Lediga jobb som Redovisningskonsult i Luleå

Se lediga jobb som Redovisningskonsult i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Junior redovisningskonsult, Luleå

Ansök    Aug 15    Aspia AB    Redovisningskonsult
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb efter examen? Till vårt kontor i Luleå söker vi nu dig som vill rivstarta din karriär som redovisningskonsult hos oss på Aspia. Vi är marknadsledande inom redovisning och erbjuder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Häng med på vår resa! Ditt uppdrag I rollen som junior redovisningskonsult på Aspia h... Visa mer
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb efter examen? Till vårt kontor i Luleå söker vi nu dig som vill rivstarta din karriär som redovisningskonsult hos oss på Aspia. Vi är marknadsledande inom redovisning och erbjuder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Häng med på vår resa!

Ditt uppdrag

I rollen som junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika uppdrag åt våra kunder. Vi arbetar alltid i team och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ger input och feedback till varandra utifrån respektive roll. Arbetet sker normalt både på vårt eget kontor samt ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

- Löpande bokföring
- Upprättande av månadsbokslut
- Månatliga avstämningar
- Rapportering till kund

Hos oss på Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vem är du?

Vi söker dig som studerar/har studerat ekonomi på universitet, högskola eller yrkeshögskola och kommer ta din examen senast januari 2023 eller september 2023. Vi ser gärna att du vid examen uppfyller de teoretiska kunskapskraven för att bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas och utvecklas i rollen som junior redovisningskonsult hos oss tror vi att du är en driven person som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du också trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta parallellt med flera uppgifter.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om balansen mellan privatliv och arbete. Hos oss får du ett arbete med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Praktiskt om tjänsten

Tjänsten är på heltid med primärt tillträdesdatum i januari 2023 eller i september 2023. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Placeringsort: Luleå.
Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till oss senast 9 september. Du söker enkelt med CV och genom att besvara ett par urvalsfrågor direkt i vårt verktyg. När du skickat in din ansökan kommer du att få en inbjudan till att genomföra ett eller flera arbetspsykologiska tester. Testerna mäter problemlösningsförmåga och/eller personliga egenskaper.

Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Redovisningskonsult

Vi söker en ny kollega som har erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult, brinner för siffror, vill utvecklas inom ekonomi, är flexibel och kan hantera många bollar i luften samtidigt. Arbetsuppgifter I rollen som redovisningskonsult hos oss arbetar du med allt från löpande redovisning till bokslut, deklarationer och rådgivning för våra kunders räkning Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag i olika situationer inom redovisning, rådgivning o... Visa mer
Vi söker en ny kollega som har erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult, brinner för siffror, vill utvecklas inom ekonomi, är flexibel och kan hantera många bollar i luften samtidigt.
Arbetsuppgifter
I rollen som redovisningskonsult hos oss arbetar du med allt från löpande redovisning till bokslut, deklarationer och rådgivning för våra kunders räkning
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag i olika situationer inom redovisning, rådgivning och skatt. Våra kunder är små och medelstora företag inom olika branscher och finns i hela landet. Vi arbetar utifrån struktur och rutiner med moderna och effektiva digitala systemlösningar.
Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

HSB Norr söker Redovisningskonsulter - Luleå

HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40?000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar?förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad... Visa mer
HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40?000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar?förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad resurseffektivitet, minskad klimatpåverkan samt utveckling av hållbara tjänster och produkter. HSB är också en viktig samhällsaktör som bidrar till ett inkluderande samhälle som värdesätter jämställdhet och mångfald.

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden?

Om rollen
HSB Norr söker nu ansvarstagande och drivna redovisningskonsulter till vår avdelning Fastighetsekonomi med placering i Luleå, Skellefteå eller Umeå. Det är en bred och utvecklande roll där du har ett helhetsansvar för redovisningen och ekonomin, både i stort och smått för dina kunder. Med stöd av engagerade kollegor ansvarar du över din egen kundbas med möjligheten att självständigt driva ert samarbete framåt och ge våra kunder en långsiktig och trygg ekonomisk förvaltning, allt för att bidra till och skapa det goda boendet.

Arbetsuppgifter

I din roll som redovisningskonsult på HSB Norr är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Bokslut
- Budget
- Delårsrapporter
- Löpande bokföring och övriga administrativa uppgifter som kan förekomma


Du kommer även få friheten att exempelvis utforma leveransplaner och optimera samarbetet med just dina kunder.Personliga egenskaper

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess då du blir ett viktigt ansikte utåt för företaget. Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad och gillar att arbeta med siffror. Du är van att strukturera och organisera din vardag och trivs med kundkontakt. Då vi är en stor avdelning med många externa och interna kontakter är god samarbetsförmåga viktigt för att du ska trivas hos oss.

Dialog med våra kunder och övriga fastighetsägare förekommer dagligen. Därför ser vi att du som söker är social och trivs med många kontaktytor i ett konsultativt arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker denna tjänst är utbildad inom ekonomi från universitet alternativt yrkeshögskola. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom yrket och även arbetat med redovisning sen tidigare. Du har goda kunskaper i Excel samt mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta i ett företag där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är viktigt? På HSB Norr kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation med värderingarna i centrum och fokus på att ständigt utveckla det goda boendet. Vi ser positivt på kontinuerlig kompetensutveckling bland våra medarbetare och möjlighet att utvecklas i rikstäckande projekt. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten kommer att vara placerad i Luleå, Skellefteå eller Umeå beroende på vad du föredrar. Denna annons gäller för placering i Luleå. Om du är intresserad av att arbeta i Skellefteå eller Umeå, sök via länkarna nedan:

Skellefteå: https://jobb.hsb.se/jobs/2079762-hsb-norr-soker-redovisningskonsulter-skelleftea/375fe892-6a4b-4bc0-... (https://jobb.hsb.se/jobs/2079762-hsb-norr-soker-redovisningskonsulter-skelleftea/375fe892-6a4b-4bc0-a3ce-fea1e170e28a)

Umeå: https://jobb.hsb.se/jobs/2079780-hsb-norr-soker-redovisningskonsulter-umea/39dabf8d-a913-4f6f-8fdf-4... (https://jobb.hsb.se/jobs/2079780-hsb-norr-soker-redovisningskonsulter-umea/39dabf8d-a913-4f6f-8fdf-45c751187d0b)

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 9 oktober 2022.

Vill du veta mer?

Vänligen kontakta?Teamchef?Stina Ek?på telefon?010-303 20 [email protected] Visa mindre

Redovisningskonsult till Luleå!

Ansök    Jun 10    Deloitte AB    Redovisningskonsult
Vill du bli en del av vårt team och arbeta i ett nätverk av erfarna kollegor såväl lokalt, nationellt som internationellt? Drivs du av att skapa goda kundrelationer och ge bra service? Vi söker en redovisningskonsult till vårt kontor i Luleå. Kontoren består av medarbetare inom både redovisning och revision. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas genom arbete med såväl små som medelstora företag i olika branscher. Som medarbetare hos Deloitte är d... Visa mer
Vill du bli en del av vårt team och arbeta i ett nätverk av erfarna kollegor såväl lokalt, nationellt som internationellt? Drivs du av att skapa goda kundrelationer och ge bra service?

Vi söker en redovisningskonsult till vårt kontor i Luleå. Kontoren består av medarbetare inom både redovisning och revision. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas genom arbete med såväl små som medelstora företag i olika branscher. Som medarbetare hos Deloitte är du en del av världens största konsult- och revisionsnätverk.

Om rollen
Som redovisningskonsult arbetar du med löpande bokföring via digitala processer, avstämningar, löner, moms- och arbetsgivardeklarationer och månadsbokslut. Som erfaren redovisningskonsult arbetar du även med årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, rådgivning m. m. Du arbetar självständigt med eget ansvar och kundkontakt men även tillsammans med seniora kollegor. Som medarbetare på Deloitte sätter du alltid kunden och dennes verksamhet i fokus och du förväntas ha en god känsla för kundservice och professionellt bemötande. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utveckla tjänster och processer.

Vi söker
Vi söker dig som har en universitets eller YH-utbildning i ekonomi, gymnasieexamen med inriktning ekonomi eller eftergymnasial utbildning och ser gärna att du har 1-3 års arbetslivserfarenhet i rollen som redovisningskonsult. Du har ett sinne för siffror, är prestigelös, strukturerad och noggrann, gillar att ta eget ansvar och har lätt att kommunicera i både tal och skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du är flexibel, lyhörd och har lätt för att planera, även när situationen förändras och dagordningen kastas om. Vi arbetar digitalt både med våra leveranser och interna kvalitetsprocesser vilket förutsätter att du har god datorvana och goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från utbildningar. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Under vecka 28-31 kan hanteringen av din ansökan komma att dröja på grund av sommarsemester. Vi är tillbaka och hanterar ansökningar v. 32 igen.  

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Funck-Ragnas, telefon 070-676 12 92. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Jennifer Capdevila på Human Resources, telefon 070-080 27 70.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential. Visa mindre

Redovisningskonsult till HSB Norr - Luleå

HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40?000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar?förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad... Visa mer
HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40?000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar?förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad resurseffektivitet, minskad klimatpåverkan samt utveckling av hållbara tjänster och produkter. HSB är också en viktig samhällsaktör som bidrar till ett inkluderande samhälle som värdesätter jämställdhet och mångfald.

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden?

Beskrivning

HSB Norrs avdelning Fastighetsekonomi har hand om allt som innefattar den löpande ekonomin för våra kunders räkning, HSB Norrs bostadsrättsföreningar samt andra externa fastighetsägare. Som redovisningskonsult arbetar du med allt som rör ekonomin, både i stort och smått. Tillsammans med 20 redovisningskonsulter och åtta ekonomiassistenter på nio orter arbetar vi för att ge våra kunder en långsiktig och trygg ekonomisk förvaltning, allt för att bidra till och skapa det goda boendet. Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt team med placering på någon av våra orter Luleå, Umeå eller Skellefteå.

Arbetsuppgifter

I din roll som redovisningskonsult på HSB Norr är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Bokslut
- Budget
- Delårsrapporter
- Löpande bokföring och avstämningar
Personliga egenskaper

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Som person är du självgående och driven och gillar att arbeta med siffror. Du är van att strukturera och organisera din vardag och trivs med kundkontakt. Då vi är en stor avdelning med många kundkontakter är god samarbetsförmåga viktigt för att du ska trivas hos oss.

Dialog med våra kunder och övriga fastighetsägare förekommer dagligen. Därför ser vi att du som söker är social och trivs med många kontaktytor i ett konsultativt arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker denna tjänst är utbildad inom ekonomi från universitet alternativt högskola. Vi ser att du har införskaffat dig arbetslivserfarenhet inom yrket och även arbetat med redovisning sen tidigare.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta i ett företag där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är viktigt? På HSB Norr kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation med värderingarna i centrum och fokus på att ständigt utveckla det goda boendet. Vi ser positivt på kontinuerlig kompetensutveckling bland våra medarbetare och möjlighet att utvecklas i rikstäckande projekt. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kommer att vara placerad i Luleå, Umeå eller Skellefteå beroende på vad du föredrar. Denna annons gäller för placering i Luleå. Om du är intresserad av arbeta i Skellefteå eller Umeå, sök respektive ort via länkarna nedan:

Skellefteå: https://jobb.hsb.se/jobs/1948273-redovisningskonsult-till-hsb-norr-skelleftea/efddf3ad-e703-4a6f-828... (https://jobb.hsb.se/jobs/1948273-redovisningskonsult-till-hsb-norr-skelleftea/efddf3ad-e703-4a6f-828b-fb157ab36560)

Umeå: https://jobb.hsb.se/jobs/1962612-redovisningskonsult-till-hsb-norr-umea/82f087f0-70a8-401e-9c1c-5a3d... (https://jobb.hsb.se/jobs/1962612-redovisningskonsult-till-hsb-norr-umea/82f087f0-70a8-401e-9c1c-5a3de4f1b519)

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 22 augusti 2022.

Vill du veta mer?

Vänligen kontakta?Teamchef?Lisa Markström?på telefon?010-303 20 78?eller? (mailto:[email protected]). Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Jun 9    Vikta Partner AB    Redovisningskonsult
Älskar du löpande bokföring och bokslutsarbete? Eller siffror överlag? Mitt i centrala Luleå nära playa del södrahamn hittar du redovisningsbyrån med helhetslösningar som är kända för att kunna leverera affärslösningar till företagare utöver det vanliga. Vi jobbar målinriktat mot deadlines med personalsatsningar som ledord. Våra HR ansvariga ser till att ge dig verktygen du behöver för att utvecklas och trivas i din roll som konsult. Vi växer och önskar en... Visa mer
Älskar du löpande bokföring och bokslutsarbete? Eller siffror överlag? Mitt i centrala Luleå nära playa del södrahamn hittar du redovisningsbyrån med helhetslösningar som är kända för att kunna leverera affärslösningar till företagare utöver det vanliga. Vi jobbar målinriktat mot deadlines med personalsatsningar som ledord. Våra HR ansvariga ser till att ge dig verktygen du behöver för att utvecklas och trivas i din roll som konsult. Vi växer och önskar en ny kollega, om du får 7 av 7 möjliga så borde vi verkligen prata vidare:
Utbildning och eller flerårig erfarenhet av arbete med löpande bokföring och bokslutsarbete.
Tycker om och ser det som nödvändigt med kompetensutveckling och personlig utveckling.
Lösningsfokuserad- problem finns endast till för att lösas. Är flexibel, klarar av vissa förändringar.
Service minded - Jag vill ge klienterna bästa möjliga bemötande alltid.
Gillar att utöva friskvård på arbetstid och ibland jobba hemifrån, eller kanske från några av våra lokala klapperstenstränder.
Höja lönen extra mycket en eller alla månader på året genom arbetsprestationsbaserade tävlingar i arbetsgruppen (frivilligt).
Tycker sociala media är super kul och ser dig själv som vår blivande Media Manager.Hos oss får du möjlighet till variation och utveckling då vi arbetar med företagare inom alla områden som innefattar att vara en företagare, - helheten. Som person bör du trivas med få men nära kollegor, kunna bjuda på dig själv, ha tillit till din egna förmåga att påverka och bidra på arbetsplatsen.
Vi tar emot elever från bla ekonomiprogrammet, NBI både under praktik men även nyutexaminerade elever som har möjlighet till trainee - anställning.
Vi ser mycket framemot din ansökan och HR ansvarig Ronny svarar gärna på frågor! Varmt välkommen till oss! 070- 221 56 69, [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren Redovisningskonsult, Luleå

Ansök    Maj 5    Aspia AB    Redovisningskonsult
På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö. Som redovisningskonsult hos oss på kontoret i Luleå har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund... Visa mer
På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö.

Som redovisningskonsult hos oss på kontoret i Luleå har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Du stödjer och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög. Samarbete är ett nyckelord inom vår verksamhet och du kommer även arbeta över kontorsgränser och ge stöd till kollegor och kunder på andra Aspiakontor.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Månatliga kvalitetssäkringar av periodbokslut
- Löpande ekonomisk rapportering till kunder
- Handleda och utveckla juniora kollegor
- Upprättande av årsbokslut och årsredovisningar
- Upprättande av inkomstdeklarationer
- Arbete med olika utvecklingsprojekt

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

- högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
- erfarenhet av motsvarande arbete, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå
- minst två års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar
- självgående i bokslutsarbete i minst ett år
- flytande i svenska, såväl i tal som skrift

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person. Du bidrar till god stämning och gillar att samarbeta med andra och gemensamt med dina kollegor hittar lösningar på problem. Vi ser att du trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera nya kontakter. Du är självgående och har förmågan att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Vilka är vi?

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Du erbjuds flexibilitet när det gäller att välja arbetsplats och du har möjlighet att arbete från kontoret och hemifrån. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!
Ansökan

För en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett steg i urvalet.

Ansökan bör vara oss tillhanda senast 1 juni 2022. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sundström: [email protected]

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Rebecca Corbell: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Redovisningskonsult / Revisionsmedarbetare Hellström & Hjelm Revision AB

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hellström & Hjelm Revision AB.

Om företaget:

Hellström & Hjelm Revision AB är ett revisionsbolag med kontor i Östersund, Uppsala, Stockholm.
Här finner du kvalificerade revisorer och redovisningskonsulter med en kunskapsbredd som klarar i stort sett alla verksamhetsområden och rörelsegrenar inom affärslivet. Visionen är att vara den självklara samarbetspartnern till ägarledda företag.
Att anlita Hellström & Hjelm ska vara enkelt, naturligt, utvecklande och ge ett mervärde. Att leverera mervärde innebär, för dom, även att vara kostnadseffektiva. De har därför valt att verka i en liten organisation med hög kompetens samt att arbeta i nätverk med specialister inom skatterätt och andra juridiska områden.

Arbetsuppgifter:

Som ny redovisningskonsult hos Hellström & Hjelm inleder du din karriär med löpande redovisning, administration och kundkontakt. Vartefter du avancerar inom yrkesrollen utökas även dina ansvarsområden med ärenden som bokslut och årsredovisningar. Du fördjupar kontinuerligt dina kunskaper inom områden inom redovisning, revision, lönehantering och skatterådgivning efter företagets behov och det egna intresset. Ditt dagliga arbete innebär löpande redovisning, kundkontakt, rapportering, leverantörs- och kundreskontra, samt arbete med bokslut och årsredovisningar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Akademisk examen inom ekonomi
• Meriterande med arbete inom liknande område
• Du har god systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi söker dig som har förmåga och intresse att samarbeta i ett öppet klimat, samt så kan du se gruppen och syftet med helheten framför den egna agendan. Rollen innebär nära kundkontakt så vi tror att du som söker har kunden i fokus och anstränger dig för att leverera flexibla lösningar som skapar mervärde. Som redovisningskonsult i det drivna företaget är du dessutom stresstålig och strukturerad för att kunna hantera hög arbetsbelastning under perioder med bokslut och årsredovisningar. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid och lämnar ingenting ogjort.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Östersund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, redovisningskonsult, revision, redovisning, ekonom, ekonomi, löpande redovisning, leverantörs-och kundreskontra, rapportering, uppföljning, ekonomifunktion, finans, administration, Östersund, heltid Visa mindre

Erfaren Redovisningskonsult, Luleå

Ansök    Mar 30    Aspia AB    Redovisningskonsult
På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö. Som redovisningskonsult hos oss på kontoret i Luleå har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund... Visa mer
På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö.

Som redovisningskonsult hos oss på kontoret i Luleå har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Du stödjer och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög. Samarbete är ett nyckelord inom vår verksamhet och du kommer även arbeta över kontorsgränser och ge stöd till kollegor och kunder på andra Aspiakontor.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Månatliga kvalitetssäkringar av periodbokslut
- Löpande ekonomisk rapportering till kunder
- Handleda och utveckla juniora kollegor
- Upprättande av årsbokslut och årsredovisningar
- Upprättande av inkomstdeklarationer
- Arbete med olika utvecklingsprojekt

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

- högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
- erfarenhet av motsvarande arbete, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå
- minst två års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar
- självgående i bokslutsarbete i minst ett år
- flytande i svenska, såväl i tal som skrift

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person. Du bidrar till god stämning och gillar att samarbeta med andra och gemensamt med dina kollegor hittar lösningar på problem. Vi ser att du trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera nya kontakter. Du är självgående och har förmågan att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Vilka är vi?

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Du erbjuds flexibilitet när det gäller att välja arbetsplats och du har möjlighet att arbete från kontoret och hemifrån. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!
Ansökan

För en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett steg i urvalet.

Ansökan bör vara oss tillhanda senast 4 maj 2022. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sundström: [email protected]

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Rebecca Corbell: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Redovisningskonsult till Aspia i Luleå

På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö. OM TJÄNSTEN Som redovisningskonsult hos oss på kontoret i Luleå har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på up... Visa mer
På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö.

OM TJÄNSTEN
Som redovisningskonsult hos oss på kontoret i Luleå har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Du stödjer och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög. Samarbete är ett nyckelord inom vår verksamhet och du kommer även arbeta över kontorsgränser och ge stöd till kollegor och kunder på andra Aspiakontor.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

Månatliga kvalitetssäkringar av periodbokslut
Löpande ekonomisk rapportering till kunder
Handleda och utveckla juniora kollegor
Upprättande av årsbokslut och årsredovisningar
Upprättande av inkomstdeklarationer
Arbete med olika utvecklingsprojekt
Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
erfarenhet av motsvarande arbete, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå
minst två års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar
självgående i bokslutsarbete i minst ett år
flytande i svenska, såväl i tal som skrift
För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person. Du bidrar till god stämning och gillar att samarbeta med andra och gemensamt med dina kollegor hittar lösningar på problem. Vi ser att du trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera nya kontakter. Du är självgående och har förmågan att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Vilka är vi?

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Du erbjuds flexibilitet när det gäller att välja arbetsplats och du har möjlighet att arbete från kontoret och hemifrån. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Ansökan

För en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett steg i urvalet.

Ansökan bör vara oss tillhanda senast 25e februari 2022. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sundström: [email protected]

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Rebecca Corbell: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Erfaren Redovisningskonsult, Luleå

Ansök    Feb 18    Aspia AB    Redovisningskonsult
På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö. Som redovisningskonsult hos oss på kontoret i Luleå har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund... Visa mer
På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö.

Som redovisningskonsult hos oss på kontoret i Luleå har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Du stödjer och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög. Samarbete är ett nyckelord inom vår verksamhet och du kommer även arbeta över kontorsgränser och ge stöd till kollegor och kunder på andra Aspiakontor.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Månatliga kvalitetssäkringar av periodbokslut
- Löpande ekonomisk rapportering till kunder
- Handleda och utveckla juniora kollegor
- Upprättande av årsbokslut och årsredovisningar
- Upprättande av inkomstdeklarationer
- Arbete med olika utvecklingsprojekt

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

- högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
- erfarenhet av motsvarande arbete, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå
- minst två års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar
- självgående i bokslutsarbete i minst ett år
- flytande i svenska, såväl i tal som skrift

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person. Du bidrar till god stämning och gillar att samarbeta med andra och gemensamt med dina kollegor hittar lösningar på problem. Vi ser att du trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera nya kontakter. Du är självgående och har förmågan att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Vilka är vi?

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Du erbjuds flexibilitet när det gäller att välja arbetsplats och du har möjlighet att arbete från kontoret och hemifrån. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!
Ansökan

För en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett steg i urvalet.

Ansökan bör vara oss tillhanda senast 1 april 2022. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sundström: [email protected]

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Rebecca Corbell: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Rådgivare inom redovisning till PwC

Vill du göra skillnad genom att hjälpa några av Sveriges mest spännande entreprenörsdrivna och privatägda företag att utvecklas och lösa deras problem? Vi söker affärsorienterade och kundfokuserade rådgivare som vill vara med och arbeta inom ett nytt tjänsteområde hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning. Arbetsbeskrivning I rollen som affärsrådgivare kommer du att arbeta med olika typer av konsult- och rådgivningsprojekt tillsamm... Visa mer
Vill du göra skillnad genom att hjälpa några av Sveriges mest spännande entreprenörsdrivna och privatägda företag att utvecklas och lösa deras problem?

Vi söker affärsorienterade och kundfokuserade rådgivare som vill vara med och arbeta inom ett nytt tjänsteområde hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som affärsrådgivare kommer du att arbeta med olika typer av konsult- och rådgivningsprojekt tillsammans med ett team. Du kommer vara en del i att identifiera möjliga uppdrag för PwC och lösningar för våra kunder samt arbeta med allt från införsäljning till genomförande. Du kommer vara en naturlig kontaktperson för våra kunder och bygga långsiktiga relationer. Detta kräver att du är både lyhörd, social och att du har ett intresse för att göra skillnad.

I din roll kommer du bl.a. att hjälpa våra kunder med följande:

• Bokslutsdispositioner och skatteberäkning
• Rådgivning i bokslutsprocessen
• Årsredovisning (K2 och K3)
• Koncernredovisning och kassaflödesanalys
• Bolagsdeklarationer
• Kvalificerad rådgivning inom redovisning

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av självständigt arbete inom löpande redovisning, bokslut och årsredovisning (inom både K2- och K3-regelverken). Du är dessutom en god användare av Excel och har du även arbetat med Capego, Power BI och/eller Alteryx är det ett plus. Tidigare arbete i konsultroll på t.ex. redovisningsbyrå- eller revisionsbyrå är meriterande.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett starkt intresse och en välutvecklad förståelse för affärer och att du trivs i en flexibel och konsultativ roll med stor omväxling. Det är också viktigt att du har en vilja att göra skillnad och ett driv att hitta och skapa lösningar och möjligheter. Du är kommunikativ, gillar social interaktion och trivs med att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer. Du uppskattar även teamarbete och god laganda.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och flexibel roll där du får möjligheten att hjälpa några av våra 35 000 kunder med målet att leverera mesta möjliga värde. Du kommer tillhöra ett team av ambitiösa, prestigelösa, leveransorienterade och sociala personer som liksom du vill vara med och utveckla tjänsteområdet samt tillsammans jobba mot gemensamma mål.
Våra kunder finns i överallt i Sverige och din placeringsort kan därför anpassas till något av våra 22 kontor runt om i landet beroende på var du bor och var det bäst passar dig.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström [email protected] Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.
PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder. Visa mindre

Redovisningskonsult till Ludvig & Co i Luleå

Ansök    Nov 10    Randstad AB    Redovisningskonsult
Arbetsbeskrivning Är du erfaren inom ekonomisk redovisning? Vill du vara med och göra skillnad? Då bör du söka det här jobbet som redovisningskonsult på Ludvig & Co i Luleå!  Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, och här får du möjlighet att vara rådgivare till företag i varierande branscher och storlek. Bland dina kollegor finns specialister in... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du erfaren inom ekonomisk redovisning? Vill du vara med och göra skillnad? Då bör du söka det här jobbet som redovisningskonsult på Ludvig & Co i Luleå! 

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, och här får du möjlighet att vara rådgivare till företag i varierande branscher och storlek. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling och fastighetsförmedling, vilket ger dig som medarbetare på Ludvig & Co möjlighet till inblick i hur experter inom andra områden jobbar. 

För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

Ansvarsområden
Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara företagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

I nära samarbete med våra kunder kommer du att arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder att utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter kommer bland annat att bestå av:
löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning
uppdragsansvar och kundansvar
skapa långsiktiga relationer med befintliga och potentiellt nya kunder
att tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning

På kontoret i Luleå värdesätter vi engagemang och tillsammans arbetar vi på ett proaktivt arbetssätt. Vi värdesätter medarbetare som vill växa och att vi tillsammans tar ett ansvar för kontoret utveckling.

Kvalifikationer
För att lyckas behöver du ha en akademisk examen inom ekonomi, inriktning redovisning och några års erfarenhet av arbete med ekonomisk redovisning. Alternativt så har du annan eftergymnasial ekonomiutbildning, motsvarande minst 120 högskolepoäng, inriktning redovisning, och minst 10 års erfarenhet av arbete med ekonomisk redovisning. Du behöver vara duktig i svenska och engelska i tal och skrift, och du har erfarenhet från arbete som rådgivande redovisningskonsult. Eftersom Ludvig & Co:s målsättning är att vara företagarens bästa vän, så är det en förutsättning att du är serviceminded, trevlig och utåtriktad. 


Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult  eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Ansökan
I den här rekryteringen har Ludvig & Co valt att samarbeta med Randstad Rekrytering. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att höra av dig till Randstads rekryteringskonsult Christer Sjögren, som nås på telefonnummer 073-357 00 93 eller på mail: [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt. 

Sista ansökningsdag är den 5 december 2021. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med drygt 70 000 kunder och cirka 1 300 medarbetare på 130 orter. Grundat av Ludvig Nanneson 1918 har vi i över 100 år hjälpt våra kunder.

Vi är den nationella men lokala helhetsleverantören för ditt företags behov. Med enkla lösningar och bred kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning fokuserar vi på att skapa värde för dig som företagare.

Vi tror att kombinationen av moderna lösningar och ansvarstagande rådgivning gör skillnad för dig och ditt företag. Att det är i mötet mellan enkla verktyg och personlig rådgivning som du får det stöd du som företagare behöver.

Välkommen in till oss, oavsett var du befinner dig. Visa mindre

Rådgivare inom redovisning till PwC

Vill du göra skillnad genom att hjälpa några av Sveriges mest spännande entreprenörsdrivna och privatägda företag att utvecklas och lösa deras problem? Vi söker affärsorienterade och kundfokuserade rådgivare som vill vara med och arbeta inom ett nytt tjänsteområde hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning. Arbetsbeskrivning I rollen som affärsrådgivare kommer du att arbeta med olika typer av konsult- och rådgivningsprojekt tillsamm... Visa mer
Vill du göra skillnad genom att hjälpa några av Sveriges mest spännande entreprenörsdrivna och privatägda företag att utvecklas och lösa deras problem?

Vi söker affärsorienterade och kundfokuserade rådgivare som vill vara med och arbeta inom ett nytt tjänsteområde hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som affärsrådgivare kommer du att arbeta med olika typer av konsult- och rådgivningsprojekt tillsammans med ett team. Du kommer vara en del i att identifiera möjliga uppdrag för PwC och lösningar för våra kunder samt arbeta med allt från införsäljning till genomförande. Du kommer vara en naturlig kontaktperson för våra kunder och bygga långsiktiga relationer. Detta kräver att du är både lyhörd, social och att du har ett intresse för att göra skillnad.

I din roll kommer du bl.a. att hjälpa våra kunder med följande:

• Bokslutsdispositioner och skatteberäkning
• Rådgivning i bokslutsprocessen
• Årsredovisning (K2 och K3)
• Koncernredovisning och kassaflödesanalys
• Bolagsdeklarationer
• Kvalificerad rådgivning inom redovisning

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av självständigt arbete inom löpande redovisning, bokslut och årsredovisning (inom både K2- och K3-regelverken). Du är dessutom en god användare av Excel och har du även arbetat med Capego, Power BI och/eller Alteryx är det ett plus. Tidigare arbete i konsultroll på t.ex. redovisningsbyrå- eller revisionsbyrå är meriterande.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett starkt intresse och en välutvecklad förståelse för affärer och att du trivs i en flexibel och konsultativ roll med stor omväxling. Det är också viktigt att du har en vilja att göra skillnad och ett driv att hitta och skapa lösningar och möjligheter. Du är kommunikativ, gillar social interaktion och trivs med att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer. Du uppskattar även teamarbete och god laganda.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och flexibel roll där du får möjligheten att hjälpa några av våra 35 000 kunder med målet att leverera mesta möjliga värde. Du kommer tillhöra ett team av ambitiösa, prestigelösa, leveransorienterade och sociala personer som liksom du vill vara med och utveckla tjänsteområdet samt tillsammans jobba mot gemensamma mål.
Våra kunder finns i överallt i Sverige och din placeringsort kan därför anpassas till något av våra 22 kontor runt om i landet beroende på var du bor och var det bäst passar dig.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström [email protected] Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.
PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder. Visa mindre

Rådgivare inom redovisning till PwC

Vill du göra skillnad genom att hjälpa några av Sveriges mest spännande entreprenörsdrivna och privatägda företag att utvecklas och lösa deras problem? Vi söker affärsorienterade och kundfokuserade rådgivare som vill vara med och arbeta inom ett nytt tjänsteområde hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning. Arbetsbeskrivning I rollen som affärsrådgivare kommer du att arbeta med olika typer av konsult- och rådgivningsprojekt tillsamm... Visa mer
Vill du göra skillnad genom att hjälpa några av Sveriges mest spännande entreprenörsdrivna och privatägda företag att utvecklas och lösa deras problem?

Vi söker affärsorienterade och kundfokuserade rådgivare som vill vara med och arbeta inom ett nytt tjänsteområde hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som affärsrådgivare kommer du att arbeta med olika typer av konsult- och rådgivningsprojekt tillsammans med ett team. Du kommer vara en del i att identifiera möjliga uppdrag för PwC och lösningar för våra kunder samt arbeta med allt från införsäljning till genomförande. Du kommer vara en naturlig kontaktperson för våra kunder och bygga långsiktiga relationer. Detta kräver att du är både lyhörd, social och att du har ett intresse för att göra skillnad.

I din roll kommer du bl.a. att hjälpa våra kunder med följande:

• Bokslutsdispositioner och skatteberäkning
• Rådgivning i bokslutsprocessen
• Årsredovisning (K2 och K3)
• Koncernredovisning och kassaflödesanalys
• Bolagsdeklarationer
• Kvalificerad rådgivning inom redovisning

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av självständigt arbete inom löpande redovisning, bokslut och årsredovisning (inom både K2- och K3-regelverken). Du är dessutom en god användare av Excel och har du även arbetat med Capego, Power BI och/eller Alteryx är det ett plus. Tidigare arbete i konsultroll på t.ex. redovisningsbyrå- eller revisionsbyrå är meriterande.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett starkt intresse och en välutvecklad förståelse för affärer och att du trivs i en flexibel och konsultativ roll med stor omväxling. Det är också viktigt att du har en vilja att göra skillnad och ett driv att hitta och skapa lösningar och möjligheter. Du är kommunikativ, gillar social interaktion och trivs med att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer. Du uppskattar även teamarbete och god laganda.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och flexibel roll där du får möjligheten att hjälpa några av våra 35 000 kunder med målet att leverera mesta möjliga värde. Du kommer tillhöra ett team av ambitiösa, prestigelösa, leveransorienterade och sociala personer som liksom du vill vara med och utveckla tjänsteområdet samt tillsammans jobba mot gemensamma mål.
Våra kunder finns i överallt i Sverige och din placeringsort kan därför anpassas till något av våra 22 kontor runt om i landet beroende på var du bor och var det bäst passar dig.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström [email protected] Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.
PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder. Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Okt 8    Money Sverige AB    Redovisningskonsult
Money fortsätter att växa och vi söker nu en pigg och glad medarbetare till vårt redovisningsteam. Dina arbetsuppgifter blir att sköta löpande redovisning och upprätta månads- och årsbokslut för små och medelstora företag. Vi jobbar nära våra kunder och sätter stort värde på din sociala kompetens och din förmåga att nätverka. Visa mer
Money fortsätter att växa och vi söker nu en pigg och glad medarbetare till vårt redovisningsteam.
Dina arbetsuppgifter blir att sköta löpande redovisning och upprätta månads- och årsbokslut för små och medelstora företag. Vi jobbar nära våra kunder och sätter stort värde på din sociala kompetens och din förmåga att nätverka. Visa mindre

Redovisningskonsult till HSB Norr

HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40?000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar?förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad... Visa mer
HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40?000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar?förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad resurseffektivitet, minskad klimatpåverkan samt utveckling av hållbara tjänster och produkter. HSB är också en viktig samhällsaktör som bidrar till ett inkluderande samhälle som värdesätter jämställdhet och mångfald.

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden?

Beskrivning

HSB Norrs avdelning Fastighetsekonomi har hand om allt som innefattar den löpande ekonomin för våra kunders räkning,?HSB Norrs bostadsrättsföreningar samt andra externa fastighetsägare. Som redovisningskonsult arbetar du med allt som rör ekonomin, både i stort och smått. Tillsammans med 20 redovisningskonsulter och åtta ekonomiassistenter?på nio orter arbetar vi för att ge våra kunder en långsiktig och trygg ekonomisk förvaltning, allt för att bidra till och skapa det goda boendet. Vi söker nu en redovisningskonsult till vårat kontor i Luleå.

Arbetsuppgifter

I din roll som redovisningskonsult på HSB Norr är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Bokslut
- Budget
- Delårsrapporter
- Löpande bokföring och avstämningar


Självklart vill vi att du bidrar till vår mest uppskattade medlemsförmån genom att ta rollen som HSB-ledamot hos en av våra medlemsföreningar.

Personliga egenskaper

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Som person är du självgående och driven och gillar att arbeta med siffror. Du är van att strukturera och organisera din vardag och trivs med kundkontakt. Då vi är en stor avdelning med många kundkontakter är god samarbetsförmåga viktigt för att du ska trivas hos oss.

Dialog med våra kunder och övriga fastighetsägare förekommer dagligen. Därför ser vi att du som söker är social och trivs med många kontaktytor i ett konsultativt arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker denna tjänst är utbildad inom ekonomi från universitet alternativt högskola. Vi ser att du har införskaffat dig arbetslivserfarenhet inom yrket och även arbetat med redovisning sen tidigare. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta som bolagsekonom.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta i ett företag där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är viktigt? På HSB Norr kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation med värderingarna i centrum och fokus på att ständigt utveckla det goda boendet. Vi ser positivt på kontinuerlig kompetensutveckling bland våra medarbetare och möjlighet att utvecklas i rikstäckande projekt. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kommer att vara?placerad?i?Luleå.?I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och tillsätta tjänsten?innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är?20 oktober 2021.

Vill du veta mer?

Vänligen kontakta?Teamchef?Lisa Markström?på telefon?010-303 20 78?eller? (mailto:[email protected]). Visa mindre

Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Luleå

Ansök    Okt 28    Ludvig & Co AB    Redovisningskonsult
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.  Om tjänsten I nära samarbete med våra k... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 


• Uppdragsansvar och ev. kundansvar
• Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
• Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning

Därför kommer du trivas hos oss

På kontoret i Luleå värdesätter vi engagemang och tillsammans arbetar vi på ett proaktivt arbetssätt. Vi värdesätter medarbetare som vill växa och att vi tillsammans tar ett ansvar för kontoret utveckling. 

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du


• Akademisk utbildning inom ekonomi
• Stort yrkesmässigt engagemang
• Tidigare arbetat i en konsulterande roll, inom service eller liknande erfarenhet

Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Anne-Lie Ottosson [email protected] eller tel. 0920-23 77  22

Vi ser fram emot din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom Visa mindre

Redovisningskonsult

Binär Redovisning är en del av Slipp Redovisning som erbjuder effektiv redovisning på ett modern och digitalt sätt. Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till en förenkling av företagens administration. Med attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig årsrapportering och framförallt vägledande rådgivning hjälper vi kunderna att driva sin egen affärsmodell och verksamhet till maximal lönsamhet. Utöver des... Visa mer
Binär Redovisning är en del av Slipp Redovisning som erbjuder effektiv redovisning på ett modern och digitalt sätt. Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till en förenkling av företagens administration. Med attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig årsrapportering och framförallt vägledande rådgivning hjälper vi kunderna att driva sin egen affärsmodell och verksamhet till maximal lönsamhet. Utöver dessa tjänster erbjuder Binär Redovisning även tjänster inom koncernredovisning och i vissa fall interimslösningar till större kunder. Läs mer om oss på slipp.se.
Arbetsuppgifter
Binär redovisning växer som bolag och söker nu en redovisningskonsult. I första hand erbjuder vi en junior roll, men även du med mer erfaranhet kan vara intressant. Du kommer främst att arbeta med löpande bokföring, bankavstämningar, månadsrapporter och moms- och arbetsgivardeklarationer. Våra kunder verkar inom olika branscher men det vanligaste är olika enmanskonsulter och café- och restauranger. Vid intresse erbjuds du även möjlighet att arbeta med koncernredovisning.
Rollen innebär varierande uppgifter med stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser gärna att du vill vara med och driva företagets framtid tillsammans med oss. På sikt erbjuder vi dig att ta dig an mer komplexa uppgifter och målet är att du inom kort tid ska kunna arbeta självständigt med egna kunder. Vi ser även att det finns möjlighet för dig att växa mot en mer ansvarig roll, som kontors- eller driftansvarig.
Kvalifikationer
Vi söker dig som
Har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå alternativt pågående/avslutade studier inom ekonomi på högskolenivå
Har erfarenheter av och är orädd för kundkontakt
Har god datorvana

Tidigare erfarenhet av redovisningsarbete är meriterande men inget krav.
För att passa i den här rollen tror vi att du är
Flexibel
Ansvarstagande
Självgående

Vi erbjuder en avslappnad arbetsmiljö med högt tempo, roliga uppdrag och möjlighet att växa tillsammans med oss. Vårt kontor är beläget i Luleå Science Park där vi delar lokaler med ca 100 andra företag i en kreativ och utvecklande miljö.
Vi ser gärna att du vill arbeta deltid hos oss men även heltid kan vara aktuellt. Tillträde sker enligt ök.
Ansökningar skickas till [email protected] Bifoga CV och personligt brev, märk ansökan med “Redovisningskonsult Luleå”.
Vid frågor, kontakta Kevin Hall på [email protected] eller 076-138 95 55
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi växer och söker en redovisningskonsult med erfarenhet

Vi växer och söker en ny kollega som har några års erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult, brinner för siffror, vill utvecklas inom ekonomi, är flexibel och kan hantera många bollar i luften samtidigt. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att ansvara för kunders redovisning, vilket innefattar allt från löpande redovisning till bokslut, deklarationer och rådgivning. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag i olika situationer inom redovisning... Visa mer
Vi växer och söker en ny kollega som har några års erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult, brinner för siffror, vill utvecklas inom ekonomi, är flexibel och kan hantera många bollar i luften samtidigt.
Arbetsuppgifterna kommer bestå av att ansvara för kunders redovisning, vilket innefattar allt från löpande redovisning till bokslut, deklarationer och rådgivning.
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag i olika situationer inom redovisning, rådgivning och skatt. Våra kunder är små och medelstora företag inom olika branscher. Vi arbetar utifrån struktur och rutiner med moderna och effektiva digitala systemlösningar.
Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Två redovisningskonsulter till KREATIVGRUPPEN i Luleå

Om företaget KREATIVGRUPPEN är en kvalificerad fullservicebyrå som erbjuder alla typer av tjänster inom ekonomiadministration och juridik, dock ej revision eftersom vi är, och vill vara, en renodlad redovisningsbyrå. Inom hela bolaget är vi cirka 40 medarbetare med ett tätt samarbete mellan våra kontor i Luleå, Falun, Stockholm och Sigtuna. På Luleåkontoret är vi idag 13 medarbetare. Vi är en familjär och prestigelös organisation, stimulerande och utveckla... Visa mer
Om företaget
KREATIVGRUPPEN är en kvalificerad fullservicebyrå som erbjuder alla typer av tjänster inom ekonomiadministration och juridik, dock ej revision eftersom vi är, och vill vara, en renodlad redovisningsbyrå. Inom hela bolaget är vi cirka 40 medarbetare med ett tätt samarbete mellan våra kontor i Luleå, Falun, Stockholm och Sigtuna. På Luleåkontoret är vi idag 13 medarbetare. Vi är en familjär och prestigelös organisation, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö i våra fina lokaler och kanske viktigast av allt – kvalitet i allt vi gör!

Prova på något nytt och spännande och få möjlighet att arbeta tillsammans med våra kunder för att utveckla deras verksamheter. Hos oss finns inga begränsningar. Vi vill att våra medarbetare ska kunna växa i sin yrkesroll genom både utmanande och inspirerande arbetsuppgifter. Helt enkelt erbjuda en lärande miljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Till vårt kontor i Luleå söker vi nu två nyfikna och hungriga redovisningskonsulter för anställning under våren. Vi söker dels dig med några års erfarenhet av redovisningsbyrå eller kvalificerat ekonomiarbete, dels dig som har lite mindre erfarenhet av ekonomiadministration men med ett brinnande intresse att lära dig mer.

Dina arbetsuppgifter
Erfaren redovisningskonsult:
Arbetsuppgifterna är att leda och ansvara för kompletta redovisningsuppdrag som ekonomiadministration, rapportering, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Bistå vid bolagsärenden och rådgivning i olika ekonomiska frågeställningar, främst gällande ägarledda bolag. Implementering av fakturascanning och andra tekniska lösningar för våra kunder. Nykundskontakter samt ansvar för upplägg och planering av nya uppdrag. Du ska också gärna bidra till att stärka vår lokala förankring i Luleå.

Redovisningskonsult:
Du ansvarar för löpande redovisning, löner och avstämningar på plats hos oss, men även ute hos kund kan bli aktuellt. Bistå vid både större och mindre redovisningsuppdrag samt vara beredd att prova på och lära dig nya saker för att växa i din yrkesroll som redovisningskonsult.

Kompetens:
För dig som är erfaren redovisningskonsult är det meriterande med erfarenhet som redovisningskonsult från byrå med eget kundansvar alternativt flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser också att du uppfyller följande:

• Erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete.
• Trygg i en rådgivande roll.
• Van att arbeta i team och leda andra
• Meriterande med kompetens inom våra byråprogram Briljant, Fortnox, Company Expense, Palette, Capego samt Wolters Kluwer Skatt.
• Meriterande med godkänd auktorisation som redovisningskonsult (dock ej krav).

För dig som är redovisningsassistent ser vi gärna att du jobbat med någon form av löpande redovisning tidigare, har erfarenhet av något bokföringsprogram och är hungrig att lära dig ännu mer inom yrket med hjälp av våra duktiga medarbetare.

Tjänsterna avser heltid och vi erbjuder marknadsmässiga villkor med bra förmåner och trevliga arbetskamrater.


Din profil
Precis som alla anställda inom KREATIVGRUPPEN ser vi gärna att du har följande egenskaper:

• Gillar att arbeta i team och trivs samtidigt med att leda och lära ut.
• Är ansvarstagande och noggrann.
• Har god analytisk förmåga med ett brinnande intresse för att lära dig nya saker.
• Ser möjligheter och är serviceinriktad.


Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering i rekryteringsprocessen och du blir anställd hos KREATIVGRUPPEN. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Christina Karlsson på telefon 0733-51 27 44. Vi går genom ansökningar löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 21 mars 2021. Visa mindre

Redovisningskonsult – Administratör till EY, Luleå

Ansök    Dec 11    Ernst & Young AB    Redovisningskonsult
Inom vår ägarledda verksamhet arbetar administratörer, redovisningskonsulter, affärsrådgivare och revisorer tillsammans för att skapa en bättre vardag för våra kunder. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. Vill du bli en av oss? Vi söker nu en Redovisningskonsult/Administratör för placering i Luleå. Möjligheten Du kommer att arbeta med utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter. E... Visa mer
Inom vår ägarledda verksamhet arbetar administratörer, redovisningskonsulter, affärsrådgivare och revisorer tillsammans för att skapa en bättre vardag för våra kunder. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. Vill du bli en av oss? Vi söker nu en Redovisningskonsult/Administratör för placering i Luleå.

Möjligheten
Du kommer att arbeta med utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Huvudsakliga arbetsområden
Arbetet som redovisningskonsult innebär att du främst arbetar med löpande bokföring till ägarledda företag. Du upprättar momsdeklarationer, jobbar med leverantörs- och kundreskontra, månadsavstämningar och månadsrapporteringar. Du kommer att ha en nära kontakt med våra kunder.
Som administratör kommer du både att arbeta i vårt interna affärssystem med bland annat inköp och hantering av leverantörsfakturor samt med allmänna kontorsgöromål såsom posthantering, trivselfrågor på kontoret, administration kring events mm. Arbetet innebär även att du förbereder och avlastar dina kollegor i deras arbete. Du kommer att vara kontorets ansikte utåt genom att svara i telefon, ta emot besökare och ge god service till våra kunder.

För att lyckas och trivas i rollen
Är du en social person som trivs i samarbete med andra och bidrar till en positiv stämning på kontoret.
Gillar att ge service och trivs i en dynamisk miljö.
Är duktig på att strukturera ditt arbete och uppskattar ett omväxlande arbete som kräver engagemang och ansvarstagande.


Kvalifikationer för tjänsten
Du har erfarenhet av löpande redovisning och/eller relevant utbildning inom ekonomi.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Du har god datorvana och användare av Officepaketet.


Vi ser också gärna att du
Är nyfiken på förbättring och utveckling och kommer med egna initiativ och förslag inom just ditt område.
Du ser till att saker och ting blir gjorda och kan på ett självständigt sätt se vart fokus behöver vara.


Vad kan EY erbjuda dig?
EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Gustav Eliasson, Kontorschef Luleå på tfn: 072- 724 80 04, mail: [email protected] eller Linda Dittrich, Teamledare Administration Region Norr på tfn: 070-271 77 92, mail: [email protected]
Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på [email protected] Ansökningstiden går ut den 15 januari 2021, men vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

OM EY
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla. Visa mindre

Senior rådgivare skog | Ludvig & Co Luleå

Ansök    Nov 13    Ludvig & Co AB    Redovisningskonsult
Vill du vara med och göra skillnad för skogsägare? Som senior rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.  Om tjänsten I nära... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad för skogsägare? Som senior rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa skogsägare att utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 


• Uppdragsansvar, kundansvar
• Kors- och merförsäljning samt bidra med din kompetens till andras kunduppdrag
• Skatterådgivning deklarationer och utveckling av ägandet för skogsägaren
• Skogsbruksplaner och värdering

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Därför kommer du trivas hos oss

Vi vill ha en ny kollega och växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas! Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas. 

För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du


• Vara utbildad skogsmästare, skogsvetare, jägmästare eller motsvarande
• Stort yrkesmässigt engagemang
• Tidigare arbetat i en konsulterande roll eller liknande erfarenhet

Det är meriterande om du har erfarenhet av att upprätta skogsbruksplaner och utföra värderingsuppdrag. Har du dessutom erfarenhet av generationsskiften är det en fördel. Viktigt är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till din skogliga bakgrund. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Anne-Lie Ottosson, [email protected] eller tel. 0920-23 77 22. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Skoglig rådgivare, lantbruksekonom, skogsekonom, affärsrådgivare, redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom Visa mindre

Redovisningskonsult HSB Norr

Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation med uppgift att bygga och erbjuda prisvärda bostäder för våra 39 000 medlemmar och även leverera en riktigt bra förvaltning. Vi är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vårt uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet. Våra tydliga värderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar hela vår verksamhet. V... Visa mer
Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation med uppgift att bygga och erbjuda prisvärda bostäder för våra 39 000 medlemmar och även leverera en riktigt bra förvaltning. Vi är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vårt uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet. Våra tydliga värderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar hela vår verksamhet. Visionen är att vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet.

Beskrivning

HSB Norrs avdelning Fastighetsekonomi har hand om allt som innefattar den löpande ekonomin för våra kunders räkning som är HSB Norrs bostadsrättsföreningar samt andra externa fastighetsägare. Som redovisningskonsult arbetar du med allt som rör ekonomin, både i stort och smått. Tillsammans med 27 stycken redovisningskonsulter och ekonomiassistenter på nio orter arbetar vi för att ge våra kunder en långsiktig och trygg ekonomisk förvaltning, allt för att bidra till att skapa det goda boendet.

Vi söker två stycken redovisningskonsulter för ett vikariat respektive tidsbegränsad anställning på cirka ett år.

I din roll som redovisningskonsult på HSB Norr är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Budget
- Bokslut
- Deklarationer (moms, arbetsgivaravgifter, fastighet och inkomst)
- Lånehantering
- Löpande bokföring och avstämningar
- Vid behov stötta ekonomiservice med avstämningar, kontering och fakturering.


Kvalifikationer

Vi tror att du som söker denna tjänst har en ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande och vi ser gärna att du har arbetat några år inom ekonomi och redovisning. Då vi har Agresso som ekonomisystem är det meriterande om du har kunskap i detta system.

Vi söker dig som är...

Då vårt uppdrag är att leverera en trygg ekonomisk förvaltning för våra kunder söker vi dig som är relationsskapande och trivs med kundkontakt där du är rådgivande mot kunden. Som person är du självgående och driven och vi tror också att du som söker trivs med att analysera och arbeta med siffror. Då vi är en stor avdelning med många kontaktytor är viljan och intresset av samverkan viktig för att du ska trivas hos oss.

Vi erbjuder dig..

Vill du arbeta i ett företag där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är viktigt? På HSB Norr kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation med värderingarna i centrum och fokus på att ständigt utveckla det goda boendet. Här på HSB Norr finns många duktiga redovisningskonsulter och ekonomiassistenter. Med den rätta ambitionen och en stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Villkor

Vi söker två stycken redovisningskonsulter för ett vikariat respektive tidsbegränsad anställning på drygt ett år. Tjänsterna är placerad i våra lokaler i centrala Luleå. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 8 januari.

Vill du veta mer? Vänligen kontakta Teamchef fastighetsekonomi Stina Ek tel. 010-3032077 eller Lisa Markström tel. 010-3032078. Visa mindre

Redovisningskonsult, Luleå

Ansök    Feb 10    Aspia    Redovisningskonsult
Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har stora tillväxtplaner och söker dig som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare. Nu söker vi en redovisningskonsult till vårt nyrenoverade kontor i Luleå. Ditt uppdrag Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdr... Visa mer
Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har stora tillväxtplaner och söker dig som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare. Nu söker vi en redovisningskonsult till vårt nyrenoverade kontor i Luleå.

Ditt uppdrag

Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Du stödjer och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Upprätta bokslut och årsredovisningar
- Inkomstdeklarationer
- Kvalitetssäkra månadsbokslut
- Löpande rapporteringar till kund
- Konsultation och kundrådgivning

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

- högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning eller gymnasieekonom
- erfarenhet av motsvarande arbete, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå.
- erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar
- flytande i svenska, såväl i tal som skrift.

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som trivs med att arbeta i team och i mötet med kunden. Du har förmågan att hantera ett stort flöde samt strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Ansökan

Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan med CV och personligt brev (via länken Ansök nu). Sista ansökningsdagen är 10.3.2020.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Elisabeth Greén på: [email protected] Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta ansvarig rekryterare: Sonja Paganus på HR: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Vi söker Redovisningskonsult

Baker Tilly Luleå är den lokalägda revisionsbyrån med det nationella nätverket i ryggen. Eftersom vi ingår i det nationella och internationella nätverket Baker Tilly så kan vi kombinera den mindre revisionsbyråns flexibilitet och service med den stora organisationens fördelar. Vi erbjuder bra anställningsvillkor och personlig utveckling med individuella utbildningsplaner, då vi värdesätter personlig utveckling och hög kvalitet på våra tjänster. Vi söker nu... Visa mer
Baker Tilly Luleå är den lokalägda revisionsbyrån med det nationella nätverket i ryggen. Eftersom vi ingår i det nationella och internationella nätverket Baker Tilly så kan vi kombinera den mindre revisionsbyråns flexibilitet och service med den stora organisationens fördelar. Vi erbjuder bra anställningsvillkor och personlig utveckling med individuella utbildningsplaner, då vi värdesätter personlig utveckling och hög kvalitet på våra tjänster.
Vi söker nu dig som har ett personligt engagemang och vill vara en del utav en familjär kultur med ett öppet klimat där flexibilitet och nytänkande uppskattas. 


Om tjänsten
Som redovisningskonsult på Baker Tilly Luleå erbjuds du varierande arbetsuppgifter med stor bredd där du även ges goda möjligheter till personlig utveckling. Många av kunderna företaget samarbetar med är ägarledda småföretag. Baker Tilly Luleå är en fullservicebyrå där du kommer att arbeta med alla delar, från löpande redovisning till färdiga bokslut och inkomstdeklarationer.
Företaget finns i centrala Luleå med goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter.


Om dig
Till vårt kontor i Luleå söker vi dig som är redovisningskonsult och som vill växa tillsammans med oss. Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av arbete på redovisnings- eller revisionsbyrå och har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Om du har erfarenhet av att arbeta i Fortnox och har goda IT kunskaper ser vi detta som meriterande.
Du har ett stort intresse för service och vill utveckla både affärer och företaget. Då Baker Tilly Luleå präglas av en familjär kultur är närhet, engagemang och delaktighet viktiga nyckelord för oss som vi gärna ser att du delar. Som person besitter du god kommunikationsförmåga och är lätt att samarbeta med.
Rekrytering sker löpande över de ansökningar som kommer in och genomför intervjuer med utvalda kandidater som uppfyller kraven för tjänsten.
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Redovisningskonsult

Vi söker nu för kunds räkning en Redovisningskonsult till Luleå för ett uppdrag på 3-6 månader med väldigt goda möjligheter för tillsvidareanställning hos kund efter uppdraget. Tjänsten är på plats hos kund som är en etablerad arbetsgivare med ett rikstäckande starkt varumärke.  Tjänsten Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial. Vissa delar av den mer löpande ekonomin sk... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning en Redovisningskonsult till Luleå för ett uppdrag på 3-6 månader med väldigt goda möjligheter för tillsvidareanställning hos kund efter uppdraget. Tjänsten är på plats hos kund som är en etablerad arbetsgivare med ett rikstäckande starkt varumärke. 


Tjänsten
Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial. Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts centralt. Du är kontaktperson gentemot intressenter, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör det ekonomiska arbetet. 


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Upprättande av budget och bokslut.
Ekonomisk uppföljning av verksamheten.
Låneupphandlingar och övrig finansiell planering.
Presentera bokslut och budget för intressenter

Vem är du - Personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad med förmåga att driva ditt arbete på ett självständigt, noggrannt och ansvarsfullt sätt. Du har god social kompetens och skapar med lätthet en öppen och förtroendefull dialog och goda relationer. Som person är du prestigelös, serviceinriktad och har förmåga att informera på ett tydligt sätt.


Utbildning/Kvalifikationer
Krav
Ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. 


Meriterande
Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har minst ett års erfarenhet från bokslutsarbete.


Villkor
Bemanning 3 till 6 månader med goda möjligheter till anställning.  
Flexibel arbetstid/heltid med generösa personalförmåner. 
Start 1:a aug 2020.


Rekryteringsprocessen
Ansök via annonsen. Vi anställer så snart vi har hittat rätt person, så lämna din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Johan Rosenqvist. Visa mindre

Rekrytering av erfaren redovisningskonsult till familjära BDO Luleå!

Är du en relationsskapande redovisningskonsult som är redo för ett miljöombyte? Vill du vara en del av en organisation där medarbetaren står i fokus och du har möjlighet att påverka din egen arbetssituation? Då är det här tjänsten för dig! Information om tjänsten Professionals Nord söker för BDO:s räkning en redovisningskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs dir... Visa mer
Är du en relationsskapande redovisningskonsult som är redo för ett miljöombyte? Vill du vara en del av en organisation där medarbetaren står i fokus och du har möjlighet att påverka din egen arbetssituation? Då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för BDO:s räkning en redovisningskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos BDO.

BDO har en viktig vision, och det är att ge kunden den bästa kundupplevelsen med det lilla extra! Resultatet av detta arbete visar sig inte minst i att Svenskt Kvalitetsindex mätning visar på att BDO har branschens nöjdaste kunder, för sjätte året i rad. Även BDO Luleå gör detta arbete med bravur och utvecklar sin kundstock varje dag, vilket är ett bevis på deras stora känsla för service och kompetens. Nu söker de dig som redovisningskonsult som vill bli en del av detta sammansvetsade gäng på 5 stycken, där ditt välmående som medarbetare värderas högt. Den familjära känslan i gruppen är något som genomsyrar hela arbetsplatsen där man tillsammans hjälps åt att uppnå ett gott arbetsklimat och samtidigt hittar på mycket trevligt tillsammans.

BDO är en decentraliserad organisation där besluten tas på lokal nivå. Detta bidrar till att du kommer att ha möjlighet att påverka de beslut som fattas och i vilken riktning din egen karriär ska ta. BDO satsar på kompetensutveckling för dig som medarbetare i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Det är en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och BDO:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]


Arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter såsom avstämningar, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. BDO:s kunder finns inom olika branscher med varierad storlek. Du kommer främst att arbeta i Fortnox och Hogia. Uppdragen sker till stor del ute hos kunderna som kommer att finnas i Luleå med omnejd.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är en erfaren redovisningskonsult med flera års arbetslivserfarenhet. Du är auktoriserad eller har goda kunskaper att bli det. Då kunderna finns i Luleå med omnejd är det av vikt att du har B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos BDO.
Som person är du positiv och är duktig på att bygga relationer. Med kunden i fokus har du ett naturligt affärsdriv och ett analytiskt sinne. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Du har ett glatt humör och ett stort engagemang i ditt arbete.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]Information om kundföretaget
BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. De är ca 750 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 80 000 medarbetare fördelade på drygt 1 600 kontor i ca 160 länder. För tionde gången har BDO Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. www.bdo.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Rekrytering av erfaren redovisningskonsult till familjära BDO Luleå!

Är du en relationsskapande redovisningskonsult som är redo för ett miljöombyte? Vill du vara en del av en organisation där medarbetaren står i fokus och du har möjlighet att påverka din egen arbetssituation? Då är det här tjänsten för dig! Information om tjänsten Professionals Nord söker för BDO:s räkning en redovisningskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs dir... Visa mer
Är du en relationsskapande redovisningskonsult som är redo för ett miljöombyte? Vill du vara en del av en organisation där medarbetaren står i fokus och du har möjlighet att påverka din egen arbetssituation? Då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för BDO:s räkning en redovisningskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos BDO.

BDO har en viktig vision, och det är att ge kunden den bästa kundupplevelsen med det lilla extra! Resultatet av detta arbete visar sig inte minst i att Svenskt Kvalitetsindex mätning visar på att BDO har branschens nöjdaste kunder, för sjätte året i rad. Även BDO Luleå gör detta arbete med bravur och utvecklar sin kundstock varje dag, vilket är ett bevis på deras stora känsla för service och kompetens. Nu söker de dig som redovisningskonsult som vill bli en del av detta sammansvetsade gäng på 5 stycken, där ditt välmående som medarbetare värderas högt. Den familjära känslan i gruppen är något som genomsyrar hela arbetsplatsen där man tillsammans hjälps åt att uppnå ett gott arbetsklimat och samtidigt hittar på mycket trevligt tillsammans.

BDO är en decentraliserad organisation där besluten tas på lokal nivå. Detta bidrar till att du kommer att ha möjlighet att påverka de beslut som fattas och i vilken riktning din egen karriär ska ta. BDO satsar på kompetensutveckling för dig som medarbetare i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Det är en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och BDO:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]


Arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter såsom avstämningar, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. BDO:s kunder finns inom olika branscher med varierad storlek. Du kommer främst att arbeta i Fortnox och Hogia. Uppdragen sker till stor del ute hos kunderna som kommer att finnas i Luleå med omnejd.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är en erfaren redovisningskonsult med flera års arbetslivserfarenhet. Du är auktoriserad eller har goda kunskaper att bli det. Då kunderna finns i Luleå med omnejd är det av vikt att du har B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos BDO.
Som person är du positiv och är duktig på att bygga relationer. Med kunden i fokus har du ett naturligt affärsdriv och ett analytiskt sinne. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Du har ett glatt humör och ett stort engagemang i ditt arbete.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]Information om kundföretaget
BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. De är ca 750 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 80 000 medarbetare fördelade på drygt 1 600 kontor i ca 160 länder. För tionde gången har BDO Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. www.bdo.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Erfaren redovisningskonsult till BDO Luleå

Ansök    Sep 12    BDO    Redovisningskonsult
Vår vision på BDO är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har bå... Visa mer
Vår vision på BDO är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad.

Nu expanderar vi och söker erfarna medarbetare med ambition till partnerskap.

Vår vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad.

Har du vad som krävs för att vi ska behålla och utveckla vår kundnöjdhet?

Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i Luleå. Vi söker dig som delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen och som vill jobba på en arbetsplats med branschens nöjdaste kunder tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor.

Tjänsten
Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter såsom avstämningar, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Våra kunder finns inom olika branscher med varierad storlek. Vi jobbar främst i Fortnox och Hogia.

Vem är du?
Din personlighet och förmåga att ta människor är minst lika avgörande för oss som ditt CV. Som person är du positiv och är duktig på att bygga relationer. Med kunden i fokus har du ett naturligt affärsdriv och ett analytiskt sinne. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Vi tror att vår nya medarbetare har ett glatt humör och ett stort engagemang i sitt arbete.

Vi ser även att du:
• Är en erfaren redovisningskonsult med flera års arbetslivserfarenhet
• Du är auktoriserad eller har kunskaper att kunna bli det

Viktigast av allt – du delar BDO:s vision om att vara bäst på service.

Vi erbjuder
Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början stort ansvar. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetaren i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

Start: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid
Plats: Luleå

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 750 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 80 000 medarbetare fördelade på drygt 1 600 kontor i ca 160 länder. För tionde gången har BDO Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex.

www.bdo.se

Här kan du läsa mer om hur vi på BDO behandlar dina personuppgifter http://www.bdo.se/BDO_SE/media/bdo/Dokument/Integritetspolicy/Integritetspolicy_HR_BDO_180518.pdf Visa mindre

Redovisningskonsult

Ansök    Aug 27    Money Sverige AB    Redovisningskonsult
Money är den nya generationens revisions- och redovisningsbyrå. Genom att mixa den digitala transformationens möjligheter med en outstanding service och mångårig erfarenhet kan vi erbjuda ett koncept som gör att våra kunder och medarbetare växer och ständigt utvecklas.Money är en lokal byrå som startade 2017 och har på två år vuxit till åtta anställda i Piteå och Luleå. Vår målsättning är att jobba nära våra kunder och snabbt anpassa oss till ny teknik för... Visa mer
Money är den nya generationens revisions- och redovisningsbyrå. Genom att mixa den digitala transformationens möjligheter med en outstanding service och mångårig erfarenhet kan vi erbjuda ett koncept som gör att våra kunder och medarbetare växer och ständigt utvecklas.Money är en lokal byrå som startade 2017 och har på två år vuxit till åtta anställda i Piteå och Luleå. Vår målsättning är att jobba nära våra kunder och snabbt anpassa oss till ny teknik för att leverera kostnadseffektiva tjänster med hög kvalité. Våra medarbetare är viktiga och tillsammans skapar vi en attraktiv och flexibel arbetsplats där alla har möjligheten att utvecklas. Vi har kontor på Kungsgatan i Luleå och på Storgatan i Piteå. Besök gärna vår Facebooksida Money Revision. Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla löpande redovisning, bokslut och löneadministration och bli en viktig medspelare i vårt lag. Vi sätter stort värde på din sociala kompetens och din förmåga att serva våra kunder på allra bästa sätt. Ledord som glad, tydlig och trygg ska genomsyra din personlighet. Du bör kunna jobba självständigt med löpande redovisning, upprättande av bokslut och sköta lönehantering. Vi arbetar i Fortnox, Capego och Visma Lön. Du bör även ha goda kunskaper inom excel eftersom vi jobbar helt papperslöst. Visa mindre

Rekrytering av en driven Kundansvarig till Aspia!

Har du erfarenhet av redovisningsarbete eller har du en utbildning inom ekonomi? Beskriver du dig som en handelskraftig person som är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer? Då kan du vara Aspias nya kundansvariga! Detta är tjänsten för dig som vill ha ett omväxlande arbete där du får vara med och forma ett nystartat bolag med 1450 anställda och 169 års erfarenhet. Läs vidare för att få veta mer! Information om tjänsten Professionals No... Visa mer
Har du erfarenhet av redovisningsarbete eller har du en utbildning inom ekonomi? Beskriver du dig som en handelskraftig person som är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer? Då kan du vara Aspias nya kundansvariga! Detta är tjänsten för dig som vill ha ett omväxlande arbete där du får vara med och forma ett nystartat bolag med 1450 anställda och 169 års erfarenhet. Läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Aspias räkning en Kundansvarig. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Aspia. Aspia har brutit sig ut från PWC och är på så vis marknadsledande redan från start med 1450 anställda och 169 års erfarenhet. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom Aspia och chans till en spännande karriär!

Som ny hos Aspia i Luleå blir du en del av ett härligt gäng på 25 personer som ser fram emot att du ska komma på plats. På kontoret i Luleå arbetar man nära varandra där stöttning och sammanhållning är två nyckelord. I din nya roll som kundansvarig kommer du ha en central roll i hur kontoret utvecklas framåt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Aspias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
I din roll som kundansvarig hos Aspia är du ansiktet utåt mot bolagets kunder och spelar en mycket central roll i Aspias framtida tillväxt. Du kommer ha en ledande roll där du bemannar, driver och utvecklar såväl befintliga kunduppdrag som nya. I din omväxlande roll ansvarar du även för kvalitetssäkring av uppdrag. Vidare kommer du som kundansvarig hos Aspia identifiera behov och affärsutvecklingsmöjligheter hos kunder. Rollen innebär en nära och kontinuerlig kontakt med befintliga kunder samt bearbetning av nya kunder.

Vi söker dig som
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Aspia. Du är en handelskraftig person som trivs i en omväxlande miljö. Vidare trivs du i mötet med kund och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter samt långsiktiga relationer. För att trivas hos Aspia är det även viktigt att du är en lagspelare som sätter teamet och kunden i fokus.

För att kunna identifiera behov och affärsutvecklingsmöjligheter hos kunden ser vi att du har en utbildning inom ekonomi, alternativt har erfarenhet av redovisningsarbete i någon utsträckning.

START: Enlig överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Elin Rubin

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Information om kundföretaget
Möjligheterna är oändliga och ambitionerna stora —- hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter. Genom det arbete du gör och får ta ansvar för, genom dialogen med dina kunder och kunniga kollegor och genom tydlig utvecklings- och utbildningsplanering.

Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt, kul och effektivt att jobba hos oss. Du får jobba i ett marknadsledande tillväxtbolag med stora möjligheter till en spännande framtid, samlad expertis kring företagande och närhet till bred kompetens och specialister.

Vi sätter människan i centrum och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia och vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska funka ihop så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida. Hälsa och välmående är något vi värderar högt därför är en flexibel vardag, kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt för att skapa en hållbar miljö för våra anställda, idag och imorgon och tillsammans. https://www.aspia.se
Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Redovisningskonsult till Företagsbyrån Luleå

Ansök    Jun 20    StudentConsulting    Redovisningskonsult
Vi söker nu en driven och engagerad redovisningskonsult till Företagsbyrån i Luleå. Vill du ha möjlighet att utvecklas i din roll och har praktisk erfarenhet av att jobba med redovisning så är det kanske dig vi söker? Idag har Företagsbyrån cirka 100 företagskunder, främst inom Norrbotten, men även utanför länet. Deras huvudsakliga tid ägnas åt kundföretag med 5–80 anställda och en årsomsättning mellan 4–130 Mkr/år. Företagsbyrån fungerar som rådgivare ... Visa mer
Vi söker nu en driven och engagerad redovisningskonsult till Företagsbyrån i Luleå. Vill du ha möjlighet att utvecklas i din roll och har praktisk erfarenhet av att jobba med redovisning så är det kanske dig vi söker?

Idag har Företagsbyrån cirka 100 företagskunder, främst inom Norrbotten, men även utanför länet. Deras huvudsakliga tid ägnas åt kundföretag med 5–80 anställda och en årsomsättning mellan 4–130 Mkr/år.

Företagsbyrån fungerar som rådgivare åt företagsledning och/eller ekonomiavdelning där spetskompetens saknas.
De tillhandahåller tjänster inom ekonomisk rådgivning, bokföring, företagsöverlåtelser, företagsvärderingar, företagsledarkonsultationer, ekonomisk planering, kalkylering och lönsamhetsanalyser

Företagsbyråns affärsidé är att tillhandahålla rådgivning och redovisningstjänster till fåmansföretag med en flexibel och kostnadseffektiv organisation.
Kontoret är beläget centralt i Luleå och Företagsbyrån erbjuder goda förmåner som gratis parkeringsplats, sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag på 3000 kr.

Din profil
Som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter innefatta löpande redovisning, momsredovisning samt förberedande bokslut och avslutande bokslutsarbete tillsammans med kollega.

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning inom ekonomi, meriterande om du har högskoleutbildning inom området. Du ska ha tidigare arbetslivserfarenhet av redovisning och bokslut. Har du arbetat med deklarationer och har kunskap om moms ses detta som ett plus.
Du ska ha goda datakunskaper och kan arbeta med Excel. Har du arbetat med Wolters Kluver program är detta meriterande.

Som person ser vi gärna att du kan arbeta självständigt och under tidspress.
Då arbetet innebär mycket kundkontakt och att skapa personliga relationer med kunder är det viktigt att du som person är trevlig och är serviceminded.
Med rätt inställning och rätt ambition ser vi stora möjligheter för dig som söker att kunna utvecklas på denna arbetsplats.

Vill du vara med på detta tåg och kanske bli Företagsbyråns nästa stjärna, då är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Redovisningskonsult

Redovisningskonsult Söker en redovisningskonsult för kunds räkning. Är du en fena på redovisning? Drömmer du om att arbeta som konsult? Då finns det möjlighet att ansöka till jobbet som redovisningskonsult här i Luleå! Som redovisningskonsult blir du en nyckelperson i företaget med stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. I arbetsuppgifterna ingår löpande bokföring, bokslutsarbete, avstämningar, deklarationer, årsredovisningar, rådgivning med m... Visa mer
Redovisningskonsult


Söker en redovisningskonsult för kunds räkning.


Är du en fena på redovisning? Drömmer du om att arbeta som konsult? Då finns det möjlighet att ansöka till jobbet som redovisningskonsult här i Luleå!

Som redovisningskonsult blir du en nyckelperson i företaget med stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. I arbetsuppgifterna ingår löpande bokföring, bokslutsarbete, avstämningar, deklarationer, årsredovisningar, rådgivning med mera.
Som redovisningskonsult arbetar du nära flera spännande kunder i varierande storlek och branscher inom ”fyrkanten”.

Vi söker dig som tillsammans med denna trevliga byrå vill växa och utvecklas i din roll som redovisningskonsult. Vi vill att du har god erfarenhet av redovisningsarbete och att du självständigt kan hantera ett bolags redovisning, från löpande bokföring till årsredovisning och deklarationer. Det är meriterande om du kan lön också.
Till din natur är du ihärdig, organiserad, kommunikativ och älskar att arbeta med siffror och att skratta. ?

Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete samt ger dig frihet under ansvar i ett mindre företag med ett trivsamt team som arbetar i ett högt tempo.

Vi söker dig som tillsammans med denna trevliga byrå vill växa och utvecklas i din roll som redovisningskonsult. Vi vill att du har god erfarenhet av redovisningsarbete och att du självständigt kan hantera ett bolags redovisning, från löpande bokföring till årsredovisning och deklarationer. Det är meriterande om du kan lön också.
Till din natur är du ihärdig, organiserad, kommunikativ och älskar att arbeta med siffror och att skratta. ?


Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete samt ger dig frihet under ansvar i ett mindre företag med ett trivsamt team som arbetar i ett högt tempo Visa mindre

Kundansvarig redovisningskonsult , Luleå

Ansök    Jun 11    Aspia    Redovisningskonsult
Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Ditt uppdrag Som kundansvarig redovisningskonsult hos oss kommer du att leda, bemanna och driva kunduppdrag. Du har en nära och kontinuerlig kontakt med kunden, en förmåga att se... Visa mer
Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.


Ditt uppdrag

Som kundansvarig redovisningskonsult hos oss kommer du att leda, bemanna och driva kunduppdrag. Du har en nära och kontinuerlig kontakt med kunden, en förmåga att se dennes behov och bidrar till utveckling av kundens affär. Arbetet sker i team och innebär i varierande grad handledning av medarbetare på aktuella uppdrag.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Kundvård/nykundsbearbetning
- Kvalitetssäkring av bokslut, årsredovisning, deklarationer
- Upprätta bokslut och årsredovisning enligt K2 och K3
- Deklarationer
- Redovisningsrådgivning

På kontoret i Luleå är vi ett härligt gäng på 25 personer, där vi arbetar nära varandra och tror på en kultur med stöttning och sammanhållning. Självklart ser vi att du är en förebild inom denna typ av kultur och är med och bygger den. Du blir snabbt en i gänget och får duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård.

Vem är du?

Vi söker dig som:

- Har en högskoleutbildning inom ekonomi alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
- Är auktoriserad redovisningskonsult alternativt har grunden för att bli
- Flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, deklarationer och årsredovisningar
- Är flytande i svenska i tal och skrift

För att du ska trivas i rollen som kundansvarig redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en social person, som trivs i mötet med kund och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Du är affärsinriktad och trivs med att utveckla verksamheten och kundens affärer. Vidare ser vi även att du är en strukturerad och noggrann person, som kan hantera ett stort flöde.

Vill du vara med och förverkliga stora drömmar? Skicka din ansökan, innehållande CV och personligt brev, så snart som möjligt, dock senast 30:e juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Elisabeth Green på [email protected] Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Natalie Richtnér på HR via [email protected]

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Redovisningsekonom sökes till kund i Luleå

Ansök    Maj 1    Academic Work    Redovisningskonsult
Gillar du att arbeta med ekonomi och har erfarenhet av redovisning? Vi söker nu en redovisningsekonom på heltid till vår kund, en redovisningsbyrå som finns centralt i Luleå. Här får du arbeta i en kreativ och familjär miljö där det finns goda möjligheter till att utvecklas och lära av kunniga kollegor, kontoret består av fyra personer. Uppdraget förväntas starta i mitten av maj, så vänta inte med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds rä... Visa mer
Gillar du att arbeta med ekonomi och har erfarenhet av redovisning? Vi söker nu en redovisningsekonom på heltid till vår kund, en redovisningsbyrå som finns centralt i Luleå. Här får du arbeta i en kreativ och familjär miljö där det finns goda möjligheter till att utvecklas och lära av kunniga kollegor, kontoret består av fyra personer. Uppdraget förväntas starta i mitten av maj, så vänta inte med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en redovisningsekonom till sitt kontor i Luleå. Du kommer självständigt och tillsammans med teamet på fyra personer arbeta med varierande uppgifter kopplade till redovisningsuppdrag. Vidare är arbetstiderna relativt fria. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du anställs av Academic Work. Kunden tillämpar långsiktighet och därav finns möjlighet till anställning efter uppdraget om båda parter är nöjda.

Du erbjuds


* Introduktion
* Flex


ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsekonom hos kunden hanterar du hela flödet, från löpande bokföring till deklarationer och bokslut. Du kommer arbeta med varierande uppgifter och få god insikt i hela ekonomiarbetet på företaget. Uppgifter som bland annat kommer utföras:


* Kundfakturering
* Kvittoredovisning
* Moms, skattedeklarationer och arbetsgivaravgifter
* Löner


VI SÖKER DIG SOM
Har erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Vidare ska du:


* Ha god kommunikativ förmåga och läsförståelse på svenska eftersom tjänsten innebär mycket intern och extern kommunikation


Det är meriterande om du:


* Har kännedom kring systemet Björn Lundén Information
* Är bekant med Visma Spcs
* Har utbildning inom ekonomi


Som person är du:


* Noggrann
* Flexibel
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Mitten av maj
* Arbetstider: Måndag - Fredag (kontorstider ej före kl 08)
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Nu söker vi en junior redovisningskonsult till vårt Luleå kontor!

Ansök    Feb 26    BDO AB    Redovisningskonsult
Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson. På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår... Visa mer
Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson.

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt.

BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För sjätte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Vill du vara med och utveckla branschens bästa leverans och största kundupplevelse?

Vad erbjuder vi?

Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början stort ansvar. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. För rätt person erbjuds ett konkurrenskraftigt anställningspaket i ett företag med unik atmosfär. Vi har en härlig stämning där medarbetarna är viktiga och vi värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv. Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själva är med och påverkar sin framtid - om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!

Om tjänsten

I tjänsten som junior redovisningskonsult hos BDO:s Företagsservice förväntas du arbeta inom områden som löpande bokföring, avstämningar, skatt och moms. Successivt kommer du att växa in i rollen och få egna uppdrag att slutföra fram till och med bokslut och årsredovisning. Rollen är junior och vi ser att du vill fortsätta utvecklas i rollen och inom BDO.

Vem söker vi?

Du är examinerad från KY-utbildning eller likvärdig utbildning till. Alternativt är du nyexaminerad civilekonom med inriktning redovisning och revision. Som person har du en stark egen drivkraft och du vill framåt. Samtidigt som du vågar träda fram och ta plats är du lyhörd, ödmjuk, hjälpsam och har en bra samarbetsförmåga. Rollen kräver att du är serviceinriktad och konsultmässig i din framtoning. Vidare besitter du förmågan att etablera och utveckla förtroendefulla kontakter, både internt och externt. Hos BDO värdesätter vi egenskaper som initiativkraft, målfokus, driv och social kompetens.

Det är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga då vi på BDO arbetar i team. Att du känner igen dig i de värdeord som beskriver oss som arbetar på BDO ser vi som en självklarhet. Vi är Relationsdrivna, Servicedrivna, Progressiva, Kompetenta och Proaktiva. Eftersom BDO ingår i en global organisation behöver du ha goda kunskaper i engelska.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %
Plats: Luleå

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt!

Har du frågor kring tjänsten?
Kontakta Jesper Gustafsson, HR-Manager, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre