Lediga jobb som Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker i Luleå

Se lediga jobb som Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Testtekniker till produktionsföretag

Nu söker vi dig som trivs med tekniskt arbete i en varierande roll av dataanalys samt praktiska arbetsmoment. Om tjänsten Som test-tekniker arbetar du med testning av företagets produkter. Du arbetar med lastprover, kraftmätningar, livstidstester samt utvärdering av elektronik och programvara. I rollen ansvarar du över testlabbet för att säkerställa att företagets produkter uppfyller högt satta krav samt att produkterna uppfyller produktspecifikationer. D... Visa mer
Nu söker vi dig som trivs med tekniskt arbete i en varierande roll av dataanalys samt praktiska arbetsmoment.

Om tjänsten
Som test-tekniker arbetar du med testning av företagets produkter. Du arbetar med lastprover, kraftmätningar, livstidstester samt utvärdering av elektronik och programvara. I rollen ansvarar du över testlabbet för att säkerställa att företagets produkter uppfyller högt satta krav samt att produkterna uppfyller produktspecifikationer. Du planerar och följer upp valideringar samt säkerställa att resultat och beslut baseras på statistiska underlag.

I rollen som test-tekniker innebär arbetet variation i framtagning av tekniska data samt praktiskt arbete i att bygga upp den fysiska testmiljön.

Som test-tekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Produkttestning
- Dataanalys
- Konstruktion av testanordning

Tjänsten som test-tekniker är ett heltidsuppdrag med tillsättning omgående.

Om dig
Vi söker dig med teknisk och praktisk bakgrund, vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande och trivs i att leda och genomföra ditt arbete. Du trivs med variation av praktiska och teoretiska arbetsuppgifter med förmåga att ta fram och bygga testmiljöer.

Viktigt för tjänsten är:
- Teknisk kompetens
- Noggrannhet
- Praktisk färdighet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson, 073 684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Testtekniker, testingenjör, teknik, praktiska, teoretiska, produktion, labb, provtagning, Adecco, Luleå Visa mindre

Servicetekniker

Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en servicetekniker till vår anläggning i Luleå. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad? Dina arbetsuppgifter I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer ... Visa mer
Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en servicetekniker till vår anläggning i Luleå. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.
Det här behöver du för att lyckas och trivas:

- En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
- Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
- Datorvana
- Körkort, lägst B
- Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
- Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar.
- Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Vad vi erbjuder dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Luleå. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2023-12-17. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

I rekryteringsprocessens sista steg ingår referenstagning och bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Då arbetsmiljö och säkerhet är av högsta prioritet för oss utför vi även drogtest innan kontraktsskrivning. Detta utförs på anläggningen genom salivprov där ett test som visar positivt för icke receptbelagda narkotikaklassade substanser utgör hinder för anställning.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jesper Forsberg, Verkstadschef, på 0105568423.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 60 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

SSAB - Maskinoperatör

Nytt
Centrala verkstäder och fältunderhåll innefattar Hydraulik, tillståndskontroll & rör, skiftunderhåll, fältmek, segment-kokill & repverkstad, murarcentral och maskin & plåtverkstad där vi nu söker en maskinoperatör. Våra uppgifter är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustning. Vill du vara med? Om tjänsten Huvudsakliga arbetsuppgifter är skärand... Visa mer
Centrala verkstäder och fältunderhåll innefattar Hydraulik, tillståndskontroll & rör, skiftunderhåll, fältmek, segment-kokill & repverkstad, murarcentral och maskin & plåtverkstad där vi nu söker en maskinoperatör. Våra uppgifter är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustning. Vill du vara med?
Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är skärande bearbetning av detaljer till SSABs produktionsutrustningar, svarvning, fräsning och borrning, manuell och styrd maskin, vi arbetar med Fanuc och Heidenhain styrsystem och Mastercam som CAM system.
Arbetstiden är förlagd till dagtid.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial verkstadsteknisk utbildning samt har arbetslivserfarenhet av maskinbearbetning och CNC-programmering. Vidare ska du kunna läsa och förstå ritningar. Du ska ha goda datakunskaper då allt arbete rapporteras och dokumenteras i vårt datasystem IFS. Kunskaper inom mätteknik är ett måste.
Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga.
B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder
Ett stimulerande och utmanande jobb som maskinoperatör på centralt underhåll. maskin- & plåtverkstad. En roll där stora möjligheter till vidareutveckling finns, både inom rollen och i övriga företaget. Du får arbeta tillsammans med 27 kollegor i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar våra anläggningar. Vi erbjuder också förmåner i form av friskvård och fritidsaktiviteter.
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Om du har några frågor eller funderingar, hör av dig till
Thomas Broström, chef Maskin- & Plåtverkstad, tfn 070-358 23 12.
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
?SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Serviceman till Luleå kommun

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + GRÖN INDUSTRI + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + DRÖMARBETE + TRYGGHET + MIDNATTSLJUS + SKÄRGÅRD + NÄRHET + LIVSPUSSEL + SPELA ROLL + DU Vill du också spela roll? Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare och är en stad med stor framtidstro. Alla våra yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad, vi skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle och livskvalitet för dagens och morgondagens Luleåb... Visa mer
LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + GRÖN INDUSTRI + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + DRÖMARBETE + TRYGGHET + MIDNATTSLJUS + SKÄRGÅRD + NÄRHET + LIVSPUSSEL + SPELA ROLL + DU

Vill du också spela roll? Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare och är en stad med stor framtidstro. Alla våra yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad, vi skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle och livskvalitet för dagens och morgondagens Luleåbor.

Tjänsten som serviceman är idag placerad på enheten Fordonsservice inom Stadsbyggnadsförvaltningen som vid årsskiftet byter namn till Infrastruktur- och serviceförvaltningen. Verksamheten fordonsservice kommer då ingå i enheten Internservice inom Service och supportavdelningen på Infrastruktur och serviceförvaltningen. Fordonsserviceverksamheten består av en verksamhetsansvarig fordonsstrateg, en fordonshandläggare, en administratör och två serviceman.

ARBETSUPPGIFTER
Serviceman ansvarar tillsammans med en kollega för att kommunens tjänstebilar kontrollbesiktigas enligt gällande regelverk och att tjänstebilarna servas enligt tillverkarnas instruktioner. De ansvarar även för att tjänstebilarna repareras vid behov och följer upp/kontrollerar reparationerna. Vid däckbyten vår och höst ansvarar fordonsskötarna för att däcken byts.

Fordonsskötarna kommer att arbeta nära och i samverkan med övriga Fordonsservice. Serviceman kommer även ansvara för låne-/hyrbilar som verksamheterna behöver under frånvaron av de ordinarie bilarna. Enklare praktisk fordonsskötsel förekommer. Mycket av arbetet utförs av externa avtalspartners vilket innebär att fordonsskötarna tidsbokar och levererar/hämtar fordon vid verkstäder och andra avtalspartners.

I arbete ingår även att kontrollera och ta emot nya tjänstebilar samt iordningställa tjänstebilar som ska avyttras. Fordonsservice instruerar även förare i hur olika tekniska system såsom däcktryckssystem, alkolås, elektroniska körjournaler, service- och varningslampor fungerar. Arbetet består till stor del av planering, dataregistrering samt bilkörning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt B-körkort för manuell- och automat växellåda. Du har generella datakunskaper och kommunicerar väl i tal och skrift.

Det är viktigt att du är en öppen, serviceinriktad, flexibel och strukturerad person. Arbetet kräver att du är duktig på att planera ditt arbete och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du måste ha stor social kompetens för att fungera i gruppen och gentemot våra kunder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kunskaper inom fordon eller verkstadsarbete via utbildning/erfarenhet eller motsvarande ses som meriterande.


ÖVRIGT
Tillsammans spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vi vill skapa goda förutsättningar för dig och ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Vi har många förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra boende i Riksgränsen och Stockholm.

Tillsammans jobbar vi för Framtidens Luleå med plats för minst 100 000 Luleåbor. Just nu pågår en omställning och nyetablering av industrin här i norr. Industrierna ställer om till fossilfri produktion och förutsättningarna finns här hos oss. Det innebär stora möjligheter för vår kommun att skapa mer Luleå för fler Luleåbor och öka takten i samhällsutvecklingen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Tips!
Nyfiken på Luleå? www.flyttatilllulea.se
Nyfiken på jobb? www.lulea.se/ledigajobb
Följ oss på Luleå kommuns LinkedIn Visa mindre

Duroc Rail söker hjultekniker

Duroc Rail söker medarbetare för att arbeta med reparation och underhåll av järnvägshjul i vår verkstad. Är du en person som tycker om att arbeta fysiskt och självständigt i industrimiljö? Sök tjänsten som hjultekniker hos oss redan idag! Arbetsuppgifter Som hjultekniker i vår verkstad kommer du att arbeta med att underhålla och reparera järnvägshjul. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är montering och demontering av hjullager och hjulskivor, svarvning o... Visa mer
Duroc Rail söker medarbetare för att arbeta med reparation och underhåll av järnvägshjul i vår verkstad. Är du en person som tycker om att arbeta fysiskt och självständigt i industrimiljö? Sök tjänsten som hjultekniker hos oss redan idag!
Arbetsuppgifter
Som hjultekniker i vår verkstad kommer du att arbeta med att underhålla och reparera järnvägshjul. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är montering och demontering av hjullager och hjulskivor, svarvning och oförstörande provning. Du kommer att samarbeta med andra hjultekniker för att uppnå gemensamma mål, men arbetsuppgifterna utförs på stationer vilket innebär att du kommer att utföra största delen av arbetet självständigt.
Om dig
Du har avslutad gymnasial utbildning samt några års arbetslivserfarenhet. Arbetet kommer att ställa krav på god fysik och du behöver uppfylla lagstadgade hälsokrav för järnvägsbranschen.
Vi tror att du som söker är noggrann i ditt arbete och har ett högt säkerhetstänk. Då arbetet kräver samarbete och kommunikation mellan kollegor tror vi att du har god samarbetsförmåga. Därtill bör du även trivas med att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt.
Övrig information
Tjänsten är en visstidsanställning. Start sker så snart som möjligt t.o.m. 30/4-24 med chans till förlängning. Arbetstiden är förlagd mellan 06.00-00.00 och du kommer att arbeta i skift.
Vi tar endast emot ansökningar via mail och behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.
För ansökan och övriga frågor, kontakta HR-generalist Julia Andersen via mail eller telefon.


Om företaget
Duroc Rail AB är ett modernt företag i en framtidsbransch. Vi håller till på Svartöns industriområde i Luleå där vi underhåller järnvägshjul till företag i Skandinavien och skapar förutsättningar för klimatsmarta transporter.
Vi strävar efter att upprätthålla en sund arbetsmiljö med konkurrenskraftiga anställningsvillkor i form av exempelvis flexibla arbetstider, högre lön då du tränar, möjlighet att växla till ytterligare semester, extra förmånliga villkor vid graviditet och stora möjligheter till kompetensutveckling för den som vill och har rätt förutsättningar! Visa mindre

Verkstadsmedarbetare / hjultekniker

Duroc Rail söker medarbetare för att arbeta med underhåll av järnvägshjul i vår verkstad. Är du en person som tycker om att arbeta fysiskt och självständigt i industrimiljö? Sök tjänsten som hjultekniker hos oss redan idag! Arbetsuppgifter Som hjultekniker i vår verkstad kommer du att arbeta med att underhålla och reparera järnvägshjul. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är montering och demontering av hjullager och hjulskivor, svarvning och oförstörande... Visa mer
Duroc Rail söker medarbetare för att arbeta med underhåll av järnvägshjul i vår verkstad. Är du en person som tycker om att arbeta fysiskt och självständigt i industrimiljö? Sök tjänsten som hjultekniker hos oss redan idag!
Arbetsuppgifter
Som hjultekniker i vår verkstad kommer du att arbeta med att underhålla och reparera järnvägshjul. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är montering och demontering av hjullager och hjulskivor, svarvning och oförstörande provning. Du kommer att samarbeta med andra hjultekniker för att uppnå gemensamma mål, men arbetsuppgifterna utförs på stationer vilket innebär att du kommer att utföra största delen av arbetet självständigt.
Om dig
Du har avslutad gymnasial utbildning och vi ser gärna att du även har några års arbetslivserfarenhet. Arbetet kommer att ställa krav på god fysik och du behöver uppfylla lagstadgade hälsokrav för järnvägsbranschen. Vi tror att du som söker är noggrann i ditt arbete och har ett högt säkerhetstänk. Då arbetet kräver samarbete och kommunikation mellan kollegor tror vi att du har god samarbetsförmåga. Vi tror främst att du tycker om att arbeta självständigt och att lägga upp din arbetsdag utifrån verksamhetens mål.
Övrig information
Tjänsten är en visstidsanställning. Start sker så snart som möjligt t.o.m. 30/4-24 med chans till förlängning. Arbetstiden är förlagd mellan 06.00-22.00 och du kommer att arbeta i skift.
Vi tar emot ansökningar via mail och behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.
För ansökan och övriga frågor, kontakta HR-generalist Julia Andersen via mail eller telefon.


Om företaget
Duroc Rail AB är ett modernt företag i en framtidsbransch. Vi håller till på Svartöns industriområde i Luleå där vi underhåller järnvägshjul till företag i Skandinavien och skapar förutsättningar för klimatsmarta transporter.
Vi strävar efter att upprätthålla en sund arbetsmiljö med konkurrenskraftiga anställningsvillkor i form av exempelvis flexibla arbetstider, högre lön då du tränar, möjlighet att växla till ytterligare semester, extra förmånliga villkor vid graviditet och stora möjligheter till kompetensutveckling för den som vill och har rätt förutsättningar! Visa mindre

Vi söker montör

Yamahacenter i Luleå, Heds Motor AB är ett familjeägt företag med över 40 år i branschen. Vi jobbar med alla Yamahas motorprodukter såsom snöskotrar, motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar, båtmotorer mm och med reservdelar och tillbehör. Vi jobbar även med båtmärkena Buster samt Yamarin. Vi utför monteringar av fordon, service samt reparationer på alla Yamahas motorfordon. Du ska vara väl förtrogen med fordonsmodeller såsom snöskotrar, motorcyklar, mopeder, b... Visa mer
Yamahacenter i Luleå, Heds Motor AB är ett familjeägt företag med över 40 år i branschen. Vi jobbar med alla Yamahas motorprodukter såsom snöskotrar, motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar, båtmotorer mm och med reservdelar och tillbehör. Vi jobbar även med båtmärkena Buster samt Yamarin. Vi utför monteringar av fordon, service samt reparationer på alla Yamahas motorfordon. Du ska vara väl förtrogen med fordonsmodeller såsom snöskotrar, motorcyklar, mopeder, båtmotorer och fyrhjulingar. Du ska vara praktiskt och teknisk lagd, noggrann och ansvarstagande och trivas med att jobba självständigt. B- körkort är ett krav. A körkort är meriterande.
Vi söker en montör som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med nymontering av alla Yamahas motorprodukter. Även en del enklare servicearbeten kan förekomma. Du arbetar också en del med kundservice och kundbemötande i din arbetsroll, vilket ställer höga krav på god social kompetens samt professionalitet och noggrannhet. Du ska ha god samarbetsförmåga.
#jobbjustnu Visa mindre

Hjulterkniker Specialhjul till Duroc Rail AB

Nu söker vi en tungmekaniker för reparation och underhåll av lok. Vi söker dig som älskar att arbeta problemlösande där ingen dag är den andra lik mot riktigt tunga maskiner. Om tjänsten Som Hjultekniker specialhjul på Duroc AB ingår du i verksamhetens tungmekaniska verkstad. Tillsammans med 5 kollegor kommer du att utföra reparationer och servicearbeten av lokomotiv. I rollen kommer dina problemlösningsförmågor att ställas på prov både kopplat till teknik... Visa mer
Nu söker vi en tungmekaniker för reparation och underhåll av lok. Vi söker dig som älskar att arbeta problemlösande där ingen dag är den andra lik mot riktigt tunga maskiner.
Om tjänsten
Som Hjultekniker specialhjul på Duroc AB ingår du i verksamhetens tungmekaniska verkstad. Tillsammans med 5 kollegor kommer du att utföra reparationer och servicearbeten av lokomotiv. I rollen kommer dina problemlösningsförmågor att ställas på prov både kopplat till tekniken samt hantering av tunga komponenter.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter innefattar rivning, montering och underhåll av järnvägshjul, lagerbyten, lagerboxar, bromsar samt reparationsinsattser. Där arbetsgången anpassas utifrån olika maskiner och förutsättningar.
Arbetet är stationerat på Duroc Rail ABs verkstad inne på Svartöstans industriområde. 2-skift tillämpas under vinterhalvåret.
Tjänsten är en fast tjänst med tillsättning under hösten 2023.
Om dig
Vi söker dig med god problemlösningsförmåga som tungmekaniker. Vi ser att du har en bakgrund som mekaniker med något års erfarenhet som industrimekaniker, maskinmekaniker lastbilsmekaniker eller likvärdig erfarenhet.

Då arbetet sker under Järnvägssäkerhetsförordningen är flytande svenska i tal och skrift ett krav i tjänsten. Därutöver är B-körkort ett krav. Truck och traversutbildning är meriterande.

Vidare ser vi att du är en problemlösare av rang, du trivs med att hitta tillvägagångssätt för att genomföra reparation och service av tunga maskiner. Där samarbete i ett arbetslag är en självklarhet i det dagliga arbetet.

• Problemlösande
• Noggrann
• Självgående/drivande i ditt eget arbete
• Relationsskapare gentemot kollegor och kunder

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Om Duroc Rail
Duroc Rail levererar kompletta, effektiva och högkvalitativa underhåll på järnvägshjul.
Vi finns på Svartöns industriområde i Luleå. Härifrån tillgodoser vi främst norra Sveriges behov av underhåll på järnvägshjul, men våra kunder finns i hela Skandinavien. Några exempel på kunder är stora järnvägsaktörer som VTG, LKAB Malmtrafik AB, Transwaggon, Trafikverket, Alstom, RANA gruber AS, Innofreight och SSAB.
Vi kan våra extrema klimatförhållanden och känner till marknadens stora och ständiga behov av hjulrenovering. I vår moderna verkstad och våra kliniska miljöer jobbar ungefär 40 medarbetare som ständigt ser till att vi är flexibla och leveranssäkra.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Elin Stubbfält via Adecco, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industripersonal, operatör, mekaniker, tungmekaniker, hjultekniker Duroc Rail AB, Duroc, Adecco, Luleå Visa mindre

Verkstadsmekaniker

Som verkstadsmekaniker hos JIAB underhåller, felsöker och reparerar du våra maskiner och verktyg. Rollen är bred och utöver det maskintekniska arbetet ingår även att beställa reservdelar och förbrukningsmaterial samt också att ha tät kontakt med våra leverantörer av produkter. Oftast utförs arbetet i vår depå men ibland kan det också vara nödvändigt att åka till våra kunder för att felsöka och reparera maskiner på plats. Som verkstadsmekaniker hos JIAB ... Visa mer
Som verkstadsmekaniker hos JIAB underhåller, felsöker och reparerar du våra maskiner och verktyg. Rollen är bred och utöver det maskintekniska arbetet ingår även att beställa reservdelar och förbrukningsmaterial samt också att ha tät kontakt med våra leverantörer av produkter. Oftast utförs arbetet i vår depå men ibland kan det också vara nödvändigt att åka till våra kunder för att felsöka och reparera maskiner på plats.


Som verkstadsmekaniker hos JIAB får du möjlighet:
- att arbeta med maskiner och verktyg inom bygg- och industrisektorn
- att utvecklas i en trygg miljö på en vänskaplig arbetsplats där fokus alltid är på extremt hög kundservice.
- att arbeta hos branschens mest serviceinriktade företag och därigenom utvecklas som såväl yrkesmässigt som människa.
- att arbeta hos en trygg arbetsgivare med avtalsenlig lönesättning.
- till ett varierat arbete där den ena dagen aldrig är lik den andra.


Vi vill att du är:
- en lösningsfokuserad person som ser möjligheter istället för hinder.
- arbetssam, ansvarsfull och samarbetsvillig.
- en lagspelare som alltid placerar laget före jaget.
- en person som förstår vikten av att vår service till kunden är det allra viktigaste.
- en person som gillar ordning, reda och noggrannhet.
- stresstålig och bra på att prioritera din tid.


Du ska inneha:
- B-körkort
- Hög maskinkunskap och erfarenhet från fordons- eller verkstadstekniskt arbete.


Meriterande om du har:
- Erfarenhet från arbete med lift, maskin, hydraulik och el.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Om JIAB Hyrcenter AB
Jiab Hyrcenter AB kännetecknas av kvalitet, säkerhet, flexibilitet, omtanke och kompetens. Vi arbetar ständigt med kunden i fokus, där vi genom personlig service och ett professionellt bemötande i kombination med mångårig kompetens hittar effektiva och flexibla lösningar. Vårt sortiment av uthyrningsprodukter sträcker sig från den lilla borrflugan till den höga bomliften.
Våra depåer finns i Kiruna, Gällivare, Boden, Luleå, Piteå och Umeå. Visa mindre

Servicemekaniker till ABB i Luleå

Om arbetet I tjänsten som Servicemekaniker kommer du utföra service och reparationer på elmotorer och generatorer, vilket innebär att arbeta med demontering av motorer, rengöring, utföra lagerbyten, balansering och bearbetning mm. När du är ute i fält, arbetar du främst med motorbyten, uppriktning av motorer, inspektioner och tillståndskontroller. Arbetet sker i nära samarbete med dina kunder där du ser till att arbetet utförs på ett professionellt och lev... Visa mer
Om arbetet
I tjänsten som Servicemekaniker kommer du utföra service och reparationer på elmotorer och generatorer, vilket innebär att arbeta med demontering av motorer, rengöring, utföra lagerbyten, balansering och bearbetning mm. När du är ute i fält, arbetar du främst med motorbyten, uppriktning av motorer, inspektioner och tillståndskontroller. Arbetet sker i nära samarbete med dina kunder där du ser till att arbetet utförs på ett professionellt och leveranssäkert sätt.

Om dig
För att lyckas i rollen är du serviceminded och sätter kunden i fokus. Du trivs med att arbeta i högt tempo där du handskas med dina arbetsuppgifter på strukturerat och noggrant sätt. Vidare är du initiativtagande och trivs med att ta ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter. Du har en god samarbetsförmåga. Då ingen dag är den andra lik är du prestigelös och inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Du trivs i ett arbete med många kontaktytor.
Vi tror att du gillar att skruva i motorer eller motorfordon och har ett intresse för det industrimekaniska. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete från industri ses det som meriterande.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om företaget
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg på 073-684 70 97 eller [email protected].

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, ABB, Servicetekniker, Servicemekaniker, Industri, Produktion Visa mindre

Industrimekaniker till Lindab

Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab! Om tjänsten Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs ... Visa mer
Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab!

Om tjänsten
Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs produktion. Arbetet är förlagt enligt tvåskift. Du kommer ingå i ett skiftlag men förväntas arbeta självständigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Underhåll
- Reparationer
- Planering

Om dig
För att lyckas i tjänsten så har du ett par års yrkeserfarenhet. Du har en positiv grundinställning och är en problemlösare med teknisk förståelse, du är noggrann i ditt arbetssätt och du trivs med att arbeta i grupp likaväl som självständigt. Vidare är det viktigt att du trivs med att vara serviceminded och kommunikativ. Meriternade för tjänsten är om du tidigare har arbetat som industrimekaniker i tillverkningsindustri samt har erfarenhet av hydralik, pneumatik och svetsning. Har du dessutom truckkort A-B samt traverskort ses det som ett plus.

Meriterande för tjänsten
- Erfarenhet av Hydraulik och Pneumatik
- Erfarenhet av Svetsning
- Truckkort A och B
- Traverskort
- Erfarenhet som industrimekniker i tillverkande industri
- B-körkort

Om företag
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Lindab har ca 4 500 anställda och är etablerat i 20 länder. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson, 073-684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Industri, Lindab, Tillverkningsindustri, Produktion Visa mindre

Industrimekaniker till Lindab

Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab! Om tjänsten Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs ... Visa mer
Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab!

Om tjänsten
Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs produktion. Arbetet är förlagt enligt tvåskift. Du kommer ingå i ett skiftlag men förväntas arbeta självständigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Underhåll
- Reparationer
- Planering

Om dig
För att lyckas i tjänsten så har du ett par års yrkeserfarenhet. Du har en positiv grundinställning och är en problemlösare med teknisk förståelse, du är noggrann i ditt arbetssätt och du trivs med att arbeta i grupp likaväl som självständigt. Vidare är det viktigt att du trivs med att vara serviceminded och kommunikativ. Meriternade för tjänsten är om du tidigare har arbetat som industrimekaniker i tillverkningsindustri samt har erfarenhet av hydralik, pneumatik och svetsning. Har du dessutom truckkort A-B samt traverskort ses det som ett plus.

Meriterande för tjänsten´
- Erfarenhet av Hydraulik och Pneumatik
- Erfarenhet av Svetsning
- Truckkort A och B
- Traverskort
- Erfarenhet som industrimekniker i tillverkande industri
- B-körkort

Om företag
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Lindab har ca 4 500 anställda och är etablerat i 20 länder. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg, 073 684 70 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Industri, Lindab, Tillverkningsindustri, Produktion Visa mindre

Instrumenttekniker/stf Fabrikschef till Linde Gas

Vill du vara en viktig del av vår resa i en spännande bransch? Detta samtidigt som hela Norrland står inför en otrolig tid med utveckling, potential, transformation och stora möjligheter. Är du en trygg ledare som trivs med stort ansvar, har förmågan att utveckla dina medarbetare och affärer? Då kan du vara Linde Gas nya Instrumenttekniker och stf fabrikschef!  Om tjänsten Som instrumenttekniker och stf Farbikschef på Linde Gas utgår du från luftgasfabrike... Visa mer
Vill du vara en viktig del av vår resa i en spännande bransch? Detta samtidigt som hela Norrland står inför en otrolig tid med utveckling, potential, transformation och stora möjligheter. Är du en trygg ledare som trivs med stort ansvar, har förmågan att utveckla dina medarbetare och affärer? Då kan du vara Linde Gas nya Instrumenttekniker och stf fabrikschef! 
Om tjänsten
Som instrumenttekniker och stf Farbikschef på Linde Gas utgår du från luftgasfabriken i Luleå men servar även nitrogenfabriken på Gestamp Hardtech. Fabriken drivs av en grupp på fem personer plus fabrikschefen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och utföra förebyggande underhåll. Du kommer även ansvara för inspektioner och reparationer av instrument. Du arbetar i nära samarbete med fabrikschefen för att upprätthålla kostnads- och insvesteringsbudget samt planerar inköp. Vidare gör du analyser och underhåll av elektronisk utrustning där arbete med starkström förekommer. Erfarenhet av SAP och Siemens PCS7 ses som meriterande.

 I din roll som Instrumenttekniker och stf fabrikschef  kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Planering av förebyggande underhåll
- Reparation av instrument
- Analys och underhåll av elektronisk utrustning 

I rollen ingår beredskap.
 Om dig
Vi söker dig som har stor initiativförmåga och kan planera och organisera många olika uppgifter samtidigt och samtidigt har lätt för kommunicera och samarbeta. Du är analytisk och resultatmedveten med förmåga att fatta välgrundade beslut. För att trivas i denna roll är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt med ett stort eget ansvar. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa av och anpassa dig efter rådande situation. Du är social och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.
Vi tror att du har en god teknisk utbildning, eftergymnasial utbildning är önskvärd. Du har gärna några års erfarenhet från el/instrument arbete inom liknande industri och goda kunskaper om användning och underhåll av anläggningens maskiner och utrustning. Vidare ser vi att du har kunskap inom relevanta IT-supportsystem. Du har B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska som är koncernspråket. 

Viktigt för tjänsten är:
- Teknisk gymnasium eller motsvarande, eftergymnasial utbildning önskvärd
- Goda kunskaper om användning och underhåll av anläggningens maskiner och utrustning
- Kunskap om relevanta IT-supportsystem
- Bra på att samarbeta och god kommunikationsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg, 073 684 70 97, [email protected]

Filip Johansson, 073 684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
intrumentspecialist, instrument, Linde Gas, Produktion, Industri, tekniker, fabrikschef Visa mindre

Industrimekaniker till Lindab

Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab! Om tjänsten Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs ... Visa mer
Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab!

Om tjänsten
Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs produktion. Arbetet är förlagt enligt tvåskift. Du kommer ingå i ett skiftlag men förväntas arbeta självständigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Underhåll
- Reparationer
- Planering

Om dig
För att lyckas i tjänsten så har du ett par års yrkeserfarenhet. Du har en positiv grundinställning och är en problemlösare med teknisk förståelse, du är noggrann i ditt arbetssätt och du trivs med att arbeta i grupp likaväl som självständigt. Vidare är det viktigt att du trivs med att vara serviceminded och kommunikativ. Meriternade för tjänsten är om du tidigare har arbetat som industrimekaniker i tillverkningsindustri samt har erfarenhet av hydralik, pneumatik och svetsning. Har du dessutom truckkort A-B samt traverskort ses det som ett plus.

Meriterande för tjänsten´
- Erfarenhet av Hydraulik och Pneumatik
- Erfarenhet av Svetsning
- Truckkort A och B
- Traverskort
- Erfarenhet som industrimekniker i tillverkande industri
- B-körkort

Om företag
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Lindab har ca 4 500 anställda och är etablerat i 20 länder. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg, 073 684 70 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Industri, Lindab, Tillverkningsindustri, Produktion Visa mindre

Instrumenttekniker/stf Fabrikschef till Linde Gas

Vill du vara en viktig del av vår resa i en spännande bransch? Detta samtidigt som hela Norrland står inför en otrolig tid med utveckling, potential, transformation och stora möjligheter. Är du en trygg ledare som trivs med stort ansvar, har förmågan att utveckla dina medarbetare och affärer? Då kan du vara Linde Gas nya Instrumenttekniker och stf fabrikschef!   Om tjänsten Som instrumenttekniker och stf Farbikschef på Linde Gas utgår du från luftgasfabri... Visa mer
Vill du vara en viktig del av vår resa i en spännande bransch? Detta samtidigt som hela Norrland står inför en otrolig tid med utveckling, potential, transformation och stora möjligheter. Är du en trygg ledare som trivs med stort ansvar, har förmågan att utveckla dina medarbetare och affärer? Då kan du vara Linde Gas nya Instrumenttekniker och stf fabrikschef!

 
Om tjänsten
Som instrumenttekniker och stf Farbikschef på Linde Gas utgår du från luftgasfabriken i Luleå men servar även nitrogenfabriken på Gestamp Hardtech. Fabriken drivs av en grupp på fem personer plus fabrikschefen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och utföra förebyggande underhåll. Du kommer även ansvara för inspektioner och reparationer av instrument. Du arbetar i nära samarbete med fabrikschefen för att upprätthålla kostnads- och insvesteringsbudget samt planerar inköp. Vidare gör du analyser och underhåll av elektronisk utrustning där arbete med starkström förekommer. Erfarenhet av SAP och Siemens PCS7 ses som meriterande.

 I din roll som Instrumenttekniker och stf fabrikschef  kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Planering av förebyggande underhåll
- Reparation av instrument
- Analys och underhåll av elektronisk utrustning 

I rollen ingår beredskap.

 Om dig
Vi söker dig som har stor initiativförmåga och kan planera och organisera många olika uppgifter samtidigt och samtidigt har lätt för kommunicera och samarbeta. Du är analytisk och resultatmedveten med förmåga att fatta välgrundade beslut. För att trivas i denna roll är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt med ett stort eget ansvar. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa av och anpassa dig efter rådande situation. Du är social och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.

Vi tror att du har en god teknisk utbildning, eftergymnasial utbildning är önskvärd. Du har gärna några års erfarenhet från el/instrument arbete inom liknande industri och goda kunskaper om användning och underhåll av anläggningens maskiner och utrustning. Vidare ser vi att du har kunskap inom relevanta IT-supportsystem. Du har B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska som är koncernspråket.

 

Viktigt för tjänsten är:
- Teknisk gymnasium eller motsvarande, eftergymnasial utbildning önskvärd
- Goda kunskaper om användning och underhåll av anläggningens maskiner och utrustning
- Kunskap om relevanta IT-supportsystem
- Bra på att samarbeta och god kommunikationsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg, 073 684 70 97, [email protected]

Filip Johansson, 073 684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
intrumentspecialist, instrument, Linde Gas, Produktion, Industri, tekniker, fabrikschef Visa mindre

Industrimekaniker till Lindab

Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab! Om tjänsten Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs ... Visa mer
Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab!

Om tjänsten
Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs produktion. Arbetet är förlagt enligt tvåskift. Du kommer ingå i ett skiftlag men förväntas arbeta självständigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Underhåll
- Reparationer
- Planering

Om dig
För att lyckas i tjänsten så har du ett par års yrkeserfarenhet. Du har en positiv grundinställning och är en problemlösare med teknisk förståelse, du är noggrann i ditt arbetssätt och du trivs med att arbeta i grupp likaväl som självständigt. Vidare är det viktigt att du trivs med att vara serviceminded och kommunikativ. Meriternade för tjänsten är om du tidigare har arbetat som industrimekaniker i tillverkningsindustri samt har erfarenhet av hydralik, pneumatik och svetsning. Har du dessutom truckkort A-B samt traverskort ses det som ett plus.

Meriterande för tjänsten´
- Erfarenhet av Hydraulik och Pneumatik
- Erfarenhet av Svetsning
- Truckkort A och B
- Traverskort
- Erfarenhet som industrimekniker i tillverkande industri
- B-körkort

Om företag
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Lindab har ca 4 500 anställda och är etablerat i 20 länder. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg, 073 684 70 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Industri, Lindab, Tillverkningsindustri, Produktion Visa mindre

Asset Management Technician till ITRenew

Nu söker vi produktionspersonal till ITRenew i Luleå. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter, har du dessutom erfarenhet av montering och brinner för teknik och miljö är detta arbetet för dig! Om tjänsten I rollen som Asset Management Technician kommer du att arbeta fysiskt med mottag av teknisk utrustning från datacenter runt om i Europa, arbetet ställer krav på noggrannhet och möjlighet att vara flexibel/lösningsorienter... Visa mer
Nu söker vi produktionspersonal till ITRenew i Luleå. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter, har du dessutom erfarenhet av montering och brinner för teknik och miljö är detta arbetet för dig!
Om tjänsten
I rollen som Asset Management Technician kommer du att arbeta fysiskt med mottag av teknisk utrustning från datacenter runt om i Europa, arbetet ställer krav på noggrannhet och möjlighet att vara flexibel/lösningsorienterad och jobba i ett högt tempo.
Arbetsuppgifterna varierar men innehåller bland annat inventering, teknisk montering/demontering, mottag, sortering, export, lagerhållning, underhåll samt bidra till en ren och säker arbetsplats. Arbetet ställer krav på god fysik, tunga lyft förekommer, samt repetitiva uppger med lättare lyft periodvis.

Vi söker rätt kollega och är därför flexibla med startdatum, men vänta inte med din ansökan.
Om dig
Vi söker dig som trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har en förmåga att se vad som behöver göras och driver ditt eget arbete. Du arbetar bra i grupp och bidrar till att skapa ett engagerat och trevligt arbetsklimat. Dina framtida kollegor poängterar vikten av att kunna ge och ta konstruktiv kritik och viljan att utvecklas tillsammans med oss när bolaget växer.
Vi ser att du har gymnasieexamen samt erfarenhet från produktion, montering, lagerarbete eller liknande arbetsuppgifter. Truckkort samt B-körkort är meriterande. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Viktigt för tjänsten är:
- Driven, vilja att prestera
- Samarbete
- Social och kommunikativ
- Teknikintresse
- Lösningsorienterad
- Kunskap i Excel

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om ITRenew
ITRenew är ett expansivt amerikanskt bolag inom ITAD (IT Asset Disposition), under de senaste 20 åren har bolaget vuxit till att bli en av de ledande inom branschen. Målsättningen är att återföra så mycket värden som möjligt tillbaka till marknaden, med en egen säljorganisation gör vi affärer runt hela jorden. Där vi misslyckas med att återföra hela produkter eller delar av produkter så hanterar vi det på ett ansvarsfullt sätt så materialet återvinns. ITRenew samarbetar med alla större aktörer inom den så kallade Hyperscale datacenter-marknaden och har verksamhet i större delen av världen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073- 684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknikmontör, montör, tekniker, tillverkning, montering, datorer, server, hårdvara, Luleå, datacenter, ITRenew, Adecco Visa mindre

Industrimekaniker till Lindab

Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab! Om tjänsten Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs ... Visa mer
Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab!

Om tjänsten
Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs produktion. Arbetet är förlagt enligt tvåskift. Du kommer ingå i ett skiftlag men förväntas arbeta självständigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Underhåll
- Reparationer
- Planering

Om dig
För att lyckas i tjänsten så har du ett par års yrkeserfarenhet. Du har en positiv grundinställning och är en problemlösare med teknisk förståelse, du är noggrann i ditt arbetssätt och du trivs med att arbeta i grupp likaväl som självständigt. Vidare är det viktigt att du trivs med att vara serviceminded och kommunikativ. Meriternade för tjänsten är om du tidigare har arbetat som industrimekaniker i tillverkningsindustri samt har erfarenhet av hydralik, pneumatik och svetsning. Har du dessutom truckkort A-B samt traverskort ses det som ett plus.

Meriterande för tjänsten´
- Erfarenhet av Hydraulik och Pneumatik
- Erfarenhet av Svetsning
- Truckkort A och B
- Traverskort
- Erfarenhet som industrimekniker i tillverkande industri
- B-körkort

Om företag
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Lindab har ca 4 500 anställda och är etablerat i 20 länder. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg, 073 684 70 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Industri, Lindab, Tillverkningsindustri, Produktion Visa mindre

Industrimekaniker till Lindab

Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab! Om tjänsten Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs ... Visa mer
Är du industrimekaniker och redo för nästa utmaning? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik pneumatik och erfarenhet av svetsning? Tveka inte på att söka tjänsten som Industrimekaniker till Lindab!

Om tjänsten
Som industrimekniker på Lindab ansvarar du förebyggande underhåll, reparationer och planering. Vidare så konstruerar samt genomför du förbättringsåtgärder på företagets maskinpark, detta enligt LEAN vilket är ett arbetssätt som genomsyrar Lindabs produktion. Arbetet är förlagt enligt tvåskift. Du kommer ingå i ett skiftlag men förväntas arbeta självständigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Underhåll
- Reparationer
- Planering

Om dig
För att lyckas i tjänsten så har du ett par års yrkeserfarenhet. Du har en positiv grundinställning och är en problemlösare med teknisk förståelse, du är noggrann i ditt arbetssätt och du trivs med att arbeta i grupp likaväl som självständigt. Vidare är det viktigt att du trivs med att vara serviceminded och kommunikativ. Meriternade för tjänsten är om du tidigare har arbetat som industrimekaniker i tillverkningsindustri samt har erfarenhet av hydralik, pneumatik och svetsning. Har du dessutom truckkort A-B samt traverskort ses det som ett plus.

Meriterande för tjänsten´
- Erfarenhet av Hydraulik och Pneumatik
- Erfarenhet av Svetsning
- Truckkort A och B
- Traverskort
- Erfarenhet som industrimekniker i tillverkande industri
- B-körkort

Om företag
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Lindab har ca 4 500 anställda och är etablerat i 20 länder. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg, 073 684 70 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Industri, Lindab, Tillverkningsindustri, Produktion Visa mindre

Mekaniker till Ramirent i Luleå

Om företaget RAMIRENT är Sveriges största och ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den s... Visa mer
Om företaget
RAMIRENT är Sveriges största och ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som ser till med resten av gänget på verkstaden att vi har ordning och reda bland våra liftar och entreprenadmaskiner på kundcentret i Luleå. Hos oss kommer du att ingå i en gemenskap där din insats är betydelsefull. Ditt huvudsakliga ansvar är att genomföra service och reparationer på maskinparken, både på fält och Kundcentret.

Tjänstgöringsort är Luleå. Tjänsten är en tillsvidareanställning och är på heltid.


Din profil
Vi ser att du som söker har genomgått en gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har mekanikerutbildning eller liknande teknisk utbildning. Alternativt kan du också fått din kunskap via erfarenheter i liknande roller. Vidare är det önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med reparation av liftar och anläggningsmaskiner. Det är ett krav att du har grundläggande datorvana samt B-körkort.

Eftersom rollen innebär en hel del kundkontakt med många kontaktytor ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga, ute på fält är du Ramirents ansikte utåt. För att lyckas i denna roll ser vi att du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samt arbetar noggrant och strukturerat.


Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Ramirent med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig, Andrea Costow på 0708-21 53 10 eller [email protected]

Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast den 2022-04-24 Visa mindre

Asset Management Technician till ITRenew

Nu söker vi produktionspersonal till ITRenew i Luleå. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter, har du dessutom erfarenhet av montering och brinner för teknik och miljö är detta arbetet för dig! Om tjänsten I rollen som Asset Management Technician kommer du att arbeta fysiskt med mottag av teknisk utrustning från datacenter runt om i Europa, arbetet ställer krav på noggrannhet och möjlighet att vara flexibel/lösningsorienter... Visa mer
Nu söker vi produktionspersonal till ITRenew i Luleå. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter, har du dessutom erfarenhet av montering och brinner för teknik och miljö är detta arbetet för dig!
Om tjänsten
I rollen som Asset Management Technician kommer du att arbeta fysiskt med mottag av teknisk utrustning från datacenter runt om i Europa, arbetet ställer krav på noggrannhet och möjlighet att vara flexibel/lösningsorienterad och jobba i ett högt tempo.
Arbetsuppgifterna varierar men innehåller bland annat inventering, teknisk montering/demontering, mottag, sortering, export, lagerhållning, underhåll samt bidra till en ren och säker arbetsplats. Arbetet ställer krav på god fysik, tunga lyft förekommer, samt repetitiva uppger med lättare lyft periodvis.

Vi söker rätt kollega och är därför flexibla med startdatum, men vänta inte med din ansökan.
Om dig
Vi söker dig som trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har en förmåga att se vad som behöver göras och driver ditt eget arbete. Du arbetar bra i grupp och bidrar till att skapa ett engagerat och trevligt arbetsklimat. Dina framtida kollegor poängterar vikten av att kunna ge och ta konstruktiv kritik och viljan att utvecklas tillsammans med oss när bolaget växer.
Vi ser att du har gymnasieexamen samt erfarenhet från produktion, montering, lagerarbete eller liknande arbetsuppgifter. Truckkort samt B-körkort är meriterande. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Viktigt för tjänsten är:
- Driven, vilja att prestera
- Samarbete
- Social och kommunikativ
- Teknikintresse
- Lösningsorienterad
- Kunskap i Excel

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om ITRenew
ITRenew är ett expansivt amerikanskt bolag inom ITAD (IT Asset Disposition), under de senaste 20 åren har bolaget vuxit till att bli en av de ledande inom branschen. Målsättningen är att återföra så mycket värden som möjligt tillbaka till marknaden, med en egen säljorganisation gör vi affärer runt hela jorden. Där vi misslyckas med att återföra hela produkter eller delar av produkter så hanterar vi det på ett ansvarsfullt sätt så materialet återvinns. ITRenew samarbetar med alla större aktörer inom den så kallade Hyperscale datacenter-marknaden och har verksamhet i större delen av världen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073- 684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknikmontör, montör, tekniker, tillverkning, montering, datorer, server, hårdvara, Luleå, datacenter, ITRenew, Adecco Visa mindre

Hjultekniker Lok till Duroc Rail

Duroc Rail söker nu tekniker/reparatör till Lok och Motorvagn Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Railcare, Hector Rail och Alstom. Om jobbet Som tekniker på vår lok och motorvagnsavdelning kommer du att arbeta med att underhålla och reparera järnväg... Visa mer
Duroc Rail söker nu tekniker/reparatör till Lok och Motorvagn
Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Railcare, Hector Rail och Alstom.
Om jobbet
Som tekniker på vår lok och motorvagnsavdelning kommer du att arbeta med att underhålla och reparera järnvägshjul. Åtgärderna är t ex rivning av lager, svarvning, avpressning av hjulskivor, oförstörande provning, montering av lager och målning. Det är viktigt att följa varje kunds underhållsregler och att avrapportera arbetet på varje arbetsstation. Vi utbildar dig internt till rätt kompetens för jobbet!
Om dig
Vi söker dig som har genomfört en gymnasieutbildning och behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Vi ser att du har en industriell bakgrund till exempel som mekaniker, svetsare eller underhållstekniker.
Det här är ett jobb för dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du har en hög arbetsmoral, är positiv och lyhörd och i god fysisk form. Du har även lätt för att samarbeta samt intresserad av att lära dig nya arbetssätt och metoder. Viktigt för tjänsten är att du har god koncentrationsförmåga, att du är ansvarstagande och trivs med att arbeta inom industrin.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om anställningen
Tillsvidareanställning med sex månader provanställning. Vi tillämpar skiftgång vid behov då vi har skarpa säsongsväxlingar. Under vår högsäsong som normalt ligger i december till april förekommer tvåskift. Övrig tid går vi dagtid med generösa flextidsregler. Vi tillhandahåller nödvändig utbildning för tjänsten.
Om ansökan
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anna Roslin via 0736847748.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 28 februari.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Filip Johansson via 073-684 70 01, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Sökord
Lok, Järnväg, Hjulterkniker, Meknaiker, Tekniker, Duroc, Adecco, Luleå, Industri Visa mindre

Mekaniker

Mekaniker Nu utökar vi vårt team mot de spännande industrierna i Norrbotten och söker mekaniker. Vinab har ca 130 anställda och verksamhet i Luleå, Överkalix, Gällivare och Kiruna. Vår största tillgång är vår kompetenta personal bestående av duktiga fackmän med rätt intresse för kvalitet, lagarbete och utveckling. Våra uppdrag finns främst hos de stora industrisektorerna gruva och stål samt papper och massa, men vi vänder oss även till bygg- och anläggning... Visa mer
Mekaniker
Nu utökar vi vårt team mot de spännande industrierna i Norrbotten och söker mekaniker.
Vinab har ca 130 anställda och verksamhet i Luleå, Överkalix, Gällivare och Kiruna. Vår största tillgång är vår kompetenta personal bestående av duktiga fackmän med rätt intresse för kvalitet, lagarbete och utveckling.
Våra uppdrag finns främst hos de stora industrisektorerna gruva och stål samt papper och massa, men vi vänder oss även till bygg- och anläggningsbranschen m.fl. Vinab är licensierade enligt ISO 3834-3 och EN 1090-1.
Om tjänsten
Vi söker mekaniker till våra samtliga verksamhetsorter: Luleå, Överkalix, Gällivare och Kiruna och erbjuder också roliga uppdrag på andra orter i och utanför Norrbotten. Tjänsten passar även dig som vill resa och ha skiftgång i samband med projekt på annan ort.
För rätt person erbjuder vi en trygg och trivsam arbetsmiljö med stor flexibilitet och bra möjligheter till utveckling.
Din profil
Du som söker har adekvat utbildning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet samt B-körkort.
Mer information och ansökan
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att mejla [email protected] eller skicka ett meddelande till oss på Facebook eller LinkedIn.
Ansökan märkt “Mekaniker” mejlas till HR ansvarig Michaela Martinsson [email protected]. Du kan också ansöka via våra sociala medier. Sista ansökningsdag är den 15 december 2021 men vi tittar på ansökningar löpande så hör gärna av dig redan idag. Visa mindre

Produktionstekniker till Duroc Rail

Vi söker nu en Produktionstekniker med inriktning säkerhet, kvalitet och miljö till vår verkstad på Svartöns industriområde! Duroc Rail AB är ett modernt och framgångsrikt företag med cirka 50 anställda som levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Transwaggon, Hector ... Visa mer
Vi söker nu en Produktionstekniker med inriktning säkerhet, kvalitet och miljö till vår verkstad på Svartöns industriområde!

Duroc Rail AB är ett modernt och framgångsrikt företag med cirka 50 anställda som levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Transwaggon, Hector Rail och Alstom.

Om jobbet

Detta är en bred och central roll där du kommer att stötta verksamheten i säkerhets-, kvalitets-, miljö- samt arbetsmiljöfrågor. Arbetet innefattar bland annat att arbeta med teknisk dokumentation och våra kunders underhållsinstruktioner för att översätta dem till interna arbetsinstruktioner.

Du kommer att ansvara för företagets certifieringar vilket kommer att innebära många kontakter och nära samarbete både internt och med externa företag såsom exempelvis certifieringsinstitut och kunders kvalitets och säkerhetsavdelningar. Vidare kommer du att hålla i alla kontakter med myndigheter och sköta därtill kopplad rapportering.

Du kommer att bli vår expert och stötta våra chefer i riskanalyser, skyddsronder, avvikelserapporteringar och vid interna revisioner samt utredningar

Om dig

Vi söker dig som har genomfört en relevant universitetsutbildning för rollen eller har relevant arbetslivserfarenhet. Du är en prestigelös och noggrann person med starkt kvalitetstänk. Ditt intresse ligger i att förbättra och du strävar alltid efter en god kvalitet i dina arbetsuppgifter. Du är nyfiken och öppen att ta till dig ny kunskap och är inte rädd för att ta egna initiativ så att arbetet drivs framåt. Du kanske har några års arbetslivserfarenhet eller precis har tagit ingenjörsexamen?

Vi ser det som meriterande att ha erfarenheter från studier eller arbetsmässigt inom kvalitetsteknik, teknisk dokumentation, miljöcertifieringar och verksamhetsledingssystem. Denna erfarenhet kan även vara kombinerad med något kompetensområde inom exempelvis konstruktion, underhåll, automation, svets, etc.

Vi tror vi att du är en person som vill utvecklas tillsammans med oss på Duroc Rail och vill utveckla både dina egna kunskaper samt driva företaget framåt!
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Kan du tyska är det meriterande. B-körkort är ett krav

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas

Om ansökan

Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta Rekryteringskonsult Petter Andersson via 0738040158.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden då vi avser att tillsätta tjänsten omgående så välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast 10 januari..

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Visa mindre

Släpvagnsmekaniker/Svetsare

Vi växer och söker nu en mekaniker/svetsare som passar in i vårt arbetslag på Storheden i Luleå. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att svetsa och montera Larssonssläpen samt utföra servicearbeten och reparationer av släpvagnar. Du kommer att arbeta inne i vår verkstad och monteringshall. Även reparationsuppdrag ute hos kund kan förekomma. Meriterande är om du i redan har kunskaper av att meka samt att du har goda kunskaper i att svetsa med MIG. Körkort... Visa mer
Vi växer och söker nu en mekaniker/svetsare som passar in i vårt arbetslag på Storheden i Luleå.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att svetsa och montera Larssonssläpen samt utföra servicearbeten och reparationer av släpvagnar. Du kommer att arbeta inne i vår verkstad och monteringshall. Även reparationsuppdrag ute hos kund kan förekomma.
Meriterande är om du i redan har kunskaper av att meka samt att du har goda kunskaper i att svetsa med MIG.
Körkort erfordras.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Du ska kunna jobba självständigt men även i team och kunna bidra med en bra arbetsstämning.
Vi är även öppna för att anställa personer med stöd av olika slag.
Arbetstiden är förlagd dagtid på vardagar. Start omgående eller efter överenskommelse.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Operatör till Duroc Rail

Duroc Rail söker nu operatörer till Luleå Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Transwaggon, Hector Rail och Alstom. Om jobbet Som operatör/hjultekniker hos oss kommer du att arbeta med att reparera järnvägshjul. Åtgärderna är t ex rivning av lager, ... Visa mer
Duroc Rail söker nu operatörer till Luleå

Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Transwaggon, Hector Rail och Alstom.

Om jobbet
Som operatör/hjultekniker hos oss kommer du att arbeta med att reparera järnvägshjul. Åtgärderna är t ex rivning av lager, svarvning, avpressning av hjulskivor, oförstörande provning, montering av lager och målning. Det är viktigt att följa varje kunds underhållsregler och att avrapportera arbetet på varje arbetsstation.

Om dig
Vi söker dig som har genomfört en gymnasieutbildning och behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en industriell bakgrund. Det är meriterande ifall du har kompetens inom svets, mek/underhåll och/eller lastbilskort. Även truck- och traverskort är meriterande.

Det här är ett jobb för dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du har en hög arbetsmoral, är positiv och lyhörd och i god fysisk form. Du har även lätt för att samarbeta samt intresserad av att lära dig nya arbetssätt och metoder. Viktigt för tjänsten är att du har god koncentrationsförmåga, att du är ansvarstagande och trivs med att arbeta inom industrin.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tillsvidareanställning med sex månader provanställning. Vi tillämpar skiftgång då vi har skarpa säsongsväxlingar. Under vår högsäsong som normalt ligger i december till april går vi tvåskift. Övrig tid går vi dagtid med generösa flextidsregler. Vi tillhandahåller nödvändig utbildning för tjänsten.

Om ansökan
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anna Roslin via 0736847748.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Hjultekniker till lok- & specialhjul - Duroc Rail

Är du driftig, initiativrik och har goda kunskaper inom mekanik? Vill du vara en del i ett arbetslag där din insats räknas? Nu söker vi en hjultekniker för lok- & specialhjul till vår verkstad på SSABs industriområde. Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul för lok och vagnar till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvi... Visa mer
Är du driftig, initiativrik och har goda kunskaper inom mekanik? Vill du vara en del i ett arbetslag där din insats räknas? Nu söker vi en hjultekniker för lok- & specialhjul till vår verkstad på SSABs industriområde.

Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul för lok och vagnar till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Transwaggon, Hector Rail och Bombardier Transportation.

Om jobbet
Som hjultekniker för lok & specialhjul ingår du i ett team tillsammans med tre andra hjultekniker. Arbetet utförs två och två eller självständigt. Åtgärderna är t ex rivning av lager, avpressning av hjulskivor, kontroll av drev och kuggar, montering av lager och utsyning (kvalitetskontroll före leverans). Det är viktigt att följa varje kunds underhållsregler och att avrapportera arbete och mätningar efter varje arbetsmoment.

Om dig
Vi söker dig som har genomfört en gymnasieutbildning och behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en industriell bakgrund. Det är mycket meriterande ifall du har kompetens inom mek/underhåll av tyngre fordon. Du har tidigare arbetat med ritningsläsning samt underhållsdokumentation. Kunskap inom mätteknik är också meriterande.

Det här är ett jobb för dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du har en hög arbetsmoral, är positiv och lyhörd och i god fysisk form. Du har även lätt för att samarbeta samt intresserad av att lära dig nya arbetssätt och metoder. Viktigt för tjänsten är att du har god koncentrationsförmåga, att du är ansvarstagande och trivs med att arbeta inom industrin.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagd under dagtid med möjlighet till flex under för- och eftermiddag. Skiftgång kan tillämpas för att hantera skarpa volymökningar under vår högsäsong som normalt ligger i december till april.

Om ansökan
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anna Roslin via 0736847748.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden då vi avser att tillsätta tjänsten så snart som möjligt, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Warehouse Inventory Technician till ITRenew

Nu söker vi produktionspersonal till ITRenew i Luleå. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter, har du dessutom erfarenhet av montering och brinner för teknik och miljö är detta arbetet för dig! Om tjänsten I rollen som "Warehouse Inventory Technician" kommer du att arbeta fysiskt med mottag av teknisk utrustning från datacenter runt om i Europa, arbetet ställer krav på noggrannhet och möjlighet att vara flexibel/lösningsori... Visa mer
Nu söker vi produktionspersonal till ITRenew i Luleå. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter, har du dessutom erfarenhet av montering och brinner för teknik och miljö är detta arbetet för dig!
Om tjänsten
I rollen som "Warehouse Inventory Technician" kommer du att arbeta fysiskt med mottag av teknisk utrustning från datacenter runt om i Europa, arbetet ställer krav på noggrannhet och möjlighet att vara flexibel/lösningsorienterad och jobba i ett högt tempo.

Arbetsuppgifterna varierar men innehåller bland annat inventering, teknisk montering/demontering, mottag, sortering, export, lagerhållning, underhåll samt bidra till en ren och säker arbetsplats. Arbetet ställer krav på god fysik, tunga lyft förekommer, samt repetitiva uppger med lättare lyft periodvis.
Vi söker rätt kollega och är därför flexibla med startdatum, men vänta inte med din ansökan.
Om dig
Vi söker dig som trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har en förmåga att se vad som behöver göras och driver ditt eget arbete. Du arbetar bra i grupp och bidrar till att skapa ett engagerat och trevligt arbetsklimat. Dina framtida kollegor poängterar vikten av att kunna ge och ta konstruktiv kritik och viljan att utvecklas tillsammans med oss när bolaget växer.
Vi ser att du har gymnasieexamen samt erfarenhet från produktion, montering, lagerarbete eller liknande arbetsuppgifter.
Truckkort samt B-körkort är meriterande. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen.
Viktigt för tjänsten är:
- Driven, vilja att prestera
- Samarbete
- Social och kommunikativ
- Teknikintresse
- Lösningsorienterad
- Kunskap i Excel
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om ITRenew
ITRenew är ett expansivt amerikanskt bolag inom ITAD (IT Asset Disposition), under de senaste 20 åren har bolaget vuxit till att bli en av de ledande inom branschen. Målsättningen är att återföra så mycket värden som möjligt tillbaka till marknaden, med en egen säljorganisation gör vi affärer runt hela jorden. Där vi misslyckas med att återföra hela produkter eller delar av produkter så hanterar vi det på ett ansvarsfullt sätt så materialet återvinns. ITRenew samarbetar med alla större aktörer inom den så kallade Hyperscale datacenter-marknaden och har verksamhet i större delen av världen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073- 684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknikmontör, montör, tekniker, tillverkning, montering, datorer, server, hårdvara, Luleå, datacenter, ITRenew, Adecco Visa mindre

Warehouse Inventory Technician - Sesame by ITRenew

Nu söker vi ytterligare produktionspersonal till ITRenew i Luleå med inriktning servermontering. Vi söker dig som trivs med ett praktiskt arbete med hög precision, har du erfarenhet av montering samt brinner för teknik och miljö är detta ett arbete för dig! Om tjänsten I rollen som "Warehouse Inventory Technician" inriktning SESAME* kommer du att arbeta med montage och installation av serverprodukter, du kommer att ingå i ett mindre arbetslag där ni tillsa... Visa mer
Nu söker vi ytterligare produktionspersonal till ITRenew i Luleå med inriktning servermontering. Vi söker dig som trivs med ett praktiskt arbete med hög precision, har du erfarenhet av montering samt brinner för teknik och miljö är detta ett arbete för dig!
Om tjänsten
I rollen som "Warehouse Inventory Technician" inriktning SESAME* kommer du att arbeta med montage och installation av serverprodukter, du kommer att ingå i ett mindre arbetslag där ni tillsammans ansvarar över att möta leverans och kvalitetskrav mot kundspecifika lösningar. Arbetet ställer krav på precision, noggrannhet, samarbete samt god fysik. Tunga lyft förekommer i tjänsten, samt repetitiva uppgifter med lättare lyft periodvis.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av montage samt installation av serverkomponenter, du kommer även att arbeta med installation av operativsystem, simulering av laster samt prestanda testning och analyser. I rollen ingår även sedvanliga lagerhanteringsuppgifter, godsmottagning, lagerhållning, inventering och leveranser.
Vi söker rätt kollega och är därför flexibla med startdatum, men vänta inte med din ansökan.
Om dig
Vi söker dig som har avklarad gymnasial examen gärna med teknisk inriktning eller kombinerat med teknikintresse. Tidigare erfarenhet av montage, lagerarbete eller produktion, truckkort samt B-körkort är meriterande. Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen.
Som person trivs du att ansvara över din egen arbetsinsats samt bidrar till gruppens leverans med god samarbetsförmåga. Du drivs av att arbeta målinriktat för att möta kunders förväntningar på leverans och kvalitet. Du har en förmåga att se vad som behöver göras och bidrar till att skapa ett engagerat och trevligt arbetsklimat. Vi ser med fördel att du vill utvecklas tillsammans med oss när bolaget växer!
Viktigt för tjänsten är:
- Driven, vilja att prestera
- Samarbete
- Social och kommunikativ
- Teknikintresse
- Lösningsorienterad
- Kunskap i Excel
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om ITRenew
ITRenew är ett expansivt amerikanskt bolag inom ITAD (IT Asset Disposition), under de senaste 20 åren har bolaget vuxit till att bli en av de ledande inom branschen.
Målsättningen är att återföra så mycket värden som möjligt tillbaka till marknaden, med en egen säljorganisation gör vi affärer runt hela jorden. Där vi misslyckas med att återföra hela produkter eller delar av produkter så hanterar vi det på ett ansvarsfullt sätt så materialet återvinns. ITRenew samarbetar med alla större aktörer inom den så kallade Hyperscale datacenter-marknaden och har verksamhet i större delen av världen.
*SESAME är en division inom ITRenew där vi tar återförandet av produkter ett steg längre genom att skapa en re-certifierad och testad produkt konstruerad av återanvända komponenter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073- 684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknikmontör, montör, tekniker, tillverkning, montering, datorer, server, hårdvara, Luleå, datacenter, ITRenew, Adecco Visa mindre

Operatör till Duroc Rail

Duroc Rail söker nu operatörer till Luleå Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Transwaggon, Hector Rail och Alstom. Om jobbet Som operatör/hjultekniker hos oss kommer du att arbeta med att reparera järnvägshjul. Åtgärderna är t ex rivning av lager, ... Visa mer
Duroc Rail söker nu operatörer till Luleå

Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Transwaggon, Hector Rail och Alstom.

Om jobbet
Som operatör/hjultekniker hos oss kommer du att arbeta med att reparera järnvägshjul. Åtgärderna är t ex rivning av lager, svarvning, avpressning av hjulskivor, oförstörande provning, montering av lager och målning. Det är viktigt att följa varje kunds underhållsregler och att avrapportera arbetet på varje arbetsstation.

Om dig
Vi söker dig som har genomfört en gymnasieutbildning och behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en industriell bakgrund. Det är meriterande ifall du har kompetens inom svets, mek/underhåll och/eller lastbilskort. Även truck- och traverskort är meriterande.

Det här är ett jobb för dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du har en hög arbetsmoral, är positiv och lyhörd och i god fysisk form. Du har även lätt för att samarbeta samt intresserad av att lära dig nya arbetssätt och metoder. Viktigt för tjänsten är att du har god koncentrationsförmåga, att du är ansvarstagande och trivs med att arbeta inom industrin.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tillsvidareanställning med sex månader provanställning. Vi tillämpar skiftgång då vi har skarpa säsongsväxlingar. Under vår högsäsong som normalt ligger i december till april går vi tvåskift. Övrig tid går vi dagtid med generösa flextidsregler. Vi tillhandahåller nödvändig utbildning för tjänsten.

Om ansökan
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anna Roslin via 0736847748.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 6 september. Visa mindre

Hjultekniker till lok- & specialhjul - Duroc Rail

Är du driftig, initiativrik och har goda kunskaper inom mekanik? Vill du vara en del i ett arbetslag där din insats räknas? Nu söker vi en hjultekniker för lok- & specialhjul till vår verkstad på SSABs industriområde. Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul för lok och vagnar till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvi... Visa mer
Är du driftig, initiativrik och har goda kunskaper inom mekanik? Vill du vara en del i ett arbetslag där din insats räknas? Nu söker vi en hjultekniker för lok- & specialhjul till vår verkstad på SSABs industriområde.

Duroc Rail AB levererar kvalificerat underhåll av järnvägshjul för lok och vagnar till järnvägsföretag i Sverige och övriga Europa. Företaget är beläget på Svartöns Industriområde i Luleå och levererar sina tjänster till kunder som exempelvis LKAB Malmtrafik, VTG, Transwaggon, Hector Rail och Bombardier Transportation.

Om jobbet
Som hjultekniker för lok & specialhjul ingår du i ett team tillsammans med tre andra hjultekniker. Arbetet utförs två och två eller självständigt. Åtgärderna är t ex rivning av lager, avpressning av hjulskivor, kontroll av drev och kuggar, montering av lager och utsyning (kvalitetskontroll före leverans). Det är viktigt att följa varje kunds underhållsregler och att avrapportera arbete och mätningar efter varje arbetsmoment.

Om dig
Vi söker dig som har genomfört en gymnasieutbildning och behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en industriell bakgrund. Det är mycket meriterande ifall du har kompetens inom mek/underhåll av tyngre fordon. Du har tidigare arbetat med ritningsläsning samt underhållsdokumentation. Kunskap inom mätteknik är också meriterande.

Det här är ett jobb för dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du har en hög arbetsmoral, är positiv och lyhörd och i god fysisk form. Du har även lätt för att samarbeta samt intresserad av att lära dig nya arbetssätt och metoder. Viktigt för tjänsten är att du har god koncentrationsförmåga, att du är ansvarstagande och trivs med att arbeta inom industrin.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagd under dagtid med möjlighet till flex under för- och eftermiddag. Skiftgång kan tillämpas för att hantera skarpa volymökningar under vår högsäsong som normalt ligger i december till april.

Om ansökan
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anna Roslin via 0736847748.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden då vi avser att tillsätta tjänsten så snart som möjligt, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast 8 januari. Visa mindre

Mekaniker

Gillar du teknik och att jobba med service? Vi expanderar i Luleå och behöver nu bli fler! Så vi söker en mekaniker/servicetekniker till vår anläggning. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad? Dina arbetsuppgifter I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos vår... Visa mer
Gillar du teknik och att jobba med service? Vi expanderar i Luleå och behöver nu bli fler! Så vi söker en mekaniker/servicetekniker till vår anläggning. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

- En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon
- Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
- Datorvana
- Körkort, lägst B
- Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska
- Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar
- Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning

Vad vi erbjuder dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Luleå. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2021-05-23. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Joachim Karlsson +4610-556 73 18 alt. Jesper Forsberg +4610-556 84 23.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Tekniker/Mekaniker till Swerim

Vi vill bli fler! Metallforskningsinstitutet Swerim bedriver industrinära forskning och utveckling kring metaller och deras väg från råmaterial till färdig produkt. Vi är 200 medarbetare på två orter i Sverige - Luleå och Stockholm. Vår vision är en fossilfri och cirkulär industri. . Inom affärsområde Pilot och Demo på Swerim arbetar vi operativt med drift och underhåll av pilot- och demonstrationsanläggningar. Swerim har pilotanläggningar för de fle... Visa mer
Vi vill bli fler! Metallforskningsinstitutet Swerim bedriver industrinära forskning och utveckling kring metaller och deras väg från råmaterial till färdig produkt. Vi är 200 medarbetare på två orter i Sverige - Luleå och Stockholm. Vår vision är en fossilfri och cirkulär industri.

.

Inom affärsområde Pilot och Demo på Swerim arbetar vi operativt med drift och underhåll av pilot- och demonstrationsanläggningar. Swerim har pilotanläggningar för de flesta kända metallurgiska processer, bearbetningsteknisk utrustning och anläggningar för reformering av de olika processgaserna som finns tillgängliga inom industrin.
 
Vi bygger om och anpassar våra anläggningar till kundens egna förhållanden och utvecklar processer i en pilotskala som kan överföras till kundens egen tillverkningsanläggning.
 
Om arbetet
Till försökshallarna i Luleå söker vi nu en engagerad Tekniker/Mekaniker. Pilot och Demo utgör en viktig del av forskningen genom att ansvara för förberedelserna och utförandet av pilot- och driftsförsök. I pilothallarna finns bland annat en ljusbågsugn, konverter, induktionsugnar och valsverk. Till stöd i arbetet finns idag 15 anställda tekniker.
 
Inom affärsområdet arbetar ca 35 medarbetare, i både Luleå och Stockholm. Vi som arbetar inom affärsområdet är främst tekniker med olika specialistkompetenser, industrielektriker, instrumentingenjörer och projektingenjörer/forskare.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Förbereda och delta i genomförandet av pilotförsök både i nya och befintliga pilotanläggningar.
* Underhåll av befintliga pilotanläggningar och fastigheter med inriktning mot mekanik.
* Montage och uppförande av nya processanläggningar.

 
Vem är du?
Vi söker dig med minst en gymnasial utbildning inom industriteknik eller motsvarande. Meriterande är aktiva svetslicenser, erfarenhet av maskinbearbetning såsom fräsning och svarvning samt några års arbetslivserfarenhet inom området. Meriterande är också erfarenhet av arbete inom tung industri eftersom vi framförallt verkar inom metallurgisk industri.

Tjänsten förutsätter att du är utåtriktad, social och har känsla för service samt att du har förmåga att självständigt och i team driva arbetet framåt. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, kvalitetsmedveten och som tar utgångspunkt i att allt arbete vid våra anläggningar ska utföras på ett säkert sätt. Vidare är du ansvarstagande, kan prioritera arbetet effektivt samt har erfarenhet av att arbeta utifrån gällande lagar och föreskrifter.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsorten är Luleå. Resor ingår i tjänsten och det är en fördel, men inte ett krav att du har körkort. Skiftarbete förekommer, men under begränsade perioder.
 
Kontaktpersoner
Marcel Magnusson, Gruppchef, 070-322 1920, [email protected]
Britta Bolin, HR-chef, 073-083 67 25, [email protected]
Lars-Erik From, Sveriges Ingenjörer, 070-630 19 18, [email protected]
Håkan Fahlén, Unionen, 070-432 10 32, [email protected]
Peter Larsson, Metall, 070-392 02 34, [email protected]
 
Intresserad?
Tycker du att det låter intressant och vill veta mer? Hör gärna av dig genom att fylla i formuläret nedan senast den 28 februari 2021. Du får en bekräftelse på att Swerim har mottagit din ansökan. Vi ser fram emot att få höra mer om dig och vad du vill bidra med hos oss. Visa mindre

Produktionspersonal till ITRenew

Nu söker vi produktionspersonal till ITRenew i Luleå. Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter med perioder av repetitiva moment, har du dessutom erfarenhet av montering och brinner för teknik är detta ett arbete för dig! Om tjänsten I rollen som "Warehouse Inventory Technician" kommer du att arbeta fysiskt med mottag av utrustning från datacenter runt om i Europa, arbetet ställer krav på noggrannhet och möjlighet att v... Visa mer
Nu söker vi produktionspersonal till ITRenew i Luleå. Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter med perioder av repetitiva moment, har du dessutom erfarenhet av montering och brinner för teknik är detta ett arbete för dig!

Om tjänsten
I rollen som "Warehouse Inventory Technician" kommer du att arbeta fysiskt med mottag av utrustning från datacenter runt om i Europa, arbetet ställer krav på noggrannhet och möjlighet att vara flexibel/lösningsorienterad och jobba i ett högt tempo. 

Arbetsuppgifterna varierar men innehåller bland annat inventering, teknisk montering/demontering, mottag, export, lagerhållning, underhåll och samt bidra till en ren och säker arbetsplats. Arbetet ställer krav på god fysik, tunga lyft förekommer, samt repetitiva uppgifter med lättare lyft under perioder.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har en förmåga att se vad som behöver göras och driver ditt eget arbete. Du arbetar bra i grupp och bidrar till att skapa ett engagerat och trevligt arbetsklimat.
Vi ser med fördel att du vill utvecklas med oss när bolaget växer!

Vi ser att du har gymnasieexamen samt erfarenhet från produktion, montering, lagerarbete eller liknande arbetsuppgifter. Truckkort samt B-körkort är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
- Engagemang
- Samarbete
- Social och kommunikativ (Trygg i att kommunicera på Engelska)
- Teknikintresse
- Lösningsorienterad
- Kunskap inom Excel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ITRenew
ITRenew är ett expansivt amerikanskt bolag inom ITAD (IT Asset Disposition), under de senaste 20 åren har bolaget vuxit till att bli en av de ledande inom branschen.
Målsättningen är att återföra så mycket värden som möjligt tillbaka till marknaden, med egna säljorganisation gör vi affärer runt hela jorden, där vi misslyckas med att återföra hela produkter eller delar av produkter så hanterar vi det på ett ansvarsfullt sätt så materialet återvinns. ITRenew samarbetar med alla större aktörer inom den så kallade Hyperscale datacenter-marknaden och har verksamhet i större delen av världen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073 – 684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknikmontör, montör, tekniker, tillverkning, montering, datorer, server, hårdvara, Luleå, datacenter, ITRenew, Adecco Visa mindre

Kyltekniker till STS

Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du att arbeta med underhåll och reparationer av kylsystem riktat mot lastbilar och skåp. Du ingår i STS verkstadslag i Luleå och arbetar i huvudsak på plats i verkstaden, där du ansvarar som expert över kyltekniska arbeten. Arbetet innebär hantering av kylaggregat  med över 3kg kylmedel. I rollen kommer du även att vara behjälplig i andra fordonstekniska arbeten. Tjänsten som Kyltekniker är en anställning med start omgåe... Visa mer
Om tjänsten
Som Kyltekniker kommer du att arbeta med underhåll och reparationer av kylsystem riktat mot lastbilar och skåp. Du ingår i STS verkstadslag i Luleå och arbetar i huvudsak på plats i verkstaden, där du ansvarar som expert över kyltekniska arbeten. Arbetet innebär hantering av kylaggregat  med över 3kg kylmedel. I rollen kommer du även att vara behjälplig i andra fordonstekniska arbeten.

Tjänsten som Kyltekniker är en anställning med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har genomfört kyltekniker utbildning med tillhörande personlig certifiering klass 1. Du har med fördel arbetat några år som tekniker mot kylanläggningar och system. Du är teknikintresserad och öppen för att lära dig fler teknikområden mot lastbilar.

Som person är du ansvarstagande och har förmåga att driva ditt egna arbete. Du tar naturligt rollen som kylansvarig på arbetsplatsen och bidrar till verksamheten genom god samarbetsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om STS Sydhamnens Trailer Service AB
STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och på byggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Filip Johansson via Adecco 073 - 684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kyltekniker, kylsystem, underhåll, kylaggregat, lastbilar, mekaniker, tekniker Luleå, STS, Adecco Visa mindre

Teknikmontör till ITRenew

Nu söker vi ytterligare produktionspersonal till ITRenew i Luleå. Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter med perioder av repetitiva moment, har du dessutom erfarenhet av montering och brinner för teknik är detta ett arbete för dig! Om tjänsten I rollen som "Warehouse Inventory Technician" kommer du att arbeta fysiskt med mottag av utrustning från datacenter runt om i Europa, arbetet ställer krav på noggrannhet och möj... Visa mer
Nu söker vi ytterligare produktionspersonal till ITRenew i Luleå. Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter med perioder av repetitiva moment, har du dessutom erfarenhet av montering och brinner för teknik är detta ett arbete för dig!

Om tjänsten
I rollen som "Warehouse Inventory Technician" kommer du att arbeta fysiskt med mottag av utrustning från datacenter runt om i Europa, arbetet ställer krav på noggrannhet och möjlighet att vara flexibel/lösningsorienterad och jobba i ett högt tempo.

Arbetsuppgifterna varierar men innehåller bland annat inventering, teknisk montering/demontering, mottag, export, lagerhållning, underhåll och samt bidra till en ren och säker arbetsplats. Arbetet ställer krav på god fysik, tunga lyft förekommer, samt repetitiva uppgifter med lättare lyft under perioder.

Tjänsten planeras tillsättas löpande med start i november/december, så vänta inte med din ansökan.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har en förmåga att se vad som behöver göras och driver ditt eget arbete. Du arbetar bra i grupp och bidrar till att skapa ett engagerat och trevligt arbetsklimat.
Vi ser med fördel att du vill utvecklas med oss när bolaget växer!

Vi ser att du har gymnasieexamen samt erfarenhet från produktion, montering, lagerarbete eller liknande arbetsuppgifter. Truckkort samt B-körkort är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
- Engagemang
- Samarbete
- Social och kommunikativ (Trygg i att kommunicera på Engelska)
- Teknikintresse
- Lösningsorienterad
- Kunskap inom Excel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ITRenew
ITRenew är ett expansivt amerikanskt bolag inom ITAD (IT Asset Disposition), under de senaste 20 åren har bolaget vuxit till att bli en av de ledande inom branschen.
Målsättningen är att återföra så mycket värden som möjligt tillbaka till marknaden, med egna säljorganisation gör vi affärer runt hela jorden, där vi misslyckas med att återföra hela produkter eller delar av produkter så hanterar vi det på ett ansvarsfullt sätt så materialet återvinns. ITRenew samarbetar med alla större aktörer inom den så kallade Hyperscale datacenter-marknaden och har verksamhet i större delen av världen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073 – 684 70 01, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknikmontör, montör, tekniker, tillverkning, montering, datorer, server, hårdvara, Luleå, datacenter, ITRenew, Adecco Visa mindre

Besök oss på Stora Rekryteringsmässan 13 februari!

Välkommen att träffa oss på Norrbottens Största Rekryteringsmässa på Luleå Energi Arena den 13 februari,13-16. www.rekryteramera.nu Vår kärnverksamhet består av svetsning, montage, underhåll och uthyrning av personal inom verkstadsindustrin och liknande verksamhet.På Mekado har vi en god teamkänsla där våra medarbetare sprider positiv anda och tar stort personligt ansvar. Vi jobbar kontinuerligt för att hålla våra kunder och leverantörer nöjda. Våra kunde... Visa mer
Välkommen att träffa oss på Norrbottens Största Rekryteringsmässa på Luleå Energi Arena den 13 februari,13-16. www.rekryteramera.nu

Vår kärnverksamhet består av svetsning, montage, underhåll och uthyrning av personal inom verkstadsindustrin och liknande verksamhet.På Mekado har vi en god teamkänsla där våra medarbetare sprider positiv anda och tar stort personligt ansvar. Vi jobbar kontinuerligt för att hålla våra kunder och leverantörer nöjda. Våra kunder finns i hela Sverige, men de flesta finns i Norrbotten och Västerbotten.

Vi behöver framförallt Dig med erfarenhet av att svetsa och montera men även nyutbildade är välkomna.

Vi träffar dig gärna på mässan Visa mindre

Civil materieltekniker till Norrbottens flygflottilj

Är du en noggrann och flexibel tekniker som önskar arbeta i en spännande miljö? Norrbottens flygflottilj söker nu en civil materieltekniker till ett av flygunderhållskompanierna. Huvudsakliga arbetsuppgifter är förrådshållning och försörjning inom flera områden mot JAS39 Gripen. Du kommer ansvara för dagligt underhåll och tillsyn av kompaniets fordon, maskiner och verktyg, Du ingår i ett arbetslag på cirka 60 personer. Datorn är till stor hjälp i din da... Visa mer
Är du en noggrann och flexibel tekniker som önskar arbeta i en spännande miljö?

Norrbottens flygflottilj söker nu en civil materieltekniker till ett av flygunderhållskompanierna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är förrådshållning och försörjning inom flera områden mot JAS39 Gripen. Du kommer ansvara för dagligt underhåll och tillsyn av kompaniets fordon, maskiner och verktyg, Du ingår i ett arbetslag på cirka 60 personer. Datorn är till stor hjälp i din dagliga tjänst och med olika program kan du hantera bland annat beställningar. Vid vissa situationer kan arbetet komma att utföras under dygnets alla timmar och under fältmässiga förhållanden. Fysiska tester genomförs återkommande.

Kvalifikationer


• Godkänd 3-årig utbildning på ett tekniskt gymnasieprogram.
• Körkort klass B.
• Du hanterar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.
• God datorvana.
• För anställning krävs godkänd härdplastundersökning samt godkänt färgseende (genomförs i samband med anställning)

Meriterande


• Erfarenhet av förrådsarbete, verkstadsarbete eller annan praktisk kompetens.
• Värnplikt eller GMU
• C/CE, hjullastare, motorredskap
• Datorvana i SAP och FENIX
• Elbehörighet

Personliga egenskaper

Vi vill att du har hög teknisk allmän kompetens. Du kan arbeta självständigt men även ledas direkt. Du är mån om att ge god service och du arbetar aktivt för att hålla god ordning på din arbetsplats. Du är noggrann och prestigelös vilket också innebär att du är en god lagspelare. Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning utan att tappa fokus.

Vid urval kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!! Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Fredrik Nygren tfn 0920-23 47 53 eller Erik Normark 0920-23 47 20.


Fackliga organisationer:

OFR-S, SEKO, SACO och OFR-O nås genom Försvarmaktens telefonväxel, 0920-23 40 00. 

Övrigt:
Anställningsform: Schemalagd arbetstid. Tillsvidareanställning som inleds med sexmånaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Arbetsort: Luleå.

Med anställningen följer skyldighet att delta i utbildning, övning och insatser både inrikes och utrikes. Befattningen kan innebära tjänsteresor.Tillträde: Efter överenskommelse

Befattningsnivå: Civil

Sista datum för ansökan: 2020-01-19.
 

--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens flygflottilj, F 21, är Sveriges nordligaste flygflottilj. Huvudbasen är i Luleå, med sidobaser i Jokkmokk och Vidsel.

F 21 övar kontinuerligt för att kunna leverera följande luftoperativa förmågor i såväl fred, kris som krig:

- Kontroll av luftrummet.
- Mark- och sjömålsbekämpning.
- Underrättelseinhämtning.
- Luftburen transport.
- Stöd till övriga stridskrafter, totalförsvaret och samhället i övrigt.

F 21 försvarar - tillsammans med övriga förband i Försvarsmakten - Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

Tillsammans med övriga flygvapnet bevakar och skyddar vi Sveriges luftrum dygnet runt, året runt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

SPS-koordinator till Scania i Luleå

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Scania Ferruform AB är ett fristående helägt dotterbolag till Scania. Vi stärker Scanias konkurrenskraft med dagens och framtidens produkter genom branschledande kompetens, effektiva processer och tvärfunktionellt arbete. Vi har dagliga leveranser av bakaxlar, sidobalkar, tvärbalkar och andra ra... Visa mer
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania Ferruform AB är ett fristående helägt dotterbolag till Scania. Vi stärker Scanias konkurrenskraft med dagens och framtidens produkter genom branschledande kompetens, effektiva processer och tvärfunktionellt arbete. Vi har dagliga leveranser av bakaxlar, sidobalkar, tvärbalkar och andra ramkomponenter till Scanias chassimonteringar i Södertälje, Zwolle och Angers. Med cirka 500 anställda är vi en av Luleås största verkstadsindustrier. 

Vill du vara med i arbetet mot att utveckla vår verksamhet till att bli världens bästa tillverkare av chassikomponenter? Vi är på god väg dit idag men behöver fortsätta vår utveckling med hjälp av Scanias Produktionssystem (SPS). Scanias produktionssystem är Scanias principdrivna LEAN-system. Det är vägledande för vårt sätt att tänka och arbeta. SPS hjälper oss att förbättra våra resultat inom kvalitet och produktivitet och skapar ett hållbart produktionssystem.

Till vårt SPS-office söker vi nu en koordinator som har ett stort intresse för LEAN. Du ingår i en grupp på 5 personer som tillsammans med chef arbetar med att utveckla våra metoder inom SPS och Scanias ledarskap samt tränar och coachar organisationen. 

Arbetsuppgifter
Huvudsakligt uppdrag är att i samråd med chef stötta ett utvalt produktionsavsnitt i utvecklandet och implementerandet av Scanias SPS-metoder vilket kräver ett nära samarbete med områdets verkstadschef. Det kan innebära att ta fram utbildningskoncept inom SPS-området samt stötta och träna personalen efter verksamhetens behov. I rollen ingår även att ta fram implementeringsplaner och driva pilotprojekt inom SPS-området. Du kommer att vara en nyckelperson inom förberedande och genomförandet av Kaizen på produktionsavsnittet.

Som SPS-koordinator kommer du att hålla i delar av övriga behovsstyrda internutbildningar med koppling till SPS-området. I rollen ingår även att vara guide vid företagsbesök tillsammans med övriga guider och besökskoordinator. 

Profil
Vi ser att du har en god pedagogisk förmåga som gillar att träna och motivera andra. Arbetet är mycket självständigt med kontakter såväl internt inom Scania Ferruform som externt med andra Scania SPS-funktioner. Det kräver att du är drivande och strukturerad samt har en god kommunikativ förmåga.

Du har en ambition att utvecklas då ett mål med din roll är att bli kunnigare inom SPS-området genom träning och samverkan med övriga SPS-koordinatorer för att därefter kunna gå vidare till annan tjänst med stärkt kompetens och förståelse för SPS. 

Det är meriterande med bakgrund som Gruppchef inom produktion eller motsvarande. För att kunna lära ut inom SPS-området bör du ha några års erfarenhet från förbättringsarbete samt ett stort intresse av LEAN.

Information och ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef för SPS-office Anna Ihs, tel 0920-765 99, [email protected].

För mer information om rekryteringsprocessen kontaktar du HR Business Partner Catrin Segerlund, tel 0920-766 84, [email protected]

Ansökan ska innehålla CV samt personlig brev. Urval och intervjuer kan ske innan ansökningstidens slut, skicka gärna in din ansökan så snart du kan. Sista ansökningsdag är 2020-02-29. Jobbid: 20200509.


Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte över 137 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i TRATON.SE. För ytterligare information, besök www.scania.com. Visa mindre

Instrumenttekniker AGA Gas Luleå

Är du en erfaren instrumenttekniker som söker ny utmaning? Bor du i Luleå med omnejd? Då är det dig AGA Gas söker! Om tjänsten Som instrumenttekniker hos Aga Gas utgår du från luftgasfabriken i Luleå men servar även nitrogenfabriken på Gestamp Hardtech. Fabriken drivs av en grupp på fem personer plus fabrikschefen. Arbetet sker på dagtid. I din roll som instrumenttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: -Underhåll och felavhjälpning -N... Visa mer
Är du en erfaren instrumenttekniker som söker ny utmaning? Bor du i Luleå med omnejd? Då är det dig AGA Gas söker!

Om tjänsten
Som instrumenttekniker hos Aga Gas utgår du från luftgasfabriken i Luleå men servar även nitrogenfabriken på Gestamp Hardtech. Fabriken drivs av en grupp på fem personer plus fabrikschefen. Arbetet sker på dagtid.

I din roll som instrumenttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Underhåll och felavhjälpning
-Nyinstallation
-planera och genomföra service
-utrustning inköp
-kontakter med leverantörer och entreprenörer

Om dig
Du är en erfaren instrumentare med utbildning i styr och regler, automation eller liknande.
Vidare är du en självgående person som kan arbetsleda dig själv. Du behärskar både svenska och engelska och är en utpräglad lagspelare som också kan arbeta självständigt.
Vi tar för givet att du har körkort för personbil och goda datakunskaper. Erfarenhet av Siemes PCS 7 och SAP är meriterande. Viktigt är också att du är driven som person och har vilja att lära och utvecklas.

Om oss
AGA Gas erbjuder dig ett stimulerande dagtidsarbete på heltid men trevliga kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mari Nilsson via email: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Instrumenttekniker AGA Gas Luleå

Är du en erfaren instrumenttekniker som söker ny utmaning? Bor du i Luleå med omnejd? Då är det dig AGA Gas söker! Om tjänsten Som instrumenttekniker hos Aga Gas utgår du från luftgasfabriken i Luleå men servar även nitrogenfabriken på Gestamp Hardtech. Fabriken drivs av en grupp på fem personer plus fabrikschefen. Arbetet sker på dagtid. I din roll som instrumenttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: -Underhåll och felavhjälpning -N... Visa mer
Är du en erfaren instrumenttekniker som söker ny utmaning? Bor du i Luleå med omnejd? Då är det dig AGA Gas söker!

Om tjänsten
Som instrumenttekniker hos Aga Gas utgår du från luftgasfabriken i Luleå men servar även nitrogenfabriken på Gestamp Hardtech. Fabriken drivs av en grupp på fem personer plus fabrikschefen. Arbetet sker på dagtid.

I din roll som instrumenttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Underhåll och felavhjälpning
-Nyinstallation
-planera och genomföra service
-utrustning inköp
-kontakter med leverantörer och entreprenörer

Om dig
Du är en erfaren instrumentare med utbildning i styr och regler, automation eller liknande.
Vidare är du en självgående person som kan arbetsleda dig själv. Du behärskar både svenska och engelska och är en utpräglad lagspelare som också kan arbeta självständigt.
Vi tar för givet att du har körkort för personbil och goda datakunskaper. Erfarenhet av Siemes PCS 7 och SAP är meriterande. Viktigt är också att du är driven som person och har vilja att lära och utvecklas.

Om oss
AGA Gas erbjuder dig ett stimulerande dagtidsarbete på heltid men trevliga kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mari Nilsson via email: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Instrumenttekniker AGA Gas Luleå

Är du en erfaren instrumenttekniker som söker ny utmaning? Bor du i Luleå med omnejd? Då är det dig AGA Gas söker! Om tjänsten Som instrumenttekniker hos Aga Gas utgår du från luftgasfabriken i Luleå men servar även nitrogenfabriken på Gestamp Hardtech. Fabriken drivs av en grupp på fem personer plus fabrikschefen. Arbetet sker på dagtid. I din roll som instrumenttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: -Underhåll och felavhjälpning -N... Visa mer
Är du en erfaren instrumenttekniker som söker ny utmaning? Bor du i Luleå med omnejd? Då är det dig AGA Gas söker!

Om tjänsten
Som instrumenttekniker hos Aga Gas utgår du från luftgasfabriken i Luleå men servar även nitrogenfabriken på Gestamp Hardtech. Fabriken drivs av en grupp på fem personer plus fabrikschefen. Arbetet sker på dagtid.

I din roll som instrumenttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Underhåll och felavhjälpning
-Nyinstallation
-planera och genomföra service
-utrustning inköp
-kontakter med leverantörer och entreprenörer

Om dig
Du är en erfaren instrumentare med utbildning i styr och regler, automation eller liknande.
Vidare är du en självgående person som kan arbetsleda dig själv. Du behärskar både svenska och engelska och är en utpräglad lagspelare som också kan arbeta självständigt.
Vi tar för givet att du har körkort för personbil och goda datakunskaper. Erfarenhet av Siemes PCS 7 och SAP är meriterande. Viktigt är också att du är driven som person och har vilja att lära och utvecklas.

Om oss
AGA Gas erbjuder dig ett stimulerande dagtidsarbete på heltid men trevliga kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Filip Johansson via email: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kylmontör till Adecco

Vi söker nu en serviceorienterad kylmontör till vår kund i Luleå! Vet du med dig att du är trevlig, lyhörd och gillar att jobba med installation, montering, service och underhåll? Då kan du vara precis den vi söker! Om tjänsten Som kylmontör hos vår kund arbetar du självständigt ute hos kunder med installation av bland annat luftpumpar, kylanläggningar och AC. Du arbetar dagtid och främst i Luleåregionen, men ditt distrikt sträcker sig mellan Kalix-Umeå. ... Visa mer
Vi söker nu en serviceorienterad kylmontör till vår kund i Luleå! Vet du med dig att du är trevlig, lyhörd och gillar att jobba med installation, montering, service och underhåll? Då kan du vara precis den vi söker!

Om tjänsten
Som kylmontör hos vår kund arbetar du självständigt ute hos kunder med installation av bland annat luftpumpar, kylanläggningar och AC. Du arbetar dagtid och främst i Luleåregionen, men ditt distrikt sträcker sig mellan Kalix-Umeå.

I din roll som kylmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kundservice
- Installationer

Om dig
Vi söker dig som är en certifierad kyltekniker/montör inom kat I eller kat II. Du är en självgående person med hög servicekänsla och som är lösningsfokuserad. Vi ställer krav på B-körkort.

Vidare ser vi att du som person är social och trevlig samt lyhörd för kundens behov.

Viktigt för tjänsten är:
- Certifikat
- Problemlösning
- Serviceförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som kylmontör är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Liljebo på 0920-27 10 70

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kylmontör, Kyltekniker, Luleå, Norrbotten, Adecco Visa mindre

Tekniker

Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass och omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 600 anställda och 15 000 studenter. Verksamhetsstödet är organiserat under en gemensam ledning. Verksamhetsstödet finns både centralt placerat och på institutionerna och har bland annat som uppdrag att säkerställa en väl fungerande administration, initiera och driva utveckling... Visa mer
Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass och omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 600 anställda och 15 000 studenter.

Verksamhetsstödet är organiserat under en gemensam ledning. Verksamhetsstödet finns både centralt placerat och på institutionerna och har bland annat som uppdrag att säkerställa en väl fungerande administration, initiera och driva utvecklingsarbete, kommunicera Luleå tekniska universitets övergripande synsätt och policys samt ge stöd och service till studenter, lärare och övriga anställda.

Vi erbjuder ett arbete som är utmanande och inspirerande i en miljö som är kreativ och innovativ. Verksamhetenen vid Centralverkstaden är idag väl fungerande och mycket uppskattad och ska vidareutvecklas till att svara ännu bättre mot dagens och morgondagens behov. Vi söker nu en tekniker som arbetar med våra leveranser och deltar i vårt förändringsarbete.

Arbetsuppgifter
Vid Centralverkstaden utförs alla sorters verkstadstekniska göromål. Leveranserna består ofta av prototyper eller av byggnationer av slutprodukter utifrån konstruktioner som ibland krävt stor kreativitet och skaparförmåga. Dessa leveranser används i universitetets grundutbildning eller i den mångfald av forskningsprojekt som universitetet bedriver tillsammans med såväl nationella som internationella samarbetspartners.

Rådgivning och vägledning till andra som jobbar med tekniska lösningar är också vardagliga inslag för dig som tekniker vid Centralverkstaden. I den dagliga verksamheten arbetar du nära kund, skapar väl fungerande dialog med samarbetspartners och tar stort ansvar för leveranser.
Centralverkstaden ingår i en större översyn som omfattar den samlade forskningsinfrastrukturen vid universitetet för att bygga framtiden enligt vår vision 2030.

Kompetens och erfarenhet
Du har avklarad utbildning med examen på minst gymnasienivå. Du ska ha praktisk erfarenhet och gedigen kompetens av att arbeta i verkstadsmiljö. Praktisk erfarenhet av skärande bearbetning är ett krav, kunskaper inom CNC, CAD/CAM, svetsning och elektronik är meriterande. Har du god datorvana och gärna högre utbildning/erfarenhet mot konstruktion så är det ett extra plus. Du förstår dagens och morgondagens krav på konstruktion och maskiner för framställande av högkvalitativa verkstadstekniska produkter. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska.

Vi söker dig som har bred erfarenhet från arbete i verkstadstekniskt miljö. Vi tror att du är en självgående, ansvarstagande, flexibel och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med människor. Du är bra på teknisk problemlösning med varierade arbetsuppgifter och är noggrann. Du ser möjligheter, där andra ser svårigheter. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Du har en hög servicekänsla och god kommunikativ förmåga på svenska och engelska. Du värderar att hålla god kontakt och utveckla relationerna med såväl kunderna som medarbetare.

Omfattning
Vi söker en tekniker för tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan eventuellt tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Information
Martin Lund, Chef centralverkstaden 0920-49 2011, [email protected] 

Fackliga företrädare;
SACO-S Christer Gardelli, 0920-49 1809, [email protected]
OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721, [email protected]

Luleå tekniska universitet arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald som bidrar till en kreativ studie- och arbetsmiljö. Universitetets värdegrunder bygger på respekt, tillit, öppenhet, samarbete och ansvar.

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Både ansökan och examensbevis ska vara skrivna på svenska eller engelska.

Referensnummer: 2076-2019
Sista ansökningsdag: 2019-08-04 Visa mindre

Industrimedarbetare till Adecco

Är du en engagerad person som med erfarenheter inom indystrin? Kanske som mekaniker? Nu söker vi industrimedarbetare/mekaniker till vår kund i Luleå!  Om tjänsten Som industrimedarbetare samarbetar du med dina kollegor både i verkstad och i fält. Du arbetar varierat med allt från enklare underhåll till mer avancerat mek om du besitter de kunskaperna.   Om dig Vi söker dig som trivs i industrimiljö och gärna har erfarenhet från industriarbete, kanske so... Visa mer
Är du en engagerad person som med erfarenheter inom indystrin? Kanske som mekaniker? Nu söker vi industrimedarbetare/mekaniker till vår kund i Luleå! 

Om tjänsten

Som industrimedarbetare samarbetar du med dina kollegor både i verkstad och i fält. Du arbetar varierat med allt från enklare underhåll till mer avancerat mek om du besitter de kunskaperna.  

Om dig

Vi söker dig som trivs i industrimiljö och gärna har erfarenhet från industriarbete, kanske som mekaniker eller svetsare. Du är en lagspelare som gillar variation i ditt arbete då du både kommer att jobba inne i verkstad och ute i fält. 
Vidare ser vi att du är en person som är positiv och duktig på att hitta lösningar. 

Viktigt för tjänsten är:
- Samarbete
- Mekkunskaper
- Svetskompetens
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Att arbeta som konsult på Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som industrimedarbetare är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Till att börja med är uppdraget på ca. 6månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos vår kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via 0920-27 10 70

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Indsutri, Industriarbetare, Idustrimedarbetare, Mekaniker, Industrimekaniker, Svets, Svetsare, Grovarbetare, Verkstad, Fältmekaniker, Adecco, Luleå Visa mindre

Mekaniker STS

STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa t... Visa mer
STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Vi söker nu en till två Mekaniker till vår anläggning i Luleå
Vi söker dig som gillar att skruva i fordon och har ett stort tekniskt intresse. Mycket meriterande om du har erfarenhet av felsökning, service och reparation av moderna lastbilar och som heller inte är främmande för reparation och service av andra olika typer av tunga fordon/efterfordon. Förutom att skruva i fordon kommer du att få gå fordonsspecifika utbildningar då vi vill ha mekaniker som kan leverera bra resultat. Vi ser gärna att du är självgående i ditt arbete och du bidrar med din person till att alla trivs på jobbet. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service med kunden i fokus och som kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor i vårt team.

STS Luleå är auktoriserad för lastbilsmärkena MAN och DAF och erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Verkstaden i Luleå är även ackrediterad för att släcka 2: or och kontrollera färdskrivare.
Har du körkortsbehörighet C och E är det meriterande men inget krav, däremot körkort B är krav. Vana av att jobba med dator och verkstadssystem är också ett stort plus.

Vi kommer att lägga stor vikt på din personlighet.

Hos oss på STS är ingen dag den andra lik. Här får du möjlighet att arbeta varierat tillsammans med duktiga kollegor.

Vi tillämpar provanställning 6 månader
Friskvårdsbidrag

Våra kärnvärderingar; kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.
Läs gärna mer på: http://www.ststrailerservice.se
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Sista ansökningsdag: 15 maj 2019.
Vid frågor om tjänsten, kontakta Tf. Verkstadschef Pär Lindström på tfn: 072–2404971.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare AnnaMaria Karlsson på Adecco på tfn: 073-684 71 99.

 

Om anställningen
STS har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

 

Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

• Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
mekaniker, fordon, lastbil, STS, Luleå, Adecco Visa mindre