsteam vid Piteålabbet.

Ionautics utvecklar utrustning som gör det möjligt att tillämpa senaste forskningen för att förenkla processer inom industrin. Kärnan i vår verksamhet är plasmaprocesser inom ytbeläggningsteknik, med syfte att minska ädelmetallanvändningen.
Ionautics är en ledande leverantör av pulsad sprutteknik, High-Power Impulse Magnetron Sputtering (HiPIMS) teknologi. Som vi ser det - nästa generation inom tunnfilmsbeläggning. Vi bedriver verksamhet i Sverige, men säljer till kunder över hela världen för att möta deras ökade krav på prestanda och kostnadseffektivitet med våra unika produkter.

Om företaget
Vårt Piteålabb är inne i en expansiv fas då våra elektronikprodukter vinner mark över hela världen. Därför söker vi två nya kollegor som brinner för kraftelektronik, inbäddad elektronik och programmering, pulsad effektelektronik, kretskortslayout och industriella automationssystem.
Om du gillar det du läser är du sannolikt den Elektronikingenjör vi söker. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med ett engagerat team.

Om tjänsten
Som Elektronikingenjör med inriktning mot kraftelektronik har du möjlighet att självständigt vara din egen projektledare och driva och utforma nästa generations produkter. Du kommer att arbeta i en tvärfunktionell och smidig miljö, tillsammans med positiva och motiverade kollegor.

Arbetsuppgifterna är bland annat att programmera, designa och fortsätta utvecklingen av våra produkter. Tjänsten är på heltid och du blir fast anställd av Ionautics. Vi söker dig som vill bo och verka långsiktigt vid vårt utvecklingslabb i Piteå. Tjänsten präglas av självständigt arbete, support till kunder men även utvecklande dialoger med vår världsledande kompetens inom elektronikområdet.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant civil- eller högskoleingenjörsexamen. Du kan vara specialist inom digital elektronik eller kraftelektronik, nyexaminerad eller ha några års vana.
Vidare är du en självständig person som bidrar med positiv energi och driv till arbetsplatsen där du ser möjligheter och är nyfiken. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden vill komma framåt.

Viktigt för tjänsten är att du är bra på engelska i tal och skrift då flera möten är digitala med våra kunder över hela världen. Resor till kunder kan också förekomma. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Din ansökan
I denna ansökan samarbetar vi med Adecco. Vi behandlar ansökningar löpande, senaste ansökningsdag är den 18 maj 2022. Då utvärdering sker löpande ser vi gärna att du söker tjänsten redan idag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Maria Johansson, Adecco 073 684 71 50  [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord
Elektronikingenjör, Kraftelektronik, högskoleingenjör, digital elektronik, Norrbotten, Piteå, Ionautics, Adecco Visa mindre

Konstruktör och Handläggare inom elteknik till Luleå/Boden

Ansök    Maj 10    Ramboll Sweden AB    Elingenjör
Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change” - och söker nu dig som vill vara med på vår resa och arbeta för en mer hållbar framtid. Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring, och samtidigt få utvecklas vidare inom det område du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemens... Visa mer
Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change” - och söker nu dig som vill vara med på vår resa och arbeta för en mer hållbar framtid.
Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring, och samtidigt få utvecklas vidare inom det område du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden.
Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som har börjat fundera på nya utmaningar och som är intresserad av att veta mer om oss på Ramboll. Tiden är kanske inte helt rätt just nu för dig, men vi etablerar gärna en kontakt för att diskutera möjliga karriärvägar hos oss. Till den här rollen tror vi att du antingen är i början av din karriär och intresserad av att utvecklas i konsultrollen eller har några års erfarenhet inom elteknik och vill arbeta nära affären i en utvecklingsorienterad miljö för att med ditt driv och engagemang utvecklas till en affärsmässig konsult hos oss på Ramboll. Klicka på knappen ”Apply” så fortsätter vi dialogen!
Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.
Du kommer att tillhöra Installationsenheten i Luleå/Boden
Som vår nya elkonstruktör eller el-handläggare kommer du att vara en del av vår enhet i Luleå/Boden där du har drivna och kompetenta kollegor i olika roller och senioritet som arbetar för att utveckla framtidens tekniska lösningar inom elteknik. I nuläget arbetar vi främst med att designa läkemedels- och försvarsanläggningar och andra industriella etableringar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Konstruktion/projektering av el- och teletekniska installationssystem
Vara en del i arbetet med nya digitala lösningar som kan effektivisera våra arbetsmetoder samt kunna skapa nya affärsmöjligheter.
Etablera och fördjupa kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter med både befintliga och nya kunder
Samarbete med kollegor både nationellt och internationellt

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Tänker nytt och vill utmana dig själv, kunderna och branschen
Stort engagemang för hållbarhet och en hållbar samhällsutveckling
Nyfikenhet inför digitalisering och hur vi kan utveckla vårt erbjudande till gagn för våra kunder
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
Gymnasieingenjör eller YH-utbildning, alternativt relevant erfarenhet inom El-Teletekniska området som entreprenör eller installatör
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska

Välkommen till Ramboll Buildings
Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 5 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.
Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Ramboll har som ambition att vara marknadsledande inom hållbarhet. Vår gemensamma drivkraft är att bidra till en hållbar samhällsutveckling.
Låt oss veta mer om dig
Vi tar tacksam emot ditt CV eller skriv några rader om dig själv som ett första steg och ser därefter fram emot att få veta mer om dig om du har den profilen vi söker. Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdag: 2022-06-15 Visa mindre

Servicetekniker/Ingenjör inom Elkraft

Ansök    Apr 23    ABB AB    Elingenjör
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. ABB är e... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.
Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.
ABB är en av de ledande leverantörerna av produkter, system och servicetjänster inom elkraft runtom i världen. Marknaden växer och vi behöver bli fler. På ABB Service strävar vi efter att finnas nära våra kunder och finns därför representerade på flera orter runtom i Sverige – från Gällivare i norr till Malmö i söder. Just nu söker vi serviceingenjörer inom elkraft till Skellefteå, både seniora och juniora. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som ökar driftsäkerhet, tillgänglighet och lönsamhet samt minskar miljöpåverkan i kundens produktionsanläggningar. Vi täcker in hela anläggningens livscykel och hjälper våra kunder att arbeta med ständiga förbättringar.
Vill du ha ett omväxlande och fritt arbete inom en riktig framtidsbransch? Har du tidigare arbetat som elektriker, installatör eller liknande och vill vidareutvecklas inom kraftteknik, service och underhåll på en avdelning i tillväxt?
I denna roll rapporterar du till Service Manager.


Dina ansvarsområden
Du får ägna dig åt avhjälpande och förebyggande underhåll av brytare, reläskydd, UPS och övrig utrustning i ställverksanläggningar.
Du kommer att delta vid idrifttagningar av ställverk.
Du fungerar som säljstöd och resurs i offertarbete, bland annat för uppgraderingar och ombyggnader av kraftutrustningar.
Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.Din bakgrund
Du har erfarenhet som serviceingenjör alternativt som elektriker.
Du kan läsa såväl mekaniska som elektriska ritningar och är du även en van användare av mätutrustningar i ställverksmiljö är det meriterande.
Erfarenhet av att ha arbetet med liknande produkter tidigare inklusive ABB:s kraftprodukter är meriterande.
Erfarenhet av anläggningskonstruktion, idrifttagning och provning är meriterande. Kunskaper om reläskydd, UPS och 61850 protokoll är meriterande.
Du har B-körkort, kan använda dator inom arbetet och vet hur man hanterar och tolkar mätdata.
Du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.
Som person är du social, noggrann och sätter alltid arbetssäkerheten främst.
Du har ett gott humör och en öppen och inkännande inställning till kunder och kollegor.
Eftersom resor ingår i tjänsten är det viktigt att du trivs med en rörlig tillvaro.Mer om oss
Rekryterande chef Hans-Göran Mjöberg, +46 313-39 25 07, Teamleader Mikael Widmark +46 910-77 08 11 , svarar gärna på dina frågor. Fackliga representanter: Sveriges Ingenjörer: Radek Kapica +4660-19 53 26; Unionen: Hannah Norén, +4621-34 23 01; Ledarna: Lenny Larsson, +4621-32 85 47. Övriga frågor ställs till Recruitment consultant Andreas Christiansen +46 733-51 27 46.
Välkommen med din ansökan senast 22 maj 2021. Urvalet görs löpande. Din ansökan skall innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.
Vi ser fram emot din ansökan. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com. Visa mindre

Junior Producibility Engineer till Ericsson

Ansök    Jul 21    Academic Work Sweden AB    Elingenjör
Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta på ett företag som ligger i framkant gällande den tekniska utvecklingen? Här erbjuds du en tjänst där dina utvecklingsmöjligheter är stora och där du kommer arbeta med en unik och värdefull kompetens. Nu söker vi dig som tillsammans med Ericsson vill fortsätta driva den tekniska utvecklingen framåt! Vi jobbar med löpande urval, skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Vi söker nu för Ericssons räkni... Visa mer
Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta på ett företag som ligger i framkant gällande den tekniska utvecklingen? Här erbjuds du en tjänst där dina utvecklingsmöjligheter är stora och där du kommer arbeta med en unik och värdefull kompetens. Nu söker vi dig som tillsammans med Ericsson vill fortsätta driva den tekniska utvecklingen framåt! Vi jobbar med löpande urval, skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu för Ericssons räkning en Producibility Engineer på heltid. Tjänsten är långsiktig, du kommer erbjudas en anställning om 6 månader och blir därefter, om samarbetet är uppskattat från bådas håll, förlängd på uppdraget och på sikt även överrekryterad direkt till Ericsson.

Ericsson är ett världsföretag i teknikens framkant. Här får du möjlighet att arbeta på en internationell nivå men med basen i Kumla. På sajten i Kumla arbetar man främst med kretskort och 5G och här arbetar idag av cirka 120 medarbetare. Du kommer tillhöra ett team av 6 kollegor och avdelningen Producability design. I teamet är samarbetet högt och här lär man sig av varandra, delar erfarenheter och kunskaper på ett prestigelöst sätt. I rollen kommer du även ha mycket kontakt och samarbete med konstruktörer samt de producerande sajterna.

På Ericsson är personalomsättningen låg och här har många arbetat länge. Innanför väggarna finns därför kollegor med hög teknisk kompetens, och därmed möjligheter för dig att ta lärdom av.

Du erbjuds


* En tjänst där du får arbeta med en unik kompetens
* Ett team med hög teknisk kompetens med stora möjligheter att utvecklas


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som Producibility Engineer kommer du att arbeta i produktutvecklingsprojekt med att utveckla och förbättra krets-och mönsterkort. Din roll är att säkerhetsställa att produkterna kommer kunna hålla en hög kvalitetsnivå och blir möjliga att producera i volym till rätt kostnad. Eftersom du är involverad tidigt är du med och påverkar den slutgiltiga produkten. En stor del av rollen kommer innebära samverkan och dialog med konstruktörer och produktionssajterna- samarbete är därför mycket viktigt.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Granska konstruktioner för att hitta kommande problem i produceringen
* Uppdatera konstruktörerna med designregler
* Lyssna av, påverka och föra dialog med de olika diciplinerna
* Upprätta kravspecifikation för produkten
* Vid behov besöka produktionssajterna (exempelvis Estland & Kina)

