Lediga jobb som Processoperatör, metallindustri i Luleå

Se lediga jobb som Processoperatör, metallindustri i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Processoperatör som extraarbete

Arbetsbeskrivning  Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Vill du vara en del av ett teknologiskt industriföretag och få erfarenhet från industrisektorn? Då kan detta vara en intressant tjänst för dig! Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för extraarbete som processoperatör på Gestamp Hardtech. Du kommer jobba extra vid behov, där arbetsmängden kan variera under månaden. Vi vill att du ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Vill du vara en del av ett teknologiskt industriföretag och få erfarenhet från industrisektorn? Då kan detta vara en intressant tjänst för dig!

Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för extraarbete som processoperatör på Gestamp Hardtech. Du kommer jobba extra vid behov, där arbetsmängden kan variera under månaden. Vi vill att du som söker är flexibel i din arbetskapacitet och har möjlighet att arbeta minst 2 dagar i veckan. Du kommer tillhöra ett team med erfarna och drivna kollegor samt får chansen att omsätta nya kunskaper inom branschen!

Gestamp är en global koncern med närvaro i ett 20-tal länder och koncernen jobbar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Verksamheten i Luleå består av Produktionsanläggning och avdelningen Forskning & Utveckling  med cirka 230 medarbetare. 

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta uthyrd som konsult.  Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. 

I enlighet med vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. 

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-11-03. Intervjuer och urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Meyer, [email protected]

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansvarsområden
Som processoperatör ansvarar du för att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du arbetar på en produktionslina och tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar ni för att planerad produktion genomförs enligt gällande rutiner, instruktioner och kvalitetskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda och genomföra omställningar enligt instruktioner. Även enklare underhåll på verktyg och utrustning ingår i dina arbetsuppgifter. 

Arbetstiderna är ett tre-skift, vilket innebär arbete under såväl tidig morgon (06-14), sen kväll (14-22) och nätter (22-06). Arbetet sker huvudsakligen på vardagar, men arbete kan förekomma på helger (06-18). Det går smidigt att ta sig till företaget via kollektivtrafik men bil/cykel är att rekommendera. 

Kvalifikationer
För denna tjänst söker vi dig som:
Är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. 
Behärskar svenska och engelska på en god nivå, då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner. 
Med enkelhet kunna ta dig till arbetsplatsen på Storheden utifrån skiften 
Kan arbeta minst 2 dagar i veckan

Har du tidigare erfarenhet av industrin är detta meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är din drivkraft och ditt intresse för produkten, kvalitén och produktionsprocessen i stort.

Dina personliga egenskaper:
Som person är du en ansvarstagande problemlösare och en kvalitetsmedveten lagspelare som bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen. Du arbetar metodiskt och trivs med att jobba enligt skriftliga instruktioner, samtidigt som du gärna tar egna initiativ och kommer med förbättringsförslag i din strävan mot högkvalitativa slutprodukter och kundnöjdhet. Du har ett brinnande teknikintresse och en vilja att utvecklas. En stark initiativförmåga är något vi förväntar oss av dig som söker. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Bli en av oss - Scania Luleå söker produktionspersonal

Vi på Scania har bestämt oss för att driva utvecklingen mot framtidens hållbara transportsystem. Nu söker vi nya medarbetare för visstidsanställning att förstärka våra skiftlag och som vill vara en del av vår resa. Trivsel, stolthet, engagemang, teamspirit och ansvarstagande är ord som beskriver hur det är att jobba hos oss. Transportsektorn genomgår en av de största omställningarna i sin historia. För oss på Scania Luleå innebär detta snabb utveckling me... Visa mer
Vi på Scania har bestämt oss för att driva utvecklingen mot framtidens hållbara transportsystem. Nu söker vi nya medarbetare för visstidsanställning att förstärka våra skiftlag och som vill vara en del av vår resa. Trivsel, stolthet, engagemang, teamspirit och ansvarstagande är ord som beskriver hur det är att jobba hos oss.

Transportsektorn genomgår en av de största omställningarna i sin historia. För oss på Scania Luleå innebär detta snabb utveckling med betydande investeringar i teknologi och maskinpark. Parallellt med det är det viktigare än någonsin för oss att utveckla våra medarbetare – vår viktigaste tillgång.

Vi söker operatörer och svetsare - ta chansen att bli en av oss!

Din roll

Som operatör eller svetsare hos oss ansvarar du för att produktionen på din position löper felfritt och ser till att skiftlaget tillsammans når dagens mål. Du trivs med att arbeta utifrån givna instruktioner, standardiserade arbetssätt samt är alltid kvalitets- och säkerhetsmedveten.

Alla våra tjänster innefattar skiftgång.

Om dig

Du som söker delar våra kärnvärden vilket bland annat innebär att:


• Du är noggrann, kvalitetsmedveten och har ambitioner om att alltid göra ditt bästa för kundens bästa.
• Du har ett intresse för produktionsverksamhet och vill bidra till en god kultur och arbetsmiljö på skiftlaget.
• Du tar ansvar och är hängiven dina arbetsuppgifter och vill uppnå resultat för dig själv och gruppen.
• Du som söker förstår värdet bakom att jobba tillsammans i ett lag. Du är kommunikativ, lyssnar och kan ta till dig instruktioner.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper då våra medarbetare är vår största tillgång och nyckeln till vår framgång. Grundläggande krav är att du har fullständiga gymnasiebetyg och att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. För all anställning gäller att du är fyllda 18 år.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:


• Produktion eller industriarbete
• Svetskompetens och/eller skärande berarbetning
• Truck och/eller traverskort

Utbildning inom relevant område tex industritekniska programmet, teknikprogrammet, ingenjörsstudier eller motsvarande YH-utbildning ser vi som önskvärt.  

Ytterligare information

För produktionspersonal tillämpas 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning. Visstidsanställda erbjuds förskottssemester.

Drogtest, hälsoundersökning och slagning i misstanke- och brottsregistret är en del av rekryteringsprocessen.

Har du frågor kring visstidsanställning eller rekryteringsprocessen kontaktar du HR Business partner Johan Hedlund eller Anna Östblom på mail: [email protected]

Ansökan

I denna rekrytering kommer ditt bifogade CV, personligt brev och betygsunderlag att kompletteras med några urvalsfrågor.

Välkommen med din ansökan. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Sista ansökningsdatum är 2023-10-22. Urval och intervjuer kan ske innan ansökningstidens slut, lämna gärna in din ansökan så snart du kan. Visa mindre

Processoperatör som extraarbete

Arbetsbeskrivning Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Vill du vara en del av ett teknologiskt industriföretag och få erfarenhet från industrisektorn? Då kan detta vara en intressant tjänst för dig! Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för extraarbete som processoperatör på Gestamp Hardtech. Du kommer jobba extra vid behov, där arbetsmängden kan variera under månaden. Vi vill att du s... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Vill du vara en del av ett teknologiskt industriföretag och få erfarenhet från industrisektorn? Då kan detta vara en intressant tjänst för dig!

Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för extraarbete som processoperatör på Gestamp Hardtech. Du kommer jobba extra vid behov, där arbetsmängden kan variera under månaden. Vi vill att du som söker är flexibel i din arbetskapacitet och har möjlighet att arbeta minst 2 dagar i veckan. Du kommer tillhöra ett team med erfarna och drivna kollegor samt får chansen att omsätta nya kunskaper inom branschen!

Gestamp är en global koncern med närvaro i ett 20-tal länder och koncernen jobbar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Verksamheten i Luleå består av Produktionsanläggning och avdelningen Forskning & Utveckling  med cirka 230 medarbetare. 

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta uthyrd som konsult.  Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. 

I enlighet med vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. 

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-09-30. Intervjuer och urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Meyer, [email protected]. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som processoperatör ansvarar du för att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du arbetar på en produktionslina och tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar ni för att planerad produktion genomförs enligt gällande rutiner, instruktioner och kvalitetskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda och genomföra omställningar enligt instruktioner. Även enklare underhåll på verktyg och utrustning ingår i dina arbetsuppgifter. 

Arbetstiderna är ett tre-skift, vilket innebär arbete under såväl tidig morgon (06-14), sen kväll (14-22) och nätter (22-06). Arbetet sker huvudsakligen på vardagar, men arbete kan förekomma på helger (06-18). Det går smidigt att ta sig till företaget via kollektivtrafik men bil/cykel är att rekommendera. 

Kvalifikationer
För denna tjänst söker vi dig som:
Är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. 
Behärskar svenska och engelska på en god nivå, då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner. 
Med enkelhet kunna ta dig till arbetsplatsen utifrån skiften 
Kan arbeta minst 2 dagar i veckan

Har du tidigare erfarenhet av industrin är detta meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är din drivkraft och ditt intresse för produkten, kvalitén och produktionsprocessen i stort.

Dina personliga egenskaper:
Som person är du en ansvarstagande problemlösare och en kvalitetsmedveten lagspelare som bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen. Du arbetar metodiskt och trivs med att jobba enligt skriftliga instruktioner, samtidigt som du gärna tar egna initiativ och kommer med förbättringsförslag i din strävan mot högkvalitativa slutprodukter och kundnöjdhet. Du har ett brinnande teknikintresse och en vilja att utvecklas. En stark initiativförmåga är något vi förväntar oss av dig som söker. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Processoperatörer till Gestamp Hardtech

Arbetsbeskrivning Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Vill du vara en del av ett högteknologiskt företag som ständigt ligger i teknikens framkant? Då kan detta vara en intressant tjänst för dig! Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för extraarbete som processoperatör på Gestamp Hardtech. Du kommer jobba extra vid behov, där arbetsmängden kan variera under månaden. Vi vill att du som ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Vill du vara en del av ett högteknologiskt företag som ständigt ligger i teknikens framkant? Då kan detta vara en intressant tjänst för dig!

Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för extraarbete som processoperatör på Gestamp Hardtech. Du kommer jobba extra vid behov, där arbetsmängden kan variera under månaden. Vi vill att du som söker är flexibel i din arbetskapacitet och har möjlighet att arbeta minst 2 dagar i veckan. Du kommer tillhöra ett team med erfarna och drivna kollegor samt får chansen att omsätta nya kunskaper inom branschen!

Gestamp är en global koncern med närvaro i ett 20-tal länder och koncernen jobbar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Verksamheten i Luleå består av Produktionsanläggning och avdelningen Forskning & Utveckling  med cirka 230 medarbetare. 

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta uthyrd som konsult.  Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. 

I enlighet med vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. 

Ansvarsområden
Som processoperatör får du vara med och ansvara för att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du arbetar på en produktionslina och tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar ni för att planerad produktion genomförs enligt gällande rutiner, instruktioner och kvalitetskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda och genomföra omställningar enligt instruktioner. Även enklare underhåll på verktyg och utrustning ingår i dina arbetsuppgifter. 

Arbetstiderna är ett tre-skift, vilket innebär arbete under såväl tidig morgon, sen kväll och nätter. Arbetet sker huvudsakligen på vardagar, men kan förekomma ibland på helger. Det går smidigt att ta sig till företaget via kollektivtrafik men bil/cykel är att rekommendera. 

Kvalifikationer
För denna tjänst söker vi dig som:
Är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. 
Behärskar svenska och engelska på en god nivå, då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner. 
Med enkelhet kunna ta dig till arbetsplatsen utifrån skiften 
Kan arbeta minst 2 dagar i veckanHar du tidigare erfarenhet av industrin är detta meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är din drivkraft och ditt intresse för produkten, kvalitén och produktionsprocessen i stort.

Dina personliga egenskaper:
Som person är du en ansvarstagande problemlösare och en kvalitetsmedveten lagspelare som bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen. Du arbetar metodiskt och trivs med att jobba enligt skriftliga instruktioner, samtidigt som du gärna tar egna initiativ och kommer med förbättringsförslag i din strävan mot högkvalitativa slutprodukter och kundnöjdhet. Du har ett brinnande teknikintresse och en vilja att utvecklas. En stark initiativförmåga är något vi förväntar oss av dig som söker. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Processoperatör till Gestamp Hardtech

Arbetsbeskrivning Söker du en tjänst inom produktionsindustrin på heltid? Vill du vara en del av ett teknologiskt industriföretag och få erfarenhet från industrisektorn? Då kan detta vara en intressant tjänst för dig! Vi söker dig som är på jakt efter ett heltidsarbete som processoperatör på Gestamp Hardtech. Vi rekryterar just nu personal för ett uppdrag som pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning efter arbetets slut. Tjänsten startar så snart s... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söker du en tjänst inom produktionsindustrin på heltid? Vill du vara en del av ett teknologiskt industriföretag och få erfarenhet från industrisektorn? Då kan detta vara en intressant tjänst för dig!

Vi söker dig som är på jakt efter ett heltidsarbete som processoperatör på Gestamp Hardtech. Vi rekryterar just nu personal för ett uppdrag som pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning efter arbetets slut. Tjänsten startar så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Du kommer tillhöra ett team med erfarna och drivna kollegor samt får chansen att omsätta nya kunskaper inom branschen!

Arbetet är på heltid med tre-skift där du arbetar på ett rullande tre-veckors schema:
Förmiddag 06-14
Eftermiddag/kväll 14-22 
Natt 22-06

Gestamp är en global koncern med närvaro i ett 20-tal länder och koncernen jobbar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Verksamheten i Luleå består av Produktionsanläggning och avdelningen Forskning & Utveckling  med cirka 230 medarbetare. 

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta uthyrd som konsult.  Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. 

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-09-30. Intervjuer och urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Meyer, [email protected]. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansvarsområden
Som processoperatör ansvarar du för att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du arbetar på en produktionslina och tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar ni för att planerad produktion genomförs enligt gällande rutiner, instruktioner och kvalitetskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda och genomföra omställningar enligt instruktioner. Även enklare underhåll på verktyg och utrustning ingår i dina arbetsuppgifter. 

Arbetstiderna är ett tre-skift, vilket innebär arbete under såväl tidig morgon (06-14), eftermiddag/kväll (14-22) och nätter (22-06). Arbetet sker huvudsakligen på vardagar. Det går smidigt att ta sig till företaget via kollektivtrafik men bil/cykel är att rekommendera. 

Kvalifikationer
För denna tjänst söker vi dig som:
Har tidigare erfarenhet inom produktionsindustrin, gärna som maskinoperatör, processoperatör eller svetsare.
Behärskar svenska och engelska på en god nivå, då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner. 
Med enkelhet kunna ta dig till arbetsplatsen utifrån skiften 
Kan arbeta skiftgång

Det viktigaste är din drivkraft och ditt intresse för produkten, kvalitén och produktionsprocessen i stort.

Dina personliga egenskaper:
Som person är du en ansvarstagande problemlösare och en kvalitetsmedveten lagspelare som bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen. Du arbetar metodiskt och trivs med att jobba enligt skriftliga instruktioner, samtidigt som du gärna tar egna initiativ och kommer med förbättringsförslag i din strävan mot högkvalitativa slutprodukter och kundnöjdhet. Du har ett brinnande teknikintresse och en vilja att utvecklas. En stark initiativförmåga är något vi förväntar oss av dig som söker. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Bli en av oss - Scania Luleå söker produktionspersonal

Vi på Scania har bestämt oss för att driva utvecklingen mot framtidens hållbara transportsystem. Nu söker vi nya medarbetare för visstidsanställning att förstärka våra skiftlag och som vill vara en del av vår resa. Trivsel, stolthet, engagemang, teamspirit och ansvarstagande är ord som beskriver hur det är att jobba hos oss. Transportsektorn genomgår en av de största omställningarna i sin historia. För oss på Scania Luleå innebär detta snabb utveckling me... Visa mer
Vi på Scania har bestämt oss för att driva utvecklingen mot framtidens hållbara transportsystem. Nu söker vi nya medarbetare för visstidsanställning att förstärka våra skiftlag och som vill vara en del av vår resa. Trivsel, stolthet, engagemang, teamspirit och ansvarstagande är ord som beskriver hur det är att jobba hos oss.

Transportsektorn genomgår en av de största omställningarna i sin historia. För oss på Scania Luleå innebär detta snabb utveckling med betydande investeringar i teknologi och maskinpark. Parallellt med det är det viktigare än någonsin för oss att utveckla våra medarbetare – vår viktigaste tillgång.

Vi söker operatörer och svetsare - ta chansen att bli en av oss!

Din roll

Som operatör eller svetsare hos oss ansvarar du för att produktionen på din position löper felfritt och ser till att skiftlaget tillsammans når dagens mål. Du trivs med att arbeta utifrån givna instruktioner, standardiserade arbetssätt samt är alltid kvalitets- och säkerhetsmedveten.

Alla våra tjänster innefattar skiftgång.

Om dig

Du som söker delar våra kärnvärden vilket bland annat innebär att:


• Du är noggrann, kvalitetsmedveten och har ambitioner om att alltid göra ditt bästa för kundens bästa.
• Du har ett intresse för produktionsverksamhet och vill bidra till en god kultur och arbetsmiljö på skiftlaget.
• Du tar ansvar och är hängiven dina arbetsuppgifter och vill uppnå resultat för dig själv och gruppen.
• Du som söker förstår värdet bakom att jobba tillsammans i ett lag. Du är kommunikativ, lyssnar och kan ta till dig instruktioner.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper då våra medarbetare är vår största tillgång och nyckeln till vår framgång. Grundläggande krav är att du har fullständiga gymnasiebetyg och att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. För all anställning gäller att du är fyllda 18 år.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:


• Produktion eller industriarbete
• Svetskompetens och/eller skärande berarbetning
• Truck och/eller traverskort

Utbildning inom relevant område tex industritekniska programmet, teknikprogrammet, ingenjörsstudier eller motsvarande YH-utbildning ser vi som önskvärt.  

Ytterligare information

För produktionspersonal tillämpas 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning. Visstidsanställda erbjuds förskottssemester.

Drogtest, hälsoundersökning och slagning i misstanke- och brottsregistret är en del av rekryteringsprocessen.

Har du frågor kring visstidsanställning eller rekryteringsprocessen kontaktar du HR Business partner Johan Hedlund eller Anna Östblom på mail: [email protected]

Ansökan

I denna rekrytering kommer ditt bifogade CV, personligt brev och betygsunderlag att kompletteras med några urvalsfrågor.

Under veckorna 29-32 har vi semester och har begränsad möjlighet att svara på eventuella frågor. Vi ser emot att ta del av din ansökan efter ledigheten!

Välkommen med din ansökan. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Sista ansökningsdatum är 2023-08-31. Urval och intervjuer kan ske innan ansökningstidens slut, lämna gärna in din ansökan så snart du kan. Visa mindre

Produktionspersonal till Lindab

Är du en ordningsam och noggrann person som ser sin överskådliga framtid i fina industrilokaler tillsammans med trevliga kollegor kan det vara dig vi söker. Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag Om tjänsten Som produktionspersonal är din huvudsakliga uppgift att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du arbetar på en produktionslina och... Visa mer
Är du en ordningsam och noggrann person som ser sin överskådliga framtid i fina industrilokaler tillsammans med trevliga kollegor kan det vara dig vi söker.

Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag


Om tjänsten
Som produktionspersonal är din huvudsakliga uppgift att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du arbetar på en produktionslina och tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar ni för att planerad produktion genomförs enligt gällande rutiner, instruktioner och kvalitetskrav.

Arbetsuppgifterna varierar under dagen och alla medarbetare ska kunna jobba i varje station.

Arbetstiderna är förlagda i 2-skift.

Vem är du?
Vi söker dig som är arbetsam, har högt fokus och är noggrann i hur du utför dina arbetsuppgifter.
Om du dessutom är en ansvarstagande person som gör det där lilla extra för att du och dina kollegor ska trivas på arbetet är du precis den vi söker!

Du bör ha erfarenhet inom/studerat industri, kan läsa ritningar och har truck kort.
Det är även meriterande om du har traverskort och känner till LEAN som arbetsmetodik.

Om verksamheten
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Lindab har ca 5 000 anställda och är etablerat i 20 länder. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Bli en av oss - Scania Luleå söker produktionspersonal och sommarvikarier

Trivsel, stolthet, engagemang och ansvarstagande är ord som beskriver hur det är att jobba hos oss. För att kunna säkerställa vår produktion söker vi nu nya medarbetare för visstidsanställning samt sommarvikarier för sommaren 2023 som kommer förstärka våra lag. Tillsammans stärker vi Scanias konkurrenskraft och är med och utvecklar framtidens produkter och tillverkningsmetoder genom branschledande kompetenser, effektiva och hållbara processer genom tvärf... Visa mer
Trivsel, stolthet, engagemang och ansvarstagande är ord som beskriver hur det är att jobba hos oss. För att kunna säkerställa vår produktion söker vi nu nya medarbetare för visstidsanställning samt sommarvikarier för sommaren 2023 som kommer förstärka våra lag.

Tillsammans stärker vi Scanias konkurrenskraft och är med och utvecklar framtidens produkter och tillverkningsmetoder genom branschledande kompetenser, effektiva och hållbara processer genom tvärfunktionellt arbete. Vi tillverkar bakaxlar och ramkomponenter som levereras till våra kollegor i Södertälje, Zwolle och Angers som färdigställer våra premiumlastbilar till kunder runt om i världen. För att möta framtidens utmaningar behöver vi stor mångfald av människor och kompetenser. På Scania får du möjlighet att utvecklas på djupet, bredden eller genom intern karriär.

Vi söker operatörer och svetsare - ta chansen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som operatör eller svetsare hos oss ansvarar du för att produktionen på din position löper felfritt och ser till att skiftlaget tillsammans når dagens mål. Du trivs med att arbeta utifrån givna instruktioner, standardiserade arbetssätt samt är alltid kvalitets- och säkerhetsmedveten.

Alla våra tjänster innefattar skiftgång.

Din profil

Du som söker delar våra kärnvärden vilket bland annat innebär att:


• Du är noggrann, kvalitetsmedveten och har ambitioner om att alltid göra ditt bästa för kundens bästa.
• Du har ett intresse för produktionsverksamhet och vill bidra till en god kultur och arbetsmiljö på skiftlaget.
• Du tar ansvar och är hängiven dina arbetsuppgifter och vill uppnå resultat för dig själv och gruppen.
• Du som söker förstår värdet bakom att jobba tillsammans i ett lag. Du är kommunikativ, lyssnar och kan ta till dig instruktioner.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper då våra medarbetare är vår största tillgång och nyckeln till vår framgång. Grundläggande krav är att du har fullständiga gymnasiebetyg, alternativt att du tar din gymnasieexamen sommaren 2023 och att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. För all anställning gäller att du är fyllda 18 år.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:


• Produktion eller industriarbete
• Svetskompetens och/eller skärande berarbetning
• Truck och/eller traverskort

Utbildning inom relevant område tex industritekniska programmet, teknikprogrammet, ingenjörsstudier eller motsvarande YH-utbildning ser vi som önskvärt.  

Ytterligare information

För sommarvikarier gäller anställningen under en tidsbegränsad period under juni till augusti utifrån överenskommelse, minst 4 veckor. Produktionen har semesterstängt under 4 veckor som är förlagda mellan juli och augusti och all produktionspersonal är då lediga.

För produktionspersonal tillämpas 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning. Visstidsanställda erbjuds förskottssemester.

För dig som är student och är intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss, oavsett inriktning, ser vi det som en fördel att du har arbetat eller sommarjobbat hos oss och är bekant med produktionen och organisationen.

Drogtest, hälsoundersökning och slagning i misstanke- och brottsregistret är en del av rekryteringsprocessen.

Har du frågor kring sommarvikariat, visstidsanställning eller rekryteringsprocessen kontaktar du HR Business partner Johan Hedlund eller Anna Östblom på mail: [email protected]

Ansökan

I denna rekrytering kommer ditt bifogade CV och personligt brev att kompletteras med några urvalsfrågor.

Välkommen med din ansökan. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Sista ansökningsdatum är 2023-03-31. Urval och intervjuer kan ske innan ansökningstidens slut, lämna gärna in din ansökan så snart du kan. Visa mindre

Processoperatörer

Arbetsbeskrivning Har du en teknisk bakgrund eller tidigare arbetat inom liknande arbete?  Är arbetsmiljö, god kamratskap, säkerhet och kvalité ord som du värdesätter på en arbetsplats? Då ska du ansöka redan idag! Vi söker nu processoperatörer till Luleå för kommande arbete med start i vår/sommar. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta uthyrd som konsult.  Du erbjuds samma fördel... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du en teknisk bakgrund eller tidigare arbetat inom liknande arbete?  Är arbetsmiljö, god kamratskap, säkerhet och kvalité ord som du värdesätter på en arbetsplats? Då ska du ansöka redan idag!

Vi söker nu processoperatörer till Luleå för kommande arbete med start i vår/sommar.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta uthyrd som konsult. 
Du erbjuds samma fördelar hos Randstad som arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar, dedikerad konsultchef vid din sida och rabatt på träningskort. Läs gärna mer här: https://www.randstad.se/arbetssokande/karriarmojligheter/jobba-som-konsult/ 

Läs mer om tjänsten nedan. Har du frågor om tjänsten? Hör gärna av dig i så fall till konsultchef Mattias Meyer på [email protected].

Ansvarsområden
Som processoperatör är din huvudsakliga uppgift att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du arbetar exempelvis på en produktionslina och tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar ni för att planerad produktion genomförs enligt gällande rutiner, instruktioner och kvalitetskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda och genomföra omställningar enligt instruktioner. Även enklare underhåll på verktyg och utrustning ingår i dina arbetsuppgifter. 

Arbetstiderna är ett tre-skift, vilket innebär arbete under såväl tidig morgon, sen kväll och nätter. Arbetet sker huvudsakligen på vardagar, men kan förekomma ibland på helger. Det går smidigt att ta sig till företaget via kollektivtrafik men bil/cykel är att rekommendera.

Kvalifikationer
Har du tidigare erfarenhet av industrin är detta meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är din drivkraft och ditt intresse för produkten, kvalitén och produktionsprocessen i stort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav:
Denna tjänst kräver att du behärskar svenska och engelska på en god nivå, då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner. 
Flexibilitet i arbetstider - kunna arbeta utifrån en skiftgång, vilket innefattar förmiddagar, eftermiddagar samt nätter.
Godkänd bakgrundskontroll


Dina personliga egenskaper:
Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt. Du arbetar i skift med många olika kollegor vilket innebär att din sociala kompetens, ditt driv, en stark  initiativförmåga  och god samarbetsförmåga är högt värderade. Du har ett stort teknikintresse och en vilja att utvecklas.

Är du dessutom noggrann och ansvarstagande samt en person som uppskattar arbete i högt tempo så tror vi att du kommer trivas här! 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Produktionsledare till Svets & Skärteknik

Nu har du möjligheten att vara en del av Svets och Skärtekniks framgång! Vi rekryterar nu en Produktionsledare som vill vara med och bidra till att industrin i Norrbotten fungerar. Som Produktionsledare får du tillsammans med kollegor ta fram lösningar och konstruktioner för att möta våra kunders behov. Svets och skärteknik är allkonstnärer inom rostfritt, aluminium och stål. Vi bearbetar även andra material som plast, gummi och trä. Med en bred kompetens... Visa mer
Nu har du möjligheten att vara en del av Svets och Skärtekniks framgång! Vi rekryterar nu en Produktionsledare som vill vara med och bidra till att industrin i Norrbotten fungerar. Som Produktionsledare får du tillsammans med kollegor ta fram lösningar och konstruktioner för att möta våra kunders behov.

Svets och skärteknik är allkonstnärer inom rostfritt, aluminium och stål. Vi bearbetar även andra material som plast, gummi och trä. Med en bred kompetens och idérikedom har vi kunskap om att använda våra ytterst moderna maskiner inom laser och vattenskärning. Vi är två delägare i företaget som jobbar både administrativt och i produktion. Tillsammans med våra fyra medarbetare skapas hantverk i vår verkstad.

Med stor variation producerar vi produkter ut till kund, allt från lego tillverkning till färdiga produkter. Hos oss är det viktigt att behärska teknik och det gör vi med känsla och finess. Ett stort teknikintresse är ett måste! Vi står för kvalitet och korta leveranstider gentemot våra kunder. Service är ett viktigt nyckelord hos oss!

Hos oss har vi roligt! Vi lyfter våra Idéer och tar beslut tillsammans. För oss är arbetsmiljö viktigt, i vår verkstad tar vi alla ansvar för säkerhet, ordning och reda. Vi ska kunna förena jobb och fritid.

Vad innebär rollen?
Som produktionsledare är du spindeln i nätet. Att kunna hålla en struktur och att ha en förmåga att prioritera är viktigt. Det är produktionsledaren som har det yttersta ansvaret över att se till att vår skapade produkt går ut till kund inom lovad tidsram. Det ställer kunskapskrav på dig, du ska kunna uppskatta hur mycket materialåtgång, vilka tillvägagångssätt och hur lång tid det tar att ta fram en produkt, när kund lämnar en förfrågan.

Har du jobbat med framtagning av exempelvis verktygstillverkning är det en bra erfarenhet i rollen. Som produktionsledare har du en större administrativ roll i företaget, du bereder, beräknar och planerar samt kan viss konstruktion förekomma. Vilket innefattar att du tar fram kostnad och omfattning utifrån en idé eller ritning som sedan de operativa i verkstaden färdigställer.

Vi ser att produktionsledaren på sikt har en kunskap kring att manövrera de olika maskinerna vi har, det tror vi gör oss starka - att ha en bred kompetens. Vi tror på viljan att lära sig och det gör vi tillsammans, hela tiden.

Vem är du?
VI letar rätt person för rollen som produktionsledare. Du ska uppskatta att arbetsuppgifterna är varierande och du har valmöjligheten att kunna alternera dina administrativa uppgifter med det operativa arbetet i verkstaden.

Du tycker om att ha kundkontakt och många gånger skapa det kunden har en idé om, du är den som tillsammans med dina kollegor som tar fram en ritning och tillverkar produkten. Vi vill att du ska ha en strävan av att lära nya saker och att du gillar utmaningen i att kunna vara problemlösare när det gäller att ta fram produkter. Att vara spindeln i nätet är något du hanterar.

Krav:

- Läsa/tolka ritningar

- Erfarenhet av verkstadstillverkning

- Kan programmera CNC maskiner

- Erfarenhet av CAD/CAM- beredning

- B-körkort

- God datavana

- Svenska och engelska

Meriterande:

- Utbildning inom produktionsteknik

- Truckkort

- Traverskort

- Svetskunnig TIG, MIG/MAG

Ansökan
Stämmer beskrivningen in på dig? Jobbar du redan nu inom industrin och söker nya utmaningar? Sök tjänsten som produktionsansvarig hos oss idag!

Anställningsform: Provanställning 6 månader
Arbetstid: Heltid, måndag - fredag kl. 7 - 16

Vi är anslutna till metalls teknikavtal.

Sista ansökningsdag är 10 februari. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan snarast!

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Sandra Senbom, HR-specialist på ByHart, via [email protected] eller på 079-104 45 65.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Process Operatör

Var med och bygg framtiden som Processoperatör Framtiden är grön, och vi förflyttar oss snabbt dit. Talga möjliggör denna förflyttning genom att etablera en hållbar, vertikalt integrerad europeisk källa av avancerade material och batterianod för den växande litiumbatteribranschen. Som ägare av naturliga grafitfyndigheter med högsta kvaliteten i världen, tillgång till ren nordisk förnybar energi och effektiviserade produktionsprocesser är Talga unikt posit... Visa mer
Var med och bygg framtiden som Processoperatör
Framtiden är grön, och vi förflyttar oss snabbt dit.
Talga möjliggör denna förflyttning genom att etablera en hållbar, vertikalt integrerad europeisk källa av avancerade material och batterianod för den växande litiumbatteribranschen. Som ägare av naturliga grafitfyndigheter med högsta kvaliteten i världen, tillgång till ren nordisk förnybar energi och effektiviserade produktionsprocesser är Talga unikt positionerad för att bli en nyckelspelare i den växande gröna ekonomin.
Med verksamhet i norra Sverige, FoU och försäljning i Storbritannien, bearbetning och distribution i Tyskland samt koncernens huvudkontor i Västra Australien är Talga ett globalt företag.
Rollen
Som processoperatör på EVA pilotanläggning kommer du att hantera intern logistik, övervaka processutrustning, föra protokoll och hålla utrustning och arbetsområden rena. Du kommer även delta i process-, maskin- och arbetssättsutvecklande arbete.
Du ska:
· Övervaka och köra processutrustning, så som matare, blandare, ugnar, etc.
· Hantera data, så som datainmatning, dataloggning och provtagning.
· Hantera intern logistik, mottagande av inkommande material
· Hantera mellanprodukter och paketering av slutprodukter
· Rengöra och underhålla god hygien gällande produktförvaring, maskiner och arbetsutrymmen
· Uppnå och underhålla god kunskap om processer och maskiner
· Bidra till förbättring av utrustning och arbetssätt
För att lyckas i rollen måste du ha:
· Mekanisk förståelse och felsökningskunskaper
· Erfarenhet som Processoperatör eller erfarenhet som Mekaniker eller Elektriker inom metall-, papper- eller annan kemiindustri
· Vana att jobba med processdatorer och processystem
· Bra kommunikationsförmåga i tal och skrift
· Bra kunskaper i Svenska i både tal och skrift
· Förmåga att kommunicera på engelska
· Gymnasieutbildning
Som person är du:
· Van att tillämpa ett säkert tankesätt, hålla sig till föreskrifter och försöksplaner
· Bekväm med att använda andningsskydd med helmask samt helkroppsskydd
· Kapabel att växla mellan högintensiva arbetsmoment och lågintensiva övervakningsmoment
· Problemlösare med en vilja att lära nytt och ta sig an nya arbetsuppgifter
· Kunna växla skiftformer

Meriterande är:
· Skyddsombudsutbildning/erfarenhet
· Om du har Truckkort
· Om du har Traverskort

Ansökan
Tjänsten är på heltid och baserad i Luleå, Sverige.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan på engelska så snart som möjligt till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2022-10-31.
För specifika frågor, kontakta Tobias Lindbäck via: [email protected] alternativt Stefan Sandberg via: [email protected]

En hållbar kultur
På Talga, är vår kultur aktivt byggd och efterlevd av alla anställda.
Hos oss kommer du att påverka. Vi fattar beslut och vidtar åtgärder som har en stark positiv effekt. Vi agerar med avsikt och omsorg för att skapa produkter med ett syfte för de företag som definierar framtiden.
Du kommer att vara tillförlitlig. Vi är pålitliga och betrodda att uppfylla våra åtaganden. Vi står fast vid våra löften, oavsett vad. Vi håller fast vid våra principer och förblir trogna vår vision att uppfylla vårt uppdrag och våra mål.
Du kommer att få vara uppfinningsrik. Vi har en entreprenörsanda för att hitta det bättre sättet. Vi tillämpar originellt tänkande för att föreställa oss det idealiska resultatet. Vi är beslutsamma att göra det bättre sättet till verklighet.
Du kommer att arbeta transparent. Vi tar fullt ägarskap över vår verksamhet och ger insyn i våra processer när vi skalar upp och växer. Vi är ansvariga för våra handlingar och har en skyldighet att sträva efter excellens i allt vi gör.
Du kommer att befinna dig i en miljö där det är högt till tak, där empati och mänsklighet fungerar som hörnstenar för hur vi arbetar och där balans mellan arbete och privatliv är en prioritet. Välkommen till ett inkluderande, globalt företag där din möjlighet att påverka är oändlig.
Vi erbjuder lika anställningsmöjligheter utan hänsyn till härkomst, hudfärg, kön, sexuell läggning, könsidentitet och/eller uttryck, religion, nationalitet, etnisk bakgrund, funktionsvariation och ålder.
För mer information om att arbeta på Talga, besök www.talgagroup.com Visa mindre

SSAB - Processoperatör

Avdelning Råjärn Råmaterial söker en Processoperatör. Som processoperatör ansvar du för att leveransen av råmaterial fungerar enligt gällande praxis och överenskomna arbetssätt. Placeringsort Luleå. Avdelningens uppgift är att se till att masugnen får råvarorna pellets, kol och tillsatsämnen. Som processoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för att masugnen får det material som man beställer. I arbetet ingår det även mindre underhål... Visa mer
Avdelning Råjärn Råmaterial söker en Processoperatör. Som processoperatör ansvar du för att leveransen av råmaterial fungerar enligt gällande praxis och överenskomna arbetssätt. Placeringsort Luleå.
Avdelningens uppgift är att se till att masugnen får råvarorna pellets, kol och tillsatsämnen. Som processoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för att masugnen får det material som man beställer. I arbetet ingår det även mindre underhållsinsatser, provtagning, övervakning och felsökning. Samt att man håller ordning och reda.
Arbetstid 5-skift.
Kvalifikationer
Vi söker en operatör som är stresstålig, kommunikativ, noggrann och har en god förmåga att ta egna initiativ. I enlighet med SSABs ledningsfilosofi bidrar du till det kontinuerliga förbättringsarbetet tillsammans med din arbetsgrupp.
Körkort är ett krav.
Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt arbete med omväxlande arbetsuppgifter i ett arbetslag med god kamratskap.
Sista ansökningsdag
11 oktober 2022
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mikael Seger, Chef Råmaterial, Råmaterial, tfn 070-358 21 99.
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Lager & produktionspersonal till Norrbotten Stål

Du som har tidigare erfarenhet av liknande tjänst och vill vara med att utveckla Norrbottens starkaste grossist av stålvaror ska söka jobbet som lager och produktionspersonal hos oss. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Information om tjänsten Vi arbetar i en familjär miljö, har anpassade lokaler för verksamheten och ett lagom stort team där du har stort inflytande. Tillsammans med dina kollegor på enheten arbetar du ständigt för att vi ska vara ... Visa mer
Du som har tidigare erfarenhet av liknande tjänst och vill vara med att utveckla Norrbottens starkaste grossist av stålvaror ska söka jobbet som lager och produktionspersonal hos oss.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Information om tjänsten
Vi arbetar i en familjär miljö, har anpassade lokaler för verksamheten och ett lagom stort team där du har stort inflytande. Tillsammans med dina kollegor på enheten arbetar du ständigt för att vi ska vara den bästa stålleverantören på marknaden.

Information om kundföretaget
Norrbotten Stål är ett lokalt och nystartat grossistföretag i stålbranschen som ingår i Handelsstålsgruppen. Med lång erfarenhet och starka ägare i bakgrunden är företagets ambitionen att tillgodose hela Norrbotten med ett brett sortiment av stål & metallvaror som t.e.x plåt, rör, balk, stång m.m.

Med ett etablerat nätverk av leverantörer och distributionskanaler ska vi leverera ett komplett sortiment samt erbjuda enklare produktion som förenklar och effektiviserar för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Det övergripande målet är att ta emot gods, lagra och förse produktionen med material samt sköta utleveranser till kund. Produktionen består i huvudsak i kapning av handelsstål.

Verksamheten skall ske på ett säkert sätt och med god ordning och reda.

Du deltar i daglig styrning/förbättringsmöte där övergripande arbetsuppgifter fördelas och prioriteras.Tillsammans med resten av teamet tar du ansvar för daglig tillsyn av vår utrustning likväl som truckar och traverser. Se till att inventeringar genomförs regelbundet och ev. kvalitetskontroller genomförs enl. fastställda rutiner.

Vi söker dig som
har tidigare erfarenhet av liknande tjänst.

Du är en samarbetsvillig och energisk person som drivs av att skapa ständiga förbättringar och tydliga resultat. En hög servicekänsla är också viktigt för att tillgodose våra kunders önskemål.

B-körkort är ett krav och goda kunskaper i att kommunicera på engelska är en fördel. Du har truckkort och gärna erfarenhet från att köra travers.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper då arbetsplatsen har ett högt tempo och vi förespråkar en prestigelös miljö där vi hjälps åt.

Fakta:
Start: Omgående Enl. ök
Placeringsort: Luleå
Anställningsform: Tillsvidareanställning heltid

Urvalet sker löpande så var snabb in med din ansökan då vi har för avsikt att anställa ett komplett team för enheten den närmaste tiden.

Alla frågor om tjänsten besvaras av ansvarig kompetenspartner Fredrik Sundvall via tfn 070-669 88 62 alt e-post [email protected]

Sök tjänsten genom att registrera din profil och bifoga cv inkl. personligt brev på Ghost Competence karriärweb www.ghostcomptence.se Visa mindre

Expert in CCS/CCU, Process Industries

Company Description AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Job Description AFRY Process Industries Division Sweden is now looking for a Technology Manager and experts responsible for ... Visa mer
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future


Job Description
AFRY Process Industries Division Sweden is now looking for a Technology Manager and experts responsible for developing our services, within the field of Carbon Capture Storage / Usage (CCS/CCU) and to enforce our global team serving a variety of different industries focusing in the technology and its applications.
AFRY’s Process Industries Division serves the Chemicals & Biorefining, Pulp & Paper and Mining & Metals sectors. Our clients are increasingly focusing on developing new sustainable solutions. Many of our clients have CCS/CCU on their agenda and we are working with them in numerous studies and projects.
As part of AFRY’s growth strategy, we are strengthening our competence and adding our service volume in CCS and CCU. To meet and exceed our clients’ expectations, we want you to join our team in the expansion of our service portfolio and volume within the field.
In this role, your task will be to lead the development of our service offering in Process Industries Sweden and to be part of AFRY’s team within this field, consisting of representatives and experts from all divisions of the AFRY group. As a team player, you would actively contribute to AFRY’s strategic development.
The position is located in Sweden. We have local offices all over Sweden so it is possible to match your choice of location.


Qualifications
The persons we are looking for have:
Background in chemical or energy sectors, either in research, industry or engineering.
Leading expertise within carbon capture systems and technology.
M.Sc., B.Sc. education or higher.
Excellent interpersonal and communication skills in English language, and preferably also in Swedish.
Ability to develop new solutions and approaches in a client-oriented manner.

You are fully supported by multi-skilled colleagues and our international project base provides an opportunity for further professional growth. We are committed to ensure your well-being at work and induct you profoundly to our business.


Additional Information
We provide you with a unique global role supported by close to 17.000 colleagues in consulting, design, engineering and project implementation. In addition to Process Industry sectors, AFRY’s service offering cover energy, infrastructure, industrial and digital solutions, and management consulting competences.
Our work is demanding, but it is accompanied by freedom – freedom to develop and learn, and to combine professional and private life into a fulfilling match.
We at AFRY want to build a better future and find the best solutions, serving our clients but also the wider society. We are a modern employer strongly driven by our values based on long-term sustainability.
Read more about AFRY and what our employees tell about their work
Get to know us
Contact information
Ulf Strenger
Segment Manager
+46706220146
[email protected]
Please send in your application before Aug 15 2022


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Operatör till SMA Minerals

Arbetsbeskrivning Vill du arbeta som operatör och få möjligheten att utvecklas och växa i din roll, då är detta din chans. Nu söker vi en operatör till SMA Mineral i Luleå med start omgående till slutet på augusti. Här får du en trevlig arbetsplats som erbjuder självständigt och utvecklande arbete där stora möjligheter till ett långsiktigt arbete finns! SMA Mineral är en företagsgrupp verksam inom kalk- och dolomitindustrin. Produktion, hantering och för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta som operatör och få möjligheten att utvecklas och växa i din roll, då är detta din chans.

Nu söker vi en operatör till SMA Mineral i Luleå med start omgående till slutet på augusti. Här får du en trevlig arbetsplats som erbjuder självständigt och utvecklande arbete där stora möjligheter till ett långsiktigt arbete finns!

SMA Mineral är en företagsgrupp verksam inom kalk- och dolomitindustrin. Produktion, hantering och försäljning av kalkprodukter är huvudnäringen. SMA Mineral behärskar karbonatprodukternas flexibilitet och styrka genom teknik och processer som är utmärkande för en expansiv kalkindustri. Gruppens produktionsenheter, terminaler och försäljningskontor finns strategiskt placerade i Sverige, Finland, Norge, Estland och Bulgarien. SMA Mineral har 250 medarbetare och omsätter 1 miljard SEK. I Luleå består arbetslaget av fem operatörer, två mekaniker, en projektingenjör och en platschef.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos vår kund. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Hos Randstad står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
Som operatör på SMA Minerals är du en viktig del i arbetet och ingår i team där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden känner sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning, utför rondering och enklare underhållsarbeten samt dokumenterar dina löpande arbetsmoment i styrsystemen. I denna roll erbjuds du att få arbeta i en utvecklande miljö med varierande arbetsuppgifter och få utvecklas i din yrkesroll, vare sig du arbetat inom industrin eller vill byta till branschen! Du erbjuds introduktionsutbildning vid start av tjänsten. 

Arbetstiderna är skiftgång. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
B-körkort
Svenska, tal och skrift
Datavana inom Officepaketet

Meriterande, men ej ett krav:
Erfarenhet som operatör inom industrin/tillverkning
Engelska och finska, tal och skrift


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang, kan vara flexibel och självgående, du har också lätt för att samarbeta i team. Vi har ett högt säkerhetstänk och kräver detsamma av dig som medarbetare. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Om ovanstående beskrivning känns rätt för dig så tveka inte att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att träffa dig.

Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan hinna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta någon av oss som arbetar med rekryteringen:

Linn Näswall, Talent Specialist,  [email protected]
Mattias Meyer, Konsultchef, [email protected] 

Om företaget
SMA Minerals vision är tydlig: vi ska vara den naturliga partnern för kalkprodukter av hög kvalitet och leverera med mervärde i alla led.
När visionen delas av alla medarbetare är det också självklart att i vardagen leva upp till våra fyra värdeord: kompetens, pålitlighet, flexibilitet och nytänkande.
Att lyssna på våra kunder är viktigt för att kunna bli ännu bättre. I den senaste Lyssna & Lär-undersökningen sommaren 2015 fick SMA Mineral ett mycket fint NKI (nöjd kund-index) på 89. Men viktigast av allt, vi fick även ett antal förbättringsförslag som vi arbetar med. Visa mindre

SSAB - Processoperatörer Gasbehandling & Biprodukter

Nu söker vi 2 processoperatörer till Koksverket. Som processoperatör arbetar du med att styra, stödja och bidra till utvecklingen av processen genom hela gasbehandlingen. Arbetet sker under skiftgång (5-skift). Placeringsort Luleå. På koksverkets gasbehandling tar vi till vara på den koksgas som bildas i koksningsprocessen. Denna gas kyls och renas i gasbehandlingens olika reningssteg, där vi utvinner biprodukter så som tjära, svavel och bensen. Som skiftg... Visa mer
Nu söker vi 2 processoperatörer till Koksverket. Som processoperatör arbetar du med att styra, stödja och bidra till utvecklingen av processen genom hela gasbehandlingen. Arbetet sker under skiftgång (5-skift). Placeringsort Luleå.
På koksverkets gasbehandling tar vi till vara på den koksgas som bildas i koksningsprocessen. Denna gas kyls och renas i gasbehandlingens olika reningssteg, där vi utvinner biprodukter så som tjära, svavel och bensen.
Som skiftgående processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor på skiftlaget övervaka och styra produktionsprocessen, samt utreda och avhjälpa processavvikelser. Under vissa perioder kommer du även att bistå som förare av kollagermaskiner vid lossning av kol från fartyg.
I ditt arbete ingår bl.a. idrifttagning, avställningar, provtagning, omdirigering av processflöden samt rutinmässiga insatser i anläggningen för att bibehålla en säker arbetsplats med god arbetsmiljö. I arbetet ingår även ett aktivt deltagande i utvecklingen av vår verksamhet, med säkerhet och miljö i fokus.
Du kommer även ha ett nära samarbete med de dagtidsgående områdesoperatörerna, där ni tillsammans verkar för att ständigt förbättra vår verksamhet.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av processindustri och/eller reglertekniskt arbete. Som person är du ansvarstagande och driven, med en nyfikenhet och vilja att förstå och förbättra verksamheten. Dina personliga egenskaper är av stor betydelse. Du bör ha en god kommunikationsförmåga, samt kunna arbeta såväl ensam som i grupp.
Både praktisk och teoretisk erfarenhet av process- och reglerteknik är meriterande.
Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom processindustri. Du kommer att bli en del av ett väl sammansvetsat lag med god gemenskap.
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.
Sista ansökningsdag
6 mars 2022
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Allan Ylikärppä, Chef drift Gasbehandling & Biprodukter, tfn 0920 924 13
Henna Carnudd, HR Partner, tfn 0920 926 23
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Seniora Processexperter inom Metal

Företagsbeskrivning AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Jobbeskrivning AFRY:s uttalade satsning mot Mining & Metal gör att vi har många intressanta projekt och uppdrag framför oss, d... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future
Jobbeskrivning
AFRY:s uttalade satsning mot Mining & Metal gör att vi har många intressanta projekt och uppdrag framför oss, där hållbarhet och en fossilfri framtid är i fokus. Inom Marknadsområdet Process industries, där Mining & Metal ingår, är vi ca 120 Processingenjörer och med vår satsning på att ta vårt breda kunnande inom området och marknadsföra den även internationellt vill vi rekrytera ytterligare medarbetare!
Nu har vi expanderat men ser fortfarande ett behov och förstärker därför ytterligare. Vi söker seniora Processexperter med mångårig erfarenhet och ett intresse att utveckla vår verksamhet inom Metal. Så som pyrometallurgiska processer. Du kommer att arbeta i uppdrag eller projekt, både stora och mindre och ansvara för att ta fram processdesign och kravspecifikationer för processinstallationer och processutrustningar, tex DR-processer, vätgas, ugnar och dylikt. Du kommer även att arbeta med koncept- och förstudier inom området.
Vi i sektionen befinner oss i en spännande fas - därför söker vi nu en engagerad medarbetare för att utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större åtaganden inom process!
Stationeringsort är Luleå, Skellefteå, Piteå, Kiruna eller Gällivare men möjlighet att placeras utifrån önskemål finns där AFRY har kontor.
Kravspecifikation
Erfarenhetsmässigt tror vi att du känner igen dig i nedan beskrivning:
Ingenjör med många års erfarenhet av processutveckling, projektering, förstudier, forskning inom metallframställning.
Du har en fallenhet för att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt.
Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt eller uppdrag samtidigt.
Projektledarerfarenhet och en egen upparbetad kundbas är meriterande
Språkmässigt behärskar du engelska bra i såväl tal som skrift. Svenska är meriterande.

Som person tror vi att du gillar att bidra med idéer och trivs med att jobba i projektform. Du gillar att ansvara för ditt arbete och kan utföra det självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor där alla har samma mål och där ni tillsammans måste hitta rätt väg att nå målet! Även om du kommer vara en nyckelspelare så måste du vara en lagspelare!
Nyfiken på att veta mer?
Skicka in din ansökan redan idag, rekryteringen sker löpande, så vi ser fram emot din ansökan!
Ytterligare information
Intressanta och utmanande arbetsuppgifter där vi hjälper våra kunder att skapa design- och ingenjörslösningar. Vi ligger i framkant inom teknik, design och innovation. Vi arbetar med stora som små projekt där du får möjlighet att prova på uppdrag inom nya områden i team med kollegor runt om i världen.
Vi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har ett stort fokus på hållbarhet – det är en central del i vår vision och affärsstrategi. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för framtida generationer.
Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och vår personalförening. Genom personalföreningen erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet oavsett om man är intresserad av segling, skidåkning, matlagning, fotboll, yoga eller teater!
Get to know us
Kontaktuppgifter för frågor
Andreas Sundström
Sektionschef Process Engineering
+46 70 318 61 21
[email protected]

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Operatör till SMA Minerals

Arbetsbeskrivning Vill du arbeta som operatör och få möjligheten att utvecklas och växa i din roll, då är detta din chans. Nu söker vi en operatör till SMA Mineral i Luleå med start omgående till slutet på augusti. Här får du en trevlig arbetsplats som erbjuder självständigt och utvecklande arbete där stora möjligheter till ett långsiktigt arbete finns! SMA Mineral är en företagsgrupp verksam inom kalk- och dolomitindustrin. Produktion, hantering och för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta som operatör och få möjligheten att utvecklas och växa i din roll, då är detta din chans.

Nu söker vi en operatör till SMA Mineral i Luleå med start omgående till slutet på augusti. Här får du en trevlig arbetsplats som erbjuder självständigt och utvecklande arbete där stora möjligheter till ett långsiktigt arbete finns!

SMA Mineral är en företagsgrupp verksam inom kalk- och dolomitindustrin. Produktion, hantering och försäljning av kalkprodukter är huvudnäringen. SMA Mineral behärskar karbonatprodukternas flexibilitet och styrka genom teknik och processer som är utmärkande för en expansiv kalkindustri. Gruppens produktionsenheter, terminaler och försäljningskontor finns strategiskt placerade i Sverige, Finland, Norge, Estland och Bulgarien. SMA Mineral har 250 medarbetare och omsätter 1 miljard SEK. I Luleå består arbetslaget av fem operatörer, två mekaniker, en projektingenjör och en platschef.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos vår kund. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
Som operatör på SMA Minerals är du en viktig del i arbetet och ingår i team där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden känner sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning, utför rondering och enklare underhållsarbeten samt dokumenterar dina löpande arbetsmoment i styrsystemen. I denna roll erbjuds du att få arbeta i en utvecklande miljö med varierande arbetsuppgifter och få utvecklas i din yrkesroll, vare sig du arbetat inom industrin eller vill byta till branschen! Du erbjuds introduktionsutbildning vid start av tjänsten. 

Arbetstiderna är skiftgång.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
B-körkort
Svenska, tal och skrift
Datavana inom Officepaketet

Meriterande, men ej ett krav:
Erfarenhet som operatör inom industrin/tillverkning
Engelska och finska, tal och skrift


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang, kan vara flexibel och självgående, du har också lätt för att samarbeta i team. Vi har ett högt säkerhetstänk och kräver detsamma av dig som medarbetare. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Om ovanstående beskrivning känns rätt för dig så tveka inte att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att träffa dig.

Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan hinna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta någon av oss som arbetar med rekryteringen:

Linn Näswall, Talent Specialist,  [email protected]
Mattias Meyer, Konsultchef, [email protected]

Om företaget
SMA Minerals vision är tydlig: vi ska vara den naturliga partnern för kalkprodukter av hög kvalitet och leverera med mervärde i alla led.
När visionen delas av alla medarbetare är det också självklart att i vardagen leva upp till våra fyra värdeord: kompetens, pålitlighet, flexibilitet och nytänkande.
Att lyssna på våra kunder är viktigt för att kunna bli ännu bättre. I den senaste Lyssna & Lär-undersökningen sommaren 2015 fick SMA Mineral ett mycket fint NKI (nöjd kund-index) på 89. Men viktigast av allt, vi fick även ett antal förbättringsförslag som vi arbetar med. Visa mindre

Processoperatörer

Var med och bygg framtiden som Processoperatör Framtiden är grön, och vi förflyttar oss snabbt dit. Talga möjliggör denna förflyttning genom att etablera en hållbar, vertikalt integrerad europeisk källa av avancerade material och batterianod för den växande litiumbatteribranschen. Som ägare av naturliga grafitfyndigheter med högsta kvaliteten i världen, tillgång till ren nordisk förnybar energi och effektiviserade produktionsprocesser är Talga unikt posit... Visa mer
Var med och bygg framtiden som Processoperatör
Framtiden är grön, och vi förflyttar oss snabbt dit.
Talga möjliggör denna förflyttning genom att etablera en hållbar, vertikalt integrerad europeisk källa av avancerade material och batterianod för den växande litiumbatteribranschen. Som ägare av naturliga grafitfyndigheter med högsta kvaliteten i världen, tillgång till ren nordisk förnybar energi och effektiviserade produktionsprocesser är Talga unikt positionerad för att bli en nyckelspelare i den växande gröna ekonomin.
Med verksamhet i norra Sverige, FoU och försäljning i Storbritannien, bearbetning och distribution i Tyskland samt koncernens huvudkontor i Västra Australien är Talga ett globalt företag.
Rollen
Som processoperatör på EVA pilotanläggning kommer du att hantera intern logistik, övervaka processutrustning, föra protokoll och hålla utrustning och arbetsområden rena. Du kommer även delta i process-, maskin- och arbetssättsutvecklande arbete.
Du ska:
Övervaka och köra processutrustning, så som matare, blandare, ugnar, etc.
Hantera data, så som datainmatning, dataloggning och provtagning.
Hantera intern logistik, mottagande av inkommande material
Hantera mellanprodukter och paketering av slutprodukter
Rengöra och underhålla god hygien gällande produktförvaring, maskiner och arbetsutrymmen
Uppnå och underhålla god kunskap om processer och maskiner
Bidra till förbättring av utrustning och arbetssätt

För att lyckas i rollen måste du ha:
Mekanisk förståelse och felsökningskunskaper
Erfarenhet som Processoperatör eller erfarenhet som Mekaniker eller Elektriker inom metall-, papper- eller annan kemiindustri
Vana att jobba med processdatorer och processystem
Bra kommunikationsförmåga i tal och skrift
Bra kunskaper i Svenska i både tal och skrift
Förmåga att kommunicera på engelska
Gymnasieutbildning

Som person är du:
Van att tillämpa ett säkert tankesätt, hålla sig till föreskrifter och försöksplaner
Bekväm med att använda andningsskydd med helmask samt helkroppsskydd
Kapabel att växla mellan högintensiva arbetsmoment och lågintensiva övervakningsmoment
Problemlösare med en vilja att lära nytt och ta sig an nya arbetsuppgifter
Kunna växla skiftformer


Meriterande är:
Skyddsombudsutbildning/erfarenhet
Om du har Truckkort
Om du har Traverskort


Ansökan
Tjänsten är på heltid och baserad i Luleå, Sverige.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2021-10-15.
För specifika frågor, kontakta Tobias Lindbäck via: [email protected]

En hållbar kultur
På Talga, är vår kultur aktivt byggd och efterlevd av alla anställda.
Hos oss kommer du att påverka. Vi fattar beslut och vidtar åtgärder som har en stark positiv effekt. Vi agerar med avsikt och omsorg för att skapa produkter med ett syfte för de företag som definierar framtiden.
Du kommer att vara tillförlitlig. Vi är pålitliga och betrodda att uppfylla våra åtaganden. Vi står fast vid våra löften, oavsett vad. Vi håller fast vid våra principer och förblir trogna vår vision att uppfylla vårt uppdrag och våra mål.
Du kommer att få vara uppfinningsrik. Vi har en entreprenörsanda för att hitta det bättre sättet. Vi tillämpar originellt tänkande för att föreställa oss det idealiska resultatet. Vi är beslutsamma att göra det bättre sättet till verklighet.
Du kommer att arbeta transparent. Vi tar fullt ägarskap över vår verksamhet och ger insyn i våra processer när vi skalar upp och växer. Vi är ansvariga för våra handlingar och har en skyldighet att sträva efter excellens i allt vi gör.
Du kommer att befinna dig i en miljö där det är högt till tak, där empati och mänsklighet fungerar som hörnstenar för hur vi arbetar och där balans mellan arbete och privatliv är en prioritet. Välkommen till ett inkluderande, globalt företag där din möjlighet att påverka är oändlig.
Vi erbjuder lika anställningsmöjligheter utan hänsyn till härkomst, hudfärg, kön, sexuell läggning, könsidentitet och/eller uttryck, religion, nationalitet, etnisk bakgrund, funktionsvariation och ålder.
För mer information om att arbeta på Talga, besök www.talgagroup.com Visa mindre

Operatörer sökes till D-Flow/ Badger Meter UIC

Är du intresserad av att arbeta i ett företag som ligger i framkant för innovativ utveckling? Då har vi jobbet för dig! D-Flow Technology designar och tillverkar skräddarsydda integrerade kretsar och ultraljudsgivare för mätning av olika typer av flöde med hjälp av ultraljud. Dom ger även teknisk support. 2017 blev D-Flow Technology uppköpt av Badger Meter Inc. De blev därmed Badger Meters globala innovationscenter för ultraljud – UIC. På grund av ökad... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta i ett företag som ligger i framkant för innovativ utveckling? Då har vi jobbet för dig!

D-Flow Technology designar och tillverkar skräddarsydda integrerade kretsar och ultraljudsgivare för mätning av olika typer av flöde med hjälp av ultraljud. Dom ger även teknisk support.
2017 blev D-Flow Technology uppköpt av Badger Meter Inc. De blev därmed Badger Meters globala innovationscenter för ultraljud – UIC.

På grund av ökad orderingång behövs nu fler operatörer till produktionen av ultraljudsgivare. Som operatör på D-flow Technology i Luleå går man runt på fem olika arbetsstationer. Som ny medarbetare lär man sig en station i sänder och lägger till nya stationer tills man behärskar alla moment. Då alla arbetar på samtliga stationer innebär det att man följer produktionen av ultraljudsgivarna i samtliga stadier-från komponenter till färdig givare. På de olika stationerna tvättar man inkommande delar, löder, limmar och monterar, testar samt efterbearbetar givare som behöver slutjusteras.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att anställas av StudentConsulting och hyras ut som konsult till D-Flow Technology AB.
Lokalerna ligger centralt i Luleå, på Gammelstadsvägen intill badhuset. I de toppmoderna lokaler inryms deras unika flödeslab, kontor och produktion av ultraljudsgivare.

Arbetstiderna är vardagar 07.30-16.10.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att i en lugn miljö och arbeta med händerna Arbetet är inte fysiskt tungt. Egenskaper som fingerfärdig, metodisk och noggrann är viktiga.
Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning, men är ej ett krav för denna tjänst.
Du behöver ingen operatörsutbildning. Du kommer att få en utbildning på plats inom samtliga fem stationer du kommer att arbeta på.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

SSAB - Operatör, Råjärn

Som operatör ansvar du för att produktionen av råjärn fungerar enligt gällande praxis och överenskomna arbetssätt. Sök dig till oss på Avdelningen Råjärn. Placeringsort Luleå. Om tjänsten Råjärns uppgift är att producera råjärn av råvarorna pellets, kol, och tillsatsämnen som går vidare till avdelningen Stålverket. Biprodukter som till exempel gas, levererar Råjärn till interna och externa kunder. Som operatör ingår du i ett skiftlag om 12 personer där al... Visa mer
Som operatör ansvar du för att produktionen av råjärn fungerar enligt gällande praxis och överenskomna arbetssätt. Sök dig till oss på Avdelningen Råjärn. Placeringsort Luleå.
Om tjänsten
Råjärns uppgift är att producera råjärn av råvarorna pellets, kol, och tillsatsämnen som går vidare till avdelningen Stålverket. Biprodukter som till exempel gas, levererar Råjärn till interna och externa kunder. Som operatör ingår du i ett skiftlag om 12 personer där alla arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål på ett säkert och systematiskt sätt. Arbetsuppgifterna som operatör kan variera mellan tapphallsarbete, arbeta som vattenman eller gaskontrollant. I förlängningen kan det även förekomma arbete i kontrollrum. 
Arbetstiden är 5-skift.
Kvalifikationer
- Gymnasieutbildning med godkända betyg.
- Kunskaper i Svenska, i tal och skrift.
- B-körkort.
- Erfarenhet från industriarbete är meriterande.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med ett arbetssätt där du får ta ansvar för ditt eget arbete och din egna utveckling. Det är viktigt att du är stresstålig, då det krävs som operatör en förmåga att kunna arbeta på ett strukturerat sätt med säkerheten i fokus, även vid stressigare situationer. Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och har en god förmåga att ta egna initiativ.
I enlighet med SSABs ledningsfilosofi bidrar du till det kontinuerliga förbättringsarbetet tillsammans med ditt skiftlag. 
Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt arbete med omväxlande arbetsuppgifter i ett arbetslag med god kamratskap.
Sista ansökningsdag
12 januari 2020
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Roger Jansson, Chef Produktion Råjärn Lag 1, tfn 0920-923 34
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre

Produktions Medarbetare

Normet Scandinavia AB Normet är ett globalt snabbväxande och innovativt företag inom tunnel- och gruvindustrin. Normet kännetecknas av handlingskraft, entreprenörsanda, snabb/agil beslutsanda och en affärsdriven kultur.  Normet som har sitt ursprung i Finland på 1950-talet är idag en global aktör med verksamhet på 50 platser i 28 länder med fokus på tunnel- och gruvindustrin.  I Sverige har Normet varit aktiv i cirka 10 år. Som ett led i att... Visa mer
Normet Scandinavia AB Normet är ett globalt snabbväxande och innovativt företag inom tunnel- och gruvindustrin. Normet kännetecknas av handlingskraft, entreprenörsanda, snabb/agil beslutsanda och en affärsdriven kultur.  Normet som har sitt ursprung i Finland på 1950-talet är idag en global aktör med verksamhet på 50 platser i 28 länder med fokus på tunnel- och gruvindustrin.  I Sverige har Normet varit aktiv i cirka 10 år. Som ett led i att komma kunderna i norra delarna av Sverige och Finland närmare har Normet beslutat att starta tillverkning i Luleå. Arbetet att färdigställa lokaler pågår och Normet söker nu för sin verksamhetMedarbetare i LuleåTillverkningen kommer att ske i tre skift och Normet kan erbjuda ett intressant och varierande arbete i en ny och långt automatiserad produktion. I anläggningen kommer det att produceras produkter för betongindustrin samt bergförstärkning. Dessa produkter stöder andra delar i Normets produkter/processer. ·        Aktivt delta i produktionen med roterande arbetsuppgifter·        Lastning och lossning av färdiga varor samt råmaterial med hjälp av hjullastare samt truck·        Delta i service och underhåll av produktionsanläggningen·        Delta i kvalitetsgranskning av färdiga varor För att bli lyckosam i rollen ser vi att du har egenskaper som: ·        Hög arbetsmoral·        Samarbetsvillig·        Flexibel samt gärna jobbar i team med andra Meriterande ·        Förståelse för produktionsprocess·        Erfarenhet av mekanisk och/eller kemisk produktion·        Förarkort för hjullastare/truckVi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan 2019-10-31 Visa mindre

SSAB - Operatör Koksverket

Avdelningen Koksverk söker en skiftgående operatör till avsnitt Kol, Batteri & Ugnsmaskiner. Som operatör har du tillsammans med ditt team ansvaret för framställningen av koks och gas. Placeringsort Luleå.  Om tjänstenKoksverket ansvarar för processen från kol till koks och förser masugnen med deras koksbehov vid tillverkningen av råjärn. Arbetsuppgifterna som operatör kan variera och innebär att du kan arbeta med många olika moment inom avdelningen. Tills... Visa mer
Avdelningen Koksverk söker en skiftgående operatör till avsnitt Kol, Batteri & Ugnsmaskiner. Som operatör har du tillsammans med ditt team ansvaret för framställningen av koks och gas. Placeringsort Luleå.  Om tjänstenKoksverket ansvarar för processen från kol till koks och förser masugnen med deras koksbehov vid tillverkningen av råjärn. Arbetsuppgifterna som operatör kan variera och innebär att du kan arbeta med många olika moment inom avdelningen. Tillsammans med ditt skiftlag ansvarar ni för framställningen av koks och gas. Skiftlaget är sammansatt av anläggningsoperatör, kontrollrumsoperatör, batterister, maskinförare samt avlösare. Arbetstiden är heltid, 5-skift.  Dina kvalifikationerVi söker dig som har en examen från gymnasium. Erfarenhet av att arbeta inom processindustri är meriterande.  Dina personliga egenskaper väger tungt. Vi söker en person med vilja och engagemang som bidrar till ytterligare utveckling av avsnittet. Du tycker om och vill ha utveckling i ditt arbete. Som operatör arbetar du med många olika moment inom avdelningen, vilket kräver flexibilitet och anpassningsförmåga. Då vi arbetar i lag är din samarbetsförmåga av största betydelse och du inser vikten av lagets samlade insats för att nå uppsatta mål. På sikt eftersträvar vi även utveckling mot fler befattningar inom skiftlaget. Vi erbjuderEtt omväxlande arbete i ett arbetslag med god kamratskap. Sista ansökningsdag28 juli 2019Löpande urval och intervjuer kommer att ske under ansökningstiden vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaBjörn Larsson, Chef avsnitt Drift Kol, Batteri & Ugnsmaskiner, tfn 0920 925 23 Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00. SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.  Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre