Lediga jobb som Transportledare i Luleå

Se lediga jobb som Transportledare i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobba som transportplanerare hos Wibax i Piteå!

Vi söker för vår kunds räkning en transportplanerare till Piteå med start omgående fram till slutet på augusti. Med arbetsplats i Piteå kommer du att ha en spindeln-i-nätet-roll där du ansvarar för planering av transport, arbetsledning av chaufförer i daglig drift samt leverera service till Wibax kunder! Är du studerande eller söker ett utmanande arbete under sommaren? Ansök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande! OM TJÄNSTEN Wibax Logistics h... Visa mer
Vi söker för vår kunds räkning en transportplanerare till Piteå med start omgående fram till slutet på augusti. Med arbetsplats i Piteå kommer du att ha en spindeln-i-nätet-roll där du ansvarar för planering av transport, arbetsledning av chaufförer i daglig drift samt leverera service till Wibax kunder! Är du studerande eller söker ett utmanande arbete under sommaren? Ansök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande!

OM TJÄNSTEN
Wibax Logistics har 130 anställda och hanterar koncernens totala logistikbehov samt erbjuder logistiklösningar till sina externa kunder. Med strategiskt placerade terminaler i hela landet och en heltäckande tankbilsflotta kan de erbjuda sina kunder kostnadseffektiva lösningar med bästa service. Du kommer arbeta tillsammans andra transportplanerare samt ha nära kontakt till närmsta chef. Detta är en framåtlutande roll där du kommer ha daglig kontakt med interna avdelningar och kunder.

#

Du erbjuds


* Ett meriterande sommarvikariat inom logistik, service och planering
* En utmanande och spännande roll där du får möjligheten att utvecklas
* Introduktion och kontinuerlig stöttning av kollegor


Du kommer att vara anställd av Academic Work med arbeta på Wibax Logistics. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som transportplanerare kommer du att planera dagliga transporter från kundernas behov, där målet är effektiv planering av bilar och resurser. Arbetsuppgifter kan vara:


* Att planera körningar utifrån behov från kund
* Att skapa körordrar
* Att kontrollera samt finalisera ordrar
* Att ansvara för arbetsledning av chaufförer
* Att föra dialog med interna avdelningar, kunder samt chefer


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet inom logistik, kundservice eller liknande erfarenhet från tidigare arbete.
- Har goda kunskaper inom Officepaketet
- Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift, Då det används dagligen i arbetet

Som person är du:


* Kommunikativ
* Problemlösande
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, Visstidsanställning till slutet på augusti
* Placering: Piteå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Wibax verksamhet består av försäljning, import, produktion, utveckling, service & underhåll, lagring och distribution av i första hand flytande kemiska produkter och biooljor till basindustrin inom Europa. Vi är också problemlösare som utvecklar nya produkter och applikationer i nära samarbete med kund – och alltid med hållbarhet i fokusAnsök här Visa mindre

Trafikledare till Kalles Bud

Arbetsuppgifter Som transportledare hos oss ansvarar du för att leda och planera transporter, schema och personal. Du kommer att övervaka och planera transporter som sker så att godset når sin rätta mottagare i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår att utreda olika möjliga transportalternativ åt kunder och att samordna tidsplaner för lastning och lossning. Du bedömer vilka av de tillgängliga transportresurserna som passar bäst, för att hitta lösningar som bå... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som transportledare hos oss ansvarar du för att leda och planera transporter, schema och personal. Du kommer att övervaka och planera transporter som sker så att godset når sin rätta mottagare i rätt tid.
I arbetsuppgifterna ingår att utreda olika möjliga transportalternativ åt kunder och att samordna tidsplaner för lastning och lossning.
Du bedömer vilka av de tillgängliga transportresurserna som passar bäst, för att hitta lösningar som både är ekonomiska och miljövänliga på bästa sätt.
Via telefon, mejl och transportledningssystem hanterar du bokningar som kommer in och dirigerar trafiken på bästa sätt. Du kommer även lösa problem som kan uppstå under transporter, som till exempel förseningar.
I ditt arbete ingår att ta hand om och utveckla kontakter med kunder. Det ingår också att sköta en del administration, så som fakturering, uppföljning och statisk av utförda transporter.

Om dig
Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet och erfarenhet av transporter inom samma eller liknande bransch.
Några egenskaper du ska ha:
Stresstålig

Det är bra att kunna hantera ett högt arbetstempo och att kunna lösa problem med transporter när de uppstår. Att kunna hantera flera kundkontakter samtidigt som man kan samordna för att planera en lastbil med gods.
Kundfokus

Det är viktigt att vara lyhörd och uppmärksam på kundernas behov. Man behöver förstå vad kunder vill och agera för att lösa det på bästa sätt. Därför är det viktigt att du är en duktig lagspelare, bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta med kunder, underleverantörer och medarbetare.
Kommunikativ förmåga

Man kommunicerar mycket med både kunder och medarbetare, det är viktigt att kunna vara tydlig, för att ge och ta instruktioner utan att tappa viktig information. Därför är det även viktigt att kunna svenska och engelska både tal och skrift.
Organisationsförmåga

För att kunna organisera transporter på ett effektivt sätt behöver du förmågan att planera och skapa en bra struktur samt att kunna överblicka flera saker samtidigt.
God datavana

Du kommer att arbeta inom flera olika system och därför är det viktigt att du har god datavana.
Självständig

Som transportledare kommer du att ta snabba beslut och ändringar sker snabbt inom denna bransch. Därför är det viktigt att kunna arbeta självständigt och ställa om din planering med kort varsel på bästa sätt.
Ansvarstagande

Du kommer att ha det yttersta ansvaret för att våra transporter utförs på bästa tänkbara sätt både för kunder, miljö och vår personal.
Du bör ha körkort med lägsta behörighet B men körkort C eller CE är meriterande.

Arbetsplatsen
Kalles Bud bildades 1974 och är idag ett välrenommerat logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom våra affärsområden. Vi är ett fullfjädrat serviceföretag som utför in- och utrikestransporter, distribution, fjärr, montage och spedition. Vi är experter på att transportera oemballerat och svårhanterligt gods.
Vi har cirka 50 fordon och 75 heltidsanställda som tillsammans bildar ett glatt gäng och med stor variation av arbetsuppgifter.
Vi har terminal och magasin i Luleå, Umeå och inom kort i Kiruna. Huvudkontoret är beläget i Luleå.

Varaktighet
Tillsvidare
Stationeringsort
Luleå
Tillträde
Enligt överenskommelse
Kontaktperson vid frågor om tjänsten
Tony Jansson [email protected]
Christoffer Lakso [email protected] Visa mindre

Teamledare i Luleå

Om arbetsplatsen Brinner du för Norrland och vill bidra till en väl fungerande logistik och snabba transporter? Vill du ha en nyckelposition där du tillsammans med dina kollegor bidrar till marknadens bästa logistik? Som teamledare har du en bred och ansvarskrävande roll på företaget. I ditt arbete bidrar du till att terminalen fungerar så bra som möjligt. Tempot kommer att variera och du ser själv till att planera ditt arbete så att in- och utleveranser ... Visa mer
Om arbetsplatsen
Brinner du för Norrland och vill bidra till en väl fungerande logistik och snabba transporter?
Vill du ha en nyckelposition där du tillsammans med dina kollegor bidrar till marknadens bästa logistik?

Som teamledare har du en bred och ansvarskrävande roll på företaget. I ditt arbete bidrar du till att terminalen fungerar så bra som möjligt.
Tempot kommer att variera och du ser själv till att planera ditt arbete så att in- och utleveranser faller på plats och deadlines hålls. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande, lyhörd och har god planerings- och prioriteringsförmåga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Engagera och utveckla dina medarbetare
Dagligen planera, leda och fördela arbete samt resurser
Stötta och utveckla relationer med interna säljare och strategiska kunder.
Fokusera på att jobba smartare och lösa problem genom ständiga förbättringar.
Strategiskt tänkande och planering i syfte att optimera och utveckla verksamheten
Kommunicera och informera internt och externt
Arbetsmiljö och säkerhetsarbete
Skapa och följa upp logistiklösningar
Process avtalsansvar för köpta Distribution Transport tjänster
Processefterlevnad – ansvarig för att rätt kunskap finns och att ditt team arbetar enligt processen.
Vem är du
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som ledare och som har ett passionerat intresse av att leda och engagera andra medarbetare. För dig är det självklart att service till våra kunder och långsiktigt goda resultat nås genom ett väl fungerande team. Ett team som tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål genom en anda av respekt och samarbetsförmåga.
Du är ordningsam och sätter stort värde på att skapa struktur, tänka strategiskt och har förmågan att vara proaktiv och ta snabba beslut.
Du har gedigen kunskap om logistik processer, funktion av tunga fordon och kan analysera och utveckla dessa löpande. På Bussgods lägger vi stor vikt vid det aktiva ledarskapet varför vi även ser det som viktigt att du är engagerad och närvarande i ditt ledarskap. Självklart är du beredd att hoppa in och täcka upp för en kollega när det behövs. 

Utbildning/Erfarenhet: Gymnasial utbildning, helst med inriktning mot logistik eller likvärdigt.
Erfarenhet från transport, buss och/eller fordons branschen
Universitetsstudier med inriktning mot logistik är meriterande
Utbildning godkänt prov för Trafikansvar är meriterande
Några års tidigare erfarenhet som ledare – inom logistik är meriterande
Körkort klass B är ett krav, klass CE är meriterande.
Har du erfarenhet av IT-system är det också meriterande
Kvalifikationer God kommunikationsförmåga i svenska och engelska – både i tal och skrift.
Flexibel och stresstålig.
Goda PC erfarenheter med vana att arbeta i Excel
Du har god analytisk och strategisk förmåga, du kan identifiera problem och problems orsaker och bedöma information kritiskt samt kunna utarbeta relevanta lösningsförslag.
Du har hög integritet, dvs du har väl grundade och tydliga professionella värderingar som styr ditt agerande
Du har förmåga att coacha, entusiasmera, stödja och skapa förutsättningar för dina medarbetare att nå sin fulla potential.
Du har förmåga att bygga nätverk och kommunicera i syfte att utveckla verksamheten tillsammans med andra aktörer.
Du är proaktiv, har fokus på utveckling och är intresserad av förändringar som syftar till förbättringar.
Då du ingår i ett team, ser vi det som viktigt med en god samarbetsförmåga
Ditt ledarskap präglas av tillit, du tror på dina medarbetares förmåga att genomföra sina uppdrag.
Om Bussgods
Bussgods är ett rikstäckande transportsystem som transporterar åt både företag och privatpersoner. Till största del sker detta i befintlig busstrafik med bussar som kör efter tidtabell. Detta gör Bussgods till ett av de miljövänligaste transportalternativen, då man kör både passagerare och paket på samma gång. Bussgods samarbetar också med Finska Matkahoulto, vilket gör att man kan skicka gods mellan både Sverige och Finland. Bussgods i Norr AB är ägs av Länstrafikbolagen i Norr och Västerbotten och samverkar med dem i många frågor. Visa mindre

Transportledare Luleå

Transportledare Kalles bud och transport är ett företag med många års erfarenhet som fokuserar på transporter inom Sverige. Huvudverksamheten utgörs främst av bohagsflyttningar samt annan specialtransport inom gods som är ömtåligt och känsligt. Vi söker nu en medarbetare som kommer att arbetsleda våra medarbetare inom fjärrtransporten/lokalt. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och nytänkande. Arbetsupp... Visa mer
Transportledare
Kalles bud och transport är ett företag med många års erfarenhet som fokuserar på transporter inom Sverige. Huvudverksamheten utgörs främst av bohagsflyttningar samt annan specialtransport inom gods som är ömtåligt och känsligt.
Vi söker nu en medarbetare som kommer att arbetsleda våra medarbetare inom fjärrtransporten/lokalt. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och nytänkande.
Arbetsuppgifter
Som transportledare hos oss ansvarar du för att planera och leda transporter. Du kommer att övervaka och planera transporter som sker så att gods når sina rätta mottagare, i rätt tid och till rätt plats.
I arbetsuppgifterna ingår att utreda olika möjliga transportalternativ åt kunder och att samordna tidsplaner för lastning och lossning.
Man bedömer vilka av de tillgängliga transportresurserna som passar bäst, för att hitta lösningar som både är ekonomiska och miljövänliga på bästa sätt.
Som transportledare tar du emot bokningar och beräknar priser på transporterna.
Via telefon, e-post samt digitala transportledningssystem hanterar man de bokningar som kommer in och dirigerar trafiken på ett logistiskt bästa sätt. Du kommer även lösa problem som kan uppstå under transporterna som till exempel förseningar.
I ditt arbete ingår att ta hand om och utveckla kontakter med kunder. Det ingår också att sköta en del administration, så som fakturering, uppföljning och statisk av utförda transporter.
Om dig
Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet och erfarenhet av transporter inom samma eller liknande bransch.
Några egenskaper vi önskar du skall inneha är
Stresstålig

Det är bra att kunna hantera ett högt arbetstempo och att kunna lösa problem med transporter när de uppstår. Att kunna hantera flera kundkontakter samtidigt som man kan samordna för att planera en lastbil med gods.
Kundfokus

Det är viktigt att vara lyhörd och uppmärksam på kundernas behov. Man behöver förstå vad kunder vill och agera för att lösa det på bästa sätt. Därför är det viktigt att du är en duktig lagspelare, bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta med kunder, underleverantörer och interna medarbetare.
Kommunikativ förmåga

Man kommunicerar mycket med både kunder och medarbetare, det är viktigt att kunna vara tydlig, för att ge och ta instruktioner utan att tappa viktig information. Därför är det även viktigt att kunna svenska och engelska både skriftligt och inom tal.
Organisationsförmåga

Man behöver ha förmåga att planera och skapa struktur, att kunna överblicka flera saker samtidigt för att kunna organisera transporter på ett effektivt sätt.
God datavana

Du kommer att arbeta inom flera olika system och därför är det viktigt att du har god datavana och är erfaren av teknisk utrustning.
Självständig

Som transportledare kommer du att ta snabba beslut och ändringar sker snabbt inom denna bransch. Därför är det viktigt att kunna arbeta självständigt och ställa om din planering med kort varsel på bästa sätt.
Ansvarstagande

Du kommer att ha det yttersta ansvaret för att våra transporter utförs på bästa sätt både för kunder, miljö och våra chaufförer.
Du måste ha körkort med lägsta behörighet B men körkort C eller CE är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och du är varmt välkommen att komma in till oss för mer information och ett samtal om denna tjänst.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Stad: Luleå
Urval: Sker löpande
Kontakt: Erik Sundqvist.
[email protected] eller 0920-244238 Visa mindre

Är du vår nya transportledare på Specialtransport i Luleå?

Ansök    Okt 13    Dsv Road AB    Transportledare
Vill du ha ett omväxlande arbete på en arbetsplats med god stämning och härliga kollegor? Ta då chansen och sök tjänsten som transportledare på Specialtransport hos oss på DSV!   Är du en självständig, uppfinningsrik lagspelare med stort driv och engagemang för transportbranschen? Då kanske du är personen vi söker!  Vi erbjuder ett dynamiskt och omväxlande arbete tillsammans med härliga och engagerade kollegor på ett av världens största transport- och logi... Visa mer
Vill du ha ett omväxlande arbete på en arbetsplats med god stämning och härliga kollegor? Ta då chansen och sök tjänsten som transportledare på Specialtransport hos oss på DSV!  
Är du en självständig, uppfinningsrik lagspelare med stort driv och engagemang för transportbranschen? Då kanske du är personen vi söker! 
Vi erbjuder ett dynamiskt och omväxlande arbete tillsammans med härliga och engagerade kollegor på ett av världens största transport- och logistikföretag. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team på 4 personer på vårt kontor i Luleå.

Hur ser en dag på jobbet ut? 
Som Transportledare på avdelningen för specialtransport är ingen dag den andra lik. I stora drag kommer ditt arbete syfta till att sätta ihop transportlösningar på förfrågan från kund. Det förfrågningarna har gemensamt med varandra är att de på ett eller annat sätt sätter särskilda krav på transporten. Dessa krav kan antingen innebära att lastning eller lossning är på en svårtillgänglig plats, att godset är ovanligt långt, högt, tungt eller brett eller att transporten är ovanligt brådskande. 
I detalj innefattar arbetsuppgifterna bland annat: 

-    Planering och dirigering av gods
-    Kontakt med kunder, åkerier och chaufförer
-    Administration i form av uppföljning, prissättning, fakturering
Vem är du? 
För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av transportbranschen men viktigast av allt är att du är driven och engagerad. Du är inte rädd för att ta för dig och levererar service till våra kunder av högsta kvalitet. För att trivas med det ekonomiska ansvar som rollen innebär bör du även ha ett gott siffersinne. De system vi använder dagligen för bokning och uppföljning kräver även att man är van vid att arbeta med datorer. Vi ser gärna att du även har goda kunskaper i tal och skrift i engelska.

Övrigt 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Luleå, med start snarast. Om du är intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Nordholm på 0920 20 31 11 
Vi tillämpar löpande rekrytering och urval, skicka därför in din ansökan redan idag! 
För nyanställningar i DSV kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Transportledare

Transportledare Vi söker nu en transportledare till vår kund som kommer att arbetsleda inom fjärrtransporten/lokalt. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och nytänkande. Arbetsuppgifter Som transportledare hos vår kund ansvarar du för att planera och leda transporter. Du kommer att övervaka och planera transporter som sker så att gods når sina rätta mottagare, i rätt tid och till rätt plats. I arbetsuppg... Visa mer
Transportledare
Vi söker nu en transportledare till vår kund som kommer att arbetsleda inom fjärrtransporten/lokalt. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och nytänkande.
Arbetsuppgifter
Som transportledare hos vår kund ansvarar du för att planera och leda transporter. Du kommer att övervaka och planera transporter som sker så att gods når sina rätta mottagare, i rätt tid och till rätt plats.
I arbetsuppgifterna ingår att utreda olika möjliga transportalternativ åt kunder och att samordna tidsplaner för lastning och lossning.
Man bedömer vilka av de tillgängliga transportresurserna som passar bäst, för att hitta lösningar som både är ekonomiska och miljövänliga på bästa sätt.
Som transportledare tar du emot bokningar och beräknar priser på transporterna.
Via telefon, e-post samt digitala transportledningssystem hanterar man de bokningar som kommer in och dirigerar trafiken på ett logistiskt bästa sätt. Du kommer även lösa problem som kan uppstå under transporterna som till exempel förseningar.
I ditt arbete ingår att ta hand om och utveckla kontakter med kunder. Det ingår också att sköta en del administration, så som fakturering, uppföljning och statisk av utförda transporter.
Om dig
Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet och erfarenhet av transporter inom samma eller liknande bransch.
Några egenskaper vi önskar du skall inneha är
Stresstålig
Kundfokus
Kommunikativ förmåga
Organisationsförmåga
God datavana
Självständig
Ansvarstagande

Du måste ha körkort med lägsta behörighet B men körkort C eller CE är meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet..
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Urval: Sker löpande Visa mindre

Transportledare Luleå

Om företaget Vi bygger en helt ny terminal i vackra metropolen Luleå. I och med det så behöver vi förstärka vårt lag, med tre viktiga teamspelare, (transportledare). Du kommer få en viktig roll med att vara med och bygga upp något nytt. Även om vi har grundstruktur och processer som redan är satta så gillar vi på Kyl och frysexpressen förbättringar, så kom gärna med dina förslag, det uppskattas av alla! Vi måste hela tiden förbättra oss för att vara bäst ... Visa mer
Om företaget
Vi bygger en helt ny terminal i vackra metropolen Luleå. I och med det så behöver vi förstärka vårt lag, med tre viktiga teamspelare, (transportledare).
Du kommer få en viktig roll med att vara med och bygga upp något nytt. Även om vi har grundstruktur och processer som redan är satta så gillar vi på Kyl och frysexpressen förbättringar, så kom gärna med dina förslag, det uppskattas av alla! Vi måste hela tiden förbättra oss för att vara bäst och det vill vi vara!

Dessutom är vi norrländskbolag! Det kommer att finnas många utmaningar med att forma något helt nytt, men vet du vad? Vi har ju varandra och tillsammans kommer vi att lyckas! För att samarbete är det bästa vi vet! Älskar du kundkontakt, gillar du att vara ”spindel i nätet” med kontakt med chaufförer, kunder och ledare där vi hela tiden ska ge varandra de bästa förutsättningarna att klara sitt arbete? Fortfarande spännande? Det kommer mera!

Vår företagskultur är navet i vår verksamhet, se till varandras bästa och med detta kommer ansvar, vi tror att medarbetaren växer med ansvar. Varje avdelning/ort får möjlighet att driva sin verksamhet, med ständiga förbättringar och kunderna i fokus. Vår erfarenhet från branschen säger att det är viktigt att ha ett strukturerat sinne där du behöver planera, strukturera uppdrag på bästa sätt så vi uppnår våra dagliga mål och ger varandra de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen som transportledare. I arbetet så behöver du vara en god kommunikatör där dialogen med kunder och kollegor sker dagligen, relationskapande skulle sammanfatta det bra. Arbetet innebär dialog och ständiga förändringar i transportleden med kunder, chaufförer, produktionsledare och driftchefer. Du ska känna en självklarhet att stödja verksamheten med processrelaterade trafik och fordonsfrågor, din expertis kommer vara otroligt viktigt för oss.


Din profil
För oss är det viktigt att du ser teamet före jaget, det är tillsammans som gör att vi blir de självklara valet för våra kunder. Kunden kommer alltid att vara en prioritet för oss, kan du skapa struktur och dessutom kan tänka utanför ”boxen” och gillar att arbeta med förbättringar internt och externt så kan detta vara något för dig.


De vi tycker är meriterande är utbildning inom logistik eller transport eller eventuell arbetslivserfarenhet från området. Men vi vet inte allt, det kan finnas annat som är meriterande som vi inte vet om! Uppmärksamma oss om detta? För vi vill skapa en härlig kultur med kompetenser som gör oss bättre. Har du dessutom kännedom om ADR (regelverk för transport av farligt gods) så är det också ett plus. Du har körkort, med lägst behörighet B. Svenska och engelska behärskar du såklart i tal och skrift.

Hoppas du finner tjänsten intressant, för vi söker dig som verkligen vill vara med att påverka, där vi är de självklara valet för våra kunder och dessutom får möjligheten att vara med att starta en verksamhet från grunden!


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 18 juni, via www.clockworkpersonal.se. För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Daniel Kalén 070-821 53 00 alternativt John Bergmark 073-3512782. Visa mindre