VI SÖKER DIG SOM
* Har en teknisk civilingenjörsexamen, inom exempelvis elektronik, material eller process
* Har ett gediget intresse för teknik
* Har goda kunskaper i engelska, muntlig och skriftlig. Detta då majoriteten av dina samarbeten kommer att ske på engelska
* Har goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.
* Kan uppvisa utdrag ur belastningsregistret

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet av liknande arbete
* Arbetat inom en producerande verksamhet
* Har arbetat och/eller kommit i kontakt med konstruktörsverktyg så som CAD


Som person:


* Har lätt för att samarbeta med andra personer- detta är viktigt eftersom rollen till stor del handlar om samverkan med andra intressenter
* Är initiativtagande- eftersom du verkar i en bransch som hela tiden blickar framåt utvecklingsmässigt
* Är problemlösande- då du i din roll ska verka för att förebygga problem som kan uppstå i produktionen
* Har skinn på näsan och kan stå på dig i din sakfråga, samtidigt som du även är ödmjuk


Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ericsson vill satsa på dig och din kompetens, vi ser gärna att du siktar mot en långsiktig roll hos Ericsson.

I din ansökan vill vi gärna att du motiverar ditt tekniska intresse och varför du skulle passa in hos Ericsson.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kumla
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ericssons önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Ericsson Visa mindre

Elkraftsingenjörer norra Sverige – Vattenfall Services

Ansök    Mar 11    Vattenfall AB    Elingenjör
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services. Är du elkraftsingenjör och intresserad av en ny utmaning? Vattenfall Services söker elkraftsingenjörer till Jokkmokk, Luleå, Sk... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.
Är du elkraftsingenjör och intresserad av en ny utmaning? Vattenfall Services söker elkraftsingenjörer till Jokkmokk, Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik.
Som elkraftsingenjör i vår avdelning är ditt tekniska fokus kontrollanläggningssystem som används i elkraftsanläggningar för eldistribution och industriell verksamhet. Här är exempel på arbetsuppgifter/ansvar som kan komma att ingå beroende av vilken teknisk erfarenhet du har idag:
>> Underhållsprovning av reläskydd
>> Idrifttagning, konfigurering och provning av elanläggningar/kontrollanläggningar
>> Felsökning och reläomställningar
>> Arbete med fjärr- och övrig stationsutrustning
>> Jordtagsmätning, starkströmsmetoden
>> Konstruktionsanpassningar (i samband med idrifttagning)
>> Anläggningskonstruktion i CAD-miljö
>> Kontroll och renritning av befintliga ritningar
>> Vid behov anta en roll som ledare för mindre projekt inom ditt teknikområde.
Dina kvalifikationer
>> Eftergymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom elkraft
>> Erfarenhet av elkraftsanläggningar, schemaläsning, konfigurering av reläskydd
>> Mycket bra IT- och datorvana
>> Goda kunskaper i svenska och engelska
>> B-körkort.
Meriterande är
>> Erfarenhet av arbete med elkraftsanläggningar 20-400 kV
>> Kunskap om reläskyddsfilosofi, konfigurering samt erfarenhet av CAD-baserad miljö
>> Erfarenhet av SDH/PDH, optofiber, radio, IEC61850, IP-nätverk, fjärrkontroll- och kontrollutrustning, gärna med fjärrkontroller (RTU).
Vi söker elkraftsingenjörer till Vattenfall Services i Jokkmokk, Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik – ange önskad ort. Oavsett placeringsort så ingår återkommande tjänsteresor.
Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senast den 12 april, 2021.
Kontaktperson rekryterande chef Bertil Jacobsson
Fackliga representanter
Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Dessa tjänster är säkerhetsklassade och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/ Visa mindre

Electronic Industrialization Engineer to SKF

Ansök    Dec 1    Academic Work Sweden AB    Elingenjör
Do you consider yourself to be an experienced electronics engineer? Do you want to take the next step in you career and be a part of a global organization? In this role you will be part of a team that develops and manufactures SKFs Connected technologies products that fit into SKFs digitalization platform. Take the opportunity to be a part of SKF - read more and apply today. OM TJÄNSTEN SKF Connected Technologies provides a range of offers covering condi... Visa mer
Do you consider yourself to be an experienced electronics engineer? Do you want to take the next step in you career and be a part of a global organization? In this role you will be part of a team that develops and manufactures SKFs Connected technologies products that fit into SKFs digitalization platform. Take the opportunity to be a part of SKF - read more and apply today.

OM TJÄNSTEN
SKF Connected Technologies provides a range of offers covering condition monitoring, load and rotation sensing, online systems, mobile systems, wireless systems and numerous software solutions, which are now designed specifically to enable rotation equipment performance offers and scalability. In Luleå you will be a part of an office with about 50 colleagues that are waiting for you to be a part of a company that have helped develop industries and improve everyday life since 1907.You are offered


* Work in a global organization that offers many different opportunities for professional development.
* The possibility to work in a fast paced, innovative environment with focus on the latest technology.


Read more about how an employment at SKF will support your career here.

ARBETSUPPGIFTER
You will be a part of a truly international and open team. The role includes travels in Europe and you will work in agile project teams with all internal and external stakeholders, and you will involve yourself in the whole product lifecycle.


* You take the products from engineering to series production.
* Define and select manufacturing and integration processes for our electronic products to guarantee their robustness.
* Define and implement all the tests and in-line controls to qualify the assembly reliability of the PCBA, sensors, enclosures & modules manufactured.
* Involve yourself pro-actively in early development phases of projects, provide manufacturing requirements and establish the design recommendations in order to guaranty the feasibility in production.
* Take the ownership for establishing and maintaining the manufacturability of products, both internally and at subcontractors.
* Establish and maintain efficient work cooperation with suppliers.


VI SÖKER DIG SOM
* You have an educational background within Electronics Engineering, preferably a master’s degree.
* You have at least two years experience in electronic industrialization and testing, preferably in an automotive, railway or aeronautical sector.
* A technical expertise in PCB / PCBA manufacturing processes is a strong asset.
* Manage English writing and speaking is mandatory.

