Lediga jobb som Servicetekniker, kontorsmaskiner i Luleå

Se lediga jobb som Servicetekniker, kontorsmaskiner i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Tekniker till serviceavdelningen / Kaffe

Tekniker till serviceavdelningen (förlängd ansökningstid) Vi på Kontorsgruppen söker en vikarie/sommarjobbare till vår serviceavdelning med inriktning mot kaffe och varuautomater Tjänsten är heltid och är ett säsongsarbete som sträcker sig från juni och 3 månader framåt (med möjlighet till förlängning) Erfarenhet Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav. ... Visa mer
Tekniker till serviceavdelningen (förlängd ansökningstid)
Vi på Kontorsgruppen söker en vikarie/sommarjobbare till vår serviceavdelning med inriktning mot kaffe och varuautomater
Tjänsten är heltid och är ett säsongsarbete som sträcker sig från juni och 3 månader framåt (med möjlighet till förlängning)


Erfarenhet
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav.
Arbetet innebär resor i tjänsten så körkort B är ett krav.

Egenskaper
· Noggrann och strukturerad.
· Serviceinriktad
· Bra samarbetsförmåga
· Även bekväm med att arbeta självständigt

Arbetsuppgifterna är varierande men huvuduppgifterna är:
· Hygienservice på kaffe och vattenmaskiner.
· Enklare underhåll och reparationer både i verkstad och ute hos kund


Ansökan:
Sista ansökningsdag är 31 maj. Tillträde snarast.
Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via post eller e-post till:
Post: Kontorsgruppen, Mats Khan, Bangårdsgatan 14, 972 35 Luleå
Epost: [email protected]
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Mats Khan på tel: 076- 677 58 41
Välkommen med din ansökan!


OM KONTORSGRUPPEN
Kontorsgruppen startades 1993 med Sharps breda modellprogram på skrivare. Under åren har företaget utvecklats och följt med i utvecklingen av modern teknik och är idag en av Sharps största återförsäljare. 2009 togs kaffeautomater in i produktsortimentet och 2010 förvärvades ett bolag som sysslade med kassasystem. 2014 startade vi en ny verksamhet med kontorsförbrukning och kontorsmöbler. En komplett webbutik med ca 15 000 artiklar. Vi är en lokal leverantör med hög kompetens och kunskap. Ett företag som står för kvalité och service.
Vi har en bred mix av kunder. Statliga verk och myndigheter, landsting och kommuner. Stora företag med egna tecknade avtal och centrala avtal som går via Sharp. Men vår största kundgrupp är små och mellan stora företag.
Kontorsgruppen har sex verksamheter.
· Dokumenthantering
· Dryck & fika
· Inredning
· Kontorsmaterial, städ/kem
· Kassasystem
· Telefoni Visa mindre

Är du serviceinriktad med erfarenhet inom IT? Här är jobbet för dig!

Academic work söker nu en on-site tekniker på uppdrag av Fujitsu. Är du en självgående person med tekniska kunskaper och tycker om att arbeta problemlösande? Sök rollen idag då vi arbetar med ett löpande urval. OM TJÄNSTEN I rollen som on-site tekniker kommer du att arbeta ute på plats hos en av Fujitsus större kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och är olika från dag till dag, men kan innebära installation, felsökning, utbyten av datorer, användarhj... Visa mer
Academic work söker nu en on-site tekniker på uppdrag av Fujitsu. Är du en självgående person med tekniska kunskaper och tycker om att arbeta problemlösande? Sök rollen idag då vi arbetar med ett löpande urval.

OM TJÄNSTEN
I rollen som on-site tekniker kommer du att arbeta ute på plats hos en av Fujitsus större kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och är olika från dag till dag, men kan innebära installation, felsökning, utbyten av datorer, användarhjälp eller hjälp med mobiltelefoner. I roll kommer du att få arbeta brett rent tekniskt och mycket hands-on.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Din vardag som on-site tekniker kommer vara varierande, men dagliga arbetsuppgifter kan innefatta:


* Installation och felsökning av mjukvara och hårdvara
* Hantera mobiltelefoner, utrustning i konferensrum samt digitala skyltar.
* Göra enklare felsökningar på skrivare
* Admininistrativa uppgifter.
* Lagerhantering


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenheter och bakgrund inom IT
- Besitter goda tekniska kunskaper och har god datorvana.
- Har administrativa kunskaper
- Har B körkort
- Krav på flytande svensak i tal och skrift

I rollen som On-siter tekniker kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som är


* Självgående
* Serviceinriktad
* Problemlösande


#

Övrig information


* Start: 9 Jannuari
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå


För tjänsten finns krav på screening i form av UC samt utdrag ur belastningsregister.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Fujitsu Här! Visa mindre

Tekniker till serviceavdelningen - Copy

Tekniker till serviceavdelningen (förlängd ansökningstid) Vi på Kontorsgruppen är inne i en expansiv period och behöver nu förstärka vår serviceavdelning med en Servicetekniker. Vi söker förstärkning när det gäller service av MFP-Maskiner (copy) och dokumenthantering. Tjänsten är heltid. Erfarenhet Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav. Körkort B... Visa mer
Tekniker till serviceavdelningen (förlängd ansökningstid)
Vi på Kontorsgruppen är inne i en expansiv period och behöver nu förstärka vår serviceavdelning med en Servicetekniker. Vi söker förstärkning när det gäller service av MFP-Maskiner (copy) och dokumenthantering.
Tjänsten är heltid.


Erfarenhet
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav. Körkort B är ett krav då arbetet innebär resor i tjänsten.
Egenskaper
· Grundläggande kunskaper inom data och nätverk.
· Noggrann och strukturerad.
· Serviceinriktad
· Bra samarbetsförmåga
· Bekväm med att arbeta självständigt
· Viljan att utvecklas inom din yrkesroll
Arbetsuppgifterna är varierande men huvuduppgifterna är:
· Hård och mjukvarusupport
· Underhåll och reparationer både i verkstad och ute hos kund
· Installationer, driftsättningar och operatörsutbildningar


Ansökan:
Sista ansökningsdag är 31 maj. Men vi har löpande intervjuer allteftersom de kommer in.
Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via e-post till:
Epost: [email protected]
Frågor: Mats Khan, kontorschef, tel: 076-677 58 41
Stefan Larsson, servicechef tel:0920 52 99 21.
Välkommen med din ansökan!

OM KONTORSGRUPPEN
Kontorsgruppen startades 1993 med Sharps breda modellprogram på skrivare. Under åren har företaget utvecklats och följt med i utvecklingen av modern teknik och är idag en av Sharps största återförsäljare. 2009 togs kaffeautomater in i produktsortimentet och 2010 förvärvades ett bolag som sysslade med kassasystem. 2014 startade vi en ny verksamhet med kontorsförbrukning. En komplett webbutik med ca 15 000 artiklar. 2021 breddade vi oss inom copy och blev återförsäljare av Ricohs MFP sortiment. Vi är en lokal leverantör med hög kompetens och kunskap. Ett företag som står för kvalité och service.
Vi har en bred mix av kunder. Statliga verk och myndigheter, landsting och kommuner. Stora företag med egna tecknade avtal och centrala avtal som går via Sharp. Men vår största kundgrupp är små och mellan stora företag.

Kontorsgruppen har sex verksamheter.
· Dokumenthantering
· Kaffeautomater
· Inredning
· Kontorsmaterial, städ/kem
· Telefoni
· Kassasystem Visa mindre

Servicetekniker till vår Vendingsverksamhet i Luleå med omnejd

Servicetekniker till vår Vendingsverksamhet i Luleå med omnejd Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Vending är ett tillväxtområd... Visa mer
Servicetekniker till vår Vendingsverksamhet i Luleå med omnejd

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Vending är ett tillväxtområde inom Compass Group och vi servar många välkända företag i Sverige med olika kaffelösningar. Vi arbetar med att hyra och serva dryckesmaskiner och sälja tillbehör till våra kunder.
Som Operatörstekniker arbetar du och dina kollegor ute på fältet hos företagets kunder för service, reparation och installation av kaffe-, vatten- och varuautomater – det som kallas Vending. Du kommer att få utbildning i underhåll av våra maskiner. Operatörsteknikern är ansiktet utåt till våra kunder och ansvarar således för att ge ett gott intryck och bra service.

Som Servicetekniker rapporterar du till Teamchef.

Om dig

Vi söker dig som har teknisk/mekanisk bakgrund, antingen via utbildning och/eller praktisk erfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker och förstår vidden av service mot kund, har bred teknisk kompetens och gillar livet på fältet. Vi tror att du har tidigare erfarenhet som Operatörstekniker och är villig att ta det ansvaret tillsammans med att arbeta aktivt hos våra kunder.

Som person är du lösningsorienterad och flexibel. Du är van vid att dina arbetsdagar ser olika ut och uppskattar att arbeta med frihet under ansvar. Du har förmågan att prioritera rätt och uppskattar ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. Som kollega drivs du av att driva gruppen framåt mot gemensamma mål

Om verksamheten
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, placerad i Luleå med kunder över Norra Sverige. Du kommer att rapportera direkt till Teamchef.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är B körkort
• Du har teknisk/mekanisk utbildning eller arbetserfarenhet som servicetekniker
• Du har erfarenhet av budget och resultatarbete
• Du har inga problem med att arbeta självständigt så väl som i grupp
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda kunder, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Tidigare erfarenhet av arbete med kaffemaskiner, bilkörning och vaktmästeriarbeten är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Tekniker till serviceavdelningen

Tekniker till serviceavdelningen Vi på Kontorsgruppen är inne i en expansiv period och behöver nu förstärka vår serviceavdelning med en Servicetekniker. Vi söker förstärkning när det gäller service av MFP-Maskiner och dokumenthantering. Tjänsten är heltid. Erfarenhet Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav. Körkort B är ett krav då arbetet inn... Visa mer
Tekniker till serviceavdelningen
Vi på Kontorsgruppen är inne i en expansiv period och behöver nu förstärka vår serviceavdelning med en Servicetekniker. Vi söker förstärkning när det gäller service av MFP-Maskiner och dokumenthantering.
Tjänsten är heltid.


Erfarenhet
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav. Körkort B är ett krav då arbetet innebär resor i tjänsten.
Egenskaper
· Goda kunskaper inom data och nätverk.
· Noggrann och strukturerad.
· Serviceinriktad
· Bra samarbetsförmåga
· Bekväm med att arbeta självständigt
· Viljan att utvecklas inom din yrkesroll
Arbetsuppgifterna är varierande men huvuduppgifterna är:
· Hård och mjukvarusupport
· Underhåll och reparationer både i verkstad och ute hos kund
· Installationer, driftsättningar och operatörsutbildningar


Ansökan:
Sista ansökningsdag är 6 maj. Men vi har löpande intervjuer allteftersom de kommer in.
Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via e-post till:
Epost: [email protected]
Frågor: Mats Khan, kontorschef, tel: 076-677 58 41
Stefan Larsson, servicechef tel:0920 52 99 21.
Välkommen med din ansökan!

OM KONTORSGRUPPEN
Kontorsgruppen startades 1993 med Sharps breda modellprogram på skrivare. Under åren har företaget utvecklats och följt med i utvecklingen av modern teknik och är idag en av Sharps största återförsäljare. 2009 togs kaffeautomater in i produktsortimentet och 2010 förvärvades ett bolag som sysslade med kassasystem. 2014 startade vi en ny verksamhet med kontorsförbrukning. En komplett webbutik med ca 15 000 artiklar. 2021 breddade vi oss inom copy och blev återförsäljare av Ricohs MFP sortiment. Vi är en lokal leverantör med hög kompetens och kunskap. Ett företag som står för kvalité och service.
Vi har en bred mix av kunder. Statliga verk och myndigheter, landsting och kommuner. Stora företag med egna tecknade avtal och centrala avtal som går via Sharp. Men vår största kundgrupp är små och mellan stora företag.

Kontorsgruppen har sex verksamheter.
· Dokumenthantering
· Kaffeautomater
· Inredning
· Kontorsmaterial, städ/kem
· Telefoni
· Kassasystem Visa mindre

Tekniker till serviceavdelningen / Kaffe

Tekniker till serviceavdelningen Vi på Kontorsgruppen söker ett vikariat/sommarjobb på vår serviceavdelning med en servicetekniker med inriktning mot kaffe och varuautomater. Tjänsten är heltid och är ett säsongsarbete och sträcker sig från mitten på maj och 4 månader framåt. Erfarenhet Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav. Arbetet innebär ... Visa mer
Tekniker till serviceavdelningen
Vi på Kontorsgruppen söker ett vikariat/sommarjobb på vår serviceavdelning med en servicetekniker med inriktning mot kaffe och varuautomater.
Tjänsten är heltid och är ett säsongsarbete och sträcker sig från mitten på maj och 4 månader framåt.


Erfarenhet
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav.
Arbetet innebär resor i tjänsten så körkort B är ett krav.

Egenskaper
· Noggrann och strukturerad.
· Serviceinriktad
· Bra samarbetsförmåga
· Även bekväm med att arbeta självständigt

Arbetsuppgifterna är varierande men huvuduppgifterna är:
· Hygienservice på kaffe och vattenmaskiner.
· Underhåll och reparationer både i verkstad och ute hos kund


Ansökan:
Sista ansökningsdag är 6 maj. Tillträde snarast.
Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via post eller e-post till:
Post: Kontorsgruppen, Mats Khan, Bangårdsgatan 14, 972 35 Luleå
Epost: [email protected]
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Mats Khan på tel: 076- 677 58 41
Välkommen med din ansökan!


OM KONTORSGRUPPEN
Kontorsgruppen startades 1993 med Sharps breda modellprogram på skrivare. Under åren har företaget utvecklats och följt med i utvecklingen av modern teknik och är idag en av Sharps största återförsäljare. 2009 togs kaffeautomater in i produktsortimentet och 2010 förvärvades ett bolag som sysslade med kassasystem. 2014 startade vi en ny verksamhet med kontorsförbrukning och kontorsmöbler. En komplett webbutik med ca 15 000 artiklar. Vi är en lokal leverantör med hög kompetens och kunskap. Ett företag som står för kvalité och service.
Vi har en bred mix av kunder. Statliga verk och myndigheter, landsting och kommuner. Stora företag med egna tecknade avtal och centrala avtal som går via Sharp. Men vår största kundgrupp är små och mellan stora företag.
Kontorsgruppen har sex verksamheter.
· Dokumenthantering
· Dryck & fika
· Inredning
· Kontorsmaterial, städ/kem
· Kassasystem
· Telefoni Visa mindre

Operatörstekniker till vår Vendingsverksamhet i Luleå med omnejd

Operatörstekniker till vår Vendingsverksamhet i Luleå med omnejd Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Vending är ett tillväxtomr... Visa mer
Operatörstekniker till vår Vendingsverksamhet i Luleå med omnejd

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Vending är ett tillväxtområde inom Compass Group och vi servar många välkända företag i Sverige med olika kaffelösningar. Vi arbetar med att hyra och serva dryckesmaskiner och sälja tillbehör till våra kunder.
Som Operatörstekniker arbetar du och dina kollegor ute på fältet hos företagets kunder för service, reparation och installation av kaffe-, vatten- och varuautomater – det som kallas Vending. Du kommer att få utbildning i underhåll av våra maskiner. Operatörsteknikern är ansiktet utåt till våra kunder och ansvarar således för att ge ett gott intryck och bra service.

Som Operatörstekniker rapporterar du till Teamchef.

Om dig

Vi söker dig som har teknisk/mekanisk bakgrund, antingen via utbildning och/eller praktisk erfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker och förstår vidden av service mot kund, har bred teknisk kompetens och gillar livet på fältet. Vi tror att du har tidigare erfarenhet som Operatörstekniker och är villig att ta det ansvaret tillsammans med att arbeta aktivt hos våra kunder.

Som person är du lösningsorienterad och flexibel. Du är van vid att dina arbetsdagar ser olika ut och uppskattar att arbeta med frihet under ansvar. Du har förmågan att prioritera rätt och uppskattar ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. Som kollega drivs du av att driva gruppen framåt mot gemensamma mål

Om verksamheten
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, placerad i Luleå med kunder över Norra Sverige. Du kommer att rapportera direkt till Teamchef.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är B körkort
• Du har teknisk/mekanisk utbildning eller arbetserfarenhet som servicetekniker
• Du har erfarenhet av budget och resultatarbete
• Du har inga problem med att arbeta självständigt så väl som i grupp
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda kunder, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Tidigare erfarenhet av arbete med kaffemaskiner, bilkörning och vaktmästeriarbeten är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Servicetekniker dokumenthantering

Fortsätt din karriär hos oss. Vår kultur präglas av laganda, engagemang och omtanke om varandra och våra kunder. Längtar du efter en framåtsträvande och utvecklingsfokuserad arbetsplats kommer du att trivas hos oss. Vilka vi är? TeamNorr IT-Partner AB erbjuder helhetslösningar inom IT för att företag i Norrland ska ha en bra dag på jobbet. Inom affärsområdet dokumenthantering representerar vi och är servicepartner med Konica Minolta. Bolaget grundades 2014... Visa mer
Fortsätt din karriär hos oss. Vår kultur präglas av laganda, engagemang och omtanke om varandra och våra kunder. Längtar du efter en framåtsträvande och utvecklingsfokuserad arbetsplats kommer du att trivas hos oss.
Vilka vi är?
TeamNorr IT-Partner AB erbjuder helhetslösningar inom IT för att företag i Norrland ska ha en bra dag på jobbet.
Inom affärsområdet dokumenthantering representerar vi och är servicepartner med Konica Minolta.
Bolaget grundades 2014 och vi är idag 22 kollegor som arbetar på våra kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik. Vi har en stabil tillväxt i Norrland och söker fler medarbetare som har viljan att utvecklas i sin karriär och ta nästa steg tillsammans med oss. Hos TeamNorr har vi en sak gemensamt, vi brinner för att ge våra kunder en bra dag på jobbet. Det gör vi genom att erbjuda helhetslösningar inom IT som skapar enkelhet, effektivitet och ökad trivsel. Vårt fokus varje dag är att ta helhetsansvar över våra kunders IT-miljö och leverera support och service utöver det vanliga.
Några av våra förmåner
Företagshälsovård med hälsokontroller
Sjukvårdsförsäkring
Friskvårdsbidrag
Trivsamma arbetsmiljöer
En trygg arbetsplats med kollektivavtal
Fokus på en bra dag på jobbet
Trevliga arbetskollegor och nöjda kunder
UtvecklingsmöjligheterVem trivs här?
En bra dag på jobbet är våra ledord och det skapar vår framgång. V har en stark vilja att hela tiden bli en bättre arbetsplats. Allt vi gör ska bidra till en bra dag på jobbet både för våra kunder och våra egna medarbetare.
Vi satsar på coachande ledarskap och personlig utveckling och välmående för oss som jobbar här. Vår kultur präglas av laganda, engagemang och omtanke om varandra och våra kunder. Om du delar våra värderingar, engagerar dig i laget och längtar efter en framåtsträvande och utvecklingsfokuserad arbetsplats kommer du att trivas hos oss.
Som person är du serviceminded, positiv, driven och ambitiös och du brinner för tekniska utmaningar och problemlösning.
Tekniska kunskaper och erfarenheter:
Skrivare och dokumenthanteringslösningar
Teknik- och mekanikintresse
Kunskap och erfarenhet av IT-relaterad problemlösning
Erfarenhet av Follow me print lösningar är meriterandePlaceringsort är i Luleå.
B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett ansvarsfullt, stimulerande och utvecklande arbete i ett företag där du själv är en nyckelperson. Vi erbjuder teknisk- och personlig utveckling. På TeamNorr hjälps vi åt för att skapa så stor kundnytta som möjligt för kunden.
Vill du följa med oss på vår resa framåt? Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Skicka din intresseanmälan till [email protected] och märk mailet ”Servicetekniker Luleå”.
Har du frågor är du välkommen att kontakta vår VD Edward Lantz, [email protected] eller 070-552 33 54.
Du kan även kontakta:
Tim Granlund, serviceansvarig, [email protected] eller 076-102 25 96
Håkan Olovsson, säljare Luleå, [email protected] eller 070-624 26 05.
Fredrik Hjälte, IT-konsult Luleå, [email protected] eller 070-201 46 11. Visa mindre

Tekniker till serviceavdelning

Tekniker till serviceavdelningen Vi på Kontorsgruppen är inne i en expansiv period och behöver nu förstärka vår serviceavdelning med en Servicetekniker. Vi söker förstärkning när det gäller service av MFP-Maskiner och dokumenthantering. Tjänsten är heltid och är ett vikariat på två år. Erfarenhet Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav. Körkor... Visa mer
Tekniker till serviceavdelningen
Vi på Kontorsgruppen är inne i en expansiv period och behöver nu förstärka vår serviceavdelning med en Servicetekniker. Vi söker förstärkning när det gäller service av MFP-Maskiner och dokumenthantering.
Tjänsten är heltid och är ett vikariat på två år.
Erfarenhet
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav. Körkort B är ett krav då arbetet innebär resor i tjänsten.
Egenskaper
· Goda kunskaper inom data och nätverk.
· Noggrann och strukturerad.
· Serviceinriktad
· Bra samarbetsförmåga
· Bekväm med att arbeta självständigt
· Viljan att utvecklas inom din yrkesroll
Arbetsuppgifterna är varierande men huvuduppgifterna är:
· Hård och mjukvarusupport
· Underhåll och reparationer både i verkstad och ute hos kund
· Installationer, driftsättningar och operatörsutbildningar
Ansökan:
Sista ansökningsdag är 31 augusti 2021. Men vi har löpande intervjuer allteftersom ansökningarna kommer in.
Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via post eller e-post till:
Post: Kontorsgruppen, Mats Khan, Bangårdsgatan 14, 972 35 Luleå
Epost: [email protected]
Frågor:
Mats Khan, kontorschef, tel: 076-677 58 41
Stefan Larsson, servicechef tel:0920 52 99 21.
Välkommen med din ansökan!
OM KONTORSGRUPPEN
Kontorsgruppen startades 1993 med Sharps breda modellprogram på skrivare. Under åren har företaget utvecklats och följt med i utvecklingen av modern teknik och är idag en av Sharps största återförsäljare. 2009 togs kaffeautomater in i produktsortimentet och 2010 förvärvades ett bolag som sysslade med kassasystem. 2014 startade vi en ny verksamhet med kontorsförbrukning. En komplett webbutik med ca 15 000 artiklar. Vi är en lokal leverantör med hög kompetens och kunskap. Ett företag som står för kvalité och service.
Vi har en bred mix av kunder. Statliga verk och myndigheter, landsting och kommuner. Stora företag med egna tecknade avtal och centrala avtal som går via Sharp. Men vår största kundgrupp är små och mellan stora företag.
Kontorsgruppen har sex verksamheter.
· Dokumenthantering
· Kaffeautomater
· Dryck & fika
· Inredning
· Kontorsmaterial, städ/kem
· Telefoni
· Kassasystem Visa mindre

Tekniker till serviceavdelningen

Tekniker till serviceavdelningen Vi på Kontorsgruppen behöver nu förstärka vår serviceavdelning med en servicetekniker med inriktning mot kaffe och varuautomater. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning Erfarenhet Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav. Arbetet innebär resor i tjänsten så körkort B är ett krav. Egenskaper . Noggrann o... Visa mer
Tekniker till serviceavdelningen

Vi på Kontorsgruppen behöver nu förstärka vår serviceavdelning med en servicetekniker med inriktning mot kaffe och varuautomater.

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning

Erfarenhet
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav.
Arbetet innebär resor i tjänsten så körkort B är ett krav.

Egenskaper
. Noggrann och strukturerad.
. Serviceinriktad
. Bra samarbetsförmåga
. Även bekväm med att arbeta självständigt

Arbetsuppgifterna är varierande men huvuduppgifterna är:
. Hygienservice på kaffe och vattenmaskiner.
. Underhåll och reparationer både i verkstad och ute hos kund
. Installationer, driftsättningar och utbildningar hos kund

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-01-13. Tillträde snarast.

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via post eller e-post till:
Post: Kontorsgruppen, Mats Khan, Bangårdsgatan 14, 972 35 Luleå
Epost: [email protected]

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Mats Khan på tel: 076- 677 58 41Välkommen med din ansökan!


OM KONTORSGRUPPEN

Kontorsgruppen startades 1993 med Sharps breda modellprogram på skrivare. Under åren har företaget utvecklats och följt med i utvecklingen av modern teknik och är idag en av Sharps största återförsäljare. 2009 togs kaffeautomater in i produktsortimentet och 2010 förvärvades ett bolag som sysslade med kassasystem. 2014 startade vi en ny verksamhet med kontorsförbrukning och kontorsmöbler. En komplett webbutik med ca 15 000 artiklar. Vi är en lokal leverantör med hög kompetens och kunskap. Ett företag som står för kvalité och service.
Vi har en bred mix av kunder. Statliga verk och myndigheter, landsting och kommuner. Stora företag med egna tecknade avtal och centrala avtal som går via Sharp. Men vår största kundgrupp är små och mellan stora företag.

Kontorsgruppen har sju verksamheter.
. Dokumenthantering
. Dryck & fika
. Inredning
. Kontorsmaterial, städ/kem
. Kassasystem
. Telefoni Visa mindre

Servicetekniker till Fazer Food Services Vendingorganisation i Luleå

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Vi skapar smakupplevelser!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker en ansvarstagande och driven servicetekniker som brinner för att arbeta nära kunden och för att alltid leverera bästa service. Som servicetekniker arbetar du med installationer av kaffe, vatten- och varuautomater, felanmälningar, service och daglig skötsel av maskiner samt leverans av varor. Förutom teknikansvaret kommer du att ansvara för beställningar av produkter och ansvara för lager. Som servicetekniker arbetar du även med inventering av reservdelar och automater samt leverans och påfyllning av ingredienser i maskinerna. Avrapportering sker i datasystemet Winserv. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Vad vi önskar av dig
Du har dokumenterad erfarenhet eller utbildning inom elektronik och mekanik samt flera års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med service av kaffemaskiner. Vi söker dig som är ansvarstagande och van vid att arbeta självständigt. Vi ser att du är noggrann, stresstålig och sätter kunden i fokus samt har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. För att vara lämplig för rollen som servicetekniker har du god datavana och b-körkort. Du talar och skriver flytande svenska.

Om Fazer Food Services Vendingverksamhet
Fazer Food Services har ett brett utbud av det som i branschen kallas för Vending. Det innebär att vi genom vår vendingservice kan leverera ett varierande urval av mat och dryck som alltid finns tillgängligt på en arbetsplats genom en automat. Inom Vending arbetar vi med att serva våra kunder med kaffe, vatten och varuautomater. Vi är rikstäckande och har kontor och kunder runt om i Sverige. Automater som finns i vår maskinpark är Animo, Wittenborg och Melitta.

Vad Fazer erbjuder dig
En spännande nyckelroll i ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt vilket ger möjligheten att vara med och påverka. Du erbjuds även att utveckla dig själv samtidigt som du har möjligheten att utveckla dina medarbetare. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig gruppchef Niklas Sköld på telefon: 073- 083 97 97. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-07-03. Visa mindre