Lediga jobb som Administrativ chef i Luleå

Se lediga jobb som Administrativ chef i Luleå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Luleå som finns hos arbetsgivaren.

Servicechef

Ansök    Jul 15    Bravura Sverige AB    Administrativ chef
Om Bravura: Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kalmar Solutions AB. Om företaget: Kalmar Solutions tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthan... Visa mer
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kalmar Solutions AB.

Om företaget:

Kalmar Solutions tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Företaget är ledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av just en Kalmar-lösning. Med deras omfattande produktportfölj, globala servicenätverk och lösningar för smidig integrering av terminalprocesser ökar Kalmar effektiviteten i kunds godshantering.

Hos Kalmar Solutions erbjuds du en arbetsplats med ett utvecklande och självständigt arbete där du får arbeta med olika typer av människor och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och värdesätter medarbetare som tar egna initiativ. Här erbjuds en arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete. Kalmar Solutions vill ta in ny expertis och fräscha idéer samtidigt som de ger sina befintliga medarbetare nya och intressanta karriärmöjligheter.

I slutet av 2023 hade Kalmar Solutions mer än 4 900 anställda i över 30 länder, varav de största var USA, Malaysia, Sverige, Kina, Finland, Polen, Spanien och Australien

Arbetsuppgifter:

I rollen som servicechef blir du en nyckelspelare för regionens framgång och har det övergripande ansvaret för verksamhet, budget och personal. Din uppgift är att leda, optimera och utveckla serviceavdelningen både operativt och strategiskt. En stor del av din uppgift är att utveckla de lokala kundaffärerna inom regionen och verka för goda kundrelationer för att skapa både lönsamhet och samtidigt bibehålla en hög kundnöjdhet. Kalmars kunder är spridda över regionen och för att uppnå bästa resultat behöver du vara nära både kunder och personal vilket kommer att innebära en hel del resor inom regionen, både längre dagsturer och någon övernattning i månaden.

Du ingår i ledningsgruppen som består av 6 personer. Tillsammans driver ni processerna mot bolagets övergripande mål.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår
• Övergripande ansvar för regionens serviceaktiviteter
• Personal- och budgetansvar
• Utveckla och vårda lokala kundaffärer
• Säkerställa en hög kundnöjdhet

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Några års erfarenhet från en roll som innefattat ledarskap och personalansvar
• Mycket god ekonomisk- och affärsförståelse
• Meriterande med erfarenhet som tekniker eller mekaniker
• Mycket god kommunikativförmåga i både svenska och engelska, i tal och skrift
• B-körkort

Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Vidare har du intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. I ditt arbete är du noggrann och har förmågan att identifiera områden som behöver förändras eller vidareutvecklas. Du är en handlingsinställd och modig ledare, som tar tag i saker och räds inte en utmaning. Vidare är du flexibel och trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Vi tror att du som söker är en lagspelare som trivs i en ansvarstagande och koordinerande roll. I kontakt med andra skapar du nya relationer, såväl med kunder som med medarbetare. Slutligen ser vi även att du har en naturlig fallenhet att tillhandahålla god kundservice och strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, [email protected] eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Avdelningschef Projekt Ingenjörer Nord in Luleå, Norrbotten...

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Administrativ chef
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/avdelningschef-projekt-ingenjorer-nord-in-lulea-norrbotten-county-sweden-ledarskap-at-vattenfall. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/avdelningschef-projekt-ingenjorer-nord-in-lulea-norrbotten-county-sweden-ledarskap-at-vattenfall. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Receptionist /Administratör/kliniksamordnare

Ansök    Jul 10    BaroCura AB    Administrativ chef
Receptionist /Administratör/Klinik samordnare Sökes en ambitiös och proaktiv administratör med framförhållning, eget initiativ samt hög grad av multitasking förmåga som är redo att engagera sig i vår förändringsprocess. Administratörsjobbet inom vår mottagning är mångfacetterat, innehåller en rad olika arbetsuppgifter och kräver att du är villig att ta dig an det som behövs när det behövs. Det innebär ansvar för administration kring allt inom den interna... Visa mer
Receptionist /Administratör/Klinik samordnare
Sökes en ambitiös och proaktiv administratör med framförhållning, eget initiativ samt hög grad av multitasking förmåga som är redo att engagera sig i vår förändringsprocess.


Administratörsjobbet inom vår mottagning är mångfacetterat, innehåller en rad olika arbetsuppgifter och kräver att du är villig att ta dig an det som behövs när det behövs. Det innebär ansvar för administration kring allt inom den interna administrationen i mottagningen.
Rollen innefattar receptionist arbete samordning av personal samt övrigt administrativ inom tandvården. Arbetsdagarna varierar stort och du utgör en central punkt på i reception ,bokning av patienter i journalsystem besvara telefon samt mejl. Nyfikenhet och förmågan att driva verksamheten framåt är viktig för att göra ett bra jobb i denna position. Du bör ha en naturlig fallenhet för att interagera socialt eftersom arbetet innebär att träffa och hantera patienter.


Arbetsuppgifter:


Hantering av inkommande samtal och mail.
Handlägga löpande administration av mottagningen i enlighet med gällande stadgar
Hantering ekonomi,
Administration journalsystem
Samordningsansvarig för inventering och inventarielistor , arkivering, personal med mera
Vara länken mellan anställda, styrelsen, försäkringskassan, landstinget ekonomi , samt olika leverantören exempelvis laboratorier
Verka för att förbättra och implementera administrativa rutiner.
Benägenhet att rekrytera samt intervjua ny tandvårdspersonal
Övervaka avtal och deadlines.
Ansvara för Inköp till kliniken
Utveckla års hjul mottagningens systematiska arbetsgång, egenkontroller, samt samordna insatser gällande besiktningar, årliga kontroller av utrustning osv
Tillsammans med verksamhetschefen planera och genomföra underhåll enligt underhållsplanen.Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som trivs i en bred roll och gillar att organisera och systematisera. Du bör ha ett intresse för att förbättra rutiner och processer, då du kommer att spela en viktig roll i att höja standarden på vår tandläkarmottagning, det är du som kommer stå för att öka kvaliteten, tillgänglighet och servicen i mottagningen.
I ditt arbete kommer det förutom det dagliga löpande arbetet att ingå att digitalisera vissa av våra processer i syfte om att förenkla och ge bättre service till våra patienter.


KRAV:


Minst fem års arbetslivserfarenhet av bred administrativ roll. Helst inom vården
Du behärskar Office paketet och då framförallt Word och Excel.
Digitalt inriktad och lättlärd i de olika IT system som du behöver för ditt arbete.


Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift samt kommunicerar väl på engelska.


Serviceinriktad och framåt.


Analytisk förmåga när det gäller siffror, du ska kunna fokusera på kostnader och intäkter ur ett ekonomiskt perspektiv.


Meriterande är arbetslivserfarenhet inom tandvården och kunskap inom arbete med vården

Som ideal kandidat måste du kunna hantera detaljer samtidigt som du ser det stora perspektivet och prioriterar mottagningens intressen. Flexibilitet och fokus på möjligheter framför svårigheter är avgörande. Du ska också kunna ta egna initiativ, vara organiserad och arbeta självständigt.
Villkor:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på mellan 100% utifrån överenskommelse.
6 månader provanställning.
Förmåner finnsIntervjuer kommer att hållas tidigast vecka 32
Mejla din ansökan med ett detaljerat CV samt ett personligt brev. Visa mindre

Administrativ chef till Luleå tekniska universitet

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med internationella, nationella och regionala företag, offentliga aktörer och ledande universitet. Luleå tek... Visa mer
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med internationella, nationella och regionala företag, offentliga aktörer och ledande universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,9 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 840 anställda och har 17 670 studenter.

De kommande åren investeras mångmiljardbelopp i Norrbotten och Västerbotten i stora projekt som syftar till ett mer hållbart samhälle nationellt så väl som globalt. Luleå tekniska universitet är involverat i flera av dessa högaktuella forskningsprojekt och den samhällsomvandling som följer. Vi har ett brett utbud av utbildningar för att matcha den kompetens som efterfrågas. Vi hoppas att du vill hjälpa oss att bygga framtidens hållbara företag och samhällen.

Om tjänsten
Vi söker nu en administrativ chef för enheten Verksamhetsnära stöd vid Institutionen för teknikvetenskap och matematik (TVM). TVM har 350 medarbetare och en omslutning på närmare 423 miljoner kronor, varav drygt 300 miljoner är relaterat till forskning.

Du är chef för en administrativ enhet som består av 28 medarbetare, varav 5 medarbetare har Skellefteå som placeringsort. Du ingår i institutionens ledningsgrupp och i frågor som är relaterade till arbetsuppgifter inom institutionen rapporterar du till prefekten, som är chef för institutionen. Som administrativ chef är du även en del av det samlade verksamhetsstödet för hela universitetet och är direkt underställd avdelningschefen för det verksamhetsnära stödet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge stöd till prefekt i frågor relaterat till institutionens verksamhet och till övriga ledningsfunktioner i planerings-, styrnings- och uppföljningsfrågor. Du samordnar och bereder institutionens interna verksamhetsplanering och arbetar med framtagning av beslutsunderlag och analyser. Ett stort fokus de kommande åren kommer att vara frågor kring lokal- och arbetsmiljöfrågor.

Den administrativa enheten du ansvarar för utgör en gemensam och sammanhållen administrativ resurs för hela institutionen. Enhetens huvuduppgift är att ge administrativt stöd till prefekt, avdelningschefer, ämnesföreträdare, utbildningsledare, forskare, lärare, doktorander och studenter inom huvudområdena ekonomi, personal och utbildning. Du ansvarar även för kunskapsspridning och uppföljning av regelverk, övergripande policys och rutiner. Du deltar tillsammans med fyra administrativa chefer från andra institutioner i utvecklingsarbeten för att utveckla och effektivisera administrativa processer inom hela universitetet.

Vi erbjuder dig:


• ett arbete i en utmanande och inspirerande miljö i en kreativ och innovativ omgivning.
• en anställning på ett ledande tekniskt universitet som skapar kunskap för en hållbar framtid.
• engagerade kollegor samt en kreativ, internationell och dynamisk miljö.
• en statlig anställning med goda arbetsvillkor.

Läs mer om våra förmåner här.

Kvalifikationer
För befattningen krävs högskoleexamen med relevant inriktning, gärna inom ekonomiområdet, eller motsvarande förvärvad erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har arbetat i ledande befattning, med fördel från större organisationer, och har stor erfarenhet av att arbeta med frågor inom fastighet-, lokal- och arbetsmiljöområdet. Vi ser gärna att du även har arbetat med ekonomistyrnings- och personalstrategiska frågor samt är van att ge stöd till ledningsfunktioner där du trivs med att bidra till helheten både strategiskt och operationellt. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både i svenska och i engelska.

Du är engagerad, resultatinriktad och har lätt för att bygga upp goda relationer med personer i din omgivning och har ett inlyssnande förhållningssätt. Du är en god kommunikatör och kan arbeta konsultativt och processinriktat. Du skapar förtroende i samarbetet med andra samt har en väl utvecklad förmåga att tänka långsiktigt och se helheter. Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är en god ledare som kan entusiasmera och motivera dina medarbetare i förändrings- och utvecklingsarbete. Du har mod och integritet samtidigt som du är strukturerad och kvalitetsmedveten och arbetar för en god internkontroll.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Omfattning och ort
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid som administrativ chef med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillsättning av tjänst sker enligt överenskommelse.

Ytterligare information
För mer information kontakta prefekt Margareta Groth, 0920-49 35 68, [email protected], eller avdelningschef för Verksamhetsnära stöd Mikael Öqvist, 0920-49 32 28, [email protected].

Fackliga företrädare
SACO-S Kjell Johansson, 0920-49 15 29 [email protected]
OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 17 21 [email protected]

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Både ansökan och examensbevis ska vara skrivna på svenska eller engelska.

Referensnummer: 2772–2024
Sista ansökningsdag: 11 augusti 2024 Visa mindre

Office Manager/affärskonsult till Navcite i Luleå

Vill du vara en del av Navcites tillväxt? Vill du använda din kompetens inom ledarskap och administration för att verkligen göra skillnad? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Navcite är ledande inom affärslösningar och deras passion är att förenkla och förbättra deras kunders vardag med hjälp av sina affärssystem. Just nu är Navcite på en spännande tillväxtresa och söker en Office Manager som är redo att anta utmaningen och bli en del av ett innova... Visa mer
Vill du vara en del av Navcites tillväxt? Vill du använda din kompetens inom ledarskap och administration för att verkligen göra skillnad? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!
Navcite är ledande inom affärslösningar och deras passion är att förenkla och förbättra deras kunders vardag med hjälp av sina affärssystem. Just nu är Navcite på en spännande tillväxtresa och söker en Office Manager som är redo att anta utmaningen och bli en del av ett innovativt team.
 
Varför du ska välja Navcite:
Navcite driver utvecklingen: De är stolta över att vara i framkant när det gäller affärslösningar. Här får du chansen att vara en del av en organisation som ständigt strävar efter att förändra och förbättra.
Ditt arbete gör skillnad: Som Office Manager hos Navcite kommer du att ha en central roll i att säkerställa trivsel och lönsamhet på kontoret i Luleå. Ditt arbete kommer att påverka både personalens välbefinnande och företagets framgång.
Oändliga möjligheter: Navcite är mitt i en tillväxtfas, och din potential är obegränsad. Utmana dig själv och utvecklas tillsammans med företaget när de fortsätter att växa.
Kultur: Företagskulturen präglas av positivitet och samarbete. Navcite vet att varje medarbetare är viktig, och värnar om att ha kul tillsammans.

 
Dina ansvarsområden:
I rollen som Office Manager för Luleåkontoret kommer du att ha personalansvar som innebär rekrytering, onboarding, debiteringsuppföljning, arbetsmiljöfrågor, kompensationsfrågor samt att leda och fördela arbete. Genom att lära känna våra konsulter kan du hjälpa till att hitta lämpliga uppdrag och fördela arbete vid över- och underbeläggning. Navcite har central HR-funktion som stödjer dig, och ett mentorprogram där varje anställd har en mentor som hanterar individuell utveckling. Projektledarna tar de dagliga frågorna med konsulter i projekt, vilket gör att personalansvaret inte är lika omfattande som i en traditionell organisation.
Du kommer att ha budget- och resultatansvar, vilket innebär att sätta budget i förhållande till tillväxtplaner, rekrytera i takt med behov och säkerställa att intäkter och kostnader följer plan.  Vidare kommer du att delta i ledningsforum, inklusive resurs kapacitets planering på koncernövergripande nivå och ledningsmöten för Navcite Luleå. I rollen ingår även kontorsadministration, där du hanterar leverantörsfakturor, inköp, försäkringar och telefonabonnemang. Dessutom kommer du att vara Navcite Luleås representant vid externa event såsom kundmöten och rekryteringsevent.
 
Dina kvalifikationer:
För att trivas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av konsultbranschen. Du bör ha ett intresse för ledarskap och gilla att arbeta med människor. Din förmåga att förstå och hantera affärsprocesser är viktig för att kunna sätta och följa upp budgetar samt driva verksamheten framåt. I en dynamisk miljö som vår är det viktigt att du kan anpassa dig till förändrade förutsättningar och behov, både för företaget och våra konsulter.
God planeringsförmåga hjälper dig att hålla koll på rekryteringsbehov, budgetuppföljning och att säkerställa att allt praktiskt kring kontoret fungerar smidigt. Genom att bygga starka relationer med konsulter, kollegor och kunder kan du bidra till en trivsam arbetsmiljö och framgångsrika samarbeten. Du kommer att arbeta nära både lokala och centrala team, varför en stark samarbetsförmåga är avgörande. Tydlig och effektiv kommunikation är nyckeln till att hantera personalansvar, leda möten och representera Navcite på ett professionellt sätt.
Rollen som Office Manager är på cirka 50% och resterande tid upp till en heltidstjänst kombineras med andra roller som till exempel Projektledare, Säljare eller Affärskonsult. Det innebär att du även behöver arbeta nära Navcites kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar inom ekonomi/logistik och affärsprocesser. Jobbet kan även innebära att utbilda och stödja dem i att använda och optimera affärssystemen Infor M3 och Microsoft 365 Business Central. Du kommer även att vara en strategisk rådgivare som hjälper kunderna att identifiera möjliga förbättringar i deras verksamheter. Vidare kommer du att bygga långsiktiga relationer och samarbeta med olika team och intressenter.
Ta chansen att vara med på resan uppåt och framåt och att använda din kompetens för att göra verklig skillnad. Välkommen till Navcite där vardagen präglas av innovation, tillväxt och möjligheter!
 
Övrig information:
Sista ansökningsdag är 14 juni 2024. Löpande intervjuer och antagningar kan ske innan sista ansökningsdag, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Navcite med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Navcite. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vi gör löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Peter Nilsson Sandlund, 070-549 94 82 / [email protected] eller Lena Jansson, 072-225 65 86 / [email protected] Visa mindre

Administrativ chef till Polarforskningssekretariatet

Polarforskningssekretariatet är en statlig myndighet som främjar och samordnar svensk polarforskning. Det innebär bland annat att följa och planera forsknings -och utvecklingsarbete samt att organisera och leda forskningsexpeditioner till Arktis och Antarktis. Myndigheten har cirka 30 anställda och har verksamhet bland annat i Luleå, Abisko, Helsingborg och på isbrytaren Oden. Vårt övergripande mål är ökat internationellt genomslag av svensk polarforskning... Visa mer
Polarforskningssekretariatet är en statlig myndighet som främjar och samordnar svensk polarforskning. Det innebär bland annat att följa och planera forsknings -och utvecklingsarbete samt att organisera och leda forskningsexpeditioner till Arktis och Antarktis. Myndigheten har cirka 30 anställda och har verksamhet bland annat i Luleå, Abisko, Helsingborg och på isbrytaren Oden. Vårt övergripande mål är ökat internationellt genomslag av svensk polarforskning.

Polarforskningssekretariatet söker nu en administrativ chef till Verksamhetsstöd, med placering i Luleå.  Vid enheten finns ytterligare fyra medarbetare. Arbetet kommer att bedrivas i tät samverkan med dessa. 

Enhetens arbete omfattar bland annat, ekonomi, lön, personalfrågor, IT, förvaltningsjuridik, upphandling och registratur

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:


• leda och utveckla verksamhetsstödet för myndigheten
• bidra till myndighetens övergripande mål genom att leda, organisera och utveckla enhetens uppgifter, arbetssätt och metoder
• ansvara för enhetens budget, ekonomisk uppföljning och rapportering
• utveckla och effektivisera administrativa processer och rutiner
• säkerställa att verksamheten uppfyller lagar och regler
• handleda och stötta personalen i deras dagliga arbete
• fungera som stöd till ledningen i strategiska frågor och beslut
• vara med i ansökningsprocesser för -och uppföljning av extern finansiering
• kunna bistå med övriga arbetsuppgifter på myndigheten 

Vi söker dig som har


• Universitet -eller högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller annan bakgrund som vi bedömer likvärdig
• Erfarenhet av att ha arbetat som chef
• Erfarenhet av att ha arbetat med verksamhetsutveckling
• Arbetslivserfarenhet från att har arbetat med avtalsjuridik och upphandling samt även erfarenhet från fler av de andra områdena inom Verksamhetsstöd
• Erfarenhet från digitala utvecklingsprojekt
• Mycket god förmåga att utrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift 

Meriterande


• Erfarenhet av ledningsgruppsarbete
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Erfarenhet från internationell samverkan 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi söker dig som är trygg i din kompetens med grundade värderingar och ett professionellt förhållningssätt. Du motiveras av att utveckla dig själv och dina medarbetare samt av att skapa en bra arbetsmiljö. En god analytisk och problemlösande förmåga är en förutsättning, liksom att du är självgående, drivande och äger en god social förmåga för att skapa och upprätthålla goda relationer internt såväl som externt. 

Övrigt

Anställningen är på heltid och tillsvidare, med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort Luleå

Polarforskningssekretariatet strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. Hos oss är det också viktigt att medarbetarna ska ha möjlighet att kunna kombinera arbetsliv och privatliv.

Kontaktpersoner

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta direktör Katarina Gårdfeldt, telefon 072-517 07 78. På grund av semester kommer frågor om tjänsten besvaras tidigast v 32. Har du frågor om kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-konsult Carola Gellborn [email protected]  Facklig företrädare: Annika Kristoffersson, OFR/ST, telefon 072-554 72 17.

Intresserad?

Ansök via Polarforskningssekretariatets rekryteringssystem. Ansökan ska ha inkommit senast 22 augusti 2024

Observera att intervjuer tidigast kommer att ske under vecka 36

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring inför denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Produktionschef till Norrbottensmusiken

Ansök    Feb 7    REGION NORRBOTTEN    Administrativ chef
Vi söker en produktionschef till oss på Norrbottensmusiken i Piteå! Norrbottensmusiken ingår i Kulturenheten vid Avdelningen för regional utveckling inom Region Norrbotten och har till uppdrag att ansvara för länets professionella musikverksamhet. Vi är en organisation med en stark passion för musik och vi är stolta över att ha ansvaret för att ge Norrbottens län scenkonst av hög kvalitet med varierad repertoar för barn, unga och vuxna. Förutom de egna ... Visa mer
Vi söker en produktionschef till oss på Norrbottensmusiken i Piteå! Norrbottensmusiken ingår i Kulturenheten vid Avdelningen för regional utveckling inom Region Norrbotten och har till uppdrag att ansvara för länets professionella musikverksamhet. Vi är en organisation med en stark passion för musik och vi är stolta över att ha ansvaret för att ge Norrbottens län scenkonst av hög kvalitet med varierad repertoar för barn, unga och vuxna.Förutom de egna ensemblerna Norrbotten Big Band, Norrbottens Kammarorkester och Piteå Kammaropera samarbetar vi varje år med ett stort antal frilansande musiker och grupper för att kunna erbjuda våra arrangörer och samarbetspartners ett så rikt och varierat utbud som möjligt. Under 2024 påbörjar vi även arbetet med en ny permanent verksamhet som ska stärka och utveckla musiken för nationella minoriteter och urfolket samer inom en ny konstnärlig världsmusikprofil. Genom våra 450 konserter som vi genomför möter vi ca 28 000 barn och unga och ca 38 000 vuxna varje år.Vi tror att musiken kan vara en stark katalysator för tillväxt och utveckling i samhället och speciellt hos barn och unga varför vi fokuserar stora delar av vår verksamhet mot just den målgruppen. Vi genomför 250 konserter varje år riktade mot barn och unga och driver framgångsrika pedagogiska plantskoleverksamheter som Norrbottens Ungdomssymfoniker, Arctic Youth Jazz Orchestra och vokalensemblen Arctic Light.Vi söker

Vi söker en produktionschef med en stark vilja och förmåga att utveckla människor och verksamhet, både självständigt och genom att inspirera andra. Du är en ledare som ser dina medarbetare som den viktigaste resursen och arbetar för att frigöra och utveckla varje individs kompetens och arbetsglädje. Vi letar efter en nyfiken och modig ledare som delar vårt engagemang för att skapa kulturupplevelser.


Vi söker dig med erfarenhet av att leda andra, styra grupprocesser och genomföra förändringsledning. Du är samarbetsvillig, lyhörd och kommunikativ. En positiv inställning till ditt uppdrag är viktigt, och du arbetar i enlighet med beslut och uppsatta mål. Du är strukturerad och resultatorienterad, vilket syns i ditt sätt att planera, prioritera och agera. God administrativ förmåga och förmåga att stödja producentarbete vid hög belastning är viktigt. Du tar hänsyn till verksamhetens och regionens bästa i ditt agerande och beslut. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har relevant akademiska utbildning eller motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska. B-körkort krävs då resor förekommer i tjänsten. Meriterande om du tidigare har chef- och ledarerfarenhet, kunskaper kring digitalisering eller har arbetat med projekt med mål för att ökad samverkan. 
Det här får du arbeta med

I rollen som produktionschef kommer du att ansvara för att bygga upp och stärka ett gemensamt team för vår administrativa personal som är kopplat till produktionsprocessen inom Norrbottensmusiken. Ditt ansvarsområde inkluderar producenter, tekniker och marknadsavdelning. Som produktionschef rapporterar du till länsmusikchef och ingår i ledningsgruppen tillsammans med program- och planeringschefer.Ditt uppdrag innefattar att skapa de bästa förutsättningarna för medarbetarna som arbetar med produktioner och projekt inom Norrbottensmusiken. Tillsammans kommer ni att utveckla gemensamma arbetssätt och strukturer för att underlätta deras arbete. Du har personal- och budgetansvar samt ansvar för vissa utvecklingsprojekt. Du förväntas leda och organisera detta teams gemensamma arbete och ha det övergripande ansvaret för arbetsmiljön för dessa.I din roll kommer du att utveckla, förbättra och leda arbetssätt och processer för att främja samarbete över gränser. Vi arbetar med en samarbetande kultur där utveckling stärks genom gemenskap. Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år. Vi har kontor i Piteå och Luleå. Tjänsten är på heltid med placering i Piteå med personal på båda orter. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag - fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en Handläggarchef

På Handels a-kassa har vi som uppdrag att ta hand om arbetslöshetsförsäkringen för våra ca 186 000 medlemmar verksamma inom handeln men också tjänstemän, frisörer och musiker. Det är ett arbete med stort ansvar då de beslut vi fattar påverkar våra medlemmars vardag. Vi värnar om att våra medlemmar ska känna sig trygga i hur vi hanterar vårt uppdrag och arbetar för att vara flexibla, effektiva och tillgängliga. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter ... Visa mer
På Handels a-kassa har vi som uppdrag att ta hand om arbetslöshetsförsäkringen för våra ca 186 000 medlemmar verksamma inom handeln men också tjänstemän, frisörer och musiker. Det är ett arbete med stort ansvar då de beslut vi fattar påverkar våra medlemmars vardag.
Vi värnar om att våra medlemmar ska känna sig trygga i hur vi hanterar vårt uppdrag och arbetar för att vara flexibla, effektiva och tillgängliga.
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som handläggarchef är att leda och fördela arbetet på befintliga resurser med ansvar för:
· utveckling
· beslutsfattande
· uppföljning
· kvalitetssäkring
· utbildning
· arbetsmiljö
· löne- och utvecklingssamtal
· effektivitet och måluppfyllnad
· personalplanering och rekrytering

Du är länken mellan din enhet och ledningsgruppen som du rapporterar till.
Du medverkar aktivt i kassans ledningsgrupp och utvecklingsarbete. Tillsammans med dina chefskollegor är ni rådgivande till kassaföreståndaren och är en viktig del i de beslut som fattas
Du tar fram rutiner, processer och arbetssätt efter behov. Du säkerställer att intentionerna i kassans styrande dokument är implementerade, uppfylls och efterlevs. Du samverkar med andra kassor, avdelningar och myndigheter.
Din person
Vi söker dig som är självgående och kan arbeta med ett coachande och prestigelöst förhållningsätt. Du trivs i ett målstyrt och kommunikativt arbete som utvecklar både dig själv och andra. Du är trygg i att arbeta både helt självständigt och i olika samarbetsforum.
Du har förmågan att leda dina medarbetare på distans med tekniska hjälpmedel då många arbetar hemifrån.
Du är lyhörd, planerar, reagerar och initierar arbete som leder till goda tillstånd för verksamhet, medlem och medarbetare. Det är viktigt för oss att du är en målgörare snarare än en uppstartare, en person som säkerställer att alla beslut som fattas blir till verklighet.
Dina kvalifikationer
Lämplig utbildning alternativt varaktig erfarenhet från likvärdigt arbete.
Arbetsvillkor
Vi erbjuder valmöjlighet till hemarbete och arbete på vårt centralt placerade kontor i Luleå. Vi har flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och rikslunchkort. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Vi praktiserar 6 månaders provanställning med oreglerad arbetstid om 39 timmar/vecka.
Kontaktpersoner
Kim Sandberg, Kassaföreståndare 010 - 450 84 20
Jessica Andersson Yusufi, Facklig representant 010 – 450 84 08

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan Du registrerar den via vår hemsida (klicka på ”skicka ansökan”) och vi vill att du laddar upp såväl personligt brev som beskriver dig som person och ditt CV, så snart som möjligt, senast den 14 februari 2024. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Har du några frågor kan du skicka din fråga till: [email protected] Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida
Vi samarbetar med Handelsanställdas förbund och vill att du delar våra värderingar avseende frihet, demokrati och social rättvisa i både tanke och handling.


Behandlingen av uppgifter om dig
Vi följer Integritetskyddsmyndighetens krav på behandling av personuppgifter. Genom att ansöka om anställning hos oss samtycker du till att vi får behandla dem, samtycket är den lagliga grunden för vår behandling. Vi behandlar huvudsakligen dina uppgifter för att a-kassan som arbetsgivare ska kunna fullfölja sitt ansvar kring rekryteringsprocessen och samla in de personuppgifter som behövs vid en eventuell anställning. Vi använder inte dina personuppgifter till något annat ändamål. Dina personuppgifter registreras i vårt system först om och när du tackat ja till erbjudande om anställning. Under rekryteringsprocessen är dina uppgifter skyddade och det är endast behöriga som har åtkomst till dem. När rekryteringsprocessen är avslutad gallras de uppgifter vi inte längre behöver, de som vi får spara längre tid gallras efter 2 år. Du har rätt att få insyn i vilka uppgifter vi behandlar och göra invändningar mot riktigheten i uppgifter och deras behandling. Fullständig information av vår behandling av personuppgifter och dina rättigheter i samband med ansökan om anställning går att läsa på vår hemsida www.akassanhandels.se. Visa mindre

Enhetschef till Universitetskansliet

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med internationella, nationella och regionala företag, offentliga aktörer och ledande universitet. Luleå tek... Visa mer
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med internationella, nationella och regionala företag, offentliga aktörer och ledande universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,9 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 840 anställda och har 17 670 studenter.

De kommande åren investeras mångmiljardbelopp i Norrbotten och Västerbotten i stora projekt som syftar till ett mer hållbart samhälle nationellt så väl som globalt. Luleå tekniska universitet är involverat i flera av dessa högaktuella forskningsprojekt och den samhällsomvandling som följer. Vi har ett brett utbud av utbildningar för att matcha den kompetens som efterfrågas. Vi hoppas att du vill hjälpa oss att bygga framtidens hållbara företag och samhällen.
Inom universitetet finns ett samlat verksamhetsstöd med sju avdelningar. Nu söker vi en enhetschef till Universitetskansliet som ingår i Avdelningen för planering och ekonomi. Universitetskansliet handlägger ärenden och ger råd och stöd inom områdena juridik, upphandling, informationshantering och informationssäkerhet. Enheten har en central roll när det gäller universitets besluts- och ärendeprocesser.

Som enhetschef för Universitetskansliet säkerställer du enhetens tjänster och stöd till ledningen, forskare och lärare samt utvecklar enhetens verksamhet i nära samarbete med akademin samt övriga enheter och avdelningar inom verksamhetsstödet. Uppdraget omfattar även utveckling av universitetets informationssäkerhet samt ägarskap för de IT-system som berör informationshantering. Du har också verksamhets- budget- och personalansvar för enhetens 18 medarbetare och är direkt underställd avdelningschefen för planering och ekonomi och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Du ska ha en för uppdraget relevant akademisk examen. Du har erfarenhet av kvalificerat ledaruppdrag med personalansvar och har en tydlig vilja och förmåga att motivera, utveckla och leda medarbetare och verksamhet samt strävar efter effektiva arbetsmetoder och hög kvalitet. Du är en god kommunikatör som kan uttrycka dig tydligt och pedagogiskt i komplexa frågor i såväl tal som skrift i både svenska och engelska.

Som person är du är öppen, lyhörd och har förmåga att skapa goda relationer samtidigt som du är drivande, tydlig och målinriktad. Du har mod och integritet samtidigt som du är diplomatisk i ditt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning och ort
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ytterligare information
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Ulrica van Deventer, avdelningschef planering och ekonomi, 0920-49 3018, [email protected]  

Fackliga företrädare:
SACO-S Kjell Johansson 0920-49 1529 [email protected] och
OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 4 mars 2024
Referensnummer: 662-24 Visa mindre

Kundansvarig med chefs- och personalansvar inom personlig assistans i Luleå

Vi vill bli fler hos oss på Inre Kraft och söker dig som också vill göra varje enskilt liv rikare, varje dag. Vi söker dig som motiveras av att arbeta med människor, kvalitet, utveckling och vars hjärta klappar extra hårt för omsorg. I rollen som kundansvarig har du ansvaret för helheten kring våra kunders personliga assistans. Du säkerställer, genom vårt dagliga arbete med både upplevd och formell kvalitet, att dina assistansuppdrag upprätthåller god kva... Visa mer
Vi vill bli fler hos oss på Inre Kraft och söker dig som också vill göra varje enskilt liv rikare, varje dag. Vi söker dig som motiveras av att arbeta med människor, kvalitet, utveckling och vars hjärta klappar extra hårt för omsorg.

I rollen som kundansvarig har du ansvaret för helheten kring våra kunders personliga assistans. Du säkerställer, genom vårt dagliga arbete med både upplevd och formell kvalitet, att dina assistansuppdrag upprätthåller god kvalitet och standard. Dina kontaktytor är både internt med centrala stödfunktioner samt externt med exempelvis Försäkringskassan, kommuner, fackliga organisationer mfl. Du är också chef och ledare för våra personliga assistenter där du är en motiverande, trygg och tydlig ledare med våra medarbetare i fokus.

I rollen ingår arbetsuppgifter kopplade till:

Kvalitetsarbetet och dokumentation

Ekonomi och budget

Personalansvar och medarbetarprocesser för dina kunders assistenter

Arbetsmiljöfrågor

Vi söker dig som:

Trivs i en ansvarsfull ledarroll

Föredrar sociala sammanhang och att skapa relationer

Är serviceminded och en pedagogisk kommunikatör

Gillar självständigt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga

Är strukturerad, duktig på att planera och lösningsfokuserad

Har grundläggande förståelse kring ekonomi och budget

Kvalifikationer:

Relevant utbildning inom vård-och omsorg, beteendevetenskap eller likvärdigt

Har tidigare chefs och/eller ledarerfarenhet, gärna från personalintensiv verksamhet

Van att jobba arbeta administrativt i olika system

Har B-körkort

Gärna har erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsvariationer, det ser vi som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och driv att vilja utvecklas i din yrkesroll tillsammans med oss.

Mer om tjänsten:

Tjänsten utgår från vårt kontor i Luleå.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, vi tillämpar provanställning.
Arbetstiden är måndag till fredag, där det även kan tillkomma arbete förlagt på kvällstid i form av möten och kundaktiviteter. Resor ingår i tjänsten där övernattning kan förekomma.

Tillträde: Februari 2024, enligt överenskommelse.

Vid frågor och mer om rekryteringen

Sista ansökningsdag den 22 januari 2024. Urval sker löpande efter jul- och nyårshelgen, så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Mats Andersson per mail: [email protected] eller vår Rekryterare Regina Lindstedt per mail: [email protected]

Personlighetstester under rekryteringen
Under rekryteringen kan vi genomföra personlighetstester som en del i vår urvalsprocess. Tester gör urvalsprocessen mer träffsäker och rättvis för dig som söker arbete hos oss och återkopplar till det som är relevant för tjänsten. Om du går vidare till detta steg får du länkar skickade till dig, och återkopplingen sker automatiskt via systemet direkt efter genomförda tester.

Om oss

Vi verkar i hela landet med huvudkontor i Boden, och lokalkontor i Haparanda, Kiruna, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Övik, Härnösand och Östersund. Inre Kraft är anordnare av personlig assistans till ca 250 kunder runt om i hela Sverige, och hemtjänst lokalt i Boden. Vi har sedan början av 2000-talet, tillsammans med våra kunder och deras familjer, byggt omsorgsmiljöer som utgår från just individens behov. Vi siktar alltid framåt, uppåt, tillsammans. Vi tror på att göra det enkelt, att vara du och jag med varandra. Att komma till oss ska kännas som att komma hem.

Läs mer om oss på Inre Kraft här: www.inrekraft.se (http://www.inrekraft.se)

En del av Team Olivia

Inre Kraft ingår i koncernen Team Olivia. Team Olivia har utvecklats till ett ledande omsorgsföretag med ett 40-tal etablerade bolag under lokala varumärken med drygt 200 verksamheter i Sverige, Norge och Danmark.

Inom Team Olivia är vi meningsfullt olika men vår kod och våra värdeord binder oss samman. Vi vill leva upp till, och leva efter att vara: Kvalitativa, Lyhörda, Stolta och Aktuella.

Läs mer om Team Olivia här: www.teamolivia.se Visa mindre

Gruppchef till Lokalpolisområde Luleå/Boden, utredningsgrupp 1

Ansök    Aug 7    Polismyndigheten    Administrativ chef
Är du redo för en större uppgift? Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag. Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 35 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Polisområde Norrbotten består av fyra lokalpolisområden, en utredningssektion, en insatsgrupp, en hundgrupp och ett polisområdeskansli. Nu söker vi gruppchef till utredningsgrupp 1 i lok... Visa mer
Är du redo för en större uppgift?
Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 35 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Polisområde Norrbotten består av fyra lokalpolisområden, en utredningssektion, en insatsgrupp, en hundgrupp och ett polisområdeskansli.

Nu söker vi gruppchef till utredningsgrupp 1 i lokalpolisområde Luleå/Boden med placering Luleå alternativt Boden.

ARBETSUPPGIFTER
Som chef för utredningsgruppen rapporterar du till chefen för lokalpolisområdet samt ingår i ledningsgruppen, där ni tillsammans ansvarar för att uppdraget genomförs, samt att driva myndighetens förändrings- och utvecklingsarbete. Du har särskilt ansvar för gruppens verksamhet och dess resultat inom området. Gruppchefen förväntas att tillsammans samverka och leda gruppen med fokus på kvalité, metodutveckling och implementering av metodstöd/framgångsfaktorer såväl inom gruppen som gentemot andra grupper och enheter.

Som gruppchef är du en del av ledningsgruppen och engagerad i hela lokalpolisområdet. Du företräder Polismyndigheten både internt och externt samt arbetar för att stärka förtroendet för polisverksamheten.

Rollen innebär att skapa trygghet och bygga förtroende genom att utöva ett uppriktigt, modigt och lyhört ledarskap med tillit till andras kompetens och förmåga. Som chef driver du utveckling genom att inspirera och uppmuntra till reflektion och återkoppling på ett sätt som utgår från att vi följer lagen och behandlar människor lika. Du skapar förutsättningar och verkar för goda relationer som bidrar till att vi agerar tillsammans utifrån vad som är bäst för medborgarna och uppdraget som helhet.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:

• polisexamen i enlighet med polisförordningen eller annan akademisk examen som arbetsgivaren bedömer relevant.
• minst 6 månaders sammanhängande erfarenhet av att ha arbetat som chef eller arbetsledare, den senaste femårsperioden
• erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten
• erfarenhet av aktuellt verksamhetsområde såsom brottsförebyggande och brottsbekämpande arbete
• erfarenhet av utredningsarbete

Vi ser det som meriterande om du utöver detta även har:

• ingått i ledningsforum
• erfarenhet av polisorganisationens verksamhet
• erfarenhet av att delta i/driva samverkan med samhällsaktörer utanför polisorganisationen
• chefs- och ledarskapsutbildning för direkt, indirekt och/eller strategisk nivå

När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Som grund för den bedömningen ligger Polismyndighetens ledarkriterier. Ledarkriterierna anger en beskrivning av ett önskvärt ledarskap inom Polismyndigheten och omfattar följande förmågor:

• Analys och helhetssyn
• Mål och resultat
• Utveckling och förändring
• Social säkerhet
• Muntlig och skriftlig kommunikation
• Skapa delaktighet och motivation

Läs mer om ledarkriterierna https://polisen.se/ledarkriterier/ Om inte länken är klickbar kopiera och klistra in länktexten i din webbläsare.

Som en del i urvalsprocessen kommer även tester att användas.

ÖVRIGT
Placeringsort: Luleå alternativt Boden

Fackliga företrädare:
SEKO polisen Nord, ST region Nord, SACO-S region Nord, Polisförbundet region Nord. Samtliga nås via polisens växel 114 14.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 28/8 2023. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats. Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit. Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult. En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Gruppchef för ombordpersonal - Självständig med lyhört ledarskap

Ansök    Maj 24    Vy Tåg AB    Administrativ chef
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med ca 12 500 anställda och en årlig omsättning på ca 16 miljarder SEK. Vy bidrar till samhällsnytta genom att erbjuda attraktiva kollektivtrafiklösningar på ett hållbart sätt med visionen "Vy gör det enkelt att välja miljövänligt". Vi uppnår det genom att ge våra kunder goda upplevelser varje dag, vara bransch ledande inom innovation, vara effektiva och pålitliga i allt vi gör genom våra engagerade och kundorienter... Visa mer
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med ca 12 500 anställda och en årlig omsättning på ca 16 miljarder SEK. Vy bidrar till samhällsnytta genom att erbjuda attraktiva kollektivtrafiklösningar på ett hållbart sätt med visionen "Vy gör det enkelt att välja miljövänligt". Vi uppnår det genom att ge våra kunder goda upplevelser varje dag, vara bransch ledande inom innovation, vara effektiva och pålitliga i allt vi gör genom våra engagerade och kundorienterade medarbetare. Vy har verksamhet inom tåg, bussar, gods, spårvagn, mobilitetslösningar och turism i Norge och Sverige.

 Vy Tåg är dotterbolaget som agerar på den svenska järnvägsmarknaden. Omsättningen är cirka 900 miljoner kronor, vi har närmare 530 medarbetare och fyra trafikuppdrag: Värmlandstrafik, X-trafik, Norrtåg och Nattåget Norrland (Stockholm - Narvik/Luleå). Dessutom har vi egen helgtrafik Karlstad-Oslo och kör snabbtåg Oslo-Göteborg i samarbete med vår ägare.

 Som gruppchef för ett antal ombordpersonal på Norrtåg Luleå leder du och coachar dina medarbetare mot företagets gemensamma mål. Om du gillar människor, utveckling och att jobba nära dina medarbetare är det här jobbet för dig. Vi erbjuder ett härligt gäng med kollegor, möten med våra kunder samt ett nära ledarskap i en platt organisation.

Du trivs med att leda människor. Du drivs av att göra det som är bra bättre. Jobbet som gruppchef på Vy Tåg i Luleå innehåller såväl personalansvar, med allt vad det innebär, som ekonomi- och resultatansvar.

Arbetsuppgifter
Din viktigaste arbetsuppgift är att tillsammans med dina medarbetare skapa rätt förutsättningar för att göra ett så bra jobb som möjligt.

Dessutom

.jobbar du ombord i tågen så att du alltid förstår dina medarbetares förutsättningar och våra kunders behov.
.Verkar du för ständiga förbättringar och coachar inom de styrande principerna: trafiksäkerhet, resurseffektivitet och kundservice.
.följer du upp olika resultat mot dess nyckeltal.

Kvalifikationer
Du jobbar självständigt, är initiativrik, flexibel och vågar sätta ner foten om det behövs. Du anpassar ditt ledarskap efter de människor, situationer och förutsättningar som gäller just då.

Dessutom är du

.den naturliga ledaren på arbetsplatsen som tar tag i de dagliga arbetsuppgifterna och driver verksamheten framåt
.en god kommunikatör som med kommunikativa verktyg skapar rätt förutsättningar för medarbetarna att utföra sitt jobb, och nå våra mål.
.målinriktad med intresse av att mäta och följa upp arbetet och förbättra när så krävs.
.nyfiken och öppen för nya idéer och metoder.
.ivrig att uppnå hög medarbetar- och kundnöjdhet. 

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen har du ett arbete ombord på tåget idag, eller har erfarenhet från en liknande ledande befattning från transport- eller servicebranschen.

Dessutom har du

.goda kunskaper i Officepaketet.
.erfarenhet av ledarskap och resultatansvar.

Vi erbjuder
Vår ledarskapspolicy är riktlinjer för hur du utför dina arbetsuppgifter och vad du prioriterar:

.Jag skapar engagemang och intresse för arbetet.
.Jag ser till att vi har ett fungerande informationsflöde.
.Jag använder medarbetarnas kompetens och ser till att de utvecklas.
.Jag ser till att medarbetarna vet vilka befogenheter de har. Jag är tydlig med vad som förväntas av medarbetarna.

Kontaktinformation
Christer Berglund, Affärschef, 090 2009604

Arbetsplats
Prästgatan 20B

972 34 Luleå Visa mindre

Driftchef till internationell kund Securitas Luleå

Ansök    Jan 5    Securitas AB    Administrativ chef
Företagsbeskrivning I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden. Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsg... Visa mer
Företagsbeskrivning
I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.
Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.
Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning och är intresserad av att ta nästa klivet i karriären? Eller du kanske alltid har varit lite nyfiken på hur det skulle vara att jobba som chef? Vi på Securitas letar just nu efter en driftchef (Security Operations Manager) till en av våra internationella kunder.
Som Driftchef kommer du att arbeta med att skapa rätt förutsättningar för de medarbetare du är ansvarig för. Detta görs genom att skapa engagemang i gruppen, leda med tydlighet samt skapa väl sammansvetsade team och till din hjälp har du din avdelningschef och chefskollegor att bolla utmaningar med.
Du kommer bland annat att:
Leda och planera det dagliga arbetet inom din avdelning på ett effektivt sätt
Säkerställa att Securitas och kundens policys följs och efterlevs
Ha personalansvar över de personer som rapporterar till dig.
Utveckla och följa upp verksamheten
Ha ett resultat- och budgetansvar

Tjänsten passar dig som drivs av att jobba genom andra och få medarbetare och anställda omkring dig att trivas och vilja göra sitt absolut bästa varje arbetsdag. Hos oss arbetar vi med att få människor att känna sig trygga varje dag och varje natt – i denna roll erbjuds du möjligheten att skapa denna trygghet såväl internt som externt.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Huvudparten av kommunikationen hos kund sker på engelska, därav är det av vikt att du har mycket goda kunskaper i engelska samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du har goda kunskaper i Office-paketet och är bekväm i olika datamiljöer. Har du erfarenhet av arbetsledning eller en utbildningsbakgrund inom ekonomi eller arbetsrätt är detta meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer vi att lägga vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Vi söker dig som är säkerhetsmedveten och har en positiv inställning. Som person är du ärlig, hjälpsam och vaksam och får dina medarbetare att känna sig trygga. Du har förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt, samt en god kommunikativ förmåga. Att ta ansvar kommer naturligt för dig och du har lätt för att se andras behov. Vi ser även att du är en företagsam person som levererar resultat och som kan fatta beslut samt driva förändring när det finns ett behov.
Övrig information
Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!
Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef, Håkan Dynesius: [email protected]. Vid frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till rekryterare, Amanda Johansson: [email protected]
Tjänsten är tillsvidaretjänst på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Unionen och Ledarna. Visa mindre

Gruppchef till Registreringsavdelningen i Luleå

Ansök    Mar 13    Als Scandinavia AB    Administrativ chef
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda inom ALS med laboratorier i Sverige; Luleå, Stockholm, Landskrona, Danmark; Humlebæk, Odense samt i Helsingfors och Oslo. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Gruppchef till Registreringsavdelningen ... Visa mer
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda inom ALS med laboratorier i Sverige; Luleå, Stockholm, Landskrona, Danmark; Humlebæk, Odense samt i Helsingfors och Oslo.
I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper.
Läs mer på www.alsglobal.se
Gruppchef till Registreringsavdelningen i Luleå.
Om tjänsten:
Som gruppchef ansvarar du för ett team med provkoordinatorer, assistenter och lokalvård. Du kommer ansvara för den dagliga planeringen av arbetet samt aktivt jobba med att utveckla gruppen och ansvara för upplärningar. I tjänsten ingår daglig resurs- och bemanningsplanering. Du deltar även aktivt i att optimera produktionen genom hela kedjan från registrering till rapportering.
Du kommer att leda arbetet för gruppen men även själv ta emot och registrera inkommande kundprover i vårt laboratoriedatasystem. I arbetet ingår även kontakt med underleverantörer och våra kunder.
Egenskaper:
Vi söker dig som vill arbeta i en arbetsledande position. Du har en akademisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet av arbete inom naturvetenskap.
Erfarenhet från arbete med arbetsledande position är meriterande.
För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad med förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också höga krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med avancerad teknik och kompetens, möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Ansökan:
Din ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du till oss senast den 24 mars 2023 till
[email protected]?
Vi kommer att hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Ange referens Gruppchef Registreringen Luleå i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta

Emma Engström, Assisterande Laboratoriechef
0920-28 99 21, [email protected]

Facklig representant,
Unionen: Jenny Lundmark, 0920-28 99 64, [email protected] Visa mindre

Distributionschef, Luleå

Ansök    Mar 24    PostNord Group AB    Administrativ chef
Är du en engagerad ledare med kommunikativ förmåga och stort kundfokus? Trivs du i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö? Då kan detta vara en tjänst för dig! Bli en del av vårt team PostNords verksamhet i Luleå består av flera delar under samma tak och är navet för all genomfartstrafik av paket, brev och gods till Norrbotten. På enheten arbetar cirka 150 medarbetare. Vi förstärker nu ledarskapet med ett flertal chefstjänster i vår brevverksamhet. ... Visa mer
Är du en engagerad ledare med kommunikativ förmåga och stort kundfokus? Trivs du i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Bli en del av vårt team
PostNords verksamhet i Luleå består av flera delar under samma tak och är navet för all genomfartstrafik av paket, brev och gods till Norrbotten.

På enheten arbetar cirka 150 medarbetare. Vi förstärker nu ledarskapet med ett flertal chefstjänster i vår brevverksamhet. Hos oss blir du en del av en trevlig och dynamisk arbetsplats där kunden alltid har högsta prioritet.

Om rollen
Som Distributionschef i Luleå driver du verksamheten framåt i nära samarbete med dina chefskollegor och det övriga teamet. Du samordnar och följer upp den operativa verksamheten där du har personalansvar. Genom ett kommunikativt och delaktigt ledarskap utvecklar du verksamheten, skapar enighet kring vision och värderingar samt upprätthåller en god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang och en coachande ledarstil.

I denna roll kommer du arbeta som en av fyra Distributionschefer som tillsammans ansvarar för brevverksamheten i Luleå, Boden, Jokkmokk och Älvsbyn. Du rapporterar till Platschefen för Luleå Brev. Vi uppmuntrar lagarbete och erfarenhetsutbyte och därför kommer du också att ingå i ett nätverk tillsammans med Distributionscheferna för Brevorterna Luleå, Umeå och Skellefteå.

Om dig
Vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa samt har förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av att leda medarbetare samt är intresserad av process- och produktionsflöden.

Som person är du

- ordningsam och noggrann
- har ett positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga
- är duktig på att kommunicera både internt och externt


Som Distributionschef på PostNord levererar du värde genom att förstå och agera utifrån kundens perspektiv, göra prioriteringar och alltid ta ansvar för helheten. Det är ett krav att du har B-körkort, behärskar svenska i tal och skrift samt har en utbildning på gymnasienivå.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varför vi finns
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

Du ska må bra
Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Vad väntar du på?
Välkommen med din ansökan senast 16 april. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående. Har du någon fråga om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Peter Henriksson på tel. 070-385 03 80. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Emma Söderberg på tel. 072-084 71 94.

Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.

För fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt. Visa mindre

Teamchef Teknisk förvaltning Luleå

HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40?000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar?förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad... Visa mer
HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40?000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar?förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad resurseffektivitet, minskad klimatpåverkan samt utveckling av hållbara tjänster och produkter. HSB är också en viktig samhällsaktör som bidrar till ett inkluderande samhälle som värdesätter jämställdhet och mångfald.

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden?

Om rollen
HSB Norr söker nu en teamchef till vår tekniska förvaltning i Luleå. Det är en bred och utvecklande roll där du får fullt ansvar för din avdelning. Låter detta som något för dig, läs vidare!

Beskrivning
Vår tekniska förvaltning är HSBs ansikte utåt och arbetar nära våra kunder genom att ta hand om fastighetsskötsel, reparation och lokalvård för våra kunders fastigheter samt våra egna fastigheter. Rollen som teamchef innefattar personal-, resultat- och kundansvar för avdelningen som består av 16 medarbetare.

Du kommer att arbeta tillsammans med avdelningens arbetsledare som sköter den dagliga arbetsledningen och driften. Ett stort fokus i rollen kommer att vara att planera och utveckla verksamheten samt samverka, både inom den egna avdelningen men också med övriga organisationen. Du kommer även att arbeta med kundmöten och avtalsfrågor. Du rapporterar till Affärsområdeschefen för Teknisk förvaltning och inom företaget kommer du ha 11 chefskollegor.

Självklart vill vi att du bidrar till vår mest uppskattade medlemsförmån genom att ta rollen som HSB-ledamot hos en av våra medlemsföreningar.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi ser att du är en naturlig ledare som skapar delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du är självgående i ditt arbete, har lätt för att kommunicera både i tal och skrift och du är duktig på planering och struktur.

Vi ser gärna att du är affärsmässig och har en god samarbetsförmåga såväl internt som externt. Även om du som chef kommer att arbeta mer strategiskt är det av stor vikt att du har en förmåga och ett intresse att sätta dig in i den dagliga driften och medarbetarnas vardag.

Kvalifikationer

Vi vill att du har:

- Tidigare arbetslivserfarenhet från en arbetsledande funktion

- Erfarenhet av administrativt arbete


Meriterande:
- Vi ser gärna att du har arbetat som chef med ansvar för liknande verksamhet samt att du har erfarenhet från fastighetsbranschen


Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Tjänsten kommer vara placerad i Luleå.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 9 oktober 2022.

Vill du veta mer?

Vänligen kontakta Affärsområdeschef Helena Backman på telefon 010-303 22 83 eller [email protected] (mailto:[email protected]). Visa mindre

Gruppchefer till Lokalpolisområde Luleå/Boden, utredningsgrupp 1 & 2

Ansök    Nov 16    Polismyndigheten    Administrativ chef
Är du redo för en större uppgift? Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 34000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Myndigheten befinner sig i en omfattande tillväxt som kommer att pågå de kommande åren. Detta för att kunna möta framtidens utmaningar. Att arbeta för polisen är att skapa trygghet i människors liv. Varje dag. Polisområde Norrbotten består av fyra lokalpolisomr... Visa mer
Är du redo för en större uppgift?

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 34000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Myndigheten befinner sig i en omfattande tillväxt som kommer att pågå de kommande åren. Detta för att kunna möta framtidens utmaningar. Att arbeta för polisen är att skapa trygghet i människors liv. Varje dag.

Polisområde Norrbotten består av fyra lokalpolisområden, en utredningssektion, en insatsgrupp, en hundgrupp och ett polisområdeskansli.

Nu söker vi gruppchefer till utredningsgrupperna 1 och 2 i lokalpolisområde Luleå/Boden.


ARBETSUPPGIFTER
Som chef för utredningsgrupp 1 eller 2 rapporterar du till chefen för lokalpolisområdet samt ingår i ledningsgruppen, där ni tillsammans ansvarar för att uppdraget genomförs, samt att driva myndighetens förändrings- och utvecklingsarbete.

Du har särskilt ansvar för gruppens verksamhet och dess resultat inom området. Gruppcheferna för utredningsgrupp 1 och 2 förväntas att tillsammans samverka och leda båda grupperna gemensamt med fokus på kvalité, metodutveckling och implementering av metodstöd/framgångsfaktorer såväl inom gruppen som gentemot andra grupper och enheter.

Som gruppchef är du en del av ledningsgruppen och engagerad i hela lokalpolisområdet. Du företräder Polismyndigheten både internt och externt samt arbetar för att stärka förtroendet för polisverksamheten.
Rollen innebär att skapa trygghet och bygga förtroende genom att utöva ett uppriktigt, modigt och lyhört ledarskap med tillit till andras kompetens och förmåga. Som chef driver du utveckling genom att inspirera och uppmuntra till reflektion och återkoppling på ett sätt som utgår från att vi följer lagen och behandlar människor lika. Du skapar förutsättningar och verkar för goda relationer som bidrar till att vi agerar tillsammans utifrån vad som är bäst för medborgarna och uppdraget som helhet.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• polisexamen i enlighet med polisförordningen eller annan akademisk examen som arbetsgivaren bedömer relevant.
• minst 6 månaders sammanhängande erfarenhet av att ha arbetat som chef eller arbetsledare, den senaste femårsperioden
• erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten
• erfarenhet av aktuellt verksamhetsområde såsom brottsförebyggande och brottsbekämpande arbete
• erfarenhet av utredningsarbete

Vi ser det som meriterande om du utöver detta även har:
• ingått i ledningsforum
• erfarenhet av polisorganisationens verksamhet
• erfarenhet av att delta i/driva samverkan med samhällsaktörer utanför polisorganisationen
• chefs- och ledarskapsutbildning för direkt, indirekt och/eller strategisk nivå

När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Som grund för den bedömningen ligger Polismyndighetens ledarkriterier. Ledarkriterierna anger en beskrivning av ett önskvärt ledarskap inom Polismyndigheten och omfattar följande förmågor:
• Analys och helhetssyn
• Mål och resultat
• Utveckling och förändring
• Social säkerhet
• Muntlig och skriftlig kommunikation
• Skapa delaktighet och motivation

Läs mer om ledarkriterierna https://polisen.se/ledarkriterier/ Om inte länken är klickbar kopiera och klistra in länktexten i din webbläsare.

Som en del i urvalsprocessen kommer även tester att användas.


ÖVRIGT
Placeringsort: Luleå/Boden.

Fackliga företrädare:
SEKO polisen Nord, ST region Nord, SACO-S region Nord, Polisförbundet region Nord. Samtliga nås via polisens växel 114 14.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 7/12 2022. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Chef Asset Data - Vattenfall Eldistribution AB

Ansök    Feb 6    Vattenfall AB    Administrativ chef
Vi bygger och förvaltar framtidens elnät. Vattenfall Eldistribution satsar 4 miljarder per år på Sveriges elnät. Vi isolerar och gräver ned hundratals mil elledningar, vi breddar för ledningsgator och investerar i modern övervakningsteknik. Allt för ett flexiblare och smartare elnät med färre strömavbrott och säkrare leverans. Därför investerar vi på Vattenfall Eldistribution i den bästa kompetensen och vi är nyfikna på dig! Är du en av våra framtida led... Visa mer
Vi bygger och förvaltar framtidens elnät.
Vattenfall Eldistribution satsar 4 miljarder per år på Sveriges elnät. Vi isolerar och gräver ned hundratals mil elledningar, vi breddar för ledningsgator och investerar i modern övervakningsteknik. Allt för ett flexiblare och smartare elnät med färre strömavbrott och säkrare leverans. Därför investerar vi på Vattenfall Eldistribution i den bästa kompetensen och vi är nyfikna på dig!


Är du en av våra framtida ledare?
Nu har du som är en ledare, möjlighet att med din kompetens och erfarenhet, driva Vattenfall Eldistributions resa framåt. Som chef för avdelningen Asset Data kommer du att leda, inspirera och engagera medarbetare och chefer inom ditt uppdragsansvar.
Avdelningen har det operativa ansvaret att kvalitetssäkra, dokumentera, kravställa och tillgängliggöra den anläggningsrelaterade dokumentationen för Vattenfall Eldistributions elnätsanläggningar. Här ligger även ansvaret för det strategiska, taktiska och operativa arbetet avseende den allmänna dokumentationen.
Inom avdelningen arbetar cirka 50-60 medarbetare samt fyra chefer som rapporterar direkt till avdelningschefen för Asset Data.


Du kommer att
Leda en avdelning som ansvarar för att kvalitetssäkra, dokumentera, kravställa och tillgängliggöra dokumentationen till intern och extern verksamhet.
Driva, styra och prioritera aktiviteter för att säkerställa god framdrift och utveckling inom avdelningens ansvar
Skapa starka relationer med både interna och externa parter, varför såväl förmåga som vilja att kommunicera, samarbeta, påverka och utveckla verksamheten är viktig.
Du rapporterar till enhetschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp.


Vi söker dig som har
Ledarerfarenhet från tidigare chefspositioner, gärna inom verksamhet med elanläggningar- och/eller industri/produktionsverksamhet/infrastruktur.
Erfarenhet och förmåga att arbeta i större organisationer vilket ställer krav på förmågan att arbeta processorienterat
Relevant akademisk utbildning

Som person har du ett genuint intresse för att utveckla verksamheten. Du är relationskapande och har en god förmåga att skapa samarbeten med interna och externa parter för att nå resultat. Vidare har du ett strategisk perspektiv med en förmåga att värdera verksamhetens behov och prioritera insatser för att skapa bästa möjliga effekt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhet inom eldistribution alternativt annan infrastruktur.
Vi erbjuder ett engagerande och inspirerande arbete på en arbetsplats med god gemenskap. På Vattenfall Eldistribution är vi öppna och generösa med våra kunskaper, insikter och idéer samt ställer upp för varandra. På så sätt gör vi varandra bättre. Vår kultur präglas också av att vi håller vad vi lovar och ligger steget före vilket är en viktig faktor inom vår verksamhet. Vi är positiva till att du vill utvecklas och utforska nya områden inom företaget och genom vår karriär- och utvecklingsmodell åskådliggörs dessa möjligheter till utveckling. Vi tror även att en bra balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt och skapar harmoni och effektivitet både hemma och på jobbet.
För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.


Placeringsort: Stockholm (Solna), Trollhättan eller Luleå.


Övrig information
Rekryterande chef: Saira Alladin, tel: +46 722 00 58 24
Rekryterare: Jessica Petersson, tel: +46 700 39 87 70
Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Enhetschef Utbildnings- och forskningsplanering

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med internationella, nationella och regionala företag, offentliga aktörer och ledande universitet. Luleå tek... Visa mer
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med internationella, nationella och regionala företag, offentliga aktörer och ledande universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 770 anställda och har 17 200 studenter.

De kommande åren investeras mångmiljardbelopp i Norrbotten och Västerbotten i stora projekt som syftar till ett mer hållbart samhälle nationellt så väl som globalt. Luleå tekniska universitet är involverat i flera av dessa högaktuella forskningsprojekt och den samhällsomvandling som följer. Vi har ett brett utbud av utbildningar för att matcha den kompetens som efterfrågas. Vi hoppas att du vill hjälpa oss att bygga framtidens hållbara företag och samhällen.Enheten ansvarar för handläggning av ärenden inom utbildnings- och forskningsområdet såsom beredning av universitetets utbildningsutbud och fakultetsnämndernas ärendehantering. Vidare ansvarar enheten för planering och uppföljning inom utbildnings- och forskningsområdet samt för universitets statistiska underlag. Uppdraget omfattar även samverkan med region och branschorganisationer i utbildningsfrågor. Som enhetschef samordnar och leder du arbetet. Du har personalansvar för enhetens 16 medarbetare, och är underställd chefen för avdelningen planering och ekonomi.

Kvalifikationer
Du ska ha en för uppdraget relevant akademisk examen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av forskarutbildning. Du har erfarenhet av kvalificerat ledaruppdrag med personalansvar och har en tydlig vilja och förmåga att motivera, utveckla och leda medarbetare och verksamhet samt strävar efter effektiva arbetsmetoder och hög kvalitet. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i både svenska och engelska

Du är öppen, lyhörd och har förmåga att skapa goda relationer samtidigt som du är drivande, tydlig och målinriktad. Du har mod och integritet samtidigt som du är diplomatisk i ditt förhållningssätt. Du har också ett stort intresse för utbildnings- och forskningsfrågor samt förmåga till analys och strategiskt tänkande.

Omfattning och ort
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ytterligare information
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Ulrica van Deventer, avdelningschef planering och ekonomi, [email protected], 0920-49 3018.

Fackliga företrädare: SACO-S Kjell Johansson 0920-49 1529 [email protected] och OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 5 december 2021
Referensnummer: 3970-21 Visa mindre

Enhetschef Studentservice

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med internationella, nationella och regionala företag, offentliga aktörer och ledande universitet. Luleå tek... Visa mer
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med internationella, nationella och regionala företag, offentliga aktörer och ledande universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 770 anställda och har 17 200 studenter.

De kommande åren investeras mångmiljardbelopp i Norrbotten och Västerbotten i stora projekt som syftar till ett mer hållbart samhälle nationellt så väl som globalt. Luleå tekniska universitet är involverat i flera av dessa högaktuella forskningsprojekt och den samhällsomvandling som följer. Vi har ett brett utbud av utbildningar för att matcha den kompetens som efterfrågas. Vi hoppas att du vill hjälpa oss att bygga framtidens hållbara företag och samhällen.Inom universitetet finns ett samlat verksamhetsstöd med åtta avdelningar. Nu söker vi en enhetschef till Studentservice som är en av tre enheter inom Studentavdelningen med totalt ca 45 medarbetare. Studentservice har ett universitetsövergripande uppdrag att säkra service till studenter, personal och gäster via telefon, ärendehanteringssystem och fysiska besök, ansvar för delar av universitetets tentamensadministration såsom salstentamen och koordinering av tentavakter samt ansvar för vissa internationella frågor som främst handlar om att koordinera olika utbytesprogram, handlägga utbytesavtal med partneruniversitet samt vägleda såväl in- som utresande utbytesstudenter.

Som enhetschef säkerställer du enhetens tjänster och stöd samt stöttar medarbetarna i olika processer. Du ansvarar för att utveckla enhetens verksamhet och servicefunktioner i nära samarbete med akademin samt övriga enheter och avdelningar inom verksamhetsstödet. Som enhetschef har du verksamhets- budget- och personalansvar för enhetens 15 medarbetare och är direkt underställd avdelningschefen för Studentavdelningen och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs akademisk examen. Du har erfarenhet av kvalificerat ledaruppdrag med personalansvar och har en tydlig vilja och förmåga att motivera, utveckla och leda medarbetare och verksamhet samt strävar efter effektiva arbetsmetoder och hög kvalitet. Du har erfarenhet av att arbeta med och leda arbete inom administration och servicefrågor samt erfarenhet av att leda utvecklings- och förändringsarbete. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i både svenska och engelska. Du arbetar genom coachande och stödjande ledarskap som ger medarbetarna utrymme att nyttja sin fulla potential. Du är öppen, lyhörd och har förmåga att skapa goda relationer samtidigt som du är drivande, tydlig och målinriktad. Du har mod och integritet samtidigt som du är diplomatisk i ditt förhållningssätt. Du har också ett stort intresse för utbildnings- och forskningsfrågor, särskilt i relation till framtidens universitet, samt förmåga till analys och strategiskt tänkande.

Omfattning och ort
Anställningen är en tillsvidareanställning med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ytterligare information
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Jennie Hägg Wilhelmsson, avdelningschef Studentavdelningen, 0920-491746, [email protected]

Fackliga företrädare:SACO-S Kjell Johansson 0920-49 1529 [email protected] och OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 26 januari 2022
Referensnummer: 4694-2021 Visa mindre

Operativ chef till Arvidsjaur Airport

Ansök    Jan 13    AB Terminalen    Administrativ chef
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda. Arvidsjaur Flygplats är det naturliga navet i inlandets kommunikationer med Stockholm och... Visa mer
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda.

Arvidsjaur Flygplats är det naturliga navet i inlandets kommunikationer med Stockholm och övriga världen för så väl regionens invånare, företagare och organisationer som för den internationella biltestnäringen och turismen. Flygplatsens kärnverksamhet är den flygoperativa delen där flyg- och transportbolag samt militära och privata flygoperatörer är primära kunder. Idag är många kunder internationella. Driften omfattar en stor bredd av kompetenser och områden i den flygoperativa processen samt för allmän drift av flygplatsen som anläggning. Till daglig drift med ansvar för organisation och bemanning söker vi nu en engagerad operativ chef.

Arvidsjaur Flygplats är ett helägt kommunalt bolag och ingår i koncernen Arvidsjaur Kommunföretag AB.

Vi söker nu en Operativ Chef (Operations Manager). Är det dig vi söker?

Ditt uppdrag
Du kommer att leda och utveckla de tre operativa enheterna ramp/fält/brand & räddning, expedition och säkerhetskontroll som tillsammans har ca 25 medarbetare. Du ansvarar för daglig drift och uppföljning, underhåll och kontroller av utrustning samt kontakt med flygbolag och operatörer. Flygplatsdriften är omgärdad av omfattande och komplexa regelverk som löpande uppdateras där du kommer få möjlighet att arbeta med ständiga förändringar- och förbättringar av våra lednings- och kvalitetssystem. Som operativ chef ingår du i flygplatsens ledningsgrupp och är direkt underställd Carina (VD/Accountable Manager).

Flygsäkerhet, medarbetare och verksamhetsstyrning är enkelt beskrivet dina tre viktigaste områden.

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med arbetsplats Arvidsjaur Flygplats.

Vem är du
Du är en erfaren verksamhetsnära ledare som ser det självklart att- och har lätt för att införskaffa grundkompetens inom samtliga praktiska områden för vilken befattningen är ansvarig för. Att instruera, utbilda och utföra kvalitetsrevisioner är något som vi gärna ser att du har erfarenhet eller fallenhet inom.

I denna roll måste du ha förmågan att ta till dig, sortera, analysera och processa fram det relevanta bland stora mängder information. Du har förmågan att ständigt kunna omprioritera din och verksamhetens vardag och du besitter en stor lyhördhet för individ och grupp. Omvärldsbevakning är en del av din vardag.

Du talar och skriver väl på både svenska och engelska och om du har tidigare erfarenheter från flygplats eller inom flygbranschen i övrigt, antingen civilt eller militärt ser vi det som meriterande men inte ett krav.

Du kommer att säkerhetsprövas innan anställning.

Visst låter det intressant?
Läs mer om oss på www.arvidsjaurairport.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rekryteringskonsult Peder Hansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive and Specialist Search. Telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post [email protected]

Om du är från annan ort och vill flytta till oss så hjälper vi självklart dig och din familj med dom praktiska omlokaliseringsfrågorna som kan uppstå genom vårt samarbete med Terminal 5 Relocation (www.terminal5.nu)

Välkommen med din konfidentiella ansökan senast 13 februari 2022 till www.terminalen.nu/rekryteringar

Notera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Om så sker kommer annonsen att tas bort från Terminalens webbplats.

Terminalen Executive and Specialist Search arbetar inte med bemanningstjänster så du blir direktanställd av vår uppdragsgivare.

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev. Visa mindre

Administrativ chef för Verksamhetsnära stöd

- vid Institutionen för teknikvetenskap och matematik Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som LKAB, Ericsson, Boliden, ABB, Epiroc och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 770 anställda och 17 200 studenter. Vi formar framtiden genom nydanande utbildn... Visa mer
- vid Institutionen för teknikvetenskap och matematik

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som LKAB, Ericsson, Boliden, ABB, Epiroc och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 770 anställda och 17 200 studenter. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta.

Vi söker nu en administrativ chef för enheten Verksamhetsnära stöd vid Institutionen för teknikvetenskap och matematik (TVM). TVM har ca 360 medarbetare och en omslutning på närmare 400 mnkr varav drygt 275 mnkr är relaterat till forskning.

Du är chef för en administrativ enhet som består av 28 medarbetare varav fem medarbetare har Skellefteå som placeringsort. Du ingår i institutionens ledningsgrupp och i frågor som är relaterade till arbetsuppgifter inom institutionen rapporterar du till prefekten som är chef för institutionen. Som administrativ chef är du även en del av det samlade verksamhetsstödet för hela universitetet och är direkt underställd avdelningschefen för Verksamhetsnära stöd.

Dina huvuduppgifter är att ge aktivt stöd till prefekt och stf. prefekt i frågor relaterat till institutionens verksamhet samt ge stöd till ledningsfunktioner i planerings-, styrnings- och uppföljningsarbetet samt ledning av institutionens administrativa enhet. Du ansvarar för samordning och beredning av institutionens interna verksamhetsplanering, uppföljning och avrapportering, framtagning av beslutsunderlag och analyser.

Den administrativa enheten som du har ansvar för utgör en gemensam och sammanhållen administrativ resurs för hela institutionen. Enhetens huvuduppgift är att ge administrativt stöd till prefekt, avdelningschefer, ämnesföreträdare, utbildningsledare, forskare, lärare, doktorander och studenter inom huvudområdena ekonomi, personal och utbildning. Du ansvarar även för information och uppföljning av regelverk, övergripande policys och rutiner. Du deltar tillsammans med fyra administrativa chefer från andra institutioner i utvecklingsarbeten för att utveckla och effektivisera administrativa processer inom hela universitetet.

Vi erbjuder dig ett arbete i en utmanande och inspirerande miljö i en kreativ och innovativ omgivning.

Kompetens och erfarenhet
För befattningen som enhetschef krävs högskoleexamen med relevant inriktning, gärna inom ekonomiområdet. Du har erfarenhet av arbete i ledande befattning samt erfarenhet av verksamhetsutveckling inom administrativa områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrnings- och personalstrategiska frågor och är van att ge stöd till ledningsfunktioner samt trivs med att bidra till helheten. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både i svenska och i engelska. Du måste ha en god administrativ förmåga.

Du är engagerad, resultatinriktad och har lätt för att bygga upp goda relationer med personer i din omgivning. Du är en god kommunikatör och kan arbeta konsultativt och processinriktat. Du kan skapa förtroende i samarbetet med andra samt har en väl utvecklad förmåga att tänka långsiktigt och se helheter. Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är en god ledare som kan entusiasmera och motivera dina medarbetare i förändrings- och utvecklingsarbete. Du har mod och integritet samtidigt som du är strukturerad och kvalitetsmedveten och arbetar för en god internkontroll.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Omfattning
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid som administrativ chef med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillsättning av tjänst sker enligt överenskommelse.

Information
För mer information kontakta avdelningschef för Verksamhetsnära stöd/stf Universitetsdirektör Mikael Öqvist, tel: 0920-49 32 28 eller e-post: [email protected].

Fackliga företrädare
SACO-S Kjell Johansson, 0920-49 15 29 [email protected]
OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Både ansökan och examensbevis ska vara skrivna på svenska eller engelska.

Referensnummer: 2652-2021
Sista ansökningsdag: 14 september 2021 Visa mindre

Enhetschef till Fälttjänst inom Region Nord

Ansök    Jul 30    Teracom AB    Administrativ chef
Ett land ska leva överallt, oavsett – i glesbygd och storstad, vid kriser och omvälvande händelser. Det är just därför Teracom Samhällsnät finns. Vi levererar robusta och säkra kommunikationstjänster som omfattar ansvar för marknätet för tv och radio, VMA (Viktigt Meddelande till Allmänheten) och Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi rullar också ut ett 5G-förberett mobilnät och har förvärvat spektrum för att kunna tillhandahålla kommunikationstjänster som ... Visa mer
Ett land ska leva överallt, oavsett – i glesbygd och storstad, vid kriser och omvälvande händelser. Det är just därför Teracom Samhällsnät finns. Vi levererar robusta och säkra kommunikationstjänster som omfattar ansvar för marknätet för tv och radio, VMA (Viktigt Meddelande till Allmänheten) och Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi rullar också ut ett 5G-förberett mobilnät och har förvärvat spektrum för att kunna tillhandahålla kommunikationstjänster som motsvarar de samhällsviktiga aktörernas kravbild. Vi är ett statligt bolag med kunder i både privata och offentliga sektorn. Vårt uppdrag är viktigt för att samhället ska vara hållbart och tryggt. I Sverige är vi ca 500 medarbetare som finns på ca 50 orter i landet.
Om tjänsten
Som Enhetschef för Fälttjänst är ditt huvudsakliga uppdrag att ansvara för att regionens leveranser i Teracoms och kunders nät, bibehåller högkvalitet och att förebyggande underhåll utförs enligt uppsatta mål. Du rapporterar till Regionchef Nord. Ditt uppdrag är att leda och utveckla enheten för att säkerställa hög kvalitet och kostnadseffektivitet i enighet med företagets ledningsprinciper, vision och uppsatta mål. Du kommer att leda genom ett tvärfunktionellt arbetssätt där kommunikation och samarbete med övriga enheter och avdelningar är en viktig del för att lyckas i arbetet. Att löpande säkra att enheten är rätt dimensionerad med rätt kompetens liksom att analysera och föreslå förbättringsåtgärder inom enheten och regionen ingår i ditt ansvar. Som enhetschef har du Arbetsmiljö-, budget- och personalansvar.
Om dig
Vi söker dig som har förmågan att leda förändringsarbete i syfte att effektivisera, utveckla arbetssätt och verksamhet. Som ledare har du en stark förmåga att bygga och leda team med olika kompetenser samt lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt och tydligt sätt. Du är trygg i dig själv och har mod att delegera ansvar och att kunna fatta beslut i tuffa situationer.
Ditt beteende och sätt att vara är viktigt som kulturbärare. Vi söker dig som är driven, initiativrik, handlingskraftig, uthållig och resultatorienterad. Du kommer att arbeta verksamhetsnära och operativt samtidigt som du har förmågan till ett strategiskt helhetsperspektiv. Naturligtvis är du också en person som identifierar dig med Teracom Samhällsnäts tre kärnvärden Ansvarstagande, Lösningsorienterade och Engagerade.
Vi söker dig som har
Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens och arbetslivserfarenhet
Erfarenhet från personalledande befattning, dokumenterad ledarerfarenhet

Det är meriterande
Om du har erfarenhet av att leda geografiskt spridd verksamhet

Övrigt
Omfattning: heltidsanställning 100%
Geografisk placering: Luleå, Skellefteå eller Umeå
Resor i tjänsten förekommer

Formella krav
För anställning krävs att godkänd drog- och alkoholtest genomförs och att godkänd bakgrundskontroll liksom godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs, detta eftersom anställningen innefattar säkerhetsklassning. Med anledning av detta krävs även svenskt alternativt nordiskt medborgarskap.
Vi erbjuder:
Hos Teracom får du vara med och göra skillnad varje dag. Det är vårt gemensamma ansvar att de samhällsviktiga tjänster vi levererar, med höga krav på både tillgänglighet, säkerhet och kvalitet, fungerar dygnet runt, året runt - oavsett. Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med högt engagemang, stort ansvarstagande och kompetenta kollegor. På Teracom strävar vi efter att skapa en kultur som inspirerar till lärande och utveckling där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet, samtidigt som vi värnar om balans mellan arbete och fritid. Vi betraktar olikheter mellan människor som en styrka och är övertygade om att det bidrar till ett kreativt och trivsamt arbetsklimat.
Ansökan:
Intresserad? Skicka in din ansökan via länken senast den 2021-08-08. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Har du frågor om tjänsten kontakta, Regionchef Mikael Dahlin [email protected] Visa mindre

Enhetschef Utbildnings- och forskningsplanering

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med industrier som LKAB, Ericsson, Boliden, ABB, Epiroc och ledande internationella universitet. Vi har även ett mycket väl fungerande sam... Visa mer
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med industrier som LKAB, Ericsson, Boliden, ABB, Epiroc och ledande internationella universitet. Vi har även ett mycket väl fungerande samarbete med regioner, skolhuvudmän och andra organisationer såväl inom vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 770 anställda och har 17 200 studenter.

De kommande åren investeras mångmiljardbelopp i Norrbotten och Västerbotten i stora projekt för ett fossilfritt samhälle. Luleå tekniska universitet är involverat i flera av dessa högaktuella forskningsprojekt och den samhällsomvandling som följer. Vi har ett brett utbud av utbildningar för att matcha den kompetens som efterfrågas.


Enheten ansvarar för handläggning av ärenden inom utbildnings- och forskningsområdet såsom beredning av universitetets utbildningsutbud och fakultetsnämndernas ärendehantering. Vidare ansvarar enheten för planering och uppföljning inom utbildnings- och forskningsområdet samt för universitets statistiska underlag. Uppdraget omfattar även samverkan med region och branschorganisationer i utbildningsfrågor. Som enhetschef samordnar och leder du arbetet. Du har personalansvar för enhetens 16 medarbetare, och är underställd chefen för avdelningen planering och ekonomi.

Kvalifikationer
Du ska ha en för uppdraget relevant akademisk examen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av forskarutbildning. Du har erfarenhet av kvalificerat ledaruppdrag med personalansvar och har en tydlig vilja och förmåga att motivera, utveckla och leda medarbetare och verksamhet samt strävar efter effektiva arbetsmetoder och hög kvalitet. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i både svenska och engelska

Du är öppen, lyhörd och har förmåga att skapa goda relationer samtidigt som du är drivande, tydlig och målinriktad. Du har mod och integritet samtidigt som du är diplomatisk i ditt förhållningssätt. Du har också ett stort intresse för utbildnings- och forskningsfrågor samt förmåga till analys och strategiskt tänkande.

Omfattning och ort
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ytterligare information
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Ulrica van Deventer, avdelningschef planering och ekonomi, [email protected], 0920-49 3018.

Fackliga företrädare: SACO-S Kjell Johansson 0920-49 1529 [email protected] och OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 29 November 2021
Referensnummer: 3970-21 Visa mindre

Administrativ chef för Verksamhetsnära stöd

-vid Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som LKAB, Ericsson, Boliden, ABB, Epiroc och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 770 anställda och 17 200 studenter. Vi formar framtiden genom nydanande ... Visa mer
-vid Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som LKAB, Ericsson, Boliden, ABB, Epiroc och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 770 anställda och 17 200 studenter.

Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta.

Vi söker nu en administrativ chef för Verksamhetsnära stöd vid Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle (ETKS). ETKS har ca 260 medarbetare och en omslutning på ca 300 mnkr varav drygt 110 mnkr är relaterat till forskning.

Du är chef för en administrativ enhet som består av 22 medarbetare varav 5 medarbetare har Piteå som placeringsort. Du ingår i institutionens ledningsgrupp och i frågor som är relaterade till arbetsuppgifter inom institutionen rapporterar du till prefekten som är chef för institutionen. Som administrativ chef är du även en del av det samlade verksamhetsstödet för hela universitetet och är direkt underställd avdelningschefen för Verksamhetsnära stöd.

Dina huvuduppgifter är att ge aktivt stöd till prefekt och stf. prefekt i operativa frågor relaterat till institutionens verksamhet samt ge stöd till ledningsfunktioner i planerings-, styrnings- och uppföljningsarbetet samt ledning av institutionens administrativa grupp. Du ansvarar för samordning och beredning av institutionens interna verksamhetsplanering, uppföljning och avrapportering, framtagning av beslutsunderlag och analyser.

Den administrativa enheten som du har ansvar för utgör en gemensam och sammanhållen administrativ resurs för hela institutionen. Enhetens huvuduppgift är att ge administrativt stöd till prefekt, avdelningschefer, utbildningsledare, forskare, lärare, doktorander och studenter inom huvudområdena ekonomi, personal och utbildning. Du ansvarar även för information och uppföljning av regelverk, övergripande policys och rutiner. Du deltar tillsammans med fyra administrativa chefer från andra institutioner i ett gemensamt utvecklingsarbete för att utveckla och effektivisera administrativa processer inom hela universitetet.

Vi erbjuder dig ett arbete i en utmanande och inspirerande miljö i en kreativ och innovativ omgivning.

Kompetens och erfarenhet
För befattningen som enhetschef krävs högskoleexamen med relevant inriktning, gärna inom ekonomiområdet. Du har erfarenhet av att leda arbete samt erfarenhet av verksamhetsutveckling inom administrativa områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrnings- och personalstrategiska frågor. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både i svenska och i engelska. Du måste ha en god administrativ förmåga.

Du är engagerad, resultatinriktad och har lätt för att bygga upp goda relationer med personer i din omgivning. Du är en god kommunikatör och kan arbeta konsultativt och processinriktat. Du kan skapa förtroende i samarbetet med andra samt har en väl utvecklad förmåga att tänka långsiktigt och se helheter. Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är en god ledare som kan entusiasmera och motivera dina medarbetare i förändrings- och utvecklingsarbete. Du har mod och integritet samtidigt som du är strukturerad och kvalitetsmedveten och arbetar för en god internkontroll.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Omfattning
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid som administrativ chef med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillsättning av tjänst sker enligt överenskommelse.

Information
För mer information kontakta avdelningschef för Verksamhetsnära stöd/stf Universitetsdirektör Mikael Öqvist, tel: 0920-49 32 28 eller e-post: [email protected], eller administrativ chef Marie Boström, tel: 0920-49 14 03 eller e-post: [email protected]

Fackliga företrädare: SACO-S Kjell Johansson, 0920-49 15 29 [email protected] OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Både ansökan och examensbevis ska vara skrivna på svenska eller engelska.

Referensnummer: 1563-2021
Sista ansökningsdag: 16 maj, 2021 Visa mindre

ABF Norr söker ny verksamhetsområdeschef till Norra Lappland

Ansök    Apr 29    Abf Norr    Administrativ chef
Arbetarnas Bildningsförbund, ABF, är Sveriges största studieförbund och finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, föreläsningar, seminarier och kulturarrangemang. ABF samordnar och initierar bildningsverksamhet tillsammans med sina medlemsorganisationer. ABF Norr är Sveriges tredje största ABF-avdelning med personal och kontor i alla Norrbottens 14 kommuner. Vi är indelade i fyra verksamhetsområden, Norra Lappland, Östra Norrbotten, Luleå-... Visa mer
Arbetarnas Bildningsförbund, ABF, är Sveriges största studieförbund och finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, föreläsningar, seminarier och kulturarrangemang. ABF samordnar och initierar bildningsverksamhet tillsammans med sina medlemsorganisationer.
ABF Norr är Sveriges tredje största ABF-avdelning med personal och kontor i alla Norrbottens 14 kommuner. Vi är indelade i fyra verksamhetsområden, Norra Lappland, Östra Norrbotten, Luleå-Boden och Piteå Älvdal. Vi har ett trettiotal anställda som verksamhetsutvecklare och verksamhetsadministratörer.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Verksamhetsområdeschef som ska driva förändrings- och utvecklingsarbetet för att möta framtiden inom folkbildningen. Som Verksamområdeschef inom ABF leder och fördelar du arbetet samt driver avdelningen och utvecklingsarbete tillsammans med Ombudsman/ Avdelningschef. Du ansvarar för planering och genomförande av verksamheten samt är ansvarig för områdesekonomi. Du representerar ABF Norr gentemot interna och externa intressenter. Du har erfarenhet av att leda en organisation i förändring och av personalansvar. Vi ser också att du har erfarenhet av ideella organisationer och föreningar. Du är en del av avdelningens ledningsgrupp. Som ledare i vår organisation förutsätter vi att du har en god kommunikativ förmåga, inspirerande, kreativ, inkluderande, är en god lyssnare, har ett positivt och prestigelöst förhållningsätt, stärker teamet utan att mikro styra, delegationsförmåga samt har tekniska nyckelkunskaper. Du stöttar utveckling, ger feedback och vågar fatta/förmedla beslut. Utöver ovanstående kriterier så förutsätter vi att du förmedlar en klar vision och strategi i samarbete med Ombudsman/Avdelningschefen.
Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning eller motsvarande. Då resor utgör en stor del i tjänsten är körkort B ett krav. Utöver ovanstående kriterier så förutsätter vi att du delar arbetar-rörelsens grundläggande värderingar. Visa mindre

Servicechef

Vi har fått ett uppdrag att rekrytera en servicechef åt ett välrenommerat större företag Vi vill att man har: Ett genuint intresse att söka, finna och göra goda affärer Kunskap att driva flera projekt samtidigt. Dator och administrativ vana. Erfarenhet av projektledning, god kännedom inom rör, el och mek/underhåll. Erfarenhet att jobba mot externa underleverantörer. God kunskap om kvalificerad förhandling och djupare tekniska diskussioner. Är du: Van att... Visa mer
Vi har fått ett uppdrag att rekrytera en servicechef åt ett välrenommerat större företag
Vi vill att man har:
Ett genuint intresse att söka, finna och göra goda affärer
Kunskap att driva flera projekt samtidigt.
Dator och administrativ vana.
Erfarenhet av projektledning, god kännedom inom rör, el och mek/underhåll. Erfarenhet att jobba mot externa underleverantörer.
God kunskap om kvalificerad förhandling och djupare tekniska diskussioner.
Är du:
Van att arbeta självständigt med samtliga steg i processen
En person som gillar utmaningar
Rak och tydlig i kommunikation med kund
Stresstålig, lugn, samt flexibel
Lagspelare som är beredd att stötta och ställa krav på kollegor, bra teamledare
Meriterande om du har utbildning och erfarenhet av mek/underhåll och rör teknisk bakgrund
Tjänsten är heltid, lön enligt överenskommelse
Tjänsten är i Älvsbyn, Boden, Luleå, Piteå trakten. Visa mindre

Enhetschef Utbildnings- och forskningsplanering

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som LKAB, Ericsson, Boliden, ABB, Epiroc och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 770 anställda och 17 200 studenter. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångsp... Visa mer
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som LKAB, Ericsson, Boliden, ABB, Epiroc och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 770 anställda och 17 200 studenter.

Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta.Enheten ansvarar för handläggning av ärenden inom utbildnings- och forskningsområdet såsom beredning av universitetets utbildningsutbud och fakultetsnämndernas ärendehantering. Vidare ansvarar enheten för planering och uppföljning inom utbildnings- och forskningsområdet samt för universitets statistiska underlag. Uppdraget omfattar även samverkan med region och branschorganisationer i utbildningsfrågor. Som enhetschef samordnar och leder du arbetet. Du har personalansvar för enhetens 16 medarbetare, och är underställd chefen för avdelningen planering och ekonomi.

Kvalifikationer
Du ska ha en för uppdraget relevant akademisk examen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av forskarutbildning. Du har erfarenhet av kvalificerat ledaruppdrag med personalansvar och har en tydlig vilja och förmåga att motivera, utveckla och leda medarbetare och verksamhet samt strävar efter effektiva arbetsmetoder och hög kvalitet. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i både svenska och engelska

Du är öppen, lyhörd och har förmåga att skapa goda relationer samtidigt som du är drivande, tydlig och målinriktad. Du har mod och integritet samtidigt som du är diplomatisk i ditt förhållningssätt. Du har också ett stort intresse för utbildnings- och forskningsfrågor samt förmåga till analys och strategiskt tänkande.

Omfattning och ort
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ytterligare information
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Ulrica van Deventer, avdelningschef planering och ekonomi, [email protected], 0920-49 3018.

Fackliga företrädare: SACO-S Kjell Johansson, 0920-49 1529 [email protected] och OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 11 april, 2021
Referensnummer: 914-21 Visa mindre

R&D Manager to Hillrom

Ansök    Feb 25    Liko AB    Administrativ chef
Do you want to be part of a truly great team and a global organization with good values and a clear purpose? If yes, then you need to read this! We are now looking for a R&D (Research and Development) Sustaining Engineering Manager. As R&D Sustaining Engineering Manager in Luleå you report to the Director R&D Sustaining who is stationed in Batesville, US, and you will be a part of our global R&D organization. The Sustaining Engineering department is respon... Visa mer
Do you want to be part of a truly great team and a global organization with good values and a clear purpose? If yes, then you need to read this! We are now looking for a R&D (Research and Development) Sustaining Engineering Manager. As R&D Sustaining Engineering Manager in Luleå you report to the Director R&D Sustaining who is stationed in Batesville, US, and you will be a part of our global R&D organization.
The Sustaining Engineering department is responsible for developing and improving our current product portfolio. The Sustaining Engineering department is responsible to lead projects with the goal of increasing customer satisfaction, improving product quality, optimize the product design to strengthen our competition. The Sustaining Engineering department are experts in product knowledge. We support the operations team and quality department with our technical skills and knowledge about our products.
About the position
As the R&D Manager you will be responsible our R&D department in Alvik, Luleå. You will be manager of 8 employees and responsible for leading the team and for managing daily operational activities. In this position you are accountable for alignment of priorities and resources with business direction, timelines, and budget commitments.
Main responsibilities:
- Assess resources or team strengths and weaknesses and develop plans to achieve individual/team/department goals and objectives.
- Recommends changes to policies and establishes procedures that affect immediate department/function.
- Allocate resources and time required to conduct several engineering projects and monitor the performance of these projects to ensure milestones are met.
- Uses real-time data and key business metrics to reassess priorities and realign goals.
- Managerial, work environment and budget responsibilities.
We work according LEAN- principles and our OMS (Operative Management System). We focus on continuous improvements and have a problem-solving culture. We welcome problems, because when we identify problems; we can improve.
What is your background
You understand team-contribution to the larger organization and to the business strategy. Ability to manage people-related processes successfully and consistently such as performance management, compensation, talent development, talent acquisition, onboarding, etc.
You also:
Have a Master of science in Engineering in a technical discipline.
Have worked in a project focused organization and in a technical discipline.
Have at least 5 years of experience as a manager.
Speak and write Swedish and English fluently.

Who you are
You have an excellent analytical and creative thinking, with strong problem-solving skills and an ability to identify and champion new technologies. You are a driven and business-oriented person that has the ability of a strategic mindset as well as being a “doer”. You have been successful as a leader and can create high performance teams and an environment of well-being. You are comfortable collaborating with a cross functional team of technical and non-technical team members. You plan, do, and act in an effective manner with focus on People, Quality, Delivery and Cost.
You thrive in a global environment and have no problem to connect with people and different cultures. You are a team player and are communicative both in speech and writing.
We offer you a challenge and possibility to personal development in a leading worldwide company in the medical technology industry. You will work on our site that is in Alvik outside of Luleå.
Last day to send in your application is 11th of March. Your application must be in English and include a resumé.
If you have any questions about the position please contact Linnea Larsson, HR Business Partner, [email protected]. Visa mindre

Kund och assistentansvarig

Ansök    Mar 30    Humana AB    Administrativ chef
Humana Assistans söker Kund- och assistentansvarig   Vill du jobba i ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och viktigt jobb? Välkommen till oss på Humana! Läs mer på www.humana.se.   Humana söker nu en Kund- och assistentansvarig till vårt kontor i Luleå.?  Arbetsuppgifter  Som Kund- och assistentansvarig är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Du plane... Visa mer
Humana Assistans söker Kund- och assistentansvarig  
Vill du jobba i ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och viktigt jobb? Välkommen till oss på Humana! Läs mer på www.humana.se.  
Humana söker nu en Kund- och assistentansvarig till vårt kontor i Luleå.? 
Arbetsuppgifter 
Som Kund- och assistentansvarig är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Du planerar hur assistansen ska utföras?utifrån våra kunders önskemål och du ansvarar för personalfrågor. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. 
Att arbeta som Kund- och assistentansvarig ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring personer med funktionsnedsättning, också har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå.?Du arbetar även gentemot Försäkringskassan, kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord glädje, engagemang och ansvar. Du gillar att ha många bollar i luften och det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete och/eller är utbildad socionom, beteendevetare eller personaladministratör. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Körkort B är ett krav. 
Som person är du strukturerad, noggrann och självgående. Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är social, servicemedveten och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. 
Vad erbjuder vi? 
Vi?erbjuder ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med kunniga och trevliga kollegor i ett tillväxtföretag som präglas av ett stort engagemang för våra kunder och för våra arbetsuppgifter. 
På Humana?förväntar vi oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat. 
Tillträde: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:20210430.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid.
Urval och intervjuer kommer ske löpande så därför ser vi gärna att du ansöker redan idag! 
Sökande till denna tjänst kan komma att få genomgå våra rekryteringstester MAP och Matrigma. 
Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk. Visa mindre

Administrativ chef

-för verksamhetsnära stöd vid Institutionen för system- och rymdteknik Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 700 anställda och 15 100 studenter. Vi formar framtiden genom n... Visa mer
-för verksamhetsnära stöd vid Institutionen för system- och rymdteknik

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 700 anställda och 15 100 studenter.

Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta.

Vi söker nu en administrativ chef för det verksamhetsnära stödet vid Institutionen för system- och rymdteknik (SRT). SRT har ca 190 medarbetare och en omslutning på ca 280 mnkr varav drygt 175 mnkr är relaterat till forskning.

Du är chef för den administrativa gruppen som består av 16 medarbetare. Du ingår i institutionens ledningsgrupp och i frågor som är relaterade till arbetsuppgifter inom institutionen rapporterar du till prefekten som är chef för institutionen. Som administrativ chef är du även en del av det samlade Verksamhetsstödet för hela universitetet och är direkt underställd chefen för avdelningen Verksamhetsnära stöd.

Dina huvuduppgifter är att ge aktivt stöd till prefekt och stf. prefekt i operativa frågor relaterat till institutionens verksamhet samt ge stöd till ledningsfunktioner i planerings-, styrnings- och uppföljningsarbetet samt ledning av institutionens administrativa grupp. Du ansvarar för samordning och beredning av institutionens interna verksamhetsplanering, uppföljning och avrapportering, framtagning av beslutsunderlag och analyser.

Den administrativa gruppen som du har ansvar för utgör en gemensam och sammanhållen administrativ resurs för hela institutionen. Gruppens huvuduppgift är att ge administrativt stöd till prefekt, avdelningschefer, utbildningsledare, forskare, lärare, doktorander och studenter inom huvudområdena ekonomi, personal och utbildning. Du ansvarar även för information och uppföljning av regelverk, övergripande policys och rutiner. Du deltar tillsammans med fem andra administrativa chefer från de andra institutionerna i ett gemensamt utvecklingsarbete för att utveckla och effektivisera administrativa processer inom hela universitetet.

Vi erbjuder dig ett arbete i en utmanande och inspirerande miljö i en kreativ och innovativ omgivning.

Kompetens och erfarenhet
För befattningen som administrativ chef krävs högskoleexamen med relevant inriktning, gärna inom ekonomiområdet. Du har erfarenhet av arbete i ledande befattning samt erfarenhet av verksamhetsutveckling inom administrativa områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrnings- och personalstrategiska frågor. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både i svenska och i engelska. Du måste ha en god administrativ förmåga.

Du är serviceinriktad, engagerad, handlingskraftig och resultatinriktad och har lätt för att bygga upp goda relationer med personer i din omgivning. Du är en god kommunikatör och kan arbeta konsultativt och processinriktat. Du kan skapa förtroende i samarbetet med andra samt har en väl utvecklad förmåga att tänka långsiktigt och se helheter. Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är en god ledare som kan entusiasmera och motivera dina medarbetare i förändrings- och utvecklingsarbete. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten och arbetar för en god internkontroll. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Omfattning
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid som administrativ chef med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillsättning av tjänst sker enligt överenskommelse.

Information
För mer information kontakta avdelningschef för Verksamhetsnära stöd/stf Universitetsdirektör Mikael Öqvist, 0920-49 32 28 eller [email protected], eller administrativ chef Maria Öberg, 0920-49 10 18 eller [email protected]

Fackliga företrädare
SACO-S Kjell Johansson, 0920-49 15 29 [email protected]
OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Både ansökan och examensbevis ska vara skrivna på svenska eller engelska.

Referensnummer: 4488-2020
Sista ansökningsdag: 3 januari, 2021 Visa mindre

Enhetschef för vaktmästarservice

Ansök    Nov 2    Luleå kommun    Administrativ chef
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Avdelning Fastighetsförvaltning och verksamhetsnära service inom Stadsbyggnadsförvaltningen ansvarar för drift och underhåll av fastigheter. Avdelningen har en högst påtaglig inverkan på hur våra medborgare ... Visa mer
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Avdelning Fastighetsförvaltning och verksamhetsnära service inom Stadsbyggnadsförvaltningen ansvarar för drift och underhåll av fastigheter. Avdelningen har en högst påtaglig inverkan på hur våra medborgare och besökare upplever sin vardag på arbetet, i skolan och i föreningslokalen. Vaktmästarservice är en enhet inom sektionen verksamhetsnära service och utgörs av kommunens vaktmästare som är en resurs som samtliga förvaltningar kan avropa. I dagsläget arbetar 27 vaktmästare med arbetsuppgifter som ska underlätta och hjälpa kommunens medborgare.

ARBETSUPPGIFTER
Längtar du efter nya utmaningar där du får utveckla dig som ledare och växa som människa? Är du dessutom skicklig inom administration, personalledning och verksamhetsstyrning kan du vara den vi letar efter!

Som enhetschef kommer du vara ledare med personalansvar för vaktmästarna, vara delaktig i budgetarbete och utveckla arbetssätt för enheten. Arbetet kommer till stor del präglas av ett administrativt arbete inom flertalet system och e-tjänster. Som enhetschef arbetar du med ett tydligt kundperspektiv, relationsbyggande och med fokus på behovsanalyser av Luleå kommuns olika förvaltningar.

Vi erbjuder en varierande och spännande tjänst där du har möjlighet att sätta din egen prägel på arbetet och vi välkomnar dig som är ute efter att ta dig an nya utmaningar.


KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som huvudsakligen drivs framåt av utmaningar och vill utveckla din erfarenhet och kompetens. Du har en god organisatorisk medvetenhet och har lätt för nätverkande och samarbete med andra människor och enheter. Du kan sätta prioriteringar och mål för vad som är viktigt för enheten och personalen som helhet. Vi tror utöver detta att du är administrativt duktig och har ambitioner att fortsätta utvecklas inom detta område.
Vi vill att du som söker uppfyller följande krav:
- Akademisk examen inom något av följande område: Beteende/personalvetenskap,
statsvetenskap, ekonomi/marknadsföring, alternativt utbildning inom annat område som
arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Flerårig erfarenhet av budgetering, verksamhetsstyrning och personalansvar
- God vana av administrativt arbete
- Arbete med kundkontakt och/eller kundansvar
- Goda kunskaper inom svenska och engelska

B-körkort krävs.


ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet, deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

I denna process samarbetar Luleå kommun med Student Consulting. Luleå kommuns önskan är att eventuella frågor går till ansvarig rekryterare på Student Consulting, Mattias Meyer. Vid frågor når du Mattias via telefon på 072-236 77 87 eller via mail [email protected].


Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp. Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/lediga jobb Visa mindre

Vikarierande administrativ chef

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med företag som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 700 anställda och 15 100 studenter. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspunkt ... Visa mer
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med företag som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 700 anställda och 15 100 studenter.

Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta.

Vi söker nu en vikarierande administrativ chef för det verksamhetsnära stödet vid Institutionen för hälsa, lärande och teknik (HLT) under ordinarie befattningshavares tjänstledighet för annat uppdrag inom institutionen.  Institutionen hälsa, lärande och teknik är en nybildad institution fr o m 1 januari 2021 som kommer att ha ca 200 medarbetare och en omslutning på 250 mnkr varav ca 190 mnkr är relaterat till utbildning. Som administrativ chef är du även en del av det samlade Verksamhetsstödet för hela universitetet och är direkt underställd områdeschefen.

Du är chef för den administrativa gruppen som består av 24 medarbetare. Du ingår i institutionens ledningsgrupp och i frågor som är relaterade till arbetsuppgifter inom institutionen rapporterar du till prefekten som är chef för institutionen.

Dina huvuduppgifter är att ge aktivt stöd till prefekt, avdelningschefer, ämnesföreträdare och utbildningsledningsfunktionen i planerings-, styrnings- och uppföljningsarbetet samt ledning av institutionens administrativa grupp. Du ansvarar för samordning och beredning av institutionens interna verksamhetsplanering, uppföljning och avrapportering, framtagning av beslutsunderlag och analyser.

Den administrativa gruppen är en gemensam och sammanhållen administrativ resurs för hela institutionen. Gruppens huvuduppgift är att ge administrativt stöd till prefekt, avdelningschefer, utbildningsledare, forskare, lärare, doktorander och studenter inom huvudområdena ekonomi, personal och utbildning. Du ansvarar även för information och uppföljning av regelverk, övergripande policys och rutiner. Du deltar tillsammans med fyra andra administrativa chefer från de andra institutionerna i ett gemensamt utvecklingsarbete för att utveckla och effektivisera administrativa processer inom hela universitetet.

Vi erbjuder dig ett arbete i en utmanande och inspirerande miljö i en kreativ och innovativ omgivning.

Kompetens och erfarenhet
För befattningen som administrativ chef krävs högskoleexamen med relevant inriktning, gärna inom ekonomi eller HR-området. Du har erfarenhet av att leda arbete och erfarenhet av verksamhetsutveckling inom administrativa områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomistyrnings- eller personalstrategiska frågor. Du måste ha en god administrativ förmåga.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både i svenska och i engelska

Du är serviceinriktad, engagerad, handlingskraftig och resultatinriktad och har lätt för att bygga upp goda relationer med personer i din omgivning. Du är en god kommunikatör och kan arbeta konsultativt och processinriktat. Du kan skapa förtroende i samarbetet med andra samt har en väl utvecklad förmåga att tänka långsiktigt och se helheter. Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är en god ledare som kan entusiasmera och motivera dina medarbetare i förändrings- och utvecklingsarbete. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten och arbetar för en god internkontroll. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Omfattning
Tidsbegränsad anställning på heltid och under två år t o m 31 december 2022. Placeringsort är Luleå. Tillträde fr o m 1 december 2020 eller enligt överenskommelse.

Information
För mer information kontakta områdeschefen för Verksamhetsnära stöd Mikael Öqvist, tel: 0920-49 32 28 eller e-post: [email protected] , eller administrativ chef Kerstin Pettersson, tel: 0920-49 28 20 eller e-post: [email protected]

Fackliga företrädare
SACO-S Kjell Johansson, 0920-49 15 29 [email protected]
OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 17 21 [email protected]

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Både ansökan och examensbevis ska vara skrivna på svenska eller engelska.

Referensnummer: 3707-2020
Sista ansökningsdag: 13 november 2020 Visa mindre

Vi söker en handläggarchef. Är det du?

Handels a-kassa har i uppdrag att hantera arbetslöshetsförsäkringen för våra ca: 185 000 medlemmar. Arbetslöshetsförsäkringen är en omställningsförsäkring vid arbetslöshet och vårt arbete påverkar våra medlemmars vardag. Vi utökar vår verksamhet i Luleå med en enhet och söker nu dig som vill bli chef för den enheten och våra 15 nya servicehandläggare. Vi arbetar för att vara en tillgänglig, flexibel och effektiv organisation och har som målsättning att ... Visa mer
Handels a-kassa har i uppdrag att hantera arbetslöshetsförsäkringen för våra ca: 185 000 medlemmar. Arbetslöshetsförsäkringen är en omställningsförsäkring vid arbetslöshet och vårt arbete påverkar våra medlemmars vardag.

Vi utökar vår verksamhet i Luleå med en enhet och söker nu dig som vill bli chef för den enheten och våra 15 nya servicehandläggare.
Vi arbetar för att vara en tillgänglig, flexibel och effektiv organisation och har som målsättning att skapa trygga och nöjda medlemmar. För att klara det behöver vi trygga ledare som motiverar och skapar goda förutsättningar för våra medarbetare.
Tycker du att ovan låter intressant och det är i linje med hur du är och arbetar så finns det nu möjlighet att få vara med och leda en av enheterna inom Handels a-kassa som handläggarchef.
Arbetsbeskrivning:
Rollen som handläggarchef är bred och innebär ett helhetsansvar för såväl verksamhet som personal. Du har personal- och arbetsgivaransvar för 15 medarbetare. Det innebär att du ansvarar för arbetsmiljö, rehabilitering, utveckling och lönesättning. Du har resultatansvar för enheten och ingår i kassans ledningsgrupp om tio personer. Du arbetar strategiskt med ett analytiskt tänk för att driva verksamheten framåt med tydliga mål och i samverkan med de övriga handläggarcheferna. I tjänsten ingår även ansvar för vår telefonservice och våra lokaler.
Tjänsten är placerad i Luleå och resor kan förekomma.
Kvalifikationer:
· Du har adekvat högskoleutbildning för tjänsten eller en längre tids erfarenhet av liknande arbete.
· Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i både i tal och skrift.
· Du är van att arbeta digitalt och använder gärna verktyg som främjar utveckling.
· Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en lagreglerad och/eller målstyrd verksamhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och där ser vi att du har erfarenhet av tidigare ledarroll som chef eller från en team-, grupp- eller projektledarroll.
Du är en trygg person som känner dina styrkor likväl som dina utvecklingsområden och är bekväm med att såväl få som ge feedback för att utveckla andra och dig själv. Du är analytisk och tar beslut grundat på fakta. Du hjälper andra att utvecklas och ser kommunikation som ett av dina främsta verktyg för att nå resultat. Som person är du lyhörd, engagerad och självgående.
Omfattning: Tillsvidareanställning med 6 månader provanställning. Arbetstiden är oreglerad med 39 timmar i veckan. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan: Din ansökan märkt ”Handläggarchef” inklusive personligt brev och CV mejlar du till [email protected] . Tänk på att först ta del av information om hur vi behandlar dina personuppgifter innan du skickar in din ansökan. Vi vill ha din ansökan senast 8 juli 2020 och urval sker löpande.
För mer information: Frågor om tjänsten besvaras av Kim Sandberg 010-450 84 20 och facklig representant Ulrica Lundberg 010-450 84 73.
Vi samarbetar med Handelsanställdas förbund och vill att du delar våra värderingar
avseende frihet, demokrati och social rättvisa både i tanke och handling.
Behandling av personuppgifter om dig: Vi följer Dataskyddsförordningens krav på behandling av personuppgifter. Genom att ansöka om anställning hos oss samtycker du till att vi får behandla dem, samtycket är den lagliga grunden för vår behandling. Vi behandlar huvudsakligen dina uppgifter för att a-kassan som arbetsgivare ska kunna fullfölja sitt ansvar kring rekryteringsprocessen och samla in de personuppgifter som behövs vid en eventuell anställning. Vi använder inte dina personuppgifter till något annat ändamål. Dina personuppgifter registreras i vårt system först om och när du tackat ja till erbjudande om anställning. Under rekryteringsprocessen är dina uppgifter skyddade och det är endast behöriga som har åtkomst till dem. När rekryteringsprocessen är avslutad gallras de uppgifter vi inte längre behöver, de som vi får spara längre tid gallras efter 2 år. Du har rätt att få insyn i vilka uppgifter vi behandlar och göra invändningar mot riktigheten i uppgifter och deras behandling. Fullständig information av vår behandling av personuppgifter och dina rättigheter i samband med ansökan om anställning går att läsa på vår hemsida www.handels.se/akassan. Visa mindre

Gruppchef för ombordpersonal

Ansök    Sep 15    Vy Tåg AB    Administrativ chef
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Vy Tåg är dotterbolaget som agerar på den svenska järnvägsmarknaden. Omsättningen är cirka 1 000... Visa mer
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka
15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens
affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy
satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen
och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.

Vy Tåg är
dotterbolaget som agerar på den svenska järnvägsmarknaden. Omsättningen är
cirka 1 000 miljoner kronor, vi har omkring 700 anställda
och fem trafikuppdrag: Norrtåg, Värmlandstrafik, X-trafik, Krösatågen och från
december 2020 även nattågstrafiken på övre Norrland. Dessutom har vi egen
helgtrafik Karlstad-Oslo och kör snabbtåg Oslo-Göteborg i samarbete med vår
ägare. Självständig med lyhört ledarskap

Som gruppchef för ett antal ombordpersonal i Luleå leder du och coachar dina medarbetare mot företagets gemensamma mål. Om du gillar människor, utveckling och att fixa fredagsfika till dina medarbetare är det här jobbet för dig. Vi erbjuder ett härligt gäng med kollegor, möten med våra kunder samt ett nära ledarskap i en platt organisation.

Du trivs med att leda människor. Du drivs av att göra det som är bra bättre. Jobbet som gruppchef på Vy Tåg i Luleå innehåller såväl personalansvar, med allt vad det innebär, som ekonomi- och resultatansvar.  

Arbetsuppgifter
Din viktigaste arbetsuppgift är att tillsammans med dina medarbetare skapa rätt förutsättningar för att göra ett så bra jobb som möjligt.
Dessutom

.jobbar du ombord i tågen så att du alltid förstår dina medarbetares förutsättningar och våra kunders behov.
.Verkar du för ständiga förbättringar och coachar inom de styrande principerna: trafiksäkerhet, resurseffektivitet och kundservice.
.följer du upp olika resultat mot dess nyckeltal.

Kvalifikationer
Du jobbar självständigt, är initiativrik, flexibel och vågar sätta ner foten om det behövs. Du anpassar ditt ledarskap efter de människor, situationer och förutsättningar som gäller just då.
Dessutom är du

.en god kommunikatör som med kommunikativa verktyg skapar rätt förutsättningar för medarbetarna att utföra sitt jobb, och nå våra mål.
.målinriktad med intresse av att mäta och följa upp arbetet och förbättra när så krävs.
.nyfiken och öppen för nya idéer och metoder.
.ivrig att uppnå hög medarbetar- och kundnöjdhet.  

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen har du ett arbete ombord på tåget idag, eller har erfarenhet från en liknande ledande befattning från transport- eller servicebranschen.
Dessutom har du

.goda kunskaper i Officepaketet.
.erfarenhet av ledarskap och resultatansvar.  
Vår ledarskapspolicy är riktlinjer för hur du utför dina arbetsuppgifter och vad du prioriterar:

.Jag skapar engagemang och intresse för arbetet.
.Jag ser till att vi har ett fungerande informationsflöde.
.Jag använder medarbetarnas kompetens och ser till att de utvecklas.
.Jag ser till att medarbetarna vet vilka befogenheter de har.
.Jag är tydlig med vad som förväntas av medarbetarna.

Kontaktinformation
Stefan Linder, Affärschef, 073 0527194

Arbetsplats
Skeppsbrogatan 39

972 31 Luleå Visa mindre

Administrativ chef 100%

Vi söker en erfaren, kunnig och kommunikativ chef till församlingens administration. Har du förmågan att se såväl de viktiga detaljerna som helheten i en komplex verksamhet? Kan du vara en coachande ledare för våra anställda inom administrativ service? Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning på heltid. Intresserad? Läs mer på vår hemsida. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Vi söker en erfaren, kunnig och kommunikativ chef till församlingens administration. Har du förmågan att se såväl de viktiga detaljerna som helheten i en komplex verksamhet? Kan du vara en coachande ledare för våra anställda inom administrativ service?
Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning på heltid. Intresserad? Läs mer på vår hemsida.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chef verksamhetsnära stöd vid Samhällsbyggnad och naturresurser

Vi söker nu en administrativ chef för det verksamhetsnära stödet vid Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser (SBN).  Som administrativ chef för det verksamhetsnära stödet vid SBN är du även en del av det samlade Verksamhetsstödet för hela universitetet och är direkt underställd områdeschefen. Du är chef för den administrativa gruppen som består av 24 medarbetare. Du ingår i institutionens ledningsgrupp och i frågor som är relaterade till arbets... Visa mer
Vi söker nu en administrativ chef för det verksamhetsnära stödet vid Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser (SBN).  Som administrativ chef för det verksamhetsnära stödet vid SBN är du även en del av det samlade Verksamhetsstödet för hela universitetet och är direkt underställd områdeschefen. Du är chef för den administrativa gruppen som består av 24 medarbetare. Du ingår i institutionens ledningsgrupp och i frågor som är relaterade till arbetsuppgifter inom institutionen rapporterar du till prefekten som är chef för institutionen.

Arbetsuppgifter
Dina huvuduppgifter är att ge aktivt stöd till prefekt, avdelningschefer, ämnesföreträdare och utbildningsledningsfunktionen i planerings-, styrnings- och uppföljningsarbetet samt ledning av institutionens administrativa grupp. Du ansvarar för samordning och beredning av institutionens interna verksamhetsplanering, uppföljning och avrapportering, framtagning av beslutsunderlag och analyser.

Den administrativa gruppen som du har ansvar för utgör en gemensam och sammanhållen administrativ resurs för hela institutionen. Gruppens huvuduppgift är att ge administrativt stöd till prefekt, avdelningschefer, utbildningsledare, forskare, lärare, doktorander och studenter inom huvudområdena ekonomi, personal och utbildning. Du ansvarar även för information och uppföljning av regelverk, övergripande policys och rutiner. Du deltar tillsammans med fem andra administrativa chefer från de andra institutionerna i ett gemensamt utvecklingsarbete för att utveckla och effektivisera administrativa processer inom hela universitetet. Vi erbjuder dig ett arbete i en utmanande och inspirerande miljö i en kreativ och innovativ omgivning.

Kompetens och erfarenhet
För befattningen krävs högskoleexamen med relevant inriktning, gärna inom ekonomiområdet. Du har erfarenhet av arbete i ledande befattning samt erfarenhet av verksamhetsutveckling inom administrativa områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrnings- och personalstrategiska frågor. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både i svenska och i engelska. Du måste ha en god administrativ förmåga.

Du är serviceinriktad, engagerad, handlingskraftig och resultatinriktad och har lätt för att bygga upp goda relationer med personer i din omgivning. Du är en god kommunikatör och kan arbeta konsultativt och processinriktat. Du kan skapa förtroende i samarbetet med andra samt har en väl utvecklad förmåga att tänka långsiktigt och se helheter. Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är en god ledare som kan entusiasmera och motivera dina medarbetare i förändrings- och utvecklingsarbete. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten och arbetar för en god internkontroll. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Omfattning
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Information
För mer information kontakta chefen för det verksamhetsnära stödet Mikael Öqvist, tel: 0920-49 3228, [email protected], eller administrativ chef Birgitta Karlberg, tel: 0920-49 19 05, [email protected]

Fackliga företrädare; SACO-S Christer Gardelli, 0920-49 18 09 [email protected] eller OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

För komplett platsannons vänligen besök vår webplats ltu.se/ledigajobb.

Luleå tekniska universitet arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald som bidrar till en kreativ studie- och arbetsmiljö. Universitetets värdegrunder bygger på respekt, tillit, öppenhet, samarbete och ansvar.

Ansökan
Du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Både ansökan och examensbevis ska vara skrivna på svenska eller engelska.

Ref.nr: 4776-2019
Sista ansökningsdag: 20 november, 2019 Visa mindre

Teamledare Registreringsavdelningen

Ansök    Apr 29    Region Norrbotten    Administrativ chef
Arbetsplats: Norrbottens Museum Referensnummer: 198124 Om arbetsplatsen Norrbottens museum är länsmuseum för Sveriges nordligaste län. Vårt län sträcker sig från fjäll till skärgård och har en spännande kulturhistoria som präglats av långväga kontakter och utbyte. Genom alla tider har vårt län varit en kulturell smältdegel och än idag hörs språk som samiska och tornedalsfinska vid sidan av svenska, somaliska, afghanska och över 90 andra nya minoritets... Visa mer
Arbetsplats: Norrbottens Museum
Referensnummer: 198124


Om arbetsplatsen

Norrbottens museum är länsmuseum för Sveriges nordligaste län. Vårt län sträcker sig från fjäll till skärgård och har en spännande kulturhistoria som präglats av långväga kontakter och utbyte. Genom alla tider har vårt län varit en kulturell smältdegel och än idag hörs språk som samiska och tornedalsfinska vid sidan av svenska, somaliska, afghanska och över 90 andra nya minoritetsspråk. Norrbottens museum arbetar med att bevara, använda och utveckla regionens mångfacetterade kulturarv och kulturmiljöer genom kunskapsuppbyggnad, samlingsförvaltning och publik verksamhet.
Norrbottens museum har sitt säte i Luleå, men bedriver verksamhet i hela regionen. Verksamheten vid registreringsavdelningen bedrivs i stadsdelen Björkskatan, där flera av museets avdelningar verkar.
Vi söker nu dig som tillsammans med engagerade och kompetenta kolleger och medarbetare vill arbeta i en spännande och framåtsiktande organisation.

http://norrbottensmuseum.se/

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som teamledare för registreringsavdelningen vid Norrbottens museum.
Som teamledare för registreringsavdelningen kommer du att leda ett tiotal medarbetare med funktionsvariationer som arbetar med att digitalisera museisamlingar och arkivmaterial inom verksamheten Kulturarvs-IT. Du behöver därför ha kunskap från arbeta med människor med funktionsvariationer. Ditt arbete är både strategiskt och operativt då du kommer att handleda medarbetare och utveckla verksamheten, men även registrera föremål. Du har verksamhets- och personalansvar.

Din bakgrund
Vi tror att du har erfarenhet av arbete inom kultur, skola, omsorg eller vård. Din utbildningsbakgrund kan därför vara skiftande, men är lägst gymnasieutbildning. Vi ser helst att du har akademiska studier inom historia, kultur eller närliggande områden. Du har några års arbetslivserfarenhet. Vi söker dig med erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariationer, gärna i någon form av ledande ställning, men du kan också ha förvärvat kunskaper inom ledarskap från andra arbetsområden. Kunskap om arbete i databaser är meriterande, likaså om du har tidigare erfarenhet av arbete inom museum, historia eller kulturområdet i stort.

Vi söker dig som vill vara med och leda Norrbottens museum mot de långsiktiga målen. Du har förmåga att leda och inspirera människor. Som person är du trygg, stabil och tydlig och du är positiv. Du ser värdet av att skapa en god arbetsmiljö i samverkan med chefer och medarbetare.

Anställningsfakta
1 tjänst, heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning.

Vill du veta mer?

Margaretha Lindh, Länsmuseichef, 0920-235 12 eller 076-142 96 11
E-post: [email protected]
 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Fackliga företrädare
Berit Åstrom, Kommunal, 0920-24 35 09, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-05-19 Visa mindre

Universitetsdirektör

Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med företag som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Universitet omsätter totalt 1,7 miljarder kronor per år och har ca 15 500 studenter och 1 650 anställda. Universitetet har verksamhet på fyra orter: Luleå, Piteå, Skellefteå och Kiruna. Verksamheten är orga... Visa mer
Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med företag som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Universitet omsätter totalt 1,7 miljarder kronor per år och har ca 15 500 studenter och 1 650 anställda. Universitetet har verksamhet på fyra orter: Luleå, Piteå, Skellefteå och Kiruna.

Verksamheten är organiserad i sex institutioner och ett samlat verksamhetsstöd vilket består av drygt 400 medarbetare fördelade på 13 områden samt en stabsfunktion. Inom universitetet finns två fakultetsnämnder – en filosofisk och en teknisk.

Uppdraget
Universitetsdirektören är chef för lärosätets samlade verksamhetsstöd och har det övergripande ansvaret för det administrativa stödet och för myndighetsfrågor inom lärosätet som helhet. Universitetsdirektören rapporterar direkt till rektor och ingår i universitetets ledning.

Universitetsdirektören deltar som en i ledningen vid konkretisering av universitetets vision och strategi samt verksamhetsmål kopplade till ledning och utveckling av stödprocesser. Detta innebär ett komplext arbete med högt ställda krav på kvalitet, effektivitet, professionalism och förmåga att leda en organisation.

I uppdraget ingår att initiera och på övergripande nivå leda förändrings- och utvecklings­processer så att verksamhetsstödet anpassas till verksamhetens, över tid, varierande behov.

Universitetsdirektören förväntas också att som en i ledningen representera universitetet i olika nätverk, gentemot regeringskansli, Universitetskanslersämbetet, Sveriges universitets- och högskoleförbund, kommuner och regionen, samt i andra relevanta sammanhang – såväl internationellt som nationellt.

Din profil
Vi söker dig med mångårig chefs- och ledarerfarenhet som innefattar personal- och budgetansvar på hög ledningsnivå inom en större organisation. Vi vill gärna att du har erfarenhet från universitets- och högskolesektorn eller annan tyngre forskningsmiljö samt om möjligt även från en statlig myndighet eller dylikt.

Du har väldokumenterad god ledarförmåga och flerårig erfarenhet av att leda chefer. Du har också erfarenhet av att leda förändrings- och förbättringsarbete.

Det är viktigt att du är kommunikativ, tydlig och har god förmåga att skapa kontakter och goda samarbeten. Du är strategisk och har god diplomatisk förmåga. Du har en personlig mognad och kombinerar prestigelöshet och integritet med gott omdöme.

Du har akademisk examen och uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Information
För ytterligare upplysningar är du välkommen att i första hand kontakta Accord Group Executive Search AB där Ann-Sofie Rosenberg 070-633 76 76 gärna svarar på frågor.

Kontaktperson vid Luleå tekniska universitet är prorektor Pär Weihed, 0920-49 39 87.

Fackliga företrädare SACO-S Christer Gardelli, 0920-49 18 09  [email protected] och OFR-S Lars Frisk, 0920-49 17 92 [email protected]

Luleå tekniska universitet arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald som bidrar till en kreativ studie- och arbetsmiljö. Universitetets värdegrunder bygger på respekt, öppenhet, samarbete, tillit och ansvar.

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2019
Referensnummer: 1046-2019 Visa mindre

Chef verksamhetsnära stöd vid Teknikvetenskap och matematik

Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass och omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 600 anställda och 15 000 studenter. Verksamhetsstödet är organiserat under en gemensam ledning. Verksamhetsstödet finns både centralt placerat och på institutionerna och har bland annat som uppdrag att säkerställa en väl fungerande administration, initiera och driva utveckling... Visa mer
Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass och omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 600 anställda och 15 000 studenter.

Verksamhetsstödet är organiserat under en gemensam ledning. Verksamhetsstödet finns både centralt placerat och på institutionerna och har bland annat som uppdrag att säkerställa en väl fungerande administration, initiera och driva utvecklingsarbete, kommunicera Luleå tekniska universitets övergripande synsätt och policys samt ge stöd och service till studenter, lärare och övriga anställda.

Vi söker nu en chef för det verksamhetsnära stödet vid Institutionen för teknikvetenskap och matematik (TVM). TVM är universitetets näst största institution och har 350 medarbetare och en omslutning på 370 mnkr varav 250 mnkr är relaterat till forskning. Som chef för det verksamhetsnära stödet vid TVM är du även en del av det samlade Verksamhetsstödet för hela universitetet och är direkt underställd områdeschefen.

Du är chef för den administrativa gruppen som består av 28 medarbetare, varav 6 medarbetare finns i Skellefteå. Du ingår i institutionens ledningsgrupp och i frågor som är relaterade till arbetsuppgifter inom institutionen rapporterar du till prefekten som är chef för institutionen.

Arbetsuppgifter
Dina huvuduppgifter är att ge aktivt stöd till prefekt, avdelningschefer, ämnesföreträdare och utbildningsledningsfunktionen i planerings-, styrnings- och uppföljningsarbetet samt ledning av institutionens administrativa grupp. Du ansvarar för samordning och beredning av institutionens interna verksamhetsplanering, uppföljning och avrapportering, framtagning av beslutsunderlag och analyser.

Den administrativa gruppen som du har ansvar för utgör en gemensam och sammanhållen administrativ resurs för hela institutionen. Gruppens huvuduppgift är att ge administrativt stöd till prefekt, avdelningschefer, utbildningsledare, forskare, lärare, doktorander och studenter inom huvudområdena ekonomi, personal och utbildning. Du ansvarar även för information och uppföljning av regelverk, övergripande policys och rutiner. Du deltar tillsammans med fem andra administrativa chefer från de andra institutionerna i ett gemensamt utvecklingsarbete för att utveckla och effektivisera administrativa processer inom hela universitetet.

Vi erbjuder dig ett arbete i en utmanande och inspirerande miljö i en kreativ och innovativ omgivning.

Kompetens och erfarenhet
För befattningen som administrativ chef krävs högskoleexamen med relevant inriktning. Du har erfarenhet av arbete i ledande befattning samt erfarenhet av verksamhetsutveckling inom administrativa områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrnings- och personalstrategiska frågor. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både i svenska och i engelska. Du måste ha en god administrativ förmåga.

Du är serviceinriktad, engagerad, handlingskraftig och resultatinriktad och har lätt för att bygga upp goda relationer med personer i din omgivning. Du är en god kommunikatör och kan arbeta konsultativt och processinriktat. Du kan skapa förtroende i samarbetet med andra samt har en väl utvecklad förmåga att tänka långsiktigt och se helheter. Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är en god ledare som kan entusiasmera och motivera dina medarbetare i förändrings- och utvecklingsarbete. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten och arbetar för en god internkontroll.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Omfattning
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid som administrativ chef med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillsättning av tjänst sker enligt överenskommelse.

Information
För mer information kontakta chefen för det verksamhetsnära stödet Mikael Öqvist 0920-493228 eller [email protected]

Fackliga företrädare;
SACO-S Christer Gardelli, 0920-49 1809 [email protected]
OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

Luleå tekniska universitet arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald som bidrar till en kreativ studie- och arbetsmiljö. Universitetets värdegrunder bygger på respekt, tillit, öppenhet, samarbete och ansvar.

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Både ansökan och examensbevis ska vara skrivna på svenska eller engelska.

Referensnummer: 553-2019
Sista ansökningsdag: 2019-04-07 Visa mindre

Arbetsmiljöstöd - Vattenfall Services

Ansök    Mar 22    Luleå    Administrativ chef
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med inspirerande kollegor i en utvecklande och motiverande arbetsmiljö? Har du erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö och säkerhetsfrågor från elbranschen, bygg- och anläggnings... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med inspirerande kollegor i en utvecklande och motiverande arbetsmiljö? Har du erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö och säkerhetsfrågor från elbranschen, bygg- och anläggnings- och/eller processindustrin, så vill vi gärna utveckla vår verksamhet tillsammans med dig.

Din roll som Arbetsmiljöstöd
Inom Vattenfall Services är säkerhet och arbetsmiljö alltid prioriterade områden – men vi vill bli ännu bättre och stärker därför upp vår organisation ytterligare. I ditt arbete så kommer du att jobba med frågor relaterade till arbetsmiljö och säkerhet med en stark koppling till vår operativa verksamhet. Rollen är ny och du kommer att ha stor möjlighet att påverka hur den utvecklas.

Några exempel på uppgifter som kommer att ligga under ditt ansvar är:
• Driva arbete för att utveckla och ta fram metodbeskrivningar
• Skyddsronder och safetywalks på etableringar och i fält
• Stöd till våra chefer i arbetsmiljöfrågor

Dina kvalifikationer som Arbetsmiljöstöd
För denna tjänst ser vi gärna att du är van att arbeta både självständigt, men också van att bistå en organisation med din kompetens inom arbetsmiljöområdet. Med andra ord har du lätt för samarbete och att knyta nya kontakter. Du är van att ta ansvar och är affärsinriktad. Vi prioriterar dina personliga egenskaper högt, att du som medarbetare och kollega ska trivas i vår grupp och gilla de utmaningar vi står inför.

Utöver dina personliga egenskaper som en omtyckt kollega tror vi att du har följande kvalifikationer:
• Arbetsmiljö-, miljö- eller kvalitetsingenjör eller motsvarande dokumenterad kompetens
• Gärna genomförd utbildning i Bas-P och Bas-U
• Erfarenhet av systematiskt och samlat arbete från arbetsmiljöfrågor
• Erfarenhet av att identifiera och tillämpa relevant lagstiftning, rådande praxis och standarder inom arbetsmiljö och säkerhet
• Erfarenhet från arbete med riskhantering och incidenter.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Annika Olsson, tfn 070-544 02 68 . För mer information om rekryteringsprocessen: kontakta Elias Ställ, rekryterare, tfn 072-452 95 40 [email protected]. Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail. Intervjuer för denna tjänst hålls i Solna. Löpande urval tillämpas så denna tjänst kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Placeringsort: Flexibel på någon av våra kontor i Jordbro, Uppsala, Luleå, Örnsköldsvik eller Göteborg.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices Visa mindre