Lediga jobb som Byggledare i Luleå

Se lediga jobb som Byggledare i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Junior byggledare till spännande företag i Boden!

Ansök    Jan 27    Academic Work Sweden AB    Byggledare
Vi söker nu en junior byggledare till ett spännande projekt inom den gröna omställningen. Du kommer jobba nära andra erfarna kollegor och får möjligheten att lära dig och utvecklas längst vägen. Du kommer dessutom bidra till miljön i den industriella omställningen som just nu tar sitt fäste i Norrbotten. Låter det intressant? Läs mer och sök tjänsten! OM TJÄNSTEN I rollen som byggledare kommer du arbeta med byggplatsuppföljning. Du kommer stötta upp i et... Visa mer
Vi söker nu en junior byggledare till ett spännande projekt inom den gröna omställningen. Du kommer jobba nära andra erfarna kollegor och får möjligheten att lära dig och utvecklas längst vägen. Du kommer dessutom bidra till miljön i den industriella omställningen som just nu tar sitt fäste i Norrbotten. Låter det intressant? Läs mer och sök tjänsten!

OM TJÄNSTEN
I rollen som byggledare kommer du arbeta med byggplatsuppföljning. Du kommer stötta upp i ett projekt som bland annat innehåller krossmaterial, tjäle, betongpålning, stålpålning, kc-pelare och geoteknik. Du kommer arbeta supportande och ha vissa administrativa inslag i rollen.

Du kommer vara placerad i Boden för arbetet men kan utgå ifrån Luleå. Arbetet är fördelat 7/7 vilket innebär att du arbetar 7 arbetsdagar i följd och är därefter ledig 7 dagar.

Du erbjuds


* En utvecklande tjänst där du bygger på dig meriterande erfarenhet i byggbranschen
* Möjligheter att få in foten på arbetsmarknaden efter studierna och skapa ett kontaktnät


VI SÖKER DIG SOM

Har en färdig utbildning inom bygg. Meriterande om du har erfarenhet ifrån byggbranschen, gärna markarbete. Vi kräver att du har B-körkort. Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska då dessa språk används i tjänsten.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Problemlösande
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Construction manager, Process industries, PMO, Sverige

Ansök    Dec 12    AFRY AB    Byggledare
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 dedikerade experter inom områdena industri-, energi- och infrastruktur, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Med nordiska rötter och en global närvaro genererar AFRY en nettomsättning på 24 miljarder SEK och är noterat på... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 dedikerade experter inom områdena industri-, energi- och infrastruktur, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Med nordiska rötter och en global närvaro genererar AFRY en nettomsättning på 24 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq Stockholm.
Process Industries
AFRYs Division Process Industries, med ett av sina affärsområden i Sverige, stödjer processindustrin inom många sektorer som Mining & Metals, Pulp & Paper, Chemicals & Biorefining samt sektorer i tillväxt som Batteri, Power to X med flera.
I Sverige har AFRY kontor på mer än 90 orter och i affärsområdet Process Industries Sweden finns vi med våra 1000 lagspelare på närmare 40 av dessa.


Jobbeskrivning
AFRY:s uttalade satsning mot Processindustrin ger oss möjligheter att rekrytera ytterligare eftersom vi har många intressanta projekt och uppdrag framför oss. I affärsområdet Process Industry Sverige har vi samtliga discipliner och teknisk kompetens som krävs för att driva EPCM-projekt i processindustrin. Detta ger oss en bred kompetens att marknadsföra gentemot våra kunder och möjligheter att ta större in-house projekt.
Project Management Office (PMO) är idag ett team med 50+ härliga kollegor med placering över hela landet. Vi driver och hjälper vår organisation med projektledning, planering, dokumentkontroll, ekonomisk uppföljning, inköp, tekniskledning och montageledning i projekt.
För att genomföra vår strategi för framtiden vill vi nu vidareutveckla PMO genom att rekrytera Construction Manager.
Du kommer ingå i ledningen av våra större projekt som ansvarig för byggarbetsplatsen och rapporterar till huvudprojektledaren.

Construction Manager rapporterar i linjen till chef för montageavdelningen (Construction Management) inom PMO.
I rollen som Construction Manager kommer du leda och ansvara för projektets arbetsplatsteam samt hålla en nära kunddialog i arbetsplatsfrågor.
Tillsammans med teamet jobbar du med att förbereda, planera, mobilisera, introducera, leda, hjälpa, följa upp och färdigställa våra leveranser, byggnationer och montagearbeten som utförs av flertalet leverantörer och entreprenörer.
Projekten bedrivs på våra kunders anläggningar och nya etableringsområden (Green Field) över hela Sverige.
Du kommer även delta som support i tidiga faser på våra projekt under design och byggnationsgranskningar samt vara en rådgivare till våra ingenjörer i byggfrågor.


Kravspecifikation
Vem är du?
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är driven, målmedveten samt en naturlig ledare. Vi vill att du som söker har en bakgrund inom processindustrin och många års erfarenhet som Construction Manager i projekt. Vidare är det viktigt att du har högt säkerhetsfokus och kan agera som ambassadör för att genomföra en stark säkerhetskultur i vår organisation och på våra byggarbetsplatser
Meriterande:
Bevisad arbetserfarenhet inom byggledning för Process Industrier.
Avancerad kunskap om byggledningsprocesser och metoder.
Expertkunskap om montage, konstruktionsdetaljer och relevanta regler och kvalitetsstandarder inom processindustrin
Förståelse för alla aspekter av byggprocessen inom teknik, upphandling, materiallogistik, prefabricering, transporter, platsmobilisering, konstruktion, mekanisk komplettering och idrifttagning.
Egenskap att se den ”stora bilden” för att ta fram väl genomtänkta montageplaner
Problemlösningsorienterad och bidra till ett väl samarbete med designteamet
Ledarskap och kompetens inom personalhantering, vara en lagspelare.
Goda kunskaper i konflikthantering och krishantering
Utmärkta planerings- och kostnadsprognosfärdigheter
Bevisad kunskap i de vanligaste vanliga byggkontrakten såsom AB04 och ABT06
Goda färdigheter inom administrativa arbeten och kontraktsförhandlingar
Erfarenhet av kalkylering
Affärsmässighet och förmåga att hitta nya affärer.

Det är viktigt att du är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt samt att du är lyhörd och kommunikativ för att kunna vårda de kontakterna på bästa sätt. Att dela med dig av dina kunskaper till kunder och kollegor är en självklarhet. Hos oss blir du delaktig i ett varierande arbete med täta kundkontakter. Vi förutsätter att du har körkort B då resor är en naturlig del av din roll och att du behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.


Ytterligare information
Vi erbjuder dig:
Fast lön och kollektivavtal
Flexibel arbetsmiljö med frihet och ansvar för att uppnå en sund balans mellan arbete och privatliv.
Utbildningsmöjligheter via AFRY Academy: vår “in-house” utbildningsplattform
Club AFRY – vår personalförening med möjligheter till olika idrotts och kulturevenemang, stugbokning, skidresor mm.
Mångfald av intressanta arbetsuppgifter och stora möjligheter att fördjupa din expertis inom ett specifikt område eller bredda dina kunskaper till nya områden, efter dina egna intressen. Vi stödjer din karriärutveckling och professionella tillväxt.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör, från de lösningar vi skapar till hur vi upprätthåller en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Vi gör detta med ett högre syfte, att påskynda övergången mot ett hållbart samhälle. Det är så vi formar framtiden.
Med vår starka ingenjörsarv och expertis inom olika branscher har vi en unik position för att ta itu med några av världens mest komplexa utmaningar. Men det som verkligen gör oss unika är hur vi gör saker, vad som ligger bakom våra lösningar och vår företagskultur. Läs mer på: https://afry.com/en/about-us
Kontakt:
För att få veta mer om tjänsten kontakta Tobias Öhrn, [email protected]
Intresserad av tjänsten?
Senast ansökan 21 januari 2024. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi välkomnar därför din ansökan till oss redan idag!
https://afry.com/sv/vi-starker-upp-vara-projektleveranser-inom-processindustrin Visa mindre

Byggledare till LKAB Affärsområde Specialprodukters Projektorganisation

Ansök    Jan 15    Luossavaara-Kiirunavaara AB    Byggledare
Job Posting End Date / last application date: 2024-02-04 Vill du vara med i utvecklingen av en ny hållbar industri i Norrbotten? LKAB är en internationell koncern som säljer järnmalm, mineral och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin genom att utveckla koldioxidfria processer och produkter, som järnsvamp och kritiska mineral. I Luleå planerar LKAB nu för en cirkulär industripark för utvinning av kritiska mineraler ur dagens ... Visa mer
Job Posting End Date / last application date:
2024-02-04

Vill du vara med i utvecklingen av en ny hållbar industri i Norrbotten?

LKAB är en internationell koncern som säljer järnmalm, mineral och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin genom att utveckla koldioxidfria processer och produkter, som järnsvamp och kritiska mineral. I Luleå planerar LKAB nu för en cirkulär industripark för utvinning av kritiska mineraler ur dagens gruvavfall. På så sätt breddar vi vår verksamhet samtidigt som vi ökar Europas självförsörjning av fosfor och sällsynta jordartsmetaller, nödvändiga för världens livsmedelsproduktion och vår gröna omställning. Dessutom kommer industriparken att generera hundratals arbetstillfällen i Luleå och Norrbotten!

Om tjänsten
Byggledaren ska samordna och leda, i nära samverkan med projektledare, leda och följa upp bygg och anläggningsarbete inom samtliga teknikområden vid projekteten. Rollens omfattning är projektberoende.

I rollen som Byggledare kommer du att säkerställa att anläggningsarbetet bedrivs systematiskt och strukturerat genom att vara projektets samordnare och kontaktperson på platsen. Dina ansvarsområden inkluderar att förse organisationen med nödvändiga uppgifter och underlag. Arbetet bedrivs i nära samarbete KMA-resurs för att säkerställa att arbetsmiljöplanen följs (BAS-U).

Du kommer ha ansvar för att arbetsmiljöarbetet bedrivs systematiskt och kontinuerligt på arbetsplatsen. Det ingår att kontrollera att arbetsmiljöregler och skydds- och miljöronder efterlevs enligt plan. Dessutom kommer du att ansvara för att besiktningar och kontroller utförs enligt plan. En viktig del av rollen är att ta del av avtalad dokumentation från entreprenörer.

Dina kvalifikationer
I rollen som Byggledare ser vi att du har flerårig praktisk erfarenhet av bygg- och anläggningsprojekt. Vi ser det som meriterande om du har utbildning inom bygg- och anläggning, eller motsvarande erfarenhet samt om du har erfarenhet av entrepenadjuridik.

Som person är du trygg i rollen och tydlig i din kommunikation. Du trivs att arbeta i en växande verksamhet i nära samarbete med både interna och externa kollegor.

Språk: Svenska och Engelska

Övrig information
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast den 2024-02-04. Vänligen vänta inte med ansökan då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

På grund av arbetets upplägg kommer vi att genomföra bakgrundskontroller före anställning.

Placeringsort: Luleå

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta PMO Chef Anders Lundgren +46 70-319 61 61, alternativt HR Business Partner Johan Vyöni +46 70-315 80 71 


We Offer
Our unique operations require employees with unique knowledge. Regardless of the position, we help and support one another – across departmental and organizational boundaries – throughout the group. It is important to us that you want to contribute to the warm and inclusive culture that is the basis for our success. We are all driven by a strong commitment and want to create value for our customers. We like challenges and welcome new ideas. We build trust by taking responsibility, and with us safety always comes first. Our values are thus Commitment, Innovation and Responsibility. In addition to becoming part of our broad organization with plenty of opportunities for learning and development in your day-to-day work, we offer all employees an attractive range of benefits.
 
At LKAB, we value and strive for diversity and gender balance within the departments. Apply by clicking the link at the top of the page. Attach a personal cover letter and your CV. Interviews and selections take place on an ongoing basis, so do not wait to submit your application. We're looking forward to hearing from you!
 
Other Information
Be AWARE that if you are a current employee or contingent worker within LKAB you don't fill out the application at this site, please log on to your Workday account and apply through "Find Jobs" Thanks!

Prior to recruitment, LKAB has taken a position on recruitment channels and marketing. We avoid all contact from media marketers, recruitment sites and the like. Visa mindre

Byggledare inom fundament/betong till Vic Energy!

Om oss Vic Energy AB, en del av Victor Energy, är ett ledande företag inom elkraftsbranschen med verksamhet i Sverige, Norge, Kroatien, Polen och Tyskland. Vi är det snabbast växande företaget på den svenska marknaden och arbetar med stora och stabila kunder. Vi bygger transmissions- och distributionsledningar samt transformatorstationer. Vi är över 250 medarbetare bestående av ingenjörer, projektledare, specialister och montörer. Arbetsklimatet är öppet o... Visa mer
Om oss
Vic Energy AB, en del av Victor Energy, är ett ledande företag inom elkraftsbranschen med verksamhet i Sverige, Norge, Kroatien, Polen och Tyskland. Vi är det snabbast växande företaget på den svenska marknaden och arbetar med stora och stabila kunder. Vi bygger transmissions- och distributionsledningar samt transformatorstationer.
Vi är över 250 medarbetare bestående av ingenjörer, projektledare, specialister och montörer. Arbetsklimatet är öppet och beslutsvägarna är korta. Bolagets styrning kännetecknas av långsiktighet. Vic Energy är stolta över att vara en del av den gröna industriomställningen i Norr genom vårt deltagande i Aurora-Line projektet, en banbrytande satsning som kommer att forma energisektorn för kommande generationer.

Besök gärna Vic Energys hemsida www.victorenergy.com alternativt www.javaholdings.ca för att få reda på mer om deras verksamhet.


Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter inkluderar att;
-Säkerställa att betongarbetet utförs enligt angiven specifikation.
-Övervaka leveransen och säkerställa att allt material överensstämmer med projektets krav.
-Ta prover och säkerställa att tester utförs korrekt med efterföljande rapportering.
-Informera om avvikelser och förbereda rapporter samt initiera reparationer och åtgärder för framtida arbete.


Din profil
Du är Certifierad i Betong Klass 1 och har flerårig erfarenhet av arbete med gjutning ute på byggarbetsplatser.
-Erfarenhet av att uppfylla kraven enligt SS 137006:2015, särskilt inom Kompetensklass IU för betongstyrka C30/37.
Förmåga att utföra olika roller som;
-Arbetsledare för konstruktion av åtkomstvägar.
-Arbetsledare för grundläggningsarbeten.
-Kvalitetskontroll på platsen och vid leverans av material med förberedelse av nödvändiga rapporter.

Vi ser att Du är en självgående och pålitlig individ med gedigen erfarenhet inom betongkonstruktioner. Du bör vara kommunikativ och kunna arbeta både självständigt och som en del av ett team. Din förmåga att förstå och uttrycka dig på svenska och engelska är av yttersta vikt, kunskap om kroatiska/serbiska/bosniska är meriterande.

Vi erbjuder
En spännande möjlighet att arbeta i ett snabbväxande företag inom elkraftsbranschen.
Arbetsglädje är viktigt och Vic Energy har ett stort fokus på utveckling, engagemang och affärsmässighet. I denna roll får du chansen att vara med i den omställning som krävs för att ta nästa steg till ett hållbart samhälle.
Vill du vara med på Vic Energy ABs resa? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vic Energy AB med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Monica Berglund på telefon: 0733-51 27 00. Ansök senast 18 december 2023 via www.clockworkpeople.se

Omfattning Heltid
Varaktighet Projektanställning tom 2025-12-31 med möjlighet till fast anställning.
Antal platser 1
Lön Fast månadslön alternativt timlön beroende på upplägg.
Tjänstgöringsort Vuollerim med möjlighet att veckopendla.

Varmt Välkommen! Visa mindre

Byggledare inom fundament/betong till Vic Energy!

Om oss Vic Energy AB, en del av Victor Energy, är ett ledande företag inom elkraftsbranschen med verksamhet i Sverige, Norge, Kroatien, Polen och Tyskland. Vi är det snabbast växande företaget på den svenska marknaden och arbetar med stora och stabila kunder. Vi bygger transmissions- och distributionsledningar samt transformatorstationer. Vi är över 250 medarbetare bestående av ingenjörer, projektledare, specialister och montörer. Arbetsklimatet är öppet o... Visa mer
Om oss
Vic Energy AB, en del av Victor Energy, är ett ledande företag inom elkraftsbranschen med verksamhet i Sverige, Norge, Kroatien, Polen och Tyskland. Vi är det snabbast växande företaget på den svenska marknaden och arbetar med stora och stabila kunder. Vi bygger transmissions- och distributionsledningar samt transformatorstationer.
Vi är över 250 medarbetare bestående av ingenjörer, projektledare, specialister och montörer. Arbetsklimatet är öppet och beslutsvägarna är korta. Bolagets styrning kännetecknas av långsiktighet. Vic Energy är stolta över att vara en del av den gröna industriomställningen i Norr genom vårt deltagande i Aurora-Line projektet, en banbrytande satsning som kommer att forma energisektorn för kommande generationer.

Besök gärna Vic Energys hemsida www.victorenergy.com alternativt www.javaholdings.ca för att få reda på mer om deras verksamhet.


Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter inkluderar att;
-Säkerställa att betongarbetet utförs enligt angiven specifikation.
-Övervaka leveransen och säkerställa att allt material överensstämmer med projektets krav.
-Ta prover och säkerställa att tester utförs korrekt med efterföljande rapportering.
-Informera om avvikelser och förbereda rapporter samt initiera reparationer och åtgärder för framtida arbete.


Din profil
Du är Certifierad i Betong Klass 1 och har flerårig erfarenhet av arbete med gjutning ute på byggarbetsplatser.
-Erfarenhet av att uppfylla kraven enligt SS 137006:2015, särskilt inom Kompetensklass IU för betongstyrka C30/37.
Förmåga att utföra olika roller som;
-Arbetsledare för konstruktion av åtkomstvägar.
-Arbetsledare för grundläggningsarbeten.
-Kvalitetskontroll på platsen och vid leverans av material med förberedelse av nödvändiga rapporter.

Vi ser att Du är en självgående och pålitlig individ med gedigen erfarenhet inom betongkonstruktioner. Du bör vara kommunikativ och kunna arbeta både självständigt och som en del av ett team. Din förmåga att förstå och uttrycka dig på svenska och engelska är av yttersta vikt, kunskap om kroatiska/serbiska/bosniska är meriterande.

Vi erbjuder
En spännande möjlighet att arbeta i ett snabbväxande företag inom elkraftsbranschen.
Arbetsglädje är viktigt och Vic Energy har ett stort fokus på utveckling, engagemang och affärsmässighet. I denna roll får du chansen att vara med i den omställning som krävs för att ta nästa steg till ett hållbart samhälle.
Vill du vara med på Vic Energy ABs resa? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vic Energy AB med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Monica Berglund på telefon: 0733-51 27 00. Ansök senast 18 december 2023 via www.clockworkpeople.se

Omfattning Heltid
Varaktighet Projektanställning tom 2025-12-31 med möjlighet till fast anställning.
Antal platser 1
Lön Fast månadslön alternativt timlön beroende på upplägg.
Tjänstgöringsort Vuollerim med möjlighet att veckopendla.

Varmt Välkommen! Visa mindre

Projekt- och byggledare, Process Industries

Ansök    Okt 20    AFRY AB    Byggledare
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY har kompetens inom hela projektkedjan, från idé till färdigställd anläggning och vi är delaktiga i många av industriprojekte... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
AFRY har kompetens inom hela projektkedjan, från idé till färdigställd anläggning och vi är delaktiga i många av industriprojekten i vår region. Vi tar ansvar för allt från utredningar och förstudier till processdesign, projektering och beräkning, projektledning och även montageledning. Vi rekryterar nu Projekt- och byggledare med relevant teknisk bakgrund samt branscherfarenhet.
Tjänsten innebär att du arbetar i konsultuppdrag som projektledare med inriktning mot bygg. Parallellt med byggprojektledarrollen kommer du vara engagerad i sälj samt medverka vid nyrekrytering.
Kravspecifikation
Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp liksom på egen hand. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt då våra kontaktytor, både internt och externt bygger på samarbete och goda relationer.
Vi letar efter dig som har goda ledaregenskaper och är van att arbeta med ett team. Du har lägst högskoleingenjörsutbildning eller likvärdig och besitter en gedigen erfarenhet av byggbranschen mot industrin, har god marknadskännedom, samt ett stort kontaktnät och har tidigare verkat i en roll som projektledare, entreprenör, konsult, BAS-P/BAS-U, beställare etc. Du vill skapa nya affärer och utveckla verksamheten, du är affärsmässig och förstår vad konsultrollen innebär.
Personliga egenskaper:
Du är drivande men har samtidigt en lyhördhet och diplomatisk förmåga
Du är engagerad och kan engagera andra
Du är affärsmässig och förstår vad konsultrollen innebär och är en ”teamplayer”
Du är förtroendeingivande och en god kommunikatör
Du är sälj- och resultatorienterad
Du är resebenägen vid behov och kan tänka dig att tillbringa dina arbetsdagar på olika ställen under perioder.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar körkort (B).
Ytterligare information
Vi erbjuder intressanta och utmanande arbetsuppgifter där vi hjälper våra kunder att skapa design- och ingenjörslösningar. Vi ligger i framkant inom teknik, design och innovation. Vi arbetar med stora som små projekt där du får möjlighet att prova på uppdrag inom nya områden i team med kollegor runt om i världen. Vi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har ett stort fokus på hållbarhet – det är en central del i vår vision och affärsstrategi. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för framtida generationer.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Kontaktuppgifter
Sektionschef
Mikael Andersson
[email protected]
Skicka in din ansökan redan idag, rekryteringen sker löpande, så vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 30/11-23.


At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future. Visa mindre

Länsförsäkringar söker medarbetare med kunskap om byggande och byggnader

Ansök    Mar 17    OnePartnerGroup Norr AB    Byggledare
Länsförsäkringar ägs av våra kunder och din roll är att hjälpa dem. I rollen som skadereglerare kommer du att vägleda kunder som råkat ut för något oförutsett. Som skadereglerare i Byggskadeteamet arbetar du med kunder som har ärenden som rör byggnader. För kunden förklarar du villkor och förutsättningar på ett pedagogiskt sätt. Genom ett strukturerat arbetssätt håller du samman de olika processer du jobbar med. Ofta fungerar du som en mellanhand mellan f... Visa mer
Länsförsäkringar ägs av våra kunder och din roll är att hjälpa dem. I rollen som skadereglerare kommer du att vägleda kunder som råkat ut för något oförutsett.

Som skadereglerare i Byggskadeteamet arbetar du med kunder som har ärenden som rör byggnader. För kunden förklarar du villkor och förutsättningar på ett pedagogiskt sätt. Genom ett strukturerat arbetssätt håller du samman de olika processer du jobbar med. Ofta fungerar du som en mellanhand mellan försäkringstagaren och entreprenören som åtgärdar skadan.

Din bakgrund För att lyckas i rollen behöver du ha en bred kunskap om byggande och byggnader. Kunskapen kommer från mångårig erfarenhet. Eftergymnasial utbildning på yrkeshögskola eller universitet är meriterande, men inget krav. Körkort B är däremot ett krav eftersom du genomför besiktningar.

Andra skulle beskriva dig som social. Själv känner du att du får energi i möte med andra, såväl kunder som hantverkare. Även om relationer är viktiga för dig vågar du ställa krav på motparten. Du ser situationer utifrån kundens perspektiv och ifrågasätter när det behövs.

Länsförsäkringar är en trygg arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv. Vi erbjuder sjukvårdsförsäkring, friskvård och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel. Vi som arbetar på Länsförsäkringar Norrbotten trivs och berättar gärna mer om hur det är att arbeta här. Välkommen till oss!

Övrigt Våra arbetstider är måndag till fredag klockan 08.00-16.30. Bakgrundkontroll kommer att göras innan anställning.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Byggledare Infrastruktur

Ansök    Jun 23    AFRY AB    Byggledare
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jobbeskrivning Vår region består av nära 250 medarbetare som drivs av att skapa framtidens hållbara infrastruktur. Kanske dr... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vår region består av nära 250 medarbetare som drivs av att skapa framtidens hållbara infrastruktur. Kanske drivs även du av just utveckling, innovation och av att hitta rätt samarbeten och kunder som vill utvecklas med vår hjälp.
Inom affärsområdet samhällsbyggnad arbetar bara i Sverige närmare 1 400 specialister framgångsrikt med bland annat våra strategiska hållbarhetstjänster, uppdrag och projekteringar. Hos oss har vi ett mycket uppskattat arbetsklimat, där vi stöttar och peppar varandra samt tillåter varandra att växa.
Flera stora industri- och infrastruktursatsningar kommer genomföras i Norra Sverige de kommande åren. Tillsammans med dig kommer vi att ta oss an de spännande utmaningar detta innebär inom infrastruktur och samhällsbyggnad.


Kravspecifikation
Som byggledare hos oss har du stor frihet under eget ansvar. I din roll som byggledare arbetar du tillsammans med projektedaren att utveckla affärerna inom kompetensområdet Infrastruktur.
Som byggledare hos oss medverkar du till att säkerställa:
Kommunikationen med kunden/beställaren
Leverans enligt uppsatta mål
Kostnadsstyrning
Tidsstyrning
Upphandlingar
Att leda projektgruppen mot uppsatta mål


Du kan arbeta i projekt från projekteringen där produktionsplanering, arbetsmiljö står i focus men framförallt i entreprenadernas produktion. Det kan även bli i projektens slutfas med drift och underhåll. Du medverkar till att projektet styrs med avseende på funktion, tid och budget.

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet inom bygg och anläggnings sektorn, gärna som entreprenör. Meriterande är erfarenhet som projektingenjör eller som platschef inom entreprenader. Även erfarenhet av att följa byggen av infrastruktur och byggnader enligt olika entreprenadformer samt följa upp det enligt tid och ekonomi. Relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet krävs.
Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska och engelska språket utmärkt. Du har en önskan att bygga upp något nytt och spännande med ett stort nätverk av likasinnade och en grupp fantastiska medarbetare. På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave –?Devoted?– Team?players” vilket även säger mycket om den vi söker!


Ytterligare information
Hos oss på AFRY får du tillgång till närmare 19?000 kollegor som är riktigt duktiga inom sina specialistområden och vår förhoppning är att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi vill få våra medarbetare att trivas och utvecklas genom tydliga kompetensutvecklingsprogram som anpassas efter varje person.
Vi vet också att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför är vi måna om en god arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en fungerande helhet. För alla våra medarbetare erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med både framåtanda och trygghet.
I samarbete med Gapminder verkar AFRY också för att dela kunskap och förmedla en mer faktabaserad världsbild. Hur mycket vet du om världen? Prova Gapminders test https://afry.com/en/gapminder ”When you know better – you do better”
Sista ansökningsdag 31/8.Vi ber om överseende, på grund av semestertider så kan återkoppling dröja något.
Kontaktuppgift för frågor:
Daniel Rova, Sektionschef
Tel. +46 10 505 18 54
e-post [email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Byggledare Infrastruktur

Ansök    Dec 22    AFRY AB    Byggledare
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Vår region består av nära 250 medarbetare som drivs av att skapa framtidens hållbara infrastruktur. Kanske drivs även du av jus... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Vår region består av nära 250 medarbetare som drivs av att skapa framtidens hållbara infrastruktur. Kanske drivs även du av just utveckling, innovation och av att hitta rätt samarbeten och kunder som vill utvecklas med vår hjälp.
Inom affärsområdet samhällsbyggnad arbetar bara i Sverige närmare 1 400 specialister framgångsrikt med bland annat våra strategiska hållbarhetstjänster, uppdrag och projekteringar. Hos oss har vi ett mycket uppskattat arbetsklimat, där vi stöttar och peppar varandra samt tillåter varandra att växa.
Flera stora industri- och infrastruktursatsningar kommer genomföras i Norra Sverige de kommande åren. Tillsammans med dig kommer vi att ta oss an de spännande utmaningar detta innebär inom infrastruktur och samhällsbyggnad.

Kravspecifikation
Som byggledare hos oss har du stor frihet under eget ansvar. I din roll som byggledare arbetar du tillsammans med projektedaren att utveckla affärerna inom kompetensområdet Infrastruktur.
Som byggledare hos oss medverkar du till att säkerställa:
Kommunikationen med kunden/beställaren
Leverans enligt uppsatta mål
Kostnadsstyrning
Tidsstyrning
Upphandlingar
Att leda projektgruppen mot uppsatta mål
Du kan arbeta i projekt från projekteringen där produktionsplanering, arbetsmiljö står i focus men framförallt i entreprenadernas produktion. Det kan även bli i projektens slutfas med drift och underhåll. Du medverkar till att projektet styrs med avseende på funktion, tid och budget.
Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet inom bygg och anläggnings sektorn, gärna som entreprenör. Meriterande är erfarenhet som projektingenjör eller som platschef inom entreprenader. Även erfarenhet av att följa byggen av infrastruktur och byggnader enligt olika entreprenadformer samt följa upp det enligt tid och ekonomi. Relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet krävs.
Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska och engelska språket utmärkt. Du har en önskan att bygga upp något nytt och spännande med ett stort nätverk av likasinnade och en grupp fantastiska medarbetare. På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om den vi söker!

Ytterligare information
Vi erbjuder
Hos oss på AFRY får du tillgång till närmare 19 000 kollegor som är riktigt duktiga inom sina specialistområden och vår förhoppning är att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi vill få våra medarbetare att trivas och utvecklas genom tydliga kompetensutvecklingsprogram som anpassas efter varje person.
Vi vet också att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför är vi måna om en god arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en fungerande helhet. För alla våra medarbetare erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med både framåtanda och trygghet.
I samarbete med Gapminder verkar AFRY också för att dela kunskap och förmedla en mer faktabaserad världsbild. Hur mycket vet du om världen? Prova Gapminders test https://afry.com/en/gapminder ”When you know better – you do better”
Sista ansökningsdag 31/1
Kontaktuppgift för frågor:
Daniel Rova, Sektionschef
010-505 18 54
[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Byggledare inom stam- och region-nät

Ansök    Mar 16    Sweco AB (Publ)    Byggledare
Vill du bevaka våra kunders intressen i entreprenadfasen och samtidigt ha den unika möjligheten till senior vägledning och mentorskap? Trivs du med en tydlig rollbeskrivning och ett coachande ledarskap? Swecos energikonsulter söker dig med relevant utbildning eller erfarenhet från entreprenadarbete inom antingen mark och betong, stål eller luftledning och som vill fördjupa dig i stam- och regionnätsbyggnation. Just nu stärker vi vår kunniga enhet transmis... Visa mer
Vill du bevaka våra kunders intressen i entreprenadfasen och samtidigt ha den unika möjligheten till senior vägledning och mentorskap? Trivs du med en tydlig rollbeskrivning och ett coachande ledarskap? Swecos energikonsulter söker dig med relevant utbildning eller erfarenhet från entreprenadarbete inom antingen mark och betong, stål eller luftledning och som vill fördjupa dig i stam- och regionnätsbyggnation.

Just nu stärker vi vår kunniga enhet transmission till några av våra orter i norr: (Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå).

Din chef utgår från kontoret i Umeå men du kan utgå ifrån någon av Swecos övriga kontor.

Varför jobba hos oss?
I våra transmissionsgrupper jobbar du tillsammans med ett stort gäng kompetenta specialister, projektledare och konstruktörer som tillsammans och i tätt samarbete med våra kunder arbetar primärt inom infrastruktursegmentet region- och stamnätsledningar. Projekt som gruppen arbetar inom är i stor utsträckning stora samhällsnyttiga kabel- och luftledningsprojekt. Vi arbetar i gränsöverskridande team med medarbetare inom många kompetensområden och geografisk spridning över hela landet. Våra medarbetare finns främst på Swecos kontor i Stockholm, Falun, Sundsvall och Umeå. Din placeringsort anpassas efter dina önskemål, dock förutsätter arbetsuppgifterna att du förlägger din arbetstid utifrån projektens geografiska placering och kundernas önskemål.

Vi vill ge dig möjlighet att växa i vår organisation och möjlighet finns för den som vill att utvecklas mot roller som projektledare, specialist inom besiktning, kontraktsförvaltare eller gruppchef.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll 
Hos oss kommer du arbeta med varierande och spännande projekt åt våra kunder inom stam- & regionnät 40-400kV (främst luftledningar). Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:


• Granska och dokumentera entreprenadarbete.
• Utföra platsbesök och statusbedömningar av nya samt befintliga anläggningar.
• Vara byggherrens stöd i förhandlingar.
• Sammankalla och protokollföra byggmöten.
• Samverka med projektörer/konstruktörer inom och utanför Sweco.
• Rapportera entreprenadarbetens framdrift (i löpande dialog med byggherren).

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:


• Har en YH-utbildning som anläggningsmontör, byggledare eller motsvarande. Alternativt tidigare arbetslivserfarenhet som byggledare eller byggkontrollant inom mark, betong, stål eller luftledning.
• Innehar B-körkort.
• Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du:


• Har arbetat som arbetsledare inom anläggnings- eller linjearbeten.
• Har erfarenhet av statliga beställarorganisationer.
• Har erfarenhet av praktisk tillämpning av AMA/MER alternativt genomfört eftergymnasiala juridikstudier.

Vem är du?
Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken, lösningsinriktad och pragmatisk - du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att utvecklas och att utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att nätverka och skapa kontakter såväl inom som utanför den egna organisationen.

Du vill bygga ett konkurrenskraftigt CV med en relevant utbildning till ett bristyrke inom byggbranschen.

Då arbetets karaktär kräver att man i huvudsak är stationerad på beställarens entreprenadområden runtom i landet måste du som person vara flexibel samt se det som en fördel att ligga ute under arbetsveckorna.

Arbetet kommer att kräva mycket eget planerande samt resande med bil.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta Anders Eriksson på +46 721424214 eller via [email protected]

Vill du vara med och forma framtiden? 

Då ser vi fram emot din ansökan!


Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com. Visa mindre

Byggledare med fokus på grön omställning i Norrbotten

Ansök    Nov 10    Nordisk kompetens AB    Byggledare
Har du erfarenhet av byggledning inom mark och infrastruktur? Vill du ha en nyckelroll i ett företag i tillväxt, mitt i Norrlands gröna omställning? Hur låter närhet till storslagen natur, hög livskvalitet och förenklat livspussel? Bli en del av den gröna omställningen i Norrbotten. Idag är Norrbotten mitt i en unik utveckling med möjlighet att bli en världsledande region inom grön omställning. Här finns naturresurser och viljan att ställa om. Flertalet ... Visa mer
Har du erfarenhet av byggledning inom mark och infrastruktur? Vill du ha en nyckelroll i ett företag i tillväxt, mitt i Norrlands gröna omställning? Hur låter närhet till storslagen natur, hög livskvalitet och förenklat livspussel?

Bli en del av den gröna omställningen i Norrbotten.

Idag är Norrbotten mitt i en unik utveckling med möjlighet att bli en världsledande region inom grön omställning. Här finns naturresurser och viljan att ställa om. Flertalet stora industrier genomför just nu en klimatomställning som innebär stora förändringar för hur vi i framtiden kommer att leva och använda jordens resurser. Stora investeringar genomförs och här är Lektus en aktiv part.

Vad erbjuder vi dig?

Förutom norrsken och vidsträckta vidder erbjuder vi dig en givande tjänst där du får möjlighet att skapa konstruktiva lösningar och bidra med dina kunskaper. Dessutom i en region full av framtidsanda och livskvalitet. Ta del av Norrbottens stora utbud av friluftsliv, prisvärt boende och ett rikt kulturliv. Här finns naturen inom räckhåll samtidigt som du har tillgång till stadens alla bekvämligheter och nöjen.

Vad innebär rollen som byggledare hos Lektus?

Lektus är proffs på projekt- och byggledning inom samhällsinfrastruktur. Vi är under kraftig tillväxt med hög efterfrågan på våra tjänster och vill nu utöka vårt team med fler kompetenta och engagerade medarbetare. Därför söker vi nu en byggledare inom mark och infrastruktur till Boden.

Som byggledare har du en nyckelroll, du är kontaktperson och beställarens representant på byggarbetsplatserna under tiden för entreprenaden. Du kommer vara delaktig hela vägen, från projekteringsfas till färdig anläggning och överlämning till beställaren. Det innebär att du tidigt kommer att bidra med dina kunskaper och erfarenhet kring bygg- och genomförbarhet så att projekten når sina mål.

Du följer upp tidsplaner, kostnader, frågor om kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö och rapporterar till projektledare. Som framgångsrik byggledare är det viktigt att kunna lyfta blicken för att se helheten och att ha förmågan att skapa konstruktiva lösningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och körkort är ett krav.

Vi är flexibla när det gäller bostadsort, då mycket av jobbet sköts ute hos kund.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med stort ansvar och som har förmågan att överblicka stora processer. Då du samarbetar och möter många olika parter i din roll är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga och är strukturerad och tydlig.

Vi söker dig som har:

• God erfarenhet av ansvar för olika typer av anläggningsprojekt med mark och VA. Antingen som platschef, arbetsledare eller byggledare inom entreprenad eller inom konsultverksamhet.
• Erfarenhet av byggledning under hela produktionsprocessen.
• God kunskap inom mark och anläggningsprocessen dokumenterad erfarenhet inom exempelvis planering, projekteringsledning, kostnadsuppföljning, prognosarbete, KMA, upphandling och produktion.
• Erfarenhet och kunskaper genom arbetslivserfarenhet inom mark och infrastruktur. Alternativt civil- eller högskoleingenjör inom väg och vatten
• B körkort

Det är meriterande om du också har någon av nedanstående kompetenser:

• Erfarenhet av att arbeta i uppdrag åt tex Trafikverket, kommuner eller entreprenörer utifrån deras uppställda krav.
• Kvalifikationer som arbetsmiljösamordnare, BAS-P/U
• Goda kunskaper i entreprenad- och konsultjuridik, AB04/ABT06 samt AMA och MER anläggning.
• Erfarenhet av att leda multidisciplinära bygg-, mark- och anläggningsprojekt
• Erfarenhet från anläggningsarbeten av hus och bostäder
• Utbildning inom Betongklass 1 och Betongklass 2
• Erfarenhet av att ha arbetat med markanläggning och VA-projekt.
• Egna kunder inom branschen, vilka kan vara tex byggherrar.
• Erfarenhet från upphandlingar enligt LOU/LUF

Vilka är Lektus?

Lektus är ett teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad och infrastruktur som startade 2019 och som idag har ca 130 medarbetare och finns etablerade på 15 orter. Lektus levererar tjänster och produkter inom hela samhällsbyggnadssegmentet, från utredning till arbetshandlingar och kompletta förfrågningsunderlag samt projekt- och byggledning.

Det är våra passionerade medarbetare som skapar Lektus kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt. Medarbetarna är vår främsta resurs och det är viktigt att trivas på jobbet, men också att ha balans i livet. Vi hoppas du är nyfiken på att ta ett nästa steg i din karriär med oss!

Om ansökan

Verkar det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-11-30. Då urvalsarbetet sker löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Skicka därför din ansökan snarast möjligt.

Vi samarbetar med Nordisk Kompetens i denna rekrytering. Du ansöker genom att registrera CV och personligt brev via länken ovan eller på www.nordiskkompetens.se/ledigajobb.

Har du frågor?

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Thomas Nergård på 073 435 06 69.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Projektledare inom lokalplanering

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med internationella, nationella och regionala företag, offentliga aktörer och ledande universitet. Luleå tek... Visa mer
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med internationella, nationella och regionala företag, offentliga aktörer och ledande universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,9 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 815 anställda och har 19 155 studenter.

De kommande åren investeras mångmiljardbelopp i Norrbotten och Västerbotten i stora projekt som syftar till ett mer hållbart samhälle nationellt så väl som globalt. Luleå tekniska universitet är involverat i flera av dessa högaktuella forskningsprojekt och den samhällsomvandling som följer. Vi har ett brett utbud av utbildningar för att matcha den kompetens som efterfrågas. Vi hoppas att du vill hjälpa oss att bygga framtidens hållbara företag och samhällen.Nu söker vi en projektledare till Avdelningen fastighet och service. Avdelningen ansvarar bland annat för universitetets lokalförsörjning, byggprojekt, miljö och säkerhet, brandskydd- och tillgänglighetsfrågor med mera. Avdelningen ansvarar också för att säkerställa att universitet har optimerade och attraktiva lokaler för studenter och personal. Universitetet förhyr samtliga sina lokaler vid fyra universitetsorter och arbetar med ett flertal fastighetsägare där Akademiska hus är den största.

Det pågår ett flertal olika byggprojekt på universitet, bland annat planering av ett nytt kvarter på ca 35 000 m2.

Vi söker dig som kan driva likväl större som mindre projekt. Som projektledare ansvarar du för hela processen från idé till avslut och överlämnande.

Arbetsguppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Ett aktivt samarbete med uppdragsgivare, fastighetsförvaltaren/fastighetsägaren samt berörda hyresgäster.
- Att göra kvalificerade strategiska val och riskanalyser för att uppfylla projektets ramar.
- Att föredra, informera och rapportera inom universitetet.
- Kontinuerlig projektstyrning, administration samt ekonomisk uppföljning.

Kvalifikationer
Du har relevant akademisk examen samt några års erfarenhet av arbete inom byggbranschen som byggledare, konsult eller entreprenör. Du har erfarenhet att arbeta med kalkyler, programarbete, lokalplanering, installationer, upphandling och inköp. Det är meriterande med erfarenhet om offentliga upphandlingar.

Som person är du strukturerad, drivande och tar initiativ. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och på engelska.

Arbetet kännetecknas av en hög grad av självständighet samtidigt som det ställer krav på att du är samarbetsinriktad och lyhörd med mycket god förmåga att driva dina frågor med gott omdöme och få gehör för dessa. Du bör vara en relationsskapande person med god diplomatisk och social förmåga. Ett strategiskt angreppssätt är värdefullt i arbetet. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Omfattning och ort
Vi söker en projektledare/lokalplanerare för tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå. Provanställning kan eventuellt tillämpas.

Ytterligare information
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta avdelningschefen för fastighet och service, Fredrik Edfast, 0920-49 3947, [email protected].

Fackliga företrädare: SACO-S Kjell Johansson 0920-49 1529 [email protected] och OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 10 augusti 2022
Referensnummer: 2174-2022 Visa mindre

Nyexaminerad Byggledare till AFRY Rookie Program 2022!

Inledning: På AFRY är en Rookie en nyexad kollega som kommer in med nya kunskaper och perspektiv, en person som är en stor tillgång då man vågar utmana med nya idéer, är nyfiken samt sugen på att lära sig från mer erfarna kollegor. Våra värdeord på AFRY är modig, hängiven, lagspelare - tycker du att du har dessa egenskaper, och du planerar att ta examen sommaren 2022, så kan du nu ansöka till AFRY Rookie Program. AFRY erbjuder dig en strålande start i arb... Visa mer
Inledning:
På AFRY är en Rookie en nyexad kollega som kommer in med nya kunskaper och perspektiv, en person som är en stor tillgång då man vågar utmana med nya idéer, är nyfiken samt sugen på att lära sig från mer erfarna kollegor.

Våra värdeord på AFRY är modig, hängiven, lagspelare - tycker du att du har dessa egenskaper, och du planerar att ta examen sommaren 2022, så kan du nu ansöka till AFRY Rookie Program. AFRY erbjuder dig en strålande start i arbetslivet!

Du får ett spännande jobb och en unik möjlighet där AFRY sätter in extra insatser för att säkerställa att du ska trivas på bolaget och utvecklas till din fulla potential. Programmet är utformat för att det ska vara givande för dig på både ett personligt och professionellt plan med noga planerade utbildningar, workshops och värdefull knowlegde transfer mellan seniora kollegor och deltagarna i Rookie Program.

Då det finns begränsat med platser till programmet rekommenderar vi dig att söka tjänsten redan idag!

Information om programmet
Under tolv månader erbjuds du en gedigen introduktion i arbetslivet, där du utöver ditt vanliga arbete får delta i utbildningar. Utbildningarna är planerade i form av olika block som innefattar bland annat affärsmässighet, konsultkunskap och juridik. Utbildningarna genomförs kombinerat med teambuilding-aktiviteter. Programmet ger dig dessutom ett brett nätverk inom AFRY.

Professionals Nord söker juniora ingenjörer till AFRY Rookie Program, ett program som är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 12 månader. Förutsatt att samarbetet fungerat bra, är målsättningen en fortsatt anställning hos AFRY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Läs mer om satsningen på https://afry.com/en/rookie

Information om tjänsten

Sektionen i Luleå sträcker sig över Kalix, Luleå och Piteå och består av en större grupp med erfarna medarbetare. Tillsammans med dem och andra kollegor medverkar du i uppdrag åt AFRY:s kunder. AFRYs uppdrag varierar från stora väg- och järnvägsprojekt med trafikverket som beställare, till mindre projekt tillsammans med lokala entreprenörer.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
Som byggledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra som byggsakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer att leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll.
Stor del av din vardag är du ute på arbetsplatsen där uppdraget är och med det tillkommer många resor i arbetet.

Vi söker dig som:
Har en ingenjörsutbildning på universitetsnivå med inriktning Samhällsbyggnad. Har du annan inriktning men är öppen för att byta är vi öppna för det. B-körkort är ett krav samt svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av AutoCAD/NovaPoint/Civil 3D eller liknande, men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas med programmet och på AFRY långsiktigt. De ligger i framkant och vill få in modiga personer som vill utmana kunderna och AFRY internt.

AFRYs vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. De är övertygande om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: September 2022
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå/ Piteå/ Kalix
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson – 073 800 50 38

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Projektchef Bro/Betong - Civil North

Ansök    Dec 16    NCC AB    Byggledare
Projektchef med Bro/betong kompetens Vi ser en ljus framtid framför oss och behöver därför förstärka vår Bro- och Bergverksamhet i Norrbotten med en Projektchef som ska ansvara för genomförandet av våra projekt innefattande broar, hamnar och vindkraft mm. Hos oss får du möjligheten att arbeta med både intressanta och komplexa projekt som du genomför med kompetenta kollegor.  Markbygden MB ETT (179 verk), Bron över Kalix älv, E09, Hybrit samt Avvakko-Lappes... Visa mer
Projektchef med Bro/betong kompetens
Vi ser en ljus framtid framför oss och behöver därför förstärka vår Bro- och Bergverksamhet i Norrbotten med en Projektchef som ska ansvara för genomförandet av våra projekt innefattande broar, hamnar och vindkraft mm. Hos oss får du möjligheten att arbeta med både intressanta och komplexa projekt som du genomför med kompetenta kollegor.  Markbygden MB ETT (179 verk), Bron över Kalix älv, E09, Hybrit samt Avvakko-Lappesuando är projekt som nyligen genomförts eller är pågående.

NCC har byggt många broar genom åren och tack vare våra industrialiserade processer kan vi bygga snabbt och med minimala störningar men vi är även innovativa. Både i anbuds-, projekterings- och genomförandefasen av varje projekt identifierar våra innovativa och erfarna specialister funktionella och effektiva lösningar som skiljer oss från många andra aktörer

Avdelningen Civil SE North är uppdelade i sju produktionsområden där du kommer att tillhöra produktionsenheten Anläggning Bro/Berg i Norrbotten. Region Civil North bygger och renoverar infrastruktur, från design och konstruktion till produktion och underhåll inom infrastruktur, anläggningsarbeten och service inom mark- och VA-arbeten. Vi är ca 450 medarbetare inom avdelningen.

Rollen som Projektchef
Som Projektchef för vår Brogrupp kommer du även att ansvara för byggandet av betongfundament till vindkraftverk samt hamnar. Du kommer att ha ett personalansvar för ett antal tjänstemän.

Ditt uppdrag blir att ha det övergripande ansvaret för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar enligt vårt kontrakt med kunden. Du är med i tidigt skede, sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet samt ser till att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCCs värderingar, policy, lagar och avtal. Att säkerställa att vi våra arbetsplatser arbetar på ett säkert sätt är en av de viktigaste uppgifterna du har och som du självklart kommer att prioritera.

Arbetet sker i nära samarbete med de andra verksamheterna inom regionen. Vår främsta kund är Trafikverket men kan även vara kommuner.

Du kommer att rapportera till vår Produktionschef som ansvarar för produktionsenheten Anläggning  Norrbotten.

Din Profil
Du har flerårig erfarenhet från byggproduktion inom antingen mark, anläggning, betong eller från beställarsidan. I grunden har du en byggteknisk utbildning och mycket goda kunskaper i entreprenadjuridik. Önskvärt är att du har klass 1 behörighet inom betong.

Då du får det övergripande ansvaret för både projektens ekonomi samt personal behöver du ha mycket goda kunskaper om hela produktionsprocessen vilket innefattar planering, produktionskalkyler, riskbedömningar, ekonomisk uppföljning, olika produktionsmetoder samt ledarerfarenhet. Du har förmågan att skapa och upprätthåller goda relationer till dina medarbetare och förstår vikten i att skapa team som fungerar tillsammans.

En av dina drivkrafter är att göra affärer och förstår därför betydelsen av att bygga nära kundrelationer så att ni tillsammans skapar bra projekt.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid något av våra kontor i Norrbotten. Då du ansvarar för ett vår Broverksamhet i Norrbotten kommer det att innebära en del resor. B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten. 

Kontakt och ansökan
Kontakta gärna Produktionschef Robert Nilsson, 070-542 91 18 eller HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 31 januari 2022.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Erfarenhet som snickare? Se hit!

Har du erfarenhet som snickare eller byggbranschen och är redo för ditt nästa steg i karriären? Trivs du i en varierande roll där du får vara med och påverka med egna idéer samt förslag? Då är detta rollen för dig! Cramo behöver nu förstärka sitt team med en arbetande förman till sin depå i Piteå. Du blir en viktig pusselbit i Cramos bodetablering där du ges stor handlingsfrihet och en social vardag. Låter det här som ditt nästa steg? Skicka in din ansökan... Visa mer
Har du erfarenhet som snickare eller byggbranschen och är redo för ditt nästa steg i karriären? Trivs du i en varierande roll där du får vara med och påverka med egna idéer samt förslag? Då är detta rollen för dig! Cramo behöver nu förstärka sitt team med en arbetande förman till sin depå i Piteå. Du blir en viktig pusselbit i Cramos bodetablering där du ges stor handlingsfrihet och en social vardag. Låter det här som ditt nästa steg? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Information om tjänsten
Cramo är ett företag där medarbetaren ses som den största tillgången. Medarbetarnas utveckling och framgång går hand i hand med företagets. På depån i Piteå arbetar 18 personer i olika roller. Din arbetsgrupp består av sex erfarna medarbetare i verkstan och kontoret, det är ett härligt gäng av montörer, elektriker, administratör och gruppchef, men idag saknar Cramo en Arbetande förman.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Du erbjuds
• Varierande arbetsuppgifter och en stimulerande vardag
• Möjlighet att vara med och utveckla Cramos bodavdelning
• En del av ett sammansvetsat team
• Fina förmåner i en stor organisation, bland annat friskvårdsbidrag på 4000kr/år.
• Skräddarsydda utbildningar inom alla områden du behöver för tjänsten.

Arbetsuppgifter
Som arbetande förman arbetar du med allt som har med bod och bodetableringar att göra. Du leder arbetet i verkstaden och stundtals även montaget ute hos kund. Förutom att leda arbetets gång är du även en viktig del i utformandet och byggnationerna av bodarna. För Cramo är det viktigt att kundernas önskemål tillgodoses därför arbetar företaget med anpassade bodar utefter kundens önskemål. En viktig del av att säkerställa kundnöjdheten är även att reparera och genomföra underhåll med god kvalité. Du som arbetande förman har en viktig del i att kontrollera att arbetet är noggrant genomfört så det håller Cramos höga kvalitetsstandard.

Att jobba på Cramo är att vara en del i ett sammansvetsat team som tillsammans löser uppgiften och har kul på jobbet. Emellanåt får teamet även förstärkning genom att hyra in målare, mattläggare och rörmokare som avhjälper arbetet. I rollen som arbetande förman är det du som ansvarar för att kalla in och samordna detta.

Du har bekväma arbetstider och är stationerad i Piteå men resor till Gällivare och Kiruna kan tillkomma enstaka gånger per år.

Vi söker dig som:
har samlat på dig yrkeserfarenhet från arbete inom byggbranschen under minst 3 års tid. Du hanterar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift då det krävs i dialog med kunder. Vidare har du god datavana och B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cramo.
Du är en naturlig ledare som trivs att komma med utvecklings- och förbättringsförslag. Du trivs att leda personal och har enkelt för att samarbeta med såväl kunder som chefer och anställda.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Vill du jobba som Platschef inom järnväg på NYAB Infrastruktur?

Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som Platschef inom järnväg hos ett nytänkande och expansivt företag? NYAB Infrastruktur söker just nu en ny kollega för olika projekt. Lockas du av att jobba som platschef på ett expansivt företag? Att arbeta på NYAB Infrastruktur innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Det dagliga arbetet består främst av att ansvara för helheten utifrån ett affärs-och produktionsinri... Visa mer
Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som Platschef inom järnväg hos ett nytänkande och expansivt företag? NYAB Infrastruktur söker just nu en ny kollega för olika projekt.

Lockas du av att jobba som platschef på ett expansivt företag?

Att arbeta på NYAB Infrastruktur innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Det dagliga arbetet består främst av att ansvara för helheten utifrån ett affärs-och produktionsinriktat perspektiv och ansvara för att dina projekt utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor. Förutom det kommer du även att leda såväl egen personal som underentreprenörer. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning. NYAB Infrastruktur har huvudkontor i Kalix och projekten finns runt om i Norrbotten.

Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom entreprenadverksamhet med inriktning järnväg och ett byggrelaterat område, och det är inte nödvändigtvis en nackdel om det var ett tag sedan du tog din examen. Du har lång arbetslivserfarenhet som Platschef och har de senaste åren fokuserat på att driva projekt, kvalitetssäkring och verksamhetsutveckling. Du är en kompetent ledare med förmågan att se alla individer i en grupp, såväl deras styrkor som utvecklingsområden. Det är meriterande om du är affärsdriven och ha en hög ambitionsnivå, har möjlighet att arbeta på annan ort under längre perioder när verksamheten kräver det och har erfarenhet av att arbeta med budget och prognoser.

Vad kan NYAB Infrastruktur erbjuda dig?

NYAB står för ett hållbart och långsiktigt byggande där varje spadtag formar framtiden. Vårt arbete ger plats åt liv och rörelse, och tillsammans ska vi skapa ett förbättrat samhällsbygge. För att utvecklas behöver individen känna sig trygg på NYAB. Därför välkomnar vi mångfald och fostrar en företagskultur där högpresterande människor trivs och känner stolthet för varandra. Det ökar förtroendet och stärker viljan i laget. För att hålla fötterna på jorden lever vi efter devisen;
“Vi är aldrig bättre än vårt senaste projekt.”

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, och NYAB Infrastrukturs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryteringskonsult Johannes Granström via telefon: 0761459288 eller e-post: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Byggledare Arbetsmiljö och Trafiksäkerhet

Ansök    Okt 13    Cantera IT-Partner AB    Byggledare
Cantera söker ambitiösa och drivna konsulter med mycket god teknisk kompetens och relevant utbildning. Vi tror att du trivs med att ställas inför nya utmaningar och att du förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Byggledarens arbetsuppgifter kan innefatta att, men är inte begränsade till: ? Ansvara för att leda och rapportera entreprenader enligt Trafikverkets processer. ? Tillsammans med projektorganisationen och centrala stödresurser initiera, ber... Visa mer
Cantera söker ambitiösa och drivna konsulter med mycket god teknisk kompetens och relevant utbildning. Vi tror att du trivs med att ställas inför nya utmaningar och att du förstår vikten av att sätta kunden i fokus.


Byggledarens arbetsuppgifter kan innefatta att, men är inte begränsade till:
? Ansvara för att leda och rapportera entreprenader enligt Trafikverkets processer.
? Tillsammans med projektorganisationen och centrala stödresurser initiera, bereda och ansvara för genomförande och uppföljning av projektet med avseende på tid, kostnad, innehåll, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö.
? Delta vid erforderliga operativa möten hålls. Exempel på detta är, projektmöten, byggmöten, ekonomimöten, startmöten, kontraktsmöten och teknikmöten.
? Säkerställa att normer, anläggningskrav och föreskrifter (generella eller beställarens) följs av utförare.
? Kommunicera med berörd omgivning vid behov enligt överenskommen kommunikationsplan
? Samordna med andra verksamheter som kan påverka eller påverkas av projektet.
? Tillse att erfarenheter delges till andra delprojekt såväl som till metodik funktionen.
? Vara en del av beställarens produktionsapparat och arbeta både proaktivt och uppföljande med HSQ- frågor i samråd med HSQ.
? Stödja entreprenören i frågor rörande HSQ.
? Kunna vara med i fält på varje moment med höga risker. Vara entreprenören behjälplig vid tolkning och efterföljning av regler av akut art i dialog med HSQ.
? Granska entreprenörens projekt- och arbetsmiljöplaner
? Granska arbetsberedningar och uppföljning av att dessa följs i entreprenaden, i dialog med HSQ.
? Genomföra HSQ- ronder
? Utföra arbetsplatskontroller i dialog med HSQ ? Genomföra uppföljningar av byggherrens arbetsmiljöansvar
? Utföra riktade kontroller mot exempelvis upplag, TSA, BASTAB. Kommuniceras med HSQ.
? Delta vid planerade/koordinerande samordningsmöten för arbeten, BAS-U
? Genomföra riktade kontrolller av kranar, liftar och lyftanordningar
? Faktainsamling efter säkerhetsavvikelser, tillbud och olyckor
? Vid behov medverka vid skyddsronder i dialog med HSQ
? Säkerställa att projektet leverar upp till krav i ordningslagen
? Uppföljningar och stöd angående genomförande av erforderliga kontroller och besiktningar innan tågtrafik tillåts (BASTAB, banöverbyggnad/spårläge etc.)
? Lägesrapport till central HSQ funktion med beslutad periodicitet
? Behovsstyrda möten med Central HSQ funktion


Kompetenskrav


a. Ingenjörsutbildning från gymnasium alternativt annan utbildning som av beställaren anses likvärdig. b. Minst 10 års erfarenhet av arbetsplatskontroller och HSQ-ronder. Erfarenheten ska huvudsakligen vara förvärvad under den senaste 15-årsperioden.
c. Minst 5 års erfarenhet arbeten av riskanalys.
d. Grundläggande kunskaper i relevanta standardavtal, främst AB, ABT, ABK, samt administrativa föreskrifter AMA.
e. Erfarenhet av att kommunicera med entreprenörer, projektörer, markägare och myndigheter samt hantering av samverkan.
f. Minst 5 års erfarenhet av granskning av arbetsmiljö- och trafiksäkerhetsplaner.
g. Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
h. Goda kunskaper om arbete i Microsoft Officepaketets programvaror främst Word, Excel, Project, PowerPoint och Outlook. Kunskapen ska vara förvärvad genom praktiskt arbete i dessa programvaror
i. Allmän miljöutbildning
j. Körkort klass B
Vid ansökan märk ansökan med Byggledare


Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och positionen kan bli tillsatt innan slutdatum.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Arbetsledare, husproduktion

Ansök    Okt 8    AB Håkan Wäppling    Byggledare
Vi på ABHW är i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Vi söker nu en proaktiv, ansvarsfull och strukturerad arbetsledare. Som arbetsledare hos oss blir du en del av ett stabilt och expansivt företag tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor samt intressanta byggprojekt. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Det dagliga arbetet som arbetsledare innebär framförallt planering, styrning o... Visa mer
Vi på ABHW är i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Vi söker nu en proaktiv, ansvarsfull och strukturerad arbetsledare. Som arbetsledare hos oss blir du en del av ett stabilt och expansivt företag tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor samt intressanta byggprojekt. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Det dagliga arbetet som arbetsledare innebär framförallt planering, styrning och samordning av personal/underentreprenörer på arbetsplatsen. Mer specifikt kommer du ansvara för att bland annat bra arbetsmiljö och god kvalitet efterlevs. Arbetet kräver pendling Luleå-Skellefteå-Umeå. Du kommer löpande att ha uppföljning av projektens resultat avseende exempelvis kostnader, tidsplan och logistik. Som arbetsledare hos ABHW arbetar du mot ABHW:s och projektets uppsatta mål. Till din hjälp har du också en produktionstidsplan, en produktionskalkyl, och självklart stöd från chefer och kollegor.
Din profil
Det här jobbet passar dig som har en byggteknisk högskoleutbildning alternativt en annan eftergymnasial utbildning inom bygg. Du har minst fyra års erfarenhet av en arbetsledande befattning inom byggproduktion, helst inom nyproduktion. Vidare föredrar du strukturerade arbetssätt, med en god samarbetsförmåga och sätter säkerhet och arbetsmiljö högt på agendan. Som person drivs du av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du uppskattar ett högt tempo och är en närvarande ledare med god förmåga att kommunicera med olika människor på ett tydligt, bra och individanpassat sätt. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt med god Svenska och Engelska.
Vi erbjuder
Vi vill att du ska känna stolthet över att jobba hos oss och genom att vi tänker långsiktigt och hållbart i alla våra projekt kommer de hus vi bygger i dag kunna stå där i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och vi tar därför hållbarhet på största allvar!
Ansökan
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Du kommer utgå från det byggprojekt som du arbetar på (vilket över tid kommer variera).
Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonas Malander på [email protected] Visa mindre

Platschef till Vindkraftsprojekt

Ansök    Feb 3    Shaya Solutions AB    Byggledare
Om konsultuppdraget - Ort: Sundsvall - Varaktighet: 1/3 - 31/12 - Ansök senast: omgående Uppdragsbeskrivning På uppdrag av kund inom Vindkraft söker vi Site Manager som vill vara med och driva vindkraftsprojekt på site i närheten av Sundsvall. Vi söker personer som trivs i rollen där man får agera och samverka med såväl interna som externa intressenter som exempelvis kunder, underleverantörer, leverantörer, allmänheten samt projektmedlemmar inom olika ... Visa mer
Om konsultuppdraget

- Ort: Sundsvall
- Varaktighet: 1/3 - 31/12
- Ansök senast: omgående


Uppdragsbeskrivning

På uppdrag av kund inom Vindkraft söker vi Site Manager som vill vara med och driva vindkraftsprojekt på site i närheten av Sundsvall. Vi söker personer som trivs i rollen där man får agera och samverka med såväl interna som externa intressenter som exempelvis kunder, underleverantörer, leverantörer, allmänheten samt projektmedlemmar inom olika teknikdiscipliner och teknikansvariga. Du har exempelvis en övergripande trygghet inom mark- och byggnadsfrågor, elteknikområdet eller mekanik.

I din roll som Site Manager kommer du att exempelvis att följa upp

- projektet på site med avseende på tidplan, kostnad och kvalitet
- entreprenörers QA / QC arbete
- framdriften i produktionen
- redovisning, kostnadsprognoser samt fakturering
- månatliga lägesrapporter och projektrelaterade dokument för att vidarekommunicera med berörda parter och intressenter såväl inom projektet som utanför
- entreprenörernas HSSE-arbete.


Vem är du?

Vi söker dig som exempelvis har

- god kännedom om hälso- och säkerhetsbestämmelser
- förmågan att förstå multidisciplinära frågor och utmaningar där du navigerar dig i tex. tekniska specifikationer, ritningar och dokument inom olika teknikdiscipliner
- en lösningsorienterad personlighet
- god planerings- och organisationsförmåga
- god kommunikations- och relationsförmåga
- en bred och kommersiell medvetenhet
- god skriftlig kommunikationsförmåga för att kunna skriva exempelvis framdriftsrapporter
- en pålitlig personlighet med sinne för detaljer
- en teknisk bakgrund inom exempelvis Byggledning, ingenjörsutbildning eller liknande.


Det är starkt meriterande om du har Site Manager erfarenhet från vindkraftsprojekt. Det är med stor fördel om du pratar både svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan, vi går igenom ansökningar löpande.

Om företaget

Techbolag inom IT, Energi och Samhällsbyggnad med fokus på ingenjörer, ekonomer, teknologer och jurister.

Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Annonsförsäljare undanbedes.Kontaktuppgifter för frågor

Joseph Öberg Shaya
[email protected] Visa mindre

Copy of Projekt-, projekterings- och byggledare till WSP Management i Luleå

Ansök    Feb 7    WSP Sverige    Byggledare
WSP Management är en av landets främsta aktörer inom kvalificerade projektledningstjänster och specialisttjänster för projektstyrning. Vår samlade erfarenhet täcker in ett brett spektrum av kundkategorier med uppdrag inom infrastruktur, fastighet, energi och industri. Vi söker brett inom projektledning och dig med erfarenhet antingen av projekt- och byggledning, projekteringsledning, uppdragsledning eller installationssamordning alternativt specialistinr... Visa mer
WSP Management är en av landets främsta aktörer inom kvalificerade projektledningstjänster och specialisttjänster för projektstyrning. Vår samlade erfarenhet täcker in ett brett spektrum av kundkategorier med uppdrag inom infrastruktur, fastighet, energi och industri.

Vi söker brett inom projektledning och dig med erfarenhet antingen av projekt- och byggledning, projekteringsledning, uppdragsledning eller installationssamordning alternativt specialistinriktning inom projektstyrningstjänster. I Norr- och Västerbotten är vi i en tillväxtfas och verkar i en starkt expansiv region och vi söker därför fler duktiga medarbetare till våra kontor i Umeå och Luleå.

Från Luleå arbetar vi för närvarande i en rad olika uppdrag t ex Facebook 3, Norrbotniabanan, Northvolt Ett, Vattenfall Forsmark, Luleå Kommun, Trafikverket, Svenska Kyrkan, Luleå Flygplats, Kalixbo, Billerud Korsnäs, Slussen, Höga Kusten Airport m fl.

Från Umeå arbetar vi för närvarande med Komatsu Forests nya fabrik, INAB och Umeå Hamn, Norrlands Universitetssjukhus, Umeå Kommun, Umeå Energi, Trafikverket, Östermalmfastigheter i Stockholm m fl.

Ansvarsområde

Som projektledare på WSP Management har du det operativa projektansvaret i våra kunduppdrag inom infrastruktur (väg, järnväg, bro, hamn), fastighet, industri och energi. Du ansvarar för att driva projekt själv eller tillsammans med en projektgrupp. Projekten kan variera i storlek, både mindre till mer komplexa projekt inom allt från tidigt skede till slutproduktion.

Som projekteringsledare, uppdragsledare, byggledare eller installationssamordnare leder du en mer specifik del av planeringsfasen respektive genomförandefasen i projekten - tekniskt, tidsmässigt, ekonomiskt, kommunikativt etc.

Som specialist arbetar du inom några av våra specifika projektstyrningstjänster:

Idé- och kravhantering i tidiga skeden
Styrning investeringsportföljer
Riskstyrning
Tidstyrning
Kalkylering och kostnadsstyrning
Kvalitetsstyrning
Miljöstyrning
Arbetsmiljöstyrning, BAS-P
Kontrollansvarig enligt PBL
Upphandling och kontraktsstyrning
Slut- och efterbesiktningar entreprenader, tillståndsbesiktningar

WSP erbjuder dig som medarbetare en möjlighet att jobba med utmanande projekt som
utvecklar din förmåga, kompetens och personlighet. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs och får därför stora möjligheter att kunna påverka sitt dagliga arbete.
Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att aktivt skapa din egen framtid tillsammans med kollegor vilka har gedigna kunskaper och bred erfarenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år som beställare, konsult eller entreprenör, med erfarenhet av projektledning och- eller projektstyrande arbetsuppgifter. Utöver erfarenheten har du även grundläggande utbildning på minst gymnasial nivå, gärna med universitetsutbildning som påbyggnad.

För att trivas i vårt gäng ser du möjligheter och är utvecklings benägen. Du är även strukturerad, driven, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du gillar att utforska nya arbetssätt och att tänja dina egna gränser. Vi har som målsättning att vara den mest efterfrågade projektledningsaktören på marknaden.

Placeringsort: Luleå eller Umeå.

Kontakt
Jens Linde, Senior Rekryterare WSP, 0720840918.
Jacob Wikner Avdelningschef WSP Management, 070-5519950.Sista ansökningsdag:

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast 15:e mars 2020.

Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 49 500 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 300.
wsp.com

Följ oss gärna på WSP Sverige (https://www.linkedin.com/company/wsp-sverige/) (LinkedIn), WSP Sverige (https://www.facebook.com/wspsverige/) (Facebook), eller @lifeatwspsverige (https://www.instagram.com/lifeatwspsverige/) (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare. Visa mindre

Vill du jobba som Platschef inom järnväg på NYAB Infrastruktur?

Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som Platschef inom järnväg hos ett nytänkande och expansivt företag? NYAB Infrastruktur söker just nu en ny kollega för olika projekt. Lockas du av att jobba som platschef på ett expansivt företag? Att arbeta på NYAB Infrastruktur innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Det dagliga arbetet består främst av att ansvara för helheten utifrån ett affärs-och produktionsinri... Visa mer
Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som Platschef inom järnväg hos ett nytänkande och expansivt företag? NYAB Infrastruktur söker just nu en ny kollega för olika projekt.

Lockas du av att jobba som platschef på ett expansivt företag?

Att arbeta på NYAB Infrastruktur innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Det dagliga arbetet består främst av att ansvara för helheten utifrån ett affärs-och produktionsinriktat perspektiv och ansvara för att dina projekt utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor. Förutom det kommer du även att leda såväl egen personal som underentreprenörer. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning. NYAB Infrastruktur har huvudkontor i Kalix och projekten finns runt om i Norrbotten.

Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom entreprenadverksamhet med inriktning järnväg och ett byggrelaterat område, och det är inte nödvändigtvis en nackdel om det var ett tag sedan du tog din examen. Du har lång arbetslivserfarenhet som Platschef och har de senaste åren fokuserat på att driva projekt, kvalitetssäkring och verksamhetsutveckling. Du är en kompetent ledare med förmågan att se alla individer i en grupp, såväl deras styrkor som utvecklingsområden. Det är meriterande om du är affärsdriven och ha en hög ambitionsnivå, har möjlighet att arbeta på annan ort under längre perioder när verksamheten kräver det och har erfarenhet av att arbeta med budget och prognoser.

Vad kan NYAB Infrastruktur erbjuda dig?

NYAB står för ett hållbart och långsiktigt byggande där varje spadtag formar framtiden. Vårt arbete ger plats åt liv och rörelse, och tillsammans ska vi skapa ett förbättrat samhällsbygge. För att utvecklas behöver individen känna sig trygg på NYAB. Därför välkomnar vi mångfald och fostrar en företagskultur där högpresterande människor trivs och känner stolthet för varandra. Det ökar förtroendet och stärker viljan i laget. För att hålla fötterna på jorden lever vi efter devisen;
“Vi är aldrig bättre än vårt senaste projekt.”

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, och NYAB Infrastrukturs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryteringskonsult Johannes Granström via telefon: 0761459288 eller e-post: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Junior arbetsledare till ledande bygg - och anläggningsföretag!

Ansök    Apr 4    Academic Work    Byggledare
Vill du jobba som arbetsledare på ett stabilt rikstäckande företag som ger dig stora möjligheter till utveckling? I rollen som arbetsledare kommer du att få utmanas i både ditt ledarskap och din förmåga att driva arbetet framåt. Är det något som tilltalar dig, läs då mer och ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu för vår kunds räkning en arbetsledare inom anläggning. Det innebär att du kommer att arbeta mot projekt som mark- och ledningsarb... Visa mer
Vill du jobba som arbetsledare på ett stabilt rikstäckande företag som ger dig stora möjligheter till utveckling? I rollen som arbetsledare kommer du att få utmanas i både ditt ledarskap och din förmåga att driva arbetet framåt. Är det något som tilltalar dig, läs då mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu för vår kunds räkning en arbetsledare inom anläggning. Det innebär att du kommer att arbeta mot projekt som mark- och ledningsarbeten, underhåll av vägar, järnvägar, broar och annan infrastruktur. Du kommer att arbeta i Norr- och Västerbotten och kommer att utföra projekt inom området. Det gör att du ofta är borta för arbete några dagar i sträck och jobbar intensivt, för att sedan få vara ledig några dagar.

Du erbjuds


* En roll där du får möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper
* Möjlighet att utvecklas i ett stort företag och arbeta med varierande projekt
* En arbetsplats där teamet och sammanhållning värderas högt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsledare kommer du att arbeta med att driva produktionen framåt och du kommer att fungera som en länk mellan platschefen och arbetsstyrkan.

Du kommer till exempel att:
* Leda och planera arbetet för din arbetsgrupp och se till att nå de mål du fått av platschefen
* Se till att arbetet utförs med hög kvalitet
* Säkerställa att projektet följer den tidsplan som är satt

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning från universitet eller högskola inom relevant område alternativt att du arbetat i en liknande roll i några år
* Har körkort B
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser det som positivt om du har både utbildning och erfarenhet inom arbetsledning eller projektledning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Som person är du:


* Strukturerad
* Uthållig
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå, men du kommer att arbeta runt om i Norr- och Västerbotten
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Junior arbetsledare till ledande bygg - och anläggningsföretag!

Ansök    Apr 18    Academic Work    Byggledare
Vill du jobba som arbetsledare på ett stabilt rikstäckande företag som ger dig stora möjligheter till utveckling? I rollen som arbetsledare kommer du att få utmanas i både ditt ledarskap och din förmåga att driva arbetet framåt. Är det något som tilltalar dig, läs då mer och ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu för vår kunds räkning en arbetsledare inom anläggning. Det innebär att du kommer att arbeta mot projekt som mark- och ledningsarb... Visa mer
Vill du jobba som arbetsledare på ett stabilt rikstäckande företag som ger dig stora möjligheter till utveckling? I rollen som arbetsledare kommer du att få utmanas i både ditt ledarskap och din förmåga att driva arbetet framåt. Är det något som tilltalar dig, läs då mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu för vår kunds räkning en arbetsledare inom anläggning. Det innebär att du kommer att arbeta mot projekt som mark- och ledningsarbeten, underhåll av vägar, järnvägar, broar och annan infrastruktur. Du kommer att arbeta i Norr- och Västerbotten och kommer att utföra projekt inom området. Det gör att du ofta är borta för arbete några dagar i sträck och jobbar intensivt, för att sedan få vara ledig några dagar.

Du erbjuds


* En roll där du får möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper
* Möjlighet att utvecklas i ett stort företag och arbeta med varierande projekt
* En arbetsplats där teamet och sammanhållning värderas högt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsledare kommer du att arbeta med att driva produktionen framåt och du kommer att fungera som en länk mellan platschefen och arbetsstyrkan.

Du kommer till exempel att:
* Leda och planera arbetet för din arbetsgrupp och se till att nå de mål du fått av platschefen
* Se till att arbetet utförs med hög kvalitet
* Säkerställa att projektet följer den tidsplan som är satt

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning från universitet eller högskola inom relevant område alternativt att du arbetat i en liknande roll i några år
* Har körkort B
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser det som positivt om du har både utbildning och erfarenhet inom arbetsledning eller projektledning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Som person är du:


* Strukturerad
* Uthållig
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå, men du kommer att arbeta runt om i Norr- och Västerbotten
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Produktionschef till Berggren & Bergman i Luleå

Ansök    Nov 14    Academic Work    Byggledare
Hos Berggren & Bergman hittar du en framgångsrik arbetsgivare och möjlighet att påverka. De kombinerar omväxlande arbetsuppgifter med god gemenskap samtidigt som de ställer stora krav på sina medarbetare. Uppskattar du varierande arbetsuppgifter och nya utmaningar? Sök i så fall redan idag då vi arbetar med löpande urval. OM TJÄNSTEN Berggren & Bergman har funnits i Norrbotten i 65 år. Redan från början har de med stolthet och glädje tagit sig an uppgift... Visa mer
Hos Berggren & Bergman hittar du en framgångsrik arbetsgivare och möjlighet att påverka. De kombinerar omväxlande arbetsuppgifter med god gemenskap samtidigt som de ställer stora krav på sina medarbetare. Uppskattar du varierande arbetsuppgifter och nya utmaningar? Sök i så fall redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Berggren & Bergman har funnits i Norrbotten i 65 år. Redan från början har de med stolthet och glädje tagit sig an uppgiften att vara bäst i klassen. Det innebär att de på allvar kan utmana branschens jättar på alla plan. De som jobbar här letar ständigt efter nya lösningar och belönas genom möjligheten att växa med varje uppgift. Berggren & Bergman är en del i Veidekkekoncernen, trots att de är en del i en stor koncern så är företaget väldigt familjärt och du kan alltid få din röst hörd.

Du erbjuds


* Ett utvecklande arbete inom Veidekkekoncernen
* Frihet under ansvar med tydligt uppsatta mål och förväntningar
* Firmabil


ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:


* Ansvar för tilldelade projekt omfattande utförande, riskhantering, budget, tid- och resursplanering, kundkontakter och övriga projektrelaterade uppgifter
* Ansvara för att projektets organisation avseende personal och övriga resurser är anpassade till projektets art och utförande
* Bedriva arbetet i enlighet med gällande lagar, förordningar, avtal och föreskrifter vilka berör hela projektet
* Ansvarar för upprättande och genomförande av kontroller gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö
* Se till att projektets produktion bedrivs efter upprättad projektplan.


Du kommer även genom kontinuerliga arbetsplatsmöten/ informationsmöten kommunicera och informera alla medarbetare om relevant information rörande projektet och regionens verksamhet.

VI SÖKER DIG SOM
* Har gymnasial utbildning helst inom bygg eller likvärdig teknisk utbildning.
* Har 2-5 års erfarenhet av arbetsledande roll, helst inom anläggningsbranschen.
* Innehar B-körkort då det är ett krav för att kunna ta sig mellan arbetsplatserna
* Talar och skriver obehindrad på svenska då det används både internt och externt

Meriterande om du:


* Har YTH utbildning inom anläggningsbranschen eller likvärdig utbildning
* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom anläggningsbraschen


Som person är du:


* Relationsskapande
* Självgående
* Strukterad
* Affärsmässig


Övrig information


* Start: 2020-01-01, eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå/Piteå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Berggren & Bergmans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Berggren & Bergman Här Visa mindre