Lediga jobb OnePartnerGroup Norr AB i Luleå

Se alla lediga jobb från OnePartnerGroup Norr AB i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Instrumenttekniker till Linde Gas i Luleå

Om företaget Linde är ett ledande industrigas- och teknikföretag med verksamhet i över 100 länder och cirka 80 000 medarbetare globalt. Våra produkter, tjänster och tekniska lösningar används i många branscher och tillämpningar, däribland inom kemi, papper massa-, livsmedels-, elektronik-, verkstads-, stålindustrin och inom hälso- och sjukvården. För konsumenter erbjuder vi gasol- och mineralvattenprodukter. Vår mission är att göra världen mer produktiv g... Visa mer
Om företaget
Linde är ett ledande industrigas- och teknikföretag med verksamhet i över 100 länder och cirka 80 000 medarbetare globalt. Våra produkter, tjänster och tekniska lösningar används i många branscher och tillämpningar, däribland inom kemi, papper massa-, livsmedels-, elektronik-, verkstads-, stålindustrin och inom hälso- och sjukvården. För konsumenter erbjuder vi gasol- och mineralvattenprodukter. Vår mission är att göra världen mer produktiv genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och hållbara och som bidrar till att bevara och skydda vår planet. Linde Norra Europa inkluderar de nordiska länderna och Baltikum med 1 600 anställda, 90 produktionsenheter och 400 000 gaskunder.
 
Om tjänsten
Är du en erfaren instrumenttekniker som söker en ny utmaning? Då kan du vara den vi söker till teamet i Luleå! Som instrumenttekniker på Linde Gas kommer du att arbeta utifrån luftgasfabriken i Luleå. Fabriken drivs av en grupp på fyra personer plus fabrikschefen. Arbetet är fritt och organisationen är platt, vilket gör det enkelt att komma med förslag och idéer. Du rapporterar till fabrikschefen på plats och har tillgång till en servicebil när du arbetar vid Luleåfabriken.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
Instrumentellt underhåll
Felsökning
Nyinstallation
Planera och genomföra service
Utrustningsinköp
Kontakter med leverantörer och entreprenörer

 
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är en erfaren instrumentare med utbildning i styr regler, automation, processteknik eller liknande. Du är självgående och kan arbetsleda dig själv, behärskar både svenska och engelska och har körkort för personbil. Goda datakunskaper är ett krav.
 
Viktigt för tjänsten är att du:
Är självgående och driven
Har erfarenhet av arbetet
Har en vilja att lära och utvecklas

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Övrigt
Linde Gas erbjuder dig:
Dagtidsarbete med jourveckor
En anställning på 100 %
Månadslön och möjlighet till bonus

Tjänsten är  placerad i Luleå. Arbete hemifrån är möjligt i viss utsträckning.

Sista ansökningsdag är 23 augusti 2024.

I denna rekrytering samarbetar Linde Gas AB med OnePartnerGroup och personlighetstester samt bakgrundskontroller är en del av vår rekryteringsprocess. Vi gör löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Peter Nilsson Sandlund, 070-549 94 82 / [email protected] eller Lena Jansson, 072-225 65 86 / [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Administratör till Havator i Luleå

Är du en driven och noggrann administratör som vill vara en del av en dynamisk och expansiv arbetsmiljö? Havator söker nu en administratör som kommer att vara en viktig kugge i vårt team och bidra till vår fortsatta framgång.   Om Havator Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricera... Visa mer
Är du en driven och noggrann administratör som vill vara en del av en dynamisk och expansiv arbetsmiljö? Havator söker nu en administratör som kommer att vara en viktig kugge i vårt team och bidra till vår fortsatta framgång.
 
Om Havator
Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och tunga transporter och utför själva tjänsten. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar.
 
Arbetsuppgifter
Som administratör på Havator kommer du att ha en central roll i norra regionen hos depåerna i Skellefteå, Boden, Luleå och Kiruna. Placeringsort är Luleå. Resor inom norra regionen ingår. Varierande arbetsuppgifter som inkluderar:
Fakturering
Administrera norra regionens verksamhet internt och externt.
Stöd och support till orderhantering
Support internt till affärssystemet
Hantera projektadministration

Upprätthålla kontakt med interna och externa kontakter.
 
Om dig
Vi söker dig som har:
Erfarenhet av administrativt arbete och meriterande om erfarenhet från liknande bransch.
God datorvana och erfarenhet av att arbeta med olika system.
Ett noggrant och strukturerat arbetssätt med förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.
God kommunikationsförmåga och är serviceinriktad.
Förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Körkort med lägsta behörighet B.
Kunna kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift.

Som person är du resultatorienterad, tar initiativ, håller hög servicenivå, gillar problemlösning och trivs i en föränderlig miljö. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer och har ett professionellt och trevligt bemötande.
 
Övrig information
II denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Havator. Vid frågor vänligen kontakta Lena Jansson [email protected] eller 072-225 65 86 alternativt Peter Nilsson Sandlund [email protected] eller 070-549 94 28. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 2024-08-11.

Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post. Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess. Visa mindre

Tillståndsspecialist till Geovista i Luleå

Ansök    Jun 28    OnePartnerGroup Norr AB    Geolog
Är du redo för ett utvecklande och roligt arbete?   GeoVista AB, ett växande och framgångsrikt företag, söker nu en Tillståndsspecialist till sitt kontor i Luleå.   Om Företaget: GeoVista är ett av Nordens ledande konsultföretag inom mineralprospektering, ingenjörsgeologi och tillståndshantering. Vi hanterar kundens utmaningar genom förstklassig service, problemlösning och proaktiva kunniga medarbetare. Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi våra kund... Visa mer
Är du redo för ett utvecklande och roligt arbete?
 
GeoVista AB, ett växande och framgångsrikt företag, söker nu en Tillståndsspecialist till sitt kontor i Luleå.
 
Om Företaget:
GeoVista är ett av Nordens ledande konsultföretag inom mineralprospektering, ingenjörsgeologi och tillståndshantering. Vi hanterar kundens utmaningar genom förstklassig service, problemlösning och proaktiva kunniga medarbetare. Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi våra kunder helhetslösningar med spetskompetens inom geofysik, geologi, mineralresurser, mineralprospektering, infrastruktur och därmed sammanhängande tillståndsfrågor. Vi spelar en viktig roll i sökandet efter morgondagens mineralfyndigheter som behövs för den gröna omställningen.
 
Om Tjänsten:
Som Tillståndsspecialist hos GeoVista kommer du serva våra kunder med rådgivning och hantering av olika typer av tillståndsfrågor enligt minerallagen, miljöbalken och andra parallellt gällande författningar. Du kommer att ingå i ett engagerat team där samarbete och hög kvalitet står i centrum.
 
Arbetsuppgifter:
Upprätta ansökningar och samrådsdokument enligt minerallagen och miljöbalken.
Upprätta och implementera styrdokument för olika typer av fältarbeten.
Delta i förhandlingar med fastighetsägare och andra sakägare
Upprätta ansökningar om markanvisningsförrättning och bearbetningskoncession enligt minerallagen.
Hantera ansökningar om täkttillstånd.
Strategiskt arbete med rådgivning till kunder.

 
Vem söker vi:
Vi söker dig som har minst fem års arbetslivserfarenhet av tillståndsfrågor med inriktning mot mark- och miljö. Du har möjlighet att jobba i en dynamisk miljö med kunder från hela världen och höga krav ställs på din kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.
 
Meriterande:
Utbildning inom juridik, geovetenskap, lantmäteri eller samhällsbyggnad.
Erfarenhet av Geografiska Informationssystem (GIS).
Erfarenhet av arbete med fastighetsrättsliga samt miljörättsliga och miljötekniska frågor.

 
Personliga egenskaper:
Förmåga att skapa förtroende hos kunder.
Förmåga att planera och göra prioriteringar i arbetet.
Ambition att utvecklas i din roll som tillståndsspecialist.
Problemlösning, kundfokus, anpassning, initiativtagande,  kommunikation och hög servicenivå är av särskild vikt för denna tjänst.  

 
Övrig information:
Tjänsten är på heltid.
Körkort är ett krav.
GeoVista erbjuder en spännande arbetsmiljö i ett team som värdesätter hög kvalitet och samarbetsförmåga.Sista ansökningsdag: Söndag 11 augusti 2024. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar GeoVista med OnePartnerGroup. För frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson Sandlund på 070-549 94 82 eller [email protected]. Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Applikationsspecialist

För att stödja vår snabba tillväxt söker Skyresponse en applikationsspecialist. Vi söker någon som vill växa tillsammans med oss och skapa framtidens larmhantering. Vi skapar trygghet för människor genom att säkerställa att larm och händelser åtgärdas effektivt och av rätt person genom vår molntjänst för larmhantering. Skyresponse har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader. Skyresponse säker... Visa mer
För att stödja vår snabba tillväxt söker Skyresponse en applikationsspecialist. Vi söker någon som vill växa tillsammans med oss och skapa framtidens larmhantering.

Vi skapar trygghet för människor genom att säkerställa att larm och händelser åtgärdas effektivt och av rätt person genom vår molntjänst för larmhantering. Skyresponse har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader.
Skyresponse säkerställer under högsta möjliga tillgänglighet att åtgärder alltid når rätt personer, maskiner eller system genom en konfigurerbar larmregelmotor. Alla tjänster är molnbaserade, fullt skalbara och globalt tillgängliga. Via våra öppna APIer tillåter vi våra partners att snabbt integrera nya enheter för larm, utbyta information och data till andra plattformar. Via vårt ekosystem möjliggör vi för partners att enklare bygga egna tjänster.

Lösningen är den snabbast växande plattformen i Norden för trygghetslarm och bolaget har börjat sin internationella tillväxtresa. Skyresponse arbetar just nu med mer än 15 kanalpartners i 9 länder och har cirka 700 företag och organisationer som använder företagets tjänster vilket genererar mer än 14 miljoner larm och händelser varje månad runt om i Europa.
Våra kontor i Sverige är belägna i Stockholm och Luleå, vi har även kontor i Ukraina och Storbritannien.
 
Om tjänsten:
Som applikationsspecialist hos Skyresponse kommer du att vara en viktig medlem i Customer Success teamet. Teamet som tar hand om våra större kunder från att vi tar dem ombord i vår plattform och många år framåt. Tillsammans hjälper vi våra kunder att nyttja vår lösning på bästa sätt samt utveckla nya lösningar utifrån konfigurationer och integrationer med andra system och enheter. Det vi nu önskar din hjälp med är ytterligare teknisk expertis inom integration mellan vår plattform och andras plattformar och enheter. Vi behöver även hjälp med att anpassa och vidareutveckla våra lösningar utifrån våra kunders behov. Fokus är att kunna använda vår plattform på många marknader och för en mängd olika tjänster.

Eftersom du tillhör Customer Success teamet kommer du ha regelbunden kundkontakt, där du ger rådgivning och teknisk support och ibland löser komplexa utmaningar genom att analysera systemloggar och databaser. Du anstränger dig för att leverera de bästa lösningarna genom att förstå de tekniska förutsättningarna och kunders behov. Du kommer även att arbeta med att vidareutveckla och förbättra vår molnplattform och tillhörande tjänster.
Denna roll kräver teknisk kompetens kombinerat med utmärkt kommunikationsförmåga och en ständig vilja att lära och utvecklas. Som länk mellan teknik och kunder kommer ditt arbete att ha direkt påverkan på våra kunders framgång och tillfredsställelse.
 
Vem är du?
Du är en driven person som trivs med våra kunder
Du har en uppfinningsrik inställning och är skicklig på att anpassa lösningar för att möta kundens behov.
Du har förmågan att självständigt och effektivt hantera och analysera komplexa problemställningar.

 
Kvalifikationer:
Förmåga att navigera och analysera i molntelefoni och molnbaserade databasplattformar.
Gedigen kompetens i Python och skriptprogrammering.
Erfarenhet av systemintegrationer och att arbeta kodnära.

 
Skyresponse erbjuder:
En central roll i ett innovativt och snabbväxande teknikföretag.
Möjlighet att arbeta med spännande teknik i framkanten av digital transformation.
Arbeta med kunder runt om i Europa
Att genom modern teknik skapa en tryggare värld för människor

 
Är du redo att ta nästa steg i din karriär?
Sista ansökningsdag: Måndag 3 juni 2024. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Kontor: Luleå/Hybrid lösning med möjlighet att arbeta hemifrån
För din information: I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start kommer att vara anställd av Skyresponse. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson Sandlund ( 070-549 94 82 eller [email protected]) eller Lena Jansson ( 072-225 65 86 eller [email protected] ) om du har frågor. Visa mindre

Office Manager/affärskonsult till Navcite i Luleå

Vill du vara en del av Navcites tillväxt? Vill du använda din kompetens inom ledarskap och administration för att verkligen göra skillnad? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Navcite är ledande inom affärslösningar och deras passion är att förenkla och förbättra deras kunders vardag med hjälp av sina affärssystem. Just nu är Navcite på en spännande tillväxtresa och söker en Office Manager som är redo att anta utmaningen och bli en del av ett innova... Visa mer
Vill du vara en del av Navcites tillväxt? Vill du använda din kompetens inom ledarskap och administration för att verkligen göra skillnad? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!
Navcite är ledande inom affärslösningar och deras passion är att förenkla och förbättra deras kunders vardag med hjälp av sina affärssystem. Just nu är Navcite på en spännande tillväxtresa och söker en Office Manager som är redo att anta utmaningen och bli en del av ett innovativt team.
 
Varför du ska välja Navcite:
Navcite driver utvecklingen: De är stolta över att vara i framkant när det gäller affärslösningar. Här får du chansen att vara en del av en organisation som ständigt strävar efter att förändra och förbättra.
Ditt arbete gör skillnad: Som Office Manager hos Navcite kommer du att ha en central roll i att säkerställa trivsel och lönsamhet på kontoret i Luleå. Ditt arbete kommer att påverka både personalens välbefinnande och företagets framgång.
Oändliga möjligheter: Navcite är mitt i en tillväxtfas, och din potential är obegränsad. Utmana dig själv och utvecklas tillsammans med företaget när de fortsätter att växa.
Kultur: Företagskulturen präglas av positivitet och samarbete. Navcite vet att varje medarbetare är viktig, och värnar om att ha kul tillsammans.

 
Dina ansvarsområden:
I rollen som Office Manager för Luleåkontoret kommer du att ha personalansvar som innebär rekrytering, onboarding, debiteringsuppföljning, arbetsmiljöfrågor, kompensationsfrågor samt att leda och fördela arbete. Genom att lära känna våra konsulter kan du hjälpa till att hitta lämpliga uppdrag och fördela arbete vid över- och underbeläggning. Navcite har central HR-funktion som stödjer dig, och ett mentorprogram där varje anställd har en mentor som hanterar individuell utveckling. Projektledarna tar de dagliga frågorna med konsulter i projekt, vilket gör att personalansvaret inte är lika omfattande som i en traditionell organisation.
Du kommer att ha budget- och resultatansvar, vilket innebär att sätta budget i förhållande till tillväxtplaner, rekrytera i takt med behov och säkerställa att intäkter och kostnader följer plan.  Vidare kommer du att delta i ledningsforum, inklusive resurs kapacitets planering på koncernövergripande nivå och ledningsmöten för Navcite Luleå. I rollen ingår även kontorsadministration, där du hanterar leverantörsfakturor, inköp, försäkringar och telefonabonnemang. Dessutom kommer du att vara Navcite Luleås representant vid externa event såsom kundmöten och rekryteringsevent.
 
Dina kvalifikationer:
För att trivas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av konsultbranschen. Du bör ha ett intresse för ledarskap och gilla att arbeta med människor. Din förmåga att förstå och hantera affärsprocesser är viktig för att kunna sätta och följa upp budgetar samt driva verksamheten framåt. I en dynamisk miljö som vår är det viktigt att du kan anpassa dig till förändrade förutsättningar och behov, både för företaget och våra konsulter.
God planeringsförmåga hjälper dig att hålla koll på rekryteringsbehov, budgetuppföljning och att säkerställa att allt praktiskt kring kontoret fungerar smidigt. Genom att bygga starka relationer med konsulter, kollegor och kunder kan du bidra till en trivsam arbetsmiljö och framgångsrika samarbeten. Du kommer att arbeta nära både lokala och centrala team, varför en stark samarbetsförmåga är avgörande. Tydlig och effektiv kommunikation är nyckeln till att hantera personalansvar, leda möten och representera Navcite på ett professionellt sätt.
Rollen som Office Manager är på cirka 50% och resterande tid upp till en heltidstjänst kombineras med andra roller som till exempel Projektledare, Säljare eller Affärskonsult. Det innebär att du även behöver arbeta nära Navcites kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar inom ekonomi/logistik och affärsprocesser. Jobbet kan även innebära att utbilda och stödja dem i att använda och optimera affärssystemen Infor M3 och Microsoft 365 Business Central. Du kommer även att vara en strategisk rådgivare som hjälper kunderna att identifiera möjliga förbättringar i deras verksamheter. Vidare kommer du att bygga långsiktiga relationer och samarbeta med olika team och intressenter.
Ta chansen att vara med på resan uppåt och framåt och att använda din kompetens för att göra verklig skillnad. Välkommen till Navcite där vardagen präglas av innovation, tillväxt och möjligheter!
 
Övrig information:
Sista ansökningsdag är 14 juni 2024. Löpande intervjuer och antagningar kan ske innan sista ansökningsdag, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Navcite med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Navcite. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vi gör löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Peter Nilsson Sandlund, 070-549 94 82 / [email protected] eller Lena Jansson, 072-225 65 86 / [email protected] Visa mindre

Projektledare

Är du en erfaren projektledare och vill vara en del av den utveckling som sker i norra Sverige just nu? Havator söker nu en projektledare med ansvar över stora projekt såsom H2 Green Steel och Northvolt.   Om Havator Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi ä... Visa mer
Är du en erfaren projektledare och vill vara en del av den utveckling som sker i norra Sverige just nu? Havator söker nu en projektledare med ansvar över stora projekt såsom H2 Green Steel och Northvolt.
 
Om Havator
Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och tunga transporter och utför själva tjänsten. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar.
 
Arbetsuppgifter
Planering, genomförande och uppföljning av projekt
Kalkyler och planering
Kundkontakter
Tjänsten innebär resor då projekten är spridda över Norr- och Västerbotten.
 
Om dig
Vi söker dig som har kunnande och erfarenhet av projektledning inom samma, eller liknande bransch.
Du är van vid att arbeta med dator och olika system. Som person är du självständig, ansvarstagande, kostnadsorienterad och strukturerad.
Du är även kund- och serviceorienterad, flexibel och effektiv. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att ställa om din planering med kort varsel.

Du kommer att ha kontakt med många olika människor och därför är det viktigt att du är lagspelare, bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta med kunder, leverantörer och interna kontakter.
Arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig väl muntligt och skriftligt så väl på svenska som på engelska.
Du måste ha körkort med lägsta behörighet B.
 
Anställningen är en tillsvidareanställning. Anställningsort är flexibel inom Havator region Norr (Skellefteå till Kiruna) och du rapporterar till regionchefen.
Vi eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor och män med olika erfarenheter och bakgrund.
 
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Havator. Vid frågor vänligen kontakta Lena Jansson, [email protected] eller 072-225 65 86 alternativt Susanne Lohman på [email protected] eller 072-224 77 55. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2024-06-16. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompentensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess.
Vi ser fram mot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Applikationsspecialist

För att stödja vår snabba tillväxt söker Skyresponse en applikationsspecialist. Vi söker någon som vill växa tillsammans med oss och skapa framtidens larmhantering. Vi skapar trygghet för människor genom att säkerställa att larm och händelser åtgärdas effektivt och av rätt person genom vår molntjänst för larmhantering. Skyresponse har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader. Skyresponse säker... Visa mer
För att stödja vår snabba tillväxt söker Skyresponse en applikationsspecialist. Vi söker någon som vill växa tillsammans med oss och skapa framtidens larmhantering.

Vi skapar trygghet för människor genom att säkerställa att larm och händelser åtgärdas effektivt och av rätt person genom vår molntjänst för larmhantering. Skyresponse har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader.
Skyresponse säkerställer under högsta möjliga tillgänglighet att åtgärder alltid når rätt personer, maskiner eller system genom en konfigurerbar larmregelmotor. Alla tjänster är molnbaserade, fullt skalbara och globalt tillgängliga. Via våra öppna APIer tillåter vi våra partners att snabbt integrera nya enheter för larm, utbyta information och data till andra plattformar. Via vårt ekosystem möjliggör vi för partners att enklare bygga egna tjänster.

Lösningen är den snabbast växande plattformen i Norden för trygghetslarm och bolaget har börjat sin internationella tillväxtresa. Skyresponse arbetar just nu med mer än 15 kanalpartners i 9 länder och har cirka 700 företag och organisationer som använder företagets tjänster vilket genererar mer än 14 miljoner larm och händelser varje månad runt om i Europa.
Våra kontor i Sverige är belägna i Stockholm och Luleå, vi har även kontor i Ukraina och Storbritannien.
 
Om tjänsten:
Som applikationsspecialist hos Skyresponse kommer du att vara en viktig medlem i Customer Success teamet. Teamet som tar hand om våra större kunder från att vi tar dem ombord i vår plattform och många år framåt. Tillsammans hjälper vi våra kunder att nyttja vår lösning på bästa sätt samt utveckla nya lösningar utifrån konfigurationer och integrationer med andra system och enheter. Det vi nu önskar din hjälp med är ytterligare teknisk expertis inom integration mellan vår plattform och andras plattformar och enheter. Vi behöver även hjälp med att anpassa och vidareutveckla våra lösningar utifrån våra kunders behov. Fokus är att kunna använda vår plattform på många marknader och för en mängd olika tjänster.

Eftersom du tillhör Customer Success teamet kommer du ha regelbunden kundkontakt, där du ger rådgivning och teknisk support och ibland löser komplexa utmaningar genom att analysera systemloggar och databaser. Du anstränger dig för att leverera de bästa lösningarna genom att förstå de tekniska förutsättningarna och kunders behov. Du kommer även att arbeta med att vidareutveckla och förbättra vår molnplattform och tillhörande tjänster.
Denna roll kräver teknisk kompetens kombinerat med utmärkt kommunikationsförmåga och en ständig vilja att lära och utvecklas. Som länk mellan teknik och kunder kommer ditt arbete att ha direkt påverkan på våra kunders framgång och tillfredsställelse.
 
Vem är du?
Du är en driven person som trivs med våra kunder
Du har en uppfinningsrik inställning och är skicklig på att anpassa lösningar för att möta kundens behov.
Du har förmågan att självständigt och effektivt hantera och analysera komplexa problemställningar.

 
Kvalifikationer:
Förmåga att navigera och analysera i molntelefoni och molnbaserade databasplattformar.
Gedigen kompetens i Python och skriptprogrammering.
Erfarenhet av systemintegrationer och att arbeta kodnära.

 
Skyresponse erbjuder:
En central roll i ett innovativt och snabbväxande teknikföretag.
Möjlighet att arbeta med spännande teknik i framkanten av digital transformation.
Arbeta med kunder runt om i Europa
Att genom modern teknik skapa en tryggare värld för människor

 
Är du redo att ta nästa steg i din karriär?
Sista ansökningsdag: Måndag 3 juni 2024. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Kontor: Luleå/Hybrid lösning med möjlighet att arbeta hemifrån
För din information: I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start kommer att vara anställd av Skyresponse. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson Sandlund ( 070-549 94 82 eller [email protected]) eller Lena Jansson ( 072-225 65 86 eller [email protected] ) om du har frågor. Visa mindre

Vi söker CE-chaufför till kund i Luleå

Om jobbet För kunds räkning söker vi nu en CE- chaufför. Arbetstiderna kan variera beroende på vilken körning du blir tilldelad, men i huvudsak förlagd till dagtid under vardagar. Som chaufför är du viktig medarbetare och ansiktet utåt, därför ställer vi höga krav på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Du möter dagligen kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan.   Vem är du? Vi söker dig som ... Visa mer
Om jobbet
För kunds räkning söker vi nu en CE- chaufför. Arbetstiderna kan variera beroende på vilken körning du blir tilldelad, men i huvudsak förlagd till dagtid under vardagar. Som chaufför är du viktig medarbetare och ansiktet utåt, därför ställer vi höga krav på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Du möter dagligen kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan.
 
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Arbetet kan innebära högt tempo och vi söker dig som trivs när det händer grejer. Arbetet som CE-chaufför kan vara fysiskt krävande så du behöver trivas med den typen av uppgifter. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
Körkort behörighet CE
Giltigt YKB samt giltigt digitalt färdskrivarkort
Full ADR 
Truck kort
C2 kort
3 års erfarenhet
Behärskar svenska i tal och skrift

 
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Du kommer att vara anställd hos OnePartnerGroup initialt med ambitionen att bli tillsvidareanställd hos vår kund.
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider, främst dagtid. Lön enligt kollektivavtal.
 
Övrig information
Sista ansökningsdag är 2024-06-20, urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.  Ansök via www.onepartnergroup.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
 
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Redovisningsansvarig till Havator

Vill du använda din kompetens och bidra till kvalitetssäkring och utveckling i ett av de största privatägda företagen i norr? Havator AB söker nu en driven och erfaren redovisningsansvarig som är redo att verka i en intressant internationell miljö.   Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. De arbetar aktivt för att leverera den bästa servicen i branschen och deras största kunder finns inom industri, byggsektorn och infr... Visa mer
Vill du använda din kompetens och bidra till kvalitetssäkring och utveckling i ett av de största privatägda företagen i norr? Havator AB söker nu en driven och erfaren redovisningsansvarig som är redo att verka i en intressant internationell miljö.
 
Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. De arbetar aktivt för att leverera den bästa servicen i branschen och deras största kunder finns inom industri, byggsektorn och infrastrukturprojekt. De har också ett antal mindre kunder via de lokala depånätverken.

Företaget verkar idag i Sverige, Finland, Norge och de baltiska länderna och har över 30 lokala enheter. Koncernen omsätter 1 miljard svenska kronor och antalet medarbetare är omkring 460. I norr, där tjänsten är placerad, arbetar idag 10-12 personer med ansvar för bland annat ekonomi, IT och HR-frågor. 
 
Om tjänsten
Som redovisningsansvarig är din viktigaste uppgift att kvalitetssäkra redovisningen i bolaget och stötta organisationen i olika redovisningsfrågor. Du ska kunna förstå, följa och hantera hela redovisningsprocessen likväl som administrera koncernavstämningar och fasta månatliga rapporteringar. Inom organisationen finns stödfunktioner som sköter löpande fakturering. löner och leverantörsreskontra och rapporterande chef finns i Haparanda. Du kommer således inte vara ensam men däremot bära ett stort ansvar. För att lyckas behöver du ta ditt arbete och din prestation på allvar. 
 
Den person vi söker
Har gedigen kunskap inom redovisning och utmärkt förmåga till struktur, effektivitet och noggrannhet. Då Havator är en koncern i utveckling behöver du vara både flexibel och drivande i att hitta nya lösningar för att standardisera och effektivisera processer. Vi söker dig som är trygg i din kompetens och utifrån den vågar ifrågasätta gamla strukturer och hjälper till att bygga nya. Genom dina kunskaper bidrar du till att både organisation och medarbetare levererar hög kvalitet och goda resultat. Du behöver ha kompetens och kapacitet att hantera den komplexitet som arbetet inom en stor koncern innebär med exempelvis flera kostnadsställen, många affärsområden, stora fordonsparker och olika valutor.
 
För tjänsten behövs viss erfarenhet/kunskap inom 
Avstämning balanskonton och lån
Löpande bokföring och redovisning
Inkommande och utgående betalningar
Uppföljning och kontroll av socialavgifter, FORA, löneskatt och liknande
Momsdeklarationer
Preliminärskatt
Månads- och årsbokslut
Omvärdering av valutor
Bolagsdeklarationer
Anläggningsregister och avskrivningar
Extern samverkan med bl.a. vår revisionsbyrå, skatteverket och andra intressenter
Externstyrning enligt legala krav samt efterlevnad av interna regelverk och rutiner

 
Därutöver måste du
Ha erfarenhet av arbetet och rapporteringsstrukturen inom stora bolag.
Ha förståelse för hela redovisningsprocessen och koncernavstämningar.
Kunna arbeta obehindrat på både svenska och engelska.
Ha eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet där du fått med dig väsentlig förståelse för krav och regelverk inom redovisning.

 
Det är meriterande om du
Har språkkunskaper utöver svenska och engelska.
Är auktoriserad redovisningskonsult eller har motsvarande certifiering/auktorisering.
Har erfarenhet från arbete i en internationell miljö.

????
Övrig information
Tjänsten är i första hand placerad i Haparanda/Luleå men andra orter kan diskuteras. Arbete hemifrån är möjligt i viss utsträckning.

Sista ansökningsdag är 27 maj 2024.

I denna rekrytering samarbetar Havator AB med OnePartnerGroup och personlighetstester och bakgrundskontroller är en del av vår rekryteringsprocess. Vi gör löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Peter Nilsson Sandlund, 070-549 94 82 / [email protected] eller Lena Jansson, 072-225 65 86 / [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Cloud Engineer

Är du en skicklig Cloud engineer med erfarenhet inom molnteknik och infrastruktur? Vill du vara en del av ett ledande företag där du får möjlighet att forma framtidens teknik? Skyresponse söker nu en engagerad specialist som kan bidra till vår fortsatta tillväxt och innovation.   Vi skapar trygghet för människor genom att säkerställa att larm och händelser åtgärdas effektivt och av rätt person genom vår molntjänst för larmhantering. Skyresponse har ett led... Visa mer
Är du en skicklig Cloud engineer med erfarenhet inom molnteknik och infrastruktur? Vill du vara en del av ett ledande företag där du får möjlighet att forma framtidens teknik? Skyresponse söker nu en engagerad specialist som kan bidra till vår fortsatta tillväxt och innovation.
 
Vi skapar trygghet för människor genom att säkerställa att larm och händelser åtgärdas effektivt och av rätt person genom vår molntjänst för larmhantering. Skyresponse har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader.
Skyresponse säkerställer under högsta möjliga tillgänglighet att åtgärder alltid når rätt personer, maskiner eller system genom en konfigurerbar larmregelmotor. Alla tjänster är molnbaserade, fullt skalbara och globalt tillgängliga. Via våra öppna APIer tillåter vi våra partners att snabbt integrera nya enheter för larm, utbyta information och data till andra plattformar. Via vårt ekosystem möjliggör vi för partners att enklare bygga egna tjänster.

Lösningen är den snabbast växande plattformen i Norden för trygghetslarm och bolaget har börjat sin internationella tillväxtresa. Skyresponse arbetar just nu med mer än 15 kanalpartners i 9 länder och har cirka 700 företag och organisationer som använder företagets tjänster vilket genererar mer än 14 miljoner larm och händelser varje månad runt om i Europa. Våra kontor i Sverige är belägna i Stockholm och Luleå, vi har även kontor i Ukraina och Storbritannien.
 
Om rollen:
Som Cloud engineer hos Skyresponse kommer du att spela en central roll i utvecklingen och optimeringen av vår molnbaserade larmhanteringsplattform med fokus på infrastrukturen. Du kommer att arbeta nära både vårt utvecklingsteam och vår operationsansvariga för att säkerställa att vår plattform inte bara är stabil utan också optimalt anpassad för framtida tillväxt och innovationer.
 
Vem är du?
Erfarenhet av att ha arbetat med molnlösningar
Goda kunskaper inom molnbaserad infrastruktur exempelvis databaser, servrar, monitorering, loggning och nätverk
Du är en problemlösare som trivs i en dynamisk miljö och som drivs av att hitta effektiva lösningar på komplexa problem.

 
Kvalifikationer:
Du har erfarenhet av liknande roller, exempelvis som IT-tekniker eller cloud engineer.
Du har eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
Tillsammans med våra utvecklare hitta nya effektiva och säkra sätt att driftsätta våra tjänster inom AWS
Arbeta med säkerheten för vår infrastruktur
Implementering och förvaltning av molninfrastruktur inom AWS
Aktivt deltagande i projekt för att förbättra och utveckla långsiktiga lösningar för plattformens drift och övervakning.
Hålla koll på kostnader för infrastrukturen och optimera dessa


Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med databaslösningar såsom MY, där du optimerar och underhåller system för högsta möjliga prestanda.
 
Vad erbjuder vi?
Skyresponse är ett företag i framkant när det gäller molnbaserad teknologi och säkerhetssystem. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du som Cloud engineer får stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Rollen utgår från Luleå, du kommer ha möjlighet att jobba med moderna lösningar i AWS miljön och kunna fokusera på de delar du vill utvecklas inom.
Är du redo att ta nästa steg i din karriär?

Sista ansökningsdag: Måndag 3 juni 2024. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För din information: I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start kommer att vara anställd av Skyresponse. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson Sandlund ( 070-549 94 82 eller [email protected]) eller Lena Jansson ( 072-225 65 86 eller [email protected] ) om du har Visa mindre

Junior utvecklare

För att stödja vår snabba tillväxt söker Skyresponse en junior systemutvecklare. Vi söker någon som vill växa tillsammans med oss och skapa framtidens larmhantering.  Vi skapar trygghet för människor genom att säkerställa att larm och händelser åtgärdas effektivt och av rätt person genom vår molntjänst för larmhantering. Skyresponse har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader. Skyresponse säke... Visa mer
För att stödja vår snabba tillväxt söker Skyresponse en junior systemutvecklare. Vi söker någon som vill växa tillsammans med oss och skapa framtidens larmhantering.
 Vi skapar trygghet för människor genom att säkerställa att larm och händelser åtgärdas effektivt och av rätt person genom vår molntjänst för larmhantering. Skyresponse har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader.
Skyresponse säkerställer under högsta möjliga tillgänglighet att åtgärder alltid når rätt personer, maskiner eller system genom en konfigurerbar larmregelmotor. Alla tjänster är molnbaserade, fullt skalbara och globalt tillgängliga. Via våra öppna APIer tillåter vi våra partners att snabbt integrera nya enheter för larm, utbyta information och data till andra plattformar. Via vårt ekosystem möjliggör vi för partners att enklare bygga egna tjänster.

Lösningen är den snabbast växande plattformen i Norden för trygghetslarm och bolaget har börjat sin internationella tillväxtresa. Skyresponse arbetar just nu med mer än 15 kanalpartners i 9 länder och har cirka 700 företag och organisationer som använder företagets tjänster vilket genererar mer än 14 miljoner larm och händelser varje månad runt om i Europa.
Våra kontor i Sverige är belägna i Stockholm och Luleå, vi har även kontor i Ukraina och Storbritannien.
 
Om tjänsten
Rollen utgår från Luleå, vi jobbar i DevOps team och du kommer att ha möjligheten att arbeta med API utveckling, integrationer, larmhantering och frontend. Alla tjänster är molnbaserade i AWS, fullt skalbara och globalt tillgängliga. Du får möjlighet att jobba med nya, moderna och varierande tekniker. Det finns stor möjlighet att själv påverka vad du vill arbeta med och utvecklas inom. Vi släpper löpande ny funktionalitet i våra olika systemdelar där vi arbetar agilt. Du kommer få en mentor som du jobbar nära med för att komma in i arbetet och få bästa möjliga start.
 
Den person vi söker bör:
Vara motiverad och entusiastisk över att arbeta i ett produktbolag
Kunna jobba självständigt och i team
Vara analytisk och gillar problemlösning

 
Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet av programmering
Eftergymnasial utbildning inom relevant område
Behärska engelska obehindrat

Meriterande är om du har viss tidigare erfarenhet av molnlösningar  
 
Verktyg och språk som används:
C#, Python,
Javascript/Typescript
Git, Jira, Confluence, Bitbucket
AWS

 
Vi erbjuder dig:
Möjlighet att arbeta med spännande teknik i framkanten av digital transformation.
Att genom modern teknik skapa en tryggare värld för människor
Att jobba med den senaste tekniken och ständigt utvecklas


Sista ansökningsdag: Måndag 3 juni 2024. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Vill du växa med oss? Vi ser fram emot att höra från dig!

För din information: I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start kommer att vara anställd av Skyresponse. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson Sandlund ( 070-549 94 82 eller [email protected]) eller Lena Jansson ( 072-225 65 86 eller [email protected] ) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Utvecklare

För att stödja vår snabba tillväxt söker Skyresponse en systemutvecklare. Vi söker någon som vill växa tillsammans med oss och skapa framtidens larmhantering.  Vi skapar trygghet för människor genom att säkerställa att larm och händelser åtgärdas effektivt och av rätt person genom vår molntjänst för larmhantering. Skyresponse har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader. Skyresponse säkerställe... Visa mer
För att stödja vår snabba tillväxt söker Skyresponse en systemutvecklare. Vi söker någon som vill växa tillsammans med oss och skapa framtidens larmhantering.
 Vi skapar trygghet för människor genom att säkerställa att larm och händelser åtgärdas effektivt och av rätt person genom vår molntjänst för larmhantering. Skyresponse har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader.
Skyresponse säkerställer under högsta möjliga tillgänglighet att åtgärder alltid når rätt personer, maskiner eller system genom en konfigurerbar larmregelmotor. Alla tjänster är molnbaserade, fullt skalbara och globalt tillgängliga. Via våra öppna API:er tillåter vi våra partners att snabbt integrera nya enheter för larm, utbyta information och data till andra plattformar. Via vårt ekosystem möjliggör vi för partners att enklare bygga egna tjänster.

Lösningen är den snabbast växande plattformen i Norden för trygghetslarm och bolaget har börjat sin internationella tillväxtresa. Skyresponse arbetar just nu med mer än 15 kanalpartners i 9 länder och har cirka 700 företag och organisationer som använder företagets tjänster vilket genererar mer än 14 miljoner larm och händelser varje månad runt om i Europa.
Våra kontor i Sverige är belägna i Stockholm och Luleå, vi har även kontor i Ukraina och Storbritannien.
 
Om tjänsten:
Rollen utgår från Luleå, vi jobbar i DevOps team och du kommer att ha möjligheten att arbeta med API utveckling, integrationer, larmhantering och frontend. Alla tjänster är molnbaserade i AWS, fullt skalbara och globalt tillgängliga. Du får möjlighet att jobba med nya, moderna och varierande tekniker. Det finns stor möjlighet att själv påverka vad du vill arbeta med och utvecklas inom. Vi släpper löpande ny funktionalitet i våra olika systemdelar där vi arbetar agilt.
 
Den person vi söker bör:
Vara motiverad och entusiastisk över att arbeta i ett produktbolag
Kunna jobba självständigt och i team
Vara analytisk och gillar problemlösning

 
Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet av programmering i C#, C++, Java
Eftergymnasial utbildning inom relevant område
Behärska engelska flytande

 
Det är en bonus om du har:
Tidigare erfarenhet av molnlösningar
Tidigare erfarenhet av att ha jobbat i produktbolag
Tidigare erfarenhet av Infrastructure as Code(IAC)
Tidigare erfarenhet av CI/CD implementationer

 
Verktyg och språk som används:
C#, Python,
Javascript/Typescript
Git, Jira, Confluence, Bitbucket
AWS

 
Vi erbjuder dig:
Möjlighet att arbeta med spännande teknik i framkanten av digital transformation.
Att genom modern teknik skapa en tryggare värld för människor
Att jobba med senaste tekniken och ständigt utvecklas


Sista ansökningsdag: Måndag 3 juni 2024. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Vill du växa med oss? Vi ser fram emot att höra från dig!

För din information: I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start kommer att vara anställd av Skyresponse. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson Sandlund ( 070-549 94 82 eller [email protected]) eller Lena Jansson ( 072-225 65 86 eller [email protected] ) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Navcite söker affärskonsult inom controlling

Vill du vara en del av Navcites tillväxt? Vill du använda din kompetens inom ekonomi för att verkligen göra skillnad? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Navcite är ledande inom affärslösningar och deras passion är att förenkla och förbättra deras kunders vardag med hjälp av sina affärssystem. Just nu är Navcite på en spännande tillväxtresa, och söker en affärskonsult inom ekonomi som är redo att anta utmaningen och bli en del av ett innovativt tea... Visa mer
Vill du vara en del av Navcites tillväxt? Vill du använda din kompetens inom ekonomi för att verkligen göra skillnad? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!
Navcite är ledande inom affärslösningar och deras passion är att förenkla och förbättra deras kunders vardag med hjälp av sina affärssystem. Just nu är Navcite på en spännande tillväxtresa, och söker en affärskonsult inom ekonomi som är redo att anta utmaningen och bli en del av ett innovativt team.
 
 
Varför du ska välja Navcite:
Navcite driver utvecklingen: De är stolta över att vara i framkant när det gäller affärslösningar för ekonomiprocesser. Här får du chansen att vara en del av en organisation som ständigt strävar efter att förändra och förbättra.
Ditt arbete gör skillnad: Som affärskonsult hos Navcite är du den som hjälper företag att optimera och förenkla sina processer. Varje dag du arbetar gör du verklig skillnad för deras kunder.
Oändliga möjligheter: Navcite är mitt i en tillväxtfas, och din potential är obegränsad. Utmana dig själv och utvecklas tillsammans med företaget när de fortsätter att växa.
Kultur: Företagskulturen präglas av positivitet och samarbete. Navcite vet att varje medarbetare är viktig, och värnar om att ha kul tillsammans.

 
Dina ansvarsområden:
Din huvudsakliga uppgift är att arbeta nära Navcites kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar inom ekonomi och affärsprocesser, samt utbilda och stödja dem i att använda och optimera affärssystemen Infor M3 och Microsoft 365 Business Central. Du kommer även att vara en strategisk rådgivare som hjälper kunderna att identifiera möjliga förbättringar i deras verksamheter. Vidare kommer du att bygga långsiktiga relationer och samarbeta med olika team och intressenter. 
Dina kvalifikationer:
För att trivas i den här rollen bör du ha några års erfarenhet av att arbeta med ekonomiprocesser. Erfarenhet av arbete med affärssystem är meriterande och om du har erfarenhet av Infor M3 och Microsoft 365 Business Central är det positivt. Du bör ha ett starkt kundfokus och en passion för att hjälpa kunder att nå sina mål. En proaktiv inställning och ett starkt engagemang är viktiga egenskaper. Du har också god kommunikationsförmåga för att tydliggöra komplexa lösningar för Navcites kunder.

Ta chansen att vara med på resan uppåt och framåt och att använda din kompetens för att göra verklig skillnad. Välkommen till Navcite där vardagen präglas av innovation, tillväxt och möjligheter!
 
 
 
 
Övrig information:
I denna rekrytering samarbetar Navcite med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Navcite. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vi gör löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Peter Nilsson Sandlund, 070-549 94 82 / [email protected] eller Lena Jansson, 072-225 65 86 / [email protected] Visa mindre

Navcite söker expert inom logistik

Bli en del av Navcites innovativa team i Luleå och gör skillnad på riktigt för deras kunder. Nu söker vi en affärskonsult inom Supply Chain som vill bli en viktig del i deras tillväxtresa. Navcite är ledande inom affärslösningar och deras passion är att förenkla och förbättra deras kunders vardag med hjälp av sina affärssystem. Just nu är de på en spännande tillväxtresa, och behöver en affärskonsult inom Supply Chain som är redo att anta utmaningen och va... Visa mer
Bli en del av Navcites innovativa team i Luleå och gör skillnad på riktigt för deras kunder. Nu söker vi en affärskonsult inom Supply Chain som vill bli en viktig del i deras tillväxtresa.

Navcite är ledande inom affärslösningar och deras passion är att förenkla och förbättra deras kunders vardag med hjälp av sina affärssystem. Just nu är de på en spännande tillväxtresa, och behöver en affärskonsult inom Supply Chain som är redo att anta utmaningen och vara en del av ett innovativt team.
 
Varför du ska välja Navcite:
De driver utvecklingen: De är stolta över att vara i framkant när det gäller affärslösningar för order- och logistikprocesser. Här får du chansen att vara en del av en organisation som ständigt strävar efter att förändra och förbättra branschen.
Ditt arbete gör skillnad: Som affärskonsult är du den som hjälper företag att optimera och förenkla sina processer. Varje dag du arbetar hos Navcite gör du verklig skillnad för kunderna.
Oändliga möjligheter: Navcite är mitt i en tillväxtfas, och din potential är obegränsad. Utmana dig själv och utvecklas tillsammans med företaget när de fortsätter att växa.
Kultur: Företagskulturen präglas av positivitet och samarbete. Navcite vet att varje medarbetare är viktig, och ser till att ha kul tillsammans på vägen till framgång.

 
Dina ansvarsområden:
Som affärskonsult inom order- och logistik kommer du att ta en ledande roll i att förstå och optimera allt från inköpsprocesser till tillverkningsordrar och godsmottagning för Navcites kunder. Du kommer att vara deras strategiska rådgivare och din kompetens kommer att användas för att få deras verksamheter att nå framgång. Vidare kommer du att bygga långsiktiga relationer och samarbeta med olika team och intressenter. 
Dina kvalifikationer:
För att trivas i den här rollen bör du ha några års erfarenhet av att arbeta med order- och logistikprocesser. Kanske du har en bakgrund inom godsmottagning, tillverkning eller distribution. Vi tror att du har ett öga för detaljer och en förståelse för hela flödet från inköp till leverans och du har erfarenhet av att jobba med system för att hantera logistikprocesser. Du har en god kommunikationsförmåga så att du kan överföra din expertis till Navites kunder och hjälpa dem implementera effektiva lösningar.

Ta chansen att vara med på denna resa uppåt och framåt och använda din kompetens för att göra verklig skillnad för Navites kunder. Välkommen till en arbetsplats där vardagen präglas av innovation, tillväxt och möjligheter!
 
Övrig information
I denna rekrytering samarbetar Navcite med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Navcite. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vi gör löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Peter Nilsson Sandlund, 070-549 94 82 / [email protected] eller Lena Jansson, 072-225 65 86 / [email protected] Visa mindre

Transportledare

Om jobbet För kunds räkning söker vi nu Transportledare. Vill du lära dig mer om trafikledning och trivs i en koordinerande och administrativ roll där du får göra skillnad från dag ett? Är du därtill tillgänglig för omgående start och kan jobba minst sommaren ut? I denna roll erbjuds du en spännande tjänst där du får utvecklas!   Arbetsuppgifter I din roll innebär det att du hanterar en rad olika arbetsuppgifter inom transport- och logistikområdet. Det in... Visa mer
Om jobbet
För kunds räkning söker vi nu Transportledare.

Vill du lära dig mer om trafikledning och trivs i en koordinerande och administrativ roll där du får göra skillnad från dag ett?
Är du därtill tillgänglig för omgående start och kan jobba minst sommaren ut? I denna roll erbjuds du en spännande tjänst där du får utvecklas!
 
Arbetsuppgifter
I din roll innebär det att du hanterar en rad olika arbetsuppgifter inom transport- och logistikområdet.
Det inkluderar att registrera transportinformation i företagets datasystem och säkerställa att bokade sändningar planeras och levereras enligt kundernas specifika krav.
Du tar också hand om olika administrativa uppgifter inom trafikledningen och har kontakter med kunder.
 
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lugn, trygg och har förmåga att snabba sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
I den här rollen är du del av ett team men arbetar självständigt med dina uppgifter varför vi söker dig som är självgående och ansvarstagande.
Du har en positiv inställning och är lösningsfokuserad i situationer där du stöter på utmaningar eller problem.
Då den här rollen initialt uteslutande innefattar administrativa moment är du som söker ytterst noggrann och strukturerad.

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan och är intresserad av att bli en del av vårt team, skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev.

 
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Du kommer att vara anställd hos OnePartnerGroup initialt med möjlighet att bli anställd hos vår kund.
Arbetstid 
Dagtid måndag - fredag.
 
Övrig information
Sista ansökningsdag är 2024-05-09, urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.  Ansök via www.onepartnergroup.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
 
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Drift- och supportchef till FDT system

FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor och fristående butiker. Vi utvecklar vår programvara själva och har idag ca 1700 kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan april 2019 är FDT en oberoende affärsenhet inom TSS, Total Specific Solutions, med huvudkontor i Nederländerna. Vi finns i Luleå och Kalmar och har idag ett trettiotal anställda. Våra kunder är allt från enskilda butiker till större kedjor med hundr... Visa mer
FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor och fristående butiker. Vi utvecklar vår programvara själva och har idag ca 1700 kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan april 2019 är FDT en oberoende affärsenhet inom TSS, Total Specific Solutions, med huvudkontor i Nederländerna. Vi finns i Luleå och Kalmar och har idag ett trettiotal anställda. Våra kunder är allt från enskilda butiker till större kedjor med hundratals anslutna butiker.
 
Din roll hos oss:
Du kommer att ansvara för företagets IT-infrastruktur och supportfunktion mot FDT:s kunder. Som drift- och supportchef kommer du att spela en avgörande roll för att säkerställa att våra system och processer fungerar sömlöst och att verksamheten är framgångsrik.
Rollen innebär även personalansvar för ett tekniskt team samt för ett supportteam som svarar för drift och support av interna IT-system men även för system hos kunderna. Teamet finns i Luleå, Kalmar och Stockholm. Du kommer att rapportera direkt till VD.

I tjänsten ingår löpande arbetsuppgifter som: ansvar för övervakning, underhåll och administration av hårdvara, programvara och nätverk för att säkerställa optimal prestanda och tillgänglighet.
ansvar för teknikinvesteringar, systemimplementeringar och IT-säkerhet.
driva utvecklingen av säkerhetspolicys och rutiner med fokus på informationssäkerhet (tex GDPR och ISO 27001)
ansvara för supportfunktionens ärendehantering och växellösning
personalansvar som inkluderar att leda och coacha teamen, lönesättning, medarbetarsamtal samt löpande hantering av personalfrågor.


Din profil:
Du har en stark teknisk förståelse och gärna erfarenhet av en organisation med egen drift. Det är en fördel om du även har en förståelse av Cloud, primärt Azure.
Du är skicklig på att analysera problem, fatta snabba beslut och implementera lösningar. Vi ser även att du är prestigelös i ditt ledarskap och har en bra förmåga att motivera och guida ditt team. Dessutom kommunicerar du tydligt och obehindrat med kunder, andra avdelningar.
 
Utbildning och erfarenhet:
Eftergymnasial relevant utbildning inom området teknik. Exempelvis högskoleingenjör eller motsvarande.
Erfarenhet inom projektledning. 
Erfarenhet av att leda team med personalansvar
Meriterande är arbete som chef inom IT-säkerhet eller drift- och support.
Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift

 
Vi erbjuder dig:
En spännande roll i ett företag som står inför en expansiv fas.
Möjligheten att arbeta i en dynamisk och flexibel arbetsmiljö.
Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling via vår utbildningsakademi.
 
Sista ansökningsdag:
3 maj är sista dag för att söka tjänsten.
Din ansökan:
Dina ansökningshandlingar skickar du in via OnePartnerGroup.se. Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. 

För mer information:
I den här rekryteringen samarbetar FDT med OnePartnerGroup. För frågor vänligen kontakta  rekryteringskonsult Karin Enberg, 073-066 53 88 ([email protected]). Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess.

Bli en del av vårt team där dina idéer och din utveckling är i fokus. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Vi söker CE-chaufför till kund i Luleå

Om jobbet För kunds räkning söker vi nu en CE- chaufför. Arbetstiderna kan variera beroende på vilken körning du blir tilldelad, men i huvudsak förlagd till dagtid under vardagar. Som chaufför är du viktig medarbetare och ansiktet utåt, därför ställer vi höga krav på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Du möter dagligen kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan.   Vem är du? Vi söker dig som ... Visa mer
Om jobbet
För kunds räkning söker vi nu en CE- chaufför. Arbetstiderna kan variera beroende på vilken körning du blir tilldelad, men i huvudsak förlagd till dagtid under vardagar. Som chaufför är du viktig medarbetare och ansiktet utåt, därför ställer vi höga krav på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Du möter dagligen kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan.
 
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Arbetet kan innebära högt tempo och vi söker dig som trivs när det händer grejer. Arbetet som CE-chaufför kan vara fysiskt krävande så du behöver trivas med den typen av uppgifter. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
Körkort behörighet CE
Giltigt YKB samt giltigt digitalt färdskrivarkort
ADR grund
Truck kort
3 års erfarenhet
Behärskar svenska i tal och skrift

 
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Du kommer att vara anställd hos OnePartnerGroup initialt med ambitionen att bli tillsvidareanställd hos vår kund.
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider, främst dagtid. Lön enligt kollektivavtal.
 
Övrig information
Sista ansökningsdag är 2024-04-05, urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.  Ansök via www.onepartnergroup.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
 
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Fullstack utvecklare till FDT-System AB

Vill du forma framtidens handelslösningar?   FDT-System AB står i framkanten av teknisk innovation inom handelssektorn, med avancerade applikationer och djupgående branschkunskap. Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare .NET utvecklare. Vill du vara med och bygga framtidens handelslösningar för butikskedjor och e-handel? Ansök redan idag!   Om FDT-System AB: FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor oc... Visa mer
Vill du forma framtidens handelslösningar?
 
FDT-System AB står i framkanten av teknisk innovation inom handelssektorn, med avancerade applikationer och djupgående branschkunskap. Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare .NET utvecklare. Vill du vara med och bygga framtidens handelslösningar för butikskedjor och e-handel? Ansök redan idag!
 
Om FDT-System AB:
FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor och fristående butiker. Vi utvecklar vår programvara själva och har idag ca. 1 700 kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan april 2019 är FDT en oberoende affärsenhet inom TSS, Total Specific Solutions, med huvudkontor i Nederländerna. Vi finns i Luleå och Kalmar och har idag ett trettiotal anställda. Våra kunder är allt från enskilda butiker till större kedjor med hundratals anslutna butiker.
 
Din roll som utvecklare:
Vi arbetar med egenutvecklade system som vi styr, förvaltar och optimerar i nära samarbete med våra kunder. Vår mjukvarusvit innehåller primärt:
Sellus. Vår kärnprodukt som lanserades 2019 och ständigt utvecklas och förbättras. Ett komplett och modernt webbaserat affärssystem som inkluderar bokföring.
Excellence Retail (ER). En egen, modern molnbaserad kassalösning med de senaste integrationerna för betalningar.
SMART. Ett komplett affärs- och butikssystem som vi förvaltar sedan vi förvärvade det 2022, anpassat för modern handel i kedjebutiker och e-handelsplattformar.  

I rollen som .NET utvecklare kommer du att arbeta med nyutveckling där C# är det primära utvecklingsspråket. Utöver nyutveckling ingår även att förvalta, designa, dokumentera samt lösa arkitektoniska utmaningar. Vi jobbar både med Windows-programmering och webb-programmering och använder Microsoft -server som databas. Arbetet kan också innefatta kedjeverktyg och integrationstjänster såsom terminaler, kundklubbar och försäkringslösningar - det är därför bra om du har erfarenhet från exempelvis handel eller lager. Arbetet sker agilt och teamet arbetar i tvåveckors sprintar.
 
Vi söker dig som:
Är en självgående lagspelare som snabbt kan sätta dig in i arbetet och använda dina erfarenheter och kunskaper på ett flexibelt och framgångsrikt sätt. Du ska vara en engagerad problemlösare som tillsammans med ditt team bidrar till utveckling och optimering av våra produkter, i kombination med ett gott kundbemötande. Vi ser gärna att du bor i eller med pendlingsavstånd till Luleå.
 
Du behöver ha:
Minst 2 års erfarenhet av C# utveckling. Det är bra om du kan lämna referensobjekt för att visa på dina kunskaper på området.
Goda kunskaper i .NET och .NET framework.
Goda kunskaper i MSServer.
Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

 
Meriterande:
Högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mot data, systemvetarutbildning eller motsvarande.
Goda kunskaper i API-tillverkning.
Goda kunskaper inom DevOps och Octopus Deploy.
Goda kunskaper i Transact-.
Jobbat både med Windows-applikationer och webb-applikationer.
Kunskaper i Angular utveckling.
Kunskaper i ekonomi/redovisning.

 
Varför FDT-System AB?
Hos oss får du möjligheten att arbeta med moderna teknologier och göra en verklig skillnad för våra kunders framgång. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där dina idéer värderas och din professionella utveckling stöds.
Är du redo att anta utmaningen? Bli en del av vårt team som bygger framtidens handelslösningar!
 
Ansökan:
Sista ansökningsdag är 24 mars 2024.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup och under rekryteringsprocessen kan du ombes genomgå tester, däribland personlighetstest. Vi jobbar med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag – du kommer att hållas uppdaterad via e-post. För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Lena Jansson ([email protected] , 072-22 56 586) eller Peter Nilsson Sandlund ([email protected] , 070-54 99 482).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mjukvarutestare till FDT-System AB

Vill du forma framtidens handelslösningar?   FDT-System AB står i framkanten av teknisk innovation inom handelssektorn, med avancerade applikationer och djupgående branschkunskap. Vi är nu på jakt efter en skicklig mjukvarutestare som kan ansluta sig till vårt dynamiska team och bidra till vår fortsatta framgång.   Om FDT-System AB: FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor och fristående butiker. Vi utvecklar v... Visa mer
Vill du forma framtidens handelslösningar?
 
FDT-System AB står i framkanten av teknisk innovation inom handelssektorn, med avancerade applikationer och djupgående branschkunskap. Vi är nu på jakt efter en skicklig mjukvarutestare som kan ansluta sig till vårt dynamiska team och bidra till vår fortsatta framgång.
 
Om FDT-System AB:
FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor och fristående butiker. Vi utvecklar vår programvara själva och har idag ca. 1 700 kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan april 2019 är FDT en oberoende affärsenhet inom TSS, Total Specific Solutions, med huvudkontor i Nederländerna. Vi finns i Luleå och Kalmar och har idag ett trettiotal anställda. Våra kunder är allt från enskilda butiker till större kedjor med hundratals anslutna butiker.
 
Din roll som mjukvarutestare:
I denna nyckelroll kommer du att fokusera på kvalitetssäkring av våra utvecklade system. Arbetsuppgifterna inkluderar genomförande av olika typer av tester, såsom integrations-, prestanda- och användbarhetstester. Vårt arbete sker i en agil miljö med tvåveckors sprintar, där samarbete och flexibilitet värderas högt.
 
Vi söker dig som:
Är en erfaren, strukturerad testare med goda färdigheter i att problemlösa och dokumentera. För att lyckas behöver du ha förståelse, kunskap och framförallt nyfikenhet kring olika testverktyg och metoder samt hur de kan användas effektivt i testarbetet.

Du har förmåga att självständigt planera och följa upp arbetets framgång i förhållande till målen, i nära samarbete med dina teammedlemmar. Vi ser teamets samlade kunskap som en framgångsfaktor och vill att du, med din expertis, bidrar till helheten på ett positivt och utvecklande sätt. Vi ser gärna att du bor i eller med pendlingsavstånd till Luleå.
 
Du behöver ha:
Minst 2 års erfarenhet av mjukvarutestning.
Vana att skriva och utföra testfall baserade på krav för inbyggda system.
Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

 
Meriterande:
Högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning på systemtestning eller motsvarande.
Erfarenhet av testautomation och att implementera testning i CI/CD-pipelines.
Erfarenhet av testning av både Windows-applikationer och webbapplikationer.
Erfarenhet av olika testramverk och testmiljöer.
Erfarenhet av systemutveckling och förståelse för mjukvaruutvecklingscykeln.
Grundläggande kunskaper i ekonomi/redovisning.

 
Varför FDT-System AB?
Hos oss får du möjligheten att arbeta med moderna teknologier och göra en verklig skillnad för våra kunders framgång. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där dina idéer värderas och din professionella utveckling stöds.
Är du redo att anta utmaningen? Bli en del av vårt team som bygger framtidens handelslösningar!
 
Ansökan:
Sista ansökningsdag är 24 mars 2024.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup och under rekryteringsprocessen kan du ombes genomgå tester, däribland personlighetstest. Vi jobbar med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag – du kommer att hållas uppdaterad via e-post. För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Lena Jansson ([email protected] , 072-22 56 586) eller Peter Nilsson Sandlund ([email protected] , 070-54 99 482).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Försäljningschef till FDT-system

Är du vår nya försäljningschef som vill vara med och leda oss in i framtiden? FDT expanderar och vi behöver dig!   FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor och fristående butiker. Vi utvecklar vår programvara själva och har idag ca 1500 kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan april 2019 är FDT en oberoende affärsenhet inom TSS, Total Specific Solutions, med huvudkontor i Nederländerna. Vi finns i Luleå och K... Visa mer
Är du vår nya försäljningschef som vill vara med och leda oss in i framtiden? FDT expanderar och vi behöver dig!
 
FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor och fristående butiker. Vi utvecklar vår programvara själva och har idag ca 1500 kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan april 2019 är FDT en oberoende affärsenhet inom TSS, Total Specific Solutions, med huvudkontor i Nederländerna. Vi finns i Luleå och Kalmar och har idag ett trettiotal anställda. Våra kunder är allt från enskilda butiker till större kedjor med hundratals anslutna butiker.
 
Din roll hos oss:
Som försäljningschef kommer du att ansvara och utveckla företagets försäljning. Tjänsten är både operativ och strategisk och du kommer att leda försäljningsarbetet, engagera och entusiasmera dina medarbetare, utveckla samarbetet med olika samarbetspartner samt fortsätta att skapa god tillväxt och lönsamhet.
Du blir en ledande aktör inom POS- och ERP-system för detaljhandeln. Vi erbjuder en unik möjlighet att bli en central del i vår tillväxtresa i Norden.
Du brinner för att utveckla både affärer och människor.
Som försäljningschef blir du även en viktig del av vår ledningsgrupp och får då möjligheten att direkt påverka vår framgång. Du kommer att leda ett kompetent team bestående av fem personer. Tillsammans kommer ni att arbeta mot gemensamma mål för att driva vår affär. 
 
Din profil:
Vi ser att du har en relevant bakgrund inom försäljning, gärna med erfarenhet från vår bransch. Du har erfarenhet av ledarskap och förhandling på en beslutsfattande nivå.
För att lyckas med ditt uppdrag ser vi även att du har följande personliga kompetenser:
förståelse för verksamhetsstrategier. Du visar även en förmåga att hitta nya affärsmöjligheter, göra rätt prioriteringar samt slutföra uppgifter för att nå uppsatta mål.
en god affärsförståelse för nuvarande och framtida utveckling.
lätt för att skapa relation och trovärdighet med kunder. Du visar en förståelse för motparten, samtidigt som du argumenterar för din sak.

Du är genuint intresserad av relationer samt att leda och motivera medarbetare. Med dina starka sociala färdigheter skapar du ett arbetsklimat där alla känner sig delaktiga.
FDT tillämpar sex månaders provanställning.
 
Utbildning och erfarenhet:
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning mot marknadsföring eller har en motsvarande erfarenhet.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, vilket gör att du smidigt kan navigera i både nationella och internationella sammanhang.
 
Vi erbjuder dig:
En spännande roll i ett företag som står inför en expansiv fas.
Möjligheten att arbeta i en dynamisk och flexibel arbetsmiljö.
Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling via vår utbildningsakademi.

 
Sista ansökningsdag:
Fredag 1 mars 2024 är sista dag för ansökan.
 
Din ansökan:
Dina ansökningshandlingar skickar du in via OnePartnerGroup.se. Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.
 
För mer information:
Om du har frågor om företaget eller själva rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Karin Enberg, ([email protected] , 073-066 53 88) eller Peter Nilsson Sandlund ([email protected], 070-549 94 82).
Bli en del av vårt team där dina idéer och din utveckling är i fokus. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Däckmontör till Däckia Luleå

Är du redo att ta dig an ett spännande arbete under vårens däcksäsong? Däckia i Luleå söker nu dig som vill vara en del av vårt team och skifta däck åt våra kunder.   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Skifta däck från vinter- till sommardäck för kundernas fordon. Säkerställa att arbetet utförs korrekt och effektivt genom noggrannhet och struktur. Bidra till en hög kvalitet och service för att förbättra kundens upplevelse.   Vi ser gärna att du har ... Visa mer
Är du redo att ta dig an ett spännande arbete under vårens däcksäsong? Däckia i Luleå söker nu dig som vill vara en del av vårt team och skifta däck åt våra kunder.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Skifta däck från vinter- till sommardäck för kundernas fordon.
Säkerställa att arbetet utförs korrekt och effektivt genom noggrannhet och struktur.
Bidra till en hög kvalitet och service för att förbättra kundens upplevelse.
 


Vi ser gärna att du har
Svenska talförståelse
Körkort B
Tillgänglig för heltidsarbete under hela perioden
Fysiskt god form
Noggrann och strukturerad
 


Dina arbetstider 
Heltid, måndag - fredag, 07:00 - 16:30
Säsongsarbete från början av april till mitten av maj

 
Din ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Däckia med oss på OnePartnerGroup. 

Vi jobbar med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan och kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. 

För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mekaniker till Staffare

Är du redo för ett utvecklande och utmanande arbete där ingen dag är den andra lik? Staffare AB, ett växande och framgångsrikt företag, söker nu en mekaniker till vår verkstad i Luleå.   Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Storvik, Västerås, Stockholm, Göteborg och Ängelholm har vi försäljningskontor. Vi ti... Visa mer
Är du redo för ett utvecklande och utmanande arbete där ingen dag är den andra lik? Staffare AB, ett växande och framgångsrikt företag, söker nu en mekaniker till vår verkstad i Luleå.
 
Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Storvik, Västerås, Stockholm, Göteborg och Ängelholm har vi försäljningskontor. Vi tillhandahåller produkter och tjänster av högsta kvalitét och strävar ständigt mot att förbättra vår organisation. Med en långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus är vi en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer. Vi är måna om att medarbetare ska må bra och trivas. Hos oss är det viktigt att ha en flexibel arbetsplats där det går att få ihop vardagspusslet. 
 
Om Tjänsten
Som mekaniker hos oss kommer du att arbeta med service och reparation av lantbruks- och entreprenadmaskiner. Ditt arbete varierar mellan att vara i verkstaden och att vara ute på fältet. Förvänta dig stimulerande och varierande arbetsuppgifter där du träffar kunden och hanterar olika fordon och märken. Dina dagar kan inkludera servicejobb, felsökning (el, hydraulik), samt stora och små reparationer.
 
Vem Söker Vi?
Vi söker en driven och lyhörd lagspelare med en positiv inställning.
 
 
Krav:
B-körkort. 
Kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Datorvana.

 
Meriterande:
Erfarenhet av liknande arbete.
3 års gymnasieutbildning.

 
Vad Säger Medarbetarna?
"Att jobba som mekaniker hos Staffare är både utmanande och givande. Varje dag erbjuder nya möjligheter att lära och utvecklas. Att arbeta i ett stöttande och sammanhållande team gör arbetet ännu mer belönande." – [Mekaniker på Staffare]

Kom och bli en del av vårt dynamiska team där dina kunskaper och förmågor uppskattas och där du bidrar till att göra skillnad varje dag.
 
För mer information
Sista ansökningsdag 2024-02-11

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Vi samarbetar med OnePartnerGroup Norr i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Peter Nilsson Sandlund, 070-549 94 82 eller [email protected].  Tillsättning sker efter överenskommelse. Visa mindre

OnSite Tekniker Fujitsu

I rollen som OnSite Tekniker kommer du att arbeta ute på plats hos en av våra större kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och är olika från dag till dag, men kan innebära installation/felsökning/utbyten av datorer, ren incidenthantering och användarhjälp eller hjälp med mobiltelefoner. Det ingår också att hålla ordning på lagret, med inkommande och utgående gods, se till att konferensrummen fungerar med all sin AV-utrustning. Arbeta i ärendehanteringssy... Visa mer
I rollen som OnSite Tekniker kommer du att arbeta ute på plats hos en av våra större kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och är olika från dag till dag, men kan innebära installation/felsökning/utbyten av datorer, ren incidenthantering och användarhjälp eller hjälp med mobiltelefoner. Det ingår också att hålla ordning på lagret, med inkommande och utgående gods, se till att konferensrummen fungerar med all sin AV-utrustning. Arbeta i ärendehanteringssystem efter givna ramar och processer.
 
Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Hantera mobiltelefoner
Hantera AV-utrustning i konferensrummen
Hantera Digitala skyltar
Hantera enklare felsökning gällande skrivare
Smarta händer
Följa givna processer och regler
Arbeta i ärendehanteringssystem efter givna ramar
Installation och felsökning av mjukvara
Installation och felsökning av hårdvara

 
Krav:
Tidigare erfarenheter och bakgrund inom IT 
Flytande svenska engelska i tal och skrift
Screening i form av UC och belastningsregister och speciell säkerhetskontroll för Vattenfall

 
Personliga egenskaper:
Självständig
Ansvarstagande
Social kompetens
Administrativa kunskaper?

Arbetstider: kl. 08-17
Arbetar man ensam - Nej
 
För information:
Kontakta gärna rekryteringskonsult Peter Nilsson Sandlund ([email protected], 070-549 94 82 om du har frågor kring rollen eller processen. Visa mindre

GIS tekniker till GeoVista

Ansök    Feb 9    OnePartnerGroup Norr AB    Karttekniker
Är du redo för ett utvecklande och roligt arbete? GeoVista AB, ett växande och framgångsrikt företag, söker nu en GIS-tekniker till sitt kontor i Luleå.   GeoVista är ett ledande konsultföretag inom geologi, geofysik och gruvutveckling. Verksamheten bygger på långsiktighet och högkvalitativa konsulttjänster inom gruvindustrin, mineralprospektering, infrastruktur, vatten och miljö. Vi är ett engagerat team av medarbetare med en blandning av kvinnor och män ... Visa mer
Är du redo för ett utvecklande och roligt arbete? GeoVista AB, ett växande och framgångsrikt företag, söker nu en GIS-tekniker till sitt kontor i Luleå.
 
GeoVista är ett ledande konsultföretag inom geologi, geofysik och gruvutveckling. Verksamheten bygger på långsiktighet och högkvalitativa konsulttjänster inom gruvindustrin, mineralprospektering, infrastruktur, vatten och miljö. Vi är ett engagerat team av medarbetare med en blandning av kvinnor och män i olika åldrar.
 
Om Tjänsten:
Som GIS-tekniker kommer du att arbeta med framtagande av fastighetsutredningar och kartor med hjälp av GIS. Du kommer också att upprätta och administrera vissa andra ansökningsunderlag gällande tillstånd till undersökningar av mineral. I tjänsten ingår också kontakter med myndigheter, fastighetsägare och andra sakägare. Du kommer att ingå i ett team med 5 anställda, där alla bidrar med sina erfarenheter och styrkor.
 
Vem söker vi:
Vi tror att du är en person som sätter kundens behov i första rummet och ständigt utvärderar hur varje handling och beslut påverkar kundnöjdheten. Du är flexibel och kan hantera flera ärenden parallellt.  Att bygga och underhålla relationer på olika nivåer inom organisationen är naturligt för dig, och du värdesätter samarbete över konkurrens. Du är villig att dela med dig av information och kunskap för att uppnå gemensamma mål och bidra till verksamheten.
 
Krav:
GIS-kunskap
Flytande svenska, i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska
God datorvana, särskilt i MS Office
Vara skicklig i muntlig och skriftlig kommunikation.

 
Meriterande:
Eftergymnasial utbildning
Kunskaper i finska
Erfarenhet från handläggning, tillstånd och geologi

 
Sista ansökningsdag:
Söndag 3 mars 2024. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
 
Övrig information:
Tjänsten är på heltid. Körkort är inte ett krav. GeoVista erbjuder en spännande arbetsmiljö i ett team som värdesätter hög kvalité och samarbetsförmåga.

I denna rekrytering samarbetar GeoVista med OnePartnerGroup. För frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson Sandlund, 070-549 94 82 eller [email protected]. Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

OnePartnerGroup växer längs Norrlandskusten, liksom i resten av landet. Vi söker en rekryteringskonsult till vårt kontor i Luleå, Kalix eller Boden. OnePartnerGroup Norr är ett lokalt rekryterings- och bemanningsföretag som bildades redan 2013. Tack vare en stark etablering på marknaden i hela Norrbotten och en bred affär med kunder i många branscher behöver vi nu förstärka vårt team med en kollega. Dina arbetsuppgifter Som rekryteringskonsult får du ett ... Visa mer
OnePartnerGroup växer längs Norrlandskusten, liksom i resten av landet. Vi söker en rekryteringskonsult till vårt kontor i Luleå, Kalix eller Boden. OnePartnerGroup Norr är ett lokalt rekryterings- och bemanningsföretag som bildades redan 2013. Tack vare en stark etablering på marknaden i hela Norrbotten och en bred affär med kunder i många branscher behöver vi nu förstärka vårt team med en kollega.

Dina arbetsuppgifter
Som rekryteringskonsult får du ett helhetsansvar för att sälja in och leverera rekryteringstjänster. Du genomför fördjupade företags- och kravprofilsanalyser och förväntas bidra konsultativt med frågor rörande organisation, kompetens och ledarskap. I ditt arbete utför du personbedömningar med hjälp av metoder som bland annat inkluderar intervjuer, testverktyg och referenser.

Din profil
Vi söker dig med akademisk utbildning och erfarenhet av rekrytering. Du har vana av tjänsteförsäljning och ett brett nätverk inom näringslivet i regionen. Du är en naturlig nätverksbyggare med förmåga att skapa, utveckla och förädla affärsrelationer. Du har starkt sälj- och resultatfokus och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker. Du kan ledigt röra dig på ledningsnivåer inom större företag och organisationer och är även nyfiken inför mindre företagsbehov. Du har en positiv grundsyn och brinner för att lyckas i ditt arbete. Vidare är du strukturerad, kan administrera och planera din tid på ett effektivt sätt.

Information
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Peter Nilsson Sandlund, VD, OnePartnerGroup Norr AB, [email protected], 070-549 94 82. Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 2023-12-04.

Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Reservdels­ansvarig till Staffare

Ansök    Jan 15    OnePartnerGroup Norr AB    Butiksansvarig
Är du redo för ett utvecklande och utmanande arbete där ingen dag är den andra lik? Staffare AB, ett växande och framgångsrikt företag, söker nu en reservdelsansvarig till vår verkstad i Luleå.   Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Storvik, Västerås, Stockholm, Göteborg och Ängelholm har vi försäljningskont... Visa mer
Är du redo för ett utvecklande och utmanande arbete där ingen dag är den andra lik? Staffare AB, ett växande och framgångsrikt företag, söker nu en reservdelsansvarig till vår verkstad i Luleå.
 
Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Storvik, Västerås, Stockholm, Göteborg och Ängelholm har vi försäljningskontor. Vi tillhandahåller produkter och tjänster av högsta kvalitét och strävar ständigt mot att förbättra vår organisation. Med en långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus är vi en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer. Vi är måna om att medarbetare ska må bra och trivas. Hos oss är det viktigt att ha en flexibel arbetsplats där det går att få ihop vardagspusslet. 
 
Om Tjänsten
Som Reservdelsansvarig hos Staffare blir du en nyckelperson i att säkerställa att våra kunder får tillgång till de bästa reservdelarna på ett effektivt sätt. Ditt ansvar inkluderar att sköta vårt lager, hantera inköp och beställningar, ansvara för butiksdriften och att främja merförsäljning. Du kommer också att utveckla relationer med både leverantörer och kunder, samt planera och utveckla vårt reservdelsteam. Förbättringsarbeten för att ständigt höja vår servicegrad och lönsamhet är en viktig del av din roll.  För att trivas underlättar det om du har en positiv attityd, humor och god samarbetsförmåga samt har förmågan att ta egna initiativ för att ständigt förbättra verksamheten.
 Du kommer att arbeta i ett reservdelsteam med två andra kollegor. Vi erbjuder en lärande miljö med kunniga kollegor och produktutbildningar där det värdesätts att ha ordning i systemen. I syfte att främja hälsan erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra trivselaktiviteter. Möjligheter finns till resultatbaserad bonus.
 
Vem Söker Vi?
Vi söker en driven och lyhörd lagspelare med en positiv inställning.
 
Krav:
Datorvana
B-körkort.
Flytande svenska i tal och skrift.


 

Meriterande:
Vana vid administrativa uppgifter.
Teknisk kunskap om fordonskomponenter och reservdelar.

 
Vad Säger Medarbetarna?
"Att jobba som reservdelsansvarig hos Staffare är både utmanande och givande. Varje dag erbjuder nya möjligheter att lära och utvecklas. Att arbeta i ett stöttande och sammanhållande team gör arbetet ännu mer belönande." – [Reservdelsansvarig på Staffare] Kom och bli en del av vårt dynamiska team där dina kunskaper och förmågor uppskattas och där du bidrar till att göra skillnad varje dag. 
 
 
För mer information
Sista ansökningsdag 2024-02-11

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Vi samarbetar med OnePartnerGroup Norr i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Peter Nilsson Sandlund, 070-549 94 82 eller [email protected]. Tillsättning sker efter överenskommelse. Visa mindre

Studenter sökes för extraarbete!

Studenter sökes för extraarbete!   Vi söker dig som: Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Är flexibel och kan arbeta med kort varsel . Meriterande är att du har  A och B truckkort. Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget Är noggrann och effektiv. Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft.  Trivs att jobba i grupp Vi värdesätter flexibilite... Visa mer
Studenter sökes för extraarbete!
 
Vi söker dig som:
Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel .
Meriterande är att du har  A och B truckkort.
Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget
Är noggrann och effektiv.
Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft. 
Trivs att jobba i grupp

Vi värdesätter flexibilitet och tillgänglighet då vår kund gärna ser att du kan hoppa in med kort varsel.

Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga
 
Känns detta intressant? Stämmer det in på dig? 
Sök denna tjänst redan idag, rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Navcite söker expert inom logistik

Ansök    Okt 6    OnePartnerGroup Norr AB    Logistikchef
Bli en del av vårt innovativa team i Luleå och gör skillnad på riktigt för våra kunder. Nu söker vi en affärskonsult inom Supply Chain som vill bli en viktig del i vår tillväxtresa. Navcite är ledande inom affärslösningar och vår passion är att förenkla och förbättra våra kunders vardag med hjälp av våra affärssystem. Just nu är vi på en spännande tillväxtresa, och vi behöver en affärskonsult inom Supply Chain som är redo att anta utmaningen och vara en d... Visa mer
Bli en del av vårt innovativa team i Luleå och gör skillnad på riktigt för våra kunder. Nu söker vi en affärskonsult inom Supply Chain som vill bli en viktig del i vår tillväxtresa.

Navcite är ledande inom affärslösningar och vår passion är att förenkla och förbättra våra kunders vardag med hjälp av våra affärssystem. Just nu är vi på en spännande tillväxtresa, och vi behöver en affärskonsult inom Supply Chain som är redo att anta utmaningen och vara en del av vårt innovativa team.

Varför du ska välja oss: Vi driver utvecklingen: Vi är stolta över att vara i framkant när det gäller affärslösningar för order- och logistikprocesser. Här får du chansen att vara en del av en organisation som ständigt strävar efter att förändra och förbättra branschen.
Ditt arbete gör skillnad: Som affärskonsult hos oss är du den som hjälper företag att optimera och förenkla sina processer. Varje dag du arbetar hos oss gör du verklig skillnad för våra kunder.
Oändliga möjligheter: Vi är mitt i en tillväxtfas, och din potential är obegränsad. Utmana dig själv och utvecklas med oss när vi fortsätter att växa.
Kultur: Vår företagskultur präglas av positivitet och samarbete. Vi vet att varje medarbetare är viktig, och vi har kul tillsammans på vägen till framgång.

Dina ansvarsområden:
Som affärskonsult inom order- och logistik kommer du att ta en ledande roll i att förstå och optimera allt från inköpsprocesser till tillverkningsordrar och godsmottagning för våra kunder. Du kommer att vara deras strategiska rådgivare och din kompetens kommer att användas få deras verksamhet att nå framgång. Vidare kommer du att bygga långsiktiga relationer och samarbeta med olika team och intressenter.

Dina kvalifikationer:
För att trivas i den här rollen bör du ha några års erfarenhet av att arbeta med order- och logistikprocesser. Kanske du har en bakgrund inom godsmottagning, tillverkning eller distribution. Vi tror att du har ett öga för detaljer och en förståelse för hela flödet från inköp till leverans och du har erfarenhet av att jobba med system för att hantera logistikprocesser. Du har en god kommunikationsförmåga så att du kan överföra din expertis till våra kunder och hjälpa dem implementera effektiva lösningar.

Ta chansen att vara med på vår resa uppåt och framåt och att använda din kompetens för att göra verklig skillnad för våra kunder. Välkommen till oss där vardagen präglas av innovation, tillväxt och möjligheter!

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Navcite. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Navcite söker controller

Ansök    Okt 6    OnePartnerGroup Norr AB    Controller
Vill du vara en del av vår tillväxt? Vill du använda din ekonomiska kompetens för att verkligen göra skillnad? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Navcite är ledande inom affärslösningar och vår passion är att förenkla och förbättra våra kunders vardag med hjälp av våra affärssystem. Just nu är vi på en spännande tillväxtresa, och vi behöver en affärskonsult inom ekonomi som är redo att anta utmaningen och bli en del av vårt innovativa team. Varf... Visa mer
Vill du vara en del av vår tillväxt? Vill du använda din ekonomiska kompetens för att verkligen göra skillnad? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Navcite är ledande inom affärslösningar och vår passion är att förenkla och förbättra våra kunders vardag med hjälp av våra affärssystem. Just nu är vi på en spännande tillväxtresa, och vi behöver en affärskonsult inom ekonomi som är redo att anta utmaningen och bli en del av vårt innovativa team.

Varför du ska välja oss:
  Vi driver utvecklingen: Vi är stolta över att vara i framkant när det gäller affärslösningar för ekonomiprocesser. Här får du chansen att vara en del av en organisation som ständigt strävar efter att förändra och förbättra.
Ditt arbete gör skillnad: Som affärskonsult hos oss är du den som hjälper företag att optimera och förenkla sina processer. Varje dag du arbetar hos oss gör du verklig skillnad för våra kunder.
Oändliga möjligheter: Vi är mitt i en tillväxtfas, och din potential är obegränsad. Utmana dig själv och utvecklas med oss när vi fortsätter att växa.
Kultur: Vår företagskultur präglas av positivitet och samarbete. Vi vet att varje medarbetare är viktig, och vi har kul tillsammans på vägen.

Dina ansvarsområden:
Din huvudsakliga uppgift är att arbeta nära våra kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar inom ekonomi och affärsprocesser, samt utbilda och stödja våra kunder i att använda och optimera affärssystemen Infor M3 och Microsoft 365 Business Central. Du kommer även att vara en strategisk rådgivare som hjälper våra kunder att identifiera möjliga förbättringar i deras verksamheter. Vidare kommer du att bygga långsiktiga relationer och samarbeta med olika team och intressenter.

Dina kvalifikationer:
För att trivas i den här rollen bör du ha några års erfarenhet av att arbeta med ekonomiprocesser. Erfarenhet av arbete med affärssystem är meriterande, och om du har erfarenhet av Infor M3 och Microsoft 365 Business Central är det positivt. Du bör ha ett starkt kundfokus och en passion för att hjälpa kunder att nå sina mål. En proaktiv inställning och ett starkt engagemang är viktiga egenskaper. Du har också god kommunikationsförmåga för att tydliggöra komplexa lösningar för våra kunder.

Ta chansen att vara med på vår resa uppåt och framåt och att använda din kompetens för att göra verklig skillnad för våra kunder. Välkommen till oss där vardagen präglas av innovation, tillväxt och möjligheter!

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Navcite. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Rektor/VD till Sunderby Folkhögskola

Ansök    Nov 3    OnePartnerGroup Norr AB    Rektor
MED KUNSKAP OCH MÄNNISKA I FOKUS Sunderby Folkhögskola grundades 1896 i Boden av Kapten Emil Melander då han var på uppdrag att rekonstruera Övre Norrlands försvar. Historien förtäljer att när han väl var på plats fascinerades han av människorna och deras kamp att klara av vardagen och beslutade sig för att upprätta en folkhögskola med målet att utbilda för att kunna självförsörja. Idag drivs verksamheten av en stiftelse där huvudmännen är LO, ABF och Unga... Visa mer
MED KUNSKAP OCH MÄNNISKA I FOKUS
Sunderby Folkhögskola grundades 1896 i Boden av Kapten Emil Melander då han var på uppdrag att rekonstruera Övre Norrlands försvar. Historien förtäljer att när han väl var på plats fascinerades han av människorna och deras kamp att klara av vardagen och beslutade sig för att upprätta en folkhögskola med målet att utbilda för att kunna självförsörja. Idag drivs verksamheten av en stiftelse där huvudmännen är LO, ABF och Unga Örnar. I stiftelsen bedriver vi utbildningar och kurser in om allt från gymnasieämnen till konst, i stiftelsen bedriver vi även olika typer av projekt för att stärka civilsamhället, och sprida kunskap om mänskliga rättigheter. Skolan har under dom senaste åren vuxit till att vara Sveriges tredje största folkhögskola. Utöver vår skolverksamhet har vi även ett aktiebolag, bolaget vilar på två affärsområden i det ena affärsområdet bedriver vi hotell, konferens och restaurang. I det andra affärsområdet utför vi redovisningstjänster framförallt mot civilsamhället.

Vill du vara med på en spännande resa inom folkbildning och utbildning? Låter en vardag fylld av mångsidighet där du inte bara är rektor för vår Folkhögskola, utan också är VD för vårt bolag som nästa steg för dig? I så fall tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Vi är en etablerad folkhögskola med en lång historia av att erbjuda utbildning och folkbildning i en inkluderande och demokratisk miljö. Men vi står inte stilla. Vi är mitt i en spännande utvecklingsfas och söker en ledare som vill vara med och driva denna resa tillsammans med styrelse och personal. 

Vi söker en engagerad person som kan ta på sig rollen som rektor för vår folkhögskola och samtidigt fungera som VD för vårt bolag som är kopplat till skolan. Vi tror på att erbjuda kvalitativ utbildning och folkbildning till våra studerande samtidigt som vi strävar efter att vara ekonomiskt hållbara.

Ansvarsområden:
Ledarskap och Vision: Utveckla och förverkliga en vision för skolan och dess bolag med en lyhörd och ödmjuk inställning. Tillsammans med våra andra chefer har du ansvar för ca 65 medarbetare.
Affärsmässig Drift: Ansvara för ekonomi, budgetering och företagsstrategi för att säkerställa skolans ekonomiska stabilitet. Du anpassar dig till skiftande omständigheter och är redo att ompröva beslut när det krävs.
Relationsbyggare: Skapa och upprätthålla starka relationer med studerande, personal, samarbetspartners och intressenter. Du har ett starkt engagemang och strävar efter hög samverkan med civilsamhället.
Utbildning och Folkbildning: Driva utvecklingen av vår pedagogik och främja den ständiga förbättringen av våra utbildningar.

Krav:
Du som söker bör ha ett ödmjukt ledarskap och erfarenhet av inkluderande processer med god självinsikt samt vara kommunikativ och skicklig på att bygga förtroende hos andra. Det är viktigt att du kan etablera förtroende genom att lyssna och förstå andras perspektiv innan du skrider till verket. Du fokuserar din energi där du kan skapa mervärde, både vad gäller affärer och relationer och du tar alltid medarbetares och kunders behov i beaktning när beslut fattas. Vidare förväntar vi oss att du har erfarenhet inom ledarskap och delar våra värderingar inom arbetarrörelsen. Du bör också ha erfarenhet av folkbildning och/eller utbildning samt kompetens inom ekonomi.

För information:
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du blir anställd av Sunderby Folkhögskola, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) om du har frågor kring rollen eller rekryteringsprocessen. Visa mindre

Facility Manager till Luleå

Ansök    Sep 20    OnePartnerGroup Norr AB    Fastighetschef
Nu finns chansen för dig som är en driven ledare att ta nästa steg som Facility Manager till vår kund i Luleå. Vi söker dig som vill vara med och stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra kunder. Med ett långsiktigt perspektiv på både fastigheter och medarbetare tror vi att du som brinner för ledarskapet och har ett intresse för fastigheter kommer att trivas. Som Facility Manager kommer du vara arbetsledare och ditt team b... Visa mer
Nu finns chansen för dig som är en driven ledare att ta nästa steg som Facility Manager till vår kund i Luleå. Vi söker dig som vill vara med och stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra kunder. Med ett långsiktigt perspektiv på både fastigheter och medarbetare tror vi att du som brinner för ledarskapet och har ett intresse för fastigheter kommer att trivas.

Som Facility Manager kommer du vara arbetsledare och ditt team består av fyra medarbetare inom fastighetsskötsel som du är närmsta chef för. I rollen ansvarar du för att leda och utveckla ditt team inom fastighetsskötsel. Du ansvarar också för att upprätthålla och förbättra kvalitén på våra fastigheter. Ditt huvuduppdrag är att följa upp, optimera och säkerställa fastighetsskötseln.

Du ansvarar för resultat, verksamhetsplanering, uppföljning och kostnadskontroll.

För att passa in i rollen tror vi att du är en van ledare. Du behärskar också ekonomisk rapportering och uppföljning.

Omfattning: 100%

Placeringsort: Luleå

Tjänsten är ett konsultuppdrag via OnePartnerGroup och sträcker sig fram till januari 2024.

Är du intresserad av att höra mer? Kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79). Visa mindre

Vi söker systemutvecklare

Vill du vara en del av ett tryggt och stabilt bolag som sätter teknisk innovation och personlig utveckling i centrum? Då har du kommit rätt! För kunds räkning söker vi nu systemutvecklare och blivande systemutvecklare som är redo för nästa steg i karriären. Som systemutvecklare hos vår kund får du en arbetsplats och en plattform för att uppnå din fulla potential. Vår kund är väletablerade på marknaden, och de arbetar med de senaste teknikerna och verktyge... Visa mer
Vill du vara en del av ett tryggt och stabilt bolag som sätter teknisk innovation och personlig utveckling i centrum? Då har du kommit rätt!
För kunds räkning söker vi nu systemutvecklare och blivande systemutvecklare som är redo för nästa steg i karriären.

Som systemutvecklare hos vår kund får du en arbetsplats och en plattform för att uppnå din fulla potential. Vår kund är väletablerade på marknaden, och de arbetar med de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att alltid vara i framkant av utvecklingen. Vår kund vet att medarbetarna är deras viktigaste resurs, och satsar därför på fortbildning och kontinuerlig utveckling.
 
Vi letar efter engagerade systemutvecklare och blivande talanger som är redo att ta nästa steg i sin karriär. Oavsett om du är en erfaren utvecklare eller nyutbildad, välkomnar vi din ansökan om du:
Har ett starkt tekniskt intresse och älskar att lösa problem.
Är självgående och har en stark vilja att lära dig och utvecklas.
Trivs i en miljö som värdesätter samarbete.
Delar vår passion för teknik och innovation.

Hos oss får du en möjlighet att forma din framtid och göra skillnad. Välkommen till vårt team! Visa mindre

Ekonomichef

Ansök    Sep 28    OnePartnerGroup Norr AB    Ekonomichef
För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som ekonomichef.  Om uppdraget Som ekonomichef leder, styr och utvecklar du organisationens övergripande ekonomistyrning. Du jobbar med utveckling inom ditt ansvarsområde och medverkar därmed till förbättring av såväl ekonomiavdelningen som hela koncernens verksamhet. Ekonomiavdelningen, som du har ansvar för, ger det samlade ekonomistödet till respektive verksamhetsledare. Du ingår i koncernens ledningsgrupp... Visa mer
För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som ekonomichef. 

Om uppdraget Som ekonomichef leder, styr och utvecklar du organisationens övergripande ekonomistyrning. Du jobbar med utveckling inom ditt ansvarsområde och medverkar därmed till förbättring av såväl ekonomiavdelningen som hela koncernens verksamhet. Ekonomiavdelningen, som du har ansvar för, ger det samlade ekonomistödet till respektive verksamhetsledare. Du ingår i koncernens ledningsgrupp. Du ansvarar för budgetprocessen som innebär planering, uppföljning och bokslut. Omvärldsbevakning och ärendeberedning för ekonomiska frågor är en del i jobbet. Ekonomiavdelningen ansvarar även för den övergripande inköps- och upphandlingsfunktionen. Organisationen står inför byte av budgetmodell. Förändringsarbetet är påbörjat och som ekonomichef har du en nyckelroll i processen.

Din profil Andra beskriver dig som lösningsfokuserad. Själv väljer du att se möjligheterna i förändring och ditt genuina engagemang smittar av sig. Att du får med dig andra på förändringsresan beror antagligen på att du har en god pedagogisk förmåga, men också för att du kommunicerar med enkelhet. Många är de gånger då du förklarat komplexa ekonomiska frågeställningar och samband för kollegor som inte arbetar med ekonomi dagligen. Din tydlighet uppskattas.

Kvalifikationer Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du har erfarenhet av ledarskap i någon form. Akademisk examen inom ekonomi är ett krav alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Om du har arbetat med offentlig ekonomi och med förändringsledning ses det som meriterande. 

För information Rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) svarar gärna på dina frågor om själva tjänsten, organisationen och/eller rekryteringsprocessen som sådan.

Övrigt Sista ansökningsdag är tisdag 17 oktober 2023. Tjänsten är säkerhetsklassad. Visa mindre

Facility Manager till Luleå

Nu finns chansen för dig som är en driven ledare att ta nästa steg som Facility Manager till vår kund i Luleå. Vi söker dig som vill vara med och stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra kunder. Med ett långsiktigt perspektiv på både fastigheter och medarbetare tror vi att du som brinner för ledarskapet och har ett intresse för fastigheter kommer att trivas. Som Facility Manager kommer du vara arbetsledare och ditt team b... Visa mer
Nu finns chansen för dig som är en driven ledare att ta nästa steg som Facility Manager till vår kund i Luleå. Vi söker dig som vill vara med och stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra kunder. Med ett långsiktigt perspektiv på både fastigheter och medarbetare tror vi att du som brinner för ledarskapet och har ett intresse för fastigheter kommer att trivas.

Som Facility Manager kommer du vara arbetsledare och ditt team består av fyra medarbetare inom fastighetsskötsel som du är närmsta chef för. I rollen ansvarar du för att leda och utveckla ditt team inom fastighetsskötsel. Du ansvarar också för att upprätthålla och förbättra kvalitén på våra fastigheter. Ditt huvuduppdrag är att följa upp, optimera och säkerställa fastighetsskötseln.

Du ansvarar för resultat, verksamhetsplanering, uppföljning och kostnadskontroll.

För att passa in i rollen tror vi att du är en van ledare. Du behärskar också ekonomisk rapportering och uppföljning.

Omfattning: 100%

Placeringsort: Luleå

Tjänsten är ett konsultuppdrag via OnePartnerGroup och sträcker sig fram till januari 2024.

Är du intresserad av att höra mer? Kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79). Visa mindre

Däckmontör

Har du ett genuint intresse för bilar och drivs av att arbeta i en händelserik miljö? Vi söker nu ett antal däckmontörer till vår kund Däckia Luleå. Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor. Meriterande är om du har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare. Arbetet är fysiskt krävand... Visa mer
Har du ett genuint intresse för bilar och drivs av att arbeta i en händelserik miljö?

Vi söker nu ett antal däckmontörer till vår kund Däckia Luleå.
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor.
Meriterande är om du har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare. Arbetet är fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker om mötet med kunden.
Meriterande är tidigare erfarenhet av däckmontage, montering och balansering.

Vi söker dig som:
• Har god fysik
• Är pålitlig och ansvarsfull 
• Driven och tar egna initiativ
• Servicemedveten 
• Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor. 
 
Om uppdraget tilltalar dig och du känner du igen dig i beskrivningen så skicka in ditt cv och personliga brev på en gång!

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Nyexaminerad ingenjör

För kunds räkning söker vi en nyexaminerad ingenjör som vill arbeta som projektledare. Det här är ett unikt tillfälle att utvecklas i rollen med stöd från erfarna kollegor.   Din bakgrund Vi söker en projektledare som har akademisk utbildning inom fysisk planering, samhällsplanering, miljörätt eller motsvarande. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Din profil Som projektledare är det en självklarhet för dig att planera, organisera oc... Visa mer
För kunds räkning söker vi en nyexaminerad ingenjör som vill arbeta som projektledare. Det här är ett unikt tillfälle att utvecklas i rollen med stöd från erfarna kollegor.  

Din bakgrund Vi söker en projektledare som har akademisk utbildning inom fysisk planering, samhällsplanering, miljörätt eller motsvarande. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Din profil Som projektledare är det en självklarhet för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Kännetecknande för dig är att du arbetar bra med andra. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att förväntningarna är klara för alla berörda parter och tar snabbt tag i olösta problem. Mål och kvalitetsstandard är du väl medveten om och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Även i tidskrävande projekt har du den unika förmågan att förbli motiverad.

Sista ansökningsdag Onsdag 30 augusti 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Ulrika berättar gärna mer om det aktuella företaget. Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Vill du jobba som saneringstekniker?

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Tillsammans ska vi nu bli fler saneringstekniker! Vill du testa en ny karriärväg och vara med på vår resa framåt så tror vi att det här kan vara rätt möjlighet för dig! När... Visa mer
Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Tillsammans ska vi nu bli fler saneringstekniker!

Vill du testa en ny karriärväg och vara med på vår resa framåt så tror vi att det här kan vara rätt möjlighet för dig!

När du jobbar som saneringstekniker...
...möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Du kommer få hjälpa dem som drabbats av det oförutsägbara, exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

I rollen som saneringstekniker erbjuds en variation av arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag med mycket social kontakt. Våra största kunder är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner och du kommer hjälpa både privatpersoner, företag och organisationer i din vardag. Ocab ”räddar värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Genom att jobba och utbilda dig tillsammans med oss kommer du utvecklas i en roll som saneringstekniker och till att bli våra kunders vardagshjälte. Innan din anställning får du den utbildning som krävs för att bli trygg i yrkesrollen. Den praktiska delen av utbildningen gör du tillsammans med engagerade kollegor på Ocab som gärna delar med oss av sina kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter! Ocab är en av branschens största arbetsgivare och ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill göra en omställning. Du kanske redan har ett jobb, men du vill testa något helt nytt. Eller så är du kanske arbetssökande? Du kanske har drömt om att göra något annat i ditt yrkesliv eller var det möjligtvis inte rätt läge att utveckla dina talanger i skolan? I så fall tror vi den här möjligheten passar dig.

Vi rustar dig för möjlighet att bli saneringstekniker genom praktisk och teoretisk kunskap innan du sedan förhoppningsvis börjar hos oss. Vår utbildning är uppbyggd för att matcha den kompetensstandard som finns för yrket hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY). För att du ska bli anställd av Ocab ska du ha klarat samtliga teoretiska, praktiska moment och vara anställningsbar. Att vara anställningsbar innebär att du vid anställningstillfället har B-körkort för manuell bil, grönt belastningsregister och att du kan kommunicera och göra dig förstådd på svenska. 

Att påbörja en ny bana kan kännas som ett stort steg. Genom oss blir tröskeln minimal då du får utbilda innan och det finns möjlighet att söka CSN via utbildningen och det är en utbildning med ett tydligt mål i sikte. Idag finns det en stor brist på tekniker med inriktning sanering och efter att du genomfört vår utbildning finns det goda möjligheter till en lyckad karriär inom yrkesområdet!

Hur fungerar det?
Utbildningen för att bli saneringstekniker består av 70% praktik i Ocabs lokala verksamhet genom APL och 30% teori på distans som kommer varvas under största delen av utbildningens gång. Teorin kommer läras ut live av lärare via digitala klassrum, precis som ett vanligt klassrum fast digitalt. 

Utbildningen är på 100% (heltid) under 25 veckor och börjar den 16 oktober 2023 och avslutas den 5 april 2024. Det betyder att utbildningen är din huvudsakliga syssla under perioden och att du behöver prioritera studierna för att klara samtliga moment. Studier och praktik kommer pågå under hela perioden. Efter utbildningen är anställning hos Ocab mycket troligt.


Bra att veta
Utbildningsstart: 16 oktober 2023
Utbildningens längd: 25 veckor, planerat avslut 5 april 2024
Omfattning på utbildning: 100 % på dagtid
Utbildningen är CSN-berättigad
All teori sker på digitalt på distans
Placeringsort för praktik: Luleå
Anställningsform efter avslutad utbildning (notera att anställning ej kan garanteras): Provanställning tillämpas initialt. Anställning sker direkt hos Ocab.
Arbetstid vid anställning: Dagtid med möjlighet till jour och beredskap

Vill du läsa mer om utbildningen och yrket som saneringstekniker samt få svar på vanliga frågor - klicka här.

Hur visar jag intresse?
Din ansökan sker genom en intresseanmälan till OnePartnerGroup. Du behöver inte bifoga CV eller övriga ansökningshandlingar. Fyll endast i dina personuppgifter för att anmäla ditt intresse för utbildningen. Första steget efter intresseanmälan är att svara på frågor som du kommer få via mail i nära anslutning till att du har gjort din intresseanmälan. Senare i processen ingår intervjuer med OnePartnerGroup och Ocab samt tester och referenstagning. Visa mindre

Svevind söker ingenjörer

Svevinds arbetar aktivt med att bekämpa den globala uppvärmningen. Vi vill göra det möjligt för norra Sverige att bli den ledande leverantören av förnybar energi och därmed driva på accelerationen av Europas energiomställning. Vårt fokus ligger på vindkraft, ett energislag med mycket goda framtidsutsikter och som inte efterlämnar någon miljöskuld till kommande generationer.?  Grön vätgas från vindel Svevind leder just nu ett unikt projekt där vindkraft ko... Visa mer
Svevinds arbetar aktivt med att bekämpa den globala uppvärmningen. Vi vill göra det möjligt för norra Sverige att bli den ledande leverantören av förnybar energi och därmed driva på accelerationen av Europas energiomställning. Vårt fokus ligger på vindkraft, ett energislag med mycket goda framtidsutsikter och som inte efterlämnar någon miljöskuld till kommande generationer.? 

Grön vätgas från vindel Svevind leder just nu ett unikt projekt där vindkraft kommer att driva en lokal produktion av grön vätgas. Vätgasen ses som en viktig del i det framtida energisystemet och därmed en möjliggörare för omställningen. Sammantaget betyder det här att Svevind växer. Vi söker medarbetare till två team; teamet som arbetar med projektledning, tillstånd och samråd samt teamet som arbetar med projektutveckling och geodata. Eftersom Svevind arbetar parallellt med flera projekt som befinner sig i varierande stadier behöver vi medarbetare med olika bakgrunder. Ett gemensamt krav för dessa roller är en ingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad, miljö, geografisk information, samhällsplanering eller liknande ämnesområde. God svenska i tal och skrift är också ett krav.

Kontoret ligger i Piteå, men flexibiliteten att jobba hemifrån ser vi som en möjlighet. Vårt sätt att arbeta präglas av en hög grad av laganda samtidigt som det läggs stor vikt vid personligt ansvar. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi lever i en företagskultur där möten och affärsresor inte är självändamål och där effektivt arbete, karriär och familjeliv kan kombineras. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss! 

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

C-chaufför

C-chaufför  Om tjänsten Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt kollektivavtal Det här förväntar vi oss Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och ty... Visa mer
C-chaufför 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt kollektivavtal

Det här förväntar vi oss
Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och tycka om att arbeta i högt tempo. Givetvis är det även en fördel om du känner dig trygg bakom ratten av en lastbil och att du är van vid fysiskt arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.

Krav:
Förarbehörighet C /  Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Visa mindre

Saab söker sektionschef

Tillsammans med kollegor runt om i världen samarbetar vi för att göra till en säkrare plats.  Vill du leda andra och delar vår vision om ett tryggt samhälle? Då kanske det är dig vi söker. Sektionen du skulle leda heter Program and product support och dina medarbetare arbetar främst med projektledning, testning och dokumentation. Förutom din sektion finns fyra andra sektioner i Luleå. Vårt gemensamma mål är att bedriva en effektiv mjukvaruutveckling. Tills... Visa mer
Tillsammans med kollegor runt om i världen samarbetar vi för att göra till en säkrare plats.  Vill du leda andra och delar vår vision om ett tryggt samhälle? Då kanske det är dig vi söker. Sektionen du skulle leda heter Program and product support och dina medarbetare arbetar främst med projektledning, testning och dokumentation. Förutom din sektion finns fyra andra sektioner i Luleå. Vårt gemensamma mål är att bedriva en effektiv mjukvaruutveckling. Tillsammans utgör vi Saab Command and Control North. Du ingår i ledningsgruppen liksom ledarna i de andra sektionerna.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Vi ser ett starkt tillväxtbehov många år framåt och behöver växa och bli fler.

Din bakgrund Du har en akademisk examen, samt mångårig erfarenhet som operativ ledare. Erfarenhet inom IT är meriterande, men inget krav. Huvudsaken är att du har ett intresse för teknik. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du både trivs och känner dig trygg i ledarrollen. Som ledare styr du mot uppsatta mål och fokuserar på resultatet. Andra skulle beskriva dig som uthållig och strukturerad, eftersom du kontinuerligt följer upp hur arbetet går och samordnar resurser utifrån det. Du förmedlar kommunikation tydligt och enkelt.

Sista ansökningsdag Tisdag 20 juni 2023.

Övrigt Befattningar på Saab kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

För information I denna rekrytering har Saab valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) svarar gärna på dina frågor om själva tjänsten eller rekryteringsprocessen som sådan. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en naturlig del av vår process. Visa mindre

C / CE-chaufförer

C / CE-chaufförer  Om tjänsten Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt kollektivavtal Det här förväntar vi oss Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig... Visa mer
C / CE-chaufförer 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt kollektivavtal

Det här förväntar vi oss
Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och tycka om att arbeta i högt tempo. Givetvis är det även en fördel om du känner dig trygg bakom ratten av en lastbil och att du är van vid fysiskt arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.

Krav:
Förarbehörighet C / CE /  Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Visa mindre

Distriktschef

Ansök    Maj 4    OnePartnerGroup Norr AB    Marknadschef
Drivs du av möten mellan människor, utveckling och affärer samt ett levande Norrbotten – då tycker vi att du ska läsa vidare… I OK Norrbotten verkar vi tillsammans, med våra medlemmar och kunder, för ett fortsatt levande län. Det är ett ständigt pågående arbete och vi söker nu en distriktschef, som i nära dialog med våra säljchefer är med på resan och gör oss ännu bättre, ännu mer levande. Är det dig vi söker? Om oss OK Norrbotten är en ekonomisk förenin... Visa mer
Drivs du av möten mellan människor, utveckling och affärer samt ett levande Norrbotten – då tycker vi att du ska läsa vidare…

I OK Norrbotten verkar vi tillsammans, med våra medlemmar och kunder, för ett fortsatt levande län. Det är ett ständigt pågående arbete och vi söker nu en distriktschef, som i nära dialog med våra säljchefer är med på resan och gör oss ännu bättre, ännu mer levande. Är det dig vi söker?

Om oss OK Norrbotten är en ekonomisk förening som ägs av sina ca. 120 000 medlemmar. Vi ingår i OKQ8-kedjan och marknadsför oss under varumärket OKQ8. Med våra 18 bemannade stationer, 15 automatstationer, en återförsäljare samt över 200 anställda runt om i Norrbotten, bidrar vi till ett levande län. OK Norrbotten omsatte 1,4 miljarder kronor under 2022.

Uppdraget Norrbotten är stort till ytan och vi har därför delat upp länet i två distrikt. Som chef över ett av distrikten är du resultatansvarig för stationerna i ditt område, där respektive säljchef rapporterar till dig. I rollen säkerställer du att stationerna drivs affärsmässigt med strävan om hållbar tillväxt. Vidare säkerställer du att stationernas verksamhet är i överensstämmelse med OK Norrbottens gemensamma riktlinjer och strategier. Du fungerar som säljchefernas bollplank i frågor som rör ekonomi, personal, investeringar, marknadsaktiviteter med mera. Själv ingår du i OK Norrbottens ledningsgrupp och rapporterar till VD.

På OK Norrbotten vill vi fortsätta att vara det självklara valet för våra kunder i deras vardag. Det är därför viktigt att vara i framkant genom att hela tiden förfina och utveckla nya och befintliga produkter och tjänster, som skapar mervärde för våra kunder. Som distriktschef är det en viktig uppgift att driva mervärdesskapande utveckling samt se till att en god serviceanda efterlevs.

Drivmedelsbranschen är i stor förändring, där vi går mot en fossilfri framtid. Och vi på OK Norrbotten ställer oss positiva till utvecklingen och investerar för att aktivt bidra i omställningen till ett fossilfritt samhälle. För din del innebär att du leder i förändring men även är med och formar framtiden.

Ryggraden i vår verksamhet är personalen på våra bemannade stationer som dagligen möter våra kunder. För att det kundmötet ska bli så bra som möjligt behöver vi bibehålla ett klimat där vår personal känner sig uppskattad och känner att de kan utvecklas i sin yrkesroll. Vi på OK Norrbotten vill fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare, vilket innebär att en viktig uppgift som distriktschef är att fortsätta motivera och engagera medarbetarna.

Visst låter det här som ett spännande och utmanande jobb? Tveka inte, varmt välkommen in med din ansökan.

Din profil Vi söker dig som är en erfaren ledare, som vill fortsätta att utveckla ditt ledarskap och ser fram emot utmaningen att leda genom andra. Som ledare är du driven, trygg och nyfiken. Du har en positiv människosyn, är lyhörd och samarbetsinriktad. Du skapar engagemang och delaktighet.

Erfarenhet av försäljning är ett krav, medan kunskap om hur företags varumärken byggs samt tidigare arbete med att utveckla en hållbar verksamhet är meriterande. Akademisk utbildning likaså. Körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Sista ansökningsdag Tisdag 23 maj 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök så snart som möjligt.

För information I denna rekrytering samarbetar OK Norrbotten med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Terminalarbetare med truckkort

Tycker du om att arbeta med terminalarbete där truckkörning och materialhantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig! Till vår kund i Luleå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/terminalmedarbetare som vill jobba deltid på ett vikariat under sommarperioden. Om tjänsten Onepartnergroup söker för vår kunds räkning ... Visa mer
Tycker du om att arbeta med terminalarbete där truckkörning och materialhantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig!

Till vår kund i Luleå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/terminalmedarbetare som vill jobba deltid på ett vikariat under sommarperioden.

Om tjänsten
Onepartnergroup söker för vår kunds räkning en person som ska arbeta som terminalarbetare/truckförare med gods och materialhantering vid deras terminal i Luleå. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Onepartnergroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, truckkort och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska såväl i tal som skrift.

Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: Efter överenskommelse
* Omfattning: Deltid över sommaren
* Placering: Luleå

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Skyresponse is seeking a junior System Developer

To support our rapid growth, Skyresponse is seeking a junior System Developer. We are looking for someone with a growth mindset and the love for coding.  A great candidate should: Be motivated and excited by working with a high pace Saas product Want to work in a diversified and distributed team  Have some experience with programming in Java, Python or C languages   Have a degree in computer science or similar Be analytical and love the challenge of pr... Visa mer
To support our rapid growth, Skyresponse is seeking a junior System Developer. We are looking for someone with a growth mindset and the love for coding. 
A great candidate should: Be motivated and excited by working with a high pace Saas product
Want to work in a diversified and distributed team 
Have some experience with programming in Java, Python or C languages  
Have a degree in computer science or similar
Be analytical and love the challenge of problem
Be curious and interested to learn new things
Fluent in English 
It is a bonus if you have some previous experience with: Experience from Web system-based technologies such as Amazon Web Services (AWS), ASP.NET/C#, Microsoft IIS or My
Experience from in-service operation and maintenance of a medium to large scale Web system (DevOps) 
Experience from problem solving and developing solutions 
Description of the role
The role is based at the Luleå office and you will be part of a diversified team delivering complete solutions together. The main part of the work will be in developing our alarm handling system and the administrative system with integration towards a wide variety of AWS services. The languages used are mainly C#, Python, Javascript/Typescript and what parts of the systems you will work on will greatly depend on your individual profile. We work in an agile environment, where we expect you to contribute in daily meetings as well as refining work, do planning and improvement retrospectives.

Since you have a complete responsibility, there is great opportunity to learn new things and grow in new areas.

Do you want to grow with us? We are looking forward to hear from you!

For your information: In this recruiting process, we cooperate with OnePartnerGroup. Note that from the start you will be employed by Skyresponse. OnePartnerGroup only helps with the recruitment process. Please contact recruitment consultant Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) if you have questions about the position or the process itself. Visa mindre

Lager / Serverhallsarbetare

Lager / Serverhallsarbetare Vi söker en person som med stor arbetsglädje går in i denna roll som lager/serverhallsarbetare hos vår kund.  Arbetsuppgifterna består främst i att ta hand om: godsmottagning, plockning av gods samt inventering. Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad.  Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, kunskaper i engelska eller andra språk är meriterande. Vi ser gärna att du har ett teknikintress... Visa mer
Lager / Serverhallsarbetare

Vi söker en person som med stor arbetsglädje går in i denna roll som lager/serverhallsarbetare hos vår kund. 
Arbetsuppgifterna består främst i att ta hand om: godsmottagning, plockning av gods samt inventering.

Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad. 
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, kunskaper i engelska eller andra språk är meriterande.

Vi ser gärna att du har ett teknikintresse och datavana.

Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga
 
Arbetstid, dagtid måndag - fredag.

Uppdragsperiod, juni - augusti.


Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

I detta uppdrag blir du anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår uppdragsgivare. Visa mindre

Ansökan till OnePartnerGroups urval saneringsteknikerutbildning 2023

Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning. Om Rollen   Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det of... Visa mer
Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning.

Om Rollen  
Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det oförutsägbara, exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

I rollen som saneringstekniker erbjuds en variation av arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Ocab ”räddar värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Genom denna utbildning utvecklar vi dig i din roll som saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du den utbildning som krävs för att bli trygg i yrkesrollen. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet!

Om Utbildningen  
Detta är en kommunal vuxenutbildning via Skellefteå kommun med utbildningsleverantören Astar i samarbete med OnePartnerGroup och Ocab. Utbildningen är uppbyggd för att matcha den kompetensstandard som finns för yrket hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY).

Utbildningen består av 30% teori på distans och 70% APL som kommer varvas under största delen av utbildningens gång. Teorin kommer läras ut live av lärare via digitala klassrum. Precis som ett vanligt klassrum fast på distans. Några av veckans dagar kommer bestå av den teoretiska undervisningen och övriga dagar av praktik hos Ocab.

Utbildningen är på 100% (heltid) under 25 veckor och börjar 29/5! Det betyder att utbildningen är din huvudsakliga syssla under perioden och att du behöver prioritera studierna för att klara samtliga moment. Studier och praktik kommer pågå under hela perioden, inklusive sommaren. Efter utbildningen är anställning hos Ocab mycket troligt, men ej garanterat. För att du ska bli anställd av Ocab ska du ha klarat samtliga teoretiska, praktiska moment och vara anställningsbar.

Idag finns det en stor brist på tekniker med inriktning sanering och efter att du genomfört utbildningen finns det goda möjligheter till en lyckad karriär inom yrkesområdet.

Övrig info
Utbildningsstart 29/5
Utbildningen är CSN-berättigad
All teori sker på distans

Nyfiken på att veta mer?
Kika in på
Utbildning - Saneringstekniker - OnePartnerGroup Academy
Eller kontakta oss om du har andra frågor om rollen eller processen. 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Länsförsäkringar söker erfaren skadereglerare

Ansök    Mar 21    OnePartnerGroup Norr AB    Skadereglerare
Länsförsäkringar ägs av våra kunder och din roll är att hjälpa dem. I rollen som skadereglerare kommer du att vägleda kunder som råkat ut för något oförutsett. Du tillhör skadeavdelningen och ingår i teamet som arbetar med sjuk och olycksfall. Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av skadereglering av sjukdom och olycksfall. Har du även arbetat med skadeståndsrättslig personskadereglering så är det en fördel. Du trivs med varierande arbetsuppgifte... Visa mer
Länsförsäkringar ägs av våra kunder och din roll är att hjälpa dem. I rollen som skadereglerare kommer du att vägleda kunder som råkat ut för något oförutsett. Du tillhör skadeavdelningen och ingår i teamet som arbetar med sjuk och olycksfall.

Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av skadereglering av sjukdom och olycksfall. Har du även arbetat med skadeståndsrättslig personskadereglering så är det en fördel.

Du trivs med varierande arbetsuppgifter och känner dig snarare som en generalist, än en specialist. Kollegor skulle beskriva dig som tillmötesgående i ditt bemötande. Du har viljan och förmågan att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Länsförsäkringar är en trygg arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv. Vi erbjuder sjukvårdsförsäkring, friskvård och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel. Vi som arbetar på Länsförsäkringar Norrbotten trivs och berättar gärna mer om hur det är att arbeta här. Välkommen till oss!

Övrigt Våra arbetstider är måndag till fredag klockan 08.00-16.30. Bakgrundkontroll kommer att göras innan anställning

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Vi söker platschef till logistikföretag

Ansök    Mar 21    OnePartnerGroup Norr AB    Logistikchef
För kunds räkning söker vi en ledare med förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål. Som vår platschef är dina huvudsakliga uppgifter att leda, styra och utveckla verksamheten och medarbetare mot fastställda mål. I rollen ingår resultat- och personalansvar. Du ansvarar för relationer med våra kunder och samarbetspartners. Din bakgrund Vi tror att du har mångårig ledarerfarenhet inom organisation och samordning av transporter av något s... Visa mer
För kunds räkning söker vi en ledare med förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.

Som vår platschef är dina huvudsakliga uppgifter att leda, styra och utveckla verksamheten och medarbetare mot fastställda mål. I rollen ingår resultat- och personalansvar. Du ansvarar för relationer med våra kunder och samarbetspartners.

Din bakgrund Vi tror att du har mångårig ledarerfarenhet inom organisation och samordning av transporter av något slag. 

Du känner dig trygg i ledarrollen och skapar naturligt engagemang och delaktighet. Som ledare ser du till helheten och tar hänsyn till övergripande aspekter i prioriteringar. Andra imponeras av ditt tydliga kundfokus. Kontinuerligt söker du feedback från kunder för att förbättra kvalitén på produkter, tjänster och interna processer.

För information Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Hon svarar gärna på dina frågor.  Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Länsförsäkringar söker medarbetare med vårdkunskap

Länsförsäkringar ägs av våra kunder och din roll är att hjälpa dem. I rollen som skadereglerare kommer du att vägleda kunder som råkat ut för något oförutsett. I rollen som skadereglerare tillhör du Sjuk- Olycksfallsteamet. Du har direkt kontakt med kunden och vägleder denne pedagogiskt genom processens olika moment. Med ett strukturerat arbetssätt växlar du snabbt mellan dina olika ärenden. Det här är en roll för dig som vill göra skillnad. Din bakgrun... Visa mer
Länsförsäkringar ägs av våra kunder och din roll är att hjälpa dem. I rollen som skadereglerare kommer du att vägleda kunder som råkat ut för något oförutsett.

I rollen som skadereglerare tillhör du Sjuk- Olycksfallsteamet. Du har direkt kontakt med kunden och vägleder denne pedagogiskt genom processens olika moment. Med ett strukturerat arbetssätt växlar du snabbt mellan dina olika ärenden. Det här är en roll för dig som vill göra skillnad.

Din bakgrund Medicinsk kunskap är nödvändig för att lyckas i rollen. Vi söker dig som har arbetat inom vården och är van att läsa journaler. Akademisk vårdutbildning är meriterande.

Du trivs med varierande arbetsuppgifter och känner dig snarare som en generalist, än en specialist. Kollegor skulle beskriva dig som tillmötesgående i ditt bemötande. Du har viljan och förmågan att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Länsförsäkringar är en trygg arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv. Vi erbjuder sjukvårdsförsäkring, friskvård och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel. Vi som arbetar på Länsförsäkringar Norrbotten trivs och berättar gärna mer om hur det är att arbeta här. Välkommen till oss!

Övrigt Våra arbetstider är måndag till fredag klockan 08.00-16.30. Bakgrundkontroll kommer att göras innan anställning.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

STUK söker nattklubbschef

Kårhusrestaurangen i Luleå AB (STUK) har sedan 1989 varit den naturliga platsen för studenter vid Luleå Tekniska Universitet. Bolaget ägs av Luleå Studentkår och Teknologkåren vid Luleå Tekniska Universitet. STUK har fullständiga rättigheter och är ett av Norrbottens största nöjesetablissemang med varierande verksamhet som bland annat á la carte restaurang, lunchrestaurang, mässor, nattklubb, middagar med upp till 800 sittande gäster och konsertkvällar med... Visa mer
Kårhusrestaurangen i Luleå AB (STUK) har sedan 1989 varit den naturliga platsen för studenter vid Luleå Tekniska Universitet. Bolaget ägs av Luleå Studentkår och Teknologkåren vid Luleå Tekniska Universitet. STUK har fullständiga rättigheter och är ett av Norrbottens största nöjesetablissemang med varierande verksamhet som bland annat á la carte restaurang, lunchrestaurang, mässor, nattklubb, middagar med upp till 800 sittande gäster och konsertkvällar med upp till 1600 besökare.
Till vår nattklubb söker vi nu efter en nattklubbschef som vill fortsätta utveckla vår nattklubb, tillsammans med våra 250 ideellt anställda, till att bli det givna förstahandsvalet på orten. Som nattklubbschef kommer du förutom att planera och genomföra grymma event även ansvara för upprätthållandet av våra policys och rutiner samt se till att vi når våra resultatmål. Du kommer även att ansvara för att se till att personalen följer alla gällande lagar och styrdokument och att gästernas behov snabbt tillgodoses. I rollen kommer du att jobba direkt under verksamhetschefen och ha ett tätt samarbete med bland annat restaurang- kökschef.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
- Planera genomföra event kopplade till vår nattklubb.
- Leda, utbilda och stötta vår ideella personal i deras arbete samt att vara deras bollplank i frågor kopplade till verksamheten.
- Jobba fokuserat för att uppnå resultatmål där vi gärna ser att du är kreativ och kommer med egna idéer för att uppnå målen.
- Se till att nattklubbsverksamheten följer gällande lagar regler samt upprätta styrdokument för verksamheten.
- Upprätthålla säkra arbetsförhållanden.
- Ansvara för lagerhållning beställningar efter behov.

Det vi söker hos vår blivande nattklubbschef är bland annat följande egenskaper:
- 2+ års erfarenhet av restaurangbranschen, gärna i ledande befattning.
- Stresstålig och van vid snabba ändringar och tvära kast.
- Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive nätter och helger.
- Utmärkt kommunikationsförmåga.
- Grymt ledarskap.
- Tillförlitlig och pålitlig.

Anställningsförhållanden:
Vi erbjuder dig en 100% tjänst, där majoriteten av arbetstiden förläggs till dagtid. Kvällar, nätter och helger kommer att förekomma. Anställningen kommer att inledas med en provanställning på 6 månader.
Lön: Enligt avtal Visa mindre

Länsförsäkringar söker medarbetare med kunskap om byggande och byggnader

Ansök    Mar 17    OnePartnerGroup Norr AB    Byggledare
Länsförsäkringar ägs av våra kunder och din roll är att hjälpa dem. I rollen som skadereglerare kommer du att vägleda kunder som råkat ut för något oförutsett. Som skadereglerare i Byggskadeteamet arbetar du med kunder som har ärenden som rör byggnader. För kunden förklarar du villkor och förutsättningar på ett pedagogiskt sätt. Genom ett strukturerat arbetssätt håller du samman de olika processer du jobbar med. Ofta fungerar du som en mellanhand mellan f... Visa mer
Länsförsäkringar ägs av våra kunder och din roll är att hjälpa dem. I rollen som skadereglerare kommer du att vägleda kunder som råkat ut för något oförutsett.

Som skadereglerare i Byggskadeteamet arbetar du med kunder som har ärenden som rör byggnader. För kunden förklarar du villkor och förutsättningar på ett pedagogiskt sätt. Genom ett strukturerat arbetssätt håller du samman de olika processer du jobbar med. Ofta fungerar du som en mellanhand mellan försäkringstagaren och entreprenören som åtgärdar skadan.

Din bakgrund För att lyckas i rollen behöver du ha en bred kunskap om byggande och byggnader. Kunskapen kommer från mångårig erfarenhet. Eftergymnasial utbildning på yrkeshögskola eller universitet är meriterande, men inget krav. Körkort B är däremot ett krav eftersom du genomför besiktningar.

Andra skulle beskriva dig som social. Själv känner du att du får energi i möte med andra, såväl kunder som hantverkare. Även om relationer är viktiga för dig vågar du ställa krav på motparten. Du ser situationer utifrån kundens perspektiv och ifrågasätter när det behövs.

Länsförsäkringar är en trygg arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv. Vi erbjuder sjukvårdsförsäkring, friskvård och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel. Vi som arbetar på Länsförsäkringar Norrbotten trivs och berättar gärna mer om hur det är att arbeta här. Välkommen till oss!

Övrigt Våra arbetstider är måndag till fredag klockan 08.00-16.30. Bakgrundkontroll kommer att göras innan anställning.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Ansökan till OnePartnerGroups urval saneringsteknikerutbildning 2023

Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning. Om Rollen   Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det of... Visa mer
Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning.

Om Rollen  
Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det oförutsägbara, exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

I rollen som saneringstekniker erbjuds en variation av arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Ocab ”räddar värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Genom denna utbildning utvecklar vi dig i din roll som saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du den utbildning som krävs för att bli trygg i yrkesrollen. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet!

Om Utbildningen  
Detta är en kommunal vuxenutbildning via Skellefteå kommun med utbildningsleverantören Astar i samarbete med OnePartnerGroup och Ocab. Utbildningen är uppbyggd för att matcha den kompetensstandard som finns för yrket hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY).

Utbildningen består av 30% teori på distans och 70% APL som kommer varvas under största delen av utbildningens gång. Teorin kommer läras ut live av lärare via digitala klassrum. Precis som ett vanligt klassrum fast på distans. Några av veckans dagar kommer bestå av den teoretiska undervisningen och övriga dagar av praktik hos Ocab.

Utbildningen är på 100% (heltid) under 25 veckor och börjar 29/5! Det betyder att utbildningen är din huvudsakliga syssla under perioden och att du behöver prioritera studierna för att klara samtliga moment. Studier och praktik kommer pågå under hela perioden, inklusive sommaren. Efter utbildningen är anställning hos Ocab mycket troligt, men ej garanterat. För att du ska bli anställd av Ocab ska du ha klarat samtliga teoretiska, praktiska moment och vara anställningsbar.

Idag finns det en stor brist på tekniker med inriktning sanering och efter att du genomfört utbildningen finns det goda möjligheter till en lyckad karriär inom yrkesområdet.

Övrig info
Utbildningsstart 29/5
Utbildningen är CSN-berättigad
All teori sker på distans

Nyfiken på att veta mer?
Kika in på
Utbildning - Saneringstekniker - OnePartnerGroup Academy
Eller kontakta oss om du har andra frågor om rollen eller processen. 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Chief Revenue Officer (CRO)

För kunds räkning söker vi en erfaren Chief Revenue Officer (CRO). Företaget är ett snabbt växande INDtech-bolag med stora ambitioner internationellt. Din bakgrund Du har en akademisk examen inom teknik, ekonomi eller liknande. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har byggt en internationell försäljningsorganisation och lett den till dokumenterad framgång. Du talar och skriver engelska obehindrat. Kännetecknande för dig är ditt genuina kundfokus. I... Visa mer
För kunds räkning söker vi en erfaren Chief Revenue Officer (CRO). Företaget är ett snabbt växande INDtech-bolag med stora ambitioner internationellt.

Din bakgrund Du har en akademisk examen inom teknik, ekonomi eller liknande. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har byggt en internationell försäljningsorganisation och lett den till dokumenterad framgång. Du talar och skriver engelska obehindrat. Kännetecknande för dig är ditt genuina kundfokus. I relationen med kund ser du dig snarare som en partner än en leverantör. Kollegor beskriver dig som en prestigelös lagspelare.

Sista ansökningsdag  Måndag 30 januari 2023.

Övrigt Du får självklart del av det värde du är med och skapar i bolaget. Du erbjuds delägande som en del i incitamentsavtalet. Stationeringsort är Luleå.

För information: Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson  ([email protected]) om du har frågor om företaget eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Däckmontör

Har du ett genuint intresse för bilar och drivs av att arbeta i en händelserik miljö? Vi söker nu ett antal däckmontörer till vår kund Däckia Luleå. Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från vinter till sommardäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor. Meriterande är om du har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare. Arbetet är fysiskt krävand... Visa mer
Har du ett genuint intresse för bilar och drivs av att arbeta i en händelserik miljö?

Vi söker nu ett antal däckmontörer till vår kund Däckia Luleå.
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från vinter till sommardäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor.
Meriterande är om du har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare. Arbetet är fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker om mötet med kunden.
Meriterande är tidigare erfarenhet av däckmontage, montering och balansering.

B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav!

Vi söker dig som:
• Har god fysik
• Är pålitlig och ansvarsfull 
• Driven och tar egna initiativ
• Servicemedveten 
• Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor. 
 
Om uppdraget tilltalar dig och du känner du igen dig i beskrivningen så skicka in ditt cv och personliga brev på en gång!

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Wibax söker treasurer

Wibax är i en stark utvecklingsfas och har ett fortsatt fokus på ytterligare tillväxt. För att säkerställa de finansiella förutsättningarna för expansion förstärker vi organisationen med en treasurer. Arbetsuppgifter Som vår treasurer arbetar du koncernövergripande och tillhör Group Finance. Du rapporterar till CFO Wibax Group och utgör ett stöd till denne. Dagligen samarbetar du med övriga inom Group Finance samt Finance Managers. I samband med förvärv h... Visa mer
Wibax är i en stark utvecklingsfas och har ett fortsatt fokus på ytterligare tillväxt. För att säkerställa de finansiella förutsättningarna för expansion förstärker vi organisationen med en treasurer.

Arbetsuppgifter Som vår treasurer arbetar du koncernövergripande och tillhör Group Finance. Du rapporterar till CFO Wibax Group och utgör ett stöd till denne. Dagligen samarbetar du med övriga inom Group Finance samt Finance Managers. I samband med förvärv har du en naturlig roll i förvärvs- och integrationsteamet. Du ansvarar för Treasury-funktionen och driver arbetet med att samordna, organisera, utveckla och effektivisera funktionen inom koncernen. Det operativa arbetet innefattar bland annat kredithantering, cash-pooling/likviditet, valutahantering och investeringsplanering.


Kvalifikationer Vi söker dig som vill utveckla Wibax finanser. Du har en akademisk examen inom ekonomi och mångårig erfarenhet av kvalificerat arbete med ekonomi i en analytisk roll. Din svenska och engelska är god, i såväl tal som skrift. Har du arbetat i en Treasury-roll tidigare är det meriterande. Du trivs när du får bidra till tillväxt. När förändringstakten är hög känner du att du utvecklas. Kollegor uppskattar din initiativförmåga och ditt engagemang.

Ansökan Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så ansök idag. Som en del i rekryteringsprocessen använder vi kapacitet- och personlighetstester.

Placeringsort Piteå

Information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Kontakta gärna rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Business developer for Flasheye

Safety and security for people and facilities. Challenges with security are something that we struggle with daily in society at large. Burglary, vandalism, and other crimes cause serious consequences for both businesses and individuals. We at Flasheye have developed a technology that detects deviations before serious damage can occur. Flasheye was founded to address problems and consequences arising from lack of control using LiDar-technology. More and mor... Visa mer
Safety and security for people and facilities.
Challenges with security are something that we struggle with daily in society at large. Burglary, vandalism, and other crimes cause serious consequences for both businesses and individuals. We at Flasheye have developed a technology that detects deviations before serious damage can occur. Flasheye was founded to address problems and consequences arising from lack of control using LiDar-technology. More and more people see the potential in using 3D laser monitoring to increase safety and quality and that is where our growth starts. We are in a strong growth phase and need to expand our team in Luleå with an employee with overall responsibility for our business development.

Work with people and business in an international environment. The opportunity to shape the business of a fast-growing company. Become a key person in an exciting industry. Does it sound interesting? If so, we think you should keep reading!
We at Flasheye are a committed and tight-knit team and with us the decision-making paths are short and your ability to influence how we work as a company becomes considerable. As business developer at Flasheye you will support our business development, sales and customer management. You will work both with national and international customers and travelling will occur in the position. You will be an ambassador for Flasheye and our products and will also be involved in product launches and marketing. We see a future in working with partner-networks where you will have primary responsibility.

Your profile:
We believe that you have a strong inner drive, it feels natural for you to plan your own working days and you usually stay positive, even in tougher situations. Customer-satisfaction is high on the priority list for you, and you often go the extra mile to achieve this. Furthermore, we believe that you are an effective listener, which means that you quickly understand clients’ operations and problems. You also have an easy way of presenting information and keeping others up to date.

Your background:
To succeed in this role, we believe you have experience from relevant industries (industry, armed forces, security, etc). It is advantageous if you have previous sales experience, but you may also have gained experience doing business in other ways. If you have previous experience as a consultant, we also think you would enjoy this role. As the role involves travelling, you need a driver’s licence. You also need to be able to speak Swedish and English fluently.

For your information: It is obvious to us that you as an employee take part in our value creation. We apply non-regulated working hours.

Application deadline: 2nd January 2023. We are continuously working with selection and the position may be filled before the application deadline, so do not hesitate to send in your application today.
Do you want to know more? Feel free to contact recruitment consultant Johanna Jönsson (076-818 65 79, [email protected]) if you have questions about the role or the recruitment process. Visa mindre

Administratör till Luleå

OnePartnerGroup söker nu en administratör till vår kund i Luleå. Detta är en tillsvidaretjänst på 100%. I rollen kommer du arbeta med ekonomisk administration så som bokföring och fakturahantering. Du kommer även arbeta med kontorsadministrativa uppgifter vilka kan variera mellan att hantera personaluppgifter i digitala system, inköp till kontoret, hantera administration och koordinering kring tjänstebilar m.m. Vem är du? Vi tror att du kanske läst ekono... Visa mer
OnePartnerGroup söker nu en administratör till vår kund i Luleå. Detta är en tillsvidaretjänst på 100%.

I rollen kommer du arbeta med ekonomisk administration så som bokföring och fakturahantering. Du kommer även arbeta med kontorsadministrativa uppgifter vilka kan variera mellan att hantera personaluppgifter i digitala system, inköp till kontoret, hantera administration och koordinering kring tjänstebilar m.m.

Vem är du?
Vi tror att du kanske läst ekonomi alternativt har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du är en driven och noggrann person som gärna utvecklas och lär dig nya saker. Du tycker om en varierad vardag i ditt arbete och har lätt att samarbeta och bygga relationer med andra. Du behöver ha B-körkort och kunna prata flytande svenska.

Urval sker löpande och rollen kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor kring rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79). Visa mindre

C-chaufför

C-chaufför  Om tjänsten Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt kollektivavtal Det här förväntar vi oss Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och ty... Visa mer
C-chaufför 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt kollektivavtal

Det här förväntar vi oss
Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och tycka om att arbeta i högt tempo. Givetvis är det även en fördel om du känner dig trygg bakom ratten av en lastbil och att du är van vid fysiskt arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.

Krav:
Förarbehörighet C /  Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Visa mindre

Däckmontör

Har du ett genuint intresse för bilar och drivs av att arbeta i en händelserik miljö? Vi söker nu ett antal däckmontörer till vår kund Däckia Luleå. Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor. Meriterande är om du har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare. Arbetet är fysiskt krävand... Visa mer
Har du ett genuint intresse för bilar och drivs av att arbeta i en händelserik miljö?

Vi söker nu ett antal däckmontörer till vår kund Däckia Luleå.
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor.
Meriterande är om du har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare. Arbetet är fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker om mötet med kunden.
Meriterande är tidigare erfarenhet av däckmontage, montering och balansering.

B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav!

Vi söker dig som:
• Har god fysik
• Är pålitlig och ansvarsfull 
• Driven och tar egna initiativ
• Servicemedveten 
• Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor. 
 
Om uppdraget tilltalar dig och du känner du igen dig i beskrivningen så skicka in ditt cv och personliga brev på en gång!

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Systemutvecklare till produktutvecklingsteamet sökes

Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig! Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär, men ... Visa mer
Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig!

Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär, men inte riktigt känner att du får jobba med de tekniker som du vill? Du kanske jobbar som konsult ute hos kund och saknar ett eget team att ingå i och känna gemenskap med? Oavsett vilket tycker vi att du ska läsa vidare!

Teamet: Du skulle ingå i vårt inhouseteam som arbetar med våra egenutvecklade produkter. Produkterna som vi utvecklar är ett affärssystem och en lösenordshanterare och vår främsta målgrupp är säkerhetsföretag och företag som arbetar med service och installation. Vi är idag fem medarbetare som arbetar heltid med dessa produkter inom olika områden så som utveckling, kundvård och marknad. För oss är det viktigt att vi är prestigelösa och hjälper till där det behövs.

Teknikerna: Vi ser det som självklart att du är med och påverkar vilka tekniker vi använder och kommer att använda. Vi vet att du är duktig på det du gör och vårt mål är att hålla oss väl framme i den tekniska utvecklingen. Idag arbetar vi enligt agila metoder med att huvudsakligen utveckla webblösningar med både, men inte uteslutande, .Net Framework och .Net Core på serversidan. På klientsidan är det allt från att använda traditionell webbteknik (HTML, CSS och Javascript) till att använda plattformar såsom t ex Angular, VueJs. Låter det intressant? Skicka in din ansökan eller kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) för mer information.

Övrigt: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Mirror, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 1:a november 2022, vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan nu.

Tjänst: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Ort: Merparten av medarbetarna finns i Luleå och Kalix, men även andra placeringsorter kan vara aktuella. Visa mindre

Däckmontör

Har du ett genuint intresse för bilar och drivs av att arbeta i en händelserik miljö? Vi söker nu ett antal däckmontörer till vår kund Däckia Luleå. Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor. Meriterande är om du har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare. Arbetet är fysiskt krävand... Visa mer
Har du ett genuint intresse för bilar och drivs av att arbeta i en händelserik miljö?

Vi söker nu ett antal däckmontörer till vår kund Däckia Luleå.
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor.
Meriterande är om du har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare. Arbetet är fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker om mötet med kunden.
Meriterande är tidigare erfarenhet av däckmontage, montering och balansering.

B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav!

Vi söker dig som:
• Har god fysik
• Är pålitlig och ansvarsfull 
• Driven och tar egna initiativ
• Servicemedveten 
• Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor. 
 
Om uppdraget tilltalar dig och du känner du igen dig i beskrivningen så skicka in ditt cv och personliga brev på en gång!

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Sandahls söker platschef

Ansök    Sep 7    OnePartnerGroup Norr AB    Transportchef
Är du en ledare med förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål? Vi söker en platschef som tillsammans med oss vill arbeta med transporter i ett företag med stort fokus på hållbarhet. Sandahls erbjuder effektiva transportkedjor över väg och järnväg. Vi har egna kombiterminaler för att kunna garantera säker och effektiv hantering av godset. Med egen kontroll på överföringen mellan de olika transportslagen blir kvalitet och leveransprecisi... Visa mer
Är du en ledare med förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål? Vi söker en platschef som tillsammans med oss vill arbeta med transporter i ett företag med stort fokus på hållbarhet.

Sandahls erbjuder effektiva transportkedjor över väg och järnväg. Vi har egna kombiterminaler för att kunna garantera säker och effektiv hantering av godset. Med egen kontroll på överföringen mellan de olika transportslagen blir kvalitet och leveransprecision oöverträffad. I Luleå har Sandahls en kombiterminal med drygt 40 medarbetare. Som vår platschef är dina huvudsakliga uppgifter att leda, styra och utveckla verksamheten och medarbetare mot fastställda mål. I rollen ingår resultat- och personalansvar. Du ansvarar för relationer med våra kunder och samarbetspartners.

Din bakgrund Relevant ledarerfarenhet är en förutsättning för att lyckas med uppdraget. Vi tror att du har mångårigerfarenhet inom organisation och samordning av transporter av något slag. 

Du känner dig trygg i ledarrollen och skapar naturligt engagemang och delaktighet. Som ledare ser du till helheten och tar hänsyn till övergripande aspekter i prioriteringar. Andra imponeras av ditt tydliga kundfokus. Kontinuerligt söker du feedback från kunder för att förbättra kvalitén på produkter, tjänster och interna processer.

Det är något speciellt med Sandahls, det känner vi alla som jobbar här och det märks i vår låga personalomsättning. Vi ställer höga krav på oss själva, men också på att vi är hjälpsamma mot varandra och agerar prestigelöst. Varmt välkommen till oss!

Sista ansökningsdag Måndag 26/9 2022.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Låstekniker

Till vår kund i Luleå söker vi Låstekniker. Vill du arbeta med dörrmiljö, lås och säkerhet?  Vi söker dig som är en problemlösare och har förmågan att se helheten. Du är ansvarstagande och serviceinriktad. Du är intresserad av el eller mekanik och vill utvecklas inom ett framtidsyrke. Kan du beskriva dig själv som nyfiken, serviceinriktad och intresserad av att lära nytt?  Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam oc... Visa mer
Till vår kund i Luleå söker vi Låstekniker.

Vill du arbeta med dörrmiljö, lås och säkerhet? 

Vi söker dig som är en problemlösare och har förmågan att se helheten. Du är ansvarstagande och serviceinriktad. Du är intresserad av el eller mekanik och vill utvecklas inom ett framtidsyrke.
Kan du beskriva dig själv som nyfiken, serviceinriktad och intresserad av att lära nytt?  Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team? Då är du rätt person för denna tjänst.
 
I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter: 
 
Montage av bl.a. lås, dörrstängare dörrautomatiker m.m.
Läsa och förstå låsscheman och ritningar
Underhåll och service av vårt installerade produktsortiment

För tjänsten gäller:
Grundläggande datakunskaper och B-körkort
Du behärskar svenska i tal och skrift, då du har kund- och leverantörskontakter
Du är ansvarstagande och en driven problemlösare


Tjänsten är placerad i Luleå. Resor kan komma att ingå i tjänsten.

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Xolaris söker Chief Operations Officer (COO)

Som Chief Operations Officer (COO) är du ansvarig för den tekniska operativa verksamheten. Du ingår i Xolaris ledningsgrupp och rapporterar till CEO. Verksamhet Vi levererar avancerade och strategiska lösningar till myndigheter som ansvarar för att upprätthålla allmän säkerhet. Genom att möjliggöra snabb tillgång till relevant information från mobila nätverk får Xolaris kunder ovärderlig information inför viktiga beslut i krissituationer. Xolaris har med ... Visa mer
Som Chief Operations Officer (COO) är du ansvarig för den tekniska operativa verksamheten. Du ingår i Xolaris ledningsgrupp och rapporterar till CEO.

Verksamhet Vi levererar avancerade och strategiska lösningar till myndigheter som ansvarar för att upprätthålla allmän säkerhet. Genom att möjliggöra snabb tillgång till relevant information från mobila nätverk får Xolaris kunder ovärderlig information inför viktiga beslut i krissituationer. Xolaris har med stolthet bidragit till en säkrare värld i mer än två decennier.

Ditt uppdrag I rollen säkerställer du leveransen av Xolaris produkter och tjänster till kunder på den internationella arenan. Vår kundbas består av myndigheter och mobila operatörer. Medarbetarna inom ditt ansvarsområde arbetar med installation, integration, driftsättning och support av Xolaris mjukvara. Du ska säkerställa snabb och kostnadseffektiv leverans av Xolaris produkter och tjänster genom att vidareutveckla och driva en högpresterande organisation för att uppnå företagets prestationsmål samt kundnöjdhet.

Tillsammans med oss kollegor i ledningsgruppen arbetar du aktivt med organisations- och processutveckling samt kompetensförsörjning. Vi arbetar nära varandra, exempelvis stöttar du säljorganisationen vid anbudsarbete och tar hjälp av RD-teamet för att lösa kundernas tekniska behov.

Din bakgrund Du har en akademisk examen, samt mångårig erfarenhet som operativ ledare inom IT/telekom. Erfarenhet av projektledning och -planering är ett krav. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift.

Din profil Du samarbetar bra med andra människor och är bekväm med att fatta beslut. Som person är du strukturerad. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt för att uppnå målen. Din vilja att hjälpa medarbetare och kunder är genuin och du anstränger dig för att leverera lösningar. Ditt engagemang smittar av sig och kollegor uppskattar att du gärna delar med dig av dina kunskaper. 

Sista ansökningsdag Onsdag 31 augusti 2022.

Övrig information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Kontakta gärna rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Systemutvecklare till produktutvecklingsteamet sökes

Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig! Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär, men ... Visa mer
Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig!

Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär, men inte riktigt känner att du får jobba med de tekniker som du vill? Du kanske jobbar som konsult ute hos kund och saknar ett eget team att ingå i och känna gemenskap med? Oavsett vilket tycker vi att du ska läsa vidare!

Teamet: Du skulle ingå i vårt inhouseteam som arbetar med våra egenutvecklade produkter. Produkterna som vi utvecklar är ett affärssystem och en lösenordshanterare och vår främsta målgrupp är säkerhetsföretag och företag som arbetar med service och installation. Vi är idag fem medarbetare som arbetar heltid med dessa produkter inom olika områden så som utveckling, kundvård och marknad. För oss är det viktigt att vi är prestigelösa och hjälper till där det behövs.

Teknikerna: Vi ser det som självklart att du är med och påverkar vilka tekniker vi använder och kommer att använda. Vi vet att du är duktig på det du gör och vårt mål är att hålla oss väl framme i den tekniska utvecklingen. Idag arbetar vi enligt agila metoder med att huvudsakligen utveckla webblösningar med både, men inte uteslutande, .Net Framework och .Net Core på serversidan. På klientsidan är det allt från att använda traditionell webbteknik (HTML, CSS och Javascript) till att använda plattformar såsom t ex Angular, VueJs. Låter det intressant? Skicka in din ansökan eller kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) för mer information.

Övrigt: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Mirror, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 31:a augusti 2022, vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan nu.

Tjänst: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Ort: Merparten av medarbetarna finns i Luleå och Kalix, men även andra placeringsorter kan vara aktuella. Visa mindre

Skyresponse is seeking a System Developer

To support our rapid growth, Skyresponse is seeking a System Developer. We are looking for someone with a growth mindset and the love for coding.  A great candidate should: Be motivated and excited by working with a high pace Saas product Want to work in a diversified and distributed team  Have programming skills in Java, Python or C languages   Have a degree in computer science, network engineering or similar  Be analytical and love... Visa mer
To support our rapid growth, Skyresponse is seeking a System Developer. We are looking for someone with a growth mindset and the love for coding. 
A great candidate should:

Be motivated and excited by working with a high pace Saas product


Want to work in a diversified and distributed team 


Have programming skills in Java, Python or C languages  


Have a degree in computer science, network engineering or similar 


Be analytical and love the challenge of problem


Ability to understand a technical specification and turn it into code 


Fluent in English A great candidate would also have:   

Experience of integration with 3rd party solutions via API’s 


Experience from Web system-based technologies such as Amazon Web Services (AWS), ASP.NET/C#, Microsoft IIS or My


Experience from in-service operation and maintenance of a medium to large scale Web system (DevOps) 


Experience from problem solving and developing solutions 


Description of the role
The role is based at the Luleå office and you will be part of a diversified team delivering complete solutions together. The main part of the work will be in developing our alarm handling system and the administrative system with integration towards a wide variety of AWS services. The languages used are mainly C#, Python, Javascript/Typescript and what parts of the systems you will work on will greatly depend on your individual profile. We work in an agile environment, where we expect you to contribute in daily meetings as well as refining work, do planning and improvement retrospectives.

Since you have a complete responsibility, there is great opportunity to learn new things and grow in new areas.

Do you want to grow with us? We are looking forward to hear from you!

For your information: In this recruiting process, we cooperate with OnePartnerGroup. Note that from the start you will be employed by Skyresponse. OnePartnerGroup only helps with the recruitment process. Please contact recruitment consultant Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) if you have questions about the position or the process itself. Visa mindre

Saneringstekniker - Luleå

Ett familjehem som brunnit ner. En lägenhet som ska förvandlas till något välkomnande och vackert för nästa människa. Skadegörelse som behöver oskadliggöras. Som saneringstekniker möter du människor som står hjälplösa inför omständigheter och skador bortom deras kontroll eller möjligheter att lösa. Det är där vi kommer in. Vi startar nu en utbildning som gör dig redo för rollen som saneringstekniker på Ocab. Du kommer utgöra en viktig del av vårt sanerings... Visa mer
Ett familjehem som brunnit ner. En lägenhet som ska förvandlas till något välkomnande och vackert för nästa människa. Skadegörelse som behöver oskadliggöras. Som saneringstekniker möter du människor som står hjälplösa inför omständigheter och skador bortom deras kontroll eller möjligheter att lösa. Det är där vi kommer in. Vi startar nu en utbildning som gör dig redo för rollen som saneringstekniker på Ocab. Du kommer utgöra en viktig del av vårt saneringsteam, och ju fler vi blir, desto fler som drabbats av det oförutsägbara kan vi hjälpa, vare sig det rör sig om brand-, klotter- eller vattenskador.

Utbildningen ger dig kunskaper för att möta en vardag med varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen som saneringstekniker präglas av olika former av saneringsuppdrag. Våra största kunder är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner. På Ocab räddar vi värden – och på sätt och vis världen – genom att sanera, torka och återställa, istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljön och människan.

Under din utbildning till saneringstekniker kommer du att varva teori och praktik. Allt för att du ska utvecklas in i rollen som saneringstekniker och i framtiden bli våra kunders vardagshjälte.
I de praktiska momenten hos Ocab arbetar du tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss och lär oss av varandras kunskaper. Hos oss skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. Det finns alltid något nytt att lära sig, och utöver dina praktiska och teoretiska kunskaper så kommer din vilja att utvecklas att vara din starkaste egenskap.
Och karriärmöjligheter efter dina studier är lysande! Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet. Hos oss finns utrymme att fortsätta lära dig och forma ditt liv både på och utanför arbetet. Vi har många exempel på medarbetare som börjat som saneringstekniker och sedan utvecklats till en bredare roll med ett större övergripande ansvar alternativt blivit mer specialiserade inom specifika områden av skadesanering.

För att passa i rollen som saneringstekniker tar du dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang, du har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för att uppnå ett resultat för kundens bästa. Du är bra på problemlösning och har en god förmåga att möta andra människor i unika situationer.
För att trivas på utbildningen är det viktigt att du är nyfiken och öppensinnad, och ett sunt tänk runt arbetsmiljö och säkerhet hoppas vi är lika viktigt för dig som det är för oss. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande för att värna om både dig själv och dina kollegor.

Ocabs krav för anställning Körkort B.
Kunna kommunicera i svenska, både i tal och skrift.
Kan hantera digitala arbetsverktyg, som exempelvis dator och smartphone.
Egenskaper för att lyckas i rollen som saneringstekniker Du behöver vara en lagspelare med samarbetsförmåga.
Du behöver vara lyhörd och förstå kundens behov.
Du är arbetsvillig och nyfiken att lära mer.
Du kan vara en god ambassadör för Ocab och trivs med kundkontakt.
Du strävar alltid efter att göra ditt bästa.
Du gillar att hålla ordning och reda.
Du behöver vara i god fysisk form.
 
Övrig information om rollen som saneringstekniker
Vi sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel-, lukt-, asbest-, och PCB.
Ordinarie arbetstider hos oss är kl. 07-16. Eftersom vi inte kan styra när olyckan sker jobbar vi dock under dygnets alla timmar, och för den som vill finns det möjlighet att ingå i vår jourgrupp. Även arbete på annan ort kan förekomma.
För våra medarbetare ska vi vara en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, försäkringar, pension och avtalsenlig semester.

Utbildningen
Utbildningen startar 7 november och pågår i 30 veckor. OnePartnerGroup hanterar rekryteringen för att säkerställa en matchning och en framtida anställning hos Ocab. Kommunen sköter antagningen. Utbildningen till saneringstekniker är en kommunal utbildning och därmed är det kommunen som sköter antagningen. Sista ansökningsdag till utbildningen är 4 september.

Lämna en intresseanmälan inklusive personuppgifter om du tror att rollen som saneringstekniker passar dig. Utbildningen har begränsat antal platser.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Systemutvecklare till produktutvecklingsteamet sökes

Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig! Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär, men ... Visa mer
Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig!

Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär, men inte riktigt känner att du får jobba med de tekniker som du vill? Du kanske jobbar som konsult ute hos kund och saknar ett eget team att ingå i och känna gemenskap med? Oavsett vilket tycker vi att du ska läsa vidare!

Teamet: Du skulle ingå i vårt inhouseteam som arbetar med våra egenutvecklade produkter. Produkterna som vi utvecklar är ett affärssystem och en lösenordshanterare och vår främsta målgrupp är säkerhetsföretag och företag som arbetar med service och installation. Vi är idag fem medarbetare som arbetar heltid med dessa produkter inom olika områden så som utveckling, kundvård och marknad. För oss är det viktigt att vi är prestigelösa och hjälper till där det behövs.

Teknikerna: Vi ser det som självklart att du är med och påverkar vilka tekniker vi använder och kommer att använda. Vi vet att du är duktig på det du gör och vårt mål är att hålla oss väl framme i den tekniska utvecklingen. Idag arbetar vi enligt agila metoder med att huvudsakligen utveckla webblösningar med både, men inte uteslutande, .Net Framework och .Net Core på serversidan. På klientsidan är det allt från att använda traditionell webbteknik (HTML, CSS och Javascript) till att använda plattformar såsom t ex Angular, VueJs. Låter det intressant? Skicka in din ansökan eller kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) för mer information.

Övrigt: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Mirror, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 27:e april 2022, vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan nu.

Tjänst: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Ort: Merparten av medarbetarna finns i Luleå och Kalix, men även andra placeringsorter kan vara aktuella. Visa mindre

C-chaufför

C-chaufför  Om tjänsten Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt kollektivavtal Det här förväntar vi oss Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och ty... Visa mer
C-chaufför 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt kollektivavtal

Det här förväntar vi oss
Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och tycka om att arbeta i högt tempo. Givetvis är det även en fördel om du känner dig trygg bakom ratten av en lastbil och att du är van vid fysiskt arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.

Krav:
Förarbehörighet C /  Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Visa mindre

Account Manager till Luleå

Vi söker nu en Account Manager till vår kund i Luleå. Hos vår kund blir du huvudansvarig för hela säljprocessen ”från ax till limpa”, för dig som vill ta nästa steg i din karriär, arbeta internationellt och bygga upp en säljorganisation kommer detta vara en givande roll. Tidigare i din karriär har du kanske arbetat inom industrin eller inom säkerhetsbranschen och du har erfarenhet av att hantera affärer och avtal. Tillsammans med dina kollegor driver du fr... Visa mer
Vi söker nu en Account Manager till vår kund i Luleå. Hos vår kund blir du huvudansvarig för hela säljprocessen ”från ax till limpa”, för dig som vill ta nästa steg i din karriär, arbeta internationellt och bygga upp en säljorganisation kommer detta vara en givande roll. Tidigare i din karriär har du kanske arbetat inom industrin eller inom säkerhetsbranschen och du har erfarenhet av att hantera affärer och avtal. Tillsammans med dina kollegor driver du framåt försäljningsprocessen och skapar en säkrare värld. Vill du veta mer? Kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79). Visa mindre

Mirror söker utvecklare

Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig! Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär men i... Visa mer
Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig!

Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär men inte riktigt känner att du får jobba med de tekniker som du vill? Du kanske jobbar som konsult ute hos kund och saknar ett eget team att ingå i och känna gemenskap med? Oavsett vilket tycker vi att du ska läsa vidare!

Teamet: Vi är ett 30-tal medarbetare på Mirror, merparten arbetar med utvecklingsprojekt till våra kunder inom olika inriktningar. I 30 år har vi arbetat med att utveckla andra företags IT-tjänster och infrastruktur, därför törs vi nästan lova att det är få som slår våra kunniga medarbetare på fingrarna när det gäller att hålla sig ajour med det senaste inom teknikutvecklingen. Hos oss blir du med andra ord en del av ett framåtsträvande team med hög kompetens.

Projekten: Vi jobbar med många olika typer av kunder och projekt. Det kan röra sig om att utveckla lösningar som skapar affärsmöjligheter för våra kunder, exempelvis E-handel, webb för kommunikation och marknadsföring. Det kan också handla om lösningar för att hantera befintliga affärer, exempelvis produktionsnära eller affärssystemnära system. Vi utgår helt enkelt från kundens målsättningar och bygger lösningar som stödjer deras planer och gör dem konkurrenskraftiga och framgångsrika.

Kunderna: Vår kundbas är bred och vi jobbar med kunder i många olika branscher och storlekar både inom och utom Sverige. Vi har ungefär 300 aktiva kunder i dagsläget. Några av våra kunder som du kanske känner igen är; Biometria, Caverion, Max, Sveaskog, Doro, XL-Bygg och Älvsbyhus. Uppdragen utförs i stort sett uteslutande inhouse med andra i teamet, att hyra ut utvecklare till externa projekt hos kund är ovanligt.

Teknikerna: Vi ser det som självklart att du är med och påverkar vilka tekniker vi använder och kommer att använda. Vi vet att du är duktig på det du gör och vårt mål är att hålla oss väl framme i den tekniska utvecklingen. Idag arbetar vi enligt agila metoder med att huvudsakligen utveckla webblösningar med både, men inte uteslutande, .Net Framework och .Net Core på serversidan. På klientsidan är det allt från att använda traditionell webbteknik (HTML, CSS och Javascript) till att använda plattformar såsom t ex Angular, VueJs. Låter det intressant? Skicka in din ansökan eller kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) för mer information.

Övrigt: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Mirror, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 21:a augusti 2022, intervjuer kommer att ske löpande från och med vecka 33.

Tjänst: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Ort: Merparten av medarbetarna finns i Luleå och Kalix men även andra placeringsorter kan vara aktuella. Visa mindre

Chief Commercial Officer (CCO)

For a client we are looking for a strategic and experienced Chief Commercial Officer (CCO). The role oversees the objectives and implementation of all commercial strategies. You’ve built and scaled a successful sales organization previously in your career. Your expertise lies within sales and the commercial side. Together with your colleagues you will drive the business through exponential international growth. Questions? For questions, please reach out t... Visa mer
For a client we are looking for a strategic and experienced Chief Commercial Officer (CCO). The role oversees the objectives and implementation of all commercial strategies. You’ve built and scaled a successful sales organization previously in your career. Your expertise lies within sales and the commercial side. Together with your colleagues you will drive the business through exponential international growth.

Questions? For questions, please reach out to recruitment consultant Ulrika Andersson ([email protected], +46702609165). Visa mindre

Sandahls söker platschef

Ansök    Maj 25    OnePartnerGroup Norr AB    Logistikchef
Är du en ledare med förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål? Vi söker en platschef som tillsammans med oss vill arbeta med transporter i ett företag med stort fokus på hållbarhet. Sandahls erbjuder effektiva transportkedjor över väg och järnväg. Vi har egna kombiterminaler för att kunna garantera säker och effektiv hantering av godset. Med egen kontroll på överföringen mellan de olika transportslagen blir kvalitet och leveransprecisi... Visa mer
Är du en ledare med förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål? Vi söker en platschef som tillsammans med oss vill arbeta med transporter i ett företag med stort fokus på hållbarhet.

Sandahls erbjuder effektiva transportkedjor över väg och järnväg. Vi har egna kombiterminaler för att kunna garantera säker och effektiv hantering av godset. Med egen kontroll på överföringen mellan de olika transportslagen blir kvalitet och leveransprecision oöverträffad.

I Luleå har Sandahls en kombiterminal med drygt 40 medarbetare. Som vår platschef är dina huvudsakliga uppgifter att leda, styra och utveckla verksamheten och medarbetare mot fastställda mål. I rollen ingår resultat- och personalansvar. Du ansvarar för relationer med våra kunder och samarbetspartners. Rollen innefattar även ett regionansvar för Sandahls verksamhet i Umeå och Sundsvall.

Din bakgrund Relevant branscherfarenhet är en förutsättning för att lyckas med uppdraget. Vi tror att du har mångårigerfarenhet som ledare inom transport och logistik.

Du känner dig trygg i ledarrollen och skapar naturligt engagemang och delaktighet. Som ledare ser du till helheten och tar hänsyn till övergripande aspekter i prioriteringar. Andra imponeras av ditt tydliga kundfokus. Kontinuerligt söker du feedback från kunder för att förbättra kvalitén på produkter, tjänster och interna processer.

Det är något speciellt med Sandahls, det känner vi alla som jobbar här och det märks i vår låga personalomsättning. Vi ställer höga krav på oss själva, men också på att vi är hjälpsamma mot varandra och agerar prestigelöst. Varmt välkommen till oss!

Sista ansökningsdag Onsdag 15 juni 2022.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

C-chaufför

C-chaufför  Om tjänsten Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt kollektivavtal Det här förväntar vi oss Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och ty... Visa mer
C-chaufför 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt kollektivavtal

Det här förväntar vi oss
Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och tycka om att arbeta i högt tempo. Givetvis är det även en fördel om du känner dig trygg bakom ratten av en lastbil och att du är van vid fysiskt arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.

Krav:
Förarbehörighet C /  Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Visa mindre

Flasheye växer och söker säljansvarig

Vi skyddar människor och anläggningar inom industrin och samhället i stort. Industrin är en bransch som traditionellt sett fått kämpa med utmaningar kring säkerhet både vad gäller material, maskiner och arbetsmiljö. Att arbeta med farliga material, i farliga miljöer och med dyra maskiner ställer inte sällan till med tidskrävande eller kostsamma stopp och skador. Utmaningar med säkerhet finns inte bara inom tung industri utan är något som vi tampas med till... Visa mer
Vi skyddar människor och anläggningar inom industrin och samhället i stort. Industrin är en bransch som traditionellt sett fått kämpa med utmaningar kring säkerhet både vad gäller material, maskiner och arbetsmiljö. Att arbeta med farliga material, i farliga miljöer och med dyra maskiner ställer inte sällan till med tidskrävande eller kostsamma stopp och skador. Utmaningar med säkerhet finns inte bara inom tung industri utan är något som vi tampas med till vardags i samhället i stort. Inbrott, skadegörelse och annan kriminalitet orsakar allvarliga konsekvenser både för verksamheter och privatpersoner. Flasheye har utvecklat en teknik som upptäcker avvikelser innan allvarliga skador eller stopp kan ske, både inom industrin och i samhället i stort. Flasheye grundades för att hantera problem och konsekvenser som uppstår på grund av bristande kontroll med hjälp av den beprövade LiDar-teknologin. Allt fler ser potentialen i att använda 3D-lasermonitorering för att öka både säkerhet och kvalitet och där tar vår tillväxt avstamp. Eftersom vi växer behöver vi utöka vårt team i Luleå med en medarbetare som tar helhetsansvaret för vår försäljning.  

Brinner du för att arbeta med människor och affärer och vill ta klivet mot en roll med mer ansvar och förmåga att påverka? I så fall tycker vi att du ska fortsätta läsa!
Vi på Flasheye är ett engagerat och sammansvetsat team och hos oss är beslutsvägarna korta och din förmåga att påverka – både din egen försäljningsprocess samt hur vi som bolag arbetar – blir ansenlig. Som säljansvarig hos Flasheye blir du ansvarig för hela vår försäljningsprocess och kommer arbeta både med nykundsbearbetning och att hantera befintliga affärer. Vi har ett fokus på kunder inom industri, försvarsmakt och säkerhet och du kommer arbeta både med nationella och internationella kunder. Du blir en ambassadör för Flasheye och våra produkter och kommer även vara delaktig i produktlanseringar och marknadsföringen av dessa. Vi ser en framtid i att arbeta med partnernätverk där du kommer få ett huvudansvar för uppbyggnaden att dessa nätverk.

Din profil:
Vi tror att du har ett starkt inre driv, det känns naturligt för dig att planera dina egna arbetsdagar och uppgifter och du håller dig oftast positiv, även i tuffare situationer. Att slutkunden blir nöjd är högt på priolistan för dig och du gör ofta det lilla extra för att uppnå just detta. Vidare tror vi att du är en effektiv lyssnare vilket gör att du snabbt förstår andras verksamheter och problemställningar, du har också enkelt för att föra fram information och hålla andra uppdaterade.

Din Bakgrund:
För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från branschen (industri, försvarsmakt, säkerhet). Det är meriterande om du har tidigare säljerfarenhet, men du kan också ha fått erfarenhet av att göra affärer på annat sätt. Eftersom rollen innebär resor behöver du ha körkort. Du behöver också kunna tala svenska och engelska obehindrat.

För din information: Vi ser det som självklart att våra medarbetare tar del av vårt värdeskapande.  Vi tillämpar förtroendetid och vi ser det som självklart att du sätter upp dina egna arbetsdagar.

Sista ansökningsdag: 19/6 – 2022. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer? Kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Jönsson (076-818 65 79, [email protected]) om du har frågor kring rollen eller rekryteringsprocessen Visa mindre

Vi söker kandidatansvarig till vårt team i Luleå

Ansök    Maj 9    OnePartnerGroup Norr AB    HR-assistent
Vi söker kandidatansvarig till vårt rekryteringsteam i Luleå! Vi på OnePartnerGroup Norr söker nu dig som vill kombinera studier eller deltidsjobb med ett omväxlande och givande extrajobb som kandidatansvarig till vårt kontor i Luleå. Hos oss blir du en del av ett engagerat team och får chansen att lära dig rekryterings- och bemanningsbranschen och få relevant arbetslivserfarenhet. Kan det vara något för dig? I så fall tycker vi att du ska fortsätta läsa! ... Visa mer
Vi söker kandidatansvarig till vårt rekryteringsteam i Luleå!
Vi på OnePartnerGroup Norr söker nu dig som vill kombinera studier eller deltidsjobb med ett omväxlande och givande extrajobb som kandidatansvarig till vårt kontor i Luleå. Hos oss blir du en del av ett engagerat team och får chansen att lära dig rekryterings- och bemanningsbranschen och få relevant arbetslivserfarenhet. Kan det vara något för dig? I så fall tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Dina arbetsuppgifter
Som kandidatansvarig hos oss säkerställer du ett löpande kandidatinflöde till våra rekryteringsprocesser och du hjälper oss trygga en positiv kandidatupplevelse. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra rekryteringskonsulter och konsultchefer i hela processer. Arbetsuppgifterna kommer inkludera bland annat annonsering av tjänster, kontakt med kandidater, telefonintervjuer, fysiska intervjuer, referenstagningar, mötesbokningar samt administration kring rekrytering och bemanning.

Din profil
Vi tror du just nu är student och du kanske går en utbildning inom till exempel personalvetenskap, beteendevetenskap, HR, sociologi, psykologi eller liknande. Framför allt tror vi att du har ett intresse för att arbeta med människor. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska. Som person tror vi att du trivs bra med att arbeta i en självständig roll där du ansvarar för att processer drivs framåt. Vi tror också att du är en nyfiken person med en stor vetgirighet, du är inte rädd för att testa nya arbetssätt eller prova nya arbetsuppgifter. För dig är relationerna mycket viktiga och du har enkelt för att ta nya kontakter och behålla befintliga relationer.

Anställning
Deltid. Du kommer arbeta hos oss när behov finns. Du är med styr när du lägger dina arbetstimmar beroende på dina möjligheter.

Ort
Introduktion hålls i Luleå, därefter är arbetet möjligt att genomföra på distans.

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi gärna mer! 
Kontaktperson: Johanna Jönsson, 076-818 65 79, [email protected] Visa mindre

Skyresponse söker supportspecialist

Vi på Skyresponse säkerställer att IoT-baserade larm och händelser åtgärdas effektivt och i rätt tid via vår molntjänst för larmhantering. Vi har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader. Vår lösning är den snabbast växande plattformen i Norden för trygghetslarm och bolaget har börjat sin internationella tillväxtresa och finns redan i 8 länder.  Vi jobbar i agila utvecklingsteam och släpper ny ... Visa mer
Vi på Skyresponse säkerställer att IoT-baserade larm och händelser åtgärdas effektivt och i rätt tid via vår molntjänst för larmhantering. Vi har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader. Vår lösning är den snabbast växande plattformen i Norden för trygghetslarm och bolaget har börjat sin internationella tillväxtresa och finns redan i 8 länder.  Vi jobbar i agila utvecklingsteam och släpper ny funktionalitet i drift var 4:e vecka samtidigt som plattformen hanterar mer än 10 miljoner larm per månad utan driftstopp.

När antalet kunder växer behöver även organisationen växa för att upprätthålla vår höga servicenivå. Vi letar nu efter en supportspecialist som kan komplettera vårt supportteam. Vill du jobba i framkant av teknologiutvecklingen, hitta smarta lösningar och arbeta för vår vision ”we change the way people create true safety” i ett kvalificerat team så tror vi att detta är rätt roll för dig!

Ditt uppdrag som supportspecialist är att arbeta för att våra kunder får bästa möjliga support och att våra produkter och tjänster håller den världsklass vi är kända för. Som supportspecialist kommer du ta in supportärenden från kund, sedan kommer du föra vidare frågan till korrekt ansvarig inom Skyresponse, alternativt att själv lösa problemen. Du ges i denna roll möjligheten att följa ärendena från start till slut och blir ansvarig för hela supportkedjan. Vi tror att du som drivs av att leverera den bästa supporten och hitta de smartaste lösningarna kommer trivas i den här rollen.

Du blir en del av vårt kvalificerade Customer Success team och arbetar sida vid sida med konfigureringsspecialister, utvecklare och andra tekniska specialister som alla drivs av ett högt engagemang för att skapa förutsättningar för att leverera produkter och tjänster i världsklassHär har du en unik möjlighet att lära dig mer om Amazons produkter och lösningar, vi har ett nära samarbete med AWS och vi lyfts fram som en av deras mer avancerade användare.

För dig som är intresserad av tekniken och branschen kan detta också vara ett perfekt första steg in på Skyresponse, vi ser att det finns möjligheter att vidareutvecklas inom till exempel konfiguration och utveckling om sådana ambitioner finns hos dig som söker.

Din profil: Vi tror att du behöver ha en viss kunskap av teknik och IT för att kunna sätta dig in i våra system. Som person tror vi att kommunikation kommer enkelt för dig, du lyssnar effektivt på andra och förmedlar information tydligt och enkelt. Du har ett genuint intresse av att förstå kunden och dess frågeställningar för att kunna erbjuda bästa lösning. För dig är det viktigt att hålla tidsplaner och du sätter hög prioritet på att uppnå mål och få arbete slutfört på ett strukturerat sätt. Är du intresserad av konfiguration, AWS och molntjänster är det ett plus.

Placeringsort: Luleå eller Stockholm.

Sista ansökningsdag: Onsdag 8:e juni 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Skyresponse. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen ta kontakt med rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Predge söker Chief Marketing Officer

Ansök    Maj 24    OnePartnerGroup Norr AB    Marknadschef
Predge är ett snabbt växande mjukvarubolag inom INDtech med stora ambitioner internationellt. Våra SaaS-tjänster möjliggör beslutsstöd för prediktivt underhåll inom industrin och transport. Genom att samla in och analysera stora mängder data kan Predge minimera oönskade driftsstörningar. Vi kan med stöd i våra analyser förslå direkta åtgärder för såväl ökad tillgänglighet som livslängd vilken bidra även till bättre miljö. Företaget är en spinoff från forsk... Visa mer
Predge är ett snabbt växande mjukvarubolag inom INDtech med stora ambitioner internationellt. Våra SaaS-tjänster möjliggör beslutsstöd för prediktivt underhåll inom industrin och transport. Genom att samla in och analysera stora mängder data kan Predge minimera oönskade driftsstörningar. Vi kan med stöd i våra analyser förslå direkta åtgärder för såväl ökad tillgänglighet som livslängd vilken bidra även till bättre miljö. Företaget är en spinoff från forskning inom advanced analytics och AI vid Luleå Tekniska Universitet.

Vi söker dig som vill leda arbetet med vår marknadsstrategi. Tillsammans definierar vi den process som skapar värde för våra kunder och som bygger starka kundrelationer för att fånga/behålla intresse. Som Chief Marketing Officer (CMO) tillhör du företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till CEO. Du leder marknadsavdelningen, som idag består av säljresurser både i Sverige och utomlands.

Din bakgrund Du har en akademisk examen inom teknik, ekonomi eller liknande. För att lyckas i rollen behöver du har erfarenhet av internationell försäljning och av att ha lett andra. Du talar och skriver engelska obehindrat. 

Kännetecknande för dig är ditt genuina kundfokus. I relationen med kund ser du dig snarare som en partner än en leverantör. Kollegor beskriver dig som en prestigelös lagspelare.

Sista ansökningsdag Söndag 12 juni 2022. 

Övrigt Du får självklart del av det värde du är med och skapar i vårt bolag. Du erbjuds delägande i bolaget som en del i incitamentsavtalet. Huvudsaklig stationeringsort är Luleå där bolaget har sitt kontor.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Terminalarbetare med truckkort

Tycker du om att arbeta med terminalarbete där truckkörning och materialhantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig! Till vår kund i Luleå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/terminalmedarbetare som vill jobba heltid på ett vikariat under sommarperioden. Om tjänsten Onepartnergroup söker för vår kunds räkning ... Visa mer
Tycker du om att arbeta med terminalarbete där truckkörning och materialhantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig!

Till vår kund i Luleå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/terminalmedarbetare som vill jobba heltid på ett vikariat under sommarperioden.

Om tjänsten
Onepartnergroup söker för vår kunds räkning en person som ska arbeta som terminalarbetare/truckförare med gods och materialhantering vid deras terminal i Luleå. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Onepartnergroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, truckkort och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska såväl i tal som skrift.

Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: Efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid över sommaren
* Placering: Luleå

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

R&D Manager to Epiroc

Mobilaris has during the last ten years, established itself as the undisputed leader within underground mine digitalization. Since recently we are part of the Epiroc Group and belong to the strong digital division. We are an innovative, fast-growing product company with customers all around the world. Our world-leading decision-support solutions help our customers to become more productive and efficient, while keeping people safe. We are now looking for a... Visa mer
Mobilaris has during the last ten years, established itself as the undisputed leader within underground mine digitalization. Since recently we are part of the Epiroc Group and belong to the strong digital division. We are an innovative, fast-growing product company with customers all around the world. Our world-leading decision-support solutions help our customers to become more productive and efficient, while keeping people safe.

We are now looking for an RD Manager. As an RD Manager you will lead the RD department consisting of around 40 skilled developers and product owners organised in three groups. We have our premises in the new Mobilaris Innovation Centre, a climate-smart office built for collaboration, networking and creativity located centrally in Luleå. 

Your mission As an RD Manager you will have a key role in the continued development of our innovative product portfolio. Together with your team you will secure an efficient, stable and innovative product development. Your organisation will focus on everything from implementation of new features and products, system architecture and backlog refinement to quality assurance, agile ways of working and operational excellence.

You will contribute to further success as a member of the Epiroc Mining Intelligence’s management team as well as the leader of RD’s own management team.

Are you our candidate? To succeed within this role, we believe that you have extensive experience from leading roles within RD. You have the skills to build and lead a well-functioning organisation enabling efficient and innovative product development. You take the lead in creating a coaching, stimulating, innovative, balanced and team-focused work environment.

It is within you to dare to question, think new and come with suggestions and you have a great interest in continuously improving the ways of working. You have a strategic mindset and set long-term plans, but don’t hesitate in taking care of issues that need to be handled today.

You have an academic degree within computer science or relevant technical field. In the past you worked in an international context and you feel confident to communicating in both Swedish and English.

Life at Epiroc By joining our team, you can expect an atmosphere of creativity, innovation and workplace diversity. You will be a part of a group of skilled, committed and helpful colleagues who all take pride to help customers optimize and live by our core values: Collaboration, Commitment and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities! In addition to the fact that we have a culture that is characterized by development combined with having a good balance between work and leisure, there are some things that makes us a little extra proud to work at Epiroc: Global career opportunities
Epiroc University, for your own competence development
Community involvement
Benefits package, which amongst other things includes bonus

Location travel
Location: Luleå
Travel: Occasional business trips

Contact If you have any questions or need further information, please feel free to contact recruitment consultant Ulrika Andersson at OnePartnerGroup ([email protected], 070-260 91 65). Visa mindre

Administratör

Tycker du om att arbeta med administration, ha kundkontakt och agera problemlösare? Är du lagspelaren som vill arbeta i en organisation som värdesätter sin personal högt? Då är det här tjänsten för dig! Om tjänsten OnePartnerGroup söker för vår kund Schenkers räkning en person som ska arbeta med administration och produktionssupport på kontoret i Luleå. Tjänsten är konsultuppdrag på 8 veckor och du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup. Uppdraget vän... Visa mer
Tycker du om att arbeta med administration, ha kundkontakt och agera problemlösare? Är du lagspelaren som vill arbeta i en organisation som värdesätter sin personal högt? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten
OnePartnerGroup söker för vår kund Schenkers räkning en person som ska arbeta med administration och produktionssupport på kontoret i Luleå. Tjänsten är konsultuppdrag på 8 veckor och du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Arbetsuppgifter
På produktions- och administrationsavdelningen hos Schenker arbetar du med bokningar och registreringar. Du kontrollerar EDI från kunder och ser att händelser och aviseringar ligger rätt. Vidare håller du kontakt med kunder, åkerier och dina kollegor hos Schenker för att säkerställa att alla leveranser når hög kvalitet. I din roll som administratör har du dagligen många kontakter med både kunder, kollegor och åkerier främst via telefon och mejl. Du registrerar och följer upp leveranser och genomför utredningar på uppkomna leveransfrågor.

Vi söker dig som
Har dokumenterad arbetslivserfarenhet av administration och kundkontakt där du använt dator och telefon som arbetsverktyg. I tjänsten kommunicerar du både på svenska och engelska, det är därför viktigt att du har goda kunskaper inom dessa språk i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet från transport och-/ eller logistikbranschen är det meriterande, men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med Schenker har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är strukturerad, noggrann och effektivt då det är viktig att hålla ett bra tempo samtidigt som det blir rätt. Vidare tror vi att du drivs av att ge god service och alltid gör ditt bästa för att kunden ska bli nöjd. Som person är du öppen och har ett proaktivt förhållningssätt och trivs med att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Vidare är du som person driven och serviceinriktad i ditt sätt att vara och ser där alltid till kundens bästa. Du har även god vana av att arbeta strukturerat, administrativt och noggrant.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: Vecka 24
* Omfattning: Heltid, måndag - fredag
* Placering: Luleå

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder. Visa mindre

Kalles Bud söker ekonomichef

Ansök    Mar 7    OnePartnerGroup Norr AB    Ekonomichef
Kalles Bud är ett logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap. Vi utför in- och utrikestransporter, distribution och spedition. I samband med transporter erbjuder vi tjänster som konfigurering av teknisk utrustning, inbärning, avemballering samt omhändertagande av emballage. Vi erbjuder även magasinering och lagertjänster. Våra upptagningsområden är transporter som ska till eller från norra delarna av Sverige, Norge och Finland. Vi är ru... Visa mer
Kalles Bud är ett logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap. Vi utför in- och utrikestransporter, distribution och spedition. I samband med transporter erbjuder vi tjänster som konfigurering av teknisk utrustning, inbärning, avemballering samt omhändertagande av emballage. Vi erbjuder även magasinering och lagertjänster. Våra upptagningsområden är transporter som ska till eller från norra delarna av Sverige, Norge och Finland. Vi är runt 100 medarbetare, varav 15 av oss arbetar på huvudkontoret i Luleå. Vårt kontor ligger i anslutning till vår egna terminal på Storheden. Vi har även en terminal i Umeå som från och med 1/12-2022 blir helt nybyggd. I Stockholm finns vi representerade genom samarbetspartners. Dessutom har vi nära samarbete med ett antal transportföretag, för de uppdrag som kommer när våra egna resurser inte räcker till. Vår orderbok är full och vi växer. Vi söker dig som vill leda Kalles Buds ekonomifunktion i en tid av stark tillväxt och utveckling.
 
Uppdraget Som ekonomichef rapporterar du direkt till VD och ingår i dennes ledningsgrupp. Du leder ekonomiteamet som förutom dig består av två ekonomiassistenter. Du arbetar både operativt och strategiskt. På styrelsemöten föredrar du ärenden inom ditt område. Som en del av företagets ledning förväntas du dock bidra i andra frågor än dina egna. För att trivas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för affärer och affärsutveckling. Se fram emot en utvecklande roll som du själv kommer att vara med och forma.
 
Din bakgrund  Du har en akademisk examen inom ekonomi och erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbetet. Om du är intresserad av att bredda din kompetens inom HR ser vi det som meriterande.
 
Kalles Bud är det naturliga valet av samarbetspartner för transportlösningar, men vi vill också vara ett självklart val av arbetsgivare. Vi är på god väg. Hos oss kommer du till en arbetsplats där vi samarbetar för att nå mål. Prestiglöshet och trivsel är viktiga ingredienser i vår vardag. Vi trivs tillsammans, med våra jobb och på företaget. Varmt välkommen till oss på Kalles Bud!
 
För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Studenter sökes för extraarbete!

Studenter sökes för extraarbete! Vi söker dig som: Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Är flexibel och kan arbeta med kort varsel . Meriterande är att du har  A och B truckkort. Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget Är noggrann och effektiv. Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft.  Trivs att jobba i grupp Vi värdesätter flexibilitet och t... Visa mer
Studenter sökes för extraarbete!

Vi söker dig som:

Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel .
Meriterande är att du har  A och B truckkort.
Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget
Är noggrann och effektiv.
Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft. 
Trivs att jobba i grupp

Vi värdesätter flexibilitet och tillgänglighet då vår kund gärna ser att du kan hoppa in med kort varsel.

Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga


Känns detta intressant? Stämmer det in på dig? 
Sök denna tjänst redan idag, rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Mirror söker utvecklare

Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig! Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär, men ... Visa mer
Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig!

Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär, men inte riktigt känner att du får jobba med de tekniker som du vill? Du kanske jobbar som konsult ute hos kund och saknar ett eget team att ingå i och känna gemenskap med? Oavsett vilket tycker vi att du ska läsa vidare!

Teamet: Du skulle ingå i vårt inhouseteam som arbetar med våra egenutvecklade produkter. Produkterna som vi utvecklar är ett affärssystem och en lösenordshanterare och vår främsta målgrupp är säkerhetsföretag och företag som arbetar med service och installation. Vi är idag fem medarbetare som arbetar heltid med dessa produkter inom olika områden så som utveckling, kundvård och marknad. För oss är det viktigt att vi är prestigelösa och hjälper till där det behövs.

Teknikerna: Vi ser det som självklart att du är med och påverkar vilka tekniker vi använder och kommer att använda. Vi vet att du är duktig på det du gör och vårt mål är att hålla oss väl framme i den tekniska utvecklingen. Idag arbetar vi enligt agila metoder med att huvudsakligen utveckla webblösningar med både, men inte uteslutande, .Net Framework och .Net Core på serversidan. På klientsidan är det allt från att använda traditionell webbteknik (HTML, CSS och Javascript) till att använda plattformar såsom t ex Angular, VueJs. Låter det intressant? Skicka in din ansökan eller kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) för mer information.

Övrigt: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Mirror, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 27:e april 2022, vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan nu.

Tjänst: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Ort: Merparten av medarbetarna finns i Luleå och Kalix, men även andra placeringsorter kan vara aktuella. Visa mindre

Vi söker en person till tillverkande industrin

Dina arbetsuppgifter Vår kund jobbar med att bygga väggblock och du kommer arbeta med sedvanliga snickeriuppgifter och ritningsläsning i ett prestigelöst och sammansvetsat team. Dina egenskaper Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att bygga väggblock. Du kanske har erfarenhet av industriellt arbete eller annan erfarenhet av snickeriarbete. Vi tror du har enkelt för att samarbeta med dina kollegor och du värnar om att ha en bra relation med dessa. Vida... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vår kund jobbar med att bygga väggblock och du kommer arbeta med sedvanliga snickeriuppgifter och ritningsläsning i ett prestigelöst och sammansvetsat team.
Dina egenskaper
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att bygga väggblock. Du kanske har erfarenhet av industriellt arbete eller annan erfarenhet av snickeriarbete. Vi tror du har enkelt för att samarbeta med dina kollegor och du värnar om att ha en bra relation med dessa. Vidare tror vi också att du är lösningsfokuserad, när problem uppstår i ditt arbete lyckas du ofta hitta en rimlig lösning. 
Information
Arbetet är förlagt på dagtid. Vi gör löpande urval så tveka inte att söka in redan idag. Sista ansökningsdag är 2022-03-20. Du kommer direkt anställas av vår kund. Tjänsten gäller tillsvidare och fastanställning. Tjänsten är förlagd i Piteå. Om du vill veta mer eller har frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79). Visa mindre

Vi söker Sveriges outnyttjade potential. Är det du?

IT-branschen har ett enormt behov av framtidens nätverkstekniker och vi kan nu erbjuda dig en CSN-berättigad yrkesutbildning med 100% förväntad anställningsgrad. Vill du testa en ny karriärväg framåt och är redo att lära dig mer om IT så tror vi att det här kan vara helt rätt möjlighet för dig. Vem söker vi? Vi söker dig som vill göra en omställning. Du kanske redan har ett jobb, men du vill testa något helt nytt. Du kanske har drömt om att göra något an... Visa mer
IT-branschen har ett enormt behov av framtidens nätverkstekniker och vi kan nu erbjuda dig en CSN-berättigad yrkesutbildning med 100% förväntad anställningsgrad.

Vill du testa en ny karriärväg framåt och är redo att lära dig mer om IT så tror vi att det här kan vara helt rätt möjlighet för dig.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill göra en omställning. Du kanske redan har ett jobb, men du vill testa något helt nytt. Du kanske har drömt om att göra något annat i ditt yrkesliv eller var det möjligtvis inte rätt läge att utveckla dina tekniska talanger i skolan? I så fall tror vi den här utbildningen passar dig.

Att påbörja en utbildning kan kännas som ett stort steg. Genom oss blir tröskeln minimal då du har möjlighet att söka CSN via utbildningen samt att vår utbildning har 100% förväntad anställningsgrad. Det är en utbildning med ett tydligt och säkert mål i sikte.

Vi söker dig som kan utgå från Lycksele, Skellefteå, Umeå, Boden, Kalix eller Luleå med omnejd.

Vad innebär rollen som nätverkstekniker?
Rollen som nätverkstekniker handlar till stor del om att förstå, problemsöka och sedan lösa olika verksamheters tekniska problem eller utmaningar. Beroende på arbetsplats och sammanhang kan jobbet ske på egen hand, eller som del av ett större team. Viktiga egenskaper är förmåga att logiskt förstå problem, att kunna systematiskt felsöka och lösa dem, och att ha en god förmåga att samarbeta med såväl kunder som medarbetare. Arbetet kan ske remote eller genom kundbesök.

Vad kommer du lära dig?
Utbildningen förbereder dig för att anta en viktig roll inom IT där arbetsuppgifterna kan variera beroende arbetsgivare och kontext. Inom utbildningen kommer du bland annat läsa följande kurser. Orienteringskurs, introduktion
Datorteknik
Digital kommunikationsteknik
Administration av nätverks- och serverutrustning
Nätverkssäkerhet
Nätverksteknologier

Vad är Rerouter?
Utbildningen är ett initiativ av sju IT-företag tillika sju potentiella arbetsgivare i Norr- och Västerbotten som har gjort gemensam sak av att lösa branschens behov av nätverkstekniker. Utbildningen varvar teori med praktik och du får stifta bekantskap med företagen likväl som dina framtida kollegor och arbetsuppgifter. Rerouter tar tillvara på Sveriges outnyttjade potential och öppnar dörren till nya karriärmöjligheter inom IT. Atea, Mirror, Aaro Systems, TietoEvry, Skylite, Hydro66 och Nordlo står bakom satsningen tillsammans med Astar och OnePartnerGroup Academy.

Hur ansöker jag?
Din ansökan sker genom en intresseanmälan till OnePartnerGroup. Du behöver inte bifoga CV eller övriga ansökningshandlingar. Fyll endast i dina personuppgifter för att anmäla ditt intresse för utbildningen. Första steget efter intresseanmälan är att utföra två tester och du kommer få mer information om det via mail efter du har gjort din intresseanmälan.

Sista ansökningsdag: 18 mars 2022
Utbildningens start: 16 maj 2022
Utbildningens längd: 30 veckor
Utbildningens form: Utbildningen startar med två veckor på plats i Skellefteå. Efter det sker utbildningen på distans.
Omfattning: Utbildningen upptar en heltid
Praktik: Arbetsplatsförlagd praktik, 40–60% av utbildningen, hos något av de anslutna företagen – Atea, Mirror, Aaro Systems, TietoEvry, Skylite, Hydro66 och Nordlo.

Har du frågor? Kontakta gärna Sandra Granström via [email protected] eller 070-588 03 60 Visa mindre

Mobilaris Industrial Solutions söker VD

Sedan starten 1999 har mjukvarubolaget Mobilaris har gjort en fantastiskt tillväxtresa. Med banbrytande teknologi har bolaget utvecklat och levererat digitala lösningar som optimerar bland annat gruvdrift och industriverksamhet runt om i världen.   Verksamheten har de senaste åren bedrivits via dotterbolagen Mobilaris Industrial Solutions  och Mobilaris Mining Civil Engineering. I slutet av förra året förvärvades Mobilaris Mining Civil Engineering av Epi... Visa mer
Sedan starten 1999 har mjukvarubolaget Mobilaris har gjort en fantastiskt tillväxtresa. Med banbrytande teknologi har bolaget utvecklat och levererat digitala lösningar som optimerar bland annat gruvdrift och industriverksamhet runt om i världen.
 
Verksamheten har de senaste åren bedrivits via dotterbolagen Mobilaris Industrial Solutions  och Mobilaris Mining Civil Engineering. I slutet av förra året förvärvades Mobilaris Mining Civil Engineering av Epiroc. Mobilaris Industrial Solutions fortsätter på sin inslagna väg, utan påverkan av förvärvet, med fortsatt fokus att bidra till den digitala transformationen av industrier. Med unika lösningar tar bolaget arbetsplatssäkerhet till nästa nivå, ökar effektivitet och skapar smartare arbetsflöden i industriella miljöer. 
 
För moderbolaget Mobilaris Group fortsätta resan med en inriktning, att accelerera den gröna industriella omställningen och bli ledande IndTech investerare i norra Skandinavien, med Daniel Enström som nytillträdd VD. I slutet av 2021 öppnade vi dörrarna till Mobilaris Innovation Center, en unik arbetsplats för innovation och tillväxt i centrala Luleå. Det är den mest hållbara kontorsbyggnaden i norra Sverige, med netto-noll energiförbrukning, och det självklara stället för företag och individer som vill göra skillnad.
 
Nu söker vi VD till Mobilaris Industrial Solutions
 
Mobilaris Industrial Solutions arbetar för att alla som arbetar inom industrin ska komma hem säkert från jobbet - varje dag. Vi skapar säkrare arbetsmiljöer och ökad effektivitet genom digital samordning, automatiserade varningssystem, och effektiv kommunikation och koordinering på arbetsplatsen.
 
Uppdraget Vi söker dig som vill leda vår tillväxt. Den växande digitaliseringen i omvärlden driver på industrins transformering. Mobilaris Industrial Solutions kan hjälpa företagen på vägen. Våra produkter har en enorm potential. Tillsammans med dig vill vi fortsätta att utveckla vår affärsmodell och erbjudandet till kund. Idag består Mobilaris Industrial Solution av cirka 10 medarbetare. Vid årets slut räknar vi med att vara det dubbla.
 
Vem söker vi? Inom industrin finns många företag som skulle kunna öka säkerheten, höja effektiviteten och förbättra sina flöden genom ett samarbete med oss. De vet bara inte om det ännu och det är här du kommer in. Du har en unik förmåga att kunna identifiera kundens verkliga behov och framgångsrikt matcha det med egna erbjudandet. Det är med andra ord inte tekniken i sig själv som driver dig. Ditt fokus är snarare de positiva resultat som industriföretag kan uppnå genom att använda vår teknik. Du har en unik förmåga att leda såväl den egna organisationen som kundens genom transformationer. Genom lagarbete driver du tillväxt och når uppsatta mål.
 
För att lyckas i rollen som VD på Mobilaris Industrial Solutions behöver du ha erfarenhet av både ledarskap och försäljning. Du har dokumenterat goda försäljningsresultat från tidigare roll/er. Det är meriterande om du har erfarenhet av samarbete med industriföretag.
 
Goda relationer är kännetecknande för dig. Både tidigare kunder och medarbetare vill arbeta med dig igen. Människor trivs i ditt sällskap. Förtroendet för dig och den egna organisationen bygger du genom att skapa värde tillsammans med kund. Du har en genuin vilja att hjälpa, vilket resulterar i fördjupade samarbeten.
 
Sista ansökningsdag: Tisdag 29 mars 2022.
 
Övrigt: Du får självklart del av det värde du är med och skapar i vårt bolag. Det finns möjlighet till delägande i bolaget som en del i incitamentsavtalet. Stationeringsort är Luleå.
 
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Eitech söker ansvarig för larm- och säkerhet

Är du redo för nästa kliv inom larm- och säkerhet? Vill du jobba i ett bolag som andas ledorden; Hjärta, Hjärna och Tillsammans? I så fall tror vi att rollen som ansvarig för larm- och säkerhet hos Eitech kan vara helt rätt för dig. Eitech är ett ansvarstagande lag av specialister inom elteknik. Vi är människor som med hjärna och hjärta som arbetar tillsammans för att skapa innovativa lösningar på våra kunders utmaningar. Hos Eitech blir du ansvarig i ett... Visa mer
Är du redo för nästa kliv inom larm- och säkerhet? Vill du jobba i ett bolag som andas ledorden; Hjärta, Hjärna och Tillsammans? I så fall tror vi att rollen som ansvarig för larm- och säkerhet hos Eitech kan vara helt rätt för dig.

Eitech är ett ansvarstagande lag av specialister inom elteknik. Vi är människor som med hjärna och hjärta som arbetar tillsammans för att skapa innovativa lösningar på våra kunders utmaningar. Hos Eitech blir du ansvarig i ett bolag som drivs av tillit, entreprenörskap och transparens. Nu söker vi dig som har en teknisk bakgrund och som vill vidareutveckla dig mot kund- och personalutveckling. Som ansvarig för larm- och säkerhet har du personalansvar för åtta tekniker i Kalix och Luleå. Du kommer att arbeta strategiskt för larm- och säkerhetssidan och du kommer därmed att ingå i ledningsgruppen. Du är även kundansvarig för de befintliga kunderna och du arbetar där med kontinuerlig kontakt och försäljning. Visst ekonomiarbete, som prognos och budgetarbete, kommer också ingå i rollen. Här får du stöttning från bolagets controller och regionchef. Din arbetsplats är Norrbotten och till viss del Västerbotten, alltså kommer en del resor att ingå i tjänsten, dina huvudsakliga placeringsorter kommer vara Kalix och Luleå.

Vi tror att du är en person som är nyfiken på människor. Du vill veta mer om dina kollegor och kunder. Du drivs av utveckling; din egen, dina kollegors och dina kunders, och du gör ofta det lilla extra för att uppnå målen. Du skapar samarbete med personer på alla nivåer i en organisation och du förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt och får därigenom andra att känna sig bekväma. Du bygger förtroende genom att lyssna effektivt och sen kommunicera på ett sätt som skapar en förståelse för vår verksamhet och vårt erbjudande.

Vad är din bakgrund? Du har en teknisk bakgrund och du har jobbat inom exempelvis larm- och säkerhet, el, installation eller liknande. Du kanske har viss erfarenhet av utökat ansvar, exempelvis som ledande montör eller arbetsledare. Vi har inga erfarenhetskrav på tidigare ledaransvar utan sätter större vikt på dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas inom det området. Du behöver kunna hantera svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Ansökan: Sista ansökningsdag är måndag 31 januari 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. De hjälper oss med rekryteringsprocessen. Vänligen notera att du från start blir anställd av Eitech. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (070-260 91 65, [email protected]) eller Johanna Jönsson (076-818 65 79, [email protected]).

Placeringsort: Kalix/Luleå

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidare, heltid. Visa mindre

Däckmontör

Har du ett genuint intresse för bilar och drivs av att arbeta i en händelserik miljö? Vi söker nu ett antal däckmontörer till vår kund Däckia Luleå. Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från vinter till sommardäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor. Meriterande är om du har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare. Arbetet är fysiskt krävand... Visa mer
Har du ett genuint intresse för bilar och drivs av att arbeta i en händelserik miljö?

Vi söker nu ett antal däckmontörer till vår kund Däckia Luleå.
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från vinter till sommardäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor.
Meriterande är om du har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare. Arbetet är fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker om mötet med kunden.
Meriterande är tidigare erfarenhet av däckmontage, montering och balansering.

B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav!

Vi söker dig som:
• Har god fysik
• Är pålitlig och ansvarsfull 
• Driven och tar egna initiativ
• Servicemedveten 
• Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor. 
 
Om uppdraget tilltalar dig och du känner du igen dig i beskrivningen så skicka in ditt cv och personliga brev på en gång!

Uppdraget påbörjas i April, rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Lager / Serverhallsarbetare

Lager / Serverhallsarbetare Vi söker en person som med stor arbetsglädje går in i denna roll som lager/serverhallsarbetare hos vår kund.  Arbetsuppgifterna består främst i att ta hand om: godsmottagning, plockning av gods samt inventering. Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad.  Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, kunskaper i engelska eller andra språk är meriterande. Vi ser gärna att du har ett teknikintress... Visa mer
Lager / Serverhallsarbetare

Vi söker en person som med stor arbetsglädje går in i denna roll som lager/serverhallsarbetare hos vår kund. 
Arbetsuppgifterna består främst i att ta hand om: godsmottagning, plockning av gods samt inventering.

Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad. 
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, kunskaper i engelska eller andra språk är meriterande.

Vi ser gärna att du har ett teknikintresse och datavana.

Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga
 
Arbetstid, dagtid måndag, tisdag och fredag.

Uppdragsperiod, mars månad.


Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

I detta uppdrag blir du anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår uppdragsgivare. Visa mindre

Metria söker systemutvecklare

Är du en systemutvecklare som ser till att få jobba med roliga och inspirerande saker? Har du insett att bästa vägen dit, är genom att bygga in test och kvalitet från grunden? Är du dessutom den som inte har något emot att kavla upp ärmarna och staka ut vägen i nära samarbete och i god stämning tillsammans med dina duktiga kollegor och engagerade beställare? Då vill vi att du blir en av oss! Placeringsort: Umeå eller Luleå med möjlighet att arbeta en del ... Visa mer
Är du en systemutvecklare som ser till att få jobba med roliga och inspirerande saker? Har du insett att bästa vägen dit, är genom att bygga in test och kvalitet från grunden? Är du dessutom den som inte har något emot att kavla upp ärmarna och staka ut vägen i nära samarbete och i god stämning tillsammans med dina duktiga kollegor och engagerade beställare? Då vill vi att du blir en av oss!

Placeringsort: Umeå eller Luleå med möjlighet att arbeta en del på distans
Villkor: Tjänsten är på heltid och tills vidare.

Vilka är vi?
På Metria jobbar tio agila utvecklingsteam med att ta fram och vidareutveckla smarta, geografiska IT-lösningar som skapar verklig nytta. Användningsområdena för geodata, det vill säga information om platsers egenskaper, är i det närmaste oändliga och skär genom alla verksamhetsområden.
Vi utvecklar applikationer för webb och mobil, där huvudfokus är att tillhandahålla SaaS-lösningar byggda på vår egen plattform. Vi vill skapa utrymme för innovation, och vi vill att våra medarbetare ska ha ett eget driv att utveckla och utvecklas. Vi lägger stort fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss. På Metria arbetar vi aktivt för en vara en jämställd arbetsplats och tror på värdet och nyttan av att se en mångfald av personligheter i utvecklingsteamen.

Vem är du?
Du gillar förmodligen inte att jobba med felsökning och brandsläckning ”i onödan”, och därför tar du initiativ för långsiktigt hållbara lösningar som är lätta att underhålla över tid.
Du har såklart ett genuint intresse av systemutveckling, agila metoder och DevOps. Du kan din TypeScript, Angular och Java, och du har någon form av erfarenhet från utveckling eller testning mot IT-säkerhet – eller annan specialistkunskap inom t.ex. Docker, CI/CD-flöden, ELK-stacken eller krav. 
En egenskap hos dig, som gör att vi tror att du kommer trivas bra hos oss på Metria, är att du med ödmjukhet och humor delar med dig av din kunskap och kreativitet, och därmed bidrar till vår goda stämning. Eftersom du är en fena på samarbete, så har du ingenting emot att vara bryggan mellan beställare och (ibland flera) utvecklingsteam vid behov. Faktum är att du tycker om att vara en del av en helhet, där alla jobbar tillsammans mot samma mål.  

Låter det intressant? 
Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan.? 
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) eller Andreas Lindqvist ([email protected], 073-413 06 11). 
Välkommen till Metria! Visa mindre

C-chaufför

C-chaufför  Om tjänsten Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt kollektivavtal Det här förväntar vi oss Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och ty... Visa mer
C-chaufför 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt kollektivavtal

Det här förväntar vi oss
Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och tycka om att arbeta i högt tempo. Givetvis är det även en fördel om du känner dig trygg bakom ratten av en lastbil och att du är van vid fysiskt arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.

Krav:
Förarbehörighet C /  Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Visa mindre

Infranord söker chef för verksamhetsstöd i region Nord

Infranord underhåller och bygger järnväg i hela Sverige. Vi utvecklas ständigt med nya arbetsmetoder, ny teknik och genom att en ny generation är på väg in. Hela branschen står för en spännande utmaning med en järnväg som digitaliseras alltmer, och med en regering som satsar på järnvägen kan vi förändra och göra stor skillnad. Inom drift- och underhåll säkerställer vi kvalitén på järnvägen så att människor och gods varje dag kommer fram tryggt och säkert. ... Visa mer
Infranord underhåller och bygger järnväg i hela Sverige. Vi utvecklas ständigt med nya arbetsmetoder, ny teknik och genom att en ny generation är på väg in. Hela branschen står för en spännande utmaning med en järnväg som digitaliseras alltmer, och med en regering som satsar på järnvägen kan vi förändra och göra stor skillnad. Inom drift- och underhåll säkerställer vi kvalitén på järnvägen så att människor och gods varje dag kommer fram tryggt och säkert. Vi har också anläggningsprojekt där vi bygger eller byter exempelvis spår, signalsystem och kontaktledningsarbeten. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill skapa framtidens spår.

Chef Verksamhetsstöd är en strategisk roll som rapporterar till regionchefen och ingår i regionens ledningsgrupp. Du leder staben med ett team på cirka 10 medarbetare inom exempelvis produktionsplanering, projektledning, HR, maskinresursplanering, bemanning och utbildning. Gemensamt för oss inom verksamhetsstöd är att vi fungerar som möjliggörare i många företagsgemensamma processer. Du ansvarar för: att driva verksamhetsutveckling
resursplanering samt utveckling av produktivitet och resursanvändande
att driva och hålla samman personalfrågor och kompetensförsörjningen i regionen
Vår region täcker en stor yta och medarbetarna utgår ifrån olika verksamhetsorter, vilket innebär en del resor i tjänsten.

Din bakgrund Vi söker dig som har ledarerfarenhet och har arbetat verksamhetsnära, gärna med produktion i någon form. Du har erfarenhet av resursplanering samt av fackliga förhandlingar med kunskap om kollektivavtal, arbetsmiljö samt arbetsrätt. Säkerhet har alltid - och kommer alltid - att ligga allra högst på din agenda.
 
Din profil Du både trivs och känner dig trygg i ledarrollen, även på distans via digitala kanaler. Du har lätt för att samarbeta med personer på olika nivåer såväl internt som externt. Andra beskriver dig som förtroendeingivande och kommunikativ. Själv stimuleras du av att lära dig mer om verksamheten för att förstå affärsdrivande faktorer och kunna prioritera.

Övrigt Stationeringsort är Luleå, Umeå eller Östersund. Resor inom regionen förekommer i tjänsten. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
 
Sista ansökningsdag Tisdag 4 januari 2022. Intervjuer sker löpande, ansök därför så snart som möjligt.
 
Fackliga kontaktpersoner Ros-Marie Engman ST (010-121 53 53), Lars-Erik Mott Saco (010-121 33 07) och Erik From Seko (010-121 72 74).
 
För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta konsult Ulrika Andersson (070-260 91 65) eller konsult/partner Björn Edberg (072-227 09 52) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Vill du arbeta extra som administratör?

Vill du arbeta extra som administratör? Är du student och söker ett extrajobb? Drivs du av att hjälpa kunder och ge god service? Då har vi ett jobb för dig! Vi söker dig som är social, kommunikativ och strukturerad, lagspelare och vill framåt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av ordermottagning, kundtjänst och administration. Det är inget ... Visa mer
Vill du arbeta extra som administratör?
Är du student och söker ett extrajobb? Drivs du av att hjälpa kunder och ge god service? Då har vi ett jobb för dig!

Vi söker dig som är social, kommunikativ och strukturerad, lagspelare och vill framåt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av ordermottagning, kundtjänst och administration.

Det är inget krav på tidigare erfarenhet, men all erfarenhet av service/kundtjänst är meriterande. För att passa för tjänsten så krävs det att du är effektiv, arbetsvillig och snabbtänkt. Vidare bör du vara initiativtagande och engagerad.

I rollen som administratör är du rösten och kontakten utåt mot kunderna och du arbetar tillsammans med teamet för att säkerställa att de som hör av sig till kundtjänst får en så bra upplevelse som möjligt. 

Tjänsten är på dagtid och den tillsätts så snart vi hittat rätt person och du blir anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och jobbar på plats i kundens lokaler i Luleå.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, sök därför tjänsten redan idag!
Detta söker vi:
Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %.

Som person är du lösningsorienterad, service minded och effektiv. Du är dessutom stresstålig och lättlärd! Du är van att ha kundkontakt och att arbeta strukturerat.

Därtill har/är du:

• Pågående studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
• Erfarenhet av service eller kundtjänst
• Gymnasieexamen
• God datorvana
• Svenska och engelska i tal och skrift

Har du erfarenhet av administrativa roller eller arbete inom transport så är detta meriterande. Visa mindre

Kaunis Iron söker en arbetsmiljöstrateg på koncernnivå

Vill du arbeta med arbetsmiljö på en strategisk nivå? På Kaunis Iron har du en unik möjlighet att bidra till bolagets koncernövergripande arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Kaunis Iron är ett nytt och modernt gruvbolag i Tornedalen. Vi driver dagbrott och bryter järnmalm som vi sedan förädlar och säljer till världsmarknaden. Vårt unika järnmalmskoncentrat är med sina kvalitets- och miljöfördelar kraftigt efterfrågad bland världens stålverk. Tack vare en h... Visa mer
Vill du arbeta med arbetsmiljö på en strategisk nivå? På Kaunis Iron har du en unik möjlighet att bidra till bolagets koncernövergripande arbetsmiljö- och säkerhetsarbete.

Kaunis Iron är ett nytt och modernt gruvbolag i Tornedalen. Vi driver dagbrott och bryter järnmalm som vi sedan förädlar och säljer till världsmarknaden. Vårt unika järnmalmskoncentrat är med sina kvalitets- och miljöfördelar kraftigt efterfrågad bland världens stålverk. Tack vare en hållbar produktion, en stark kultur, en skicklig verksamhet och anläggningar i världsklass intar Kaunis Iron en position som innovativ uppstickare på den globala marknaden.

Som arbetsmiljöstrateg rapporterar du till vår miljöchef och tillhör miljöavdelningen. Avdelningen ansvarar för Kaunis Irons miljö-, arbetsmiljö- och hållbarhetsfrågor. Arbetet innebär att du ansvarar för att utforma, bevaka och utveckla koncernens systematiska arbetsmiljöarbete. Du samarbetar med en tvärsektoriell arbetsmiljögrupp samt med chefer, entreprenörer och fackliga företrädare.

Arbetsuppgifter Du är sammankallande och samordningsansvarig för vår koncerns gemensamma arbetsmiljögrupp. I arbetsmiljöfrågor är du ett naturligt stöd till ledare inom organisationen. Du har myndighetskontakter inom arbetsmiljö och företräder företaget i branschorganisationen för arbetsmiljö. Till ditt ansvarsområde hör:
Upprättande och utvecklande av koncernövergripande strategiska dokument inom arbetsmiljö exempelvis policy, riktlinjer och mål. Bevakning av lagstiftning inom arbetsmiljö, samt löpande uppdatera organisationen om förändringar.
Utveckling av system för avvikelsehantering, kemikaliehantering och lagbevakning.
Den närmsta tiden intensifieras arbetet med utveckling av vårt verksamhetsledningssystem inför vår stundande ISO-certifiering. Vi ser fram emot att certifieras i ISO 9001 samt 14001 och har även siktet på arbetsmiljö.

Din bakgrund Vi söker dig som är utbildad inom arbetsmiljö och har flerårig erfarenhet av arbete med arbetsmiljö, kvalitet och/eller säkerhet. Du har arbetat i system för avvikelsehantering, kemikaliehantering och laguppföljning. Har du erfarenhet av att bygga systematiskt arbetsmiljöarbete i en organisation är det meriterande.

Din profil Du trivs när du får initiera, organisera och genomföra förändrings-och utvecklingsinsatser. Utifrån helhetsbilden tar du fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska. Du följer upp hur arbetet går gentemot mål och samordnar resurser utifrån det. Med enkelhet förmedlar du information på ett tydligt sätt. Du är väl medveten att kommunikation är nyckeln i förändringsarbete.

Placeringsort Enlig överenskommelse. Arbetsuppgifterna styr behovet av att vara på plats där vi bedriver verksamhet. De aktuella orterna är Kaunisvaara, Junosuando, Pitkäjärvi och Luleå. 

Sista ansökningsdag Tisdag 4 januari 2022. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Skicka in din ansökan idag.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Terminalarbetare med truckkort

Tycker du om att arbeta med terminalarbete där truckkörning och materialhantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig! Till vår kund i Luleå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/terminalmedarbetare som vill jobba heltid med start omgående. Om tjänsten Onepartnergroup söker för vår kunds räkning en person som ska ... Visa mer
Tycker du om att arbeta med terminalarbete där truckkörning och materialhantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig!

Till vår kund i Luleå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/terminalmedarbetare som vill jobba heltid med start omgående.

Om tjänsten
Onepartnergroup söker för vår kunds räkning en person som ska arbeta som terminalarbetare/truckförare med gods och materialhantering vid deras terminal i Luleå. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Onepartnergroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt och du kommer sedan jobba heltid. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god fysik. Truckkort och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska såväl i tal som skrift.

Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag – fredag 
* Placering: Luleå
* Arbetstid: Dagtid

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

C-chaufför

C-chaufför  Om tjänsten Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt kollektivavtal Det här förväntar vi oss Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och ty... Visa mer
C-chaufför 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt kollektivavtal

Det här förväntar vi oss
Vi söker chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Uppdraget är på heltid. Under arbetsdagarna kommer du att följa ett schema, men nya uppdrag kan även inkomma under dagen vilket gör att du behöver vara flexibel, stresstålig och tycka om att arbeta i högt tempo. Givetvis är det även en fördel om du känner dig trygg bakom ratten av en lastbil och att du är van vid fysiskt arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.

Krav:
Förarbehörighet C /  Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Visa mindre

HR Administratör

Ansök    Nov 16    OnePartnerGroup Norr AB    HR-assistent
HR Administratör Vill du jobba i ett anrikt logistikföretag mot fortsatt tillväxt i en tid av förändring? För kunds räkning söker vi nu en HR administratör där du kommer att jobba på huvudkontoret i Luleå. Om tjänsten: Tjänsten är tillsvidareanställning omfattar 100% tjänstgöringsgrad. Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och energi där du får möjlighet att bidra med din drivkraft. Vem söker vi? Vi söker dig som har ett intresse av att jobba med HR... Visa mer
HR Administratör

Vill du jobba i ett anrikt logistikföretag mot fortsatt tillväxt i en tid av förändring? För kunds räkning söker vi nu en HR administratör där du kommer att jobba på huvudkontoret i Luleå.

Om tjänsten: Tjänsten är tillsvidareanställning omfattar 100% tjänstgöringsgrad.
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och energi där du får möjlighet att bidra med din drivkraft.

Vem söker vi? Vi söker dig som har ett intresse av att jobba med HR, löner och administration. Du är flexibel och kan lätt växla mellan arbetsuppgifter samt trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Då tjänsten innebär många kontakter är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga samt även hög integritet.

Sista ansökningsdag: Tisdag 30 november 2021. Ansök gärna så snart du kan, då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, då löpande urval görs.

Du kommer initialt att jobba som konsult hos OnePartnerGroup Norr med ambition att efter en tid kliva över som tillsvidareanställd hos kund. Mer information om uppdraget lämnas efter att urvalsprocess är genomförd. Visa mindre

Mirror söker utvecklare

Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig! Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär men i... Visa mer
Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges - mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig!

Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär men inte riktigt känner att du får jobba med de tekniker som du vill? Du kanske jobbar som konsult ute hos kund och saknar ett eget team att ingå i och känna gemenskap med? Oavsett vilket tycker vi att du ska läsa vidare!

Teamet: Vi är ett 30-tal medarbetare på Mirror, merparten arbetar med utvecklingsprojekt till våra kunder inom olika inriktningar. I 30 år har vi arbetat med att utveckla andra företags IT-tjänster och infrastruktur, därför törs vi nästan lova att det är få som slår våra kunniga medarbetare på fingrarna när det gäller att hålla sig ajour med det senaste inom teknikutvecklingen. Hos oss blir du med andra ord en del av ett framåtsträvande team med hög kompetens.

Projekten: Vi jobbar med många olika typer av kunder och projekt. Det kan röra sig om att utveckla lösningar som skapar affärsmöjligheter för våra kunder, exempelvis E-handel, webb för kommunikation och marknadsföring. Det kan också handla om lösningar för att hantera befintliga affärer, exempelvis produktionsnära eller affärssystemnära system. Vi utgår helt enkelt från kundens målsättningar och bygger lösningar som stödjer deras planer och gör dem konkurrenskraftiga och framgångsrika.

Kunderna: Vår kundbas är bred och vi jobbar med kunder i många olika branscher och storlekar både inom och utom Sverige. Vi har ungefär 300 aktiva kunder i dagsläget. Några av våra kunder som du kanske känner igen är; Biometria, Caverion, Max, Sveaskog, Doro, XL-Bygg och Älvsbyhus. Uppdragen utförs i stort sett uteslutande inhouse med andra i teamet, att hyra ut utvecklare till externa projekt hos kund är ovanligt.

Teknikerna: Vi ser det som självklart att du är med och påverkar vilka tekniker vi använder och kommer att använda. Vi vet att du är duktig på det du gör och vårt mål är att hålla oss väl framme i den tekniska utvecklingen. Idag arbetar vi enligt agila metoder med att huvudsakligen utveckla webblösningar med både, men inte uteslutande, .Net Framework och .Net Core på serversidan. På klientsidan är det allt från att använda traditionell webbteknik (HTML, CSS och Javascript) till att använda plattformar såsom t ex Angular, VueJs. Låter det intressant? Skicka in din ansökan eller kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) för mer information.

Övrigt: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Mirror, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 20:e december, vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan nu.

Tjänst: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Ort: Merparten av medarbetarna finns i Luleå och Kalix men även andra placeringsorter kan vara aktuella. Visa mindre

Transportledare

Transportledare Vi söker nu en transportledare till vår kund som kommer att arbetsleda inom fjärrtransporten/lokalt. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och nytänkande. Arbetsuppgifter Som transportledare hos vår kund ansvarar du för att planera och leda transporter. Du kommer att övervaka och planera transporter som sker så att gods når sina rätta mottagare, i rätt tid och till rätt plats. I arbetsuppg... Visa mer
Transportledare
Vi söker nu en transportledare till vår kund som kommer att arbetsleda inom fjärrtransporten/lokalt. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och nytänkande.
Arbetsuppgifter
Som transportledare hos vår kund ansvarar du för att planera och leda transporter. Du kommer att övervaka och planera transporter som sker så att gods når sina rätta mottagare, i rätt tid och till rätt plats.
I arbetsuppgifterna ingår att utreda olika möjliga transportalternativ åt kunder och att samordna tidsplaner för lastning och lossning.
Man bedömer vilka av de tillgängliga transportresurserna som passar bäst, för att hitta lösningar som både är ekonomiska och miljövänliga på bästa sätt.
Som transportledare tar du emot bokningar och beräknar priser på transporterna.
Via telefon, e-post samt digitala transportledningssystem hanterar man de bokningar som kommer in och dirigerar trafiken på ett logistiskt bästa sätt. Du kommer även lösa problem som kan uppstå under transporterna som till exempel förseningar.
I ditt arbete ingår att ta hand om och utveckla kontakter med kunder. Det ingår också att sköta en del administration, så som fakturering, uppföljning och statisk av utförda transporter.
Om dig
Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet och erfarenhet av transporter inom samma eller liknande bransch.
Några egenskaper vi önskar du skall inneha är
Stresstålig
Kundfokus
Kommunikativ förmåga
Organisationsförmåga
God datavana
Självständig
Ansvarstagande

Du måste ha körkort med lägsta behörighet B men körkort C eller CE är meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet..
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Urval: Sker löpande Visa mindre