It would be beneficial if you also had experience with Quality tools, DFx, 6Sigma DfSS or DMAIC and Testing and Verification.

As a person you are:
* Good at building relationships
* Good at taking initiative
* Cooperative
* Solutions-oriented

Other information


* Start: Immediately
* Work extent: Full time
* Location: Luleå
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from SKF that all questions regarding the position are handled by
Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Read more about SKF{target="_blank"} by following the link. Visa mindre

Experienced Electronic Industrialization Engineer to SKF

Ansök    Okt 27    Academic Work Sweden AB    Elingenjör
Do you consider yourself to be an experienced electronics engineer? Do you want to take the next step in you career and be a part of a global organization? In this role you will be part of a team that develops and manufactures SKFs Connected technologies products that fit into SKFs digitalization platform. Take the opportunity to be a part of SKF - read more and apply today. OM TJÄNSTEN SKF Connected Technologies provides a range of offers covering condi... Visa mer
Do you consider yourself to be an experienced electronics engineer? Do you want to take the next step in you career and be a part of a global organization? In this role you will be part of a team that develops and manufactures SKFs Connected technologies products that fit into SKFs digitalization platform. Take the opportunity to be a part of SKF - read more and apply today.

OM TJÄNSTEN
SKF Connected Technologies provides a range of offers covering condition monitoring, load and rotation sensing, online systems, mobile systems, wireless systems and numerous software solutions, which are now designed specifically to enable rotation equipment performance offers and scalability. In Luleå you will be a part of an office with about 50 colleagues that are waiting for you to be a part of a company that have helped develop industries and improve everyday life since 1907.You are offered


* Work in a global organization that offers many different opportunities for professional development.
* The possibility to work in a fast paced, innovative environment with focus on the latest technology.


Read more about how an employment at SKF will support your career here.

ARBETSUPPGIFTER
You will be a part of a truly international and open team. The role includes travels in Europe and you will work in agile project teams with all internal and external stakeholders, and you will involve yourself in the whole product lifecycle.


* You take the products from engineering to series production.
* Define and select manufacturing and integration processes for our electronic products to guarantee their robustness.
* Define and implement all the tests and in-line controls to qualify the assembly reliability of the PCBA, sensors, enclosures & modules manufactured.
* Involve yourself pro-actively in early development phases of projects, provide manufacturing requirements and establish the design recommendations in order to guaranty the feasibility in production.
* Take the ownership for establishing and maintaining the manufacturability of products, both internally and at subcontractors.
* Establish and maintain efficient work cooperation with suppliers.


VI SÖKER DIG SOM
* You have an educational background within Electronics Engineering, preferably a master’s degree.
* You have at least five years experience in electronic industrialization and testing, preferably in an automotive, railway or aeronautical sector.
* A technical expertise in PCB / PCBA manufacturing processes is a strong asset.
* Manage English writing and speaking is mandatory.

It would be beneficial if you also had experience with Quality tools, DFx, 6Sigma DfSS or DMAIC and Testing and Verification.

As a person you are:
* Good at building relationships
* Good at taking initiative
* Cooperative
* Solutions-oriented

Other information


* Start: Immediately
* Work extent: Full time
* Location: Luleå
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from SKF that all questions regarding the position are handled by
Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Read more about SKF{target="_blank"} by following the link. Visa mindre

El- & Instrumentingenjör till Hybrits pilotanläggning för direktreduktion

Ansök    Okt 12    HYBRIT Development AB    Elingenjör
HYBRIT Development AB är ett gemensamt initiativ ägt av de tre företagen LKAB, SSAB och Vattenfall. Målet med Hybritinitiativet är att ta fram världens första fossilfria malmbaserade järn- och ståltillverkning. Vätgasbaserad direktreduktion av järnmalm är en central del av HYBRITs tekniska utvecklingsarbeten och försök i en simulerad industriell miljö ett viktigt nästa steg. En anläggning för pilotförsök är under byggnation i Luleå och planeras tas i drift... Visa mer
HYBRIT Development AB är ett gemensamt initiativ ägt av de tre företagen LKAB, SSAB och Vattenfall. Målet med Hybritinitiativet är att ta fram världens första fossilfria malmbaserade järn- och ståltillverkning. Vätgasbaserad direktreduktion av järnmalm är en central del av HYBRITs tekniska utvecklingsarbeten och försök i en simulerad industriell miljö ett viktigt nästa steg. En anläggning för pilotförsök är under byggnation i Luleå och planeras tas i drift hösten 2020.
Försöken i pilotanläggningen kommer att genomföras kampanjvis. Varje kampanj kommer att pågå under ett flertal (4-8) veckor då anläggningen producerar dygnet runt. Kampanjarbetet är av operativ karaktär och genomförs med både skiftgångs- och dagtidspersonal. Mellan kampanjerna kommer arbetet ske dagtid.
Om tjänsten
Tjänsten El- & Instrumentingenjör ingår i en grupp som ansvarar för drift, underhåll och utveckling av HYBRITs pilotanläggning och rapporterar till chefen för driftorganisationen. Gruppen består idag av fem medarbetare med huvudfokus på att säkerställa en säker och effektiv drift, underhåll och utveckling av anläggningen och att föra HYBRITs utvecklingsarbete gemensamt med andra forskningsresurser framåt i strävan mot en fossilfri framtid.
Då vi är en liten organisation så är tjänsten en kombination som elanläggningsansvarig, eldriftsledare, elinstallatör och instrumentingenjör. I rollerna ingår ansvaret för att verksamheten inom pilotanläggningen bedrivs i enlighet med arbetsmiljö- och ellagstiftningen. Inom pilotanläggningen finns såväl högspännings- som lågspänningsanläggningar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ansvara för att de elinstallationsarbeten som utförs inom pilotanläggningen uppfyller gällande förordningar och föreskrifter samt uppfyller god elsäkerhetsteknisk praxis
Skapa rutiner och arbetssätt för elsäkerhetsarbetet samt ansvara för egenkontrollprogrammet för anläggningen
Arbeta praktiskt med el- och instrumentinstallationer i anläggningen
Underhåll av befintliga anläggningsdelar med inriktning mot el och automation
Arbete med gasanalys, vilket innebär underhåll, kontroll och kalibrering av fasta och mobila processgasanalysatorer

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleingenjörsutbildning inom elprogrammet eller motsvarande utbildning med längre arbetslivserfarenhet inom området. Du innehar en full auktorisation – A eller auktorisation lågspänning – AL. Det är meriterande om du har andra kunskaper, utbildningar eller behörigheter med inriktning mot processtyrsystem, instrumentering, svagströmsanläggningar eller ställverksarbete.
Som person har du förmåga att självständigt driva arbete framåt, liksom att samarbeta nära de andra kollegorna i teamet. Vi söker dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett elsäkerhetstänk i att allt arbete vid anläggningen kan utföras säkert. Vidare är du ansvarstagande, kan prioritera arbete effektivt samt har erfarenhet av att skapa säkra arbetsrutiner utifrån gällande lagar och föreskrifter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är Luleå och skiftarbete kan periodvis förekomma. B-körkort är ett krav.
Mer information:
Kontakta gärna Per Hellberg 070-299 1933 alternativt [email protected]
Sista ansökningsdag är: 30 oktober 2020
Skicka din ansökan till: [email protected]
Behandling av personuppgifter
Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som till exempel namn, personnummer och adress. Syftet med detta är att kunna behandla din ansökan om jobb hos oss.
Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Genom att du ansöker om jobb hos oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att sparas under tiden som rekryteringsprocessen pågår men kommer därefter att raderas.
De personuppgifter vi behandlar om dig kommer varken att delas eller överföras till ett land utanför EU.
Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta HR på Hybrit. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen. Visa mindre

Uppdragsledare inom Elteknik

Ansök    Sep 10    Ramboll Sweden AB    Elingenjör
Vi erbjuder dig möjligheten att använda din affärsmässighet och kompetens för att driva framtidens hållbara projekt med oss på Ramboll.För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har gedigen erfarenhet inom eltekniksområdet och vill fortsätta att utvecklas på ett internationellt bolag . Om du är vår nya uppdragsledare - klicka på knappen ”Apply” nedan. Inviting bright minds Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspi... Visa mer
Vi erbjuder dig möjligheten att använda din affärsmässighet och kompetens för att driva framtidens hållbara projekt med oss på Ramboll.För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har gedigen erfarenhet inom eltekniksområdet och vill fortsätta att utvecklas på ett internationellt bolag . Om du är vår nya uppdragsledare - klicka på knappen ”Apply” nedan.
Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.
Du kommer att tillhöra vår installationsenhet i Luleå/Boden
Som vår nya uppdragsledare kommer du att vara en del av vår förändringsresa där vi ser digitalisering, automatisering och internationella samarbeten kommer vara några av nycklarna. Vår installationsgrupp är i en tillväxtfas där du kommer bli en av nyckelpersoner och få stor möjlighet till egen utveckling. Vi har nya fräscha lokaler i Luleå som ligger trevligt beläget vid Köpmanstorget.


På Ramboll arbetar vi i en spännande mix av kunder, där du som uppdragsledare kommer få möjlighet att både arbeta i små och stora uppdrag, lokalt samt nationellt
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:


Uppdragsledning av eltekniksuppdrag och/eller multidisciplinära uppdrag
Arbeta med marknadsbearbetning och driva Rambolls affär framåt, både med befintliga och nya kunder
Mentorskap till juniora medarbetare

Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:


Du har gedigen erfarenhet inom Elteknik
Du har erfarenhet av uppdragsledning och/eller projektledning
Du talar och skriver flytande svenska och engelska

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.
Välkommen till Ramboll Buildings
Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 5 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.
Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.
Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den
2020-10-11 ? Visa mindre

Junior projektör inom Elteknik

Ansök    Sep 10    Ramboll Sweden AB    Elingenjör
Vi erbjuder dig möjligheten att använda ditt driv och vilja för att vara med och bygga framtidens hållbara samhälle med oss på Ramboll. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har nyligen avslutat din utbildning inom Elteknik och sugen på att börja din karriär i ett konsultföretag med hållbarhet, digitalisering och internationella samarbeten på agendan . Om du är vår nya juniora projektör - klicka på knappen ”Apply” nedan. Inviting bright... Visa mer
Vi erbjuder dig möjligheten att använda ditt driv och vilja för att vara med och bygga framtidens hållbara samhälle med oss på Ramboll. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har nyligen avslutat din utbildning inom Elteknik och sugen på att börja din karriär i ett konsultföretag med hållbarhet, digitalisering och internationella samarbeten på agendan . Om du är vår nya juniora projektör - klicka på knappen ”Apply” nedan.
Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.
Du kommer att tillhöra vår installationsenhet i Luleå/Boden
Som vår nya juniora projektör kommer du att vara en del av vår installationsenhet i Luleå/Boden som består av en mix av juniora och seniora medarbetare inom Elteknik och VVS. Vi har nya fräscha lokaler som ligger trevligt beläget vid Köpmanstorget
På Ramboll kommer du få möjlighet att utvecklas tillsammans med våra seniora medarbetare och du kommer få möjlighet att utvecklas för att kunna ta dina nästa steg i karriären hos ossl
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Projektering inom Elteknik
Samarbeta med andra för att leverera i Rambolls projekt
Möjlighet att samarbeta med kollegor på andra kontor i Sverige och i världen
Möjlighet att hjälpa till i den pågående digitaliserings- och automatiseringsresa på Ramboll

Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:
Du har nyligen tagit examen från din eftergymnasiala utbildning inom Elteknik
Du har ett intresse och driv för att lära dig mer om projektering
Du har en god kommunikativ och social förmåga
Du har haft engagemang eller arbete vid sidan av dina studier (meriterande)
Du talar och skriver flytande svenska och engelska

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.
Välkommen till Ramboll Buildings
Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 5 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.
Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.
Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den
2020-10-11. Visa mindre

Projektör inom Elteknik

Ansök    Sep 10    Ramboll Sweden AB    Elingenjör
Vi erbjuder dig möjligheten att använda ditt driv för att vara med och bygga framtidens hållbara samhälle med oss på Ramboll. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har arbetat något år inom elprojektering och är nu sugen på att ta nästa steg i karriären. Om du är vår nya projektör - klicka på knappen ”Apply” nedan. Inviting bright minds Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara m... Visa mer
Vi erbjuder dig möjligheten att använda ditt driv för att vara med och bygga framtidens hållbara samhälle med oss på Ramboll. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har arbetat något år inom elprojektering och är nu sugen på att ta nästa steg i karriären. Om du är vår nya projektör - klicka på knappen ”Apply” nedan.

Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår installationsenhet i Luleå/Boden
Som vår nya projektör kommer du att vara en del av vår installationsenhet i Luleå/Boden som består av en mix av juniora och seniora medarbetare inom Elteknik och VVS. Vi har nya fräscha lokaler som ligger trevligt beläget vid Köpmanstorget. På Ramboll kommer du få möjlighet att utvecklas tillsammans med våra seniora medarbetare och du kommer få möjlighet att utvecklas för att kunna ta dina nästa steg i karriären hos oss

På Ramboll arbetar vi i en spännande mix av kunder, där du som projektör kommer få möjlighet att både arbeta i små och stora uppdrag, lokalt samt nationellt


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Projektering inom Elteknik
· Samarbeta med andra för att leverera i Rambolls projekt
· Möjlighet att samarbeta med kollegor på andra kontor i Sverige och i världen
· Möjlighet att hjälpa till i den pågående digitaliserings- och automatiseringsresa på Ramboll

Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:


· Du har erfarenhet av projektering inom Elteknik
· Du har en god kommunikativ och social förmåga
· Du har ett intresse för kunddialogen och vill utveckla din affärsmässiga förmåga
· Du talar och skriver flytande svenska och engelska

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.


Välkommen till Ramboll Buildings
Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 5 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.


Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den
[2020-10-11]. Visa mindre

Erfaren elkonstruktör mot uppdragsledning

Ansök    Jul 1    Academic Work    Elingenjör
Vi söker nu en elkonstruktör med ambitioner att bli uppdragsledare till Rejlers i Luleå. Kanske är du en konstruktör idag och vill vidareutvecklas? Då är detta en passande möjlighet för dig! Sök redan idag då intervjuer sker löpande! OM TJÄNSTEN Reljers har ca 300 medarbetare nationellt från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Deras expertis ligger inom mekanik, el/automation, process/anläggning och de arbetar med flera ledande aktörer i... Visa mer
Vi söker nu en elkonstruktör med ambitioner att bli uppdragsledare till Rejlers i Luleå. Kanske är du en konstruktör idag och vill vidareutvecklas? Då är detta en passande möjlighet för dig! Sök redan idag då intervjuer sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Reljers har ca 300 medarbetare nationellt från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Deras expertis ligger inom mekanik, el/automation, process/anläggning och de arbetar med flera ledande aktörer inom industi. Som elkonstruktör kommer du ingå i ett multidisciplinärt team bestående av de kompetensområdena och arbeta med några av de ledande bolagen inom industri. Uppdragen kan variera från enstaka mindre projekt till kompletta leveranser.

Du erbjuds


* Möjligheten att arbeta med den senaste tekniken
* Arbete i ett familjeföretag med korta beslutsvägar
* En arbetsplats med hög trivsel där personalen tenderar att stanna länge


ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:


* Projektgenomgång av aktuellt uppdrag
* Skapa kundsspecifika lösningar
* Ta fram bygghandlingar innehållande bl.a. planritningar för kanalisation, belysning, kraft, nätverk, kretsscheman för ställverk/elcentral och tekniskbeskrivning


VI SÖKER DIG SOM
* Har universitet alternativt högskoleutbildning inom el
* Minst 2 års arbetslivserfarenhet av industrin, gärna som elektriker
* Behärskar vanligt förekommande konstruktionsverktyg i branschen som Elprocad, Autocad och Elvis
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* B-körkort

Som person är du:


* Uthållighet
* Relationsskapande
* Strukturerad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Mitten av augusti eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rejlers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
För att läsa mer om Rejlers klickar du här Visa mindre

Konstruktör och Uppdragsledare inom Allmän El till Luleå och Boden

Ansök    Dec 16    ÅF AB    Elingenjör
Om jobbet Vi söker Konstruktör och Uppdragsledare inom Allmän El till Luleå och Boden! EL-sektionen består av såväl juniora som seniora konsulter och vårt arbetsklimatet präglas av teamwork och en stark framåtanda. Vi drivs av att leverera stora som små projekt, med hög kvalitet till våra kunder. Våra projekt är både är roliga och utmanande och våra kunder finns bland annat inom Fastigheter, Industri, Skolor, Sjukhus mm. Hos oss får du följa projekten frå... Visa mer
Om jobbet
Vi söker Konstruktör och Uppdragsledare inom Allmän El till Luleå och Boden!
EL-sektionen består av såväl juniora som seniora konsulter och vårt arbetsklimatet präglas av teamwork och en stark framåtanda. Vi drivs av att leverera stora som små projekt, med hög kvalitet till våra kunder. Våra projekt är både är roliga och utmanande och våra kunder finns bland annat inom Fastigheter, Industri, Skolor, Sjukhus mm.
Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning och arbeta med alla installationssystem inom El. Jobbet innebär stor frihet och stort ansvar med uppbackning av kompetenta kollegor. Som konstruktör hos oss får du arbeta med helheten. I arbetet som konstruktör ingår att arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och CAD-ritningar eller att ta fram tekniska handlingar och ritningar för El.
Väljer du att arbeta som uppdragsledare arbetar du med att genomföra utredningar och att projektera anläggningar för kraft, belysning, passage, telesystem m.fl. Du arbetar också med upphandlingar, samt installationssamordning kontroll och besiktning.

Vem är du?
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling.
Som El-konstruktör ser vi gärna att;

Du är högskoleingenjör alternativt har du annan eftergymnasial utbildning eller bakgrund som elektriker
Du bör ha minst fem års erfarenhet inom El-området
Du arbetar idag som konsult eller som ledande montör hos elektriker eller entreprenör
Du har goda kunskaper i svenska/engelska i tal och skrift

Som uppdragasledare ser vi gärna att;

Du är högskoleingenjör alternativt har du annan eftergymnasial utbildning eller bakgrund som elektriker
Du bör ha minst fem års erfarenhet inom El-området
Gärna som konsult eller entreprenör
Du arbetar idag självständigt med projektering och uppdragsledning som konsult eller med arbetsledning som entreprenör
Du har direktkontakt med beställare, konsulter samt entreprenörer och trivs med denna inriktning på din tjänst
Du har erfarenhet av att jobba mot budget och leda projekten i mål tillsammans med dina medarbetare

Som person gillar du att jobba såväl självständigt som i grupp. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga och nyfikenhet för teknik. Vidare är du är bra på att kommunicera, både muntligt och skriftligt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans! Vi är duktiga på att hålla balans mellan arbete och fritid. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdsbidrag med mera.
Dessutom är det viktigt för oss att du som medarbetare kan vidareutveckla dig, därför har vi tydliga karriärvägar inom AFRY. Låt oss höra vilken som skulle kunna bli din? Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! 
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
Visste du att AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Hur häftigt är inte det? 

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Projektör inom Elteknik

Ansök    Dec 19    Ramboll Sverige AB, Luleå    Elingenjör
Vi erbjuder dig möjligheten att använda din kompetens och din initiativförmåga  för att lösa komplexa problem tillsammans med dina kollegor på Ramboll. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har ett par års erfarenhet inom det eltekniska gebitet och känner dig redo för nästa utmaning.Om du är vår nya projektör inom elteknik - klicka på knappen ”Apply” nedan. Inviting bright minds Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinrikta... Visa mer
Vi erbjuder dig möjligheten att använda din kompetens och din initiativförmåga  för att lösa komplexa problem tillsammans med dina kollegor på Ramboll. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har ett par års erfarenhet inom det eltekniska gebitet och känner dig redo för nästa utmaning.Om du är vår nya projektör inom elteknik - klicka på knappen ”Apply” nedan.
Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.
Du kommer att tillhöra eltekniksenheten i Luleå/Boden
Som vår nya projektör inom elteknik kommer du att vara en del av vår enhet för elteknik i Luleå. Enheten är en del av affärsområdet för Installation Nord där vi gemensamt arbetar över teknikgränserna i allt från mindre lokala uppdrag till stora multidisciplinära projekt tex. flygplatser, sjukhus, projekt inom försvarsmakten. På enheten finns det goda möjligheter till intern utveckling, exempelvis mot roller som uppdragsledare eller teknikansvarig. Vi söker efter dig som vill vara med på Rambolls resa för att bygga framtidens samhälle
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Projektering av elanläggningar
Utredningar och beskrivningsarbete

Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:
Du har en utbildningsbakgrund inom relevant område (ex. Universitet/Högskola/YH/Gymnasieingenjör), alternativt flerårig erfarenhet inom området som entreprenör eller installatör
Du har minst två års erfarenhet av el-projektering, gärna med inriktning mot lågspänningsställverk, reservkraft och kraftförsörjning
Du har erfarenhet av AutoCad/MagicCAD (meriterande)
Du har goda kunskaper inom både svenska och engelska

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.
Välkommen till Ramboll Buildings
Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.
Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.
Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den
2020-02 -02. Visa mindre

Elkraftsingenjör till Rejlers!

Ansök    Mar 28    Academic Work    Elingenjör
Vill du vara med och utveckla Nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle? På Rejlers blir du en del av Energyteamet på ett växande bolag och får arbeta i en kundnära roll med mycket ansvar. Läs mer och sök redan idag! OM TJÄNSTEN På Rejlers kommer du att få jobba i olika projekt mot industrier och energibolag i Norrland med att utveckla framtidens energilösningar! Du kommer att sitta på ett större kontor i centrala Luleå tillsamman... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle? På Rejlers blir du en del av Energyteamet på ett växande bolag och får arbeta i en kundnära roll med mycket ansvar. Läs mer och sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
På Rejlers kommer du att få jobba i olika projekt mot industrier och energibolag i Norrland med att utveckla framtidens energilösningar! Du kommer att sitta på ett större kontor i centrala Luleå tillsammans med bland annat en till kollega med samma roll som du. Du blir en del av Energyteamet som idag består av 22 personer och du kommer att ha nära samarbete med dina teamkollegor i Umeå och Skellefteå.

På Rejlers får du möjlighet att utvecklas och på sikt ta dig an en projektledande roll, eller en mer specialiserad roll om det passar dig bättre. Rejlers växer, vill du vara med på denna resa?

Du erbjuds


* Möjligheten att påverka din egen utveckling
* Chans att få jobba i en kundnära roll och hjälpa dem att hitta bästa lösningsförslaget
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som elkraftingenjör kommer du att jobba i projekt hos kunder eller på kontoret utifrån behov. Du kommer exempelvis att få arbeta med:
* Konstruktion i CAD
* Idrifttagning/provning
* Projektering av kraftanläggningar eller elkraftsystem
* Projektledning och förfrågningsunderlag
* Beräkningar, selektivplaner och analyser

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning från universitet eller högskola inom Elkraft alternativt en yrkesutbildning med några års branscherfarenhet
* Har körkort B
* Behärskar god svenska och engelska för att kunna kommunicera med kunder och utföra dokumentation

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom industri eller eldistribution / produktion. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med beredning ser vi det som väldigt positivt.

Som person är du:
* Serviceinriktad
* Flexibel
* Noggrann

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, med möjlighet till flex
* Placering: Luleå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rejlers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Rejlers Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter och erbjuder tjänster som skapar värde för kunder inom områdena: Energy, Buildings, Industry, Telecom och Infrastructure. Genom att sätta samman 2 000 experter med olika kompetenser tar de fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. De finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge Visa mindre

Elingenjör till SKKAB!

Ansök    Apr 16    Academic Work    Elingenjör
Nu utökar SKKAB teamet med en elingenjör! I rollen kommer du få möjlighet att jobba brett i olika typer av projekt och är med från start till slutbesiktning. Så drivs du av att leverera jobb i högsta kvalité tillsammans med engagerade kollegor, då kan detta vara rollen för dig! Ansök idag, urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Skogs- och Kraftkonsulterna är ett konsultföretag med säte i Boden. Företaget har mångårig yrkeserfarenhet inom skogsbruk, elkraft och ... Visa mer
Nu utökar SKKAB teamet med en elingenjör! I rollen kommer du få möjlighet att jobba brett i olika typer av projekt och är med från start till slutbesiktning. Så drivs du av att leverera jobb i högsta kvalité tillsammans med engagerade kollegor, då kan detta vara rollen för dig! Ansök idag, urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Skogs- och Kraftkonsulterna är ett konsultföretag med säte i Boden. Företaget har mångårig yrkeserfarenhet inom skogsbruk, elkraft och infrastruktur. Där företagets specialitet är infrastrukturprojekt inom järnväg, väg och elkraft. Vi söker dig som är redo för nya utmaningar i rollen som Elingenjör och drivs av att arbeta självgående.

Du erbjuds


* Möjligheten att påverka din egen utveckling
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
Som elingenjör kommer du utföra projektering ute hos kunder och är en nyckelspelare i att projekten drivs framåt. Du kommer exempelvis att:


* Vara ytterst ansvarig för lösningsförslag mot beställare
* Arbeta brett med alla olika typer av projekteringsuppdrag


VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildninginom elnät, exempelivs en utbildning som elingenjör
* Behärskar svenska väl i tal och skrift
* Besitter kunskaper i Officepaketet
* Kunskaper i CAD

För rollen krävs också att du har arbetsliverfarenhet av att ha arbetat med elkraft i 3-5 år.

Som person är du:


* Bra på att samarbeta
* Noggrann
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Boden eller Luleå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer här: SKKAB. Visa mindre

Elkraftsingenjör till Rejlers!

Ansök    Apr 18    Academic Work    Elingenjör
Vill du vara med och utveckla framtidens energilösningar? Hos Rejlers har du möjligheten att utveckla både samhället men också dig själv. Du ingår i ett dynamiskt team på 22 personer som alla ingår i Energyteamet, där du och en till kollega ansvarar för att utveckla bolagets elnätslösningar på ett innovativt sätt. På sikt finns det goda möjligheter att gå upp i en projektledande roll. OM TJÄNSTEN På Rejlers kommer du att få jobba i olika projekt mot indu... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens energilösningar? Hos Rejlers har du möjligheten att utveckla både samhället men också dig själv. Du ingår i ett dynamiskt team på 22 personer som alla ingår i Energyteamet, där du och en till kollega ansvarar för att utveckla bolagets elnätslösningar på ett innovativt sätt. På sikt finns det goda möjligheter att gå upp i en projektledande roll.

OM TJÄNSTEN
På Rejlers kommer du att få jobba i olika projekt mot industrier och energibolag i Norrland med att utveckla framtidens energilösningar! Du kommer att sitta på ett större kontor i centrala Luleå tillsammans med bland annat en till kollega med samma roll som du. Du blir en del av Energyteamet som idag består av 22 personer och du kommer att ha nära samarbete med dina teamkollegor i Umeå och Skellefteå.

På Rejlers får du möjlighet att utvecklas och på sikt ta dig an en projektledande roll, eller en mer specialiserad roll om det passar dig bättre. Rejlers växer, vill du vara med på denna resa?

Du erbjuds


* Möjligheten att påverka din egen utveckling
* Chans att få jobba i en kundnära roll och hjälpa dem att hitta bästa lösningsförslaget
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som elkrafstingenjör kommer du att jobba i projekt hos kunder eller på kontoret utifrån behov. Du kommer exempelvis att få arbeta med:
* Konstruktion i CAD
* Idrifttagning/provning
* Projektering av kraftanläggningar eller elkraftsystem
* Projektledning och förfrågningsunderlag
* Beräkningar, selektivplaner och analyser

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning från universitet eller högskola inom Elkraft alternativt en yrkesutbildning med några års branscherfarenhet
* Har körkort B
* Behärskar god svenska och engelska för att kunna kommunicera med kunder och utföra dokumentation

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom industri eller eldistribution / produktion. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med beredning ser vi det som väldigt positivt.

Som person är du:
* Serviceinriktad
* Flexibel
* Noggrann

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, med möjlighet till flex
* Placering: Luleå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rejlers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter och erbjuder tjänster som skapar värde för kunder inom områdena: Energy, Buildings, Industry, Telecom och Infrastructure. Genom att sätta samman 2 000 experter med olika kompetenser tar de fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. De finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge Visa mindre