Lediga jobb som Organisationschef i Luleå

Se lediga jobb som Organisationschef i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

VD till Energikontor Norr AB i Luleå

Ansök    Jan 11    Poolia Sverige AB    Organisationschef
Vi söker nu en ny VD till Energikontor Norr AB, då nuvarande VD går i pension. Vill du få möjlighet att bidra till den gröna omställningen, arbeta i en växande offentlig verksamhet och samtidigt verka nära näringslivet? Trivs du med samarbete, att underhålla och bygga nya relationer? Tillsammans med drivna och kunniga medarbetare har du nu chansen att jobba i en spännande verksamhet som verkar för en bättre, grönare framtid! Energikontor Norr AB är en... Visa mer
Vi söker nu en ny VD till Energikontor Norr AB, då nuvarande VD går i pension.

Vill du få möjlighet att bidra till den gröna omställningen, arbeta i en växande offentlig verksamhet och samtidigt verka nära näringslivet?
Trivs du med samarbete, att underhålla och bygga nya relationer?

Tillsammans med drivna och kunniga medarbetare har du nu chansen att jobba i en spännande verksamhet som verkar för en bättre, grönare framtid!

Energikontor Norr AB är en offentligägd oberoende icke vinstmaximerande kompetensresurs, andra effektmål värderas högre i verksamheten då vi historiskt inte lämnat någon utdelning till ägarna. Vi verkar för att öka andelen förnybar energi i regionen samt bidra till en hållbar utveckling. Uppdraget är att arbeta för en effektiv användning av energi- och naturresurser och att bidra till utvecklingen av samverkan mellan olika aktörer inom energi- och klimatområdet, både privata och offentliga.


Om tjänsten
Som VD på Energikontor Norr AB leder du verksamhetens utveckling med målet att driva energi- och klimatfrågor på lokal och regional nivå. Din uppgift innefattar bland annat att säkerställa verksamhetens och projektens relevans, att följa omvärldens behov samt att kontinuerligt arbeta med kompetensförsörjning och utvecklingsprocesser. Rollen innebär också att säkerställa att Energikontor Norr AB håller hög kvalitet gentemot alla parter, därför behöver du ha god förståelse för verksamhetens uppbyggnad och finansiering. Du som ledare tar stafettpinnen vidare, med beslutsamhet och ödmjukhet driver du tillsammans med dina medarbetare verksamheten framåt. Här har du goda möjligheter att påverka verksamhetens utveckling och riktning.

I rollen ingår bland annat att

- Driva och utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare
- Bidra till att bygga en hållbar, lärande organisation och främja en god arbetsmiljö
- Vara ytterst ansvarig för verksamhetens resultat, budget, regelefterlevnad och rapportering
- Samverka med styrelse och ägare samt gemensamt arbeta för verksamhetens långsiktiga utveckling
- Utveckla och bibehålla relationer till samarbetspartners samt kommunicera kunskap och resultat

Som VD på Energikontor Norr AB rapporterar du till styrelse samt ägare.

Vem är du?
Vi söker dig med chefs- och ledarerfarenhet med personal- och budgetansvar, som har förståelse för den offentliga verksamheten och dess komplexitet.

Det är viktigt att du är kommunikativ, tydlig och har god förmåga att skapa kontakter samt underhålla goda relationer. Som teamorienterad ledare förstår du kraften i samarbete och tycker om att utveckla andra. Med känsla för affären leder du teamet med stabilitet och ansvar. För att klara uppdraget framgångsrikt ser vi att du har en personlig mognad och kombinerar prestigelöshet och integritet med gott omdöme. En förtroendeingivande framtoning, ett relationsorienterat förhållningssätt och ett strukturerat arbetssätt är viktiga egenskaper i denna roll.

Du har akademisk examen och uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal såväl som i skrift. Det är meriterande om du har kunskap inom området energi på ett övergripande plan.
B-körkort krävs.

Om verksamheten
Energikontor Norr AB är en oberoende kompetensresurs och ett regionalt samverkansorgan. Verksamheten ägs av de 14 kommunerna i Norrbotten samt Region Norrbotten. Det finns 15 energikontor i Sverige och tillsammans täcker vi in hela landet.

Vår uppgift är att öka andelen förnybar energi och att få företag och offentlig verksamhet att hushålla med energi och naturresurser- helt enkelt att bidra till en hållbar utveckling med utgångspunkt i norra Sverige. Vi driver energi- och klimatfrågor, arbetar för en ökad andel förnybar energi i regionen samt verkar för en effektiv användning av energi- och naturresurser. Genom samverkan med andra aktörer arbetar vi med omvärldsbevakning och uppdrag från våra ägare och initierar, samordnar och driver olika nätverk för att samla kompetens och skapa utbyte.

En viktig drivkraft för Energikontor Norr AB är arbetet för en hållbar näringslivsutveckling. Våra projekt är riktade till så väl företag som offentlig verksamhet, där vi bland annat hjälper dem att se över och effektivisera sin egen energianvändning. Resultatet av detta blir effektivare resursutnyttjande och ett hållbarare Norrbotten.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://energikontornorr.se/


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Områdeschef till Luleå

Ansök    Maj 17    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Luleå och är direkt underställd affärschef. På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våras medarbetare och bid... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Luleå och är direkt underställd affärschef.


På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.


Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våras medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.


Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.


Om tjänsten


Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.


Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning. 


I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder inom tjänstesektorn. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.


Vi söker dig som har:• Ledarskapserfarenhet med personalansvar
• Har erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
• Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
• Lägst gymnasial utbildning
• B-körkort


Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. 


Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. 


Ansökan och övrig information

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund. 


Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning

Anställningsdatum: Enligt ök

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Befattningens placering: Luleå

Sista ansökningsdag: 2023-05-31


Kontaktperson

Florian Seibicke, Affärschef, telefon: 076-8370468


Fackliga representanter

Robert Ekman, Ledarna, telefon: 072-206 45 85

Alexandra Tränk, Unionen, telefon: 072-247 25 71

Johnny Schödin, SACO, telefon: 070-330 04 45


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

STUK söker nattklubbschef

Kårhusrestaurangen i Luleå AB (STUK) har sedan 1989 varit den naturliga platsen för studenter vid Luleå Tekniska Universitet. Bolaget ägs av Luleå Studentkår och Teknologkåren vid Luleå Tekniska Universitet. STUK har fullständiga rättigheter och är ett av Norrbottens största nöjesetablissemang med varierande verksamhet som bland annat á la carte restaurang, lunchrestaurang, mässor, nattklubb, middagar med upp till 800 sittande gäster och konsertkvällar med... Visa mer
Kårhusrestaurangen i Luleå AB (STUK) har sedan 1989 varit den naturliga platsen för studenter vid Luleå Tekniska Universitet. Bolaget ägs av Luleå Studentkår och Teknologkåren vid Luleå Tekniska Universitet. STUK har fullständiga rättigheter och är ett av Norrbottens största nöjesetablissemang med varierande verksamhet som bland annat á la carte restaurang, lunchrestaurang, mässor, nattklubb, middagar med upp till 800 sittande gäster och konsertkvällar med upp till 1600 besökare.
Till vår nattklubb söker vi nu efter en nattklubbschef som vill fortsätta utveckla vår nattklubb, tillsammans med våra 250 ideellt anställda, till att bli det givna förstahandsvalet på orten. Som nattklubbschef kommer du förutom att planera och genomföra grymma event även ansvara för upprätthållandet av våra policys och rutiner samt se till att vi når våra resultatmål. Du kommer även att ansvara för att se till att personalen följer alla gällande lagar och styrdokument och att gästernas behov snabbt tillgodoses. I rollen kommer du att jobba direkt under verksamhetschefen och ha ett tätt samarbete med bland annat restaurang- kökschef.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
- Planera genomföra event kopplade till vår nattklubb.
- Leda, utbilda och stötta vår ideella personal i deras arbete samt att vara deras bollplank i frågor kopplade till verksamheten.
- Jobba fokuserat för att uppnå resultatmål där vi gärna ser att du är kreativ och kommer med egna idéer för att uppnå målen.
- Se till att nattklubbsverksamheten följer gällande lagar regler samt upprätta styrdokument för verksamheten.
- Upprätthålla säkra arbetsförhållanden.
- Ansvara för lagerhållning beställningar efter behov.

Det vi söker hos vår blivande nattklubbschef är bland annat följande egenskaper:
- 2+ års erfarenhet av restaurangbranschen, gärna i ledande befattning.
- Stresstålig och van vid snabba ändringar och tvära kast.
- Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive nätter och helger.
- Utmärkt kommunikationsförmåga.
- Grymt ledarskap.
- Tillförlitlig och pålitlig.

Anställningsförhållanden:
Vi erbjuder dig en 100% tjänst, där majoriteten av arbetstiden förläggs till dagtid. Kvällar, nätter och helger kommer att förekomma. Anställningen kommer att inledas med en provanställning på 6 månader.
Lön: Enligt avtal Visa mindre

Regionchef till Sensus Norrland

Klappar ditt hjärta lite extra för folkbildning, kultur och samhällsfrågor? Vill du vara med och utveckla Sensus för framtiden? Läs då vidare och se om rollen som regionchef för Sensus Norrland kan vara något för dig! Om rollen                                                                    Som regionchef leder du verksamheten med resultat och personalansvar. Din uppgift är att tillsammans med medarbetarna utveckla verksamheten och bidra till att folk... Visa mer
Klappar ditt hjärta lite extra för folkbildning, kultur och samhällsfrågor? Vill du vara med och utveckla Sensus för framtiden? Läs då vidare och se om rollen som regionchef för Sensus Norrland kan vara något för dig!

Om rollen                                                                   
Som regionchef leder du verksamheten med resultat och personalansvar. Din uppgift är att tillsammans med medarbetarna utveckla verksamheten och bidra till att folkbildningens roll i samhället stärks. Du är väl förtrogen med folkbildning och kultur, och i rollen som regionchef arbetar du nära medlemsorganisationer, samarbetspartner, politiker och intressenter, och de två antidiskrimineringsbyråer som Sensus Norrland är huvudman för.Verksamheten finansieras främst av statliga, regionala och kommunala medel.

Regionchefen är högste tjänsteperson och arbetar på uppdrag av regionstyrelsen. Din placeringsort kan bli något av kontoren inom regionen. Regionen har ca 35medarbetare och kontor i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Östersund.I arbetet ingår resor bl a för att regelbundet besöka kontoren.

