Lediga jobb Manpower AB i Luleå

Se alla lediga jobb från Manpower AB i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Manpower söker handläggare till Trafikverket i Luleå

Manpower söker nu för Trafikverkets räkning en engagerad konsult till Program Norrbotniabanan, ett omfattande järnvägsprojekt mellan Umeå och Luleå. Som handläggare inom Fastighet och avtal kommer du att spela en avgörande roll för projektets framsteg genom att hantera fastighetsrelaterade uppgifter och stödja projektstyrningsenheten. Låter det intressant? Skicka då in din ansökan redan idag! Det här är ett konsultuppdrag på deltid, 60 - 80% sysselsättnin... Visa mer
Manpower söker nu för Trafikverkets räkning en engagerad konsult till Program Norrbotniabanan, ett omfattande järnvägsprojekt mellan Umeå och Luleå. Som handläggare inom Fastighet och avtal kommer du att spela en avgörande roll för projektets framsteg genom att hantera fastighetsrelaterade uppgifter och stödja projektstyrningsenheten. Låter det intressant? Skicka då in din ansökan redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag på deltid, 60 - 80% sysselsättningsgrad, med start den 20 augusti 2024 eller så snart som möjligt därefter. Uppdragets längd är initialt ett år med möjlighet till förlängning och du blir anställd av Manpower men arbetar som uthyrd konsult på Trafikverket i Luleå (krav på fysisk närvaro på kontoret). Resor inom projektets område förekommer.

Vad innebär uppdraget?
Program Norrbotniabanan är ett storskaligt järnvägsprojekt som sträcker sig över 27 mil från Umeå till Luleå. Projektet är indelat i flera etapper, med pågående och planerade arbeten längs olika delsträckor. Inom detta ambitiösa program söker vi nu en konsult för att förstärka vårt team inom Fastighet och avtal, en kritisk funktion för att säkerställa markåtkomst och stödja projektets framsteg.

Som handläggare på detta uppdrag kommer du att:

* Läsa och registrera fastighetsvärderingar och ersättningsbeslut.
* Handlägga ersättningsavtal och utbetalningar till fastighetsägare.
* Inhämta och hantera information för utbetalningar.
* Diarieföra avtal och viktiga dokument.
* Hantera behörigheter och ge administrativt stöd till Projektstyrningsenheten.

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som är har:

* Högskoleutbildning eller likvärdig inom relevant område.
* Minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
* Goda kunskaper i MS Office eller motsvarande programvara.
* Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift.

Det är dessutom meriterande om du har:

* Erfarenhet av myndighetsutövning och/eller ekonomiska frågor inom fastighetsområdet är meriterande.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Ajax, e-post [email protected].
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdraget redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Manpower söker administratör till Luleå tekniska universitet

Manpower söker nu en engagerad och noggrann administratör till Luleå Tekniska Universitet (i Luleå). Denna tjänst är på 100% och startar 1 september 2024. Uppdraget förväntas pågå initialt i 3 månader, med mycket goda möjligheter till förlängning. Är du noggrann, flexibel och redo för nya utmaningar? Då är det dig vi söker! Om uppdraget Vi söker dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Manpower och ditt arbete utförs på Luleå tekniska universit... Visa mer
Manpower söker nu en engagerad och noggrann administratör till Luleå Tekniska Universitet (i Luleå). Denna tjänst är på 100% och startar 1 september 2024. Uppdraget förväntas pågå initialt i 3 månader, med mycket goda möjligheter till förlängning. Är du noggrann, flexibel och redo för nya utmaningar? Då är det dig vi söker!

Om uppdraget
Vi söker dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Manpower och ditt arbete utförs på Luleå tekniska universitet. Som administratör på detta uppdrag kommer du att hantera reseräkningar. Detta innebär att man både kontrollerar reseräkningarna, kompletterar underlag vid behov och hjälper anställda att fylla i underlaget. Tjänsten erbjuder efter en initial introduktionsperiod en viss flexibilitet med möjlighet att arbeta på distans enstaka dagar om verksamheten tillåter.

Vi söker dig som:
- Har gymnasieutbildning eller motsvarande.
- Har goda kunskaper i MS Office.
- Kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift, samt har god förmåga att kommunicera på engelska.
- Är noggrann, strukturerad och hjälpsam.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande arbete och/eller om du har kunskaper i systemet Primula.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Jefferson Wells anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om eventuella uppdrag är du välkommen att kontakta Linn Lundgren via mail på [email protected]
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta kommande uppdrag löpande, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Receptionist till vår kund i Luleå

Ansök    Maj 7    Manpower AB    Receptionist, telefonist
Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Receptionist till vår kund i Luleå Vill du vara ansiktet utåt... Visa mer
Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Receptionist till vår kund i Luleå

Vill du vara ansiktet utåt och ge våra gäster en varm välkomnande? Vi söker en engagerad receptionist till vår kund i Luleå.

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund i Luleå.

Dina arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt för vår kund och vara den första kontakten för besökare och samtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bemanna receptionen och leverera en god kundservice. Du ansvarar också för brev- och pakettjänst, att iordningställa konferensrum och rengöring av kaffemaskiner. Vidare har du ansvar för att registrera passagekort, taggar och nycklar och också du som hanterar parkeringstillstånd och registrerar serviceärenden.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som receptionist och har goda kunskaper inom kundservice. Det är bra om du administrativt lagd och kommunikativ. God svenska i tal och skrift är ett krav.

Jobbet kommer av vara förlagt under veckorna 28-31, måndag till fredag kl.8:00-12:00 och från V.32 och framåt enstaka tillfällen för att ersätta ordinarie personal.

För att kunna jobba på enstaka timmar krävs att du har en annan sysselsättningsgrad om 50%, tex studier, eget företag eller liknande.

Hur du ansöker

Varmt välkommen med din ansökan.

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Martina Bergman via e-post: [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Uppdragslängd: vecka 28-31 samt enstaka tillfällen under hösten

Placeringsort: Luleå

Typ av anställning: konsultuppdrag Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Mar 21    Manpower AB    Ekonomiassistent
Om jobbet I rollen kommer du att arbeta med redovisning och bokföring. Du kommer även att arbeta i olika ekonomisystem som Agresso och Proceedo. Andra arbetsuppgifter inkluderar kontering, kontroll av fakturor, förberedande av underlag för databehandling och avstämning av kontosaldon. Du kommer även att hantera leverantör- och kundreskontra samt delta i bokslutsarbete. Dessutom kommer du att besvara förfrågningar om in- och utbetalningar samt arbeta med k... Visa mer
Om jobbet

I rollen kommer du att arbeta med redovisning och bokföring. Du kommer även att arbeta i olika ekonomisystem som Agresso och Proceedo. Andra arbetsuppgifter inkluderar kontering, kontroll av fakturor, förberedande av underlag för databehandling och avstämning av kontosaldon. Du kommer även att hantera leverantör- och kundreskontra samt delta i bokslutsarbete. Dessutom kommer du att besvara förfrågningar om in- och utbetalningar samt arbeta med kassa- och bankavstämningar.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent. Alternativt kan du ha en gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning samt arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent. Du bör ha goda kunskaper i MS Office och ekonomisystem. Du behöver även kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du arbetat inom statlig eller offentlig verksamhet så är det meriterande. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av inköp och upphandlingar.

Ekonomiassistent till Polarforskningssekretariatet i Luleå

Vill du arbeta som ekonomiassistent och ha en varierande arbetsdag med fokus på redovisning, bokföring och hantering av ekonomisystem? Hos vår kund får du möjlighet att delta i bokslutsarbete och hantera leverantörs- och kundreskontra. Du ska ha erfarenhet inom området och goda kunskaper i MS Office och ekonomisystem. Sök nu och ta del av denna spännande möjlighet!

Om arbetsplatsen.

Som medarbetare på Polarforskningssekretariatet är du med och skapar förutsättningar för svensk forskning i Arktis och Antarktis. Vi strävar efter mångfald, där medarbetarnas bakgrund och erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. På myndigheten finns bred kompetens inom såväl forskning och teknik, som miljö och ekonomi.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Petter Östergren via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0660-59978.Välkommen att söka denna tjänst genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Petter Östergren via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0660-59978.

Om Manpower AB

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Elektriker Luleå

Ansök    Nov 16    Manpower AB    Installationselektriker
Brinner du för elektriska installationer och älskar att resa? Då är du precis den vi letar efter! Vi söker flera engagerade elektriker som är redo att ta sig an spännande uppdrag över hela landet! Arbetsuppgifter: * Utföra elektriska installationer enligt gällande standarder och föreskrifter. * Delta i planering och genomförande av olika projekt. * Resa till olika arbetsplatser för att utföra installationer och service. * Säkerställa att arbetet utfö... Visa mer
Brinner du för elektriska installationer och älskar att resa? Då är du precis den vi letar efter! Vi söker flera engagerade elektriker som är redo att ta sig an spännande uppdrag över hela landet!

Arbetsuppgifter:

* Utföra elektriska installationer enligt gällande standarder och föreskrifter.
* Delta i planering och genomförande av olika projekt.
* Resa till olika arbetsplatser för att utföra installationer och service.
* Säkerställa att arbetet utförs effektivt och i enlighet med kundens krav.Kvalifikationer:

*
* 2års montör eller mer.
* God kunskap om gällande regelverk och säkerhetsföreskrifter.
* Flexibilitet i livet som möjliggör en beredskap att kunna jobba resande.Vi erbjuder:

* Spännande och varierande arbetsuppgifter.
* Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.
* Konkurrenskraftig lön och förmåner.
* Möjlighet att arbeta i ett dynamiskt och erfaret team.Ansök Nu och gör ditt nästa karriärsteg!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josua Jakobsson via e-post: [email protected]. Observera att vi endast accepterar ansökningar via vår webbplats. Ansök med din registrerade profil via ansökningslänken i annonsen. Vi genomför urval löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person. Så tveka inte, skicka in din ansökan så snart som möjligt!Vi är stolta att vara en del av Manpower Group och att förse våra kunder med högkvalificerad kompetens inom el, tele, data och larm. Vår mission är att hjälpa våra kunder att växa. Manpower El & Tele AB erbjuder snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Vi sätter kvalitet i fokus och ser till att matcha rätt kompetens efter dina behov. Vi har ett brett nätverk av kompetenta kandidater och samarbetar med flera utbildningsinrättningar i Sverige. Våra konsulter får kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att ytterligare bygga på sin kompetens. Gör ditt nästa kliv i karriären med Manpower El & Tele AB!

| elotele | Visa mindre

Deltids Lokalvårdare med B-körkort för Extraarbete

Ansök    Mar 27    Manpower AB    Kontorsstädare
Vi på Manpowe, en framstående verksamhet inom serviceindustrin, letar efter en motiverad och detaljorienterad lokalvårdare för deltidsarbete på extra basis. Denna roll är perfekt för dig som söker flexibilitet och möjligheten att bidra till att skapa en ren och trevlig miljö för våra kunder. Genom ditt arbete hjälper du till att säkerställa en hög standard på våra kunders arbetsplatser och bidrar till en positiv atmosfär. Arbetsuppgifter: * Städning av ... Visa mer
Vi på Manpowe, en framstående verksamhet inom serviceindustrin, letar efter en motiverad och detaljorienterad lokalvårdare för deltidsarbete på extra basis. Denna roll är perfekt för dig som söker flexibilitet och möjligheten att bidra till att skapa en ren och trevlig miljö för våra kunder. Genom ditt arbete hjälper du till att säkerställa en hög standard på våra kunders arbetsplatser och bidrar till en positiv atmosfär.

Arbetsuppgifter:

* Städning av olika lokaler, inklusive kontor, butiker och gemensamma utrymmen.
* Skötsel och underhåll med professionell städutrustning.
* Säkerställa att alla uppgifter utförs till högsta standard och enligt kunders specifika behov.
* Flexibelt arbete med möjlighet till insatser kvällstid och helger enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har:

* Giltigt B-körkort, då tjänsten kräver resor till olika platser inom en bestämd geografisk region.
* Förmåga att arbeta självständigt med ett öga för detaljer.
* God fysisk hälsa då arbetet kan vara krävande.
* Inga tidigare erfarenheter av professionell städning krävs, men ses som meriterande.
* Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder:

* En flexibel anställning som passar utmärkt som ett extraarbete vid sidan av studier eller annan huvudsaklig sysselsättning.
* Konkurrenskraftig timlön enligt kollektivavtal.
* En introduktionsperiod där du får lära dig de tekniker och metoder som krävs för att lyckas i rollen.
* En positiv arbetsmiljö där ditt arbete är av stor betydelse.

Är du intresserad? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev där du förklarar varför du är intresserad av denna position och varför du skulle passa väl in i vårt team.

Manpower är engagerat i mångfald och jämlikhet på arbetsplatsen. Vi välkomnar ansökningar från alla lämpliga kandidater. Visa mindre

Solcellsmontör Luleå

Solcellsmontör Luleå Nu söker vi efter nya montörer till vår kund som behöver utöka sitt team med nya stjärnor. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele men jobba ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Solcellsmontör jobbar du med installation och montage av solcellspaneler, främst förekommer arbetet på höga höjder. Arbeten på annan ort kan förekomma. Att arbeta som konsult via Manpower El & Tele innebär både en ... Visa mer
Solcellsmontör Luleå Nu söker vi efter nya montörer till vår kund som behöver utöka sitt team med nya stjärnor. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele men jobba ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Solcellsmontör jobbar du med installation och montage av solcellspaneler, främst förekommer arbetet på höga höjder. Arbeten på annan ort kan förekomma. Att arbeta som konsult via Manpower El & Tele innebär både en spännande och lärorik arbetsdag där vi lägger stor vikt på att alla konsulter blir en del av företaget redan vid start av sin anställning.


Är du rätt person för jobbet?

Vi söker er som har vana av jobbet, gärna 1år inom solcellsbranschen och utfört utbildningarna Solcell Grund, Fallskydd eller erhåller motsvarande kompetens.

Krav: Körkort B.
Meriterande om du även har arbete på väg och ESA.

Kontaktuppgifter och ansökan För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josua Jakobsson på e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Kort om Manpower El & Tele AB Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB där vi förser våra kunder med kompetenser inom el, tele, data och larm, med affärsidé att hjälpa våra kunder att växa. Vi kan förse dig med kompetens inom exempelvis el, tele, data och larm. Vi erbjuder våra kunder ger dig snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Manpower El & Tele och arbetar enligt ett kvalitetssystem, som säkerställer att vi matchar rätt kompetens efter ditt behov. Vi kan erbjuda montörer, ledande montörer, teletekniker, larmtekniker, kommunikationstekniker, servicetekniker med mera. har ett brett kandidatnätverk och samarbete med många utbildningsinstanser i Sverige för att erbjuda våra kunder välutbildade och motiverade medarbetare. Våra konsulter erbjuds kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att bygga på sin kompetens ytterligare.

| elotele | Visa mindre

Elektriker i Norrbotten

Elektriker och bosatt i närområdet av Luleå? Nu söker vi efter elektriker till vår kund som behöver utöka sitt team med ytterligare kompetens. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele men jobba ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Elektriker hos oss erbjuds olika arbeten inom installation, service, industri eller entreprenad där man antingen arbeta hos en eller flera av våra kunder. Våra kunder jobbar främs... Visa mer
Elektriker och bosatt i närområdet av Luleå?
Nu söker vi efter elektriker till vår kund som behöver utöka sitt team med ytterligare kompetens. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele men jobba ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Elektriker hos oss erbjuds olika arbeten inom installation, service, industri eller entreprenad där man antingen arbeta hos en eller flera av våra kunder. Våra kunder jobbar främst med Installation, service eller entreprenad och på grund av detta söker vi nu nya kunniga elektriker.

I rollen kommer du exempelvis utföra:
Montage, installation, felsökning mm, som konsult via oss på Manpower El & Tele ges en spännande, lärorik och varierande arbetsvardag där vi lägger stor focus på att alla konsulter blir en del av företaget redan vid första dagen av sin anställning.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker det är spännande att arbeta med installationer, montering och underhåll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som elektriker inom antingen installation, service och entreprenad.

Krav för Tjänsten:

* ESA,
* ECY,
* HLR,
* B-körkort.

Meriterande: Om du är självgående och räknas som fullbetald elektriker.

Kontaktuppgifter och ansökan För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josua Jakobsson på e-post: [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Kort om Manpower El & Tele AB Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB där vi förser våra kunder med kompetenser inom el, tele, data och larm, med affärsidé att hjälpa våra kunder att växa. Vi kan förse dig med kompetens inom exempelvis el, tele, data och larm. Vi erbjuder våra kunder ger dig snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Manpower El & Tele och arbetar enligt ett kvalitetssystem, som säkerställer att vi matchar rätt kompetens efter ditt behov. Vi kan erbjuda montörer, ledande montörer, teletekniker, larmtekniker, kommunikationstekniker, servicetekniker med mera. har ett brett kandidatnätverk och samarbete med många utbildningsinstanser i Sverige för att erbjuda våra kunder välutbildade och motiverade medarbetare. Våra konsulter erbjuds kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att bygga på sin kompetens ytterligare.

| elotele | Visa mindre

Administratörer | Luleå | Statlig myndighet

Ansök    Aug 23    Manpower AB    Administrativ assistent
Nu söker vi på Manpower efter två duktiga administratörer till vår kund som är en statlig myndighet i Luleå. Är du en strukturerad och effektiv person som dessutom är på jakt efter en ny utmaning? Då kan detta vara rollen för dig! Du kommer bli anställd via oss på Manpower men jobba som konsult på myndighetens kontor i Luleå. Urval sker löpande och vi välkomnar därför din ansökan idag! Ort: Luleå Start: 1 september eller enligt överenskommelse Uppdrag:... Visa mer
Nu söker vi på Manpower efter två duktiga administratörer till vår kund som är en statlig myndighet i Luleå. Är du en strukturerad och effektiv person som dessutom är på jakt efter en ny utmaning? Då kan detta vara rollen för dig! Du kommer bli anställd via oss på Manpower men jobba som konsult på myndighetens kontor i Luleå. Urval sker löpande och vi välkomnar därför din ansökan idag!

Ort: Luleå
Start: 1 september eller enligt överenskommelse
Uppdrag: Konsultuppdrag till 31 december 2023 med chans till 6 månaders förlängning.
Övrig information: Resor i arbetet kan förekomma.Om uppdraget:

I rollen som administratör kommer du arbeta med att granska specialtransporter och färdplaner och säkerställa säkerhet och effektivitet. Du kommer arbeta i ett team och vara delaktig i att utveckla arbetssätt och metoder. Du kommer exempelvis arbeta med att;

* Granska färdplaner i Excel och TPS
* Granska grafer och föra statistik.
* Utföra andra administrativa uppgifterOm dig:

Vi söker dig som är en person som trivs att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann och strukturerad och har vana av att arbeta administrativt.

Krav för att kvalificera dig för tjänsten är:

* Gymnasium eller likvärdig utbildning
* Kunskaper i MS Office
* Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är:

* Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning
* Genomförd utbildning för granskning av specialtransporter på järnväg.Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.Om Manpower:

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Kundsupportmedarbetare till Kiwa i Luleå

Ansök    Nov 30    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen i TIC-branschen och deras serviceorganisation består av ca 35 medarbetare utspridda i hela Sverige. Tillsammans arbetar de med att stötta såväl kollegor i linjen som Kiwas kunder i olika administrativa frågor såsom avtal, offerter, fakturaunderlag mm via mail, telefon och personlig kontakt. Arbetet inom kundsupporten leds av en chef som är placerad i Malmö och organiseras på daglig basis av tre gruppledar... Visa mer
Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen i TIC-branschen och deras serviceorganisation består av ca 35 medarbetare utspridda i hela Sverige. Tillsammans arbetar de med att stötta såväl kollegor i linjen som Kiwas kunder i olika administrativa frågor såsom avtal, offerter, fakturaunderlag mm via mail, telefon och personlig kontakt. Arbetet inom kundsupporten leds av en chef som är placerad i Malmö och organiseras på daglig basis av tre gruppledare.
På Kiwa arbetar vi med att ständigt utveckla kvaliteten såväl internt som externt och att förbättra och effektivisera våra processer. Vi speglar även samhället i stort genom mångfald och vi ser gärna sökande med olika kulturella bakgrunder och strävar efter en varierad ålders- och könsfördelning.

Just nu söker vi på Manpower en kundservicemedarbetare till Kiwas verksamhet i Luleå.
Är du en administrativ stjärna som är genuint intresserad av att tillsammans med övriga kollegor inom Kundsupport säkerställa en service i världsklass?

För att lyckas i den här rollen behöver du trivas i ett serviceyrke och ha stor social kompetens. Vi tror även att du har den där lilla extra fingertoppskänslan i att möta människor i olika situationer. Det är viktigt att vi alla hjälps åt för att nå framåt och att en då gör det som behövs och ser sig som en i laget.

Dina främsta arbetsuppgifter är:

* Första linjens interna och externa support främst via telefon och ärendehantering
* Registrering i olika databaser
* Allmänna förekommande administrativa uppgifter på kontoret

Tjänsten är placerad på Kiwas kontor i Luleå men du och dina kollegor arbetar i en central serviceorganisation för hela Kiwa vilket innebära att du kommer att ha kontakt med både kollegor och kunder i hela Sverige. Arbetstiderna är 7.30-16.00 med begränsad möjlighet till flextid.

Din personlighet är viktig för oss! Du är positiv, lösningsorienterad, vill vara med och påverka samt att utveckla - både dig själv och Kiwa. Hos oss är alla en del av Kiwas utveckling och därför har du ett tekniskt intresse och en vilja att förstå vad vi jobbar med för att kunna leverera service med hög kvalitet!
Vad vi vill att du har med dig till oss:

* Något eller några års erfarenhet från en liknande administrativ roll med goda resultat
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* God systemvana, gärna från Microsoft Dynamics 365 och Agresso

Det är även meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat med kundsupport både intern och extern support. Vana med att hantera inkommande ärende via ärendehantering och telefon.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer.

Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Erik Heckler på telefonnummer: 0660-59977.
Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Sommarjobba som administratör i Luleå

Ansök    Maj 8    Manpower AB    Administrativ assistent
Är du på jakt efter ett sommarjobb där du får arbeta administrativt? Är du en detaljorienterad och lättlärd person? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower en administratör till ett uppdrag hos vår kund i Luleå. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Om jobbet som administra... Visa mer
Är du på jakt efter ett sommarjobb där du får arbeta administrativt? Är du en detaljorienterad och lättlärd person? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower en administratör till ett uppdrag hos vår kund i Luleå. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet som administratör

Som administratör har du en viktig roll som innebär att du arbetar med scanning samt digitalisering av dokument. Dina främsta arbetsuppgifter är att hantera inkommande post, leverantörsfakturor samt skanna in fakturor i systemet. Du går noggrant igenom fakturorna innan du skickar dem vidare.

Är du rätt för rollen som administratör?

Vi på Manpower söker dig som har god dator- och tangentbordsvana. Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter samt har erfarenhet av invoice-system.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Vidare är det viktigt att du har ett metodiskt tillvägagångssätt och att du strävar efter att lära dig nya saker. Dessutom ser du vad som behöver göras och är bekväm med att ta egna initiativ.

Uppdraget påbörjas enligt överenskommelse 2-3 veckor innan v.27 för en upplärningsperiod

Vårt erbjudande
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Emma Karlsson via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Uppdragslängd: v.27-31 med chans till extraarbete till hösten Placeringsort: Luleå

Typ av anställning: konsultuppdrag Tillsättning: enligt överenskommelse

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Administrativt HR stöd | Swedavia | Luleå

Ansök    Nov 24    Manpower AB    HR-assistent
Är du en självständig och opretentiös person som är på jakt efter ett nytt jobb? Motiveras du av att ha högt uppsatta mål och av att jobba med människor? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower en HR-administratör till ett uppdrag som varar 6 månader med möjlighet till förlängning på Swedavia i Luleå. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Swedavia. Du kommer att bli ans... Visa mer
Är du en självständig och opretentiös person som är på jakt efter ett nytt jobb? Motiveras du av att ha högt uppsatta mål och av att jobba med människor? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower en HR-administratör till ett uppdrag som varar 6 månader med möjlighet till förlängning på Swedavia i Luleå. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Swedavia. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Swedavia.

Om jobbet
Som HR-administratör ansvarar du för att se till att den dagliga administrationen löper på smidigt samt stötta driftledningen med administration inom HR området. Dessutom kommer du att hjälpa till med framför allt vakanshantering men även med rekrytering, uppföljning, koordinera säkerhetsprövningar, boka intervjuer, samla in intyg, sköta utbildningsadministration, följa upp frånvaro, arbetsmiljöfrågor och riskhantering.

Om dig
Till uppdraget hos Swedavia söker vi dig som har någon form av utbildning inom HR området och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vidare tror vi att du har minst tre (3) års erfarenhet av arbete som inom HR området. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som just HR-administratör. Vidare är det ett plus om du har högskoleutbildning.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt och att du har en prestigelös inställning till ditt arbete. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Dessutom har du god förmåga att skapa och vårda relationer. Sist men inte minst utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt. Vi trycker särskilt på att du behöver vara medveten om att arbetsuppgifterna snabbt kan skifta i karaktär under en dag och att du behöver ha en positiv inställning. Du hoppar in där det behövs utan problem.

Om Swedavia
Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser. Som medarbetare på Swedavia, Luleå Airport får du arbeta i ett företag där processorientering och hållbarhet är högprioriterat. Du kommer till en arbetsplats som präglas av teamarbete, gemenskap och sammanhållning.

Vad kan Manpower erbjuda dig?
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Amanda Sahlman via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 090-716841.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, intervju, referenstagning och säkerhetsprövning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt
Uppdragslängd: 6 månader med möjlighet till förlängning
Placeringsort: Luleå
Tillsättning: så snart som möjligt
Uppdragsstart: januari/februari 2023
Omfattning: Heltid (100%)

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som Administratör hos kund i Luleå

Ansök    Jul 8    Manpower AB    Orderadministratör
Nu söker vi en flexibel och självständig Administratör till ett globalt teknikbolag i Luleå. I rollen som Administatör kommer du att få arbeta med orderhantering och fakturering av projekt, fältservice och avtalsorder. Du kommer att tillhöra ett team med totalt 7 skickliga administratörer som sitter utspridda på olika orter i landet. Rollen innebär ett nära samarbete med teknikchef och projektledare, planerare, serviceingenjörer och avtalsledare. Du rappo... Visa mer
Nu söker vi en flexibel och självständig Administratör till ett globalt teknikbolag i Luleå. I rollen som Administatör kommer du att få arbeta med orderhantering och fakturering av projekt, fältservice och avtalsorder.

Du kommer att tillhöra ett team med totalt 7 skickliga administratörer som sitter utspridda på olika orter i landet. Rollen innebär ett nära samarbete med teknikchef och projektledare, planerare, serviceingenjörer och avtalsledare. Du rapporterar till administrativ chef. Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett företag där fokus ligger på både teknik och människor. Tjänsten är på heltid och startar omgående.

Vem söker vi?

Vi söker en person med utbildning inom ekonomi eller liknande och/eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser att du är en social person med en vilja att utvecklas, någon som har lätt för att ta egna initiativ och har en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är en person som trivs i en roll som innebär omväxling samt är bra på att prioritera i det löpande arbetet. Du som person är noggrann och har ett sinne för ordning och reda. Vana att arbeta med SAP, MS Office, QV, Teams m.fl. är meriterande.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Reliningstekniker

Ansök    Jun 10    Manpower AB    Rörinfodrare
Vi söker nu för kunds räkning en rörläggare med inriktning schaktfri rörrenovering av V/A-nät med start omgående. Du kommer initialt bli anställd som konsult av Manpower, med ambitionen att din anställning fortsätter hos kunden. Uppdraget baseras i Umeå men då en stor del av tjänsten innebär resande är det inte ett krav att du har Umeå som utgångsort. Om arbetet Rollen som rör/marktekniker är både rolig och utmanande. Den ställer höga krav på såväl ansva... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning en rörläggare med inriktning schaktfri rörrenovering av V/A-nät med start omgående. Du kommer initialt bli anställd som konsult av Manpower, med ambitionen att din anställning fortsätter hos kunden. Uppdraget baseras i Umeå men då en stor del av tjänsten innebär resande är det inte ett krav att du har Umeå som utgångsort.

Om arbetet

Rollen som rör/marktekniker är både rolig och utmanande. Den ställer höga krav på såväl ansvarstagande, flexibilitet och förmåga att kunna lösa problem. Du kommer tillsammans med kollegor att utföra schaktfri rörrenovering. Det innebär att du i detta uppdrag skapar ett helt nytt rör inuti det gamla röret utan att gräva upp marken vilket är bra för miljön och dessutom både kostnads- och tidseffektivt.

Vem är det vi söker?

Har du ett stort teknikintresse och gillar att lära dig nya arbetsmoment? Schaktfri rörrenovering innehåller ny och unik teknik som du kommer att få lära dig på plats hos kunden.

Är du noggrann och serviceinriktad som person och drivs av tanken på att göra ett riktigt bra jobb? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Vår kund värderar en positiv stämning och att ha kul på jobbet.

Vi söker dig som:

* gärna har C-körkort, det är inget krav men mycket meriterande
* har god samarbetsförmåga då du tillsammans med kollegor jobbar med olika uppdrag, på olika platser
* har god fysik
* är intresserad av att arbeta i en expansiv bransch och ett växande företag
* inte ser några bekymmer med att sova på annan ort under arbetsveckan mån-tors.

Det är meriterande om du har certifikatet Heta arbeten, Arbete på väg samt Fallskyddsutbildning. Tidigare branschvana av spolbil eller relining är också meriterande.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten i dag!

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående med möjlighet till övertag av kunden. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund. Arbetet är förlagt till vardagar, resor i tjänsten och övernattning på annan ort förekommer då kunden har uppdrag utanför Umeå

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Robertsson, [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Observera att vi ej tar emot ansökningar på mailen, du ansöker med en profil via vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Administratör | Trafikverket | Luleå

Ansök    Jun 20    Manpower AB    Administrativ assistent
Ser du dig själv som en organiserad person med förmågan att arbeta självständigt? Är du dessutom på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som innebär att du får arbeta på en statlig myndighet? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower en administratör till ett uppdrag till Trafikverket i Luleå. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Uppdragslängd: konsultuppdrag på ca 6 månader Placeringsort: Luleå med möjlighet till dista... Visa mer
Ser du dig själv som en organiserad person med förmågan att arbeta självständigt? Är du dessutom på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som innebär att du får arbeta på en statlig myndighet? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower en administratör till ett uppdrag till Trafikverket i Luleå. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Uppdragslängd: konsultuppdrag på ca 6 månader
Placeringsort: Luleå med möjlighet till distansarbete i viss mån
Tillsättning: omgående eller enligt överenskommelse, senast början på augustiDina arbetsuppgifter

Som administratör hos vår kund Trafikverket ansvarar du för att se till att den dagliga administrationen löper på smidigt samt ansvara för avdelningens administrativa arbete. Du kommer att vara ett operativt stöd till verksamheten, främst chefer och kommunicera med både interna och externa kontakter.

Andra arbetsuppgifter som ingår i jobbet är att:

* Formulera dokumentation, brev och enklare texter Hantera ärendebrevlåda, remisser
* Göra kalenderbokningar
* Hantera enklare redovisning, kvitton och fakturorOm dig

Till uppdraget hos Trafikverket söker vi dig som har gymnasium eller annan likvärdig utbildning. Vidare tror vi att du har erfarenhet av minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent. Därtill krävs det att du har mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt och kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du ser vad som behöver göras och att du håller ordning och reda. Det är också viktigt att du har ett stort driv.Om Manpower

Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Manpower värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta ansvarig Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv på [email protected]

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Administratör/handläggare sökes till kommande konsultuppdrag

Ansök    Maj 2    Manpower AB    Systemadministratör
Är du noggrann, kommunikativ och lösningsorienterad? Då passar det här jobbet dig! Vi på Manpower söker nu en administratör/handläggare till en av våra kunder. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos en av våra kunder. Vem är det vi söker? Tjänsten passar dig som trivs att jobba med administrativa uppgifter. Du har... Visa mer
Är du noggrann, kommunikativ och lösningsorienterad? Då passar det här jobbet dig! Vi på Manpower söker nu en administratör/handläggare till en av våra kunder. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos en av våra kunder.Vem är det vi söker?

Tjänsten passar dig som trivs att jobba med administrativa uppgifter. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Som person är du noggrann och gillar när det är ordning och reda. Vi utgår ifrån att du har en god samarbetsförmåga, är nyfiken och utåtriktad som person och dessutom driven och lösningsorienterad i din yrkesroll.

Krav för uppdraget:

* gymnasial utbildning
* goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* erfarenhet av administrativt arbete
* goda kunskaper i Microsoft Office-paketetErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Richard Lindström, [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Observera att vi ej tar emot ansökningar på mailen, du ansöker med en profil via vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ta nästa steg som svetsare! Ledigt jobb på SAAB Kockums

Ansök    Maj 9    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag! Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower ... Visa mer
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag!

Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower under utbildningstiden och efter godkänd utbildning erbjuds direktanställning hos SAAB Kockums.

Vad innebär Submarine Academy för mig?

Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett år och är redo att ta steget mot större utmaningar och bli en del av landets främsta svetsare. Genom Submarine Academy hjälper Manpower dig att utveckla dina svetskunskaper för att i slutänden anställas av SAAB Kockums i Karlskrona. Utifrån ett individuellt anpassat utbildningsprogram kommer du att lära dig hur du hanterar och bearbetar olika material utifrån SAABs standard. Utbildningsmodulerna innehåller bland annat TIG, MMA, rörtrådssvets, förvärmning, gasskärning och ritningsläsning och utifrån dina tidigare erfarenheter anpassas varje modul efter dig. Under utbildningen erhåller du lön och vi förväntar oss att du efter godkänd utbildning anställs direkt hos SAAB Kockums.


Vad erbjuder SAAB Kockums efter avslutad utbildning?

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos SAAB får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. SAAB Kockums representerar spetskompetens i världsklass och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.

* En ovärderlig chans att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, arbetstidsförkortning, och friskvårdsbidrag
* Anställning enligt kollektivavtal
* Flyttbidrag om du flyttar till Karlskrona

Vad innebär jobbet som svetsare på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du arbeta i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina nyvunna svetskunskaper levererar du rätt kvalitet. Du kommer att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom TIG, MMA, MAG och robotsvetsning. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen och du fortsätter att utveckla din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Vi söker dig som:

* Har jobbat som svetsare i minst ett år och har erfarenhet av TIG, MMA och MAG svetsning
* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Bor i Karlskrona eller vill flytta dit för anställning hos SAAB.

Meriterande är:

* Erfarenhet i gasbränning
* Erfarenhet av svets i tjocka material över 10 mm
* Erfarenhet av förvärmning av material
* Erfarenhet av MIG svetsning
* Heta arbeten
* Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling
* Erfarenhet av ritningsläsning


Vi söker dig har en fallenhet för att planera och utföra ditt arbete självständigt. Du har helhetsförmågan att se hur dina arbetsuppgifter påverkar dina arbetskamraters arbete och tycker om att jobba i team. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du arbetar noggrant och kvalitetsfokuserat. Finns det ett marint intresse ses det som ett stort plus.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Bor du inte i Karlskrona men vill veta mer om staden? Då kan SAAB behjälpliga med att hitta boende. Läs gärna mer om den fantastiska staden vid havet på:
https://www.karlskrona.se/kommun-och-politik/det-har-ar-karlskrona/flytta-till-karlskrona/

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om utbildningen och jobbet på SAAB Kockums i Karlskrona? Kontakta Felicia Andersson på telefon 040-660 63 49 eller via epost [email protected]

Sök utbildningen idag! Vi ser fram emot att få in din ansökan. Visa mindre

Redovisningsekonom sökes till konsultuppdrag

Ansök    Maj 2    Manpower AB    Redovisningsekonom
Drivs du av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Har du dessutom ett stort intresse för ekonomifrågor? Då kan det här vara tjänsten för dig. Sök redan idag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos en av våra kunder. Vem är det vi söker? Vi söker dig med bakgrund inom ekonomi på olika nivåer, senior som junior. Vi ser... Visa mer
Drivs du av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Har du dessutom ett stort intresse för ekonomifrågor? Då kan det här vara tjänsten för dig. Sök redan idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos en av våra kunder.Vem är det vi söker?

Vi söker dig med bakgrund inom ekonomi på olika nivåer, senior som junior. Vi ser att du är strukturerad, detaljfokuserad och noggrann. Du har samtidigt en bra känsla för vad som är god administrativ service och trivs att jobba med sådant som styrs av tydliga regler. Vi utgår ifrån att du har en god samarbetsförmåga, en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Vi söker dig som:

* har ekonomiutbildning och/eller tidigare erfarenhet av ekonomirelaterat arbete
* har erfarenhet inom redovisning
* har god systemvana och är lättlärd
* gillar utmaningar och är trygg i din arbetsroll
* är positiv och drivande som person och uppskattar sociala kontakterErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Richard Lindström, [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Observera att vi ej tar emot ansökningar på mail, du ansöker med en profil via vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, Visa mindre

Ta nästa steg som svetsare! Ledigt jobb på SAAB Kockums

Ansök    Mar 1    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag! Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower ... Visa mer
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag!

Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower under utbildningstiden och efter godkänd utbildning erbjuds direktanställning hos SAAB Kockums.

Vad innebär Submarine Academy för mig?

Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett år och är redo att ta steget mot större utmaningar och bli en del av landets främsta svetsare. Genom Submarine Academy hjälper Manpower dig att utveckla dina svetskunskaper för att i slutänden anställas av SAAB Kockums i Karlskrona. Utifrån ett individuellt anpassat utbildningsprogram kommer du att lära dig hur du hanterar och bearbetar olika material utifrån SAABs standard. Utbildningsmodulerna innehåller bland annat TIG, MMA, rörtrådssvets, förvärmning, gasskärning och ritningsläsning och utifrån dina tidigare erfarenheter anpassas varje modul efter dig. Under utbildningen erhåller du lön och vi förväntar oss att du efter godkänd utbildning anställs direkt hos SAAB Kockums.

Vad erbjuder SAAB Kockums efter avslutad utbildning?

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos SAAB får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. SAAB Kockums representerar spetskompetens i världsklass och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.

* En ovärderlig chans att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, arbetstidsförkortning, och friskvårdsbidrag
* Anställning enligt kollektivavtal
* Flyttbidrag om du flyttar till Karlskrona

Vad innebär jobbet som svetsare på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du arbeta i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina nyvunna svetskunskaper levererar du rätt kvalitet. Du kommer att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom TIG, MMA, MAG och robotsvetsning. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen och du fortsätter att utveckla din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Vi söker dig som:

* Har jobbat som svetsare i minst ett år och har erfarenhet av TIG, MMA och MAG svetsning
* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Bor i Karlskrona eller vill flytta dit för anställning hos SAAB.

Meriterande är:

* Erfarenhet i gasbränning
* Erfarenhet av svets i tjocka material över 10 mm
* Erfarenhet av förvärmning av material
* Erfarenhet av MIG svetsning
* Heta arbeten
* Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling
* Erfarenhet av ritningsläsning


Vi söker dig har en fallenhet för att planera och utföra ditt arbete självständigt. Du har helhetsförmågan att se hur dina arbetsuppgifter påverkar dina arbetskamraters arbete och tycker om att jobba i team. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du arbetar noggrant och kvalitetsfokuserat. Finns det ett marint intresse ses det som ett stort plus.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Bor du inte i Karlskrona men vill veta mer om staden? Då kan SAAB behjälpliga med att hitta boende. Läs gärna mer om den fantastiska staden vid havet på:
https://www.karlskrona.se/kommun-och-politik/det-har-ar-karlskrona/flytta-till-karlskrona/

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om utbildningen och jobbet på SAAB Kockums i Karlskrona? Kontakta Felicia Andersson på telefon 040-660 63 49 eller via epost [email protected]

Sök utbildningen idag! Vi ser fram emot att få in din ansökan. Visa mindre

Ta nästa steg som svetsare! Ledigt jobb på SAAB Kockums

Ansök    Apr 8    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag! Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower ... Visa mer
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag!

Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower under utbildningstiden och efter godkänd utbildning erbjuds direktanställning hos SAAB Kockums.

Vad innebär Submarine Academy för mig?

Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett år och är redo att ta steget mot större utmaningar och bli en del av landets främsta svetsare. Genom Submarine Academy hjälper Manpower dig att utveckla dina svetskunskaper för att i slutänden anställas av SAAB Kockums i Karlskrona. Utifrån ett individuellt anpassat utbildningsprogram kommer du att lära dig hur du hanterar och bearbetar olika material utifrån SAABs standard. Utbildningsmodulerna innehåller bland annat TIG, MMA, rörtrådssvets, förvärmning, gasskärning och ritningsläsning och utifrån dina tidigare erfarenheter anpassas varje modul efter dig. Under utbildningen erhåller du lön och vi förväntar oss att du efter godkänd utbildning anställs direkt hos SAAB Kockums.


Vad erbjuder SAAB Kockums efter avslutad utbildning?

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos SAAB får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. SAAB Kockums representerar spetskompetens i världsklass och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.

* En ovärderlig chans att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, arbetstidsförkortning, och friskvårdsbidrag
* Anställning enligt kollektivavtal
* Flyttbidrag om du flyttar till Karlskrona

Vad innebär jobbet som svetsare på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du arbeta i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina nyvunna svetskunskaper levererar du rätt kvalitet. Du kommer att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom TIG, MMA, MAG och robotsvetsning. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen och du fortsätter att utveckla din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Vi söker dig som:

* Har jobbat som svetsare i minst ett år och har erfarenhet av TIG, MMA och MAG svetsning
* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Bor i Karlskrona eller vill flytta dit för anställning hos SAAB.

Meriterande är:

* Erfarenhet i gasbränning
* Erfarenhet av svets i tjocka material över 10 mm
* Erfarenhet av förvärmning av material
* Erfarenhet av MIG svetsning
* Heta arbeten
* Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling
* Erfarenhet av ritningsläsning


Vi söker dig har en fallenhet för att planera och utföra ditt arbete självständigt. Du har helhetsförmågan att se hur dina arbetsuppgifter påverkar dina arbetskamraters arbete och tycker om att jobba i team. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du arbetar noggrant och kvalitetsfokuserat. Finns det ett marint intresse ses det som ett stort plus.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Bor du inte i Karlskrona men vill veta mer om staden? Då kan SAAB behjälpliga med att hitta boende. Läs gärna mer om den fantastiska staden vid havet på:
https://www.karlskrona.se/kommun-och-politik/det-har-ar-karlskrona/flytta-till-karlskrona/

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om utbildningen och jobbet på SAAB Kockums i Karlskrona? Kontakta Felicia Andersson på telefon 040-660 63 49 eller via epost [email protected]

Sök utbildningen idag! Vi ser fram emot att få in din ansökan. Visa mindre

Ledigt jobb som Administratör i Luleå

Ansök    Mar 9    Manpower AB    Frontofficepersonal
Vår kund är ett globalt och välkänt företag som nu behöver förstärkning av en ny medarbetare. Är du en strategisk, lösningsfokuserad och relationsskapande person som vill bidra till att stärka ett redan starkt team kan du vara rätt person. Välkommen med din ansökan redan idag då tillsättning sker så snart vi hitta trätt person. Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som varar sex månader med goda chanser till förlängning och övertag av kund. Du ... Visa mer
Vår kund är ett globalt och välkänt företag som nu behöver förstärkning av en ny medarbetare. Är du en strategisk, lösningsfokuserad och relationsskapande person som vill bidra till att stärka ett redan starkt team kan du vara rätt person. Välkommen med din ansökan redan idag då tillsättning sker så snart vi hitta trätt person.

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som varar sex månader med goda chanser till förlängning och övertag av kund. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Sunderbyn. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är måndag-fredag 7-16.Uppdraget

I rollen som administrativt stöd till vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av vägning, fakturering och order/transportledning. Du kommer ha en nära dialog med vår kunds kunder vad gäller fakturering och övrig support, både via telefon och mailkontakt. Övriga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande ekonomiadministration samt att upprätta och ansvara för att följa upp avtal och order med kund på ett långsiktigt och relationsskapande sätt. Du kommer även vara delaktig i att rutiner och processer efterföljs och utvecklas.Vem söker vi?

Till rollen som administratör söker vi framför allt dig som är en driven och kommunikativ person som motiveras av att ha diversifierade arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av administrativt arbete och erfarenhet av kund och försäljningsarbete. Det dagliga arbetet kräver att du är strategisk och relationsskapande i din yrkesroll då vår kund har ett starkt och upparbetat varumärke.

Du har som lägst gymnasial utbildning inom sälj, marknad och/eller ekonomi samt erfarenhet från kund och försäljningsarbete. Att du har god systemkännedom ser vi som en självklarhet då du kommer att arbete i många olika system.

Som medarbetare är du mål- och resultatorienterad, ansvarsfull samt förstår vikten av att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Vidare är du förtroendeingivande och ödmjuk i din framtoning.ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som provhanterare i Luleå på Manpower

Ansök    Jan 12    Manpower AB    Anonym konsument
Vi söker idag dig som vill jobba som provhanterare och B-chaufför i Luleå. Något som utmärker oss på Manpower är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Söker du ett extrajobb eller ett heltidsjobb? Är du en person som vill bidra till att hjälpa människor? Sök till oss idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar två-tre månader och kan komma att förlängas. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. An... Visa mer
Vi söker idag dig som vill jobba som provhanterare och B-chaufför i Luleå. Något som utmärker oss på Manpower är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Söker du ett extrajobb eller ett heltidsjobb? Är du en person som vill bidra till att hjälpa människor? Sök till oss idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar två-tre månader och kan komma att förlängas. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Hur ser uppdraget ut?

Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Personen som får provtagningsmaterialet utför testet på sig själv, du kommer alltså inte själv komma i kontakt med individen som testar sig. Du som arbetar i projektet kommer bli tilldelad skyddskläder och visir på arbetsplatsen. Arbetet utförs efter beprövade säkerhetsrutiner. Din säkerhet är av yttersta vikt!

Vi söker dig som söker en heltidstjänst men även dig som söker ett extrajobb.

Du kan komma att jobba på en mottagning/arbetsbod dit personer transporterar sig med bil för att få sina tester tillhanda samt/eller som B-chaufför där du kommer samla in självtester med en tjänstebil i närområdet. Som extraanställd hos oss ska du ha möjlighet att täcka upp vid korttidsfrånvaro för båda dessa roller.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl.08:15-16:15, inkl. 30 min betald lunchrast. Helger kan förekomma.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som söker en heltidstjänst eller ett extrajobb. Som person är du noggrann, säkerhetsmedveten, hjälpsam och har en hög servicenivå även vid ibland högt tempo. Vidare ska du

* behärska svenska obehindrat i tal och skrift
* har B-körkort
* har god teknisk förståelse.
* kunna rycka in för att arbeta dagtid med kort varsel minst 2 dagar i veckan.

Vi söker både personal som kan jobba heltid men även som extrapersonal till flera orter i Norrbotten. Det finns olika platsannonser för vilka kommuner i Norrbotten som berörs.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som driftig servicetekniker i Luleå

Vi på Manpower är nu på jakt efter en driftig och flexibel servicetekniker för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare i Luleå! För att lyckas i rollen som servicetekniker tror vi att sådant som hög arbetsmoral, laganda samt en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Låter detta som ett uppdrag för dig? Sök tjänsten redan idag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår ... Visa mer
Vi på Manpower är nu på jakt efter en driftig och flexibel servicetekniker för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare i Luleå! För att lyckas i rollen som servicetekniker tror vi att sådant som hög arbetsmoral, laganda samt en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Låter detta som ett uppdrag för dig? Sök tjänsten redan idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Uppdraget är på sex månader med möjlighet till övertag och fortsatt anställning.

Uppdragsbeskrivning:

Uppdragsgivaren är verksam inom transportörsteknik och tillhandahåller kvalitetsprodukter för industrin med fokus på transportbandstillverkning och servicearbeten. Arbetet som servicetekniker går i stora drag ut på att byta, reparera samt montera dessa transportband i gummi. Det innebär att din arbetsdag kommer att spenderas både utomhus och inomhus!

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 07 - 16.

För att lyckas i rollen som servicetekniker efterfrågas:

* En stark vilja att lära dig
* Mekaniskt handlag. Erfarenhet från underhåll och mekaniska arbeten är meriterande
* Van vid varierande arbetsuppgifter och att arbeta utomhus
* Resultat och lösningsorienterad
* Flexibel och positiv inställning
* Du räds inte för att hugga in när det behövsKrav:

* B- körkort
* Goda kunskaper i svenska språketMeriterande:

* Svetslicens och erfarenhet av att svetsa
* Heta arbeten
* Erfarenheter av att meka/arbeta som mekaniker.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Richardvia e-post:[email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

PLATS

Luleå

KONTAKTPERSON

Richard Lindström

[email protected]
WEB SUPPORT

Om du har tekniska frågor angående ditt konto hos Manpower, vänligen kontakta vår tekniska support:
0771-55 99 20 Visa mindre

Ledigt jobb som provhanterare i Luleå på Manpower

Ansök    Jan 24    Manpower AB    Anonym konsument
Vi söker idag dig som vill jobba som provhanterare och B-chaufför i Luleå. Något som utmärker oss på Manpower är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Söker du ett extrajobb eller ett heltidsjobb? Är du en person som vill bidra till att hjälpa människor? Sök till oss idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar två-tre månader och kan komma att förlängas. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. An... Visa mer
Vi söker idag dig som vill jobba som provhanterare och B-chaufför i Luleå. Något som utmärker oss på Manpower är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Söker du ett extrajobb eller ett heltidsjobb? Är du en person som vill bidra till att hjälpa människor? Sök till oss idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar två-tre månader och kan komma att förlängas. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Hur ser uppdraget ut?

Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Personen som får provtagningsmaterialet utför testet på sig själv, du kommer alltså inte själv komma i kontakt med individen som testar sig. Du som arbetar i projektet kommer bli tilldelad skyddskläder och visir på arbetsplatsen. Arbetet utförs efter beprövade säkerhetsrutiner. Din säkerhet är av yttersta vikt!

Vi söker dig som söker en heltidstjänst men även dig som söker ett extrajobb.

Du kan komma att jobba på en mottagning/arbetsbod dit personer transporterar sig med bil för att få sina tester tillhanda samt/eller som B-chaufför där du kommer samla in självtester med en tjänstebil i närområdet. Som extraanställd hos oss ska du ha möjlighet att täcka upp vid korttidsfrånvaro för båda dessa roller.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl.08:15-16:15, inkl. 30 min betald lunchrast. Helger kan förekomma.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som söker en heltidstjänst eller ett extrajobb. Som person är du noggrann, säkerhetsmedveten, hjälpsam och har en hög servicenivå även vid ibland högt tempo. Vidare ska du

* behärska svenska obehindrat i tal och skrift
* har B-körkort
* har god teknisk förståelse.
* kunna rycka in för att arbeta dagtid med kort varsel minst 2 dagar i veckan.

Vi söker både personal som kan jobba heltid men även som extrapersonal till flera orter i Norrbotten. Det finns olika platsannonser för vilka kommuner i Norrbotten som berörs.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Jobba som Handläggare på myndighet

Trivs du som bäst när du får arbeta med administration och ärendehandläggning? Är du en analytisk, självgående och strukturerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar? Då tycker vi på Manpower att ska du söka konsultuppdraget som Handläggare hos vår uppdragsgivare i Kiruna. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower ... Visa mer
Trivs du som bäst när du får arbeta med administration och ärendehandläggning? Är du en analytisk, självgående och strukturerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar? Då tycker vi på Manpower att ska du söka konsultuppdraget som Handläggare hos vår uppdragsgivare i Kiruna. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår myndighetskund i Kiruna. Önskvärd placering för uppdraget är i Kiruna i huvudsak, men Jokkmokk, Tärnaby eller Östersund kan också vara aktuellt då kund har kontor på dessa orter. Efter överenskommelse kan även distansarbete vara aktuellt.

Detta uppdrag är på heltid och startar i slutet av januari och beräknas pågå tom slutet av maj.Vad innebär tjänsten som handläggare?

Rollen som handläggare är både utmanande och rolig. Dina arbetsdagar kommer fyllas med mycket mötesadministration, dvs. utskick av kallelser, hantering av dagordning, protokollskrivning m.m. Du kommer också att planera, utreda, granska och följa upp bidragsansökningar. Vidare kommer du också att hantera den ekonomiska efterkontrollen av utbetalningarna.Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är driven, kommunikativ och organiserad. För att lyckas med arbetet krävs det att du är analytisk och självgående i ditt sätt att jobba. Du behöver snabbt komma in i rutiner och system samt lätt kunna ta emot skrivna instruktioner.

För att passa i rollen som handläggare krävs det att du;

* har fullständig gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
* har minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
* har kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.Vidare tror vi du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga för att passa in hos kunden. Det är meriterande om du har god systemvana och en grundkunskap i Excel då det är ett av arbetsverktygen i detta uppdrag. Har du även utbildning eller erfarenhet av ekonomiskt arbete är det mycket meriterande.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Humby, [email protected]. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Är du vår kunds nya medarbetare?

Ansök    Dec 20    Manpower AB    Frontofficepersonal
Är du en självgående, strukturerad och lösningsfokuserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som Administratör via Manpower något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ca sex månader med möjlighet till förlängning. Arbetstid är mån-fre under kontorstid. Du kommer att vara anställd av... Visa mer
Är du en självgående, strukturerad och lösningsfokuserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som Administratör via Manpower något för dig!

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ca sex månader med möjlighet till förlängning. Arbetstid är mån-fre under kontorstid. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Luleå.

Vad innebär rollen som administratör

I uppdraget hos vår kund i Luleå kommer du att arbeta som administrativt stöd till enheten. Du kommer bland annat hantera avstämningar och kontroller, skapa och förbättra rutiner för ett mer effektivt arbete samt skapa långsiktiga relationer till externa parter genom i huvudsak mail- och telefonkontakt. Vidare kommer du att hantera vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Vem söker vi?

Till rollen som administratör söker vi framför allt dig som är en lyhörd och prestigelös person som motiveras av att få ta ett stort eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av administrativt arbete samt har en god teknisk förmåga samt är systemstark. Det dagliga arbetet kräver att du är självgående och lösningsfokuserad i din yrkesroll och inte räds kontakt med nya människor då det stundtals kan vara en hög belastning vilket kräver god stresstålighet. Du kommer under majoriteten av din vardag att använda både dator och telefon som arbetsverktyg, vilket kräver en god förmåga att snabbt sätta sig in i nya system.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Richard Lindström via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som Servicetekniker hos vår uppdragsgivare i Luleå

Ansök    Dec 23    Manpower AB    Underhållsmekaniker
Vi på Manpower är nu på jakt efter en strukturerad och kvalitetsmedveten servicetekniker för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare i Luleå. För att lyckas i rollen som servicetekniker tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, kommunikativ och lagspelare och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Låter det intressant? Sök tjänsten idag! Det här är ett konsultuppdrag med start i januari och som pågår i ca 6 månader med stor chans till förlä... Visa mer
Vi på Manpower är nu på jakt efter en strukturerad och kvalitetsmedveten servicetekniker för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare i Luleå. För att lyckas i rollen som servicetekniker tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, kommunikativ och lagspelare och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Låter det intressant? Sök tjänsten idag!

Det här är ett konsultuppdrag med start i januari och som pågår i ca 6 månader med stor chans till förlängning eller direkt anställning hos uppdragsgivare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.Vad går jobbet ut på?

Tjänsten är på heltid och du arbetar bland annat med att utföra underhåll av fordon och bedöma det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet. Utföra underhåll och driftsättning enligt instruktioner och felsöka och reparera kända skador. Avrapportera utförda arbeten i avsedda system samt eventuella fel och brister i berörda system. Bidra till förbättringar gällande säkerhet, miljö, arbetsmiljö genom att bl.a. rapportera upptäckta felaktigheter och/eller brister på fordon, lokaliteter och dokumentation. Vid behov delta i förebyggande riskarbete vid t.ex. förändringar i verksamheten.Vem är det vi söker?

Vi söker en lagspelare som är kommunikativ och har social kompetens. Du behöver ha en problemlösarattityd och gilla att ta dig an problem och lösa dem. Om du har en positiv attityd som sprider god stämning på arbetsplatsen och som har en "det fixar vi" attityd så är det kanske dig vi söker.

Vi söker dig som:

* Minst treårig utbildning inom teknik, mekanik, VVS, industri eller elektronik. Om du saknar utbildning bör du ha motsvarande arbetslivserfarenhet om minst 2 år.
* Erfarenhet av att montera elektriska och mekaniska komponenter efter ritning.
* Du är noggrann, ansvarstagande, vågar ta egna initiativ och utför ditt arbete lika bra själv som i grupp.
* Du har ett genuint intresse/förståelse och erfarenhet av teknik, mekanik, och elektronik.
* Du kan utföra underhåll och reparationer enligt instruktioner.
* Du har kunskaper och erfarenhet i att arbeta i olika datasystem och behärskar Office programmen.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Lindström via e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som kundvärd hos kund i Luleå med start omgående!

Ansök    Aug 3    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Nu söker vi dig som älskar att arbeta med människor och som trivs i en miljö där arbetsuppgifterna ser väldigt olika ut från dag till dag. Är du en ansvarsfull, serviceinriktad och social person? Sök jobbet som kundvärd i dag! Det här är ett konsultuppdrag med startar omgående och sträcker sig i minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund i Luleå. Hur ser en arbetsdag ut? Som kundvär... Visa mer
Nu söker vi dig som älskar att arbeta med människor och som trivs i en miljö där arbetsuppgifterna ser väldigt olika ut från dag till dag. Är du en ansvarsfull, serviceinriktad och social person? Sök jobbet som kundvärd i dag!

Det här är ett konsultuppdrag med startar omgående och sträcker sig i minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund i Luleå.Hur ser en arbetsdag ut?

Som kundvärd är du den som på ett vänligt och professionellt sätt välkomnar såväl anställda som kunder och leverantörer till vår uppdragsgivare. I rollen ingår även städning och en mindre del administrativt arbete. Här arbetar du vardagar mellan 8-17.

Du kommer till exempel att:

* ta emot och välkomna besökare samt se till att kontoret/lokalerna ser representativt ut genom att städa olika pentry utrymmen.
* kontorsservice
* fylla på kontorsmaterial, uppdatera skyltar, sophantering
* utlämning & posthantering
* tillhandahålla passerkort, nycklar m.m.

Den vi söker

För att lyckas i rollen som kundvärd är det viktigt att du är ansvarsfull, stresstålig och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Det kan även förekomma tunga lyft i arbetet. Du har god känsla för service och du har lätt för att ställa om när tempot går från lågt till högt. Sist men inte minst är du en social och hjälpsam person som är bra på att ta människor.

Vi söker dig som:

* gärna har tidigare erfarenhet av kundvärdsjobb eller liknande serviceyrke
* talar och skriver svenska och engelska obehindrat
* har goda datakunskaper i Officepaketet
* har lätt för att prioritera och kan ta egna initiativ
* är flexibel och trivs med att arbeta på en arbetsplats med omväxlande tempoSök tjänsten!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Nyberg, [email protected], observera dock att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt extrajobb som provhanterare i Boden och Luleå

Ansök    Nov 29    Manpower AB    Laboratoriebiträde
Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Vi söker dig som vill arbeta extra som provhanterare i ett projekt som gör att fler personer i Norrbotten får möjlighet att testa sig för covid-19. Är du en ödmjuk och noggrann person? Sök idag! Om uppdraget Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Personen som får provtagningsmaterialet utför testet på sig själv, du kommer alltså inte själv k... Visa mer
Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Vi söker dig som vill arbeta extra som provhanterare i ett projekt som gör att fler personer i Norrbotten får möjlighet att testa sig för covid-19. Är du en ödmjuk och noggrann person? Sök idag!

Om uppdraget

Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Personen som får provtagningsmaterialet utför testet på sig själv, du kommer alltså inte själv komma i kontakt med individen som testar sig. Inom projektet arbetar både personal på en mottagning dit personer transporterar sig med bil för att få sina tester tillhanda samt B-chaufförer som samlar in självtester med en tjänstebil i närområdet. Utifrån behov kommer du arbeta i både Boden och Luleå.Möjliga arbetstider är måndag-söndag kl.08:15-16:15, inkl. 30 min betald lunchrast.Din säkerhet är av yttersta vikt!

För oss är din säkerhet av yttersta vikt och du som arbetar i projektet kommer bli tilldelad skyddskläder och visir på arbetsplatsen. Arbetet utförs efter beprövade säkerhetsrutiner och all personal genomgår en utbildning.Vi söker dig som:

* Är noggrann, säkerhetsmedveten, flexibel och hjälpsam
* Har en hög servicenivå även vid ibland högt tempo
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* Gärna innehar B-körkort

Vad kan vi erbjuda dig?

På Manpower erbjuder vi förändring, utmaningar och många nya intryck. Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension o.s.v. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher med olika arbetsuppgifter.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor gällande tjänsten, kontakta Malin Nyberg, [email protected] Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker nya konsulter inom Ekonomi

Ansök    Okt 14    Manpower AB    Ekonomikontorist
Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Just nu får vi in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Vi söker dig som vill ta anstäl... Visa mer
Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Just nu får vi in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Vi söker dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Jefferson Wells på heltid, deltid eller som underkonsult. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos våra uppdragsgivare i Skellefteå med omnejd.

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt.

Är du den vi söker?

För att arbeta som konsult inom detta område bör du ha goda kunskaper inom ekonomi och administration. Vidare ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet inom ekonomibranschen samt att du har jobbat i flera olika typer utav ekonomisystem. Vi utgår från att du är lättlärd, engagerad och flexibel som person och har lätt för att samarbeta med andra. Har du har relevant universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller motsvarande så är det meriterande.

Skicka gärna in en intresseanmälan så kontaktar vi dig ifall din profil stämmer överens med eventuella kommande uppdrag.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Jefferson Wells anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om eventuella uppdrag är du välkommen att kontakta Richard Lindström via mail på [email protected]
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta kommande uppdrag löpande, så skicka in din ansökan i dag!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher. Visa mindre

Ledigt jobb som Digital tentamensvakt

Ansök    Jul 28    Manpower AB    Administrativ assistent
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Är du dessutom bekväm med att använda datorn som verktyg i jobbet kan du vara den vi söker till rollen som Digital tentamensvakt. Skicka in din ansökan redan idag! Det här är ett tim-uppdrag där du som konsult kommer att övervaka digitala tentor för vår universitetskund. Upp... Visa mer
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Är du dessutom bekväm med att använda datorn som verktyg i jobbet kan du vara den vi söker till rollen som Digital tentamensvakt. Skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett tim-uppdrag där du som konsult kommer att övervaka digitala tentor för vår universitetskund. Uppdraget pågår under några dagar in i augusti v.33 och v.34. Arbetstiderna kan variera beroende på skrivtid men är generellt satta till 08:00-14:30 under vardagar.Vad går arbetet som tentamensvakt ut på?

Till följd av Covid-19 har vår universitets-kund valt att hantera sina tentamensperioder digitalt sedan en tid tillbaka och nu är det snart dags för en ny period där vi behöver just din hjälp.

Som digital tentamensvakt kommer du genom bl.a. Microsoft Teams och Zoom säkerställa att studenterna skriver sin tenta på korrekt sätt. Du kommer att använda din egen dator samt en extern skärm där du har uppsikt över ca 15-25 studenter under varje tillfälle.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Självklart har du under tentamens gång tillgång till internt stöd från kund.Är du rätt person för jobbet?

Det här uppdraget passar dig som trivs med att använda datorn som verktyg i din arbetsvardag. Arbetet kommer att utföras i ditt hem vilket ställer krav på god internet-uppkoppling samt egen dator och extern skärm. Har du ingen extern skärm men kan koppla in din dator till din tv går det också bra. Du behöver också ha hörlurar för uppdraget.

För att passa för detta uppdrag tror vi att du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med datorn som arbetsverktyg alternativt har tidigare erfarenhet av arbete som tentamensvakt.

Observera, för att vara aktuell för den här tjänsten krävs det enligt kollektivavtalet att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Det kan vara studier, ålderspensionär, ett annat deltidsjobb, elitidrottare eller egen företagare.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta Malin Nyberg på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som kundvärd hos kund i Luleå

Ansök    Jul 1    Manpower AB    Receptionist, telefonist
Nu söker vi dig som älskar att arbeta med människor och som trivs i en miljö där arbetsuppgifterna ser väldigt olika ut från dag till dag. Är du en ansvarsfull, serviceinriktad och social person som är intresserad av ett jobb där du får bredda ditt nätverk? Sök jobbet som kundvärd i dag! Det här är ett konsultuppdrag med start i augusti och sträcker sig i minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta ho... Visa mer
Nu söker vi dig som älskar att arbeta med människor och som trivs i en miljö där arbetsuppgifterna ser väldigt olika ut från dag till dag. Är du en ansvarsfull, serviceinriktad och social person som är intresserad av ett jobb där du får bredda ditt nätverk? Sök jobbet som kundvärd i dag!

Det här är ett konsultuppdrag med start i augusti och sträcker sig i minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund.

Hur ser en arbetsdag ut?

Som kundvärd är du den som på ett vänligt och professionellt sätt välkomnar såväl anställda som kunder och leverantörer till vår uppdragsgivare. I rollen ingår även en del administrativt arbete. Här arbetar du vardagar mellan 8-17.

Du kommer till exempel att:

* ta emot och välkomna besökare samt se till att kontoret/lokalerna ser representativt ut
* kontorsservice
* fylla på kontorsmaterial, uppdatera skyltar, sophantering
* utlämning & posthantering
* tillhandahålla passerkort, nycklar m.m.

Den vi söker

För att lyckas i rollen som kundvärd är det viktigt att du är ansvarsfull, stresstålig och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du har god känsla för service och du har lätt för att ställa om när tempot går från lågt till högt. Sist men inte minst är du en social och hjälpsam person som är bra på att ta människor.

Vi söker dig som:

* gärna har tidigare erfarenhet av kundvärdsjobb eller liknande serviceyrke
* talar och skriver svenska och engelska obehindrat
* har goda datakunskaper i Officepaketet
* har lätt för att prioritera och kan ta egna initiativ
* är flexibel och trivs med att arbeta på en arbetsplats med omväxlande tempo

Sök tjänsten!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Nyberg, [email protected], observera dock att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som montör i Luleå

Har du gått elprogrammet och vill påbörja din lärlingstid? Då är detta uppdrag något för dig! Vår kund söker nu efter 2 nya medarbetare som kommer vara en del av ett stort byggprojekt i Luleå. Du kommer arbeta i ett team som kommer att dra rör för brandlarm. Uppdraget startar omgående och pågår minst till augusti, troligtvis året ut. Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande. Uppdraget Uppdraget startar omgående och... Visa mer
Har du gått elprogrammet och vill påbörja din lärlingstid? Då är detta uppdrag något för dig! Vår kund söker nu efter 2 nya medarbetare som kommer vara en del av ett stort byggprojekt i Luleå. Du kommer arbeta i ett team som kommer att dra rör för brandlarm. Uppdraget startar omgående och pågår minst till augusti, troligtvis året ut. Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande.

Uppdraget

Uppdraget startar omgående och beräknas pågå som kortast sommaren ut, men det finns goda chanser till fortsatt arbete året ut. Arbetet utförs vardagar kl 07:00-16:00 i Facebooks lokaler på Porsön i Luleå. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av enklare montering samt att dra kablarna och sätta rör för brandlarm. Tillsammans med kollega kommer du även att vara en s.k. "spotter", dvs. ansvara för att det är rent och fräsch innan en skylift körs framåt.Är du rätt person?

Vi söker efter en metodisk, lösningsfokuserad och ansvarsfull person som drivs av att få ta eget ansvar och arbeta prestigelöst. Du har gått elprogrammet eller liknande och vill påbörja din lärlingstid. Du är händig och har vana av att hantera verktyg på ett säkert sätt. Har du även erfarenhet av lättare montörsjobb är det meriterande men inget krav. Då en del av ditt arbete kommer att ske på eller vid en saxlift behöver du därför ha behörighet för att framföra saxlift. Ytterligare krav för tjänsten är god svenska.Sök tjänsten!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Nyberg, [email protected] , observera dock att vi ej tar emot ansökningar via mail. Bifoga gärna en kopia på din saxlift-behörighet i din ansökan.

Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

SKF i Luleå söker en Hardware support-administratör

Ansök    Jun 3    Manpower AB    Backofficepersonal
SKF har varit världsledande inom teknik sedan 1907. Vår främsta styrka är vår förmåga att ständigt utveckla nya tekniker och använda dessa för att skapa produkter som ger kunderna konkurrensfördelar. Är du en strukturerad organisatör och senior i rollen som administratör med ett processorienterat tillvägagångsätt? Då är det här uppdraget för dig! Sök redan idag! Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som beräknas pågå till december 2021, med god... Visa mer
SKF har varit världsledande inom teknik sedan 1907. Vår främsta styrka är vår förmåga att ständigt utveckla nya tekniker och använda dessa för att skapa produkter som ger kunderna konkurrensfördelar. Är du en strukturerad organisatör och senior i rollen som administratör med ett processorienterat tillvägagångsätt? Då är det här uppdraget för dig! Sök redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som beräknas pågå till december 2021, med goda möjligheter till förlängning. Du kommer vara anställd av Jefferson Wells men jobbar för vår kund med lokaler i Luleå. Tjänsten är på heltid och din arbetstid är 8-17 på vardagar. I dagsläget tillämpas hemarbete i stor utsträckning under Covid-19.

Uppdraget

SKF erbjuder reparations- och kalibreringstjänster till kunder och behöver nu stärka upp med en ny administrativ kollega, och där kommer du som konsult in i bilden. På uppdrag av SKF söker vi dig som vill arbeta med hårdvaru-supportadministration i ett globalt team där du agerar stöd till SKF och hanterar delar av samarbetet med SKF:s reparationspartner. Du kommer bli en del i ett förbättrings-samarbete i interna processer samt samarbetet med SKF:s externa reparationspartners.

Utöver detta kommer du också att ansvara för bl.a:

* Verifiering av reparationstillstånd
* Kontrollering av fakturor från tredje part
* Hantering av reservdelar med reparation av tredje part till SKF:s servicecenter och försäljningskontor
* Ta emot överlämningsuppgifter från SKF reparationscenter
* Försäljningsstöd för handhållna enheter överförda till tredje part
* Processägare/förändringansvarig för service och reparation inom ansluten teknik

Den vi söker

Vi tror att du är en stjärna på administration och har en god erfarenhet av yrket. Du ser inga hinder med att ha daglig kontakt med både externa leverantörer och interna team. Vidare tror vi att du har en god numerisk förmåga samt ett öga för detaljer. En viktig faktor för att lyckas i denna roll är erfarenhet av att skapa processer, att kunna fungera som kontaktperson mellan SKF och leverantörer/leverantörsled samt att kunna driva egna projekt. Har du också tidigare erfarenhet av SAP och supply chain är det en stor fördel.

Till den här rollen söker vi dig som är senior i rollen som administratör. Du behöver ha ett gott strukturerat tillvägagångssätt i ditt dagliga arbete samt har lätt för att samarbeta med andra människor och att vara en god kommunikatör. Vidare förutsätter vi att du har en god datavana och kan arbeta obehindrat i MS Office.
Erbjudande


Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.


Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV samt ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!Om Jefferson Wells


Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom ekonomi, HR, executive, inköp, logistik, marknad, försäljning och ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells Visa mindre

Ledigt jobb som montör i Luleå via Manpower

Vår kund söker nu efter 2 nya medarbetare som kommer vara en del av ett stort byggprojekt i Luleå. Du kommer arbeta i ett team som kommer att dra rör för brandlarm. Uppdraget startar omgående och pågår minst till augusti, troligtvis året ut. Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande. Uppdraget Uppdraget startar omgående och beräknas pågå som kortast sommaren ut, men det finns goda chanser till fortsatt arbete året u... Visa mer
Vår kund söker nu efter 2 nya medarbetare som kommer vara en del av ett stort byggprojekt i Luleå. Du kommer arbeta i ett team som kommer att dra rör för brandlarm. Uppdraget startar omgående och pågår minst till augusti, troligtvis året ut. Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande.

Uppdraget

Uppdraget startar omgående och beräknas pågå som kortast sommaren ut, men det finns goda chanser till fortsatt arbete året ut. Arbetet utförs vardagar kl 07:00-16:00 i Facebooks lokaler på Porsön i Luleå. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av enklare montering samt att dra kablarna och sätta rör för brandlarm. Tillsammans med kollega kommer du även att vara en s.k. "spotter", dvs. ansvara för att det är rent och fräsch innan en skylift körs framåt.Är du rätt person?

Vi söker efter en metodisk, lösningsfokuserad och ansvarsfull person som drivs av att få ta eget ansvar och arbeta prestigelöst. Du är händig och har vana av att hantera verktyg på ett säkert sätt. Har du även erfarenhet av lättare montörsjobb är det meriterande men inget krav. Då en del av ditt arbete kommer att ske på eller vid en saxlift behöver du därför ha behörighet för att framföra saxlift. Ytterligare krav för tjänsten är god svenska.

Sök tjänsten!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Nyberg, [email protected] , observera dock att vi ej tar emot ansökningar via mail. Bifoga gärna en kopia på din saxlift-behörighet i din ansökan.

Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Sommarjobb som administratör/receptionist i Luleå

Ansök    Jun 15    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Till en av våra kunder i Luleå söker vi nu efter en sommarvikarie som kommer att arbeta som receptionist. Du kommer att ansvara för enklare administration samt bemanna receptionen. Vi tror att hög arbetsmoral, en stor vilja att lära sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar för att passa som konsult hos oss på Manpower. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare med lokaler på universitetsområdet. Uppdraget s... Visa mer
Till en av våra kunder i Luleå söker vi nu efter en sommarvikarie som kommer att arbeta som receptionist. Du kommer att ansvara för enklare administration samt bemanna receptionen. Vi tror att hög arbetsmoral, en stor vilja att lära sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar för att passa som konsult hos oss på Manpower.

Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare med lokaler på universitetsområdet. Uppdraget startar med en introduktion under vecka 27 och pågår fram till och med v 31. Arbetstider är mån-fre 08-16.

Om uppdraget

Du kommer att ansvara för bemanning av receptionen där du bl.a. kvitterar ut nycklar, besvarar telefon och mail samt tar emot besökare. Även posthantering m.m. ingår i dina arbetsuppgifter.

Vem är det vi söker?

Du trivs med att jobba med administrativa uppgifter och med människor - det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du har en god samarbetsförmåga, är nyfiken och utåtriktad som person som dessutom är driven och lösningsorienterad i din yrkesroll.

Vi söker dig som:

* har god datorvana och behärskar grunderna i Office-paketet
* alltid vill leverera god service
* god svenska och engelska i tal och skrift
* gärna har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Humby, [email protected]. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Hardware support administrator to SKF

Ansök    Maj 5    Manpower AB    Systemadministratör
Do you like to have experience in administration and supply chain or procurement? Maybe this is the role for you! As an hardware support administration consultant at SKF you will work in a global team, supporting both Sales colleagues but also be managing parts of cooperation with SKF:s repair partner. Read more and apply today! This is a consulting assignment starting at the middle of may that lasts until december 2021. You will be employed by Jefferson ... Visa mer
Do you like to have experience in administration and supply chain or procurement? Maybe this is the role for you! As an hardware support administration consultant at SKF you will work in a global team, supporting both Sales colleagues but also be managing parts of cooperation with SKF:s repair partner. Read more and apply today!

This is a consulting assignment starting at the middle of may that lasts until december 2021. You will be employed by Jefferson Wells but work for our client with premises in Luleå. The service is full time and your working hours are 8-17 on weekdays. During the current pandemic, however, part of work may be on remote.To work as a Hardware support administration consultant

Connected technologies, SKF, is looking for a Hardware support administration consultant to assist us on how we manage and improve our cooperation with our Repair partner.

SKF offers repair and calibration services to our customer, you would be responsible to administrate and improve how we work with our internal processes and our way of working with our External repair partners.

You will work in a global team, supporting both our Sales colleagues but also be managing parts of cooperation with our repair partner.Main tasks and responsibility

You will need to be a fantastic communicator, confident in liaising with external suppliers and internal teams. You will also need good numerical skills and an eye for detail not afraid to tackle challenges hands on.

Your main task ar among others:

* Loaner administration for countries not covered by EMEA hubs
* Repair Authorization Verification
* Third party repair SPOC
* Verify thirrd party invoices
* Spare parts management with 3:rd party repair to SKF service centers and Sales offices
* Receive handover tasks from SKF Repair centers
* Sales support for Handhelds transferred to 3:rd party
* Process owner/change Responsible for Service and repair within Connected technologies

Qualifications

* Office admin skills
* Process management skills
* Data literacy - strong numerical reasoning
* MS Office competency, particularly Excel and Outlook
* Good interpersonal skills, especially to be able to communicate externally with partners and internally with colleagues
* Good time management and organisational skills to meet timescales and deadlines
* Strong attention to detail
* Problem-solving abilities
* Hands on mentality
* Customer-focused
* Self-motivated
* Flexible and adaptable
* Good computer literacy
* Some previous experience in supply chain or procurement desired
* +5 year working experience
* Highly proficient in spoken and written English require

Meritorious

* Supply Chain management experience
* Repair activity/Spare parts handling
* Worked in SAP or equivalent
* Spanish

What can we offer you?

Formally, employment with us is based on the same laws and rules as in the rest of the labor market. We have a collective agreement, with everything it entails in terms of insurance, occupational pensions and trade union relations. The difference is that you are employed by us, but work on different assignments with our customers. You get the chance to work in different industries, with different tasks and with different people. As a consultant, you are also offered a fitness allowance and in addition, all Manpower's employees get free access to over 4,500 interactive training courses via our e-learning portal PowerYOU. Of course, you have a consulting manager who is available to you throughout your employment period and who is responsible for your assignments, that you thrive in your workplace and that you develop in your professional role.

Apply for this job!

Please note that we only accept applications via our website where you create a profile and upload a CV and a short letter about who you are. Selection and interviews take place on an ongoing basis, which means that the position can be filled before the last application date.

If you have questions regarding the service, contact [email protected]

A warm welcome with your application, we look forward to hearing from you!

About Jefferson Wells

Jefferson Wells are specialists in the supply of skills to managers and specialists in finance, HR, executive, purchasing, logistics, marketing, sales and engineering. We are one of the few companies that collaborate with companies, authorities and organizations in the private and public sector throughout Sweden. Our consulting managers have solid knowledge in your particular area. As a consultant with us, your career and development are always in focus. Our business is based on our employees thriving and developing. We offer a secure employment with everything it entails: monthly salary, collective agreement, insurance, etc. Read more about what it is like to be a consultant at Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells Visa mindre

Senior administratör till SKF

Ansök    Maj 6    Manpower AB    Administrativ assistent
Det här är ett konsultuppdrag med start omgående, och pågår till december 2021 med goda möjligheter till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men jobbar för vår kund med lokaler i Luleå. Tjänsten är heltid och din arbetstid är 8-17 på vardagar. I dagsläget tillämpas hemarbete i stor utsträckning under covid-19-pandemi. Är du en strukturerad organisatör och är senior i rollen som administratör av administration med ett processoriente... Visa mer
Det här är ett konsultuppdrag med start omgående, och pågår till december 2021 med goda möjligheter till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men jobbar för vår kund med lokaler i Luleå. Tjänsten är heltid och din arbetstid är 8-17 på vardagar. I dagsläget tillämpas hemarbete i stor utsträckning under covid-19-pandemi.

Är du en strukturerad organisatör och är senior i rollen som administratör av administration med ett processorienterat tillvägagångsätt? Det här är kanske rollen för dig! Som konsult för hårdvarusupportadministration på SKF kommer du att arbeta i ett globalt team, stödja både säljkollegor men också hantera delar av samarbetet med SKF:s reparationspartner. Läs mer och ansök idag!

SKF letar efter en konsult för hårdvarusupportadministration som hjälper oss att hantera och förbättra vårt samarbete med vår reparationspartner. SKF erbjuder reparations- och kalibreringstjänster till vår kund, du skulle vara ansvarig för att administrera och förbättra hur vi arbetar med våra interna processer och vårt sätt att arbeta med våra externa reparationspartners.Du kommer att arbeta i ett globalt team, stödja både våra säljkollegor men också hantera delar av samarbetet med vår reparationspartner.

Den vi söker

Du behöver vara en fantastisk kommunikatör, säker på att ha kontakt med externa leverantörer och interna team.Du behöver också goda numeriska färdigheter och ett öga för detaljer som inte är rädda för att ta itu med utmaningar. Du behöver vara införstått att hemarbete under allt större utsträckning under rådande omständigheter samt att det kan innebära allt mer arbete på kontoret framåt hösten.

Dina huvuduppgifter är bland annat:

* Verifiering av reparationstillstånd,
* Kontrollera fakturor från tredje part,
* Hantering av reservdelar med reparation av tredje part till SKFs servicecenter och försäljningskontor,
* Ta emot överlämningsuppgifter från SKF reparationscenter,
* Försäljningsstöd för handhållna enheter överförda till tredje part,
* Processägare/förändringansvarig för service och reparation inom ansluten teknik

Kvalifikationer

Till den här rollen söker vi dig som är mer senior i rollen som administratör. Du behöver ha en god strukturerad tillvägagångssätt. Du bör ha goda interpersonella egenskaper, vara god kommunikatör och hög kunskap av MS Office. Framförallt inom MS Excel och Outlook.

Meriterande

För att passa hos vår kund är det meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom projekt och supply chain. Likaså är erfarenhet av SAP eller liknande, samt om du har goda kunskaper av spanska.Någon tidigare erfarenhet av supply chain eller upphandling är värderas högt för denna roll.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV samt ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom ekonomi, HR, executive, inköp, logistik, marknad, försäljning och ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells Visa mindre

Ledigt helgsjobb som provhanterare i Luleå

Ansök    Maj 27    Manpower AB    Laboratoriebiträde
Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Vi söker dig som vill arbeta som provhanterare i ett projekt som gör att fler personer i Norrbotten får möjlighet att testa sig för covid-19. Är du en ödmjuk och noggrann person vill arbeta helger i Luleå under sommaren? Sök idag! Vad går uppdraget ut på? Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Personen som får provtagningsmaterialet utför te... Visa mer
Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Vi söker dig som vill arbeta som provhanterare i ett projekt som gör att fler personer i Norrbotten får möjlighet att testa sig för covid-19. Är du en ödmjuk och noggrann person vill arbeta helger i Luleå under sommaren? Sök idag!

Vad går uppdraget ut på?

Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Personen som får provtagningsmaterialet utför testet på sig själv, du kommer alltså inte själv komma i kontakt med individen som testar sig. Inom projektet arbetar både personal på en mottagning dit personer transporterar sig med bil för att få sina tester tillhanda samt B-chaufförer som samlar in självtester med en tjänstebil i närområdet.Arbetstiderna är måndag-fredag 08:15-16:15, inkl. 30 min betald lunchrast.

Din säkerhet är av yttersta vikt!

Du som arbetar i projektet kommer bli tilldelad skyddskläder och visir på arbetsplatsen. Arbetet utförs efter beprövade säkerhetsrutiner och all personal genomgår en utbildning.Vem söker vi?

Vi söker dig som:

* Är noggrann, säkerhetsmedveten och hjälpsam
* Har en hög servicenivå även vid ibland högt tempo
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* Har möjlighet att jobba helger med start omgående i Luleå.Vad kan vi erbjuda dig?

På Manpower erbjuder vi förändring, utmaningar och många nya intryck. Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension o.s.v. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher med olika arbetsuppgifter.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som butikschef hos Nordsjö Idé och Design i Luleå

Ansök    Apr 6    Manpower AB    Butiksansvarig
AkzoNobel är en av världens största tillverkare av färg och där ingår Nordsjö Idé & Design-kedjan. Butikerna säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri.) I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 130 butiker i kedjan i Sverige. Nu finns chansen att ta dig an rollen som vikarierande Butikschef i Luleå. Vill du vara med och leda ett välkänt, innovativt och framgångsrikt föret... Visa mer
AkzoNobel är en av världens största tillverkare av färg och där ingår Nordsjö Idé & Design-kedjan. Butikerna säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri.) I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 130 butiker i kedjan i Sverige. Nu finns chansen att ta dig an rollen som vikarierande Butikschef i Luleå.

Vill du vara med och leda ett välkänt, innovativt och framgångsrikt företag mot nya framgångar? Nu har du chansen att kliva på rollen som vikarierande butikschef under ca 1 års tid. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Nordsjö Idé och Design i Luleå. Arbetstiderna varierar mellan 07:30-18:00 där du både arbetar med klassiska chefsuppgifter men även är aktiv ute i butiken.Om tjänsten

Som butikschef utvecklar och driver du butiken framåt där du planerar och leder det dagliga arbetet i butiken och ansvarar för att varje kund får sina förväntningar överträffade. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du aktivt för att skapa en god upplevelse med långsiktiga relationer och återkommande kunder, där service och försäljning alltid hamnar som främsta fokus. Genom ditt ledarskap skapar du också goda förutsättningar för en lönsam butik där dina medarbetare känner både engagemang och motivation.

Vidare ansvarar du för att följa upp den dagliga driften genom en god och stabil bemanning, schemaläggning och viss administration är därför förekommande arbetsuppgifter.Vem söker vi?

Är du en person som trivs när du får interagera med andra människor och inte bara fastna bakom en dator? Då kan du vara den vi söker. För att passa som butikschef tror vi att du är en driven och prestigelös person som ständigt arbetar för att uppnå goda resultat. Som ledare är du öppen och välkomnande med en positiv inställning där du hela tiden arbetar för att skapa en god arbetsmiljö i butiken. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av butikschefsjobb samt vana av att leda andra människor. I din yrkesroll är du organiserad och arbetar effektivt samt ser lösningar där andra ser hinder. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har också god kunskap i engelska.ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV samt ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som vaktmästare på myndighet i Luleå

Ansök    Apr 26    Manpower AB    Kontorsvaktmästare
Är du en strukturerad, proaktiv och lösningsfokuserad person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Vaktmästare via Manpower något för dig! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår myndighetskund strax utanför centrala Luleå. Uppdraget star... Visa mer
Är du en strukturerad, proaktiv och lösningsfokuserad person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Vaktmästare via Manpower något för dig!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår myndighetskund strax utanför centrala Luleå. Uppdraget startar i början av september 2021 och beräknas pågå i minst 2 års tid, med chans till ytterligare 2 års förlängning. Arbetstiderna är vardagar 08-16:30.Vad innebär rollen som vaktmästare?

Rollen som vaktmästare är både utmanande och rolig. Dina arbetsuppgifter kommer att variera stort men du kommer framför allt att:

* bemanna reception
* hantera fordon
* samla in och dela ut post samt packa upp material och försändelser
* löpande rondering av lokaler
* bistå vid flytt och möblering
* iordningställande av lokaler och utrustning inför möten och konferenser
* felavhjälpning och felanmälning till fastighetsägaren
* enklare inre underhåll, genomföra felsökningar rörande fastighet
* kontrollera inpassering och ta emot besökareVem söker vi?

Till rollen som vaktmästare söker vi framför allt dig som är en kreativ och lyhörd person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få ta stort eget ansvar. Det dagliga arbetet kräver att du är strukturerad och lösningsfokuserad i din yrkesroll.

Vi söker dig som

* har minst tre års arbetslivserfarenhet som vaktmästare
* har körkort B
* grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
* grundkunskaper i ärendesystem
* kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skriftDet är meriterande om du också har;

* minst ett tidigare uppdrag om minst 1 år inom skyddsobjekt
* erfarenhet av administrativ fordonshantering i tjänst
* flerårig erfarenhet av att genomföra felsökningar rörande fastigheterI det här uppdraget tillämpar kunden drogtest innan tillsättning. Som konsult på det här uppdraget kommer du också att inplaceras i skyddsklass 3, vilket förutsätter ett svenskt medborgarskap.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anette Humby via e-post: [email protected]. Sök tjänsten så snart som möjligt då vi arbetar med en löpande rekryteringsprocess, tjänsten kan alltså tillsättas innan sista ansökningsdatumet har passerat.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som Digital tentamensvakt

Ansök    Apr 27    Manpower AB    Backofficepersonal
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Är du dessutom bekväm med att använda datorn som verktyg i jobbet kan du vara den vi söker till rollen som Digital tentamensvakt. Skicka in din ansökan redan idag! Det här är ett tim-uppdrag där du som konsult kommer att övervaka digitala tentor för vår universitetskund. Upp... Visa mer
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Är du dessutom bekväm med att använda datorn som verktyg i jobbet kan du vara den vi söker till rollen som Digital tentamensvakt. Skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett tim-uppdrag där du som konsult kommer att övervaka digitala tentor för vår universitetskund. Uppdraget pågår under ett par dagar i slutet av maj samt under några dagar in i juni. Arbetstiderna kan variera beroende på skrivtid men är generellt satta till 08:00-14:30 under vardagar.Vad går arbetet som tentamensvakt ut på?

Till följd av Covid-19 har vår universitets-kund valt att hantera sina tentamensperioder digitalt sedan en tid tillbaka och nu är det snart dags för en ny period där vi behöver just din hjälp.

Som digital tentamensvakt kommer du genom bl.a. Microsoft Teams och Zoom säkerställa att studenterna skriver sin tenta på korrekt sätt. Du kommer att använda din egen dator samt en extern skärm där du har uppsikt över ca 15-25 studenter under varje tillfälle.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Självklart har du under tentamens gång tillgång till internt stöd från kund.Är du rätt person för jobbet?

Det här uppdraget passar dig som trivs med att använda datorn som verktyg i din arbetsvardag. Arbetet kommer att utföras i ditt hem vilket ställer krav på god internet-uppkoppling samt egen dator och extern skärm. Har du ingen extern skärm men kan koppla in din dator till din tv går det också bra. Du behöver också ha hörlurar för uppdraget.

För att passa för detta uppdrag tror vi att du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med datorn som arbetsverktyg alternativt har tidigare erfarenhet av arbete som tentamensvakt.

Observera, för att vara aktuell för den här tjänsten krävs det enligt kollektivavtalet att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Det kan vara studier, ålderspensionär, ett annat deltidsjobb, elitidrottare eller egen företagare.

ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Jobba extra som provhanterare i Luleå/Boden!

Ansök    Feb 12    Manpower AB    Laboratoriebiträde
Vill du ha ett extrajobb som gör skillnad? Vi söker dig som vill arbeta som provhanterare i ett projekt som gör att fler personer i Norrbotten får möjlighet att testa sig för covid-19. Är du en ödmjuk och noggrann person med B-körkort? Har du möjlighet att rycka in på kort varsel? Sök tjänsten redan idag! Vad går uppdraget ut på? Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Personen s... Visa mer
Vill du ha ett extrajobb som gör skillnad? Vi söker dig som vill arbeta som provhanterare i ett projekt som gör att fler personer i Norrbotten får möjlighet att testa sig för covid-19. Är du en ödmjuk och noggrann person med B-körkort? Har du möjlighet att rycka in på kort varsel? Sök tjänsten redan idag!

Vad går uppdraget ut på?

Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Personen som får provtagningsmaterialet utför testet på sig själv, du kommer alltså inte själv komma i kontakt med individen som testar sig.

Inom projektet arbetar både fast personal på en mottagning dit personer transporterar sig med bil för att få sina tester tillhanda samt B-chaufförer som samlar in självtester med en tjänstebil i närområdet. Som extraanställd hos oss ska du ha möjlighet att täcka upp vid korttidsfrånvaro för båda dessa roller.

Arbetstiderna är måndag-fredag 08:00-16:30.

Din säkerhet är av yttersta vikt!

Du som arbetar i projektet kommer bli tilldelad skyddskläder och visir på arbetsplatsen. Arbetet utförs efter beprövade säkerhetsrutiner och all personal genomgår en utbildning innan start.

Vem söker vi?

Vi söker dig som:

* Är noggrann, säkerhetsmedveten och hjälpsam.
* Kan rycka in för att arbeta dagtid med kort varsel minst 2 dagar i veckan.
* Har B-körkort och är bekväm med att köra längre sträckor i vinterunderlag.
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vi söker extraarbetare till flera orter i Norrbotten. Det finns olika platsannonser för vilka kommuner i Norrbotten som berörs.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Manpower erbjuder vi förändring, utmaningar och många nya intryck. Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension o.s.v. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher med olika arbetsuppgifter.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker nya kollegor för extrajobb till kunder i Luleå

Ansök    Feb 3    Manpower AB    Frontofficepersonal
Är du en social och noggrann person som dessutom är initiativtagande? Till våra uppdragsgivare i Luleå söker vi flera nya kollegor som vill arbeta extra. Uppdragen varierar i uppgifter och tid samt startar enligt överenskommelse. Är du rätt konsult för oss? Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor - det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du är en nyfiken, positiv, seriös och trevlig person som gillar att ta dig an... Visa mer
Är du en social och noggrann person som dessutom är initiativtagande? Till våra uppdragsgivare i Luleå söker vi flera nya kollegor som vill arbeta extra. Uppdragen varierar i uppgifter och tid samt startar enligt överenskommelse.

Är du rätt konsult för oss?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor - det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du är en nyfiken, positiv, seriös och trevlig person som gillar att ta dig an nya utmaningar. Vidare är du ansvarsfull och flexibel i din yrkesroll. Vi söker dig som är duktig på att interagera med olika sorters människor

För att långsiktigt bli framgångsrik som konsult hos oss på Manpower är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och förstår ditt ansvar i varje uppdrag.Vi söker dig som:* har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, det kan vara att du är pensionär, egen företagare, student eller elitidrottare
* kan arbeta med ibland kort varsel
* alltid vill göra sitt yttersta varje dag på jobbet

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten i dag!Observera att för denna tjänst krävs det, enligt Bemanningsavtalet, att du som konsult har annan huvudsaklig sysselsättning, ex. studier eller arbete på minst 50%, eget företag, ålderspensionär eller elitidrott, då uppdraget inte är på heltid.För mer information är du välkommen att kontakta Anette Humby [email protected].Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Jobba extra som provhanterare i Luleå/Boden!

Ansök    Mar 25    Manpower AB    Laboratoriebiträde
Vill du ha ett extrajobb som gör skillnad? Vi söker dig som vill arbeta som provhanterare i ett projekt som gör att fler personer i Norrbotten får möjlighet att testa sig för covid-19. Är du en ödmjuk och noggrann person med B-körkort? Har du möjlighet att rycka in på kort varsel? Sök tjänsten redan idag! Vad går uppdraget ut på? Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Personen s... Visa mer
Vill du ha ett extrajobb som gör skillnad? Vi söker dig som vill arbeta som provhanterare i ett projekt som gör att fler personer i Norrbotten får möjlighet att testa sig för covid-19. Är du en ödmjuk och noggrann person med B-körkort? Har du möjlighet att rycka in på kort varsel? Sök tjänsten redan idag!

Vad går uppdraget ut på?

Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Personen som får provtagningsmaterialet utför testet på sig själv, du kommer alltså inte själv komma i kontakt med individen som testar sig.

Inom projektet arbetar både fast personal på en mottagning dit personer transporterar sig med bil för att få sina tester tillhanda samt B-chaufförer som samlar in självtester med en tjänstebil i närområdet. Som extraanställd hos oss ska du ha möjlighet att täcka upp vid korttidsfrånvaro för båda dessa roller.

Arbetstiderna är mellan kl 08:00-16:30 i huvudsak lördagar och söndagar samt även vid behov vardagar samma tider.

Din säkerhet är av yttersta vikt!

Du som arbetar i projektet kommer bli tilldelad skyddskläder och visir på arbetsplatsen. Arbetet utförs efter beprövade säkerhetsrutiner och all personal genomgår en utbildning innan start.

Vem söker vi?

Vi söker dig som:

* Är noggrann, säkerhetsmedveten och hjälpsam.
* Kan rycka in för att arbeta dagtid med kort varsel minst 2 dagar i veckan.
* Har B-körkort och är bekväm med att köra längre sträckor i vinterunderlag.
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vi söker extraarbetare till flera orter i Norrbotten. Det finns olika platsannonser för vilka kommuner i Norrbotten som berörs.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Manpower erbjuder vi förändring, utmaningar och många nya intryck. Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension o.s.v. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher med olika arbetsuppgifter.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som Provhanterare i Luleå, Boden, Piteå

Ansök    Okt 23    Manpower AB    Laboratoriebiträde
Vill du hjälpa till i kampen mot Covid-19? Just nu söker vi flera personer som ska delta i ett viktigt och samhällsnyttigt projekt som gör att fler människor får möjlighet till provtagning. Är du en ödmjuk, noggrann och social person? Sök redan idag! #jobbjustnu Vad går uppdraget ut på? Uppdraget går ut på att dela ut provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Arbetsplatsen kommer vara en arbetsbod dit personer tar sig med bil... Visa mer
Vill du hjälpa till i kampen mot Covid-19? Just nu söker vi flera personer som ska delta i ett viktigt och samhällsnyttigt projekt som gör att fler människor får möjlighet till provtagning. Är du en ödmjuk, noggrann och social person? Sök redan idag! #jobbjustnu

Vad går uppdraget ut på?

Uppdraget går ut på att dela ut provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Arbetsplatsen kommer vara en arbetsbod dit personer tar sig med bil för att få sitt test tillhanda. Personen som får provtagningsmaterialet utför testet på sig själv, du kommer alltså inte själv komma i kontakt med individen som testar sig.

Din säkerhet är av yttersta vikt! Du som arbetar i projektet kommer få en gedigen utbildning innan start.

Arbetstiderna är måndag-fredag 07:30-16:30.

Vem söker vi?

Vi söker både fast personal till arbetsboden samt B-chaufförer som ska hämta upp det färdiga provtagningarna för att transportera dem till laboratoriet. Det är således två olika typer av tjänster som ska tillsättas.

Vi ser gärna att du som söker är en noggrann, säkerhetsmedveten och tålmodig person som vill bidra till att hjälpa människor.

Du som tar emot personer i arbetsboden kommer till stor del arbeta utomhus.

Är du Chaufför är B-körkort givetvis ett krav.

Projektstart!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna delta på ett av de webbaserade utbildningstillfällena den 29e eller 30e oktober.

Start för tjänsten är tisdagen den 3e november.

Projektet omfattar flera orter i Norrbotten. Det finns olika platsannonser för vilka kommuner i Norrbotten som berörs.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Ellen Gellerbrant, [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. #jobbjustnu Visa mindre

Jobba extra som Provhanterare i Luleå, Boden och Piteå!

Ansök    Nov 2    Manpower AB    Laboratoriebiträde
Vill du ha ett extrajobb som gör skillnad? Vi söker dig som vill arbeta som provhanterare i ett projekt som gör att fler personer i Norrbotten får möjlighet att testa sig för covid-19. Är du en ödmjuk och noggrann person med B-körkort? Har du möjlighet att rycka in på kort varsel? Sök tjänsten redan idag! #jobbjustnu Vad går uppdraget ut på? Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19... Visa mer
Vill du ha ett extrajobb som gör skillnad? Vi söker dig som vill arbeta som provhanterare i ett projekt som gör att fler personer i Norrbotten får möjlighet att testa sig för covid-19. Är du en ödmjuk och noggrann person med B-körkort? Har du möjlighet att rycka in på kort varsel? Sök tjänsten redan idag! #jobbjustnu

Vad går uppdraget ut på?

Uppdraget går ut på att dela ut och samla in provtagningsmaterial till personer som behöver testa sig för Covid-19. Personen som får provtagningsmaterialet utför testet på sig själv, du kommer alltså inte själv komma i kontakt med individen som testar sig.

Inom projektet arbetar både fast personal på en mottagning dit personer transporterar sig med bil för att få sina tester tillhanda samt B-chaufförer som samlar in självtester med en tjänstebil i närområdet. Som extraanställd hos oss ska du ha möjlighet att täcka upp vid korttidsfrånvaro för båda dessa roller.

Arbetstiderna är måndag-fredag 08:00-16:30.

Din säkerhet är av yttersta vikt!

Du som arbetar i projektet kommer bli tilldelad skyddskläder och visir på arbetsplatsen. Arbetet utförs efter beprövade säkerhetsrutiner och all personal genomgår en utbildning innan start.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är pensionär, studerande eller har ett pågående arbete om minst 50%. För att vara aktuell för denna tjänst måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi söker dig som:

* Är noggrann, säkerhetsmedveten och hjälpsam.
* Kan rycka in för att arbeta dagtid med kort varsel minst 2 dagar i veckan.
* Har B-körkort och är bekväm med att köra längre sträckor i vinterunderlag
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Vi söker extraarbetare till flera orter i Norrbotten. Det finns olika platsannonser för vilka kommuner i Norrbotten som berörs.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svarpå manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10.
3 Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

#jobbjustnu. Visa mindre

Ledigt jobb som Handläggare

Just nu får vi på Manpower in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar cirka sex månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare på enheten för internationalisering och tillväxt. Att jobba som Handläggare I den här tjänsten arbetar du ... Visa mer
Just nu får vi på Manpower in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar cirka sex månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare på enheten för internationalisering och tillväxt.

Att jobba som Handläggare

I den här tjänsten arbetar du med stödet för enskilda näringsidkare (OMS). Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med handläggning och granskning av inkomna ärenden som varierar i både omfattning och komplexitet. Du kommer att kommunicera och informera stödsökande i frågor som rör ansökningar samt arbeta med administration av beslut.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med handläggning och administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Som person är du noggrann, analytisk och har förmåga att prioritera och granska kritiskt. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet att arbeta administrativt med handläggning inom offentlig sektor.Vi söker dig som

* har relevant akademisk utbildning inom samhällsvetenskap, ekonomi, juridik eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig

* har erfarenhet av myndighetsarbete i statlig eller annan offentlig verksamhet

* har handläggarerfarenhet

* har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

* har god systemvanaTjänsten kommer att säkerhetsprövas enligt bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Detta innebär att slutkandidaten, innan en eventuell anställning, kommer att genomgå en säkerhetsprövning som beroende på tjänst, innefattar säkerhetssamtal och grundläggande utbildning i säkerhetsskydd.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anette Humby på telefonnummer: +4690702367 eller via e-post: [email protected]. Sök tjänsten senast den 2020-10-30.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som Administratör i Luleå

Ansök    Sep 4    Manpower AB    Transportadministratör
Vår kund är ett globalt och välkänt företag som nu behöver förstärkning av en ny medarbetare. Är du en strategisk, lösningsfokuserad och relationsskapande person som vill bidra till att stärka ett redan starkt team kan du vara rätt person. Välkommen med din ansökan redan idag då tillsättning sker så snart vi hitta trätt person. Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som varar sex månader med goda chanser till förlängning och övertag av kund. Du ... Visa mer
Vår kund är ett globalt och välkänt företag som nu behöver förstärkning av en ny medarbetare. Är du en strategisk, lösningsfokuserad och relationsskapande person som vill bidra till att stärka ett redan starkt team kan du vara rätt person. Välkommen med din ansökan redan idag då tillsättning sker så snart vi hitta trätt person.

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som varar sex månader med goda chanser till förlängning och övertag av kund. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Sunderbyn. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är måndag-fredag 7-16.Uppdraget

I rollen som administrativt stöd till vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av vägning, fakturering och order/transportledning. Du kommer ha en nära dialog med vår kunds kunder vad gäller fakturering och övrig support, både via telefon och mailkontakt. Övriga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande ekonomiadministration samt att upprätta och ansvara för att följa upp avtal och order med kund på ett långsiktigt och relationsskapande sätt. Du kommer även vara delaktig i att rutiner och processer efterföljs och utvecklas.Vem söker vi?

Till rollen som administratör söker vi framför allt dig som är en driven och kommunikativ person som motiveras av att ha diversifierade arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av administrativt arbete och erfarenhet av kund och försäljningsarbete. Det dagliga arbetet kräver att du är strategisk och relationsskapande i din yrkesroll då vår kund har ett starkt och upparbetat varumärke.

Du har som lägst gymnasial utbildning inom sälj, marknad och/eller ekonomi samt erfarenhet från kund och försäljningsarbete. Att du har god systemkännedom ser vi som en självklarhet då du kommer att arbete i många olika system.

Som medarbetare är du mål- och resultatorienterad, ansvarsfull samt förstår vikten av att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Vidare är du förtroendeingivande och ödmjuk i din framtoning.ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Systemutvecklarteam med placering Luleå

För kunds räkning söker vi nu efter ett sammansvetsat systemutvecklarteam som består av minst två stycken systemutvecklare samt en teamleader. Tillträde sker i mitten av mars och uppdraget beräknas pågå till årsskiftet med option på förlängning 2x6 månader. Vår kund att behov av ett konsultteam för att utveckla gallringsfunktionalitet och tillföra den till Open Source produkten RODA på Github. Teamet ska vara lokaliserat i egna lokaler (dvs utanför kunden... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu efter ett sammansvetsat systemutvecklarteam som består av minst två stycken systemutvecklare samt en teamleader. Tillträde sker i mitten av mars och uppdraget beräknas pågå till årsskiftet med option på förlängning 2x6 månader.

Vår kund att behov av ett konsultteam för att utveckla gallringsfunktionalitet och tillföra den till Open Source produkten RODA på Github. Teamet ska vara lokaliserat i egna lokaler (dvs utanför kundens kontor) och genomföra arbetet med utveckling och test i egna miljöer.

Arbetsuppgifter:

Teamet ska presentera en tydlig plan och lösning på beställarens krav och driva arbetet självständigt, men i nära samarbete med kunden för att säkra upp att leveransen uppfyller kravbilden. Vår kund behöver tillgång till testmiljö för tester och acceptanstester under arbetets gång. Utvecklingen sker Java på Red Hat Enterprise Linux, med SolR och TomCat. Kunden kommer tillsammans med leverantören att specificera och prioritera behovsbilden inom ramen för uppdraget vid start.Kompetenser som efterfrågas:

- flerårig erfarenhet av utveckling i JAVA på Linux-plattform.
- erfarenhet av Agil utveckling med löpande testning och delleveranser till kund.
- erfarenhet av utveckling av Öppen källkod och GitHub.
- erfarenhet av arbete med applikationsserver- och sökindexeringsprogramvara.
- erfarenhet av produkten RODA och ska under de senaste 12 månaderna ha genomfört en leverans till grundprodukten.
- erfarenhet av MOREQ 2010 från DLM Forum.
- erfarenhet av DILCIS E-ARK-formatet.

Meriterande kompetenser:

- Erfarenhet av att dokumentera utvecklad kod.
- Erfarenhet av dokumentera utifrån ett Creative Commons-ramverk eller liknande.
- Erfarenhet av utveckling med SolR.
- Erfarenhet av OAIS-modellen (Open Archival Information System Reference model) och arbete med digitala arkiv.
- Erfarenhet av arbete med METS (Metadata Encoding and Transmission Standard), Encoded Archival Description (EAD), Dublin Core (DC) och PREMIS.Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Humby, [email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledig tjänst som administratör i Luleå

Ansök    Jul 2    Manpower AB    Löneadministratör
Om tjänsten Rollen som administratör utgår från att skicka ut fakturor och kundfordringar till kunder. Man kommer i rollen ha ett nära samarbete med både företagskunder samt internt anställda och det är därför viktigt med god förmåga att kommunicera. I rollen krävs det att man är lösningsorienterad samt har en god datorvana. Placeringsort är Luleå, arbetstider är mån-fre 7:00-16:00.Du blir initialt anställd av Manpower för att sedan för rätt person finnas... Visa mer
Om tjänsten

Rollen som administratör utgår från att skicka ut fakturor och kundfordringar till kunder. Man kommer i rollen ha ett nära samarbete med både företagskunder samt internt anställda och det är därför viktigt med god förmåga att kommunicera. I rollen krävs det att man är lösningsorienterad samt har en god datorvana. Placeringsort är Luleå, arbetstider är mån-fre 7:00-16:00.Du blir initialt anställd av Manpower för att sedan för rätt person finnas chans för övertag till Skanska.

Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder de konkurrenskraftiga lösningar. Med deras värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar de till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna. Skanska söker nu i samarbete med Manpower en administratör till Luleå.

Vem är det vi söker?

Har du en vana av administrativa uppgifter och är stresstålig, lösningsorienterad med en god samarbetsförmåga? Samt är intresserad av att jobba i ett utvecklande och framåtsträvande företag? Är du noggrann och serviceinriktad som person och drivs av tanken på att göra ett riktigt bra jobb? Trivs du dessutom i en roll med mycket eget ansvar och har goda kunskaper av faktureringar och kundfordringar?

Vi söker dig som:

* har B-körkort
* har god samarbetsförmåga
* är lösningsorienterad med tidigare erfarenhet av fakturering, kundfordringar
* har god datavana samt arbetat i olika faktureringsprogram.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av tyngre industri samt liknande arbetsuppgifter. Även tidigare erfarenhet av programmet Oracle Fusion är väldigt meriterande.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten i dag!

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående med möjlighet till övertag av kunden. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Skanska. Arbetet är förlagt till vardagar och arbetsplatsen är i Luleå.

I den här rekryteringen samarbetar Skanska med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oskar Gardeström, [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Observera att vi ej tar emot ansökningar på mailen, du ansöker med en profil via vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Systemutvecklande lösningsarkitekt till Tullverket

Tullverket i Luleå söker nu en systemutvecklande lösningsarkitekt för start omgående. Utveckling och förvaltning av Tullverkets applikationer sker kontinuerligt för att stödja Tullverkets kärnprocesser. Inom förvaltning sker både vidareutveckling av egenutvecklade system, främst i Java, och konfiguration av inköpta. Det här är ett konsultuppdrag som varar i ca ett år. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Vad går jobbet ut på? ... Visa mer
Tullverket i Luleå söker nu en systemutvecklande lösningsarkitekt för start omgående. Utveckling och förvaltning av Tullverkets applikationer sker kontinuerligt för att stödja Tullverkets kärnprocesser. Inom förvaltning sker både vidareutveckling av egenutvecklade system, främst i Java, och konfiguration av inköpta. Det här är ett konsultuppdrag som varar i ca ett år. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Vad går jobbet ut på?

Arbetet bedrivs i team där beställningar inkommer från både förvaltning och projekt. Teamet har ansvaret för ett antal system inom förvaltningen, där systemen till största delen är inköpta system men även till viss del egenutvecklade. Integration mellan system är vanligt. Inom Tullverkets förvaltning används ITIL för hantering av incidenter, problem och förändringar där alla ärenden hanteras i Jira Service Desk. Arbetet sker i team med ett agilt arbetssätt och visuell styrning i form av scrum- eller kanbantavlor.

- Arbeta proaktivt
- Föreslå förbättringar som leder till bättre tillgänglighet, minskande antal incidenter samt högre kvalitet och prestanda.
- Samarbete med verksamheten och omvandla dess krav/behov till tekniska lösningar, implementationer och tekniska tester.

Kompetenskrav:
- Ska ha 8+ års erfarenhet som lösningsarkitekt.
- Ska ha minst 3 års erfarenhet av systemkonfiguration.
- Ska ha minst 3 års erfarenhet av Ansible (Red Hat)
- Ska ha minst 3 års erfarenhet av scripthantering.

Meriterande kompetens:
- Erfarenhet av integrationshantering
- Erfarenhet av Angular.
- Erfarenhet av Java EE
- Erfarenhet av JBoss applikationsserver
- Erfarenhet av ITIL
- Erfarenhet av arbete inom statlig brottslig verksamhet

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nils Landar, [email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Systemutvecklare Java Enterprise

Tullverket i Luleå söker nu en systemutvecklare inom Java Enterprise. Utveckling och förvaltning av Tullverkets applikationer sker kontinuerligt för att stödja Tullverkets kärnprocesser. Inom förvaltning sker både vidareutveckling av egenutvecklade system, främst i Java, och konfiguration av inköpta. Det här är ett konsultuppdrag som varar i ca ett år. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Jobbeskrivning: Tullverket bedriver et... Visa mer
Tullverket i Luleå söker nu en systemutvecklare inom Java Enterprise. Utveckling och förvaltning av Tullverkets applikationer sker kontinuerligt för att stödja Tullverkets kärnprocesser. Inom förvaltning sker både vidareutveckling av egenutvecklade system, främst i Java, och konfiguration av inköpta. Det här är ett konsultuppdrag som varar i ca ett år. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Jobbeskrivning:
Tullverket bedriver ett projekt för att migrera nuvarande EDI-plattform till ny version och söker en systemintegratör som huvudsakligen skall arbeta med integrationer mellan interna system och externa uppgiftslämnare. Du kommer att behöva säkerhetsklassas inom ramen för uppdraget och klassning måste vara klar innan uppdragets start.

Kompetenskrav:
- Ska ha 8+ års erfarenhet inom området.
- Ska ha dokumenterad erfarenhet av utveckling av integrationer mellan olika system.
- Ska ha dokumenterad erfarenhet av Java Enterprise utveckling.
- Ska ha erfarenhet av Axways integrationsprodukter.

Meriterande kompetens:
- Dokumenterad erfarenhet av integrationsplattformar och design av integrationslösningar med omfattande behörighets- och säkerhetskrav.
- Dokumenterad erfarenhet av WebServices
- Dokumenterad erfarenhet av Java Message Services (JMS)Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nils Landar, [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

IT-säkerhetsspecialist med placering Luleå

Ansök    Feb 21    Manpower AB    Säkerhetsansvarig, IT
För kunds räkning söker vi nu efter en IT-säkerhetsspecialist med placering i Luleå. Tillträde sker i början av april och uppdraget beräknas pågå fram till årsskiftet. Vår kund har behov av att stärka upp sin IT-avdelningen och söker därför nu efter en IT-säkerhetsspecialist som bland annat kommer att arbeta med mobila lösningar och en ökad digitalisering. Vidare kommer du bland annat att: - analysera, felsöka och utreda IT-säkerhetsincidenter - både led... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu efter en IT-säkerhetsspecialist med placering i Luleå. Tillträde sker i början av april och uppdraget beräknas pågå fram till årsskiftet.

Vår kund har behov av att stärka upp sin IT-avdelningen och söker därför nu efter en IT-säkerhetsspecialist som bland annat kommer att arbeta med mobila lösningar och en ökad digitalisering. Vidare kommer du bland annat att:

- analysera, felsöka och utreda IT-säkerhetsincidenter
- både leda och delta på hot- och riskanalyser
- utveckla, förvalta och kommunicera interna regler och rutiner gällande it-säkerhet och informationssäkerhet
- stödja kundens verksamheter i frågor som relaterar till informationssäkerhet, så som exempelvis informationsklassificering och hantering av personuppgifter.
- stödja utvecklingsprojekt, förvaltning och drift vid val och utformning av IT-säkerhetslösningar utifrån handledningar och rutiner delta i uppföljningar att IT-säkerhetskrav följs

Det här uppdraget ställer krav på säkerhetsklassning innan start.Vem är du?

Vi söker dig som är en lyhörd, analytisk och driftig person med kunskap och intresse av IT-säkerhet som håller sig uppdaterad inom området. Uppdraget innebär både individuellt arbete och arbete i grupper, varvid både eget ansvar och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Då arbetsgrupperna finns både inom IT-avdelningen och inom vår kunds olika verksamheter är förmågan att förstå verksamheternas behov och kunna relatera dessa till säkerhetsmässiga möjligheter och begränsningar extra viktig.Kompetenskrav:

- Minst 8 års erfarenhet inom området.
- Minst 2 års erfarenhet av att skriva formella stödjande eller styrande dokument inom IT-säkerhetsområdet för myndighet.

Meriterande kompetens:

- Dokumenterad erfarenhet av att analysera, felsöka och utreda IT-säkerhetsincidenter.
- Dokumenterad erfarenhet av att leda och dokumentera hot- och riskanalyser.
- Certifiering inom IT-säkerhetsområdet, som t.ex: CISSP eller CISM eller annan certifiering som vår kund bedömer som likvärdig.

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Humby, [email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som nätverkssupporttekniker hos vår kund i Luleå

Ansök    Okt 31    Manpower AB    Nätverkstekniker
Nu letar vi efter en analytisk och engagerad nätverkssupporttekniker för ett heltidsuppdrag hos vår kund i Luleå. Är du positiv, hjälpsam och gillar att lösa tekniska problem? Då kan det vara dig vi söker! Det här är ett konsultuppdrag som varar i ca sex månader med start omgående. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad går jobbet ut på? Tjänsten är på heltid och du arbetar dagtid på vardagar. Du kommer framför al... Visa mer
Nu letar vi efter en analytisk och engagerad nätverkssupporttekniker för ett heltidsuppdrag hos vår kund i Luleå. Är du positiv, hjälpsam och gillar att lösa tekniska problem? Då kan det vara dig vi söker!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i ca sex månader med start omgående. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad går jobbet ut på?

Tjänsten är på heltid och du arbetar dagtid på vardagar. Du kommer framför allt att installera, ge support och felsöka.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

* installera storskalig produktions- och företagsnätinfrastruktur, inklusive routrar, switchar, konsolservrar och optiks transportutrustning
* felsöka olika nätverkskomponenter
* tillhandahålla nätverksstöd och expertis på plats
* skapa nya RMA-förfrågningar via OEM-leverantörer
* spåra, underhålla och uppdatera defekta reservdelar
* planera och utföra nätverksunderhåll

Vem är du?

Som nätverkssupporttekniker har det stor betydelse att du är både analytisk och engagerad. Vi söker dig som:

* har flera års erfarenhet av nätverksstöd för datacenter
* har erfarenhet av Juniper Enterprise, Cisco och Service provider
* stor kunskap om routing och kopplingsteknik
* kan analysera och felsöka komplexa situationer
* inte ser några problem med att böja, lyfta, stå och gå mycket i tjänsten

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Humby, [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Testförare under två dagar

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett kortare uppdrag som testchaufför hos en av våra kunder i transportbranschen. Välkommen med din ansökan! Vad går arbetet som konsult ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Luleå där du kommer att arbeta som testförare under två hela arbetsdagar. Din uppgift består i att köra kundens bil tillsammans med en professionell chaufför som övervakar och ger ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett kortare uppdrag som testchaufför hos en av våra kunder i transportbranschen. Välkommen med din ansökan!

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Luleå där du kommer att arbeta som testförare under två hela arbetsdagar. Din uppgift består i att köra kundens bil tillsammans med en professionell chaufför som övervakar och ger dig support under hela tiden. Vidare förväntas du även lämna en utvärdering av upplevelsen efter dagens slut.Vem är du?

* Du har B-körkort sedan minst två år tillbaka
* Du kör bil minst ett par gånger i veckan
* Du kan förstå och prata grundläggande engelska då medchauffören pratar engelska
* Du har inte en företagsbil
* Du har gärna har en egen mindre/kompakt bil men det är inget krav

För att vara rätt person för uppdraget krävs också att du kan arbeta 2 heldagar à 8h under någon av nedanstående datum/perioder, vänligen skriv i din ansökan vilken/vilka datum du kan arbeta.

3-4 feb

5-6 feb

7 + 10 feb

11-12 feb.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nils Landar, [email protected]

Observera dock att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som innesäljare/Säljsupport inom transportbranschen

Ansök    Okt 10    Manpower AB    Ordermottagare
Vår kund i Luleå behöver förstärka sin organisation med en positiv, noggrann och självständig innesäljare. Brinner du för kundservice och har samtidigt lätt för att skapa samt bibehålla goda relationer? Då är detta tjänsten för dig. Skicka in din ansökan redan idag! Arbetet innebär: * Löpande kundkontakt via telefon och anläggningsbesök * Löpande administration * Ansvara för att vågskåp och vågbrygga fungerar inom anläggningen/kluster * Ansvara för ... Visa mer
Vår kund i Luleå behöver förstärka sin organisation med en positiv, noggrann och självständig innesäljare. Brinner du för kundservice och har samtidigt lätt för att skapa samt bibehålla goda relationer? Då är detta tjänsten för dig. Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetet innebär:

* Löpande kundkontakt via telefon och anläggningsbesök
* Löpande administration
* Ansvara för att vågskåp och vågbrygga fungerar inom anläggningen/kluster
* Ansvara för in- och utvägning av transporter inom anläggningen/kluster
* Ansvarar för att via telefon sälja produkter/tjänster
* Arbeta med goda och långsiktiga relationer till våra kunder
* Arbeta utifrån och aktivt delta i förbättring av gemensamma arbetssätt (Vsaa)
* Arbeta mot och följa upp uppsatta mål, utifrån försäljningsplan och styrande dokument
* Ansvarar för att koordinera transporter inom anläggningen/kluster
* Leda och agera enligt kundens ledarprofil, "Individual contributor"
* Väga/registrera de lastbilar som hämtar/köper material i kunds täkter

Vi förväntar oss att du har:

* Utmärkta språkkunskaper i svenska, både i skrift och tal
* Mycket god datorvana
* B-körkort, vilket är ett krav.
* Gärna ha insikt i transportbranschen
* Vara driven och kunna ha många bollar i luften
* Lättlärd och kunna arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter.
* Erfarenhet av branschen såväl som transportplanering och kundservice är meriterande.

Du måste vara positiv, noggrann och självständig som person och trivas med att arbeta i team. Du är utåtriktad, brinner för kundservice och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med både kollegor och kunder. Du måste vara stresstålig. Det är meriterande om du har kört lastbil själv i och med den kunskapen det ger.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Nils Landar på telefonnummer 090 - 71 68 46 eller e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre