Lediga jobb som Privatekonomisk rådgivare i Luleå

Se lediga jobb som Privatekonomisk rådgivare i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Kundansvarig Premiumrådgivare

Ansök    Aug 15    Swedbank AB    Privatekonomisk rådgivare
Har du en passion för kundrelationer och att jobba med helhetsaffären? Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: - Ge finansiell rådgivning till privatpersoner avseende placeringar, krediter, pensioner och försäkringar - Ge finansiell rådgivning till företag med placeringsbara tillgångar - Skapa nätverk med specialister och samarbetspartners för att stödja kundens hela affär - Proaktivt bearbeta den egna kundbasen samt prospektera för att hitta ny... Visa mer
Har du en passion för kundrelationer och att jobba med helhetsaffären?


Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:

- Ge finansiell rådgivning till privatpersoner avseende placeringar, krediter, pensioner och försäkringar

- Ge finansiell rådgivning till företag med placeringsbara tillgångar

- Skapa nätverk med specialister och samarbetspartners för att stödja kundens hela affär

- Proaktivt bearbeta den egna kundbasen samt prospektera för att hitta nya kunder

- Samarbeta med kollegor inom både privat- och företagsaffären

I denna roll behöver du:

- Swedsec Rådgivarlicens, Swedsec Bolånelicens och Försäkringsdistributionsrätt Liv Privat /IDD

- Gedigen erfarenhet inom placeringar, kreditgivning, pensioner och privata försäkringar

- Vara en självgående, strukturerad, relationsskapande lagspelare som gillar att göra affärer

Detta erbjuder vi dig som börjar arbeta hos oss:
- En öppen, enkel och omtänksam kultur.
- Möjlighet att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder.
- En internationell, hållbar och inkluderande arbetsmiljö.
- Utvecklingsmöjligheter och avancemang i din karriär.
- Flexibla arbetsmöjligheter.

- Tillgång till koncernens prestationsprogram, pensionsplan, valfri sjukförsäkring och andra förmåner (https://www.swedbank.com/sv/jobba-hos-oss/ersattning-och-formaner.html).Bli en del av vårt team och...
bli en del av ett team med professionella kollegor, som arbetar tillsammans för att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt, maximera kundnöjdheten och bidra till Swedbanks position i samhället.” Jenny Stadin, din framtida chef

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2023-09-03.
Arbetsplats: Luleå

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Jenny Stadin, +46 920 391 54

SACO: Camilla Ivarsson, +46 8-58594437

Finansförbundet: Stina Forsman, + 46 76 127 50 89

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre

Privatrådgivare Bank

Är du serviceinriktad och gillar att skapa goda kundrelationer? Nu söker vi en Privatrådgivare som vill vara med på vår resa och utveckla vår bankverksamhet i Luleå. Om dig Vi letar efter dig som med driv och engagemang vill vara med och utveckla vår bankverksamhet i Luleå. Som person är du affärs- och lösningsorienterad och för dig är det en självklarhet att ge god service med kunden i fokus. Du är social och lyhörd och strävar alltid efter att göra kun... Visa mer
Är du serviceinriktad och gillar att skapa goda kundrelationer? Nu söker vi en Privatrådgivare som vill vara med på vår resa och utveckla vår bankverksamhet i Luleå.
Om dig
Vi letar efter dig som med driv och engagemang vill vara med och utveckla vår bankverksamhet i Luleå.
Som person är du affärs- och lösningsorienterad och för dig är det en självklarhet att ge god service med kunden i fokus. Du är social och lyhörd och strävar alltid efter att göra kunderna nöjda.
Vi ser att du har god samarbetsförmåga och även har förmågan att arbeta självständigt och fatta egna beslut.
Din bakgrund
Vi tror att du har några år inom bank bakom dig och att du nu vill ta chansen att utvecklas. Vi tror även att du har en akademisk bakgrund och att du är Swedsec-licensierad. Viktigast är dock att du har de personliga egenskaper som vi efterfrågar.
Om tjänsten
Tjänsten innebär att du tar hand om både befintliga och nya privatkunder. Rollen ställer krav på initiativkraft, proaktivitet och förmåga att fatta egna beslut inom ramen för bankens regelverk. Dina kunder gillar dig, inte bara för din sociala sida utan också för din kompetens samt för din förmåga till snabb återkoppling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och din arbetsplats är i Luleå.
Om oss
Vi erbjuder en arbetsplats med ett starkt varumärke och med Sveriges mest nöjda ägare. LF Norrbotten bildades redan 1848 och ägs fortfarande av våra kunder. Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss.
Din trivsel är viktig för oss och vi sätter stort värde på att skapa en vi-känsla inom bolaget. Vi uppmuntrar och främjar kompetensutveckling och erbjuder en arbetsmiljö med högt i tak med målet att bibehålla vår plats som länets ledande försäkringsbolag och med länets snabbast växande bankverksamhet.
Du får jobba i en varm miljö tillsammans med härliga kollegor där vänlighet och välmående är i fokus.
För att vi ska kunna göra det bästa för våra kunder är det viktigt att våra medarbetare mår bra på jobbet. Du får därför en arbetsgivare som arbetar för att skapa en bra balans mellan arbetsliv och fritid och som bland annat erbjuder friskvård och som med jämna mellanrum anordnar olika friskvårdsevenemang.
Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Juntti, gruppchef 0920-24 25 76 eller Johan Englund, facklig företrädare, 0920-24 25 29. Visa mindre

Private Banker

Brinner du för att göra affärer och utveckla starka kundrelationer? Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: - Bli en del av Private Banking Norrbotten. Ett drivet team som gillar att etablera, utveckla och underhålla lönsamma och starka kundrelationer med bankens mest förmögna kunder. - Utveckla den egna kundbasen genom att proaktivt bearbeta den och ansvara för ökad kundnöjdhet och lönsamhet. Självklart prospektererar du på nya kunder också! - Skap... Visa mer
Brinner du för att göra affärer och utveckla starka kundrelationer?
Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:
- Bli en del av Private Banking Norrbotten. Ett drivet team som gillar att etablera, utveckla och underhålla lönsamma och starka kundrelationer med bankens mest förmögna kunder.

- Utveckla den egna kundbasen genom att proaktivt bearbeta den och ansvara för ökad kundnöjdhet och lönsamhet. Självklart prospektererar du på nya kunder också!

- Skapa nätverk med specialister och samarbetspartners för att på bästa sätt utveckla kundens hela affär.

- Utveckla din kompetens avseende rådgivning till kunder med komplex ekonomi såsom bolagiserad privatekonomi, utlandsboende eller behov av avancerad kapitalförvaltning.

- Jobba i team och samarbeta med övriga kollegor i banken

- Utvecklas i en lärande organisation.

I denna roll behöver du:
- Erfarenhet av förmögenhetsrådgivning

- SwedSec-licens och bolånelicens. Det är meriterande om du har försäkringsutbildning

- Vara utåtriktad, resultatfokuserad och håller en hög servicenivå

- Ha en stark drivkraft och vilja att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer

- Vara är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor och lever efter bankens värderingar samt är en ambassadör för banken.

- Vara ordningsam och flexibel då vi arbetar i en föränderlig miljö

På Swedbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på respekt, inkludering och öppenhet, där varje medarbetares röst är viktig. Vi stöttar kontinuerlig utveckling. Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig. Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Som anställd ingår du i gruppgemensamt prestationsprogram och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring samt andra attraktiva förmåner. Vi arbetar genom våra värderingar: Öppen, Enkel och Omtänksam. Tillsammans levererar vi en positiv och unik upplevelse för våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad.

Bli en del av vårt team och...
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete på en tillväxtmarknad. Vi stimuleras av att utveckla befintliga och nya kundrelationer och skapa nya affärskontakter. Vi har högt i tak, driver affären, har fokus på våra mål och gillar att ge våra kunder en hög service. Samarbete, delaktighet och glädje är viktiga faktorer för framgång i vårt team. Du får ett nära ledarskap där jag vill vara ett bra stöd för dig och vi arbetar kontinuerligt med din personliga utveckling. Vi förväntar oss att du är öppen, enkel och omtänksam och att du bidrar med positiv energi och dina egna erfarenheter till teamet. Välkommen med din ansökan" -Veronica Hällkvist, din framtida chef

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2023-05-02.
Arbetsplats: Luleå

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Veronica Hällkvist +46 73 060 19 79

SACO: Henrik Joelsson+46 40 24 25 08

Finansförbundet: Stina Forsman 0910-58 31 40

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre

Lending Officer

Vill du arbeta på en av bankens mest uppskattade avdelningar? Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: - Växa och utvecklas inom lånaområdet, en av bankens kärnverksamheter - Sätta kunden i fokus - Arbeta med förbättringar för att utveckla kreditprocessen - Samarbeta med andra kollegor och mäklare genom att vara spindeln i nätet vid bostadsaffärer I denna roll behöver du: - Ett stort intresse av att ge bästa möjliga service till våra kunder - E... Visa mer
Vill du arbeta på en av bankens mest uppskattade avdelningar?
Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:


- Växa och utvecklas inom lånaområdet, en av bankens kärnverksamheter

- Sätta kunden i fokus

- Arbeta med förbättringar för att utveckla kreditprocessen

- Samarbeta med andra kollegor och mäklare genom att vara spindeln i nätet vid bostadsaffärer


I denna roll behöver du:
- Ett stort intresse av att ge bästa möjliga service till våra kunder

- En bra struktur och gillar ordning och reda

- En förmåga att se samband och är ansvarstagande

- Lätt att kommunicera i tal och skrift

- Erfarenhet av att arbeta med kundmötet

- Kunskap inom lånaområdet

- En önskan om att kombinera det bästa av två världar, administration och kundkontakt


På Swedbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på respekt, inkludering och öppenhet, där varje medarbetares röst är viktig. Vi stöttar kontinuerlig utveckling. Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig. Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Som anställd ingår du i gruppgemensamt prestationsprogram och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring samt andra attraktiva förmåner. Vi arbetar genom våra värderingar: Öppen, Enkel och Omtänksam. Tillsammans levererar vi en positiv och unik upplevelse för våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad.

Bli en del av vårt team och...
du får det bästa av två världar, både gällande administration och kundkontakt men även självständigt arbete varvat med samarbete tillsammans med dina kollegor. "Johanna Lindfors, din framtida chef

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2022-10-31.
Arbetsplats: Luleå, Norbotten

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Johanna Lindfors, +46 920 391 90

SACO: Henrik Joelsson

Finansförbundet: Gun Österberg +46 8 5859 5251

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre

Kundrådgivare

Nordea is a leading Nordic universal bank. We are helping out customers realise their dreams and aspirations - and we have done that for 200 years. We want to make a real difference for our customers and the communities where we operate - by being a strong and personal financial partner. Job ID: 14983  Kundrådgivare, Luleå Till kontoret i Luleå, söker vi nu dig som vill vara med och bidra till våra kunders framtidsplaner genom förstklassig service som u... Visa mer
Nordea is a leading Nordic universal bank. We are helping out customers realise their dreams and aspirations - and we have done that for 200 years. We want to make a real difference for our customers and the communities where we operate - by being a strong and personal financial partner.

Job ID: 14983 
Kundrådgivare, Luleå
Till kontoret i Luleå, söker vi nu dig som vill vara med och bidra till våra kunders framtidsplaner genom förstklassig service som underlättar deras vardag. När våra kunder strävar efter att nå sina mål och förverkliga sina drömmar, finns vi där för att erbjuda en relevant finansiell lösning.
Vi ser fram emot att träffa dig som trivs med att arbeta i team där vi hjälper varandra att nå framgång och skapa positiva kundupplevelser. Med ditt engagemang och din passion för att överträffa kundernas förväntningar bidrar du till att skapa framtidens relationsbank, där vi möter kunderna i nya kanaler, och på nya sätt - varhelst och närhelst det passar dem.
Om tjänsten
Som Kundrådgivare är du ofta kundens första kontakt och spelar därmed en viktig roll i att skapa positiva kundupplevelser, underlätta för kunder och hitta affärsmöjligheter. Du ger förstklassig service, tips och råd kring bankens tjänster, produkter och kanaler.  Kunderna möter du både digitalt och fysiskt på kontoret.
Dina fokusområden blir att:
* Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet, med fokus på att lösa kundens ärende direkt. 
* Med ett proaktivt arbetssätt fokusera på hitta sälj- och servicemöjligheter i kundsamtalet, och vid behov säkerställa att kunden får träffa Privatrådgivare eller Företagsrådgivare för att bidra till långsiktiga kundrelationer.
* Utifrån kundernas behov aktivt se till att de erbjuds våra olika tjänster, produkter och kanaler.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Luleå.
Vem du är
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och av att vinna kundernas förtroende och lojalitet.
Du:
* Har förmågan att sätta dig in i kundens situation, och har en naturlig fallenhet för att etablera kontakt i mötet med både kunder och kollegor.
* Stimuleras av att arbeta resultatinriktat, där du på ett skickligt sätt kopplar samman kundens behov med våra produkter och tjänster.
* Arbetar aktivt med att utveckla dina egna kompetenser och dela kunskap med kollegor, samt bidra till ett öppet och positivt klimat.

Det är meriterande om du har en akademisk utbildning och är Swedsec-licensierad. Du har professionella kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.
Om det här låter som du, tveka inte att höra av dig!
Nästa steg

Skicka in din ansökan senast den 31/12/2022. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Olsson, [email protected] eller 076-719 45 12.

I Nordea vet vi att en inkluderande arbetsplats är en hållbar arbetsplats. Det är vår djupa övertygelse att våra olika bakgrunder, erfarenheter, egenskaper och personligheter sammantaget gör oss bättre rustade för att hjälpa våra kunder och bidra till de samhällen vi verkar i. Så var den du är.

Endast för kandidater i Sverige -för facklig information, kontakta Finansförbundet på [email protected] eller SACO på [email protected] Visa mindre

Serviceinriktade Kundrådgivare till Swedbank i Luleå

Brinner du för att stötta kunder, utvecklas och ta till dig ny kunskap? Swedbank förstärker sina team i Luleå och vi är nyfikna på dig som har potential att bli en stjärna som Kundrådgivare! Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: Skapa affärsrelationer och nöjda kunder samt bli del av ett framgångsrikt team. Vara med i ständig förändring då vi som bank kontinuerligt anpassar, utvecklar och lär oss av våra kunders behov och marknadens förväntningar.... Visa mer
Brinner du för att stötta kunder, utvecklas och ta till dig ny kunskap? Swedbank förstärker sina team i Luleå och vi är nyfikna på dig som har potential att bli en stjärna som Kundrådgivare!

Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:

Skapa affärsrelationer och nöjda kunder samt bli del av ett framgångsrikt team. Vara med i ständig förändring då vi som bank kontinuerligt anpassar, utvecklar och lär oss av våra kunders behov och marknadens förväntningar.

I denna roll behöver du:

Brinna för kunden och sätta denne i centrum samt ha ett uttalat intresse för finansiella produkter och tjänster. Då kundnöjdhet är vårt största fokus blir ditt uppdrag som rådgivare hos oss att skapa mervärde för både nya och befintliga kunder. Du gör det genom att i varje möte skapa ett förtroende som leder till långsiktiga relationer och till att kunden har en sund och hållbar ekonomi över tid.

Som kundrådgivare hos oss kommer du således att hjälpa våra kunder med ekonomiska frågor och ge vägledning utifrån en analys av kundens ekonomi.

Denna annons riktar sig till dig som är intresserad av att jobba heltid på vårt kontor i Luleå.

Vi söker dig som har:

- Minst en gymnasieexamen eller motsvarande
- Behärskar svenska och engelska mycket bra i tal och skrift
- Erfarenhet från rådgivning (gärna digital) och kundservice är särskilt meriterande

Förutsatt att du har rätt personliga egenskaper ser vi att du kan ha olika typ av yrkesbakgrund, men vi ser erfarenhet från serviceyrken som extra meriterande. Om du har en stark serviceprofil med intresse för finans och ekonomi tror vi att du kommer trivas mycket bra i denna roll. Kunskap inom ekonomi, bank och försäkring är meriterande, men inte ett krav. Detsamma gäller om du har SwedSecs licenser (rådgivning/bolån). Om du inte är licensierad, men har rätt egenskaper är du ändå intressant då vi tillhandahåller SwedSec-licensiering för de vi anställer där rollen så kräver.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper:

- Du brinner för att tillhandahålla service i en kundnära roll och har ett konsultativt förhållningssätt gentemot kund
- Du är strukturerad, noggrann samt avslutar det du påbörjat
- Du har förmågan att ta till dig ny information och kunskap, samt utveckla dina arbetssätt då uppgifter förändras

Bli en del av Swedbank och…

Inled din utvecklingsresa inom våra kundmötande tjänster. Du får jobba i direkt kundkontakt och hjälpa människor nå lösningar på sina ärenden. Du är Swedbanks ansikte utåt och en oerhört viktig del av vår verksamhet. Vi tror att du kan vara dig själv och samtidigt utvecklas till en framgångsrik privatrådgivare. Om du känner igen dig i denna beskrivning är vi mycket intresserade av dig.

Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar arbetsmiljö. På Swedbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på respekt, inkludering och öppenhet, där varje medarbetares röst är viktig. Vi lever bankens värderingar; Öppen, Enkel och Omtänksam. Som anställd ingår du i vårt ersättningsprogram Eken och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring samt andra attraktiva förmåner.

Placeringsort: Luleå

Kontaktuppgifter till fackliga representanter:

Rekryteringsteam: [email protected]

Finansförbundet

Stina Forsman, [email protected]

Anna Rundberg, [email protected]

SACO

Martin Anthony, [email protected]

Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre

Företagsrådgivare

Har du kundfokus, stort eget driv, förmåga att entusiasmera andra och gillar att göra affärer? Vill du dessutom tillhöra ett starkt team som vill överträffa kundernas förväntningar då är det här något för dig. Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: - Bli en del av ett team som består av Företagsrådgivare, Kundstöd och olika specialister. - Tillsammans med dina kollegor erbjuda våra kunder ditt affärsmannaskap, din finansiella kompetens och personliga... Visa mer
Har du kundfokus, stort eget driv, förmåga att entusiasmera andra och gillar att göra affärer? Vill du dessutom tillhöra ett starkt team som vill överträffa kundernas förväntningar då är det här något för dig.
Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:
- Bli en del av ett team som består av Företagsrådgivare, Kundstöd och olika specialister.
- Tillsammans med dina kollegor erbjuda våra kunder ditt affärsmannaskap, din finansiella kompetens och personliga service med målet att överträffa kundens förväntningar vid varje kundmöte.
- Du får ansvar för en egen kundbas bestående av små- och medelstora företag där det även ingår att arbeta med nykundsbearbetning för att ta in nya kunder till Swedbank.
- Ta ett stort ansvar för kundnöjdhet, lönsamhet och risk i en kundbas.
- Ständigt hålla dig uppdaterad om omvärlden, marknadsutveckling och övriga förhållanden som kan påverka dina kunders affärer.
- Samarbeta med kollegor inom Premium, Private Banking, Försäkringsspecialist samt andra av bankens specialister och självklart med alla duktiga kollegor inom privataffären på kontoret.


I denna roll behöver du:
- Gärna ha en relevant högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi.
- Ha SwedSec Rådgivarlicens och SwedSec Bolånelicens.
- Ha några års erfarenhet från rådgivning till företag.
- Ha ett starkt intresse för företagsaffären, goda kunskaper och färdigheter inom kreditprocesser.
- Ha mycket god analytisk förmåga.
- Ha god förståelse för skatter och juridik.
- Ha ett brinnande intresse av att göra affärer i kombination med högsta förmåga att bygga goda och långsiktiga relationer.
- Tycka om att arbeta strukturerat och med hög kvalitet samt ha god ordning.
- Vara en lojal lagspelare.


På Swedbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på respekt, inkludering och öppenhet, där varje medarbetares röst är viktig. Vi stöttar kontinuerlig utveckling. Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig. Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Som anställd ingår du i gruppgemensamt prestationsprogram och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring samt andra attraktiva förmåner. Vi arbetar genom våra värderingar: Öppen, Enkel och Omtänksam. Tillsammans levererar vi en positiv och unik upplevelse för våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad.

Bli en del av vårt team och...
Få möjlighet att jobba under stor frihet och ett eget ansvar för att leverera bra affärer och kundnöjdhet. Min tilltro till mina medarbetare är stor och jag försöker skapa goda förutsättningar för alla att göra ett bra jobb. Jag ser till att vi har en tydlig målbild som vi tillsammans strävar efter att nå. Laget är viktigt för mig. Vi ska tillsammans se till att leverera bra kundvärden, bra resultat och samtidigt ha kul på jobbet. Hos oss får du ett spännande uppdrag där du har goda möjligheter att vara med och påverka utvecklingen in i framtiden”. Kari Erkheikki, din framtida chef

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2022-06-24.
Arbetsplats: Luleå

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Kari Erkheikki +46 70 538 63 03

SACO: Henrik Joelsson

Finansförbundet: Anna-Karin Eriksson +46 920 391 82

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre

Kundansvarig MIDCORP

Är du en lagspelare med en passion för affärer? Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: - Utveckla en egen kundbas bestående av företagskunder i Midcorpsegmentet, samtidigt som du har ett starkt driv för att jobba med nykundsbearbetning. - Tillsammans med dina kollegor erbjuda våra kunder ditt affärsmannaskap, din finansiella kompetens och din personliga service. - Bli en del av ett team med Kundansvariga Midcorp, Kundstöd, analytiker och olika speci... Visa mer
Är du en lagspelare med en passion för affärer?
Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:
- Utveckla en egen kundbas bestående av företagskunder i Midcorpsegmentet, samtidigt som du har ett starkt driv för att jobba med nykundsbearbetning.
- Tillsammans med dina kollegor erbjuda våra kunder ditt affärsmannaskap, din finansiella kompetens och din personliga service.
- Bli en del av ett team med Kundansvariga Midcorp, Kundstöd, analytiker och olika specialister.
- Ingå i enheten Advanced Corporate och ta del av den organisationen med specialister och övriga stödjande roller.
- Samarbeta med Welth, Retail, Försäkringsspecialist samt andra av bankens specialister.


I denna roll behöver du:
Du är en lagspelare med en positiv framtoning och har starkt affärsdriv. Utöver det krävs:

- Analytisk förmåga.
- Mycket goda kunskaper i Excel, Word, och Power Point.
- Att kunna förklara och presentera komplicerade affärsupplägg såväl muntligen som skriftligen.
- Ha ett brinnande intresse av att göra affärer i kombination med högsta förmåga att bygga goda och långsiktiga relationer.
- Djupgående kunskap gällande kreditrisk.
- Administrativ förmåga.
- Ha ett starkt engagemang, vara initiativrik och ha en hög drivkraft.
- Goda kommunikativa egenskaper och en utmärkt social förmåga.
- Swedsec licens.
På Swedbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på respekt, inkludering och öppenhet, där varje medarbetares röst är viktig. Vi stöttar kontinuerlig utveckling. Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig. Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Som anställd ingår du i ett rörligt ersättningsprogram och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring samt andra attraktiva förmåner. Vi arbetar genom våra värderingar: Öppen, Enkel och Omtänksam. Tillsammans levererar vi en positiv och unik upplevelse för våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad.

Bli en del av vårt team och...
Få möjligheten att arbeta med bankens mest spännande kundsegment! Som kundansvarig kommer du att ansvara för en egen kundportfölj, som innebär att du är affärsansvarig med fullt risk- och lönsamhetsansvar. Du ansvarar även för att utveckla kundportföljen med nya kunder. Du har det fulla ansvaret för kundrelationerna och kundnöjdheten i din portfölj. Du har en nära relation till dina kunder och anpassar löpande kundteam utifrån kundernas behov. Detta bygger bland annat på samarbete med analytiker/biträdande kundansvarig, kundstöd samt specialister inom enheterna LC&I, Cash Management och Private Banking m.fl. Rollen som Kundansvarig innefattar arbete med analyser, framtagande av beslutsunderlag, föredragning i kreditkommittéer, strukturering av affärsupplägg samt förhandling med kunder. Hos oss är det full fart och stort fokus på att göra affärer. Det finns goda möjligheter att utvecklas och ta för sig i en miljö med hög förändringstakt.

Jag har en stark tro på att den som ger mycket får mycket tillbaka och att samarbete är viktigt för såväl resultat som att trivas och ha roligt på jobbet." Magnus Pallin, din framtida chef

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2022-04-15.
Arbetsplats: Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Östersund, Gävle, Falun

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Magnus Pallin +46 60 16 83 72

SACO: Henrik Joelsson

Finansförbundet: Jesper Johansson +46 60 53 54 55

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre

Privatrådgivare bank

Om företaget Du får en arbetsplats med ett starkt varumärke och med Sveriges mest nöjda ägare. LF Norrbotten bildades redan 1848 och ägs fortfarande av våra kunder. Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss. Din trivsel är viktig för oss och vi sätter stort värde på att skapa en vi-känsla inom bolaget. Vi uppmuntrar och främjar kompetensutveckling och e... Visa mer
Om företaget
Du får en arbetsplats med ett starkt varumärke och med Sveriges mest nöjda ägare. LF Norrbotten bildades redan 1848 och ägs fortfarande av våra kunder. Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss. Din trivsel är viktig för oss och vi sätter stort värde på att skapa en vi-känsla inom bolaget. Vi uppmuntrar och främjar kompetensutveckling och erbjuder en arbetsmiljö med högt i tak med målet att bibehålla vår plats som länets ledande försäkringsbolag och med länets snabbast växande bankverksamhet. För att vi ska kunna göra det bästa för våra kunder är det viktigt att våra medarbetare mår bra på jobbet. Du får därför en arbetsgivare som arbetar för att skapa en bra balans mellan arbetsliv och fritid och som bland annat erbjuder friskvård och som med jämna mellanrum anordnar olika friskvårdsevenemang.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som privatrådgivare bank ställer krav på initiativkraft och förmåga att fatta egna beslut inom ramen för bankens regelverk. Dina kunder gillar dig, inte bara för din sociala sida utan också för din kompetens samt för din förmåga till snabb återkoppling. Affärer ligger dig varmt och hjärtat och i ditt arbetet tar du hand om både befintliga och nya privatkunder.
I rollen som privatrådgivare hittar du lösningar som hjälper våra kunder, samt förenklar deras vardag och ekonomiska framtid. Du träffar våra kunder i bokade rådgivningsmöten på kontoret, via telefon och i digitala kanaler, samt genom uppsökande verksamhet. Här arbetar du självständigt samtidigt som du värdesätter att vara en del av ett team.Din profil
Vi söker dig som tycker om att göra affärer och är förtroendeingivande. Det är viktigt att du uppskattar att arbeta med tydliga mål, kvalitet och noggrannhet. Du är en lagspelare som gillar att sprida energi till teamet och trivs gärna i ett högt tempo med ett proaktivt arbete. Tillsammans med dina kollegor så vill ni alltid göra det lilla extra för våra kunder.
Du har erfarenhet av rådgivning och kreditgivning till privatpersoner och är SwedSec-licensierad. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och du talar och skriver flytande på både svenska och engelska.
Eftersom vi erbjuder kunden allt under samma tak vill vi att du lyfter blicken och samspelar med dina kollegor.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar LF Norrbotten med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 juni via www.clockworkpersonal.se. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Daniel Kalén, tfn: 070 821 53 00 Visa mindre

Kundstöd till Advanced Corporate North

Är du en lagspelare med en passion för affärer? Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: - Ingå i ett kompetent team där du själv utgör en viktig del. - Arbeta med stora företagskunder, både nationella och internationella. - Vara proaktiv och delta på kundbesök, ibland tillsammans med kundteamet men även ordna egna besök tillsammans med bankens specialister tex CM, FX & TF. - Utveckla befintliga och nya kunders CM affär. - Arbeta med uppläggning av pro... Visa mer
Är du en lagspelare med en passion för affärer?
Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:
- Ingå i ett kompetent team där du själv utgör en viktig del.
- Arbeta med stora företagskunder, både nationella och internationella.
- Vara proaktiv och delta på kundbesök, ibland tillsammans med kundteamet men även ordna egna besök tillsammans med bankens specialister tex CM, FX & TF.
- Utveckla befintliga och nya kunders CM affär.
- Arbeta med uppläggning av produkter och tjänster, kredithandläggning samt alla administrativa uppgifter runt affären.
- Vara kundens naturliga kontaktperson i löpande frågor.
- Arbeta i en lärande organisation där vi samarbetar och utvecklas tillsammans.


I denna roll behöver du:
Du är en lagspelare med en positiv framtoning och har starkt affärsdriv. Utöver det krävs:

- Mycket goda kunskaper i Excel, Word, och Power Point.
- Administrativ förmåga.
- Ha ett starkt engagemang, vara initiativrik och ha en hög drivkraft.
- Kundfokus och servicekänsla.
- Erfarenhet från arbete på kontor eller kundcenter, med företagskunder är ett plus.
- Meriterande om du har jobbat med krediter.
- Ha en mycket god samarbetsförmåga och tycka om att interagera med människor.
- Ett gott ordningssinne och vara flexibel.


På Swedbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på respekt, inkludering och öppenhet, där varje medarbetares röst är viktig. Vi stöttar kontinuerlig utveckling. Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig. Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Som anställd ingår du i ett rörligt ersättningsprogram och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring samt andra attraktiva förmåner. Vi arbetar genom våra värderingar: Öppen, Enkel och Omtänksam. Tillsammans levererar vi en positiv och unik upplevelse för våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad.

Bli en del av vårt team och...
Få möjligheten att arbeta med bankens mest spännande kundsegment! Som Kundstöd kommer du att täcka 3 -5 st Kundansvariga och deras portföljbolag. Härutöver kommer du ha ansvaret för att följa upp kundernas prestation, utveckla befintliga och nya kunders CM affär och vara kundens naturliga kontaktperson i löpande frågor. Du kommer också att vara proaktiv och delta på kundbesök, ibland tillsammans med kundteamet men även ordna egna besök tillsammans med bankens specialister tex CM, FX & TF.

Hos oss är det full fart och stort fokus på att göra affärer. Det finns goda möjligheter att utvecklas och ta för sig i en miljö med hög förändringstakt.

Jag har en stark tro på att den som ger mycket får mycket tillbaka och att samarbete är viktigt för såväl resultat som att trivas och ha roligt på jobbet." Magnus Pallin, din framtida chef

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2022-04-15.
Arbetsplats: Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Östersund, Gävle, Falun

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Magnus Pallin +46 60 168 372

SACO: Henrik Joelsson

Finansförbundet: Jesper Johansson +46 60 535 455

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre

Privatrådgivare Premium, Lulea

Nordea is a leading Nordic universal bank. We are helping our customers realise their dreams and aspirations – and we have done that for 200 years. We want to make a real difference for our customers and the communities where we operate – by being a strong and personal financial partner. Job ID: 6245  Vi tror på Norrbotten och den tillväxt vi har framöver. Nu utökar vi med enPrivatrådgivare på Luleåkontoret. Vi söker dig som vill vara med och bidra till... Visa mer
Nordea is a leading Nordic universal bank. We are helping our customers realise their dreams and aspirations – and we have done that for 200 years. We want to make a real difference for our customers and the communities where we operate – by being a strong and personal financial partner.

Job ID: 6245 
Vi tror på Norrbotten och den tillväxt vi har framöver. Nu utökar vi med enPrivatrådgivare på Luleåkontoret. Vi söker dig som vill vara med och bidra till våra privatkunders framtidsplaner genom förstklassig rådgivning. När våra kunder strävar efter att nå sina mål och förverkliga sina drömmar, finns vi där för att erbjuda en relevant finansiell lösning.  
Vi ser fram emot att träffa dig som trivs med att arbeta i team där vi hjälper varandra att nå framgång och skapa positiva kundupplevelser.
Med din kunskap och din passion för att överträffa kundernas förväntningar bidrar du till att skapa framtidens relationsbank, där vi möter kunderna i nya kanaler, och på nya sätt - varhelst och närhelst det passar dem.  
Välkommen till ett team som är framåtlutat med stort hjärta och drivkraft. 

Om tjänsten
Som Privatrådgivare spelar du en viktig roll i att hjälpa kunderna planera inför framtiden. Du ger förstklassig rådgivning med inriktning på placeringar, sparande, försäkringar och finansiering. Kunderna möter du både digitalt och fysiskt på kontoret.  
Dina fokusområden blir att: 
•    Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet, där du ser till att kunderna direkt får hjälp i den kanal som matchar deras individuella behov. 
•    Aktivt arbeta tillsammans med ditt team för att attrahera nya kunder, samtidigt som du utvecklar relationer med befintliga kunder. 
•    Med ett proaktivt arbetssätt fokusera på att upprätthålla och skapa tillväxt i kundens tillgångar och uppnå affärsresultat.  
Tjänsten är placerad i Luleå.

Vem du är

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det här är våra värderingar som vi tror att du delar. Värderingarna hjälper oss att överträffa oss själva varje dag. Vi söker dig som har ett genuint intresse av vår affär och av att vinna kundernas förtroende och lojalitet. 
Du:
•    Har förmågan att sätta dig in i kundens situation, och har en naturlig fallenhet för att bygga relationer med både kunder och kollegor.
•    Stimuleras av att arbeta resultatinriktat, där du på ett skickligt sätt kopplar samman kundens behov med våra produkter och tjänster. 
•    Arbetar aktivt med att utveckla dina egna kompetenser och dela kunskap med kollegor.  
•    Tar till dig ny teknik som du använder i det digitala mötet med kunden 
Det är meriterande om du har en akademisk utbildning och är Swedsec-licensierad. Du har professionella kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift. 
Om det här låter som du, tveka inte att höra av dig!
Nästa steg
Välkommen med din ansökan, inklusive CV senast den 24/03/2022. Vi kommer ha löpande intervjuer. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta kontorschef Carola Ärleborg via email [email protected] (alt. 073-068 91 70)

I Nordea vet vi att en inkluderande arbetsplats är en hållbar arbetsplats. Det är vår djupa övertygelse att våra olika bakgrunder, erfarenheter, egenskaper och personligheter sammantaget gör oss bättre rustade för att hjälpa våra kunder och bidra till de samhällen vi verkar i. Så var den du är.

Endast för kandidater i Sverige -för facklig information, kontakta Finansförbundet på [email protected] eller SACO på [email protected] Visa mindre

Kundansvarig MIDCORP

Ansök    Mar 14    Swedbank AB    Privatekonomisk rådgivare
Är du en lagspelare med en passion för affärer? Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: - Utveckla en egen kundbas bestående av företagskunder i Midcorpsegmentet, samtidigt som du har ett starkt driv för att jobba med nykundsbearbetning. - Tillsammans med dina kollegor erbjuda våra kunder ditt affärsmannaskap, din finansiella kompetens och din personliga service. - Bli en del av ett team med Kundansvariga Midcorp, Kundstöd, analytiker och olika speci... Visa mer
Är du en lagspelare med en passion för affärer?
Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:
- Utveckla en egen kundbas bestående av företagskunder i Midcorpsegmentet, samtidigt som du har ett starkt driv för att jobba med nykundsbearbetning.
- Tillsammans med dina kollegor erbjuda våra kunder ditt affärsmannaskap, din finansiella kompetens och din personliga service.
- Bli en del av ett team med Kundansvariga Midcorp, Kundstöd, analytiker och olika specialister.
- Ingå i enheten Advanced Corporate och ta del av den organisationen med specialister och övriga stödjande roller.
- Samarbeta med Welth, Retail, Försäkringsspecialist samt andra av bankens specialister.


I denna roll behöver du:
Du är en lagspelare med en positiv framtoning och har starkt affärsdriv. Utöver det krävs:

- Analytisk förmåga.
- Mycket goda kunskaper i Excel, Word, och Power Point.
- Att kunna förklara och presentera komplicerade affärsupplägg såväl muntligen som skriftligen.
- Ha ett brinnande intresse av att göra affärer i kombination med högsta förmåga att bygga goda och långsiktiga relationer.
- Djupgående kunskap gällande kreditrisk.
- Administrativ förmåga.
- Ha ett starkt engagemang, vara initiativrik och ha en hög drivkraft.
- Goda kommunikativa egenskaper och en utmärkt social förmåga.
- Swedsec licens.
På Swedbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på respekt, inkludering och öppenhet, där varje medarbetares röst är viktig. Vi stöttar kontinuerlig utveckling. Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig. Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Som anställd ingår du i ett rörligt ersättningsprogram och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring samt andra attraktiva förmåner. Vi arbetar genom våra värderingar: Öppen, Enkel och Omtänksam. Tillsammans levererar vi en positiv och unik upplevelse för våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad.

Bli en del av vårt team och...
Få möjligheten att arbeta med bankens mest spännande kundsegment! Som kundansvarig kommer du att ansvara för en egen kundportfölj, som innebär att du är affärsansvarig med fullt risk- och lönsamhetsansvar. Du ansvarar även för att utveckla kundportföljen med nya kunder. Du har det fulla ansvaret för kundrelationerna och kundnöjdheten i din portfölj. Du har en nära relation till dina kunder och anpassar löpande kundteam utifrån kundernas behov. Detta bygger bland annat på samarbete med analytiker/biträdande kundansvarig, kundstöd samt specialister inom enheterna LC&I, Cash Management och Private Banking m.fl. Rollen som Kundansvarig innefattar arbete med analyser, framtagande av beslutsunderlag, föredragning i kreditkommittéer, strukturering av affärsupplägg samt förhandling med kunder. Hos oss är det full fart och stort fokus på att göra affärer. Det finns goda möjligheter att utvecklas och ta för sig i en miljö med hög förändringstakt.

Jag har en stark tro på att den som ger mycket får mycket tillbaka och att samarbete är viktigt för såväl resultat som att trivas och ha roligt på jobbet." Magnus Pallin, din framtida chef

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2022-03-24.
Arbetsplats: Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Östersund, Gävle, Falun

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Magnus Pallin +46 60 16 83 72

SACO: Henrik Joelsson

Finansförbundet: Jesper Johansson +46 60 53 54 55

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre

Kundtjänst Bank Företag

Vem är du? Vi söker dig som med driv och engagemang vill vara med och utveckla vår företagsaffär. Du är kundorienterad och gillar att leverera bra service. Arbetet kräver att du är strukturerad, effektiv och har god simultanförmåga. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i din kommunikation med kunder, leverantörer och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, har förmåga att lösa problem och lät... Visa mer
Vem är du?
Vi söker dig som med driv och engagemang vill vara med och utveckla vår företagsaffär.
Du är kundorienterad och gillar att leverera bra service. Arbetet kräver att du är strukturerad, effektiv och har god simultanförmåga. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i din kommunikation med kunder, leverantörer och medarbetare.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, har förmåga att lösa problem och lätt för att samarbeta samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och fatta egna beslut.
Vad får du?
Du får en arbetsplats med ett starkt varumärke och med Sveriges mest nöjda ägare. LF Norrbotten bildades redan 1848 och ägs fortfarande av våra kunder. Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss.
Du får en arbetsplats där vi har roligt (nästan alltid ????).
Din trivsel är viktig för oss och vi sätter stort värde på att skapa en vi-känsla inom bolaget. Vi uppmuntrar och främjar kompetensutveckling och erbjuder en arbetsmiljö med högt i tak med målet att bibehålla vår plats som länets ledande försäkringsbolag och med länets snabbast växande bankverksamhet.
För att vi ska kunna göra det bästa för våra kunder är det viktigt att våra medarbetare mår bra på jobbet. Du får därför en arbetsgivare som arbetar för att skapa en bra balans mellan arbetsliv och fritid och som bland annat erbjuder friskvård och som med jämna mellanrum anordnar olika friskvårdsevenemang.
Om tjänsten
Tjänsten innebär att du tar hand om både befintliga och nya företagskunder. Rollen ställer krav på initiativkraft och förmåga att fatta egna beslut inom ramen för bankens regelverk. Dina kunder gillar dig, inte bara för din sociala sida utan också för din kompetens samt för din förmåga till snabb återkoppling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och din arbetsort är Luleå.
Din bakgrund
Vi tror att du har några år inom bank bakom dig och att du nu vill ta chansen att utvecklas. Vi tror också att du har Swedseclicens och universitetsstudier vilket är meriterande, dock inte ett krav.
Låter det intressant?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Hansen, Bankchef 0911-24 24 21 eller Johan Englund, facklig företrädare, 0920-24 25 29
Mejla din ansökan med CV och personligt brev, märkt ”Kundtjänst Bank Företag", till [email protected] senast den 31 juli 2021.


Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss.
LF Norrbotten erbjuder banktjänster, försäkringar och pensionssparande till kunder i Norrbottens län. Vi har kontor i Luleå, Piteå, Arvidsjaur och Boden. Vi bedriver också fastighetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på fyra orter i länet. Vi har en lokal närhet till kunderna och en unik bredd i vårt erbjudande. Tillsammans med landets övriga 22 länsförsäkringsbolag bildar vi länsförsäkringsgruppen. Det ger oss det lilla företagets närhet och flexibilitet i kombination med det stora bolagets resurser. Visa mindre

Min Deklaration söker Rådgivare

Ansök    Feb 14    Experis AB    Privatekonomisk rådgivare
Har du tidigare erfarenhet av privata inkomstdeklarationer eller skatteberäkningar och är ute efter ny utmaning? Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Deklarationsrådgivare hos vår kund Min Deklaration. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom Skatterådgivning är det bästa med det här jobbet hjälpa privatpersoner i ekonomiska frågor. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Start: 15 mars Omfattnin... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av privata inkomstdeklarationer eller skatteberäkningar och är ute efter ny utmaning? Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Deklarationsrådgivare hos vår kund Min Deklaration. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom Skatterådgivning är det bästa med det här jobbet hjälpa privatpersoner i ekonomiska frågor. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Start: 15 mars
Omfattning: 100%
Uppdrag: Konsultuppdrag på 3 månader till och med 15 juni.
Övrigt: Arbetet kommer att ske digitalt och kan således utföras på distans eller från hemifrån oavsett tid på dygnet.

Om arbetet

I rollen som Deklarationsrådgivare på det spännande företaget Min deklaration kommer du att hantera privata inkomstdeklarationer. Uppdraget handlar om att hjälpa privatpersoner att hitta avdrag i sina deklarationer. Detta kan innebära att läsa och tolka privata inkomstdeklarationer, skatteberäkningar och avdrag - främst för inkomståren 2021 och 2020 men jobbet kan även bestå av andra administrativa arbetsuppgifter.

Uppdraget består både i en analysdel som består bland annat av webbmöten med privatpersoner som görs på gemensamt inplanerade tider, samt en beräkningsdel som är fri att göras när som helst på dygnet eftersom allt är digitalt och inloggning görs med Mobilt BankID. Arbetet kommer att ske digitalt och kan således utföras på distans eller från hemmakontor.

Den vi söker

Vi söker dig som tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter i en roll som exempelvis; handläggare, skatterådgivare eller ekonomiassistent. Som person är du självgående, strukturerad och serviceinriktad. Du har god förmåga att snabbt kunna läsa och sätta dig in i olika slags skatte- och deklarationsmaterial. Vidare ser vi gärna att du har goda sociala färdigheter och en hög vilja och engagemang för att hjälpa och kommunicera deklaranterna. I övrigt ser vi att du också är bekväm med att arbeta på distans.

Till detta konsultuppdrag söker vi dig som har:

* Hög vana att arbeta digitalt i skatteprogram såsom Björn Lundén, Visma eller liknande.
* Hög kunskap och erfarenhet kring privata inkomstdeklarationer, skatteberäkningar och avdrag - främst för inkomståren 2021 och 2020.
* Hög digital vana kring webbmöten, främst Google Meet samt att arbeta i webbgränssnitt.
* Hög kunskap inom Microsoft Excel.
* Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha hanterat privata inkomstdeklarationer tidigare.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Visa mindre

Kundstöd till Advanced Corporate North

Ansök    Mar 10    Swedbank AB    Privatekonomisk rådgivare
Är du en lagspelare med en passion för affärer? Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: - Ingå i ett kompetent team där du själv utgör en viktig del. - Arbeta med stora företagskunder, både nationella och internationella. - Vara proaktiv och delta på kundbesök, ibland tillsammans med kundteamet men även ordna egna besök tillsammans med bankens specialister tex CM, FX & TF. - Utveckla befintliga och nya kunders CM affär. - Arbeta med uppläggning av pro... Visa mer
Är du en lagspelare med en passion för affärer?
Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:
- Ingå i ett kompetent team där du själv utgör en viktig del.
- Arbeta med stora företagskunder, både nationella och internationella.
- Vara proaktiv och delta på kundbesök, ibland tillsammans med kundteamet men även ordna egna besök tillsammans med bankens specialister tex CM, FX & TF.
- Utveckla befintliga och nya kunders CM affär.
- Arbeta med uppläggning av produkter och tjänster, kredithandläggning samt alla administrativa uppgifter runt affären.
- Vara kundens naturliga kontaktperson i löpande frågor.
- Arbeta i en lärande organisation där vi samarbetar och utvecklas tillsammans.


I denna roll behöver du:
Du är en lagspelare med en positiv framtoning och har starkt affärsdriv. Utöver det krävs:

- Mycket goda kunskaper i Excel, Word, och Power Point.
- Administrativ förmåga.
- Ha ett starkt engagemang, vara initiativrik och ha en hög drivkraft.
- Kundfokus och servicekänsla.
- Erfarenhet från arbete på kontor eller kundcenter, med företagskunder är ett plus.
- Meriterande om du har jobbat med krediter.
- Ha en mycket god samarbetsförmåga och tycka om att interagera med människor.
- Ett gott ordningssinne och vara flexibel.


På Swedbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på respekt, inkludering och öppenhet, där varje medarbetares röst är viktig. Vi stöttar kontinuerlig utveckling. Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig. Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Som anställd ingår du i ett rörligt ersättningsprogram och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring samt andra attraktiva förmåner. Vi arbetar genom våra värderingar: Öppen, Enkel och Omtänksam. Tillsammans levererar vi en positiv och unik upplevelse för våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad.

Bli en del av vårt team och...
Få möjligheten att arbeta med bankens mest spännande kundsegment! Som Kundstöd kommer du att täcka 3 -5 st Kundansvariga och deras portföljbolag. Härutöver kommer du ha ansvaret för att följa upp kundernas prestation, utveckla befintliga och nya kunders CM affär och vara kundens naturliga kontaktperson i löpande frågor. Du kommer också att vara proaktiv och delta på kundbesök, ibland tillsammans med kundteamet men även ordna egna besök tillsammans med bankens specialister tex CM, FX & TF.

Hos oss är det full fart och stort fokus på att göra affärer. Det finns goda möjligheter att utvecklas och ta för sig i en miljö med hög förändringstakt.

Jag har en stark tro på att den som ger mycket får mycket tillbaka och att samarbete är viktigt för såväl resultat som att trivas och ha roligt på jobbet." Magnus Pallin, din framtida chef

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2022-03-24.
Arbetsplats: Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Östersund, Gävle, Falun

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Magnus Pallin +46 60 168 372

SACO: Henrik Joelsson

Finansförbundet: Jesper Johansson +46 60 535 455

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre

Privatrådgivare Bank

Vem är du? Vi söker dig som med driv och engagemang vill vara med och utveckla vår privatmarknad. Du är kundorienterad och gillar att leverera bra service. Arbetet kräver att du är strukturerad, effektiv och har god simultanförmåga. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i din kommunikation med kunder, leverantörer och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, har förmåga att lösa problem och lät... Visa mer
Vem är du?
Vi söker dig som med driv och engagemang vill vara med och utveckla vår privatmarknad.
Du är kundorienterad och gillar att leverera bra service. Arbetet kräver att du är strukturerad, effektiv och har god simultanförmåga. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i din kommunikation med kunder, leverantörer och medarbetare.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, har förmåga att lösa problem och lätt för att samarbeta samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och fatta egna beslut.
Vad får du?
Du får en arbetsplats med ett starkt varumärke och med Sveriges mest nöjda ägare. LF Norrbotten bildades redan 1848 och ägs fortfarande av våra kunder. Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss.
Du får en arbetsplats där vi har roligt (nästan alltid ????).
Din trivsel är viktig för oss och vi sätter stort värde på att skapa en vi-känsla inom bolaget. Vi uppmuntrar och främjar kompetensutveckling och erbjuder en arbetsmiljö med högt i tak med målet att bibehålla vår plats som länets ledande försäkringsbolag och med länets snabbast växande bankverksamhet.
För att vi ska kunna göra det bästa för våra kunder är det viktigt att våra medarbetare mår bra på jobbet. Du får därför en arbetsgivare som arbetar för att skapa en bra balans mellan arbetsliv och fritid och som bland annat erbjuder friskvård och som med jämna mellanrum anordnar olika friskvårdsevenemang.
Om tjänsten
Tjänsten innebär att du tar hand om både befintliga och nya privatkunder. Rollen ställer krav på initiativkraft och förmåga att fatta egna beslut inom ramen för bankens regelverk. Dina kunder gillar dig, inte bara för din sociala sida utan också för din kompetens samt för din förmåga till snabb återkoppling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och din arbetsplats är Luleå.
Din bakgrund
Vi tror att du har några år inom bank bakom dig och att du nu vill ta chansen att utvecklas. Vi tror också att du har Swedseclicens och universitetsstudier vilket är meriterande, dock inte ett krav.
Din personlighet är det viktigaste så även du med erfarenhet från försäljning eller kundservice kan söka. Vi ger dig naturligtvis den utbildning du behöver.
Låter det intressant?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Hansen, Bankchef 0911-24 24 21 eller Johan Englund, facklig företrädare, 0920-24 25 29
Mejla din ansökan med CV och personligt brev, märkt ”Privatrådgivare Bank Luleå", till [email protected] senast den 31 juli 2021.


Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss.
LF Norrbotten erbjuder banktjänster, försäkringar och pensionssparande till kunder i Norrbottens län. Vi har kontor i Luleå, Piteå, Arvidsjaur och Boden. Vi bedriver också fastighetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på fyra orter i länet. Vi har en lokal närhet till kunderna och en unik bredd i vårt erbjudande. Tillsammans med landets övriga 22 länsförsäkringsbolag bildar vi länsförsäkringsgruppen. Det ger oss det lilla företagets närhet och flexibilitet i kombination med det stora bolagets resurser. Visa mindre

Lending Officer

Vill du arbeta på en av bankens mest uppskattade avdelningar? Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: - Växa och utvecklas inom lånaområdet, en av bankens kärnverksamheter - Sätta kunden i fokus - Arbeta med förbättringar för att utveckla kreditprocessen - Samarbeta med andra kollegor och mäklare genom att vara spindeln i nätet vid bostadsaffärer I denna roll behöver du: - Ett stort intresse av att ge bästa möjliga service till våra kunder - En bra ... Visa mer
Vill du arbeta på en av bankens mest uppskattade avdelningar?
Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:
- Växa och utvecklas inom lånaområdet, en av bankens kärnverksamheter
- Sätta kunden i fokus
- Arbeta med förbättringar för att utveckla kreditprocessen
- Samarbeta med andra kollegor och mäklare genom att vara spindeln i nätet vid bostadsaffärer


I denna roll behöver du:
- Ett stort intresse av att ge bästa möjliga service till våra kunder
- En bra struktur och gillar ordning och reda
- En förmåga att se samband och är ansvarstagande
- Lätt att kommunicera i tal och skrift
- Erfarenhet av att arbeta med kundmötet
- Kunskap inom lånaområdet
- En önskan om att kombinera det bästa av två världar, administration och kundkontakt


Bli en del av vårt team och...
du får det bästa av två världar, både gällande administration och kundkontakt men även självständigt arbete varvat med samarbete tillsammans med dina kollegor." Johanna Lindfors, din framtida chef

Vi ser fram emot din ansökan senast den 11.06.2021.
Arbetsplats: Luleå, Norrbotten

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Johanna Lindfors, +46 920 391 90

SACO: Henrik Joelsson +46 40 24 25 08

Finansförbundet: Gun Österberg +46 8 5859 5251

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre

Privatrådgivare bank

Till vårt kontor i Luleå söker vi nu medarbetare! Arbetsbeskrivning Vi söker dig som med driv och engagemang vill vara med och utveckla vårt kontor i Luleå. Det är meriterande om du har erfarenhet av bank, speciellt med Swedsec-licens, eller försäkring. Då din personlighet är det viktigaste kan även du med erfarenhet från försäljning eller kundservice söka. Vi ger dig naturligtvis den utbildning du behöver. Det är viktigt att du har god självdisciplin, gil... Visa mer
Till vårt kontor i Luleå söker vi nu medarbetare!
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som med driv och engagemang vill vara med och utveckla vårt kontor i Luleå. Det är meriterande om du har erfarenhet av bank, speciellt med Swedsec-licens, eller försäkring. Då din personlighet är det viktigaste kan även du med erfarenhet från försäljning eller kundservice söka. Vi ger dig naturligtvis den utbildning du behöver.
Det är viktigt att du har god självdisciplin, gillar att ta ansvar, tar egna initiativ och fattar egna beslut. Du är social, bra på att skapa kontakter och goda relationer då kundservice kommer prägla dina dagar. För att trivas i rollen är det också viktigt att du ser löpande förändringar som något positivt.
I din roll är du ett ansikte utåt för bolaget och det är av högsta vikt att du bidrar till en hög kundnöjdhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Välkommen att kontakta Andreas Hansen, Bankchef, 0911-24 24 21 eller
Johan Englund, facklig företrädare, 0920-24 25 29


Mejla din ansökan med CV och personligt brev, märkt ”Privatrådgivare Luleå” till [email protected]
Urval sker löpande och din ansökan vill vi ha senast den 5 januari 2021.


Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss.
LF Norrbotten erbjuder banktjänster, försäkringar och pensionssparande till kunder i Norrbottens län. Vi har kontor i Luleå, Piteå, Arvidsjaur och Boden. Vi bedriver också fastighetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på fyra orter i länet. Vi har en lokal närhet till kunderna och en unik bredd i vårt erbjudande. Tillsammans med landets övriga 22 länsförsäkringsbolag bildar vi länsförsäkringsgruppen. Det ger oss det lilla företagets närhet och flexibilitet i kombination med det stora bolagets resurser. Visa mindre