Ledarskapet utgår från Sensus identitet som innebär en tilltro till människors förmåga att växa, lära och prestera.Som regionchef arbetar du tillitsbaserat utifrån att styrning och ledning i Sensus främst sker genom värderingar uttryckt i Sensus identitet. En viktig roll för regionchefen är att skapa förutsättningar för ett aktivt medarbetarskap.

Regionchefen arbetar på uppdrag av regionstyrelsen och ingår tillsammans med övriga regionchefer och Sensus förbundsrektor i ett regionchefskollegium, där det ingår i din roll att ta ansvar för hela Sensus.

Det är viktigt för Sensus att stärka och synliggöra folkbildningens roll i samhället. Som regionchef företräder du regionen i offentliga sammanhang gentemot beslutsfattare, politiker och intressenter inom den idéburna sektorn.

Din Profil
Att vägen framåt oftast är föränderlig motiverar dig och du är trygg i ditt ledarskap. Du leder med ett tillitsbaserat synsätt och är en förtroendeingivande relationsbyggare både internt och externt. Du ser och verkar genuint för allas lika värde. Som person är du självgående, strukturerad med ett helhetsperspektiv samtidigt som du är prestigelös och ansvarsfull.

Du delar Sensus värdegrund och ser medarbetarskapet som en betydelsefull utgångspunkt för ledarskapet.  

För att bli framgångsrik i rollen som regionchef ser vi gärna att du har god kunskap om folkbildningens arbetssätt och förutsättningar samt även insikt om civilsamhällets förutsättningar. Du bör även ha ett intresse för samhälls- och demokratifrågor i ett brett perspektiv och för frågor som rör mänskliga rättigheter. Du har också en vilja att bidra till att stärka folkbildningen och kulturens roll i samhället.

Dina kvalifikationer
- Akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande förvärvad erfarenhet
- Flerårig erfarenhet av ledarskap
- Erfarenhet av förändringsledning
- Ledarskapsutbildning

Därutöver förutsätter vi att du har ett genuint engagemang för folkbildning och frågor inom Sensus målområden - relationer, livsfrågor, rättighets- och hållbarhetsfrågor.Erfarenhet från den idéburna sektorn och/eller utbildning/kultursektorn är meriterande.

Tilltalas du av utmaningen? - Då tror vi, att vi har ett av de mest intressanta och utvecklande erbjudandet inom ideell sektor just nu.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.  
Sista ansökningsdag är 2022-10-30, tillträde maj 2023 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Områdeschef till Luleå

Ansök    Feb 9    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsterna är första linjens chefer med placering i Luleå och är direkt underställda affärschef. På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våras medarbetare och bi... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsterna är första linjens chefer med placering i Luleå och är direkt underställda affärschef.

På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.
Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våras medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
Om tjänsten
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning. 
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder inom tjänstesektorn och i denna kommer du ha ansvar för flera uppdrag och kunder, främst mot lokalvård.Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.
Vi söker dig som har:
Ledarskapserfarenhet med personalansvar, meriterande är erfarenhet från lokalvårdsbranschen
Har erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
Lägst gymnasial utbildning
B-körkort
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. 
Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. 
Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund. 
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Enligt ök
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Luleå
Sista ansökningsdag: 220301
Kontaktperson
Florian Seibicke, Affärschef, telefon: 0920-23 76 09
Fackliga representanter 
Pontus Dilén, Ledarna. Telefon: 026-17 65 03
Johannes Forsberg, Unionen. Telefon: 090-718956
Johnny Schödin, SACO. Telefon: 060-168203
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

AMT-samordnare till Norrbotten

Ansök    Jul 7    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?Marknadsområde Nord söker nu en samordnare för Arbetsmarknadstjänster (AMT-samordnare) till distrikt Norrbotten med placering i Luleå eller annan ort i Norrbotten enligt överenskommelse. Tjänsten är direkt underställd AMT-chef.         På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medar... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?Marknadsområde Nord söker nu en samordnare för Arbetsmarknadstjänster (AMT-samordnare) till distrikt Norrbotten med placering i Luleå eller annan ort i Norrbotten enligt överenskommelse. Tjänsten är direkt underställd AMT-chef.        
På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.
Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
Arbetsbeskrivning
Som AMT-samordnare ansvarar du för utveckling och samordning av deltagare inom jobb- och utvecklingsgarantin. I arbetsuppgifterna ingår både att coacha deltagare och ett kundansvar.Du kommer att arbeta mot våra kontor i Norrbotten; Luleå, Arvidsjaur, Boden, Haparanda, Kalix, Piteå/Älvsbyn, Gällivare, Jokkmokk, Kiruna, Pajala, Överkalix och Övertorneå så resor i tjänsten kommer att förekomma.
Du ansvarar för attintroducera deltagare inom jobb- och utvecklingsgarantin, samt matcha deltagarna till lämplig arbetsträningsplats i verksamhetens kunduppdrag.Du leder och följer kontinuerligt upp deltagarnas utveckling genom att anpassa och beskriva individens förmåga till prövat arbete. Du dokumenterar gjorda observationer löpande och sammanställer rapport till kund vid avslutat uppdrag. I snitt ansvarar du för 35-45deltagare.
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbete med både befintliga och nya kunder samt skapa merförsäljning. Det innebär att arbeta med helhetslösningar och utveckling samt uppföljning och utvärdering. Du ansvarar för samordning mellan Arbetsförmedlingen och Samhall. I rollen som AMT-samordnare är du drivande och arbetar mot uppsatta mål.
Kvalifikationer
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
Erfarenhet att coacha och motivera personer med olika funktionsvariationer
Lägst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper
Erfarenhet av arbetsförmågebedömningar är meriterande
B-körkort
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor, har ett säljande sätt och har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling. Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på AMT-organisationen och samarbetet med distrikt Norrbotten.
Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Urval och intervjuer kommer att påbörjas v.32. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar sex månaders provanställning  
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%  
Befattningens placering: Luleå eller annan ort i Norrbotten enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 220810
Kontaktpersoner:
Marika Persson, Chef Arbetsmarknadstjänster, telefon 060-168210. Tillgänglig fr.o.m. 220808.
Fackliga kontakter:
Pontus Dilén, Ledarna, telefon: 026-176503
Jonny Viljeskogh, Unionen, telefon; 0660-79671
Johnny Schödin, SACO, telefon; 060-168203
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Områdeschef till Pajala

Ansök    Feb 7    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Gällivare och rapporterar direkt till Affärschef. På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Gällivare och rapporterar direkt till Affärschef.
På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.
Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
Om tjänsten
Som Områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning. 
Som områdeschef ansvarar du för flera uppdrag och kunder inom olika branscher, exempelvis fastighet och lokalvård. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Områdeschefen ansvarar för driften och planerar tillsammans med driftledare och ni ser till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.
Vi söker dig som har:
Ledarskapserfarenhet med personalansvar
Erfarenhet av kundrelationer med goda resultat
Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
Lägst gymnasial utbildning
B-körkort
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.
Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Efter överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Pajala
Sista ansökningsdag: 220227
Kontaktperson
Lena Pekkari, Affärschef, telefon: 0920-368 07, 072-203 58 16
Fackliga representanter
Pontus Dilén, Ledarna, telefon:  026-17 65 03
Robert Ekman, Unionen, telefon: 0920- 23 76 16
Johnny Schödin, SACO, telefon: 060-16 82 03
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Områdeschef till Pajala

Ansök    Feb 7    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Pajala och rapporterar direkt till Affärschef. På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ök... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Pajala och rapporterar direkt till Affärschef.
På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.
Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
Om tjänsten
Som Områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning. 
Som områdeschef ansvarar du för flera uppdrag och kunder inom olika branscher, exempelvis fastighet och lokalvård. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Områdeschefen ansvarar för driften och planerar tillsammans med driftledare och ni ser till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.
Vi söker dig som har:
Ledarskapserfarenhet med personalansvar
Erfarenhet av kundrelationer med goda resultat
Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
Lägst gymnasial utbildning
B-körkort
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.
Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Efter överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Pajala
Sista ansökningsdag: 220227
Kontaktperson
Lena Pekkari, Affärschef, telefon: 0920-368 07, 072-203 58 16
Fackliga representanter
Pontus Dilén, Ledarna, telefon:  026-17 65 03
Robert Ekman, Unionen, telefon: 0920- 23 76 16
Johnny Schödin, SACO, telefon: 060-16 82 03
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Områdeschef till Pajala

Ansök    Feb 4    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Gällivare och rapporterar direkt till Affärschef. På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Gällivare och rapporterar direkt till Affärschef.
På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.
Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
Om tjänsten
Som Områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning. 
Som områdeschef ansvarar du för flera uppdrag och kunder inom olika branscher, exempelvis fastighet och lokalvård. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Områdeschefen ansvarar för driften och planerar tillsammans med driftledare och ni ser till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.
Vi söker dig som har:
Ledarskapserfarenhet med personalansvar
Erfarenhet av kundrelationer med goda resultat
Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
Lägst gymnasial utbildning
B-körkort
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.
Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Efter överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Pajala
Sista ansökningsdag: 220227
Kontaktperson
Lena Pekkari, Affärschef, telefon: 0920-368 07, 072-203 58 16
Fackliga representanter
Pontus Dilén, Ledarna, telefon:  026-17 65 03
Robert Ekman, Unionen, telefon: 0920- 23 76 16
Johnny Schödin, SACO, telefon: 060-16 82 03
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Verksamhetsledare

Verksamhetsledare Sömnadskollektivet ek för – 100 %, Luleå Sömnadskollektivet är ett arbetsintegrerande socialt företag (ASF) etablerat 2017 vars affärsidé bygger på att tillhandahålla skrädderitjänster och tjänster inom textilt återbruk samt arbetsträningsplatser. Våra kunder är allt ifrån privatpersoner till företag, organisationer och myndigheter. Det övergripande syftet med företaget är att integrera människor i arbetslivet och i samhället. Alla vinst... Visa mer
Verksamhetsledare Sömnadskollektivet ek för – 100 %, Luleå
Sömnadskollektivet är ett arbetsintegrerande socialt företag (ASF) etablerat 2017 vars affärsidé bygger på att tillhandahålla skrädderitjänster och tjänster inom textilt återbruk samt arbetsträningsplatser. Våra kunder är allt ifrån privatpersoner till företag, organisationer och myndigheter.
Det övergripande syftet med företaget är att integrera människor i arbetslivet och i samhället. Alla vinster återinvesteras i företaget och verksamheten bygger på en stor grad av delaktighet bland medarbetarna.
Företagets värdeord är återbruk och omtanke – där omtanken omfattar såväl personal, miljö som kunder.


OM UPPDRAGET
Sömnadskollektivet växer och är inne i en spännande utvecklingsfas med ett delvis nytt affärsområde. Vi söker nu en strukturerad, handlingskraftig och varm entreprenör som kan leda organisationen med ett inkluderande förhållningssätt.
Som verksamhetsledare för Sömnadskollektivet har du det övergripande ansvaret för företaget. I rollen ingår daglig verksamhetsledning, planering och uppföljning, kvalitetssäkring, arbetsledning, arbetsmiljö- och personalansvar. Du kommer att arbeta med att skapa medarbetarengagemang och delaktighet samt finnas som stöd för personalen med ett coachande förhållningssätt. Du ansvarar för att utveckla verksamheten tillsammans med styrelse, partners och medarbetare. Samverkan med andra relevanta partners och aktörer är viktig och du bör ha en förståelse och intresse för socialt företagande och de externa faktorer som påverkar verksamheten.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Verksamhetsledning, planering och uppföljning med anställda och styrelse
- Affärsutveckling av befintliga och nya affärsområden
- Ansvara för rekrytering av personal
- Planera och kvalitetssäkra arbetsträning
- Ta fram innehåll till hemsida, webbshop och sociala medier i samarbete med personal
- Omvärldsanalys; bevaka utlysningar av relevanta upphandlingar och samverkans- och finansieringsmöjligheter, bevaka rapporter, handledningar, publikationer inom intresseområdet
- Planera och genomföra studiebesök, presentera/representera verksamheten i relevanta sammanhang och nätverk
- Delta i det operativa arbetet i ateljén och butiken efter behov såsom möta kunder, ta upp beställningar etc.

VEM SÖKER VI?
För att lyckas i rollen ser vi att du som söker uppdraget har följande erfarenheter
· Yrkeserfarenhet inom verksamhetsledning med personalansvar, budgetansvar och arbetsmiljöansvar
· Utbildning inom socialpedagogisk verksamhet, integration för nyanlända och/eller asylsökande eller annat som bedöms likvärdigt
· Erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling
· Kunskap om/erfarenhet av socialt företagande
· Kunskap om livsvillkor och strukturer som på olika sätt påverkar individer som står utanför arbetsmarknaden
· Processledning och grupputveckling
· Individuell coachning och samtalsmetodik
Meriterande är kunskaper och erfarenheter av arbete inom arbetsmarknadsområdet, integration och socialt arbete. Etablerade kontakter och nätverk i Luleå, erfarenhet av arbete inom idéburen sektor och samverkan med andra organisationer och offentliga aktörer är också meriterande liksom erfarenhet av säljarbete samt språkkunskaper. Utöver det ser vi gärna att du har erfarenhet av och intresse för textilt arbete, återbruk och design.
Personliga egenskaper vi ser är viktiga för att lyckas i rollen tycker om att möta olika slags människor, tycker om att samarbeta, är lyhörd, strukturerad och kommunikativ samt har en god pedagogisk förmåga. Du är prestigelös, ser vad som behöver göras och hugger i där det behövs.
Sömnadskollektivet kan erbjuda en inkluderande och kreativ arbetsmiljö präglad av omtanke om varandra och våra kunder. Butik, kontor och ateljé inryms i en mysig K-märkt fastighet i centrala Luleå med närhet till kollektivtrafik.
Alla medarbetare hos Sömnadskollektivet förväntas inom ramen för verksamheten efterleva de kooperativa principerna och värderingarna samt ha ett intresse för hållbar konsumtion och produktion.


LÅTER DET INTRESSANT?
Rollen är en tillsvidareanställning. Tillsättning enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån vår butik och ateljé i Luleå. Vid frågor om rollen kontakta gärna ordförande Gunnel Mörtlund eller styrelseledamot Helen Nilsson. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan utsatt datum. Sänd CV och personligt brev till [email protected]

Kontaktuppgifter för frågor kring tjänsten:
Gunnel Mörtlund, ordförande Sömnadskollektivet ek för, 070–322 33 14
Helen Nilsson, ledamot Sömnadskollektivet ek för, 070-787 50 95
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Affärsstöd till distrikt Norrbotten

Ansök    Jan 28    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu Affärsstöd med placering i Luleå. Tjänsten är direkt underställd Distriktschef och ingår i distriktsledningen. På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i vår... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu Affärsstöd med placering i Luleå. Tjänsten är direkt underställd Distriktschef och ingår i distriktsledningen.
På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.
Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
Arbetsbeskrivning:
Som Affärsstöd kommer du att vara den som säkerställer att de planerade resursbehoven följer avtal och driftkalkyler. Du bidrar till att utveckla verksamheten i linje med Samhalls mål, verksamhetsidé och policys och även bidrar till att distriktet når sina mål. Du arbetar som en resurs nära distriktets chefer och ingår i ledningsgruppen för distrikt Norrbotten.
I rollen ingår också att:
Följa upp och analysera efterkalkyler, effektivisera verksamheten och utveckla lönsamheten i distriktets olika kunduppdrag.
Organisera, driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften – detta enligt fastställda mål, strategier och planer avseende prioriterade kunder.
Utveckla och genomföra kundplaner.
Effektivisering av verksamhet samt lönsamhetsutveckling av kunduppdrag vid behov.
Leda och driva projekt mot uppsatta mål för att säkerställa drift.
Att resa till länets verksamhetsorter ingår i uppdraget.
Önskvärda kvalifikationer:
Ledarskapserfarenhet med personalansvar
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
Erfarenhet av kompetens- och personalplanering
Analytisk förmåga med ekonomisk förståelse
Öppenhet och förmåga att skapa kontakter och goda relationer
Utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av projektledning och drift
B-körkort
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du är noggrann, har en hög energinivå och trivs med att självständigt arbeta mål- och resultatorienterat. Du är strukturerad och har förmåga att förmedla data och information på ett pedagogiskt sätt samt har ett affärsmässigt och strategiskt tänk.
Ansökan och övrig information
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Luleå
Sista ansökningsdag: 2022-02-20
Kontaktpersoner:
Joakim Norström,Distriktschef, Telefon: 0920-36850
Fackliga representanter 
Pontus Dilén, Ledarna. Telefon: 026-17 65 03
Jonny Viljeskogh, Unionen. Telefon: 0660-79671
Johnny Schödin, SACO. Telefon: 060-168203
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Affärschef till Luleå

Ansök    Sep 15    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en Affärschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är placerad i Luleå och är direkt underställd Distriktschef. På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i a... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en Affärschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är placerad i Luleå och är direkt underställd Distriktschef.
På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.
Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distriktet har ca 1100 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län.
Arbetsbeskrivning 
Som affärschef, med ansvar för vår verksamhet i och omkring Luleå, ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder. 
I rollen som affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftsfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.
Önskvärda kvalifikationer
Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar 
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 
Erfarenhet av kompetens- och personalplanering 
Goda ekonomikunskaper 
Erfarenhet av arbete med servicetjänster och gärna specifik kunskap inom städ, fastighetsskötsel, FM tjänster 
Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper 
B-körkort
Erfarenhet av distansledarskap är meriterande
Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Stor vikt kommer att läggas vid dina ledaregenskaper. Du ska kunna kommunicera och leda på ett tydligt sätt som skapar delaktighet, engagemang och ansvarskänsla. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Att driva många olika processer samtidigt och att slutföra dessa inom given tidsram, är en viktig egenskap. Du har ett utvecklat strategiskt och operativt tänkande, gällande såväl det affärsmässiga som personalutvecklingen. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. Som medlem i distriktets ledningsgrupp ställs krav på god samverkansförmåga.
Ansökan och övrig information 
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Omgående 
Tjänstgöringsgrad: Heltid 
Befattningens placering: Luleå
Sista ansökningsdag: 2021-10-10
Kontaktperson 
Joakim Norström, Distriktschef. Telefon: 0920-36850
Fackliga representanter 
Pontus Dilén, Ledarna. Telefon: 026-17 65 03
Jonny Viljeskogh, Unionen. Telefon: 0660-79671
Johnny Schödin, SACO. Telefon: 060-168203
Införrekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Affärschef till Luleå

Ansök    Apr 13    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en Affärschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är placerad i Luleå, men arbetar mot fler orter i Norrbotten, och är direkt underställd Distriktschefen. På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra med... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en Affärschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är placerad i Luleå, men arbetar mot fler orter i Norrbotten, och är direkt underställd Distriktschefen.
På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.
Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distriktet har ca 1100 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län.
Arbetsbeskrivning 
Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder. 
I rollen som affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftsfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.
Du kommer att ansvara för flera orter i Norrbotten; Boden, Haparanda, Kalix, Piteå, Älvsbyn och Arvidsjaur, vilket innebär att du kommer att leda på distans men även resa inom distriktet.
Önskvärda kvalifikationer
Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar 
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 
Erfarenhet av kompetens- och personalplanering 
Goda ekonomikunskaper 
Erfarenhet av arbete med servicetjänster och gärna specifik kunskap inom städ, fastighetsskötsel, FM tjänster 
Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper 
B-körkort
Erfarenhet av distansledarskap är meriterande
Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Stor vikt kommer att läggas vid dina ledaregenskaper. Du ska kunna kommunicera och leda på ett tydligt sätt som skapar delaktighet, engagemang och ansvarskänsla. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Att driva många olika processer samtidigt och att slutföra dessa inom given tidsram, är en viktig egenskap. Du har ett utvecklat strategiskt och operativt tänkande, gällande såväl det affärsmässiga som personalutvecklingen. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. Som medlem i distriktets ledningsgrupp ställs krav på god samverkansförmåga.
Ansökan och övrig information 
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Anställningsdatum: Omgående 
Tjänstgöringsgrad: Heltid 
Befattningens placering: Luleå
Sista ansökningsdag: 2021-05-02
Kontaktperson 
Joakim Norström, Distriktschef. Telefon: 0920-36850
Fackliga representanter 
Pontus Dilén, Ledarna. Telefon: 026-17 65 03
Florian Seibicke, Unionen. Telefon: 0920-23 76 09
Johnny Schödin, SACO. Telefon: 060-168203
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Site Manager

Management of site in Luleå under the period of July 2021 for approx 1 year. The work contains a big responsibility i.e. Efficiently and effectively directing other employees/contractors engaged in works on behalf of the company. Without compromising quality, health, safety or the environment Efficiently manage project to maximize the profits of the company. At all times and in all respects conforming to and complying with the proper and reasonable direc... Visa mer
Management of site in Luleå under the period of July 2021 for approx 1 year.
The work contains a big responsibility i.e.
Efficiently and effectively directing other employees/contractors engaged in works on behalf of the company. Without compromising quality, health, safety or the environment Efficiently manage project to maximize the profits of the company. At all times and in all respects conforming to and complying with the proper and reasonable directions and regulations of the company.
Carry out and record site risk assessments; ensure method statements are communicated, understood, acknowledged and followed.


Please send your application to:
[email protected] Visa mindre

Områdeschef till Luleå

Ansök    Jun 11    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Luleå och är direkt underställd affärschef. På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våras medarbetare och bidra ti... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Luleå och är direkt underställd affärschef.
På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.
Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våras medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
Om tjänsten
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning. 
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder inom tjänstesektorn. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.
Vi söker dig som har:
Ledarskapserfarenhet med personalansvar
Har erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
Lägst gymnasial utbildning
B-körkort
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. 
Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. 
Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund. 
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Enligt ök
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Luleå
Sista ansökningsdag: 2021-07-18
Kontaktperson
Carola Aidanpää, Affärschef, Telefon: 0921-784 57
Fackliga representanter
Pontus Dilén, Ledarna, telefon:  026-17 65 03
Florian Seibicke, Unionen, telefon: 0920-23 76 09
Johnny Schödin, SACO, telefon: 060-168203
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Distriktschef till Norrbotten

Ansök    Jan 25    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden. Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle. På Sveriges viktig... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden. Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle. På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många.  
Nu söker Samhall en Distriktschef till en spännande och viktig tjänst i Marknadsområde Nord. Har du känsla för affärer och drivs av tron på människors förmåga till utveckling? Då är det dig vi söker, välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsbeskrivning
I rollen som Distriktschef för distrikt Norrbotten har du budget- och resultatansvar för distriktet och driver utvecklingen av verksamheten avseende såväl affärer som medarbetare. Till din hjälp har du tre direktrapporterande Affärschefer som i sin tur ansvarar för ca trettio Områdes- och Gruppchefer i distriktet. Du har också personalansvar för distriktets Säljare, HR-generalist, Planerare och Affärsstöd.
Du bedriver försäljning i samverkan med säljorganisationen samt utvecklar affärsrelationer med distriktets offentliga kunder. Du har det övergripande ansvaret för distriktets måluppfyllelse där du aktivt driver, organiserar, följer upp och redovisar den operativa driften utifrån uppsatta mål.
Som distriktschef ingår du i ledningsgruppen för marknadsområde Nord och bidrar till marknadsområde Nords måluppfyllelse, lönsamhet och utveckling. Tjänsten är placerad i Luleå och du rapporterar direkt till Marknadsområdesdirektören. Verksamheten har ca 1000 anställda och finns på 13 orter i länet vilket innebär mycket resor inom distriktet. Resor utanför distrikten kommer också att förekomma.
Kvalifikationer
Mångårig erfarenhet av ledningsarbete såväl strategiskt som operativt
Erfarenhet av förändringsprocesser och förändringsarbete
Erfarenhet av sälj- och marknadsarbete från olika branscher helst inom tjänstesektorn
Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper
Kommunicerar obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift
God systemvana och erfarenhet av Officepaketet
B-körkort
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du är driven och arbetar målstyrt för att skapa förbättringar, effektivitet, resultat och utveckling. Du är en trygg och inspirerande ledare som styr organisationen med en tydlig riktning för att skapa förbättringar, engagemang och god laganda. Du har förhandlingsvana och erfarenhet av att göra affärer samt en god förmåga att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. Du är van att leda genom andra chefer, har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv.
Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Luleå
Sista ansökningsdag: 210214
Kontaktpersoner
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kathrine Engman, Marknadsområdesdirektör Samhall MO Nord på telefon 060-16 82 16 eller e-post [email protected]
Fackliga representanter
Pontus Dilén, Ledarna, 026-17 65 03
Jonny Viljeskogh, Unionen, 0660-796 71
Johnny Schödin, SACO, 060-16 82 03
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Chef Comdate Larm Luleå

Ansök    Jun 25    Ghost Competence AB    Organisationschef
Comdate fortsätter satsa och söker nu en avdelningschef till vår Larmavdelning i Luleå. Är du en driven ledare och lagspelare som vill vara med och ta ComDaTe Larm till nästa nivå i Luleå? Har du ett brett nätverk, tekniskt intresserad och erfarenhet från branschen eller inom installation? Vet du vad som krävs för att personalen ska leverera och trivas, samt är en fena på att skapa långsiktiga affärsrelationer? ComDaTe erbjuder spännande arbetsuppgifter ... Visa mer
Comdate fortsätter satsa och söker nu en avdelningschef till vår Larmavdelning i Luleå.

Är du en driven ledare och lagspelare som vill vara med och ta ComDaTe Larm till nästa nivå i Luleå? Har du ett brett nätverk, tekniskt intresserad och erfarenhet från branschen eller inom installation? Vet du vad som krävs för att personalen ska leverera och trivas, samt är en fena på att skapa långsiktiga affärsrelationer?

ComDaTe erbjuder spännande arbetsuppgifter i en trivsam miljö och möjlighet till utveckling. Vi tillhör norra Sveriges ledande leverantörer av larm och säkerhetslösningar samt IT-kommunikation. Vår Larmavdelning levererar kompletta lösningar avseende brandlarm, inbrottslarm, kameraövervakning, passagesystem mm. Efterfrågan ökar konstant och vår ambition är att utvecklas och expandera. Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i NELAB koncernen med anor från 40-talet.


Information om tjänsten
Denna rekrytering är ett samarbete mellan Comdate och Ghost Competence där Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd av Comdate.

All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence.


Information om kundföretaget

Företaget ingår i NELAB koncernen med huvudkontor i Piteå, ett företag med anor från 40-talet som idag är verksamma inom Elinstallationer, Hiss, Vitvaror, Larm och IT-kommunikation.
Läs gärna mer på: comdate.se/larm


Dina arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att jobba med:

• Arbetsledning
• Anbudsarbete
• Projektledning
• Marknadsaktiviteter
• Uppföljning


Vi söker dig som

• Trivs med att arbeta i en kreativ omgivning, med både ansvar och befogenheter
• Har erfarenhet av larm- och säkerhetslösningar eller liknande installationer
• Gillar personliga kontakter och att göra affärer
• Antingen redan är chef eller projektledare/säljare som vill ta nästa steg

Innehav av B-körkort då resor förekommer inom tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan så SÖK NU, urval sker löpande!


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2020-07-30
KONTAKT: Maria Lundgren

Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lundgren, [email protected],
070-665 43 23 Visa mindre

Områdeschef till Luleå

Ansök    Apr 1    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Luleå och är direkt underställd affärschef. På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra ti... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Luleå och är direkt underställd affärschef.

På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.
Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
Då en av våra Områdeschefer går på föräldraledighet söker vi nu hens ersättare för ett vikariat på ett år. För rätt person kan förlängning bli möjlig. Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
Om tjänsten
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning. 
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag.Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.
Vi söker dig som har:
Ledarskapserfarenhet med personalansvar
Har erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
Meriterande med branschutbildning SRY, Insta 800 eller motsvarande utbildning inom lokalvård.
Lägst gymnasial utbildning samt innehar B-körkort
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. 
Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. 
Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund. 
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning på 1 år
Anställningsdatum: Enligt ök, dock senast 1 juli 2021
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Luleå
Sista ansökningsdag: 2021-04-18
Kontaktperson
Carola Aidanpää, Affärschef, Telefon:0921-784 57
Fackliga representanter
Pontus Dilén, Ledarna, telefon:  026-17 65 03
Florian Seibicke, Unionen, telefon: 0920-23 76 09
Johnny Schödin, SACO, telefon: 060-168203
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Områdeschef till Luleå

Ansök    Dec 11    Samhall AB    Organisationschef
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag.  Tjänsten är första linjens chef med placering i Luleå. Tjänsten är direkt underställd affärschef. Om tjänsten Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. Du har ett tydligt... Visa mer
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag.  Tjänsten är första linjens chef med placering i Luleå. Tjänsten är direkt underställd affärschef.
Om tjänsten
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning. 
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag.Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.
Vi söker dig som har:Ledarskapserfarenhet med personalansvarHar erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultatErfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunderMeriterande med branschutbildning SRY, Insta 800 eller motsvarande utbildning inom lokalvård.Lägst gymnasial utbildning samt innehar B-körkort
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. 
Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Luleå

Kontaktperson
Affärschef Carola Aidanpää   Telefon:0920-784 57
Fackliga representanter
Pirjo Andersson, Ledarna       Telefon: 0920-368 18
Florian Seibicke, Unionen      Telefon: 0920- 23 76 09
Johnny Schödin, SACO                              Telefon: 060-16 82 03

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Områdeschef Luleå

Ansök    Jun 18    Samhall AB    Organisationschef
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en  områdeschef inom tjänster med tyngdpunkt mot tjänsteverksamhet. Du drivs av att arbeta i ett  kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Luleå.   Om tjänsten Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.   ... Visa mer
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en  områdeschef inom tjänster med tyngdpunkt mot tjänsteverksamhet. Du drivs av att arbeta i ett  kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Luleå.
 
Om tjänsten
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.
 
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.
 
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.
 
Vi söker dig som har:
·         Har ledarskapserfarenhet med personalansvar inom städbranschen
·         Har erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
·         Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
·         Meriterande med branschutbildning SRY, Insta 800 eller motsvarande utbildning inom lokalvård.
·         Lägst gymnasial utbildning samt innehar B-körkort
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag.
 
Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.
 
Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Luleå
 
Kontaktperson
Affärschef Carola Aidanpää   Telefon: 0921-784 57
Fackliga representanter
Pirjo Andersson, Ledarna       Telefon: 0920-368 18
Florian Seibicke, Unionen       Telefon: 0920-23 76 09
Johnny Schödin, SACO           Telefon: 060-16 82 03
 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre